Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τι είναι αυτή η κεφάλα στο Πολυτεχνείο και τι συμβολίζει;

Τι απεικονίζει η κεφαλή στον περίβολο του Πολυτεχνείου;
Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου.  

Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

Σίγουρα, όσοι δε γνωρίζουν, καθώς και τα μικρά παιδιά που οδηγούνται εκεί σαν κοπάδι από τους… τσοπαναραίους καθηγητάδες τους -ινστρούχτορες του μ-λ (μαρξισμού-λενινισμού), θα πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο έργο τέχνης που τοποθετήθηκε εκεί για να συμβολίσει τα κεφάλια που… έπεσαν, ή για απεικόνιση κάποιου εκ των (πολλών χιλιάδων, συμφώνως με την προπαγάνδα) «ηρωικών νεκρών». Δεν είναι ούτε το’ να ούτε τ’ άλλο!
 
Είναι η κεφάλα του καθηγητή πανεπιστημίου της αλλοδαπής Νίκου Σβορώνου, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με τα γεγονότα του Νοεμβρίου 1973, μιας και τότε ευρισκόταν εκτός Ελλάδος!

Ο καθηγητής Νίκος Σβορώνος, γεννηθείς το 1911 και θανών το 1989, ήταν ΕΛΑΣίτης στην κατοχή, κατά τη διάρκεια των σπουδών του. Το 1945, πήρε υποτροφία για την Γαλλία, όπου δίδασκε το μάθημα της φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο των Παρισίων. Μάλιστα, το 1961 πήρε τη γαλλική υπηκοότητα. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το 1974.

Δίπλα στην κεφάλα, υπάρχει μια μαρμάρινη πλάκα η οποία αναγράφει δεκαοκτώ ονόματα, τα οποία οι αδαείς πιστεύουν ότι είναι των «νεκρών του Πολυτεχνείου». Αν προσέξουμε καλά την επιγραφή της πλάκας, η οποία σκοπίμως (για προφανείς λόγους…) είναι  μισοσβησμένη, θα διαβάσουμε τα εξής: «Φοιτητές που έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944».

(ΥΓ): Κι άλλο… θαύμα: Ο Σβορώνος είναι ο μοναδικός που ως ζων κατέθεσε στεφάνι στο… μνημείο του!
 
 
 
http://ygro-pyr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_4239.html

Ε.Ν.D. Λαμπράκης, Γεωργαντζάς στις 15/11/2013 στο artFM Radio



Μητέρα ξεφτιλίζει Υπουργείο και αριστερούς καθηγητές για την ανθελληνική προπαγάνδα στο παιδί τους!


Την περασμένη εβδομάδα, οι μαθητές της τρίτης δημοτικού διδάσκονταν από τη δασκάλα τους για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και σαν εργασία για το σπίτι, τους είπε να απαντήσουν στα 4 ερωτήματα του βιβλίου που μπορείτε να διακρίνετε στην παραπάτω φωτογραφία.


Η μητέρα, κα. Φ.Μ. , αποφάσισε πως η καλύτερη απάντηση προς τη δασκάλα θα έπρεπε να ήταν από την ίδια και όχι από τη μικρή μαθήτρια της τρίτης δημοτικού.

Στην απάντησή της, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, δήλωσε πως αρνείται «η κόρη της να υποστεί περαιτέρω προπαγάνδα για την πλαστή εξέγερση του Πολυτεχνείου» και πως «αρνείται τη χειραγώγηση του παιδιού της μέσω του αντεθνικού τρόπου που υποδεικνύει το βιβλίο».


Κλείνοντας το σημείωμα, η μητέρα της μικρής μαθήτριας, δηλώνει πως «για τη σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας είμαστε εμείς υπεύθυνοι να την ενημερώσουμε και να της την διδάξουμε».
 
http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/11/blog-post_6693.html

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ!!!ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.png
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ!!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΠΟΤΕ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600δις ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ!!!
ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...2.000.000 ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ; 
ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ...4.000.000 !!! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ!...ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!!

Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


Τι άλλο να πάθεις;Το πολύ πολύ να χάσεις την πείνα που περνάς!Με μια υπογραφή...


.................................................................................................
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ'''ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΟΝ''
 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΕΔΩ
Αίτηση αποδοχής.jpg
ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Αρτέμης Σώρρας.jpg

ΔΟΚΤΩΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

LAMPRAKIS.jpgΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ 
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI-END ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 06/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ, ΧΑΝΑΝΑΙΟΙ & ΦΟΙΝΙΚΕΣ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Εάν σας ρώταγε κάποιος εάν ο Νώε, ο Μαθουσάλας, όλοι αυτοί οι προπάτορες της Παλαιάς Διαθήκης ήσαν Εβραίοι, θα λέγατε ναι. Γιατί αυτό προβάλλεται σε όλα τα Πανεπιστήμια, σε όλα τα σχολεία ακόμα και στα δικά μας τα δημοτικά. Σκεφθείτε όμως ότι ο τελευταίος κατακλυσμός έγινε πριν από 7.500 χρόνια. Τότε δεν υπήρχε εβραϊκή θρησκεία. Ο Αβραάμ γεννήθηκε πριν από το 1.950 π.Χ. στη Χαουδαία, δηλαδή στη Μεσοποταμία και μετεφέρθη με τον πατέρα του τον Ταρέχ και κυνηγημένος από την πόλη του κατέφθασε στο Λεβάντε δηλαδή εκεί που είναι η σημερινή Παλαιστίνη και το Ισραήλ, τα οποία ήσαν όλες Ελληνικές παροικίες. Ήσαν Κρήτες μετανάστες, Σπαρτιάτες και Κύπριοι. 

Τρία φύλα : Φιλισταίοι, Χαναναίοι και Φοίνικες. Οι Φοίνικες ήσαν Κρήτες μετανάστες γιαυτό ήσαν και πάρα πολύ προηγμένοι στη ναυτική τέχνη. Οι Χαναναίοι και Φιλισταίοι ήσαν οι μεν ποιμένες, οι δε άλλοι γεωργοί. Τα τρία λοιπόν φύλα Χαναναίοι, Φιλισταίοι και Φοίνικες ήσαν στην περιοχή. 

Έφτασε λοιπόν στο Σαλέμ ο Αβραάμ όταν ήταν δέκα ετών και φιλοξενήθηκε από τον βασιλιά του Σαλέμ που λεγόταν Μελχισεδέκ. Να θυμάστε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει εβραϊκή θρησκεία. Όταν λοιπόν λέμε «κατά την τάξη Μελχισεδέκ» δεν έχει καμία σχέση με τον Εβραϊσμό. Ο Μελχισεδέκ είναι ένας από αυτούς που έχουμε ονομάσει στο παρελθόν «οι παρατηρητές» (The Watchers).

Μετά την καταπόντιση της Ατλαντίδος - της Ποσειδωνίας, η Λεμούρια η οποία καταβυθίστηκε 52.000 χρόνια πριν, ήταν ο πλέον προηγμένος πολιτισμός που υπήρχε στον πλανήτη. Πέρασαν πολλές χιλιάδες χρόνια μέχρι να ξαναδημιουργηθεί προηγμένος πολιτισμός και αυτός έγινε στην Ποσειδωνία πριν από 14.000 χρόνια.
ATLANTIS1.jpg


Ο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ  &  Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

13.000 χρόνια πριν, κατέφθασαν στο ηλιακό μας σύστημα από κάποια άλλα συστήματα, επειδή ο δικός τους ήλιος είχε καταστραφεί, κάποια άλλα φύλλα - συγκεκριμένα από τα πλανητικά συστήματα του Βοώτη 5, του Όφεως, του Μ Λαγού κλπ και κατέφθασαν εδώ ως πρόσφυγες. 

Ο αρχηγός της αποστολής ονομαζόταν Γιαχώβ Βεχέ. Ο Γιαχώβ Βεχέ ζήτησε την άδεια να κατέλθουν με έναν αστροστόλο στην Ποσειδωνία ως επισκέπτες. Η πρώτη αποστολή που κατέβηκε, βρισκόταν σε ένα διαστημόπλοιο που λεγόταν «Λίλιθ». 

Εάν πάρεις τις δύο πρώτες συλλαβές των ονομάτων του Θεού Γιαχ-ώβ+Βε-χέ=Γιαχβέ. Ο Γιαχώβ Βεχέ βρισκόταν, υπάρχει μεγάλη αμφιβολία εάν υπάρχει πλέον (το Λίλιθ) , το διαστημόπλοιο «Λίλιθ» ήτανε πάντα προσαραγμένο στην αόρατη πλευρά της Σελήνης

Η Σελήνη είναι ένα τεχνητό ουράνιο σώμα, το οποίο είναι κοίλο μέσα και το οποίο οπωσδήποτε εκπέμπει σε εκατό γλώσσες σε όλο τον πλανήτη τα σήματα τα οποία επιθυμούν να ακούγονται στις ανθρώπινες διανοήσεις. 
Φωτογραφία του χρήστη Adrianos Bezouglof.

Κάποια στιγμή στον πλανήτη όταν υπήρχε η αυτοκρατορία των Ελ, ομιλείτο μόνον η Ελληνική γλώσσα. Αναφορές έχουμε στην Παλαιά Διαθήκη, όπου λέει σε κάποια στιγμή όταν ο άνθρωπος αποφάσισε να φτάσει τον Θεό χτίζοντας τον πύργο της Βαβέλ, του οποίου τα θεμέλια του πύργου βρίσκονται ακόμα στην Μεσοποταμία και η πόλη λέγεται Ουρούκ, έγινε μία σύγχυση. Πως έγινε αυτή η σύγχυση; Πως θα μπορούσε να εμφυτευτεί στο ανθρώπινο DNA και στην ανθρώπινη νόηση η πολλαπλότητα των γλωσσών που υπάρχει σήμερα, ούτως ώστε να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον; Έτσι λέει η Παλαιά Διαθήκη, την οποία οι επιστήμονες και όλα τα Πανεπιστήμια την θεωρούν ως σημείο αναφοράς της ιστορικής εξελίξεως του σημερινού ανθρώπου.


Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΟΥΜΑΝ - SCHUMANN SCALE

Οι παρεμβολές που γίνονταν και ίσως γίνονται ακόμα από το εσωτερικό της Σελήνης, εάν θυμάστε είχαμε ξαναπεί ότι οι Αρκάδες και οι Μινωϊτες ήταν προσέληνοι, εάν δείτε στην Αθήνα υπάρχουν πολλές Αρκαδικές οργανώσεις και όλες ονομάζονται προσέληνοι ή προσελήνιοι, αυτό σημαίνει ότι προϋπήρχαν της Σελήνης. 

Η Σελήνη προσελκύστηκε στο τέλος του προηγουμένου μεγάλου ενιαυτού στον τόπο τον οποίο βρίσκεται σήμερα. Ο μεγάλος ενιαυτός είναι 26.500 χρόνια, είναι δηλαδή όσο χρόνο χρειάζεται η γη να κάνει έναν ολόκληρο παλμό στην κλίμακα Schumann. 


Ο Schumann περιέγραψε ότι δεν υπάρχει καμία ενεργειακή μονάδα στο σύμπαν η οποία να μην πάλλεται. Το ηλιακό μας σύστημα πάλλεται και το ίδιο, δηλαδή εάν πάρετε μία μέση γραμμή, κάνει μια καμπύλη προς τα πάνω και μια καμπύλη από κάτω και επανέρχεται στο κέντρο αναφοράς. Αυτό που συνέβη το 2012 με το ημερολόγιο των Μάγια ήτανε το γεγονός ότι η γη επανήλθε στο κέντρο του Γαλαξία, επομένως τελείωσε ένας μεγάλος ενιαυτός. Στο τέλος λοιπόν του προηγουμένου μεγάλου ενιαυτού η Σελήνη προσελκύστει, ήταν ένα από τα φεγγάρια του Ποσειδώνος, την φέρανε από εκεί και την τοποθέτησαν σαν αντίβαρο εδώ αλλά βασικά για να είναι η ναυαρχίδα από την οποία θα έλεγχαν τα ενεργειακά πεδία όλης της γης.


Όταν πήραν την άδεια και κατέβηκαν στην Ποσειδωνία οι ακόλουθοι του Γιαχβέ πριν 13.500 χρόνια, ο πολιτισμός των Ελλήνων ήταν τόσο λαμπρός όπως τον περιγράφει ο Πλάτων από την επίσκεψη του Σόλωνος στην Αίγυπτο και τους ιερείς στον Τίμαιο και τον Κριτία όπου οι ιερείς της Αιγύπτου έκαναν την εξής δήλωση στον Σόλωνα :  
«Εσείς οι Έλληνες είστε και θα παραμείνετε πάντα παιδιά. Ο λόγος είναι ότι δεν ξέρετε ποιοί είστε και τι οφείλει αυτός ο πλανήτης σε εσάς» 

Αυτά έγιναν 9.000 χρόνια πριν από τον Σόλωνα . Πριν από 9.000 χρόνια οι ιερείς της Αιγύπτου μετέδωσαν αυτές τις πληροφορίες στον Σόλωνα που τους επισκεπτόταν.
 «Ο Ελληνικός πολιτισμός είναι τουλάχιστον 1.000 έτη παλαιότερος του Αιγυπτιακού πολιτισμού και εμείς ό,τι ξέρουμε από εσάς το πήραμε»
 - είπαν οι ιερείς της Αιγύπτου στον Σόλωνα.



ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ  & ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Όταν λοιπόν πριν από 13.500 χρόνια κατήλθαν αυτοί οι διαστημικοί πρόσφυγες στην Ποσειδωνία και είδαν τον λαμπρό Ελληνικό πολιτισμό, αποστάτησαν. Αποστάτησαν και προσκολλήθηκαν στην κυριαρχία του Ποσειδώνος. Η Ποσειδωνία, δηλαδή η Ατλαντίδα όπως την ονόμασαν αργότερα, όπως περιγράφει ο Πλάτων στον Τίμαιο και στον Κριτία, ήταν ένα μικρότερο νησί βορείως της Ηπείρου, η οποία Ήπειρος είναι πλέον ορατή εάν την δείτε από το διαστημόπλοιο - εάν πάτε στο google θα το διαπιστώσετε, θα δείτε όλο το αποτύπωμα της Ατλαντίδος στο βάθος του Ατλαντικού ωκεανού. 

Αυτό δημοσιεύθηκε πριν 3 μήνες στο google, την ίδια ώρα δημοσιεύθηκαν και άλλα δύο πράγματα. Μία τεράστια υπόγεια πόλη στον Ειρηνικό ωκεανό από την Λεμούρια και η πρώτη μεγάλη μητρόπολη του ανθρώπινου γένους στην Νότιο Αφρική μεταξύ της Μποτσουάνας και της Κένυας όπου κατοικούσαν 400.000 άνθρωποι πριν από 220.000 χρόνια. Αυτά όλα μπορείτε να τα βρείτε στο google και να τα διαπιστώσετε από φωτογραφίες που παίρνουν οι δορυφόροι από ψηλά.

 Στην Ποσειδωνία όταν αντελήφθη ο Γιαχβέ ότι οι δικοί του παραμείνανε και αποστάτησαν από αυτόν, κατέβηκε με όλες τις δυνάμεις και κατέλαβε την Ποσειδωνία. Κατά τη διάρκεια της κατοχής του Γιαχβέ που ήτανε 1.500 χρόνια, ο Ελληνικός πολιτισμός διεσπάρη από την Ποσειδωνία, πέρασε δίπλα στις ακτές της Αφρικής και πέρασε και απέναντι στις ακτές της Αμερικής. Εάν δείτε υπάρχουν ευρήματα πλέον που συνδέουν τον Ελληνικό πολιτισμό με την Αμερική όπως και με την Αφρική. 

Οι πιο αντιπροσωπευτικοί απόγονοι εκείνης της εποχής είναι οι Μουρ οι οποίοι είναι οι κάτοικοι του Μαρόκο σήμερα. Το Μαρόκο ήταν αυτό που την επομένη της ανακηρύξεως της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ αναγνώρισε το κράτος της Αμερικής διότι κατοικείτο από τους Μουρ επίσης. Εκείνοι δηλαδή οι οποίοι κατοικούσαν το Μαρόκο ήσαν και είναι οι πρωτογενείς κάτοικοι της Αμερικής, δηλαδή οι Ινδιάνοι, οι Ναβάχο ήσαν όλα φύλα της εποχής εκείνης.

Η Αθήνα, η οποία ήταν ο πιο προηγμένος πολιτισμός της εποχής, αντέδρασε στην κατάληψη της Ποσειδωνίας από τους πρόσφυγες του Γιαχβέ και έστειλε τους Ηρακλειδείς, δηλαδή μια ολόκληρη γενιά που αντιπροσωπεύεται στην Ελληνική μυθολογία από τους Άθλους του Ηρακλέους, στην Εσπερία για την ανακατάληψη της Ποσειδωνίας.

Έγιναν τεράστιες μάχες, χρησιμοποιήθηκαν όπλα τα οποία είναι αφάνταστα για την σημερινή επιστήμη. Το όπλο το οποίο βύθισε την Ποσειδωνία δηλαδή την Ατλαντίδα, ήταν ένα όπλο υπερβαρυτικό, το οποίο μπορούσε και αύξανε 6 φορές την βαρύτητα από το κανονικό και έτσι με αυτό τον τρόπο κατέβηκε η Ποσειδωνία στο βάθος της θαλάσσης.

Όσοι είχαν διαφύγει λοιπόν από την Ποσειδωνία στις ακτές της Αφρικής και της Αμερικής αργότερα διεσπάρησαν και έφτιαξαν αυτό τον πολιτισμό που βλέπετε στο Περού οι Ίνκας, οι Μάγια όλοι αυτοί οι θαυμαστοί πολιτισμοί της Βορείου και Νοτίου Αμερικής, όπως επίσης και οι πολιτισμοί της Ευρώπης, της Αιγύπτου, όλα αυτά ήτανε διασπορά του πληθυσμού από την Ατλαντίδα και την Ποσειδωνία.

Atlantis Map

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ

Ο πυρήνας του πολιτισμού όμως πάντα παρέμενε ο Ελληνικός χώρος. Ήταν πάντα η Αθήνα διότι όταν δημιουργήθηκε το ανθρώπινο γένος πριν από 235.000 χρόνια, η πρώτη αποστολή η οποία συνένωσε το DNA των αυτοχθόνων κατοίκων του γεωφυσικού χώρου της Ελλάδος με εκείνων που ονομάζουμε εμείς Δωδεκάθεον - οι οποίοι δεν ήταν Θεοί. Αλλά με αυτόν τον τρόπο π.χ. σας λέω ο Μίνωας ήταν γιος του Διός και της Ευρώπης, ο Διόνυσος ήτανε γιος του Διός και της Σεμέλης, ο Περσέας του Διός και της Δανάης. Αυτή είναι λοιπόν τώρα η καταγωγή σου Έλληνα, είναι Θεϊκή η καταγωγή, με την έννοια που ονομάζεις αυτούς Θεούς. 

Δηλαδή το DNA το Ελληνικό δεν είναι γήινο, αλλά είναι η σύνδεση και το βλέπετε και πάλι στην Παλαιά Διαθήκη, σε κάποια στιγμή λέει «οι υιοί των Θεών ηράστησαν τις θυγατέρες των ανθρώπων» στο κεφάλαιο 6, στίχος 20 και πήραν από αυτές γυναίκες και δημιούργησαν το ηρωικό γένος. Αυτούς τους οποίους εμείς ονομάζουμε ημίθεους δηλαδή τον Ηρακλή, τον Αχιλλέα, αυτοί ήταν μία ανάμειξη των δώδεκα θεοτήτων με το ανθρώπινο DNA.

Φτάνουμε λοιπόν στο σημείο όπου πριν 13.000 χρόνια υπήρχε η Ατλαντίδα με πολύ προηγμένο πολιτισμό, έμειναν για 1.500 χρόνια χωρίς να τους πειράξει κανένας, διεσπάρησαν και οι ίδιοι οι αποστάτες και οι ίδιοι οι επιβήτορες σε όλο τον πλανήτη και υπήρχαν σύμφωνα με την μυθολογία απ' ό,τι λέει οι Ησίοδος, ο Κρόνος επειδή έχασε τον θρόνο του από τον Δία (αυτά όλα είναι συμβολισμοί) συμμάχησε με τους κατακτητές και έτσι δημιουργήθηκε αυτό που ονομάζουμε οι αποστάτες. 

Αυτοί οι αποστάτες λοιπόν διεσπάρησαν και εκείνοι σε όλη τη γη και αυτοί είναι σήμερα τους οποίους εγώ, εσείς και όλοι ονομάζουμε Εβραίους, αλλά δεν είναι οι Εβραίοι. Διότι ήσαν Reptilians, ήσαν δηλαδή ιχθυοσαυρικά όντα, τα οποία διεσπάρησαν σε όλο τον πλανήτη και είναι εκείνοι οι οποίοι έκτοτε είναι αντίπαλοι των Ελλήνων. Η πρώτη αντιπαράθεση δηλαδή με τον Ελληνισμό ήταν στην Ατλαντίδα, στην Ποσειδωνία.


Έκτοτε για 11.500 χρόνια προσπαθούν να καταλάβουν όλη την αυτοκρατορία των Ελ την οποία την είχαν δημιουργήσει πολλές χιλιάδες χρόνια πριν με την πρώτη αποστολή πριν 127.000 χρόνια από τον Σείριο, την Ανδρομέδα, τον Αρκτούρο και το Μ Λαγού. Οι Πλειάδες όπως ξέρετε είναι επτά αστέρια, τα οποία τα περιγράφει η Παλαιά Διαθήκη προ 7.000 ετών με Ελληνικά ονόματα. Ακούτε λοιπόν, έχουμε αστρονομία πριν από 7.000 χρόνια έχουμε τον αστερισμό των Πλειάδων, όπου στο βιβλίο Ιώβ της Παλαιάς Διαθήκης περιγράφονται οι Πλειάδες με Ελληνικά ονόματα. Ποιος μετέδωσε αυτή τη γνώση στον Ιώβ π.χ. που υποτίθεται ότι έγραψε αυτό το βιβλίο. Καταλαβαίνετε λοιπόν την προέλευση καθώς και τον ρόλο και την υποχρέωση που έχει ο Έλληνας αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη.


ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ & ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Σας έφερα σήμερα σε μια ιστορική πραγματικότητα, από πού αρχίζει αυτή η αντιπαράθεση. 

Η αντιπαράθεση αρχίζει από 13.000 πριν, από τότε που κατέλαβαν την Ποσειδωνία, ουσιαστικά κοντρολάρουν το ανθρώπινο γένος και καταπιέζουν τον Ελληνισμό. Οι προσπάθειες που κάνανε ο Διόνυσος, ο Περσέας και ο Μίνωας καθώς επίσης και αργότερα ο Μέγας Αλέξανδρος. Του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν η τρίτη εκστρατεία, η πρώτη ήταν του Απόλλωνος και του Ζηνός, η δεύτερη ήταν του Διονύσου, του Περσέα και του Μίνωος και η τρίτη ήταν του Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Και οι τρεις αυτές εκστρατείες προς την Ασία σκοπό είχαν να κατανικήσουν τους ιχθυοσαυρικούς, τους δράκους δηλαδή, να τους κλείσουν στα έγκατα της γης και οπωσδήποτε η αντιπαράθεση αυτή εξακολουθεί να υφίσταται από τότε μέχρι σήμερα. 

Δεν συγχώρησαν ποτέ ότι όλος ο πολιτισμός της γης κατήλθε μέσω των Ελλήνων. Εφόσον εκμεταλλεύονται την γνώση για να συλλέξουν την ύλη τον πλούτο δηλαδή του πλανήτη, πρέπει να εξαφανίσουν πρώτα την πηγή από όπου προήλθε η γνώση για να οικειοποιηθούν ό,τι υπάρχει επάνω στον πλανήτη.

Με αυτή τη φιλοσοφική και μεταφυσική τοποθέτηση θα ήθελα όλοι να έχετε αντίληψη και μερική γνώση για το ποιές είναι οι δύο αντίπαλες παρατάξεις. Ο τελευταίος κατακλυσμός του Νώε είναι ένα μεγάλο παραμύθι. Δεν υπήρξε ποτέ Νώε. Ο Ησίοδος ο οποίος τις τελευταίες 90 ημέρες απεδείχθη πλέον επιστημονικώς ότι προϋπήρχε του Ομήρου, έγραψε πριν από τον Όμηρο (αν υποθέσουμε ότι ο Τρωικός πόλεμος τοποθετείται από τον 11ο μέχρι τον 10ο π.Χ. αιώνα, ο Ησίοδος έγραψε πριν από τον Όμηρο). Να σκεφθείτε ότι, στην ραψωδία Κ΄ της Ιλιάδος, όταν πήγε ο Διομήδης να πεταλώσει το άλογό του επάνω στο πέταλο ήταν γραμμένο με Ελληνικά γράμματα πότε είχε πεταλωθεί το άλογο και θα μπορούσε έτσι να υπολογίσει ο τεχνίτης τι να κάνει με την αλλαγή των πετάλων, αυτά λέει ο Όμηρος. Ο Ησίοδος που προϋπήρξε του Ομήρου, μας περιγράφει πως έγινε όλη η διαδικασία της αντιπαράθεσης μεταξύ του Κρόνου των αποστατών (αποστάτης ήταν ο Κρόνος, μην ξεχνάτε ο Κρόνος όταν προήλθε μαζί με τους υπολοίπους αστερισμούς Ανδρομέδα, Σείριος, Μ Λαγού, Πλειάδες, Αρκτούρος). Ο Κρόνος λοιπόν αποστάτησε. Συνέβει αυτό που ονομάζουμε σήμερα αποστασία.

Ο Διόνυσος έκανε εκστρατεία, λέει ο Νόννος ο Πανοπολίτης. Έχουν διασωθεί μόνο δύο αντίγραφα του Νόννου του Πανοπολίτου από την ραψωδία Διονυσιακά, όπου μας περιγράφει όλη αυτή την διαδικασία και θα το συμβούλευα πάρα πολύ εάν και όσοι από εσάς έχετε την πνευματική ανάταση να μάθετε ακριβώς το ποιός είναι ο Έλληνας, πρέπει να διαβάσετε τα Διονυσιακά του Νόννου του Πανοπολίτου για να αντιληφθείτε πώς ακριβώς δημιουργήθηκε αυτός ο λαμπρός Ελληνικός πολιτισμός. Ποια ήταν η εξέλιξη του ανθρώπινου γένους στον πλανήτη γη.

Προσπαθούν να μας στήσουν στην γωνία εμάς τους Έλληνες επειδή τολμήσαν να βγούν από τον χώρο στον οποίοι οι ίδιοι είχαν διαλέξει να μένουν. Μην ξεχνάτε ότι και οι τρεις εκστρατείες του Ελληνισμού τόσο από τον Απόλλωνα, όσο από τον Διόνυσο, όσο και από τον Αλέξανδρο ήταν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

ΜΑΟΡΙ, ΜΟΥΡ, ΜΙΝΩΙΤΕΣ, ΜΙΝΥΕΣ & ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 

Θα ακούσατε τον Αρτέμη πριν από 2 βδομάδες, σας είπε ότι έχει την πρωτότυπη συμφωνία που έκανε ο Μέγας Αλέξανδρος με τους Μαορί της Νέας Ζηλανδίας. Θυμάστε επίσης ότι οι Μαορί στη Νέα Ζηλανδία στο πρόσωπό τους ζωγραφίζουν τα δύο αντίστροφα «Ε». Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό.
Ποιοί ήσαν εκείνοι οι οποίοι ήρθαν να υποστηρίξουν τους Κρητικούς κατά τη διάρκεια του β' Παγκοσμίου Πολέμου; Το Τάγμα των Νεοζηλανδών ήσαν όλοι Μαορί! 'Ησαν όλοι Μαορί διότι γνωρίζουν ότι το γένος τους ήσαν όλοι Μινύες. Είναι Μινωίτες. Μινύες ήσαν οι Μαορί. Μινύες είναι οι Μουρ του Μαρόκου. Μινύες ήσαν και εκείνοι οι οποίοι διέφυγαν στη Βόρειο Αμερική και την οποία κατείχαν για χιλιάδες χρόνια, προτού εμφανιστεί ο Χριστόφορος Κολόμβος ο οποίος και αυτός ήταν από τα Μεστά της Χίου, Έλληνας ήτανε και ο Κολόμβος δεν ήταν Ιταλός.

Η συνύπαρξη των Εβραίων με τους Αιγυπτίους, σηματοδοτεί την πρώτη προσπάθεια του Γιαχβέ με συντεταγμένο έθνος να παρεισφρύσει στον Ελληνικό πολιτισμό. Επειδή οι Αιγύπτιοι ήσαν συνέχεια της Ατλαντίδος, όταν έφυγε ο Μωυσής με τους πόσους χιλιάδες Εβραίους από την Αίγυπτο, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού που διήρκησε σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη 40 χρόνια, το 1/3 αυτών που τον ακολουθούσαν διέφυγε στα βόρεια παράλια της Αιγύπτου, πέρασε στην Ελλάδα και συγκεντρώθηκε, οι περισσότεροι από αυτούς, στην Θήβα, στην Λειβαδιά και αυτό που ονομάζουμε σήμερα Αρβανιτοχώρια. Ο μεγάλος αντίπαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου όταν προσπάθησε να συνενώσει τους Έλληνες ήσαν οι Βοιωτοί. Η μάχη της Χαιρώνειας ήταν αυτή η οποία συνένωσε όλους τους Έλληνες εναντίον των Περσών. 


ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ

Εκείνοι οι οποίοι ανάγκασαν τους Θηβαίους να επαναστατήσουν εναντίον της συνομοσπονδίας που προσπαθούσε ο Μέγας Αλέξανδρος να κάνει, ήσαν Γεφυραίοι. Ονομάζονται Γεφυραίοι επειδή εκδιώχθηκαν από τους Θηβαίους και μετοίκησαν στον Δήμο της Αθήνας που ονομάζεται Δήμος Γεφύρας, είναι γύρω στον Άγιο Σώστη στη Συγγρού. 

Μας λέει λοιπόν ο Ηρόδοτος ότι ο Δήμος της Γεφύρας ήταν ένας από τους μικρούς δήμους ο οποίος δεν είχε πάρει την έγκριση του Μαντείου για να χτιστεί. Όλοι οι μεγάλοι δήμοι χτίζονταν σύμφωνα με το Ιερό του Μαντείου των Δελφών και της Δωδώνης. Αυτά ήταν η Πολεοδομία των αρχαίων Ελλήνων. Γιαυτό εξάλλου εάν δείτε τα Ιερά των αρχαίων Ελλήνων είναι όλα στις γωνίες ή επάνω ακριβώς στα σημεία ένωσης κύκλου ή ενός τριγώνου, ή ενός τετραγώνου το οποίο έχει ίση ενεργειακή απόσταση από το Μαντείο. 

Το Μαντείο δηλαδή των Δελφών ή της Δωδώνης είναι ενεργειακός τόπος, αυτό που λέμε «ομφαλός». Από αυτόν λοιπόν τον ενεργειακό τόπο αποφάσιζε το Μαντείο που θα χτιστεί η κάθε πόλη και το κάθε Ιερό. 

Ο Δήμος της Γεφύρας ήταν ένας μικρός δήμος των Αθηναίων, είχαν δέκα ή έντεκα δήμους στην Αθήνα, δεν είχε χτιστεί με την πολεοδομία του Μαντείου οπότε τον βάλανε εκεί επειδή ήταν ένας παρακατιανός δήμος. Οι κάτοικοι της Γεφύρας ονομαζόταν Γεφυρείς, έτσι τους ονομάζει ο Ηρόδοτος, ενώ τούτοι που ήρθαν τώρα από τη Θήβα ονομάσθησαν Γεφυραίοι. Οι Γεφυραίοι από τους Γεφυρείς είχαν μεγάλη διαφορά. Εκείνοι οι οποίοι εν τέλει ανεμίχθησαν με τους Γεφυραίους ήσαν οι απόγονοι του Γραικού

Ο πρωτότοκος γιός του Δευκαλίωνα και της Πύρρας ήταν ο Έλλην και ο δευτερότοκος γιος ήταν ο Γραικός (υποτίθεται, γιατί υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις επ΄αυτού). Οι Γραικοί είναι οι οποίοι εν τέλει ανεμίχθησαν με τους Γεφυραίους και οι Γεφυρείς ήσαν Γραικοί. Οι Γεφυρείς και αυτοί που ήρθαν από την Θήβα δεν τους είχαν ονομάσει ακόμα, μετά ονομάσθησαν Γεφυραίοι,  ανεμίχθησαν και έφτιαξαν αυτή την τάξη των Γεφυραίων. Αυτή η τάξη των Γεφυραίων, αγαπητοί μου συνέλληνες, σας διοικεί μέχρι σήμερα.



ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ

Στον Τρωικό πόλεμο το 1.100 ή το 1.050 ο Όμηρος λέει στο μοναδικό σημείο της Ιλιάδας που αναφέρει τους Έλληνες ως Δαναούς σε ένα σημείο μόνο όταν μπήκε ο Δούρειος Ίππος μέσα στην Τροία. Ενώ ο Όμηρος πάντα ονόμαζε τους Έλληνες «Έλληνες» εκεί πως απήντησαν οι Τρώες; Οι οποίοι ήσαν και αυτοί Έλληνες, δεν είπαν «φοβού τους Έλληνες» είπαν «φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Οι Δαναοί ήσαν απόγονοι του 9ου γιού του Ιακώβ ο οποίος ήταν ο Δαν. Από τότε έχουμε μίξη των Δαναών με τον Ελληνισμό. Εκεί περίπου το 1.100 με 1.200 ήταν που επέστρεψαν ο Ισραηλινοί από την Αίγυπτο στη Γη της Επαγγελίας.

Σας υπενθυμίζω επίσης μερικά χωρία τα οποία διδαχθήκατε στο δημοτικό αλλά δεν τα εμπεδώσατε και σας λέω σήμερα μερικά συγκεκριμένα γεγονότα. 

Ο Ιησούς του Ναυί έριξε τα τείχη της Ιεριχούς με τις σάλπιγγες, με συχνότητες ήχου. Σας επαναφέρω λοιπόν τώρα στο ηχητικό κανόνι του Γκιόλβα. Το υποηχητικό κανόνι του Γκιόλβα σχεδιάστηκε με βάση αυτών των σαλπίγγων του Ιησού του Ναυί ο οποίος έριξε τα τείχη της Ιεριχούς επιτυγχάνοντας την ιδιοσυχνότητα των υλικών που ήταν χτισμένα τα τείχη με την ιδιοσυχνότητα την υποηχητική, ιδιοσυχνότητα των σαλπίγγων. Περιγράφει ότι έπρεπε να ηχήσουν επτά σάλπιγγες για να πέσουν τα τείχη.

Αντιλαμβάνεστε επίσης τι έγινε με τον Αβραάμ και τον Λώτ. Η καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρων ήταν μια πτώση πυρηνικής βόμβας. Εάν μετρήσετε σήμερα την ραδιενέργεια γύρω από την νεκρά θάλασσα και στην έρημο του Σινά, θα δείτε ότι ακόμη και σήμερα μετά από 3.000 χρόνια είναι εκατό φορές υψηλότερη των φυσιολογικών ορίων και των ορίων που είναι στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και αυτός είναι λόγος που ονομάστηκε Νεκρά Θάλασσα.
Η Διώρυγα του Σουέζ έχει το όνομα του Ζηνός, είναι το «Ζευς» διαβάζοντάς το από δεξιά πρός αριστερά.


TRILLENIUM PACT ΛΟΝΔΙΝΟ 1921

Όλα αυτά σας τα λέω για να καταλάβετε πόσο παλιό είναι το σχέδιο της κατάληψης του Ελληνισμού και γιατί αυτή η συγκεκριμένη σύνοδος του 1921 στο Λονδίνο ονομάστηκε Trillenium Pact, που σημαίνει Τρισχιλιετής Συμφωνία

Ποιός και για ποιό λόγο θα ονόμαζε μια συμφωνία το 1921 τρισχιλιετή και με ποιό σκοπό. Αντιλαμβάνεστε τώρα λοιπόν ότι το σχέδιο αλώσεως του Ελληνισμού είναι τρισχιλιετές. Ρίξαμε λοιπόν τον οβολό μας. Πήγανε μια μέρα και πιάσανε τον apprentice (βοηθό, μαθητευόμενο)  αρχιτέκτονα, από δω λοιπόν βγαίνει και ο Μέγας Αρχιτέκτονας Του Σύμπαντος το ΜΑΤΣ, οι Έλληνες μασόνοι έτσι ονομάζουν την θεϊκή τους δύναμη, ο μέγας αρχιτέκτων του σύμπαντος «ΜΑΤΣ».

Συνελήφθη λοιπόν ο ΜΑΤΣ από αυτούς που δίδασκε στη μέση του ναού και τον πίεσαν, τον εξανάγκασαν να τους δώσει τον κωδικό για να πάρουν τον υψηλότερο μισθό. Επειδή αρνήθηκε ο αρχιτέκτων να το κάνει, τον σκότωσαν στη μέση του ναού και σας παραπέμπω στους ψαλμούς του Δαβίδ. Ο Σολομώντας έστηλε ειδικό εκστρατευτικό σώμα να συλλάβει τους δολοφόνους και να τους φέρει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Αυτή είναι η αρχή του Μασονισμού.
Έτσι άρχισε ο Μασονισμός. Και προσέξτε τι συμβολικό χαρακτήρα έχει. Επειδή δεν εγνώριζαν, δεν είχαν την γνώση, σκότωσαν αυτόν που είχε τη γνώση για να του πάρουν τη γνώση. Αυτό κάνανε. Αυτή είναι λοιπόν η μεταφορική έννοια των Στοών σήμερα. Γιατί Έλληνας και Μασόνος δεν είναι δυνατόν να συνυπάρχουν. Όποιος υπηρετεί τη Μασονία είναι εξ΄ορισμού αντίπαλος του Ελληνισμού. Και είναι εξ΄ορισμού σύμμαχος με τους αποστάτες. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο, οι συμβολισμοί είναι σαφείς. Έχτισαν τον ναό του Σολομώντος πάνω στον ναό του Διός, του Ζηνός δηλαδή, ο οποίος ονομαζόταν Ζίον και δεν είχαν την ευαισθησία (αλλά που να τη βρουν) να αλλάξουν έστω και το όνομα. Και η ονομασία Σιωνισμός σήμερα, Zionism, σημαίνει «οπαδοί του Διός», αυτό σημαίνει το Zionism. Εάν το αναλύσεις σημαίνει «οπαδοί του Διός». Καταχράστηκαν και τα σύμβολα των Ελλήνων για να μπορούν να ταυτοποιηθούν με τους Έλληνες. Μιλάμε για πολύ εξειδικευμένη ανάλυση και σας δίνω μόνο εναύσματα για να αρχίσετε να ψάχνετε μόνοι σας.

Το 1921 λοιπόν αποφάσισαν να πείσουν τους λαούς ότι ο τρόπος για να επιτευχθεί η ειρήνη είναι να μαζέψουμε όλο το χρυσάφι σε ένα τόπο και όποιος θέλει χρήμα θα βάλει μια αίτηση σε αυτό το μεγάλο καταπίστευμα και θα δημιουργεί χρήμα από αυτό. Βέβαια ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πείσεις λαούς, οι οποίοι μάζευαν χρυσάφι για χιλιετίες, ότι ξαφνικά έπρεπε να το παραδώσουν και να είναι συγκεντρωμένο σε ένα σημείο της γης. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο.


ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

Ενώ έκαναν λοιπόν αυτές τις ενέργειες σαν ομάδα και πως άρχισε αυτό; Άρχισε με τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. Τα πρωτόκολλα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα παγκόσμιο σύνταγμα πώς θα καταλάβουμε την εξουσία και θα κυριαρχήσουμε στο ανθρώπινο γένος. Αυτό είναι το σύνταγμα τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». 

Προσπαθούν να μας πείσουν ότι για πρώτη φορά εμφανίστηκαν το 1897 αλλά έχουμε χειρόγραφα βιβλία από τον 14ο αιώνα. Στην Ισπανία, ο Φερδινάντος και η Ισαβέλλα το 1492 αποφάσισαν να απαλλαγούν από όλους τους Εβραίους. Τους έδωσαν λοιπόν δύο επιλογές: ή να εξοριστούν από την Ισπανία ή να ασπαστούν τον χριστιανισμό. Έχουμε λοιπόν χειρόγραφο από τον 14ο αιώνα, πριν από την εκδίωξη των Εβραίων από την Ισπανία, όπου περιγράφεται το σχέδιο της αλώσεως του Ελληνισμού και του ανθρώπινου γένους.

Συμπερασματικά, πρόκειται περί συγκεκριμένου κεντρικού σχεδίου για το πώς θα καταληφθεί η δύναμη σε όλο τον πλανήτη.

Έτσι με τη συμφωνία του 1921 άρχισε σιγά-σιγά να μαζεύεται ο χρυσός και να αποθηκεύεται σε ένα σημείο της γης. Επειδή ο χρυσός της γης κατά 70% ήταν σε Ασιατικές χώρες, αποφασίστηκε ο χρυσός αυτός να αποθηκευτεί σε Ασιατική χώρα. Έχουμε λοιπόν τρία συγκεκριμένα σημεία όπου υπήρχε κατατεθειμένος χρυσός : Ιαπωνία, Ινδονησία, Φιλιππίνες. Την φύλαξη του χρυσού ανέθεσαν όλοι στον Σοεκάρνο, ο οποίος ήταν ο πρόεδρος της Ινδονησίας και στον οποίο απέδωσαν 2,5% φύλακτρα για να φυλάει αυτόν το χρυσό. Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια τόνων χρυσού, τα οποία είναι αποθηκευμένα ακόμη και σήμερα στην Ινδονησία, στις Φιλιππίνες και κατά δεύτερο λόγο στην Ιαπωνία. Αυτά λοιπόν τα αποθέματα χρυσού χρησιμοποιούνται ως βάσεις για να μπορεί να κόβεται χρήμα. Από το 1932 μέχρι το 1936 έγινε η μεγαλύτερη ληστεία χρυσού από όλο τον πλανήτη! Δηλαδή τον πήρανε από τις Φιλιππίνες, από την Κίνα, την Ιαπωνία, από την Αγγλία, τη Γαλλία, τις Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική.


ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΡΟΥΣΒΕΛΤ 1933

Το προεδρικό διάταγμα του Φραγκλίνου Ρούζβελτ στις 9 Μαρτίου 1933 απαγόρευσε την κατοχή χρυσού σε όλους τους Αμερικανούς και σε όλες τις Αμερικανικές εταιρίες. Και δέσμευσε ότι είχαν σε χρυσό, και τον παρέδωσαν όλοι, για να μεταφερθεί στις κεντρικές αποθήκες. Αφού λοιπόν ένα έθνος, ένα κράτος δεν έχει πλέον χρυσό για να αξιολογήσει πόσα νομίσματα θα κόψει, τι χρήματα θα κυκλοφορήσει, έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος μηχανισμός.

Θα σας εξηγήσω σε άλλες περιπτώσεις πόσες συμφωνίες έγιναν από το 1875 που ρίχτηκε η πρώτη ιδέα για τη συλλογή του χρυσού μέχρι και το 2003 που έγινε η τελευταία συμφωνία στην Ιαπωνία όπου το OITC δηλαδή ο Δρ Ray C Dam, για τον οποίο έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, έκανε μία συμφωνία και αναγνώρισε τα δικαιώματα του Ντέι Σοεκάρνο, ο οποίος είναι ο αδελφός του αποθανόντος Σοεκάρνο και ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος του παγκόσμιου καταπιστεύματος. Για να πάρουν το χρυσό από τις χώρες έδιναν ομόλογα χρυσού, δηλαδή φόρτωναν πέντε καράβια χρυσού από την Κίνα και έδιναν στον Κινέζο ομόλογα που έλεγαν σας τα πήραμε και σας τα χρωστάμε και έχετε πίστωση στο παγκόσμιο καταπίστευμα τάδε ποσού.


ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ

Αυτόν λοιπόν το χρυσό τον πήραν αυτοί και δημιούργησαν αυτά τα όμορφα τραπεζικά εργαλεία που τα ονομάζουν «παράγωγα». Με τα «παράγωγα» αυτά, αυτοί είχαν και το μαχαίρι και το πεπόνι, τα έπαιζαν στο χρηματιστήριο, δέσμευαν ένα κομμάτι χρυσό (δεν τον έβγαζαν από την αποθήκη, απλώς τον δέσμευαν), τον έβγαζαν από τον γενικό ισολογισμό, δημιουργούσαν ένα «παράγωγο» και άρχιζαν και κάνανε trading, δηλαδή αγοροπωλησίες στα χρηματιστήρια και δημιούργησαν έναν τεράστιο, μα τεράστιο, πλούτο. Αυτές οι αγοροπωλησίες λοιπόν και αυτός ο τεράστιος πλούτος ανήκει στα παγκόσμια καταπιστεύματα, τα οποία κατά έτος ανοίγουν δύο φορές, τον μήνα Απρίλιο και λίγο πριν τα Χριστούγεννα. 

Μετά το 2003 συμφωνήθηκε να ανοίγουν και άλλες δύο φορές τον χρόνο, όπου από τα μεγάλα καταπιστεύματα μπορούν και κατεβαίνουν χρήματα σε μικρότερα καταπιστεύματα. Όμως, για να μπορέσεις να κατεβάσεις χρήματα από το καταπίστευμα, είτε είσαι Κράτος, είτε είσαι Εκκλησία, είτε είσαι πλέον ...Πρόσεξε τώρα τι έκαναν οι Καζάροι, με την τελευταία συμφωνία του 2003 επιτρέπουν στους ambassadors (πρεσβευτές) αυτοί οι πέντε που είναι διορισμένοι να ελέγχουν και να εγκρίνουν τη δέσμευση του χρυσού και τη δημιουργία χρήματος, επέτρεψαν πλέον και σε μη κυβερνητικές οντότητες να δημιουργούν χρήμα. Αυτή είναι η τέλεια καταλήστευση!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ 
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ EI-END ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 
ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 06/11/2013

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 
ΟΜΑΔΑ : EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
Ei-End Μνημοσύνη στο facebook



http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/doktwr-lamprakhs-atlantis-ellhniko-dna-tehnhth-selhnh-o-apoikism.html

To απόλυτο αυτοκίνητο Ελληνικής κατασκευής ! Korres Project 4

Στην εκδήλωση της ΦΙΛΠΑ για τον εορτασμό των 41 χρόνων λειτουργίας της που πραγματοποιήθηκε στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Τατοΐου με την αναβίωση του ιστορικού Σιρκουί, παρουσιάστηκε το φέρελπι και εξαιρετικό πρωτότυπο του κ. Δημήτρη Κορρέ, Korres Project 4.

Το συγκεκριμένο όχημα είναι η νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική προσπάθεια από τον Αρχιτέκτονα-Εφευρέτη Δημήτρη Κορρέ και αποτελεί ουσιαστικά μια pre-production έκδοση, καθώς για πρώτη φορά όλα τα custom build εξαρτήματα έχουν αποκτήσει το δικό τους barcode και απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να περάσει σε περιορισμένη παραγωγή, το αργότερο μέσα στον επόμενο χρόνο.



Το αυτοκίνητο ήταν γυμνό στο Τατόι επειδή τα πλαστικά
δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμα αλλά και για να γίνει καλύτερη και πιο λεπτομερής επίδειξη της ανάρτησης. Επίσης το εσωτερικό της έκδοσης παραγωγής θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του που βλέπεις στις φωτογραφίες. Στην σχεδίαση συμμετέχει ο κ.Μαλανδρίνος Κωνσταντίνος και άλλοι συνεργάτες πάντα υπό την καθοδήγηση του κ.Κορρέ.






Είναι μια εντελώς ριζοσπαστική προσπάθεια, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα αλλά και παγκοσμίως, καθώς οι δυνατότητες του Korres 4 είναι απεριόριστες και ανεξάντλητες. O λόγος της παρουσίασης του ήταν ώστε να φανεί η λειτουργία της ανάρτησης, η οποία αποτελεί και το ατού του καθώς είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και πατενταρισμένη. Μπορεί με χαρακτηριστική ευκολία να κινηθεί σε κάθε είδους επιφάνεια χωρίς να υπάρχει περιορισμός των ελαστικών που φορά, καθιστώντας το τη πρώτη προσπάθεια παγκοσμίως ενός τέτοιου ολοκληρωμένου “supercar” που μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση σε πίστα, σε εκτός δρόμου όσο και σε χαλαρούς ρυθμούς για καθημερινές μετακινήσεις.



  Το διθέσιο πρωτότυπο έχει μήκος 3.920 χλστ, πλάτος 1.960 χλστ, ύψος 1.250 χλστ και μεταξόνιο 2.560 χλστ., χωρίς όμως να αποκλείεται στο μέλλον να χρησιμοποιηθεί ένα μεγαλύτερο σασί ώστε να προστεθούν και δύο πίσω θέσεις. Ζυγίζει 1.600 κιλά και φορά τον LS7 7.0-λίτρων ατμοσφαιρικό κινητήρα της Corvette Z06 απόδοσης 505 ίππων, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να επιταγχύνει στα 0-100 χλμ/ώρα μέσα σε 3,8 δευτερόλεπτα ενώ έχει τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Η κίνηση μπορεί να σταλθεί σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει η επιλογή η δύναμη του κινητήρα να στέλνετε μόνο στο πίσω άξονα. Διαθέτει τρία διαφορικά με κεντρικό κλείδωμα, με τη ροπή να στέλνεται σε αναλογία 33 % / 67 % για τον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα, με τη συγκεκριμένη αναλογία να επιλέγεται καθώς θεωρήθηκε η βέλτιστη ώστε να περιορίζεται στο ελάχιστο η υποστροφή.




Το κιβώτιο του είναι ειδικά κατασκευασμένο για το αυτοκίνητο και διαθέτει έξι ταχύτητες με 3 τελικές κλιμακώσεις, με την τελευταία να μπορεί να δώσει στο αυτοκίνητο θεωρητική τελική ταχύτητα 600 + χλμ/ώρα.

Το ύψους του αυτοκινήτου αυξομειώνεται με ειδικό μηχανισμό με το “track mode” να είναι 5 εκατ. ενώ μπορεί να φτάσει έως και 50 εκατοστά. Η χαμηλότερη θέση του δίνει τη δυνατότητα να ακουμπάει στο έδαφος (χρησιμεύει και ως αντικλεπτική προστασία). Ακόμα, η άρθωση της ανάρτησης του κάθε άκρου είναι εκπληκτικά μεγάλη καθώς μια ρόδα μπορεί να σηκωθεί έως και 95 εκατοστά από το έδαφος με τις υπόλοιπες τρεις να έχουν επαφή με το δρόμο. Το εκπληκτικό της ανάρτησης είναι πως ο μπροστά δεξιός τροχός στην ουσία αλλιπιδρά με τον πίσω αριστερό, ενώ ο μπροστά αριστερός με τον πίσω δεξιό. Η ανάρτηση απορροφά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος χωρίς τη παραμικρή ανωμαλία να μεταφέρεται μέσα στη καμπίνα.



Στην οδική συμπεριφορά του πρωτοτύπου έχει συμβάλει και ο Έλληνας οδηγός αγώνων Βασίλης Ορφανός, γνωστός από τις συμμετοχές στο Rally Darar. Μιλήσαμε μαζί του και μας τόνισε και αυτός την εκπληκτική οδηγική συμπεριφορά του Korres Project 4, ενώ σε ότι αφορά τα μελλοντικά του σχέδια, ανέφερε πως επιθυμία του είναι να τρέξει ξανά στο Rally Dakar, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αναζήτηση χορηγών που θα τον βοηθήσουν στη προσπάθεια αυτή.

Το Korres 4 αποτελεί τη σοβαρότερη και πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια για ένα κατεξοχήν ελληνικό αυτοκίνητο με βλέψεις κυρίως την αγορά της Αμερικής και Μέσης Ανατολής. Η αρχική εκτίμηση μιλά για 50 αυτοκίνητα αλλά ευχόμαστε να υπάρξουν περισσότερα με την μέχρι σήμερα ανάπτυξη του, στα 12 χρόνια του project και των υπολοίπων πρωτοτύπων να έχει κοστίσει αρκετά εκατ. ευρώ.






http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/11/korres-project-4-to.html

Έμαθες τα νέα Λεωνίδα; This is (S)parta Ola!


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός

Έμαθες τα νέα Λεωνίδα; Ο μισθός των σύγχρονων 300 είναι ιερός!

Αυτό ορίζει το σχέδιο προϋπολογισμού που τίθεται σε συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια την προσεχή Δευτέρα.

Με βάση την ανάλυση των πιστώσεων, τα ποσά που προβλέπονται για την βουλευτική αποζημίωση, για την αποζημίωση των βουλευτών για τη συμμετοχή τους στις επιτροπές, για το επίδομα της οργάνωσης των γραφείων τους, τα έξοδα κίνησης τους, αυτές παραμένουν ίδιες(!!) με τις πιστώσεις που είχαν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του 2013.

Την ώρα που όλα τα άλλα επιδόματα, παροχές και μισθοί, των κοινών θνητών, των πληβείων, κόβονται..

Αυτοί που αποφασίζουν, πως κάποιος μπορεί να ζει με 400 ευρώ, πως κάποιος πρέπει και μπορεί να είναι άνεργος, πως κάποιος πρέπει να συλλαμβάνεται με διαρκές αυτόφωρο και να διαπομπεύεται για χρέη άνω των 5.000 ευρώ (χρέη που αυτοί του φόρτωσαν, μέσω φόρων και εισφορών), αυτοί που με τις πολιτικές τους στέλνουν στην παγερή αγχόνη της αυτοκτονίας ή στα συσσίτια ή στα παγκάκια τους συμπολίτες μας, αυτοί για τον εαυτό τους ορίζουν, πως πρέπει να τα έχουν ΟΛΑ! Αυτοκίνητο, αστυνομικό, παροχές, τηλέφωνα, διευκολύνσεις, στρουμπουλές αποζημιώσεις, και πάνω απ’ όλα ψυχική ηρεμία για να αποφασίζουν μάλλον το καλύτερο κακό, για εμάς και το καλύτερο καλό για αυτούς. Αυτοί που έκαψαν και λεηλάτησαν με πολιτικές, μίζας, υπανάπτυξης και ακατάσχετης παροχολογίας.

Αυτοί που έχουν αντικατασταθεί από την Τρόικα, αυτοί που έχουν κατ’ επανάληψη δημοσίως παραδεχθεί πως φταίνε γιατί δημιούργησαν ένα σάπιο σύστημα διακυβέρνησης, το πρώτο σε όλες τις παγκόσμιες λίστες για τη διαφθορά, αυτοί οι απίστευτοι τύποι, ζητούν να πλειστηριαζόμαστε (ψυχές και ακίνητα), ενώ αυτοί θα προστατεύονται εσαεί.

Αλλά πιθανόν και η όποια σπάνια κρίση αυτογνωσίας τους, να οφείλεται στο πρόγραμμα πανελλαδικής πλύσης εγκεφάλου πως η Τρόικα είναι καλύτερη από τους δικούς μας ανίκανους. Γιατί έτσι κι αλλιώς η ψήφος τους έχει παρακαμφθεί, όταν όλα αποφασίζονται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

Οι Θερμοπύλες για αυτούς τους απίστευτους σύγχρονους 300, φαντάζει ένας κακός εφιάλτης της Ελληνικής ιστορίας. Αν μπορούσαν θα τη διέγραφαν από όλα τα βιβλία. Όπως έχουν διαγράψει όλες τις «χαμένες» πατρίδες. Αλλά και τις σύγχρονες. Δες την αντίδρασή τους για τα όσα τους είπε ο αφέντης Ερντογάν, πως δεν υπάρχει Κύπρος. Έσκυψαν, γονάτισαν. Από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Οι ανακοινώσεις τους για κλάματα. Τα διαβήματά τους γελοία. Όλα καλά. Να μην στενοχωρηθεί ο αφέντης, να μην γκρινιάξουν οι δανειστές. Να μην αλλάξει κάτι και χάσουν τη Lexus και το Audi. Δώστε και την Κρήτη. Και τις Κυκλάδες, τι τις θέλουμε.. έχουν πολύ αέρα. Κι άλλα .. όλα. Δώστε όλα, το έχετε κάνει εν μέρει, αλλά κάντε το και στους χάρτες. Να διαβάζουν και τα παιδιά μας λιγότερη γεωγραφία.. και ιστορία.

Αγαπημένε Λεωνίδα,

Αυτό που βλέπεις ίσως είναι μία κακή, πολύ κακή εξέλιξη του δικού σου DNA. Μάλλον γενετική ανωμαλία.

Εδώ στη σύγχρονη Ελλάδα, οι 300 λάτρεις της κυβίστησης, συναγωνίζονται ο ένας τον άλλο στις κωλοτούμπες. Που με πρόσχημα τον σοσιαλισμό, τον αριστερισμό και τον φιλελευθερισμό, κατέληξαν να συνωστίζονται όλοι στο Κολωνάκι και στα βόρεια προάστια, όταν τα ανθρώπινα υπολείμματα των πολιτικών τους, ξεπαγιάζουν στα πεζοδρόμια, στους θάμνους ή περιμένουν στην ουρά για ένα πιάτο φαΐ.

Αγαπημένε Λεωνίδα,

Εμείς οι υπόλοιποι, δεν είμαστε έτσι.
Κι αν το μνημείο σου σήμερα είναι μέσα στα σκουπίδια, είναι γιατί οι ανίκανοι σημερινοί 300, δεν ξέρουν ούτε πως να αξιοποιήσουν τις θυσίες τις δικές σου. Είναι γιατί έχουν παρατήσει όλα τα μνημεία στην τύχη τους. Ανεκμετάλλευτα να ρημάζουν.

Είναι γιατί δεν ξέρουν Ελληνικά γράμματα και δεν μπορούν να διαβάσουν τι είναι χαραγμένο (το γνωστό επίγραμμα του Σιμωνίδη) στο μνημείο που έστησαν οι αρχαίοι στον τόπο που εσύ θυσιάστηκες

Ὦ ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε
κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.
Που σημαίνει, νεοέλληνα εκ των σύγχρονων απαίδευτων 300: “Ξένε, πες στους Λακεδαιμόνιους ότι κειτόμεθα εδώ, πιστοί στους νόμους τους”

Αγαπημένε Λεωνίδα,

Εδώ οι δικοί μας 300, το μόνο που συγκράτησαν από όσα έκανες εσύ, ήταν όταν στο επικό έργο που γύρισαν οι Αμερικάνοι (ούτε ένα έργο προς τιμή σου δεν είναι άξιοι να κάνουν οι νεοέλληνες), είπες This is Sparta και εκεί δεν άκουσαν καλά.. και κράτησαν μόνο το «Parta» !! Ή, πως αυτοί οι «εδώ» 300 είναι οι σύγχρονοι (S)party-ates και μπορούν να συνεχίζουν τα party.

Αλλά, αγαπημένε Λεωνίδα, θέλουν να αλλάξουν και το «300» να γίνουν λιγότεροι, όχι φυσικά για οικονομία, αλλά γιατί σύντομα όλοι θα παίρνουμε (και αν) 300 ευρώ και ο συμβολισμός δεν τους αρέσει.

Έμαθες τα νέα Λεωνίδα; Εδώ προχτές είχαμε πρόταση μομφής από ένα κόμμα που το λένε ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υποστηρίζει πως έρχεται η καταστροφή – και ναι έρχεται. Αντιθέτως 153 βουλευτές είπαν εκείνη τη μέρα, πως δεν έρχεται οι καταστροφή (παρότι το λένε καθημερινά δημοσίως), και οι υπόλοιποι που βλέπουν το χάος και θέλουν να μας σώσουν, θαρρείς πως παραιτήθηκαν για να οδηγηθούμε σε εκλογές και να μας κυβερνήσουν αυτοί ή κάποιοι άλλοι καλύτεροι; Όχι!!! Ανόητε Λεωνίδα. Έμειναν «παγωτό», όπως λέμε εμείς εδώ. Γιατί τελικά στη «δημοκρατία» μας έχουμε αδιέξοδα.
Οι Θερμοπύλες είχαν «αδιέξοδο»;

Αγαπημένε Λεωνίδα,

Σε λίγο καιρό βλέπω και το «βρόμικο» από τα σκουπίδια μνημείο σου, να φεύγει, γιατί, αυτός ο τσαμπουκάς που έκανες με τον Ξέρξη… τους «εδώ» τους φέρνει σε δύσκολη θέση, για την ακρίβεια τους τρελαίνει.

Έμαθες τα νέα Λεωνίδα;
Here in Greece, now, what is happening is:
This is (S) Parta! This is their (S)Party!

Υ.Γ.
Όποιος υποστηρίξει από τους 300, πως το παραπάνω είναι λαϊκισμός μερικές παρατηρήσεις:
1) Σαφώς και ο βουλευτής πρέπει να αμείβεται καλά για να είναι «ακέραιος» και όχι μόνο αυτός, αλλά και ο γιατρός και ο εκπαιδευτικός και ο αστυνομικός.. και πολλοί άλλοι που προστατεύουν τη δημοκρατία του τόπου. Όμως αυτό δεν συμβαίνει το ίδιο για όλους. Επίσης οι «κύριοι» αυτοί (300), θα έπρεπε να έχουν αυτορυθμιστεί αφού τα πλούτη που είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν τους απέτρεψαν (κάποιους) να βουτηχτούν στη διαφθορά και τη σπατάλη του δημοσίου χρήματος από τις θέσεις που καταλάμβαναν.

2) Ακόμη και για συμβολικούς λόγους οι 300 θα έπρεπε να μειώσουν τα έσοδά τους. Έχουν τεράστια ευθύνη για την ανθρωπιστική κρίση της χώρας. Ας προσπαθήσουν να ζήσουν με 300 ευρώ και μετά να δουμε θα ξαναψηφίσουν(;;) νόμο που εξαθλιώνει τους πολίτες, στο όνομα κάποιας σωτηρίας…

3) Κύριοι της Βουλής, πλείστα τα παραδείγματα πολιτικών αυτού του έθνους που αρνήθηκαν οποιαδήποτε χρηματική ανταμοιβή όταν η πατρίδα τους κατέρρεε. Διαβάστε λίγη ιστορία.. όχι απαραίτητα Λεωνίδα που σίγουρα σας ανατριχιάζει.. αλλά Καποδίστρια, θυμηθείτε τις ρήσεις του: «Ελπίζω ότι όσοι εξ’ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ’ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ’ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της» «εφ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν». Δεν πιστεύω κι εδώ να θέλετε μετάφραση;;

4) Τέλος για αυτούς που θα πουν πως τους ψηφίζει ο λαός .. φυσικό και επόμενο όταν όλο το σύστημα τους επιβάλλει επικοινωνιακά δια της πλύσης εγκεφάλου ως τους μοναδικούς σωτήρες, για τα τραγικά προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν.

5) Κύριοι της Βουλής, κανείς δεν σας υποχρέωσε να μπείτε στη Βουλή. Η υποκρισία σας για το βάρος που σηκώνετε την ώρα της κρίσης.. είναι τουλάχιστον προσβλητική. Αν σας κόφτει η ακεραιότητα της δημοκρατίας και θέλετε παχουλές αποζημιώσεις για να μην είστε επιρρεπείς στους χρηματισμούς, δηλώστε ανοιχτά τους χορηγούς σας και αρνηθείτε να παίρνετε όσα παίρνετε, όταν συμπολίτες σας πεθαίνουν δίπλα σας… Αν τους βλέπετε.

ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ. Και σήμερα, αυτοί που τους θυσιάζετε στο βωμό της “σωτηρίας” είναι όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς.

aienaristeyein

Κατέρρευσαν οι Τράπεζες και βρέθηκαν οι Λαοί χρεωμένοι και όχι το αντίθετο.


Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος PhD
Στον Παναγιώτη Κοτιλέα

Πολλοί από τους συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα καταλάβει που αποσκοπεί η οικονομική πολιτική που ασκείται στη Χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και αυτό είναι φυσικό αφού κανείς δεν την εξήγησε, όχι επαρκώς, αλλά καθόλου. Αμφιβάλω αν κάποιος βουλευτής την έχει κατανοήσει.

Σίγουρα οι πιο πολλοί ψηφίζουν στα τυφλά και δεν πιστεύω να γνωρίζουν τις επιπτώσεις που έχει η ψήφος τους στον κόσμο και στην οικονομία.

Η Χώρα βρέθηκε καταχρεωμένη το 2008 λόγω της κατάρρευσης του διεθνούς τραπεζικού συστήματος που είχε μετατραπεί σε καζίνο.

Η Χώρα μας ήταν χρεωμένη με το ίδιο μυθώδες πόσο και ένα χρόνο πριν χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα.

Η αιφνίδια κατάρρευση των τραπεζών κατέστησε όλο τον Νότο προβληματικό.

Δηλαδή η αλυσίδα της αιτιότητας έχει ως εξής. Κατέρρευσαν οι Τράπεζες και βρέθηκαν οι Λαοί χρεωμένοι και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Αφού οι Λαοί έσωσαν το τραπεζικό σύστημα φορολογούμενοι αγρίως, μετά θεωρήθηκε σκόπιμο να μπουν σε τάξη οι χώρες που αμάρτησαν δημοσιοοικονομικά.
Εδώ τραπεζίτες και πολιτικοί άλλαξαν την αλυσίδα της αιτιότητας. Όχι, καταχρεώθηκαν τα κράτη πρώτα, με αποτέλεσμα να καταρρεύσουν οι τράπεζες. Άρα τα ανήθικα κράτη πρέπει να μπουν σε τάξη.

Στην Αθήνα το σύστημα έκανε το Λαό να το πιστέψει αυτό εξ ου και η Ιώβειος υπομονή. Αποτέλεσμα, μονά ζυγά υπέρ των τραπεζιτών που ζητούν και σπίτια τώρα. Έτσι η Τρόικα κατέφθασε στην Αθήνα με την θεωρία της να βάλει τάξη. Καμία πολιτική άμυνα με γνώση δεν υπήρξε.

Με λίγα λόγια η θεωρία της Τρόικας έχει ως εξής.

Σε μια οικονομία είναι αδύνατον η προσφορά να διαφέρει από την ζήτηση αφού οι πωλητές είναι ταυτόχρονα και αγοραστές. Κατά συνέπεια αν υπάρχει αυξημένη ζήτηση αυτό σημαίνει ότι η χώρα εισάγει πιο πολλά από όσα εξάγει και κατά συνέπεια δανείζεται και δημιουργεί και επισφαλή ανάπτυξη αλλά και επισφαλείς θέσεις εργασίας.

Βήμα πρώτο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι δαπάνες πρέπει να μειωθούν δραστικά που είναι αιτία μια υπερβάλλουσας ζήτησης και αιτία του υπερδανεισμού. Η Χώρα πρέπει να φτάσει στα όρια της φυσικής της παραγωγής με άλλα λόγια να παράγει σύμφωνα με την υπάρχουσα υλική της υποδομή σε όλους τους τομείς. Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται πλήρη

απασχόληση του εργατικού δυναμικού αλλά αντίθετα σε πρώτη φάση επιφέρει την δημιουργία εξαιρετικά υψηλής ανεργίας. Ήδη την ζούμε.

Με άλλα λόγια ο εξορθολογισμός των δαπανών και εσόδων του δημοσίου τομέα και η σταδιακή διάλυση του κράτους, δημιουργεί μεν μεγάλη ανεργία, αρχικά στον ιδιωτικό τομέα και μετά στο δημόσιο τομέα και μειώνει τις ανάγκες δανεισμού σταδιακά της Χώρας, από την άλλη δε αποκαθιστά την παραγωγή της οικονομίας στα φυσικά της όρια.

Η ύπαρξη ανεργίας οιουδήποτε επιπέδου ή το υψος απασχόλησης του εργατικού δυναμικού καταδεικνύει πια την ανεπαρκή ανάπτυξη του υλικού κεφαλαίου της Χώρας και τα περιθώρια ανάπτυξης του. Η οικονομία βρίσκεται έτσι στη φυσική της κατάσταση.

Αυτό το πρώτο βήμα βαδίζει τώρα η Χώρα. Το δανεισμένο κράτος βιαίως πρέπει να καταλυθεί και να λειτουργεί χωρίς ανάγκη δανεισμού με στόχο να έχει την ελαχίστη οικονομική δράση και την ελαχίστη περιουσία που είναι κάτω από την γη, πάνω στη γη, στη θάλασσα ή στον αέρα. Οι πόροι τους κράτους και οι υποχρεώσεις του κράτους ως κοινωνικού κράτους ή ως φορέα ανάπτυξης θα μεταφερθούν ή θα πουληθούν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτός αναλαμβάνει πια την οικονομική ανάπτυξη της Χώρας. Όλα αυτά αποτελούν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να μπει η Χώρα στην ανάπτυξη.

Το δεύτερο βήμα που σηματοδοτεί την ανάπτυξη θα γίνει μέσω αυτοματισμών του συστήματος. Αφού αποκατασταθεί η παραγωγή της Χώρας στο φυσικό της επίπεδο, οι αποταμιεύσεις που θα παράγει αποτελούν και την προσφορά κεφαλαίου στην οικονομία. Οι αποταμιεύσεις, σύμφωνα με την λογική της Τρόικας και των νεοφιλελευθέρων, ούτως ή άλλως περνούν στην οικονομία μέσω του εξισορροπητικού μηχανισμού που ονομάζεται επιτόκιο. Δεδομένου αυτού, δηλαδή οι αποταμιεύσεις γίνονται επενδύσεις ούτως ή άλλως, η απορρόφηση των ανέργων θα γίνεται τόσο πιο γρήγορα όσο πιο χαμηλοί είναι οι πραγματικοί μισθοί και τα μεροκάματα. Όσο δε πιο ισχυρό το ευρώ τόσο πιο χαμηλά τα μεροκάματα. Οι χαμηλοί μισθοί και τα ελάχιστα μεροκάματα προκαλούν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την ζήτηση για εργατικό δυναμικό και έτσι να εξαλείψουν εντελώς την ανεργία. Εξαιρετική ανοησία.

Αυτό όμως είναι ακριβώς, όπως το περιέγραψα, το μοντέλο εξυγίανσης και ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας χωρίς καμία μα καμία αμφισβήτηση.

Ο ιδιωτικός τομέας αναλαμβάνει τα ηνία της οικονομίας με ελάχιστους νομικούς περιορισμούς, που μέσω της λιτότητας θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη, ανάλογα με τις επενδυτικές ευκαιρίες που θα παρουσιάζονται. Το κράτος γίνετε το ελάχιστο δυνατό, με ελάχιστες παροχές και με πρωταρχικό καθήκον να μαζεύει τα τοκοχρεολύσια που χρωστάμε και να τα αποδίδει στους δανειστές.. Για πάρα πολλά χρόνια θα τρώνε καλά.

Το φυσιολογικό ερώτημα που εγείρεται είναι πόσος χρόνος θα χρειαστεί γι αυτή την προσαρμογή. Καίτοι το μοντέλο παρουσιάζεται ως νευτώνειο, και άρα μοναδικό -άλλη υψίστη ανοησία- εν τούτοις δεν έχει τις ακριβείς μετρήσεις του Νεύτωνα. Ισχυρίζεται ότι έχει νευτώνεια αιτιότητα αλλά όχι νευτώνειες μετρήσεις. Αυτά θα γίνουν αν και εφ’ όσον γίνουν τα παραπάνω απαντούν αορίστως.

Μερικοί ειλικρινείς νεοφιλελεύθεροι καθηγητές μιλούν για 20 με 30 χρόνια. Οι πολιτικοί του τροϊκανού τόξου ή δημοκρατικού τόξου ή του Ευρώ (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ποικιλώνυμοι αριστεροί της Σοσιαλδημοκρατίας) δεν απαντούν γιατί δεν ακούν αυτή την ερώτηση. Τι να πουν;

Αν προσφύγουμε στην ιστορία γνωρίζουμε ότι ποτέ δεν έγιναν αυτά που το μοντέλο μας διαβεβαιώνει, αλλά αντίθετα η εφαρμογή του κατέλυσε όλες της Δημοκρατίες της Ευρώπης από το 1918 έως το 1930, έφερε τον ναζισμό και το φασισμό στην εξουσία, προκάλεσε εμφυλίους πολέμους και άλλα δεινά. Άλλωστε από το 1980 ζούμε διαρκείς κρίσεις και από το 2008 ζούμε μια βάρια κρίση που αιτία είναι ακριβώς αυτές οι ιδέες.

Κατά συνέπεια το ερώτημα αν θα ληφθούν αλλά μέτρα είναι άνευ νοήματος. Και βεβαία θα ληφθούν. Που θα φρενάρει η κάθοδος των μισθών, μεροκάματων, συντάξεων κάνεις δεν το γνωρίζει ή κάνεις δεν μπορεί να το μαντέψει. Ένα είναι σίγουρο ότι η βίαιη αναδιανομή του εισοδήματος θα διαλύσει την ραχοκοκαλιά του Έθνους, την μεσαία τάξη, η δε φτώχεια που μας επιφυλάσσεται είναι άνευ προηγούμενου. Όταν με το καλό θα έλθει η ανάκαμψη πιθανότατα θα είμαστε όλοι νεκροί όπως θα έλεγε και ο Κέϋνς.

Αυτά για να γνωρίζουμε τι μας περιμένει και κανείς να μην λέει ποτέ ότι εγώ δεν γνώριζα. spyridonstalias@hotmail.com

Το σχέδιο ιδιωτικοποίησης υγείας και συντάξεων


Αν ένας κλάδος τρίβει στην κυριολεξία τα χέρια του από τη μεγάλη κρίση που έχει ξεσπάσει στο Κράτος, αυτός δεν είναι άλλος από των ασφαλιστικών εταιρειών.

Με το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας να έχει σημαντικές ρωγμές και να μην είναι εύκολη πλέον η απόδοση των συντάξεων με τον τρόπο που όλοι γνωρίζαμε αλλά και με την παροχή υγείας να βρίσκεται στη χειρότερη φάση της, ως νέος πυλώνας φαντάζει πλέον η ιδιωτική ασφάλιση που διεκδικεί νέες αγορές, καινούργιους τζίρους και πελάτες που δεν είχε. Όλα αυτά όμως μέσα από την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και παροχών που πάγια το ελληνικό Δημόσιο κάλυπτε.

Την προηγούμενη Τρίτη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ήταν αποκαλυπτικός για τις προθέσεις του σε ότι αφορά τη σύμπραξη με τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και για την απώλεια υπηρεσιών για τους πολίτες που πάγια απολάμβαναν. Στο συνέδριο των Financial Times στην Αθήνα, ο υπουργός Υγείας ούτε λίγο, ούτε πολύ παραδέχθηκε τη βούληση του υπουργείου να προχωρήσει σε συνεργασίες με τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες για συνεργασία των τελευταίων με τα κρατικά νοσοκομεία. Στόχος της νέας αυτής πολιτικής είναι να δημιουργηθούν πακέτα προϊόντων τα οποία θα έχουν ενδιαφέρον και για τους πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών και για τις ασφαλιστικές, αλλά φυσικά και για τα οικονομικά των δημόσιων νοσοκομείων.

Όμως αυτό είναι το ένα μέρος του νομίσματος. Η άλλη του όψη αφορά στην παροχή από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές συνταξιοδοτικών πακέτων επικουρικής ασφάλισης με τρόπο όμως που το υπουργείο Εργασίας μελετά να έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα. Πρόκειται για την περίφημη έκθεση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και του προέδρου της τελευταίας κ. Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου που ζητά από το υπουργείο Εργασίας να υπάρξει θεσμοθέτηση νέου ασφαλιστικού πυλώνα και οι πολίτες που θέλουν επικουρικές συντάξεις να υποχρεώνονται να πληρώνουν γι' αυτές όπως υποχρεωτικά πληρώνουν για τα αυτοκίνητα τους.

Πρόκειται για ένα προχωρημένο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας project το οποίο το υπουργείο Εργασίας βλέπει πολύ θετικά και ήδη η Τράπεζα της Ελλάδος πραγματοποιεί μελέτη προς αυτήν την κατεύθυνση. Στις προτάσεις της Ένωσης είναι μάλιστα να δοθούν φορολογικά κίνητρα σε όσους επιλέξουν την ιδιωτική συνταξιοδότηση καθώς και να δημιουργηθεί νέα ελεγκτική αρχή για τις επιχειρήσεις που θα εμπλακούν.

Πάντως ένα τέτοιο εγχείρημα κρύβει πολλαπλούς κινδύνους. Ας μην ξεχνάμε τους ομολογιούχους της ΑΣΠΙΣ που ταλαιπωρούνται εδώ και τέσσερα χρόνια μετά την κατάρρευση της. Φανταστείτε τι θα γίνει εάν οι κόποι μιας ζωής δεν αποδώσουν για τον οποιοδήποτε λόγο σύνταξη στους ασφαλισμένους.

Οι πρωταγωνιστές και ο θετικός σε όλα Γιάννης Βρούτσης
Σε κάθε περίπτωση πρωταγωνιστές αυτών των εξελίξεων αλλά και των παρασκηνιακών πιέσεων που λαμβάνουν χώρα προς την κυβέρνηση είναι οι κορυφαίοι επιχειρηματίες της ιδιωτικής ασφάλισης. Ενός κλάδου σε προσαρμογή στα νέα πολυεθνικά δεδομένα ο οποίος με την οδηγία της Solvency 2 επιδιώκει να βρει βηματισμό.

Το lobbying αυτών των προτάσεων το κινεί προσωπικά ο κ. Σαρρηγεωργίου ενώ δίπλα του έχει τον Γιάννη Λαπατά της Ατλαντικής Ένωσης, τον Φωκίωνα Μπράβο της International Life, τον Γιώργο Κώτσαλο της Interamerican, τον Πέτρο Παπανικολάου της Allianz ο οποίος μεταφέρει και τη γερμανική τεχνογνωσία και παράδειγμα ιδιαίτερα στο θέμα της παροχής επικουρικών συντάξεων, τον Ισπανό Luis Miguel Gomez της ING ο οποίος επίσης ανοικτά βλέπει ευκαιρίες στην αγορά των συντάξεων και θα διεκδικήσει μερίδιο, τον πρόεδρο της Υδρογείου Αναστάσιο Κασκαρέλη, τον Ιταλό που μιλάει όμως ελληνικά Giuseppe Zorgno της Chartis κ.ά.

Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαία η συμεμτοχή τόσων πολυεθνικών μάνατζερς στις ζυμώσεις γύρω από τις εξελίξεις στον κλάδο καθώς είναι γνωστό το ενδιαφέρον των πολυεθνικών της ασφάλισης για την αγορά μας, στην οποία οι κοινωνικές και οικονομικές καταστάσεις προμηνύουν «μπαμ». Όλοι οι παραπάνω ήδη οργανώνονται για την επόμενη ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης η οποία δεν αργεί να έλθει και η οποία θα υποβοηθηθεί από κεντρικές πολιτικές αποφάσεις
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters