Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς



Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2012/10/chemtrails-dolofonhthhke-prwhn-arhhgos-fbi-poy-miloyse-gia-aerop.html






Σχόλιο αφύπνισης: Δείτε το βίντεο ΕΔΩΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!  ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ;;


Πηγή: http://www.awakengr.com/2011/12/fbi-toy.html#ixzz2U0xXgqUq 
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη 

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard. 

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson».

http://www.awakengr.com/2011/12/fbi-toy.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2011/12/fbi-toy.html#ixzz2U0xLlTXs
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike


ΠΗΓΗhttp://www.awakengr.com/2012/12/fbi.html

Πηγή: http://www.awakengr.com/2012/12/fbi.html#ixzz2U0wvQ9Bn


http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/fbi.html

Έρχεται η ώρα των δικαστών


Η αποκάλυψη των Γάλλων ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο, απέναντι σε αυτούς που έθεσαν την δημοκρατία σε κίνδυνο με τις μεθοδεύσεις τους.
Έστω και με αργούς ρυθμούς «ξεσκεπάζεται» σιγά σιγά η δράση του πρώην πρωθυπουργού κ.
Γιώργου Παπανδρέου, των πολιτικών συνεργατών του αλλά και των υπολοιπων προσώπων που συνδέονται μαζι του και διαχειρίστηκαν με ύποπτο τρόπο την λίστα Λαγκάρντ.

Έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών της Γαλλίας, αποδεικνύει ότι η λίστα Λαγκάρντ είχε φτάσει επίσημα στην Ελλάδα και μάλιστα για να χρησιμοποιηθεί από τις ελληνικές αρχές για φορολογικούς σκοπούς. Ειδικότερα, πρόκειται για το έγγραφο με το οποίο, στις 29 Σεπτεμβρίου 2010, εστάλη η λίστα Λαγκάρντ στον Πρέσβη στο Παρίσι Κ. Χαλαστάνη, έγγραφο το οποίο ο κύριος πρέσβης ισχυρίστηκε ότι «έχασε»! Όπως και ο κύριος Παπακωνσταντίνου είχε «χάσει» το πρωτότυπο. Παρ’ όλα αυτά, όλοι, όπως και ο κύριος Μπίκας ενημέρωναν τον τότε πρωθυπουργό για την πορεία «διαχείρισης» της λίστας! Μία διαχείριση που όπως αποδεικνύεται όχι μόνον δεν έγινε για να αποκομίσει η Ελλάδα έσοδα, αλλά κατά παράβαση της διακρατικής συμφωνίας και της ρητής εντολής των Γάλλων, κάποιοι φαίνεται πως διαχειρίστηκαν την λίστα για προσωπικό τους όφελος.
Όπως προκύπτει από την αλληλογραφία μεταξύ της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι και του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στην Προανακριτική Επιτροπή, οι Γάλλοι έστειλαν επίσημα το CD στον τότε υπουργό Οικονομικών κάνοντας χρήση της φορολογικής σύμβασης Ελλάδας – Γαλλίας για την ανταλλαγή φορολογικών πληροφοριών και όχι «άτυπα και εμπιστευτικά» όπως ισχυριζόταν ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Στο έγγραφο ο Διευθυντής, αρμόδιος για φορολογικά θέματα, Ζαν Μαρί Φενέτ, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 της εν λόγω οδηγίας και με τις ανωτέρω παρατεθείσες διατάξεις, οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικές και να μην χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μη φορολογικούς».

Από εκείνη την στιγμή, όλοι επιχείρησαν να αποσιωπήσουν αύτη την αποκάλυψη που στην ουσία στέλνει ενώπιον της Δικαιοσύνης και πιθανότατα στη φυλακή όλους τους εμπλεκόμενους. Από τον τότε πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους πρέσβεις και όλους όσους διαχειρίστηκαν την λίστα.
Η αντιμετώπιση του επίσημου εγγράφου, που επαναλαμβάνουμε πως έφτασε θεσμικά και όχι «εμπιστευτικά», ήταν από την αρχή προκλητική από πλευράς εμπλεκομένων, που αντί να παραδεχτούν την αλήθεια, προτίμησαν να κουνούν το δάχτυλο στις διάφορες επιτροπές της Βουλής. Ο μόνος συνδετικός κρίκος όμως όλων αυτών, ήταν οι προσωπικές τους σχέσεις με τον τ. πρωθυπουργό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν προσωπική επιλογή του τ. πρωθυπουργού που αντλούσε την νομιμοποίηση του αποκλειστικά και μόνο από την προστασία του Γιώργου Παπανδρέου. Του κυρίου Παπανδρέου, που όπως και ο κύριος Μπίκας αποδείχθηκε ότι γνώριζαν πολύ καλά την ύπαρξη της λίστας αλλά και την «διαχείριση» της, από το email που αποκάλυψε ο κύριος Διώτης στην προανακριτική.

Η επιστολή αυτή αποτελεί το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής και τα έγγραφα που συνόδευαν το CD κατά την πρώτη έλευση στην Ελλάδα στις 29.09.2010
Το έγγραφο των γαλλικών Αρχών κάνει αναφορά σε επιστολή του πρέσβη Κ. Χαλαστάνη, στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, όταν ο τελευταίος είχε καταθέσει ότι έμαθε για την λίστα σε μεταγενέστερο χρόνο. Το έγγραφο όμως του κ. Χαλαστάνη δεν είναι στη διάθεση της επιτροπής. «Χάθηκε» και αυτό.
Το έγγραφο του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, που έφθασε στις 15 Μαΐου στην Προκαταρκτική Επιτροπή, εστάλη στο υπουργείο Εξωτερικών για να μεταφραστεί χωρίς να ανακοινωθεί η έλευσή του.

Επιβεβαίωση του Newsbomb
Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ με την αποστολή του εγγράφου από τις γαλλικές Αρχές επιβεβαιώνουν απόλυτα το ρεπορτάζ του Newsbomb.
Στις 29 Δεκεμβρίου 2012 το Newsbomb αποκάλυπτε την εμπλοκή του ονόματος αποσυρμένου διπλωμάτη κατά την παραλαβή της αρχικής λίστας από τους Γάλλους καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς των κ. κ. Παπακωνσταντίνου και Διώτη.

Κατά την παράδοση της αρχικής λίστας Λαγκάρντ, στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010 (σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές), πρέσβης της Ελλάδος στο Παρίσι δεν ήταν ο κ. Ηλίας Κλης, αν περί αυτού κατέθεσε ο κ. Φλωράτος, αλλά ο κ. Κωνσταντίνος Χαλαστάνης που είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή από το φθινόπωρο του 2009.
Τόσο με τον κ. Κλή, όσο και με τον κ. Χαλαστάνη υπάρχει προσωπική γνωριμία με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου αλλά και με τον κ. Δημήτρη Δρούτσα από τη δεκαετία του ’90 όταν ο πρώτος ήταν αναπληρωτής (ακόμα) υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σημίτη ενώ ο δεύτερος ανέλαβε καθήκοντα ειδικού συμβούλου στο γραφείο του κ. Παπανδρέου.
Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης, είχε δηλώσει ξεκάθαρα στη συμπληρωματική του κατάθεση στους οικονομικούς εισαγγελείς (9.1.2013) πως η λίστα «ήταν προϊόν δράσης μυστικών υπηρεσιών», χωρίς να διευκρινίζει το πώς γνωρίζει την πληροφορία αυτή.
Ότι η λίστα ήταν προϊόν «μυστικών υπηρεσιών» είχε υποστηρίξει και ο Ευ. Βενιζέλος στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής (11.10.2012), επικαλούμενος συνομιλία του με τον Κ. Μπίκα.
Είναι προφανές ότι κάποιοι επιχείρησαν να «κουκουλώσουν» το μέγα σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ για να βγουν «λάδι».

Η προσπάθεια του Γ. Παπανδρέου και της παρέας του να περιπλέξουν την υπόθεση και να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες είναι πλέον πασιφανής και επιβεβαιώνεται από τα πιο επίσημα χείλη, αυτά των γαλλικών Αρχών.
Είναι πλέον επιτακτικό η δικαιοσύνη να διατάξει τον περιορισμό όλων των προσώπων, ανεξάρτητα από το πόρισμα της επιτροπής.
Ο λαός ζητά την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για τη σημερινή του κατάσταση.
Σημειώνεται ότι Προκαταρκτική Επιτροπή αποφάσισε να καλέσει ως μάρτυρες τους πρώην υπουργούς Γιάννη Ραγκούση (θα προσέλθει την Πέμπτη) και Φίλιππο Σαχινίδη καθώς και τον εκδότη – δημοσιογράφο Μάκη Κουρή.
Σχετικό θέμα
Έγγραφα – βόμβα από τη Γαλλία για τη λίστα Λαγκάρντ! Δεν ήταν παράνομο προΐόν όπως είχε πει ο Παπακωνσταντίνου αλλά επίσημα έγγραφα!
ΠΗΓΗhttp://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_575.html
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_3814.html

Ασκληπιείο Επιδαύρου: Ο χώρος όπου γίνονταν «θαύματα»

Ασκληπιείο Επιδαύρου: Ο χώρος όπου γίνονταν «θαύματα»


Η Ιθμονίκη από την Πελλήνη κοιμήθηκε στο ιερό του Ασκληπιού ζητώντας από το θεό να μείνει έγκυος. Ο Ασκληπιός της είπε, ότι θα εκπληρώσει την επιθυμία της, εκείνη  τον ευχαρίστησε και  φεύγοντας έμεινε πράγματι έγκυος.
Κάποιος είχε έλκος στο στομάχι.  Στο όνειρό του μέσα στο Αβατο είδε ότι παρουσιάσθηκε ο θεός και παράγγειλε στους υπηρέτες που τον συνόδευαν να τον πιάσουν ενώ έφευγε έντρομος και να τον δέσουν. Μετά ο Ασκληπιός έσκισε την κοιλιά του, έβγαλε το έλκος και την έραψε. Αυτόματα τα δεσμά του ασθενούς λύθηκαν. Το πρωί βγήκε υγιής και το δάπεδο του Αβάτου  ήταν  γεμάτο αίματα. Πρόκειται μήπως  για  μία  πρώιμη χειρουργική επέμβαση από τους υπηρέτες του θεού, τους ιερείς δηλαδή; ...
Στην  ομιλία  του  με τίτλο «Επίδαυρος: Τόπος φροντίδας σώματος και ψυχής» που  δόθηκε  την Πέμπτη το  βράδυ στο  Μέγαρο  Μουσικής ο καθηγητής κ.  Βασίλειος Λαμπρινουδάκης δεν  αφηγήθηκε  μόνον παραδείγματα  ίασης  ασθενών  μέσω της  διαδικασίας της  «εγκοίμησης»  στο Ασκληπιείο της Επιδαύρου,  το  διασημότερο σε  όλο τον αρχαίο κόσμο  αλλά  εκτός  από την παρουσίαση  της προαιώνιας αγωνίας και των ενεργειών του ανθρώπου για την υγεία του μίλησε  και για την ιστορία  των  ίδιων των μνημείων. 
 «Ο θεραπευτής Ασκληπιός ξεπήδησε στην Επίδαυρο από την πανάρχαιη λατρεία ηρωϊκών προγόνων, που με τον καιρό περιβλήθηκαν θεία δύναμη, έτσι  ώστε  στις αρχές της 1ης π.Χ. χιλιετίας  να  δώσουν τη θέση τους σε έναν Απόλλωνα προστάτη της περιοχής,  τον Απόλλωνα του Μάλου,  Απόλλωνα Μαλεάτα»,  όπως  είπε ο κ. Λαμπρινουδάκης αρχίζοντας  την ιστορία  από την αρχή. Τα  ευρήματα  μάλιστα _διπλοί πελέκεις, ξίφη, λίθινα ρυτά, λατρευτικά δηλαδή αγγεία στο σχήμα του χωνιού για χοές, σφραγιδόλιθοι, πλήθος ειδωλίων και άλλα_ δείχνουν, ότι  η  σημασία της  λατρεία; ξεπερνούσε  πολύ  τα τοπικά όρια. Οι στάχτες του βωμού  εξάλλου,  που βρέθηκαν  γεμάτες από κόκκαλα ζώων  και πλήθος σπασμένων ποτηριών και άλλων αφιερωμάτων δείχνουν καθαρά το τελετουργικό της λατρείας,  που χαρακτηριζόταν από το  δείπνο κατά τη θυσία.

Προς το τέλος του 7ου π.Χ. αιώνα όταν  η  λατρεία  μεταφυτεύθηκε από το  Κυνόρτιο  όπου ήταν αρχικά,  στην μεγάλη πεδινή έκταση όπου βρίσκεται σήμερα, η αναζήτηση της θεϊκής συνδρομής για την υγεία εκφράσθηκε από την αρχή στο νέο ιερό μέσα από δύο παράλληλες, αλληλοσυμπληρούμενες διαδικασίες. Η πρώτη ήταν η παραδοσιακή που μεταφέρθηκε από το χώρο του Απόλλωνος Μαλεάτα, δηλαδή η μετάληψη της θείας τροφής συνοδευόμενη από διαδικασία  που  ελάμβανε χώρα σε ένα μυστηριώδες κτίριο  με  πολλές  φάσεις  στο  κέντρο του ιερού.

Η άλλη ήταν η εγκοίμηση. Η κατεξοχήν θρησκευτική, θεραπευτική πράξη που συνδεόταν ιδιαίτερα με τον Ασκληπιό. Για την εγκοίμηση δημιουργήθηκε τον 4ο π.Χ. αιώνα μια μεγάλη στοά μονόροφη στο ανατολικό και διώροφη στο δυτι-κό της μέρος, όπου το έδαφος κατέβαινε απότομα . Στην Επίδαυρο την αποκαλούσαν εγκοιμητήριο ή άβατον. Δηλαδή χώρο στον οποίο δεν μπαίνει κανείς, χωρίς τη θεία άδεια. Ο ασθενής επισκεπτόταν το ναό του θεού, όπου ιέρειες έψαλλαν τον παιάνα και έμπαινε στο Αβατο, στο μονώροφο μέρος,  όπου ετοιμαζόταν ψυχικά  για να κοιμηθεί και να δει στο όνειρό του το θεό.  

Οπως  είπε ο κ. Λαμπρινουδάκης «Στην ετοιμασία βοηθούσε, με την αυθυποβολή που προκαλούσε, και η ανάγνωση των πολυπληθών θαυμάτων του θεού τα οποία ήταν γραμμένα πάνω σε μεγάλες στήλες μέσα στο Αβατο. Οταν ήταν έτοιμος ο ασθενής - ικέτη του θεού, αποκαλούσε τον εαυτό του -, αφού έκανε μια νυχτερινή θυσία, κατέβαινε στο ισόγειο - ουσιαστικά υπόγειο - του Αβάτου και κοιμόταν κατά γης, πάνω στο δέρμα του ζώου που θυσίασε αποβραδύς. Στο όνειρό του τον επισκεπτόταν ο θεός και είτε τον γιάτρευε με τα χέρια του είτε του έδινε κάποιο φάρμακο ή απλά του έλεγε τί πρέπει να κάμει για να γίνει καλά. Αλλοτε πάλι το ρόλο του τον αναλάμβανε ένα ιερό του ζώο, συνήθως το φίδι».

Δεν παρέλειψε  μάλιστα  να σημειώσει  ότι  αυτή η πλούσια εμπειρία, που αποκτήθηκε δίπλα στην αγωνιώδη επίκληση του θείου για θεραπεία δημιούργησε πραγματική ιατρική γνώση. «Και μολονότι η Επίδαυρος έμεινε ως το τέλος προσανατολισμένη στον θείο γιατρό, από το 2ο π.Χ. αιώνα γνωρίζουμε οικογένειες γιατρών στην Επίδαυρο που ασκούσαν ιατρική έξω από το ιερό. Στην αρχή του δρόμου από την πόλη της Επιδαύρου προς το ιερό ανασκάφηκε τάφος μιας οικογένειας γιατρών. Διατηρήθηκε άθικτος ο θάλαμός του,  με τρεις σαρκοφάγους μέσα,  με τους νεκρούς και τα ιατρικά εργαλεία τους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερη  αναφορά  έκανε  εξάλλου ο ομιλήτης για το  θέατρο της αρχαίας  Επιδαύρου  που  δημιουργήθηκε για να  φιλοξενεί τελετές και  λατρευτικά  δρώμενα, μουσικούς,  ωδικούς και δραματικούς αγώνες, που αποτελούσαν τμήμα της λατρείας και εργαλείο της καλλιέργειας του νου και της ψυχής. Αλλωστε τέτοιες μορφές λατρείας και ψυχικής καλλιέργειας είχαν αναπτυχθεί στο Ασκληπιείο πολύ πριν από την κατασκευή του θεάτρου,  όπως  μαρτυρεί και η αναφορά του Πλάτωνα,  που  λέει, ότι τον 5ο ήδη π.Χ. αιώνα τελούνταν αγώνες ραψωδών και μουσικών.

Διευθυντής των ανασκαφών της  Αρχαιολογικής Εταιρείας στο ιερό του Απόλλωνα Μαλεάτα από το 1974 και κυρίως   πρόεδρος από το 1984, της Επιτροπής Συντήρησης Μνημείων Επιδαύρου του Υπουργείου Πολιτισμού ο κ. Λαμαπρινουδάκης δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην διαδικασία συντήρησης και ανάδειξης των μνημείων της Επιδαύρου και των δύο ιερών,  έργα τα οποία έχουν οδηγήσει πραγματικά στη ριζική αλλαγή της φυσιογνωμίας του αρχαιολογικού χώρου.
πηγή: Το Βήμα
 
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/blog-post_6237.html

Dzopas: Μυστηριώδης φυλή του Θιβέτ με ελληνική γραφή!



Για περισσότερα από 40 χρόνια, μυστήριο καλύπτει την επονομαζόμενη φυλή Dzopas, που εντοπίζεται κάπου στα σύνορα μεταξύ Κίνας και Θιβέτ. Εξωγήινοι που ζουν πλάι μας ή απλά μια πολύ διαφορετική από εμάς φυλή;
Οι Dzopas βρέθηκαν να κατέχουν έναν δίσκο (φωτό) από μια συλλογή 716 δίσκων. Οι δίσκοι αυτοί ονομάζονται τα εξωγήινα πιάτα με τα Ελληνικά γράμματα. Η χρονολογία κατασκευής του δίσκου είναι χιλιάδες χρόνια προ Χριστού.
Το υλικό με το οποίο είναι κατασκευασμένος ο δίσκος είναι άγνωστο. Δεν υπάρχει τέτοιο υλικό στη γη. Είναι πιο σκληρό κι από το διαμάντι. Η φυλή των Dzopas του Θιβέτ μιλάει για τον πλανήτη «Ε» και περιγράφουν τον Σείριο, και λένε για τον λαό του ηλίου τους Έλληνες.
Ο δίσκος των Dzopas κάθε μισή ώρα χάνει βάρος το οποίο ανακτεί την άλλη μισή ώρα,και από το εσωτερικό του εκπέμπει παράξενους ήχους. Ο αρχηγός των Dzopas είπε στους επιστήμονες που μελετούν το δίσκο ότι το 25.000 π.Χ. περίπου, οι κάτοικοι του πλανήτη «Ε», οι Έλληνες , κατέκτησαν τη γη που είχε βαρύτητα διπλάσια από αυτή του δικού τους πλανήτη. Στο δίσκο διακρίνεται ο εξωγήινος (βέλος), ένας κάστορας και ένα σαυροειδές
Βουνά Bayankara - Ula. Σύνορα Κίνας και Θιβέτ. Μια ομάδα αρχαιολόγων διερευνά εξονυχιστικά ένα δίκτυο πολύπλοκων σπηλιών που συνδέονται μεταξύ τους με στοές όταν βρίσκεται μπροστά σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη. Μέσα στις σπηλιές βρίσκουν μια ατέλειωτη σειρά τάφων, ο ένας δίπλα από τον άλλον, όπου οι σκελετοί ανταποκρίνονται σε πλάσματα με ανώτερο ύψος 1,30 μ. και με ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό: υπερμεγέθη κρανία.
Οι πρώτες σκέψεις που ακολούθησαν ήταν να πρόκειται για ένα άγνωστο μέχρι εκείνη την στιγμή είδος πιθήκου. Ένας όμως από τους επικεφαλής της αποστολής, ο Κινέζος αρχαιολόγος Δρ. Chi Pu Tei, απέκλεισε αυτή την θεωρία, με το σκεπτικό ότι είναι αδιανόητο οι πίθηκοι να θάβονται ο ένας δίπλα στον άλλο.
Τα μέλη της αποστολής συνέχισαν την αναζήτηση και την εξερεύνηση των στοών, όταν μια δεύτερη έκπληξη ήρθε να προστεθεί στην προηγούμενη. Δίπλα από ένα θαμμένο σκελετό ένας μεγάλος πέτρινος δίσκος με μια τρύπα στο κέντρο του.
Ο μισός ήταν θαμμένος στο έδαφος και ο υπόλοιπος ξεχώριζε πάνω από αυτό. Το δεύτερο αυτό εύρημα ήρθε να κορυφώσει το μυστήριο, για το τι τελικά ήταν όλο αυτό που είχαν ανακαλύψει. Γύρω από την τρύπα υπήρχε μια σπειροειδής χάραξη που στο πλαίσιό της ακτινοβολούσε, και που μια προσεκτικότερη ματιά έδειχνε ότι στο εσωτερικό της υπήρχε μια σειρά από γραφικούς χαρακτήρες (σαν ιερογλυφικά), που έδιναν την εντύπωση ενός κειμένου. Έκπληκτοι διαπιστώνουν ότι μαζί με κάθε νεκρό έχει θαφτεί και ένας τέτοιος δίσκος. Συνολικά ο αριθμός τους είναι 716.
Παράλληλα, μέσα στις σπηλιές και πάνω στα πετρώματα βρέθηκαν πλήθος από χαράξεις συμβόλων και παραστάσεων πλανητών που περιέπλεξαν το μυστήριο. Φαίνεται ότι αυτοί που τις δημιούργησαν ήθελαν να αποδώσουν την κίνηση του ήλιου, της σελήνης καθώς και πλήθος άλλων ουράνιων σωμάτων που τα ένωναν μεταξύ τους με μια λεπτή χάραξη, προφανώς για να συμβολίσουν την αλληλεπίδρασή τους.
Η αδυναμία επί 20 χρόνια να κατανοηθεί το τι ήταν αυτό που βρέθηκε (τόσο οι σκελετοί όσο και οι δίσκοι ), ατόνησε το όποιο ενδιαφέρον γι΄ αυτήν την ανακάλυψη και οι δίσκοι περιέπεσαν συσσωρευμένοι σε μια γωνιά στο μουσείο του Πεκίνου. Το επόμενο όμως διάστημα ένας καθηγητής, ο Δρ. Tsum Um Nui, εργάστηκε σχολαστικά πάνω στους δίσκους, και όπως αργότερα ισχυρίστηκε πως εξετάζοντας τους περισσότερους από αυτούς και συνδέοντας με την δική του μέθοδο το περιεχόμενο τους, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τα σύμβολα της ιερογλυφικής μορφής (ίσως γραφής), που βρίσκονταν μέσα στις αυλακώσεις. Ο Δρ. Tsum Um Nui ζήτησε το 1963 την άδεια από την Ακαδημία του Πεκίνου να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των ερευνών του, αλλά κάτι τέτοιο του απαγορεύτηκε. Δύο όμως χρόνια αργότερα, το 1965 δόθηκε η άδεια στον καθηγητή και στους τέσσερις συνεργάτες του να τα δημοσιοποιήσουν.
Η ανακοίνωσή τους εξέπληξε, καθώς αυτά ανάγουν σε μια ιστορία πριν 12.000 χρόνια και κάνουν λόγο για το πέρασμα μια εξωγήινης φυλής από τον πλανήτη μας, τους Dzopas και την αναγκαστική κατοίκησή της σ΄ αυτόν. Αρχικά, οι κάτοικοι της περιοχής πανικοβλήθηκαν στην θέα αυτών των άγνωστων εισβολέων που ήρθαν με ένα ιπτάμενο όχημα ξεπροβάλλοντας μέσα από τα σύννεφα και πανικόβλητοι κατέφυγαν στις βαθιές σπηλιές των βουνών για να προφυλαχθούν. Μάλιστα μέσα στα κείμενα αναφερόταν ότι σε πολλές περιπτώσεις με την παρεξηγημένη αίσθηση του κινδύνου που νόμιζαν ότι διέτρεχαν οι ντόπιοι επιτέθηκαν και θανάτωσαν κάποιους από αυτούς. Με την πάροδο του χρόνου αντιλήφθηκαν ότι η παρουσία των ξένων δεν ήταν απειλή και αποδέχτηκαν την συνύπαρξη μαζί τους.
Οι δίσκοι "μιλούν" για την αιώνια καταδίκη που ένιωθαν για τους εαυτούς τους αυτοί οι επισκέπτες καθώς θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα είχαν ποτέ την δυνατότητα να γυρίσουν στον πλανήτη τους, ύστερα από την καταστροφή του οχήματος που επέβαιναν.




Οι ερευνητές δεν στάθηκαν μόνο στην αποκρυπτογράφηση των κειμένων των δίσκων, αλλά με συνεχείς επισκέψεις στην περιοχή των βουνών Bayankara Ula, προσπάθησαν να συγκεντρώσουν - αν υπήρχαν - ανεξάρτητες πληροφορίες και στοιχεία για το αντικείμενο της αναζήτησής τους. Και πράγματι, ακόμα και εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ήταν σε γνώση των κατοίκων των χωριών που κρέμονταν στις πλαγιές των βουνών, ο μύθος για τα άγνωστα άτομα που ήρθαν από ψηλά.
Το μακρινό παρελθόν δεν έσβησε τον μύθο για τα κοντά, αδύναμα, κίτρινου δέρματος πλάσματα που στην αρχή τρομοκράτησαν αλλά αργότερα έζησαν αρμονικά με τις άλλες φυλές των βουνών. Διακρίνονταν για την άσχημη έως απωθητική εμφάνισή τους, με κυριότερα χαρακτηριστικά, το πολύ μεγάλο κρανίο και τα πολύ κοντά σώματα. Και ήρθε η ανακάλυψη των σκελετών για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του μύθου, και να δημιουργεί ουσιαστικά ερωτήματα για το αν πρέπει να αναφερόμαστε σε μύθο ή ένα ιστορικό γεγονός.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ομάδα του Δρ. Tsum Um Nui ήρθε να ταράξει αρνητικά τα νερά στους επιστημονικούς κύκλους. Ο καθηγητής και η ομάδα του τέθηκαν στο περιθώριο, χλευάστηκαν και διαπομπεύτηκαν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο καθηγητής Tsum εγκατέλειψε την Κίνα και κατέφυγε στην Ιαπωνία όπου και πέθανε το 1965.
Το τέλος του καθηγητή Tsum δεν έκλεισε το θέμα παρά την αδιαφορία του Κινεζικού κατεστημένου. Σοβιετικοί επιστήμονες είδαν τους δίσκους στο μουσείο της Κίνας, και ζήτησαν κάποιους από αυτούς να τους πάρουν στη Μόσχα για περισσότερες έρευνες και αναλύσεις. Η Κίνα δέχτηκε το αίτημα, έστειλε μερικούς από τους δίσκους (προφανώς υπήρξε ανταλλαγή ευρημάτων), και οι Σοβιετικοί προέβησαν σε σχολαστικές και λεπτομερείς έρευνες. Αφού προχώρησαν σε μια προσεκτική και λεπτομερή αποκόλληση όλων των ξένων σωμάτων που με την πάροδο των αιώνων "κάθισαν " πάνω στους δίσκους, τους τοποθέτησαν πάνω σε μια ειδική περιστρεφόμενη πλάκα.
Όπως καταγράφτηκε, οι δίσκοι άρχισαν να πάλλονται έντονα και να παράγουν ήχους με έναν ασυνήθιστο ρυθμό, κάτι που έδινε την εντύπωση ότι μέσα από τους δίσκους περνούσε ηλεκτρισμός. Μέρος των ερευνών και των πειραμάτων από τους Σοβιετικούς δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Σπούτκιν από τον Δρ. Vyatchslav Saizev, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι οι δίσκοι των Dzopas πρέπει να ήταν μέρος ενός ευρύτερου ηλεκτρικού κυκλώματος άγνωστης χρήσης, και κάποια στιγμή εκτέθηκαν σε υψηλές τάσεις, στα πλαίσια της λειτουργίας του.
Ήταν αρκετοί οι ερευνητές που προσπάθησαν να εξετάσουν και να ερμηνεύσουν τους δίσκους των Dzopas, και να ανακαλύψουν το βαθύ παρελθόν αυτής της μυστηριώδους φυλής. Σκόνταφταν όμως σε αυτή την προσπάθειά τους, στο κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας και στο απομονωτισμό της επιστημονικής έρευνας, που ακολουθούσε και αυτή την μοναχική πορεία της χώρας σε όλες τις πτυχές της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής της ζωής.
Ανάμεσα στους επιστήμονες που ασχολήθηκαν (στα περιθώρια που τους άφηνε το καθεστώς και πάντα με βάση ότι το Κινεζικό επιστημονικό κατεστημένο έκανε τα πάντα τόσο για να διαψεύσει όσο και να εξαφανίσει τελείως τα ίχνη των δίσκων και της ανακάλυψης των σκελετών), περιλαμβάνονται ο μηχανικός ο Αυστριακός μηχανικός Ερνεστ Βέγκερερ (φωτογράφισε το 1974 δύο δίσκους στο μουσείο Μπάνπο στην πόλη Ζιάν), και ο Ελβετός συγγραφέας Εριχ Φον Νταίνεκεν , που μέσα από τα έργα του δίνει νέες διαστάσεις στην ήδη υπάρχουσα πίστη σε μεγάλη μερίδα των λαών, περί ύπαρξη άλλων κατοικημένων πλανητών και επίσκεψη κάποιων από τους κατοίκους τους στη γη.
Ο Έβανς, εντυπωσιασμένος και με μεγάλο πάθος για την έρευνα και την αναζήτηση άγνωστων πολιτισμών, ήταν από αυτούς που επισκέφτηκαν την περιοχή. Μετέβη σ' αυτή το 1947. Αν και είχε την υποστήριξη του 12 χρονου τότε Λάμα, που του έδωσε εφόδια και συνοδεία ανδρών, εγκαταλείφθηκε στην πορεία από αυτούς, αλλά κατάφερε μόνος του, μέσα από αντιξοότητες και κακουχίες να φτάσει τον στόχο του και να αντικρίσει του κατοίκους αυτής την άγνωστης φυλής, σε απρόσιτα σημεία της οροσειράς. Κατοίκους που το ύψος τους έφτανε μόλις το 1,30 μ.
Ο Έβανς συμβίωσε για αρκετό διάστημα μαζί τους, έμαθε την γλώσσα τους σε τέτοιο βαθμό ώστε να μάθει πολλά για την ιστορία αυτής της φυλής, και να μπορέσει να ακούσει από τον θρησκευτικό της ηγέτη Lourgan La, για τα δύο ταξίδια που πραγματοποίησαν οι προγονοί τους από τον δικό τους πλανήτη στη γη. Το ένα πριν από 20.000 χρόνια, και το άλλο το 1014 μ,χ. Το δεύτερο ήταν και το μοιραίο γι' αυτούς, αφού η καταστροφή του διαστημόπλοιού τους, τους παγίδευσε για πάντα στην γη. Οι Ντζόπας αναβίωσαν στον βαθμό που μπόρεσαν τον πολιτισμό τους, και οι απόγονοί τους είναι οι σημερινοί κάτοικοι του χωριού.
Ο Έβανς, όταν ανέβαινε τις ψηλές οροσειρές για να φτάσει στο όνειρό του, αρχικά είχε τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς του για αυτό που θα συναντούσε. Στον γυρισμό όμως και με τα όσα άκουσε και είδε στην διάρκεια αυτής της μοναδικής, συγκλονιστικής εμπειρίας του, είχε βαθιά πια μέσα του την πεποίθηση για την αλήθεια της ιστορίας και του παρελθόντος των Dzopas.
Η διαφοροποίηση στις χρονικές στιγμές που πραγματοποιήθηκαν οι αποστολές των Dzopas στην γη, όπως ήξερε μέχρι εκείνη την ώρα (και η αναφορά δύο αποστολών), δεν κλόνισε αυτήν του την πεποίθηση, καθώς εκτίμησε ότι το μακρό χρονικό διάστημα που συνέβησαν ήταν πολύ πιθανό να έχει μπερδέψει τα γεγονότα στο πέρασμα τους από γενιά σε γενιά (αυτή η διαφοροποίηση ήταν και η αιτία κάποιοι ερευνητές να μιλούν για δύο διαφορετικές φυλές).
Τα όσα αφηγήθηκε ο Έβανς, αμφισβητήθηκαν έντονα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για προϊόν της φαντασίας του. Πάντως σε αναπάντητο ερώτημα εξακολουθεί να μένει η φωτογραφία που βρέθηκε μετά τον θάνατό του, ανάμεσα στα συγγράμματα του, που φαίνεται να εικονίζει ένα κοντόσωμο περίεργο ζευγάρι που το είχε σημειώσει σαν το βασιλικό ζεύγος της μυστηριώδους φυλής (ο άνδρας 1,20 μ. ψηλός περίπου και η γυναίκα 1,10).
Σε εργαστηριακό επίπεδο ο Εβανς χρησιμοποίησε σε μια σειρά πειραμάτων τον δίσκο, όπου έκπληκτος διαπίστωσε ότι αυτό το μυστηριώδες, ερχόμενο από το παρελθόν αντικείμενο ( η ηλικία του προσδιορίστηκε σε χιλιάδες χρόνια ), δεν είχε σταθερό βάρος αλλά αυτό αυξομειωνόταν με μια συχνότητα που έκλεινε κύκλο περίπου κάθε τρισήμισι ώρες. Τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας δημοσιεύτηκαν 4 χρόνια μετά το θάνατο του, το 1978, σε μια μελέτη υπό το τίτλο "Η εξορία των θεών του ήλιου".
Το μυστήριο της φυλής των Dzopas, εξακολουθεί να παραμένει και αυτό διότι στην ανθρωπογεωγραφία της Κινεζικής επικράτειας, η φυλή αυτή φαίνεται σαν να μην υπάρχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει άρνηση και αποκλεισμό της ύπαρξή της από τους ερευνητές, καθώς δεν είναι η μόνη φυλή που από την πλευρά της Κινεζικής κυβέρνησης τυγχάνει για λόγους εθνολογικούς αυτής της αντιμετώπισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανακάλυψη μόλις το 1995 μια ανύπαρκτης και άγνωστης μέχρι εκείνη την στιγμή φυλής με πληθυσμό 120 ατόμων και με ύψος 0,65 έως 1 μέτρο. Και αυτή η φυλή βρέθηκε στο ίδια περιοχή που φαίνεται να ζουν και οι απόγονοι των Dzopaz. Την οροσειρά Bayankara-Ula.
Αν και oi ανθρώπινες δραστηριότητες έχουν απλωθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, τις θάλασσες, τα ψηλά βουνά, τις ερήμους, τα βαθιά δάση, τις αφιλόξενες ζούγκλες και τα απομακρυσμένα νησιά, εν τούτοις οι ερευνητές επιστήμονες και ανθρωπολόγοι, βρίσκονται πολύ συχνά απέναντι σε εκπληκτικές ανακαλύψεις.Άγνωστες φυλές, διαφορετικοί άνθρωποι, ξεχωριστοί πολιτισμοί, που πολλοί από αυτούς κρύβουν ερμητικά κλεισμένα και ασφυκτικά φυλαγμένα τα μυστικά τους. Μυστικά που αν κάποια στιγμή αποκρυπτογραφηθούν, ίσως αλλάξει όλη η γνώση για την ιστορία της ανθρωπότητας και την ιστορία του πλανήτη μας όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Ίσως η μυστηριώδης φυλή των Dzopas αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους σε αυτή την εξέλιξη, και ταυτόχρονα την πιστοποίηση για την ύπαρξη και ενός ακόμα είδους ευφυούς πλάσματος πάνω στον πλανήτη μας. Που συμβιώνει δίπλα μας, μαζί μας, για χιλιάδες χρόνια...
[Πηγή: filostratos.pblogs.gr]
defencenet.gr
ΠΗΓΗhttp://thecuriosityofcat.blogspot.com/2013/04/dzopas.html

http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/dzopas.html 

Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)


"Το ντοκιμαντέρ βασίστηκε στην συνεντευξη που παραχώρησε στο Anti-Ntp.net ο Αναστάσιος Π. Συριανος, συγγραφέας του βιβλίου "Το Συμβολαιο της Υποταγης".
To τραγούδι που ακούγεται στο τέλος είναι από το συγκρότημα mufa stylz με τίτλο: "Το πεπρωμένο του τρόμου"



http://www.tragiko.net/2013/04/blog-post_4022.html

Τι είναι η Κεντρική Τράπεζα- η FED ( Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα) των ΗΠΑ


Greg Hobbs : What is the Federal Reserve Bank? Τι είναι η FED και γιατί την έχουμε;

Τι είναι η Κεντρική Τράπεζα- η FED 
( Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα) των ΗΠΑ

του Greg Hobbs 1 Νοεμβρίου 1999

(Επιμ.Μετφ.  Κώστας Τσιαντής)

 Η FED (Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα- Federal Reserve Bank, ή Federal Reserve System) είναι μια κεντρική τράπεζα. Οι κεντρικές τράπεζες υποτίθεται ότι εφαρμόζουν τη δημοσιονομική πολιτική μιας χώρας. Παρακολουθούν τις εμπορικές τράπεζες για να εξασφαλίσουν ότι αυτές διατηρούν επαρκή περιουσιακά στοιχεία (assets), όπως μετρητά, έτσι ώστε να παραμείνουν βιώσιμες και σταθερές. Οι κεντρικές τράπεζες, επίσης, κάνουν μπίζνες, όπως είναι οι ανταλλαγές νομισμάτων και οι συναλλαγές σε χρυσό, με άλλες κεντρικές τράπεζες. Θεωρητικά, μια κεντρική τράπεζα θα έπρεπε να είναι καλό για την χώρα, και θα μπορούσε να είναι εάν δεν συνέβαινε αυτές να μην  ανήκουν ή να μην ελέγχονται από την κυβέρνηση της χώρας στην οποία λειτουργούν. Ιδιωτικός κεντρικές τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της δικής μας FED, λειτουργούν όχι προς το συμφέρον του δημοσίου, αλλά για το κέρδος.
     Υπήρξαν τρεις κεντρικές τράπεζες στην ιστορία του έθνους μας. Οι δύο πρώτες, παρότι δόλιες και απατηλές, ήταν χλωμές σε σύγκριση με την έκταση και το μέγεθος της απάτης (fraud) που διαπράττεται από τις τρέχουσες FED τράπεζές  μας. Αυτό που  έχουν όλες κοινό είναι μια ύπουλη πρακτική γνωστή ως «κλασματικό banking» ή πρακτική του κλασματικού αποθέματος.
      Κλασματικό banking (κλασματικό απόθεμα) είναι η πρακτική να δημιουργούν οι τραπεζίτες χρήματα από το τίποτα, να τα δανείζουν στην κυβέρνηση ή κάποιον  άλλον  και να χρεώνουν τόκους  με την εκκίνηση. Η πρακτική εξελίχθηκε πριν από την ίδρυση των τραπεζών. Οι χρυσοχόοι (goldsmiths) μίσθωναν χώρο  στα θησαυροφυλάκιά τους σε ιδιώτες και εμπόρους για την αποθήκευση του χρυσού ή αργύρου τους. Οι χρυσοχόοι έδιναν στους «καταθέτες» τους αυτούς ένα πιστοποιητικό (certificate) που έδειχνε την ποσότητα του χρυσού που είχε αποθηκευτεί. Τα πιστοποιητικά αυτά τα χρησιμοποίησαν στη συνέχεια για να κάνουν μπίζνες.
   Με τον καιρό οι χρυσοχόοι παρατήρησαν ότι ο χρυσός στους υπόγειους αποθηκευτικούς θαλάμους τους σπάνια αποσύρονταν. Μικρά ποσά μπορούσαν να κινούνται μέσα και έξω αλλά ο μεγάλος όγκος δεν κινιόταν ποτέ. Διαισθανόμενοι μια ευκαιρία κέρδους, οι χρυσοχόοι εξέδιδαν διπλές αποδείξεις για το χρυσό, κατά  συνέπεια δημιουργώντας χρήματα (εκδίδοντας πιστοποιητικά) από το τίποτα και κατόπιν δανείζοντας  εκείνα τα πιστοποιητικά (δημιουργώντας χρέος) στους καταθέτες και χρεώνοντάς τους τόκο επίσης.
     Δεδομένου ότι τα πιστοποιητικά αντιπροσώπευαν περισσότερο χρυσό απ’ ό,τι  πραγματικά υπήρχε, τα πιστοποιητικά ήταν «κλασματικά»- κατά κλάσμα δηλαδή είχαν αντίκρισμα σε χρυσό. Τελικά μερικές από αυτές τις διαδικασίες υπόγειων αποθηκευτικών θαλάμων μετασχηματίστηκαν σε τράπεζες και η πρακτική των κλασματικών αποθεμάτων  συνεχίστηκε.
Κρατείστε στο μυαλό σας την έννοια του κλασματικού αποθέματος καθώς εξετάζουμε την πρώτη κεντρική τράπεζά μας, την πρώτη τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (την B.U.S,Bank of United States). Δημιουργήθηκε, μετά από την πικρή διαφωνία στο Κογκρέσο, το 1791 και υπεγράφη σύμβαση για 20 έτη. Μια απάτη (scam) όχι διαφορετική της σημερινήςFED,  η BUS χρησιμοποίησε τον έλεγχό της επί του νομίσματος για να εξαπατήσει  το κοινό και να καθιερώσει μια νομική μορφή  τοκογλυφίας (usury).
    Αυτή η τράπεζα άσκησε τον κλασματικό δανεισμό σε ποσοστό 10:1, δηλαδή δάνειζε δέκα δολάρια για κάθε δολάριο που είχε σε κατάθεση. Αυτή η κακή χρήση και κατάχρηση της σύμβασής τους με το δημόσιο συνεχίστηκε για όλα τα 20 έτη της ύπαρξής τους. Η δημόσια προσβολή πέρα από αυτές τις καταχρήσεις ήταν τέτοια που η συμφωνία  δεν ανανεώθηκε και η τράπεζα έπαψε να υπάρχει το 1811.
Ο πόλεμος 1812 άφησε τη χώρα σε οικονομικό χάος, πράγμα που οι τραπεζίτες το είδαν ως μια άλλη ευκαιρία για εύκολα κέρδη. Επηρέασαν το Κογκρέσο για να πάρουν τη δεύτερη κεντρική τράπεζατη Δεύτερη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών (S.B.U.S), το 1816.
      Η SBUS ήταν πιο επεκτατική από την BUS. Η SBUS πώλησε τα συμβατικά της προνόμια (franchises) και διπλασίασε κυριολεκτικά τον αριθμό τραπεζών σε μια μικρή χρονική περίοδο. Η χώρα άρχισε να ανθεί και να κινείται δυτικά, πράγμα που απαιτούσε  χρήματα. Χρησιμοποιώντας τον κλασματικό δανεισμό στο ποσοστό 10:1, η κεντρική τράπεζα και οι δικαιοδόχοι της (franchisees) δημιούργησαν το χρέος/τα χρήματα για την επέκταση.
      Τα πράγματα άνθισαν για μια στιγμή, κατόπιν οι τράπεζες αποφάσισαν να κλείσουν το χρέος/χρήμα, επικαλούμενες την ανάγκη να ελεγχθεί ο πληθωρισμός. Αυτή η δράση εκ μέρους της SBUS προκάλεσε πτωχεύσεις (bankruptcies) και αποκλεισμούς (foreclosures). Οι τράπεζες πήραν τότε τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων (assets) που χρησιμοποιούνταν ως ασφάλεια έναντι των δανείων.
 Εξέτασε από κοντά  πώς η SBUS κατασκεύασε αυτόν τον κύκλο της ευημερίας και της ύφεσης. Η κεντρική τράπεζα προκάλεσε τον πληθωρισμό δημιουργώντας χρέος/χρήμα για δάνεια και πίστωση και καθιστώντας αυτά τα κεφάλαια εύκολα διαθέσιμα. Η οικονομία αναπτύχθηκε. Κατόπιν  χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία τον πληθωρισμό που δημιούργησαν για να αποκλείσουν τα δάνεια/την πίστωση/το χρήμα.
    Η προκληθείσα έλλειψη μετρητών έκανε  την οικονομία να κλονίζεται ή να επιβραδύνεται δραματικά με συνέπεια μεγάλο  αριθμό πτωχεύσεων για επιχειρήσεις και πρόσωπα. Η κεντρική τράπεζα τότε κατέσχεσε τα περιουσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούνταν ως ασφάλεια για τα δάνεια. Ο πλούτος που δημιουργήθηκε από τους δανειολήπτες κατά τη διάρκεια της έκρηξης (boom) στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κεντρική τράπεζα κατά τη διάρκεια της καταστροφής (bust). Και εσύ πάντα αναρωτιόσουν πώς οι μεγάλοι αυτοί τύποι (the big guys) τα κατάφεραν χωρίς να θιγούν  καθόλου (με όλα τα μάρμαρα).
Τώρα, ποιος νομίζεις  είναι  υπεύθυνος για όλες τις διακυμάνσεις (τα πάνω και κάτω) στην οικονομία μας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 85 ετών; Σκέψου για την  ύφεση στο τέλος της δεκαετίας του '20 και όλες εκείνες κατά τη  δεκαετία του '30. Η FED θα μπορούσε να έχει διοχετεύει  πολύ από το χρέος/χρήμα στην αγορά για να δυναμώσει την οικονομία και να φέρει τη χώρα πίσω στην τροχιά της, αλλά αυτοί το έκαναν; Όχι.  Στην πραγματικότητα, περιόρισαν την παροχή χρήματος αρκετά σοβαρά. Όλοι ξέρουμε τα αποτελέσματα που εμφανίστηκαν από εκείνη την δράση,  δεν την ξέρουμε;
Γιατί η FED θα το έκανε αυτό; Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου οι περιουσιακές αξίες (assets)  και οι μετοχές (stocks) είχαν πιάσει πάτο (were at rock bottom prices). Ποιος νομίζεις ότι αγόραζε τα πάντα με 10 σεντς το δολάριο; Πιστεύω  ότι αυτό αναφέρεται ως παγίωση του πλούτου. Πόσες φορές έχουν ήδη επαναλάβει αυτό τα τελευταία 85 χρόνια;  Σκέφτεστε ότι θα το κάνουν πάλι;
Έστω  ως παραλειπόμενα σε αυτό το σημείο, εξέτασε τη σημερινή οικονομία. Οι αγορές μειώνονται. Γιατί; Επειδή η FED είναι πολύ φιλελεύθερη με το χρέος/την πίστωση/το χρήμα της. Η αγορά είχε υπερπληθωρισμό (υπερδιογκωθεί). Ποιος δημιουργεί τον πληθωρισμό; ΗFED. Πώς οι FED διαχειρίζονται τον πληθωρισμό; Περιορίζουν το χρέος/την πίστωση/το χρήμα. Τι συμβαίνει όταν κάνουν αυτό; Η αγορά καταρρέει.
Αρκετούς μήνες πριν, μετά από τότε που ορισμένες κεντρικές τράπεζες είπαν ότι θα πωλούσαν μεγάλες ποσότητες χρυσού, η τιμή του χρυσού μειώθηκε σε  χαμηλό 25-ετίας, περίπου στα 260 δολάρια ανά ουγγιά. Οι κεντρικές τράπεζες τότε αγόρασαν χρυσό. Αφού αγόρασαν στην κατώτατη τιμή, μια ομάδα 15 κεντρικών τραπεζών ανήγγειλε ότι θα περιόριζαν το ποσό χρυσού που απελευθερώνεται στην αγορά για τα επόμενα πέντε έτη. Η τιμή του χρυσού ανέβηκε κατά 75.00 δολάρια την ουγγιά μόλις μέσα σε λίγες μέρες. Πόσες εκατοντάδες δισεκατομμυρίων δολαρίων κέρδισαν οι κεντρικές τράπεζες από τις δύο εκείνες δια του τύπου ανακοινώσεις;
     Ο χρυσός θεωρείται γενικά ένας φράκτης απέναντι σε πιο αυστηρές οικονομικές συνθήκες. Νομίζεις ότι οι οικογένειες ιδιωτικών τραπεζών που κατέχουν την FED αγοράζουν ή πωλούν μετοχές (equities) αυτή τη στιγμή; (Θυμήσου: αγοράζω στα χαμηλά, πουλώ στα υψηλά). Πόσα χρήματα νομίζεις ότι έχουν κερδίσει  οι ιδιοκτήτες αυτοί της FED από τότε που περιόρισαν την προσφορά χρήματος στην κορυφή αυτού του τελευταίου τρέχοντος κύκλου;
Ο Alan Greenspan έχει πει δημόσια σε διάφορες περιστάσεις ότι σκέφτεται πως  η αγορά είναι υπερτιμημένη, ή άφησε να υπονοηθεί αυτό το αποτέλεσμα. Ακριβώς ένας υπαινιγμός ότι θα αυξηθούν τα επιτόκια (θα περιοριστεί η παροχή χρήματος), και οι αγορές των μετοχών έχουν αρνητική αντίδραση. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί δεν κυβερνούν κεντρικές τράπεζες, οι κεντρικές τράπεζες κυβερνούν κυβερνήσεις και πολιτικούς. Ο Πρόεδρος Andrew Jackson κέρδισε την προεδρία το 1828 με την υπόσχεση να τελειώσει το εθνικό χρέος και να εξαλείψει τις SBUS. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του ο Πρόεδρος Jackson απέσυρε όλα τα κυβερνητικά κεφάλαια από την τράπεζα και στις 8 Ιανουαρίου 1835 εξόφλησε το εθνικό χρέος (national debt). Είναι ο μόνος Πρόεδρος στην ιστορία που έχει αυτή την διάκριση. Η σύμβαση των SBUS έληξε το 1836.
Χωρίς μια κεντρική τράπεζα να διαχειρίζεται την προσφορά χρήματος, οι Ηνωμένες Πολιτείες δοκίμασαν πρωτοφανή ανάπτυξη για 60 ή 70 έτη, και ο παραγόμενος πλούτος ήταν πάρα πολύ για τους τραπεζίτες  να υπομένουν. Έπρεπε να επιστρέψουν  πίσω στο παιχνίδι. Έτσι, το 1910 ο γερουσιαστής Nelson Aldrich, τότε πρόεδρος της Εθνικής Νομισματικής Επιτροπής, σε συνεργία με αντιπροσώπους των Ευρωπαϊκών Κεντρικών Τραπεζών, επινόησε ένα σχέδιο να πιέσει και να εξαπατήσει το Κογκρέσο  στη θέσπιση της νομοθεσίας που θα καθιέρωνε συγκεκαλυμμένα μια ιδιωτική κεντρική τράπεζα.
     Αυτή η τράπεζα θα αναλάμβανε τον έλεγχο της αμερικανικής οικονομίας με τον έλεγχο της έκδοσης του χρήματος. Μετά από μια τεράστια εκστρατεία δημόσιων σχέσεων, που κατασκευάστηκε από τις ξένες κεντρικές τράπεζες, ο Νόμος  Federal Reserve Act του 1913 ξεγλίστρησε μέσω του Κογκρέσου κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας των Χριστουγέννων, με πολλά μέλη του Κογκρέσου απόντα. Ο Πρόεδρος Woodrow Wilson, που πιέστηκε από τους πολιτικούς και οικονομικούς υποστηρικτές του, το υπέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου του 1913.
      Ο νόμος αυτός δημιούργησε το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα (Federal Reserve System) των ΗΠΑ, ένα όνομα προσεκτικά επιλεγμένο και σχεδιασμένο για να εξαπατά. "Ομοσπονδιακό", θα μπορούσε να κάνει κάποιον να πιστέψει ότι αυτό είναι ένα κυβερνητικό ίδρυμα. "Αποθεματικό", θα μπορούσε να κάνει κάποιον να πιστέψει ότι το νόμισμα έχει πίσω του αντίκρισμα  χρυσό και ασήμι. "Σύστημα" χρησιμοποιείται αντί της λέξης "τράπεζα", έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να συμπεράνει ότι μια νέα κεντρική τράπεζα είχε δημιουργηθεί.
    Στην πραγματικότητα, ο νόμος δημιούργησε μια  ιδιωτική, κερδοσκοπική,  κεντρική τραπεζική εταιρία κατεχόμενη από ένα καρτέλ ιδιωτικών τραπεζών. Ποιος κατέχει την FED; Οι Ρότσιλντ (Rothschilds) του Λονδίνου και του Βερολίνου, οι Lazard Brothers στο Παρίσι, οι Israel Moses Seif της Ιταλίας, οι Kuhn, Loeb και Warburg της Γερμανίας, και οι Lehman Brothers, Goldman, Sachs και οι οικογένειες Ροκφέλερ της Νέας Υόρκης.
    Ξέρεις ότι η FED είναι η μόνη κερδοσκοπική  εταιρία στην Αμερική που εξαιρείται από την ομοσπονδιακή και πολιτειακή φορολογία; Η FED παίρνει περίπου ένα τρισεκατομμύριο δολάρια το χρόνο αφορολόγητα! Οι τραπεζικές οικογένειες που προαναφέραμε παίρνουν όλα αυτά τα χρήματα.
Ο καθένας σχεδόν σκέφτεται ότι τα χρήμα που πληρώνουμε σε φόρους πηγαίνει στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των εξόδων της κυβέρνησης (κράτους). Θέλεις να ξέρεις  πού πάνε πραγματικά τα δολάρια που πληρώνεις σε φόρους; Εάν κοιτάξεις στο πίσω μέρος οποιουσδήποτε επιταγής που γίνεται πληρωτέα στο IRS (στην κυβερνητική υπηρεσία συλλογής των φόρων)[1] θα δεις ότι έχει επικυρωθεί ως «Αμοιβή  οποιουδήποτε F.R.B. Καταστήματος ή Γενικού Αποθετηρίου για Πίστη  του Υπουργείου Οικονομικών[2]. Αυτό είναι σε πληρωμή Υποχρεώσεων των ΗΠΑ[3]» ("Pay Any F.R.B. Branch or Gen. Depository for Credit U.S. Treas. This is in Payment of U.S. Oblig."). Ναι, σωστά, κάθε δεκάρα που πληρώνεις σε  φόρους εισοδήματος δίδεται σε εκείνες τις οικογένειες ιδιωτικών τραπεζών, γνωστές  ως FED, χωρίς φορολόγηση.
 Όπως  πολλοί από σας, είχα κάποια δυσκολία με την έννοια της δημιουργίας χρήματος από το τίποτα. Μπορεί να είχατε ακούσει τον όρο «χρηματοποιώντας το χρέος» (monetizing the debt), που είναι μορφή του ίδιου πράγματος. Για παράδειγμα, εάν η αμερικανική κυβέρνηση θέλει να δανειστεί 1 εκατομμύριο δολάρια, η κυβέρνηση ή δανείζεται κάθε δολάριο που ξοδεύει ή  πηγαίνει  στη FED να δανειστεί τα χρήματα. Η FED καλεί το Υπουργείο Οικονομικών και λέει: τύπωσε 10.000 Ομοσπονδιακής Αποθεματοποίησης Χαρτονομίσματα (FRN) των 100  δολαρίων. Το Υπουργείο Οικονομικών χρεώνει στη FED 2.3 σεντς για κάθε χαρτονόμισμα,  συνολικά 230 δολάρια για τα 10.000  FRNs χαρτονομίσματα (τραπεζογραμμάτια) των 100 δολαρίων. Η FED δανείζει έπειτα το 1 εκατομμύριο στην κυβέρνηση στην ονομαστική του αξία (face value)   συν τους τόκους. Για να κλείσει το τραύμα, η κυβέρνηση πρέπει να δημιουργήσει έναν ομόλογο 1 εκατομμυρίου  ως ασφάλεια για το δάνειο. Και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. Τα ανωτέρω ήταν ακριβώς ένα παράδειγμα, επειδή στην πραγματικότητα η FED  δεν τυπώνει ούτε καν τα χρήματα, κάνει απλά μια ηλεκτρονική εγγραφή στο λογιστικό της σύστημα. Για να βάλουμε αυτό σε ένα πιο προσωπικό πλαίσιο, χρησιμοποιήστε ένα άλλο παράδειγμα.
    Οι τράπεζες σήμερα είναι μέλη του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Τραπεζικού Συστήματος  (Federal Reserve Banking System). Αυτή η ιδιότητα του μέλους καθιστά νόμιμο γι’ αυτές να δημιουργούν χρήμα από το τίποτα και να σας το δανείζουν. Σήμερα οι τράπεζες, όπως και οι χρυσοχόοι της παλιάς εποχής, συνειδητοποιούν ότι μόνο ένα μικρό μέρος των χρημάτων που κατατίθενται σε τράπεζές τους αποσύρεται  πραγματικά με τη μορφή μετρητών. Μόνο περίπου το 4 τοις εκατό του συνόλου του χρήματος που υπάρχει είναι υπό τη μορφή νομίσματος. Το υπόλοιπο είναι απλά μια εγγραφή στον υπολογιστή.
    Ας πούμε ότι έχετε έγκριση για να δανειστείτε $ 10.000 για να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι σας. Γνωρίζετε ότι η τράπεζα δεν παίρνει πραγματικά 10.000 δολάρια από το σωρό  των μετρητών της και τα βάζει στον δικό σας; Πήγαν απλά στον υπολογιστή τους και ενέγραψαν $ 10.000  στο λογαριασμό σας. Δημιούργησαν, από αέρα κοπανιστό, ένα χρέος το οποίο εσείς  θα πρέπει να ασφαλίσετε με κάποιο  περιουσιακό στοιχείο και να το επιστρέψετε με τόκο. Η τράπεζα έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει και να δανείσει χρέος όσο θέλει εφόσον δεν υπερβαίνει την αναλογία 10:1 που επιβάλλεται από την FED.
Εν συντομία αυτό δίνει ένα ράπισμα στο πώς βλέπετε τη φιλική σας τράπεζα, έτσι δεν είναι; Τι λέτε γι’ εκείνες τις επιτροπές δανείων που σας ελέγχουν  με ένα μικροσκόπιο πριν από την έγκριση του δανείου που δημιουργήθηκε από αέρα κοπανιστό. Τι αναδουλειά! Το κάνουν πολύπλοκο για ένα λόγο. Δεν  θέλουν να καταλάβετε τι κάνουν. Φοβούνται οι άνθρωποι ό,τι δεν καταλαβαίνουν.  Θα είναι πιο εύκολο να σας εξαπατήσουν και να σας ελέγξουν όταν είστε ανίδεοι και φοβισμένοι.
Τώρα να βάλουμε το κερασάκι στην τούρτα. Πότε δημιουργήθηκε ο φόρος εισοδήματος; Εάν μαντέψατε το 1913, την ίδια χρονιά που δημιουργήθηκε η FED, τότε πετύχατε διάνα. Σύμπτωση; Ποιες είναι οι πιθανότητες; Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε τη FED για τη δημιουργία χρέους, ποιός θα αποπληρώσει αυτό το χρέος; Ο φόρος εισοδήματος δημιουργήθηκε για να ολοκληρωθεί η ψευδαίσθηση ότι είχαν δανειστεί πραγματικά χρήματα και συνεπώς πραγματικά χρήματα πρέπει να επιστραφούν.
Έτσι, τι μπορεί να γίνει; Ο πατέρας μου μ’ έμαθε  ότι θα πρέπει πάντα να αγωνιζόμαστε για αυτό που είναι σωστό, ακόμη και αν πρόκειται να βρεθεί κανείς μόνος του.
Αν «Εμείς οι άνθρωποι» δεν κάνουμε κάτι τώρα, μπορεί να έρθει η ώρα που «Εμείς οι άνθρωποι" δεν θα υπάρχει. Θα έπρεπε να γράψεις  μια επιστολή ή να στείλεις ένα e-mail στον καθένα  από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σου. Πολλοί από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους μας δεν καταλαβαίνουν την FED. Μόλις ενημερωθούν δεν θα μπορούν να επικαλεστούν άγνοια και να παραμένουν σιωπηλοί.
Το άρθρο 1, παράγραφος 8 του Συντάγματος των ΗΠΑ λέει συγκεκριμένα ότι το Κογκρέσο είναι το μόνο όργανο που μπορεί να "κόβει χρήματα (coin money)  και να ρυθμίζει την αξία τους." Το Σύνταγμα των ΗΠΑ δεν έχει τροποποιηθεί ποτέ ώστε να επιτρέψει σε κάποιον, εκτός από το Κογκρέσο να κόβει χρήμα και να ρυθμίζει το νόμισμα.
 Ρώτα τον αντιπρόσωπό σου, υπό το φως των εν λόγω πληροφοριών, πώς είναι δυνατόν ο  νόμος Federal Reserve Act του 1913, και η Ομοσπονδιακή Αποθεματική  Τράπεζα των ΗΠΑ που αυτός δημιούργησε, να  συνάδουν με το σύνταγμα. Ρώτησέ τους γιατί αυτό το ιδιωτικό τραπεζικό καρτέλ επιτρέπεται να αποκομίζει τρισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη χωρίς να πληρώνει φόρους. Επέμεινε για μια απάντηση.
Ο Thomas Jefferson είπε: "Αν ο αμερικανικός λαός επιτρέψει ποτέ ιδιωτικές τράπεζες να ελέγξουν την έκδοση του νομίσματός του, πρώτα με τον πληθωρισμό και στη συνέχεια με τον αποπληθωρισμό, οι τράπεζες και οι εταιρείες που θα αναπτυχθούν γύρω απ’ αυτές  θα στερήσουν τους ανθρώπους από όλη την ευημερία τους, έως ότου τα παιδιά τους θα ξυπνήσουν άστεγα πάνω στην ήπειρο που κατέκτησαν οι πατέρες τους".  
Jefferson το είδε αυτό να έρχεται πριν από 150 χρόνια. Το ερώτημα είναι, "Μπορείς να δεις τώρα τι διακυβεύεται για μας αν επιτρέψουμε η FED να συνεχίσει τον έλεγχο της χώρας μας;
 «Η συνθήκη με βάση την οποία η χάρη του Θεού έδωσε ελευθερία στον άνθρωπο είναι η εσωτερική του επαγρύπνηση. Συνθήκη που αν σπάσει, η δουλεία είναι η άμεση συνέπεια του εγκλήματός του, και η τιμωρία η ενοχή του». 

 ΑΝΑΦΟΡΕΣ


[1] Internal Revenue Service.
[2] Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, The U.S. Department of the Treasury.
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2013/05/fed.html

Μα γιατί δεν φτιάχνουν μια κινηματογραφική εταιρία με το όνομα " Σας τρομοκρατούμαι για να μας πουλήσετε της ελευθέριες σας" .Η απατη του Λονδίνου και το στημένο σκηνικό μιας δολοφονίας!!

Τον μαυρουκο από το Λονδίνο που είναι στην φώτο τον είδαμε όλοι ! Αυτό που δεν μπορέσαμε να δούμε είναι τι πέρασε μέσα μας στο ασυνείδητο .Ένας μικρός ακόμα τρόμος ,αν δεχθείς αρκετούς τέτοιους μικρούς τρόμους γίνεσαι έτοιμος! Αύριο που θα θελήσουν να σου ξετιναξουν με κάποιο νόμο "προστασίας και ασφάλειας σου" την όποια Ελευθερία κέρδισες θα είσαι πολύ εύκολα ΘΕΤΙΚΟΣ να δεχθείς να στερηθείς Ελευθερία για μια υποτιθέμενη ασφάλεια! Το κλασικό καναρίνι δηλαδή που του ανοίγεις το κλουβι άλλα αυτό επιμένει να μην πετάει προς την Ελευθερία!!
Ένας κακός λοιπόν μαυρουκος μουσουλμάνος που ορκίζεται αιώνιο μίσος και πόλεμο προς τον φοβερο πολιτισμό της χέστρας !! Αλήθεια? Είσαι πολύ σίγουρος ότι έγινε έτσι? Για κοίτα λοιπόν μια άλλη οπτική γωνία !
Όλα είναι μια θεατρική σκηνή φίλε μου γιατί όπως έχουμε ξαναπεί είμαστε στην εποχή που το φαίνεσθαι δεν ΕΙΝΑΙ !!! Ότι βλέπεις είναι μια απάτη , είναι μια διαβολή της αλήθειας ...πράγμα που την εποχή μας την κάνει να ΦΑΙΝΕΤΑΙ εποχή προφητειών και χρησμών...πράγμα που σημαίνει ότι εντολές στα αρχετυπικα σου ένστικτα εκπυσοκροτουν κάθε φορά που αντικρίζεις κάτι που ενώνεται-ΦΑΙΝΕΤΑΙ με ότι εκπαιδεύτηκες ...πχ αποκάλυψη,προφητείες ,ο δικός μας Θεός καλύτερος του δικου σου κοκ!!
Πως αλλιώς θα κάνεις ένα θρησκευτικό πόλεμο ? Πως αλλιώς θα δημιουργήσεις φοβιες και έχθρες εναντίων διαφορετικών πιστών αν δεν δημιουργήσεις την ΕΙΚΟΝΑ όλων όσων εκπαίδευσες το κοπάδι να αναμένει σαν σημάδι έλευσης του δικού του ΘΕΟΥ?
Τι έγινε εν ολίγοις στο Λονδίνο ? Δυο "φανατικοί" εσφαξαν!!?? ένα δυτικό με σκοπό να δηλώσουν τον ιερό πόλεμο τους , με σκοπό να τρομοκρατήσουν τα βαθια συναισθήματα πίστης σου , ασφάλειας σου ,με σκοπό να διαχωρίσουν και να αναδείξουν το ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!
Ένας "περαστικός" τραβηξε με την κάμερα το γεγονός , μέχρι και συνέντευξη!!! πήρε σε έναν από τους δράστες !!!..που ακόμα κρατά το μαχαίρι με τα αίματα!!...Μα τι βολικο...τι όμορφα στημένο γεγονός!!
Πάμε με την σειρά λοιπόν .... ένας άγνωστος που πηγαίνει για συνέντευξη εργασίας με το λεωφορείο καταφέρνει να πάρει αυτός τελικά συνέντευξη στον δολοφόνο σε ένα γεγονός που έπαιξε σε όλο τον κόσμο ...ταυτόχρονα όλο το υλικό από το βιντεο είναι εξαφανισμένο και το μόνο που παίζει παγκόσμια είναι το κομμάτι που δίνουν τα ΜΜΕ!!
Κανονικά σε ένα δικτυωμένο κόσμο θα έπρεπε να έχει βρομίσει όλο το ίντερνετ με διάφορες σκηνές από το όλο σκηνικό μιας και μέσα σε λεωφορεία δεν υπάρχει μόνο ένας επιβατης ...και μιας και ο καθένας σήμερα έχει κινητό τηλεφωνακι.... άλλα δυστυχώς ....ενώ ο άγνωστος επιβατης λεωφορείου καταγράφει.....δεν καταγράφει κανένας άλλος τίποτα και το μόνο που έχουμε σαν στοιχειο ονλινε είναι η μοναδική βιντεοσκόπηση του συγκεκριμένου άγνωστου τύπου!!!
Ο μαυρουκος δηλώνει τα κλασικά λόγια μίσους και ιερού Πολέμου
"““We swear by Almighty Allah, we will never stop fighting you until you leave us alone. The only reasons we killed this man is because Muslims are dying daily. This British soldier is an eye for an eye, a tooth for a tooth. We apologize that woman had to see this today, but in our lands our women have to see the same. You people will never be safe. Remove your government. They don’t care about you.””
Ορκιζομαστε στον Αλλαχ ...δεν θα σταματήσουμε ποτέ να σας πολεμάμε ... μάτι για μάτι ...δόντι για δόντι....πωπω ...όλα τα θρησκευτικά μαζί!!
Ας απολαύσουμε το βίντεο ....



...ελπίζω να πρόσεξες την γυναίκα με το καλάθι από ψώνια που χαλαρά περνάει δίπλα...από ένα στυγνό δολοφόνο με ματωμένο μαχαίρι που πριν από λίγο έσφαζε ένα άνθρωπο.....δεν ξέρω για την γυναίκα άλλα εγώ αν ήμουν εκεί εκτός από χεσμένος θα είχα ανέβει στο βουνό....δίπλα από το μαυρουκο δεν πέρναγα με ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!
Στο ραδιόφωνο του Λονδίνου το LBC 97.3 έσκασε μάρτυρας που έδωσε μόνο το όνομα Τζειμς !! και δήλωσε ότι είδε δυο ανθρώπους να είναι ξαπλωμένοι δίπλα στον "νεκρό" ..."Στην αρχή νόμιζα ότι οι δυο άνθρωποι προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πεσμένο άνθρωπο άλλα μετα από λίγο είδα κομμάτια κρέας σαν από κρεοπωλείο....τον έκαναν κομμάτια κανονικά!!" ....είπε ο Τζέιμς!!!
Αρα εδώ πρέπει να δεχτούμε ότι δυο άγνωστοι πλησίασαν ένα άλλον άγνωστο στην μέση του δρόμου και κατάφεραν να τον "σφάξουν" στην κυριολεξία ....δηλαδή να του κόψουν τον λαιμό και μάλιστα σε σημείο "μάρτυρας" να δει κομμάτια σαν από κρεοπωλείο!!.....Αλλά από την άλλη ...σε όλο το κινηματογραφικό σκηνικό ...το ΜΟΝΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΙΜΑ !!...ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙ? ....ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ?.....
Μετά από την σφαγή οι δυο δολοφόνοι κουνούσαν τα χέρια με τα μαχαίρια και έχοντας και ένα πιστόλι και έλεγαν στους περαστικούς!!! Να τους τραβήξουν φωτογραφίες .....!! Είχαν ποιο πολύ ανάγκη την δημοσιότητα!!!! Από το να αρχίσουν να τρέχουν για να γλυτωσουν την ζωη τους!!!!!!!!!
Τώρα σε όλο το παράλογο σκηνικό έρχεται και αυτή η ριμάδα η αφηρημάδα των σχεδιαστών....γιατί είπαμε το να σχεδιάσεις κάτι δεν σε κάνει αναγκαστικά και να μην είσαι και μαλάκας ....!
Θα δούμε λοιπόν ποιο κάτω ότι στο ΣΚΗΝΙΚΟ τς θεατρικής παράστασης κάποιος μαλάκας ξέχασε να σβήσει όλα τα σημάδια ....ότι ήταν θεατρική-κινηματογραφική παράσταση!!! ...κοίτα μόνος σου!!




















STRANGER ....ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!
 
http://www.katohika.gr/2013/05/to-psema-tis-sfagis-tou-londinou.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters