Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ


Η τελική αναμέτρηση ...


Η μαζική και όπως όλα δείχνουν τελική αναμέτρηση με το απάνθρωπο σύστημα της εξαπάτησης, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η Ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την καθοριστική επιλογή αξιών, κάτι που σημαίνει ανάλογη επιλογή χρονογραμμής του μέλλοντος που ο καθένας θα βιώσει.

Τα ψέματα έχουν τελειώσει για όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές και τώρα παίζονται όλα για όλα.

Ξημερώνει ...


Βρισκόμαστε πλέον στο τελικό στάδιο της Μεταμόρφωσης και όλα επιταχύνουν καθώς οι αντιλήψεις του περιοριστικού χωροχρόνου αποσύρουν το άδραγμά τους και η Συνείδηση απελευθερώνεται ολοένα.

Κάθε μέρα ξημερώνει μια καινούρια βιωματική συνθήκη που μας ζητάει να συντονιστούμε, να ευθυγραμμιστούμε και να συμπλεύσουμε με την ενεργειακή ροή που δεν μένει ούτε μια στιγμή θαρρείς στο ίδιο σημείο.

Γύρω μας αυξάνονται οι άνθρωποι που κοιτάζουν έκπληκτοι αυτά που συναντούν και καθώς ξυπνούν από τον λήθαργο αιώνων αναρωτιούνται: "μα, τι μου συμβαίνει;"
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters