Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΦΑ .....


 
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ...
ΜΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ( ονομα ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ...
 
ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΡΥΦΑ ....
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΓΜΑ
ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ και ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ?????????

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ??? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΦΑ .....

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1712551562297718&set=a.1397717347114476.1073741830.100006286716949&type=3&theater

ΜΙΔΕΑ «Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΟΣΗΜΟ» 27/10/2899

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΙΔΕΑ 27 10 2899

 
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»


ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ1

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.1


ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ !!! ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΤΕ !!! ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ !!! ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!
………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=18524

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΙΠΡΟΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΙ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ Η WORLD BANK ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ IFC !!!

image

Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας

Αίτημα για χρηματοδότηση από την Παγκόσμια Τράπεζα

Vasilis Theodoropoulos
«σχεδιάζεται μια περιορισμένη δέσμευση προς στην Ελλάδα κατόπιν αιτήματος των ελληνικών αρχών»…….
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !!!!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ;;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ” ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΛΑΜΕ. !!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ- ΠΕΛΑΤΕΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
……………………………………..

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



10647141_1773304899563086_8677236171937949806_n


ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… MEGA ! Η ΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ! ΜΑ… Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;
Βασιλειάδης Δημήτριος

ΚΑΙ..ΞΑΦΝΙΚΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ…ΑΥΤΟ…ΠΟΥ..ΣΑΣ..ΛΕΓΑΜΕ…
ΤΟΣΟ…ΚΑΙΡΟ…..
Η..ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ…ΤΡΑΠΕΖΑ……ΚΑΙ……ΜΕΤΑ..ΑΠΟ…
ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ…….ΑΑΑ….ΕΙΧΑΜΕ..ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ…….ΕΕ;;;;;

ΚΑΙ..ΤΩΡΑ..ΠΟΥ..Ο…ΦΟΡΕΑΣ…ΜΑΣ..ΕΙΝΑΙ…ΕΤΟΙΜΟΣ….
ΤΡΕΧΕΤΕ..ΕΕ..;;;;;;;;;;;;;..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΜΑΣ…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ..ΠΛΗΡΩΣ…..ΕΥΓΕ…
ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ…ΜΙΑΣΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ……ΟΛΑ…ΟΣΑ…ΕΧΕΤΕ..ΑΚΟΥΣΕΙ….
ΕΔΩ..ΚΑΙ…ΜΕΡΙΚΑ…ΧΡΟΝΙΑ……ΟΛΑ….ΟΣΑ….ΜΑΣ..
ΕΧΕΙ….ΠΕΙ..Ο..ΑΡΤΕΜΗΣ..ΣΩΡΡΑΣ….ΚΑΙ..ΣΑΣ..ΤΑ..
ΕΧΟΥΜΕ…ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ…ΜΕ..ΤΗΝ..ΣΕΙΡΑ…ΜΑΣ….
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ….ΠΛΗΡΩΣ…..ΓΙΑ…ΑΛΛΗ..ΜΙΑ….
ΦΟΡΑ……ΔΕΙΤΕ…ΤΑ…ΤΑ..ΕΙΠΕ…ΚΑΙ..Η….ΖΟΥΓΚΛΑ

 

Σχόλιο Αλφειού: «Ρευστό χρήμα ετοιμάζεται μετά από πολλές δεκαετίες να δώσει η Παγκόσμια Τράπεζα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας μετά από αίτημα των ελληνικών Αρχών.» ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν

ΩΣΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΕΕΕ ;;;; ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΕ ;;;
Από τα καταπιστεύματα χρηματοδοτήθηκε η Lidl σχεδόν $1 δις, από το IFC της Παγκόσμιας Τράπεζας


ΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;;; !!!!!!! ΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΞΕΡΟΚΑΤΑΠΙΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΣΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΕΙΝΑΙ… ΠΑΛΙΟ !!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ… ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕ «ΑΡΙΣΤΕΙΑ» !!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ( ΜΕ ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΗ;;; ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΠΑΝΩ;;; ) , ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ IFC ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ( ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ) , ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΞΟΔΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ;;; ) , ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΑΦΡΑΓΚΟΙ ΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ( ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ ) ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ !!!

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΘΝΑΡΧΙΔΗ ΚΑΡΑ-ΜΑΝ-ΑΛΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1960 , ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΤΕΒΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1970 ( ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ) … ΨΑΞΤΕ ΤΟ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=18510

Συνεργάτης των Ναζί ο ''εθνάρχης'' Κων/νος Καραμανλής, κατέδιδε 'Ελληνες Εβραίους;

 
'Εγγραφο της CIA αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.

Το σχετικό ''λίνκ'' στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι:
http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57





ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην έρευνά του για το βιβλίο που ετοιμάζει με θέμα την πολύκροτη υπόθεση Μέρτεν-Καραμανλή, ο συγγραφέας Mitch Fatouros, ("Greek American Pimps, Charities Corrupted by Politics, Lobbies & Criminal Enterprises") ανατρέχοντας σε έγγραφα αρχείων της CIA που έχουν αποχαραχτηριστεί, ανακάλυψε το παραπάνω έγγραφο-κόλαφο γιά τον "Εθνάρχη" Κων/νο Καραμανλή.
 
 
 
http://www.kalami.net/2015/ellada/karamanlis-nazi-katadotis.html 

Έλληνες ερευνητές στη δημιουργία του «έξυπνου» σπιτιού που θα ακούει τους ενοίκους. «LISTEN»:

exupno spiti patratora.gr

Η δημιουργία μιας φωνητικής διεπαφής για το «έξυπνο» σπίτι του μέλλοντος, ώστε οι ένοικοι να μιλάνε και οι συσκευές του σπιτιού να (υπ)ακούνε, είναι ο στόχος του νέου ευρωπαϊκού έργου «LISTEN», στο οποίο συμμετέχουν ερευνητικοί φορείς από την Ελλάδα, τη Γερμανία και την Ιταλία, υπό το συντονισμό του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στην Κρήτη.

Διεθνώς κερδίζει συνεχώς έδαφος ο έλεγχος διαφόρων λειτουργιών του σπιτιού με τη χρήση λογισμικού, όπως του κλιματισμού, της αναπαραγωγής εικόνας και ήχου, καθώς και των επικοινωνιών. Τέτοιοι αυτοματισμοί είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τα άτομα με αναπηρία ή τους ηλικιωμένους, ενώ σε περίπτωση κινδύνου μπορεί να αποδειχθούν σωτήριοι. Για να διευκολυνθεί η πρόσβαση στους αυτοματισμούς ενός έξυπνου σπιτιού για τα άτομα που τους έχουν περισσότερο ανάγκη, κρίνεται ακριβώς αναγκαία η χρήση φωνητικών εντολών.

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «LISTEN: Hands-Free Voice-Enabled Interface to Web Applications for Smart Home Environments», οι ερευνητές στην τεχνολογία φωνής και στην επεξεργασία σήματος θα σχεδιάσουν ένα σύστημα που επιτρέπει τη φωνητική πρόσβαση σε διαδικτυακές εφαρμογές για έξυπνα σπίτια. Το σύστημα θα επιτρέπει ένα μεγάλο εύρος λεξιλογίου στο χρήστη και θα στηρίζεται σε συστοιχίες μικροφώνων για την καταγραφή των φωνητικών εντολών.

Στόχος είναι ο φωνητικός έλεγχος διάφορων συσκευών σε ένα έξυπνο σπίτι, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν μέσω του διαδικτύου. Η αλληλεπίδραση του χρήστη με το σύστημα θα γίνεται ελεύθερα μέσα στο χώρο, χωρίς να πρέπει να κρατάει στα χέρια του ή να έχει επάνω του κάποια συσκευή ή να πρέπει στραφεί προς κάποιο μικρόφωνο. Για το σκοπό αυτό, θα σχεδιαστεί ένα ασύρματο δίκτυο ακουστικών αισθητήρων ειδικά για το έξυπνο σπίτι.

Το LISTEN θα «ακούει» πολλές γλώσσες, όπως αγγλικά, ελληνικά, γερμανικά και ιταλικά. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα πλαίσιο «Ορίζων 2020» της ΕΕ και έχει τετραετή διάρκεια. Οι εταίροι είναι το Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, η γερμανική εταιρεία EML European Media Laboratory GmbH, το γερμανικό πανεπιστήμιο RWTH του Άαχεν και η ιταλική εταιρεία Cedat85 srl.

Από ελληνικής πλευράς, υπεύθυνος του έργου είναι ο Αθανάσιος Μουχτάρης, αναπληρωτής καθηγητής της Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ερευνητής του Εργαστηρίου Επεξεργασίας Σήματος στο Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ. Οι Έλληνες ερευνητές έχουν μεγάλη εμπειρία σε ακουστικά δίκτυα αισθητήρων, εντοπισμό ηχητικών πηγών στο χώρο, μοντελοποίηση και κωδικοποίηση ήχου, κατανεμημένη επεξεργασία σημάτων και επικοινωνίες.



http://patratora.gr/archives/139183

Γιατί έχουν σφραγισμένα κάποια σπήλαια της Ελλάδας; Γιατί δεν κάνει να μπούμε;



H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…
Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή. Πολλές δε απ’ αυτές τις σπηλιές είναι συνδεδεμένες στην λαϊκή παράδοση με αρχαιοελληνικούς μύθους, βυζαντινές δοξασίες ή και μυστήρια της νεότερης ιστορίας. Από τα σπήλαια αυτά, πολλά σχετίζονται και με παράξενα φαινόμενα τα οποία ως σήμερα αδυνατούμε να εξηγήσουμε.
Αν και ‘σεις μαγεύεστε από το μυστήριο και προσελκύεστε από το παράξενο, όντας έτσι δυνάμει ερευνητές, ακολουθήστε με σε ένα ταξίδι στα πιο γνωστά από τα σπήλαια αυτά σε όλη την Ελλάδα…

1.Το σπήλαιο της Πεντέλης: Το σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών. Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο. Το συγκεκριμένο σπήλαιο αποτέλεσε κατά την αρχαιότητα ιερό του Πανός και των νυμφών. Αυτό συνεπάγεται πως οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν πως στην περιοχή εμφανιζόταν ο τραγόμορφος θεός και οι ακόλουθοί του, καθώς και οι νύμφες. Στα Βυζαντινά χρόνια αποτέλεσε ησυχαστήριο Χριστιανών μοναχών, ενώ αργότερα χτίστηκαν κοντά στην είσοδό του δύο εκκλησάκια, όπως συνηθιζόταν εκείνη την εποχή να γίνεται στα μέρη όπου κάποτε υπήρχαν αρχαίοι ναοί και ιερά.

Υπήρχαν δε αναφορές και για ανθρώπους οι οποίοι εξαφανίζονταν στο σπήλαιο εκείνο. Αργότερα το σπήλαιο χρησιμοποιήθηκε από τον περιβόητο λήσταρχο Νταβέλη ο οποίος, καθώς λέγεται, είχε βρει κρυφές διόδους που τον οδηγούσαν σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Στην σύγχρονη εποχή, το μεγαλύτερο μέρος τους σπηλαίου έχει σφραγιστεί και, ως εκ τούτου είναι απρόσιτο στον ερευνητή ενώ κοντά στο σπήλαιο βρίσκονται στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Υπάρχουν επίσης αναφορές για εμφανίσεις περίεργων όντων τόσο μέσα, όσο και έξω από το σπήλαιο ενώ άλλοι αναφέρουν εμφάνιση εξωγήινων. Το σπήλαιο της Πεντέλης λοιπόν είναι ίσως το πιο παράξενο σπήλαιο ολόκληρης της Αττικής.

2.Οι σπηλιές του Ταΰγετου:

Τα σπήλαια που βρίσκονται στον Ταΰγετο αποτελούν ένα ακόμα παράδειγμα παράξενων σπηλαίων. Στην αρχαιότητα πιστευόταν πως εκεί κατοικούσε η κατώτερη θεότητα Ταϋγέτη ενώ, από αρχαιολογικές έρευνες έχουν βρεθεί στην περιοχή αναθήματα που χρονολογούνται στην Μυκηναϊκή εποχή.

Το πλούσιο μυθολογικό υπόβαθρο σε συνδυασμό τόσο με το πυραμιδοειδές σχήμα του όρους, όσο και με την μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Λιαντίνη μέσα σε ένα από αυτά, οδήγησαν στο να λεχθούν πολλά πράγματα για την περιοχή, ως και το ότι εκεί υπάρχουν πύλες που οδηγούν σε άλλους κόσμους ή σε άλλες διαστάσεις…

3.Τα σπήλαια του Τσούτσουρα:

Ο Τσούτσουρας, μία παραθαλάσσια περιοχή της νότιας Κρήτης που βρίσκεται νότια από τα Αστερούσια Όρη είναι ένα χωριό κοντά στο οποίο βρίσκονται σπηλιές – άλλες με χερσαίες και άλλες με θαλάσσιες εισόδους – στις οποίες λέγεται ότι συμβαίνουν παράξενα φαινόμενα. Τα σπήλαια αυτά ήταν κατά την αρχαιότητα αφιερωμένα στην θεότητα Ειλειθυία που ήταν η θεά της γονιμότητας. Κάποια άλλα σπήλαια της περιοχής σχετίζονται με τον μύθο του Ραδάμανθυ, του γιου του Διός, ο οποίος μπαινόβγαινε στα σπήλαια αυτά με τα νοοκίνητα ιπτάμενα πλοία του.

Η περιοχή του Τσούτσουρα δεν έγινε αντικείμενο έρευνας μέχρι και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, υπήρξε κάποια αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας για το ποια θα έχει τον έλεγχο της περιοχής. Οι Γερμανοί έκαναν έρευνες στην περιοχή, έχτισαν μία ναζιστική βάση μέσα σε κάποια απ’ τις σπηλιές και σκότωσαν μεγάλο ποσοστό των ντόπιων κατοίκων – που ίσως είχαν δει πράγματα. Μετά τον πόλεμο, κατά τον ερευνητή Ι. Φουράκη, έγιναν έρευνες των Αμερικάνων στην περιοχή κατά την δεκαετία του 1960, ενώ οι είσοδοι κλείστηκαν με τσιμέντο μετά το τέλος των ερευνών κι αφού πάρθηκαν από μέσα κάποια πράγματα.

Το θέμα του σπηλαίου αυτού ξαναέγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», όταν κάποιος Κρητικός, αφού μπήκε στα σπήλαια και είδε, καθώς ανέφερε, αρχαία αντικείμενα εξοπλισμένα με υψηλή τεχνολογία, καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση με την κατηγορία της αρχαιοκαπηλίας. Οι έρευνες που ακολούθησαν και ιδιαίτερα μία που έγινε σε μία θαλάσσια σπηλιά και στην οποία παρατηρήθηκαν διαταραχές στην ροή του χρόνου, έκαναν μέσα σε μία δεκαετία το σπήλαιο αυτό ένα από τα γνωστότερα σπήλαια σε όλη την Ελλάδα. Τα τρία αυτά σπήλαια είναι ίσως τα γνωστότερα σπήλαια της Ελλάδας. Η πληθώρα των μύθων και των ιστοριών που αναφέρονται σε αυτά συνθέτουν ένα πέπλο μυστηρίου για το τι αυτά κρύβουν καλά στα άδυτά τους. Υπάρχουν όμως και άλλα σπήλαια στην Ελλάδα που κρύβουν ιστορίες, μύθους ή και κάτι παραπάνω. Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία.





http://skotinoprosopo.blogspot.gr/2015/10/blog-post_27.html

ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ.

foto-0 
MARS- Μια ανεμογεννήτρια στον αέρα
Magenn Power Air Rotor System (MARS)


Οι ιπτάμενες ανεμογεννήτριες ή αλλιώς εναέριες ανεμογεννήτριες (AWT), Αποτελούν την σχεδιαστική εφαρμογή μίας ιδέας που αφορά την αξιοποίηση της αιολικής ενέργειας , μέσω της λειτουργίας μιας ανεμογεννήτριας που δεν στηρίζεται σε κάποιο ικρίωμα ή πύργο στήριξης. Λειτουργεί αναρτημένη σε ειδικές ιπτάμενες κατασκευές όπως ένα «μπαλόνι με ήλιο» ή έναν ειδικής κατασκευής χαρταετό.
Ο νέος αυτός σχεδιασμός έχει δημιουργηθεί για να ξεπεράσει τα όρια των συμβατικών ανεμογεννητριών που είναι τοποθετημένες πάνω σε πύργους και δεν έχουν σταθερή ενεργειακή παραγωγή ηλεκτρισμού.
Το σύστημα «δρομέας του αέρα» (Άρης) είναι ένας αιωρούμενος στον ουρανό μηχανισμός περιστρεφόμενος περί οριζοντίου άξονα από τον άνεμο, που παράγει αποτελεσματικά μια ηλεκτρική ενέργεια σε ένα κόστος χαμηλώτερο από τα άλλα γνωστά ανταγωνιστικά αιολικά συστήματα.

Ξεκίνησε με ένα πειραματικό στάδιο στη Βόρεια Καρολίνα, η MARS (Magenn Air Rotor System), σχεδιάστηκε ως μια πηγή ανανεώσιμης ενέργειας για βιομηχανικούς πελάτες, που χρησιμοποιούν ενέργεια για εγκαταστάσεις σε απομακρυσμένες περιοχές ή που θέλουν να αντικαταστήσουν τις γεννήτριες ντίζελ.
Έχει μορφή τριών κυλινδρικών δομών και χρησιμοποιεί μια δεμένη ανεμογεννήτρια. Πετάει σε ύψος περίπου χιλίων ποδιών και μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρισμό για άμεση χρήση ή μπορεί να αποθηκευτεί σε μπαταρίες καθώς επίσης και να σταλεί σε ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.



Η ιδέα των ιπτάμενων ανεμογεννητριών βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, ωστόσο θα μπορούσε εξελιχθεί σε μια μεγάλη πηγή ενέργειας στο εγγύς μέλλον, καθώς μεγάλο ποσοστό ανανεώσιμης και μη ρυπογόνου ηλεκτρικής ενέργειας θα μπορούσε να παράγεται σε μεγαλύτερα υψόμετρα.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΟΧΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!!!!!!!


ΓΡΑΦΕΙ Η Μαιρη Ε.Γ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΗΡΩΙΣΜΟ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ! ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ....ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!! ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤI!!!!
ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1940 ΘΑ ΞΥΠΝΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ....ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ...ΟΧΙ!!!!!!!!!
ΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!!!!
ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!!!
ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!!!!
ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ!!!!!
ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!

ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ...ΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!
ΕΛΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΣΤΗΝ ΞΥΠΑΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΙ ΗΡΩΕΣ!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΦΩΝΑΞΕ ΚΙ ΕΣΥ.....
ΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ.....ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΑΝΑΒΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ!!!!!!!
ΠΑΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ε.ΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ....ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ε.ΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ!!!!!!!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!!!

ΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

https://www.facebook.com/mairh.aproblepth

Ε.ΣΥ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 26 10 2015 ΣΤΟ NEW RADIO ΒΙΝΤΕΟ

Η Ρωσία έχει δοκιμαστεί με επιτυχία ένα κινητήρα αντι-βαρύτητας Leonov

 

Ρώσος επιστήμονας, βραβευμένος από τη ρωσική κυβέρνηση Βλαντιμίρ Leonov, λέει πράγματα που φαίνονται μια φαντασίωση για πολλούς ανθρώπους: ένα πρωτότυπο μιας κβαντικής μηχανής είναι 5.000 φορές πιο αποτελεσματικό από τη ρόκα, το οποίο είναι ενδεικτικό της επιστημονικής επανάστασης, η οποία είναι αντίθετη προς την Επιτροπή σχετικά RAS ψευδοεπιστήμη.

Η Ρωσία δεν έχει άλλο δρόμο ανάπτυξης, ως ένας τρόπος για την επιστημονική και τεχνική πρόοδο, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Leonov. 

Σε μια συνέντευξη με ένα Ρώσο επιστήμονα, βραβευμένος από τη ρωσική κυβέρνηση Βλαντιμίρ Leonov, έχουμε αναφερθεί σχετικά με τη δημιουργία θεμελιώδη θεωρία τους Superunification ότι η απόσυρση των ρωσικών θεμελιώδους επιστήμης σε ηγέτες του κόσμου.

ΠΗΓΗ: http://cont.ws/post/76100/

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕΣΩ GOOGLE: http://translate.google.com/translate?hl=el&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fcont.ws%2Fpost%2F76100%2F

ΤΟ 1941 ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΑΝ ΤΟN ΧΙΤΛΕΡ – ΤΟ 2015 ΤΗΝ ELDORADO GOLD

agio oros
Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον. – 
H διπλωματία των «πνευματικών» καλόγερων διαχρονικά εξυπηρετούσε τα υλικά συμφέροντά τους. Απέκτησαν αμύθητη περιουσία και προνόμια από την εποχή της της Τουρκοκρατίας – και τα διατηρούν μέχρι σήμερα, αυξάνοντάς τα,  ελέω του οπίου θρησκευτικού αισθήματος που καλλιεργεί και εκμεταλλεύεται η ολιγαρχία για να διαιωνίζει την υποτέλεια του «ποιμνίου»…
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ
Όταν ο Αδόλφος Χίτλερ ερειπώνει την Ευρώπη και χιλιάδες καίγονται στους φούρνους του  Άουσβιτς και του Μαουτχάουζεν, οι «άγιοι» καλόγεροι του Όρους, στέλνουν το πρώτο (;) συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Χίτλερ, ευελπιστούντες να εξασφαλίσουν προνόμια και ξεχωριστή αντιμετώπιση από αυτή που έζησε ο ελληνικός λαός με δεκάδες ολοκαυτώματα, πείνα, εξαθλίωση και βεβαίως μια μεγαλειώδη αντίσταση την οποία και αυτή «ευλογήθηκε», μιας και η δύναμη των όπλων είναι πάντα πειστική από αυτόν που τα κατέχει. Οι καλόγεροι εξασφάλισαν το άβατο και τότε, όπως και τώρα. Με τους κατακτητές είχαν πάντοτε καλή επικοινωνία … Βατοπέδια υπήρξαν πολλά, χρήμα έρευσε άφθονο τα τελευταία χρόνια ενώ χιλιάδες λιμοκτονούν σήμερα. Η περιουσία κάθε μονής του «Αγίου όρους» στην ελληνική επικράτεια είναι αμύθητη. Αλλά το θηρίο δεν χορταίνει. Θα επανέλθουμε όμως κι εμείς με ειδικό αφιέρωμα σε όλα αυτά.
Εν Αγίω Όρει τη 13/26 Απριλίου 1941
Προς την Αυτού Εξοχότητα τον Αρχικαγκελλάριον του ενδόξου Γερμανικού Κράτους Κύριον Αδόλφον Χίτλερ εις Βερολίνον.
«Εξοχότατε,
Οι βαθυσεβάστως υποσημειούμενοι Αντιπρόσωποι των Είκοσιν Ιερών Βασιλικών Πατριαρχικών και Σταυροπηγιακών Μονών του Αγίου Όρους Αθω, λαμβάνομεν την εξαιρετικήν τιμήν ν’ απευθυνθώμεν προς την Υμετέραν Εξοχότητα και παρακαλέσωμεν Αυτήν θερμώς, όπως, ευαρεστημένη, αναλάβη υπό την Υψηλήν προσωπικήν Αυτής προστασίαν και κηδεμονίαν τον Ιερόν τούτον Τόπον, του οποίου Ηγούμενοι και αντιπρόσωποι τυγχάνομεν, διαδεχομένη εν τούτω τους ιδρυτάς και Ευεργέτας του Ιερού τούτου Τόπου Βυζαντινούς Αυτοκράτορας και διαδόχους τούτων.
Το Αγιον Όρος, Εξοχώτατε, συνέστη εις Πανορθόδοξον μοναχικήν πολιτείαν, εις ήν ανέκαθεν διαβιούν εν αγαστή ομονοία μοναχοί ακωλύτως προσερχόμενοι από διάφορα ορθόδοξα Έθνη, κατά τον Θ΄ μ.Χ. αιώνα, πνευματικώς μεν εξαρτωμένων από του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πολιτικώς δε αυτοδιοικούμενον υπό της Ιεράς Συνάξεως των Αντιπροσώπων των Είκοσιν Ιερών και Κυριάρχων Μονών και πολιτειακώς υπαγομένων υπό την προστασίαν και κηδεμονίαν των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων και των διαδόχων Αυτών.
Το Αυτονομιακόν τούτο πολίτευμα περιεθριγκώθη δι’ αλλεπαλλήλων τυπικών και Χρυσοβούλων των ιδρυτών και ευεργετών των Ιερών μονών Βυζαντινών Αυτοκρατόρων Βασιλείου του Μακεδόνος (882), Ιωάννου Τσιμισκή (972), Κωνσταντίνου Μονομάχου (1046), Στεφάνου Δουσάν (1346) και άλλων Σλαύων, Ουγγροβλάχων Ηγεμόνων και των μετέπειτα Σουλτανικών Φιρμανίων τελευταίως δε υπό του Καταστατικού Χάρτου του 1926, ούτινος δύο αντίτυπα εσωκλείομεν.
Το ουτωσί καθιερωθέν προνομιακόν και αυτοδιοίκητον καθεστώς του Ιερού τούτου Τόπου, αποτελέσαν αντικείμενον συζητήσεων και επικυρώσεων διαφόρων διεθνών συνθηκών περιεθριγκώθη τέλος, διά του 62ου άρθρου της Βερολινείου συνθήκης του έτους 1878, έχοντος ούτω, οι μοναχοί του Όρους Αθω οθενδήποτε και αν κατάγωνται θα διατηρήσωσι τα κτήματα και τα πρότερα αυτών δικαιώματα και θ”; απολαύωσιν, άνευ ουδεμιάς εξαιρέσεως, πλήρους ισότητος δικαιωμάτων και προνομίων.
Των εν Αγίω Όρει ενασκουμένων Μοναχών, ανεξαρτήτως τόπου προελεύσεως και Εθνικότητος, σκοπός και αποστολή καθ’ όλον τον υπερχιλιετή βίον του Αγίου Όρους, υπήρξεν η διατήρησις, προαγωγή και εξασφάλισις των Ιερών αυτού σκηνωμάτων, η διά της ακαταπονήτου φιλεργίας των εν αυτώ ενασκουμένων μοναχών καλλιέργεια της τε εκκλησιαστικής και κλασσικής φιλολογίας και καλλιτεχνίας, ο ασκητικός βίος και η διηνεκής προσευχή υπέρ του σύμπαντος κόσμου.
Την διατήρησιν του καθεστώτος τούτου της αυτονόμου μοναχικής πολιτείας, ικανοποιούντος πλήρως άπαντας τους εν Αγίω Όρει ενασκουμένους ανεξαρτήτως εθνικότητος Ορθοδόξους μοναχούς και εναρμονιζόμενοι προς τον σκοπόν και την αποστολήν αυτών, παρακαλούμεν και ικετεύομεν θερμώς την Υμετέραν Εξοχότητα όπως αναλάβη υπό την υψηλήν προστασίαν και κηδεμονίαν Αυτής.
Τον Βασιλέα των Βασιλευόντων και Κύριον των Κυριευόντων εξ όλης ψυχής και καρδίας ικετεύοντες, όπως επιδαψιλεύση τη Υμετέρα Εξοχότητι υγείαν και μακροημέρευσιν επ’ αγαθώ του ενδόξου Γερμανικού Έθνους».
Υποσημειούμεθα βαθυσεβάστως
inred.gr


ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ELDORADO GOLD ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ …
«Δωρεά» 1.400.000 ευρώ στην Ιερά Μονή Ιβήρων από την Hellas Gold

normal_52

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από δυο περίπου εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν οι τυπικές διαδικασίες στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. για την ΔΩΡΕΑ ποσού € 1.400.000 από την Hellas Gold στην Ιερά Μονή Ιβήρων.

Η δωρεά δεν απορρέει βέβαια από τα ευλαβή αισθήματα των «επενδυτών», ούτε έγινε για να αναπέμπονται δεήσεις από τους μοναχούς υπέρ του προέδρου της Eldorado Gold και του συνεταίρου του, του προέδρου της ΑΚΤΩΡ. Άλλο έχουν κατά νου οι «επενδυτές» και η διοίκηση της Μονής.
Σε πρόσφατο άρθρο μας (εδώ) είχαμε αποκαλύψει ότι έχει «κλείσει» η συμφωνία μεταξύ εταιρείας και Μονής για την πώληση ή παραχώρηση στην εταιρεία 925 στρέμματα του ιδιόκτητου δάσους «Νταμπίζ» της Μονής στις Σκουριές. Η ΔΩΡΕΑ των € 1.400.000 των «επενδυτών» στη Μονή επιβεβαιώνει την πληροφορία μας.
Aπό το άρθρο «Χαρίζουν στην Eldorado Gold 925 στρ. δάσους» του δημοσιογράφου Σάκη Αποστολάκη στην «Ελευθεροτυπία» μαθαίνουμε ότι η χρήση του  δάσους θα περιέλθει στην εταιρεία όχι με πώληση αλλά με μακροχρόνια μίσθωση.
Είναι γεγονός ότι το τμήμα των 925 στρεμμάτων του δάσους είναι πλέον ελεύθερο από δικαστικές διεκδικήσεις αφού η εταιρεία αγόρασε τις διεκδικούμενες από πολίτες εκτάσεις. Ωστόσο για να πωληθεί η έκταση απαιτείται  απόφαση της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους και, αν υπάρξει τέτοια απόφαση, πρέπει να γίνει δημοπράτηση της έκτασης. Και αυτό είναι πρόβλημα γιατί πολλές μεγάλες Μονές – οκτώ κατά τις πληροφορίες μας – δεν συμφωνούν με την υλοποίηση της «επένδυσης χρυσού» της Hellas Gold στο προαύλιο του «περιβολιού της Παναγίας» και θα αρνηθούν την πώληση του δάσους για την μετατροπή του σε «λίμνη» τοξικών αποβλήτων. Αυτό είναι καλά γνωστό στην Μονή Ιβήρων και ειδικά στον παπά που διαχειρίζεται τα οικονομικά της Μονής και ουσιαστικά τη Μονή, αφού ο γέροντας της Μονής έχει αποτραβηχτεί για τη συγγραφή φιλοσοφικών διατριβών. Για τη μακροχρόνια μίσθωση (99 χρόνια) δεν απαιτείται απόφαση της Ιεράς Επιστασίας, άρα μια τέτοια μίσθωση λύνει το πρόβλημα της εταιρείας.
Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο της «Ελευθεροτυπίας», η Μονή έλαβε διαβεβαιώσεις από την Hellas Gold ότι «στο συγκεκριμένο χώρο δεν θα χύνονται απόβλητα της εξόρυξης και της επεξεργασίας του μεταλλεύματος, αλλά θα γίνεται μόνο απόθεση χωμάτων που δεν θα είναι επιβαρυμένα με βαρέα μέταλλα ή άλλα τοξικά, αρσενικό κ.λ.π». Eδώ μάλλον «την πάτησαν» οι Ιβηρίτες, διότι μόλις την περασμένη εβδομάδα εγκρίθηκε η «Τεχνική μελέτη εγκαταστάσεων διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων υποέργου Σκουριών – φράγματα και χώροι απόθεσης τελμάτων εμπλουτισμού μεταλλείου Σκουριών». Τα 925 στρέμματα που θα μισθώσουν στην εταιρεία είναι η μισή έκταση του χώρου απόθεσης «Λοτσάνικο» που μόλις εγκρίθηκε (χάρτης κάτω) – και δεν προορίζεται για ακίνδυνα «χώματα» αλλά για απόβλητα εμπλουτισμού. Η Μονή πήρε επίσης διαβεβαιώσεις από την εταιρεία ότι μετά τη «χρήση» το «μισθίο» θα δενδροφυτευθεί και θα επιστρεφεί περίπου στην προτέρα κατάσταση… Στην πραγματικότητα, αυτό που θα πάρουν πίσω οι μοναχοί θα είναι ένα βουνό από τοξικά μεταλλευτικά απόβλητα πίσω από ένα φράγμα ύψους 150 μέτρων που θα χρειάζεται φροντίδα στο διηνεκές. Αλλά, ξέρουν οι καλόγεροι από τέτοιους μακρούς χρόνους…
Κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες μένει να ρυθμιστούν: ποιος θα καρπωθεί την ξυλεία από το ξερρίζωμα του αρχέγονου δάσους του Νταμπίζ; Ψιλά γράμματα, το σπουδαίο είναι ότι η επένδυση θα προχωρήσει «εις δόξαν Θεού» και με τις ευλογίες της Ιεράς Μονής.
Και η Ασφάλεια Πολυγύρου συνεχίζει να τυπώνει πυρετωδώς νέες κλήσεις για τους «τρομοκράτες» κατοίκους της Β. Χαλκιδικής. 350 περίπου έχουν ήδη μάθει απ’έξω τον Ποινικό Κώδικα και ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς. Σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, άλλοι 10 κάτοικοι της περιοχής παρουσιάζονται στην Ασφάλεια για να δώσουν ανωμοτί καταθέσεις. Αλλά αφού «τα βρήκαν» η εταιρεία με τη Μονή τέλος καλό, όλα καλά.
Και έτσι θα έρθει επιτέλους η ανάπτυξη σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο που εμείς δεν βρήκαμε τίποτα άλλο να κάνουμε εκτός από το να τον ξεκοιλιάσουμε.
dabiz



http://antigoldgr.org

http://www.inred.gr/to-1941-kalosorizan-ton-xitler-to-2015-tin-eldorado-gold/

Ρωσική ΒΟΜΒΑ Για Τσίπρα, Παππά, Φλαμπουράρη, Φίλη, Βούτση, Που Μόλις Έσκασε! Το χρονικό της Μεγάλης Προδοσίας!

priftis1

Ο Πόλεμος των Κατασκόπων Και ο Μεγάλος χαμένος!Ποιος Άλλος; Η Ελλάδα!

Ξεδιπλώνεται σιγα σιγα το χρονικο του πρωινου της Μεγαλης Προδοσιας με την υπογραφη του Α.Τσιπρα στο 3ο Μνημονιο!
Λιγο Πολυ γνωριζουμε απο τα διαφορα δημοσιευματα για το χρονικο των υποτίθεται 17 ωρών σκληρών διαπραγματεύσεων.
Αυτο που δεν γνωριζουμε ειναι πως την πατησαν Πουτιν-Ρωσια απο τον Α.Τσιπρα!

Πως η CIA επιασε στον υπνο την Ρωσικη Αρκουδα!
Ενα ιδιοφυες σχεδιο των μυστικών υπηρεσιων των ΗΠΑ, ξεγελασε τους δε Ρωσους, οτι η Ελλαδα θα ζητουσε απο αυτους οικονομική βοήθεια και απο την αλλη θα θορυβούσε με την κινηση αυτη της Ελλαδας,τους Γερμανους-ΕΕ.
Όπως αποκαλύπτει η Καθημερινή της Κυριακής, τέσσερις μέρες μετά τη συμφωνία Ελλάδας και πιστωτών, στις 16 Ιουλίου 2015, ο Ελληνας πρέσβης στην Ουάσιγκτον, Χρήστος Παναγόπουλος, συντάσσει απόρρητο τηλεγράφημα στο οποίο συνοψίζει την πολύμηνη συνεργασία Ουάσιγκτον – Αθήνας, με στόχο να αντιμετωπιστεί η επιθετικότητα του Βερολίνου, να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη και να υπάρξει συμφωνία με διάρκεια στον χρόνο. Από μια προσεκτική ανάγνωση του κειμένου, προκύπτει ότι επί της ουσίας οι ΗΠΑ συμβούλευαν την κυβέρνηση Τσίπρα κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αναφορες μαλιστα κανουν οτι << Ο Τσίπρας στις διαπραγματεύσεις φορούσε… "κοριό" Τον συμβούλευαν συνεχώς οι ΗΠΑ" λέει απόρρητο έγγραφο!

Τα Προβοκατορικα Δημοσιευματα του Δυτικου Τυπου!
Συμφωνα με δημοσιευμα των FT : Πράκτορες του Πούτιν ετοιμάζουν αποσταθεροποίηση σε Ελλάδα και Βαλκάνια!
Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να κάνει ο Πούτιν για να γίνει λιγότερο επώδυνη η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, όμως μία κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα θα την καθιστούσε ανοχύρωτη στην στρατηγική του εξαναγκασμού και της ανατροπής που ακολουθεί η Ρωσία, εκτιμούν σε κύριο άρθρο τους οι Financial Times.
Οι επιδιώξεις του Πούτιν είναι μια κατάρρευση του βιοτικού επιπέδου στην Ελλάδα, που θα την καθιστούσε ανοχύρωτη στην στρατηγική του εξαναγκασμού και της ανατροπής που ακολουθεί η Ρωσία για να επεκτείνει την επιρροή της και τον έλεγχο της στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η Καραμελα των δυτικον οτι:»Ο Πούτιν δεν έχει λεφτά για να βοηθήσει την Ελλάδα»
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν γνωρίζει «ότι δεν μπορεί πραγματικά να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα. Δεν διαθέτει γι αυτό αρκετά χρήματα» υποστήριξε ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Έλμαρ Μπροκ.
«Η Ρωσία δεν μπορεί να επαναφέρει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και οι Έλληνες δεν θα ήθελαν το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων» είπε ο κ. Μπροκ στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD και στην εφημερίδα Bild και, αναφερόμενος σε πιθανές ρωσικές επενδύσεις σε έργα υποδομής στην Ελλάδα, εκτίμησε ότι αυτά τα σχέδια αντιπροσωπεύουν ξεκάθαρα ρωσικά και όχι αληθινά ελληνικά συμφέροντα!

Τα παιχνιδια και η τρελιτσα του Α.Τσιπρα στον Πουτιν!
Γερμανικά ΜΜΕ: Ο Τσίπρας έκανε τον Πούτιν να βαριέται! Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα απασχολεί σήμερα το σύνολο του γερμανικού Τύπου, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχόλια.«Ο βασιλιάς και ο γελωτοποιός του» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην εφημερίδα Die Welt, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έκανε τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν να βαριέται. «Ο Πούτιν κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να παίξει τον ρόλο του καλού οικοδεσπότη, όταν υποδέχτηκε τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα. Μπορούσε κανείς να διακρίνει στον Πούτιν ενα μεγαλο εκνευρισμο με τον Α.Τσιπρα, αφου η κουβεντα των δυο ανδρων,και ιδιαιτερα απο την πλευρα του Α.Τσιπρα,ειναι ανουσιες!

«Στη Ρωσία δεν πήγα να ζητήσω λεφτά»
Σε ερώτηση για τις σχέσεις με τη Ρωσία ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι αν και η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει σχέσεις με παραδοσιακούς της εταίρους. «Γιατί να μπορεί η Γερμανία και όχι η Ελλάδα;» αναρωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός. Η λογική του να κάνουμε ό,τι μας λένε οι άλλοι είναι που οδήγησε τη χώρα σε αυτή την κατάσταση πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.
Εγώ στη Ρωσία δεν πήγα ποτέ να ζητήσω λεφτά, εμπορικές συνεργασίες προσπάθησα να κάνω και αυτές βρίσκονται σε καλό στάδιο είπε ο πρώην πρωθυπουργός ζητώντας ο αγωγός αν περάσει από την Τουρκία να περάσει και από την Ελλάδα. Τώρα κάποιοι άλλοι που ενδεχομένως είχαν κάποιες αυταπάτες ότι η Ρωσία ήταν συνέχεια της Σοβιετικής Ένωσης ας τα βρουν με τον εαυτό τους, είπε, «καρφώνοντας» ξανά τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
priftis

Ρωσικη Εκθεση <>
Ποιος ειδε τον Πουτιν και δεν το Φοβήθηκε! Εξαλλος με Α.Τσιπρα-Στελνει μια ντουζινα Πρακτορες στην Ελλαδα να Βρουν τους υπαίτιους-που επαιξαν με την Ρωσια!
Συμφωνα με σεναρια η Ρωσικη Εκθεση αναφερει οτι : Ο Α.Τσιπρας δεν κυβερνα την Ελλαδα; Στην ουσία συγκυβερνά την Ελλαδα με τους Α.Φλαμπουραρη, Ν.Φιλη, Ν.Βουτση, αλλα την ιδιαιτερη θεση στην Αρχηγια την εχει ο Ν.Παππας, τιποτα δεν περνα, αν δεν το αποφασιζει πρωτα ο Ν.Παππας! Ο Γ.Σταθακης και ο Ε.Τσακαλώτος βασει της Ρωσικης Εκθεσης τους χρησιμοποιουν σαν πιονια, που με την πρωτη Μεγαλη αποτυχια της πολιτικης του Συριζα, θα τους καψουν, ρίχνοντας σε αυτους την ευθυνη, οπως εκαναν με Βαρουφακη-Λαφαζανη!

Η Αποτυχια των Ρωσων στην Ελλαδα!
Η Ρωσια προσπαθώντας να αναχαιτίσει τon Φιλο Μνημονιακό Συριζα στο Αρμα που λεγεται ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ, προσπαθησε να βρει ενα φιλο ρωσικο Ελληνικο Κομμα, που ισως θα εχει απηχηση στον Ελληνικο Λαο! Αυτο το στοιχειο νομιζαν οτι το βρηκαν στο Κομμα της Λαικης Ενοτητας, και προσπαθησαν να το στηρίξουν! Αλλα δεν λογάριασαν την βουληση του Ελληνα ψηφοφορου, που το πεταξαν εκτος Βουλης! Τωρα η προσπαθεια τους επικεντρώνεται στα ενδότερα του Συριζα,και συγκεκριμενα στον Γ.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ!
Στο Αρθρο μου με τιτλο- Η Ρωσία Αποκαλύπτει τον Άνθρωπο που θα Αποκαθηλώσει τον Τσίπρα, θα φέρει Ρήξη και Νέες Εκλογές σε λιγότερο από 2 Χρόνια! Αποκαλύπτω τις Ρωσικες ενεργειες, αλλα αποτυχημενες για μενα, και ο λογος ειναι οτι τους εχουν παρει χαμπαρι στο Συριζα, ο Γ.Σακελλαρίδης ειναι παραγκονισμενος μεσα στο Συριζα, και δεν μενει να αποχωρησει και αυτος!

Η Επιστημη σηκωνει τα χερια της για την Ελλαδα!
Η Μεγαλειωδης νικη του Συριζα στις εκλογες επεισε τον Πουτιν, οτι η Ελλαδα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΩΣΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ! Αν και εχει πολλες προτασεις απο το επιτελειο του,οπως:
Να βγάλουν από την μέση τον Α.Τσίπρα! Να δημιουργήσουν μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Ολα αυτα τα ενδεχομενα, τα απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν, ζητωντας μια ύστατη προσπάθεια απο Ρωσικο Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων (γνωστά και ως think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια μιας Ελληνικης προσχωρήσεις στην Συμμαχια με την Ρωσια, χωρις να κινδυνεύσει η σταθεροτητα της Ελλαδας!
Ολα αυτα θα τα βρειτε στο Αρθρο μου με τίτλο: Εντολη Πουτιν : Απαλλαξτε την Ελλαδα απο τον Α.Τσιπρα!
Φιλοι Αναγνωστες…..Με ρωτατε ποιος ειμαι εγω, τι ξερω εγω, πως τα γνωριζω ολα αυτα εγω! Οτι ειμαι προβοκατορας,Ακομα και Πρακτορας; Εγω το μονο που εχω να σας πω,ειναι οτι αυτα που θελετε να μαθετε,και συγκεκριμενα την Αληθεια-Την Γνωριζετε! Ειναι μπροστα στα Ματια Σας! Την Ακουτε-Αλλα δεν ψαχνετε δεν ρωτατε,οχι για μενα,αλλα για σας!
Αλλοι συμβιβαστικαν-αλλοι Βριζουν…..και αλλοι λενε Μυθοπλασιες κτλ……….Οταν ακουσετε να σας έρχονται στοιχεια Αποδομησης μου…τοτε να Ανησυχείτε!
Σπύρος Πρίφτης

http://www.diadrastika.com/2015/10/tromaktiki-alitheia-poy-kryboun-apo-ton-kosmo.html 

Τιμή Ελλάδος 120 δισ....

 
Τι ακριβώς γιορτάζουμε σήμερα; Και ποιος ο λόγος εθνικής υπερηφάνειας;...

Του Δημήτρη Βάρου

Μήπως γιατί το ’40 δεν αφήσαμε τους Ιταλούς να έρθουν και να βάλουν στο χέρι τη δημόσια περιουσία της χώρας και να λεηλατήσουν το βιός των κατοίκων της;

Και προς τι καμαρώνουν οι ένστολοι στις παρελάσεις; Επειδή εδώ και 6 χρόνια χάσαμε την εθνική μας ανεξαρτησία –που εννοείται ότι εγγυώνται- χωρίς αυτοί να ρίξουν ούτε μια πιστολιά;

Πέρασαν σχεδόν 40 ημέρες από τότε που εμείς, οι περήφανοι απόγονοι του Δαβάκη, του Κολοκοτρώνη, των ηρώων του Μαραθώνα, του Λεωνίδα της Σπάρτης και των Σαλαμινομάχων επιβραβεύσαμε πανηγυρικά με την ψήφο μας μια μεγαλειώδη πολιτική απάτη εις βάρος μας και αναθέσαμε τη διαχείριση του τρίτου και πλέον κρίσιμου μνημονίου στον άνθρωπο που μέσα στους ελάχιστους μήνες της θητείας του:

-Πρόδωσε την ιδεολογία του, τους ψηφοφόρους του, τους συντρόφους του, το κόμμα του…

-Ομολόγησε δημοσίως πως πρωθυπουργός ων εκβιάστηκε από τους ξένους και υπέκυψε…

-Αντί να εφαρμόσει τη λαϊκή εντολή να ακυρώσει τα μνημόνια, ποδοπάτησε το έτσι κι αλλιώς κουρελιασμένο σύνταγμα γράφοντας στα τέτοια του το αποτέλεσμα των εκλογών και το δεσμευτικό -με βάση τις διατάξεις του- αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

-Παραδέχεται πως δεν έχει εναλλακτικές λύσεις στα όσα του επιβάλουν…

-Ατενίζει το Αιγαίο και λέει στον Νταβούτογλου πως οι θάλασσες δεν έχουν σύνορα…

-Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου στέκει με τα χέρια σταυρωμένα και τα πόδια ανοιχτά…

-Δηλώνει Μαρξιστής, συμβουλεύοντάς μας μάλιστα πως «ο Μαρξισμός είναι εργαλείο για να καταλάβουμε τον κόσμο» και από την άλλη παραδέχεται πως είναι άσχετος με τα οικονομικά…

-Ορκίζεται δεσμεύσεις και μοιράζει υποσχέσεις που ανενδοίαστα προδίδει εντός 48 ωρών…

– Λέει ότι δεν είναι παντός καιρού και μέσα σε οκτώ μήνες υποδύθηκε ήδη και τον Φιντέλ Κάστρο και τον Κουίσλινγκ.

-Περιστοιχίζεται από ένα εν ενεργεία εργολάβο, έναν υπουργό Οικονομίας που ξέχασε να δηλώσει κάποια εκατομμύρια, ένα νέο Πάγκαλο που ως Αντουανέτα περιπαίζει τους φορόπληκτους και έναν άλλο που για να γίνει αρεστός στους τοκογλύφους σχεδιάζει και νέα ληστεία των συνταξιούχων…

Πόσο εξηλιθιωμένος από τα κανάλια της διαπλοκής πρέπει να είναι κανείς για να λέει πως «σύμφωνοι, αλλά τουλάχιστον αυτός θα υπερασπιστεί όσο μπορεί την αξιοπρέπεια της πατρίδας και του λαού»; Αντίθετα είναι ηλίου φαεινότερο πως ο άνθρωπος αυτός, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, είναι ο πλέον κατάλληλος γκαουλάιτερ για να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο. Ένα τρίτο μνημόνιο που ουσιαστικά είναι η προσφιλή στους γερμανούς Endlösung (τελική λύση), την οποία μεθοδικά προετοίμαζαν τα δύο προηγούμενα.

Με αφορμή ένα χρέος, το οποίο «μην ψάχνετε πως προέκυψε και ποιους είχε ωφέλησε», και το οποίο το τριπλασίασαν με το πρόγραμμα… διάσωσης(!) η Ελλάδα βομβαρδισμένη σαν την Χιροσίμα αδυνατεί, ως ήταν αναμενόμενο, να πληρώσει σε μετρητά. Άρα θα πληρώσει σε είδος. Και οι πολίτες της, με εισόδημα που επί 6 χρόνια μειώνεται ενώ η οθωμανικού τύπου φορολογία πολλαπλασιάζεται αδυνατούν κι αυτοί, ως ήταν επίσης αναμενόμενο, να ανταποκριθούν. Άρα και αυτοί θα πληρώσουν σε είδος.

Ιδού λοιπόν πως κάποια ψηφιακά νούμερα στα κομπιούτερ της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζιτών και Τοκογλύφων μετατρέπονται σε χειροπιαστή περιουσία. Σε λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους, παραλίες, βραχονησίδες. Επίσης σε έτοιμα δίκτυα ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, τηλεφωνίας, σε υδρογονάνθρακες, ορυκτό πλούτο, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γεωργικές καλλιέργειες. Και επιπλέον σε κατασχεμένα σπίτια για τους γερμανούς συνταξιούχους που θα ζεσταίνουν το κοκαλάκι τους στον ήλιο της Μεσογείου, η σύνταξή τους θα μετράει διπλά σε μια ειδικού τύπου επαρχία του Ράιχ και που θα έχουν ο καθένας και από δυο-τρεις πειναλέους ιθαγενείς ως δούλους για να τους πλένουν τα πόδια.

Το 2016 θα είναι η χρονιά που το ελληνικό κράτος και η πλειοψηφία των πολιτών του θα πάψουν να έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε αυτά τα χώματα που υπερασπίστηκαν ο Δαβάκης, ο Κολοκοτρώνης, οι ήρωες του Μαραθώνα, ο Λεωνίδας της Σπάρτης, οι Σαλαμινομάχοι… Και θα είναι πια ζήτημα χρόνου η εκδίωξή τους από τους νέους ιδιοκτήτες. Τις βρώμικες δουλειές μπορούν να τις αναλάβουν οι μετανάστες από τη Συρία που ήδη εγκλιματίζονται εδώ. Και ακόμα φθηνότεροι θα είναι και δεν θα ενοχλούν με αλυτρωτικές ανοησίες…

Κι όλα αυτά γιατί το 2009 χρωστάγαμε 120 δισ. Δηλαδή με 120 δισ. μέσα σε πανέρι πουλήσαμε την Ελλάδα!

Εσύ λοιπόν που σήμερα περήφανα κουνάς τη σημαιούλα τι κάνεις για την δολοφονία της πατρίδας σου; Κι εσύ στρατηγέ μου που κορδώνεσαι στην παρέλαση, ποια ακριβώς είναι η χώρα που υπερασπίζεσαι;



Βαθύ Κόκκινο
http://www.logiosermis.net/2015/10/120.html#.VjDWZm4kQeU

Ο άγνωστος Σείριος / Robert Temple


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μύθοι και λαϊκές παραδόσεις, σπηλαιογραφίες και βραχογραφίες, παράξενα αντικείμενα από άγνωστα υλικά, ευρήματα ανώτερης κατασκευής "μιλούν" και για κάποια ακόμα φυλή που κάποτε υπήρξε στο παρελθόν. Τεχνολογικά προηγμένη. Πνευματικά ανώτερη. Όμως, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, όλα, δείχνουν έναν πολιτισμό από αλλού.

Μήπως, λοιπόν, κατά το παρελθόν, η Γη δέχτηκε την επίσκεψη ευφυών όντων και είχε επαφή μαζί τους. Γιατί, προσδιορίζεται ότι ήρθαν από κάποιον πλανήτη του συστήματος του Σείριου, πριν από το 3000 π.Χ.;

Ο Ρόμπερτ Τέμπλ, εντοπίζει και ανακαλύπτει χαμένα ίχνη αυτών των παραδόσεων στον αρχαίο κόσμο. Οι αρχαίοι γνώριζαν πράγματα που δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν. Γνώριζαν πράγματα και επιστήμες που οι σύγχρονοί μας, ανακάλυψαν πολύ αργότερα...

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα, μας τα αποκαλύπτει μέσα από το πολύ γνωστό και μη εξαιρετέο βιβλίο του:


Η φωτογραφία είναι από την φυλή των Ντόγκον, οι οποίοι γνώριζαν πολλά για τον Σείριο, ενώ φαίνεται πως ήταν κάτοχοι συμβόλων και γνώσεων που αφορούσαν το Διπλό ή Αντίστροφο Έψιλον.

Το βιβλίο είδαμε στο veritasgreek
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/robert-temple-agnostos-seirios.html#sthash.cE3AUOdV.dpuf

ΙΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΣ - Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ


Είναι ελάχιστοι εκείνοι που γνωρίζουν τα σημαίνοντα στην ελληνική μυθολογία, γιατί είτε δεν τα διδάχτηκαν ποτέ είτε γιατί δε φιλοσόφησαν, προκειμένου να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον κόσμο, τον άνθρωπο και τη θεότητα. Όσοι αγνοούν τις αλήθειες που κρύβει η ελληνική μυθολογία ας γνωρίζουν ότι μέσω της φιλοσοφίας και της έρευνας αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια τους μια εκπληκτικά και ορθολογικά δομημένη αφήγηση για τα όντα και τον κόσμο (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ). Η ελληνική μυθολογία είναι κατά τέτοιο τρόπο διαρθρωμένη, ώστε να την κατανοούν μόνο όσοι αρχίζουν να σκέφτονται, να φιλοσοφούν και να βλέπουν πίσω από το πέπλο των μύθων....


Κατ'αρχήν πρέπει να θυμηθούμε (άνω εικόνα) ότι στην νοερή τάξη, που είναι επταδική, υπάρχει η πατρική τριάδα Κρόνος-Ρέα-Ζεύς, η φρουρητική τριάδα των Κουρητών και η έβδομη άρρητη μονάδα, η οποία έχει σχέση με τις αποτομές που αναφέρονται στην Μυθολογία μας.

Ας εστιαστούμε στην Ρέα, η οποία είναι το ενδιάμεσο μέλος της πατρικής τριάδας, στην οποία βρίσκεται η πηγή των ψυχών, στην οποία ο Πλάτων στον Τίμαιο αναφέρεται ως Κρατήρας και την οποία οι θεολόγοι έχουν ονομάσει Ήρα(Ας διαβάσουμε στο τέλος περί ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - ΝΟΕΡΗ ΤΑΞΗ - ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ - ΡΕΑ)

Η Ηρα είναι η νόμιμη σύζυγος του Διός, ενώ η Δήμητρα και η Κόρη θεωρούνται παράνομες.

Οπως μας αναφέρει ο Πρόκλος : "Τούτη λοιπόν η θεά παράγει αφ' εαυτής μαζί με τον δημιουργό και πατέρα, όλα τα γένη των ψυχών, τα υπερκόσμια και τα εγκόσμια, τα ουράνια και τα υποσελήνια, τα θεικά και τα αγγελικά και τα δαιμονικά και τα μεριστά"

Ο δε Ομηρος μας αναφέρει ότι "Στου μεγάλου Δία την αγκαλιά κοιμάσαι"(Ιλιάδα Ξ 213), υπονοώντας ότι περιέχεται σε αυτόν και ότι "κανένας άλλος θεός δεν γνωρίζει τον νου μου πριν από την Ηρα¨(Ιλιάδα Α 547), υπονοώντας ότι στην νόηση του Δία πρώτη μετέχει η Ηρα.

"Χάρη λοιπόν στην άφραστη τούτη επαφή των θεών, ο κόσμος μετέχει στις νοερές ψυχές, και έλαβαν υπόσταση οι νόες που εποχούνται των ψυχών και μαζί με αυτές πληρούν την συνολική δημιουργία"

Ο αέρας είναι σύμβολο της ψυχής (όπως η φωτιά είναι εικόνα του νού, το νερό της κοσμοτρόφου φύσης και η γη εικόνα του σώματος) για αυτό και η Ηρα καλείται αερόμορφη, μιας και είναι η πηγή των ψυχών. Ο δε Σωκράτης στον Κρατύλο αναφέρει ότι αν επαναλάβουμε πολλές φορές το όνομα της θεάς, προκύπτει η λέξη "αήρ".

Η Ηρα πραγματοποιεί την κίνηση και την εξέλιξη των ορατών ειδών, για αυτό άλλοτε αποστέλλει μανία ( όπως στην περίπτωση της Ιούς ) και άλλοτε επιτάσσει άθλους ( όπως στην περίπτωση του Ηρακλή ). Είναι αιτία της ψυχικής ζωής και δημιουργεί μαζί με τον δημιουργό τον σύμπαντα κόσμο και γεννά την ψυχική ουσία.

Οι θεολόγοι ονόμασαν Γάμο και τοκετούς θεών τις ομονοητικές επικοινωνίες των γεννήσεων μέσα στους θεούς, κατά τους οποίους γίνεται η ανάμειξη των δημιουργικών αγωγών με ζωογονικούς. Αποκαλούν δηλαδή με μυστικό τρόπο την σύμφυτη σύζευξη και επικοινωνία των θεϊκών αιτίων, γάμο.

Ανάλογα με τα ζεύγη των θεών που αναμιγνύονται έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα κατά την ανάμειξη, όπως για παράδειγμα μεταξύ θεών της ίδιας βαθμίδας ( Ηρα-Ζευς,Ουρανός-ΓήΚρόνος-Ρέα), κατώτερου (Δία) προς ανώτερο (Δήμητρα) και ανώτερου (Δία) προς κατώτερο (Κόρη).

Δεν έχει νόημα γάμος σε όσα είναι ενωμένα στον μέγιστο βαθμό (παραδείγματος χάριν μεταξύ Φάνητος και Νύχτας ), για αυτό και ο Θεολόγος αποκαλεί την Γη "πρώτη νύφη" και την ένωση της με τον Ουρανό "πρώτο γάμο".

Μας αποκαλύπτει δε ο Πρόκλος : "Και φαίνεται ότι για τους λόγους αυτούς ο γάμος ταιριάζει στον εδώ ουρανό και στην εδώ γη, στον βαθμό που απεικονίζουν εκείνον τον Ουρανό και εκείνη την γη. Αυτό ασφαλώς γνώριζαν και οι θεσμοί των Αθηναίων και όριζαν να εορτάζουν τους γάμους του Ουρανού και της Γης και, έχοντας αυτούς τους θεούς υπόψη τους, κατά τις Ελευσίνιες τελετές κοίταζαν ψηλά στον ουρανό και φώναζαν "ΥΕ" (βρέχε) και χαμηλά στην γη και φώναζαν "ΚΥΕ" (γέννα), επειδή γνώριζαν ότι τα πάντα έχουν τη γέννηση τους από αυτούς σαν πατέρα και μητέρα"

Ετσι λοιπόν ανάλογα με το ποιο είναι το ζεύγος στον γάμο, προκύπτει και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τι όμως προκύπτει βασικά από τον Ιερό Γάμο Διός και Ηρας, και γιατί ετιμάτο ιδιαιτέρως ;

Κατ'αρχήν ας θυμηθούμε ότι υπάρχουν δύο αρχές οι οποίες διατρέχουν όλο το σύμπαν, το πέρας και το άπειρο. Το πέρας είναι αίτιο της ύπαρξης των θεών, το δε πέρας είναι η γονιμοποιός δύναμη. Στις άρρενες θεότητες επικρατεί το πέρας, στις δε θήλειες το άπειρο.

"Γιατί και από τους ίδιους τους θεούς, άλλοι ανήκουν στην συστοιχία του πέρατος και άλλοι στην συστοιχία του απείρου."

Σε οντικό επίπεδο δε, επειδή το Ον αποτελείται και αυτό από τις δύο αρχές, ανάλογα με το ποια αρχή επικρατεί προκύπτει και διαφορετικού τύπου ουσία.

Ετσι : "Η ουσία αποτελείται από πέρας και άπειρο, όταν το πέρας επικρατεί στο άπειρο δημιουργεί την αμέριστη ουσία, όταν επικρατεί το άπειρο στο πέρας δημιουργεί την μεριστή ουσία, ενώ όταν τα δύο αυτά ισορροπούν δημιουργούν την μεσαία......"

"Αυτή την θεότητα ο Ορφέας αποκαλεί "ισότιμη" με τον δημιουργό και την συνδέει μαζί του, και αφού την συνδέσει, την κάνει μια μητέρα όλων όσων πατέρας είναι ο Δίας" μας τονίζει ο Πρόκλος.

"Διότι κάθε ψυχή πρόσφατα γεννημένη από την αυλή του Δία κατεβαίνει στον κόσμο της Γέννησης, εξ ου και Πατέρας Ανθρώπων και Θεών ο Δίας"

Τι λοιπόν συνάγουμε από τα παραπάνω ;

- Η Ηρα, ούσα θήλεια θεότητα ανήκει στην συστοιχία του απείρου.

- Ο Ζευς, οντας άρρην, ανήκει στην συστοιχία του πέρατος.

- Η Ηρα είναι ισότιμη με τον Δία, άρα όπου δρά μαζί του, τα κοινά τους δημιουργήματα θα έχουν εξισορρόπηση πέρατος και απείρου.

- Η ουσία η οποία έχει εξισορροπημένα το πέρας και το άπειρο είναι η μεσαία ουσία.

- Η μεσαία ουσία είναι αυτή που βρίσκεται μεταξύ της αμερίστου και της μεριστής.

- Η ουσία που βρίσκεται μεταξύ της αμερίστου και της μεριστής είναι η ψυχή, όπως μας λέει στο 35α του Τιμαίου ο Πλάτων.

Αρα ο ιερός γάμος Διός και Ηρας δημιουργεί την ψυχική ουσία, δηλαδή εορτάζοντες τον Ιερό Γάμο του Διός και της Ηρας τιμούμε τους θείους γονείς μας οι οποίοι δημιούργησαν τις ψυχές μας.

( βλέπε σχετικά Πρόκλος-Σχόλια στον Τίμαιο Β 441.3, Γ 137.24, Ε 176.15, 191.15, 248-249,Στοιχεία Θεολογίας 150-159, Σχόλια στον Κρατύλο 94.8, 169-170, Πλατωνική Θεολογία Γ 40.4, Ε 9.4, Σχόλια στον Παρμενίδη 775.2, 779.20 )







ΥΠΕΡΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΝΟΕΡΗ ΤΑΞΗ - ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ - ΡΕΑ

Η Ρέα αν και θήλεια θεότητα αποτελεί μέλος της πατρικής τριάδας.
Συζέυγνυται με τον Κρόνο και δίδει τον Δία. Γεννά το μυστικό πλήθος και παρέχει την ανέπαφη πρόοδο.

Οταν συζεύγνυται με τον Δία, λέγεται Δήμητρα (βλέπε Ορφικό Απόσπασμα 145 ) και τότε γεννιέται η Περσεφόνη(Κόρη) 
( βλέπε σχετικά Πρόκλος-Πλατωνική Θεολογία Ε 39.24, Σχόλια στον Κρατύλο 169 )

Γενικά, όπως μας λέει ο Πρόκλος :
Οι Θεολόγοι αποκαλούν με μυστικό τρόπο την σύμφυτη σύζευξη των θεϊκών αιτίων Γάμο, μέσα στην ίδια βαθμίδα (Ηρα-Δίας, Ουρανού-Γης, Κρόνου-Ρέας), μεταξύ των υποδεεστέρων με τα ανώτερα ( Δίας-Δήμητρα), ανωτέρων προς τα υποδεέστερα(Δίας-Κόρη).
Πρόκλος-Σχόλια στον Παρμενίδη 775.21, Σχόλια στον Κρατύλο 169 

όπως επίσης ότι :

οι Γάμοι είναι η ανάμειξη των δημιουργικών αγωγών με τους ζωογονικούς απ΄όπου προκύπτει όλο το γένος των Θεών.
Πρόκλος-Πλατωνική Θεολογία Ε 9.5, Σχόλια στην Πολιτεία 1.133.19-135.17

Στους Χαλδαίους η Ρέα είναι η Εκάτη.

Η Ρέα έχει επίσης μια τριπλή μονάδα πηγών.

Εχει την πηγή των ψυχών, που ονομάζεται Κρατήρας, και είναι η Ηρα και αποτελεί το δεξί λαγόνι της Εκάτης, την πηγή των αρετών που είναι η Εστία και αποτελεί το δεξί λαγόνι της Εκάτης και την πηγή της φύσης ( Ειμαρμένη ) που είναι η πλάτη της Εκάτης.
( βλέπε σχετικά Πρόκλος-Πλατωνική Θεολογία Ε 117.23 , Σχόλια στον Κρατύλο 167.30, Χαλδαϊκά Λόγια 51,52,54 )

Πρέπει να προσέξουμε ότι σαν πηγές ονομάζουμε, όπως το λέει και η λέξη, την αιτία από όπου θα εκδηλωθούν σε κατώτερο επίπεδο αυτά τα οποία αναφέρονται.


πηγή: empedotimos.blogspot.gr  ,   
ellinikoskoinotismos
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/ieros-gamos-zeus-hera-demiourgia-psyhon.html#sthash.s3jVlVYP.dpuf

Γιατί το γαιδουράγκαθο, είναι σωτήριο για το συκώτι. Πολυτιμότερο και από φάρμακο!

Το γαϊδουράγκαθο, βρίσκεται παντού στον κόσμο. Είναι θα έλεγε κανείς ένα κοινό βότανο. Αγαπάει όμως ιδιαίτερα τα μεσογειακά εύκρατα κλίματα και το συναντάμε σε μορφή θάμνου.


Οι βοτανολόγοι από την αρχή της ιστορίας τους, το χρησιμοποιούσαν ως βότανο για τα προβλήματα του ήπατος. Οι ερευνητές που ακολούθησαν, βλέποντας την συμπεριφορά του συγκεκριμένου βοτάνου στον οργανισμό, αποφάσισαν να το ερευνήσουν διεξοδικότερα γιατί αναζητούσαν το ιδανικό σκεύασμα για το συκώτι.

Τελικά το έτος 1968 Γερμανοί γιατροί ερευνητές, αφού διέκριναν στους σπόρους του γαιδουράγκαθου τρία ισχυρά ηπατο-προστετυτικά συστατικά, τη σιλιβινίνη, τη σιλιδιανίνη και τη σιλικριστίνη, κατέληξαν πως στο συγκεκριμένο βότανο ενυπάρχει μια ισχυρή δράση σε συνέργεια. Έδωσαν μάλιστα σε αυτά τα τρία συστατικά ένα όνομα. Το γενικό όνομα σιλυμαρίνη. Η σιλυμαρίνη λοιπόν, αυτό το τρίπτυχο στοιχείων, αποτελεί την καθοριστική αιτία για την αποτοξινωτική δράση του βοτάνου.

Και για να το πάμε και πιο πέρα, ώστε να καταλάβουμε ακριβώς το νόημα και την ουσία της σιλυμαρίνης, πολλές ευρωπαϊκές μελέτες έχουν δείξει ότι η συγκεκριμένη ουσία επιταχύνει την ανάρρωση από ηπατίτιδα ενώ άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι θεραπεύει την κίρρωση. Στη προσπάθεια για ασφαλή ερευνητικά συμπεράσματα λοιπόν, έγινε μια έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 170 άτομα. Οι 91 μάλιστα από αυτούς, εμφάνιζαν προχωρημένη κίρρωση λόγω κατάχρησης οινοπνευματωδών ποτών.

Στους μισούς από αυτούς, δόθηκε πλασέμπο: δηλαδή ψεύτικο χάπι και στους άλλους μισούς δόθηκαν από 200mg εκχυλίσματος γαϊδουράγκαθου τρεις φορές την ημέρα. Τα αποτελέσματα ολοκληρώθηκαν 4 χρόνια αργότερα. Οι θάνατοι στην ομάδα που έπαιρνε γαϊδουράγκαθο, είχαν μειωθεί στο 42% σε σύγκριση με τους θανάτους αυτών που έπαιρναν πλασέμπο.

Ένα άλλο θαυματουργό αποτέλεσμα της σιλυμαρίνης, είναι ότι έχει τη δύναμη να μας σώσει από δηλητηριασμένα μανιτάρια. Εμποδίζει την είσοδο του δηλητηρίου, μέσα στα ηπατικά κύτταρα. Αν δεν υπήρχε αυτό το αντίδοτο, υπολογίζεται ότι οι θάνατοι από μανιτάρια θα ήταν περισσότεροι, κατά 50% Σύμφωνα με τους ειδικούς η σιλυμαρίνη που περιέχεται στο βότανο του γαιδουράγκαθου, δίνει τις περισσότερες πιθανότητες πλήρους αποθεραπείας.

Σε σχετική έρευνα, 60 άνθρωποι που δηλητηριάστηκαν από μανιτάρια, (αμανίτες) πήραν σιλυμαρίνη και δεν πέθανε ούτε ένας! Σε αντίστοιχη άλλη έρευνα 189 δηλητηριασμένα άτομα έλαβαν συμβατικό φάρμακο για δηλητηρίαση από μανιτάρια και μόνο 16 πήραν ως θεραπευτική αγωγή σιλυμαρίνη. Τα αποτελέσματα προέκυψαν ως εξής: Από τους 189 που πήραν συμβατικό φάρμακο, πέθαναν οι 46. Από τα 16 άτομα που πήραν αποκλειστικά σιλυμαρίνη, δεν πέθανε κανείς.

Ένα άλλο γνωστό λίγο- πολύ πλεονέκτημα του σίλυβου ή γαϊδουράγκαθου είναι η αποτοξίνωση που προσφέρει στον οργανισμό, μετά από τα φάρμακα και τη συστηματική χρήση τους. Το ήπαρ δεν καταστρέφεται μόνο από το αλκοόλ αλλά και από φάρμακα.

Σε μεγάλες συστηματικές και καθημερινές δόσεις, φάρμακα όπως η παρακεταμόλη, μπορούν να επιφέρουν βλάβες στο συκώτι. Αντιβιοτικά, αγχολυτικά και ψυχοφάρμακα, είναι στη πρώτη λίστα επικινδυνότητας. Όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενο κείμενο του γλυκιά ζωή το γαϊδουράγκαθο είναι πολύ ευεργετικό και μετά τις χημειοθεραπείες. Υπάρχουν εργαστηριακές έρευνες που το αποδεικνύουν αυτό.

Το γαϊδουράγκαθο είναι απόλυτα ασφαλές. Δεν προκαλεί παρενέργειες στους περισσότερους ανθρώπους. Παρ όλα αυτά, έχουν αναφερθεί ελάχιστες περιπτώσεις με ήπιους στομαχόπονους ή και αλλεργικές αντιδράσεις. Το κείμενο μας, δεν αποτελεί ιατρική σύσταση. Κάθε κείμενο στο γλυκιά ζωή, είναι μια αφορμή για περαιτέρω έρευνα και από τον αναγνώστη. Τα στοιχεία που παραθέτουμε είναι μετά από σοβαρή έρευνα μέσα από βιβλιογραφία. Θεωρούμε ότι η πληροφόρηση είναι δύναμη. Γι αυτό λοιπόν, ακόμη κι αν είστε πλήρως ενημερωμένοι για ένα βότανο, μην κάνετε κατάχρηση. Για παράδειγμα ο πρωινός καφές μας ξυπνάει, ο ενδιάμεσος μας «κρατάει» σε εγρήγορση, ο απογευματινός μας τονώνει, ο πολύς και ο αλόγιστος καφές όμως, μπορεί να μας «στείλει» στο νοσοκομείο. Το γαϊδουράγκαθο είναι σίγουρα μαγικό βότανο αλλά ακόμη μαγικότερο βότανο όλων, είναι το μυαλό μας. Δείτε τα πράγματα θετικά και πάρτε τη γνώση στα χέρια σας. Τέλος διαχειριστείτε αυτή τη γνώση προς όφελος σας.

Ονομασίες με τις οποίες μπορείτε να βρείτε το γαιδουράγκαθο:Κουφάγκαθο, Αγκάβατος, Σίλυβο.

Μέρος που χρησιμοποιείται: Οι σπόροι.

Συστατικά: Φλαβόνες (σιλυβίνη, σιλυδιανίνη και σιλυκριστίνη) αιθέριο έλαιο, πικρό στοιχείο, γλίσχρασμα.

Δράσεις: Χολαγωγό, γαλακταγωγό, μαλακτικό.

Ενδείξεις: Το Γαϊδουράγκαθο είναι ένα εξαιρετικό προαγωγό της έκκρισης γάλακτος και είναι απόλυτα ασφαλές για να χρησιμοποιηθεί από τις μητέρες που θηλάζουν. Χρησιμοποιείται επίσης για να αυξήσει την έκκριση και τη ροή της χολής από το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη.

Παρασκευή και δοσολογία: Έγχυμα: ρίξτε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε 1 κουταλιά του τσαγιού ξηρούς σπόρους και αφήστε το για 10-15 λεπτά. Το ρόφημα αυτό, πρέπει να πίνεται τρεις φορές την ημέρα.

Βάμμα: 1-2 ml βάμματος τρείς φορές την ημέρα.

Προσοχή: Πριν τη λήψη του βοτάνου ρωτήστε το γιατρό σας. Αποφύγετε το βότανο εάν είστε έγκυες και μην το δίνεται σε παιδιά. Σε περίπτωση που ο γιατρός σας δεν γνωρίζει από βότανα προτρέψτε τον να ερευνήσει σχετικά και να σας κατατοπίσει.

...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/gaidouragatho-sykoti.html#sthash.ea7RMFVv.dpuf

Το μυστικό της Πύλης, στην Κεφαλή του Ίππου

Στο νεφέλωμα του Ωρίωνα (NGC 2024), που ονομάζεται και "Κεφαλή του Ίππου", βρίσκεται η κοσμική Πύλη του Σύμπαντος η οποία το συνδέει με την "Βάση της Δημιουργίας". 

Είναι η "Πύλη του Αναδυόμενου Φωτός", το οποίο διαχέεται από αυτήν προς ολόκληρο το Σύμπαν, το "Πάλλευκο Φως της Δημιουργίας", το οποίο εκχέεται ακαριαία σαν ζωογόνος αύρα, προς όλο το φάσμα της ζωής του Σύμπαντος.


Είναι η Πύλη της "Ατραπού των Μυημένων" που ακολουθούσαν οι Μύστες, όταν κατακτούσαν τον τίτλο του Ιεροφάντη των Ελληνικών Μυστηρίων. Εδώ βρίσκεται η "Φωτεινή Σήραγγα των Ψυχών" που αναφέρουν πολλοί άνθρωποι λίγο πριν τον θάνατο τους και είναι αυτό που αποκαλούν "Υπέροχο Φως" πολλοί άνθρωποι που επανέρχονται στη ζωή, μετά από στιγμιαίο θάνατο τους..

Πηγή: Nicos Kastanias ,  ellaniapili - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/mystiko-pylis-kefali-ippou.html#sthash.EphWR52o.dpuf

Κίνδυνο να χαθούν Αιγαίο-Θράκη χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα, βλέπει ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού;

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση μετά από πέντε χρόνια Μνημονίων και άλλα πέντε χρόνια ουσιαστικής παύσης προμήθειας συστημάτων προς αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και ακατάλληλων ή την αναπλήρωση απωλειών.

Και το προσωπικό που βιώνει κάθε μέρα την απαξίωση, προσωπική (μέσω των μισθών πείνας που εισπράττει και του ακατάλληλου, εν πολλοίς, υλικού το οποίο καλείται να διαχειριστεί για να εκτελέσει την αποστολή του), είναι εξαιρετικά προβηματισμένο.

Γιατί η κατάσταη εκεί που οδεύει θα μας οδηγήσει στο τέλος ή σε υποχώρηση και αποστράγγιση της ελληνικότητας του Αιγαίου και της Δυτικής Θράκης και της απώλειας ελέγχου της περιοχής χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα (ήδη αυτό έχει συντελεστεί σε σημαντικό βαθμό) είτε σε στρατιωτική ήττα και εκχώρηση εδάφους και ελέγχου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο ίδιος ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Β.Τελλίδης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάσταση του στρατεύματος, μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας, είπε τόσα όσα πρέπει να πει ένας υπεύθυνος Αρχηγός, κτυπώντας το"καμπανάκι" στην πολιτική ηγεσία.

Και όταν λέμε "πολιτική ηγεσία", δεν εννοούμε μόνο τον υπουργό Εθνικής Αμυνας που τα γνωρίζει "από πρώτο χέρι" αλλά έχει πεπερασμένα όρια αντίδρασης, αλλά τον ίδιο τον πρωθυπουργό και φυσικά τους υπουργούς Οικονομικών, τον υπουργό Εξωτερικών κλπ.

Να σημειώσουμε ότι λιγότερο από 5% από αυτά που εξομολογήθηκε ο Α/ΓΕΣ είδαν το φως της δημοσιότητας για ευνόητους λόγους...
Ολους τους συναρμόδιους και συνυπεύθυνους, που μπορούν-ακόμα-να κάνουν κινήσεις για να αποτραπεί η ολική απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και συνακόλουθα η γεωστρατηγική έκλειψη της χώρας και η δορυφοροποίησή της από την Τουρκία.

Οι συνεχείς περικοπές στις αμυντικές δαπάνες και στους λειτουργικούς προϋπολογισμούς των Επιτελείων εξαιτίας των μνημονίων έχουν “παραλύσει” ολόκληρους τομείς τη στιγμή που η Τουρκία αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στον αμυντικό τομέα και έχει μετατρέψει την αμυντική βιομηχανία της σε αιχμή του δόρατος της οικονομίας της και της τεχολογίας της,δημιουργώντας μια προηγμένη τεχολογικά πολεμική μηχανή στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου.

Ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης περιέγραψε σε ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα που υπάρχει σήμερα στον Ελληνικό Στρατό:

Από τα 700 εκατομμύρια ευρώ λειτουργικό προϋπολογισμό (ανταλλακτικά, καύσιμα, πυρομαχικά εκπαίδευσης κλπ.) που είχε το ΓΕΣ, τα Μνημόνια του άφησαν 200 εκατομμύρια ευρώ. Τί να κάνει κανείς με αυτά;

Ούτε πολυκατάστημα δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Πολλώ μάλλον, Στρατό.

Εξ αυτού αποκαλύφθηκε και το γεγονός πώς τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όσους θέλουν να κόψουν την αναβολή τους και να καταταγούν παρά μόνο όσους προβλέπονται από τις ΕΣΣΟ. 

Μόνο 200 αιτήματα μπορούν να ικανοποιηθούν από τα χιλιάδες που υπάρχουν.

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Δεν υπάρχουν, στολές, τζάκετ και άρβυλα για να τους χορηγηθούν. Γιατί κατά τα άλλα οι ανάγκες, ιδίως στις μονάδες της παραμεθορίου, είναι μεγάλες.

Η επάνδρωση των μονάδων βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα λόγω της λειψανδρίας που έχει βάση την υπογεννητικότητα, αλλά και τις μη προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, όπως απαίτησε και πέτυχε η τρόικα τα προηγούμενα χρόνια.

Η έλλειψη προσωπικού λοιπόν είναι το ένα βασικό πρόβλημα για το Στρατό Ξηράς, ο οποίος δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ανάγκες του Ναυτικού και της Αεροπορίας που είναι σαφώς μικρότερες και λιγότερο απαιτητικές. Ο Στρατός έχει αποστολές σε χερσαίες, αλλά και νησιωτικές περιοχές, έχει ειδικές δυνάμεις, έχει Αεροπορία Στρατού κ.α.

Ένα άλλο ζήτημα είναι η εκπαίδευση. Τι εκπαίδευση λαμβάνουν οι Έλληνες στρατιωτικοί, τη στιγμή που οι Τούρκοι συνάδελφοι τους πολεμούν τους Κούρδους και μάλιστα εφαρμόζεται η εναλλάξ συμμετοχή μεγάλων σχηματισμών για να λαμβάνουν όλοι μέρος στα πεδία των μαχών;

Έχουν ρίξει οι δικοί μας χειροβομβίδες τελευταία και τι βολές έχουν κάνει και με τι όπλα; Επαρκούν για ένα Στρατό που να πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να επέμβει στον Έβρο ή στο Αιγαίο;

Ο οπλισμός και τα πυρομαχικά είναι σαφώς ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα. Υπάρχουν πολύ μικρά αποθέματα και η διάθεση τους για ασκήσεις και εκπαίδευση γίνεται με το σταγονόμετρο. Μικρές είναι και οι διαθεσιμότητες των οχημάτων, αφού νέες παραλαβές έχουν να γίνουν χρόνια και τα εργοστάσια, που ήθελε να κλείσει η τρόικα, δεν μπορούν να επισκευάσουν ούτε κάν τα υπάρχοντα.

Και η καταμέτρηση των προβλημάτων είναι ακόμη στην αρχή. Δεν έχει προχωρήσει στα μεγάλα οπλικά συστήματα, με τα πιο σοβαρά προβλήματα να εντοπίζονται και πάλι στο Στρατό, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πώς και το Ναυτικό και η Αεροπορία δεν έχουν ελλείψεις σε ανταλλακτικά για μείζονος σημασίας οπλικά συστήματα (μαχητικά, φρεγάτες κ.α.) και ως εκ τούτου χαμηλές διαθεσιμότητες.

Η απουσία ΤΟΜΑ, τουλάχιστον στο βαθμό που απαιτεί η διάταξη των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων είναι εξαιρετικά σημαντική.

Κι όμως δεν έχει ζητηθεί από τους Ρώσους η δωρεάν εκχώρηση π.χ. BMP-2, ένα ΤΟΜΑ που διαπρέπει στη Συρία και θα μπορούσε να δοθεί δωρεάν. Ούτε έχει γίνει μια σοβαρή μελέτη για την απόκτηση, έστω σε τριπλάσιο κόστος χρήσης, μεταχειρισμένων δυτικών ΤΟΜΑ.

Κάποιοι θεωρούν πώς έλυσαν τα προβλήματα τους με τα Μ113 που παρέλαβαν πρόσφατα από τις ΗΠΑ και με τις λαμαρίνες που έβαλαν στα πλαινά τους ως θωράκιση. Καλές οι πατέντες, αλλά και μία σχέση με τις ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και σε καμία περίπτωση τα Μ113 δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τα ΤΟΜΑ.

Πως θα αντιμετωπιστεί λοιπόν μία αερααποβατική επιχείρηση των Τούρκων σε κάποια από τα νησιά; Κανείς δεν γνωρίζει.

Το βέβαιο είναι πώς δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική η αερομεταφορά δυνάμεων με τη συνεργασία των δυνάμεων που βρίσκονται στα νησιά.

Για το λόγο αυτό σχεδιάζεται να δημιουργηθεί “έδρα” αερομεταφερόμενης δύναμης, πιθανόν στην Κρήτη, όπου και θα μετασταθμεύσει ένας αριθμός από τα CH-47D Chinook που θα παραλάβει ο Στρατός από τις ΗΠΑ Μέχρι τα μέσα του 2016

Ο εξοπλισμός των Ειδικών Δυνάμεων αντιμετωπίζει επίσης σοβαρά προβλήματα, ελλείψεις τραγικές υπάρχουν σε ελικόπτερα μεταφοράς προσωπικού με υποστήριξη μάχης, όπως και σε άλλα οπλικά συστήματα που απαιτούνται για την αναχαίτιση μίας εχθρικής ενέργειες είτε από στεριά (Έβρο) είτε από θάλασσα (Αιγαίο).

Και για να έρθουμε και στο Αιγαίο, τα επόμενα 5-7 χρόνια οι Τούρκοι θα έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα των νέων σύγχρονων κορβετών, θα έχουν εκσυγχρονίσει όλες τις φρεγάτες τύπου ΜΕΚΟ (έχουν ήδη ολλοκληρώσει τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των αμερικανκών Ο.Η.Perry και τις έχουν μετατρέψει σε πλωτή αντιαεροπορική πλατφόρμα) θα έχουν βάλει σε υπηρεσία τα 6 υποβρύχια τύπου 214 και θα έχουν κατασκευάσει ένα μίνι-αεροπλανοφόρο για την μεταφορά της έκδοσης κάθετης αποπροσγείωσης του F-35.

Και σε επίπεδο Αεροπορία, θα έχουν αποκτήσει τουλάχιστον μία Μοίρα (20) αεροσκαφών F-35 από τα 100 που συνολικά επρόκειτο να αποκτήσουν, με την αμυντική τους βιομηχανία να αναπτύσσει νέες κατευθυνόμενες βόμβες και πυραυλικά συστήματα αέρος-επιφανείας.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τι κάνουν απέναντι σε όλα αυτά;

Κόβουν άλλα 200 εκατ. ευρώ από τα 700 που είχαν απομείνει για το εξοπλιστικό τους πρόγραμμα κατ'έτος, όταν μόνο το νέο τουρκικό άρμα μάχης ALTAY έχει προϋπολογισμό μέχρι το 2022 3,5 δισ. ευρώ για τις 250 μονάδες που θα κατασκευαστούν εγχώρια (μόνο για την ανάπτυξη του κινητήρα από τουρκική εταιρεία ενέκριναν 200 εκατ. ευρώ!).

Για τις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σεν προβλέπεται το επόμενο διάστημα να υπογραφεί καμία σύμβαση για εξοπλιστικό πρόγραμμα, πλην των Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας, γιατί απλώς δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο εκσυγχρονισμός των ΜΕΚΟ-200ΗΝ και ο εκσυγχρονισμός των F-16, όπως και ο εκσυγχρονισμός των MIrage 2000EGM/BGM ακόμη και αύριο να υπογράφονταν, χρειάζονται τουλάχιστον 7-9 χρόνια για να ολοκληρωθούν!

Και τι θα απέδιδαν; Εκσυγχρονισμένα οπλικά συστήματα, σχεδίασης 1970, το 2025!

Η απόκτηση νέων οπλικών συστημάτων, όπως νέων φρεγατών με αντιαεροπορική άμυνα περιοχής, όπως την έχουν περιγράψει στο ΕΜΠΑΕ θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια για να υλοποιηθεί ακόμη και αν η απόφαση λαμβάνονταν σήμερα και βάσει των νυν οικονομικών δεδομένων, ούτε το 2030 δεν πρόκειται να παραγγελθούν!

Συνεπώς σε ποια κατάσταση οδηγούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις τα επόμενα χρόνια; 

Σε μία κατάσταση ακόμα χειρότερη και από τη νυν δραματική κατάσταση.

Αλλωστε, ακόμη και σήμερα να παραληφθεί ένα οπλικό σύστημα χρειάζεται μήνες ή και χρόνια για να ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις και να λειτουργήσει αποτελεσματικά, χρειάζεται τουλάχιστον ένα χρόνο για την αποτελεσματική επιχειρησιακή αξιοποίησή του.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση των F-4 που ενώ είχαν παραληφθεί πρίν την εισβολή στην Κύπρο, μέχρι σήμερα η δικαιολογία για την μη εμπλοκή τους στις επιχειρήσεις είναι ότι "Δεν ήταν πλήρως επιχειρησικά".. αλλά δεν μπόρεσαν να πετάξουν.

Και σήμερα μιλάμε για απείρως πολυπλοκότερα οπλικά συστήματα που θέλουν πολύ περισσότερο χρόνο για την αφομοίωσή τους.

Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών πιστεύουν ότι οι Ένοπλες 

Δυνάμεις είναι για να κάνουν παρέλαση την 28η Οκτωβρίου και την 25η Μαρτίου (αν και πολλοί θέλουν να τις καταργήσουν).

Δεν είναι καθ' όλου έτσι.

Ο ρόλος των Ένοπλων Δυνάμεων είναι να προασπίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα και τα συμφέροντα της χώρας που πολλοί έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι για να επιτυγχάνονται πολιτικοί και διπλωματικοί στόχοι της χώρας, ακόμη και αυτός για το χρέος.

Πρέπει λοιπόν όλοι να σοβαρευτούν. Οι δανειστές έχουν βάλει ένα σχέδιο σε εφαρμογή - είτε εκουσίως είτε ακουσίως - που δεν είναι άλλο από τον αφοπλισμό της Ελλάδας.

Το πετυχαίνουν σταδιακά προς όφελος της Τουρκίας που περιμένει στη... γωνία.

Τα λεγόμενα των Γερμανών περί κοινής φύλαξης, Ελλάδος-Τουρκίας, των συνόρων στο Αιγαίο δεν είναι καθ' όλου τυχαία.

Επιβάλλεται στην Ελλάδα ένα “γεωστρατηγικό-εθνικό μνημόνιο” και όταν έρθει η ώρα η Τουρκία θα εισβάλει στο Αιγαίο χωρίς να ρίξει ούτε μία σφαίρα.

ΠΗΓΗ, periergaa
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/10/tha-xathoun-aigaio-thraki-leei-arxigos-stratou.html#sthash.ANbkQJ7C.dpuf
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters