Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Η e-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ www.tastv.gr «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ»
https://www.tastv.gr/article/energopoieitai-i-ilektroniki-poleodomia-ti-allazei-gia-dimosio-polites-epaggelmaties
ΤΗΝ 15Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Η ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.tastv.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ”.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΘΑΚΗ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (Φ.Ε.Κ. 5045/ΤΕΥΧΟΣ Β’/13-11-2018) ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ, ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΗ ΙΣΧΥ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
  • ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΝΤΑΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ) ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ eΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ 3;
  • ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ;
  • ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΖΗΜΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ;
  • ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ;
  • ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ;
  • ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΛΩΡΙΔΑΣ;
  • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ;
  • ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΤΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΝΦΙΑ; Ή ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ «ΑΝΑΓΚΕΣ» ΔΙΑΦΟΡΩΝ «ΑΡΧΩΝ» ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΈΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΧΩΡΊΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΜΕ ΣΠΑΝΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΛΠ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕ  ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ- ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΕΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.



Ο ΠΟΛΙΤΗΣ  ΕΙΤΕ ΖΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΟΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ Ή ΜΙΚΡΟ ΝΗΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ .. «ΚΡΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΈΤΣΙ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ!!!- (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Φ.Ε.Κ. ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ).

ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ Ή ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΑΝΑΠΤΥΞΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.) ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

 ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ.
  • ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟ, ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΕΠΙΠΕΔΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ ΚΤΛ.
  • ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ.
  • ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΩΣ Ή ΥΠΕΡΓΕΙΩΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ.
  • ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ ΧΩΡΟΙ – ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΉ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΈΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΛΠ.
  • ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΟΙ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
  • ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΊ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
  • ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Η ΤΕΧΝΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ, ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΉΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΈΝΑ ΑΠΈΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΆΞΙΟ ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ.
  • ΤΑ ΚΟΝΔΎΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΘΟΎΝ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΚΑΙ ΆΦΘΟΝΑ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΎΝ ΔΎΟ ΠΑΡΆΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΌΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΈΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΤΟ ΔΥΤΙΚΌ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΌ ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘ’ ΌΛΟ ΤΟ ΜΉΚΟΣ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ. ΟΙ ΑΝΩΤΈΡΩ ΘΑ ΔΙΑΣΥΝΔΈΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΑΝΆ ΔΙΑΣΤΉΜΑΤΑ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΑΙ ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΆΜΕΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ. Ο ΊΔΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΊ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ.
  • ΜΈΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΊΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΈΝΟ ΧΩΡΙΌ ΜΕ ΣΎΓΧΡΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΌΔΡΟΜΟ. ΑΥΤΌ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΊΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΟΧΏΝ ΠΟΥ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΡΌΣΒΑΤΕΣ.
  • ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΏΣΤΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΌΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΈΜΕΤΑΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΆ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΟΎΣ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΉΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΊΑ ΤΟΥ.
  • ΣΚΟΠΌΣ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΠΌΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΩΜΟΠΌΛΕΩΝ ΏΣΤΕ ΚΆΘΕ ΠΟΛΊΤΗΣ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΉ ΜΕ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΝΑ ΚΑΛΎΨΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΊΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ.
  • ΟΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΈΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΎΝ, ΘΑ ΚΑΛΎΠΤΟΥΝ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΜΕ ΥΨΗΛΏΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΠΧ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΌ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ, ΥΔΡΕΥΤΙΚΌ ΚΛΠ.
  • ΟΙ ΟΙΚΊΕΣ ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΈΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ ΏΣΤΕ ΝΑ ΔΈΧΟΝΤΑΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΕΣ, ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ, ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΌ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΈΒΟΝΤΑΙ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΤΡΌΠΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΆ ΑΥΤΆΡΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΖΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΦΥΣΙΚΆ ΥΛΙΚΆ, ΤΗΣ ΜΗΤΈΡΑΣ ΓΗΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΌΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΜΟΠΌΛΕΙΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΝΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΈΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΆΜΕΣΗ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΑΠΌ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΎΣ ΣΥΡΜΟΎΣ ΠΌΛΕΩΝ.
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΈΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΊ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΌΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΎΝ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΊΕΣ ΥΨΗΛΏΝ ΤΑΧΥΤΉΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΏΝ.
  • ΚΆΘΕ ΚΩΜΌΠΟΛΗ Ή ΠΌΛΗ, ΑΝΆΛΟΓΑ ΣΤΟ ΜΈΡΟΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ, ΘΑ ΈΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΈΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΉ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΧΏΡΑ.
  • ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΒΑΡΎΤΗΤΑ ΔΊΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΉ ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΈΣ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ, ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΉ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΉ ΧΏΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ ΜΑΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΑ ΜΕ ΑΚΤΟΠΛΟΪ́Α ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΉ ΕΛΛΆΔΑ. ΕΠΊΣΗΣ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΧΡΉΣΗ ΥΔΡΟΠΛΆΝΩΝ ΌΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ.
  • ΤΟ ΣΧΈΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΥΠΌΛΕΙΣ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΆ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΈΣ ΠΌΛΕΙΣ, ΚΩΜΟΠΌΛΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΎΝ, ΏΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΊΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΆΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΑΡΈΧΕΙ Η ΦΎΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΜΑΣ.
  • Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΈΣΩ ΤΩΝ ΤΙΜΏΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΉΤΩΝ (REAL ESTATE) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΌΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΆΛΩΝ ΠΌΛΕΩΝ.
  • ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΊΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΜΙΑΣ ΠΌΛΗΣ ΕΞ’ ΑΡΧΉΣ ΚΑΙ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΊ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΑ, ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΤΗΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ.
  • Η ΠΌΛΗ ΑΥΤΉ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΊ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΎΕΙ ΤΟ ΚΆΛΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΓΗΣ, ΘΑ ΈΧΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΆΡΙΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΊΣΗΜΟΥΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΈΝΟΥΣ, ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΎΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΏΝ, ΌΠΩΣ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ, ΠΆΡΚΑ ΚΛΠ.
  • ΣΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΕΙ ΑΝΆΛΟΓΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΉΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΌ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΝΈΑ ΈΔΡΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΎ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΏΝ.
  • ΘΑ ΚΛΗΘΟΎΝ ΌΛΑ ΤΑ ΚΡΆΤΗ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΊΣΗΜΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΈΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΈΝΑ ΈΘΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΎΝ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΌ ΣΥΓΚΡΌΤΗΜΑ ΕΝΤΕΛΏΣ ΔΩΡΕΆΝ.
  • Η ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΛΈΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΈΘΝΗ – ΚΡΆΤΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΎΝ ΑΠΌ ΑΥΤΉΝ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΈΔΡΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΏΝ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΎΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ Η ΥΠΈΡΟΓΚΗ ΔΑΠΆΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΎΝΤΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΈΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΈΝΩΝ ΕΘΝΏΝ. ΑΥΤΌ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΩΣ ΔΕΊΓΜΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΈΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΈΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΈΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ -ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ- ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ή ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.

ΑΥΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΜΦΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :


esykentrtypos@gmail.com

https://www.e-synews.gr

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .....

.....ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Η ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΗΣΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ.
ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΗ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΕΡ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» ΕΝΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗ Η ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Σπεύδουν να «προλάβουν» εξελίξεις στην Ελλάδα – Τι μπορεί να συμβεί και πότε με τον ρωσικό αγωγό μέσω «Τουρκίας»

Ένα έργο που τότε ακόμα φάνταζε απόμακρο,
αφού οι διεθνιστές Δυτικοί το χτυπούσαν ανηλεώς, δίνοντας «διαβεβαιώσεις» ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, τελικά εγένετο, κάτι που αφορά και την Ελλάδα.
Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ο ρωσικός υποθαλάσσιος αγωγός από τα παράλια της πόλης Ανάπα στην Ρωσία, η οποία βρίσκεται πάνω
στα ερείπια της αρχαιοελληνικής πόλης Γοργύπια, έως τα παράλια της Ανατ.Θράκης, είναι πλέον γεγονός.

Ξεσάλωσε η Νέα Τάξη. Η Celine Dion πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση εταιρίας παιδικών ρούχων που…

…  «ελευθερώνει» τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους αγoριού/κοριτσιού (video)
Η διάσημη τραγουδίστρια Celine Dion αποτελεί την τελευταία μεγάλη celebrity που επιτίθεται στα πρότυπα άνδρα / γυναίκας. Παρουσιάζεται σε μια νέα διαφήμιση που ρωτά σε ποιον πραγματικά ανήκουν τα παιδιά (sic).
«Τα παιδιά μας. Δεν είναι πραγματικά τα παιδιά μας, καθώς είμαστε όλοι οι σύνδεσμοι σε μια ατελείωτη αλυσίδα που είναι ζωή», εξηγεί η Καναδέζα τραγουδίστρια σε μια διαφήμιση που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα. «Για μας, είναι όλα. Αλλά στην πραγματικότητα, είμαστε μόνο ένα κλάσμα του σύμπαντός τους».
Η διαφήμιση την δείχνει να μπαίνει ντυμένη στα μαύρα μια νύχτα σε ένα νοσοκομείο και να πηγαίνει στην πτέρυγα με τα νεογέννητα, όπου νεογέννητα αγοράκια και κοριτσάκια κατανέμονται ομοιόμορφα σε γαλάζιες και ροζ πλευρές της αίθουσας φορώντας γαλάζια και ροζ φορμάκια.
«Εμείς νοσταλγούμε το παρελθόν. Αυτά ονειρεύονται το μέλλον», συνεχίζει η Dion. «Μπορούμε να τα ωθήσουμε προς τα εμπρός στο μέλλον, αλλά η πορεία θα είναι πάντοτε δική τους επιλογή.» Στη συνέχεια φυσά μαύρη και ασημένια αστραφτερή σκόνη (glitter) που βγάζει μέσα από μία τσάντα (θυμίζει μάγισσα παραμυθιού) στο δωμάτιο, σβήνοντας τα χρώματα στους τοίχους και τα ρούχα των μωρών και μετατρέποντας τα σε ένα νέο μαύρο- και – λευκό ένδυμα.
Το αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ βλέπουμε παντού κάτι μαύρους και λευκούς σταυρούς στα ρουχαλάκια των μωρών, σε ένα  διαβάζουμε καθαρά “New Order”!
Στην συνέχεια η διαφήμιση για να γίνει πιο… εύπεπτη παίρνει μια «κωμική» μορφή, με την Dion να ανακαλύπτεται από τους φύλακες ασφαλείας (μία μαύρη γυναίκα και έναν λευκό άνδρα) και να συλλαμβάνεται κάπως βίαια, (καθόλου τυχαία από τον λευκό άνδρα), αν και δηλώνει ότι είναι η Celine Dion…
Δες το video:

Η διαφήμιση αφορά μια νέα εταιρία ρούχων από την Dion και την μάρκα Nununu, που σχεδιάζει ρούχα για παιδιά και που είναι αφιερωμένη στο να «εισάγει τα παιδιά στο υπέροχο μυστήριο του μινιμαλισμού«…
Στα περισσότερα ρούχα της «Celinununu» βλέπουμε συνδυασμούς μαύρου, λευκού, γκρι και κίτρινου χρώματος, ενώ κάποια σχέδια εμφανίζουν εκτός από σταυρούς, κρανία, πυραμίδες, μάτια και την φράση “New Order” / «Νέα Τάξη».
Ο ιστότοπος καθιστά επίσης σαφή την ιδεολογική αποστολή τουproject να προσφέρει μια «πλατφόρμα για μια νέα ανθρωπιστική εκπαίδευση». Η σειρά των προϊόντων «απελευθερώνει τα παιδιά από τους παραδοσιακούς ρόλους του αγοριού / και του κοριτσιού και δίνει τη δυνατότητα στα νεότερα άτομα να μεγαλώσουν στις αξίες της ισότητας με την ελευθερία να ενισχύουν την δύναμη της προσωπικότητάς τους με βάση τον αμοιβαίο σεβασμό», ισχυρίζεται η ιστοσελίδα.
Η Dion έχοντας προφανώς δεχθεί κάποια αρνητικά σχόλια για την διαφήμιση, επιδίωξε να κατευνάσει τα πνεύματα σε μια συνέντευξή της στο CNN. «Το μήνυμα που προσπαθώ να μεταδώσω είναι μεγαλώστε τα παιδιά σας με τον τρόπο που θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά σας», είπε. «Πρέπει να αποφασίσετε τι είναι σωστό γι’ αυτά. Εμείς προτείνουμε απλώς έναν άλλο τρόπο για να αφαιρεθούν τα στερεότυπα».
Η προπαγάνδα της Celinununu αντανακλά την ρητορική διαφόρων ανάλογων projects που έχουν ενταθεί τα τελευταία χρόνια, τα οποία ζητούν να καταργηθούν οι φυσικές διαφορές μεταξύ αγοριών και κοριτσιών στις πρώιμες ηλικίες. 
Αυτό το καλοκαίρι, το BBC προωθούσε το hashtag#NoMoreBoysAndGirls στο οποίο έδειχνε ένα «πείραμα» με ανθρώπους που προσέχουν μωρά να δίνουν σε ένα μωρό ντυμένο με ρούχα του αντίθετου φύλου να παίξει με παιχνίδια του αντίθετου φύλου! Το «πείραμα» (εδώ το video) υποτίθεται ότι αποδεικνύει ότι τα παιδιά υφίστανται «βλάβη» όταν οι ενήλικες υποθέτουν ότι τα παιδιά θέλουν να παίζουν με παραδοσιακά προς το φύλο τους παιχνίδια. Σε αντίθεση με το αφήγημα του BBC και την θεωρία περί “gender fluidity” / «ρευστότητας του φύλου», οι μελέτες προτείνουν ότι υπάρχει μια βιολογική βάση για τις προτιμήσεις παιδικών παιχνιδιών.

ΚΟ / πηγή

Συναγερμός! – Ύπουλο σχέδιο από τον Σόρος – Επιχείρηση «Δούρειος Ίππος» – Προσπαθεί να διχάσει τα πατριωτικά κινήματα στην Ευρώπη

Οι πολιτικές του βρίσκουν τοίχο σε ολοένα και περισσότερα κράτη της Ευρώπης και τώρα ο μαριονετίστας της νέας τάξης πραγμάτων πολυεκατομμυριούχος Τζόρτζ Σόρος κατά πως φαίνεται βρήκε άλλο κόλπο για να τα βάλει με τα πατριωτικά κινήματα που ανθίζουν με γοργούς ρυθμούς στην Ευρώπη..
Η Γηραιά Ήπειρος κάνει στροφή στις πατριωτικές φωνές και αυτό δεν αρέσει στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

«Δε γα@@στε όλοι σε Εφορία και Βουλή;» – Εξαλλος Ολλανδός …Του μπλόκαραν επένδυση για χρέος 0,03 ευρώ στον ΕΝΦΙΑ

Δεν πίστευε αυτό που αντιμετώπιζε ο Ολλανδός οινοποιός Λόρενς Χάρτμαν όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί προσχωρήσει σε επένδυση στη Φλώρινα εξαιτίας μίας απίστευτης ιστορίας φορολογικής και γραφειοκρατικής τρέλας που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.
Η εφορία του έβαλε μπλόκο στην πώληση αγροτεμαχίου, προκειμένου με τα χρήματα που θα έπαιρνε να επεκτείνει τους αποθηκευτικούς χώρους του οινοποιείου. Η πώληση της γης κόλλησε στο χρέος του Λόρενς Χάρτμαν στην εφορία που φθάνει το ιλιγγιώδες ποσό των τριών λεπτών του ευρώ.

Αποκάλυψη: Ο Jacob Rothschild, παραδέχτηκε ότι η Νέα Τάξη έχει πρόβλημα

Αποκάλυψη: Ο Jacob Rothschild, παραδέχτηκε ότι η Νέα Τάξη έχει πρόβλημα

Ο Jacob Rothschild, φοβάται ότι η Παγκόσμια Οικονομία κινδυνεύει αλλά από ποιον;

Ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης, είναι δυσαρεστημένος από την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters