Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

Το μεγαλύτερο μεταγωγικό πλοίο του Αμερικάνικου στρατού θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

κάτι τρέχει στον έβρο
Το μεγαλύτερο μεταγωγικό πλοίο του Αμερικάνικου στρατού θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης Συνάντηση με στελέχη της Αμερικανικής Στρατιωτικής Μονάδας Μεταφορών και της 12ης Μεραρχίας Πεζικού είχε την περασμένη εβδομάδα η Διοίκηση του ΟΛΑ.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η προετοιμασία για την ΝΑΤΟική άσκηση της ATLANTIC RESOLVE 2020, η οποία θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούλη.
Στο πλαίσιο της άσκησης, το λιμάνι θα χρησιμοποιηθεί από πολεμικά πλοία του αμερικανικού στρατού για τη μεταφορά στρατιωτών και στρατιωτικού εξοπλισμού. Η άσκηση «ATLANTIC RESOLVE» πραγματοποιείται από το 2014, μεταφέροντας κάθε χρόνο περίπου 6.000 στρατιώτες από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη για διάστημα 9 μηνών, οι οποίοι πραγματοποιούν ασκήσεις σε 17 χώρες.

Ο Trump και ο Q για τον αόρατο εχθρό - ο εξωγήινος παράγοντας



Δρ. Michael Salla )  Υπήρξαν πολλές αναφορές σε έναν «αόρατο εχθρό» από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Q (γνωστό και ως QAnon), τον οποίο οι White Hats στην αμερικανική κοινότητα στρατιωτικών πληροφοριών παλεύουν επί του παρόντος σε έναν «πόλεμο πληροφοριών». 

Ζωντανά: Γιορτή Ανεξαρτησίας «Χαιρετισμός στην Αμερική» με τον Πρόεδρο Τραμπ

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΔΕΔΔΗΕ – ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (03-07-2020) ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters