Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Βίντεο : Το Διάγγελμα του πρωθυπουργού 19-03-2020

Επίδομα 800 ευρώ: Αναλυτικά η διαδικασία και οι αιτήσεις

Σύμφωνα με τις χθεσινές αποφάσεις της κυβέρνησης, οι εργαζόμενοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι που σταμάτησαν να δουλεύουν μετά τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να περιορίσει την εξάπλωση του κορωνοϊού θα λάβουν 800 ευρώ και για να τα πάρουν θα πρέπει να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδικασία. Τα χρήματα θα δοθούν στις αρχές Απριλίου.

Μοιράζει επιταγές ο Τραμπ, από 1.000 δολάρια σε κάθε Αμερικανό

Επιταγές σε Αμερικανούς πολίτες σχεδιάζει να στείλει άμεσα η κυβέρνηση των ΗΠΑ που ανακοίνωσε νέα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης. Σχέδια για στρατιωτικού τύπου νοσοκομεία βρίσκονται υπό συζήτηση.

ΟΑμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ένα σχέδιο αποστολής άμεσα επιταγών σε Αμερικανούς πολίτες για την άμβλυνση του οικονομικού σοκ που

Ολλανδός πρώην Ιλουμινάτι τα λέει όλα (ESM, BIS, κι η Ελλάδα το κορόιδο) και Στις 24 Αυγούστου 2017 Βρέθηκε πεθαμένος

Viky Charalambous
O Ronald Bernard υπήρξε υψηλόβαθμο στέλεχος του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος .
Τον Απρίλιο του 2017, σε διάφορες συνεντεύξεις του, παρουσίασε και αποκάλυψε κάποια θέματα που αφορούν τα σκιώδη αυτά κέντρα του τραπεζικού κύκλου, που ελέγχουν και διοικούν τον Πλανήτη.

ΒΙΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ MIT ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ


Στις 11 Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) κήρυξε τον COVID-19 παγκόσμια επιδημία (πανδημία). 
Ο ιός, ο οποίος προέρχεται από την Whuan στην Κίνα, αφαίρεσε πάνω από 4.000 ζωές με 100.000 μολυσμένα κρούσματα που αναφέρθηκαν παγκοσμίως. 
Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι ο πανικός για τον κορονοϊό είναι υπερβολικός και θα μπορούσε να προκαλέσει περισσότερες ζημιές στους πολίτες και να επιβαρύνει τα ήδη εύθραυστα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.

Δεν Γλυτώνουν Στην Ιταλία:Ιταλοί Πεθαίνουν Κατα Κόρον Και Οι Μετανάστες Περιφέρονται Ανενόχλητοι ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η χώρα υποτίθεται ότι βρίσκεται επί του παρόντος σε κατάσταση καραντίνας για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Οι πολίτες επιτρέπεται μόνο να πάνε έξω για να αγοράσουν πράγματα σε παντοπωλεία και να πάνε στα φαρμακεία. Ωστόσο, το βίντεο δείχνει ότι οι μετανάστες συνεχίζουν να σχηματίζουν ομάδες στους δρόμους, αγνοώντας εντελώς τις εντολές της κυβέρνησης.

Ένας θυμωμένος χρήστης του Twitter έγραψε: "Έχουν περάσει μέρες στη γειτονιά Vasto του #Napoli, οι μετανάστες γεμίζουν σοκάκια και πεζοδρόμια.

"Θα θερίσουμε κεφάλια για να εφαρμόσουμε τη σαρία" (βίντεο)


Οι "ελεύθεροι τζιχαντιστές", οι "ειρηνικοί" και "μετριοπαθείς αντάρτες" του Ιντλίμπ, στέλνουν μήνυμα από τον αυτοκινητόδρομο Μ4 της Συρίας, προς τους Ρώσους και σ' όποιον τολμά να προχωρήσει στις περιοχές που ελέγχουν, και ορκίζονται να αναλάβουν τον έλεγχο και του αυτοκινητόδρομου Μ5 προς τη Δαμασκό. 

Στόχος τους, όπως λένε, είναι να "θερίσουν κεφάλια" στη Δαμασκό, για να κυριαρχήσει στη Συρία ο νόμος της σαρία.

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΣΑΝ ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΣΑΝ ΜΟΧΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Το τέλος του ελεύθερου ανθρώπου είναι κοντά.

Αυτές οι ιογενείς επιδημίες, (που μπορεί να είναι και κατασκευασμενες), βοηθούν στην καταστολή όλων των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι Παππούδες μας ΚΑΤΙ ήξεραν – 6 Πολύτιμοι Λόγοι να χρησιμοποιείτε Χάλκινα Σκεύη!

Πιθανώς να έχετε ακούσει ανθρώπους να λένε πως το να πίνεις από χάλκινη κούπα κάνει καλό στην υγεία. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουμε ιδέα πως οι παππούδες μας αποθήκευαν νερό σε χάλκινα δοχεία.
Εμείς πλέον δεν χρησιμοποιούμε τον χαλκό στο σπίτι και έτσι χάνουμε πολλά από τα οφέλη του. Δείτε μερικούς λόγους να χρησιμοποιείτε χάλκινες κούπες:

Χρησιμοποιώντας Τόν Χαλκό Γιά Τήν Πρόληψιν Τῆς Ἐξαπλώσηεως Τῶν Ἰῶν Τοῦ Ἀναπνευστικοῦ Συστήματος

Θέμα ἀπό τό 2015. Διαβᾶστε μέ προσοχή γιά νά καταλάβετε πόσο πολύ μᾶς «δουλεύουν» στήν κυριολεξία ! Διότι,ἀφοῦ ἡ ἔρευνα ἔχει ἀποδείξῃ τήν ἀποτελεσματικότητα τοῦ χαλκοῦ,γιά τήν προστασία τῆς δημόσιας ὑγείας,γιατί δέν κάνουν τά εὐνόητα;

Νομίζω πώς ἡ ἀπάντησις εἶναι γνωστή σέ ὅλους μας,πλέον...

Νοέμβριος 2015 :

O χαλκός μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην πρόληψη της εξάπλωσης των ιών του αναπνευστικού συστήματος, αναφέρει νέα έρευνα.

Παραπέμψτε την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και εκδιώξτε τους από το Συμβούλιο της Ευρώπης

 Σταύρος Καλεντερίδης
Το 1969 οι Σουηδία, Νορβηγία, Δανία και Ολλανδία προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά του ελληνικού δικτατορικού καθεστώτος. Η χουντική «κυβέρνηση», έχοντας καταπνίξει τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων, ηττήθηκε κατά κράτος και καταδικάστηκε.
Συγκεκριμένα οι βόρειες χώρες, βασιζόμενες στα αυταρχικά μέτρα των συνταγματαρχών του 1967, υπέβαλλαν διαδοχικές μηνύσεις στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο (Denmark vs. Greece: No. 3321/67, Norway vs. Greece: No. 3322/67, Sweden vs. Greece: No. 3323/67, Netherlands vs. Greece: No. 3344/67).

Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων έως τέλος Απριλίου


Κοροναϊός : Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων έως τέλος Απριλίου | in.gr

Αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας έως τέλος Απριλίου με την υποχρέωση να λειτουργεί 1 ξενοδοχείο ανά πρωτεύουσα περιφερειακής ενότητας και 3 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε το υπουργείο Τουρισμού.

Τούνελ και αντιαρματικά βρήκε η Αντιτρομοκρατική σε Σεπόλια και Εξάρχεια

Βαρύς οπλισμός όπως αντιαρματικά βρέθηκε κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων της αντιτρομοκρατικής σε Σεπόλια και Εξάρχεια.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας από την έως τώρα επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη σε συνεργασία με την ΕΥΠ, έχουν γίνει περισσότερες από 20 προσαγωγές αλλοδαπών. 

GESARA- GESARA LAW - Η ΑΥΓΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ …Και οι μέχρι τώρα απόλυτοι Κυρίαρχοι, ξέρουν καλά πως έχουμε μπει στον επίλογο...

Ιωάννης Πέτρου

 Ένας πόλεμος μεταξύ των «Σκοτεινών» εξουσιαστών του πλανήτη (της ΝΤΠ, της Cabal, των Επικυρίαρχων ή όπως αλλιώς θέλετε να τους ονομάσετε), και αυτών που έχουν πάρει το χρίσμα να τους ανατρέψουν και να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα … ένας πόλεμος απ΄ την έκβαση του οποίου θα κριθεί η τύχη της και πρωταρχικά της Ελλάδος …

Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!

Αιας Αλευρας
Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση… με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους. Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΙΑΤΡΟΣ.:

"Στη περίπτωση που οι νομοθέτες αγνοήσουν όλες τις Συνταγματικές, Ευρωπαϊκές, Διεθνείς Νομοθεσίες υπερεθνικής ισχύς, και προχωρήσουν σε νομοθετικούς όρους και νομοθετικά τερτίπια που θα εκλαμβάνουν τον άνθρωπο ως αντικείμενο ή υποκείμενο τους συνιστώ να αναθεωρήσουν τους ειδεχθείς στόχους τους γιατί είναι προφανές ότι θα είναι υπόλογοι για εγκλήματα ενάντια στην ανθρωπότητα."

"Δεν θα ξεχάσουμε την προσβολή". Η Ευρώπη ετοιμάζεται να καταβάλει τους λογαριασμούς μετά την καραντίνα

© AP Photo / Andrew Medichini
Ο Ιταλός ηγέτης του κόμματος Της Λίγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι

ΜΟΣΧΑ, 18 Μαρτίου - RIA Novosti, Anton Lisitsyn, Galiya Ibragimova. Οι χώρες του "ενιαίου οίκου που ονομάζεται ΕΕ" κλείνουν - στον αγώνα κατά της πανδημίας όλοι ενδιαφέρονται για τον εαυτό τους. Την παγκοσμιοποίηση δεν την θυμούνται πλεον, μια άλλη εποχή έχει έρθει – ο κατακερματισμός.

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΒΙΓΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΘΕΑΡΕΣΤΟ» ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ


Ενα λαμπρό μνημείο του 6ου αι. π.Χ. ακρωτηριάσθηκε από πρωτοβουλίες «πιστών» που έχτισαν επάνω του εκκλησία, διάνοιξαν δρόμο και δημιούργησαν χώρο πάρκινγκ σύρριζα στον αρχαίο δωρικό ναό. Την αρχαιολογική ιεροσυλία αποκαλύπτει και σχολιάζει η Βασιλική Σταματοπούλου
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Εστι δε άνοδος εξ Ασέας

Έχετε δοκιμάσει τσάι από πευκοβελόνες; Έχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια

Έχετε δοκιμάσει ποτέ τσάι από πευκοβελόνες; αν όχι δεν ξέρετε τι χάνετε. Έχει μια λεπτή ντελικάτη, σχεδόν σαμπανιζέ γεύση, που ξαφνιάζει ευχάριστα και το κυριότερο, είναι γεμάτο από βιταμίνη C. Υπολογίζεται πως διαθέτει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από τα πορτοκάλια.

Αυτό το τσάι έγινε γνωστό από τους ιθαγενείς της Αμερικής που το προσέφεραν στους Ευρωπαίους που έπασχαν από σκορβούτο, λόγω έλλειψης της εν λόγω βιταμίνης.

Ξέχνα τις 12 Αλυσίδες του DNA


Tο ανθρώπινο DNA προγραμματίζεται με σκέψεις και λέξεις.
 Χαώδης Μορφοδιατάξεις και Μαγνητισμένες Σκουληκότρυπες.
Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό ιντερνέτ και ανώτερο από πολλές πλευρές, από το τεχνητό. Η τελευταία Ρωσική επιστημονική έρευνα, σχετικά με το ανθρώπινο DNA, εξηγεί άμεσα η έμμεσα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτό-θεραπεία, οι ασυνήθιστες αύρες γύρω από ανθρώπους, η επήρεια του μυαλού στον καιρό και πολύ περισσότερα.

Chemtrails: Morgellons κι Εξωτικά Όπλα




«Ο άνθρωπος δεν μπορεί να δει με τα μάτια του, αν ο νους του είναι τυφλός»

NanoBots, Morgellons, Βιοέντομα και Γενετικοί Δείκτες
Αεροψεκασμοί, Μετεωρολογικός Πόλεμος
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρομάρα τους) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω. Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟ ΝΟΜΟ- ΞΥΠΝΗΣΤΕ!


Vickie Sketo
Σωτήριον έτος 2020.
Ενεργοποίηση συνθήκης Σενγκεν.
Θα κρατικοποιήσω την Alitalia, είπε ο Κοντε.
Θα φτάσω μέχρι και στην εθνικοποίηση σημαντικών εταιρειών προκειμένου να στηριχτουν, είπε ο Μακρόν, επισημαινοντας ότι είμαστε σε πόλεμο με τον ιό.
Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και οδεύουμε προς νέα κοινωνική ταυτότητα, είπε ο Έλληνας.
Για πρωτοφανους αυστηρότητας μέτρα έκανε λόγο η Μέρκελ.
Ο Ισραηλινός προχώρησε στην επίταξη δύο μεγάλων ξενοδοχείων για να μεταφέρονται εκεί οι ασθενείς που βρίσκονται σε ανάρρωση.
Πέρα από τον Ατλαντικό ο Αμερικανός έκανε λόγο για συλλογική δράση, κοινές θυσίες κι εθνική αποφασιστικότητα κηρύττοντας τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για πρώτη φορά μετά το '60 ο Ιρανός ζήτησε πακέτο στήριξης από το ΔΝΤ για να ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει ο ιός.
Οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών με δηλώσεις τους καλούν το ποίμνιό τους σε αυτοπεριορισμό, αυτοσυγκράτηση και μοναχική προσοχή.
Η παγκόσμια οικονομία τρέμει συθέμελα κι ετοιμάζεται να καταρρεύσει.
Την ίδια ώρα, 18 χώρες του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να αναπτύξουν την πιο μεγάλη άσκηση που έγινε τα τελευταία 25 χρόνια, με την ονομασία Defender Europe 20.
Μετά την πτώση του κομμουνισμού όπου άνοιξαν τα σύνορα των σφραγισμένων χωρών και ξεχύθηκε γυμνή η αλήθεια, φτάσαμε στην πτώση του φιλελευτεράτου, που με σκληρό τρόπο ζούμε την απογύμνωση της επίπλαστης ευμάρειας της δύσης.
Η απόλυτη, ανεξέλεγκτη συγκέντρωση πλούτου σε χέρια λίγων, ορισμένων, σε συνδυασμό με την αποκρατικοποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και βιομηχανικών μονάδων καθώς και την απεθνοποίηση των λαών, οδήγησε στο χάος.
Θα ζήσουμε στιγμές ελάχιστης δημοκρατίας κι ελευθερίας παγκοσμίως, για το καλό μας.
Γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα και φρόντισαν να σκορπίσουν έναν γιγαντιαίο αόρατο εχθρό που καιροφυλακτεί να ρουφήξει το μυαλό μας
Προσευχηθείτε για νηφαλιότητα κι ορθή κρίση.
***Γαλλία προχτες
(Από Μυρμιδόνες)

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters