Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΟ ΝΟΜΟ- ΞΥΠΝΗΣΤΕ!


Vickie Sketo
Σωτήριον έτος 2020.
Ενεργοποίηση συνθήκης Σενγκεν.
Θα κρατικοποιήσω την Alitalia, είπε ο Κοντε.
Θα φτάσω μέχρι και στην εθνικοποίηση σημαντικών εταιρειών προκειμένου να στηριχτουν, είπε ο Μακρόν, επισημαινοντας ότι είμαστε σε πόλεμο με τον ιό.
Είμαστε σε πόλεμο με αόρατο εχθρό και οδεύουμε προς νέα κοινωνική ταυτότητα, είπε ο Έλληνας.
Για πρωτοφανους αυστηρότητας μέτρα έκανε λόγο η Μέρκελ.
Ο Ισραηλινός προχώρησε στην επίταξη δύο μεγάλων ξενοδοχείων για να μεταφέρονται εκεί οι ασθενείς που βρίσκονται σε ανάρρωση.
Πέρα από τον Ατλαντικό ο Αμερικανός έκανε λόγο για συλλογική δράση, κοινές θυσίες κι εθνική αποφασιστικότητα κηρύττοντας τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για πρώτη φορά μετά το '60 ο Ιρανός ζήτησε πακέτο στήριξης από το ΔΝΤ για να ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει ο ιός.
Οι εκπρόσωποι όλων των θρησκειών με δηλώσεις τους καλούν το ποίμνιό τους σε αυτοπεριορισμό, αυτοσυγκράτηση και μοναχική προσοχή.
Η παγκόσμια οικονομία τρέμει συθέμελα κι ετοιμάζεται να καταρρεύσει.
Την ίδια ώρα, 18 χώρες του ΝΑΤΟ ετοιμάζονται να αναπτύξουν την πιο μεγάλη άσκηση που έγινε τα τελευταία 25 χρόνια, με την ονομασία Defender Europe 20.
Μετά την πτώση του κομμουνισμού όπου άνοιξαν τα σύνορα των σφραγισμένων χωρών και ξεχύθηκε γυμνή η αλήθεια, φτάσαμε στην πτώση του φιλελευτεράτου, που με σκληρό τρόπο ζούμε την απογύμνωση της επίπλαστης ευμάρειας της δύσης.
Η απόλυτη, ανεξέλεγκτη συγκέντρωση πλούτου σε χέρια λίγων, ορισμένων, σε συνδυασμό με την αποκρατικοποίηση πλουτοπαραγωγικών πηγών και βιομηχανικών μονάδων καθώς και την απεθνοποίηση των λαών, οδήγησε στο χάος.
Θα ζήσουμε στιγμές ελάχιστης δημοκρατίας κι ελευθερίας παγκοσμίως, για το καλό μας.
Γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα και φρόντισαν να σκορπίσουν έναν γιγαντιαίο αόρατο εχθρό που καιροφυλακτεί να ρουφήξει το μυαλό μας
Προσευχηθείτε για νηφαλιότητα κι ορθή κρίση.
***Γαλλία προχτες
(Από Μυρμιδόνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters