Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - ΜΙΝΩΪΤΕΣ (ΜΙΝΥΕΣ) ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

 
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΠΧΧ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΙΕΙΧΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ BBC ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ .... ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ - ΜΙΝΩΪΤΕΣ (ΜΙΝΥΕΣ) ΑΡΧΑΙΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ. ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΗΝΑ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.
ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ, ΤΗΓΑΝΟΣΧΗΜΑ, ΜΙΝΩΪΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑΚΗΣ ΤΑΦ
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΗ TV ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡ. ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ
ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ AMERICA UNEARTHED TOY HISTORY CHANNEL Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΥΤΑ.

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters