Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ


Μερος [1]

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

-Μπορει να μας τελειωσαν τα γραμματα της αλφαβητου μας για κάθε κεφαλαιο,όμως η ιστορικη διαδρομη προς τα πισω συνεχιζεται,φωτιζοντας τα σημεια που εσκεμμενα εκρυψαν οι παραχαρακτες και οι νικητες,παρουσιαζοντας την Ελλαδα ως συνεχεια του Βυζαντιου και της ορθοδοξιας,μας εκατσαν στον σβερκο βδελλες που ρουφουν το αιμα.
-Συγκεκριμενα,ο εχθρος των Ελληνων μετα την αλωση [παραδοση] της πολης,αναμεσα στα προνομια [αργυρια της προδοσιας ] η εκκλησια ειχε απεριοριστες δικαιοδοσιες πανω σε εκπαιδευτικα θεματα.
-Ελεγε το προνομιο της Υψηλης Πυλης προς τον πατριαρχη : Οι Ελληνες,τους οποιους οι Φραγκοι ονομαζουν Γραικους,εμεις Ρωμιους,ηταν παλαιοτερα ενδοξος λαος,που εμεις τους ονομαζουμε Γιουναν [Ιωνες] που μιλουν Ελληνικα και θεωρουν ότι καταγονται από τους αρχαιους Ελληνες,εννοουμε τους Ρωμιους ορθοδοξους.
-Οι Ελληνες πρεπει να εχουν και να συντηρουν τα δικα τους σχολεια,αλλιως τα παιδια των θα πηγαινουν σε μουσουλμανικα,τα δε προγραμματα συντασσονται και επικυρωνονται από τον πατριαρχη και τους μητροπολιτες. [ ???? ]
Δηλαδη εάν δεν υπηρχαν Ελληνικα σχολεια,αποκλειστικος υπευθυνος ηταν ο πατριαρχης και η εκκλησια.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΕΔΩ – ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

Μερος [2]

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
-Ένα μεταξυ των προνομιων που παρεχωρησε η Σεβαστη Κυβερνηση [εκκλησιαστικος τιτλος] του σουλτανου ηταν η εκπαιδευση και η ανατροφη των χριστιανοπαιδων υπο την διευθυνση και εποπτεια της εκκλησιας.
-Εχτες μα ακομη και σημερα ακουμε από μερικους ότι εάν δεν υπηρχε η εκκλησια,θα χαναμε την γλωσσα μας,γιατι αυτή φροντισε με τα κρυφα σχολειά να την διατηρησει [!!!!!!]
-Μεγα ψευδος και απατη [ποιος ειπαμε γραφει την ιστορια ???]
-Στο Βυζαντιο η εκκλησια ηταν ο μεγαλυτερος διωκτης,τυρανος και δημιος του Ελληνισμου,αφου εκλεισε ΟΛΕΣ τις φιλοσοφικες σχολες και καταδιωκε τους φιλοσοφους ή τους εκτελουσε [βλεπε ΥΠΑΤΙΑ]
-Επι Βυζαντιου η γνωση διωκετο και ερεβη αμαθειας και τερατωδης θεολογια κρατουσαν τους Ελληνες αμαθεις [ Παπαρηγοπουλος-Δρανδακης]
-Ο Κωνσταντιος θεσπισε νομους και επεβαλλε ποινη θανατου όχι μονο στους Ελληνες διανοουμενους,αλλα και στους Ελληνιζοντες χριστιανους.
-Ο Ιουστινιανος,αυτος ο χαρος των Ελληνων,ο ανθρωπομορφος δαιμονας κατά τον Προκοπιο,σκοτωσε τοσους Ελληνες που μονο ο θανατος μπορει να τον συναγωνιστει.Με επεμβασεις του κληρου καταζικαζε σε θανατο τους ειδωλολατρες γιατι ζητουσαν αποδειξεις για τις επεμβασεις του αγιου πνευματος.!!!


Ολα απο και μεσα στο πνευμα του Αρισταια [Καλογερακη] !!!



Μερος [3]

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
Οσοι δεν γνωριζουν,μονον αυτοι επικαλουνται τον ρολο και την διασωση δηθεν της Ελληνικης γνωσσας από την εκκλησια,μα ηταν η επισημη γλωσσα που ακομη και ο Μωαμεθ καθιερωσει σαν διπλωματικη,ουδεποτε απαγορευτηκε από τους τουρκους,αφου οι περισσοτερες κτησεις της αυτοκρατοριας,μιλουσαν Ελληνικα και να ηθελε δεν μπορουσε να την διασωσει.Οι πρωτοι επισκοποι που αργοτερα μετονομαστηκαν πατριαρχες,ηταν αγραμματοι,μπεκρηδες και μισαλλοδοξα ατομα που δεν ηξεραν να διαβαζουν,ο Γαβριηλ το 1658 αγορασε τον πατριαρχικο θρονο και δυο μηνες αργοτερα καθαιρεθηκε από τον Σουλτανο λογω αγραμματοσυνης.Ο χριστιανισμος χωρις την Ελληνικη γλωσσα,θα ηταν μια θρησκευτικη ιστορια για τους τσοπανηδες της ερημου,αφου τα ευγενικα της αισθηματα για τα γραμματα,εκδηλωνοταν με καταστροφες κειμενων,παπυρων,περγαμηνων και ολοκληρων βιβλιοθηκων και ότι περιειχαν δαιμονικες ιδεες Ελληνικες.Πουθενα δεν γινεται λογος για κρυφα σχολεια,το μονο που υπαρχει στην δημοτικη ποιηση είναι το ‘’φεγγαρακι μου λαμπρο’’ και ο πινακας σαν θεμα του Γκυζη το κρυφο σχολειο,η ιστορια είναι πολύ διαφορετικη,την γνωριζουν λιγοι,όπως την γνωριζει και η εκκλησια που επλασε το δικο της παραμυθι για να κρυψει τις ενοχες της.!!!


Ολα στο πνευμα του δασκαλου !!!




Μερος [4]

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ :
-Όταν οι λεξεις χανουν την σημασια τους και οι ανθρωποι την ντροπη τους,τοτε παρατηρειται το φαινομενο οι ενοχοι μπροστα στην ιστορια να παρουσιαζονται τιμητες της αφου δεν σεβονται τιποτα.
-Ο Ιωαννης ο Χρυσοστομος,όταν τον καθαιρεσαν και τον αφορησαν,αποκαλεσε την εκκλησια <<Βουστασιο και επαυλη γαιδαρων και καμηλων>> μετα αναιρεσε και τον αγιασαν [Παγκοσμια Ιστορια Ελευθερουδακη].
-Ο Βολταιρος χαρακτηριζε περιοδο του Βυζαντιου <<Ντροπη για την ελευθερη σκεψη>>.
-Ο Λορδος Βυρων γραφει <<Αν ο Ελληνας ειχε θρησκευτικες αμφιβολιες αφοριζοταν>>.
-Η Ελληνικη Νομαρχια αναφερει <<Η καταπτωση του Βυζαντιου και του κληρου διατηρουσε την αμαθεια και χαλκευε τα δεσμα της δουλειας>>.
-Ο Εβραιος ιστορικος Μιχαηλ Τουδελα γραφει <<Οι περισσοτεροι αυτοκρατορεςκαι πατριαρχεςηταν Εβραιοι ή κρυπτοεβραιοι ή ανθρωποι των Εβραιων>>.
-Η Ιστορια Ιονιων Νησων Γ.Μαυρογιαννη γραφει <<Οι μεγαλυτεροι εχθροι της ελευθεριας των Ελληνων δεν ηταν οι Τουρκοι αλλα οι Ελληνες κληρικοι και λαικοι τοι Φαναριου>>.
Ακομη και σημερα επεμβαινουν στο τι θα διδαχθουν τα παιδια Ελληνων,όπως ότι οι Ελληνες είναι απογονοι του Αβρααμ,οι σπαρτιατες απογονοι Εβραιων και ότι ο Μ.Αλεξανδρος προσκυνησε Εβραιο ραβινο.!!!


Ολα στο πνευμα του δασκαλου !!!





Μερος [5]

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

-Γινεται να υπαρχουν σχολες σε λειτουργεια σε πανεπιστημιακο επιπεδο σε ολη την Ελλαδα και να υπαρχουν κρυφα σχολεια ??? Ποιοι φοιτουσαν στις σχολες ??? Απαγορευαν τα δημοτικα σχολεια και επετρεπαν τα γυμνασια και τις ανωτατες σχολες ???
-Γυρω στο 1600 εκατον πενηντα χρονια μετα την αλωση,στην Ελλαδα λειτουργουσαν πολλες σχολες,η υπαρξη των οποιων,καταρριπτει το παραμυθι του κρυφου σχολειου.
ΣΧΟΛΕΣ :
-ΗΠΕΙΡΟΣ 3-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΩΝ, ΜΕΤΣΟΒΟΥ
-ΘΕΣΣΑΛΙΑ : 6-ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΥΡΝΑΒΟΥ, ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΖΑΓΟΡΑΣ
-ΘΡΑΚΗ : 3-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ,ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ,ΒΕΛΕΣΩΝ
-ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ : 5-ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΠΑΤΡΩΝ, ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
-ΣΤΕΡ.ΕΛΛΑΔΑ : 12-ΑΘΗΝΩΝ, ΘΗΒΩΝ, ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΛΑΜΙΑΣ, ΥΠΑΤΗΣ, ΒΡΑΓΓΙΑΝΩΝ, ΑΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΑΜΦΙΣΣΗΣ, ΣΙΓΔΙΤΣΑΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΑΡΤΑΣ.
-ΝΗΣΩΝ : 14-ΝΑΞΟΥ, ΣΙΦΝΟΥ, ΣΚΟΠΕΛΟΥ,ΠΑΤΜΟΥ, ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΣΑΜΟΥ, ΡΟΔΟΥ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΧΙΟΥ, ΚΥΘΗΡΩΝ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ.

-Συνολικα 50 σχολες στην Ελλαδα και 14 στο εξωτερικο,που τις προσπερνω.
-Το 1819 ο πατριαρχης Γρηγοριος ο Ε’ εκλεισε την σχολη οικονομου στην Σμυρνη επειδη την αφορισε,όμως οι Τουρκοι δεν ηθελαν να κλεισουν την σχολη,τοτε το πατριαρχειο εδιωξε τους δασκαλους καταγγελοντας τους ότι συνωμοτουσαν σε βαρος του Σουλτανου.Το αγαλμα του πατριαρχου Γρηγοριου του Ε’ στηθηκε,που λετε ; Μπροστα στο πανεπιστημιο Αθηνων και με θρησκευτικα τερτιπια τον εκαναν και εθνομαρτυρα ???? και τον αγιασαν,αμε !!!

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ E”. Ο πατριάρχης που αφόρησε την επανάσταση(Μέρος Α΄)





Μερος [6]

ΚΛΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821
-Τα 400 χρονια σκλαβιας στους Τουρκους,οφειλονται στις προδοσιες της εκκλησιας και την συνεργασια της και συμπνοια με τον κατακτητη,ο πασας και ο δεσποτης ειχαν κοινα συμφεροντα και ο ενας βοηθουσε τον αλλον στις εισπραξεις,ο δε κληρος αρνηθηκε την επανασταση και ταχτηκε υπερ της κρατουσας καταστασης.
-Ο Γαλλος περιηγητης CHOISEUL – COUFFIER 1776 ΓΡΑΦΕΙ :
<<Ολη η Ελλαδα είναι γεματη καλογερους που εχουν υποδουλωση τους ευπιστους Ελληνες και κυβερνουν όπως αυτοι θελουν.>>
-Παμπλεκης <<Το μωροτατον,ανοητοτατον και ωμοτατον στατευμα της εκκλησιας,ουδεμιαν υπηρεσια ή εργον κανει παρα μονο να ξεγυμνωνει τον λαο>>
-Οι ιερωμενοι είναι αυτοι που εδωσαν κατά καιρους τις ονομασιες,του Ρωμιου,του Γραικου,του Ραγια και του δουλου,φοβουμενοι το ονομα Ελληνες,μηπως και θυμηθουν την καταγωγη και ιστορια τους.
-Ακομη και σημερα το πατριαρχειο δεν κρατα φιλοτουρκικη σταση και δεν προσπαθει για τον αφελληνισμο των Ελληνων,ποιος δεν ακουσε το περιβοητο του ανθελληνα πατριαρχη να αποκαλει τα χρονια της δουλειας,400 χρονια συνεργασιας που κατεστρεψαν μερικοι ξεβρακωτοι ??????????????


Ολα στο πνευμα του δασκαλου !!!
 




Μερος [7]

ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821
-Κατω από τον κλοιο της εκκλησιας και το γιαταγανι των γεννιτσαρων,η εννοια της ελευθεριας φαινοταν αδυνατη,μα γεννηθηκε σαν ξεσπασμα αγανακτησης μιας πολύ ομορφης τρελας που ξεπηδησε από τον θουριο του Ρηγα Φεραιου <<Καλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη,παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη>>
-Αναφερομενος στον Ρηγα Φεραιο και στον αλλον Ελληνα διαφωτιστη Παμπλεκη,ο επισκοπος Κυριλλος Λαυριωτης,τους χαρακτηριζει ανδρες αιμοσταγεις,δολοιους,ασεβεις και αθεους εναντιον της πιστεως του Χριστου. -Οποιος στρεφοταν εναντιον των τουρκων,αυτοματα στρεφοταν και εναντιον της εκκλησιας,αυτό λεγοταν παραδοση εκκλησιας και Ελληνισμου.
-Η περιβοητη ορθοδοξια που μας εχει αδειασει τον νου και την λογικη με την εβραιογεννητη θρησκεια,αγιαζοντας εγκληματιες και αφοριζοντας Ελληνες που αντιστεκονταν στον κατακτητη,δεν εχει καμμια σχεση με το τροπαριο της κοινης παραδοσης Ελλαδος-εκκλησιας,υπαρχει μονο στα μυαλα καποιων που ελεγαν <<Οποιος κανει το παραμικρο σφαλμα εναντιον του Σουλτανο,είναι σαν να εναντιωνεται στις προσταγες και εντολες του υψιστου [???] και επομενως εχει αντιδικον,αυτή την ιδια φοβερα θεια δικη?? Γρηγοριος Ε’.
-Ο Αδαμαντιος Κοραης στο ‘’Αδελφικη Διδασκαλια’’ γραφει : Όταν πιεζομαστε από τον τουρκικο ζυγο,μας παρηγορουσαν και μας κοιμιζαν με το <<Το δικο μας πολιτευμα υπαρχει στους ουρανους>>.
-Οποιος παρ'εκλινει του δογματος,διωκεται,αφου πολιτεια και εκκλησια,αγρυπνουν και αστυνομευουν την σκεψη,που απαγορευται η εξοδος της από τα ορια των γραφων και της αποκαλυψης,με βαση δε όλα αυτά θεσπιστηκαν και οι καταρες,τα επιτιμια και οι αφορισμοι.!!!

Μερος [8]

ΧΑΡΑΤΣΙΑ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ……….. ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ
-Η εισπραξη,αυτό το βασανιστικο δικαιωμα υπερ των τουρκων,το ανελαβε ο κληρος,αλλα το εισεπρατε εις τριπλουν,με την αιτιολογια ότι εάν καποτε δεν μπορεσουν να το δωσουν,να μην στεναχωρηθει ο Σουλτανος.
-Οσοι ηταν δυστροποι,καλουσαν τους γενιτσαρους οι αγιοι ρασοφοροι και το επαιρναν με την βια,οσοι δεν ειχαν οι ιερεις τους επαιρναν το νοικοκυριο τους,αλετρια,κατσαρολες,τηγανια,ακομη και παπουτσια [ Ν.Μοσχοβακης]- -Εκτος των αλλων ο κάθε χριστιανος ηταν υποχρεωμενος να δινει και μερος των ετησιων εσοδων του,για τις αναγκες της εκκλησιας.
-Αν σημερα η εκκλησια παρουσιασει τους τιτλους της ακινητης περιουσιας της,οι Ελληνες θα αηδιασουν,εκτος από τα παραχωρητηρια των τουρκων,αλλα και των δυστυχισμενων Ελληνων,προκειμενου να κατακτησουν την βασιλεια των ουρανων που τους εβγαινε πολύ ακριβη,αφου ο θεος ηθελε λιγα στρεμματα γης,την στιγμη που ολο το συμπαν ηταν δικο του.
-Εγραφαν επανω στα παραχωρητηρια απαραιτητως <<Για την σωτηριαν της ψυχης>>[Ιστορια Ελληνικου Εθνους,Εκδοτικη Αθηνων]
-Η εκκλησια βοηθαγε τους τουρκους και αφοριζε τους Ελληνες : Ο Θεοδωρος ο Μετοχιτης προσευχοταν <<Να εξολοθρευσει ο θεος τους Ελληνες>> Ο πατριαρχης Διονυσιος ακομη καλυτερα <<Να κραταιωσει ο θεος τον Σουλτανο και να αφανισει τους Ελληνες>> γιαυτο ηταν τοσο εχθρικοι με την επανασταση,εχαναν εξουσια.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ??? ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ – ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΣΙΩΠΟΥΝ !!!


https://www.facebook.com/fileashistory?fref=nf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters