Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

2 μέτρα, 2 σταθμά...

Ας εξηγήσει κάποιος Νεάντερταλ (Ν κεφαλαίο, φυσικά, ΠΑΣΟΚος, εννοώ, βολεμένος ή όχι...) σε εμάς τους ηλίθιους, αυτά τα παράξενα μαθηματικά...

Όταν εμείς λέμε ότι δεν έχουμε άλλα να πληρώσουμε, ότι τελειώσαμε, ότι πλέον πεινάμε και ψάχνουμε ολημερίς στους σκουπιδοτενεκέδες, βγαίνει ένα χοντρό πράμα και μας λέει, χεστήκαμε, θα πληρώσεις, γιατί αλλιώς θα σου πάρουμε το σπίτι (όχι εγώ, αγαπούλα, η σαπιοκοιλιά, οι τράπεζες θα σου το πάρουν, τι φταίω εγώ το έρμο...), το αυτοκίνητο, τα παιδιά σου σκλάβους στους δανειστές... θα σε σώσουμε, μαλάκα, θέλεις δεν θέλεις, θα σε σώσουμε... (σύγχρονοι Τορκουεμάδες ιεροεξεταστές... ρε, δεν θέλω να με σώσετε, όχι, θα σε κάψουμε στην....
πυρά για να σε σώσουμε... κλασικό παράδειγμα, τα λατρεμένα ταμεία μας - ΟΑΕΕ, στην περίπτωσή μου, ό,τι πιο αισχρό και βρόμικο αρπαχτικό στην παγκόσμια ιστορία... που αγωνίζεται για την ψυχή μου... α, συγγνώμη, και για τη σύνταξή μου, αφού πρώτα μου πάρει το σπίτι...)

Όταν εμείς λέμε να κοπούν τα απίστευτα προνόμια και οι τρελές αμοιβές των βο(υ)λευτών και των τσιρακιών τους, μας λένε, δεν γίνεται, γιατί οι βο(υ)λευτές έχουν έξοδα, κάνουν ταξίδια, συντηρούν γραφεία με συμβούλους και παρατρεχάμενους, τζάμπα τηλέφωνα (και τρελά εκατομμύρια ευρουδάκια, μηνιαίως, για τους/τις κηφήνες -μέχρι και τους κηφήνες πουστέψαμε...-) και... δεν βγαίνω, ρε αδερφέ...

Απλή ερώτηση: με ποια λογική ο β(ο)υλευτής που «δεν βγαίνει» πρέπει να συνεχίσει να «βγαίνει»; Γιατί να πεινάω εγώ και να μην πεινάει κι αυτός...;

Πολύ θα το χαρώ αν ψοφήσει πρώτος αυτός (αυτή) και μετά εγώ...

hnestor@ath.forthnet.gr
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/2-2.html

Ποιοί τελικά ελέγχουν την τράπεζα της Ελλάδος;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία. Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.

Μαζί με τις άλλες κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης είναι οι αποκλειστικοί μέτοχοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και συμμετέχει στο σύστημα κεντρικών τραπεζών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Συνθήκη Μάαστριχ). Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι δημόσιος οργανισμός όπως πιστεύουν, ίσως, οι περισσότεροι των Ελλήνων, αλλά είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία, εισηγμένη μάλιστα στο Χρηματιστήριο των Αθηνών. Μαζί με την Κεντρική Τράπεζα του Βελγίου είναι οι μόνες εισηγμένες σε Χρηματιστήρια κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης. Επίσης, ίσως είναι η μόνη Κεντρική Τράπεζα στην Ευρώπη η οποία ασκεί εμπορικές δραστηριότητες και μοιράζει κέρδη στους μετόχους της, εφ΄όσον υπάρχουν. Ανώτατο όργανο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της και το καταστατικό της.

Ωστόσο, δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει το μετοχολόγιο της Τραπέζης της Ελλάδος. Είναι λυπηρό και εν πολλοίς αντεθνικό να γνωρίζουμε από το μετοχολόγιο, μόνο το 9% του συνόλου των μετοχών, που κατέχει το Ελληνικό δημόσιο. Παρ΄όλα ταύτα, προς διασφάλιση της Ελληνικότητας της τράπεζας και διασφάλισης του Εθνικού της ελέγχου, στο άρθρο 14 του καταστατικού της αναγράφονται τα παρακάτω: «Δεν δικαιούνται να ασκήσωσι τα δικαιώματα μετόχων εν Γενικαίς Συνελεύσεσιν ούτε αυτοπροσώπως, ούτε δι΄ αντιπροσώπου οι εξής: α) Οι μη έχοντες την Ελληνικήν υπηκοότητα. β) …γ)…δ)…»

Σήμερα η χώρα δέχεται βίαιη εσωτερική επίθεση από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που ναι μεν εξελέγη από τον Ελληνικό λαό τον Οκτώβριο του 2009, όμως δεν έχει πλέον καμία δεδηλωμένη γιατί στο προεκλογικό της πρόγραμμα δεν είχαν γνωστοποιηθεί στους πολίτες, ούτε στο ελάχιστο, οι πολιτικές αποφάσεις που παίρνει επί δυο χρόνια διακυβέρνησης της χώρας. Η Ελλάδα πένεται, η χώρα και ο λαός της εξαθλιώνεται, η μικρομεσαία τάξη διαλύεται και ο λαός μας εάν συνεχισθεί αυτή η συνεχιζόμενη και αυξανόμενη εξαθλίωση, θα ψάχνει την τροφή του στα σκουπίδια που θα δημιουργεί ένα μέρος των πολιτών της χώρας που θα έχουν εκμεταλλευτεί αυτή την εξαθλίωση των πολλών.

Αυτή η ανίκανη, αναιμική και επικίνδυνη κυβέρνηση με την υπογραφή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου έχει εκποιήσει τις τηλεπικοινωνίες, έχει εκχωρήσει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, έχει πωλήσει τις αερομεταφορές, έχει χρονομισθώσει τις Εθνικές οδούς, έχει εκχωρήσει την Εθνική κυριαρχία γενικότερα.

Μέσα σ΄ αυτό το ζοφερό πλαίσιο σε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκχώρηση και της Τραπέζης της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους του Έθνους μας, που δυστυχώς «πέρασε στα ψιλά» των ΜΜΕ και πολλοί λίγοι από τον λαό μας είναι γνώστες αυτής της προδοτικής απόφασης.

Πιο συγκεκριμένα, τροποποίησαν το άρθρο 14, στοιχείο α΄ του καταστατικού της ΤτΕ και πλέον διαγράφεται από το καταστατικό η δικλίδα ασφαλείας της Ελληνικότητας της τράπεζας που πρόσταζε πως «δεν ψηφίζουν μέτοχοι που δεν έχουν την Ελληνική υπηκοότητα». Πλέον μετά από αυτή την τροποποίηση έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας και οι ξένοι μέτοχοι.

Έτσι, με την κατάργηση αυτής της δικλίδας ασφαλείας σε μια Γενική Συνέλευση που θα ψηφίζουν οι πάντες και θα έχουν εξασφαλίσει το απαιτούμενο κατά το νόμο ποσοστό συμμετοχής, θα μπορεί να δεσμευθεί μια μελλοντική απόφαση Ελληνικής κυβέρνησης για τον ορισμό Έλληνα διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης, μπορεί να μπλοκάρει μελλοντικές αποφάσεις Ελληνικών κυβερνήσεων, όπως το δικαίωμα κοπής Εθνικού νομίσματος, σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις επέβαλαν την επιστροφή στη δραχμή.

Αποτέλεσμα της παραπάνω τροποποίησης είναι πως οι ξένοι μέτοχοι για πρώτη φορά αποκτούν ρυθμιστικό ρόλο σε θέματα που διαχειρίζονταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδος.

Είναι δεδομένο πλέον πως αυτή η κυβέρνηση απεμπόλησε κάθε Εθνικό πλεονέκτημα της χώρας και στην προκειμένη περίπτωση είναι τεράστιες οι ευθύνες και του διοικητή της ΤτΕ, κ. Προβόπουλου.

Κε Προβόπουλε, μη γνωρίζοντας οι Έλληνες πολίτες το μετοχολόγιο της ΤτΕ και ταυτόχρονα με την τροποποίηση του άρθρου 14 του καταστατικού της ΤτΕ, γεννάται εύλογα το ερώτημα για το ποιος τελικά ελέγχει την Τράπεζα της Ελλάδος;

Κε Προβόπουλε, δυστυχώς ανοίξατε με ευθύνη σας άλλη μια κερκόπορτα στην υποδούλωση της πατρίδας μας από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, από τους διεθνείς τοκογλύφους και κερδοσκόπους. 
 
http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_9975.html

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ > ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΕΥΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ
Βοά ο τόπος, ότι μια ταξιαρχία της Eurogendfor έχει αποβιβαστεί στην Ελλάδα! Μόνο αυτό έλειπε, με το κλίμα που επικρατεί στη χώρα. Τη πληροφορία μας αναμετάδωσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων, πάντα onalert για τέτοια θέματα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν:

•H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.

•Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα.

Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα.
•Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες κάτοικοι της Ηγουμενίτσας αλλά και της Λάρισας πλήθος ανδρών με πολιτικά που κρατούσαν βαλίτσες με το σήμα της EGF καθώς επίσης και πολλές νταλίκες με μηχανοκίνητα (κάτι σαν τις "αύρες" που χρησιμοποιούσε παλαιότερα η δική μας αστυνομία) βγήκαν στην Ηγουμενίτσα και κατευθύνθηκαν στην Λάρισα όπου και εγκαταστάσθηκαν.



http://amphiktyon.blogspot.com/2011/10/blog-post_2466.html

Αλαζονική ευήθεια

Του ΓΙΩΡΓΟΥ Χ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ


Η παρούσα κυβέρνηση με την άνοδό τους στην εξουσία το 2009 κατηγορούσε την Ελλάδα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, παρομοιάζοντάς την με Τιτανικό, ή χαρακτηρίζοντάς την διεφθαρμένη! Δυστυχώς, τα μέλη της κυβέρνησης συνεχίζουν την ίδια τακτική, όπως εξάγει κανείς από άρθρο του πρακτορείου Reuters(Gille Trequesser).

Σ’ αυτό αναφέρεται ότι ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Liberation πως
οι νέοι Έλληνες πτυχιούχοι «δεν θέλουν να ζουν πια σε μία χώρα που τίποτα δεν λειτουργεί… όπου το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο»! Ο υπουργός απέφυγε, ασφαλώς, να πει ότι η ανεργία των νέων αγγίζει το 50% και πως αυτοί μεταναστεύουν προκειμένου να βρουν εργασία και όχι γιατί η χώρα τους είναι διεφθαρμένη.

Αλλά γίνεται αναφορά και στην ομιλία στο Παρίσι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου, ο οποίος ενίσχυσε την ήδη κακή εικόνα της Ελλάδας
χαρακτηρίζοντας τη φοροδιαφυγή ως το «εθνικό σπορ» των Ελλήνων.

Κι όλα αυτά όταν είναι γνωστές οι συνέπειες που προκαλούνται από τέτοιου είδους δηλώσεις, ή φήμες, καθώς βάζουν φωτιά στη σπέκουλα του αρρύθμιστου τζογαδόρικου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου του καπιταλισμού-καζίνο. Ασφαλώς και οι Ελλάδα βρίθει από παθογένειες. Αλλά η διαφθορά, η κερδοσκοπία και η φοροδιαφυγή δεν είναι μόνο ελληνικά φαινόμενα. Όσο για τον περίφημο καταναλωτισμό, τον οποίο οι Έλληνες ασκήσαμε πέρα από τις δυνατότητές μας, αυτός ήταν προ κρίσης η ιδεολογία και ο πολιτισμός του κυρίαρχου νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού και της καταναλωτικής κοινωνίας.

Συνεπώς, πρέπει να είμαστε κριτικοί απέναντι σ’ αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα σ’ αυτό τον εξευτελισμό της ντε φάκτο διεθνούς επιτροπείας και στη μειωμένη εθνική κυριαρχία, αλλά χωρίς να χάνουμε από την οπτική μας το συνολικό πεδίο. Γιατί, αν η Ελλάδα βρίσκεται σ’ αυτό το σημείο λόγω της διαφθοράς, τι άραγε φταίει για την επαπειλούμενη κατάρρευση της Ιταλίας ή της Ισπανίας; Άρα, πρέπει να αντιμετωπίζουμε την κρίση συγκεκριμένα και ως συνέργια πολλών παραγόντων και καθορισμών. Πρωτίστως, ότι η κρίση των χωρών του ευρωπαϊκού νότου οφείλεται και στο γερμανικό εμπορικό πλεόνασμα.
Υπενθυμίζουμε ότι από το Φεβρουάριο του 2010 η γαλλική εφημερίδα Le Monde διέβλεψε ότι η Ελλάδα είναι η πύλη εισόδου, η κερκόπορτα απ’ όπου εισέρχεται η χρηματοπιστωτική δικτατορία για να επεκταθεί στη συνέχεια σε όλες τις PIGS(Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία) και τέλος σε ολόκληρη την ευρωζώνη, τσακίζοντας το ευρώ, αφού ήδη θα έχει ισοπεδωθεί κάθε έννοια πολιτικής δημοκρατίας.

Αυτό ήδη συμβαίνει, καθώς οι ευρωπαϊκές ηγεσίες εξακολουθούν να ολιγωρούν ή να παίζουν το παιγνίδι των τραπεζών και των «αγορών» που κερδίζουν από την κρίση. Ή όπως συμβαίνει με το δήμαρχο της Βοστώνης που συνέλαβε διαδηλωτές κατά της Γουόλ Στριτ, δηλώνοντας ότι η «πολιτική ανυπακοή δεν είναι ανεκτή»!

Γι’ αυτό ας μη μας ωθεί η αλαζονική ευήθεια να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας. 
 
http://www.steveniko.com 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/blog-post_7340.html

Φορολογικό «ριφιφί» η νέα τροπολογία Βενιζέλου.Αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση

«Μόνο ως φορολογικό “ριφιφί” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η νέα τροπολογία Βενιζέλου, με την οποία καλούνται όλοι οι Έλληνες να πληρώσουν, για το 2012, διπλές έκτακτες εισφορές. 
Μία για το 2011 και άλλη μία για το 2012. 
Η δεύτερη, μάλιστα, θα παρακρατείται τμηματικά, κάθε μήνα, από όλους τους μισθούς και τις συντάξεις», δήλωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Βρούτσης...
Όπως είπε ο κ. Βρούτσης, αντί ο κ. Βενιζέλος να αναζητά κόλπα για να βάζει όλο και πιο βαθιά το χέρι στην άδεια τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, θα ήταν καλύτερα να εξαντλεί την “εφευρετικότητά” του στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.

Ο κ. Βενιζέλος, ας έχει το πολιτικό θάρρος, να τις υιοθετήσει και να τις βάλει μπροστά.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_2714.html

Χρυσάφι τα σκουπίδια για τα ιδιωτικά συμφέροντα

Τελικά στην Ελλάδα η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται μόνο μια φορά ως φάρσα αλλά πολλές και καταντά ιλαροτραγωδία. Το θέμα με τα σκουπίδια που πνίγει όλους τους Έλληνες τις τελευταίες δεν είναι τωρινό, εδώ και χρόνια γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Αυτό που μένει επίσης πάντα ίδιο είναι η αδυναμία της εκάστοτε κυβέρνησης να δώσει λύση στο πρόβλημα, μόνιμη και βιώσιμη. Έτσι η Ελλάδα μοιάζει με τριτοκοσμική χώρα που ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει, ακόμη κι αν τα παιδιά μας κινδυνεύουν να πάθουν ηπατίτιδα.


Ένα άλλο πράγμα που μένει μόνιμα και εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός, είναι οι …ιδιώτες των σκουπιδιών. Οι επιχειρηματίες που βλέπουν ότι κάτω από τα σκουπίδια κρύβονται πολλά δις ευρώ και δεν θα πρέπει να πάνε χαμένα.
Ο Γ. Μπόμπολας, εκτός από τις κατασκευαστικές δραστηριότητες έχει ισχυρή παρουσία και στον τομέα των απορριμμάτων με την ΗΛΕΚΤΩΡ. Έχει φτιάξει μονάδες κομποστοποίησης, έχει φέρει εντυπωσιακή τεχνογνωσία από το εξωτερικό και είναι έτοιμος να αναλάβει όλο το κύκλωμα των σκουπιδιών. Μπορεί να φτιάξει εργοστάσια και σύγχρονες μονάδες αλλά και να αναλάβει ακόμη και την αποκομιδή.
Στην Κερατέα όπου γίνεται ο χαμός, η εταιρεία που έχει αναλάβει να φτιάξει τα έργα κρύβει επιφανείς επιχειρηματίες. Μέσω της Sinda Enterprises, που συμμετέχει με 40% στο μετοχικό κεφάλαιο της Μεσόγειος ΑΤΕΕ, της εταιρείας στην Κερατέα δραστηριοποιούνται πλέον στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων οι όμιλοι Λάτση και Λασκαρίδη.
Επίσης, μια άλλη εταιρεία του Λάτση, η Lamda Waste Development έχει μπει στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων.
Δεν είναι τυχαίες λοιπόν οι αναφορές τελευταία περί άμεσης λύσης στο πρόβλημα με κομποστοποίηση σε ειδικά εργοστάσια αλλά και για αποκομιδή από ιδιωτικές εταιρείες.
Θα μου πείτε, αφού δεν τα κάνουν καλά οι εργαζόμενοι στους δήμους και αφήνουν την Αθήνα να βρομάει, ποιος τους φταίει, οι επιχειρηματίες;
Έτσι, όμως, γίνεται η δουλειά εδώ και πολύ καιρό και τα ίδια προβλήματα χρονίζουν. Για του λόφου το αληθές, διαβάστε τι γράφαμε στο antinews, πριν από ένα χρόνο, πέρυσι το Δεκέμβριο.
Τα σκουπίδια κρύβουν χρυσάφι
Ότι τα σκουπίδια βρωμάνε όσο τίποτε άλλο είναι γνωστό. Ειδικά όταν ξεχειλίζουν έξω από τους κάδους παραμονές Χριστουγέννων και δίνουν μια εικόνα… εορταστική στην κατά τα άλλα… όμορφη Αθήνα.
Τη μπόχα που κρύβεται κάτω από το σκουπίδια, πάντως δεν την περιμέναμε. Επιχειρηματικά συμφέροντα πολλών δις ευρώ, μια κάστα εργαζομένων που λειτουργούν ως κράτος εν κράτει, περιοχές που δε δέχονται να έχουν ΧΥΤΑ αλλά που δεν έχουν πρόβλημα να έχουν παράνομες και ανεξέλεγκτες χωματερές, κομματικά και αυτοδιοικητικά παιχνίδια. Ακόμη και οι τσιγγάνοι που σκάβουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν θησαυρό, συνθέτουν ένα σκηνικό απίστευτο και το οποίο προσβάλλει τη χώρα μας αλλά και που τη βάζει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο της Κομισιόν η οποία απειλεί με τσουχτερά πρόστιμα.
Το κουβάρι είναι τόσο μπλεγμένο που ουδείς μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και η Αθήνα έχει πνιγεί στα σκουπίδια. Ποιος είναι ο υπεύθυνος και γιατί η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει λύση. Μήπως γιατί αφήνει επίτηδες το θέμα να «βρωμίσει» προκειμένου να δώσει τη λύση που θα βολέψει πολλούς;
Ας ξεκινήσουμε από το επιχειρηματικά συμφέροντα. Είναι σε όλους γνωστό ότι στη διαχείριση των σκουπιδιών έχει μπει γερά ο Μπόμπολας με την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ. Σοβαρή επιχείρηση που μπορεί να δώσει πρωτοποριακές ιδέες. Ωστόσο, το ζήτημα είναι τι γίνεται με τον τρόπο που θα πάρει και πάλι τις «βρώμικες» αυτές δουλειές. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κάνουν πολύ σοβαρές καταγγελίες. Λένε ότι η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει να δώσει στην εταιρεία του επιχειρηματία την κατασκευή και διαχείριση τεσσάρων εργοστασίων για σκουπίδια, δύο στη Φυλή κι από ένα στο Γραμματικό και την Κερατέα. Όπως καταγγέλλουν οι διαδικασίες είναι αδιαφανείς, μιλούν για απευθείας αναθέσεις για τουλάχιστον 25 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων τα σκουπίδια θα φέρουν απίστευτο χρυσό, ίσως περισσότερο κι από την Αττική οδό. Λένε μάλιστα ότι όλα αυτά γίνονται προκειμένου να φτάσουμε στο απροχώρητο, να χάσουμε κοινοτικά κονδύλια, να φάμε γερά πρόστιμα και να έλθει η συγκεκριμένη εταιρεία να παίξει το ρόλο του σωτήρα.
Για το θέμα της Κερατέας βλέπουμε τι γίνεται κάθε μέρα, τι ξύλο πέφτει καθώς οι κάτοικοι δε θέλουν να γίνουν έργα στην περιοχή τους. Καταγγέλλουν δε ότι ο Μπόμπολας θα πάει να φτιάξει σύγχρονη χωματερή η οποία όμως δεν θα απέχει πολύ από τη σημερινή κατάσταση. Φοβούνται ότι θα βρωμίσει η περιοχή τους κι ότι οι υποσχέσεις για «άοσμη» επεξεργασία είναι λόγια του αέρα. Ασε που η περιοχή είναι αρχαιολογικός χώρος…
Από την άλλη, υπάρχουν πολύ σοβαρές καταγγελίες για κατοίκους που έχουν βγει στα χαρακώματα καθώς στους γύρω λόφους της Κερατέας έχουν κτιστεί δεκάδες αυθαίρετα.
Επίσης, χάος επικρατεί στο χώρο των εργαζόμενων στην καθαριότητα. Κάποιοι λένε ότι έχουν γίνει εκατοντάδες προσλήψεις για τον συγκεκριμένο κλάδο, αλλά πολλοί από αυτούς «καθαρίζουν» τα γραφεία των δήμων, κάνουν δημόσιες σχέσεις σε δημάρχους και γενικά βλέπουν σκουπιδιάρικο με το κιάλι. Λογικό λοιπόν να μην καθαρίζονται οι δρόμοι αφού για τη δουλειά αυτή έμειναν οι συμβασιούχοι τους οποίους μάλιστα έδιωξε ο Ραγκούσης.
Την ίδια ώρα ο Καμίνης που εκλέχθηκε δήμαρχος, δεν έχει βγάλει λέξη για το πρόβλημα, απλά το μεταθέτει στον κ. Κακλαμάνη ο οποίος αποχωρεί τις επόμενες ημέρες από το δήμο. Ετσι βρίσκεται ο ένας να κατηγορεί τον άλλο όσο η Αθήνα γίνεται σκουπιδότοπος.
Όσο για τη χωματερή στα Λιόσια, έχουν ακουστεί σοβαρές καταγγελίες ακόμη και για μαφία σκουπιδιών που πληρώνεται για να αφήνει κόσμο να ψάχνουν για πολύτιμα υλικά.
Και στο τέλος έχεις μια κυβέρνηση που επιμένει στον αρχικό σχεδιασμό για τη χωροθέτηση των χωματερών χωρίς να λαμβάνει υπόψη νέα δεδομένα και στυλώνοντας τα πόδια αδιαφορεί για τις εκκλήσεις τοπικών παραγόντων.
Όλο αυτό το σκηνικό έχει φέρει την Αθήνα στα όριά της και τους Ευρωπαίους να ετοιμάζονται να μας ρίξουν γερά πρόστιμα καθώς οι ανεξέλεγκτες χωματερές ναι μεν μειώθηκαν αλλά δεν εξαλείφθηκαν. Και το ζήτημα είναι μέχρι πότε η Αθήνα θα θυμίζει τριτοκοσμική χώρα.
antinews
 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_7370.html

Τα ραντάρ σίγησαν και το Αιγαίο γέμισε τουρκικά πολεμικά μαχητικά


Δολιοφθορά που έκλεισε τις οθόνες της πολιτικής και της πολεμικής αεροπορίας! Μπορεί να χαρακτηρισθεί σύμπτωση η άμεση εμφάνιση τουρκικών πολεμικών στο Αιγαίο; Τεράστιες ευθύνες και σχεδόν βέβαιη ανθρώπινη παρέμβαση, τύφλωσε τα Ελληνικά ραντάρ και εξέθεσε σε θανάσιμο κίνδυνο όσους εκείνη την ώρα πετούσαν...
Τριάντα χιλιάδες επιβάτες, 150 αεροπλάνα που πετούσαν στον ελληνικό ουρανό λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα της Πέμπτης και για 8 αγωνιώδη λεπτά, έζησαν ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο.

Ήταν τα 8 κρίσιμα λεπτά που έπαθαν μπλακ άουτ όλα τα ραντάρ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και βρέθηκαν 150 αεροπλάνα να πετούν εντελώς στα τυφλά μες στη νύχτα και χωρίς καμία καθοδήγηση από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.
Από εκείνη την ώρα και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευή υπήρξε κατάρρευση και των ραντάρ ελέγχου και του FIR Αθηνών που για 11 ώρες παρέμεινε «σκοτεινό» στη μισή του έκταση χωρίς να μπορούν να το ελέγξουν τα «μάτια» της πολεμικής αεροπορίας.
Σε αυτό το διάστημα παρατηρήθηκε αθρόα είσοδος πολεμικών αεροσκαφών της Tουρκίας (κυρίως φωτογραφικών) που βρήκαν μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους σε απαγορευμένους ελληνικούς εναέριους χώρους καθώς δεν τους «έβλεπαν» τα ελληνικά ραντάρ.
Ήδη με απόλυτη μυστικότητα αξιωματικοί της ΕΥΠ και του δεύτερου γραφείου πληροφοριών κάνουν έρευνα για να διαπιστωθεί τι και ποιος προκάλεσε το μπλακ άουτ στα ραντάρ της πολιτικής και πολεμικής αεροπορίας.
Ερευνώνται 3 εκδοχές:
Πρώτο: Περιστατικό τυχαίο και μη αναμενόμενο πρόβλημα λόγω βλάβης στο σύστημα ηλεκτροδότησης του κέντρου ελέγχου Αθηνών-Μακεδονίας που βγήκε έτσι εκτός λειτουργίας (αυτή είναι η κυβερνητική άποψη).
Δεύτερο: Αναμενόμενο περιστατικό λόγω «γερασμένου» συστήματος λειτουργίας των ελληνικών ραντάρ (το περίφημο σύστημα PALLAS) όπου εγκαταστάθηκε το 1985 και αφέθηκε από τότε στη τύχη του (άποψη των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας)
Τρίτο: Σαμποτάζ με παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα στο κεντρικό σύστημα ραντάρ του Ελ. Βενιζέλος.
Ήδη επίσημα η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας Ελένη Ράικου μετά από εντολή του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση ξεκίνησε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα. 

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_3305.html

Ανακοίνωση του Υπ.Οικ.για το ζήτημα της καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης

Από το Υπουργείο Οικονομικών, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σε σχέση με το ζήτημα της καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης από τους μισθωτούς κα συνταξιούχους, η οποία για το έτος 2012 θα παρακρατείται ανά μήνα, ενώ την ίδια χρονιά θα καταβληθεί με το εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος του 2011 και η εισφορά αλληλεγγύης του 2011, διευκρινίζεται ότι στη σχετική τροπολογία προβλέπεται η έκδοση υπουργικής απόφασης με την οπoία ρυθμίζεται:


α. Ο τρόπος απεικόνισης της εισφοράς αλληλεγγύης του 2011, στο εκκαθαριστικό σημείωμα του φόρου εισοδήματος του 2011, που θα αποσταλεί μέσα στο....
2012.

β. Ο ειδικότερος τρόπος καταβολής της εισφοράς αλληλεγγύης του 2011 σε δόσεις, ώστε να αποσυμφορηθεί η πίεση που προκαλείται από την ταμειακή καταβολή μέσα στο 2012, της εισφοράς αλληλεγγύης τόσο του 2012 (με παρακράτηση) όσο και του 2011 (με την εκκαθάριση του φόρου εισοδήματος του 2011 ). 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_6756.html

Υποχρεωτικό το «κούρεμα» στις τράπεζες

«ΒΟΜΒΑ» ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΒΑΖΕΙ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ
Όχι μόνο μεγαλύτερο αλλά και υποχρεωτικό θα είναι το «κούρεμα» που θα υποστούν οι τράπεζες, στη περίπτωση που δεν συναινέσουν στο πλέγμα προτάσεων που ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, βάζοντας «φωτιά» έτσι στις συζητήσεις και στα σενάρια περί ελεγχόμενης χρεοκοπίας της Ελλάδας!

Τη βόμβα έριξε ο πρόεδρος του EUROGROUP μιλώντας στο Γερμανικό Ραδιόφωνο, λίγο πριν τις κρίσιμες επαφές που θα έχει ο ίδιος με τον Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους των ιδιωτικών τραπεζών: «Οι ιδιωτικές τράπεζες πρέπει να γνωρίζουν ότι αν η εθελούσια συμμετοχή των πιστωτών δεν είναι επαρκής και αν δεν συμφωνήσουμε με την προσφορά...
που θα πρέπει να κάνουν οι τράπεζες, τότε θα πρέπει να βάλουμε σκοπό μια μη εθελοντική συμμετοχή των πιστωτών»!

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον απόηχο της συνάντησης του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, όπου ο Ζ.Κ. Γιούνκερ παραδέχθηκε ότι θα τεθεί προς συζήτηση και το σενάριο περί «κουρέματος» 50% στα ελληνικά ομολόγα, ενώ την ίδια ώρα σε συνέντευξη του στο γαλλικό ραδιόφωνο, ο Γάλλος ομόλογος του Ε. Βενιζέλου παραδεχόταν ότι το «κούρεμα» του 21% είναι ξεπερασμένο από τις εξελίξεις κι ως εκ τούτου οι συζητήσεις γίνονται για μεγαλύτερο «κούρεμα».

Καθοριστικός παράγοντας χαρακτηρίζεται η αξιολόγηση της Τρόικας, με βάση την οποία θα κριθεί και η βιωσιμότητα του Χρέους, ενώ σε κάθε περίπτωση οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν σε συνάρτηση με σχέδιο αποτελεσματικής στήριξης των τραπεζών, οι οποίες θα υποστούν βαρύ πλήγμα- κυρίως οι ελληνικές- λόγω του μεγαλύτερου «κουρέματος».
Από iefimerida
 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4756.html

Ποιος λέει την αλήθεια κ. Βενιζέλε εσείς ή το Ελεγκτικό Συνέδριο ;;

“Το Ελεγκτικό Συνέδριο δεν έχει πει τίποτα περί αντισυνταγματικότητας. Δεν υπάρχει καμμία σχετική παρατήρηση στη συνημμένη γνωμοδότησή του στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Καμμία. Γιατί επικαλείστε το Ελεγκτικό Συνέδριο; Το Ελεγκτικό Συνέδριο γνωμοδοτεί υποχρεωτικώς για τα συνταξιοδοτικά νομοσχέδια και η γνωμοδότηση τίθεται υπ’ όψιν της Βουλής.” Aυτή ήταν η απάντηση του κ. Βενιζέλου σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ροντούλη, σχετικά με το χαράτσι του 40 % στους αποστράτους κάτω των 55 και την αντισυνταγματικότητα του μέτρου με βάση τις παρατηρήσεις του ελεγκτικού συνεδρίου.

Τι είπε ο κ. Βενιζέλος ότι: Δεν υπάρχει καμμία σχετική παρατήρηση στη συνημμένη γνωμοδότησή του στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο. Καμμία.
Ποια ήταν όμως η έκθεση του ελεγκτικού συνεδρίου ;;
Έχει δίκιο ο κ. Βενιζέλος, πράγματι δεν υπήρχαν παρατηρήσεις ;;

Aς δούμε τι αναφέρουν τα πρακτικά του ελεγκτικού συνεδρίου επί της επίμαχης διάταξης:



Ποιος λέει την αλήθεια κ. Βενιζέλε εσείς ή το Ελεγκτικό Συνέδριο ;;

 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_7790.html

Ο. Βουδούρης στο BriefingNews: «Δεν πιστεύω τον Βενιζέλο»

«Δεν μπορώ να δεχθώ τον ισχυρισμό του Υπουργού Οικονομικών ότι το άρθρο 37 είναι προαπαιτούμενο για την έκτη δόση.»
Την δήλωση αυτή έκανε στο BriefingNews ο Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Οδυσσέας Βουδούρης, τονίζοντας: «Περιμένουμε διάλογο με επιχειρήματα».

Σε ερώτηση τι θα γίνει εάν τα επιχειρήματα από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου δεν τον....
πείσουν, ο κ. Βουδούρης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν πιστεύω».

Παράλληλα κατέθεσε και το σκεπτικό του γι αυτή του την άρνηση:

«Η οικονομική κρίση οφείλεται στο δημόσιο χρέος και στο έλλειμμα που το τρέφει. Για αυτό και δεχόμαστε μέτρα όπως το ενιαίο μισθολόγιο ή την εργασιακή εφεδρεία.
Όμως οι μισθοί και η εργασιακή νομοθεσία του ιδιωτικού τομέα δεν ήταν και δεν είναι το εμπόδιο για επενδύσεις και ανάπτυξη στην Ελλάδα.
Απαιτήσεις όπως η μείωση των ήδη χαμηλών μισθών του ιδιωτικού τομέα ή η επιδείνωση για τους εργαζόμενους των εργασιακών σχέσεων (που σημειωτέον δεν ζητά ούτε ο Σ.Ε.Β) δεν αφορούν στην έξοδο από την κρίση.»


http://www.briefingnews.gr

Το "τέλος" του ημερολογίου των Μάγια - Ηλιακές καταιγίδες - Αλλαγές στη Γη και τη Συνείδηση

Θαρρώ πως ειδικά μετά την προηγούμενη ανάρτηση το θέμα αυτό είναι που μας χαρίζει εκείνη την άλλη ματιά: τη ματιά της βεβαιότητας πως το σύμπαν είναι με το μέρος μας και όχι με το μέρος των "συστημάτων εξουσίας και ελέγχου"...
και εξηγεί και μέρος της προηγούμενης τοποθέτησης...

του Dr Calleman
Paris, September 30, 2011 (11 Eb)
8th day of the sixth night of the Ninth wave
μετάφραση-απόδοση τοξότισσα

Γιορτάσαμε σήμερα την Κοσμική Σύγκλιση και υπάρχει λιγότερο από μια νύχτα και μια ημέρα πριν από την εκπλήρωση του εξελικτικού σχεδίου για όλη τη δημιουργία (ή τουλάχιστον την επίτευξη της κορυφής). Όπως είχε προβλεφθεί το έννατο κύμα αυτού του σχεδίου, το οποίο φτάνει στο τέλος μαζί με τα άλλα κύματα του ημερολογίου των Μάγιας στις 28 Οκτωβρίου του 2011, έφερε μια τεράστια αύξηση της συχνότητας στον κόσμο. Αυτό έγινε αισθητό σε προσωπικό επίπεδο από πολλούς, αλλά έγινε επίσης εμφανές στην εξάπλωση του πολιτικού και οικονομικού χάους σε μεγάλες περιοχές του κόσμου. Η σημερινή αστάθεια είναι εμφανής, όχι μόνο στο τι συμβαίνει πραγματικά, αλλά και στις συνεχείς αλλαγές σχετικά με τον τρόπο  που γίνονται αντιληπτά και να αναφέρονται γεγονότα ή εξελίξεις. Για την Ελλάδα, για παράδειγμα, τη μία ημέρα, δήλωναν ότι έχει πτωχεύσει, μια άλλη [ως σώθηκε πλήρως με τη βοήθεια της τρόικας, και την επόμενη μέρα και πάλι λεγόταν ότι είναι σε πτώχευση. Τη μια μέρα (λεγόταν πως) το καθεστώς Ghaddafi έχει πέσει και την άλλη πως και πάλι αγωνίζονται... για να πέσει την επόμενη μέρα και πάλι.

Σε αυτόν τον κόσμο των αβέβαιων ερμηνειών τα μέσα εναλλακτικών ειδήσεων στο Διαδίκτυο, έχουν  προσπαθήσει να καλύψουν το κενό μιλώντας μερικές φορές με απόλυτη βεβαιότητα για τις επικείμενες καταστροφές. Εκεί, μια μέρα ο κομήτης elenin λεγόταν πως θα δημιουργήσει σεισμούς και θα δώσει ένα τέλος στον κόσμο, την επόμενη πως δεν υπάρχει και μετά κάποιος άλλος κομήτης εμφανιζόταν (ή μήπως ήταν ο πλανήτης Χ;). Οτιδήποτε, δεν έχει σημασία πόσο τρελό ή απίθανο είναι, μπορεί να βρει σήμερα ένα προσεκτικό ακροατήριο στο YouTube και να παρουσιάζεται σαν να ήταν σοβαρές πληροφορίες. Στην αστάθεια του κόσμου προστέθηκε έτσι και το χάος των πληροφοριών και είναι ένα κοινό συναίσθημα μεταξύ πολλών, πως δεν ξέρουν ποιον ή τι να πιστέψουν. Το διανοητικό πλαίσιο εντός του οποίου οι άνθρωποι έχουν κατανοήσει τον κόσμο διαβρώνεται και αυτό, όπως και η πραγματική πορεία των γεγονότων, και αποτελεί και αυτό ένα σημάδι των καιρών μας. Μερικοί απορρίπτουν το νόημα της πνευματικής  κατανόησης συνολικά.

Αυτή η διάβρωση προετοιμάζει το έδαφος για ένα νέο άνοιγμα και μια ριζική αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας και πιστοποιεί το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του κόσμου έχει κλονιστεί από προηγούμενη ισορροπία του, πριν από το ένατο κύμα. Πίσω από όλα αυτά μπορούμε να βρούμε μια κάπως νευρική προσδοκία για κάτι άγνωστο και δραματικό που πρόκειται να συμβεί. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στο μυαλό πολλών ανθρώπων η προσδοκία αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό αρνητική. Μετά από όλα, η ανάπτυξη του ένατου κύματος ήταν ουσιαστικά προβλέψιμη, αφού έγινε σύμφωνα με την Αποκάλυψη 16, όπου κατά τις επτά ημέρες παρουσιάζονται οι περισσότερες καταστροφές στις παλιές δομές του κόσμου. Έτσι, η πρόοδος κατά μήκος των παλαιών διαδρομών βήμα-βήμα έχει αποκλειστεί και η εμπειρία του αδιέξοδου του τρέχοντος πολιτισμού μας έχει εξαπλωθεί ευρέως, με λίγα πράγματα προς το παρών να δείχνουν την άποψη των εναλλακτικών λύσεων. Οι καινοτομίες που έχουν προκύψει από το Ένατο κύμα ήταν έτσι, στον κόσμο γενικότερα, λίγες και μακριά μεταξύ τους. Αν και πολλοί είχαν εσωτερική αφύπνιση ενότητας, οι εξωτερικής εκδηλώσεις της ήταν πολύ οριακές.

Στο πλαίσιο της διάβρωσης του σημερινού κόσμου είχα προβλέψει σε σχετικά πρώιμο στάδιο, πολύ σωστά, ότι η πέμπτη ημέρα του ένατου κύματος θα είναι η ενέργεια που θα επιταχύνει την οικονομική ύφεση (Και η οικονομία μπορεί να είναι ο καλύτερος καθρέφτης για το πώς οι άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους). Αυτό ήταν στην πραγματικότητα και η στιγμή που η λεγόμενες «αγορές» πραγματικά άρχισαν να επηρεάζονται από την παγκόσμια κρίση, που έκτοτε συνέχισε να εμβαθύνει με κάθε νέο σημείο μετατόπισης του ένατου κύματος. Η παρατεταμένη φύση αυτής της κρίσης δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για την κατάρρευση του οικονομικού και πολιτικού συστήματος του κόσμου και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Η ανάπτυξη σε βασικές χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία έχει σταματήσει (για να μην αναφέρουμε την Ελλάδα και την Ιταλία), η οποία στην πράξη μπλοκάρει όλες τις προσπάθειες για την αποπληρωμή των χρεών.

Η οικονομική ύφεση έχει εμφανίσει κάποια εκπληκτικά στοιχεία, όπως την επιθυμία που εξέφρασε μια χορωδία σούπερ πλουσίων να φορολογούνται περισσότερο και την πιθανότητα να αγοράσει η Κίνα το χρέος από την Ιταλία ή άλλες χώρες του ευρώ για να τις κρατήσει στη ζωή. Εγώ πάντως θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι όλα αυτά θα συμβούν στην πραγματικότητα και η αίσθηση που έχει κανείς είναι ότι οι κυβερνώντες έχουν ξεμείνει από κόλπα. Παρά το αδιέξοδο, μπορεί όμως να ειπωθεί ότι η ζωή σε πολλά μέρη του κόσμου εξακολουθεί να εμφανίζεται σαν business as usual. Έτσι, κανένα γεγονός δεν έχει ακόμη σταθεί αρκετά ισχυρό ώστε να επισπεύσει την κατάρρευση που πολλοί περιμένουν ή φοβούνται και φαίνεται τώρα ότι αυτό δεν θα συμβεί μέχρι την έβδομη ημέρα του ένατου κύματος, 11 - 28 Οκτωβρίου. Αν είναι έτσι, τότε το τέλος του ημερολογίου μπορεί να μετατραπεί σε μια πολύ σημαντική ασυνέχεια.

Αυτό που παρατηρούμε δεν είναι συνεπώς μια άλλη ύφεση, αλλά το τέλος του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος και οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ κατά της «Wall Street» μπορεί να αποτελούν πολύ καλή ένδειξη γι΄αυτό. Έχει όμως παράλληλα κανείς την εντύπωση ότι για όσο διάστημα το παλιό σύστημα επιβιώνει δεν υπάρχει πραγματικό άνοιγμα για να δημιουργήσετε ένα νέο κόσμο να το αντικαταστήσει. Για να γίνει αυτό θα ερχόταν σε πάρα πολύ έντονη σύγκρουση με τη νομιμότητα της τρέχουσας δυαδικής δομής της εξουσίας, και μόνο αφού συμβεί κάποιο είδος πλήρους κατάρρευσης θα ήταν οι άνθρωποι γενικά υποχρεωμένοι και εμπνευσμένοι να δημιουργήσουν ένα νέο τρόπο ζωής που να αφορά την σφαίρα της πολιτικής και της οικονομίας. Για να αποφευχθούν μια τέτοιου είδους γέννησης ενός νέου κόσμου, μπορούμε επίσης να είμαστε βέβαιοι ότι όταν έρθει η κατάρρευση αυτή, θα παρουσιαστεί από τις εξουσίες σαν τίποτε άλλο παρά μια προσωρινή ύφεση. Αυτή η ψευδαίσθηση μπορεί τότε να κυριαρχήσει σε πολλούς που δεν κατέχουν την προοπτική του ημερολογίου των Μάγιας όσων αφορά μια εξέλιξη προς την συνείδηση ​​ενότητας και αυτό υπογραμμίζει επίσης τον κίνδυνο του να πιστεύει κανείς αυτούς που λένε ότι το ημερολόγιο τελειώνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012, κάτι που θα παίξουν επιδέξια στα χέρια τους εκείνοι που θέλουν να αναβιώσουν το παλιό σύστημα.

Εκτός από την εμβάθυνση του πολιτικού και οικονομικού χάους, το ένατο κύμα έφερε επίσης σημαντική εντατικοποίηση πολλών τύπων φυσικών καταστροφών, μερικές φορές σε μέρη που δεν έχουν δει ποτέ πριν κάτι ανάλογο. Αυτό έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο ενδιαφέρον για όλα αυτά τα φαινόμενα και ένα είδος γοητείας για την καταστροφή έχει αναδειχθεί στο Διαδίκτυο, όπου μερικοί εκπέμπουν προς τα έξω πληροφορίες φυσικών καταστροφών, χωρίς να παρέχουν οποιοδήποτε πλαίσιο ή εξήγηση στο γιατί μπορεί να συμβαίνει τώρα. Οι εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνουν ηλιακές εκλάμψεις, κομήτες, σεισμούς, πλημμύρες, κύματα καύσωνα και ακραίουςς ανέμους, πολλά από τα οποία έχουν αυξηθεί κατά το ένατο κύμα.

(...) Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο στην περίπτωση των λεγόμενων Αλλαγών στη Γη, που δημιουργούν μεταβαλλόμενες ακτογραμμές, όπως είχαν αρχικά προβλεφθεί από τον Edgar Cayce, αλλά λανθασμένα προβλέφθηκε να συμβούν κατά την περίοδο 1958-1998. Λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον που έλκουν σήμερα είναι σημαντικό να αναρωτηθούμε αν σε κάποιο βαθμό θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος του κοσμικού σχεδίου και, συνεπώς, να είναι προβλέψιμα με βάση το ημερολόγιο των Μάγιας. Στο "ημερολόγιο των Μάγιας και  μεταμόρφωση της Συνείδησης" (2004) είχα γράψει:
«Τουλάχιστον μερικές μικρές αλλαγές στη γη μπορεί να προκύψουν από την υψηλή συχνότητα αλλαγής στη συνείδηση, στην οποία ​​υποβάλλεται τώρα ο κόσμος. Όμως η αντιστροφή αιτίας και αποτελέσματος προκειμένου να παράξουν το σενάριο "Ημέρας της Κρίσεως", όπου αυτές οι αλλαγές στη γη παρουσιάζονται ως αυτοσκοπός της συγκεκριμένης φάσης της δημιουργίας είναι αστήρικτη. Οποιαδήποτε πιθανά φυσικά αποτελέσματα πρέπει να θεωρούνται μόνο ως προϊόντα των αλλαγών στον τομέα της συνείδησης ​​[...] »και θεωρώ αυτή τη δήλωση ως έγκυρη και σημαντική ακόμα και σήμερα. 

Καθώς η υψηλή συχνότητα αλλαγής του Ένατου κύματος λειτουργεί σε πολλά επίπεδα του σύμπαντος ταυτόχρονα, όπως το συμπαντικό, τα γαλαξιακά, τα ηλιακά, τα πλανητικά και τα ανθρώπινα (συστήματα), θα περιμέναμε να δούμε να εκδηλώνεται και σε όλα αυτά. Ενώ ίσως να είναι δύσκολο να μελετηθούν οι εκδηλώσεις του σε κοσμικό ή γαλαξιακό επίπεδο, είναι δυνατό να το γίνει στο επίπεδο του ήλιου, που όλο και περισσότερο γίνεται επίκεντρο της προσοχής με τις εκλάμψεις του. Είναι αυτές οι φωτοβολίδες, το μεγαλύτερο από τα οποία στο πλαίσιο του ένατου κύμα έχουν συνοψίζονται παρακάτω, τότε που σχετίζονται με το ημερολόγιο των Μάγιας;

 Σημαντικές ηλιακές εκλάμψεις                   Κοσμική ενέργεια και αλλαγή                            
X 1.5 - 9, Μάρ, 2011                                       Έναρξη της πρώτης ημέρας (9 Μαρτίου)
Μ 9.3 - 30 του Ιούλη του 2011                        Έναρξη της πέμπτης ημέρας (31 Ιουλίου)
Μ 9.3 - 4, Αυγούστου 2011
X 6.9 - 9 Αυγούστου, 2011
X 2.1 - 6 Σεπτέμβρη του 2011                        Έναρξη της έκτης ημέρας (5η Σεπτεμβρίου)
X 1.8 - 7 Σεπτεμβρίου του 2011
X 1.4 - 22, Σεπ 2011                                       Έναρξη της έκτης νύχτας (Σεπ 23)

(Και ακόμη πιο σφοδρή ηλιακή έκρηξη στις 4 Οκτωβρίου με την κορύφωση της 6ης και τελευταίας "νύχτας" -σημ. τοξότισσας)

Αυτό είναι ένα σύνθετο ζήτημα που θα απαιτούσε δεδομένα προς ανάλυση που να έχουν συγκεντρωθεί σε διάστημα μεγάλων χρονικών περιόδων- πράγμα που ουσιαστικά λείπει. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον προαναφερθέντα κατάλογο σημειώθηκαν σημαντικά μεγάλες ηλιακές εκλάμψεις κατά την έναρξη του ένατου κύματος στις 9 Μαρτίου, καθώς και στο ξεκίνημα της πέμπτης και έκτης ημέρας. Υποθετικά μπορεί να υπάρχει λοιπόν, μια σύνδεση ανάμεσα σε αυτές τις εκκρήξεις και το ένατο κύμα του ημερολογίου των Μάγιας. Ακόμα κι αν μια εντατικοποίηση της ηλιακής δραστηριότητας, αναμένεται ως μέρος οποιουδήποτε τακτικού ηλιακού κύκλου, αυτό που στη δεδομένη στιγμή είναι απροσδόκητο, είναι πως η τωρινή αυτή η δραστηριότητα φαίνεται να έχει καθυστερήσει για αρκετά χρόνια και γίνεται εμφανής μόλις τώρα σε εμφανή συγχρονισμό με το ένατο κύμα. Αν αυτό είναι αλήθεια , θα πρέπει να αναμένεται εντατικοποίηση των ηλιακών εκλάμψεων προς το τέλος του ένατου κύματος κατά την έβδομη ημέρα που ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου.

Όσων αφορά τη σεισμική δραστηριότητα του πλανήτη μας, η σύνδεση με το ημερολόγιο των Μάγιας είναι πιο σαφής, όπως έχω αναφέρει στο "Σκόπιμο Σύμπαν" (The Purposeful Universe). Έτσι, η μετατόπιση των ηπείρων προκαλείται από παλμούς στο πλανητικό δέντρο της ζωής  και αυτή η μετατόπιση (ονομάζεται κίνηση των Τεκτονικών Πλακών) είναι η αιτία όλων των σεισμών και των ηφαιστειακών εκρήξειων στον πλανήτη μας. Δεδομένου ότι το ημερολόγιο είναι τώρα έτοιμο να έρθει στο τέλος του, θα μπορεί κανείς να αναρωτηθεί εάν και η ηπειρωτική δομή της Γης, ο παγκόσμιος εγκέφαλος, ίσως τώρα να ολοκληρώνεται και αν αυτό θα επηρεάσει τη σταθερότητα του φλοιού της Γης. Αν το κάνει, τότε ίσως η αυξημένη σεισμική δραστηριότητα τα τελευταία χρόνια να προέρχεται από το γεγονός ότι ο εσωτερικός πυρήνας της Γης, έρχεται τώρα σε ακριβή ρύθμιση για τη μετάδοση της νέας συνείδησης ενότητας από το Κοσμικό Δέντρο της Ζωής. Αυτή η "μικρορύθμιση" μπορεί, ωστόσο, από την πλευρά μας που ζούμε στην επιφάνειά να μη βιώνεται ως ιδιαίτερα «λεπτή» και θα μπορούσε στην πραγματικότητα να έχει αρκετά δραματικές συνέπειες. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι σημαντικό να δούμε ότι αυτές αποτελούν μέρος ενός στοχοθετημένου σχεδίου.

Αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση που έχω ακούσει όσων αφορά τους λόγους για τους οποίους θα υπάρξει εντατικοποίηση της σεισμικής δραστηριότητας σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή,  εντατικοποίηση, η οποία ήταν ασφαλώς εμφανής κατά την "σπορά" του ένατου κύματος μέσα από το σεισμό και το τσουνάμι στην Ιαπωνία. Αν υπάρχει μια αυξημένη σεισμική δραστηριότητα στην τρέχουσα χρονική στιγμή θα ήταν με άλλα λόγια επειδή το ημερολόγιο πλησιάζει στο τέλος του. Αν και αυτό αποτελεί μία υπόθεση, εντούτοις εγώ από την πλευρά μου, θα επέλεγα να βρίσκομαι σε σεισμικά σταθερή θέση, τον καιρό που το ημερολόγιο πλησιάζει στο τέλος του.

Δεδομένου ότι αυτή πιθανότατα να είναι η τελευταία μου επικοινωνία πριν από το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας στις 28 Οκτωβρίου 2011, θα μπορούσα σε αυτό το σημείο να συζητήσω κατά κάποιο τρόπο και  το μπορεί να σημαίνει αυτό το «τέλος», που φυσικά, είναι ένα ερώτημα που έχει συζητηθεί για αρκετό χρονικό διάστημα. Βασική απάντηση μου θα ήταν ότι το σύμπαν επιτυγχάνει την υψηλότερη κβαντική του κατάσταση και πως δημιουργεί ένα νέο στάδιο για τη ζωή (στην κορυφή των εννέα ορόφων της πυραμίδας). Είναι, επομένως, μια κοινή παρανόηση ότι ένας "νέος" κύκλος θα αρχίσει μετά το τέλος του ημερολογίου. Αυτή είναι μια παρανόηση, διότι αυτό που φτάνει στο τέλος του δεν είναι ένας κύκλος για να αρχίσει ένας νέος, αλλά εννέα γραμμικά εξελικτικά κύματα. Η μόνη πτυχή του προφητικού ημερολογίου των Μάγιας που μπορεί να περιγραφεί ως κυκλική είναι οι 260 ημέρες του Τζόλκιν και αυτό αποτελεί το μόνο κύκλο που θα έρθει στο τέλος του στο ίδιο διάστημα. Ωστόσο, ακόμη και αν αυτός ο κύκλος είναι σημαντικός ως μήτρα των ενεργειών της δημιουργίας και έχει απήχηση σε προσωπικό με τις ενδείξεις ημέρας, δεν παίζει κανένα ρόλο στην προώθηση της μεγάλης κλίμακας εξέλιξης του σύμπαντος ή την εξέλιξη της συνείδησης.

Με αυτό κατά νου βλέπω τρεις δυνατές εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να ακολουθήσει μετά το σύμπαν αφού επιτευχθεί η υψηλότερη κατάσταση του:

  1. Η πρώτη, και πιο δραματική εναλλακτική λύση, είναι ότι όλα τα κύματα - καθώς και ο κύκλος τζόλκιν - έρχονται σε ένα τέλος. Αυτό θα σήμαινε πιθανό απότομο τέλος σε όλες τις μελλοντικές ενεργειακές ρυθμίσεις της ζωής και της δράσης μας και ένα είδος σοκ ελευθερίας. Η ζωή θα βιώνεται πλήρως από στιγμή σε στιγμή, και κάθε στιγμή θα είναι μια αιωνιότητα που δεν θα συνδέεται οργανικά με άλλες στιγμές. 
  2. Η δεύτερη εναλλακτική λύση, προς την οποία κλίνω σήμερα, είναι το τέλος των κυμάτων, αφού έχουν πια καταφέρει τους εξελικτικούς σκοπούς τους, αλλά το τζόλκιν θα εξακολουθεί να παρέχει κάποια ενεργητική παραλλαγή στο φόντο. Αυτό θα σημαίνει επίσης πως θα ζούμε από στιγμή σε στιγμή, χωρίς κανένα κύμα να κατευθύνει την εξέλιξη μας, αλλά θα υπάρχει μια καθημερινή παραλλαγή του Τζόλκιν (πηγών ενέργειας) που θα μπορούσε να μας εμποδίσει από το να βιώνουμε τη ζωή ως εντελώς "αιώνια"/άχρονη. 
  3. Η τρίτη εναλλακτική λύση είναι ότι όχι μόνο το Τζόλκιν, αλλά και τα εννέα κύματα δημιουργίας (Κάτω Κόσμοι) θα συνεχίσουν επ 'αόριστον, και πως το σύνολο των κορυφών και των κοιλάδων δεν περιορίζεται σε δεκατρία. Αυτό εξακολουθεί να σημαίνει ότι δεν θα να εξαρτόμαστε πλέον από τις διαδικασίες εξέλιξης (από το σπόρο μέχρι να ωριμάσουν οι καρποί), αλλά δεν θα σήμαινε ότι η ζωή θα ήταν σαν ένα αιώνιο τώρα. Αντίθετα, όλα τα κύματα που οδηγούν σήμερα την εξέλιξή μας θα συνεχιστούν και μετά την πραγματοποίηση της συνείδησης ενότητας, αλλά πραγματικά χωρίς τέλος.
Η τελευταία αυτή άποψη φαίνεται να έχουν επικρατήσει στην περιοχή του Παλένκε στην αρχαιότητα, αφού οι ημερολογιακές ημερομηνίες που αναφέρονται εκεί βαθιά στο μέλλον, ακόμα και αν οι ημερομηνίες αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν ως προφητικές. Νιώθω σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι δυνατό να πει κανείς με βεβαιότητα ποια από τις τρεις εναλλακτικές λύσεις θα παίξει μετά το τέλος του ημερολογίου, αλλά όποια κι αν είναι αυτή θα αποτελέσει μια θεμελιώδη ασυνέχεια και ένα σημαντικό, αν όχι ολικό, μετασχηματισμό της εμπειρίας της ζωής μας. Έστω και μία από αυτές  θα σήμαινε το τέλος της κατευθυνόμενης εξέλιξης και την έναρξη της ελευθερίας απλά να είσαι. Ίσως είναι επειδή ακούνε αυτή την πρόσκληση από το «μέλλον», και παρά την ταυτόχρονη παρουσία ορισμένων αρνητικών οιωνών στην τρέχουσα χρονική στιγμή, βρίσκουμε ένα αξιοσημείωτο αριθμό ανθρώπων που  επιστρέφουν στο σπίτι και τον εαυτό τους και πραγματικά αρχίζουν να εκτιμούν τη ζωή ακριβώς όπως είναι.
Ίσως μετά από όλα αυτά η μετακίνηση στη συνείδηση ​​ενότητας να συνεχίζεται και ότι το σύμπαν να αρχίζει τώρα να μας επιτρέψει να είμαστε απλώς αυτό που είμαστε.

Καρλ Γιόχαν Κάλεμαν
Παρίσι, 30 Σεπτέμβρη 2011 (11 Eb)
8η ημέρα της έκτης νύχτας του 9ου κύματος


Giorgaki εσύ και τα παληκαρόπουλα δεν κατηγορούσες ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ & Ρουσόπουλο για ΕΦΡΑΙΜ. Πάρε για να έχεις…


Μπορεί επί ένα χρόνο -κατά την διάρκεια διακυβέρνησης Καραμανλή- να ήταν τo κεντρικό πρόσωπο της επικαιρότητας, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να τον «δαιμονοποίησε» για να εξυπηρετήσει κομματικούς σκοπούς, αλλά χθες ο Γιώργος Παπανδρέου φωτογραφήθηκε χαμογελώντας μαζί του! Ποιό είναι το μυστηριώδες πρόσωπο;
Μα βέβαια, ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. Με τις ευλογίες του…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αφού έγινε γνωστή η συγκεκριμένη εξέλιξη κυκλοφόρησαν και τα πρώτα ανέκδοτα στη δημοσιογραφική πιάτσα. Το καλύτερο… εμφανίζει τον Παπανδρέου να προτείνει στον Εφραίμ το υπουργείο Οικονομικών

apospasma.gr


(σσΟ: Πάει γάντι με πρωθυπουργό τον άλλον πρόσφατα αγιοποιηθέντα “Βατοπαιδινό”, τον κύριο Προβόπουλο…)

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/10/giorgaki.html

NEA "ΦΑΕΙΝΗ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ! Aπό το μισθό θα παρακρατείται και η έκτακτη εισφορά



 «Συνέταιρο» στο μισθό μας και συνεργάτη στην τσέπη μας μετατρέπει ο κ. Παπανδρέου τον αντιπρόεδρό του ο οποίο σε ρυθμό πολυβόλου επιβάλει ανάλγητα μέτρα. Το τελευταίο είναι και το πιο αισχρό. Ο έκτακτος φόρος στα εισοδήματά μας, η εισφορά που επέβαλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο του μεσοπρόθεσμου, για τα λεφτά που πήραμε το 2010, για φέτος θα πληρωθεί σε έξι δόσεις αφού μας ήρθε το περίφημο μπιλιετάκι.
Όμως, όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος, στο εξής η έκτακτη εισφορά -που μάλλον θα γίνει μόνιμη- θα μας παρακρατείται από το μηνιαίο μισθό μας! Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν ότι δε θα έχουν διαρροές και όλοι θα είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν αφού κάθε μήνα θα τους παρακρατείται υποχρεωτικά. Δε μας έφταναν δηλαδή οι μειώσεις στους μισθούς που βλέπουμε κάθε μήνα, τώρα θα έχουμε και άλλες κρατήσεις με αποτέλεσμα να εξανεμιστεί το εισόδημά μας.Λένε μάλιστα ότι μας κάνουν και χάρη αφού θα πληρώνεται η εισφορά σε 12 ή 14 δόσεις, όσοι είναι οι μισθοί, κι όχι σε έξι όπως έγινε με το φετινό χαράτσι. Μπορεί, όμως, ο ευφυής κ. Βενιζέλος να μας απαντήσει τα εξής:
  1. Τι θα γίνει με τους χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που δεν είναι δηλαδή μισθωτοί; Θα το πληρώνουν το χαράτσι και πώς θα τους αναγκάσει να το κάνουν;
  2. Αν κάποιος ήθελε να πληρώσει το χαράτσι εφάπαξ και να έχει έκπτωση, τώρα γιατί του το στερεί ο κ. Βενιζέλος;
  3. Τι θα γίνει με τις χιλιάδες εταιρείες που παρακρατούν κάθε μήνα τους φόρους από τους εργαζόμενους και δεν τους καταβάλουν στην εφορία; Διότι υπάρχουν πάρα πολλές τέτοιες.
  4. Και το βασικότερο; Για δύο χρόνια δεν έλεγαν ότι θα είναι η έκτακτη εισφορά; Γιατί φαίνεται ότι θα γίνει μόνιμη και μάλιστα για μια εισφορά που αφορά εισοδήματα για το οποία έχουν γίνει παρακρατήσεις;
Ψιλά γράμματα για τον κ. Βενιζέλο. Εισπράκτορας της τρόικας είναι, σιγά μην ενδιαφέρεται για το μισθό του κάθε ένα από εμάς.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/nea.html

ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ...








Αν και έφαγε τα μούτρα του ο Καστανίδης όταν έφερε το νόμο αυτό στη διαβούλευση όπου το 100% των σχολιαστών ξεφτίλισαν το Καστανοφασιστοειδές, τελικά πέρασε ο Νόμος, υπερψηφίστηκε και τέθηκε σε ισχύ από σήμερα. Από σήμερα δηλαδή όποιος πει κακή λεξούλα πχ για τα αλβανικά αποβράσματα με τα καλάσνικοφ που βιάζουν μανάδες μπροστά στα παιδιά τους, θα πηγαίνει φυλακή. Ας έλθουν λοιπόν να μας πιάσουν να μας πάνε φυλακή. Ο ξενολαγνικός και αντιρατσιστικός φασισμός δεν θα περάσει. Θα πρέπει πρώτα να πάει ο Καστανίδης, ο Γιωργάκης και οι άλλοι σοσιαλφασίστες να μείνουν στον Άγιο Παντελεήμονα και μετά μπορεί να περάσει. Δεν θα μου πει κανείς σοσιαλιστόπουστας το πως, το τι θα πιστεύω, θα διαπιστώνω και θα αισθάνομαι για τα αλλοδαπά ζώα που μπουκάρουν στα σπίτια, βιάζουν, ξεδοντιάζουν γριούλες και ξυλοκοπούν και σφάζουν ανήμπορους παππούδες. Τον δικό μου πατέρα έστειλαν αλβανοί στην εντατική για ένα μήνα με σπασμένο το κεφάλι και στο δικό μου αστυνομοαφύλακτο σπίτι μπούκαραν αλβανοί και άλλοι τυχοδιώκτες καθάρματα της αλλοδαπής, δεν άνοιξαν το κεφάλι του πατέρα του Καστανίδη, ούτε του Γιωργάκη, ούτε μπούκαραν στα σπίτια εκείνων, γιατί αυτούς τους φυλάνε από 16 διμοιρίες ενώ όταν τους φωνάζω εγώ να με προστατέψουν εκείνοι παίζουν το πουλάκι τους αδιάφορα... Τσακάτε τα παπάρια μου λοιπόν, το πολύ πολύ να σας ξεφτιλίσω και στα δικαστήρια. Και βέβαια περιμένω να στείλετε ως ρατσιστές στα δικαστήρια και όσα αναρχοπρεζόνια καίνε Ελληνικές σημαίες και όσα αλμπανά βγάζουν τραγουδάκια εξυβρίζοντας τους Έλληνες και την Ελλάδα που τους έκανε ανθρώπους αν και παίζεται και αυτό....
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/10/blog-post_13.html

Την κοπάνησε από τα παράθυρα ο Ραγκούσης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Υποδομών το οποίο κατέλαβαν επί 2,5 ώρες οι ταξιτζήδες απαιτώντας να δουν τον υπουργό. Τελικά δεν κατάφεραν να δουν κανέναν αφού ο Ραγκούσης και ο....
διευθυντής του γραφείο του, σύμφωνα με τους ταξιτζήδες, την κοπάνησαν από τα παράθυρα και έφυγαν από την πίσω πόρτα.

http://www.kentrinews.gr

Γιατί πάει στη Β΄Αθηνών ο Κοντογιάννης ;

Έφυγε από την Ηλεία και ήδη άρχισε να δραστηριοποιείται στη Β΄ Αθηνών ο βουλευτής της Ντόρας Γιώργος Κοντογιάννης. Οι προσπάθειες του να επιστρέψει στη Ν.Δ. μετά και την αποχώρηση του Κιλτίδη έπεσαν στο κενό και επειδή γνωρίζει ότι δεν....
έχει καμία τύχη να εκλεγεί βουλευτής στην ιδιαίτερη πατρίδα του , μετακινήθηκε στη Β΄ Αθηνών όπου υπάρχει ισχυρό Μητσοτακικό ρεύμα. Η Ντόρα του υποσχέθηκε στήριξη αλλά δεν του ξεκαθάρισε αν τελικά θα κατέβει στις εκλογές!

http://www.kentrinews.gr/

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; Ή ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;
Το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ (φωτό δίπλα) αποκαλύπτει με τον πιο εκπληκτικό τρόπο τις υπόγειες συμφωνίες  του Παπανδρέου με τους Αμερικάνους, για το ξεπούλημα των εθνικών συμφερόντων της  χώρας μας. 
 
Λίγο πριν αναλάβει Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου το 2009, είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε όλες τις συμφωνίες που είχε επιτύχει η προηγούμενη Κυβέρνηση Καραμανλή με την Ρωσία! 
 
Συμφωνίες για τους αγωγούς φυσικού αερίου Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και South Stream οι οποίες θα καθιστούσαν την Ελλάδα ενεργειακή δύναμη στην Ευρώπη. Η Αμερική είχε εκφράσει τους έντονους φόβους της για την αυτονομία και ανεξαρτησία που θα αποκτούσε η χώρα μας και γι΄αυτό διά του Παπανδρέου επέτυχε την παύση αυτών των πρωτοβουλιών Καραμανλή!!! 
 
Ο Παπανδρέου δηλαδή ενήργησε ως δωσίλογος, ως πράκτορας των συμφερόντων της Αμερικής και της δολιοφθοράς της χώρας μας. 
 
Όπως αποκαλύπτουν επίσης τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, αποκαλύψεις που προέρχονται από τις... προγραμματικές εκτιμήσεις του τότε πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, ο Παπανδρέου είχε προσυμφωνήσει και για το όνομα των Σκοπίων: Είχε δώσει την πλήρη συγκατάθεσή του στο όνομα "Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας", για όλες τις χρήσεις, χωρίς να απαιτεί από τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμά τους!!!
 
Ο Παπανδρέου επίσης δεν θα έκανε καθόλου διαπραγματεύσεις για την ταυτότητα και τη γλώσσα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να εγείρουν θέμα σλαβομακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα, καθώς και να ζητήσουν αναγνώριση της "γλώσσας" και "ταυτότητάς" τους!!!
 
Η στάση αυτή του Παπανδρέου κονιορτοποίησε αμέσως τα όποια ωφέλη είχε αποκτήσει η χώρα μας με το βέτο που είχε βάλει ο Καραμανλής στο Βουκουρέστι, για την μη ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!!

Η ενέργεια Παπανδρέου να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, άναβε το πράσινο φως στο γειτονικό κρατίδιο και στον φανατισμένο Γκρουέφσκι, να εγείρουν θέμα... αλύτρωτης... Νότιας Μακεδονίας, ανοίγοντας έτσι τους ασκούς του αιόλου, για την συρρίκνωση των συνόρων της Πατρίδας μας!!!
 
Ο Παπανδρέου ενήργησε ως εθνοπροδότης για την Ελλάδα, καταργώντας μέσα σε λίγες ημέρες όλες τις επιτυχίες του προκατόχου του Κ. Καρααμανλή, σε διπλωματικό επίπεδο.
Γι' αυτό τον λόγο, ο Παπανδρέου έβγαινε και μίλαγε για "μειωμένη εθνική κυριαρχία"
 
Επειδή είχε προσυμφωνήσει για την μειωμένη εθνική κυριαρχία με τους Αμερικάνους και είχε τηρήσει κατά γράμμα όλες τις στοχεύσεις της Αμερικής,  που καταδυνάστευαν τη χώρα μας για τα επόμενα 50-100 χρόνια, ξεπουλώντας τα εθνικά μας συμφέροντα και τα προαιώνια εθνικά δίκαια!
 
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να παρέμβει σε όλα αυτά τα πρωτοφανή για τη χώρα μας, όπου ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος σκάβει τον λάκκο της Πατρίδας και του λαού της, σε συνεννόηση με τους Αμερικάνους, πριν ακόμη αναλάβει τα ηνία της χώρας;
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έστω αυτή την ύστατη ώρα, θα εγερθεί από την πολυθρόνα του ή θα απολαμβάνει την μακαριότητα της αδράνειας και σιωπής του;

Το τέλος της Ευρώπης σε μια έκθεση


Η τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν καταδεικνύει για ποιους λόγους το ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι ατελές, ατυχές και θνησιγενές .Οι εκτιμήσεις της ίδιας της Επιτροπής μιλούν για προοπτική αύξησης του δημοσίου χρέους για την ζώνη των 17, πάνω από το 100% του ΑΕΠ, μέσα στα επόμενα 15 χρόνια. Μιλά επίσης για τη γήρανση του πληθυσμού, αλλά και για την ανάγκη επιπλέον μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής .
Μόνιμη ύφεση
Το κυριότερο η Κομισιόν μιλά και προβλέπει ως αναγκαίο να ισχύσει η μόνιμη λιτότητα, ως μοναδικό τρόπο επιβίωσης της ευρωζώνης. Τι σημαίνει αυτό ; Η Ευρώπη των 17 θα μετεξελιχθεί σε μια ζώνη μόνιμης οικονομικής ύφεσης, με βιοτικό επίπεδο που θα συσχετίζεται με εκείνο του τρίτου κόσμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια τέτοια εξέλιξη ως ανησυχία την καταγράφει στις εκθέσεις του το ΔΝΤ, που ήδη μιλά για στρατηγικές αντι-αναπτυξιακές στην Ευρώπη.
Το ευρωπαϊκό εγχείρημα είναι ένα λάθος γιατί πολύ απλά το οργάνωσαν ως μοντέλο οι τραπεζίτες. Και είναι πολύ διαφορετικό να έχουμε την ιδιωτική FED στο ομόσπονδο έθνος των ΗΠΑ, από την κρατικοκεντρική ΕΚΤ, στην τραπεζικοκεντρική Ευρώπη των αναλώσιμων εθνών.
Το προπατορικό «αμάρτημα»
Η Ευρώπη εγκλωβίσθηκε από την αρχή σε πολύ στενά σύνορα. Αυτά που χάραξε το Μάαστριχτ, υπό την πίεση της ήδη , στα πρώτα χρόνια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, φιλόδοξης Γερμανίας. Μια παγκόσμια οικονομική δύναμη του πρώτου κόσμου , δεν μπορεί να στηθεί και να αναπτυχθεί , στην προδιαγραφή του 3% του ΑΕΠ έλλειμμα και του 60% του ΑΕΠ χρέους. Επίσης μια παγκόσμια δύναμη δεν οργανώνεται με συνεχή, ραγδαία , διεύρυνση στη λογική της ταχείας εμπορικής επέκτασης σε νέες αγορές. Τα Έθνη και οι Λαοί της Ευρώπης δεν μπορεί σε συνθήκες εξαθλίωσης να «συμπτυχθούν» στον καφκικό εφιάλτη που η σχολή της Φρανκφούρτης, οραματίστηκε για την Ευρώπη , όπως άλλοτε η ατυχής και αργυρώνητη «σχολή του Σικάγο» για τον κόσμο.
Η Ευρώπη ήδη σήμερα μοιάζει με τον «πύργο της Βαβέλ». Συμφέροντα, εθνικισμοί, λόμπι, τραπεζικά συστήματα, διεθνείς αλληλεξαρτήσεις, πόλεμος διεθνών νομισμάτων , ανακατεύονται σε ένα παζλ που το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί στις κοινωνίες είναι ύφεση και εξαθλίωση. Μπορεί η Γερμανία σήμερα στα «κλειστά» της κλαμπ των οικονομολόγων και των διανοουμένων , με έδρα το Βερολίνο να οραματίζεται μια νέα Ευρώπη του Βορρά με μέλη της Λέσχης τους ΑΑΑ και το τραπεζικό και επιχειρηματικό δίκτυο των υπολοίπων , υπό γερμανικό έλεγχο , όποια κι αν είναι η εξέλιξη της ένωσης, όμως αυτή η προσέγγιση δεν είναι καθόλου αναγκαίο να γίνει σεβαστή και από τους υπόλοιπους.
Η επιθανάτια αγωνία
Βεβαίως στην παρούσα φάση μπορεί να επικρατεί ακόμη , στις πρωτεύουσες του Νότου και των ελλειμματικών χωρών, ο τρόμος μπροστά στην αποχώρηση από το κοινό νόμισμα. και αυτό είναι λογικό. Η όποια τέτοια εξέλιξη δεν θα είναι χωρίς πόνο και δάκρυα. Χωρίς προκλήσεις και έντονη ρευστότητα. Είναι μια σημαντική ανατροπή στον ρου της Ιστορίας. Αλλά η ανθρωπότητα κινείται πάντα με την ελπίδα της ευημερίας και όχι με την αποδοχή της εξαθλίωσης. Η Ευρώπη , ως μοντέλο, ακόμη και στο επίπεδο των εκθέσεων της Κομισιόν, δεν υπόσχεται μια κρίση, με συγκεκριμένο ορίζοντα, αλλά μια ύφεση με μόνιμο ορίζοντα. Το όνειρο τελειώνει , άλλωστε, όταν δημόσια ανακοινώνεται ότι ο Σαρκοζί και η Μέρκελ συζητούν το μέλλον της Ευρώπης ιδιωτικά και εμπιστευτικά και όλοι οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν τις αποφάσεις τους , για να μάθουν την μοίρα τους. Το έργο στο σημείο αυτό έχει ήδη τελειώσει ! Οι τίτλοι τέλους απομένουν, οι οποίοι όμως θα καθυστερήσουν για να περιορισθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την αποτυχία του παγκόσμιου πειράματος επί ευρωπαϊκού εδάφους.
Ο προπομπός Ελλάδα
Όσο για την Ελλάδα δεν πρέπει να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Μετά την κρίση στο τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης που άρχισε με την Dexia, τα γεγονότα θα γίνουν ραγδαία. Η Ελλάδα θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα φύγουν από το ευρώ. Άρα ο χρόνος προετοιμασίας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο περιορίζεται απαγορευτικά σε μια χώρα που έχει καταρρεύσει το οικονομικό, πολιτικό, διοικητικό, πολιτιστικό της σύστημα και βρίσκεται σε εθνική κατάθλιψη και κοινωνική αμηχανία. Όλα θα έχουν τελειώσει για την Ευρώπη, το 2015-2016. Αλλά αρχίζουν από εδώ, την Ελλάδα, στο τέλος του 2011.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_2750.html

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ : ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΩΛΑ CDS (Βλ.ΑΝΤΡΙΚΟΣ)


Διαβάστε την , είναι σαφέστατη και ζητά συγκεκριμένα πράγματα. Εάν δεν δοθούν, αυτόματα αποδέχονται τις κατηγορίες.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Οικονομικών
ΘΕΜΑ: Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας
Στις 26/5/2011 κατέθεσα Ερώτηση-Αίτηση Κατάθεσης εγγράφων με θέμα “Τα κερδοσκοπικά παιχνίδια των Brokers με στοίχημα την κατάρρευση της χώρας ” και ουδέποτε έλαβα απάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών.

Επανήλθα στις 05/08/2011 με βάση το άρθρο 134 παρ.2 του Κανονισμού της Βουλής , με Επερώτηση για το ίδιο θέμα, αλλά παραδόξως απορρίφθηκε κατά παράβαση του κανονισμού.
Επανέρχομαι σήμερα για τρίτη φορά και απαιτώ να μη συνεχιστεί η λογοκρισία για ένα κορυφαίο εθνικό και πολιτικό ζήτημα που αγγίζει τον Πρωθυπουργό της χώρας.
Το 2009 το ταχυδρομικό ταμιευτήριο αγοράζει τα επίμαχα CDS , τα οποία στη συνέχεια ακολουθούν μια πορεία γεμάτη από πλήθος ερωτηματικών που ταυτίζονται με τις αποκαλύψεις για την προσχεδιασμένη είσοδο της χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Τρόικα.
Την ώρα που ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξύφαινε εν κρυπτω με το Διοικητή του ΔΝΤ , Ντομινίκ Στρος Καν – όπως ο ίδιος παραδέχτηκε στο κανάλι canal+ – το σχέδιο παράδοσης και υποταγής της χώρας ,η διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου προχώρησε στην πώληση των CDS, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών γνώριζε το τί θα επακολουθούσε.
Είναι προφανές ότι κάποιοι κύκλοι κερδοσκοπικοί γνωρίζουν τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης και έτρεξαν να τοποθετηθούν έγκαιρα πριν τη δημοσιοποίηση των κυβερνητικών επιλογών , οι οποίες εκτίναξαν τα spreads και κατά συνέπεια δημιούργησαν τεράστια υπερκέρδη σε αυτούς που αγόρασαν τα CDS.
Σήμερα οι κερδοσκόποι και οι Brokers τους επιχειρούν να παρουσιάσουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του τόπου ως σενάριο συνομωσίας και επιστημονικής φαντασίας.
Η παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας με τα ενυπόθηκα δάνεια  είναι υπαρκτή και η αναζήτηση και αποκάλυψη της αλήθειας αποτελεί εθνική υπόθεση και εθνικό καθήκον.
Με βάση τα παραπάνω ερωτάται ο κύριος  Υπουργός των Οικονομικών  :Επειδή για το θέμα αυτό εκκρεμεί και δικαστική έρευνα μετά από μηνυτήρια αναφορά πολιτών ζητάμε να κατατεθούν  στη Βουλή των Ελλήνων τα κάτωθι :
1. Αντίγραφα Συμβάσεων με το Ελληνικό Δημόσιο και Ατομικά Στοιχεία ταυτοποίησης των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών τους, στην Ελλάδα και στις χώρες όπου έχουν την έδρα τους, των Βασικών Διαπραγματευτών (Prime Dealers) των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, από Ιανουάριο 2009 μέχρι και σήμερα.2. Αντίγραφα όλων των συμβάσεων CDSπου έχουν συναφθεί από Ελληνικές Τράπεζες, αρχής γενομένης από το ΤΤ, Επενδυτικά Κεφάλαια και επιχειρήσεις του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου, με ειδική αναφορά στα στοιχεία των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών των αντισυμβαλλομένων σε πράξεις αγοράς και πώλησης, με ειδική μνεία στις συναλλαγές που αφορούν ΓυμνάCDS.


3. Αντίγραφα Συμβάσεων CDSπου έχουν διαπραγματευθεί με τη διαμεσολάβηση Τραπεζικών Ιδρυμάτων και εταιρειών του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου που λειτουργούν στην Ελλάδα, με ειδική αναφορά των στοιχείων ταυτοποίησης των πελατών των ανωτέρω, φυσικών και νομικών προσώπων, καθώς και αυτών των αντισυμβαλλομένων, ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσής τους ή τη νομική τους μορφή.Οι ανωτέρω φορείς έχουν υποχρέωση να ελέγχουν και να τηρούν αρχείο με τα στοιχεία ταυτοποίησης πελατών και αντισυμβαλλομένων, φυσικών και νομικών προσώπων, στα πλαίσια των διατάξεων περί ελέγχου νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

4. Στοιχεία αλλοδαπών Τραπεζών και εταιρειών του ευρύτερου χρηματοοικονομικού χώρου στις οποίες συμμετέχουν Ελληνικές Τράπεζες, Επενδυτικά Κεφάλαια, Χρηματιστηριακές Εταιρείες κλπ., με ειδική αναφορά σε αυτές που έχουν ως εταιρικό σκοπό τους την έκδοση, διαπραγμάτευση κα διαμεσολάβηση στην αγορά παραγώγων χρηματοοικονομικών προϊόντων, με ειδική αναφορά στα CDS.5. Στοιχεία συμβάσεων καλυμμένων και γυμνών CDS επί ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου που διαπραγματεύτηκαν στο εξωτερικό, με ειδική αναφορά στα στοιχεία εκκαθάρισης των αντιστοίχων συναλλαγών.
6. Επίσημα στοιχεία ερευνών Αλλοδαπών & Κοινοτικών Αρχών, σχετικά με την υποτιμητική κερδοσκοπία κατά των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, που πραγματοποιήθηκε με τις ύποπτες συναλλαγές CDS.
7. Επίσημα στοιχεία της ειδικής αντιμονοπωλιακής έρευνας που πραγματοποίησε πρόσφατα η Κομισιόν, σχετικά με την αγορά τωνCDS, ως προς την κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης, ελέγχου και χειραγώγησης της αγοράς, με ειδική αναφορά στα στοιχεία που αφορούν καλυμμένα και γυμνά CDS επί Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, στις Τράπεζες JPMORGAN, BANKOF AMERICA,MERILL LYNCH,CITIGROUP,COMMERZBANK,CREDIT SUISSE,DEUTSCHEBANK, GOLDMANSACHS, HSBC,MORGANSTANLEY, RBS,UBS, CREDITAGRICOLE καιSOCIETEGENERALE καθώς στην εταιρεία MARKIT ΛΟΝΔΙΝΟΥ, τον κορυφαίο πάροχο εμπιστευτικών πληροφοριών στην αγορά CDS, στην οποία συμμετέχουν οι περισσότερες από τις ανωτέρω Τράπεζες.
8. Αντίγραφα όλων των συμβάσεων, συναλλαγών και εκκαθαρίσεων θέσεων Καλυμμένων και Ακάλυπτων Ανοικτών Πωλήσεων Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, από το μήνα Οκτώβριο 2009 μέχρι το μήνα Απρίλιο 2010, με ειδική αναφορά στις συναλλαγές αγοράς και πώλησης οι οποίες εκκαθαρίστηκαν εκπρόθεσμα, με τη διαδικασία της ανακύκλωσης (recycling), μετά την παρέλευση της 1ηςημέρας του διαστήματος Τ+3, καθώς και στα στοιχεία των αντισυμβαλλομένων, φυσικών και νομικών προσώπων, των εκπροσώπων και των εκτελεστικών διευθυντικών στελεχών τους.
9.Να γνωστοποιηθεί ποιές Ελληνικές Τράπεζες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, Οργανισμοί Κοινής Ωφέλεια διατηρούν κωδικό στον ISDA και με ποιους κωδικούς ISDA έγιναν οι συναλλαγές πωλήσεως των επίμαχων CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.            
11 /10/ 2011
                                                                             
Ερωτώντες Βουλευτές





ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
                                  



ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ

 


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/cds.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters