Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Βόμβα Στουρνάρα! Προτείνει light επέκταση του Μνημονίου ως δίχτυ ασφαλείας

Ο ΤΡΟΥΛΟΣ

 
Ο ΤΡΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΑΚΟΥΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΑΒΑΟΘ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΡΑΙΩΝ ΟΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

ΚΟΖΑΝΗ: ΑΣΥΛΗΤΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΕ ΜΥΚΗΝΑΪΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ 50 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ

 
Ένα εντυπωσιακό σε μέγεθος και αριθμό ευρημάτων μυκηναϊκό νεκροταφείο, με 31 ασύλητους τάφους, με πλήθος κοσμημάτων και αρκετούς τύπους αγγείων, ανάμεσά τους και δώδεκα περίτεχνες κύλικες, έφεραν στο φως αρχαιολόγοι στη θέση Λογκάς, στην Ελάτη Κοζάνης, σε μικρή απόσταση από την Αιανή και το φράγμα Ιλαρίωνα της ΔΕΗ. 

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 
ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ
ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΄΄ΕΙΔΗΣΕΙΣ΄΄ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ SITES ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ   ΚΑΙ   ΠΡΟΣ  ΚΑΘΕ  ΘΕΣΜΙΚΟ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΙΙΚΟΥ   ΜΑΣ   ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ

Περίπου 40% από όσους έγιναν πρόεδροι κυβερνήσεων συνδέονταν συγγενικά με κάποιον πρώην στο ίδιο αξίωμα 
O Γιώργος Παπανδρέου είναι ο έβδομος γιος πρωθυπουργού στη νεοελληνική ιστορία που αναδεικνύεται ο ίδιος πρωθυπουργός. Mάλλον πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ στην ιστορία των σύγχρονων κρατών, με κάθε είδος αντιπροσωπευτικό σύστημα. Pεκόρ πρέπει να συνιστά και το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος στην ίδια κατηγορία, που είχε επιπλέον και παππού πρωθυπουργό.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΩΣ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ……


 

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ , ΦΟΒΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ……. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ………….ΚΑΙ ΝΑ . . . . ΕΛΠΙΖΕΙ……

ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??????

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters