Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μίνι οχήματα υδρογόνου από έλληνες μαθητές

Έφτιαξαν κυψέλες καυσίμου με τις οποίες έθεσαν σε λειτουργία οχήματα μινιατούρες και κέρδισαν σε διαγωνισμό στη Βουλγαρία.
Ελληνες μαθητές και φοιτητές συναγωνίστηκαν με Βούλγαρους ομόλογους τους και κατάφεραν να αποδείξουν ότι το υδρογόνο είναι το καύσιμο του μέλλοντος.
Οι μαθητές του 1ου Λυκείου Ανατόλια, Μάνος Περδικάκης και Γιώργος Πετκάκης, κατέλαβαν την πρώτη θέση και ακολούθησαν στην δεύτερη οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ποραβός και Αλέξανδρος Πασχάλης.





Οι έλληνες μαθητές  συγκέντρωσαν τις υψηλότερες βαθμολογίες στην παρουσίαση γραπτής εργασίας για την περιγραφή και λειτουργία των οχημάτων που χρησιμοποιούν για την κίνησή τους κυψέλες υδρογόνου. Αρίστευσαν και στο πρακτικό μέρος που περιλάμβανε την κατασκευή μίνι τηλεκατευθυνόμενου οχήματος που αγωνίστηκε με άλλα, χρησιμοποιώντας την δύναμη της ηλεκτρόλυσης του υδρογόνου.
Στην κατηγορία των φοιτητών οι Κώστας Τσουμάρης και Νίκος Κρόκος, κατέλαβαν την τρίτη θέση, τόσο για την επιτυχία τους στο θεωρητικό μέρος όσο και στο πρακτικό.





Συναρμολόγησαν κομμάτια σε κιτ μίνι οχήματος και κατασκεύασαν οι ίδιοι το σύστημα ηλεκτρόλυσης για την τροφοδότηση της κυψέλης καυσίμου με υδρογόνο. Ο διαγωνισμός έγινε στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, στο πλαίσιο προγράμματος Ευρωπαϊκής Συνεργασίας με εταίρο του έργου το Εργαστήριο Ανόργανων Υλικών του Ινστιτούτου Χημικών Διεργασιών και Ενεργειακών Πόρων του ΕΚΕΤΑ.
Ε.Ρ.
Στην πρώτη φωτό οι Σταύρος Τράκας, (αριστερά) Μανώλης Σπιτάλας, μαθητές 1ου Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης,στην δεύτερη οι Μάνος Περδικάκης, Γεώργιος Πετκάκης και στην τρίτη οι Νίκος Κρόκος, Κώστας Τσουμάρης

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=136021&catid=38

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ για KAΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ σε γνωστή μάρκα Καφέ.

Διάφορες μάρκες τροφίμων ανά τον κόσμο έχουν προειδοποιηθεί από την επιστημονική κοινότητα για ένα χημικό συστατικό το οποίο μπορεί να αποδειχθεί καρκινογόνο. Ο λόγος για το ακρυλαμίδιο. Στο εξωτερικό δημοσιεύθηκε μία λίστα με 13 μάρκες προϊόντων τα οποία περιέχουν την ουσία αυτή, ανάμεσα τους και ο
Nescafe της Nestle.

Οι ειδικοί συνιστούν στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πιο συγκεκριμένα, τα τρόφιμα που περιέχουν αυτή τη χημική ουσία, δεν πρέπει να μαγειρεύονται-τηγανίζονται-βράζονται  σε θερμοκρασίες άνω των 120 βαθμών Κελσίου.

Σε μία έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Food Standards Agency, βρέθηκαν 13 προιόντα με αυξημένα επίπεδα Ακρυλαμιδίου. Η ουσία αυτή μελετάται ακόμη στα εργαστήρια. Παρόλα αυτά όμως, ασκούνται πιέσεις στις βιομηχανίες τροφίμων να μειώσουν την περιεκτικότητα σε Ακρυλαμίδιο στα τρόφιμα καθώς η μακροπρόθεσμη κατανάλωση του αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.
Δείτε τη λίστα με τα 13 προιόντα:



Η Νestle από την πλευρά της εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει σαφές ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιστημονική απόδειξη να δικαιολογεί αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των καταναλωτών.



Το ακρυλαμίδιο αποτελεί έναν εντελώς νέο διατροφικό κίνδυνο που μέχρι το 2002 ήταν άγνωστη η παρουσία του στα τρόφιμα και η ανακάλυψή της έγινε από Σουηδούς επιστήμονες.  Το ακρυλαμίδιο ήταν γνωστό μόνο ως χημκό προϊόν που παράγονταν βιομηχανικά και χρησιμοποιούνταν και ως πρόσθετο στον καθαρισμό του πόσιμου νερού.  Από αυτή τη χρήση του είχε προκύψει και το επίσημο όριο διεθνώς για το ακρυλαμίδιο στο νερό που είναι το 0,5 μικρογραμμάριο ανά λίτρο.  Η ειρωνεία είναι ότι οι συγκεντρώσεις που ανιχνεύθηκαν στα τρόφιμα έφθαναν έως και τα 7.000 μικρογραμμάρια ανά κιλό.  Οι επιστήμονες του Σουηδικού Φορέα για τα τρόφιμα δήλωσαν ότι έχουν ενδείξεις ότι είναι 1.000 φορές πιο επικίνδυνο από την πλειονότητα των καρκινογενών ουσιών στα τρόφιμα όπως είναι οι διοξίνες και τα φυτοφάρμακα.


 
http://www.alexiptoto.com/2012/04/blog-post_479.html

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ - ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP - ΕΞΑΡΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ - ΠΕΡΙΓΕΙΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ποια η σχέση μεταξύ όλων αυτών?
Ίσως καμία, ίσως πάλι οι συμπτώσεις είναι πολλές ώστε να είναι τυχαίες. Δείτε παρακάτω τα στοιχεία αναλυτικά.




ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ


Αρχικά ξεκινάμε με τους αεροψεκασμός που τις τελευταίες ήμερες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σε ένταση και διάρκεια.
Δείτε εδώ και εδώ.

Και ρωτώ εκτός από τις προφανείς επιβλαβείς επιδράσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό άλλα και την χειραγώγηση μας, σύμφωνα με παλαιότερες καταστάσεις που βιώσαμε πότε τους χρησιμοποιούν ? Μα φυσικά όταν θέλουν να παίξουν με τα παιχνίδια τους και εννοώ φυσικά το σύστημα HAARP.




ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP


haarp


Όπως βλέπετε από την ημερομηνία στο κάτω μέρος των φωτογραφιών το διάγραμμα απεικονίζει τις μετρήσεις από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Επίσης βλέπεται ότι βρίσκεται σε πλήρη έξαρση φτάνοντας σε απίστευτα επίπεδα. Παρακολουθείστε εδώ την δραστηριότητα live.


ΕΞΑΡΣΗ ΣΕΙΣΜΩΝ

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα γενικά, αλλά και η συχνή εμφάνιση πολύ μεγάλων σεισμών ανησυχεί τους επιστήμονες και τους φαίνεται "περίεργη" διότι δεν μπορεί να εξηγηθεί με τα δεδομένα της επιστήμης... Αυτά υποστηρίζει σε γενικές γραμμές ο φημισμένος Ρουμάνος σεισμολόγος Gheorghe Marmureanu, ο οποίος θεωρεί πολύ ασυνήθιστο τον τελευταίο σεισμό της Ινδονησίας. Οι 39 σεισμοί που τράνταξαν τον πλανήτη μέσα σε 2 μόλις μέρες δεν μπορούν να εξηγηθούν και όπως αναφέρει ο ίδιος σισμολόγος “Something is wrong! There are too many strong earthquakes”. Η σειρά σεισμών άρχισε με 2 ισχυρότατους σεισμούς στην Ινδονησία κλίμακας 8,6 και 8,2 Ρίχτερ και ταχύτατα ακολούθησαν οι σεισμοί στο Μεξικό μέσα σε λίγες μόνον ώρες.
Και πράγματι τις τελευταίες 30 ημέρες έχουμε 111 σεισμούς μεγαλύτερους από 5 Ρίχτερ,http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/όπου ο ένας από αυτούς στη Μεθώνη.
Δείτε ολοκληρο το αρθρο εδω.



ΕΚΛΟΓΕΣ

Όπως όλοι ξέρουμε μέτα από πολλές αναβολές και αναφορά διαφόρων ημερομηνιών οι Εθνικές Εκλογες του 2012 θα γινουν στις 6 Μαιου (ΝΑΙ επιτελους σωθηκαμε... τέλως πάντων, άλλη ιστορία αυτή). Βέβαια μετά από όσα έχουμε δει και ακούσει δεν περιμένουμε να δούμε ποιός θα κερδίσει (έτσι κι αλλιώς δεν έχει νόημα) αλλά ΑΝ τελικά θα πραγματοποιειθούν...
Δείτε εδω ενα άρθρο για το πόσο τυχαία επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημέρα.



ΠΕΡΙΓΕΙΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


Και φυσικα τι αλλο θα συμβει στις 6 Μαιου ? μα φυσικα η περιγειος της Σεληνης. Τυχαιο και αυτο? ... Ε δεν νομιζω. Και τι ειναι η περιγειος της Σεληνης ? Γι' αυτούς που δεν ξέρουν λοιπόν, περίγειος ονομάζεται η κατάσταση κατά την οποία η Σελήνη βρίσκεται στην κοντινότερη απόσταση απο την Γη (354.000 χλμ) λόγω της ελλειπτικής τροχιάς που ακολουθεί.
Και φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις επιδράσεις (φυσικές, μαγνητικές, ψυχολογικές κλπ) που ασκεί η σελήνη στον πλανήτη μας και σε εμάς του ιδίους και αυτές είναι μονό οι επίσημες που παραδέχεται η Φυσική Επιστήμη χωρίς να αναφέρουμε τι πραγματικά είναι η Σελήνη και ποιος ο ρόλος που διαδραματίζει, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Διαβάστε εδω ένα άρθρο για την συγκεκριμένη αυτή περίγειο.




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Ίσως όπως είπαμε και στην αρχή όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία και να μην έχουνε καμιά σχέση μεταξύ τους. Κάτι που ευχόμαστε να ισχύει, και εμείς απλά να είμαστε κυνδινολόγοι και συνομωσιολάτρεις αλλά επειδή πλέον οσο και να μας ψεκάζουν και να μας ταΐζουν κουτόχορτο ΞΥΠΝΑΜΕ σιγά σιγά απο τον λήθαργο και αμφισβητούμε πλέον τα πάντα γύρω μας. Οπότε σε περίπτωση που υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ όλων αυτών και ετοιμάζουν και για εμάς κάποια μεγάλη << τυχαία >> καταστροφή (βλέπε σεισμούς, τσουνάμι, ηφαίστεια και πολλά άλλα) θα πρέπει να ετοιμαστούμε σωματικά και ψυχικά και να είμαστε τουλάχιστον ενήμεροι και προετοιμασμένοι οτι μπορεί κάτι να συμβεί αυτές τις ημέρες και να μην βρεθούμε εξ'απείνης.
Βεβαία οι ημέρες πλησιάζουν γρήγορα και θα δούμε αν τελικά θα συμβεί κάτι...


Φυσικά για όλα αυτά, τα συμπεράσματα όπως πάντα δικά σας.

ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ

http://www.katohika.gr/2012/04/haarp_26.html

Η Ρωσία θέλει να στείλει παρατηρητές για τις εκλογές στην Ελλάδα! Γιατί άραγε;


Για ποιόν λόγο η Μόσχα ενδιαφέρεται για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα; Υπάρχουν ενδείξεις τέτοιες στην Μόσχα που δημιουργούν υποψίες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην χώρα γεννήθηκε και που πέθανε η δημοκρατία;

Λίαν προσφάτως είδαμε να εξαιρείται αναίτια μία ρωσική εταιρεία (διαβάστε παρακάτω αναλυτικά) που εκδήλωσε ενδιαφέρον για επιχειρηματική δράση στην Ελλάδα. Παλαιότερα είδαμε άλλες (πολύ χειρότερες και άκρως εθνικά επικίνδυνες) "παρεμβάσεις" Ελληνικών κυβερνήσεων, που αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν πληρωμένο "υλικό" επειδή είχε ρωσικό λογισμικό (περίπτωση συστήματος GIS που αγόρασε η ΕΥΠ, αλλά δεν δούλεψε χωρίς να αιτιολογηθεί η άρνηση χρησιμοποίησής του). Την ίδια -περίπου- χρονική περίοδο είδαμε την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου να υπεκφεύγει σχετικά με τον αγωγό Μπ0υργκάς - Αλεξανδρούπολη, μέχρις ότου κατορθώθηκε τελικά να "παγώσει" το σχετικό έργο που θα απέφερε πολύ σημαντικά ποσά στην Ελλάδα.

Τελικά, μάλλον κάτι συμβαίνει στο προτεκτοράτο της Μέρκελ και του Ομπάμα, αφού ακυρώνεται ή "παγώνει" οτιδήποτε αφορά ρωσικό ενδιαφέρον ή οικονομική συναλλαγή της Αθήνας με ρωσικές εταιρείες και θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρον εάν οι εκάστοτε σχετιζόμενοι υπουργοί (και πρωθυπουργοί) τολμούσαν να μιλήσουν ειλικρινά ή έστω να... αιτιολογήσουν το σκεπτικό των αποφάσεών τους.

Μετά από όλα αυτά, λοιπόν, μαθαίνουμε πως έχει υπάρξει επίσημη κατάθεση αιτήματος για ύπαρξη Ρώσων Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου κατατέθηκε στο ελληνικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Το αίτημα το οποίο κατατέθηκε από οργάνωση-μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης, «Centre for Monitoring Democratic Processes «Quorum», αιτείται τη σχετική διαπίστευση έτσι ώστε οι Παρατηρητές του, να μπορούν να παρακολουθήσουν επιτοπίως τη διεξαγωγή των εκλογών.

Είναι πάντως ενδιαφέρον να δούμε, αν οι ελληνικές αρχές επιτρέψουν την παρουσία Ρώσων Παρατηρητών, δεδομένου ότι, το αίτημα είναι καθ’ όλα νόμιμο, στο πλαίσιο της αρχής της αμοιβαιότητας.

Ας μην ξεχνάμε ότι, ο «πολύς» Πέτρος Ευθυμίου, ήταν αυτός ο οποίος σε δηλώσεις του στο BBC και σε άλλα διεθνή ΜΜΕ, υπαλλήλων του made in usa administration, o υπουργός του Σημίτη, ο ΠΑΣΟΚος που οδήγησε με την ψήφο του τη χώρα στην υποτέλεια και στην κατοχή από δυνάμεις πέραν των εθνικών συνόρων, ο πολιτικός που ενεχυρίασε μαζί με την «σοσιαλιστική» του παρέα την λαϊκή εντολή στο ΔΝΤ στην τρόϊκα και τους διεθνείς τοκογλύφους, «άνοιξε το σοσιαλιστικό του στόμα», και εξαπέλυσε μύδρους κατά της νομιμότητας των πρόσφατων εκλογών για τη Δούμα, της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ως εκπρόσωπος του γνωστού και μη εξαιρετέου για τον ρόλο του, Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), βασιλικότερος του βασιλέως της κυρίας του κυρίου με το στίγμα της Λεβίνσκυ, της Χίλαρη Κλίντον, ο κ. Ευθυμίου, κατακεραύνωσε τότε τους Ρώσους και τον Πούτιν, μιλώντας για παραβιάσεις των δημοκρατικών διαδικασιών, κατά τη διενέργεια των ρωσικών βουλευτικών εκλογών.

Ας δούμε λοιπόν, πως θα λειτουργήσει η «Δημοκρατία» του κυρίου Ευθυμίου και των συν αυτώ, στο αίτημα των Ρώσων Παρατηρητών.

Κωνσταντίνος

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!!... "Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι πατριώτης - Την Ελλάδα την πούλησε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συνέντευξη "φωτιά και λάβρα" του ομογενή Ρώσου βουλευτή Ιβάν Σαββίδη στη Κρήτη, ρίχνει φως στα "έργα και τις ημέρες" του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, σε ότι αφορά τόσο την προαποφασισμένη παράδοση του δημοσιονομικού ελέγχο της χώρας στο ΔΝΤ, όσο και στα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο ταξίδι του στην Μόσχα τον Φεβρούάριο του 2010.

Σε συνέντευξή του που δόθηκε μάλιστα στην Κρήτη ο Ιβάν Σαββίδης μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε προταθεί στον Γιώργο Παπανδρέου η έκδοση ομολόγων στη Ρωσία για να χρηματοδοτηθεί το ελληνικό χρέος και αυτός ούτε καν απάντησε, αλλά προτίμησε να βάλει τη χώρα στο ΔΝΤ!
Ο Ιβάν Σαββίδης αναφερόμενος στην περίεργη συμπεριφορά του τότε πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου κατά το ταξίδι του στη Μόσχα, δεν δίστασε να πει ότι «Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός  (ο Γ. Παπανδρέου) δεν ήταν. Έκανε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί», ενώ όπως συμπλήρωσε στην συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι ΚΡΗΤΗ TV, «στην Ελλάδα η κυβέρνηση σήμερα είναι των Γερμανών και η Μέρκελ πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει ο Χίτλερ, για να την κατακτήσει και να πάρει τα πετρέλαια που έχει η νότια Κρήτη». 
Για να δώσει έμφαση για το ρόλο που έπαιξε ο Γ. Παπανδρέου στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα, ο Ιβάν Σαββίδης δε δίστασε να πει ότι, ακόμα και χωρίς κανένα επιτόκιο δανεισμού από τη Ρωσία, πάλι θα έμπαιναν εμπόδια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας από τη χώρα αυτή, καθώς ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου ήθελε αποκλειστικά και μόνο να αποφύγει τον εξαιρετικά χαμηλότοκο δανεισμό από τους Ρώσους για να κάνει το χατίρι στους Αμερικανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μη δυσαρεστήσει έτσι και τους Μέρκελ και Σαρκοζί.
Επιπλέον ο Ιβάν Σαββίδης αποκαλύπτει μία ακόμη άγνωστη πτυχή του ελληνικού οικονομικού δράματος, αφού σύμφωνα με τον Ρώσο βουλευτή η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε ακόμα και την έκδοση ομολόγων από τους Έλληνες της διασποράς στη Ρωσία: «Δεν είπε ο Γ. Παπανδρέου ξεκάθαρα το "όχι" στα ομόλογα. Απλά δεν απάντησε ποτέ !», ενώ σημείωσε ότι η αρνητικότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για οτιδήποτε αφορούσε την Ρωσία  ήταν τέτοια που μέχρι και στο αίτημά τους για αγορά των ελληνικών εργοστασίων ζάχαρης η τότε ελληνική κυβέρνηση απάντησε αρνητικά. 
Αναφορικά με το μέλλον των ελληνο-ρωσικών σχέσεων ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε ότι «η Ελλάδα
έχει χάσει την ευκαιρία που είχε τότε».
Όπως είπε στη συνέχεια, «σήμερα υπάρχει ακόμα δυνατότητα να γυρίσει η Ελλάδα στο κύκλο των επενδυτικών συμφερόντων της Ρωσικής Ομοσπονδίας» παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πως στη δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η Ελλάδα περιέχει περιορισμούς για τη σύναψη συμφωνίας οικονομικής χρηματοδότησης με τρίτους.
Σχολιάζοντας μάλιστα τις εξελίξεις στις γαλλικές εκλογές και την ήττα Σαρκοζί, είπε ότι η εξέλιξη αυτή θα είναι προς όφελος της Ελλάδας.  Όσον αφορά τις εκλογές ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αναδείξει πατριωτική κυβέρνηση που να προχωρήσει σε συνεργασία με τη Ρωσία και τότε η Ελλάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. Όμως ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια που υπάρχουν για μια τέτοια συμφωνία δεν είναι μεγάλα, αφού δεν ξεπερνούν τον ενάμιση χρόνο.



Νέες αποκαλύψεις "φωτιά και λάβρα" από τον ομογενή Ρώσο βουλευτή Ιβάν Σαββίδη κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010, όταν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Β. Πούτιν ο Ρώσος πρωθυπουργός του είχε προτείνει την χρηματοδότηση των ομολόγων που έληγαν το Μάϊο των 15 δισ. ευρώ, με χαμηλότοκο δάνειο ύψους 25 δισ. ευρώ. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

http://helleniclegion.blogspot.com/2012/04/blog-post_7054.html

Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι ... επιβεβλημένη!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Ακούγοντας και βλέποντας το προεκλογικό σποτ του κ. Βενιζέλου κάθε “νοήμων” Έλληνας πολίτης το λιγότερο που μπορεί να νιώσει είναι ... οργή!
Ναι οργή για τον κατά εξακολούθηση ψεύτη ο οποίος έχει το θράσος και ζητά να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας το κόμμα του αλλά και τον ίδιο για όλα αυτά που έκαναν ή δεν έκανα τα τελευταία 37 χρόνια.
Βλέποντας λοιπόν τον κ. Βενιζέλο στο συγκεκριμένο σποτάκι παρατηρούμε ότι κοιτάει την κάμερα πλάγια αποφεύγοντας εμφανώς να δει τον θεατή κατάματα λες και ... ντρέπεται για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του αλλά και για όσα “ψεύτικα” υπόσχεται για την επόμενη μέρα. (αν εκλεγεί)
Μάλιστα τολμά και καυχιέται ότι πέτυχε το περίφημο κούρεμα του χρέους αλλά δεν μας λέει ότι αυτό έγινε προς όφελος των τραπεζών και εις βάρος των μικροκαταθετών ομολογιούχων οι οποίοι (δυστυχώς για αυτούς) δεν είχαν “εσωτερική” πληροφόρηση για να βγάλουν τα λεφτά τους έξω προς Ελβετία κ.α!
Για να δείτε το μέγεθος της απάτης που έγινε με την παρότρυνση της επίσημης πολιτείας (που μίλαγε για την περίφημη εγγύηση του Ελληνικού δημοσίου) άκουσα αρκετούς από τους εξαπατημένους συμπολίτες μας σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή να αναφέρουν πως τα ποσά που εμπιστεύτηκαν σε μετοχές του δημοσίου κουρευτήκαν (κοινώς τους τα έκλεψαν) κατά 60 και 70% του αρχικού ποσού τους δηλ. αν πούμε ότι κάποιος είχε 100.000€ σε ομόλογα τώρα του αναλογούν 30 με 40.000  τα οποία μάλιστα θα πάρει το ….. 2042!!!!!!!!  
Η λέξη ντροπή φαντάζει μικρή αλλά η λέξη τιμωρία είναι επιβεβλημένη (ξεκινώντας από την ψήφο μας την 6η Μαίου) σε όλους αυτούς που μετά από όλα αυτά έχουν τον  πολιτικό “παχυδερμισμό” να μιλούν και να υπόσχονται … χωρίς να τολμούν να μας κοιτούν στα μάτια!!!
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_3008.html

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑ...

Κατ' αρχάς να δούμε πρώτα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας)
 
 
Θα περίμενε κανείς πως αυτό το βάδην που συμβολίζει το ναζισμό όπως και ο γνωστός χαιρετισμός των Ναζί και του.... Μιχαλολιάκου όπως μας τα έχετε πρήξει να αναφέρετε τελευταία λόγω των ποσοστών της ΧΑ, θα το βρίσκαμε μόνο στα SS του Χίλτερ έτσι δεν είναι; Για δείτε τώρα όμως... ...το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των σύγχρονων Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Γιατί ρε δημοκράτες Τσίπρες, Κουβέληδες, Παπαρήγες, Βενιζέλοι, Σαμαράδες και Ανταρσύες δεν πάτε και στον Πούτιν να του πείτε πόσο ναζί είναι να σας καταχεριάσει; Ξέρει καράτε αυτός... Πάμε όμως λίγο πριν στην ΕΣΣΔ... θέλετε τώρα το ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Σοβιετικών Ρώσων ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί επίσης; (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Τι λέτε τώρα για ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Κινέζων, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Φάτε και ένα ναζιστικό συμβολισμό στο βάδην των ομοϊδεατών σας Βορειοκορεατών, ολόιδιος με εκείνων των Γερμανών Ναζί (το βάδισμα της χήνας) 
 
 
Μήπως το Ιράν πάει πίσω; Εσείς ως φιλοσιωνιστές θα ενθουσιαστείτε.. 
 
 
Μπράβο μου παίδες. Που τα ξετρύπωσα αυτά; Πω πω, γεμίσαμε ναζιστές και εσείς ακόμα έχετε μείνει στον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή!!!! Θα σας μαλώσω ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
 
http://ygro-pyr.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

Το νέο Ελληνικό Αυτοκίνητο “Super K” by Keraboss (+PHOTO GALLERY)

“Super K” ονομάζεται το νέο πολλά υποσχόμενο Ελληνικό Αυτοκίνητο, εξ’ ολοκλήρου σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με υπερηφάνεια στην Ελλάδα από την εταιρεία   Keraboss. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας δεν πρόκειται για σχεδιαστική φαντασίωση αλλά πρόκειται για...
ένα ολοκληρωμένο project έτοιμο για παραγωγή! Δεν αποτελεί αυτοκίνητο για δέκα βόλτες το χρόνο! Είναι το καθημερινό “jean” των αυτοκινήτων.
Για οποιαδήποτε χρήση, από οποιοδήποτε κοινό ή ηλικία και οποιαδήποτε εποχή, Άκρως ρεαλιστικό και άκρως ιδιαίτερο, με ελευθερία για τον κάθε κάτοχο του, να προσθέσει με customizing το στίγμα της προσωπικότητάς του.
Διαστάσεων: 3,08m μήκος x 1,45m πλάτος x 1,62m ύψος. Μεταξόνιο: 2,11m Στη sport έκδοση : 1000cc, 118hp, 700kg, 5,93kg ανά ίππο.

Τεχνικά και άλλα Χαρακτηριστικά:
Καρότσα & Βάσεις (σασί): Το “Super K”, έχει εξωτερικό αμάξωμα από πολυεστέρα, με το εσωτερικό μέρος της καρότσας του, να είναι επίσης με πάτωμα από πολυεστέρα ενισχυμένο. Η καρότσα όλόκληρη είναι ανεξάρτητη από το σασί – βάση,στο οποίο επάνω βιδώνεται. Το σασί είναι πολύ ενισχυμένο από κιλοδοκούς.
Το δέσιμο καρότσας και βάσης – σασί δημιουργεί κορυφαία στρεπτική ακαμψία.
Στο σασί – βάση, τύπου σκάλας, βιδωτό, προσαρμόζονται, εμπρόσθιο τμήμα και οπίσθιος άξονας μετά κινητήρος και συστήματος μεταδόσεως εξολοκλήρου από Smart 1000cc με τους τροχούς του, που το κάνουν κινήσιμο.
Πέδηση, ανάρτηση, ηλεκτρική εγκαταστάση καλωδίων και ηλεκτρονικών αισθητήρων και εγκεφάλων, σύστημα θέρμανσης, τιμόνι, καθίσματα, αερόσακοι, άπαντα από Smart 1000cc. Το όλο αυτοκίνητο, είναι επακριβώς στηριγμένο λειτουργικά σε Smart 1000cc.
Επιλογή ταχυτήτων: Το “Super K”, δύναται να έχει επιλογές ταχυτήτων, σε αυτόματο, σε ...



σειριακό και F1 ή και όλα μαζί, καθώς και ηλεκτρικά υποβοηθούμενο τιμόνι.
Διαστάσεις: οι διαστάσεις του είναι 3,08m μήκος, 1,45m πλάτος, 1,62m ύψος.
Μεταξόνιο: 2,11m
Κινητήρας: θα φέρει κινητήρες βενζίνης, ιπποδυνάμεων από 62HP, 72HP έως 80HP ατμοσφαιρικούς κινητήρες, 84HP έως 118HP turbo κινητήρες, καθώς και πετρελαίων 800cc, ιπποδυνάμεων 54HP έως 68HP.
Sport έκδοση: Η πιο sport έκδοσή του με ηλεκτρονική αναβάθμιση (από εμάς), είναι με 118HP turbo, στα 700kgr βάρος, που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο έχει 5,93kgr ανά ίππο.
Που απευθύνεται: Το κοινό του “Super K”, εκτός των ιδιωτών συγκεκριμένου προφιλ, είναι και τα γραφεία ενοικιάσεων στα νησιά, από τα οποία λείπει άκρως ένα Fun Car, το οποίο με απλές κινήσεις γίνεται τελείως Cabrio ή κλειστό με κουκούλα Soft. Με Hard top διαιρούμενο ή αποσπώμενο, πάνω από την καμπίνα οδήγησης ή πίσω από το targa η πλάτη του “πόρτα” ( όπως φαίνεται και σε κάποιες φωτογραφίες). Οι πόρτες του είναι και αυτές αποσπώμενες πάνινες ή διαιρούμενες πολυεστερικές, δίνοντας σε αυτόν που θα το οδηγεί, την χαρά της ελευθερίας και την υπεροχή της ιδιαιτερότητας.
Είναι αυτοκίνητο πολλαπλών χρήσεων, που δημιουργεί ευχαρίστηση όχι μόνο βλέποντάς το, αλλά και οδηγώντας το. Για οποιαδήποτε χρήση, από οποιοδήποτε κοινό ή ηλικία και οποιαδήποτε εποχή, κάτι αντίστοιχο δηλαδή, με τα παντελόνια τύπου jeans. Έχει την οδηγητική απλότητα ενός Smart, με την αίσθηση ενός Τζιπ.

Επιπλέον ο πολυεστέρας, δεν σκουριάζει και δεν σαπίζει. Επισκευάζεται δε από τον οποιονδήποτε.

PAVLOS KERABOSS

Μια μικρή αναδρομή, στην σχεδιαστική – εξελικτική και κατασκευαστική πορεία του στον χώρο των αυτοκινήτων:

 Από το 1966 συμμετείχε σε αγώνες αυτοκινήτων με NSU TT, με πρώτο μου ξεκίνημα το Rally Acropolis, έως το 1972 με τελευταία του συμμετοχή στο Rally Monte Carlo.
Από το 1975 ασχολείται με την κατασκευή, σχεδιασμό και εξέλιξη αυτοκινήτων.
Το 1977 είχε βιομηχανία αυτοκινήτων, την SAFARI HELLAS και κατασκεύαζε τα τζιπ Safari με μηχανές VW.
Προηγουμένως, είχε συντείνει στην εξέλιξη και των άλλων βιομηχανιών αυτοκινήτων, της CITROEN PONY και της FIAT αυτοκινητοβιομηχανίας Ελλάδος, με κατασκευές Hard Top.
Το επόμενο βήμα του, ήταν το 1985 η μετατροπή και εξέλιξη σε Cabrio και σε διάφορα Hard Top,των FIORINO της FIAT.
Το 1990 σχεδίασε και κατασκεύασε, για την Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία την μετατροπή των POLSKI Pick Up και POLONEZ Pick Up σε King Cabs, του Skoda Favorit σε Full Cabrio και σε Open Top και του Workman Pick Up της Skoda, σε πολλαπλού τύπου φόρτωσης Cabrio. Ταυτόχρονα, σχεδίασε και κατασκεύασε τα ξύλινα ταμπλό, για όλα τα Skoda της Ελληνικής αντιπροσωπείας.
Το 1993 γνώρισε μεγάλη επιτυχία, στο χώρο των Rent a Car, ο σχεδιασμός και η μετατροπή που έκανε σε Cabrio, του FIAT Cinquecento, αφήνοντας άφωνους πολλούς Ιταλούς που το έβλεπαν στα νησιά, για πρώτη φορά.
Άλλοι σχεδιασμοί και μετατροπές του σε Cabrio ήταν, το Seat Ibiza, το Mazda 121 το αυγό και το Fiat Uno.
Ξεχωριστή επιτυχία, με ιδιαίτερα αρμονικές σχεδιαστικές γραμμές, γνώρισε το Mini Cooper (το παλαιό) σε μετατροπή Cabrio.
Από το 2004 και μετά, μη μπορώντας να ασχολείται μόνο με τον σχεδιασμό και την εξέλιξη των αυτοκινήτων, τον προσέλκυσε και ο χώρος των
ηλεκτρονικών βελτιώσεων-αναβαθμίσεων των αυτοκινήτων. Προτρεπόμενος από την σύζυγό του Stella Kerabos, σοβαρή γνώστρια της τεχνολογίας Η/Υ και μετά από εκπαίδευση με σοβαρούς αναβαθμιστές της Γερμανίας, δημιουργήσανε μια από τις μεγαλύτερες γκάμες αναβαθμίσεων στην Ευρώπη. www.ecu-chiptuning.eu. Στο χώρο αυτό των αναβαθμίσεων και διαγνώσεων, η Stella Kerabos είναι η μοναδική γυναίκα στην Ευρώπη.
Το 2011 ο Παύλος Κεραμπός δημιούργησε μαζί με την σύζυγό του Στέλλα, το πιο τελευταίο του επίτευγμα.
Την κατασκευή για παραγωγή του Εληνικού αυτοκινήτου “Super K” (Super Keraboss), εξωτερικής εμφανίσεως τύπου Τζίπ, με λειτουργία Smart, καθώς αποτελείται από μηχανικά μέρη Smart 1000cc.
Είναι αυτοκίνητο που δημιουργεί ευχαρίστηση όχι μόνο βλέποντάς το, αλλά και οδηγώντας το. Για οποιαδήποτε χρήση, από οποιοδήποτε κοινό ή ηλικία και οποιαδήποτε εποχή, κάτι αντίστοιχο δηλαδή, με τα παντελόνια τύπου jeans. Έχει την οδηγητική απλότητα ενός Smart, με την αίσθηση ενός Τζίπ.











Για περισσότερες πληροφορίες: www.superk.info
It’s “Super K” time! Its fun, it’s safe, it’s easy and trendy: It’s a real Keraboss! Επικοινωνία Pavlos & Stella Keraboss, “Super K” manufacturing, www.superk.info Βριλησσού 19, 11476 Αθήνα, τηλ: 210-6420962, κιν: 6985955056, e-mail: superkerabos@gmail.com
 
 
http://autocarnet.blogspot.com/2012/04/super-k-by-keraboss-photo-gallery.html

Εδώ η Ελλάδα "καίγεται" και αυτοί προαναγγέλλουν το "τσιπάρισμα" των παιδιών μας


  • Όχι, δεν είναι σενάριο απο ταινία επιστημονικής φαντασίας.
  • Είναι αναγγελία της εφαρμογής μιας δαιμονικής φαντασίας.
Μιλάμε για αυτό που ανακοίνωσαν οι "ερευνητές" του Ινστιτούτου βιώσιμης κινητικότητας και δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ),στο πανευρωπαϊκό συνέδριο "TRA 2012 - Transport Research Arena Conference" (βλ. εδώ) και του οποίου οι "εργασίες" άρχισαν χθές στην Αθήνα και θα τελειώσουν αύριο.

Τι μας είπαν λοιπόν τα επικουρικά επιτελεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (ηλεκτρονικής δικτατορίας);

Ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα διατίθεται και στην ελληνική αγορά ένα τσιπάκι που θα εμφυτεύεται στα παιδιά των οποίων οι γονείς επιθυμούν να τα παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο και διαρκώς ακόμα και απο το κινητό τους τηλέφωνο.
Με λίγα λόγια θα αρχίσει με αυτόν τον δόλιο και σοκαριστικό τρόπο η prova generale για το επερχόμενο μαζικό τσιπάρισμα όλων των πολιτών.

Ένα τσιπάρισμα που θα γίνει, όπως δηλώνουν οι αρμόδιοι τεχνικοί της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, στο χέρι ή στο μέτωπο και που όπως αναδείξαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας δεν θα χρειάζεται ούτε κάν εμφύτευση μιας και θα μπορεί να τοποθετείται σαν διαφανές αυτοκόλητο (βλ. εδώ και εδώ)

Φυσικά όπως και στις άλλες λαοκτόνες και εθνοκτόνες εφαρμογές της αναδυόμενης νεώτερης "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και σε αυτήν υπάρχει ... το "ζαχαρωτό" επικάλυμα.

Σε αυτήν την περίπτωση προκειμένου να πεισθούν οι γονείς ώστε να μεταχειριστούν το παιδί τους όπως και το κατοικίδιο, για την κατοχή του οποίου η πολιτεία δια νόμου επέβαλε την εμφύτευση microchip, προσφέρουν την παλιά προπαγάνδα που χρησιμοποίησαν στο εξωτερικό εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα "διαχείριση της προσωπικής ελευθερίας ".

Αν λοιπόν "τσιπάρεις" το παιδί σου όχι μόνο θα ενημερώνεσαι για το αν και πότε μπήκε ή βγήκε στο σχολικό λεωφορείο ,αλλά και το άν φόρεσε τη ζώνη ασφαλείας, πράγμαγια το οποίο θα ενημερώνεται και ο υπολογιστής στη θέση του οδηγού.

Αυτό πάντως που μας κάνει εντύπωση, είναι το ότι μέσα σε λίγες ημέρες οι ειδήσεις που σχετίζονται εμμέσως ή αμέσως με εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της διαχείρισης της ελευθερίας μας, έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό είτε αφορούν στο μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα απο το υπ. οικονομικών, είτε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και την κλοπή προσωπικών δεδομένων 900.000 "φακελωμένων" ασθενών, είτε στο "ενιαίο ψηφιακό ληξιαρχείο"και την κάρτα του πολίτη.

Όταν διαβάσαμε πάντως την είδηση για το "χρηστικό" τσιπάρισμα των παιδιών, ήλθε στο μυαλό μας εκείνη η μέρα, που ο πεινασμένος αθηναϊκός λαός στριμωχνόταν στην πλατεία Συντάγματος για να προμηθευτεί δωρεάν απο τους παραγωγούς της Βοιωτίας μία σακκούλα πατάτες.Εκείνη την ημέρα, που λίγα μέτρα πιο κεί , μέσα στο κοινοβούλιο, οι εκ των "αρίστων" της ελληνικής κοινωνίας και "εκπρόσωποι" του λαού, συζητούσαν νομοσχέδιο που αφορούσε τα "δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα", το πως και πότε θα τσιπάρονται , πόσο θα τιμωρούνται οι παραβάτες ιδιοκτήτες κλπ.

Αντί λοιπόν να μαζευτούν και να κάνουν ένα συνέδριο που θα είχε ως θέμα π.χ τον υποσιτισμό και τις εξ αυτού λιποθυμίες μαθητών στα δημόσια σχολεία.
Αντί να στείλουν όλο το Δ.Σ του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" μαζί με τον προϊστάμενο υπουργό υγείας στον εισαγγελέα, επειδή με δόλιο τρόπο έκλεισαν το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο και δημιούργησαν σοβαρά εμπόδια στην θεραπεία των καρδιοπαθών παιδιών στέλνοντας στο θάνατο , μόνο τους τελευταίους δύο μήνες, τρία απο αυτά τα παιδάκια.
Αντι λοιπόν να κάτσουν κάτω και να σκεφτούν πως θα αντιμετωπίσουν την διαρκώς και με ραγδαίους ρυθμούς αυξανόμενη φτώχεια στην Ελλάδα, κάνουν συνέδρια για το πώς θα βελτιωθεί ηλεκτρονικά η χούντα την οποία επι της ουσίας υπηρετούν.
Πιο κάτω αναδημοσιεύω απο τον φίλο id-ont το σχετικό άρθρο

Τσιπ για μαθητές και σχολικά

Σχόλιο ID-ont: Πριν λίγες ημέρες σχολιάζαμε με φρίκη αντίστοιχη πρακτική που εφαρμόζεται στη Βραζιλία (βλ. ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Τσιπ στους μαθητές για να ξέρουν οι γονείς πότε λείπουν από την τάξη). Τώρα βλέπουμε παρόμοιο σύστημα να έρχεται και σε εμάς. Περίπου ίδιο σχέδιο, όμως ίδια επιχειρήματα και τελικά, στην ουσία, ίδια λογική. Και ποιο είναι το τέλος αυτού του δρόμου; Μα φυσικά το εμφυτεύσιμο τσιπάκι!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Εως το τέλος του έτους φιλοδοξούν ερευνητές του Ινστιτούτου Μεταφορών ότι θα διατεθεί στην αγορά εφαρμογή η οποία θα ενημερώνει τους γονείς, μέσω κινητού τηλεφώνου, πότε επιβιβάζεται και αποβιβάζεται το παιδί τους από το σχολικό. Το συγκεκριμένο εγχείρημα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σουηδικό Ινστιτούτο Μεταφορών και παρουσιάστηκε χθες στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Μεταφορών που οργανώθηκε στην Αθήνα. Στόχος των ερευνητών είναι με τη χρήση μιας σειράς τεχνολογιών να καταστεί εφικτή η παρακολούθηση όλης της πορείας του παιδιού από το σπίτι προς το σχολείο και αντίστροφα.

Κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους 250 παιδιά και τραυματίζονται 350.000 παιδιά σε όλη την Ευρώπη πηγαίνοντας προς το σχολείο και επιστρέφοντας από αυτό. «Στην πλειονότητα των περιπτώσεων τα ατυχήματα δεν σημειώνονται όταν τα παιδιά είναι μέσα στο σχολικό, αλλά στην προσπάθειά τους να φτάσουν στο σχολικό ή κατά την επιβίβαση και αποβίβαση», εξήγησε ο κ. Ευ. Μπεκιάρης, καθηγητής στο ΕΜΠ και διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μεταφορών.


Εκτός από την ειδοποίηση των γονέων για την ασφαλή πρόσβαση των παιδιών στα σχολικά, το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικό σύστημα για τις ζώνες ασφαλείας στα σχολικά -αντίστοιχο με αυτό των καινούριων Ι. Χ. αυτοκινήτων- που θα ειδοποιεί τον οδηγό εάν το παιδί δεν έχει δεμένη τη ζώνη ασφαλείας.

Παράλληλα, περιλαμβάνει ειδικό πρόγραμμα για το πώς θα σχεδιάζονται τα δρομολόγια και πού θα πραγματοποιούνται οι στάσεις καθώς, όπως επεσήμανε ο κ. Μπεκιάρης, «σήμερα τα δρομολόγια και οι στάσεις επιλέγονται τυχαία, αγνοώντας πολλές φορές παράγοντες όπως είναι οι επικίνδυνες στροφές στον δρόμο». Οι ερευνητές σχεδιάζουν ταυτόχρονα ένα σύστημα το οποίο θα μπορεί να συνεργάζεται με υφιστάμενες εφαρμογές τηλεματικής -όπου αυτές υπάρχουν- ενημερώνοντας τον οδηγό για το εάν το παιδί πλησιάζει στη στάση ώστε να το περιμένει. Τα παιδιά θα έχουν είτε στην τσάντα τους είτε ενσωματωμένα στο κινητό τηλέφωνό τους ειδικό τσιπ, το οποίο θα «επικοινωνεί» με τα οχήματα και θα μπορεί να ενημερώνει τους γονείς μέσω μηνύματος για την επιβίβαση ή όχι του παιδιού. Τα οχήματα θα διαθέτουν επίσης οπτικό σήμα που θα ενημερώνει τους άλλους οδηγούς ότι το σχολικό πρόκειται να πραγματοποιήσει στάση.

Εξοπλισμός
Σχολιάζοντας τον νέο νόμο που επέβαλε αύξηση του ορίου ηλικίας των σχολικών λεωφορείων στα 27 από τα 23 χρόνια που ίσχυε μέχρι πρότινος, ο κ. Μπεκιάρης υποστήριξε ότι το μεγάλο πρόβλημα με τα σχολικά λεωφορεία στη χώρα μας δεν είναι η ηλικία τους αλλά ο εξοπλισμός τους. «Θα πρέπει για παράδειγμα να υπάρχει έλεγχος της ταχύτητας των σχολικών, να εξοπλιστούν με κόφτες που δεν θα τους επιτρέπουν να αυξάνουν ταχύτητα και να είναι υποχρεωτικές οι ζώνες ασφαλείας σε όλα τα σχολικά λεωφορεία», εξήγησε ο κ. Μπεκιάρης.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_2_24/04/2012_479928

http://kostasxan.blogspot.com/2012/04/blog-post_5603.html

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΤΣΙ: Βενιζέλος - Μεϊμαράκης εκτεθειμένοι... αλά Άκης

- Χρυσοπληρώσαμε ελικόπτερα - φέρετρα!
- Δείτε τα έγγραφα - φωτιά

Ο Γεν. Διευθυντής εξοπλισμών από το 2006-2010 κ. Ευ. Βασιλάκος σε νέα ένορκη κατάθεσή του (2/3/12) στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Νικ. Ορνεράκη κατηγορεί ιδιαίτερα τους τ. υπουργούς Άμυνας Ευ. Μεϊμαράκη και Ευάγγελο Βενιζέλο για ατασθαλίες στην....
προμήθεια πολεμικών ελικοπτέρων....


Μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλάκος αποκαλύπτει στον εισαγγελέα ότι:

Η εισήγηση των ειδικών προς το ΚΥΣΕΑ ήταν να αγοράσουμε 42 πολεμικά ελικόπτερα, αξίας 765 εκ. ευρώ, δηλαδή 18 εκ. ευρώ το ένα. Τελικά έγινε προμήθεια 20 ελικοπτέρων του ίδιου τύπου συνολικού κόστους 658 εκ. ευρώ. Δηλαδή 33 εκ. ευρώ το ένα -διαφορά 15 εκ. ευρώ το ένα.

Παρά το γεγονός ότι η σύμβαση για τα ελικόπτερα Απάτσι παρουσίαζε καθυστέρηση στην παράδοση, λόγω τεχνικών προβλημάτων ( όπως ακριβώς έγινε και με τα υποβρύχια) οι πληρωμές καταβάλλονταν κανονικά με την έγκριση του ΥΠΕΘΑ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Ευαγ. Βενιζέλου στη συνέχεια.

Έτσι παρελήφθησαν ελαττωματικά ελικόπτερα, με αποτέλεσμα τις μετέπειτα τραγικές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, λόγω πτώσεων. Κι εμείς πληρώναμε...

Στις δικές μου εισηγήσεις, καταθέτει ο κ. Βασιλάκος ότι έπρεπε να μπλοκαριστούν οι χρηματικές καταβολές και να προχωρήσουμε σε ποινολόγηση της προμηθεύτριας εταιρείας, τόσο ο κ. Μεϊμαράκης όσο και ο κ. Βενιζέλος μου εδήλωσαν ότι «τους εξέφραζαν τη δυσαρέσκεια τους οι ομόλογοί τους υπουργοί Γερμανίας και Γαλλίας».

Επιπλέον ο κ. Βασιλάκος, που υπήρξε επιλογή του κ. Μεϊμαράκη, λέει για τον σημερινό επικεφαλής εκλογικού αγώνα της ΝΔ.

«Ενδεικτικό είναι ότι ενώ ανέφερα στον κ. Μεϊμαράκη να εξετάσουμε την πιθανότητα να κηρυχθεί ο προμηθευτής έκπτωτος μου έλεγε διαρκώς ότι ζήτησε μεγάλη χρηματική αποζημίωση στις διαπραγματεύσεις.

Ακόμη, καταθέτει:

«... διότι το περιβάλλον του τότε υπουργού Μεϊμαράκη- και πιθανόν και ο ίδιος- τορπίλιζαν συστηματικά στο παρασκήνιο την οποιαδήποτε συμφωνία για άγνωστους αλλά πιθανολογούμενους λόγους, ιδίως αν συνυπολογιστεί η στάση του κ. Μεϊμαράκη στην αποτυχία της συμφωνίας για την παροχή δύο δωρεάν υποβρυχίων το 2008.

Άλλο: «Υπήρξε συγκεκριμένος επιχειρηματίας που διατεινόταν ότι συνομιλούσε τακτικά με τον τότε υπουργό Β. Μεϊμαράκη και μου διαμήνυσε μέσω δημοσιογράφου ότι θα με τελειώσει».

Και το «κλου» της κατάθεσης Βασιλάκου, που ασφαλώς ξέρει τι λέει, αφού γνωρίζει πολλά:

«Πρέπει να διερευνηθούν, από την εκκίνηση των διαδικασιών της προμήθειας μέχρι σήμερα, οι τυχόν ποινικές ευθύνες όλων των διατελεσάντων υπουργών Εθνικής Άμυνας, Γενικών Γραμματέων και Γενικών Διευθυντών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στρατιωτικών και πολιτικού προσωπικού που ενεπλάκησαν καθ' οιονδήποτε τρόπο με την προμήθεια, καθώς και των διατελεσάντων υπουργών Οικονομικών, Γενικών Γραμματέων και Γενικών Διευθυντών του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι κυρίαρχες βλαπτικές προς το Δημόσιο συμφέρον ενέργειες αφορούν το συμβατικό κόστος της προμήθειας, το τελικό ύψος του οποίου προέκυψε με αυθαίρετο τρόπο, χωρίς να υπάρχουν οι σχετικές αποφάσεις και ενέργειες που προβλέπονται από τη διαδικασία του νόμου, καθώς και την καταβολή των πληρωμών, για τις οποίες ήταν πάντα ενημερωμένοι οι εκάστοτε υπουργοί Άμυνας και Οικονομικών».

Ολόκληρο το ντοκουμέντο:
enorki-exetasi

http://planet-greece.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/04/blog-post_8476.html

Τα δέκα Έθνοι και ο ερχομός του Υπερπροέδρου - Αντιχρίστου.

Πληροφορίες από το thetrumpet.com αναφέρουν ότι, δέκα έθνη της Ευρώπης προτείνουν την εγκαθίδρυση του σούπερ-προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτές οι δύο οντότητες – 10 έθνη και ένας μοναδικός πανίσχυρος ηγέτης – φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα με τις Βιβλικές προφητείες. Είναι όμως έτσι;

Ας εξετάσουμε το θέμα πιο προσεκτικά. Την περασμένη εβδομάδα σε συνάντηση που διεξήχθη μεταξύ εκπροσώπων από 10 Ευρωπαϊκά Έθνη σε βασιλική έπαυλη στις Βρυξέλλες, είχε ως στόχο την συζήτηση σχετικά με την δημιουργία μίας ισχυρής νέας προεδρικής θέσης η οποία θα καθοδηγεί το μεγαλύτερο εμπορικό μπλοκ στον κόσμο, την Ευρωπαϊκή Ένωσης.

Η ιστοσελίδα EUobserver.com ανέφερε ότι ‘’οι ιδέες που διαχέονται και υπολογίζονται σοβαρά από επιλεγμένους υπουργούς εξωτερικών κρατών-μελών της Ε.Ε. περιλαμβάνουν την συγχώνευση των ρόλων του προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής’’. Μία πηγή με μεγάλο κύρος στην Ε.Ε. ανέφερε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, έπειτα από τη συνάντηση μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών που διεξήχθη στο κτήμα Val Duchesse στις Βρυξέλλες στις 19 Απριλίου και ημέρα Πέμπτη, ότι ο νέος υπερπρόεδρος θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και εξουσία τόσο από αυτή που κατέχουν σήμερα ο Herman Van Rompuy ή ο Jose Manuel Barroso(20 Απριλίου).

Η ομάδα των 10 αντιπροσώπων – η οποία συγκεντρώθηκε υπό τη καθοδήγηση της Γερμανίας – αποτελείται από την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Παρόλο που ο αριθμός 10 είναι πολύ σημαντικός για τις Βιβλικές προφητείες αναφορικά με την Ευρώπη του άμεσου μέλλοντος (Αποκάλυψη 13:17), είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι η συγκεκριμένη ομάδα των 10 θα αποτελέσουν τα 10 έθνη τα οποία θα αναλάβουν την ηγεσία υπό την Γερμανική ηγεμονία υπό τη προφητευούμενη μελλοντική αναδομημένη Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μία αμφιβολία σχετικά με αυτό, είναι ότι μία παράλληλη προφητεία με αυτήν της Αποκάλυψης 13:17 η οποία περιέχεται στο κεφάλαιο 2 της Προφητείας του Δανιήλ υποδεικνύει ότι οι τελικοί δέκα θα διαχωριστούν μεταξύ ανατολικής και δυτικής Ευρώπης. Τα μόνα δύο έθνη τα οποία μπορεί να θεωρούνται ως ανατολική Ευρώπη ανάμεσα στους τωρινούς 10 είναι η Αυστρία και η Πολωνία..

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια σύγκλισης και συγχώνευσης από 10 κράτη-μέλη ή έθνη της τριμερούς εξουσίας της Ένωσης σε μία πανίσχυρη παγκόσμια ηγεσία του ενός προέδρου είναι ξεκάθαρα προφητική. Το τωρινό πρόβλημα της ηγεσίας της Ε.Ε είναι ότι πολλές φορές είναι περίπλοκη η διαδικασία λήψης αποφάσεων – υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην επίλυση των θεσμικών αρμοδιοτήτων. Οι τρείς κορυφαίοι θεσμοί καθοδηγούν μία Ένωση 27 εθνών και τείνουν συνεχώς να συγκρούονται και να διαπλέκονται κατά την λήψη των αποφάσεων.

Όπως αναφέρει και η EUobserver.com “Η θέση του Προέδρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημιουργήθηκε υπό τη Συνθήκη της Λισαβώνας το 2009. Όμως η στρατηγική της Συνθήκης είναι περίπλοκη, με τον Van Rompuy, για παράδειγμα, να επιβλέπει τις πρόσφατες εξελίξεις και διαβουλεύσεις για την δημοσιονομική μεταρρύθμιση της Ε.Ε., ενώ η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Baroso θέτει στο προσκήνιο τις δικές της ιδέες και εφαρμόζει τις τελικές αποφάσεις. “Ο Van Rompuy και ο Barroso εκπροσωπούν επίσης την Ένωση στα διεθνή συνέδρια και οργανισμούς. Όμως, ενώ ο Van Rompuy είναι ηγετική φιγούρα στο επίσημο πρωτόκολλο, ένα έτερο μετα-Λισαβωνικό τερατούργημα, ο ύψιστος εκπρόσωπός της Ε.Ε., που καταλαμβάνεται υπό την Catherine Ashton, διενεργεί καθημερινές εξωτερικές σχέσεις και επαφές’’.



Στην αποκάλυψη της προφητείας των καιρών μας σχετικά με τις παγκόσμιες συνθήκες που θα επικρατήσουν προτού τη Δευτέρα παρουσία του Χριστού, είναι ξεκάθαρο ότι ένας μοναδικός πανίσχυρος πολιτικός ηγέτης σε «συνεργασία» με έναν μοναδικό μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη θα κυριαρχήσουν την προφητευούμενη μεγάλη βόρεια δύναμη η οποία θα κρατήσει τα παγκόσμια ηνία για μία βραχύα χρονική περίοδο (Αποκάλυψη 13).

Ορισμένες πηγές υποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος θρησκευτικός ηγέτης μπορεί να έχει ήδη αναλάβει το πόστο του. Αναφορικά με τον προφητευούμενο μελλοντικό πανίσχυρο ηγέτη τηε Ευρώπης, το γεγονός ότι και οι τρείς τωρινοί ηγέτες —Herman van Rompuy, José Manuel Barroso και Katherine Ashton— είναι έτοιμοι να λάβουν σοβάρα υπόψιν τους την συγχώνευση των δυνάμεών τους υπό μία μοναδιαία υπερ-προεδρία της Ε.Ε. είναι πάρα πολύ σημαντικό!! Αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με την πραγματοποίηση αυτής της πρότασης...


Παρόλα αυτά, μία οπτική αυτής της εκλογής της πανίσχυρης σούπερ-προεδρίας δεν πρέπει να παραβλεφθεί. Αντίθετα με την πηγή που αναφέρει η Euobserver.com – η οποία υποδεικνύει ότι η θέση του ευρωπαϊκού σούπερ-προέδρου θα δώσει περισσότερη δημοκρατική νομιμοποίηση στην Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί μέσω εκλογής από τα θεσμικά όργανα – οι Βιβλικές προφητείες υποδεικνύουν ότι ο μελλοντικός πολιτικός ηγέτης των 10 δεν θα εκλεγεί αλλά θα τοποθετηθεί ως επίτιμος στην θέση της απόλυτης προεδρίας της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης (Δανιήλ 11:21).

Το ερώτημα που απομένει είναι, πιά πολιτική προσωπικότητα έχει το χάρισμα, την γενικευμένη πολιτική απήχηση και πιθανών το δυναστικό προφίλ ώστε να οδηγηθεί στη θέση του υπερπροέδρου με «κολακίες» και μη-δημοκρατικά μέσα; Μπορεί να το πιστεύετε μπορεί και όχι, αλλά ήδη το θηρίο περιμένει για την κατάλληλη στιγμή του – ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε αντιληφθεί ότι η στιγμή του δεν είχε ακόμη έρθει...





http://www.pentapostagma.gr/2012/04/blog-post_2783.html

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/04/blog-post_3001.html

Απίστευτο! Ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι …υπερχρεωμένο!

Μοιάζει με ανέκδοτο, όμως όπου υπάρχει Έλληνας υπάρχει και χρέος. Ακόμα και ένα μικρό ελληνικό χωριό στην Ουγγαρία είναι…υπερχρεωμένο! Το χωριό, που ονομάζεται «Μπελογιάννης» και κατοικήθηκε από Έλληνες μετανάστες του 1950, όπως ήταν φυσικό έχει γίνει πρώτο θέμα στον Τύπο της χώρας, αφού συγκρίνουν την κατάσταση του με την κατάσταση στην Ελλάδα.


«Έφεραν και τα έθιμα τους», γράφει ειρωνικά σε ένα δημοσίευμα, στο οποίο εξηγείται ότι το χωριό έχει μόλις 4.000 κατοίκους, που αποτελούν περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου της ελληνικής μειονότητας στη χώρα και ο Δήμος έχει χρέος 61 εκατομμύρια ουγγρικά φιορίνια (περίπου 200.000 ευρώ)!
Το πιο «ελληνικό» της υπόθεσης είναι ότι οι δύο Έλληνες δήμαρχοι που έχουν ασχοληθεί με την διαχείριση του Ταμείου του δήμου από εκεί αλληλοκατηγορούνται για τα χρέη!!!

olympia
 
http://greeknation.blogspot.com/2012/04/blog-post_4791.html

Τα MEGAλα τηλεοπτικά κανάλια πήραν πολιτική εντολή να μην αναφερθούν καθόλου στην πράξη του Σάββα!


Δεν ξέρουμε αν έχει βάση αυτό που ακούστηκε από τον κεντρικό παρουσιαστή των ειδήσεων του Extra3, ότι τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πήραν πολιτική εντολή να μην αναφερθούν καθόλου στην πράξη του Σάββα και γ’ αυτό οι ίδιοι έφτιαξαν το βίντεο που σας παραθέτουμε. (Υπάρχει μια ανακρίβεια στο βίντεο και καλό είναι να...επισημανθεί. Αυτό που παρουσιάζουν σαν τελευταία επιστολή του Σάββα δεν είναι παρά ένα κείμενο του που έχει γραφτεί σε ανύποπτο χρόνο).
Παράλληλα στο ίδιο βίντεο σχολιάζεται η απρέπεια –το γράφουμε όσο πιο κόσμια μπορούμε- υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., σπιλώνοντας την μνήμη του αυτόχειρα. (Ελάχιστη ευαισθησία να είχε ο Σαμαράς θα έπρεπε αυτό το «μπουμπούκι» να το έχει αποσύρει απ’ τους εκλογικούς συνδιασμούς του κόμματος του).
Εχει κάνει δυο σχετικές αναρτήσεις ο σύντροφος Mitsos και γ’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε σ’ αυτό.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/mega_25.html

Βαριές κατηγορίες του Περίανδρου για τη Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου

  Αναρτήθηκε από KARATHEODORIS 
ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ
Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές. Παλαιοί συμμαχητές μου στον καλόν αγώνα και νεώτεροι, άξιοι, άγνωστοι σε μένα συναγωνιστές.
Ενάμισι έτος μετά την αποφυλάκισή μου, ύστερα από 12 έτη στυγερής πολεμικής του ανθελληνικού καθεστώτος σε βάρος μου, και υπό την πίεση αναρίθμητων ερωτήσεών σας, αποφασίζω και λύνω εν μέρει την σιωπή μου.
Οι ανηλεείς διώξεις εντός και εκτός Ελλάδος, η αναγκαστική αυτο-εξορία, η άδικη κάθειρξη, όλα τούτα μένουν πίσω κι εγώ ως δοκιμασμένος Έλλην προχωρώ. Μαζί τους μένει και η θυσία μου για τον πολιτικό φορέα στον οποίο απ’ το 1983 προσέφερα την νιότη μου με όλη μου την ψυχή, τα όποια μου χαρίσματα, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου, το πνεύμα μου, και πάμπολλες φορές το αίμα μου... καθώς λαβώθηκα κι αναστήθηκα χίλιες φορές κατά τον λυσσαλέο πόλεμο του συστήματος και των εχθρών μας.
Μαζί τους μένει και η αχαριστία των υπανθρώπων, που παριστάνουν κάποιους συντρόφους μας, αρκετοί απ’ τους οποίους παρουσιάζονται έως και σήμερα ως ηγετίσκοι και στελέχη του πατριωτισμού, ενώ δεν ήταν παρά αυτοί, που μ’ έβγαλαν απ’ την μέση το 1998, σε συνεργασία με το καθεστώς είτε εκείνοι που επωφελήθηκαν απ’ την αντρική σιωπή μου ώστε να πληρώσω για κάτι που δεν έκανα.

Είναι πασίγνωστο σε συγκεκριμένους πρώην και νυν Χρυσαυγίτες, που ουδέποτε εκλήθησαν απ’ τον ανακριτή για το … οτιδήποτε…και που τώρα ως φοβισμένες πουτάνες σιγούν, ότι υπήρξα ΑΘΩΟΣ και κατεδικάσθην για ανομήματα άλλων. Στο ερώτημα βεβαίως τι έπραξαν όλοι αυτοί για μένα, που βίωσα τρομακτικές απώλειες τα 12 αυτά έτη – ψυχικές, σωματικές, οικονομικές, προσωπικές, οικογενειακές, κοινωνικές και φυσικά πολιτικές – η απάντηση είναι μία: ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανθρωπάκια συμπλεγματικά, δειλά και ανύπαρκτα, που κρύβονται πίσω από μια ιδέα τιτάνων, δεν έκαναν ποτέ ούτε μία ανοικτή συγκέντρωση για το δίκαιό μου, δεν απάντησαν σε κανέναν απ’ τους δεκάδες αλήτες δημοσιογράφους, που δίχως στοιχεία με συκοφαντούσαν, κάποια καραγκιοζάκια δεν ενεφανίσθησαν, ούτε σε μία απ΄ τις δίκες μου, δεν έβαψαν ούτε έναν τοίχο να διαμαρτυρηθούν και βεβαίως δεν είχαν το σθένος να ανοίξουν όχι ένα εχθρικό, αλλά ούτε καν το δικό τους ρουθούνι για να με υπερασπισθούν… Έφθασαν μάλιστα στο σημείο κάποια σκουπίδια να λέγουν τηλεοπτικώς σε όσους τους υπενθύμιζαν τον «κακό» Περίανδρο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν ευθύνεται για όποιες εγκληματικές πράξεις των μελών της…! Την ίδια επίσης εποχή που ο Καρατζαφέρης δήλωνε στον αέρα σε προβεβλημένο δημοσιογράφο την επιθυμία και ευχή του «Να πιάσετε τον Περίανδρο και να του κόψετε το κεφάλι», στελέχη της Χ.Α που γνώριζαν από πρώτο χέρι την αθωότητά μου, συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του ανωτέρω για τις Νομαρχιακές εκλογές με άνεση προδότη, ενώ σε σχετική μου αντίδραση ο ηθικός καθοδηγητής τους έσπευδε να υπερασπισθή τον πολιτικάντη!

Βεβαίως όλα αυτά και πολύ περισσότερα που θα αποκαλύψω στο μέλλον, έγιναν στο μακρινό παρελθόν. Είχα σκοπό πριν από την αποφυλάκισή μου μάλιστα, να τα αποσιωπήσω, διότι η Χ.Α. εκτός από τραγική είχε καταντήσει δια των ηγετών της κωμική κι ένοιωθα πια την ανάγκη να απομακρυνθώ από κάθε αναφορά σ’ αυτήν για να διασώσω την εθνικιστική μου αξιοπρέπεια αλλά και την προσωπική μου σοβαρότητα.

Έκτοτε όμως διεπίστωσα τα εξής προδοτικά και μέχρι τότε ανήκουστα: χρησιμοποιούσαν ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ρητορική… Υμνούσαν το αστικό κράτος και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… Τιμούσαν τους αναρχικούς και τον Λάμπρο ΦΟΥΝΤΑ που ‘καιγε την εθνική μας σημαία… Επιφανές στέλεχός της, που μάλιστα επολιτεύετο παλαιόθεν, προφυλακίστηκε με την αισχρή κατηγορία της ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ… Κατεδίκαζαν ενυπογράφως στην φίλη τους αστυνομία τους συντρόφους, που έκαιγαν την τουρκική σημαία… Χαριεντιζόντουσαν δημοσίως με επιδειξίες ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, που έχουν πρωτοστατήσει σε ανθελληνικές δραστηριότητες και κατά των οποίων προ ετών μας έλεγαν να βιαιοπραγήσουμε… Έγλειφαν εκ νέου τον Καρατζαφέρη για νέα πολιτική συνεργασία… Συνεργάζοντο πολιτικώς με κάποιον τον οποίον μέχρι και σήμερα αποκαλούν καταδότη και πληροφοριοδότη της ΚΥΠ, και το οποίον την περίοδο της συνεργασίας τους αποκαλούσαν ΑΡΧΗΓΟ… Απεδέχοντο την ανέγερση τζαμιού αν μείνουν στην χώρα λιγώτεροι μωαμεθανοί… Συνεργάζοντο εκλογικώς με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας… Μα το σοβαρότερο: Διατηρούσαν μεταξύ τους (όπως και τώρα) εκείνους τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που κατέθεσαν το 1998 σε βάρος μου συκοφαντώντας με και στοχοποιώντας με για να κατασκευαστεί η ανύπαρκτη ενοχή μου…!

Συναγωνιστές,

Την ίδια ώρα που μια τέτοια, σύγχρονη Χ.Α. μετατρέπει τους Εθνικιστές σε Κρατιστές, σε αμόρφωτους χομπίστες ενός αστικού πατριωτισμού δίχως πρότυπα αγωνιστών εμπρός τους, που να τους εμπνέουν, εγώ δεν θα μπορούσα να παρατείνω την σιωπή μου.

Η πατρίδα δεν προδίδεται μόνον από τους Εφιάλτες αλλά και όταν οι πατριώτες αδιαφορούν για τους Εφιάλτες.

Τώρα, που οι ξένοι εγκληματίες καραδοκούν. Τώρα που οι αριστεροί τρομοκράτες εξοπλίζονται για τον 3ο γύρο του συμμοριτοπολέμου… και οι «ελεγχόμενοι» εθνικόφρονες τους παραδίδουν αμαχητί τα ματωμένα κάστρα των παλαιών, σαν μαριονέττες στο νέο θέατρο πολιτικών σκιών.

Ιδού: Δέχονται βόμβες, εμπρησμούς, ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα δίχως αντίδραση, αλλά ψοφοδεείς γαρ επιχειρηματολογούν περί πολιτικού κόστους. Σ’ εποχή καθολικής απαξιώσεως του κοινοβουλευτισμού οι πολιτικάντες της συμφοράς στην Χ.Α. – κάποιες αναλφάβητες καρικατούρες – επιδιώκουν παντοιοτρόπως να καταξιωθούν ως βουλευτές. Θαρρείς και η τραγική εμπρός μας εικόνα θα αλλάξη, εάν κάποιοι ακόμη καρπαζοεισπράκτορες ρουφιάνοι της ακροδεξιάς ενώσουν τα οπίσθιά τους μ΄ εκείνα των υπολοίπων στα έδρανα της Βουλής, όπου συνετελέσθησαν οι μεγαλύτερες εθνικές υποχωρήσεις στη νεωτέρα ελληνική ιστορία.

Αηδιασμένος απ’ την ανυπαρξία ιδεολογικού υποβάθρου, απ’ τον εκφυλισμό της πολιτικής στρατιωτικοποιήσεως των μαζών σε πολιτική της εκλογοθηρίας και απ΄ το έλλειμμα υψηλών στελεχών που εξ ίσου σιχάθηκαν και έφυγαν, διαχωρίζω επισήμως και ενυπογράφως την θέση μου. Δηλώνω παρά τις λαβωματιές μου και πάλι ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, δημιουργός και πιστός της «παλαιάς» Χρυσής Αυγής, που δεν υπάρχει πια, της οποίας την συνοχή και την φήμη ως κίνημα έκτιζα δίνοντας, μαζί με λαμπρούς συντρόφους, ασύλληπτους αγώνες εδώ και 30 έτη, απ’ τα πεδία αγώνος των Αθηνών έως τις νησίδες των Ιμίων, όταν παραλλήλως κάποιοι γραφικοί έκλαιγαν στα γραφεία τους είτε εχαπακώνοντο με ψυχοφάρμακα στις οικίες τους είτε ερητόρευαν στα ξενοδοχεία περί των μαχών μου.

Ως εκ τούτου, και επειδή δεν προτίθεμαι να χαρίσω το έργο μου στους ασήμαντους που επί έτη το καπηλεύτηκαν, απαγορεύω και καταδικάζω κάθε χρήση του ονόματός μου προς πολιτικήν ωφέλειαν της «σύγχρονης», δημοκρατικής Χ.Α, η οποία πίσω απ’ τ’ αγνά μέλη της αποτελεί πολιτικό φιάσκο και την προσωποποίηση της παταγώδους αποτυχίας ενώσεως των εθνικιστών.

Τιμώ τους συναγωνιστές που επί μακρόν μου συμπαραστέκονται, τιμώ τους συνηγόρους μου που σε αντίξοες συνθήκες με υπεράσπισαν με αγάπη και αφιλοκέρδεια τόσον στις δικαστικές αίθουσες όσο και στα πειθαρχικά συμβούλια των φυλακών, τιμώ την οικογένειά μου που προτίμησε την συντριβή της παρά το να γίνω ρουφιάνος όπως οι «άλλοι», τιμώ αυτούς που βρέθηκαν κοντά μου στα δικαστήρια, μα και όλους όσοι από παντού με τιμούν το ίδιο, προπάντων όμως εκείνους που δίχως εκλογική υστεροβουλία δίνουν την μάχη τους και διακινδυνεύουν, όχι για να λάβουν χρήματα από κρατικές επιδοτήσεις, αλλά διότι αγαπούν την Ιδέα και την Θυσία. Ωστόσο ας γνωρίζουν άπαντες, εντός και εκτός, πως κάθε ανοχή, μετά από την αποκάλυψη, στο μέλλον θ΄αποδειχθή συνενοχή…

Αγαπημένοι σύντροφοι Εθνικιστές,Μέχρι τώρα, ελεύθερος και φυλακισμένος, έχυνα αδιάκοπα το ΑΙΜΑ μου βαστώντας ψηλά την ΤΙΜΗ μου και διασώζοντας την ΤΙΜΗ ενός ολόκληρου κινήματος. Τώρα όμως που η νομική μου υπόθεση θα κριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου προσφεύγω επιδιώκοντας την επανάληψη της δίκης εύχομαι οι ΑΤΙΜΟΙ ένοχοι να αποκαλυφθούν, κι όχι μόνον οι φυσικοί αλλά και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ.

Η σκληρή Μοίρα που συντρόφευσε μέχρι τώρα την ζωή μου, μαζί και η Πίστη μου στην Ιδέα, που την διετήρησα ανόθευτη σε μύριες αντιξοότητες, μου χάρισαν τεράστια απόσταση απ’ τους ουτιδανούς ψευδοσυντρόφους, την οποία πια δεν μπορώ να καλύψω με πισωγυρίσματα στον θίασο των ΑΤΙΜΩΝ.
Αυτήν την Ιδέα του Γένους, που υπηρέτησαν ήρωες και μάρτυρες, δεν επιθυμώ να την μοιράζωμαι με τους κωμικούς φίλους των πούστηδων και τους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

Έτσι, προτιμώντας την γυμνή αλήθεια παρά τις δάφνες της θεατρικής υποδοχής, που μου επεφύλασσαν οι «προσκυνημένοι», καθιστώ σαφές ότι τα πομπώδη χειροκροτήματα είναι για τους άκαπνους.

Για τους τολμηρούς παραμένει το λιτό κλέος.

Τολμήστε κι εσείς! Για την Πατρίδα και τον Λαό!



ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/04/karatheodoris.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters