Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αυτό που δεν έκαναν ποτέ οι Νατοϊκοί το έκαναν οι Ρώσοι…Βαρυσήμαντη δήλωση Υπέρ της Ελλάδος για τις Παραβιάσεις στο Αιγαίο!

Russian and Greek Foreign Ministers meeting 
Αυτό που χρόνια τώρα αρνούνται να το κάνουν οι Νατοϊκοί  φίλοι και Σύμμαχοί μας το έκαναν με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας  Λαβρόφ κατά την διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Έλληνα ομόλογό του  Ν.Κοτζιά όταν ο τελευταίος του διαβίβασε τα συλλυπητήρια  του για τον θάνατο του Ρώσου Χειριστού του Μαχητικού SU-24!

541

O Ρώσος Υπουργός έκανε λόγο οτι η Ελλάδα είναι η μόνη Χώρα που καταλαβαίνει το Προβοκατόρικο και Σκοτεινό Ρόλο της Τουρκίας που καθημερινά και για πολλά χρόνια δέχεται τις Προκλητικές Τουρκικές Παραβιάσεις με Οπλισμένα Μαχητικά και Οπλισμένα Πολεμικά Σκάφη!
Η Βαρυσήμαντη αυτή Δήλωση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους συμμάχους μας που αν και έχουν εικόνα από τις Καθημερινές Παραβιάσεις και υπερπτήσεις  Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών, δεν έκαναν ποτέ δήλωση ,έστω ότι έχουμε δίκιο…αντίθετα πάντα συνιστούσαν αυτοσυγκράτηση αν γνώριζαν από πρώτο χέρι ποιοι και πότε προκαλούν !
Τώρα μένει στην Ελληνική Κυβέρνηση και στην Διπλωματία μας να εκμεταλλευτούμε την Θετικότατη δήλωση του Ρώσου Υπουργού ,που μιλάει πάντα εκ μέρους του Προέδρου Πούτιν!



http://veteranos.gr/afto-pou-den-ekanan-pote-natoiki-ekanan-rosi-varisimanti-dilosi-iper-tis-ellados-gia-tis-paraviasis-sto-egeo/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟ

http://www.newrussia.gr/site_data/articles/2015112519184415.jpg
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ..

ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ(ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ!!!!


 http://www.newrussia.gr/site_data/articles/2015112519184415.jpg

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ


newrussia.gr 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

TRAPEZA-XANION
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
24/ 11/ 2015
Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, μετά από 22 χρόνια λειτουργίας, έχοντας 24.682 συνεταίρους και με δίκτυο 23 καταστημάτων στην Κρήτη και στην Αθήνα, ανακοίνωσε σε δημόσια πρόσκληση στις 06/ 11/ 2015 προς τους Μετόχους της ότι λόγω των αναγκαίων συνθηκών που προκλήθηκαν με την παρατεταμένη οικονομική κρίση, έχει καταστεί αναγκαίο να προβούν άμεσα σε κεφαλαιακή ενίσχυση. 
Στην επαναληπτική Τακτική Γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας στις 19/ 06/ 2015 αποφασίστηκε η άντληση, μέσω αύξησης συνεταιριστικού κεφαλαίου και έκδοσης ομολογιακού δανείου μειωμένης εξασφάλισης συνολικού ποσού 25 εκ Ευρώ για την ενίσχυση των εποπτικών της κεφαλαίων (ενίσχυση του δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας και κάλυψη ρευστότητας σύμφωνα με τον Κανονισμό 575/ 2013/ ΕΕ).
Μάλιστα υποστηρίζει η ίδια ότι αυτή η αύξηση είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά τώρα που η κρίση έχει αποδυναμώσει τους μηχανισμούς της αγοράς. Μάλιστα δηλώνει ότι ο ρόλος των συνεταιριστικών τραπεζών είναι σπουδαιότερος από ποτέ, για την χρηματοδότηση υγιών και βιώσιμων μελών τους και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης στην τοπική κοινωνία και οικονομία..
Και συνεχίζει ότι για να διαφυλάξει η τράπεζα τα συμφέροντα των μετόχων, πριν αποταθεί στο Τ.Χ.Σ. αποτείνεται στους υφιστάμενους μετόχους για την αύξηση κεφαλαίου. 
Και κάλεσε τους μετόχους να αυξήσουν την επένδυσή τους κατά 1.000 Ε έκαστος.
Στη σημερινή όμως συνάντηση καλούσε τα μέλη να παραστούν για να συναινέσουν στο να αποδεχτούν να τροποποιήσουν το καταστατικό για να μπορεί, όπως δήλωσαν, να γίνει πιο ευέλικτη και ελκυστική η τράπεζα στους επενδυτές και εννοείται να γίνει και πιο εύκολη η πρόσβαση στο Τ.Χ.Σ με ότι αυτό συνεπάγεται..
Εις απάντηση αυτού του καλέσματος, ο Αρτέμης Σώρρας, προσπαθώντας για ακόμα μια φορά να συνδράμει στην κεφαλαιοποίηση αλλά και για να υποστηρίξει τους μετόχους αλλά και την τράπεζα ούτως ώστε να μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της έναντι των επενδυτών της, σήμερα κατέθεσε πρόταση χρηματοδότησης για να καλυφθεί η αύξηση κεφαλαίου των 25 εκ Ε όπως ανακοινώθηκε καθώς και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει περεταίρω βοήθεια εάν το χρειαστεί. 
Τι θα απαντήσει άραγε η Τράπεζα σε αυτή την προσφορά; 
Θα λάβει υπεύθυνη θέση έναντι των μελών της ή θα ακολουθήσει την προδιαγεγραμμένη ιστορία των προηγούμενων παράνομων και καταχρηστικών θέσεων των άλλων τραπεζών; 
Αναμένουμε ...


ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΩΡΡΑΣ

 

divider

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΚΑΫΜΕΝΗ" ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;
ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ- ΕΔΙΝΕ 2 ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;;;
ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 1.171.000.000 (δίς) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.... ΩΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!!!...
ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΣΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ -ΛΕΕΙ- ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ...!!!
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΡΡΑ,
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ "ΣΩΣΙΜΟ"!!!!!!
ΤΩΡΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΗΤΑΕΙ Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΣΩΡΡΑΣ 1 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΣΩΡΡΑΣ 2



ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.

Το ΜΥΣΤΗΡΙΟ όσων γεννήθηκαν έως το 1985…Αξίζει να το διαβάσετε!!!!!


Όσοι ανήκετε σε αυτές τις ηλικίες…θα καταλάβετε:
«H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε…
Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να…μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε.
Ακόμα και οι πόνοι περνούσαν με την αναμονή.. Κοιτάζοντας πίσω, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι είμαστε ακόμα ζωντανοί.. Εμείς ταξιδεύαμε σε αυτοκίνητα χωρίς ζώνες ασφαλείας και αερόσακους.
Κάναμε ταξίδια 10 και 12 ωρών, πέντε άτομα σε ένα Φιατάκι και δεν υποφέραμε από το «σύνδρομο της τουριστικής θέσης». Δεν είχαμε πόρτες, παράθυρα, ντουλάπια και μπουκάλια φαρμάκων ασφαλείας για τα παιδιά..
Ανεβαίναμε στα ποδήλατα χωρίς κράνη και προστατευτικά, κάναμε ωτο-στοπ, καβαλάγαμε μοτοσικλέτες χωρίς δίπλωμα.
Οι κούνιες ήταν φτιαγμένες από μέταλλο και είχαν κοφτερές γωνίες. Ακόμα και τα παιχνίδια μας ήταν βίαια.
Περνάγαμε ώρες κατασκευάζοντας αυτοσχέδια αυτοκίνητα για να κάνουμε κόντρες κατρακυλώντας σε κάποια κατηφόρα και μόνο τότε ανακαλύπταμε ότι είχαμε ξεχάσει να βάλουμε φρένα. Παίζαμε «μακριά γαϊδούρα» και κανείς μας δεν έπαθε κήλη ή εξάρθρωση..
Βγαίναμε από το σπίτι τρέχοντας το πρωί, παίζαμε όλη τη μέρα και δεν γυρνούσαμε στο σπίτι παρά μόνο αφού είχαν ανάψει τα φώτα στους δρόμους. Κανείς δεν μπορούσε να μάς βρει.
Τότε δεν υπήρχαν κινητά. Σπάζαμε τα κόκαλα και τα δόντια μας και δεν υπήρχε κανένας νόμος για να τιμωρήσει τους «υπεύθυνους»
Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα.. Δεν υπήρχε κάποιος να κατηγορήσεις παρά μόνο ο εαυτός σου.
Είχαμε καυγάδες και κάναμε καζούρα ο ένας στον άλλος και μάθαμε να το ξεπερνάμε.Τρώγαμε γλυκά και πίναμε αναψυκτικά, αλλά δεν ήμασταν παχύσαρκοι. Ίσως κάποιος από εμάς να ήταν χοντρός και αυτό ήταν όλο.
Μοιραζόμασταν μπουκάλια νερό ή αναψυκτικά ή οποιοδήποτε ποτό και κανένας μας δεν έπαθε τίποτα. Καμιά φορά κολλάγαμε ψείρες στο σχολείο και οι μητέρες μας το αντιμετώπιζαν πλένοντας μας το κεφάλι με ζεστό ξύδι..
Δεν είχαμε Playstations, Nintendo 64, 99 τηλεοπτικά κανάλια, βιντεοταινίες με ήχο surround, υπολογιστές ή Ιnternet. Εμείς είχαμε φίλους.. Κανονίζαμε να βγούμε μαζί τους και βγαίναμε..
Καμιά φορά δεν κανονίζαμε τίποτα, απλά βγαίναμε στο δρόμο και εκεί συναντιόμασταν για να παίξουμε κυνηγητό, κρυφτό, αμπάριζα… μέχρι εκεί έφτανε η τεχνολογία.
Περνούσαμε τη μέρα μας έξω, τρέχοντας και παίζοντας. Φτιάχναμε παιχνίδια μόνοι μας από ξύλα.. Χάσαμε χιλιάδες greekmagazino.com μπάλες ποδοσφαίρου. Πίναμε νερό κατευθείαν από τη βρύση, όχι εμφιαλωμένο, και κάποιοι έβαζαν τα χείλη τους πάνω στη βρύση.
Κυνηγούσαμε σαύρες και πουλιά με αεροβόλα στην εξοχή, παρά το ότι ήμασταν ανήλικοι και δεν υπήρχαν ενήλικοι για να μας επιβλέπουν.
Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;
Στα σχολικά παιχνίδια συμμετείχαν όλοι και όσοι δεν έπαιρναν μέρος έπρεπε να συμβιβαστούν με την απογοήτευση. Κάποιοι δεν ήταν τόσο καλοί μαθητές όσο άλλοι και έπρεπε να μείνουν στην ίδια τάξη.
Δεν υπήρχαν ειδικά τεστ για να περάσουν όλοι.. Τι φρίκη! Κάναμε διακοπές τρεις μήνες τα καλοκαίρια και περνούσαμε ατέλειωτες ώρες στην παραλία χωρίς αντηλιακή κρέμα με δείκτη προστασίας 30 και χωρίς μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις ή γκολφ..
Φτιάχναμε όμως φανταστικά κάστρα στην άμμο και ψαρεύαμε με ένα αγκίστρι και μια πετονιά. Ρίχναμε τα κορίτσια κυνηγώντας τα, όχι πιάνοντας κουβέντα σε κάποιο chat room και γράφοντας ; ) : D : P
Είχαμε ελευθερία, αποτυχία, επιτυχία και υπευθυνότητα και μέσα από όλα αυτά μάθαμε και ωριμάσαμε. Αν εσύ είσαι από τους «παλιούς»… συγχαρητήρια!
Είχες την τύχη να μεγαλώσεις σαν παιδί…»!!!
 
http://nea-www.blogspot.gr/2014/11/1985_14.html

Η Τουρκία παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο 1.500 φορές ετησίως και κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό για... 17 δευτερόλεπτα

Σ.Λαβρόφ: "Η Τουρκία παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο 1.500 φορές ετησίως και κατέρριψε το ρωσικό μαχητικό για... 17 δευτερόλεπτα"


"Ξεσκέπασε" την τουρκική και την ΝΑΤΟϊκή υποκρισία ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σ.Λαβρόφ ως προς την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 αναφέροντας τις 1.500 παραβιάσεις τον χρόνο του ΕΕΧ από τα τουρκικά μαχητικά, "κάτι για το οποίο η Ελλάδα ψάχνει το δίκιο της εις μάτην" . 

    Με την δήλωσή του αυτή "ξεμπροστιάζει" και την ΝΑΤΟϊκή Συμμαχία η οποία πήρε χθες εμφανώς το μέρος της Τουρκίας και δείχνοντας ότι υιοθετεί την προστασία των τζιχαντιστικών συμμοριών που καταστρέφουν την Συρία, είπε ότι "η Τουρκία ορθά προστάτεψε τον ενάεριο χώρο της".

    Όμως δεν λέει τα ίδια για τις τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

    Ο Σ.Λαβρόφ παραχώρησε πριν λιγο συνέντευξη Τύπου στην οποία αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στην οποία ο Έλληνας ΥΠΕΞ του θύμισε τις 1.500 τουρκικές παραβιάσεις σε ετήσια βάση.   Συγκεκριμένα ο Σεργκέι Λαβρόφ ανέφερε: «Αυτό που συνέβη χθες είναι απαράδεκτο.

    Ναι χθες άκουσα συλλυπητήρια από τον Νταβούτογλου αλλά την ίδια στιγμή επέμεινε στις τουρκικές θέσεις και προσπάθησε να δώσει εξηγήσεις. Όσον αφορά τις ερωτήσεις μας για την παραβίαση του συριακού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη του θυμίζω ότι τα τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο πάνω από το Αιγαίο 1.500 φορές το χρόνο κατά μέσο όρο και η Ελλάδα αντιτίθεται συχνά γι' αυτό εις μάτην.

    Χθες ο Έλληνας ΥΠΕΞ με κάλεσε για να μου εκφράσει την αλληλεγγύη του και μου θύμισε αυτές τις 1.500 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη που έχουν γίνει κάτι σαν συνηθισμένη πρακτική. Και μου είπε ότι και αυτός δεν αποδέχεται τις εξηγήσεις των Τούρκων ακόμα και αν υπήρξε παραβίαση 17 δευτερολέπτων δεν δικαιολογεί την επίθεση κατά του ρωσικού μαχητικού».   "

    Η Ρωσία δεν θέλει να ξεκινήσει πόλεμο ενάντια στην Τουρκία, ωστόσο,αναθεωρήσει σοβαρά τις σχέσεις της με την Άγκυρα".

    «Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προβλήματα για τις τουρκικές εταιρείες ή για τις δικές μας, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε αυτό που έγινε χωρίς απάντηση», υπογράμμισε.   "

    Kόκκινο" έριξε στον Τούρκο ΥΠΕΞ Μελβούτ Τσαβούσογλου τον οποίο αρνήθηκε να συναντήσει σε κάποια από τις επόμενες ημέρες.   "Στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας ανάμεσα στον Σεργκέι Λαβρόφ και τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, ο Ρώσος υπουργός δεν συμφώνησε σε καμιά από τις πολλές προτάσεις να συναντηθούν", δήλωσε η εκπρόσωπος Μαρία Ζαχάροβα, σύμφωνα με το Interfax.


http://newsnea.gr/

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.


ΕΝ

Υπ’ όψιν όλων των Στρατηγών- Ναυάρχων- & Πτεράρχων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.

Θέμα: ΡΩΣΙΑ- ΤΟΥΡΚΙΑ

Ευρισκόμενοι εν όψει εχθροπραξιών ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ και πιθανόν του ΝΑΤΟ, ο Ελληνικός Λαός θέλει να σας πεί τα εξής.

Μην τολμήσετε να βοηθήσετε στρατιωτικά τους εχθρούς Τούρκους, υπακούοντας στις εντολές του εχθρικού προς την Ελλάδα Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Εάν βοηθήσετε τους Τούρκους, θα θεωρηθείτε από τον Ελληνικό Λαό σαν συνεργάτες και βοηθοί του εχθρού.

Δηλαδή ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Σκεφθείτε, η Τουρκία θα βοηθούσε εμάς;;;

Ο Ελληνικός Λαός τρέφει φιλικά αισθήματα προς τον Λαό της ΡΩΣΙΑΣ.

Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους εχθρούς μας Τούρκους, διά της ουδερότητας, που άρπαξαν κομμάτια από τη πατρίδα μας, (Κύπρο-Ιμια-Αιγαίο-Θράκη), και γέμισαν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Τις συνεχείς παραβιάσεις από Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα του Ελληνικού Εναέριου Χώρου στο Αιγαίο, ενώ οι Τούρκοι κατέρριψαν το Ρωσικό.

Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ δήλωσε είναι υποχρέωση της κάθε χώρας να υπερασπίζεται τον εναέριο

χώρο της, και εμείς αφήνουμε τους Τούρκους να αλωνίζουν μέσα στον εναέριο χώρο μας.

Εμείς οι Έλληνες κότες, κάναμε τον εναέριο χώρο μας, πεδίον άσκησης των Τούρκων πιλότων.

Ευκαιρία τώρα να χτυπήσουμε τους Σιωνιστές Δυτικούς (ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε.) που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν, διά της ουδετερότητας, ή συνάπτοντας συμμαχία με τη ΡΩΣΙΑ.

Η παραμονή μας στο ΝΑΤΟ είναι εχθρική πράξη προς την Ελλάδα, αφού το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος εχθρός της πατρίδος.

Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πράξτε το καθήκον σας στην πατρίδα.

Μην υπακούσετε στη Κυβέρνηση των πολιτικών.

Όλοι αυτοί οι πολιτικοί είναι πιόνια, μαριονέτες, και σφογγοκωλάριοι του Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της Νέας Τάξης.

Αντισταθείτε στους εφιάλτες πολιτικούς, που κατέλαβαν την εξουσία με την εύνοια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δια των γνωστών μεθόδων των Η/Υ.

Φανείτε άξιοι απόγονοι του ΛΕΩΝΙΔΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, κ.λ.π.

Σταθείτε στο ύψος σας σαν ΕΛΛΗΝΕΣ, και

ΟΧΙ σαν συνεργάτες του εχθρού, (δοσίλογοι), όπως σας θέλει το εχθρικό ΝΑΤΟ.

Διά το πιστόν,Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλληνας Πατριώτης


http://www.triklopodia.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ ΤΗΣ 8 ΜΑΙΟΥ 1973 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ….

Screen Shot 2015-11-21 at 12.39.38 PM.png
– του κ. Ιωαν. Παπαζηση που δημοσιευθηκε σήμερα στην ΕΩ…

*** ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΕΚ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΈΡΕΤΑΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΖΉΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΝ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ***

ΕΧΟΥΜΕ  ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ.  ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΕΤΗ  ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ. ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ  ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. ..ΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ  ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΡΗΣΤΟΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΙ  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΟΡΥΞΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥΧΑ ΟΡΥΚΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΡΚΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.  ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.  ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ. ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΝ ΣΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΤΡΙΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.
ΤΗΝ 8 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1973 Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΔΙΟΤΙ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.  ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ  ΚΑΙ  ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ  ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΠΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ. ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ Φ.Ε.Κ ΤΗΣ 8 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1973 ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ  ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ 42 ΕΤΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΕ ΡΗΤΡΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΡΕΟΣ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 1973 Η….;;;;;
– ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Screen Shot 2015-11-22 at 12.57.30 PM.png
Screen Shot 2015-11-22 at 12.57.38 PM.png
Screen Shot 2015-11-22 at 12.59.16 PM.png
Screen Shot 2015-11-22 at 12.57.52 PM.png 


ΚΟΛΑΣΗ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Ανελέητο ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ στους τούρκους!!! ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!


Με πυραύλους cruise βομβαρδίζουν οι Ρώσοι την περιοχή των Τουρκμένων στην οποία έπεσε το SU-24

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα μετά την απόδοση των ευθυνών από το Κρεμλίνο στην Τουρκία, για τα τεκταινόμενα της άνανδρης κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-24, ξεκινούν τα ανελέητα όπως φαίνεται αντίποινα.

Η ρωσική αεροπορία τις τελευταίες ώρες βομβαρδίζει ασταμάτητα την περιοχή Jabal al-Turkmen , στην οποία κατακρεουργήθηκε χθες από τα χέρια Τουρκμένων ανταρτών ο Ρώσος πιλότος.


Στον βομβαρδισμό συμμετέχουν έξι ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-30 και δύο ελικόπτερα Mil Mi -35S. Ο βομβαρδισμός διαρκεί περισσότερο από 8 ώρες. Περιττό να αναφέρουμε ότι ισοπεδώθηκαν τα πάντα από σπίτια , στον οικισμό αυτόν.

Η συριακή αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι το βόρειο τμήμα της Λατάκειας που έλαβαν χώρα τα γεγονότα με το ρωσικό αεροσκάφος , έπεσαν τουλάχιστον 4 πυραύλοι cruise, προερχόμενοι πιθανόν από το ρωσικό καταδρομικό MOSKVA, διαλύοντας τα πάντα στην κυριολεξία.

Ταυτόχρονα η επίλεκτη 103η Ταξιαρχία της συριακής Φρουράς, με την υποστήριξη των Σύρων πολιτοφυλάκων Kardahi και τις συριακές μονάδες του Κοινωνικού Εθνικιστικού Κόμματος της Συρίας Jabal al-Duba, πραγματοποιεί ευρεία επίθεση στην Τουρκεμνική περιοχή εναντίον των ανδρών της περιβόητης ισλαμικής οργάνωσης Al-Nusra . Μάχες διεξάγονται επίσης και στην περιοχή του Burj al-Kusib.

Η 103η ταξιαρχία από κοινού με τους πολιτοφύλακες της αλ-Νούμπα εδώ και 24 ώρες πολεμούν στην περιοχή Jabal al-Jabal Akrad τους Τουρκμένους .

Σύμφωνα με εκτιμήσεις από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr,αυτό που έχει ενοχλήσει και φανατίσει θα λέγαμε την ρωσική ηγεσία δεν είναι τόσο αυτή καθαυτή η κατάρριψη, αλλά η κατακρεούργηση του Ρώσου αξιωματικού από Τουρκμένους, οι οποίοι σε πλείστα βίντεο ομιλούν καθαρά την τουρκική γλώσσα. Επίσης ο έτερος λόγος είναι η ανερυθρίαστη παρουσία ενός τουρκικού τάγματος καταδρομών εντός της περιοχής αυτής των Τουρκμένων , στην οποία υπάρχουν και Τζιχαντιστές. Υπενθυμίζεται ότι τα Τουρκμενικά χωριά είναι 517 στον αριθμό και αποτελούν μια περιοχή στην οποία η Άγκυρα έχει «καρφώσει» την ημισέληνο και απειλεί τους πάντες. Η εκδίκηση όμως των Ρώσων , σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών θα κάνει «πολύ φασαρία».


Σύμφωνα με αραβικά μέσα ο υποδιοικητής της δεύτερης Τουρκεμνικής ταξιαρχίας PAS, «Alpraslan Celik, αναφέρθηκε με αλαζονεία σε πολλά τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων, ότι ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν Ρώσο πιλότο. Ο εικονιζόμενος είναι επίσημα Τούρκος πολίτης με τουρκική ταυτότητα.!!
Κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων μετά την γενική επίθεση των συριακών δυνάμεων εναντίον των ισλαμιστών ανταρτών, απελευθερώθηκαν μερικές εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα συριακού εδάφους, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων της Ghanim, JUB al-Ahmar και Deir Hanna.

Το κύριο καθήκον της επίθεσης στην Λατάκια είναι η επανάκτηση του ελέγχου πάνω στα τουρκικά σύνορα και τα σημεία ελέγχου στις Τουρκμενικές περιοχές , που είναι υπό την εποπτεία των ισλαμιστών ανταρτών από τον Σεπτέμβριο του 2012.

O πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για τους Τουρκέμνους στην Συρία μόλις ξεκίνησε...



 
 

Πέστε απ' τα σύννεφα!! Δείτε τι σύνταξη παίρνει η Λιάνα και προπάντων η Αλέκα από το ΙΚΑ και το Ταμείο των δημοσιογράφων!!

Για να μη το παιδεύουμε παραβλέπουμε, την παράπλευρη απώλεια ότι οι βουλευτές παράλληλα με τη βουλευτική αποζημίωση, παίρνουν κανονικά και τις συντάξεις τους γιατί μπορεί στο μεταξύ να έχει αλλάξει κάτι (μην ξεχνάμε ότι στο προχώ ελληνικό κράτος τα πόθεν έσχες που βγήκαν αφορούν εισοδήματα του 2011),
για να δούμε τι συντάξεις παίρνουν η Αλέκα και η Λιάνα. Το εντυπωσιακό βέβαια δεν είναι τόσο η συνταξάρα της Λιάνας Κανέλη που παίρνει...29.567 € δηλ. περίπου 2,500 το μήνα από το Ταμείο των δημοσιογράφων
αλλά η τρελή σύνταξη της Αλέκας από το ΙΚΑ που ξεπερνά τα 26.000 €!! Σύνταξη ΙΚΑ 26.000 €! Το διανοείστε; Από το νηπιαγωγείο της κόλλαγε ένσημα το ΚΚΕ; Φυσικά η Αλέκα Παπαρήγα εισπράττει και 15.000 χιλιαρικάκια σύνταξη από το Ταμείο των δημοσιογράφων γιατί το ΚΚΕ προφανώς την είχε δηλώσει και της πλήρωνε ασφάλεια σαν δημοσιογράφο...
Μ' αυτά και μ' αυτά το Αλεκάκι (ή το ΚΚΕ δεν έχει σημασία) καθαρίζει την τρελή σύνταξη των 42.305 €!!
Είπατε τίποτα για τους οικοδόμους που πάνε και πλακώνονται με τα ΜΑΤ; Όχι μωρέ δεν είναι μαλάκ@ς... ζώα είναι απλώς
Κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα, η ελίτ έχει ξεβρακωθεί άλλα είναι τόση μεγάλη η πλύση εγκεφάλου του νεοέλληνα που δεν μπορεί να δει τα αυτονόητα!, αυτό σε συνδυασμό με ότι ο Ελληνας είναι παρτάκιας έχει αυτό το αποτέλεσμα, τόσα χρονιά τρώνε διπλά στο ΠΑΣΟΚ ΝΔ μπήκε η χ.α από το πουθενά και τους χάλασε την σούπα, 2013 η βουλευτής του ΚΚΕ Ο αγώνας γίνεται για να μην υπάρχει η Χρυσή Αυγή VIDEO!!!..






http://www.aetos-apokalypsis.com/2013/12/blog-post_9213.html

Γραβάτα δεν φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά κιπά φοράς! Πως γίνεται, Αλέξη;



  • «Αντισυστημικός» – Όχι στη γραβάτα! Άθεος – Όχι στο σταυρό και τον θρησκευτικό όρκο. Την κιπά όμως τη φόρεσε στο Ισραήλ!

    Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί μα η χαρά δεν τον αφήνει. Φειδωλή η φωτογράφιση της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο μουσείο του Ολοκαυτώματος και ελάχιστα “γκρο πλαν” με τον Τσίπρα να καταθέτει στεφάνι με την κιπά στο κεφάλι.

    Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό. Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ ζήτησα να επισκεφθώ το μουσείο του Ολοκαυτώματος που είναι ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία και γιατί είναι καθήκον όλων μας αυτό το ορόσημο του Ολοκαυτώματος, την μαύρη κηλίδα της ιστορίας να μην τη ξεχνάμε, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν που θα ήθελε να την επαναλάβει. Να αντισταθούμε στην ιδεολογία του μίσους, στον ρατσισμό και να μετατρέψουμε αυτή την πόλη από πόλη βίας και εχθροπραξιών σε πόλη ειρήνης και ειρηνικής συμβίωσης».

    Ναι, να γίνει ειρήνη για να μπορέσει να έρθει και ο Μεσσίας που αναμένουν οι Εβραίοι. Μόνο που για να γίνει ειρήνη, το τέρας που λέγεται Κράτος του Ισραήλ, πρέπει να έχει πρώτα καταβροχθίσει και άλλα εδάφη και πλούτο, πλην της Γης των Παλαιστίνιων που έχει ήδη πράξει και στοχεύει στην πλήρη εξαφάνισή τους. Τώρα σειρά έχουν τα Συριακά εδάφη και τη βουλιμία τους γευόμαστε όλοι με τον πόλεμο που άναψαν εκεί κατά του Άσαντ.

    Καμαρώστε έναν ακόμα σιωνιστή προσκυνητή:

    Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;

    Διαβάστε τι αναφέρει άρθρο του Κόκκινου Ουρανού:
    Έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ οι μη Εβραίοι «επίσημοι» (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί ‘celebrities’), που επισκέπτονται μια Συναγωγή, φοράνε το γνωστό χαρακτηριστικό μικρό εβραϊκό σκουφάκι, την «κιπά». Επίσης, την φοράνε όταν πηγαίνουν στο Τείχος των Δακρύων ή στο «Μνημείο του Ολοκαυτώματος» στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Yad Vashem», σε (μη θρησκευτικές) εκδηλώσεις που απλώς διοργανώνουν ή παρευρίσκονται Εβραίοι, ενώ κάποιοι σε εντελώς «άσχετα» μέρη.
    Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πως είναι δυνατόν κάποιος που δεν πρεσβεύει την ιουδαϊκή θρησκεία, να αναγκάζεται να φοράει αυτό που φοράει ο πιστός Ιουδαίος; Που είναι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης; Εάν είναι από απλή «ένδειξη σεβασμού», τότε θα έπρεπε, για λόφους «ισότητας» να γίνεται το αντίστοιχο σε έναν χριστιανικό ναό. Π.χ. εάν ένας Εβραίος «επίσημος» επισκεφτεί ένα ναό (τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω δει πολλούς Εβραίους «επίσημους» να επισκέπτονται ναούς και εκκλησίες, τουλάχιστον με την συχνότητα που «εθνικοί»/μη Εβραίοι «επίσημοι» επισκέπτονται συναγωγές. Γιατί άραγε;;) – θα πρέπει λοιπόν για «λόγους σεβασμού» (ο Εβραίος) να κάνει τον σταυρό του, να ανάψει κανένα κερί και τα λοιπά. Όλα αυτά βέβαια είναι λατρευτικές πράξεις, λατρευτικά σύμβολα.
    Η κιπά δεν είναι ένα απλό «σκουφάκι», κάποιο ενδυματολογικό αξεσουάρ, είναι σύμβολο μιας θρησκείας. Κάτι ανάλογο με την ισλαμική μαντίλα που φοράνε οι μουσουλμάνες. Ή τα τουρμπάνια που φοράνε οι Σιχ. Ως «σεβασμός», νομίζω, νοείται να εισέλθεις και να εξέλθεις με ησυχία από έναν θρησκευτικό λατρευτικό χώρο (στον οποίον δεν ανήκεις) και γενικά να είσαι κόσμιος και ενδεδυμένος «σεμνά». Τα υπόλοιπα αφορούν τους θρησκευόμενους της συγκεκριμένης θρησκείας. Εφόσον δεν ανήκεις σε αυτήν την θρησκεία, δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις το τυπικό της. Το να απαιτείς από έναν μη Εβραίο να συμπεριφέρεται στη Συναγωγή (που δεν ανήκει, ούτε πιστεύει) σαν Εβραίος, είναι κάτι παραπάνω από απαίτηση για «σεβασμό».
    Έχει έναν συμβολισμό. Φαίνεται σαν έμμεση (αναγκαστική) υποταγή σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και σε ό,τι αυτή εκφράζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζει το Ισραήλ. [Σύμφωνα με τον Richard Rabkin «Το να φοράει κάποιος το κιπά σημαίνει ότι διακηρύττει “Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος“»]. Καμία άλλη θρησκεία δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με έναν λαό, όσο ο Ιουδαϊσμός. Όλοι δε οι «επίσημοι» δεν διανοούνται να αρνηθούν να φορέσουν την κιπά για λόγους συνείδησης ή θρησκείας, (αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «αντισημιτισμό», κατηγορία ολέθρια για έναν σύγχρονο πολιτικό), αλλά απεναντίας, το φοράνε με μεγάλη άνεση και είτε χασκογελάνε με έκφραση γεμάτη ικανοποίηση (όπως ο προαναφερόμενος), είτε στέκονται «ευλαβικά», με έκφραση γεμάτη «σεβασμό».
    Είπα να το ψάξω λίγο. Να σας πως τι βρήκα: Βρήκα ότι τέτοια ξεκάθαρη εντολή ΔΕΝ υπάρχει στα ιουδαϊκά κείμενα! Μάλιστα, οι διάφοροι ραβίνοι δεν έχουν μια σύμφωνη γνώμη για το αν πρέπει τελικά, οι μη Εβραίοι να φοράνε την κιπά. Η κυριότερη ένσταση είναι ότι έτσι (εάν την φοράνε) δεν θα διαφέρουν από τους Εβραίους! (Αυτό τώρα μου ακούγεται ολίγον «ρατσιστικό», αλλά θα φταίνε τα αυτιά μου).
     n_38563_1
    Επίσης, στη σύντομη έρευνα δεν είδα πουθενά μουσουλμάνους «επίσημους» να φοράνε την κιπά. Δείτε π.χ. στην φωτογραφία τον Νταβούτογλου στη Συναγωγή στη Σμύρνη άνευ κιπά! Μπα; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Μετά διάβασα ότι οι άθεοι Εβραίοι επίσης δεν φοράνε κιπά! Ακόμα και ο Μπεν Γκουριόν η κορυφαία μορφή του σύγχρονου Ισραήλ (ο κύριος ιδρυτής και ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους Ισραήλ) ΔΕΝ φορούσε κιπά γιατί ήταν άθεος… Μάλιστα, αρνιόταν να φορέσει κιπά ακόμη και σε κηδείες.
    imaewwwges
    Συμπέρασμα: Ο Μπεν Γκουριόν δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο άθεος Εβραίος δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο μουσουλμάνος «επίσημος» δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, καμία γραπτή θρησκευτική εντολή δεν υπάρχει που να λέει ότι ο μη Εβραίος πρέπει να φοράει κιπά, οι ραββίνοι διαφωνούν μεταξύ τους για το αν πρέπει οι μη Εβραίοι να φορούν κιπά, αλλά ο Δένδιας (και ο κάθε Δένδιας), αλίμονο του αν δεν φορέσει τη κιπά του και δεν αποθανατιστεί η σκηνή.
    Ίσως εάν έψαχνα περισσότερο να έβρισκα και τίποτα άλλο, αλλά από ότι κατάλαβα η κιπά είναι μία ωραία ευκαιρία οι διάφοροι Δένδιες και γενικότερα οι κρατούντες οφίτσια στη ‘δύση’ να δείχνουν (σε όλο τον κόσμο) τον «σεβασμό» τους (ή την υποταγή τους) στο Ισραήλ.
    Παρακάτω κάποιες εξηγήσεις περί κιπά από εβραϊκές ιστοσελίδες για λίγο παραπάνω γνώση. Και εάν θέλει, ας μας διαφωτίσει περί του θέματος κάποιος ραβίνος. Από αυτούς που επισκέπτονται τον ΚΟ.    
    3923450416

    Μια kippah, επίσης γνωστή ως yarmulke, που στα αραμαϊκά σημαίνει “ο φόβος του Βασιλιά”, είναι το ημισφαιρικό εκείνο καπελάκι σε σχήμα πιατέλας, συνήθως από ύφασμα, που φορούν οι Εβραίοι (μόνο άνδρες) ως τήρηση μιας (μη- βιβλικής) εντολής από κάποιες ορθόδοξες ιουδαϊκές ‘halachic’ αρχές, σύμφωνα με την οποία το κεφάλι τους πρέπει να καλύπτεται ανά πάσα στιγμή.
    Δεδομένου ότι η συναγωγή θεωρείται ότι είναι ένας «οίκος του Θεού», είναι συνήθως σκόπιμο οι πιστοί να φορούν ωραία ρούχα. Συνήθως οι γυναίκες φορούν φορέματα και οι άνδρες κοστούμια.
    Εκτός από τις συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων Ιουδαίων, όλοι οι άνδρες και τα αγόρια πρέπει να καλύπτουν το κεφάλι τους. Αυτό είναι συχνά προαιρετικό σε συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων. Από σεβασμό ακόμη και οι μη-Εβραίοι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθήσουν το έθιμο της συναγωγής και φορέσουν ένα kippah.
    Λέει στο ‘Divrei HaRav’ (του ραβίνου Hershel Schachter), ότι όταν ρώτησαν τον ραβίνο Aharon Kotler αν πρέπει ένας μη-Εβραίος (ή μη Ιουδαίος) κοσμικός καθηγητής σε σχολείο yeshiva να κληθεί να φορέσει ένα yarmulke, εκείνος είπε ότι θα πρέπει να του πουν να μην φορέσει yarmulke, γιατί αυτό είναι μια περίπτωση והבדלתם (διάκρισης) σύμφωνα με την οποία οι Εβραίοι θα πρέπει να φορούν yarmulkes ώστε να διακρίνονται από τους μη Εβραίους.

    “Μη Εβραίοι και Kippah στη Συναγωγή” – του ραβίνου Jay M. Stein

    Η ερώτηση που τίθεται πολύ συχνά είναι η εξής: «Σε περίπτωση που ένας μη-Εβραίος παρακολουθεί τη συναγωγή ως προσκεκλημένος ή επισκέπτης, πρέπει να φορά κάλυμμα στο κεφάλι, όπως ένα Kippah;” Ή, “Πρέπει ένας μη-Εβραίος που κάνει δουλειές ως εργάτης σε μια συναγωγή να έχει καλυμμένο το κεφάλι του, ενώ εργάζεται στο κτίριο; “Λόγω της σχετικά στενής σχέση μας με τον μη εβραϊκό κόσμο, έχουμε συχνά μη Εβραίους να έρχονται σε διάφορες θρησκευτικές τελετές που πραγματοποιούνται στις συναγωγές, όπως είναι, οι γάμοι, οι τελετές Bar/bat Mitzvah (ενηλικίωσης 13 χρονών για τα αγόρια και 12 για τα κορίτσια) και κηδείες, καθώς και διάφορα προγράμματα που προσφέρονται στις συναγωγές, όπως «διαθρησκευτικές λειτουργίες» ή και μη-θρησκευτικές εκδηλώσεις.
    Το Ταλμούδ έχει μια συνοπτική δήλωση σχετικά με τον στόχο του να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Ο Joshua b. Levi είπε: «Κανείς δεν μπορεί να περπατήσει τέσσερις πήχεις με υπεροπτικό ύφος, γιατί ολόκληρη η γη είναι γεμάτη από την δόξα Του». Ο R. Huna, γιος του R. Joshua, δεν μπορούσε να περπατήσει τέσσερις πήχεις ξεσκούφωτος, και έλεγε : «Η Shehinah (θεία παρουσία) είναι πάνω από το κεφάλι μου». Στους ταλμουδικούς καιρούς δεν ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Το να καλύπτει το κεφάλι του ήταν μια πράξη ακραίας ευσέβεια, δεν ήταν κανόνας για όλους.
    Η δυσκολία που παρουσιάζεται, κατά τον ραβίνο Klein, είναι ότι, κατά τη διάρκεια της λατρείας, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να διακρίνουμε μεταξύ των Εβραίων και των μη-Εβραίων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο να ζητάμε από έναν μη-Εβραίο να λάβει μέρος στην λειτουργία. Δεν υπάρχει εύκολη λύση για το πρόβλημα αυτό, εκτός από απλά να ρωτήσουμε τη θρησκεία ενός ατόμου. Συνηθίζεται, ως εκ τούτου, σε πολλές συναγωγές να ζητάνε από μη Εβραίους να βάλουν μια kippah αλλά όχι το Tallit, και επομένως να διακρίνουμε εύκολα τους Εβραίους άνδρες από τους μη Εβραίους.
    Δεν υπάρχει καμία αναφορά στους επτά Noachide νόμους (του Νώε – αναφέρονται στο Ταλμούδ) η οποία, σύμφωνα με τους Ραβίνους, να επιβάλει σε όλους τους απογόνους του Νώε, να καλύπτουν την κεφαλή τους. Αυτό κάνει και πάλι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία νομική υποχρέωση στο εβραϊκό νόμο για έναν μη-Εβραίο να φορέσει κάλυμμα στο κεφάλι και ως εκ τούτου καμία νομική δικαιολογία δεν υπάρχει για να εξαναγκασθεί ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα στο κεφάλι σε μια συναγωγή. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει την ενημέρωση των μη Εβραίων περί του εθίμου της συγκεκριμένης τελετής.
    Δεν υπάρχει καμία αναφορά στη ‘halakhic’ βιβλιογραφία (βιβλικοί, ταλμουδικοί, ραβινικοί νόμοι) που να απαιτεί οι ‘εθνικοί’ να φορούν καλύμματα κεφαλής, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας halakhic λόγος να εξαναγκάζεται ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα του κεφαλιού σε μια συναγωγή.
    Εάν φορέσει όμως (ο μη-Εβραίος), εκφράζει  με αυτό το σεβασμό, για το έθιμο μας.  Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει νομική υποχρέωση για έναν μη-Εβραίο να φορέσει kippah, συνιστούμε από σεβασμό για το εκκλησίασμα να φορούν κάλυμμα οι μη-Εβραίοι άνδρες όταν παρευρίσκονται σε λατρεία ή τελετουργία.
    Δεν είναι από υποχρέωση, είναι από αναγνώριση και σεβασμό, αυτόν που δεν έχει ούτε για την Βουλή, ούτε για το μνημείο του αγνώστου στρατιώτη -εδώ στέκεται σούζα προσοχή, δεν χασκογελάει και δεν έχει τα χέρια στην τσέπη – και φυσικά, ο σεβασμός προς τους συμπολίτες τους, είναι θέμα εκτός οποιασδήποτε συζήτησης.
    Θέλει ο σιωνιστής να κρυφτεί, μα η χαρά δεν τον αφήνει…


    http://nea.allnewz.gr/?p=24664

    ΙΔΟΥ ποια θα είναι η απάντηση της ΡΩΣΙΑΣ! Υπολογισμένη, ψυχρή, ταχεία και αιφνιδιαστική! ΒΙΝΤΕΟ

    aero1 

    Οι Τούρκοι θα την φάνε εκεί που δεν το περιμένουν!!!

    Η απάντηση της Ρωσίας θα είναι υπολογισμένη, ψυχρή, ταχεία και εκεί που δεν το περιμένει!
    Οι Τούρκοι θα την φάνε όταν και εκεί που δεν το περιμένουν!
    Αυτό υποστηρίζει ο πολιτικός αναλυτής Pepe Escobar, ο οποίος πιστεύει ότι η Τουρκία συνδέεται σαφώς με ISIS και άλλων εξτρεμιστικών οργανώσεων στη Συρία όπως τους κατηγόρησε και ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν.
    Ένα ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο έχει πέσει κοντά στο συνόρων Τουρκίας-Συρίας μετά από μια προφανή επίθεση και κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει το που θα καταλήξουν τα γεγονότα


    makeleio.gr
    http://www.triklopodia.gr

    Απίθανη νοθεία στις εθνικές εκλογές... Κατηγορείται η Singular

    Μια απίστευτη καταγγελεία από έναν υποψήφιο ενός πολύ μικρού κόμματος, αρκετά γραφικό μα αυτά που λέει τρομάζουν. Στοιχειοθετημένα καταγγέλλει την νοθεία υπέρ του κόμματός του σε 7 Νομούς της Ελλάδας.
    Το κόμμα που συμμετείχε πήρε σταυρούς σε περιοχές που δεν κατέβαινε από έλλειψη χρημάτων. Και μην βιαστείτε να πείτε ότι τον ψήφιζαν κάποιοι. Αυτό δεν μπορούσε να συμβεί σε καμία περίπτωση, καθώς οι ψήφοι αυτοί θα έπρεπε να μετρηθούν ως άκυροι.
    Μάλιστα έχουν κινηθεί δικαστικώς κατά των ψήφων του κόμματός των, ισχυριζόμενοι νοθεία στις εθνικές εκλογές και μάλιστα από την Singular με συμμετοχή  από τις περιφέρειες και τους περιφερειάρχες των νομών αυτών....
    Η καταγγελία αυτή δεν γίνεται απλά για να προσβάλει τους ψήφους του κόμματός του, αλλά για να αποδείξει ότι το σύστημα της Singular και των περιφερειών, είναι σαθρό, διάτρητο και βρώμικο...
    Φυσικά όλα αυτά διαδραματίζονται σε ένα πολύ μικρό κανάλι, αλλά κι αυτό είναι ένα επιπλέον στοιχείο γιατί από τα megaλα κανάλια δεν θα περιμέναμε ποτέ να τα δούμε...
    Δείτε το και μπορεί να φαίνεται τρελό...όμως τα όσα μας επιβάλουν οι δανειστές μας με συνεργούς τους άθλιους πολιτικούς μας, φαντάζει αναμενόμενο και φυσιολογικό.

     
     
    http://www.iplus.gr/index.php/2014-10-12-00-17-35/8891-singular3



    Εντολή Πούτιν: Εξαλείψτε την Τουρκική Αεροπορία ! ‏Έρχεται Βροχή από Πυραύλους cruise στον Τουρκικό Ουρανό!

    putin-mig-erdogan 

    Αποκάλυψη Σοκ:Προμελετημενο Σχέδιό Τουρκίας – ΗΠΑ η Κατάρριψη του Ρωσικού Su 24!

    Σε ενα Καλοστημένο Σκηνικό φαίνεται να δημιούργησαν απο κοινου Τουρκια-ΗΠΑ με την Καταρριψη του Ρωσικου Su 24!
    Ολα δειχνουν οτι πισω απο την Καταρριψη του Ρωσικου Su 24 βρίσκονται οι ΗΠΑ! Και αληθεια,ποιος πιστεύει οτι η Τουρκια παει να τα βαλει με την Ρωσια Μονη της, χωρις καλυψη! Αμ δεν Τρελαθηκαν!
    Το Σχεδιο Τουρκιας-ΗΠΑ φαινεται πολυ καλα προσχεδιασμενο, αφου γνωριζαν απο πρωτο χερι το σχεδιο πτησης του Ρωσικου Su 24, και ποιοι ηταν οι στοχοι του στο εδαφος για να βομβαρδίσει! Η περιοχη που θα έπληττε το Ρωσικο αεροσκαφος ηταν μια ανασα απο τα Τουρκοσυριακα συνορα, αλλα το βασικοτερο ηταν Ανταρτες της Τουρκικης (Τουρκμάνοι) Μειονοτητας στην περιοχή, αυτο αποδεικνυεται απο το Βιντεο με τους πανηγυρισμούς στην Τουρκική γλώσσα, των Τουρκμανων Ανταρτών, καθως πυροβολουν τα αλεξιπτωτα των πιλοτων που είχαν κάνει χρήση με επιτυχία του συστήματος εκτόξευσης!
    Η Παγιδα θανατου που έστησαν απο κοινου Τουρκια-ΗΠΑ εκτελεστηκε αψογα και με την βοηθεια απο τους εκπαιδευμενους απο αυτους Ανταρτες! Αφου πρώτον: Εξασφαλισαν οτι το Ρωσικο Su 24 θα ηταν μονο του,χωρις συνοδεια άλλων μαχητικων αεροσκαφων, ετσι θα ηταν ευκολος στοχος για τα 2 F16!
    Δευτερον :Γνωριζαν οτι το Ρωσικο Su 24 δεν εχει κάλυψη και προστασια απο τους Ρωσικους αντιαεροπορικούς πυραυλους S300 που εχουν εγκαταστησει οι Ρωσοι στην Συρια, και δεν κινδυνευουν τα Τουρκικα F 16 να Καταρριφθούν!
    Και τριτον,με την συμμετοχη των Ανταρτων (που ηταν μερος του σχεδιου) στησανε παγιδα στο Ρωσικο Ελικοπτερο mil-mi 8 που θα εκτελούσε αποστολή έρευνας και διάσωσης μάχης για τους δύο Ρώσους πιλότους του καταρριφθέντος Su-24!
    Η ηλιθιοτητα των ΗΠΑ ηταν τοσο μεγαλη που στην ουσια απο μονοι τους καρφώθηκαν στους Ρωσους, οταν αποκαλυψαν στα ΜΜΕ οτι παρακολουθουσαν το Ρωσικο Su 24 και τις επικοινωνίες του πιλοτηριου-cockpit, και γνωριζουν οτι το ρωσικο πληρωμα αγνοησε 5 με 10 φορες τις Τουρκικες προειδοποιησεις!

    Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise, Εισηγουνται Ρωσοι Στρατηγοι στον Πουτιν ως Αντιποινα!

    Τα επομενα 24ωρα ειναι πολυ κρισιμα,για το πως θα αντιδράσει η Ρωσια! Η εισήγηση για τα αντιποινα στην Τουρκια ειναι πολλες προς τον Πουτιν! Αλλα κατηγορηματικα εχει αποκλειστεί ενα πυρηνικο χτυπημα προς την Τουρκια! Περι πυρηνικου πληγματος απο τους Ρωσους στην Τουρκια,τα γραφουν μη σοβαρα blog-site ΜΜΕ!
    Το επικρατεστερο σεναριο ειναι ενας Βομβαρδισμός των Τουρκικών Πολεμικων Αεροδρομιων με Πυραυλους Εδαφους-Εδαφους, Αλλα και cruise, ωστε να εξαλείψουν μια και καλη την Τουρκική Αεροπορια, χωρις Ρωσικες απώλειες,αλλα και Τουρκων Αθωων Πολιτων!
    Τα χτυπηματα θα ειναι χειρουργικα ακριβειας,με 100 εως 200 Πυραυλους! Αλλα παντα μιλαμε για την ωρα για Σεναρια!
    Αρθρο Σπυρος Πριφτης
    email: spyros.priftis76@yahoo.gr

    http://www.triklopodia.gr/

    Αναστάτωση στους μετόχους της Τράπεζας Χανίων

    Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η Eκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Χανίων, η οποία είχε ως θέμα την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (Α.Μ.Κ.). Μέτοχοι άσκησαν σφοδρή κριτική στη διοίκηση υποστηρίζοντας ότι «χάνονται οι κόποι μιας ζωής» λόγω της απότομης μείωσης της αξίας της μετοχής από 35 σε 3 ευρώ.
    Aπό την πλευρά της η διοίκηση της Τράπεζας παραδέχθηκε ότι θίγονται τα συμφέροντα κυρίως των μετόχων που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα Α.Μ.Κ., ωστόσο, τονίστηκε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της κρίσης και των πολιτικών χειρισμών των ελληνικών κυβερνήσεων κι ότι τους όρους της ανακεφαλαιοποίησης τους βάζει το κράτος.
    Η Γενική Συνέλευση, αργά το βράδυ, ενέκρινε την τροποποίηση του καταστατικού καθώς και να προχωρήσει η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης.
    Η ατμόσφαιρα στη Γενική Συνέλευση ήταν εξ αρχής "ηλεκτρισμένη" με πολλούς μετόχους να είναι ανάστατοι. Αιτία ήταν το γεγονός ότι σύμφωνα με τη διοίκηση της Τράπεζας η τιμή της μετοχής από 35 ευρώ (12 ευρώ ονομαστική αξία) πρέπει να μειωθεί στα 3 ευρώ εν όψει της ανακεφαλαιοποίησης.
    Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τράπεζας Μιχάλης Μαρακάκης ανέφερε ότι η Τράπεζα έχει κεφαλαιακές ανάγκες τουλάχιστον 18,2 εκατ. ευρώ και πως μετά την αλλαγή του νομικού πλαισίου για τις Συνεταιριστικές Τράπεζες, η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης που είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι με τιμή 35 ευρώ ανά μετοχή έπρεπε να αναπροσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
    «Αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε την προηγούμενη διαδικασία και να μπούμε σε μια νέα διαδικασία Α.Μ.Κ.», σημείωσε και πρόσθεσε ότι υπό αυτές τις συνθήκες θα έπρεπε η τιμή της μετοχής να διαμορφωθεί σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα προκειμένου να υπάρξει προοπτική συμμετοχής του ΤΧΣ στην ανακεφαλαιοποίηση όπως δίνει τη δυνατότητα ο νέος νόμος. «Το ΤΧΣ δεν συμμετέχει ποτέ με υψηλές τιμές μετοχών, αλλά πάντα κάτω από τη λογιστική αξία», υποστήριξε και ανέφερε ότι η λογιστική αξία της μετοχής της Τράπεζας Χανίων προσδιορίζεται σήμερα στα 6 ευρώ.
    Παράλληλα, επεσήμανε την επιτακτική ανάγκη να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου και κάλεσε τους παλαιούς μετόχους να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης προκειμένου «να μην πάει η Τράπεζα σε ξένα χέρια».
    Εκτίμησε ότι εφόσον ολοκληρωθεί η Α.Μ.Κ. τότε η τιμή διάθεσης της μετοχής θα διαμορφωθεί γύρω στα 14 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η διαδικασία διαβεβαίωσε τους μετόχους ότι όσοι βάλουν κεφάλαια θα τους επιστραφούν στο ακέραιο. Η εισήγηση του κ. Μαρακάκη προκάλεσε την έντονη αντίδραση αρκετών μετόχων που υποστήριξαν ότι με τη διαδικασία που προωθούν χάνουν τα χρήματά τους.
    Ειδικότερα, αντέδρασαν μέτοχοι, οι οποίοι είχαν επενδύσει τα χρήματά τους στη "Χρυσή Επένδυση" υπό τις εγγυήσεις της Τράπεζας ότι τα κεφάλαιά τους είναι εξασφαλισμένα.
    Τόνισαν ότι ακόμα και στο αισιόδοξο σενάριο, αν δηλαδή ολοκληρωθεί η διαδικασία της Α.Μ.Κ. και η νέα τιμή διάθεσης διαμορφωθεί στα 14 ευρώ, η απώλεια από τα 35 ευρώ που είχαν αγοράσει τη μετοχή είναι μεγάλη.
    Διαμαρτυρίες από μετόχους προς τη διοίκηση υπήρξαν και ως προς την αδυναμία ρευστοποίησης των μετοχών. Ενα πρόβλημα που προέκυψε όπως ειπώθηκε από το καλοκαίρι με συνέπεια να "εγκλωβιστούν" τα κεφάλαια των μετόχων και πλέον να είναι αναγκασμένοι να υποστούν "κούρεμα" της αξίας τους στο πλαίσιο της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης.
    Από την πλευρά της Διοίκησης παρότι αναγνωρίστηκε ότι υπάρχει θέμα με την αξία των μετοχών επισημάνθηκε ότι όλες οι διαδικασίες έγιναν σύννομα και σύμφωνα με τον νόμο. Για την αδυναμία ρευστοποιήσεων ο κ. Μαρακάκης επεσήμανε ότι υπήρξε σχετικός νόμος στα τέλη Μαΐου που την επέβαλε, ενώ ως προς τη μείωση της τιμής της μετοχής ανέφερε η Τράπεζα είναι υποχρεωμένη από το κράτος να κάνει Α.Μ.Κ. με μειωμένη τιμή.
    Επίσης για τα προγράμματα "Χρυσή Επένδυση" και "Αποδίδω" παραδέχθηκε ότι μπορεί να υπήρξε ένα έλλειμμα ενημέρωσης, ωστόσο, τόνισε ότι επί 20 χρόνια δεν παρατηρήθηκε κανένα πρόβλημα και πολλοί άνθρωποι κέρδισαν.

    ΣΩΡΡΑΣ

    Στο μεταξύ, την πρόθεσή του να καλύψει το ποσό που χρειάζεται για την κεφαλαιακή επάρκεια της Τράπεζας Χανίων (25.000.000) γνωστοποίησε με επιστολή του ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός από την περιβόητη υπόθεση της "END".
    Συγκεκριμένα ο κ. Σώρρας μέσω εκπροσώπου του από την "Ελλήνων Συνέλευσις" κατέθεσε σχετική επιστολή στην Τράπεζα στην οποία ζητά: «Να μου δοθούν τα απαραίτητα οικονομικά στοιχεία ούτως ώστε να προβώ σε μια συγκεκριμένη προσφορά, η οποία να μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτούμενες ανάγκες της τράπεζας».
    Ολόκληρη η επιστολή του κ. Σώρρα είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα των "Χ.Ν." (www.haniotika-nea.gr).Χανιώτικα Νέα

    http://www.anatolh.com

    Ρώσοι βουλευτές ζητούν ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων - Δεν ζητούν των Ελλήνων, γιατί την ακύρωσε το δίδυμο Φίλη-Τσίπρα


     
    Πρόταση νόμου για την ποινικοποίηση άρνησης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε σήμερα στη ρωσική Δούμα ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος Δίκαιη Ρωσία, Σεργκέι Μιρόνοφ.
    Την είδηση έδωσε ο ίδιος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και δεν μπορεί παρά να συνδεθεί με τις τελευταίες εξελίξεις στις ρωσοτουρκικές σχέσεις, μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από τουρκικό μαχητικό.

    «Υποβάλαμε πρόταση νόμου λογοδοσίας για την άρνηση αναγνώρισης του γεγονότος της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Τουρκία το 1915», έγραψε ο Μιρόνοφ που ηγείται κόμματος με 64 έδρες στις 450 της Δούμας.

    http://www.pontos-news.gr/article/143892/rosoi-voyleytes-zitoyn-poinikopoiisi-arnisis-tis-genoktonias-ton-armenion 
     
    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/11/blog-post_104.html
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters