Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

ME 475 EKATOMMYΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ FUND ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
ME 475 EKATOMMYΡΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΑ FUND ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ NAV 4 ΔΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ. Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS NΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

Πάνος Λελιάτσος
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters