Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

10923619_10204688858160271_8560323433824413261_n 
(NEW RADIO 15/6/2899 απομαγνητοφώνηση ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)
NEW RADIO 15-6-2015
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Θα ήθελα να συμπληρώσω κάποια πράγματα που είναι πολύ σημαντικά για να καταλάβουν όλοι οι ενεργοί συνέλληνες που ήδη ιδρύσει τις Ε.ΣΥ, δηλαδή τα ιδρυτικά μέλη των Ε.ΣΥ και να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους.
Η τεράστια διαφορά του ΦΟΡΕΑ από το κόμμα έγκειται στο εξής: Τα κόμματα είναι μια συμμορία του καθεστώτος της ιδιωτικής εταιρείας «Βασίλειον της Ελλάδος» και μετά έγινε «Ελληνική Δημοκρατία» και σήμερα  «Hellenic Republic». Ο μόνος τρόπος και ο μόνος λόγος που χρειάζεται εμείς να δημιουργήσουμε έναν ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ κι όχι κόμμα και σαφώς δεν μπορούμε να κάνουμε, δεν έχουμε καν το δικαίωμα να πραγματευόμαστε κόμμα ή να πραγματευτούμε, αλλά η ιερή μας υποχρέωση είναι να δημιουργήσουμε τον Εθνικό Φορέα των Ελλήνων Ιθαγενών Αυτοχθόνων Ιδιοκτητών. Ο μόνος τρόπος για να δείξουμε ότι δεν δεχόμαστε και δεν αποδεχόμαστε τα ιδιωτικά μαγαζιά που μας έβαλαν κάποτε από την εποχή των παππούδων μας να δηλώσουμε υπηκόοι τους κι όχι μέλη και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΟ  ΠΡΑΓΜΑ  Ο ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ. Μέλος δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά ο Έλληνας. Το έβαλαν να δηλώσει υπήκοος, το έβαλαν να  τους επικυρώνει ότι είναι υπήκοος μέσα από μια διαδικασία που λέγεται εκλογική, ψηφίζοντας έναν από αυτούς, ή ρίχνοντας άκυρο ή λευκό, αλλά στην ουσία να τους επικυρώνει μέσω αυτής της διαδικασίας. Τον έβαλαν λοιπόν να τους επικυρώνει να κάνουν κουμάντο στην ζωή του, στο κορμί του, στην περιουσία του, στο υπέδαφος, στο έδαφος, στον εναέριο χώρο, στην θάλασσα και στον υποθαλάσσιο χώρο, να έχουν μονίμως ασυλία και να μην μπορεί να τους κατεβάσει από την άσκηση διοίκησης που του κάνουν, ως υπήκοος.
Άρα, ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις όλους αυτούς τους συμμορίτες, τους διεθνείς τραπεζίτες, γιατί περί συμμορίας πρόκειται, είναι να δημιουργήσεις  επίσημα τον δικό σου ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ.
Αυτό είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ κι όχι απλά Φορέας, γιατί αν το πεις απλώς «Φορέας» μπερδεύουμε τον κόσμο και πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνουμε ούτε εμείς οι ίδιοι τι λέμε. Άρα, που έγκειται η ουσία; Να δημιουργήσουμε τον δικό μας ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ κι όχι Κρατικό, γιατί θα τον δημιουργήσει το ίδιο το Έθνος. Άρα, ο Φορέας τίνος θα είναι; Του Έθνους των Ελλήνων.
ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
Βλέπετε, μέρα με την ημέρα, ότι όλη η συμμορία των αντιπάλων, πετάει τις τελευταίες μάσκες και τα τελευταία προσωπεία και ενώνεται! Γιατί οι αντίπαλοι συμμορίτες ξέρουν πολύ καλά πλέον ότι έχουν αντιμέτωπους τους Έλληνες, το γένος των Κυρίαρχων Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών. Οι ίδιοι οι Έλληνες δεν το έχουν καταλάβει ακόμα. Άρα, η δημιουργία δικού μας Εθνικού φορέα είναι επιτακτική ανάγκη. Ο Φορέας αυτός δημιουργείται από εμάς τους Έλληνες Αυτόχθονες κι έχει πολλαπλές δυνατότητες.
Μπορεί και να συμμετέχει σε εκλογές και να παίρνει αποφάσεις ως Φορέας των Αυτοχθόνων για τους Αυτόχθονες, ως εθνικός φορέας για το Έθνος και για κάθε εθνικό περιουσιακό στοιχείο, διότι το Έθνος έχει την περιουσία και το Έθνος έχει την κυριαρχία.
Για αυτό και ποτέ δεν ειπώθηκε η φράση «κρατική κυριαρχία». Πάντα λένε «Εθνική κυριαρχία» κι όχι κρατική. Αφού έχει κράτος, γιατί δεν μιλάνε για κρατική κυριαρχία κι όχι για εθνική; Γιατί δεν παρέδωσε την κρατική του κυριαρχία και παρέδωσε την εθνική;
Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Γιατί ο Έλληνας παρέδωσε την κυριαρχία του, δηλώνοντας ότι «Ναι, είμαι υπήκοος».
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Έλληνας δεν παρέδωσε ποτέ την κυριαρχία του, γιατί ούτε το δικαιούται, ούτε προβλέπεται να την παραδώσει. Του έκλεψαν το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και της αυτοδιαχείρισης. Του έκλεψαν την υποχρέωση του να είναι Κυρίαρχος και να άρχει επί της κυριότητας των περιουσιακών του στοιχείων. Δεν την παρέδωσε ποτέ, γιατί δεν μπορεί να την παραδώσει. Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Τον Έλληνα τον εξαπατήσαν! Τον Έλληνα, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης και το γνωρίζει πολύ καλά, για αυτό και πολέμησε τόσες φορές και έχυσε τόσο αίμα, για αυτή την πατρίδα που είναι δική του Εθνική του περιουσία κι ό,τι περιλαμβάνει αυτή, είτε είναι χρυσός, είτε είναι υποθαλάσσιος χώρος, κτλ κι όλα μαζί, είναι δικά του! ΈΚΑΝΕ ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Έκανε Εθνοσυνελεύσεις για να κάνει άσκηση κυριαρχίας και ως κυρίαρχος να αποφασίζει αυτός για τον εαυτό του και την περιουσία του. Τον εξαπάτησαν και τότε με τα κόμματα και τον διαίρεσαν. Του έβαλαν ανάμεσα του τους πράκτορες και ο ένας έλεγε –προς τους γάλλους, ο άλλος προς τους άγγλους και ο άλλος προς τους ρώσους και δυστυχώς, όλοι οι ελληνόφωνοι που υπήρχαν ανάμεσα μας και όλοι οι καλοί πράκτορες πουλημένοι όλοι και χρηματοδοτημένοι από τους τραπεζίτες της Ευρώπης και από τις μασονικές στοές της Ευρώπης, έπαιξαν όλοι το ίδιο το παιχνίδι του αποπροσανατολισμού κι έτσι άφησαν το περιθώριο να δημιουργηθεί μια ιδιωτική εταιρεία την οποία ονόμασαν «Βασίλειο της Ελλάδος».
Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ΩΣ «ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αυτή η ιδιωτική εταιρεία ως «Βασίλειο της Ελλάδος» κι όχι των Ελλήνων, πήρε από κάποιους την άδεια εδάφους για χρήση, της έδωσαν το δικαίωμα να έχει χρήση εδάφους, έκανε δική τους πρωτεύουσα την Αθήνα, γιατί η πρωτεύουσα των Ελλήνων που αποφασίστηκε από την Εθνοσυνέλευση ήταν το Ναύπλιο κι όχι η Αθήνα. Οι Έλληνες είχαν κάνει δική τους τράπεζα και έκδιδαν το δικό τους νόμισμα, τον Φοίνικα. Η ιδιωτική εταιρεία δήλωσε δική της πρωτεύουσα και έβαλε λυτούς και δεμένους.
Ποιο ήταν το πιο μεγάλο καθίκι της εποχής που είχε πάει και δίπλα στον Καποδίστρια,  που ο τελευταίος τον χρησιμοποίησε εν μέρει για να φτιάξει την τράπεζα των Ελλήνων, την Ελληνική Χρηματιστική; Ο Ευνάρδος, ο εβραίος από την Ευρώπη. Φαινομενικά, Γάλλος και λίγο Ελβετός, αλλά εβραίος. Τον βρίσκουμε ξανά στην ίδρυση της Εθνικής Τράπεζας με τον Ρόθτσιλντ και εδώ μέσα στην Ελλάδα, στην ιδιωτική εταιρεία «Βασίλειο της Ελλάδος» έμεινε μέχρι το 1856 που πεθάνει.
ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΑ….ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ.
Αυτός είναι που κάνει τα αδύνατα δυνατά με όλο το τραπεζικό σύστημα της Ευρώπης να ρίξουν έξω την Τράπεζα του Καποδίστρια. Αυτός έχει πάρει την εντολή δίπλα στον Ρόθτσιλντ να δημιουργήσουν την Εθνική Τράπεζα, δηλαδή την τράπεζα του Βασιλείου της Ελλάδος και αναλαμβάνει και το έργο της διάλυσης της τράπεζας των Ελλήνων που έχει ιδρυθεί με Εθνοσυνέλευση επί Καποδίστρια. Η ιδιωτική εταιρεία «Βασίλειο της Ελλάδος», βγάζει το δικό της νόμισμα. Δεν μπορεί να έχει το ίδιο νόμισμα με τους Έλληνες. Προσέξτε το αυτό! Οι Έλληνες έχουν νόμισμα τον Φοίνικα. Είναι άλλο πράγμα το Βασίλειο της Ελλάδος, δεν έχει σχέση με τους Έλληνες. Είναι ένα ιδιωτικό μαγαζί που εκδίδει το δικό του νόμισμα που το ονομάζει δραχμή. Όλοι οι βλάκες που σήμερα μιλάνε για να γυρίσουμε στην δραχμή και να φύγουμε από το ευρώ, είναι ηλίθιοι γιατί και τα δύο τα νομίσματα είναι των τραπεζιτών και δεν είναι εθνικά. Δηλαδή, διαλέγουν αν θα πεθάνουν είτε με ευρώ ή με δραχμή;
Ελληνικό νόμισμα ήταν μόνο ο Φοίνικας κι αν κάποιοι θέλουν να πάμε σε δικό μας νόμισμα, θα πάμε σε δικό μας νόμισμα και με δική μας τράπεζα. Δεν θα βάλουμε ένα ιδιωτικό μαγαζί να εκδόσει το νόμισμα των Ελλήνων. Όσοι πραγματεύονται είτε το ένα νόμισμα, είτε το άλλο, κοροϊδεύουν τον κόσμο και τους Έλληνες και ας τελειώσει αυτό το παραμύθι, γιατί έχω δει και κάποιους πρώην αγωνιστές που το έπαιζαν Έλληνες, αλλά είναι με την δραχμή και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη που δεν ξέρει. Όταν μιλάμε για νόμισμα των Ελλήνων, μιλάμε μόνον για ένα νόμισμα, το οποίο είναι σε χρυσό, αντίστοιχο με αυτό που ήταν ο Φοίνικας.
Η ΠΡΩΤΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ – ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Άρα, το Βασίλειο της Ελλάδος ήταν μια εταιρεία που επεκτάθηκε και άλλαξε όνομα μετά από 130 χρόνια και έγινε «Ελληνική Δημοκρατία». Παρέμεινε ιδιωτικό, παραδομένο πάντα σε αυτούς που το έφτιαξαν. Για αυτό πρέπει να δούμε πολύ καλά την πρώτη πτώχευση της Ελλάδος και το τι είχε γίνει τότε και γιατί μετά αυτή την πρώτη πτώχευση της Ελλάδος, γίνονται τα πρωτόκολλα και ειδικά το δεύτερο του Λονδίνου, που αποφασίζουν το 1831 με την Συνθήκη αυτή του Λονδίνου ότι όλη η Ευρώπη πρέπει να έχει μονάρχες και το αγκάθι ήταν ο Καποδίστριας στην Ελλάδα. Για αυτό το αποφασίζουν και παίρνουν εντολή οι πράκτορες και σκοτώνουν τον Καποδίστρια.
Από εκεί ξεκινάει η επιτακτική ανάγκη του σχεδιασμού της δολοφονίας του Καποδίστρια και του κλεισίματος της πραγματικής τράπεζας των Ελλήνων, όπως και της διάλυσης του νομίσματος τους και της δημιουργίας του ψευδοκράτους, ιδιωτικής εταιρείας «Βασίλειου της Ελλάδος» κι όχι των Ελλήνων και με τον ελέω θεού βασιλιά, ο οποίος για να υποστηριχθεί και να σταθεί μέσα στην τότε ελληνική κοινωνία, ήθελε αναγκαστικά την στήριξη της εκκλησίας.
Δίνει τότε ένα σωρό Κυριαρχικά δικαιώματα στην Εκκλησία της Ελλάδος, την οποία την αφήνει να είναι Αυτοκέφαλη –κι αυτό είναι το νομικό μυστικό που έχει κυριαρχικά δικαιώματα κι ως Αυτοκέφαλη μπορεί και κινείται πάνω στα Κυριαρχικά δικαιώματα, γιατί λέει ότι είναι η κεφαλή και ως μόνη η κεφαλή που γνωρίζει τον Κύριο ημών. Ο Κύριος ημών είναι ο ιδιοκτήτης. Αυτό σημαίνει και δεν είναι θρησκευτικός όρος στο ΦΕΚ. «Κύριος» στην νομική γλώσσα και για να αποτυπωθεί σε ΦΕΚ δεν έχει να κάνει με θρησκεία! Ούτε χρειάζεται ΦΕΚ ενός κράτους για να υπάρχει και να πιστοποιηθεί ένας Θεός! Το ΦΕΚ είναι νομικό έγγραφο κι έχει μόνο νομική ισχύ και πιστοποιεί ένα συγκεκριμένο πράγμα, ότι εμείς είμαστε δούλοι κι έχουμε έναν κύριο, έναν που έχει την κυριότητα για εμάς ή σε εμάς! Κι επειδή τον γνωρίζει αυτόν που έχει την κυριότητα ημών και εμείς είμαστε δούλοι του και μετά τον ονομάζει ως Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι ο κατά τας γραφάς υιός του Γιαχβέ και ο Γιαχβέ είναι ο κατασκευαστής. Άρα, αυτός που το έφτιαξε είναι δικά του, ο κληρονόμος του είναι ο γιος του, ο Ιησούς Χριστός, ο κύριος ημών που εμείς είμαστε δούλοι και αυτός έχει την κυριότητα και την ιδιοκτησία.
Είναι νομικό και προσδιορίζει αυτόν που έχει την κυριότητα κι αφού η εκκλησία τον γνωρίζει, ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα ως μόνη κεφαλή, αυτοκέφαλη που είναι. Δεν ζητάει άδεια από κανέναν άλλον, ούτε μοιράζεται τα κυριαρχικά δικαιώματα με κανέναν άλλον.
Αυτό λοιπόν που αποτυπώνεται σε εκείνο το ΦΕΚ του 1844 πρέπει να το καταλάβουμε τι λέει νομικά και πώς δένει την Κυριαρχία κι έτσι αναγνωρίζει το Βασίλειο της Ελλάδος της ψευτο-εταιρείας της Ελλάδος, κι όχι των Ελλήνων κι ένας ελέω θεού, του Κύριου ημών -αυτού του θεού βασιλιάς- του βασιλείου της Ελλάδος. Από τότε, τα χάσαμε όλα κι απλά δηλωνόμαστε υπήκοοι. Πήγαινε ο καθένας από τους παππούδες μας και έφτιαχνε χαρτιά και δηλωνόταν υπήκοος στο Βασίλειο της Ελλάδος που είναι μια ιδιωτική εταιρεία. Είχαμε και κόμματα και μπήκαμε στην διαδικασία ως υπήκοοι να ψηφίζουμε. Και θυμηθείτε ότι πριν από 25 χρόνια και νομίζω δεν έχει καταργηθεί ακόμα ο νόμος, όποιος δεν πήγαινε σε αυτό το πανηγυράκι, να επικυρώνει δηλαδή την δολοφονία των Ελλήνων, φυλακιζόταν κιόλας.
Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ο Νόμος ισχύει ακόμα, αλλά δεν τον ενεργοποιούν.
«…Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1500 ΧΡΟΝΙΑ…»
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν τους συμφέρει να τον ενεργοποιήσουν, γιατί θέλουν την αποχή  και την δημιουργούν μόνοι τους και για αυτό τον λόγο έχουν πάρα πολλά εκατομμύρια εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους και βλέπουμε μια εικονική μεγάλη αποχή. Δεν μπορείς να έχεις έναν λαό 9,5-10 εκατομμύρια μαζί με τα μωρά και να είναι 10,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι. Δεν γίνεται! Εντωμεταξύ, θυμηθείτε κάτι. Ο καθένας που πήγαινε να δηλωθεί ως υπήκοος, με τι χαρτιά πήγαινε όσον αφορά την ταυτοποίηση ότι ήταν αυτός που ήταν; Ποιος τα έδινε; Η Εκκλησία! Αυτή έχει το καλύτερο διοικητικό σύστημα στις ενορίες και αυτό δεν έχει αλλάξει για 1500 χρόνια. Ενορίες δεν έχουμε μέχρι σήμερα; Ακόμα και σήμερα, αυτός που βαπτίζεται, παίρνει το χαρτί αυτό με το όνομα που του δίνει ο παπάς. Μπορεί να τον βαπτίσεις το παιδί «Θανάσης» και να του γράψει «Δημήτρης».
-Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Οι εκλογικοί κατάλογοι δεν ανήκουν σε ενορίες;
ΑΥΤΗ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ…. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως! Άρα, το παιχνίδι είναι τέλειο στημένο και τώρα καλούμαστε να ξυπνήσουμε εμείς οι Κυρίαρχοι που έχουμε την ιδιοκτησία και την περιουσία και άρχουμε επί αυτής να κάνουμε το αυτονόητο, να πάρουμε τα δικαιώματα και να διοικήσουμε μόνοι μας. τόσο απλό είναι! Είναι βλακώδες απλό! Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να το κάνουμε. Να ορθώσουμε το ανάστημα μας και να οργανωθούμε και νομικά. Αυτή η νομική οργάνωση θα φτάσει και σε εθνική εκπροσώπηση μέσω Εθνικού Φορέα.
Ο Έλληνας δεν μπορεί να κάνει κόμμα. Όποιος μιλήσει ή κάνει ή προσπαθήσει να κάνει κόμμα, αυτομάτως είναι προδότης των Ελλήνων. Οι Έλληνες εκπροσωπούνται όλοι μαζί, γιατί είναι όλοι μαζί μέτοχοι του Εθνικού τους Φορέα κι έτσι θα πάνε και σε Εθνοσυνέλευση. Αλλά και κάθε άλλη νομική δυνατότητα που θα τους δοθεί, θα την εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Για αυτό και πρέπει και είναι επιτακτική η ανάγκη να δημιουργηθεί ο Εθνικός Φορέας, οπότε πρέπει να αναλογιστούμε την ευθύνη που έχουμε σήμερα εμείς. Δεν έχουμε μόνο την ευθύνη για τον εαυτό μας! Έχουμε ευθύνη στους Έλληνες όλων των γενεών. Πρέπει να δράσουμε σύντομα, κατανοώντας το τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Δεν έχουμε περιθώρια να παίξουμε, ούτε να κάνουμε πλάκα με τους Έλληνες και τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πολύ πλέον.
Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια που έχουμε δώσει πολλά στοιχεία, νομοθεσίες και πληροφορίες και θα δίνονται ακόμα καθημερινώς. Φτάσαμε  όμως να καταλάβουμε τα πιο σημαντικά πράγματα σε αυτή την ζωή. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!. Κυριαρχία του Έθνους, τίνος είναι η περιουσία του Έθνους και τι είναι το Έθνος! Δεν γίνεται όλοι οι παγκόσμιοι φορείς να σε αναγνωρίζουν ότι είσαι το μοναδικό έθνος που μάλιστα έχεις ξαναενωθεί, όπως το λένε στους επίσημους ισολογισμούς τους και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα και να λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν αυτά. Δεν δικαιούται κανένας να προδίδει τον ελληνισμό. Στον πόλεμο που ζούμε τώρα, αν ήταν με όπλα θα ήταν όλοι λιποτάκτες και η ποινή είναι θάνατος. Επειδή δεν βλέπουν αίμα, άρα δεν καταλαβαίνουμε τον πόλεμο; Έχουμε υποχρέωση ως Έλληνες εξ’αίματος κι όποιος δεν είναι Έλληνας εξ’αίματος κι ας μιλάει ελληνικά, ας πάει όπου θέλει, αλλά οι Έλληνες εξ’αίματος έχουμε υποχρέωση της Κυριαρχίας και δεν μπορούμε να την απεμπολήσουμε, ούτε να παραιτηθούμε της υποχρέωσης μας.
Μερικοί άνθρωποι λένε πράγματα, εγώ πιστεύω, λόγω έλλειψης γνώσεων. Για αυτό και πρέπει να εντείνουμε την ενημέρωση, όχι με κορώνες και αφορισμούς, ούτε με φωνές, αλλά με στοιχεία που πρέπει να τα απλοποιούμε και να κάνουμε προσιτά σε όλους τους νόες, σε όλα τα επίπεδα αντίληψης και μόρφωσης.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ…
Μιλούσα πριν στην Ε.ΣΥ του Ρεθύμνου!  Ξεκίνησα με αυτά τα λόγια που είπα και τώρα: «Αφήστε το τι έγινε! Σήμερα τι πρέπει να κάνουμε! Για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε τώρα, πρέπει να μιλάμε συγκεκριμένα για ποιο θέμα θα το κάνουμε. Αφού καταλάβουμε για ποιο θέμα το κάνουμε, θα δούμε τι είχαμε, το χάσαμε και αφού μας το πήραν, με ποιο τρόπο μας το πήραν. Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τι πρέπει να πάρουμε σήμερα, πρέπει να δούμε τι είχαμε και για ποιο λόγο το χάσαμε. Αν δεν δούμε τι είχαμε και πώς το χάσαμε, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε, τι πρέπει να κάνουμε για να το ξαναπάρουμε».
Μπήκαν ακριβώς στο νόημα και ήταν κάποιοι άνθρωποι ανάμεσα τους που πρώτη φορά άκουγαν για αυτά τα θέματα. Κατάλαβαν αυτό το συγκεκριμένο πράγμα. Δεν γίνεται την μια στιγμή να κάνεις ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, που από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε,  κάποια υποτίθεται δικά μας ελληνόπουλα που λένε ότι κάνουν αγώνα για την απελευθέρωση και την ένωση των Ελλήνων, να μην καταλαβαίνουν και να λοιδορούν και πρέπει να προστατεύουμε τους εαυτούς μας που μιλάμε για ΑΣΚΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ. Δεν γίνεται να κάνεις λοιπόν Κάθετη Εξουσία, να κάνεις Εθνοσυνελεύσεις, να κάνεις πραγματική Άσκηση Κυριαρχίας και στην συνέχεια να παραιτείσαι από όλα αυτά και να πηγαίνεις υπήκοος σε ένα τρίτο πρόσωπο από το εξωτερικό και να του λες: «σε αναγνωρίζω, ξέρω ότι θα με σφάξεις, ενώ μέχρι τώρα εγώ έκανα ό,τι θέλω, αλλά δώσε μου κι ένα χαρτί που λέει και τον τρόπο που θα με σφάξεις!»
Αυτό είναι πραγματικά το σύνταγμα. Φεύγουμε από την κυριαρχία μας και λέμε στον εκτελεστή μας: «Ξέρουμε ότι θα μας εκτελέσεις, αλλά κάνε το γραπτώς πώς θα πεθάνουμε!» Αυτό έγινε! Σας φαίνεται λογικό αυτό; Να το δεχτούν ποιοι; Αυτοί που είχαμε 800.000 νεκρούς που πολέμησαν για να διώξουν τον τούρκο; Πολεμούσαν με σπαθιά και καριοφίλια και κατάφεραν και έδιωξαν τον τουρκικό ζυγό και μπήκαν μόνοι τους στον ζυγό των δυτικών. Δεν γίνεται!
Υπάρχει φαινομενικά ένας λόγος του Κολοκοτρώνη στην Πνύκα που αποδέχεται να γίνει υπήκοος στον βασιλιά κι ούτε λίγο, ούτε πολύ επικροτεί το βασιλικό κατεστημένο που έφεραν στην Ελλάδα! Και λένε ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του Κολοκοτρώνη. Δεν υπάρχει περίπτωση!  Είναι μασονικό κατασκεύσμα που προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι αυτός που απελευθέρωσε την Ελλάδα, τους έδωσε την Κυριαρχία τους, που έκανε Άσκηση Εξουσίας με Εθνοσυνελεύσεις, δεν ήξερε τι έκανε και ήταν υποτελής του βασιλιά. Καταλάβατε πόσα σοβαρά είναι τα πράγματα;
Ποιος είναι ο τρόπος για να κάνουμε τον Εθνικό φορέα; Μέσα από το Ελληνικό έθνος. Ποιος θα πάρει απόφαση για να κάνουμε τον Εθνικό φορέα; Το Έθνος. Πώς θα πάρει την απόφαση; Μόνο αν είναι δομημένο νομικά. Πώς θα δομήσουμε νομικά; Γιατί αναγνωρισμένος από το δικαστήριο και με ΑΦΜ  από την εφορία σημαίνει παγκόσμια αναγνωρισμένος στο παγκόσμιο σύστημα.
Πρέπει να το καταλάβετε νομικά όλοι και να το μεταδώσετε νομικά και στους άλλους. Πραγματική Νομική εκπροσώπηση εθνικής οντότητας γίνεται μόνο μέσω δικαστικής επικύρωσης και με αυτή είναι παγκόσμια αναγνωρισμένος νομικά θεσμός. Για σκεφτείτε τι δύναμη έχει! Δεν βγαίνεις μόνος σου και λες ότι «εγώ είμαι κάποιος». Έχει νομική επικύρωση σε νομική οντότητα. Δεν μπορεί να σταματήσει κανείς στο πλανήτη. Οφείλουν όλοι να παραμερίσουν να περάσεις. Και μόνο έτσι θα περάσεις! Δεν περνάς αλλιώς!
Άρα η νομική δομημένη οντότητα επικυρωμένη εντός και εκτός Ελλάδος, με παγκόσμια αναγνώριση επικυρωμένη, μόνο αυτή μπορεί να δώσει εντολή για να δημιουργηθεί ο Εθνικός φορέας των Αυτόχθονων Ελλήνων.
Τώρα, αν αύριο το πρωί δώσει εντολή να μετάσχει ο φορέας και σε οποιαδήποτε άλλη νομική διαδικασία που μπορούμε να κερδίσουμε, ναι, θα το κάνουμε! Όλοι μαζί και συγκροτημένα με επίσημη απόφαση νομικά αναγνωρισμένη. Ούτε με φωνασκίες, ούτε με αλλαλαγμούς, ούτε με κουταμάρες! Γιατί δεν γίνεται τίποτα τυχαία, αλλά μιλάμε για τους Έλληνες και την ζωή των Ελλήνων και των παιδιών τους, γεννημένων και αγέννητων. Τελείωσαν τα ψέμματα. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Ξέρουμε πώς την πατήσαμε την προηγούμενη φορά. Ξέρουμε ακριβώς τι κάναμε τότε και τι δεν κάναμε και γιατί όταν σκότωσαν τον έναν, τα χάσαμε όλα! Δεν θα ξαναγίνει το ίδιο λάθος. Είναι η ίδια στημένη στρατηγική, ανεξάρτητα από το πόσο μπορεί να την κατανοήσει ο καθένας μας.  Τα βήματα αποκαλύπτονται ένα-ένα και πρέπει να τα ακολουθούμε, γιατί η στρατηγική είναι τόσο καλά δομημένη, που δεν μας αφήνει περιθώρια λάθους και πισωγυρίσματος. Τόσο συγκεκριμένο είναι!
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Ας εξηγήσουμε ότι έχοντας αυτή την νομική οντότητα ποιος μπορεί να μας σταματήσει να ανοίξουμε όλα τα ταμεία των Ελλήνων;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η νομική οντότητα που στήνεται αυτή την στιγμή δεν έχει αυτή την στιγμή την νομική υπόσταση. Αυτό έρχεται, όταν δοθεί η εντολή να δημιουργηθεί ο θεσμός Φορέας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ…
Β. ΣΩΤΗΡΑΣ: Εγώ λέω για το επόμενο βήμα. Υπάρχει κανείς που θα μας σταματήσει να ανοίξουμε τα ταμεία μας;
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι βέβαια! Εφόσον θέλει ο ιδιοκτήτης, κάνει ό,τι θέλει! Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος ή μη άνθρωπος μπροστά μας στον πλανήτη και να μας σταματήσει, γιατί δεν μπορεί. Ό,τι έχουν κάνει αυτοί διαχειριστικά κι ό,τι έχουν κλέψει, το έχουν κλέψει μέσα από δικούς μας θεσμούς που τους έδωσαν το δικαίωμα και ο δικός μας θεσμός θα τους το αφαιρέσει. Αυτοί δεν έχουν τίποτα! Ως εδώ! Τώρα θα τα πάρουμε πίσω και δεν μπορεί να σε σταματήσει και να σε τρενάρει κανένας.
Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ: Ούτε να σου στερήσει τον λόγο πλέον!
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μα είναι τόσο καθαρό! Εγώ παρακολουθώ πολύ προσεκτικά αυτά που λέει ο Αρτέμης ο Σώρρας και δεν μιλάει ποτέ για πλάκα.  Δεν μιλάει για να μιλάει απλώς, αλλά πάντα λέει συγκεκριμένα πράγματα. Υπάρχουν τρομερές αλήθειες σε αυτά που λέει και ενδεχομένως, πολλοί από εμάς, λόγω έλλειψης γνώσεως, ίσως να μην καταλαβαίνουμε τι  λέει και οπότε το προσπερνάμε. Πρέπει να γυρίζουμε προσεκτικά προς τα πίσω και να το παίρνουμε μία-μία λέξη. Λέει λοιπόν: «Είσαι το πρώτο και το μόνο έθνος του πλανήτη γη! Είσαι ήδη αναγνωρισμένος από τον ΟΗΕ». Γιατί το λέει; Γιατί θέλει να σου χαϊδέψει τα αυτιά ή να σε παινέψει σε κάτι; Το λέει νομικά. Το ίδιο το χαρτί που πηγαίνει και επίσημα από τον ΟΗΕ με την επικύρωση των 25 δικαστηρίων τι λέει: Το ένα και μοναδικό ενωμένο Έθνος; Ποιο είναι αυτό και αυτός είναι ο οργανισμός του; Οι ίδιοι το λένε και στο επικυρώνουν στο καταστατικό που ιδρύουν τον ΟΗΕ, γιατί αν δεν έχουν τα δικαιώματα από σένα, γιατί εσύ έχει το μόνο έθνος, δεν μπορούν να φτιάξουν το ιδιωτικό μαγαζί Ηνωμένων Εθνών. Εσύ τους το επιτρέπεις, ο Έλληνας, του μόνου πραγματικού Έθνους του πλανήτη και στο αναγνωρίζουν και σου λένε ότι είναι οργανισμός του Ενός Ηνωμένου Έθνους, ο οποίος αυτός ο ιδιωτικός οργανισμός του ενός Ηνωμένου Έθνους έχει μέσα όλα τα κράτη, αλλά δεν είναι Οργανισμός Ηνωμένων Κρατών, αλλά Ηνωμένων Εθνών. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΤΟ Α Ω  ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Είδατε πόσο απλά γίνονται, όταν τα παίρνουμε τι λένε κατά λέξη, αλλά και τι μας έχει πει κατά λέξη ο Σώρρας; Θυμόσαστε πραγματικά τι έγινε με το ΑΩ; Ενώ μιλούσαμε για του Δήμους, δεν είχαμε αναφέρει ποτέ όνομα. Μέχρι που έρχεται η στιγμή που ο πρώτος και σωστά ο Αρτέμης ο Σώρρας το λέει δημόσια στην Καβάλα και εκεί άπτομαι της ευκαιρίας και του λέω: «Πες μας τώρα που σε έχουμε εδώ, τι εννοείς με αυτό;» και το αναλύει, αλλά όχι όλο. Θυμηθείτε τι είπε: «Είναι το ταμείο που έχει μόνο τα κληρονομικά χρήματα. Αυτό το ταμείο δεν δίνει σε όλους! Δίνει μόνο από πατέρα σε παιδί, όπως πηγαίνει το κληρονομικό δικαίωμα και είναι μόνο των Εθνών.
Ξέρετε πόσα Έθνη έχει μέσα το ΑΩ; Δύο μόνο! Το Ελληνικό και των Κινέζων! Έλα ντε που Κινέζοι δεν υπάρχουν το 100 πχ! Άρα, το ΑΩ ποιανού μοναδικού έθνους έχει μέσα τα χρήματα; Των Ελλήνων! Για κοιτάξτε τώρα πόσα απλά είναι τα πράγματα! Άρα όλο το ταμείο είναι δικό σου και ό,τι έχει μέσα! Τι χρειάζεται να κάνει; Είδατε τι έλεγε στο εξώδικο; Την μία και μοναδική αρχή του πλανήτη γη που βάση της  Διεθνούς Συνθήκης την έχουν αναγνωρίσει όλοι ως μία και μοναδική την έχει ο Βλαντιμίρ Κομπτζάρ….ωραία, ευχαριστούμε, μέχρι τώρα η Συνθήκη ίσχυε, τώρα δεν ισχύει γιατί ήρθαν Έλληνες ιδιοκτήτες! Εμείς μόνο είμαστε εκεί μέσα και δεν υπάρχει κι άλλος! Το μαγαζί είναι δικό μας!
ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ!
Για να καταλάβετε κι αυτό που με παρότρυνε να πω ο Βασίλης. Μια απόφαση είναι! Ποιος θα την πάρει; Οι Έλληνες Αυτόχθονες! Και πώς θα το κάνουν αυτό; Θα βγουν στα πεζοδρόμια και θα φωνάζουν; Όχι, αυτό δεν γίνεται! Θα φτιάξουν νομική οντότητα και θα βγάλουν νομική εκπροσώπηση και θα την επικυρώσουν παγκόσμια και νομικά. Τότε λοιπόν όλοι θα γονατίσουν και θα προσκυνάνε. Θα το θυμηθείτε αυτό!
Για αυτό έβγαλα και πριν μια βδομάδα την φράση του Σώρρα που είπε: Θα σηκώσω τον Έλληνα όρθιο και όλοι οι άλλοι θα προσκυνάνε. Αυτή είναι η πραγματικότητα παιδιά!
ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΠΩΝΥΜΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΤΟ Ω
Στο μεταξύ ξέρετε κάποιο τοπωνύμιο ελληνικό που να ξεκινάει από Α και να τελειώνει σε Ω;  Θα εκπλαγείτε πόσο επιτήδες το έχουν υποτιμήσει τα τελευταία χρόνια. Αλλά εκείνος που ήξερε από τους αντιπάλους, εκεί πήγε και έκατσε και έστησε την σκηνή του για να παρακολουθήσει τον πόλεμο. Στο Αιγάλεω δεν είχε πάει ο Ξέρξης; Γιατί δεν πήγε στην Σαλαμίνα ή στην Ελευσίνα; Ή θα δήλωνε την κυριαρχία του, αν νικούσε ο στόλος του εκεί που ήταν; Για αυτό πήγε στο συγκεκριμένο σημείο! Τα έχουμε όλα μπροστά μας και δεν θέλουμε να τα καταλάβουμε! Όλα μπροστά μας είναι! Σας διαβεβαιώνω. Δεν καθόμαστε να τα αναλύσουμε και να τα συνδυάσουμε. Πιστεύω ότι έγινε κατανοητό και αντιληπτό το τι είπα!  Οπότε πρέπει να ενημερώσουμε τον κάθε συνέλληνα μέσα από τις Ε.ΣΥ σωστά. Είσαι Έλληνας; Πες μου τι σημαίνει ότι είσαι Έλληνας και τι έχεις ιδιοκτησία; Τι αισθάνεσαι ότι σου πήραν; Έλα εδώ, όλοι μαζί να το διεκδικήσουμε. Εδώ είναι η θέση σου, εδώ είναι το γραφείο των Αυτοχθόνων. Δεν μας ενδιαφέρει πού πιστεύεις, ή αν είσαι άθεος! Είσαι Έλληνας; Θα διεκδικήσουμε μαζί εδώ την περιουσία μας γιατί είμαστε συνιδιοκτήτες.
Έχουν υποχρέωση όλοι οι Έλληνες να γίνουν μέλη. Τέλος! Έτσι απλά και κατανοητά. Θα έχετε και το ΦΕΚ 5 του 1844 και θα τους δείχνετε την πρώτη σελίδα το άρθρο 2 του τότε συντάγματος και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Και ο πιο βλάκας θα καταλάβει.
Στο Ρέθυμνο τους είπα: Διαλέξτε, ή θέλετε το ιερατείο να ασκεί την Κυριαρχία και να κάνει κουμάντο στην ζωή σας, στα παιδιά σας, στην περιουσία σας και στα πάντα σας, ή αποφασίζετε εσείς για τον εαυτό σας, για την οικογένεια σας και την πατρίδα σας. Διαλέξτε και πάρτε! Δεν έχει τίποτα άλλο! Αν δεν το κάνεις, έχεις παραδοθεί σε αυτούς και είσαι τελειωμένος. Αν το κάνεις, θα το κάνεις για τον εαυτό σου. Θα το κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, την οικογένεια του, τους προγόνους του και τους απογόνους του».
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΩΡΙΜΑΣΕ…. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!!!!
Αυτό που εγώ είδα στην Γερμανία είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένους Έλληνες! Ίσως η ξενιτιά, ίσως επειδή είναι μακριά από την πατρίδα τους, βλέπουν καλύτερα, δίνουν περισσότερη προσοχή και κατανοούν πιο εύκολα. Βέβαια, έχει ωριμάσει ο καιρός και έχουν ωριμάσει κι οι Έλληνες.
Μετά τον πρώτο καιρό που ήταν και τεράστια τα θέματα και άκουγαν και για τεράστια ποσά και είναι δύσκολο να τα κατανοήσει ο καθένας και να τα χωνέψει. Τώρα, όσο βλέπουν ένα καθεστώς με τα χαζοπρακτόρια που επιμένουν να μας σώσουν από τον Σώρρα, τι να πω; Αυτός δεν ήταν που βγήκε και είπε: «παιδιά, δεν υπάρχουν σωτήρες! Δεν υπάρχουν ευεργέτες και φιλάνθρωποι!» Είπε ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή ότι είναι σε αποστολή κι ότι είμαστε μηχανισμοί και τίποτα άλλο. Μέχρι και ο παπάς στην δική μου ενορία βγήκε την περασμένη Κυριακή να κάνει κήρυγμα, να μην πιστεύετε στους σωτήρες. Είναι ο παπάς της ενορίας που περνούσαν στα εγκαίνια μπροστά από την Ε.ΣΥ με τους υπουργούς! Και ποιος σου είπε ότι είμαστε σωτήρες; Ιδιοκτήτες είμαστε!
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Σε αυτό που είπες Γιάννη, ότι ο ΄Ελληνας του εξωτερικού μπορεί να είναι πιο ευαισθητοποιημένος λόγω ξενιτειάς ή νοσταλγίας ή έχει κόψει την γείωση με την πατρίδα του…
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ή ότι δεν τρώει τόση παραπλάνηση από τους δημοσιογράφους.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Αυτό σημαίνει μόνο στην Ελλάδα. Από τις 6 η ώρα το πρωί μέχρι την 1 η ώρα την νύχτα, όλο παραπλάνηση.
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επειδή εχθές το βράδυ έμεινα στην Ελβετία, στην Ζυρίχη, ένιωσα τέτοια έκπληξη, αλλά και τέτοιο θυμό, γιατί είδα τηλεοπτικό κανάλι στην Ζυρίχη να κάνει τέτοια προπαγάνδα εναντίον του Ελληνισμού, ότι είμαστε πάμπτωχοι και δεν έχουμε να πάρουμε τίποτα…υπήρχε μια μεμψιμοιρία, να αποτρέπουν τον κόσμο να έρθει στην Ελλάδα που είναι τελειωμένη, ξοφλημένη  και πτωχευμένη. Βέβαια, ήξερα ότι ήμουν στην έδρα του Ρόθτσιλντ.
Κ. ΜΠΑΡΛΑΣ: Έχει βγάλει και η Αυστραλία ανακοίνωση… «προσέξτε, οι τουρίστες στην Ελλάδα και μπορείτε να το αποφύγετε το ταξίδι, γιατί μπορεί  να μην βρίσκετε λεφτά στα ΑΤΜ» και το ανακοίνωση και η τοπική εφημερίδα. Θέλω να πω το εξής και το έχω ανακοινώσει προς μεγάλη μου έκπληξη. Έλαβα ένα τηλέφωνο εχθές και άλλο ένα προχθές και το τελευταίο με ξετίναξε. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε για Αυστραλία. Το Ντάρμουντ είναι ένα μέρος της νότιας Αυστραλίας, ένα μέρος που ο κυκλώνας πριν 35 χρόνια το είχε ισοπεδώσει. Οι θερμοκρασίες είναι από 29Ο μέχρι 47ο και εκεί είναι μια ομάδα 50 Ελλήνων οι οποίοι κάνουν από μόνοι τους 4 επικλήσεις τον χρόνο και μία ακόμη, στην γιορτή της μητέρας. Είχαν ιδρύσει και μια βιβλιοθήκη, μαζεύοντας ό,τι παλιό βιβλίο είχαν κι ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο, είναι σε πολύ μεγάλη ηλικία κι έχει την ανίατη αρρώστια, αλλά θα βρεθούμε την Πέμπτη, μου είπε ότι πήγε ο παπάς στο σπίτι του και 2000 βιβλία τα έσκιζε με τα δόντια του! Τα πήρε και έφυγε! Το κατήγγειλε αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι καλό θα είναι εμείς που ζούμε εκτός της Ελλάδος, να μαζευτούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μια διακρατική skype και να οργανωθούμε πολύ καλά κι εκτός Ελλάδος, γιατί έχει μεγάλη σημασία και η οργάνωση εκτός Ελλάδος. Έτσι να μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις, πώς θα μπορέσει να ενωθεί η διακρατική Ε.ΣΥ και πώς μπορούμε να δράσουμε, για να συνδράσουμε με αυτό που θα γίνεται μέσα στο θηρίο που λέγεται «Βασίλειο ελέω θεού» μέσα στην πατρίδα μας. Αν καταλάβουν όλοι οι συνέλληνες του εξωτερικού ότι μαζεύεται ο Έλληνας από όλα τα μήκη του κόσμου και ότι είμαστε σε πόλεμο, θα γίνουν πολλά πράγματα.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ Αλεξανδρα Τσικου   Ελενα Αλεξιου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

http://alfeiospotamos.gr/?p=16243

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters