Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΡΕΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ LIDL, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ !!!

ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΓΚΟΤΖΙΛΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΣ
Kατεψυγμένα κρέατα με e.Coli διακινούνται από την εταιρεία LIDL !!!
Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli Ο157, εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα !!!
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία LIDL.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιώργος Νυχάς το στέλεχος που εντοπίστηκε στα προϊόντα που διακινήθηκαν μέσω της Lidl δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο.

«Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό δείχνει πόσο καλά αντανακλαστικά έχει ο ΕΦΕΤ, καθώς κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που έκανε την ανάλυση, εντοπίστηκε η μολυσμένη παρτίδα και ζητήθηκε η άμεση απόσυρσή της», τόνισε ο κ. Νυχάς.

Τι λέει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ :
Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπίστωσε τη διακίνηση α) κατεψυγμένου προϊόντος κιμά από βοδινό κρέας, β) κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, προέλευσης Γερμανίας, στα οποία ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Escherichia coli Ο157.

A. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Griechenland Rind, Βίον Hilden GmbH» (Westring 21, D-40721, Hilden) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011.

Β. Πρόκειται για κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 1000 g, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Βίον Convenience GmbH» (Postfach 1269 21, D-31502, Wunstorf) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παραπάνω
προϊόντων από την ελληνική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα
καταναλώσουν.

ΠΗΓΗ
http://www.capital.gr/forum/thread/2319367
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/lidl_16.html

Μαγκιές σε τρελό δεν κάνεις, γιατί…. τι θα γίνει αν πατήσει το κουμπί; Πυρηνικός όλεθρος προ των πυλών;

kim_yong_un_button 
Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε νέες πυρηνικές απειλές προς τις ΗΠΑ λέγοντας ότι θα απαντήσει αναλόγως εάν η Ουάσινγκτον δεν ακυρώσει τις στρατιωτικές ασκήσεις με τη Νότια Κορέα.
Η Πιονγκγιάνγκ λέει ότι είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τα όπλα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι «άγνωστα στον κόσμο».
Οι ασκήσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν τη Δευτέρα και έχουν γίνει ένα ετήσιο γεγονός για τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και άλλους συμμάχους, γεγονός που συχνά ενοχλεί τη Βόρεια Κορέα. Οι ασκήσεις, που ονομάζονται Ulchi Freedom Guardian, στοχεύουν να «προστατεύσουν την περιοχή και να διατηρήσουν τη σταθερότητα στην κορεατική χερσόνησο», ανέφερε το CNN, μέσω της Διοίκησης συνδυασμένων δυνάμεων ΗΠΑ-Ν.Κορέας.
Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, η Πιονγιάνγκ έχει δείχνει τη δυσαρέσκειά της, αλλά η ρητορική που προέρχεται από το μυστικοπαθές έθνος, είναι ισχυρότερη από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια.
uss_washinghton_c_130_fa-18chornet
«Ο στρατός και ο λαός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ) δεν είναι πλέον αυτό που ήταν στο παρελθόν, όταν είχαν να αντιμετωπίσουν τα πυρηνικά των ΗΠΑ με τουφέκια», είπε ένας εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Άμυνας της Βόρειας Κορέας (NDC).
Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι «η Βόρεια Κορέα … είναι η ανίκητη δύναμη εξοπλισμένη τόσο με, τελευταίας τεχνολογίας επιθετικά και αμυντικά μέσα άγνωστα στον κόσμο».
«Όσο οι Ulchi Freedom Guardian κοινές στρατιωτικές ασκήσεις εντείνονται, τόσο ισχυρότερη στρατιωτική αντίδραση της [Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας] θα ληφθεί για να τις αντιμετωπίσει», πρόσθεσε.
Η κρατική τηλεόραση στη Βόρεια Κορέα προσπαθεί να παρουσιάσει ένα μήνυμα στον κόσμο, ότι ο στρατός της χώρας είναι σε καλύτερη θέση τώρα να αντιμετωπίσει την απειλή που τίθεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της. Αναφορές των μέσων ενημέρωσης από την Πιονγκγιάνγκ υποστηρίζουν ακόμη ότι η Βόρεια Κορέα ήταν έτοιμη να επιτεθεί στην Ουάσιγκτον στο έδαφος των ΗΠΑ.
«Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν η ηπειρωτική χώρα τους να είναι ασφαλής», δήλωσε μια δημοσιογράφος του κρατικού τηλεοπτικού σταθμού, KCNA, «τότε η Ulchi Freedom Guardian θα πρέπει να σταματήσει αμέσως».
Η Ουάσιγκτον αγνόησε τα σχόλια από την Πιονγκγιάνγκ, με έναν πρώην στρατηγό του αμερικανικού στρατού, που είχε προηγουμένως λάβει μέρος στις ασκήσεις Ulchi, να λέει ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un απλά επιδιώκει προσοχή από τη διεθνή κοινότητα.
Οι υπό αμερικανική ηγεσία ασκήσεις περιλαμβάνουν τη Νότια Κορέα, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Κολομβία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ασκήσεις που αναμένεται να διαρκέσουν 12 ημέρες, θα ολοκληρωθούν στις 28 Αυγούστου.
Πηγή

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUCCESS STORY ΚΡΙΣΗΣ & ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ !!!

11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ & 35.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Στα 164 τρισ. δολάρια αυξήθηκε ο ιδιωτικός πλούτος του πλανήτη σύμφωνα με τις λίστες της Wealth-X, στις οποίες βρίσκονται 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι και 565 με κινητή περιουσία άνω των 30 εκατ. δολαρίων.
Το 8,6% του παγκόσμιο πληθυσμού ελέγχει το 85,3% του παγκόσμιο πλούτου, την ώρα που το 69,8% του πληθυσμού του πλανήτη μοιράζεται μόλις το 2,9% του πλούτου !!!


Στις λίστες ελβετικών τραπεζών και εξειδικευμένων εταιρειών που συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους πλούσιους του κόσμου (με περιουσία άνω των 30 εκ. δολαρίων) υπάρχουν 576 Έλληνες που διαθέτουν περιουσία 88 δισ. δολάρια, αναφέρει το "Βήμα".

Στις σχετικές λίστες των Wealth-X π.χ., συμπεριλαμβάνονται 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που διαθέτουν περιουσία 18 δισ. δολαρίων ενώ παράλληλα 565 Έλληνες εμφανίζονται με συνολική περιουσία 70 δισ. δολαρίων.

Οι απλώς εκατομμυριούχοι Έλληνες, από την άλλη πλευρά έχουν υπολογιστεί από την ελβετική Julius Baer 34,723. Σύμφωνα με την καταγραφή των κροίσων από τη Wealth-X, μια εξειδικευμένη εταιρεία που συγκεντρώνει πληροφορίες για λογαριασμό των τμημάτων αξιοποίησης περιουσίας των μεγαλύτερων τραπεζών, σήμερα στον κόσμο υπάρχουν 211.275 εκατομμυριούχοι με κινητή περιουσία άνω των 30 εκατ. δολαρίων ενώ την ερχόμενη πενταετία εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τις 260.000.

Από τη λίστα αυτή, το 1% αφορά απλώς τους δισεκατομμυριούχους, οι οποίοι από 2.325 το 2014 αναμένεται φέτος να αυξηθούν στους 2.508 με πρόβλεψη να ξεπεράσουν τους 3.800 την ερχόμενη πενταετία.

Ο μεγαλύτερος αριθμός δισεκατομμυριούχων είναι στην Ευρώπη με πλούτο 2,37 τρισ. δολ.

ΠΗΓΗ
http://www.enikos.gr/latest/4
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/success-story.html

ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ: 54 ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!! ΔΙΚΕΣ ΕΞΠΡΕΣ !!! 30.000 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ !!!

ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΣΕΛΟΔΙΚΕΙΑ
Διορίζουν 54 νέους δικαστές για δίκες express !!! 
30.000 Έλληνες θα χάσουν τα σπίτια τους !!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική πλέον ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ κατά των Τραπεζών, για το Κούρεμα των δανείων μας !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :


Aρπαγή σπιτιών με δίκες-εξπρές ανοίγει η τροπολογία-κόλαφος που κατατέθηκε στη Βουλή, κατ” εντολή των δανειστών, λίγο προτού περάσει το 3ο Μνημόνιο. Με την τροπολογία διορίζονται άρον άρον 54 δικαστές που θα στελεχώσουν ειδικού τύπου Ειρηνοδικεία, ώστε να κλείσουν σε πρώτη φάση 130.000 εκκρεμείς υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Παράλληλα, στο νέο Μνημόνιο προβλέπεται ότι για την εξαίρεση από τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας θα επιβληθούν κριτήρια που θα προσδιοριστούν με υπουργική απόφαση ύστερα από έναν μήνα, με κυριότερο αυτό της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό όριο θα είναι πολύ χαμηλότερο από τα 300.000 ευρώ και αναμένεται να κυμανθεί στα 200.000 ευρώ ή και χαμηλότερα! Η επίμαχη τροπολογία προβλέπει «fast track» δικαστική διαδικασία για υποθέσεις υπερχρεωμένων νοικοκυριών που ζητούν να ενταχθούν στον νόμο Κατσέλη (νόμος 3869/2010), προχωρώντας στη σύσταση ειδικού τμήματος ή τμημάτων στα Ειρηνοδικεία για την εκδίκαση αποκλειστικά των υποθέσεων αυτών. Τα… Κατσελοδικεία θα στελεχωθούν από 54 ειρηνοδίκες, για την πρόσληψη των οποίων βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικός διαγωνισμός. Ο αριθμός των οργανικών θέσεων ειρηνοδικών αυξάνεται κατά 140, στους 916, ανά την επικράτεια, ενώ θα γίνουν και προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων. Η αίτηση κάθε οφειλέτη προβλέπεται να εξετάζεται υποχρεωτικά εντός έξι μηνών από το δικαστήριο. Στο μεσοδιάστημα, ο δανειολήπτης θα πρέπει να πληρώνει ένα ποσό «έναντι» δόσης, το οποίο θα αντιστοιχεί στο 10% των μηνιαίων χρεών, με ελάχιστο όριο τα 40 ευρώ.

Σε έναν μήνα από τη δημοσίευση του νόμου με το νέο Μνημόνιο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα εκδοθεί κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Δικαιοσύνης, η οποία θα καθορίζει τα κριτήρια εξαίρεσης της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς.

Τα κριτήρια αυτά θα αφορούν την αντικειμενική αξία του ακινήτου, το ύψους των συνολικών οφειλών και το μεικτό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα. Παρότι η κυβέρνηση είχε προαναγγείλει ως πιθανότερο όριο αντικειμενικής αξίας τα 300.000 ευρώ, όλα δείχνουν ότι ο πήχης θα μπει χαμηλότερα, ενώ το όριο για το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα αναμένεται να οριστεί στα 35.000 ευρώ.

Με την ίδια τροπολογία ορίζεται ότι οφειλές προς την Εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία ή τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) μπορούν να ρυθμιστούν και αυτές με βάση τον νόμο Κατσέλη, υπό την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης έχει και χρέη προς ιδιώτες (τράπεζες).

ΠΗΓΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/08/54-30000.html

ΕΝΟΠΛΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΕΣ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΩΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΩΡΑ 22.00 ΤΗΣ 15/8/15 ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 14/8 ΑΚΟΥΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ . ΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΩΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΕΤΕΡΟ ΗΧΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ.
Ο ΩΣ ΑΝΩ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΛΩΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ, ΕΝΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ’Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. Η ΟΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Η ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ‘Η ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ .

ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΟΠΙΩΣ. ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΙΗΡΚΕΣΑΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ .

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ...
ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. Η ΟΕΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ  ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΣΘΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΔΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΦΥΡΩΝ ΔΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΓΙΑΝΝΗΣ , ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α, ΒΟΛΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΓΕΣ" ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΚΕΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ UCKαδες
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/11/uck_20.html

Οι δήθεν μεταναστες στην πραγματικοτητα ενοπλοι "απελευθερωτες Τσαμουριάς" ετοιμάζονται να κανουν στα μετόπισθεν σαντουιτς τους έλληνες και τον.... ....ελληνικο στρατο σε συντονισμό με την επίθεση της ΒΑΣΤΡ
http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2009/09/blog-post.html

 -----------------------------------   -----------------------------------   ----------------------------- 


Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ Ο.Υ.Κ. ΚΑΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ:

(http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/2010/03/blog-post_27.html)

Επειδή οι δήθεν θιγομενες χώρες ΜΑΖΙ με τους συμπαιγνιακους δικους μας ελληνοεβραιους πολιτικούς θα προσπαθήσουν να διασύρουν παγκοσμίως την Ελλάδα ως ρατσιστική χώρα μετά από τα συνθήματα των Ειδικών Δυνάμεων στην παρέλαση της 25.03.2010, προωθήστε το παρακάτω κειμενο της Ο.Ε.Α. σε όλες τις πρεσβείες της Ελλάδος

Ενώ η Ο.Ε.Α. μας κατασκευαζει «διανοητικα οπλα» ητοι κειμενα διανοητικου πολεμου με μαθηματικη λογικη και τα ΜΟΝΑ που λενε τα πραγματα ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ (την πικρή αλήθεια), οι ελληνικες ιστοσελιδες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων προσποιουνται δολιως ότι ταχα δεν καταλαβαίνουν και δεν ακουμπαν ουτε ένα κειμενο! Δηλαδη η συμπεριφορα τους είναι χειροτερη ακόμα και εκεινων των πολιτικων καθαρματων προδοτων λογω του ότι τρεμουν εξισου τις αληθειες οι οποιες θίγουν προδοτες και προδοσιες παραλυοντας και νεκρωνοντας εγκεφαλους προδοτων και εχθρων!!! Ντροπη αίσχος!!! Καθαρματα Ελληνες!!!


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ «Ο.Υ.Κ.» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

ΒΟΛΟΣ 26.03.2010

ΘΕΜΑ:
ΜΕ ΥΠΟΘΑΛΨΗ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.», ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ:
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΝΤΙΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ, Ο.Υ.Κ.» ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ:

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΑΝΩ ΕΙΣ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΗ – ΣΥΡΡΑΜΜΕΝΗ – ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Α) ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25ΕΤΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ: ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, «FIR» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ «SAAR», ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ, ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1ΟΝ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2ΟΝ) ΟΜΟΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΡΟΞΕΝΩΝ, ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ – ΙΕΡΕΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

3ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΗΟΨΙΑΣ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ.

4ΟΝ) ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

5ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «FIR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

6ΟΝ) ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ «SAAR» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

7ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

8ΟΝ) ΑΡΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΝΝΟΜΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

9ΟΝ) CASUS BELLI ΚΑΙ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ 12 ΜΙΛΙΩΝ, ΣΥΝΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.

10ΟΝ) ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΊΜΒΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ, ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ», ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.

11ΟΝ) ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ (ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ».

12ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΥΔΑΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΝΕΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ 1453.

13ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

14ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΙΔΡΥΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΜΕ ΣΚΙΩΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ».

15ΟΝ) ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΕΩΣ.

16ΟΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, Η ΚΡΗΤΗ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ.

17ΟΝ) ΣΥΝΑΨΗ ΤΡΙΩΝ ΔΙΜΕΡΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ (ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΣ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΧΩΡΕΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ «ΝΑΤΟ», ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.


Β) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1400Μ.Ε.Μ.Χ. (ΜΕΤΑ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:

1ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟ 1974, ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ «ΕΛ.ΔΥ.Κ.» ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

2ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1955 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΝΤΟΛΜΕ ΚΑΡΑ – ΑΜΑΝ – ΑΛΙ ΤΟΥ Α’, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ «ΜΙΤ» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΙΓΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ «ΕΝΩΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΟΥ»).

3ΟΝ) ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΝΗΣΩΝ ΊΜΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΝΕΔΟΥ ΜΕΣΩ «ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ» (ΙΔΕ «ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ» ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ), ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΟΣ.

4ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1922.

5ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΞΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1917.

6ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1453 ΕΩΣ ΤΟ 1853 ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

7ΟΝ) ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΟ 1453.


Γ) ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990, ΗΤΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ – ΣΑΛΟΜ Η’ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ – ΖΑΝΑ – ΜΠΕΝΑΚΗ – ΧΩΡΕΜΗ Η’ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ, ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ», ΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΗΠΑ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ», Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ, ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΗΔΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΛΠ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΤΡΟΠΟΥΣ:

1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΙΘΑΚΗ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΧΩΡΟΥ ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΔΙΩΧΘΕΝΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΕΩΣ ΤΟ 1945 ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

2) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

3) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

4) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ.

5) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΙΘΑΚΗ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

6) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΔΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ.

7) Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ «ΤΟΜΑ» ΣΤΟ 120%, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ».

ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΑΡΕΩΝ ΦΟΡΗΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΕΖΙΚΟΥ, ΔΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ «UCC.» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

9) ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
«ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ.»

10) ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «DER SPIEGEL» ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ, ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ «GPS», ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΜΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΛΠ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΡΙΟ.
(ΙΔΕ LINKS:http://www.greekrealm.com/forum/greek-current-affairs/7298-ucc-planned-attack-greek-territory-weapons-found.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/ucg.html , http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/11/uck.html )

11) ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ «ΓΕΣ» ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ «ΓΕΣ», ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΛΑΘΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 450.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ.

12) Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.») ΚΑΙ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ «UCC» ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

13) ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΛΙ (ΑΛΗ) ΜΠΕΡΙΣΑ, ΕΒΡΑΙΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ, ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΡΩΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΩΣ» ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

14) ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΕΜΒΕΡ (ΕΒΕΡ) ΧΟΤΖΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΥΠΟ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.

15) Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟ 1940 ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΩΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΗΠΕΙΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ:

«ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ.

16) ΤΟ 1920 Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥΦΕΚΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.

16) ΑΠΟ ΤΟ 1450 ΕΩΣ ΤΟ 1850 ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 1821. ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ» ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΙΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1850, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΣΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΕΛΕΣΑΝ ΕΠΙ 450 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΕΘΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΘΝΗ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ.

ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «Ο.Υ.Κ.» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΜΑΧΩΝ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ Η’ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΙ: ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ TOURGOUT Η’ TOURGOUTSOGLOU ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΟΕΜΤΖΟΓΛΟΥ Η’ ΚΟΕΝ-ΤΖΟΓΛΟΥ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ:

1) Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Η’ ΚΟΕΝ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ – ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ – ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΟΥΝΙΑ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟΥ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΨΕΥΔΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑ ΜΟΝΟΝ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ», ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «UCC» ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ.
ΙΔΕ ΣΧΕΤΙΚΟ LINK ΕΙΣ GREEK NATIONAL PRIDE ΠΕΡΙ 3.000 ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ.

2) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΚΟΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «Ο.Υ.Κ.» ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΥΡΙΖΙΑΝΟΥΣ» ΡΟΖ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΑ ΛΟΚΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΨΕΥΔΩΣ Η’ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2010, ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΕΝ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΩΝ «ΟΥΚ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΤΟΥ «UCC» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.».

ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:
ΕΑΝ ΤΑ «ΟΥΚ» ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ.
ΕΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ.

3) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΚΤΟΣΑΥΡΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ «BAFRA» ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΗΤΟΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΗΟΨΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ, ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΗΚΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ TOURGOUT ΟΤΙ:
«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.»

ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΗΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕ ΧΟΝΤΡΕ ΚΩΛΕ TOURGOUTSOGLOU;;

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ «ΠΛΗΣΙΟΝ» ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΚΕ ΠΑΧΥ ΚΩΛΕ, ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΕ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» Η ΕΙΣΒΟΛΗ;;
(ΙΔΕ ΛΙΝΚ ΑΠΟ GREEK NATIONAL PRIDE 26.03.2010)

4) Ο ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Η’ TOURGOUT, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ 8 ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΙΣ 27.03.2010, ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΕΩΣ «F-4E» ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ «F-16» ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ». ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΩΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ:

«ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ. ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ».

Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ:

1) ΤΗΣ 1ης ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΟΥΚ» ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
2) ΤΗΣ 32ας ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΒΟΛΟΥ
3) ΤΗΣ 71ης ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ «ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ»
4) ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
5) ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ»

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ – TOURGOUT ΤΩΡΑ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΑΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΗ ΜΑΣΟΝΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΛ.ΑΣ» ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ «ΝΑΤΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ», ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ Α’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Γ’ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΝΑΤΟ», ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΘΑ ΣΦΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «Ρ.Ι.Κ.»


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ

Κ.Ε.-Ο.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΗ ΧΡ. ΧΡ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΛΠΙΔΟΣ 12, Ν.ΙΩΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ – ΕΛΛΑΣ


kerberos-hellas

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: 
 
 

Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;


Miltos Anastasiadis
Ένα δωράκι για όσους εξακολουθούν να με διαβάζουν. Μάλλον το καλύτερο μέχρι σήμερα. Γιατί ήρθε ο καιρός. Η αφύπνιση έχει προχωρήσει ικανοποιητικά.

Ερώτηση: Γιατί ο ΟΗΕ δεν έχει παρά μόνο μικρή δύναμη επάνω στα Κράτη;
Ε; Φαντάζομαι τί σκέπτεστε, αλλά όχι δεν είναι αυτό.
Για να μην γεμίσουμε με άστοχα ποστς από κάτω και χαθεί η ουσία θα σας απαντήσω.
Απάντηση: Επειδή είναι Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, όχι Κρατών. Προστατεύει Έθνη και όχι Κράτη.
Επειδή, το σοκ είναι βαρύ, κι αν δεν είναι οφείλεται σε άγνοια, για κάθε περίπτωση εξηγώ παρακάτω.

Μην αγχώνεστε για το Κράτος, για το Έθνος να αγχώνεστε. Αν θέλετε να έχετε Ελληνικό Κράτος το διεκδικείτε ΜΟΝΟΝ ως Ελληνικό Έθνος. Διεκδίκηση ατομική, οπαδική, κομματική, δογματική, χρωματική, περιβαλλοντική, αθλητική, ιατροφαρμακευτική, τραπεζική… ή όποιου άλλου είδους μπορείτε να φανταστείτε, μπορεί να δημιουργήσει Κράτος αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι Ελληνικό ( κατ” επίφασιν ίσως αλλά όχι εθνικό ). Η Εθνική Κυριαρχία είναι το κλειδί.

Μόνον αν λειτουργήσουμε Εθνικά θα λάβουμε υποστήριξη από τον ΟΗΕ και τις Υπηρεσίες και Οργανισμούς του, στα μεγέθη των δυνατοτήτων του. Παγκόσμια Τράπεζα, ΔΝΤ, CIA, Διεθνή Δικαστήρια και Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν Έθνη αλλά ως Θεσμούς, όχι όμως για Κράτη. ( Όσο και αν έχει παρεισφρήσει η ΝΤΠ δεν παίζει μπάλλα μόνη της, τρώει μεγάλη αντίσταση, ειδικά σήμερα, αλλά η λύση βρίσκεται στα Έθνη )

Γι αυτό και όποιοι έρχονται εδω, Πακιστανοί, Αφγανοί, Αλβανοί κλπ αποκτούν μεγαλύτερη ισχύ από το Κράτος σε ζητήματα εθνικής προστασίας, επειδή κινούνται ως Έθνη και ζητούν προστασία από τον ΟΗΕ, και τα Διεθνή δικαστήρια, την έχουν και υποχρεώνουν το Κράτος να συμμορφωθεί και συμμορφώνεται, παρότι η ΝΤΠ που ελέγχει Κράτη ( και το δικό μας ) μπορεί να το εμποδίζει ( αναλόγως συμφερόντων ) να το κάνει σε εύλογο χρονικό διάστημα. Τόσο απλά.

Μπορούμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι με δημιουργία Εθνικού Φορέα που πρέπει να αναγνωριστεί Παγκοσμίως. Έχετε ακουστά τις ΜΚΟ; Ναι, σαν αυτές που είναι πίσω από κάθε εθνική μειονότητα στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον Κόσμο. Οι ΜΚΟ είναι όπλο των Εθνών κατά των Κρατών, προσφορά του ΟΗΕ. Γιατί δεν τα γνωρίζετε αυτά; Επειδή τα Κράτη και τα ΜΜΕ τα ελέγχουν οι Τράπεζες, οι Εταιρείες και οι Ιδιώτες. Γι αυτό εξάλλου και τα Κράτη λειτουργούν ως Τράπεζες, Εταιρείες, Ιδιώτες.

Θέλετε να πάρετε πίσω το Ελληνικό Κράτος; Γίνετε επισήμως Ενιαίος Φορέας Έθνους ( όχι 500 ασύνδετοι φορείς να σκοτωνόμαστε πάλι σαν ηλίθιοι μεταξύ μας, αλλά ένας ) άρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ και θα το πάρετε λόγω ισχύος ( ο πληθυσμός του Φορέα δίνει ισχύ όταν εκπροσωπεί Έθνος ). Και παίρνεις και το Κράτος πίσω όποτε θέλεις ακόμη και με εκλογική διαδικασία παρακαλώ ( αν χρειαστεί ), χωρίς ανάγκη ανατροπών, διαδηλώσεων, πολέμων και σφαγών. Βγαίνουμε Κυβέρνηση εμείς ως Έθνος και μετά διαμορφώνουμε το Ελληνικό Κράτος όπως πρέπει να είναι με βάση το Έθνος και σεβασμό στα Έθνη.

Αν υπάρχει τέτοιος φορέας στην Ελλάδα; Ναι, υπάρχει και μεγαλώνει. Δεν θα το πουν τα ΜΜΕ ποτέ, γιατί δεν πρέπει να το μάθετε. Πολεμείται και θα πολεμηθεί λυσσαλέα για να μην υλοποιηθεί. Αλλά η απόφαση είναι ατομική και ακόμη ευτυχώς δεν ορίζουν την αυτοκυριαρχία μας σε ατομικό επίπεδο. Και η απόφαση για την λειτουργία μίας ΜΚΟ, αντίθετα με κρατικούς οργανισμούς ή ιδιωτικές εταιρίες, δεν εναπόκειται στις διαθέσεις των κρατικών λειτουργών.
ΟΚ, το είπα.

Αγαπητά πουλημένα τομάρια… σας τελειώνουμε. Αφανίστε με αν μπορείτε αλλά είναι αργά. Η πορεία προς την Αληθινή Απελευθέρωση των Εθνών και κυρίως του Ελληνικού ήδη τελείται. Γι αυτό και βιάζεστε να ιδιωτικοποιήσετε το Ελληνικό Κράτος, μπας και προλάβετε να καταργήσετε τις εκλογές και δώσετε γραμμή επιβολής της ΝΤΠ στον υπόλοιπο κόσμο. Βιάζεστε να προλάβετε τον Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Γιατί δεν προλάβατε να με καταστρέψετε ως Έθνος αλλά τουλάχιστον εύχεστε να προλάβετε να μην μπορέσω να έχω Κράτος. Εδώ και χρόνια ψηφίζετε ό,τι νά “ναι αρκεί να μην έχω Ελληνικό Κράτος. Παίρνετε χρηματοδοτήσεις για τις ήδη πτωχοποιημένες τράπεζες να ζήσουν όσο μπορούν μπας και προλάβετε. Δεν δίνεται δεκάρα (κυριολεκτικά) για τον Ελληνικό Λαό και του παίρνετε ό,τι μπορείτε όσο μπορείτε γιατί δεν θέλετε να έχετε Ελληνικό Έθνος για λαό.

Έχετε ξεφτυλιστεί πλέον απροκάλυπτα, κλέβετε μπροστά στα μάτια των Διαιτητών και Θεατών, προκειμένου να φτάσετε πρώτοι στον τερματισμό. Η υπέρτατη ΞΕΦΤΙΛΑ. Είστε τόσο ασήμαντοι και ανίκανοι… Για να δούμε αν θα με προλάβετε… Για να δούμε πώς θα επιβιώσετε μετά… καί Ξεφτιλισμένοι καί Ηττημένοι. Όχι ότι αν κερδίσετε θα σας χαριστεί ο Διαιτητής.

Όπως και να έχει εσείς είστε τελειωμένοι. Γι αυτό και για εμένα και τους Έλληνες, ήδη δεν υπάρχετε. Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.
Από τους Έλληνες, με αγάπη και κυρίως με χαμόγελο.

……………………………………………….
http://alfeiospotamos.gr/?p=17181

ΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

[Σημείωση: Η παρούσα ανάρτηση, αφιερώνεται στην αγαπημένη μας Θεά Αθηνά Παλλάδα, προς τιμήν της οποίας, ετελούντο τα Παναθήναια αυτές τις ημέρες, από τους ιερούς προγόνους μας, οι οποίοι τιμούσαν την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ κοσμοθέαση και τα Ιερά και τα Όσια της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ φυλής.]
...
Αν σε γοητεύει η Ιστορία της Αρχαίας Ελλάδας, σίγουρα θα θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνήθειες και τη ζωή των προγόνων μας. Μία από τις πιο σημαντικές εποχές στην Αθήνα ήταν το καλοκαίρι, γιατί τότε πραγματοποιούνταν τα Παναθήναια, η μεγαλύτερη γιορτή της πόλης. Ο Φειδίας παρακολουθούσε με θαυμασμό αυτή τη λαμπρή γιορτή και αποφάσισε να την αποτυπώσει στη ζωφόρο του Παρθενώνα.
Η θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης της Αθήνας, ήταν η αγαπημένη θεά των κατοίκων. Προς τιμήν της, οι Αθηναίοι οργάνωναν κάθε καλοκαίρι τα Μικρά Παναθήναια και κάθε τέσσερα χρόνια τα Μεγάλα Παναθήναια που διαρκούσαν δώδεκα μέρες. Ο εορτασμός των Μεγάλων Παναθηναίων ήταν λαμπρός και μεγαλοπρεπής. Γινόταν μεγάλη γιορτή με μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, αθλητικούς αγώνες, αλλά και θρησκευτικές τελετές και θυσίες. Όλο το χρόνο, τέσσερις κοπέλες από καλές οικογένειες της Αθήνας, οι εργαστίνες, ύφαιναν το ιερό πέπλο. Το πέπλο αυτό ήταν κίτρινο και κεντημένο με σκηνές από τη Γιγαντομαχία.
Έπειτα το πέπλο μεταφερόταν γύρω-γύρω στην πόλη πάνω σε ένα άρμα με μορφή καραβιού, το οποίο ακολουθούσε μία μεγαλοπρεπής, εορταστική πομπή. Τα Μεγάλα Παναθήναια κρατούσαν δώδεκα ημέρες. Όλος ο κόσμος ξεσηκωνόταν. Άνδρες και γυναίκες από την Αθήνα, αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, έρχονταν να τιμήσουν τη θεά Αθηνά και να πάρουν μέρος στη γιορτή. Κατά τη διάρκεια των δώδεκα αυτών ημερών, γίνονταν αθλητικοί αγώνες, όπως αγώνες δρόμου, πυγμαχία, πένταθλο, πάλη, αρματοδρομίες, ιπποδρομίες, ακοντισμός. Γίνονταν επίσης και μουσικές εκδηλώσεις, στο περίφημο Ωδείο, που είχε χτίσει ο Περικλής. Σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις προσφέρονταν πλούσια έπαθλα, όπως χρήματα, τρόφιμα, στεφάνια από κλαδιά ελιάς στολισμένα με χρυσάφι.
Η πιο σπουδαία μέρα απ' όλες ήταν η τελευταία, γιατί τότε γινόταν η μεγάλη πομπή του ιερού πέπλου προς την Ακρόπολη. Η πομπή ξεκινούσε από το Δίπυλο -κοντά στον Κεραμεικό, τη γειτονιά των αγγειοπλαστών- και προχωρώντας μέσα από την Αγορά έφτανε στους πρόποδες της Ακρόπολης. Εκεί, οι εργαστίνες κατέβαζαν το πέπλο από το "καράβι" και το έδιναν με σεβασμό στους ιερείς, που θα στόλιζαν μ' αυτό το ιερό, ξύλινο ξόανο της θεάς Αθηνάς. Η παράδοση του ιερού πέπλου συνοδευόταν από θυσίες και προσευχές στο βωμό της Αθηνάς, όπου βρισκόταν, παλιά, ο αρχαίος ναός της.
Μετά τις θυσίες, το κρέας που είχε απομείνει, μεταφερόταν στην περιοχή του Κεραμεικού, όπου οι πολίτες είχαν μαζευτεί, περιμένοντας να πάρουν τη μερίδα τους από το γιορτινό τραπέζι. Κι αυτό γιατί οι πιο πολλοί πολίτες δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος στην πομπή και στις θυσίες. Έτσι, ήταν κι αυτός ένας τρόπος να γιορτάσουν όλοι τα Παναθήναια. Οι ξένοι που παρακολουθούσαν τις εορταστικές εκδηλώσεις αγόραζαν μικρά αναμνηστικά αγαλματάκια, τα οποία κατασκεύαζαν Αθηναίοι τεχνίτες.
http://enneaetifotos.blogspot.gr/2015/08/blog-post_31.html

Εργολάβοι και πολιτικοί «ρήμαξαν» τη χώρα 40 χρόνια προς όφελος των Γερμανών

dimosia_erga-31

Το Βερολίνο «σάρωσε» κατά τη μεταπολίτευση όλα τα δημόσια έργα με την ανοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, μάζεψε όλο το κρατικό χρήμα και τώρα μας οδηγούν σε χρεοκοπία

Το «παιχνίδι» ήταν στημένο καθόλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Η Ελλάδα αποτέλεσε για 40 και πλέον χρόνια την «καταναλωτική χαβούζα» των Βρυξελλών και του Βερολίνου, αφού η Γερμανία μέσω των ντόπιων εργολάβων σάρωσε όλα τα δημόσια έργα με υπερτιμολογήσεις – Το βίντεο που ακολουθεί είναι αδιάψευστος μάρτυρας των βρώμικων παιχνιδιών που έπαιξαν οι εταίροι μας με τους εκπροσώπους της εγχώριας διαπλοκής στις πλάτες του λαού.

Οι «φίλοι μας οι Γερμανοί» κατάφεραν με μίζες εκατομμυρίων ευρώ να πουλήσουν στο ελληνικό δημόσιο ότι «σκάρτο» είχαν για το καλάθι των αχρήστων: όπλα, υποβρύχια, προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, μηχανήματα…

Οι ελληνικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αγόραζαν με πρωτοφανή υποτακτικότητα όλη τη «σαβούρα» της Ευρώπης σε «χρυσές τιμές» και οι γερμανικές εταιρείες πλούτιζαν, μαζεύοντας όλο το χρήμα σε τράπεζες του Βερολίνου.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε







Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Οι εταιρείες που ενεπλέκησαν στο μεγάλο φαγοπότι των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είχαν και ιδιαίτερη φορολογική μεταχείριση και ασυλία, αφού δεν πλήρωναν τους φόρους που τους αναλογούσαν.

Αντίθετα, οι ελληνικές παραδοσιακές εταιρείες τσακίστηκαν φορολογικά από όλες τις κυβερνήσεις με αποτέλεσμα να διαλυθεί πλήρως η ελληνική βιομηχανία και να πάρουν τον πλήρη έλεγχο οι πολυεθνικές.

Με την ανοχή του εγχώριου πολιτικού συστήματος, οι ξένες πολυεθνικές με τους ντόπιους αχυρανθρώπους τους πήραν όλα τα δημόσια έργα με αστρονομικές υπερτιμολογήσεις και χωρίς να πληρώνουν φόρους και στη συνέχεια αποφάσισαν ότι πρέπει να πετάξουν την Ελλάδα σαν στυμμενη λεμονόκουπα στο καλάθι των αχρήστων.

Με το σενάριο της «Αριστερής Παρένθεσης» ο Σόιμπλε και η παρέα του θέλουν τώρα να φορτώσουν όλα τα λάθη στον ελληνικό λαό και να μας οδηγήσουν σε άτακτη χρεοκοπία.

Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το Newsbomb.gr με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, μέσα στον πακτωλό χρημάτων που διακινήθηκε αξίζει να σημειώσουμε και τη «στημένη χρεοκοπία» της χώρας μας μέσω της οποίας το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Γερμανίας αγόρασε ελληνικό χρέος σε εξευτελιστικές τιμές μέσω χρεογράφων, τα οποία στη συνέχεια μας τα επέστρεψαν και πληρώθηκαν στο ακέραιο! Αφού πρώτα βεβαίως τζόγαραν με αυτά τα χρεόγραφα στη δευτερογενή αγορά, πουλώντας ασφάλιστρα κινδύνου.

Μιλάμε βεβαίως για ασύλληπτο κόλπο για το οποίο είχαν γνώση όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις μετά το 2010. Όλοι ήξεραν και κανείς δεν τολμούσε να αντισταθεί στα σχέδια της Μέρκελ και του Σόιμπλε.

Οι «φίλοι μας οι Γερμανοί», αφού ξεφόρτωσαν τα χρεόγραφα εν μια νυκτί, φόρτωσαν το χρέος στους λαούς και με πρόσχημα την «Αριστερή Παρένθεση» μας οδηγούν σε βίαιο θάνατο.

Ο ελληνικός λαός πλήρωσε δισεκατομμύρια για έργα που δεν έγιναν ή που διακόπηκαν στη μέση. Υποβρύχια, τούνελ, δρόμοι, γέφυρες που έμειναν στα χαρτιά, αλλά ο ελληνικός λαός πλήρωσε χρυσάφι τις μελέτες.

Όπως βλέπεται στο βίντεο που ακολουθεί οι αποκαλύψεις σοκάρουν!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το φράγμα του Αχελώου που κατάντησε σαν το… γεφύρι της Άρτας: Ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν.

Οι εργαζόμενοι στο φράγμα βγήκαν στη συύνταξη και το έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν και για την υποθαλάσσια σύραγγα της Θεσσαλονίκης χωρίς να πέσει ούτε μία φτυαριά.
Προσέξτε: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, για οδικά έργα που δεν έχουν ολοκληρωθεί ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει από το υστέρημά του στους εργολάβους 607,05 εκατ. ευρώγια την Ολυμπία Οδό, για τον Μωρέα δώσαμε 391,5 εκατ. ευρώ, για τη Νέα Οδό 360 εκατομμύρια, για τον Ε65 πληρώσαμε 517 εκατομμύρια, για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου 296,5 εκατ. ευρώ για το Μετρό Θεσσαλονίκης 300 εκατομμύρια και για την εκτροπή του Αχελώου 340 εκατομμύρια.

Σύνολο: Ο λαός πλήρωσε πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια για έργα που δεν έχουν παραδοθεί και κανείς δεν ξέρει πόσο θα φτάσει ο λογαριασμός όταν ολοκληρωθούν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, το ίδιο βρώμικο παιχνίδι έλαβε χώρα και στο χώρο της υγείας όπου οι γερμανικές εταιρείες σάρωσαν τα πάντα πουλώντας αέρα κοπανιστό, συντρίβοντας την έννοια της δημόσιας περίθαλψης και της κοινωνικής πρόνοιας.

Για την ιστορία και μόνο θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος όλο το προηγούμενο διάστημα έλεγαν ότι θα βάλουν ένα τέλος σε αυτή την ασυδοσία και θα… ταράξουν στη νομιμότητα τους εκπροσώπους της διαπλοκής που έριξαν τη χώρα στο βούρκο.

Φαίνεται όμως πως και αυτή η δέσμευση έμεινε στα λόγια και στη σφαίρα της επικοινωνιακής διαχείρισης.

newsbomb.gr

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

"Εισβολές" στα σπίτια των Ελλήνων από την Εφορία προβλέπει το νέο Μνημόνιο - Εξουσίες τύπου "δικαστή Ντρεντ" αποκτούν οι εφοριακοί

Mέσα στον πολιτικό "θόρυβο" της ψήφισης του νέου επαίσχυντου Μνημονίου διέφυγε της προσοχής των πολιτών ότι ένας εκ των βασικών όρων του  είναι η εισβολή της Εφορίας στα σπίτια τους!


Φυσικά και τα εγχώρια ΜΜΕ φρόντισαν να μην "φωτιστεί" ιδιαίτερα αυτή η "λεπτομέρεια", καθώς είναι γνωστό ότι ο Έλληνας θεωρεί την Εστία του ιερή και δεν δέχεται κρατικές εισβολές όπως μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα συμβαίνει.

Μόλις αυτό καταστεί δυνατό καταργείται το οικιακό άσυλο των πολιτών. Φυσικά η έρευνα θα έχει ως στόχο να αποδείξει η Εφορία-που δεν χρειάζεται να το κάνει απλά θα το ισχυρίζεται-ότι ο φορολογούμενος ζει πλουσιοπάροχα και θα πρέπει να δίνει εξηγήσεις για οτιδήποτε έχει στην κατοχή του όπως μπιμπελό,βάζα,πορσελάνες,βιβλία, έπιπλα, είδη οικιακής χρήσεως, ρούχα, παπούτσια, και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Ακριβώς έτσι γινόταν στο ολοκληρωτικό καθεστώς του μέλλοντος στο πασίγνωστο κόμικ "Δικαστής Ντρεντ" όπου οι Δικαστές έσπαγαν την πόρτα εμπαιναν μέσα και έλεγχαν ακόμα και τα σανδάλια του φορολογούμενου, αν έχει αποδείξεις κ.λ.π

Εάν δεν έβρισκαν τίποτα επιλήψιμο επιδιόρθωναν τις ζημιές και ζητούσαν συγγνώμη για την ενόχληση, αυτό όμως δεν πρόκειται να συμβεί σε καιρό Μνημονίου, όπου όλοι μπορούν να είναι ένοχοι, με μοναδική ευκολία, και οι συγγνώμες περιττεύουν.

Για την Εφορία και τους δανειστές όλοι οι Έλληνες θα είναι εκ προοιμίου ένοχοι, και το κυριότερο θα είναι αδύνατο να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Εφόδους ακόμα και σε σπίτια προβλέπει το τρίτο μνημόνιο, να κάνουν οι «ράμπο» της εφορίας.

Η κυβέρνηση έχει συμπεριλάβει στο μνημόνιο ρύθμιση η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στους επόμενους μήνες, επιτρέποντας στην εφορία να μπουκάρει σε σπίτια.

Η ακριβής διαδικασία δεν ξεκαθαρίζεται όμως η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι έως τον Οκτώβριο του 2015 θα πρέπει να εξασφαλιστεί η επαρκής πρόσβαση της φορολογικής διοίκησης στις εγκαταστάσεις των φορολογουμένων για τη διεξαγωγή ελέγχων εγκαίρως και για σκοπούς επιβολής του νόμου.

Τον Σεπτέμβριο προβλέπεται η επέκταση του Μητρώου Τήρησης Τραπεζικών Λογαριασμών ώστε οι ελεγκτές να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν άμεσα όλες τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των ελεγχόμενων σε βάθος δεκαετίας.

Παράλληλα, έως τον Νοέμβριο έρχεται κοκτέιλ μέτρων για τις αδήλωτες καταθέσεις, με νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη χωρίς αμνηστευτική διάταξη.

Άλλωστε μετά την ψήφιση του μνημονίου από τη Βουλή, θα σημάνουν αλλαγές και στο ακατάσχετο κατώτατο όριο με αυτό να μειώνεται από 1.500 ευρώ σε 1.000 ευρώ.

Με βάση τις νέες διατάξεις επιτρέπεται η κατάσχεση των ανωτέρω απαιτήσεων, εφόσον αυτές υπερβαίνουν το ποσό των 1.000 ευρώ, σε ποσοστό το οποίο αυξάνεται κλιμακωτά και συγκεκριμένα στο μισό επί του υπερβάλλοντος των 1.000 ευρώ και μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ για τις ασθενέστερα οικονομικές τάξεις και στο 100% του ποσού που υπερβαίνει τα 1.500 ευρώ για τα μεγαλύτερα εισοδηματικά κλιμάκια.

Οι αλλαγές αυτές όμως έχουν και αναδρομική ισχύ.

Όσον αφορά στις καταθέσεις, επίσης μειώνεται στα 1.250 ευρώ το κατώτατο όριο ακατάσχετου των καταθέσεων φυσικών προσώπων σε πιστωτικά ιδρύματα, σε ατομικό ή κοινό λογαριασμό, το οποίο ρητά ορίζεται ότι υπολογίζεται ανά μήνα.

Ως προς τις καταθέσεις των πολιτών όμως οποιαδήποτε έρευνα πρότερη της 30/9/2010 καθίσταται παράνομη από δικαστικές αποφάσεις


ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ
Η Εφορία κατάφερε να τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί δεκάδες χιλιάδες ελεγχόμενους, χρησιμοποιώντας τέσσερα νέα όπλα:

1. Συνεχής επέκταση του χρόνου παραγραφής ώστε να παραμένουν επί μία δεκαετία ανοιχτές προς έλεγχο υποθέσεις ως και το 2001, ακόμα κι αν έχουν υπαχθεί σε νόμο περαίωσης, παρόλο που δεν υπάρχει υποχρέωση (ή και η δυνατότητα) φύλαξης στοιχείων ούτε από τον ελεγχόμενο, ούτε στις τράπεζες, ούτε καν την ίδια την Εφορία.
2. Καθιέρωση έμμεσων τεχνικών υπολογισμού του φορολογητέου εισοδήματος με τις οποίες η Εφορία προσδιορίζει από μόνη της φόρους και πρόστιμα, ακόμη κι αν τα δηλωθέντα υπερκαλύπτουν τεκμήρια και «πόθεν έσχες».

3. Νέου τύπου αναδρομικοί έλεγχοι με βάση πληροφορίες για κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών (εμβάσματα, καταθέσεις και αναλήψεις, στοιχεία πελατών τραπεζών του εξωτερικού) προκειμένου να διαπιστωθεί αδικαιολόγητη προσαύξηση περιουσίας.

4. Μεταφορά στον ελεγχόμενο της υποχρέωσης να αποδείξει ο ίδιος πως είναι αθώος αντί στη φορολογική αρχή που τον ελέγχει και τον ενοχοποιεί με τις διαπιστώσεις της.
Επιπλέον, το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο από τα πολλά, διαφορετικά ή και αντιφατικά πορίσματα που εκδίδονται για τον ΑΦΜ ενός ελεγχόμενου (ή και για οικογένειες ολόκληρες που ελέγχονται για κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς) από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, τις ΔΟΥ, το ΣΔΟΕ, το ΚΕΦΟΜΕΠ ή και τους εισαγγελείς, στην ίδια χώρα και με τους ίδιους νόμους, αλλά χρησιμοποιούν διαφορετικές μεθόδους (ροές καταθέσεων το ΣΔΟΕ, έμμεσες τεχνικές οι ΔΟΥ κ.λπ.) και κρίνουν διαφορετικά για παραβάσεις και ποσά φοροδιαφυγής, αποδυναμώνοντας σε μεγάλο βαθμό τη βαρύτητα των ευρημάτων των ελέγχων.
Δικαίωση

Ολα τα μέτρα και οι πρακτικές με τα οποία οι εφορίες -εφαρμόζοντας πρόσφατους νόμους- καταστρατηγούν την παραγραφή και επιβάλλουν φόρους και πρόστιμα κατά το δοκούν αμφισβητούνται πλέον από τη Δικαιοσύνη.

Νέες δικαστικές αποφάσεις δίνουν «όπλο» σε 100.000 φορολογουμένους που έχουν στοχοποιηθεί για έλεγχο από την Εφορία να αποκρούσουν τη φοροεπιδρομή που έχει εξαπολύσει σε βάρος τους το Δημόσιο, καθώς κρίνεται ότι:

Η Εφορία δεν έχει δικαίωμα να ζητεί στοιχεία και να επιβάλλει πρόστιμα για χρήσεις ως το 2001 που ελέγχθηκαν μαζικά τα τελευταία χρόνια, επειδή έχουν παραγραφεί.
Οι έλεγχοι των τραπεζικών καταθέσεων που επεκτείνονται αναδρομικά στα έτη πριν από τις 30/9/2010 γίνονται εν πολλοίς στον αέρα, χωρίς ισχυρή νομική βάση.
Κακώς μεταφέρεται το βάρος της απόδειξης από τη φορολογική αρχή στον φορολογούμενο.

Μεγάλη ανατροπή

Επειδή το υπουργείο Οικονομικών δεν μπόρεσε ποτέ στο παρελθόν να ασκήσει έγκαιρα τον προβλεπόμενο φορολογικό έλεγχο, από το 2010 και μετά επιστράτευσε νέες μεθόδους εντοπισμού και ανακήρυξης παραβατών, μέσω των κινήσεων τραπεζικών λογαριασμών, στοιχείων εμβασμάτων κ.λπ., υποκαθιστώντας τον κανονικό τύπο ελέγχων φορολογίας εισοδήματος, ΚΒΣ, ΦΠΑ και άλλων φορολογικών αντικειμένων, που ίσχυε ως τότε.

Οι δικαστικές αποφάσεις κρίνουν ότι οι πρακτικές αυτές είναι σαθρές και αυθαίρετες, ειδικά όταν εφαρμόζονται αναδρομικά για χρόνια στα οποία δεν επιτρέπεται να φτάσουν. Απορρίπτουν μάλιστα την επινόηση των νόμων της εποχής Παπακωνσταντίνου ότι ο ελεγχόμενος είναι ταυτόχρονα και ένοχος, εκτός αν αποδείξει πως «δεν είναι ελέφαντας», καταργώντας ουσιαστικό το τεκμήριο της αθωότητας, ενώ επέτρεπαν στην Εφορία να θεωρεί αδήλωτο εισόδημα κάθε κατάθεση μετρητών στην τράπεζα, χωρίς να αποδεικνύεται πως δεν προέρχονται από νόμιμη εργασία ή άλλη συναλλαγή του ελεγχόμενου!
Συγκεκριμένα:
1 Αθέμιτη η παράταση παραγραφής. Με απόφαση του Εφετείου Αθηνών, την οποία προκάλεσε εταιρεία στην οποία η Εφορία κοινοποίησε εντολή ελέγχου 12 έτη μετά, ακυρώθηκαν πρόστιμα 9 εκατ. ευρώ που της επιβλήθηκαν το 2012 για τις χρήσεις από το 2004 και μετά, με τη χρήση έμμεσων τεχνικών ελέγχου.

Καταρχήν το Εφετείο καταρρίπτει τις απανωτές παρατάσεις που δίνονταν συνήθως στο τέλος του χρόνου προκειμένου το Δημόσιο να ελέγχει χρήσεις που κανονικά θα είχαν παραγραφεί προ πολλού λόγω παρέλευσης 5ετίας. Το δικαστήριο θεωρεί πως παραβιάζεται το άρθρο 78 του Συντάγματος και ότι οι πολλαπλές διαδοχικές παρατάσεις ισοδυναμούν με αναδρομική και «μη θεμιτή» επιβολή φόρου και προστίμων.

«Η πρακτική αυτή καθιστά υπερδεκαετή την προθεσμία παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου να κοινοποιήσει πράξεις επιβολής προστίμων», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

2 Στην Εφορία το βάρος της απόδειξης. Με άλλη απόφαση, το Εφετείο Χανίων δέχεται πως «η φορολογική αρχή φέρει το βάρος της απόδειξης της συνδρομής των υπό του νόμου οριζομένων προϋποθέσεων» για να γίνει έλεγχος δεκαετίας και όχι ο φορολογούμενος που προσπαθεί να τον αποφύγει.
Η υπόθεση αφορούσε μαιευτήρα του οποίου τους τραπεζικούς λογαριασμούς άνοιξε το ΣΔΟΕ.

Εφαρμόζοντας τον νόμο 3888/2010, το ΣΔΟΕ διαπίστωσε πως τα ποσά των καταθέσεων σε μετρητά που δεν δικαιολογούνται από δηλωθείσες αμοιβές «λογίζονται ως προσαύξηση περιουσίας προερχόμενη από υπηρεσίες ελευθερίων επαγγελμάτων» και πρέπει να φορολογηθούν με 40% και από το πρώτο ευρώ, χωρίς να εκπίπτουν καν δαπάνες.

Ο γιατρός προσκόμισε υπόμνημα πως είχε μεν τα δικαιολογητικά και τις αποδείξεις, αλλά τα κατέστρεψε μετά από φορολογική περαίωση των ετών ως το 2006.
Οπως τονίζεται στην απόφαση, από τη Φορολογία Εισοδήματος προβλέπεται πενταετής παραγραφή. Κοινοποίηση φύλλου ελέγχου δεν μπορεί να γίνει μετά την πάροδο πενταετίας από το τέλος του έτους μέσα στο οποίο λήγει η προθεσμία δήλωσης. Με ειδικές διατάξεις η παραγραφή του έτους 2001 παρατάθηκε από το 2006 αρχικά ως και το 2008, και μετά ως το τέλος του 2011.

Τότε ξεκίνησε ο έλεγχος από την Εφορία, η οποία όμως το 2012 επικαλέστηκε νεότερα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της το 2011 (άνοιγμα λογαριασμών) και, βάσει του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που ίσχυε (ν.2238/1994), η ΔΟΥ τα προσμέτρησε εκτός του ορίου παραγραφής.

Το δικαστήριο όμως έκρινε ότι είναι «απορριπτέος και αβάσιμος ο λόγος που επικαλείται το Δημόσιο» και, εντέλει, «δεν νοείται επιβολή προστίμων του ΚΒΣ στα πλαίσια ελεγκτικών ενεργειών στην έρευνα του “πόθεν έσχες”, το οποιοδήποτε αποτέλεσμα του οποίου αντανακλάται στη φορολογία εισοδήματος», όταν ο φορολογούμενος καλείται να δικαιολογήσει την απόκτησή του.

Για τον λόγο αυτό διέγραψε τους φόρους και τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν το 2011 για τα έτη από το 2001 και μετά.
Δεν φορολογείται η προσαύξηση περιουσίας

Το ίδιο δικαστήριο δέχτηκε και τον ισχυρισμό του φορολογουμένου πως δεν δικαιολογείται από νεότερα δεδομένα η έρευνα για κινήσεις λογαριασμών περασμένων ετών που έχουν κανονικά παραγραφεί, αφού η Εφορία ήταν και πάλι εκείνη που δεν τις ερευνούσε τόσα χρόνια και δεν φταίει σε τίποτε ο φορολογούμενος να ταλαιπωρείται να βρει στοιχεία για να δικαιολογήσει καταθέσεις περασμένων ετών προκειμένου να μη θεωρηθούν αδικαιολόγητος πλουτισμός.

Αλλά και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους καταρρίπτει το επιχείρημα της Εφορίας ότι οι καταθέσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν αποτελούν κρυφό εισόδημα και φορολογείται αναδρομικά, έστω κι αν ο ελεγχόμενος δεν έχει συλληφθεί για φορολογικές παραβάσεις (π.χ. για μη έκδοση αποδείξεων, πλαστά και εικονικά κ.λπ.).

Συγκεκριμένα, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, μετά την εφαρμογή των νέων μεθόδων από το 2010 και μετά, τονίζει ότι «κατά την έννοια και το πνεύμα του Συντάγματος και του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, ως εισόδημα φορολογείται, έστω και αν δεν κατονομάζεται ρητώς από τον νόμο, το αντάλλαγμα της προσωπικής εργασίας ή οι καρποί περιουσιακών στοιχείων του φορολογουμένου και όχι κάθε άλλη προσαύξηση της περιουσίας του, εκτός αν αυτή, δυνάμει ειδικής διάταξης νόμου, λογίζεται για την υπαγωγή στον φόρο ως εισόδημα».
Στην παγίδα του νόμου

Τα δικαστήρια δέχτηκαν επίσης ότι οι διατάξεις των νόμων αυτών τέθηκαν σε ισχύ από τη δημοσίευσή τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλαδή από τις 30/09/2010 και μετά. Συνεπώς και η υποχρέωση του φορολογουμένου να τηρεί στοιχεία για την τεκμηρίωση των συναλλαγών του ισχύει από 30/09/2010 και μετά.

Συνεπώς δεν είναι θεμιτό να αξιώνεται αναδρομικά και αιφνιδιαστικά από τη φορολογική αρχή (υπό την απειλή επιβολής φόρου και προσαυξήσεων) η εκπλήρωση άλλης φύσης υποχρέωσης, όπως η τεκμηρίωση κάθε μιας συναλλαγής ξεχωριστά, τραπεζικής ή μη. Αρμόδια στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εξέφραζαν την ανησυχία τους για τις νέες δικαστικές αποφάσεις, αλλά δείχνουν να οχυρώνονται πίσω από άλλες διατάξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που θεωρείται διαρκές έγκλημα με ορίζοντα παραγραφής τη 15ετία.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Η Εφορία δεν έχει δικαίωμα να ζητεί στοιχεία και να επιβάλλει πρόστιμα για χρήσεις ως το 2001 που ελέγχθηκαν μαζικά τα τελευταία χρόνια επειδή έχουν παραγραφεί.
Οι έλεγχοι των τραπεζικών καταθέσεων που επεκτείνονται αναδρομικά στα έτη πριν από τις 30/9/2010 γίνονται χωρίς ισχυρή νομική βάση.
Κακώς μεταφέρεται το βάρος της απόδειξης από τη φορολογική αρχή στον φορολογούμενο.

(ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΗΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ)

Να μας πουν πως σκοπεύουν να παμερίσουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.


http://www.ksipnistere.com/2015/08/blog-post_724.html

Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

Αυτό (θα έπρεπε να ) είναι ένα από τα πλέον κύρια ερωτήματα στην προσέγγιση μελέτης και εξέτασης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

Γράφει ο Νίκος Αρβανίτης

Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση κατ’αρχήν , να υπενθυμίσουμε, ότι άνοιξε τα κέντρα κράτησης, και δημιούργησε σύγχυση σχετικά με την επίσημη μεταναστευτική πολιτική στέλνοντας το «μήνυμα» ότι η Ελλάδα είναι μία φιλεύσπλαχνη και αλληλέγγυη προς τους «λαθρο»μετανάστες Χώρα.


Τα δελτία τύπου των αρμοδίων υπηρεσιών και οργανώσεων τύπου ΜΚΟ αναφέρονται συχνά σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης» προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανεμπόδιστη είσοδο παρατύπων μεταναστών σε θαλάσσιες περιοχές των νησιών Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Κω και Ρόδου ή παλαιότερα στον Έβρο ποταμό.

Πίσω, όμως, από τη «βιτρίνα» της «ανθρωπιστικής προσέγγισης» υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που περιμένουν τις δικές τους απαντήσεις ενώ κάποια στιγμή πρέπει να καταλογίσουμε και να αποδώσουμε τις ευθύνες σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την σημερινή εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση έλαβε γνώση του περιεχομένου της ετήσιας έκθεσης της Frontex «Annual Risk Analysis 2015″ στην οποία φαίνονται καθαρά οι τάσεις του φαινομένου της (λαθρο)μετανάστευσης και περιγράφονται με σαφήνεια οι διαφαινόμενοι κίνδυνοι;


Δημιουργήθηκε σχέδιο αποτροπής της προσβολής των εθνικών μας συνόρων από τις κατευθυνόμενες και καλά οργανωμένες ομάδες λαθρομεταναστών που είχαν σίγουρα υποστήριξη και από εξωχώριες και καλά οργανωμένες δομές διακινητών;

Ποια είναι η επίσημη Εθνική Στρατηγική για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης και ποιοι ασχολούνται διαχρονικά και σε διακομματικό επίπεδο με το φαινόμενο αυτό;

Στα πλαίσια της διεθνούς προσπάθειες αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης έθεσε η ελληνική πλευρά το ζήτημα εντοπισμού των «εμπνευστών» και «διοργανωτών» της μεταφοράς σε ελληνικό έδαφος των λαθρομεταναστών;

Ποιο το επίπεδο συνεργασίας με τις αρμόδιες υπηρεσίες ξένων χωρών;


Ποιοι οργανώνουν τη μεταφορά των λαθρομεταναστών από το Αφγανιστάν και το Ιράν με τελικό προορισμό την Ουγγαρία μέσω Ελλάδα με συνολικό κόστο 2.500 έως 5.000 ευρώ;

Ποιες είναι ο δομές που τους καθοδηγούν στις «μεταβατικές χώρες» όπως είναι η Ελλάδα, τα Σκόπια, η Σερβία κοκ:

Ποιες δομές ελέγχουν τις «πύλες εισόδου» μέσω δυτικών Βαλκανίων, ανατολικής -δυτικής – κεντρικής Μεσογείου, από τα ανατολικά σύνορα (χερσαία διέλευση),από Αλβανία;


Ποιοι είναι οι σχεδιαστές, διαχειριστές και χρηματοδότες ιστοσελίδων και εντύπων που διανέμονται στους λαθρομετανάστες που κατευθύνονται προς το ελληνικό έδαφος. Είναι κοινό μυστικό ότι κυκλοφορεί μέχρι και «τουριστικός οδηγός για λαθρομετανάστες» με τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πως θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα.

Διευθύνσεις Κέντρων Κράτησης, Υπηρεσίες, τηλέφωνα, mail, χάρτες, λεξικά σε διάφορες γλώσσες, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες του 1922 με Έλληνες πρόσφυγες που φεύγουν με καραβάκι από τη Σμύρνη και αντίστοιχες των μεταναστών που φεύγουν τώρα από την Τουρκία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους Έλληνες, για να τους παρέχουν καλή φιλοξενία. Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα σάιτ, το www.w2eu.info, που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου.







Κατά την περίοδο της ταυτοποίησης υπάρχουν οργανωμένα κλιμάκια ειδικών που μπορούν να διαχωρίσουν τους Σύρους πρόσφυγες από τους (λαθρο)μετανάστες άλλων εθνικοτήτων κάποιοι εκ των οποίων μπορεί να συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις και δίκτυα διεθνοποιημένου και διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος;
Υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων που ενδεχομένως θα προκύψουν στην προσεχή περίοδο από τους λαθρομετανάστες που θα εγκλωβισθούν επί ελληνικού εδάφους και δεν θα έχουν την δυνατότητα αυτοσύντηρησης κι εξυπηρέτησης βασικών αναγκών;

Η μεταναστευτική πολιτική σε αυτή τη φάση της «Νέας Ελληνικής Κυβέρνησης» θα πρέπει να στραφεί κατά κύριο λόγο στην αντιμετώπιση των συνεπειών και όχι στη διατύπωση ανθρωπιστικών ιδεολογημάτων.

Τεράστια ,βεβαίως, κι η διακομματική ευθύνη όλων εκείνων των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων που απο τη δεκαετία του 1990 (μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές από τους πολέμους στα Βαλκάνια και την πτώση του Τείχους) δεν φρόντισαν να δημιουργηθεί μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών «μεταναστευτική πολιτική».

Πηγή ViaDiplomacy
http://kostasxan.blogspot.gr/2015/08/blog-post_423.html

ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ;

 
– του Ιων. Κουντούρη απο Λος Άντζελες • JohnKountouris.com

Το ακόλουθο άρθρο απευθύνεται σε όλους όσοι νομίζουν πώς είναι μόνο η Ευρώπη και η Τροικα που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα τα τελευταία έτη.  Εδώ παρακάτω θα καταδειχνύω κατηγορηματικώς ότι ΔΕΝ είναι μόνο αυτοί οι «θεσμοί» που έχουν πει στην εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνση τι να κάμνει υπο τοιούτο καθεστώς μνημονίων, αλλά παίζει τεράστιο ρόλο εδώ και οι ΗΠΑ.
~
Θα δάνειζες λεφτά σε κάποιον που ξέρεις πολύ καλά ότι ΔΕΝ έχει τη δυνατότητα να σε ξεπληρώσει στο μέλλον;  Προφανώς το ΔΝΤ δεν έχει κανένα πρόβλημα εάν  αθετήσει τις πληρωμές της στους πιστωτές της η Ουκρανία, γιατί, ούτως ή άλλως, θα συνεχίζει να της δανείζει χρήματα.  
Έτσι λειτουργεί το ΔΝΤ: Δανείζει πάρα πολλά λεφτά σε χώρες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να το ξεπληρώσουν ποτέ.  Μιλάμε για τη μεγαλύτερη των αιώνων απάτη των τραπεζιτών των Ρότσιλντ που έχει σχεδιαστεί μόνο και μόνο να προβαίνει σε κατάσχεση των περουσιακών στοιχείων των χωρών στις οποίες δίνει δανεισμό.
 
Ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΔΝΤ με αποκλειστικό δικαίωμα αρνησικυρίας είναι το ίδιο το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.  Οι νυν και πρώην επικεφαλής του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών είναι: Jacob Lieu, Λάρι Σάμερς και ο Robert Rubin.  Και, «όλως τυχαίως», είναι όλοι και πρώην στελέχη της περιβόητης πανίσχυρης τραπέζης Goldman Sachs —η οποία επι Παπανδρέου και εξής έχει προκαλέσει απίστευτες ζημίες στην Ελληνική οικονομία— και…ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΉΣ.  Τυχαία αυτά;  Εσείς τι λέτε για αυτό;


Αλλά μιας και μιλάμε για τη Goldman Sachs, ο Ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το 2012 για το ντοκυμαντέρ "Goldman Sachs & The Destruction of Greece”* (δηλ.  Η Goldman Sachs και η Καταστροφή της Ελλάδος) της Ολανδικής εταιρείας VPRO, λέει τα εξής εκπληκτικά για την μεγάλη ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΉ τράπεζα της Η Goldman Sachs.  Εδώ παραθέτω επι λέξει τα λόγια του κ. Βαρουφάκη μεταφράζοντάς τα εδώ απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά:
 1) Αυτή η τράπεζα είναι σαν ένα γιγάντιο καλαμάρι που κάθεται πάνω στο    πρόσωπο του κόσμου απομυζώντας τον μέχρι να αφυδατωθεί, να     στεγνώσει τελείως...
 2) Και ο κόσμος δεν μπορεί να κινείται χωρίς αυτήν [την GS] …
 3) Μου αρέσει αυτή η αναλογία για την Goldman Sachs...
 
 4) Δεν είναι τόσο το γενονός ότι κυβερνά τον κόσμο η Goldman Sachs...
 5) Αλλά είναι σαν μεγάλος ΠΑΡΆΣΙΤΟΣ που απειλεί να αποτρέψει τον    κόσμο απο το να μη μπορέσει να εξισορροπήσει τον εαυτό του και να    ανακτήσει ένα αίσθημα δημοκρατικού ελέγχου επι του μέλλοντός του...

Όλοι ξέρουμε πλέον τι ανεπανόρθωτες ζημιές έχει προκαλέσει η Goldman Sachs στην Ελλάδα επι Σιμίτη και εξής, αρχής γενομένης απο τα περιβόητα ανταλλάγματα νομισμάτων τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ώστε να αποκρυβούν σημαντικά στοιχεία του Ελληνικού χρέους και των οποίων οι συνέπεις κόστισαν στην Ελλάδα ΜΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΠΕΝΤΑΕΤΉ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ! 

Αλλά για να καταλάβουμε καλύτερα πως πραγματικά λειτουργεί το ΔΝΤ, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους φορείς που ελέγχουν το ίδιο.  

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μας Ορθόξο μοναχό εδώ στις ΗΠΑ και αστέρι στο youtube.com, Αδελφό Ναθαναήλ Kapner (Κάπνερ, Brother Nathaneal Kapner)**, λέει τα εξής για το ΔΝΤ:

«Το υπο. Οικονομικών των ΗΠΑ, που τρέχει το ΔΝΤ, χρηματοδοτείται επι τόκῳ το ίδιο απο την Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ που δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια κοινοπραξία εβραϊκών τραπεζών που ανήκουν στη δυναστεία της οικογένειας Ρότσιλντ.  Το ΔΝΤ δεν βοηθάει  χώρες με δανεισμό για την δήθεν τόνωση των οικονομιών τους, αλλά να ξεπληρώνει τους πιστωτές τους στους οποίους ήδη χρωστάνε πολλά χρήματα, πολλοί απο αυτούς ανήκουν ήδη σε αυτή την κλεπτοκρατία.»  

Σύμφωνα με τον ίδιο τον προσωρινό πρωθ. της Ουκρανίας, Arseniy “Yats” Yatsenyuk (Εβραϊκής καταγωγής), τα χρήματα που παίρνει η Ουκρανία απο το ΔΝΤ πάνε απευθίας στους πιστωτές της για την αποπληρωμή παλαιών δανείων που έχει ήδη πάρει η χώρα απο αυτούς.  Αυτά τα λεφτά ΔΕΝ πάνε καθόλου για την εσωτερική βελτίωση της καταστάσεως της Ουκρανίας σε όλους τους τομείς—και το ΊΔΙΟ ισχύει και στην περίπτωση της Ελλάδος!
Το ΔΝΤ χειρίζεται πλέον την κατάσταση στην Ουκρανία με σκόπο την συρρίκνωση της οικονίας της μέσω μέτρων λιτότητας (μας ακούγεται λίγο οικείο Έλληνες!). Αυτό απαιτεί μερικές προϋποθέσεις. Χάριν παραδείματος, την αύξηση φόρων και την περικοπή κοινωνικών παροχών. Έτσι μιλάει ο Yatsenyuk στην περίπρωση της Ουκρανίας. «Η κυβέρνηση της Ουκρανίας» λέει ο ίδιος, «έχει παγώσει όλες τις κοινωνικές δαπάνες και έχει κλείσει έναν σωρό απο προγράμματα κοινής οφελίας.  Έχουμε κάνει τα πάντα ώστε να γεμίσει το δημοσιονομικό έλλειμμα.»

Και η Αμερική παίζει μεγάλο ρόλο στα όσα κάνει το ΔΝΤ σε χώρες ανα τον κόσμο τα οποία έχουν ανάγκη απο δανεισμό για την ανοικοδόμηση των κοινωνιών τους.  Είναι η Αμερική που έχει μεγάλα συμφέροντα σε χώρες όπως η Ουκρανία και η…ΕΛΛΆΔΑ γιατί η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα των ΗΠΑ, μέσω του υπ. Οικο. των ΗΠΑ, δίνει πάρα πολλά λέφτα —τα οποία προέρχονται απο τους ίδιους τους Αμερικανούς φορολογούμενος— σε αυτές τις χώρες που δήθεν χρειάζονται πακέτα διασώσεως για την αναδιάρθρωση των οικονομιών τους.  

Ο γνωστός οικονομολόγος Τζον Πέρκινς αποκάλυψε στο διεθνές ευπώλητον (μπεστ-σέλερ) βιβλίον του, «Εξομολογήσεις Ενός Οικονομικού Δολοφόνου» (Confessions of an Economic Hit Man), πώς οι διεθνείς οργανισμοί όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα υποδουλώσουν χώρες όπως η Ελλάδα, προσφέροντας δυσβάστακτα και επισφαλή δάνεια τα οποία ποτέ δεν αποδίδουν την οικονομική ανάπτυξη που υπόσχονται. Σε ένα άρθρο*** που δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή εφημερίδα του Australian Broadcasting Corporation (ABC News) απο Αυστραλία στις 17 Ιουλίου 2015, ο Πέρκινς είπε πως είχε συναντηθεί πρόσφατα με έναν υπουργό του Ισημερινού που του είπε ότι «το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, οι Ευρωπαίοι και οι ΗΠΑ μας έχουν καταστρέψει».  

Ναι είναι είναι αλήθεια πως η Τροικα απο την Ευρώπη έχει καταστρέψει την Ελληνική οικονομία και κοινωνία τα τελευταία πέντε έτη, αλλά είναι ελάχιστοι που γνωρίζουν το βαθύ ρόλο που παίζει σε όλο αυτό το χάος οι ΗΠΑ, οι οποίες δίνουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στο ΔΝΤ (που αποτελεί μέρος της Τροικα) που, με τη σειρά του, χρησιμοποιεί αυτά τα χρήματα να «διασώζει» χώρες απο οικονομικές υφέσεις.  

ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ, ΕΊΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΣΕ ΌΛΑ ΌΣΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ! ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΟΜΠΆΜΑ ΉΤΑΝ —ΚΑΙ ΑΚΌΜΗ ΕΊΝΑΙ— ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΊΠΡΑ ΛΈΓΟΝΤΆΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΉΣΕΙ ΜΕ ΌΛΑ ΌΣΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΊΡΟΥ ΟΙ ΘΕΣΜΟΊ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ;;;  ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΊ ΚΑΝΕΊΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ Ο Υ.Ο.Ι.Κ. των ΗΠΑ, κ. ΤΖΑΚ ΛΙΟΥ, ΈΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΉΣΕΙ ΠΟΛΛΆ ΤΑΞΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 6 ΜΉΝΕΣ;;;

Και ποιός θυμάται όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε να επισκεφτεί τον Πρόεδρο Ομπάμα να γιορτάσουν την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας;;;  [δείτε την κάτω εικόνα]

Αλήθεια;;; Ο Ομπάμα εννοιάζεται πραγματικά την ανεξαρτησία των Ελλήνων απο τους Τούρκους, ενώ συνεχίζει ακάθεκτα η Αμερικάνικη κυβέρνηση να έχει σαν πιο στενό συμμαχό της την…ΤΟΥΡΚΊΑ σε εκείνη τη γωνία του κόσμου;;;  Ας μη κοροϊδευόμαστε εδώ.  Ο Παπανδρέου ήταν εκεί στην Αμερική μόνο και μόνο για  ένα σκοπό:  ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΠΌΤΕ ΚΑΙ ΠΏΣ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΚΆΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ, Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΈΝΑ ΠΛΟΚΆΜΙ ΔΙΕΘΝΈΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

Σε ένα βιβλιάριο^ της Νέας Δημοκρατίας —άλλο κομμα προσκυνημμένο στο ΔΝΤ και την Ευρώπη και την Αμερική— για τα πρώτα στάδια της Ελληνικής κρίσης που  εκδόθηκε τον Οκτωβ. του ᾽10, λέει τα εξής για τον Παπανδρέου και το τότε ταξίδι στην Αμερική ως πρωθ. της Ελλάδος:
 

  • 11.3.2010:  «Ο Γ. Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανοίγουν και πάλι —αυτή την την φορά απο την Ουάσιγκτον— το ενδεχόμενο της προσφυγής στο ΔΝΤ για δάνειο προς την Ελλάδα.»
  • 13.3.2010: Γ.  Παπανδρέου δηλώνει στα “ΝΕΑ”: «Οι κόποι μας, αυτή τη φορά, θα πιάσουν τόπο.» «Αναγκαστήκαμε να λάβουμε αποφάσεις επώδυνες, που αδικούν πολλούς συμπολίτες μας.» 
Και όλως περιέργως αυτά τα πράγματα τα είχε πει ο ΓΑΠ εν σχέσει με την επίσκεψίν του στις ΗΠΑ ενώ επισκεπτόμενος τον Ομπάμα και το…ΔΝΤ !  Και ήταν αυτές οι εξελίξεις που οδήγησαν πραγματικά την Ελλάδα να υποβληθεί υπο την εξουσίαν των θεσμών της Ευρώπης και οι ανωτέρω δηλώσεις Παπανδρέου απο το 2010 τον προδίδουν εδώ να πούμε το ελάχιστον!

Αλλά για όσους αμφιβάλλουν όλα αυτά για το ΔΝΤ και τον συσχετισμόν του με την Αμερικάνικην κυβέρνσιν, ημπορείτε παρακάτω να δείτε τι λένε τα επίσημα στοιχεία για όλ᾽αυτά απο πλευράς της Αμερικάνικης κυβερνήσεως:


  • Στο λεξικόν του Black’s Law, 6ος Εκδ., Σελ. 816, λέει τα εξής ότι «το ΔΝΤ είναι ένας οργανισμός του ΟΗΕ» (και ο ΟΗΕ έχει έδρα του την Νέα Γιόρκη)
  • «Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχει Υπουργείον Οικονομικών από το 1921 και εξής» 41 Stat. Κεφ. 214, Σελίδα 654
  • Το Υπουργείον Οικονομικών των ΗΠΑ αυτό καθ᾽εαυτό αποτελεί πλέον το ΔΝΤ. Προεδρικά Έγγραφα των ΗΠΑ, Τόμος 29, Νο 4, Σελίδα 113, 22 USC 285-288
Το USC (όπως το βλέπετε παραπάνω) σημαίνει στα Ελληνικά «ο Κώδικας των ΗΠΑ» που σας έχω περιγράψει και πριν σε ένα άλλο άρθρο, που έγραψα εν συνεργασίᾳ με τον κ. Ιωάν. Παπαζήση για την Ελεύθερη Ώρα με τίτλο «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΥΒΈΡΝΗΣΙΣ Ή…ΙΔΙΩΤΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ;;;» και εκεί σας τόνισα πως το “United States” (οι «Ηνωμένες Πολιτίες») σημαίνει ομοσπονδιακή εταιρεία (δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία), και τούτο σύμφωνα πάλι με το USC.  Και το ΔΝΤ δεν τίποτε παρά ενα απλωμένο αρπακτικό χέρι του ΥΟΙΚ των ΗΠΑ οι οποίες ηγούνται της Νέας Τάξεως Πραγμάτων––εξ ού και ο ΟΗΕ, που τυχαίνει να εδρεύει στη Νέα Γιόρκη, και που αποτελεί την έδραν…ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΤΆΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ!

Εάν η Αμερική ήταν τόσο φιλική και «δημοκρατική» χώρα που «βοηθάει» όλα τα έθνη, πείτε μου τότε —παρακαλώ!— ΓΙΑΤΊ διατηρεί πάνω απο 700 στρατιωτικές βάσεις σε έθνη ανα τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος, και ΓΙΑΤΊ αυτήν τη στιγμή καταστρέφει την Ελλάδα μέσω του ΔΝΤ;;;  ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΈΜΑΤΑ!!!  ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Ο κ. ΤΣΊΠΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΎΣΕ ΤΑΞΊΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΑΡΧΈΣ ΤΟΥ ’13 ΓΙΑ ΝΑ ΛΆΒΕΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΆ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥ ΔΙΤΑΓΈΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΈΣ ΤΟΥ ΚΆΘΕ ΆΛΛΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΎ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ!!!  
–––––––––––––––

* Ο Γιάνης Βαρουφάκης στο ηχητικό στο Youtube.com «Yanis Varoufakis on Rothschild's Goldman Sachs» απο το Ολλανδικό ντοκυμαντέρ της εταιρείας VPRO "Goldman Sachs & The Destruction of Greece” (δηλ., «Η Goldman Sachs και η καταστροφή της Ελλάδος») | Λίνκ: https://www.youtube.com/watch?v=UAgRptT-PkE

** «How The IMF Really Works» του Nathaneal Kapner, δημοσιεύθηκε στις 16, Ιούνη, 2015


*** Πηγή: Greece should turn to China to break debt spiral, economist John Perkins says, By finance reporter Elysse Morgan, Updated Fri at 4:36am  |  Λινκ:  http://www.abc.net.au/news/2015-07-17/greece-should-turn-to-china-to-break-debt-spiral-john-perkins/6629622  |  Μεταφρασμένο στα Ελληνικά στο μπλόγκ μου με τίτλο «Οικονομολόγος Τζον Πέρκινς:  Η Ελλάδα πρέπει να στραφεί προς την Κίνα για να σπάσει αυτό το σπιράλ χρέους» | Λίνκ: http://300sploggers.blogspot.com/2015/07/blog-post_20.html http://www.realjewnews.com · http://brothernathanaelfoundation.org ·  http://brovids.com/

 

^ «Απο το ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ στα ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΊΟΥ–ΠΑΣΟΚ: Ένας Χρόνος στην Εξουσία» που εκδόθηκε τον Οκτωβ. του ᾽10 απο τη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της Νέας Δημοκρατίας | www.nd.gr | τηλ. 210 7254005-6 | e-mail: polsxed@nd.gr
 
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/08/blog-post_144.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters