Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ


Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ 1,2 ΔΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!!


ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Την τύχη-φιάσκο της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ αναμένεται να έχει η περιβόητη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας. Μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει το ποσό των 700 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που η Τράπεζα αναζητεί ποσά που υπερβαίνουν το 1 δις ευρώ. Η Εθνική Τράπεζα όμως, παρά το ότι  από τις 30 Μαΐου έχει στα χέρια της πρόταση του  επιχειρηματία Αρτέμη Σώρρα για αγορά μετοχών 1,171 δις ευρώ, κάνει την πάπια.

Τα Κρυμμένα Μυστικά των Σπόρων του Καρπουζιού που ΚΑΚΩΣ ΠΕΤΑΜΕ


 

Το καρπούζι είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές φρούτο. Ενώ όλοι απολαμβάνουν τη γεύση του, συνήθως απορρίπτουν τους μικροσκοπικούς του σπόρους χωρίς να συνειδητοποιούν ή μάλλον να γνωρίζουν τα οφέλη για την υγεία τους.
Αυτοί οι σπόροι είναι φορτωμένοι με θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένων των λιπαρών οξέων και απαραίτητων πρωτεϊνών.

«..Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ..»

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ «ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΙΖΕΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ.

Με μήνυμα ειρήνης το διεθνές συνέδριο «Δραματικές Αλλαγές στον Πλανήτη και οι Ελληνικές Ρίζες της Οικολογικής Ηθικής»

Με τη φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση «The Peacemakers» (Οι ειρηνοποιοί) μήνυμα ειρήνης και παγκόσμιας συμφιλίωσης, άνοιξε την Κυριακή 17 Ιουνίου και ώρα 6:30 μ.μ. το κύκλο των εργασιών του το διεθνές συνέδριο «Δραματικές αλλαγές στον πλανήτη και οι Ελληνικές Ρίζες της Οικολογικής Ηθικής». Το αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών πλημύρισε από μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας, φοιτητές και κυρίως από ενεργούς πολίτες, επιτυγχάνοντας τη ζεύξη της κοινωνίας με το Πανεπιστήμιο.
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters