Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ελληνικές τράπεζες: Ένα οικονομικό έγκλημα κατα εξακολούθηση! ...


Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, που απαιτήθηκε στο τέλος του 2015 ως επισφράγισμα της υπογραφής του 3ου μνημονίου, παρά τις διαβεβαιώσεις της ελληνικής κυβέρνησης και των δανειστών ότι αποβλέπει στην προστασία τους, κατάφερε το χειρότερο: να χάσει η χώρα τον έλεγχο των συστημικών τραπεζών με τεράστιες απώλειες για το ελληνικό δημόσιο.

Σύμφωνα με το Ευρωπαικό Δίκτυο Έρευνας Κοινωνικής και Οικονομικής Πολιτικής, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να γίνει η ανακεφαλαιοποίηση το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους, βασισμένη, από τη μια, σε μελέτη της ΕΚΤ η οποία εκτίμησε ότι οι τράπεζες χρειάζονται επιπλέον 14,4 δις για να αντιμετωπίσουν το υποθετικό «κακό σενάριο» οικονομικών εξελίξεων για το 2015-17 και, από την άλλη, κυνηγώντας η ίδια τη σκιά της προσπαθώντας να προλάβει την εφαρμογή αυτού που ήδη είχε ψηφίσει η προηγούμενη Βουλή, ως προαπαιτούμενο για το τρίτο μνημόνιο, την αποδοχή δηλαδή, σχετικής οδηγίας της ΕΕ, η οποία επιτρέπει το «κούρεμα» των καταθέσεων σε περίπτωση ανακεφαλαιοποίησης. Η οδηγία έχει τεθεί σε ισχύ από 1/1/2016.

Η κατάρρευση των τιμών των παλαιών μετοχών μέχρι και 97% και 98%, καθώς οι τιμές που έδωσαν οι αγοραστές για τις νέες μετοχές κυμάνθηκαν από 0,01 μέχρι 0,04 ευρώ, εξαΰλωσε πλήρως το κεφάλαιο που είχαν επενδύσει οι μικρομέτοχοι και φυσικά τα 40 δις που είχε επενδύσει το ΤΧΣ, δηλαδή ο ελληνικός λαός, στις προηγούμενες δύο ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών που έτσι κι αλλιώς είχαν ήδη υποστεί μεγάλες ζημίες με την υποχώρηση των τιμών των μετοχών τους μέσα στην κρίση.

Οι εξευτελιστικές τιμές των νέων μετοχών, καθιστούν τη συμμετοχή του ΤΧΣ (δηλαδή του Δημοσίου) στο μετοχικό κεφάλαιο των τεσσάρων «συστημικών τραπεζών», αμελητέα ποσότητα.

Απώλειες του τραπεζικού συστήματος σε διοικητικό επίπεδο και όχι μόνο

Απόδειξη ότι οι ελληνικές τράπεζες περνούν σε ιδιωτικά χέρια είναι ο αποικιοκρατικός τρόπος με τον οποίο επιχειρούν οι πιστωτές να πάρουν τον έλεγχο της διοίκησής τους, με την ανοχή βέβαια της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο νόμος 4346/2015, για το νέο πλαίσιο εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών, που υπερψήφισαν οι μνημονιακές δυνάμεις, προβλέπει ότι οι πρόεδροι σε όλες τις επιτροπές των ΔΣ των τραπεζών πρέπει να έχουν 15ετή εμπειρία σε διεθνή πιστωτικά ιδρύματα, χωρίς παρουσία στην Ελλάδα κατά την τελευταία τριετία και χωρίς να έχουν οιαδήποτε σχέση με τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο μνημόνιο, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός οι τράπεζες θα πρέπει να έχουν καταθέσει τον σχεδιασμό τους για τις προσαρμογές, τόσο στο μοντέλο της εταιρικής διακυβέρνησης, όσο και στα μέλη του ΔΣ. Από την 1η Αυγούστου ως το τέλος Σεπτεμβρίου, ο Ενιαίος Εποπτικός Μηχανισμός (SSM) απευθείας ή με πρόσληψη αξιολογητή θα ελέγξει τον βαθμό προσαρμογής των τραπεζών στις συστάσεις του.

Ερωτήματα προκύπτουν για τον απώτερο στόχο του SSM μετά την αιφνιδιαστική απαίτηση παραίτησης από την εξαμελή Επιτροπή Αξιολόγησης όλων των μελών της διοίκησης του ΤΧΣ, ενώ παράλληλα απορρίπτει τον προτεινόμενο διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και επανεκκινεί τη σχετική διαδικασία αναζήτησης νέου προσώπου.

Στελέχη που είχαν λάβει πρότερη έγκριση και αφού ολοκλήρωσαν «σημαντικό έργο για την ευστάθεια του τραπεζικού συστήματος» (ανακεφαλαιοποίηση, CoCos για την αποπληρωμή της κρατικής ενίσχυσης στις τράπεζες, μελέτες για την άρση εμποδίων που αφορούν τη διαχείριση των κόκκινων επιχειρηματικών δανείων, αξιολόγηση τραπεζικών διοικήσεων, συμμετοχή του Δημοσίου με κοινές μετοχές με πλήρη δικαιώματα ψήφου στις τράπεζες μέσω του ΤΧΣ), τώρα κρίνονται ανεπαρκή και αφήνεται να πλανάται η απειλή της αρνητικής αξιολόγησης.

Η επιλογή της νέας διοίκησης του ΤΧΣ τόσο για το Γενικό Σύμβουλο όσο και την Εκτελεστική Επιτροπή είναι έργο της Επιτροπής Αξιολόγησης του SSM, η οποία θα καταρτίσει τη λίστα των νέων υποψήφιων μελών, και όχι του Υπουργείου Οικονομικών.

Όλα τα παραπάνω δεν μπορεί παρά να οδηγήσουν στον έλεγχο μέσω του ΤΧΣ του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και συνεπώς του συνόλου των ελληνικών επιχειρήσεων και των περιουσιακών στοιχείων των τραπεζών στο σύνολό τους.

Οι αντιδράσεις της ΕΕ στο πλαίσιο του Brexit

Η ελληνική πολιτική δείχνει να μην έχει αντιληφθεί τη μεταβολή των συνθηκών, σε αντίθεση με τους πολίτες που αντιλαμβάνονται την αναντιστοιχία των τεκταινόμενων στην οικονομία, όταν προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί με τόσες θυσίες και προσπάθειες δημοσιονομικής προσαρμογής και διορθωτικών αλλαγών δεν προκύπτουν τα υποσχόμενα αποτελέσματα.

Η ΕΚΤ, προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση της επικεφαλής του Εποπτικού Μηχανισμού Ντανιέλ Νουί, τη συνδέει με τη δυσπιστία με την οποία βλέπουν οι Ευρωπαίοι τη χώρα και αναφέρουν ότι «δεν εμπιστεύονται το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και τις διοικήσεις των τραπεζών, καθώς θεωρούν ότι δεν έχουν κάνει όσα έχουν υποσχεθεί για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων».

Είναι φανερή η προτεραιότητα των ευρωπαϊκών θεσμών να προστατεύσουν το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα από την αύξηση των κινδύνων και της αβεβαιότητας στις αγορές κυρίως μετά το Brexit και τα τεκταινόμενα στην Ιταλία.

Η Ε.Ε. από πολιτικής άποψης είναι ή θέλει να είναι ο εγγυητής της ασφάλειας προς τις οικονομίες των κρατών – μελών της. Μετά τοBrexit, χάνει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας της. Να ληφθεί υπ’ όψη ότι το τραπεζικό σύστημα της Ιταλίας, λόγω των χρόνιων προβλημάτων του, βρίσκεται υπό τη σκέπη των πολιτικών εγγυήσεων της ΕΕ.

Από οικονομικής άποψης τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των ιταλικών τραπεζών ανέρχονται σε ποσοστό 15% του συνολικού δανεισμού, σχετικά μικρό με το αντίστοιχο ελληνικό, ενώ το ιταλικό τραπεζικό σύστημα δεν έχει υποστεί καμία ανακεφαλαιοποίηση, αντίστοιχη με αυτές του ελληνικού.

Αυτό που ισχύει, βάσει των αποφάσεων στα πλαίσια της ευρωπαϊκής ενοποίησης από 1/1/2016, σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Τράπεζα χρειαστεί στήριξη ενεργοποιείται η διαδικασία του bail in, σύμφωνα με την οποία πρώτα πληρώνουν οι μέτοχοι, οι ομολογιούχοι και οι καταθέτες και ύστερα έρχεται το Δημόσιο. Αν εφαρμοστεί το bail in, τα 360 δις ευρώ των ιταλικών δανείων θα καταστρέψουν τόσο την ιταλική οικονομία όσο και το ευρωπαϊκό και διεθνές τραπεζικό σύστημα. Αν πάλι δεν εφαρμοστεί αλλά παρακαμφθεί με κρατική στήριξη, τότε θα καταρρεύσει η ευρωπαϊκή τραπεζική ένωση. Αντιφάσεις εντός τις ΕΕ και των κρατών-μελών της που καλείται να λύσει η Κομισιόν.

Οι αγορές γνωρίζοντας τον κίνδυνο, γίνονται νευρικές, νιώθουν ανασφαλείς και επιμένουν στις πιέσεις των ιταλικών τραπεζών με τους οίκους αξιολόγησης να υποβαθμίζουν άμεσα μετά το Βρετανικό δημοψήφισμα την πιστοληπτική αξιολόγηση της Βρετανίας και της ΕΕ, με συνέπειες την πτώση των τιμών των μετοχών των βρετανικών,  ιταλικών και γερμανικών τραπεζών.

Οι εξελίξεις αυτές στην ΕΕ απειλούν την ελληνική οικονομία στο σύνολό της καθώς οι ελληνικές τράπεζες έχουν εκμηδενίσει τα κέρδη τους μετά την πτώση των τιμών των μετοχών με την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση.

Τα επιχειρηματικά δάνεια σε ξένα χέρια και όχι μόνο

Είναι σαφές ότι το λόμπι επενδυτών που μπήκαν στην τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών δεν είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές αλλά «επιθετικά funds» που βραχυπρόθεσμα τοποθετήθηκαν στην ελληνική τραπεζική αγορά με την προσδοκία τα γρήγορα κέρδη μέσω της διαχείρισης των κόκκινων δανείων.

Η διαπραγματευτική ανικανότητα της κυβέρνησης και των υπουργών της να λύσουν το θέμα των προβληματικών δανείων των τραπεζών θα επιτρέψει προφανέστατα στα μεγάλα ξένα funds να έχουν τον κυρίαρχο ρόλο στην διαδικασία αναδιάρθρωσης. Σήμερα σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων κρατιούνται στη ζωή χάρη συνεχών ρυθμίσεων των δανείων τους και με ελάχιστη χρηματοδότηση που τους παρέχουν οι τράπεζες, ενώ παράλληλα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής επιχειρηματικότητας κινδυνεύει από το φαινόμενο «ντόμινο» που προκαλούν τα λουκέτα, διογκώνοντας το πρόβλημα της ήδη εξαιρετικά υψηλής ανεργίας και του περιορισμού των εσόδων του κράτους.

Προβλέπεται η ανακατανομή του πλούτου της Ελλάδας, σε επίπεδο όχι απλώς τάξεων αλλά μεταφοράς πλούτου σε ξένους, καθώς αναμένονται βίαιες αλλαγές σε επιχειρηματικούς τομείς και σε επιχειρήσεις, με διευκολύνσεις στην εξαγορά τους από επενδυτικές εταιρίες, έναντι πινακίου φακής.

Φυσικό επακόλουθο

Ο ρόλος δε της ελληνικής μνημονικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα περιοριστεί στην απλή εποπτεία, μέσα στα περιορισμένα όρια που προκαθορίζονται από τους στόχους που θα επιδιώκουν να εξασφαλίζουν κάθε φορά τη δημοσιονομική σταθερότητα, μέσω της διαχείρισης των δημόσιων οικονομικών και της διοίκησης των φόρων.

Είναι εμφανής ο κίνδυνος να «κυνηγάει συνεχώς» την ουρά της η Ελλάδα, ενώ θα υπολείπεται συνεχώς έναντι των δανειστών σε αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. Είναι επίσης εμφανής ο κίνδυνος περαιτέρω απώλειας εθνικής κυριαρχίας, καθώς για τις τράπεζες θα αποφασίζουν όλο και περισσότερο διάφορα ξένα κέντρα.




Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/07/blog-post_95.html#.V40_5BIqwqQ

Η ηρωίνη κυκλοφορεί ελεύθερη, η ρίγανη συλλαμβάνεται!...



Βαπόρια πάνε κι έρχονται και η άσπρη σκόνη ταξιδεύει ελεύθερη. Ταξιδευτάδες δεν υπάρχουν, αλλά και αν υπάρχουν με έναν τρόπο μαγικό είναι όλοι βουτηγμένοι σε ένα πέπλο απόλυτης αθωότητας. Η ελληνική δικαιοσύνη γράφει ιστορία! Μαζί της ιστορία γράφουν και οι δυνάμεις καταστολής!

Σύμφωνα λοιπόν με την Εφημερίδα της Μεσσηνίας «Θάρρος», ήδη υποβλήθηκαν δύο  μηνύσεις για παράνομη συλλογή ρίγανης από περιοχή στον Αριστομένη. Οι παραβάτες είχαν συλλέξει, χωρίς άδεια, πάνω από 20 κιλά ρίγανης έκαστος, ποσότητες οι οποίες κατασχέθηκαν από το Δασαρχείο.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, εκδόθηκε από το Δασαρχείο Καλαμάτας η φετινή απόφαση για τη συλλογή αρωματικών φυτών και βοτάνων από δασικές περιοχές του νομού. Σε αυτή αναφέρονται οι ποσότητες που μπορούν να συλλεχθούν κάθε χρόνο, ανάλογα με τις συνθήκες.

Έπειτα από αίτηση, δε, εγκρίθηκαν και δόθηκαν φέτος 15 άδειες για συλλογή ρίγανης και άλλων αρωματικών φυτών για εμπορική χρήση.

Τι επιτρέπεται

Σύμφωνα με την απόφαση, για το 2016, αποκλειστικά και μόνο για κάλυψη ατομικών αναγκών, επιτρέπεται η συλλογή μετά την εποχή της ανθοφορίας ειδών, όπως ρίγανη, φασκόμηλο, μέντα, βαλσαμόχορτο, θρούμπι, θυμάρι κ.ά., κατά το κατάλληλο ανά είδος στάδιο συλλογής, χωρίς άδεια του Δασαρχείου, μέσα από τα δημόσια δάση και τις δασικές εν γένει εκτάσεις της διοικητικής περιφέρειας του Δασαρχείου Καλαμάτας, από οποιονδήποτε.

Η επιτρεπόμενη ποσότητα συλλογής για ατομική χρήση ανέρχεται μέχρι 2 κιλά για τη ρίγανη και 1 κιλό για κάθε ένα από τα υπόλοιπα είδη ανά άτομο, συνολικά για την περίοδο συλλογής.
Για εμπορική χρήση και μόνο με έγγραφη άδεια του Δασαρχείου, επιτρέπεται η συλλογή ποσότητας έως και 20 κιλών για τη ρίγανη και έως και 10 κιλών για κάθε ένα από τα υπόλοιπα είδη.

Η άδεια που εκδίδεται από το Δασαρχείο συνοδεύεται από νόμιμα δικαιολογητικά άσκησης ανάλογης εμπορικής δραστηριότητας και κατόπιν καταβολής του αντίστοιχου μισθώματος, σύμφωνα με τον Πίνακα Διατίμησης Δασικών Προϊόντων, στην Τράπεζα της Ελλάδος, υπέρ του Πράσινου Ταμείου.

Όσοι έχουν λάβει άδεια, καθορίζουν ακριβώς τα είδη, την περιοχή και το χρονικό διάστημα συλλογής ανά είδος.

Προτεραιότητα έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι των Τοπικών ή Δημοτικών Κοινοτήτων στους οποίους υπάγεται η περιοχή συλλογής. Η άδεια που εκδίδει η υπηρεσία είναι προσωπική και η συλλογή γίνεται αποκλειστικά από τον κάτοχό της, ενώ απαγορεύεται η χρησιμοποίηση συνεργείου.

Τι δεν μπορείτε να μαζέψετε

Με την απόφαση του Δασαρχείου απαγορεύεται η συλλογή, τόσο για ατομική όσο και για εμπορική χρήση, φυτικών ειδών που απειλούνται με εξαφάνιση, που προστατεύονται από τη διεθνή σύμβαση CITES ή περιλαμβάνονται στο ανάλογο Προεδρικό Διάταγμα και είναι απόλυτης προστασίας (έχουν κηρυχθεί προστατευόμενα), όπως:

-Τσάι Ταϋγέτου [Sideritis clandestina (Bory) Hayek]
-Δίκταμο (Origanum dictamnus L.)
-Λαγορίγανη, ενδημικό είδος ρίγανης του Ταϋγέτου (Origanum Lirium Heldr. ex Halacsy).

Επίσης, απαγορεύεται η συλλογή από περιοχές που τελούν υπό ειδικό καθεστώς προστασίας (περιοχές Natura 2000, Καταφύγια Άγριας Ζωής, εκτάσεις που κηρύχθηκαν αναδασωτέες και μέχρι της εκπλήρωσης του σκοπού αυτού κ.ά.).

Τέλος, η απόφαση προβλέπει ότι οι καλλιεργητές προστατευόμενων ειδών αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών σε ιδιωτικές αγροτικές εκτάσεις, με σκοπό την εμπορία, οφείλουν προ της συλλογής να υποβάλουν στο Δασαρχείο σχετική αίτηση, προκειμένου να εφοδιαστούν με τα κατάλληλα δασονομικά έγγραφα για τη δικαιολόγηση της νόμιμης απόληψης και διακίνησής τους.



Με πληροφορίες απο τον Κ.Κυριακόπουλο

 Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2016/07/blog-post_87.html#.V41AFhIqwqQ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)

http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png  

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, 15/7/16
ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ ΣΙΠΡΑ ( ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΝΤΕΕΕ) ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ, ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΣΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ( 27 δις ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΠΑΤΡΩΝ ) !!!!

 
https://www.facebook.com/menios.xilinakis/posts/1222393721127259

Αλφειός: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ… ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ( κ. Σώρρα ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΣΕΖΛΟΓΚ ΣΑΣ…
( … Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΝΟΜΕΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ !!! 

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ … ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ !!! ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!! ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ;;; ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ «ΜΗΠΩΣ» ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ , ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ… 

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ;;; ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ !!! 

… ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600δις 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ… )  
… ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΣ.
ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!
13401163_10208082322169413_1654357746_n


ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ !!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;;; Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΕΞΩΔΙΚΟ -ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Δ2863 10.05.2016


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΑΝΤ’ ΕΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 27δις €, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 20000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ1


 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

13710033_497785623760940_7738718088012281773_n
Vasilis Theodoropoulos ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ……
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Ή ΄ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ (ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :«Οι Συνεργοί της Τυραννίας».
Δεν είναι τυχαίο που ο Ανώνυμος στην Ελληνική Νομαρχία αναφέρεται στον κλήρο και την εκκλησία στο τέταρτο βιβλίο του με τίτλο «Οι Συνεργοί της Τυραννίας». Δε διστάζει, όταν αναφέρεται περί τυραννίας, « …μία ανεξάρτητος και απολελυμένη αρχή ενός προς τους άλλους», να μην συμπεριλάβει απλά τους Οθωμανούς αλλά και την εκκλησία, λέγοντας « …δια μέσου της θρησκείας και των νόμων, εκτελούσι τα όσα η κακία τους τούς διδάσκει..».

Είναι φανερό ότι την εποχή εκείνη ο πληθυσμός του ελλαδικού χώρου δεν διακρίνει την εκκλησία σαν φορέα απελευθέρωσης αλλά αντίθετα σαν το «χέρι» του σουλτάνου στο ρωμαίικο πληθυσμό. Και συνεχίζει να αναφέρεται στη « …μιαρά Σύνοδο της Κωνσταντινουπόλεως …» λέγοντας ότι «Εσύ, τους πτωχούς δεν καταδέχεσι ούτε καν να τους ιδής, ουχί δε να τους βοηθήσεις. Η λύσσα σου διά τα χρήματα είναι απερίγραπτος», περιγράφοντας πλήρως το θεσμικό της ρόλο στη διατήρηση της κυριαρχίας των Οθωμανών στη βαλκανική χερσόνησο.

Σε καμιά περίπτωση αναφορά δεν γίνεται μόνο για το πατριαρχείο, αλλά συνεχίζει να κατακρίνει το σύνολο του κλήρου λέγοντας «ο νυν ελληνικός κλήρος, δια βάσιν του συστήματός του και δια γενικόν όργανον της διαγωγής του έχει μόνον τον χρυσόν …» αποκαλύπτοντας έτσι τον κυριότερο λόγο ύπαρξης του θρησκευτικού μηχανισμού καταστολής και υποδούλωσης. Καταστολής, με την απειλή του «αφορισμού» που σε άτομα με περιορισμένη πνευματική μόρφωση ισοδυναμεί με το ψεύδος της μεταθανάτιας ζωής στη κόλαση και υποδούλωσης, λόγω του ελέγχου μέσω φορολογίας και εισφορών του βιοτικού επίπεδου των ανθρώπων.

Το πατριαρχικό αξίωμα, το αγόραζε η Σύνοδος από τον Οθωμανό αντιβασιλέα έναντι ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. Μετά το πουλούσε σε κάποιον, κερδίζοντας τη διαφορά, και τον αποκαλούσε πατριάρχη. Ο πατριάρχης για να βγάλει τα χρήματα του πίσω, πουλούσε τις επαρχίες , δηλαδή τις αρχιεπισκοπές σε όποιον έδινε περισσότερα. Οι αρχιεπίσκοποι με τη σειρά τους πουλούσαν τις επισκοπές σε επισκόπους και αυτοί στη συνέχεια « …γυμνώνουσι τον λαόν, δια να εβγάλωσι τα όσα εξώδευσαν». Οι αρχιεπίσκοποι με τα χρήματα που απομυζούσαν από τους χριστιανούς πλήρωναν τους Οθωμανούς διοικητές εξαγοράζοντας έτσι « …την άδειαν να κλέψωσιν όσα ημπορούσι».

Αυτό το σύστημα, όμως, λειτουργίας ήταν (και είναι) τόσο διεφθαρμένο και άπληστο που χρειαζόταν τρόπους εξασφάλισης περισσοτέρων εσόδων. Το κλειδί γι’ αυτό ήταν η διατήρηση της αμάθειας και της μη πνευματικής καλλιέργειας του πληθυσμού. «Η αμάθεια του λαού ακόνισεν τόσον τα αρχιερατικά σπαθία, οπού κανείς δεν τους αντιστέκεται». Έτσι αυτοί, οι παπάδες, με διαρκείς κατάρες σκέφτηκαν να εφαρμόσουν την « …πλέον διαβολική διάθεσιν φοβερωτέρας βέβαια δεν ήθελεν ημπορέσει να εφεύρη, το οποίον ονομάζουσιν αφορισμόν …».

Αφορίζοντας, λοιπόν, φτωχούς και πλούσιους, «πόνταραν» στην ουσία στη τιμή της συγχώρεσης αργότερα. Ο αφορισμός είναι το πρώτο εργαλείο επιβολής της κυριαρχίας τους, αλλά ακόμη πιο επικερδείς είναι οι αγιασμοί και τα μνημόσυνα «υποχρεώνουν όλους τους πολίτας, να τους δεχθώσιν εις τα οσπίτιά των, δια να τους ψάλωσι τον αγιασμόν, και ούτως λαμβάνουσι την πληρωμήν από πενήντα έως δέκα γρόσια το ολιγότερον». Και ικανοποιούν την αχόρταγη λύσσα τους για χρήμα ακόμα και από κληρονομιές και χαρίσματα. Οι δε κληρονομιές είναι υποχρεωτικές, αφού «Όταν απεθάνη κανένας πολίτης και το ακούση ο αρχιερεύς, είναι δια αυτόν μία ανεκδιήγητος χαρά, επειδή, δια να ημπορέσουν να τον θάψουν, πρέπει, αφού πληρώσουν τον οθωμανόν τύραννον, να πληρώσουν και τον αρχιερέα. Η ποσότης όμως είναι αόριστος, πότε δέκα χιλιάδας γρόσια, πότε πέντε, και το ολιγότερον χίλια», αλλά και τα χαρίσματα, που μόνο χαρίσματα δεν είναι, αφού είναι στην ουσία υποχρεωτικά (βίαια). «Όταν πάλιν ο πολίτης μισεύη από την πατρίδα του, πρέπει να δώση ένα χάρισμα του αρχιερέως. Όταν επιστρέφη, πάλιν του χαρίζει».

Περισσότερο απεχθέστατος αναφέρεται να είναι και ο τρόπος συλλογής χρημάτων, «ξαφρίσματος» στην καθομιλουμένη, περιφερόμενοι στα χωριά αρπάζοντας ό,τι βρουν «αρπάζουσι εν φόρεμα, τίνος εν εργαλείον της γεωργικής, τίνος εν στολίδι της γυναικός του, και φθάνουσι να τους παίρνουσιν έως και τα δοχεία των φαγητών. Από άλλους πάλιν λαμβάνουσι τόσα κιλά σιτάρι ή τόσον κρασί».

Περιφέρονται οι αμαρτωλοί και κλέφτες εξαθλιώνοντας τους χωρικούς και έχουν το θράσος να αποκαλούν Αμαρτωλούς και Κλέφτες τα εξαθλιωμένα κομμάτια του πληθυσμού που ένοπλα εναντιώνονται στις ληστρικές τους επιδρομές. Και δεν διστάζουν να κάνουν και νέους «ιερείς», επί αμοιβή σε κάθε χωριό που καταδυναστεύουν.

Δεν είναι μόνο αυτοί, όμως. Όπου υπάρχει, βέβαια, μάσα, αναπτύσσονται και τα παράσιτα οι πνευματικοί «οι οποίοι στέλλονται από τα μοναστήρια -δι’ ων κατωτέρω ρηθήσεται- με κάποιας πανταχούσας» . Οι πανταχούσες ήταν κάποιες παρακαλεστικές επιστολές των μοναστηριών, πρακτικά άδειες για κλοπή σε κάθε πόλη και χωριό. Αυτοί οι λαοκλέφτες στη συνέχεια επέστρεφαν στα μετόχια (αυτή είναι η χρήση τους) των μοναστηριών για να καταμετρήσουν τα κλοπιμαία.

Σε καμία περίπτωση, η γνώμη των απλών ανθρώπων, εννοώ χωρίς αξιώματα και υλικό πλούτο, για την εκκλησία δεν ήταν καλή. Ήξεραν ότι είναι οι δυνάστες τους και όχι ο φορέας απελευθέρωσής τους και πόσο μάλλον η θρησκεία το μέσο προς την ελευθερία …«το σημερινόν ελληνικόν ιερατείον εμποδίζει και κρύπτει την οδόν της ελευθερώσεως των ελλήνων, και αύτη εστίν η πρώτη και μεγαλειτέρα αιτία, οπού μέχρι της σήμερον ευρισκόμεθα υπό της οθωμανικής τυραννίας».
Από τη ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, φ.103, Μάρτιος 2011
Α

http://alfeiospotamos.gr/?p=24453

ΕΚΤΑΚΤΟ: 42 μεταφορικά και επιθετικά τουρκικά ελικόπτερα άρπαξαν οι κινηματίες από την βάση του Ιντσιρλίκ! - Δεν έχουν βρεθεί ακόμα. Καρφίτσες είναι;;

Nέο σοκ στην Τουρκία αφού δύο ημέρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και την σημερινή κατάληψη της αεροπορικής βάσης του Ιντσιρλίκ από τουρκικές ειδικές δυνάμεις, μετά την καταμέτρηση των οπλικών συστημάτων προέκυψε ότι λείπουν σαράντα δύο ελικόπτερα προκαλώντας ανησυχίες ότι κάποιοι... ετοιμάζουν μια ακόμα ενέργεια αποστασίας κατά της νόμιμης κυβέρνησης Γιλντιρίμ και φυσικά του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν.   
 
Την αποκάλυψη έκανε εις εκ των βασικών παρουσιαστών του CNN Turk o Serdar Tuncer o oποίος αναφέρει ότι «τουλάχιστον 42 ελικόπτερα απουσιάζουν από την καταμέτρηση του τουρκικού οπλοστασίου και μεγαλώνει η ανησυχία ότι εκκολάπτεται μια ακόμα προσπάθεια για νέο πραξικόπημα εν ευθέτω χρόνο»   «Όπως φαίνεται οι αποστάτες θα δοκιμάσουν εκ νέου. Θα πετύχουν; Όχι! Αλλά θα δοκιμάσουν;» αναρωτήθηκε ο παρουσιαστής.   Τα ελικόπτερα είναι επιθετικά AH-1W Super Cobra, μεταφορικά S-70 και, εξοπλισμένα μεταφορικά S-70 και μεταφορικά AS-332 Cougar.   
 
Οι ταραχές στην Τουρκία συνεχίζονται μετά το πραξικόπημα της Παρασκευής, το οποίο τελικά απέτυχε, αλλά ήταν αιματηρό καθώς μέχρι τώρα έχουν καταμετρηθεί 265 νεκροί, 2000 τραυματίες στην πλειοψηφία τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν για να κατέβουν στους δρόμους και τελικώς έσωσαν την νόμιμη κυβέρνηση αλλά και την προβλημτική τουρκική Δημοκρατία.   
Η τουρκική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι έχει αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και έχει ξεκινήσει «μια συστηματική εκκαθάριση του Στρατού». Μόνο χθες η κυβέρνηση συνέλαβε 6000 άτομα που θα προσαχθούν σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσιας και με πιθανή ακόμα και την καταδίκη τους σε θάνατο.   Στους συλληφθέντες βρίσκονται 2.745 δκαστές και 2.800 στρατιωτικοί ανάμεσά τους και ο πιο υψηλόβαθμος στρατιωτικός σύμβουλος του Ερντογάν.   
 
Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν επιστήσει την προσοχή στο γεγονός ότι η Τουρκία είναι σε ασταθή κατάσταση λόγω του αποτυχημένου πραξικοπήματος και εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία σε ξένους τουρίστες να αποφύγουν να επισκεφτούν την χώρα λόγω αυξημένη τρομοκρατικής απειλής και χαοτικής κατάστασης.   Σημειώνεται ότι στην βάση του Ιντσιρλίκ απ'όπου και απουσιάζουν τα 42 ελικόπτερα βρίσκονται και 90 πυρηνικές κεφαλές και τίθεται θέμα ασφάλειας τους και το που μπορεί να καταλλήξουν.   
 
Είναι κατανοητό ότι ο ισλαμισμός ευδοκιμεί στην Τουρκία και όλα μπορούν να συμβούν όπως έδειξαν οι αποκεφαλισμοί Τούρκων στρατιωτών στους δρόμους.   Πάντως εύλογα δημιουργείται το ερώτημα. Αφού το Ιντσιρλίκ ήταν κομβικής σημασίας σε αυτό το πραξικόπημα, ήταν δυνατόν να μην γνώριζαν οι Αμερικανοί τα πάντα μέχρι την τελευτάια λεπτομέρεια; Είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θεωρούνται από τους Τούρκους ως οι νούμερο 1 ύποπτοι για αυτήν την αιματηρή ιστορία.   
 
Άλλωστε ο Φ.Γκιουλέν ζει με πολιτικό άσυλο στην Πενσυλβάνια. Ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε για το πραξικόπημα ότι το διοργάνωσαν «κάποιοι στην Πενσυλβάνια» δεν ανέφερε τον Γκιουλέν επίτηδες, για να τονίσει το σημείο το οποίο είναι στην αμερικανική επικράτεια και να δείξει ως υπεύθυνους τους Αμερικανούς τους οποίους «φωτογραφίζει» ως συνεργάτες του Γκιουλέν.   
 
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι και εδώ τα εγχώρια ΜΜΕ αμέσως έσπευσαν να που ότι είναι εικασίες αυτά τα περί Γκιουλέν ακριβώς για να μην στοχοποιούνται οι ΗΠΑ.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2016/07/42_18.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters