Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η Πυθαγόρεια διατροφή εξαφανίζει το 95% των ασθενειών!

1 
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού.
Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη».
Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!
Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας – και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.
Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.
Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.
Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.
Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.
Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.
Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.
Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.
Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.
Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.
Το λεμόνι: O χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο.
Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.

http://www.xorisorianews.gr

Γαλλία: «H παλίρροια του αιώνα» – Το φαινόμενο που παρατηρείται κάθε 18 χρόνια [Εικόνες Βίντεο]

1 
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα στις ακτές της δυτικής Γαλλίας για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του θεαματικού φαινομένου της «παλίρροιας του αιώνα» που παρατηρείται κάθε 18 χρόνια περίπου.
Το Μον Σεν Μισέλ, Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ξαναέγινε νησί δύο φορές σήμερα, κατά την πρωινή και κατά τη βραδινή πλημμυρίδα, στις 20.07 (τοπική ώρα).
Στο αποκορύφωμα της πλημμυρίδας η στάθμη της θάλασσας στη Γαλλία φθάνει τα 14 μέτρα.
Κατά την άμπωτη, η θάλασσα αποτραβιέται μέχρι τον ορίζοντα, ενώ στην πλημμυρίδα επανέρχεται με την ταχύτητα «αλόγου που καλπάζει».
Οι τοπικές αρχές επαναλάμβαναν τις τελευταίες ημέρες τις προειδοποιήσεις, κυρίως προς τους ψαράδες που θα έσπευδαν να μαζέψουν όστρακα κατά την άμπωτη.
Το φαινόμενο της «παλίρροιας του αιώνα», ενισχυμένο φέτος από τη χθεσινή έκλειψη του ηλίου, θα είναι επίσης ορατό στον κόλπο του Φάντι, στον Καναδά, όπου η στάθμη θα ανέλθει σε 16 μέτρα, στην ανατολική ακτή της Γης του Πυρός, στη βόρεια ακτή της Αυστραλίας και στο κανάλι του Μπρίστολ στη Βρετανία.
Η προηγούμενη «παλίρροια του αιώνα» είχε δημιουργηθεί σστις 10 Μαρτίου 1997, ενώ η επόμενη αναμένεται στις 3 Μαρτίου 2033.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
…….

Από ποια χώρα είναι τα πιο δυνατά ή τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα;


Μία ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη έρευνα παρουσίασε το αμερικάνικο περιοδικό Time.
Ανέλυσαν τα δεδομένα ώστε να διαπιστώσουν αν οι αριθμοί επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν στερεότυπα όπως «τα ιταλικά αυτοκίνητα είναι τα πιο γρήγορα» ή «τα γερμανικά μοντέλα είναι τα πιο ασφαλή». Στο μικροσκόπιο μπήκαν 1.500 μοντέλα του 2014, από 36 διαφορετικούς κατασκευαστές.

Στον τομέα της παθητικής ασφάλειας, που είναι και ο πιο σημαντικός της έρευνας (γιατί πλλά άλογα πλέον όλοι βγάζουν), σύμφωνα με τον αμερικάνικο οργανισμό NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) τα σουηδικά αυτοκίνητα είναι τα πιο ασφαλή, χάρη βέβαια στην εξαιρετική επίδοση της Volvo σε αυτόν τον τομέα. Κάτω απο τους Σουηδούς, την Volvo δηλαδή, ακολουθούν οι Γερμανοί και οι Ιάπωνες κατασκευαστές.
Στην κατηγορία της ιπποδύναμης «πρωταθλήτρια» βγαίνει η Βρετανία με περισσότερα από 400 PS μ.ο., χάρη στις McLaren, στις Bentley, στις Aston Martin κ.α. Ακολουθούν τα γερμανικά, τα αμερικάνικα και τα σουηδικά αυτοκίνητα, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι τα ιταλικά είναι στην 5η θέση. Μάρκες όπως η Ferrari και η Lamborghini βάζουν τα… δυνατά τους, όμως τα αυτοκίνητα πόλης της Fiat ρίχνουν κατά πολύ τον ιταλικό μέσο όρο.
Η Ιταλία παίρνει την «εκδίκησή της» στην επιτάχυνση με 3,9 sec στο 0-60 μίλια/ώρα (96 km/h) καθώς η Fiat δεν παρείχε (στις ΗΠΑ προφανώς) στοιχεία για το 0-60. Ακολουθούν η Βρετανία και η Γερμανία με κάτω από 6 sec. Τα ιταλικά supercars χαρίζουν στη γειτονική μας χώρα την πρωτιά και στην τελική ταχύτητα.
Η Ιαπωνία κατακτά επιτέλους μια πρωτιά, στην κατηγορία της κατανάλωσης. Ο μεικτός κύκλος στις ΗΠΑ υπολογίζεται με οδήγηση κατά 55% στην πόλη και 45% στον αυτοκινητόδρομο. Σε μικρή απόσταση ακολουθούν τα κορεάτικα μοντέλα, ενώ στην 3η θέση είναι τα αμερικάνικα. Το μεγαλύτερο μέσο όρο καθισμάτων με σχεδόν 6 θέσεις εμφανίζουν τα σουηδικά αυτοκίνητα, μπροστά από τα ιαπωνικά και τα κορεάτικα.
Τα πιο ελαφριά μοντέλα είναι φυσικά τα ιταλικά, καθώς περιλαμβάνονται πολλά μικρά αυτοκίνητα πόλης, ενώ ακόμη και τα supercars εμφανίζουν μικρό βάρος. Τα πιο ακριβά κατά μέσο όρο είναι επίσης τα ιταλικά, χάρη σε μοντέλα όπως η LaFerrari και η Lambroghini Veneno που κοστίζουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια.
Τέλος, το Time χρησιμοποίησε έναν ακόμη δείκτη, με ονομασία Smart Rating. Υπολογίστηκαν τα βραβεία από ειδικούς (σε ποσοστό 73%), η ασφάλεια (18%) και η αξία που διατηρεί κάθε αυτοκίνητο μετά την αγορά του (9%). Και εδώ νικήτρια ήταν η Σουηδία με τη Volvo, μπροστά από τα ανταγωνιστικά μοντέλα από τη Βρετανία και τη Γερμανία.
πηγή

Επιθυμία των Ροκφέλερ είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης .

1 
«Η επιθυμία των Ροκφέλερ και των συμμάχων τους είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που συνδυάζει τον υπερκαπιταλισμό με τον Κομμουνισμό κάτω από την ίδια στέγη, όλα υπό… τον έλεγχό τους …. εννοώ συνωμοσία; Ναι το εννοώ. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει ένα τέτοιο σχέδιο, διεθνές σε χαρακτήρα, γενιές παλιό σε σχεδιασμό, και απίστευτα κακό στις προθέσεις».
Το μέλος του Κογκρέσσου Larry P. McDonald, 1976, σκοτώθηκε στο 747 των κορεατικών  αερογραμμών που καταρρίφθηκε από τους Σοβιετικούς.
«The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and Communism under the same tent, all under their control…. Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and incredibly evil in intent.»
Congressman Larry P. McDonald, 1976, killed in the Korean Airlines 747 that was shot down by the Soviets
thesecretrealtruth.blogspot.com

http://www.xorisorianews.gr

ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

 
Στην εργασία αυτή θα παρουσιάσουμε, τα στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι κανένας από τους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια, έως και σήμερα, δεν ήταν Έλληνας Ιθαγενής.
Όλοι ήταν Χαζαροεβραίοι, στενά συνδεμένοι με τα Χαζάρικα κέντρα, (Λονδίνο, Παρίσι, Κωνσταντινούπολη – Φανάρι, Γενεύη, Βενετία, Πίζα, Ύδρα, Κέρκυρα, κ.α.) .

Οι καταγωγές των ξεκινούν στην Ελλάδα, πριν το 1700, άλλοι προερχόμενοι από τάγματα Ιησουϊτών, Ναϊτών, Τευτονικών, άλλοι χωρίς να υπάρχει προηγούμενη συγκεκριμένη αναφορά της καταγωγής τους, αλλά όλοι αυτοί συνδέονται με Χαζαροεβραϊκές Οικογένειες, (από εκεί βγήκε η έκφραση «πες μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι«). Πάντα παντρεύονται άτομα που προέρχονται από άλλες Χαζαροεβραϊκές οικογένειες. Όλοι είναι ευκατάστατοι, αριστοκράτες, με το που πατούν το πόδι τους στην Ελλάδα, διασκορπιζόμενοι σε διάφορα μέρη  και οι περισσότεροι από αυτούς εμφανίζονται με ελληνοποιημένα ονόματα.
 Να σημειωθεί ότι τα Ελληνοποιημένα ονόματα των Χαζαροεβραίων, συνήθως δεν περιλαμβάνουν ολοκληρωμένη καθαρή Ελληνική ονομασία, αλλά δείχνουν κάτι που έχει σχέση με τον Εβραϊσμό, (π.χ. Σημίτης, Μπενί Σελόμ – Μπενιζέλος – Βενιζέλος, Μαμονάς, Κοέν – Κούν, κ.α.) ή παραπέμπουν σε κάτι Τουρκικό, Αραβικό, (π.χ. Καραμάν – Αλής – Καραμανλής, Τούρκογλου, Δεληγιώργης = Τρελογιώργης, Καρατζάς, Καρατζαφέρ, Αραμπατζής, κ.α.), κάτι Βουλγαρικό, (π.χ. Βούλγαρης, κ.α.), κάτι παράξενο ή υποτιμητικό, (π.χ. Φέγγας, Μπόνας, Σαμαράς, Στουρνάρας, Μαραμένος, Πικραμένος, Φαρμάκης, Κολοβός, Μαυροκορδάτος, κ.α.), ξενικό, (π.χ. Ρούφ – Ρούφος, Τσακάλωφ, Ορλόφ, Μοσκώφ, κ.α.), Εξελληνισμένο Εβραϊκό με ρίζες εβραϊκών ονομάτων, (π.χ. Δαμανάκη, Γαβριηλίδης, Σαμουηλίδης, Χατζής, Σολωμονίδης, κ.α.), πλουσιοεμπορικό, (Σπυρίδων, Σταφίδας, Αργυρόπουλος, Χρυσοχοΐδης, κ.α). Συχνά τα μικρά τους ονόματα είναι Εβραϊκά, (π.χ. Ιακώβ, Ιωσήφ, Μωϋσής, Αβραάμ, Ηλίας, Ησαΐας, Σολομών, Ισαάκ, Δαβίδ, Μιχαήλ, Ραφαήλ, Δανιήλ, Ζαχαρίας, Ανανίας, Ιωακείμ, Σαμουήλ, Σαβάτιος, κ.α.), κάποια έχουν υποκοριστικές καταλήξεις, (π.χ. Γιωργάκης, κ.α.), κλπ.
 
Θα ξεκινήσουμε με τους έξη πρώτους Χαζαροεβραίους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος, αμέσως μετά την δολοφονία του Καποδίστρια. Τον Σπυρίδωνα Τρικούπη, τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, τον Ιωάννη Κωλέττη, τον Κόμη Ιωσήφ Λουδοβίκο Αρμανσπεργκ, τον Ιγνάτιο Φον Ρούντχαρτ και τον Όθωνα (Otto).
1) ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (25 Ιανουαρίου 1833 – 12 Οκτωβρίου 1833)
Ο Σπυρίδων Τρικούπης (20 Απριλίου 1788 – 24 Φεβρουαρίου 1873). Γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1788, ήταν γιός του Ιωάννη Τρικούπη και της Αλεξάνδρας Παλαμά.
Παιδί του ήταν ο μετέπειτα Πρωθυπουργός της Ελλάδος, Χαρίλαος Τρικούπης, (ο οποίος πτώχευσε και αυτός την Ελλάδα, εξαιτίας τον τοκογλυφικών δανείων που έκανε με την Οικογένεια των Χαζάροεβραϊων Τραπεζιτών Rothchild).
Ο πατέρας του Σπυρίδωνα Τρικούπη, Ιωάννης Τρικούπης (Μεσολόγγι,1750 – Μεσολόγγι, 1824), ήταν γιος του Μάνθου Τρικούπη και εγγονός του Ματθαίου Τρικούπη, γιός του γενάρχη της Οικογένειας Γεωργάκη Τρικούπη.
Το 1771 ανέλαβε γραμματέας του Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη, πρώην Επίσκοπο Παλαιών Πατρών Γαβριήλ Δ΄ μετά από πρόσκλησή του. Όταν επέστρεψε στο Μεσολόγγι, διηύθυνε τα πράγματα της κοινότητας,απολαμβάνοντας την εύνοια και προνομίων από τον Αλή Πασά.
Ο Σπυρίδων Τρικούπης  επί  κυβέρνησης Ιωάννη Καποδίστρια διορίσθηκε γενικός γραμματέας της Επικράτειας επί εξωτερικών θεμάτων. Αργότερα, διαφώνησε με την πολιτική που ασκούσε ο Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας και παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά και από την ιδιότητα του πληρεξούσιου του Μεσολογγίου.
Ως εχθρός του πλέον αντιπολιτευόμενος τον Καποδίστρια, συνεργάστηκε με τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, του οποίου την αδερφή Αικατερίνη παντρεύτηκε και κατέφυγε μεταξύ άλλων αντιπολιτευομένων στην Ύδρα.
Μετά τη δολοφονία του Καποδίστρια επέστρεψε στο Ναύπλιο, όπου χρημάτισε υπουργός εξωτερικών και διεύθυνε τις διαπραγματεύσεις που κατέληξαν στην εκλογή του Όθωνα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, ο Σπυρίδων Τρικούπης ήταν μασόνος.
 
(http://el.wikipedia.org/wiki Οικογένεια_Τρικούπη)
2)     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ [Α) 12 Οκτωβρίου 1833 – 31 Μαΐου 1834,Β) 10 Φεβρουαρίου 1841 – 10 Αυγούστου 1841,Γ) 30 Μαρτίου 1844 – 6 Αυγούστου 1844, Δ) 16 Μαΐου 1854 – 22 Σεπτεμβρίου 1855]
Ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος (Κωνσταντινούπολη, 3 Φεβρουαρίου 1791- Αίγινα, 6 Αυγούστου 1865).
Γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1791 στο Μέγα Ρεύμα (νυν Αρναούτκιοϊ ή Αρβανιτοχώρι, επειδή είχε εποικιστεί με Αλβανούς από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή), προάστιο της Κωνσταντινούπολης, και ήταν γιος του λογίου και αξιωματούχου (ποστέλνικου) στις Παραδουνάβιες ηγεμονίες Νικολάου Μαυροκορδάτου (1744 – 1818) και της Σμαράγδας Καρατζά.
Ήταν δε τρισέγγονος του περίφημου Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου του «Εξ Απορρήτων». Την περίοδο 1807-1811 σπούδαζε στη Μεγάλη του Γένους Σχολή.
Ήταν παντρεμένος με την Χαρίκλεια Αργυροπούλου (1808 – 1884), κόρη του μεγάλου διερμηνέα της Υψηλής Πύλης Ιακώβου Αργυρόπουλου!
Το 1812 ο θείος του Ιωάννης Καρατζάς ανέρχεται στο αξίωμα του ηγεμόνα της Βλαχίας και τον προσλαμβάνει γραμματέα του. Σύντομα όμως ο Μαυροκορδάτος προάγεται στο αξίωμα του ποστέλνικου. Το 1818 και συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου ο Ιωάννης Καρατζάς, φοβούμενος για τη ζωή του, αναχωρεί από το Βουκουρέστισυνοδευόμενος από την οικογένειά του και διαφόρους αυλικούς, μεταξύ των οποίων και ο Μαυροκορδάτος.
Πρώτος σταθμός των φυγάδων ήταν η Γενεύη της Ελβετίας, όπου παρέμειναν για ένα εξάμηνο. Στην συνέχεια πήγε στην Πίζα και αργότερα ξεκίνησε για την Πάτρα, αλλά τελικά εγκαταστάθηκε στο Μεσολόγγι.
Οργάνωσε εκστρατεία στην Ήπειρο, η οποία οδήγησε στην αποτυχημένη μάχη του Πέτα, αφού ο ίδιος φρόντισε να μείνει 6 ώρες μακριά από τον τόπο της μάχης, δεν μπορούσε να δώσει οδηγίες για οργανωμένη υποχώρηση  με αποτέλεσμα Έλληνες και Φιλέλληνες να υποστούν πανωλεθρία.Εξοντώθηκαν τα δύο τρίτα των φιλελλήνων, οι μισοί επτανήσιοι και το ένα τρίτο του Τακτικού, που ήταν και ο πρώτος τακτικός ελληνικός στρατός.
Τα λάθη του Μαυροκορδάτου οδήγησαν όχι μόνο στην ήττα των Ελλήνων αλλά και στην διάλυση των οργανωμένων ελληνικών δυνάμεων της περιοχής, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να προελάσουν μέχρι το Μεσολόγγι το οποίο και πολιόρκησαν.
Μετά την ήττα στο Πέτα, έβρισε του Έλληνες του Μεσολογγίου, αποκαλώντας τους «ξευτελισμένον κόσμον», επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τις εντολές του και έτσι δεν μπόρεσαν οι Τούρκοι αμέσως να καταλάβουν το Μεσολόγγι!
Αναρριχήθηκε στα ανώτατα αξιώματα αμέσως σχεδόν με την κάθοδό του, ως πρόεδρος της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης, του Εκτελεστικού Σώματος και στη συνέχεια του Βουλευτικού.
Μετά την επανάσταση ηγήθηκε της αντιπολίτευσης εναντίον του Καποδίστρια, ως εκφραστής της αγγλικής πολιτικής και συμμετείχε ενεργά στην πολιτική ζωή της Ελλάδας διατελώντας τέσσερις φορές πρωθυπουργός, (Αγγλικό Κόμμα).
Όταν ο Μαυροκορδάτος έγινε πρόεδρος του Βουλευτικού και του Εκτελεστικού, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, που ήξερε τον ανθελληνικό του ρόλο του, τον απείλησε λέγοντάς του «Σου λέγω τούτο, Κύριε Μαυροκορδάτε… μη καθίσεις πρόεδρος διότι έρχομαι και σε διώχνω με τα λεμόνια, με τη βελάδα όπου ήρθες».
Ύστερα από αυτή την προειδοποίηση ο Μαυροκορδάτος φοβήθηκε και αναχώρησε για την Ύδρα συνεργαζόμενος στενότατα με τους άλλους ανθέλληνες τους Κουντουριώτηδες,που είχαν στήσει επί Ιωάννη Καποδίστρια, ξεχωριστό κράτος εκεί!
Μία ακόμη χαρακτηριστική φράση περιφρόνησης που είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τον Μαυροκορδάτο, είναι η εξής: «Βρε Μαυροκορδάτο! Είσαι σαν ξένο παραμύθι ανάμεσό μας! Ο πρίντζιπας τουλάχιστον (ο Δημ. Υψηλάντης), φοράει στολή!».
Επίσης ο Στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματα του, (σ. 144),ξεκαθαρίζει πλήρως τον ρόλο του Μαυροκορδάτου και τον χαρακτηρίζει: «ο δουλευτής … των Τούρκων, ο Μαυροκορδάτος… ο αγαπημένος των τυράγνων».
Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και στην ανταρσία της Ύδρας, η οποία κορυφώθηκε με την πυρπόληση του ελληνικού στόλου στον ναύσταθμο του Πόρου την 1η Αυγούστου του 1831, όπου ο ανθέλληνας Ανδρέας Μιαούλης τίναξε στον αέρα τα Ελληνικά πλοία, την φρεγάτα «Ελλάς» και την κορβέτα «Ύδρα».
Ο ολοκληρωτικά ανθελληνικός ρόλος του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου, αποκαλύπτεται, όταν φρόντισε για την σύναψη του πιο καταστροφικού αγγλικού δανείου, από τους Τραπεζίτες Rothschild, τον Μάιο του 1833, επί  Όθωνα, ο οποίος άλλαξε το νόμισμα Φοίνικα του Καποδίστρια με την δραχμή, πήραμε νέο ονομαστικό δάνειο  757.823.803 ευρώ (2.470.896 λίρες Αγγλίας) και πάλι από τους Rothschild.
Στην πραγματικότητα όμως, (αν βγάλουμε μεσιτεία των Rothschild, τόκους και χρεολύσια, Τουρκική αποζημίωση – ναι, πληρώσαμε αυτούς και τους Τούρκους Χαζαρομογκόλους, ελάχιστα χρόνια μετά το τέλος της Επανάσταση του 1821 και αφού σκότωσαν τον μόνο Έλληνα Πρωθυπουργό Ιωάννη Καποδίστρια! – , πληρωμή κεφαλαίου των δανείων του 1824 – 1825, έξοδα συντήρησης αντιβασιλείας και του Βαυαρικού στρατού του Όθωνα το 1834), τελικά πραγματικά πήραμε μόνο 35.428.757 ευρώ(115.516 λίρες Αγγλίας) στο χέρι, (δηλαδή το 4,57% του δανείου των 757.823.803 ευρώ!), αλλά και αυτάχρησιμοποιήθηκαν μόνο για την συντήρηση του Βαυαρικού στρατού και δεν κάναμε ούτε ένα έργο!
(Τα ποσά που αναφέρονται στην εργασία αυτή, εκφράζονται στην σημερινή τους αξία σε ευρώ. Οι ισοτιμίες του 1828, ήταν: 1 λίρα στερλίνα =  73 τουρκικά γρόσια, 1 Χρυσό Γαλλικό Φράγκο = 2,66 γρόσια, 1 γρόσι = 0,40 Φοίνικες, 1 λίρα στερλίνα = 29,2 Φοίνικες ,
1 δρχ του 1831 = 0,9523 Φοίνικες.
Με βάση την σύγκριση του μέσου όρου της τιμής των ίδιων βασικών προϊόντων και της τιμής του χρυσού τότε και σήμερα προκύπτει ότι ισχύει περίπου η ισοτιμία:
1 δρχ του 1831 » 10 σημερινά ευρώ.)
Το δάνειο αυτό ταλαιπώρησε την Ελλάδα για πολλές δεκαετίες.
Για την Ανθελληνική αυτή υπηρεσία, οι Χαζάροι έκαναν τον Αλέξανδρο Μαυροκορδάτο, πρωθυπουργό της Ελλάδας, στις 12 Οκτωβρίου 1833!
Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Μαυροκορδάτος είχε συνταχθεί πλήρως με τον Ανθέλληνα Χαζάρο Αυστριακό Καγκελάριο Κλέμενς Βέντσελ Λόταρ φον Μέτερνιχ, (τον οποίο σιχαινόταν ο Έλληνας Πρωθυπουργός Ιωάννης Καποδίστριας), και τον υπουργό εξωτερικών της Αγγλίας, επίσης Χαζάρο, Τζώρτζ Κάνινγκ και είναι απόλυτα βέβαιο ότι συμμετείχε στην δολοφονία, του Καποδίστρια, μαζί με τους Υδραίους.
 
(http://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Μαυροκορδάτος και http://el.wikipedia.org/wiki/Αθανάσιος_Ραζή_-_Κότσικας).
3)     ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ (31 Μαΐου 1834 – 20 Μαΐου 1835)
Ο Ιωάννης Κωλέττης (1774 – 1847),γεννήθηκε στο χωριό Συρράκο των Ιωαννίνων το 1778, όπου και φοίτησε στο τοπικό σχολείο.
Ο θείος του ήταν ο Γιώργος Τουρτούρης, (Χαζάρος γεννηθείς στους Καλλαρύτες της Ηπείρου, φίλος του Αλή Πασά, υπενοικιαστής τελωνειακών φόρων της περιοχής της Τζαμουργίας , έμπορος στην χαζάροκρατούμενη Βενετία).
Ο Ιωάννης Κωλέττης, σπούδασε Ιατρική (!) στο άλλο χαζάρικο κέντρο της Ιταλίας την Πίζα.
Πολέμησε εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και έγινε ιδρυτής του Κόμματος της Φουστανέλας ή Γαλλικού Κόμματος, όπως επικράτησε να λέγεται. Οι αγωνιστές και οπλαρχηγοί του 1821 δεν τον είχαν σε καμία εκτίμηση, καθώς εκτός των άλλων ραδιουργιών του είχε προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Οδυσσέα Ανδρούτσο το1822.
Ο Ιωάννης Κωλέττης ήταν αυτός που καθιέρωσε την νοθεία των Εκλογών στην Ελλάδα σε όλη της την «μεγαλοπρέπεια«.
Ο Νικόλαος Δραγούμης γράφει ότι «οι κάλπες έφταναν στον τόπο της καταμέτρησης με σπασμένα σανίδια ή λιμαρισμένες τις σφραγίδες, ενώ, σε πολλές περιπτώσεις, οι ψήφοι μεταφέρονταν σε «σαπουνοσακούλες».
Στη Βουλή, όταν ο «εκλεγμένος» με ψηφοδέλτια, που προέρχονταν από τέτοιες κάλπες, ανήκε στο κόμμα του Κωλέττη, σηκωνόταν κάποιος δικός του και εξηγούσε ότι το σπάσιμο των σανιδιών οφειλόταν στο νόμο της συστολής των στερεών σωμάτων, ότι η λιμαρισμένη σφραγίδα ήταν απλά τυχαία σπασμένη κατά τη μεταφορά, ότι η σαπουνοσακούλα ήταν κάλπη κι ότι ο κακοποιός που έκανε την καταμέτρηση είχε τον σεβασμό και την εκτίμηση των κατοίκων της περιοχής του.
 \Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, γράφει στα Απονημονεύματά του για το ποιόν του Ιωάννη Κωλέττη: «Σ” αυτά όλα έφταιγε ο Κωλέττης. Από τον Αλή Πασσά – ήταν γιατρός του Μουχτάρπασια – γνώριζε τον Δυσσέα τι νου είχε, ήταν ο καλύτερος απ” όλους τους άλλους στρατιωτικούς. Δεν μπορούσε να τον παίξει αυτόν ο Κωλέττης. Κι ήθελε να τον βγάλη από τη μέση και να κάμη τους δικούς του σκοπούς. Ο Κωλέττης είναι από τους Καλαρρύτες. Όταν χαλάστηκαν οι Καλαρρύτες από τους Τούρκους πέρασε από το Γώγο κι αλλουνούς αρχηγούς της δυτικής Ελλάδος και πήρε συστατικά εις την Κυβέρνησιν ότι γνωρίζαμε αυτόν και τον κάναμε αντιπρόσωπό μας. Οι Πελοποννήσιοι και οι άλλοι άμαθοι και άπραγοι στα πολιτικά, τότε αυτός, πανούργος, ενώθη με τους ξεκλησμένους ανθρώπους κι έπαιξε την πατρίδα όπως ήταν η όρεξή του. Μαθητής των Τούρκων και κατεξοχή του τυράγνου Αλήπασσα, τέτοια φώτα σαν εκείνου θα δώση εις την πατρίδα και τέτοια έργα να “νεργήση. Όταν κιντυνεύη η πατρίς, αυτός κατατρέχει τους άξιους ανθρώπους, τους κατατρέχει αυτός και οι φίλοι του, οπούναι Αργειοπαγίτες.» [Kεφάλαιον τέταρτον, σελιδα 137-138].
Επίσης ο Ευάγγελος Κοροβίνης στο γνωστό βιβλίο του «Η Νεοελληνική Φαυλοκρατία», εκδόσεις Αρμός, 5η έκδοση, (2008), χαρακτηρίζει τον Ιωάννη Κωλέττη με τα μελανότερα χρώματα, φαυλοκράτη και λαμόγιο πολιτικό, που απέκτησε τεράστια περιουσία, (630.000 χιλιάδες δραχμές), κλέβοντας από το Ελληνικό Δημόσιο, όταν το διοικούσε, (σελ. 24).
Επιπλέον χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι: «Ο Κωλέττης μέχρι αργά το απόγευμα ασχολείτο με τη διεκπεραίωση ρουσφετιών πρώτα στην κατοικία του και μετά στην έδρα της κυβερνήσεως. Στη διάρκεια των υπηρεσιακών συσκέψεων που επακολουθούσαν συνήθως κοιμόταν, ενώ απουσίαζε συστηματικά από τις συνεδριάσεις της Βουλής» (σελ. 25)
 
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωάννης_Κωλέττης
4)     ΚΟΜΗΣ ΙΩΣΗΦ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΑΡΜΑΝΣΠΕΡΓΚ (20 Μαΐου 1835 – 2 Φεβρουαρίου 1837)
Ο Κόμης Ιωσήφ Λουδοβίκος Αρμανσπεργκ,(16/28 Φεβρουαρίου 1787 – 22 Μαρτίου/ 3 Απριλίου 1853), ήταν Βαυαρός, χαζάρικης καταγωγής.
Χαρακτηρίστηκε «διδάσκαλος της Ραδιουργίας«, ήταν αγενής και αγροίκος. Ο απολυταρχικός τρόπος διακυβέρνησής του δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στον Ελληνικό Λαό.
Ήταν φιλοαγγλικός και κυνήγησε άγρια όλους τους Έλληνες αγωνιστές της Επανάστασης του 1821, φτάνοντας στο σημείο να φυλακίσει και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, σε στημένη δίκη  με την κατηγορία της Εθνικής Προδοσίας!
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιωσήφ_Λουδοβίκος_Άρμανσπεργκ
 
5)     ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΦΟΝ ΡΟΥΝΤΧΑΡΤ (2 Φεβρουαρίου 1837 – 8 Δεκεμβρίου 1837)
Ο Ιγνάτιος Φον Ρούντχαρτ, (11 Μαρτίου 1790 Weismain, Oberfranken – 11 Μαΐου 1838, Τριέστη), ήταν Βαυαρός χαζάρικης καταγωγής νομικός και πολιτικός.  Κατά την διακυβέρνησή του, η οποία διήρκησε 10 μήνες, ήρθε σε δυσμένεια με τον Βαυαρό Βασιλιά της Ελλάδος Όθωνα, ο οποίος τον εξανάγκασε σε παραίτηση.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ιγνάτιος_φον_Ρούντχαρτ
 
6)     ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΟΘΩΝ (8 Δεκεμβρίου 1837 – 24 Ιουνίου 1841 και 10 Αυγούστου 1841 – 3 Σεπτεμβρίου 1843)
 Ο Όττο Φρίντριχ Λούντβιχ φον Βίττελσμπαχ ( Όθων ), (1 Ιουνίου 1815 – 26 Ιουλίου 1867), Βαυαρός χαζαροσαξωνικής καταγωγής, γεννήθηκε στο κάστρο Μίραμπελ (Schloss Mirabell) του Σάλτσμπουργκ, όταν αυτό αποτέλεσε, για μικρό χρονικό διάστημα, τμήμα της Βαυαρίας, την 1η Ιουνίου 1815.
Ήταν ο δευτερότοκος γιος του Διαδόχου και μετέπειτα Βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου Α΄, και της Θηρεσίας, σαξώνισσας κόρης του δούκα του Ζάξεν-Χιλντμπουργκχάουζεν.
Η διπλανή φωτογραφία του Όθωνα καμαρωτού – καμαρωτού, κρατώντας το ιδρυτικό έγγραφο της ιδιωτικής χαζάρικης Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, του Rothchild, είναι χαρακτηριστική της «αγάπης« του για τον Ελληνικό Λαό…
http://el.wikipedia.org/wiki/Όθων_της_Ελλάδας
 
 
http://www.xorisorianews.gr

Νερό, 12 παράξενα πράγματα γύρω από αυτό

 
Το "μυστηριώδες" υγρό στοιχείο και μερικά παράξενα πράγματα γύρω από το νερό. Εσείς τα ξέρατε όλα αυτά; (Pics+Vids)


Επιμέλεια: Εύη Κιόρρι, Μαρίνα Χατζηδημητρίου
Νερό, τόσο αναγκαίο στοιχείο για τον άνθρωπο και τόσο οικείο σε αυτόν αλλά και σε κάθε ζωντανό οργανισμό που πολλές φορές το θεωρούμε δεδομένο ή θεωρούμε πως δεν υπάρχει κάτι καινούργιο να μάθουμε για αυτό.
Μπορεί το νερό να αποτελεί ανάγκη για τον άνθρωπο και μπορεί να θεωρούμε ότι οι έρευνες τα έχουν αποδείξει όλα και λόγω της καθημερινής χρήσης του τα γνωρίζουμε όλα, όμως υπάρχουν πράγματα για αυτό που δεν θα μας περνούσαν ποτέ από το νου.
Όπως τα παρακάτω 12 παράξενα πράγματα για το νερό που ίσως δεν είχατε ακούσει ποτέ ως τώρα.
1. Μόνο το 1% του νερού της Γης είναι πόσιμο

Γνωρίζαμε ότι το 70% της Γης καλύπτεται από το νερό, είτε αυτό είναι σε υγρή μορφή, δηλαδή Ωκεανοί, λίμνες και ποτάμια, είτε σε στερεή μορφή, δηλαδή πάγοι. Ωστόσο, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως μόλις το 1% αυτού του νερού είναι πόσιμο και αυτό το ποσοστό πρέπει να μοιραστεί και να καλύψει τις ανάγκες 6,4 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Εξαιτίας, λοιπόν αυτής της δυσαναλογίας οι πολίτες των υπανάπτυκτων χωρών δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο πόσιμο νερό.
2. Υπάρχει πινακίδα που μετατρέπει τον αέρα σε νερό

Γνωρίζατε ότι στη Λίμα του Περού υπάρχει πινακίδα που μετατρέπει τον αέρα σε νερό; Κι όμως ακούγεται παράξενο, ωστόσο είναι μια εξαιρετική και χρήσιμη τεχνολογική εφεύρεση του Πανεπιστημίου Μηχανικής και Τεχνολογίας της χώρας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για πινακίδα που στο εσωτερικό της αποτελείται από πέντε συσκευές που εξάγουν υδρατμούς από τον αέρα χρησιμοποιώντας έναν συμπυκνωτή και φίλτρα, όλα αυτά με τη βοήθεια της υγρασία στην ατμόσφαιρά της περιοχής που φτάνει στο 98%.
Το νερό αποθηκεύεται σε δεξαμενές στην κορυφή της πινακίδας. Όταν το νερό φιλτραριστεί καταλήγει μέσω αγωγού σε μια βρύση, προσβάσιμη σε όλους. Το κόστος του μηχανισμού ανέρχεται σε 1.200 δολάρια.
3. Το νερό δεν είναι αγωγός του ηλεκτρισμού

Το νερό δεν είναι από μόνο του αγωγός του ηλεκτρισμού. Ναι εδώ έρχεται να καταρριφθεί ένα σημαντικό μάθημα τον σχολικών μας χρόνων, ότι το νερό είναι καλός αγωγός ηλεκτρισμού, σύμφωνα με έρευνες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς στην πραγματικότητα οι ακαθαρσίες και οι μικροοργανισμοί που εντοπίζονται σε αυτό το καθιστούν καλό αγωγό. Επειδή, λοιπόν είναι σχεδόν αδύνατο το νερό να καθαριστεί ή να "αποστειρωθεί" 100% από αυτούς τους οργανισμούς θα χαρακτηρίζεται πάντα ως καλός αγωγός ηλεκτρισμού.
4. Το ζεστό νερό είναι πιο βαρύ από το κρύο

Εντάξει εδώ πάμε σε επιστημονικές εξηγήσεις. Ενώ το λογικό θα ήταν το ζεστό νερό να είναι πιο ελαφρύ από το κρύο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, γεγονός που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα μόρια του ζεστού νερού συστέλλονται αντί να διαστέλλονται, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα υγρά στοιχεία. Αυτό που συμβαίνει, λοιπόν, στην πραγματικότητα και κάνει το ζεστό νερό ελάχιστα πιο βαρύ από το κρύο είναι η πυκνότητα των μορίων που είναι εντονότερη σε αυτό σε σύγκριση με το  κρύο νερό, το ίδιο συμβαίνει και με τον πάγο.
5. Η υπερβολική κατανάλωση νερού μπορεί να προκαλέσει "δηλητηρίαση"

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό να πίνουμε πολύ νερό, ώστε να ενυδατώνεται ο οργανισμός μας και να λειτουργεί καλύτερα αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι η υπερβολική κατανάλωση νερού μπορεί να μας "δηλητηριάσει". Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η "δηλητηρίαση" από το νερό είναι γεγονός, στην πραγματικότητα πρόκειται για μία δυνητικά θανατηφόρα διαταραχή στη λειτουργία του εγκεφάλου που προκύπτει όταν η φυσιολογική ισορροπία των ηλεκτρολυτών στο σώμα ωθείται εκτός των ασφαλών ορίων.
6. Η ημερομηνία λήξης στα μπουκάλια με νερό δεν αφορούν το νερό αλλά το μπουκάλι

Είναι λογικό το νερό να μην έχει ημερομηνία λήξης, ωστόσο το γεγονός ότι τα εμφιαλωμένα μπουκάλια του εμπορίου αναγράφουν ημερομηνία λήξης μπορεί να προκαλέσει μια σύγχυση. Έτσι, λοιπόν, εξηγούμε ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο μπουκάλι, είτε αυτό είναι πλαστικό, είτε είναι γυάλινο αφορά καθαρά τη συσκευασία και όχι το περιεχόμενο.
Παρόλα αυτά είναι χρήσιμο το γεγονός ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης ακόμη και για τις συσκευασίες, αφού η αλλοίωσή τους μπορεί να καταστήσει το περιεχόμενο, δηλαδή το νερό ακατάλληλο και βλαβερό.
7.Το παγκόσμιο ρεκόρ για να κρατήσει κάποιος την αναπνοή του κάτω από το νερό είναι 22 λεπτά

Επειδή κατά τα παιδικά μας χρόνια το συνηθισμένο παιχνίδι τη καλοκαίρι στη θάλασσα ήταν οι διαγωνισμοί για το ποιος αντέχει περισσότερο κάτω από το νερό (μετά τα μακροβούτια), σας ενημερώνουμε ότι το παγκόσμιο ρεκόρ είναι τα 22 λεπτά και 22 δευτερόλεπτα. Το ρεκόρ κατέχει ένας δύτης από τη Γερμανία, που στους τελευταίους αγώνες κατάφερε να νικήσει τον βραζιλιάνο πρώην κάτοχο για 1, μόλις, δευτερόλεπτο. Πάντως είναι καλύτερα να μην το επιχειρήσετε στο σπίτι!
8. Τo ζεστό νερό παγώνει πιο γρήγορα από το κρύο
Και όμως όσο παράδοξο και αν ακούγεται το ζεστό νερό παγώνει όντως υπό περιστάσεις πιο γρήγορα μέσα σε ένα καταψύκτη από ότι το ψυχρότερο νερό.
Αν τοποθετήσουμε δηλαδή σε ένα ψυγείο δύο δοχεία με ίση ποσότητα νερού το ένα εκ των οποίων έχει θερμοκρασία 35 βαθμών Κελσίου και το άλλο 100 βαθμών Κελσίου θα διαπιστώσουμε ότι αυτό που θα παγώσει πρώτο είναι το νερό των 100 βαθμών Κελσίου.
Το φαινόμενο είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια και έχει απασχολήσει πολύ γνωστά ονόματα της επιστήμης και διανόησης από τον Αριστοτέλη μέχρι τον Φράνσις Μπέικον και τον Καρτέσιο. Ωστόσο, κανένας όμως δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να βρει την εξήγηση.
Τις τελευταίες δεκαετίες είναι γνωστό ως «Φαινόμενο Mpemba»  προς τιμή του Erasto Mpempa, ενός φοιτητή από τη Τανζανία που το περιέγραψε το 1963.

Διαχρονικά οι επιστήμονες έχουν προτείνει δεκάδες εξηγήσεις για το φαινόμενο το οποίο φαίνεται να αντίκειται στους βασικούς νόμους της θερμοδυναμικής, καμία όμως θεωρία δεν έχει υιοθετηθεί ως η οριστική απάντηση. Το 2012 μάλιστα, η Βασιλική Εταιρία Χημείας της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε πως θα έδινε ένα βραβείο 1.000 λιρών σε όποιον κατάφερνε να εξηγήσει ικανοποιητικά το φαινόμενο, σε ένα διαγωνισμό στον οποίο έλαβαν μέρος 22.000 άτομα (εκ των οποίων 127 ελληνικές συμμετοχές). Αν και το βραβείο δόθηκε στο Νίκολα Μπρέκοβιτς, το θέμα δεν θεωρήθηκε πως διευθετήθηκε πλήρως.
Ωστόσο, δύο φυσικοί από το πολυτεχνείο Nanyang της Σιγκαπούρης,  οι Dr. Sun Changqing και Dr. Xi Zhang υποστηρίζουν ότι έδωσαν μια πιο ολοκληρωμένη ερμηνεία του φαινομένου παίρνοντας υπόψη τους τις μοριακές αλληλεπιδράσεις μεταξύ των μορίων του νερού. Έτσι, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το εν λόγω φαινόμενο συμβαίνει γιατί το ζεστό νερό μεταφέρει την ενέργεια του εκθετικά γρηγορότερα.
9. Υπάρχει δεξαμενή νερού στο διάστημα
Στις 22 Ιουλίου 2011, δύο ομάδες αστρονόμων ανακάλυψαν τη μεγαλύτερη και πλέον απομακρυσμένη δεξαμενή νερού που έχει ανιχνευθεί ποτέ στο σύμπαν! Η αναφορά των επιστημόνων  περιέγραψε την ανακάλυψη ενός γιγαντιαίου νέφους από υδρατμούς που περιέχει 140 τρισεκατομμύρια φορές την ποσότητα νερού που περιέχουν όλοι οι ωκεανοί της Γης, γύρω από ένα κβάζαρ που βρίσκεται 12 δισεκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές η ανακάλυψη δείχνει ότι το νερό είναι παρόν στο σύμπαν, σχεδόν σε όλη του την ύπαρξη.
10. Πάνω από ένα πέμπτο του γλυκού νερού παγκοσμίως βρίσκεται σε μια λίμνη
Η λίμνη Βαϊκάλη, γνωστή και ως το «Μπλε Μάτι της Σιβηρίας», είναι η βαθύτερη και παλαιότερη λίμνη στον κόσμο, καθώς επίσης και η λίμνη με τον μεγαλύτερο όγκο γλυκού νερού. Περιέχει πάνω από ένα πέμπτο του γλυκού νερού παγκοσμίως και περισσότερο από 90% του γλυκού νερού της Ρωσίας.
Η λίμνη που βρίσκεται στη νότια Σιβηρία μεταξύ της Περιφέρειας Ιρκούτσκ στα βορειοδυτικά και τη Μπουργιατία στα νοτιοανατολικά σημείο κοντά στην πόλη του Ιρκούτσκ, δέχεται τα νερά περίπου 300 ποταμών με κυριότερους τους Σελίγκα και Άνω Ανγκάρα ενώ από αυτήν ξεκινά ο ποταμός Ανγκάρα, το κυριότερο υδάτινο ρεύμα από όσα σχηματίζουν τον ποταμό Ιενεσέη. Μάλιστα, στο εσωτερικό της λίμνης υπάρχουν 22 νησιά, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι το Ολχόν.
Από το 1996 η UNESCO έχει συμπεριλάβει τη λίμνη Βαϊκάλη στον Κατάλογο με τα Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (φυσική κληρονομιά).
11. Το εκπληκτικό φαινόμενο Leidenfrost
Το φαινόμενο Leidenfrost είναι ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο παρατηρείται όταν ένα υγρό έρθει σε επαφή με ένα σώμα που είναι εξαιρετικά θερμότερο από το σημείο ζέσης του υγρού. Τότε παράγεται ένα στρώμα ατμού το οποίο αποτρέπει το υγρό από το να βράσει ακαριαία. Επιπλέον όταν η θερμή επιφάνεια είναι πριονωτή υπάρχει η δυνατότητα να κατευθύνουμε τη σταγόνα προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση!

Για την ιστορία, πήρε το όνομά του από τον Johann Gottlob Leidenfrost ο οποίος μελέτησε το φαινόμενο στο A Tract About Some Qualities of Common Water το 1756
Μάλιστα, μια ομάδα επιστημόνων από το Bath University της Μ. Βρετανίας ανέβασαν στο YouTube ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει σε αργή κίνηση πώς παράγεται το περίφημο φαινόμενο.
12. Οι νιφάδες χιονιού είναι μοναδικές
Οι νιφάδες κρύβουν έναν ολόκληρο γεωμετρικό κόσμο και κάθε μία από αυτές είναι μοναδική. Δεν υπάρχουν δύο ακριβώς ίδιες νιφάδες ούτε έχουν ποτέ υπάρξει στα δισεκατομμύρια χρόνων ζωής της Γης! Κάθε νιφάδα κάνει το δικό της ταξίδι ανάλογα με τις θερμοκρασίες και την υγρασία, που συναντάει στη διαδρομή της προς τη Γη.
Έτσι, τα σχέδιά τους εξαρτώνται από τη θερμοκρασία και την υγρασία, που συναντούν στην ατομική πορεία της καθεμίας τους προς τη Γη.

Τα κρυσταλλικά συσσωματώματα των νιφάδων του χιονιού είναι κατά το πλείστον διαφανή με στιλπνές έδρες που αντανακλούν το φως και παρουσιάζουν λευκή μάζα. Το μέγεθος των κρυστάλλων τους είναι 0.25 - 13 χιλιοστά (mm) και πέφτουν μεμονωμένοι ή ενωμένοι σε νιφάδες που σχηματίζονται συνήθως σε ήρεμη χιονόπτωση με θερμοκρασία εδάφους 0 °C (32 °F) ή χαμηλότερη. Τα λίαν ψυχρά νέφη σχεδόν πάντα είναι ξερά σε αντίθεση με τα θερμότερα νέφη (τα χαμηλότερα) που περιέχουν περισσότερη υγρασία και έχουν την τάση να παρασκευάζουν τους μεγαλύτερους, ταχέως αυξανόμενους και διακλαδιζόμενους κρυστάλλους.
Γενικά τα σχήματα των κρυστάλλων του χιονιού ανήκουν στο εξαγωνικό σύστημα με επικράτηση των αστεροειδών μορφών με έξι ακτίνες. Η ομορφιά και ο πλούτος τους έλκυσε τη προσοχή και το θαυμασμό των μελετητών του χιονιού από τους αρχαίους χρόνους μέχρι και σήμερα και αποδεδειγμένα θεωρείται ότι υπερτερούν σε τελειότητα και ποικιλία των κρυστάλλων οποιουδήποτε ορυκτού είδους.
BONUS: Οκτώ "κόλπα" με το νερό



news247.gr

Το Ισλάμ Κατασκευάστηκε Από το Βατικανό

http://www.terrapapers.com/wp-content/uploads/2013/02/12.jpg 
Ο Χριστιανισμός του Βατικανού, Fleur-De-Lis, Ισλάμ, Ιουδαισμός και το «καπέλο» του Dagon (είχαμε δεν είχαμε πάλι με τον Lovecraft μπλέξαμε) που φοράει ο Πάπας . Οι τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες και το κακό συναπάντημα. Οι Επικυρίαρχοι πεθαίνουν στο γέλιο με τις μαϊμούδες της Ουτοπίας και κάνουν την δουλειά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς μέχρι σήμερα και με πέντε δισεκατομμύρια σύντομα με την εξαπόλυση του Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου εντός ολίγου.
«Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε ότι το άπειρο στροβίλισμα του θανάτου και της γέννησης,
απ’ όπου δεν μπορούμε να δραπετεύσουμε, είναι δική μας δημιουργία, δική μας αναζήτηση.»
Ας δούμε τι λέει ο Alberto Magno Romero Rivera (September 19, 1935 – June 20, 1997) ένας πρώην Ιησουίτης και κατόπιν φανατικός Προτεστάντης. Προσέξτε τι λέει χωρίς τους φανατ-Ισμούς σας να σας κλείνουν τον Νου, αν μπορείτε φυσικά …
«Ότι θα σας πω το έμαθα στις μυστικές ενημερώσεις του Βατικανού όταν ήμουν Ιησουίτης ορκισμένος παπάς. Ένας Ιησουίτης καρδινάλιος ο Augustine Bea μας έδειξε πόσο απελπιστικά οι Ρωμαιοκαθολικοί θέλανε την Ιερουσαλήμ στο τέλος του τρίτου αιώνα. Λόγω της θρησκευτικής της ιστορίας και της στρατηγικής θέσεως της, η Ιερή Πόλη θεωρούταν ένας ανεκτίμητος θησαυρός. Εάν σχέδιο αναπτύχθηκε τότε για να κάνει την Ιερουσαλήμ μια Ρωμαιοκαθολική πόλη.»
«Η μεγάλη πηγή ανθρώπινου δυναμικού για να το καταφέρουν ήταν τα παιδιά του Ισμαήλ. Οι φτωχοί Άραβες έπεσαν θύματα ενός από τα πιο έξυπνα σχέδια που υλοποίησαν ποτέ οι δυνάμεις του σκότους. Οι πρώτοι Χριστιανοί (τα καλά πρόβατα και φυσικά κατά 99% Οργανικές Πύλες) πηγαίνανε παντού και χτίζανε τις μικρές τους εκκλησίες, αλλά συναντούσαν σθεναρή αντίσταση. Οι Εβραίοι και η Ρωμαϊκή κυβέρνηση κυνηγούσαν τους πιστούς του Χριστού, για να σταματήσουν τους πιστούς του Χριστού από το να εξαπλωθούν.
Αλλά οι Εβραίοι επαναστάτησαν εναντίον της Ρώμης, και το 70 μκε οι Ρωμαϊκές αρχές κάτω από τον Στρατηγό Titus κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον μεγάλο Ιουδαϊκό ναό που ήταν η καρδιά της Ιουδαϊκής πίστης … εκπληρώνοντας την προφητεία στο κατά Ματθαίον 24:2.»
«Σε αυτό το ιερό μέρος εκεί όπου στεκόταν ο ναός του Σολομώντος, στέκεται το τζαμί Τρούλος (ή Θόλος) του Βράχου σαν το δεύτερο πιο ιερό μέρος του Ισλάμ. Σαρωτικές αλλαγές φυσούσαν παντού. Η διαφθορά, η απληστία, η σκληρότητα, η διαστροφή και οι επαναστάσεις έτρωγαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Ο διωγμός των Χριστιανών ήταν άχρηστος καθόσον συνέχιζαν να ζουν με το κήρυγμα του Χριστού.»
«Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο Σατανάς να σταματήσει αυτό το ρεύμα ήταν να δημιουργήσει μια πλαστή «Χριστιανική» θρησκεία για να καταστρέψει την δουλειά του θεού. Η λύση βρισκόταν στην Ρώμη. Η θρησκεία τους είχε έρθει από την αρχαία Βαβυλώνα και το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένα face-lift.  Αυτό δεν συνέβη σε μια νύχτα, αλλά άρχισε με τα συγγράμματα των πρώτων πατέρων της εκκλησίας.»
«Ήταν μέσω αυτών των γραπτών που η νέα θρησκεία θα σχηματιζόταν. Το άγαλμα του Jupiter (Δία) στο τέλος το ονόμασαν Άγιο Πέτρο, και το άγαλμα της Venus (Αφροδίτης) μετονομάστηκε Παρθένα Μαρία. Το σημείο που επιλέχθηκε για αρχηγείο ήταν ένας από τους επτά λόφους της Ρώμης και λεγόταν Vaticanus, το μέρος του ερπετού που βουτά στην θάλασσα όπου στεκόταν ο Σατανικός ναός του Ιανού.»
«Η μεγάλη ψεύτικη θρησκεία ήταν ο Ρωμαιοκαθολικισμός, αποκληθείσα (Μυστήριο, η μεγάλη Βαβυλώνα, η μητέρα των πόρνων και των βδελυγμάτων της γης) Αποκάλυψη 17:1-5. Μεγάλωσε για να μπλοκάρει το κήρυγμα, να σφάξει τους πιστούς του Χριστού, να φτιάξει θρησκείες, να δημιουργήσει πολέμους και να κάνει τα έθνη να μεθύσουν με το κρασί της πορνείας της όπως θα δούμε.»
«Οι τρείς μεγάλες θρησκείες ‘προσέξτε όλες μονοθεϊστικές (sic)– κάθε μια έχει το ιερό της μέρος όπου στρέφεται για καθοδήγηση. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός κοιτά το Βατικανό σαν την Ιερή του Πόλη. Οι Εβραίοι κοιτάνε τον τοίχο των θρήνων στην Ιερουσαλήμ, και οι Μουσουλμάνοι κοιτάνε την Μέκκα σαν την Ιερή πόλη τους.
Στην αρχή, οι άραβες επισκέπτες φέρνανε δώρα στο «Σπίτι του Θεού», και οι φύλακες της Kaaba ήτανε ευγνώμονες για όλους τους επισκέπτες. Μερικοί φέρνανε τα είδωλα τους και επειδή δεν θέλανε να προσβάλουνε τους άλλους ανθρώπους, τοποθετούσανε τα είδωλα τους εντός του ιερού. Λέγεται ότι οι Εβραίοι κοιτούσανε την Kaaba ως απομακρυσμένη σκηνή του Κυρίου με ευλάβεια μέχρι που μολύνθηκε με είδωλα.
«Σε μια φυλετική διαμάχη για το πηγάδι του Zamzam, ο θησαυρός της Kaaba και οι προσφορές των πιστών είχαν πεταχτεί μέσα στο ποτάμι και το είχαν γεμίσει με άμμο και εξαφανίστηκε. Πολλά χρόνια αργότερα ο Adb Al-Muttalib είχε οράματα που του λέγανε που να βρει το πηγάδι και τον θησαυρό του. Έγινε ο ήρωας της Μέκκας, και προοριζόταν να γίνει ο παππούς του Μωάμεθ. Πριν από αυτό το γεγονός ο Αυγουστίνος έγινε επίσκοπος Βορείου Αφρικής κερδίζοντας αποτελεσματικά και φέρνοντας τους Άραβες στον Ρωμαιοκαθολικισμό, περιλαμβάνοντας ολόκληρες φυλές. Ήταν ανάμεσα σε αυτούς τους προσηλυτισμένους στον Καθολικισμό που αναπτύχθηκε η έννοια ενός Άραβα προφήτη.»
«Ο πατέρας του Μωάμεθ πέθανε από αρρώστια. Τότε οι γιοι που γεννιόνταν σε μεγάλες Αραβικές φαμίλιες σε μέρη όπως η Μέκκα στελνόντουσαν στην έρημο να θηλάσουν μέχρι να απογαλακτιστούν και να περάσουν μέρος της παιδική τους ηλικίας με φυλές Βεδουίνων για εκπαίδευση και για να αποφύγουν τις πληγές των πόλεων.»
«Όταν η μητέρα του και ο παππούς του επίσης πέθαναν, ο Μωάμεθ ζούσε με τον θείο του, όταν ένας Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έμαθε για την ταυτότητα του και είπε, «Πάρε τον γιό του αδελφού σου πίσω στην χώρα του και φυλαξέ τον από τους Εβραίους, γιατί μα τον θεό, αν τον δούνε και μάθουν για αυτόν αυτό που εγώ ξέρω, θα του προκαλέσουν κακό. Μεγάλα πράγματα περιμένουν τον γιό του αδελφού σου.»
«Ο Ρωμαιοκαθολικός μοναχός έβλεπε τις μελλοντικές διώξεις των Εβραίων στα χέρια των ακολούθων του Μωάμεθ. Το Βατικανό ήθελε απελπισμένα την Ιερουσαλήμ για την θρησκευτική της σημασία, αλλά μπλοκαριζόταν από τους Εβραίους.»
«Ένα άλλο πρόβλημα ήταν οι πραγματικοί Χριστιανοί στην Βόρειο Αφρική. Ο Ρωμαιοκαθολικισμός αποκτούσε ισχύ αλλά δεν ανεχόταν την αντίθεση. Κατά κάποιον τρόπο το Βατικανό έπρεπε να δημιουργήσει ένα όπλο για να εξοντώσει τους Εβραίους και τους αληθινούς Χριστιανούς στην Βόρειο Αφρική που αρνιόντουσαν να δεχθούν τον Ρωμαιοκαθολικισμό. Κοιτάζοντας στην Βόρειο Αφρική, είδαν τα πλήθη των Αράβων σαν το ανθρώπινο δυναμικό που θα έκανε την βρώμικη δουλειά.
Μερικοί Άραβες είχαν γίνει Ρωμαιοκαθολικοί, και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να δίδουν πληροφορίες στους αρχηγούς στην Ρώμη. Άλλοι χρησιμοποιούνταν σε ένα υπόγειο κατασκοπευτικό δίκτυο για να φέρει εις πέρας στο κατευθυντήριο σχέδιο της Ρώμης να ελέγξει την πλειονότητα των Αράβων που απέρριπτε τον Καθολικισμό. Όταν ο ‘Άγιος Αυγουστίνος’ εμφανίστηκε στην σκηνή, ήξερε τι συνέβαινε. Τα μοναστήρια του χρησίμευσαν σαν βάση για την έρευνα και την καταστροφή των αντιτύπων των χειρογράφων που κατείχαν οι πραγματικοί Χριστιανοί.»
«Το Βατικανό ήθελε να δημιουργήσει έναν μεσσία για τους Άραβες, κάποιον που θα μπορούσαν να αναδείξουν σαν μεγάλο αρχηγό, έναν χαρισματικό άνδρα που θα μπορούσαν να εκπαιδεύσουν, και τελικά να ενώσουν τους μη Καθολικούς Άραβες πίσω του, δημιουργώντας έναν δυνατό στρατό που θα μπορούσε τελικά να κατακτήσει την Ιερουσαλήμ για τον Πάπα. Στην ενημέρωση ο Καρδινάλιος Bea μας είπε αυτήν την ιστορία:
«Μια πλούσια κυρία από την Αραβία που ήταν πιστή ακόλουθος του Πάπα έπαιξε ένα τρομακτικό κομμάτι σε αυτό το δράμα.  Ήταν μια χήρα ονόματι Khadijah. Έδωσε τον πλούτο της στην εκκλησία και αποσύρθηκε σε μια γυναικεία μονή, αλλά της δόθηκε μια αποστολή. Έπρεπε να βρει έναν έξυπνο νεαρό άνδρα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από το Βατικανό για να δημιουργήσει μια νέα θρησκεία και να γίνει ο μεσσίας για τα παιδιά του Ισμαήλ. Η Khadijah είχε ένα ξάδελφο ονόματι Waraquah, που ήταν επίσης ένας πολύ πιστός Καθολικός και το Βατικανό του ανέθεσε τον κρίσιμο ρόλο του συμβούλου του Μωάμεθ. Είχε τρομακτική επιρροή πάνω στον Μωάμεθ.»
«Σταλθήκανε δάσκαλοι στον νεαρό Μωάμεθ και είχε μια εντατική εκπαίδευση. Ο Μωάμεθ μελέτησε τα έργα του Αγ. Αυγουστίνου που τον προετοίμασαν για το ‘μεγάλο κάλεσμα’.  Το Βατικανό διέθετε Καθολικούς Άραβες κατά μήκος της Βόρειας Ελλάδας που διέδωσαν την ιστορία ότι κάποιος μεγάλος άνδρας θα εμφανιζόταν ανάμεσα στους ανθρώπους και θα ήταν ο εκλεκτός του θεού.
«Ενώ προετοιμαζόταν ο Μωάμεθ, ότι οι εχθροί του ήταν οι Εβραίοι και ότι οι μόνοι αληθινοί Χριστιανοί ήταν οι Ρωμαιοκαθολικοί. Διδάχτηκε ότι οι άλλοι που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους Χριστιανούς ήταν άθλιοι απατεώνες και έπρεπε να καταστραφούν. Πολλοί Μουσουλμάνοι το πιστεύουν.»
«Ο Μωάμεθ άρχισε να λαμβάνει ‘θεϊκές αποκαλύψεις’ και η εξαδέλφη της γυναίκας του ήταν η Καθολική Waraquah τον βοηθούσε να τις ερμηνεύσει. Από αυτά προήλθε το Κοράνι. Τον πέμπτο χρόνο της αποστολής του Μωάμεθ ‘αρχισε η καταδίωξη των πιστών του γιατί αρνιόντουσαν να λατρέψουν τα είδωλα στην  Kaaba.
«Ο Μωάμεθ έδωσε οδηγίες σε ορισμένους από αυτούς να καταφύγουν στην Αβησσυνία όπου ο Negus, ο Ρωμαιοκαθολικός βασιλιάς τους δέχτηκε διότι οι απόψεις του Μωάμεθ ήταν πολύ κοντά στο Ρωμαιοκαθολικό δόγμα. Αυτοί οι Μουσουλμάνοι λάβανε προστασία από Καθολικούς βασιλιάδες λόγω των αποκαλύψεων του Μωάμεθ.»
«Ο Μωάμεθ αργότερα κατέλαβε την Μέκκα και η Kaaba καθαρίστηκε από τα είδωλα. Η ιστορία αποδεικνύει ότι πριν υπάρξει το Ισλάμ, οι Sabeans στην Αραβία στην περιοχή της τωρινής Υεμένης λάτρευαν την σελήνη-θεά που παντρεύτηκε τον ήλιο-θεό. Γέννησαν τρεις θεές που λατρεύονταν σε όλον τον Αραβικό κόσμο ως «οι κόρες του Αλλάχ». Ένα είδωλο που βρέθηκε σε ανασκαφή στην Hazor στην Παλαιστίνη το 1950  δείχνει τον Αλλάχ καθισμένο σε θρόνο με την ημισέληνο στο στήθος του.»
«Ο Μωάμεθ ισχυρίστηκε ότι είχε ένα όραμα από τον Αλλάχ που το είπε, «Είσαι ο αγγελιοφόρος του Αλλάχ.» Αυτό ξεκίνησε την καριέρα του σαν προφήτη και εν συνεχεία έλαβε πολλά μηνύματα. Όταν ο Μωάμεθ πέθανε, η θρησκεία του Ισλάμ βρισκόταν σε έκρηξη. Οι νομαδικές Αραβικές φυλές ενώνονταν στο όνομα του Αλλάχ και τον προφήτη του τον Μωάμεθ.»
«Μερικά από τα γραπτά του Μωάμεθ τοποθετήθηκαν στο Κοράνι, άλλα ποτέ δεν δημοσιεύτηκαν. Είναι τώρα στα χέρια των υψηλόβαθμων «αγίων ανδρών» της Ισλαμικής πίστης (οι Αγιατολάδες).»
«Όταν ο Καρδινάλιος Bea μοιράστηκε τις πληροφορίες αυτές στο Βατικανό, είπε ότι αυτά τα γραπτά φυλάσσονται διότι περιέχουν πληροφορίες που συνδέει  το Βατικανό με την δημιουργία του Ισλάμ. Αμφότερες οι πλευρές διαθέτουν τόσες πολλές πληροφορίες ο ένα για τον άλλο, που αν αποκαλύπτονταν, θα δημιουργούσαν τέτοιο σκάνδαλο που θα ήταν η καταστροφή και των δύο θρησκειών.»
«Στο «ιερό» τους βιβλίο, το Κοράνι, ο Χριστός θεωρείται σαν ένας προφήτης μόνον. Εάν ο Πάπας ήταν ο αντιπρόσωπος του στην γη, τότε θα πρέπει επίσης να είναι προφήτης του θεού. Αυτό έκανε τους πιστούς του Μωάμεθ να φοβούνται και να σέβονται τον Πάπα σαν άλλο ένα ‘άγιο άνθρωπο’»
«Ο Πάπας κινήθηκε γρήγορα και εξέδωσε Παπικές Βούλες που έδιναν στους Άραβες στρατηγούς άδεια να εισβάλουν και να κατακτήσουν τα έθνη της Βορείου Αφρικής. Το Βατικανό βοήθησε στην χρηματοδότηση αυτών τεραστίων Ισλαμικών στρατιών σε αντάλλαγμα με τρείς χάρες:
1.Εξόντωση των Εβραίων και των Χριστιανών (των αληθών χριστιανών πιστών τους οποίους αποκαλούσαν άπιστους)
2.Να προστατεύουν τους Αυγουστιανούς Μοναχούς και τους Ρωμαιοκαθολικούς.
3.Να κατακτήσουν την Ιερουσαλήμ για την «Αγιότητα του» στο Βατικανό.
«Όσο πέρναγε ο καιρός, η δύναμη του Ισλάμ έγινε τρομακτική – οι Εβραίοι και οι αληθινοί χριστιανοί σφαγιάσθηκαν, και η Ιερουσαλήμ έπεσε στα χέρια τους. Οι Ρωμαιοκαθολικοί δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση ούτε οι ναοί της, σε εκείνη την χρονική συγκυρία. Αλλά όταν ο πάπας ζήτησε την Ιερουσαλήμ εξεπλάγη από την άρνηση τους. Οι Άραβες στρατηγοί είχαν τέτοια στρατιωτική επιτυχία που δεν εκφοβίζονταν από τον πάπα. Τίποτε δεν μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια τους.»
«Κάτω από την κατεύθυνση του Waraquah, ο Μωάμεθ έγραψε ότι ο Αβραάμ πρόσφερε τον Ισμαήλ σαν θυσία. Η βίβλος λέει ότι ο Ισαάκ ήταν η θυσία, αλλά ο Μωάμεθ αφαίρεσε το όνομα του Ισαάκ και έβαλε το όνομα του Ισμαήλ. Σαν αποτέλεσμα αυτού και του οράματος του Μωάμεθ, οι πιστοί Μουσουλμάνοι έκτισαν ένα τζαμί, τον Θόλο του Βράχου προς τιμήν του Ισμαήλ στο μέρος που βρισκόταν ο Ιουδαϊκός ναός που καταστράφηκε το 70 μκε, Αυτό έκανε την Ιερουσαλήμ την δεύτερη πιο ιερή πόλη για την Ισλαμική πίστη. Πως θα μπορούσαν να παραδώσουν ένα τέτοιο ιερό στον πάπα χωρίς να προκαλέσουν επανάσταση;»
«Ο πάπας κατάλαβε ότι αυτό που είχαν δημιουργήσει ήταν εκτός ελέγχου, όταν άκουσε ότι αποκαλούσαν την «Αγιότητα του» άπιστο. Οι Μουσουλμάνοι στρατηγοί ήταν αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον κόσμο για τον Αλλάχ και τώρα στραφήκανε κατά της Ευρώπης. Ισλαμιστές πρεσβευτές πλησίασαν τον πάπα και ζήτησαν την αδειά του να εισβάλουν στις Ευρωπαϊκές χώρες.»
«Το Βατικανό εξοργίστηκε, ο πόλεμος ήταν αναπόφευκτος. Η προσωρινή δύναμη και ο έλεγχος του κόσμου θεωρείτο το βασικό δικαίωμα του πάπα. Δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα τον μοιραζόταν με αυτούς που θεωρούσε αλλόθρησκους.»
«Ο πάπας ξεσήκωσε τους στρατούς του και τα ονόμασε σταυροφορίες για να κρατήσει πίσω τα τέκνα του Ισμαήλ από να καταλάβουν την Καθολική Ευρώπη. Οι σταυροφορίες κράτησαν αιώνες και η Ιερουσαλήμ γλίστρησε από τα χέρια του πάπα.»
«Η Τουρκία έπεσε και η Ισπανία και η Πορτογαλία δέχθηκαν εισβολή από τις Ισλαμικές δυνάμεις. Στην Πορτογαλία ονόμασαν ένα ορεινό χωριό “Fatima” προς τιμήν της κόρης του Μωάμεθ, χωρίς να φανταστούν ούτε στα όνειρα τους ότι θα γινόταν διάσημο παγκοσμίως.»
«Χρόνια αργότερα όταν οι Μουσουλμανικές στρατιές ήταν έτοιμες να εισβάλουν στα νησιά της Σαρδηνίας και Κορσικής, και να εισβάλουν στην Ιταλία, υπήρξε ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι Ισλαμιστές στρατηγοί συνειδητοποίησαν ότι επεκταθεί πολύ. Είχε έρθει η ώρα των ειρηνευτικών συνομιλιών. Ένας από τους διαπραγματευτές ήταν ο Φραγκίσκος της Ασίζης.»
«Σαν αποτέλεσμα επετράπη στους Μουσουλμάνους να κυριεύσουν την Τουρκία σε ένα Χριστιανικό κόσμο, και οι Καθολικοί να καταλάβουν τον Λίβανο στον Αραβικό κόσμο. Επίσης συμφωνήθηκε ότι οι Μουσουλμάνοι μπορούσαν να χτίζουν τζαμιά στις Καθολικές χώρες χωρίς παρενοχλήσεις όσο ο Ρωμαιοκαθολικισμός μπορούσε να ανθίζει στις Αραβικές χώρες.»
«Ο Καρδινάλιος Bea μας είπε στις μυστικές ενημερώσεις ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Ρωμαιοκαθολικοί συμφώνησαν να μπλοκάρουν και καταστρέψουν τον κοινό τους εχθρό, τους Χριστιανούς ιεραπόστολους που πιστεύανε στην Βίβλο. Μέσω αυτών των κονκορδάτων, ο Σατανάς μπλοκάρισε τα παιδιά του Ισμαήλ από την γνώση των Γραφών και την αλήθεια.»
«Ένας χαλαρός έλεγχος κρατήθηκε στους Μουσουλμάνους από τους Αγιατολάδες μεχρι κάτω στους Ισλαμιστές ιερείς και τους μοναχούς. Το Βατικανό επίσης ενεργοποιεί μια καμπάνια μίσους ανάμεσα στους Μουσουλμάνους Άραβες και τους Εβραίους. Πριν από αυτό είχαν συνυπάρξει ειρηνικά.»
«Η Ισλαμική κοινότητα βλέπει τον ιεραπόστολο που πιστεύει στην Βίβλο σαν ένα διάβολο που φέρνει δηλητήριο στα παιδιά του Αλλάχ. Αυτό εξηγεί την αποτυχία αυτών των αποστολών στις χώρες αυτές.»
«Το επόμενο σχέδιο ήταν ελέγξουν το Ισλάμ. Το 1910 η Πορτογαλία γινότανε σοσιαλιστική. Κόκκινες σημαίες υπήρχαν παντού και η Καθολική Εκκλησία αντιμετώπιζε ένα μεγάλο πρόβλημα. Όλο και περισσότεροι ήταν κατά της εκκλησίας. ΟΙ Ιησουίτες θέλανε την ανάμιξη της Ρωσίας, και η τοποθεσία του θαύματος της Φατίμα θα έπαιζε τον κύριο ρόλο να τραβήξει το Ισλάμ στην μητέρα Εκκλησία.»
«Το 1917 η παρθένος εμφανίστηκε στην Fatima. «Η Μητέρα του Θεού» είχε τρομερή επιτυχία, μαζεύοντας τεράστια πλήθη. Σαν αποτέλεσμα οι σοσιαλιστές της Πορτογαλίας υπέστησαν σοβαρή ήτα.»
«Οι Ρωμαιοκαθολικοί παγκοσμίως άρχισαν να προσεύχονται για την προσηλύτιση της Ρωσίας και οι Ιησουίτες εφεύραν  τα Εννιάμερα στην Fatima που μπορούσαν να τα τελούν σε ολόκληρη την Βόρειο Αφρική, μοιράζοντας έτσι καλές σχέσεις με τον Μουσουλμανικό κόσμο στην Βόρειο Αφρική. Οι Άραβες θα τιμούσαν την κόρη του Μωάμεθ, πράγμα το οποίο ήθελαν και οι Ιησουίτες να πιστέψουν.»
«Σαν αποτέλεσμα του οράματος της Fatima, ο πάπας Pius XII διέταξε τον Ναζιστικό του στρατό να συντρίψη την Ρωσία και τους Ορθοδοξία και να τους κάνουν Ρωμαιοκαθολικούς.’ Λίγα χρόνια μετά αφότου έχασε τον Παγκόσμιο Πόλεμο ο πάπας Pius XII εξέπληξε τον κόσμο με το ψεύτικο όραμα του ήλιου που χορεύει για να κρατήσει την Fatima στα δελτία ειδήσεων. Ήταν μια μεγάλη χολιγουντιανή παραγωγή και ο κόσμος το έχαψε.»
«Δεν αποτελεί έκπληξη ότι μόνο ο πάπας Pius ήταν ο μόνος που είδε το όραμα. Σαν αποτέλεσμα μια ομάδα ακόλουθων έγινε ο παγκόσμιος Μπλέ Στρατός που περιλαμβάνει εκατομμύρια Καθολικούς έτοιμους να πεθάνουν για την ευλογημένη παρθένα.»
«Αλλά ακόμη δεν έχουμε δεί τίποτα. ΟΙ Ιησουίτες έχουν προγραμματίσει την εμφάνιση της Παρθένου Μαρίας πέντε φορές στην Κίνα, τη Ρωσία και πολλαπλές εμφανίσεις στην Αμερική.
Τι έχει να κάνει αυτό με το Ισλάμ; Θα ρωτήσετε εύλογα. Σημειώστε την δήλωση του επισκόπου Sheen:
«Οι εμφανίσεις της Δέσποινας στην Fatima σημάδεψαν το σημείο στροφής 350 εκατομμυρίων Μουσουλμάνων. Μετά τον θάνατο της κόρης του, ο Μωάμεθ έγραψε ότι αυτή είναι η πιο άγια από όλες τις γυναίκες στον Παράδεισο, δίπλα στην Μαίρη.’
«Πίστευε ότι η Παρθένος Μαίρη διάλεξε να γίνει γνωστή ως η Κυρία μας της Fatima σαν σημάδι για να πείσει τους μουσουλμάνους που πιστεύουν στην γέννηση του από παρθένα, να πιστέψουν στην θειότητα του.»
«Ο επίσκοπος Sheen επισήμανε ότι τα αγαλματίδια των προσκυνητών της παρθένου της Δέσποινας της Fatima έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό από Μουσουλμάνους στην Αφρική, την Ινδία , και παντού, και ότι τώρα πολλοί μουσουλμάνοι έρχονται στην Ρωμαιοκαθολική εκκλησία.»
ΣΧΟΛΙΑ: Είναι θέμα προς παρατήρηση -ρητορική- το πρόβλημα με την απίστευτη βλακεία των Μαιμούδων του Παραδείσου που δεν αντιλαμβάνονται τα ολοκάθαρα κι ολοφάνερα προφανή. Τι να γράψω για το Fleur-De-Lis η για το καπέλο του Dagon που φοράει η αυτού αγιότης; Ποιος είναι ο Dagon; Ε βαρέθηκα να τα εξηγώ όλα, ψάξτε σε ένα ενημερωμένο βιβλιοπωλείο, μελετήστε το terrapapers τα έχουμε γράψει ΟΛΑ και μια ματιά, με την Δεύτερη Προσοχή στον Καστανέντα, αλλά και στα γραπτά του Lovecraft, κάντε τους συσχετισμούς με ΔΙΑΚΡΙΣΗ κι αμέσως η Α-ΛΗΘΗ (αλήθεια) θα σταθεί μπροστά σας ολόφανερη.
Α και κάτι άλλο, όσοι από εσάς είστε Καθολικοί κάντε ένα πείραμα, αν μπορείτε. Πάρτε από το αλάτι που χρησιμοποιείται στο φτιάξιμο της όστιας  και προέρχεται αυστηρά ΜΟΝΟΝ από ένα ορυχείο της Πολωνίας, βάλτε το σε θρεπτικό διάλυμα και κοιτάξτε το στο μικροσκόπιο με ισχυρό φώς. Μην αρχίσετε να ουρλιάζετε, σας ακούνε !!!!
Αποτελεί παράδοξο γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη θρησκευτικοί πόλεμοι στον 21ο αιώνα ότι, αντί η επιρροή της θρησκείας να φθίνει, αντιθέτως αυξάνεται συνεχώς, δικαιώνοντας έτσι την προφητική ρήση του Αντρέ Μαλρώ: «Ο 21οςαιώνας θα είναι θρησκευτικός». Είναι ιστορικά αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι πάντα οι άνθρωποι βρίσκουν αιτίες αντιπαράθεσης, πολέμων, και σφαγών. Είναι εξ ίσου τεκμηριωμένη η διαπίστωση ότι φαινομενικά θρησκευτικοί πόλεμοι είχαν και έχουν στο βάθος άλλα αίτια (οικονομικά, πολιτικά, κλπ.). Είναι όμως επίσης αναμφισβήτητο ότι υπήρξαν (και δυστυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν) πόλεμοι με καθαρά θρησκευτικά αίτια.
Ωστόσο, το θλιβερό προνόμιο αυτών των θρησκευτικών πολέμων το διατηρούν οι τρεις επονομαζόμενοι «αβραμικοί μονοθεϊσμοί» οι οποίοι, επί πλέον, έχουν κοινή καταγωγή: ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, και ο Μωαμεθανισμός και αποτελεί απορίας άξιον πώς οι οπαδοί ενός «Δίκαιου και Πανάγαθου Θεού» επιδίδονται με τόση μανία σε αδικίες και βαρβαρότητες κατά των συνανθρώπων τους στο όνομά Του!
Νομίζω ότι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο είναι η ανικανότητα του ανθρώπινου νου να συσχετίσει όλα όσα περιέχει. Ζούμε σε μια γαλήνια νησίδα άγνοιας καταμεσής στις μαύρες θάλασσες του απείρου και δεν είμαστε φτιαγμένοι για να περιπλανιόμαστε μακριά. Οι επιστήμες, που η καθεμία τους αγωνίζεται στο δικό της δρόμο, δε μας έχουν προκαλέσει και τόσο μεγάλη ζημιά ως τώρα. Κάποια μέρα, όμως, ο συνδυασμός των ως τώρα ασύνδετων γνώσεων θ’ ανοίξει μπροστά μας τρομακτικούς ορίζοντες από άλλες πραγματικότητες και θα μας αποκαλύψει τη φοβερή θέση που κατέχουμε ανάμεσά τους. Και τότε, είτε θα χάσουμε τα λογικά μας από την αποκάλυψη της αλήθειας είτε θα τραπούμε σε φυγή, μακριά από το θανάσιμα άπλετο φως της, αποζητώντας καταφύγιο στη γαλήνη και τη σιγουριά ενός καινούριου σκοτεινού Μεσαίωνα, ξεχνώντας με μπόλικη ανοησία, πως ο Μεσαίωνας είχε την σφραγίδα της Ιερής Εξέτασης !
Δεν είν’ νεκρό εκείνο που αιώνια μπορεί να περιμένει
Μα με το διάβα των παράξενων αιώνων
ως κι ο θάνατος μπορεί να πεθαίνει.
Howard Phillips Lovecraft
Howard Phillips Lovecraft “Το Κάλεσμα του Κθούλου

http://www.terrapapers.com/?p=24841
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters