Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Γι' αυτό η ελληνική γλώσσα είναι μoναδική! Δείτε κάτι που ΔΕΝ ξέρατε για την γλώσσα μας!!!

Η ελληνική γλώσσα δεν είναι τυχαία... Χτίστηκε πάνω στα μαθηματικά, και αυτό που ελάχιστοι ακόμα ξέρουν είναι ότι κάθε λέξη στην ελληνική έχει μαθηματικό υπόβαθρο....

Τα γράμματα στην Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα σύμβολα. Όρθια, ανάποδα με ειδικό τονισμό, αποτελούσαν το σύνολο των 1620 συμβόλων που χρησιμοποιούνταν στην Αρμονία (Μουσική στα νεοΕλληνικά). Η πιο σημαντική τους ιδιότητα είναι ότι το κάθε γράμμα έχει μια αριθμητική τιμή/αξία, κάθε γράμμα είναι ένας αριθμός, οπότε κατ επέκταση και κάθε λέξη είναι ένας αριθμός.
Μια τεράστια γνώση κλειδωμένη-κωδικοποιημένη μέσα λέξεις λόγω της μαθηματικών τιμών που έχουν. Ένας από τους Πρωτοπόρους επί του θέματος ήταν ο μέγιστος Πυθαγόρας. Οι αριθμοί, τα σχήματα, η αρμονία και τα άστρα έχουν κάτι κοινό, έτσι αντίστοιχα τα μαθηματικά (αριθμοί) η γεωμετρία (σχήματα) η αρμονία(μουσική) και η αστρο-νομία (αστήρ=α-χωρίς- στήριγμα + φυσικοί νόμοιπου τα διέπουν) ήταν αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα, που με την συγκεκριμένη σειρά που αναφέραμε ήταν η σκάλα για την εξέλιξη (=εκ -του- έλικος, DNA) του νου-ψυχής προς τον Δημιουργό. Έναν Δημιουργό που δημιούργησε βάσει αυτών των τεσσάρων επιστημών. 27 σύμβολα-αριθμοί με αριθμητική αξία συνθέτουν το Ελληνικό Αλφάβητο, 3 ομάδες από 9 σύμβολα-αριθμούς η κάθε ομάδα, με άθροισμα κάθε ομάδας 45, 450, 4.500.
ΑΛΦΑ = 1+30+500+1= 532 =>5+3+2= 10 => 1+0= 1
ΕΝ = 5+50 = 55 => 5+5 = 10 => 1+0= 1
ΟΜΙΚΡΟΝ = 70+40+10+20+100+70+50= 360, όσες και οι μοίρες του κύκλου
Για να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τα νοήματα των εννοιών των λέξεων της Αρχαίας Ελληνικής γλώσσης πρέπει πρωτίστως να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την ίδια την Ελληνική γλώσσα.
Η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία δεν είναι βασισμένη στο ότι κάποιοι απλά καθίσαν και συμφώνησαν να ονομάζουν ένα αντικείμενο «χ» ή «ψ» όπως όλες οι υπόλοιπες στείρες γλώσσες του κόσμου. Η Ελληνική γλώσσα είναι ένα μαθηματικό αριστούργημα το οποίο θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε.
Η αρχή των πάντων είναι το ίδιο το Ελληνικό Αλφάβητο (το οποίο φυσικά δεν το πήραμε από κάποιον άλλον όπως θα δούμε παρακάτω διότι εκ των πραγμάτων δεν γίνεται). Τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου στο σύνολο τους ήταν 33 όσοι και οι σπόνδυλοι, οι 5 τελευταίοι σπόνδυλοι (που παίζουν τον ρόλο της κεραίας) έχουν άμεση σχέση με τον εγκέφαλο και αντιστοιχούν στα 5 τελευταία άρρητα γράμματα τα οποία γνώριζαν μόνο οι ιερείς* ένα από αυτά ήταν η Σώστικα (ή Γαμμάδιον) η οποία στα λατινικά έγινε swstika και οι Ναζί το έκλεψαν και την ονομάσανε Σβάστικα. Το σύμβολο αυτό είναι του ζωογόνου Ηλίου (Απόλλωνα), οι Ναζί το αντέστρεψαν για να συμβολίσουν το αντίθετο του ζωογόνου Ήλιου, δηλαδή του σκοτεινού θανάτου.
Υπήρχαν ακόμα κάποια γράμματα τα οποία στην πάροδο του χρόνου καταργήθηκαν όπως το Δίγαμμα (F), Κόππα (Q), Στίγμα (S'), Σαμπί (ϡ)
Ο Πυθαγόρας μας ενημερώνει για τα 3 επίπεδα της Ελληνικής γλώσσας τα οποία είναι τα εξής:
1. ομιλών
2. Σημαίνον (α. σήμα, β. σημαινόμενο)
3. Κρύπτον (α. διαστήματα β. κραδασμός γ. λεξάριθμος δ. τονάριθμος)
-Το πρώτο είναι η ομιλία
-Το δεύτερο είναι η σχέση του σήματος με το σημαινόμενο που θα αναλύσουμε παρακάτω
-Το τρίτο είναι το διάστημα (απόσταση & χρόνος), ο κραδασμός (που αφυπνίζει τον εγκέφαλο μέσω ιδιοσυχνοτήτων από τους δημιουργηθέντες παλμούς - Παλλάδα Αθηνά) ο λεξάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με αριθμούς) και ο τονάριθμος (σχέση γραμμάτων και λέξεων με μουσικούς τόνους)
Το κάθε γράμμα αντιστοιχούσε σε έναν αριθμό, αλλά και σε έναν μουσικό τόνο άρα γράμμα=αριθμός=τόνος (μουσικός), πράγμα που φανερώνει ότι στη γλώσσα μας πίσω από τα γράμματα-λέξεις υπάρχουν αριθμοί (λεξάριθμοι) και μουσικοί φθόγγοι (τονάριθμοι).
Οι 4 αδελφές επιστήμες κατά τον Πυθαγόρα ήταν:
1. Αριθμοί (μαθηματικά)
2. Σχήματα (Γεωμετρία)
3. Μουσική (Αρμονία)
4. Αστρονομία
Οι επιστήμες αυτές είναι αλληλένδετες και βρίσκονται η μια μέσα στην άλλην όπως οι Ρωσικές μπαμπούσκες. Συνδυάστε τώρα το αλφάβητο που εσωκλείει αριθμούς και μουσικούς τόνους με τις 4 αυτές επιστήμες.

1.Αστρονομία= αστηρ + νόμος, α-στηρ = αυτό που δεν στηρίζεται, άρα αστρονομία= οι συμπαντικοί νόμοι που διέπουν αυτό που δεν στηρίζεται κάπου, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την μουσική (αρμονία), σχήματα (γεωμετρία) αριθμούς (μαθηματικά) και όλα αυτά με τον Αιθέρα ο οποίος περιβάλει τις ουράνιες σφαίρες.
2.Ο Πυθαγόρας άκουγε την αρμονία (μουσική) των ουρανίων Σφαιρών άρα μιλάμε μια γλώσσα η οποία έχει να κάνει με την ροή του σύμπαντος.
Η Ελληνική γλώσσα είναι η μοναδική η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Η/Υ λόγω της μαθηματικότητας και μουσικότητας όχι μόνο του Αλφαβήτου-λέξεων, αλλά και των μαθηματικών εννοιών που γεννώνται π.χ. η λέξη ΘΕΣΙΣ γίνεται: συνΘεσις, επίΘεσις, κατάΘεσις, υπόΘεσις, εκΘεσις, πρόσΘεσις, πρόΘεσις, ανάΘεσις, διάΘεσις, αντίΘεσις κτλ κτλ αν τώρα αυτές τις λέξεις τις μεταφράσουμε στα Αγγλικά είναι εντελώς άσχετες μεταξύ τους.
Το ότι δεν γίνεται το Αλφάβητο να είναι αντιγραμμένο από κάπου αλλού φαίνεται από το ότι εν έτη 2300 π.Χ. (με μελέτες της Τζιροπούλου και άλλων και όχι το 800 π.Χ.) ο Όμηρος ήδη έχει στην διάθεση του 6.500.000 πρωτογενής λέξεις (πρώτο πρόσωπο ενεστώτα & ενικού αριθμού) τις οποίες αν τις πολλαπλασιάσουμε Χ72 που είναι οι κλήσεις, θα βγάλουμε ένα τεράστιο αριθμό ο οποίος δεν είναι ο τελικός, διότι μην ξεχνάμε ότι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι στείρα, ΓΕΝΝΑ.
ΑΝ συγκρίνουμε τώρα π.χ. την Αγγλική γλώσσα που έχει 80.000 λέξεις εκ των οποίων το 80% είναι Ελληνικές όπως μας ενημερώνει το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, και μετρήσουμε ότι αυτή η στείρα γλώσσα εξελίσσεται 1000 χρόνια, μπορούμε αβίαστα να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι ο Όμηρος παραλαμβάνει μια γλώσσα η οποία έχει βάθος στον χρόνο 100.000 π.Χ? 500.000 π.Χ.? ποιος ξέρει...
Όμως η απόλυτη απόδειξη είναι η ίδια η μαθηματικότητα της, η οποία δεν υπάρχει σε καμία άλλη γλώσσα του πλανήτη. Μην ξεχνάμε ακόμα το ότι ο Δημιουργός χρησιμοποιεί μαθηματικά για την δημιουργία, άρα η γλώσσα μας έχει αναγκαστικά σχέση με την πηγή (root-0/1).
Πριν όμως από το «Κρύπτον» υπάρχει το «Σημαίνον», δηλαδή η σύνδεση των λέξεων με τις έννοιες αυτών. Είπανε νωρίτερα ότι οι ξένες διάλεκτοι ορίστηκαν κατόπιν συμφωνίας, δηλαδή κάποιοι συμφώνησαν ότι το τάδε αντικείμενο θα το ονομάσουν «Χ», κάτι που κάνει τις γλώσσες στείρες, άρα δεν μπορούν να γεννήσουν νέες λέξεις, άρα δεν υπάρχει μαθηματικότητα, άρα δεν δύναται να περιγράψουν νέες έννοιες που υπάρχουν στην φύση, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος εφόσον δεν μπορεί να περιγράψει μέσω των νέων λέξεων καινούριες έννοιες μένει στο σκοτάδι, έτσι οι νευρώνες του εγκεφάλου δεν γεννούν νέους εν αντιθέσει με όσους χρησιμοποιούν την Ελληνική. Πως θα μπορούσε π.χ. ο Άγγλος ή ο Γάλλος ή ο Χ, Υ με μια λέξη που έχει 10 έννοιες να περιγράψει με ακρίβεια άρα και σαφήνεια μια βαθύτερη έννοια; πόσο μάλλον τις πολλαπλές πλευρές αυτής; δεν μπορεί, να λοιπόν το γιατί όλα ξεκίνησαν εδώ. Το Σημαίνον λοιπόν είναι η σύνδεση του σήματος με το σημαινόμενο, δηλαδή η ίδια η λέξη είναι δημιουργημένη με τέτοιο τρόπο που περιγράφει την έννοια που εσωκλείνει μέσα της.
Παράδειγμα: Η ονοματοδοσία της λέξης ΚΑΡΥΟΝ (Καρύδι) προέρχεται από μια παρατήρηση της φύσης (όπως όλες οι λέξεις), δηλαδή όταν δυο κερασφόρα ζώα (Κριοί, τράγοι κτλ) τρα.κάρ.ουν με τα κέρ.ατα τους ακούγεται το «κρακ» ή «καρ», ο ήχος αυτός έδωσε το όνομα «κέρας» (κέρατο) το κέρας έδωσε το όνομα κράτα ή κάρα (κεφάλι) και το υποκοριστικό αυτού το Κάρυον (μικρό κεφάλι). το Κάρυον (καρύδι) μοιάζει καταπληκτικά με το ανθρώπινο κεφάλι και το εσωτερικό του με εγκέφαλο.
Το Υ είναι η ρίζα του ρήματος ΥΩ (βρέχω) όπου υπάρχει το Υ υπάρχει κοιλότητα (ή κυρτότητα) δηλαδή θηλυκώνει κάτι, η βροχή (υγρό στοιχείο) μπαίνει (θηλυκώνεται) μέσα στην γη.
Το μουσικό - αριθμητικό αλφάβητο δημιουργεί μουσικο - μαθηματικές λέξεις οι οποίες περιγράφουν αντίστοιχες έννοιες, οι οποίες προέρχονται από την παρατήρηση της φύσεως δηλαδή της Δημιουργίας άρα κατ επέκταση του ίδιου του Δημιουργού, αλλά η ερώτηση είναι πόσες χιλιετίες μπορεί να χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το τέλειο μαθηματικό σύμπλεγμα που τα γράμματα είναι αριθμοί και συνάμα μουσικοί τόνοι και οι λέξεις δηλαδή το σύνολο των αριθμών και των μουσικών τόνων κρύβουν μέσα τους εκτός από σύνθετες μουσικές αρμονίες, έννοιες οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες αλλά κατόπιν εκτενέστατης παρατηρήσεως της φύσης;
Ευλόγως λοιπόν ο Αντισθένης μας υπενθυμίζει «Αρχή σοφίας η των ονομάτων επίσκεψις»


https://gr.news.yahoo.com/
http://ofis780.blogspot.gr/2014/09/o.html

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!!! 26 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ!!!ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ!!!


Ποσότητες του ραδιενεργού καισίου 137 εντόπισαν επιστήμονες σε περιοχές της Βορειοδυτικής Ελλάδας, γεγονός που αποδεικνύει ότι, 26 χρόνια μετά, το Τσερνόμπιλ εξακολουθεί να στοιχειώνει μεγάλες εκτάσεις εδαφών της χώρας.
Η έρευνα των ελλήνων ειδικών από τα Πανεπιστήμια της Αθήνας και των Ιωαννίνων παρουσιάστηκε χθες στο Πανελλήνιο Συμπόσιο Πυρηνικής Φυσικής που πραγματοποιείται στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Αυτό που προκαλεί έκπληξη στους ειδικούς είναι ότι το καίσιο 137, το οποίο αποτελεί ένα ανθρωπογενές στοιχείο – κατάλοιπο πυρηνικής έκρηξης – έμεινε στις ίδιες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες έπεσε πριν από 26 χρόνια. Το καίσιο 137 είναι κατεξοχήν ραδιενεργό στοιχείο αλλά επί του παρόντος στη χώρα μας κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι επιπτώσεις είχε ή έχει στον άνθρωπο και στο οικοσύστημα. Εντοπίστηκε βεβαίως σε μικρότερες ποσότητες από ό,τι στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όμως όλα αυτά τα χρόνια ούτε τα χιόνια ούτε οι βροχές στάθηκαν ικανές να ξεπλύνουν τα εδάφη από την παρουσία του. Ο μεγαλύτερος όγκος του καισίου 137 – που εκπέμπει ακτινοβολία Γ – βρίσκεται στα πρώτα 10 εκατοστά του εδάφους.
«Τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις καισίου 137 εντοπίσαμε στο βόρειο τμήμα του Νομού Τρικάλων και στο νότιο τμήμα του Νομού Γρεβενών», λέει στα «ΝΕΑ» ο Θανάσης Γκοντελίτσας, επίκουρος καθηγητής Ορυκτοχημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, που μετείχε στην έρευνα. «Επισκεφθήκαμε περιοχές στις οποίες, όπως είχε αποδειχθεί από μετρήσεις που είχε διενεργήσει τη δεκαετία του 1990 ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος, είχαν κατακαθήσει μεγάλες ποσότητες καισίου 137, προερχόμενες από την έκρηξη στον πυρηνικό αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ».
Τα δείγματα που έλαβαν οι ειδικοί έδειξαν ότι τα κατάλοιπα εκείνης της καταστροφής δεν έχουν εξαλειφθεί από εδάφη της χώρας.
Ο κ. Γκοντελίτσας μαζί με τον Θοδωρή Μερτζιμέκη, επίκουρο καθηγητή Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και τον τελειόφοιτο φοιτητή Γιάννη Ιωαννίδη, έλαβαν δείγματα εδάφους σε βάθος μέχρι 30 εκατοστά από μη καλλιεργούμενες εκτάσεις ημιορεινών περιοχών των δύο νομών. Τα αποξήραναν με αέρα και τα κοσκίνισαν ώστε κάθε σωματίδιο εδάφους να είναι μικρότερο από 2 χιλιοστά. Στη συνέχεια τα μετέφεραν στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου με τη μέθοδο της φασματοσκοπίας ακτίνων Γ υψηλής διακριτικής ικανότητας, και υπό την εποπτεία του καθηγητή Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, μέτρησαν πόσο επιβαρημένα ήταν τα δείγματα από τη ραδιενέργεια του εκλύθηκε από το Τσερνόμπιλ. Διαπίστωσαν ότι η περιεκτικότητα των εδαφών σε καίσιο 137 κυμαινόταν ως επί το πλείστον από 20 μπεκερέλ αν κιλό χώματος μέχρι 97 μπεκερέλ η μέγιστη τιμή, που συνιστά «ανησυχητικό επίπεδο».
Το καίσιο 137 δεν υπάρχει μόνο του στη φύση. Προέρχεται από εκρήξεις σε πυρηνικούς αντιδραστήρες ή πυρηνικές δοκιμές. Ακόμη και από εκρήξεις ατομικών βομβών. Αν μπορούσε κανείς να δει με μικροσκόπιο τα εδάφη της χώρας στα οποία υπάρχει ακόμη, θα έβλεπε άτομα καισίου προσκολλημένα σε σωματίδια εδάφους. «Το γεγονός ότι ακόμη και σε βάθος μόλις πέντε εκατοστών εντοπίστηκε καίσιο 137 σημαίνει ότι όλα αυτά τα χρόνια παρέμεινε έτσι όπως έπεσε για πρώτη φορά».


Ποια είναι η Ορσηίδα; Ερώτηση προς τους απανταχού ελληνο-χριστιανούς!

Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε Έλληνα, οποιουδήποτε μορφωτικού επιπέδου, οπουδήποτε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, ποια είναι η Σάρρα;… αναμφίβολα θα πάρετε έναν τεράστιο
αριθμό ικανοποιητικών απαντήσεων. Αν όμως ρωτήσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, του πλέον υψηλού μορφωτικού επιπέδου, από δασκάλους μέχρι ακαδημαϊκούς, ποια είναι η Ορσηίδα;

(η έρευνα αυτή έγινε τα τελευταία δυο χρόνια από μένα τον ίδιο, σε εκτεταμένο δείγμα)… θα πάρετε όλες της απίθανες απαντήσεις –εκτός απ την πραγματική- ότι η Ορσηίδα… είναι η Προμήτηρα των Ελλήνων!
Αυτή η θλιβερή, καθολική άγνοια των προγόνων μας, είναι και η καλύτερη απόδειξη της απόλυτης ιστορικής αφασίας των ελλήνων! Όχι μόνο δεν ξέρουν ότι έχουν προπάτορά τους τον Έλληνα, τον γιο του Δευκαλίωνα, αλλά ουτε και οι πλέον μορφωμένοι Έλληνες δεν γνωρίζουν, ότι η σύζυγός του Ορσηίδα, είναι η ιστορική μητέρα των Ελλήνων!
Μάλιστα για τις ανάγκες αυτού του άρθρου, μάταια προσπάθησα να βρω στο διαδίκτυο έστω και μια εικόνα της μυθικής αυτής μητέρας των Ελλήνων! Αναγκάστηκα λοιπόν, να επισκευθώ το μόνο μέρος που (ξεναγούμενος μόλις προ καιρού συνειδητοποίησα και ο ίδιος την μεγάλη αυτή έλλειψη), τον “Ναό των Ελλήνων” στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, κατασκευασμένο (προ δεκαετίας) από τον υπεραθλητή (παγκοσμίου αναγνώρισης) μαραθωνοδρόμο Αριστοτέλη Κακογεωργίου.

Στο προαύλιο αυτού του “Ναού των Ελλήνων”, υπάρχει το μοναδικό πανελλαδικά μαρμάρινο σύμπλεγμα (ανδριάντας) της ολότελα άγνωστης μητέρας των Ελλήνων, που στην ιερή αγκαλιά της, κρατά τρυφερά τα παιδιά της Δώρο, Ξούθο, Αίολο, απ’ τους οποίους προήλθαν οι βασικές φυλές των Ελλήνων!
Μια άλλη δε παλαιότερη και συγκλονιστικότερη απόδειξη του ανελέητου διωγμού των προγόνων μας, προέρχεται κατ’ ευθείαν από την ελληνική γραμματεία. Στο ΤLG (θησαυρός ελληνικής γλώσσας) που περιλαμβάνει ένα σύνολο 8.000 βιβλίων και καλύπτει 2.500 χρόνων καταχωρημένη ελληνική γραμματεία, το όνομα αυτής της σημαντικής γυναίκας… υπάρχει μια και μοναδική φορά! Κάτι που έμμεσα αλλά απολύτως ξεκάθαρα δηλώνει, τον ασύλληπτο βαθμό κατακρεούργησης της ελληνικής γραμματείας, μια και “κάποιοι” φρόντισαν: «μηδέ η μνήμη αυτών να απομείνει»[1] έτσι, μόνο το 1-2% έφτασε μέχρι σε μας!
Ναι, μόνο μια και μοναδική φορά διασώζεται το όνομα της γλυκύτατης μητέρας των Ελλήνων, και βρίσκεται στον Απολλόδωρο 1.49, όπου διαβάζουμε:
ORSHIDA-
«Ο Δευκαλίων είχε από την Πύρρα τρία παιδιά, εκ των οποίων ο πρώτος ήταν ο Έλλην που γιος του Δια έλεγαν πως είναι. Δεύτερος δε ήταν ο Αμφικτύων, που βασίλευσε στην Αττική μετά τον Κραναό. Τρίτο δε παιδί ήταν μια κόρη η Πρωτογένεια. Από δε τον Έλληνα και την νύμφη Ορσηίδα εγεννήθη ο Δώρος. Ο Ξούθος και ο Αίολος. Ο ίδιος δε ο Έλληνας, αυτούς που πρωτύτερα ωνομάζοντο Γραικοί, Έλληνες τους ωνόμασε, εμοίρασε δε την χώρα στα παιδιά του, και ο μεν Ξούθος επήρε την Πελοπόννησο και από την κόρη του Ερεχθέως γέννησε τον Αχαιό και τον Ίωνα, από τους οποίους ωνομάσθηκαν οι Αχαιοί και Ίωνες. Ο δε Δώρος έλαβε την έξω της Πελοποννήσου χώραν και τους κατοίκους της ωνόμασε από τον εαυτό του Δωριείς. Ο δε Αίολος που ήταν βασιλεύς στα μέρη της Θεσσαλίας, ωνόμασε τους κατοίκους της Αιολείς». Απολλόδωρου Μυθολογία 1.49.5-13.
Σκεφτείτε, πως αν αυτή η μια και μοναδική αναφορά που υπάρχει σε ολόκληρη την ελληνική γραμματεία, είχε την τύχη των υπόλοιπων ελληνικών κειμένων, σίγουρα το όνομα αυτής της παν-ελλαδικής μητέρας… θα είχε χαθεί για πάντα!

Παρεμπιπτόντως, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και η γενεαλογία της αδελφής του Έλληνα Πρωτογένειας για την οποία διαβάζουμε: «Μετά τον κατακλυσμό (του Δευκαλίωνος) αρχομένων ήδη των αγώνων… ο Αέθλιος ο πατέρας του Ενδυμίωνος, επιμελήθη (την σύσταση) των Ολυμπιακών αγώνων, από τον όποιο (Αέθλιο) αθλήματα και αθλητές πήραν το όνομά τους»! Etymologicum Genuinum alpha.138.3 & Etymologicum Magnum 25.37.
Τελικά, η αλήθεια της ελληνικής δήλωση: «αρχή σοφίας, ονομάτων επίσκεψης» είναι αδιαμφισβήτητη. Δυστυχώς για μας αληθεύει εξίσου, πως η σοφή αυτή δήλωση αντικαταστάθηκε από την ανατρεπτική εβραιο-χριστιανική δήλωση: «αρχή σοφίας, φόβος Γιαχβέ»

Κάποτε έγραψα πως: «όπου λείπουν λέξεις, λείπουν σκέψεις». Εδώ προφανώς αληθεύει απολύτως, πως: «όπου λείπουν πατρώα ονόματα λείπουν και πατρώα φρονήματα»!
Ποια καλύτερη απόδειξη λοιπόν θέλετε για την ιουδαιο-χριστιανική λαίλαπα… όταν ολόκληρος ο ελληνικός λαός, γνωρίζει και τιμά ως δικούς του, τους αναρίθμητους προγόνους των Εβραίων, αλλά αγνοεί παντελώς τα όνομα των δικών του προπατόρων;

Μ. Καλόπουλος


“ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”

Deorum lingua est lingua Graecorum”
(Η γλώσσα των θεών είναι η Ελληνική γλώσσα)
“Totum Graecorum est”
(Όλα είναι Ελληνικά) *['Ολα προέρχονται από τους Έλληνες]

“Nihil Graeciae humanum, nihil sanctum”
(Τίποτα δεν είναι πιο ανθρώπινο, πιο ιερό από την Ελλάδα)
Marcus Tullius Cicero (106 b.c. – 43 b.c.) [Λατίνος κλασικός]


“‘Though Greece was conquered, she defeated the conqueror
and imported the arts in the uncivilized Latium””
(Παρ’ ότι η Ελλάς κατακτήθηκε, αυτή νίκησε τον κατακτητή
και εισήγαγε τις τέχνες στο απολίτιστο Λάτιο)
Quintus Horatius Flaccus (65 b.c. – 8 b.c.) [Ρωμαίος λυρικός ποιητής]

“What the mind and the heart is for a human being, Greece is for humanity”
(Ό,τι το μυαλό και η καρδιά είναι για το ανθρώπινο σώμα, είναι η Ελλάς για την ανθρωπότητα)
Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) [Γερμανός συγγραφεύς]

“Damned Greek, you found everything; philosophy, geometry,
physics, astronomy… you left nothing for us”
(Καταραμένε Έλληνα ανακάλυψες τα πάντα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία… δεν άφησες τίποτα για εμάς)
Johann Christoph Friedrich von Schiller (1759-1805)
[Γερμανός ποιητής, φιλόσοφος και Ιστορικός]

“Greece was the real cradle of liberty in which the earliest
republics were rocked. We are the pupils of the great men,
in all the principles of science, of morals, and of good government”.
(Η Ελλάς υπήρξε το αληθινό λίκνο της ελευθερίας στο οποίο σφυρηλατήθηκαν οι πρώτες πολιτείες. Εμείς είμαστε οι μαθητές [αυτών] των μεγάλων ανδρών,σε όλες τις αρχές της επιστήμης, της ηθικής και της καλής διακυβέρνησης)
William Cullen Bryant (1794-1878) [Αμερικανός ρομαντικός ποιητής]

”If in the library of your house you do not have the works of the ancient
Greek writers, then you live in a house with no light”.
(Εάν στη βιβλιοθήκη του στπιτιού σου δεν έχεις τα έργα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων, τότε ζεις σε ένα σπίτι χωρίς φως)
George Bernard Shaw (1794-1878) [Ιρλανδός θεατρικός συγγραφεύς]
“If it is true that the violin is the most perfect of musical instruments, then Greek is the violin of human thought”

(Εάν αληθεύει πως το βιολί είναι το τελειότερο των μουσικών οργάνων, τότε Ελληνικό είναι το “βιολί” της ανθρώπινης σκέψης)
Helen Adams Keller (1880-1968) [Αμερικανίδα συγγραφεύς, "ακτιβίστρια" και λέκτωρ]

“The only way for us to become great, or even inimitable if possible, is to imitate the Greeks”
(Ο μόνος τρόπος για εμάς να γίνουμε σπουδαίοι ή ακόμη και απαράμιλλοι, αν αυτό είναι δυνατό, είναι να μιμηθούμε τους Έλληνες)
Johann Joachim Winckelmann (1717-1768) [Γερμανός ιστορικός και αρχαιολόγος]

“We have to admit that the whole Islam, except the religion, was Greek.
Betrayal against the Greeks by the Islamic nations, equals betrayal against their own nature”
(Πρέπει να παραδεχτούμε πως όλο το Ισλαμ, εκτός της θρησκείας, ήταν Ελληνικό. Προδοσία
ενάντια των Ελλήνων από τα Ισλαμικά έθνη, ισούται με προδοσία ενάντια στην ίδια τους τη φύση)
Ibn Khaldun (1332-1406) [Άραβας ιστορικός, λόγιος, θεολόγος και πολιτικός]

“Except the blind forces of nature, nothing moves in this world which is not Greek in its origin”
(Εκτός των τυφλών δυνάμεων της φύσεως, τίποτα δεν κινείται σε αυτόν τον κόσμο που να μην είναι Ελληνικό στις καταβολές του)
Sir Henry James Sumner Maine (1822-1888) [Συγκριτικός νομολόγος και ιστορικός]

“In the Greeks alone we find the idea of that which we would like to be and produce… from the Greeks we take something more than earthly – almost godlike”.
(Στους Έλληνες και μόνο βρίσκουμε την ιδέα αυτού που θα θέλαμε να είμαστε και να παράγουμε… από τους Έλληνες παίρνουμε κάτι περισσότερο από γήινο – σχεδόν θεϊκό)
Wilhelm Von Humboldt (1767-1835) [Διπλωμάτης, φιλόσοφος και λόγιος]

“It is great to descent from Greece, the land that gave the light to the world”
(Είναι σπουδαίο να κατάγεσαι από την Ελλάδα, τη χώρα που έδωσε το φως στον κόσμο)
Victor Hugo (1802-1855) [Γάλλος ποιητής]
“We are children of the Greeks”
(Είμαστε παιδιά των Ελλήνων.)
Frederich II Βασιλιάς της Πρωσσίας (1712-1786)
 
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/10/blog-post_8721.html

Ο μεμέτης Ερντογάν παρατάσεται!!! Να δούμε όμως τί θα κάνει ο Βλαδίμηρος!!! Αρχίζει το πανηγύρι λέτε ??? (video)

Το «Χιλιάρμενο»… μαζώχτηκε στα ελληνικά ύδατα!!! (;) Έρχονται ο «κοντός Μόσκοβος» και το «Ποθούμενο»;…


«Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, θα ’ρθεί το ποθούμενο»…(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)
Η ξαφνική μάζωξη τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο με επιθετική διάταξη κατά της Ελλάδας είναι ένα γεγονός που, σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά θέματα και γενικότερα στην περιοχή μας, φέρνει τα πράγματα ακόμα πιο κοντά σε μια πολεμική αναμέτρηση! Έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ότι πλήθος καραβιών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και είχε διάθεση προέλασης προς τις Κυκλάδες!… Κι όλα αυτά, ενώ γύρω μας συντελούνται απίστευτες σχεδόν κοσμογονικές αλλαγές…
Κατά πρώτο λόγο στα ελληνοτουρκικά ζητήματα. Είναι αναμφίβολο ότι τον τελευταίο καιρό η Τουρκία έχει λάβει επιθετική στάση έναντι του μείζονος ελληνισμού, εκμεταλλευόμενη πλήρως και την ανακατάταξη δυνάμεων που παρατηρείται την ίδια χρονική περίοδο στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό. Η Ελλάδα και η κοινωνία της αδυνατούν να βγουν από την οικονομική κρίση και την κρίση αξιών και οδηγήθηκαν σε ένα εφιαλτικό υπαρξιακό αδιέξοδο. Έτσι, η Τουρκία (με δημογραφικό, αλλά και ψυχολογικό πλεονέκτημα έναντι της χώρας μας) προέβη σε μια σειρά δυναμικών και προκλητικών κινήσεων απέναντι στον ελληνισμό:
α) Ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Έρντογαν απείλησε ότι θα μετατρέψει ξανά την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης σε… ισλαμικό τέμενος! Κι αυτό, την ώρα που στην Ελλάδα συζητούν ακόμα για χτίσιμο τζαμιού σην Αθήνα…
β) Ο Έρντογαν επίσης δήλωσε δημόσια πέρσι, και εις διπλούν μάλιστα, ότι για τον ίδιο ΔΕΝ υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με την ονομασία «Κυπριακή Δημοκρατία»! Κάτι που θέτει υπό τουρκική ομηρεία τον ελληνοκυπριακό Νότο της Μεγαλονήσου…
γ) Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στη Θράκη, πόσο μάλιστα που στις πρόσφατες εκλογές οι «Τούρκοι» μειονοτικοί ανεδείχθησαν στις περιοχές Ροδόπης και Ξάνθης πρώτη πολιτική δύναμη!… Οι Έλληνες που αγωνίζονται για να διατηρηθεί η περιοχή αυτή στα όρια του ελληνικού κράτους, όπως π.χ. η Ελληνόψυχη δασκάλα Χαρά Νικοπούλου, αποτελούν διαχρονικό στόχο των Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ που εδρεύουν στη «σφηκοφωλιά» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής…
δ) Δεν χάνει επίσης την ευκαιρία η Άγκυρα να αμφισβητεί το νομικό καθεστώς του Αιγαίου πελάγους: δηλ. τον ελληνικό εναέριο χώρο και τα ελληνικά χωρικά ύδατα… Άλλωστε η Τουρκία επικαλείται ότι δεν έχει υπογράψει τη διεθνή σύμβαση των θαλασσών του 1982 (ανανέωση εκείνης του 1958), συνεπώς εμμένει στη θεωρία των «γκρίζων ζωνών» του Αρχιπελάγους και στο σχέδιο περί «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου και των πλουτοπαραγωγικών του πηγών.
ε) Επίσης η Άγκυρα, κατά τρόπο δόλιο, στηρίζει τόσο τις διεκδικήσεις της ΠΓΔΜ έναντι της ελληνικής Μακεδονίας («Μακεδονίας του Αιγαίου»), όσο και τον κρυφό πόθο των Αλβανών ανθελλήνων να εξαλείψουν την ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου μέσω της «μαλακής γενοκτονίας», που δεν είναι παρά αντιγραφή των όσων έκαναν οι Τούρκοι το 1955 σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο κατά των εκεί Ρωμηών. Όλα τα παραπάνω η Τουρκία τα καλύπτει υπό το κέλυφος του «ισλαμικού τόξου» και του «τουρκικού προστατευτισμού»…
Έρχεται λοιπόν τώρα και η εμφάνιση του τουρκικού πολεμικού στόλου στο Αιγαίο, ενώ τουρκικές στρατιές μαζεύτηκαν και έναντι του Αιγαίου και της Κύπρου! Κι όλα αυτά, ενώ την ίδια στιγμή η Ουκρανία «βράζει» και η Ρωσία ετοιμάζεται για προέλαση προς νότο και έξοδό της στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου και του Ινδικού… Ετοιμάζεται άραγε η Άγκυρα για πόλεμο με την Ελλάδα και όχι μόνο;
Όλα αυτά όμως θύμισαν σε πολλούς την προφητική φράση του Πατροκοσμά του Αιτωλού, ο οποίος τον 18ο αιώνα (πριν από σχεδόν 250 χρόνια!) είχε πει ενώπιον του σκλαβωμένου τότε γένους: «Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, θα ’ρθεί το ποθούμενο»! Άλλες εκδοχές της ως άνω προφητικής ρήσης: «Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, τότε θα ’ρθεί». Και: «Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, θα ’ρθεί το ποθούμενο»…
Ερμηνείες των παραπάνω. Τι είναι το περίφημο «χιλιάρμενο»; Χιλιάρμενο = υπερσυγκέντρωση πλοίων, μας λέει η ελληνική γλώσσα! Και το περιβόητο «ποθούμενο», για το οποίο τόσα και τόσα ειπώθηκαν κατά καιρούς, δεν είναι παρά ο πόθος του ελληνικού γένους απελευθέρωσης των υπόδουλων εδαφών και δημιουργίας της Μεγάλης Ελλάδας (δηλ. η Μεγάλη Ιδέα)!… Τέλος, Άσπρη Θάλασσα είναι το Θρακικό πέλαγος, ακριβώς πάνω από το Αιγαίο, δηλ. τα ύδατα νοτίως της Μακεδονίας και της Θράκης (καλύπτει νήσους όπως η Θάσος, η Σαμοθράκη, η Λήμνος κτλ.). Λέγεται έτσι σε αντιδιαστολή προς τη Μαύρη Θάλασσα, που δεν είναι παρά ο Εύξεινος Πόντος.
Τι ακριβώς συμβαίνει λοιπόν; Ζούμε άκρως δραματικές ημέρες! Αυτό είναι πλέον το μόνο βέβαιο. Η Ελλάδα έχει οδηγηθεί σε πλήρες πολιτικό αδιέξοδο. Παρά τα περί «πρωτογενούς πλεονάσματος» και «εξόδου στις αγορές» είναι παραπάνω από σίγουρη η λήψη νέων, ακόμη πιο σκληρών, μέτρων κατά του λαού!… Κάτι που οδηγεί νομοτελειακά στην απόλυτη κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας… Θα είναι μήπως ένας πόλεμος το φοβερό εκείνο γεγονός που θα εκτονώσει την ελληνική κρίση; Θα είναι άραγε μία νέα ελληνοτουρκική σύρραξη η τελική λύση του ελληνικού προβλήματος; Τότε είναι λοιπόν που θα επέμβει ο «κοντός Μόσκοβος» (δηλ. ο Βλαντίμιρ Πούτιν) και θα απελευθερώσει την Κωνσταντινούπολη, αποδίδοντάς την στους Έλληνες και εκπληρώνοντας έτσι τις Γραφές; Εκείνος που Πρέπει είχε πει κάποτε: «Μόνο με αίμα, παιδάκι μου, θα γίνει η νέα αρχή»…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
cretanpatriot.wordpress.com
http://polemiko-imerologio.gr

Βίντεο: Με κόλαση πυρός "υποδέχθηκαν" τα ρωσικά πολεμικά το "Barbaros" στο οικόπεδο 3 της ΑΟΖ Κύπρου!

ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!! ΕΑΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ > (ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ)

PRODOTES1

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, 199 Εθνοπροδότες βουλευτές, στο Ναό της Δημοκρατίας, ψήφισαν την παραίτηση άνευ όρων και αμετακλήτως από κάθε ασυλία της Εθνικής κυριαρχίας της Πατρίδος μας. Ψήφισαν την καθολική δήμευση της Εθνικής περιουσίας. Ψήφισαν το PSI, όπου στο βωμό της διάσωσης των τραπεζών, έγιναν θυσία οι αποταμιευτές – ομολογιούχοι. Ψήφισαν την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Ψήφισαν την δραστική μείωση του κατώτατου μισθού, των κύριων συντάξεων και των επικουρικών. Ψήφισαν σωρεία απολύσεων στο Δημόσιο, ψήφισαν το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.


http://www.express.gr/news/finance/564206oz_20120213564206.php3

Στις 12 Φεβρουαρίου 2012, η Προδοτική Κυβέρνηση Παπαδήμου, που σχηματίστηκε στις 11 Νοεμβρίου 2011, υποστηριζόμενη από τους Εθνοκτόνους Προέδρους της ΝΔ (Σαμαράς), του ΠΑΣΟΚ (Παπανδρέου) και του ΛΑΟΣ (Καρατζαφέρης), ψήφισε την υπαγωγή της Ελλάδος στο Αγγλικό Δίκαιο – άλλως το δίκαιο των δανειστών – και με την υπογραφή της, αυτή η κυβέρνηση, παρατήθηκε από την προστασία που μας παρείχε το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ιστορία θα καταγράψει τον προδοτικό ρόλο αυτών των πολιτικών προσώπων για τα όσα ψήφισαν στις 12 Φεβρουαρίου 2012 εναντίον των συμφερόντων της Πατρίδος μας και του λαού της. Στην Ιστορία, θα καταγραφεί αυτή η ημερομηνία ως αποφράδα ημέρα, ως η Άλωση της σύγχρονης Ελλάδος.

Επί σειρά ετών, κάποιοι μεταξύ αυτών και ο υπογράφων σε μια προσπάθεια ενημέρωσης του λαού μας, με αδιάσειστα στοιχεία αποκαλύπτουμε τον Εφιαλτικό ρόλο που παίζουν στις ημέρες της ζωής μας, αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίστηκαν με τη μορφή αρνιού και μετατράπηκαν στην πορεία σε αιμοσταγείς λύκους.

Ως εκ τούτου, παρακάτω θα σας παραθέσω την προσπάθεια συμπολιτών μας, οι οποίοι προσέφυγαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους, για την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, από τις ελληνικές κυβερνήσεις!! Σημειώστε, πως η απάντηση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μου γνωστοποιήθηκε από έναν εξ εκείνων που είχαν προσφύγει στην ΕΕ.

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ:

anafora-prodotes1

Ο αναφέρων δηλώνει ότι η ελληνική κυβέρνηση παραβιάζει το άρθρο 28 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ (το δικαίωμα διαπραγμάτευσης συλλογικών συμβάσεων και συλλογικής δράσης). Υποστηρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε, με μη δημοκρατικό τρόπο, νόμο που καταργεί το δικαίωμα των συλλογικών συμβάσεων, αντικαθιστώντας τις με σημαντικά πιο αδύνατες ρυθμίσεις. Ο αναφέρων ζητεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να διερευνήσει κατά πόσον είναι νόμιμο να υπονομεύεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο το δικαίωμα που προβλέπεται από το άρθρο 28.

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (30/4/2014):

 

Σύμφωνα με τη Συνθήκη για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Συνθήκη για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει γενική αρμοδιότητα παρέμβασης. Μπορεί να το πράττει μόνο σε περίπτωση που πρόκειται για ζήτημα σχετικό με το δίκαιο της ΕΕ. Αναφορικά με την πιθανή εφαρμογή του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 51 παρ. 1 αυτού οι διατάξεις του Χάρτη απευθύνονται στα κράτη μέλη, μόνον όταν αυτά εφαρμόζουν το δίκαιο της Ένωσης.

Το Μνημόνιο Συνεννόησης για τις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής και το Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής, στο πλαίσιο του Δευτέρου Προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής είχα συναφθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ). Η Επιτροπή θεωρεί ότι εφ΄ όσον η Ελλάδα εφαρμόζει τα μέτρα βάσει τον εν λόγω Μνημονίου, εφαρμόζει τους όρους η υλοποίηση των οποίων θα επιτρέψει στο ΕΤΧΣ να χορηγήσει οικονομική βοήθεια. Ως εκ τούτου, οι προϋποθέσεις του προγράμματος που συμφωνήθηκε μεταξύ των ελληνικών αρχών και του ΕΤΧΣ, περιλαμβανομένων και των θεμάτων που έθιξε ο αναφέρων, δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του κοινοτικού δικαίου. Σύμφωνα με το άρθρο 51 παρ. 1 του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων, οι διατάξεις του Χάρτη απευθύνονται στα κράτη μέλη μόνον όταν εφαρμόζουν το δίκαιο της Ένωσης.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Βάσει των διαθεσίμων πληροφοριών, δεν προκύπτει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα σχετίζεται με την εφαρμογή της νομοθεσίας της Ένωσης, αναφορικά με το ζήτημα που περιγράφει ο αναφέρων, εναπόκειται στα κράτη μέλη και μόνο να διασφαλίζουν την τήρηση των υποχρεώσεών τους όσον αφορά τα θεμελιώδη δικαιώματα – όπως απορρέουν από διεθνείς συμφωνίες και από την εσωτερική νομοθεσία τους.

Συνεπώς, θα μου επιτρέψετε να κλείσω με τον επίλογο ενός παλαιότερου άρθρου μου, ελαφρώς παραφρασμένο: «Άντε παιδιά κουράγιο. Λίγο δεβαριεδισμό, λίγο ακόμα παχυδερμισμό και θα φέρουμε πάλι τα σύνορα εκεί που ήταν το 1897. Εσύ σημερινέ Έλληνα, “ξύπνα” επιτέλους. Αρκετά ξαπόστασες στον καναπέ σου. Σήκω γιατί αν αρνηθείς αυτό το προσκλητήριο, κάποιοι είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν ακόμη και το μνήμα των προγόνων σου. “Ξύπνα” Έλληνα, η Πατρίδα σε περιμένει. Σώσε τη φαμίλια σου. Λίγο ακόμη παλικάρι μου και η Ελλάδα θα πεθάνει. Αφύπνισε και συμπαρέσυρε τους συμπολίτες σου και κυρίως τους νέους με το φρόνημά σου και την αγωνιστικότητά σου, σε πανεθνικό ειρηνικό ξεσηκωμό κατά της κυβερνήσεως των Μνημονίων. Στείλε το μήνυμά σου, σε εκείνους τους επιλήσμονες πολιτικούς-βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σ΄ αυτή την μειοδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, προκειμένου να τοποθετήσει την ταφόπλακα των ονείρων σου, της επιβίωσης της οικογένειάς σου και της ακεραιότητας της πατρίδος σου. Εδώ και τώρα βροντοφώναξέ τους πως δεν θα ξεχάσεις τα ονόματα όσων δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης και θύμισέ τους πως, έχει ο καιρός γυρίσματα και πως η Ιστορία επαναλαμβάνεται και εκδικείται»!!!

http://www.apostoloupanos.gr

http://harryklynn.blogspot.gr/2014/10/blog-post_74.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters