Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ



Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ΠΙΕΡΙΑΣ 12/3/13 Ω:11.00 ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ!

482759_10151483100854266_756282102_n.jpg
ΣΤΟ ΑΘΕΑΤΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΚΗ ΡΟΥΣΣΟ ΣΤΟΝ Skai Pierias

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ!!! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 

ΕΚΠΟΜΠΗ 
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/03/o-strathgos-e-a-gewrgios-a-fanths-ston-ska-pierias-12-3-13-w-11-.html 

Μια του Τούρκου ...Δυο του Τούρκου ..τρεις και του Απόλλωνα το κέρατο!

Υπάρχουν μικρά ψέματα ,υπάρχουν μεγάλα ψέματα και υπάρχουν και στατιστικές ! Γνωστή ατάκα που δείχνει ότι η στατιστική επιστήμη πολλές φορές χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο ώστε να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις!
Π.χ στατιστικά μπορείς να βρεις πόσα χιλιόμετρα πρέπει να έχεις διανύσει για να έχεις ένα υψηλό ποσοστό να πάθεις ατύχημα! Βέβαια αν το κάνεις έτσι θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα γιατί υπάρχουν και οδηγοί που ποτέ δεν παθαίνουν ατύχημα! Δύσκολη λοιπόν η κατανόηση της στατιστικής ! Βέβαια μέσα από λάθη μπορείς να αντιληφθείς και λύσεις!
Έχουμε έναν πλανήτη που διοικείτε από διάφορα "σκουλήκια" ! Μαύρες αδελφότητες ,άσπρες αδελφότητες ,πουά αδελφότητες ..από όλα έχει ο μπαξές! Φωτισμένοι και σκοτεινοί σε ένα αχταρμά επιβολής εξουσίας! Σκακιέρα ο πλανήτης και τελικός αποδέκτης όλων ο άνθρωπος!
Εγώ κατανοώ και τους επικυρίαρχους ,και τους πεφωτισμένους και τις αδελφότητες και τα μεμετια γειτονόπουλα μας! Είναι μια εποχή που χρειάζεται η πίεση, το αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι μεγάλο , είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ ... και τα κοιτάσματα και ΑΙΓΑΙΟΥ άλλα και ΑΛΑΣΚΑΣ άλλο τόσο! Νόμοι που μπορούν να σταθούν εμπόδιο αν υπάρξει δεδικασμένο μπορούν για Πλάκα να αλλάξουν την Ζωή σου και την δική μου μέσα σε ένα ..δευτερόλεπτο! Ναι τα κατανοώ τα μεμετια!
Επειδή λοιπόν είναι γνωστό ότι με ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ και διάφορες άλλες ομάδες ανα τον κόσμο είπα να σου γράψω αυτό το άρθρο ! Δες το σαν άρθρο κατανόησις ,σαν ένα συγκαταβατικό άρθρο!
Η δες το σαν ένα τρόπο γκεμπελισμου απέναντι στον ήδη υπάρχοντα πόλεμο μας!
Μεμετη φίλε μου , πιστεύω ότι ξύνεσαι στην γκλίτσα λάθος τσοπάνη! Κάθε μέρα παίρνεις εντολή να έρθεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις είτε παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ,είτε με διεκδικήσεις νησιών ,είτε ψάχνοντας σε λάθος μέρη να βρεις το θησαυρό του Αλί πασά!
Κατανοητό εκτελείς εντολές , άλλα δεν έχεις σκεφθεί ποτέ το θέμα της στατιστικής?
Δηλαδή τόσα πολλά χιλιόμετρα ,πάνω κάτω,πάνω κάτω ....γράφουνε στα νούμερα και ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! Από την άλλη ο πλανήτης μας κουνιέται συνέχεια τώρα τελευταία , φοβέρες κακοκαιρίες μπορεί να χτυπήσουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στις επόμενες μέρες ..... εσύ εκεί πάνω κάτω,πάνω κάτω! Γράφεις νούμερα σου ξαναλέω! Στατιστικά πλησιάζεις σε κάποιο σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ!
Βλέπεις εσύ και εγώ έχουμε μια διαφορετική αντίληψη του κόσμου ,εσύ ενώ πετάς και βλέπεις περίεργα πράγματα πάνω από το ΑΙΓΑΙΟ τα αναφέρεις και σου λένε μην συζητηθεί προς τα έξω ..και ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι του μυαλού ,εγώ γνωρίζω ότι εκτός από τους αετούς Έλληνες πετάνε και άλλα παράξενα όντα !!
Βέβαια πολλά από αυτά που σου λέω τώρα δεν θα μαθευτούν ,δεν θα μαθευτούν τα άσχημα όνειρα εφιάλτες πριν από κάθε αποστολή , δεν θα μαθευτούν οι αστοχίες υλικών και οργανων χωρίς κανένα λόγο !! Δεν θα μαθευτούν οι συμπτώσεις , οι συνχρονικοτητες που κάθε μέρα βιώνεις και με συνωμοτικό τρόπο και φόβο συζητάς με τους συνάδελφους σου ! Άλλα εγώ απλά θέλω να γνωρίζεις ότι τα γνωρίζω!
Θα μπορούσα να σου πω απειλές όπως ,για φαντάσου να σε έχουν λοκαρει 144 psi την ώρα που μπαίνεις πάνω από το ΑΙΓΑΙΟ ....!!
Άλλα δεν έχω λόγο να το κάνω , απλά θέλω αυτό το άρθρο που το ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και εσύ άλλα και άλλες ΟΜΑΔΕΣ να είναι ένα άρθρο μιας άτυπης αν θέλεις συμφωνίας ! Μιας φιλικής διάθεσης και ειρηνικής συμφωνία....Έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ,πρόσεχε μεμετη μου την επόμενη φορά ....μπορεί να έχεις ατύχημα! Μπορεί να έχεις σεισμό , μπορεί να πήξης στο Χιόνη ,μπορεί να πάθεις ανεμοβλογιά δεν ξέρω ...ξέρω όμως ότι έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ..και στατιστικά ..πλησιάζεις σε ώρα ΜΗΔΕΝ!
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ... 12/03/2013
STRANGER .... Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

http://www.katohika.gr/2013/03/mia-tou-tourkou-dio-tou-tourkou-treis-kai.html

Ιδαίοι Δάκτυλοι-Καρκίνος και Μαγνήτες...

Χρονοτοπία - Γράφει o Γιώργος Λεκάκης /
 
Το όρος Ίδη της Φρυγίας – κατά μια παράδοση - επήρε το όνομά του από τον υιό του Δαρδάνου και της Χρύσης, τον Ιδαίο, ο οποίος έφθασε στην Τρωάδα από την Σαμοθράκη, με τον πατέρα του. Αυτός ίδρυσε επί του όρους την λατρεία της Μεγάλης Μητέρας των Θεών, της «Ιδαίας Μητρός», Ρέας. Άλλωστε «ίδη» στα αρχαία ελληνικά εσήμαινε οιαδήποτε δενδρώδης έκτασις.
Η Ίδη της Φρυγίας εθεωρείτο μέρος ιερόν, γιατί εδώ διατριβούσε η μητέρα των θεών, Ρέα. Είχε ιδιαίτερο ναό επί του όρους, γι’ αυτό και εκαλείτο και Ιδαία. Αλλά και άλλα πολλά «μαγικά» συνέβησαν στο ιερό των Ελλήνων αυτό όρος της Φρυγίας.

Στην Ίδη, οι τοπικοί δαίμονες ονομάσθηκαν Ιδηίδες ή Ιδαίοι Δάκτυλοι. Τι σημαίνει όμως «Δάκτυλοι»; Σημαίνει αυτοί που δρουν (εκ του «δράκτυλοι», «από του δράσαι»), αυτοί που είναι δεκτικοί (< δέκτιλοι, «δεκτικοί των διδομένων») και αυτοί που δεικνύουν, δηλ. οι πρωτοπόροι (< δείκτυλοι «από του δι’ αυτών γίνεσθαι την δείξιν» - βλ. σχ. Ετυμολ. Ωρίων Γραμμ.).

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι ήσαν γίγαντες και έγιναν ακόλουθοι της Ρέας (και κατόπιν της Κυβέλης). Άλλωστε ήταν μαγικός ο τρόπος που γεννήθηκαν: Κατά μια παράδοση, η Ρέα ή ο Ζευς εκέλευσε τις ίδιες τις τροφούς τους, να πάρουν και να ρίξουν πίσω από το νεογέννητο σκόνη, από το ιερό χώμα, όπου θα γεννούσε η Μεγάλη Θεά. Από την σκόνη αυτή γεννήθηκαν οι Ιδαίοι Δάκτυλοι (βλ. σχ. Απολλ. «Αργοναυτικά»).
Η Κυβέλη τους εδίδαξε την εξόρυξη των μετάλλων, αλλά και την τήξη και κατεργασία του σιδήρου, δια του πυρός. Έτσι, έκτοτε ησχολούντο με την μεταλλουργία και την μαγεία. Στην μαγεία ανάγεται και η εφεύρεσις της μουσικής της λύρας, η οποία απεδίδετο σε αυτούς - επειδή τότε στην μαγεία συμπεριλαμβάνετο και η μουσική με την δύναμή της. (Η μουσική εθεωρείτο μαγεία έως και τον Μεσαίωνα). Αλλά και του δακτυλικού ρυθμού, που φέρει τ’ όνομά τους (στην μουσική, την ποίηση και τον χορό), αλλά και των «μαγικών τύπων της Εφέσου». Ησχολούντο επίσης και με την δακτυλιομαντεία, ένα είδος μαντείας με όργανο ένα μαγικό δακτυλίδι. Ο μάντης κρατούσε ένα δακτυλίδι, δεμένο από μια κλωστή και το άφηνε να κάνει κυκλική κίνηση πάνω από έναν κυκλικό πίνακα, όπου ήσαν σημειωμένα τα γράμματα του αλφαβήτου. Το δακτυλίδι σταματούσε πάνω από ένα γράμμα κάθε φορά φυσικά. Ο μάντης συνέθετε αυτά τα γράμματα και έδινε απάντηση σ’ εκείνον που ρωτούσε.

Οι Ιδαίοι Δάκτυλοι επέρασαν με τον Μύγδονα στην Ευρώπη. Επανήλθαν στην Σαμοθράκη – την γη τους πατρός τους. Οι γόητες και επιτήδειοι στις επωδούς, τις τελετές και τα μυστήρια Ιδαίοι Δάκτυλοι διέτριψαν στην Σαμοθράκη, όπου εξέπληξαν – όχι μετρίως – τους εγχωρίους κατοίκους και κάποιο χρονικό διάστημα και τον Ορφέα – φύσει διάφορος προς την ποίησή τους και την μελωδία τους, έγινε μαθητής τους και έπειτα πρώτος αυτός στους Έλληνες εδίδαξε τις τελετές και τα μυστήρια» - βλ. σχ Διόδωρος Σικ. V,64,4, Έφορος (FGrHist. 70 F 104 II 68), Ορφικά (“Testimonia” Fragm.15). Άλλωστε έως τα πρόσφατα χρόνια, οι γυναίκες της Σαμοθράκης εφημίζοντο ότι ξέρουν μαγεία και μαντεία, κληρονομικά από τον Ορφέα και τους Ιδαίους.
Από Φρυγία-Σαμοθράκη οι Ιδαίοι «επήγαν» στο όρος Ίδη της Κρήτης, του οποίου έγιναν οι πρώτοι κάτοικοι. Εκεί έσμιξαν με τους Κουρήτες και τους Κορύβαντες, κυρίως λόγω της κοινής λατρείας τους, της Ρέας, και ανέθρεψαν τον Δία. Ιδαίοι και Κορύβαντες ήσαν «πεπτωκότα πνεύματα» (άγγελοι), «καταδικασθέντα και φυλακισθέντα σε κορμιά ανθρώπων» (βλ. σχ. Πλούταρχος).

Ο «ιδαίος δάκτυλος»

Ας δούμε όμως τι ήταν ο αρχαίος μαγικός «ιδαίος δάκτυλος». Δεν ήταν τίποτ’ άλλο, από ένα σίδερο, ένα δακτυλίδι, ισχυρά μαγνητισμένο, το οποίο χρησιμοποιείτο στους ναούς τους, από ειδικούς ιερείς-ιατρούς, τους «ιδαίους ιατρούς», για θεραπευτικούς σκοπούς. Η Μεγάλη Μητέρα άλλωστε ελατρεύετο σε συγκεκριμένους βράχους (προφανώς μαγνήτες ή μαγνητισμένους), οι οποίοι είχαν προξενήσει το ενδιαφέρον των αρχαίων και επ’ αυτών μαγνήτιζαν διάφορα σιδερά ιερά αντικείμενα. (Παλαιά έλεγαν ότι ίσως για πρώτη φορά ο μαγνήτης να εμφανίσθηκε στην Σαμοθράκη). Επειδή η θεραπεία αυτή έκανε... θαύματα (θα τα έλεγαν οι χριστιανοί), έλεγαν πως ο «ιδαίος δάκτυλος» κατέχει μαγικές δυνάμεις. Μαγνητισμένα δακτυλίδια φορούσαν οι μεγάλοι μύστες, σε ορισμένες τελετές. Τέλος, από τα αρχαία χρόνια ήσαν γνωστοί οι σιδηροί κρίκοι της Σαμοθράκης (samothracia ferrea), προϊόν της αρχαίας σαμοθρακίτικης μεταλλοβιοτεχνίας, οι οποίοι εκοσμούντο με χρυσό εν είδει κοσμημάτων. Τέτοια δακτυλίδια ευρέθησαν στις ανασκαφές της Σαμοθράκης. Στην μαγική δύναμη του δακτυλιδιού επίστευαν έως τον Μεσαίωνα.

Έκτοτε, η Ιατρική αναπτύχθηκε, πέρασε από την μαγεία στην επιστήμη, και οι αρχαίοι μας πρόγονοι, ως σοφοί που ήταν, χρησιμοποίησαν τις γνώσεις των παλαιοτέρων. Έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον μαγνητισμό. Τον χρησιμοποίησαν και στην Ιατρική. Με αυτόν θεράπευαν παθήσεις των ματιών, εγκαύματα, πόνους αρθρίτιδος, πόνους τραυμάτων, φλεγμονές οστών, του μυικού́ συστήματος, οσφυαλγίες, κατάγματα, διαστρέμματα, δερματοπάθειες, ενώ με μαγνήτες πετύχαιναν μετατραυματικές και μετεγχειρητικές αποθεραπείες, κ.ά. Χαρακτηριστικά, η Ελληνίδα βασίλισσα της Αιγύπτου, η μακεδονικής καταγωγής όμορφη Kλεοπάτρα φορούσε στο μέτωπό της ένα κόσμημα από φυσικό μαγνήτη, για να καταπολεμά τους πονοκεφάλους και τα συμπτώματα της γήρανσης.

Ο σοφός Μ. Ψελλός (11ος αι., έργον «Περί λίθων δυνάμεων») γράφει πως «ο ιδαίος δάκτυλος θεωρείται ως ο δικαιότερος λίθος γιατί τελειοποιεί τις δίκαιες μίξεις, ενώ φθείρει όσες είναι παράνομες και αθέμιτες». Και πως ο μαγνήτης εάν αναλυθεί στο γάλα «οξυδορκίαν ποιεί και μελαγχολίαν ιάται». (Ακόμη σήμερα, η «διακρανιακή μαγνητική διέγερση» - TMS - χρησιμοποιείται σήμερα πειραματικά για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης!).
Για περισσότερα: Γ. Λεκάκη «Σαμοθράκη- Ιερά Νήσος», εκδ. «Ερωδιός», 2006.

Ο μαγνητισμός στην αρχαία Ελλάδα

Ένας βοσκός, ο Μάγνης, παρατήρησε, εκεί που έβοσκε τα πρόβατά του, πως τα καρφιά των υποδημάτων του και της βακτηρίας του, έλκονταν από την φύση, από βράχους και μέταλλα κάτω απ’ τα πόδια του. Αυτά τα μέταλλα ονομάσθηκαν εξ αυτού «μαγνήτες» και ο τόπος «Μαγνησία» (Μ. Ασίας) - βλ. σχ. Νίκανδρος ο Κολοφώνιος (2ος αι. μ.Χ. ο οποίος ήταν Έλληνας ποιητής, θεραπευτής και γραμματικός, από την Κλάρο, η οικογένειά του οποίου ήταν υπεύθυνη κληρονομικά για το ιερατείο του Απόλλωνος!), Πλίνιος, κ.ά. Άλλοι αναφέρουν πως ο μαγνήτης ευρέθη πρώτα στον Πόντο, άλλοι - όπως είπαμε - στην Σαμοθράκη.
Οι αρχαίοι συγγραφείς αναφέρουν πολλάκις τον μαγνήτη, που τον έλέγαν και «σιδηρίτη» και «ηράκλεια λίθο» (για την ισχυρή δύναμη και ολκή της ή γιατί πίστευαν πως πρώτα περί την πόλη Ηράκλεια ευρέθη) και «λυδία λίθο». Όλοι οι μεγάλοι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι κι επιστήμονες ασχολήθηκαν εκτεταμένα με τον μαγνητισμό.

Ο Πλάτων μας ενημερώνει ότι αυτή η πέτρα (μαγνήτης) δεν έλκει μόνο σιδερένια δακτυλίδια, αλλά δίνει αυτήν την ιδιότητα σε αυτά να έλκουν και αυτά με την σειρά τους τρίτα δακτυλίδια (αυτό που σήμερα λέγεται «μαγνητική επαγωγή»).

Σύμφωνα με τους Επικούριους, ο σχηματισμός ενός άδειου διαστήματος ανάμεσα στον μαγνήτη και το αντικείμενο, το οποίο είναι υπό την επιρροή του, ήταν η αιτία μιας μικρής κίνησης των ατόμων από το σίδερο προς τον μαγνήτη, με σκοπό «να γεμίσουν το κενό». Συνέπεια αυτού του ατομικού φαινομένου, είναι, δίδασκαν, ολόκληρο το αντικείμενο κινείται προς το κενό και να πέφτει επάνω στον μαγνήτη.
Ο ∆ιογένης εξήγησε την μαγνητική έλξη μ’ έναν περίεργο τρόπο. Είπε ότι «η υγρασία του σιδήρου προκαλεί την ξηρασία του μαγνήτη».

Ο Αριστοτέλης είπε πως ο μαγνήτης δεν είναι φυσικά ικανός να προσελκύσει σίδηρο, αλλά μπορεί να προκαλέσει μια «μαγνητική αρετή» μέσα στο σιδερένιο αντικείμενο. Αυτή η «μαγνητική αρετή» είναι υπεύθυνη για την πραγματική κίνηση. Ο Αριστοτέλης αποδίδει την πρώτη επιστημονική θεωρία του μαγνητισμού στον Θαλή.

Μαγνήτες κατά του καρκίνου σήμερα

Ο διάσημος αλχημιστής, ερμητικός φιλόσοφος, ιατρός και χημικός, πλην όμως αινιγματική φυσιογνωμία του 16ου αι. Φίλ. Αυρ. Θεόφρ. Μπομπάστους φον Χοχενχάϊμ, που προτιμούσε να τον λένε... Παρέκελσο, 300 περίπου χρόνια προ του Μεσμέρ, εγνώριζε πολύ καλώς και χρησιμοποιούσε σε διάφορες ασθένειες την μαγνητοθεραπεία.

Κι ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά στην αρχαία Ελλάδα, ο σκοταδισμός του Μεσαίωνα, που επέφερε κυρίως η χριστιανοληψία, τα σκέπασε, τα έθαψε και χαρακτηρίζοντάς τα μαγείες και σατανικά πράγματα, τα καταχώνιασε στα βάθη της Ιστορίας και της Επιστήμης. Μετά, οι χριστιανοί έκλεισαν και τα αρχαία ελληνικά πανεπιστήμια, και έκλεισαν την πόρτα της Ανθρωπότητας στην Γνώση.

Παρ’ όλ’ αυτά, στην Νότιο Κορέα, μόλις πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα μαγνητικό πεδίο για να φθάσουν τα καρκινικά κύτταρα πραγματικά σε αυτοκαταστροφή. Έτσι, το σώμα, μέσω της διαδικασίας του προγραμματισμένου κυτταρικού θανάτου (PCD), ή της αποπτώσεως, αφαιρεί τα παλαιά, ελαττωματικά, και μολυσμένα κύτταρα. Στην απόπτωση, το απορριφθέν κύτταρο ανταποκρίνεται σε ορισμένα σήματα που πέμπονται από το σώμα με τον θρυμματισμό. Τα άνοσα κύτταρα καταναλώνουν έπειτα αυτά τα θραύσματα. Οι μαγνήτες είναι αυτοί που βοηθούν να προκληθεί αυτή η απόπτωση, λένε οι επιστήμονες. Οι επιστήμονες πραγματοποίησαν τα πειράματα στα καρκινικά κύτταρα του εντέρου με την χρήση μαγνητικών πεδίων για να επάγει απόπτωση. Συνέδεσαν νανοσωματίδια σιδήρου σε αντισώματα, τα οποία δεσμεύουν τα μόρια «δεκτών» σε καρκινικά κύτταρα. Αυτά τα μόρια συγκεντρώνονται όταν εφαρμόζεται το μαγνητικό πεδίο, προκαλώντας το σήμα «αυτοκαταστροφής» και μ’ αυτόν τον τρόπο την απόπτωση. Στο συγκεκριμένο πείραμα, πάνω από το ήμισυ των κυττάρων καρκίνου του εντέρου κατεστράφησαν όταν το σήμα για την ομαδοποίηση απόπτωσης ετέθη σε ισχύ! Τα ανεπεξέργαστα κύτταρα παρέμειναν ανεπηρέαστα και αβλαβή (βλ. σχ. έρευνα του καθηγητού Jinwoo Cheon, του Πανεπ. Yonsei της Σεούλ).

Κορεάτες επιστήμονες, επίσης, ανακοίνωσαν μέθοδο αποτοξίνωσης του αίματος από τον μόλυβδο (και άλλων βαρέων μετάλλων), η οποία βασίζεται σε μικροσκοπικούς μαγνήτες. Με μαγνήτες κατάφεραν να απομακρύνουν το 96% των ιόντων μολύβδου από δείγματα αίματος! (βλ. σχ. έρευνα του Ζονγκ Χουα Γιουνγκ, του Εθν. Πανεπ. Γκιεονγκσάνγκ, 2009).

Είναι δε από παλαιότερες έρευνες γνωστό ότι τα μαγνητικά πεδία διεγείρουν τον εγκέφαλο. Επίσης, έχει αποδειχθεί πως η εφαρμογή μαγνητικών πεδίων, σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου, μπορεί να προκαλέσει παροδική εξασθένιση των μαθηματικών ικανοτήτων. Και είναι λογικό, αφού το 30% των κυττάρων της επίφυσης έχουν μαγνητική ευαισθησία, ενώ και οργανικοί ιστοί περιέχουν μαγνητίτη!

Read more: http://vickytoxotis.blogspot.com/2013/02/blog-post_20.html#ixzz2NHScLMRJ

Κύπρο... που οι εμπόροι σε μισούνε! Τώρα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων... κι ο Πρέσβης της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη δίνει "αναφορά" στη σιωνιστική Στοά "Μπενέν Μπερίθ"


Ο Πρέσβης της Κύπρου στα Ηνωμένα Έθνη (!) δίνει "αναφορά" στη σιωνιστική Στοά "Μπενέν Μπερίθ". 
 Άραγε έχουμε παρανοϊκές αντιλήψεις ή απλώς δεν...
σκύβουμε το κεφάλι;

Η Angela Merkel με τιμητική διάκριση της Στοάς B'nai B'rith
Ο Wolfgang Schäuble με έναν αντιπρόσωπο της οργάνωσης Chabad Lubawitscher

Σε ελληνίδα το μεγαλύτερο βραβείο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καναδά

counting happiness
Με το Counting Happiness, την πρώτη της ταινία μικρού μήκους, η Βενετία Ευριπιώτου απέσπασε μια απίστευτη διάκριση: το πολυπόθητο πρώτο βραβείο (Grand Jury Award) στο Διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά (Canada International Film Festival 2013).
Η ανακοίνωση των νικητών ( έγινε την Παρασκευή 1η Μαρτίου, σχεδόν ένα μήνα πριν από την έναρξη του φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο Βανκούβερ (5-6 Απριλίου 2012). Το εντυπωσιακό είναι πως φέτος, ήταν μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας 12 λεπτών, που κατόρθωσε να κερδίσει τον τίτλο της καλύτερης ταινίας του φεστιβάλ μεταξύ εκατοντάδων ταινιών μικρού και μεγάλου
μήκους από όλον τον κόσμο! Με την αξιοσημείωτη αυτή διάκριση, το Counting Happiness κάνει εντυπωσιακό διεθνές ξεκίνημα, καθώς στο Μανχάταν όπου έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της η ταινία απέσπασε το βραβείο της Δημοφιλέστερης Ταινίας του Φεστιβάλ. Δύο βραβεία από τα δύο πρώτα φεστιβάλ λοιπόν για το Counting Happiness που δεν έχει προλάβει ακόμη να διαγωνιστεί στα οκτώ ακόμη φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο που μέχρι στιγμής το έχουν επιλέξει ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφιότητες.
Ανάμεσα στα σημαντικότερα φεστιβάλ που έχουν επιλέξει (μέχρι αυτήν την ώρα) την ταινία Counting Happiness είναι το ÉCU – THE EUROPEAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL στο Παρίσι που θεωρείται το Ευρωπαϊκό ισοδύναμο του Αμερικανικού Sundance festival στην κατηγορία των indi films και όπου θα γίνει η ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας τον Μάρτιο. Νωρίτερα, η ταινία θα προβληθεί στο Μπάιρον Μπέι της Αυστραλίας, ακολουθεί το Μαρόκο στην Αφρική και αμέσως μετά «πετάει» για Τσάρλεστον, Φοίνιξ και Καλιφόρνια στην Αμερική, ενώ επιστρέφει Ευρώπη για το φεστιβάλ του Νόριτς στην Αγγλία.
Το Counting Happiness είναι ανεξάρτητη ελληνο-ινδική συμπαραγωγή, όπου η Βενετία Ευριπιώτου υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Ανάμεσα στους Έλληνες συντελεστές και ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μαγουλάς. Η ταινία που αφηγείται τις περιπέτειες ενός πεντάχρονου αγοριού που αναζητά την ευτυχία στους δρόμους του Δελχί, γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ινδία και έχει κατακτήσει το κοινό με τον χαρισματικό πρωταγωνιστή της.
Το τρέιλερ της ταινίας και φωτογραφίες από τα γυρίσματα μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη ιστοσελίδα της www.countinghappiness.com αλλά και στη σελίδα της στο facebook: www.facebook.com/countinghappiness
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=mP3dljhI_CQ

Σύνοψη της ταινίας

Το Counting Happiness είναι η ιστορία ενός πεντάχρονου αγοριού που ζει μόνο τους στους δρόμους του Δελχί πουλώντας κουρδιστά κοτοπουλάκια. Ο μικρός Χασάν οδηγούμενος από την πεποίθηση πως κάποιο μυστηριώδες μυστικό κρύβεται πίσω από τον αριθμό πέντε, όσα είναι και τα γράμματα του ονόματός του αναζητά την ευτυχία. Πάντα χαμογελαστός και αποφασισμένος, δεν αργεί να βρει το κλειδί της ευτυχίας, που δεν είναι άλλο από αυτό που ο Αριστοτέλης είχε συμπυκνώσει σε μία σοφή φράση: «Η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας».
οπως δηλώνει η δημιουργός Βενετία Ευριπιώτου
Το Counting Happiness δεν είναι απλώς μια ιστορία ενός παιδιού. Είναι η απεικόνιση της πραγματικότητας εκατομμυρίων παιδιών που ζουν στους δρόμους και των ονείρων τους καθώς εξερευνούν τη ζωή. Τελικά, το Counting Happiness είναι μια ωδή στα παιδιά που βρίσκουν την ευτυχία στις καρδιές και στο μυαλό τους, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Αυτά τα παιδιά μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν τον θαυμασμό μας και τη βοήθειά μας ώστε να εξερευνήσουν τις δυνατότητές τους, καθώς στα αθώα και γεμάτα πίστη και ελπίδα μάτια τους μας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψουμε εκ νέου το πραγματικό νόημα της ύπαρξής μας και να εκπληρώσουμε κι εμείς τον σκοπό μας ως άνθρωποι. Έπειτα από πολλούς μήνες στην Ινδία, η μεγαλύτερη βεβαιότητα που αποκόμισα, είναι ότι η γνωριμία μου με τα αξιολάτρευτα παιδιά αυτής της σπουδαίας χώρας ήταν μια σπάνια και π
ολύτιμη εμπειρία που θα με συνοδεύει για πάντα.
ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ
7TH BYRON BAY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL | 1-10 March, 2013 | Byron Bay, Australia | bbff.com.au | (Australian Premiere)
GASPARILLA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL | 19-24 March, 2013 | Tampa Bay Florida, US | gasparillafilmfestival.com
FESTIVAL INTERNATIONAL DE CINEMA MEDITERRANEEN DE TETOUAN | 23-30 March, 2013 | Tetouan, Morrocco | festivaltetouan.org | (African Premiere)
ÉCU – THE EUROPEAN INDEPENDENT FILM FESTIVAL | 29-31 March, 2013 | Paris, France | ecufilmfestival.com | (European Premiere)
PHOENIX FILM FESTIVAL | 4-11 April, 2013 | Phoenix, US | phoenixfilmfestival.com
CANADA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL | 5-6 April, 2013 | Vancouver, Canada | www.canadafilmfestival.com | Award: Grand Jury Award
CHARLESTON INTERNATIONAL FILM FESTIVAL | April 24-28, 2013 | Charleston, US | charlestoniff.org/
NORWICH FILM FESTIVAL | 28 April – 4 May, 2013 | Norwich, UK | norwichfilmfestival.co.uk
INTERNATIONAL FILM FESTIVAL MANHATTAN 2012 | 9-15 November, 2012 | Manhattan NYC, US | (World Premiere) | Award: Festival’s Most Popular Film

Πηγή: Καλά Νέα
Σύνδεσμος στην Πηγή...

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - TV10

tv10trikala
D.J MOYSICORAMA
AYTO TO BINTEAKI KALO EINAI NA TO DEI H MERKEL…..KAI GENIKA O DYTIKOS KOSMOS…XAIROME POU EIMAI ELLHNAS …!!!!!
Κωνσταντίνος Βλάχος
 
http://www.arxaiaithomi.gr/

ΑΓΡΙΟ ΣΟΚ! Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών...


Σκούπα αστυνομικών σε Έλληνες σαν να ήταν λαθρο μετανάστες!
Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου,  αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να τους δώσουν καμία εξήγηση, σύμφωνα με την καταγγελία, οι 4 αστυνομικοί τους οδήγησαν σε βαν και στη συνέχεια τους μετέφεραν…στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών της Αμυγδαλέζας...
 για μια «τυπική» εξακρίβωση στοιχείων!! Ναι καλά διαβάσατε, τους  Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είχαν ταυτότητες επάνω τους, τους οδήγησαν στην Αμυγδαλέζα για εξακρίβωση στοιχείων.
Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ. Αφού οι Έλληνες μεταφέρθηκαν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών, εκεί τους περίμενε άλλη μια έκπληξη. Αγγαρείες!! Ναι, ναι αγγαρείες. Σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έσυραν τους Έλληνες στο κέντρο κράτησης των λαθρομεταναστών, τους έβαλαν να καθαρίσουν τον χώρο στον οποίο διαβιούν οι λαθραίοι!! Τους ανάγκασαν να καθαρίσουν τις ακαθαρσίες που δημιουργούν οι παράνομα εισελθόντες στη χώρα, με το πρόσχημα ότι όποιος καθαρίσει θα φύγει πιο γρήγορα…!
Τα γεγονότα αυτά επιβεβαίωσε, κατά την διάρκεια της εκπομπής, με γραπτό μήνυμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο, Αξιωματικός ο οποίος υπηρετεί στην Αμυγδαλέζα…!
Και ερωτούμε, προσπαθώντας να συγκρατήσουμε την οργή μας…! Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα «κύριοι» να μετατρέπετε τους Έλληνες σε παραδουλεύτρες των λαθρομεταναστών;Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα, ανδρείκελα, να κάνετε «Σκούπα» σε Έλληνες πολίτες χωρίς κανέναν λόγω και να τους οδηγείτε σαν ζώα στο στρατόπεδο κράτησης των λαθρομεταναστών για να καθαρίσουν τον χώρο;
Αίσχος! Αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ήδη ο Υπουργός και ο Αξιωματικός ο οποίος έδωσε τέτοια εντολή, ή γνώριζε και δεν εμπόδισε το γεγονός. Ότι και να κάνετε δεν θα τρομοκρατήσετε τους Έλληνες! Οι προδότες αργά ή γρήγορα θα πληρώσουν…!   
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2394.html

Τσίπρας-Κατσέλη: Στα σκαριά το μέτωπο ανατροπής για τη σωτηρία της χώρας


Γράφει ο Αιας

Η σύμπηξη κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας για τη σωτηρία και ανασυγκρότηση της χώρας δεν είναι «σπορά της τύχης». Είναι «τέκνο της Ανάγκης κι ώριμο τέκνο της Οργής».
Καταλυτική η.....
συνεισφορά του διεθνούς φόρουμ που συνδιοργάνωσαν δυο προοδευτικά, ανεξάρτητα ινστιτούτα, το ΙΝΕΡΠΟΣΤ και το Levy Economics Institute. Και συναντίληψη Αλ. Τσίπρα και Λ. Κατσέλη (εκ των κεντρικών εισηγητών στο φόρουμ), για τη δυναμική που μπορεί να αποκτήσει το μέτωπο των δυνάμεων που πασχίζουν για την αλλαγή πορείας της χώρας, δεδομένου ότι θα λειτουργήσει θεραπευτικά στην κοινωνία, που υποφέρει από την καταθλιπτική αμηχανία και το φοβικό σύνδρομο του ηττημένου λαού.

Οι προοδευτικές πατριωτικές δυνάμεις εμφανίζονται ώριμες να κάνουν την υπέρβαση και να δράσουν συλλογικά, ώστε να ανατραπεί η ολέθρια πολιτική του μνημονίου, να αποκατασταθεί η ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια της χώρας, να επιστρέψουν η ελπίδα στο λαό και τα όνειρα στους νέους.
«Υπάρχει η δυνατότητα συγκρότησης μιας συμμαχίας αριστερών, οικολογικών και προοδευτικών δυνάμεων, όχι στη βάση της πολιτικής αριθμητικής ή από τα πάνω, αλλά στη βάση του διαλόγου και της προσπάθειας ανατροπής της σημερινής αδιέξοδης πολιτικής της λιτότητας και της ύφεσης», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Επείγει η συγκρότηση μιας πολιτικής συμπαράταξης προσώπων, προσωπικοτήτων, δικτύων και κομμάτων που προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, διαδρομές και βιώματα, που διατηρούν την αυτοτέλειά τους, αλλά ενώνουν τις δυνάμεις τους στη βάση μιας ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας. Η συγκρότηση μιας τέτοιας πολιτικής συμπαράταξης θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε το κοινωνικό κίνημα ανατροπής να αποκτήσει αξιόπιστη κυβερνητική προοπτική, κυβερνησιμότητα», επεσήμανε η Λ. Κατσέλη.

Αλ. Τσίπρας: «Το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης έχει σαπίσει. Μια νέα κοινωνική και πολιτική συμμαχία πρέπει να εδραιωθεί στη βάση της ανάγκης να κτιστεί μια καινούργια Ελλάδα […] Η πρόκληση είναι, μέσα σε αυτό το ραγδαία εξελισσόμενο περιβάλλον, να δείξουμε τόλμη και όχι εμμονές».
Λ. Κατσέλη: «Καλούμεθα  να δράσουμε συλλογικά και ανατρεπτικά. Ετσι, θα αναπτερωθεί και το συλλογικό μας φρόνημα καθώς θα μας επιτρέψει ν’ αποτινάξουμε το φοβικό σύνδρομο ενός ηττημένου λαού που δεν διεκδικεί τίποτα. αλλά υποτάσσεται στα κελεύσματα και τα συμφέροντα τρίτων υπό την απειλή εκβιαστικών διλημμάτων».

Οι εργασίες του διεθνούς φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων της πολιτικής και της οικονομίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είναι η αφετηρία μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα για να κινητοποιήσουν τους πολίτες, να εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της εναλλακτικής πολιτικής πρότασης που αναπτύχθηκε και να διευκολύνουν τη δημιουργία ενός ριζοσπαστικού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου ανατροπής της ακολουθούμενης ολέθριας πολιτικής.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7249.html

15-17 Μαρτίου η συνάντηση της Τριμερούς επιτροπής. Από Έλληνες συμμετέχουν οι γνωστοί...

Η «Τριμερής Επιτροπή» (trilateral commission) είναι μία ιδιωτική οργάνωση (όπως η λέσχη Bilderberg), η οποία ιδρύθηκε το 1973 με πρόταση του D.Rockefeller.
Σήμερα έχει πάνω από 300 μέλη, τα οποία προέρχονται από την Ευρώπη, τις Η.Π.Α. και την Ιαπωνία - με στόχο την «ενίσχυση της συνεργασίας» μεταξύ των τριών αυτών περιοχών του πλανήτη.
Ο παραπάνω «τριεθνισμός» ορίζεται ως ένα ακόμη εγχείρημα για την ανάπτυξη μίας οργανικής ένωσης (παγκόσμια διακυβέρνηση), μεταξύ των μεγάλων καπιταλιστικών κρατών.


Η ετήσια συνάντηση των μελών της Τριμερούς Επιτροπής για το 2013 θα γίνει στο Βερολίνο στις 15-17 Μαρτίου.

Οι Έλληνες που συμμετέχουν :



George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!

Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..
Ελλάδα, ιδού ο σωτήρας σου!..

 ΑΥΤΟ ΤΟ «ΠΑΛΙΚΑΡΙ» ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
 Όλοι γνωρίζουμε τον Αμερικανοισραηλινό Χένρυ Κίσσινγκερ και την απίστευτη παρασκηνιακή του δράση.Υπάρχει άραγε δικτατορία στη Γή που να μην έχει αναφερθεί το όνομά του; Κι όμως είναι ελεύθερος……

 Αυτός λοιπόν πριν μερικά χρόνια είπε σε ευνέντευξή του: «Η πολιτική είναι σαν το μετρό του Παρισιού,90% υπόγειο και 10% φανερή διαδρομή.» Ήξερε τι έλεγε;

 Βεβαιότατα είναι η απάντηση!!!

 Τότε γιατί όλοι οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων εξαπατούν τον «κυρίαρχο λαό»; Λένε, δεν υπάρχει συνομωσία, δεν υπάρχουν παρασκήνια, διαβουλεύσεις, αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι. Ποιός είναι πιο αξιόπιστος, ο Χένρυ Κίσσινγκερ ή οι πολιτικάντηδες…..;

 Έγινε μεγάλη φασαρία με το βιβλίο ΣΤ΄ Δημοτικού της κ.Ρεπούση, όλοι όμως και ειδικά τα μεγάλα κανάλια έκρυψαν το ρόλο του χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος.

 Γιατί άραγε…;

 Ευτυχώς τα περιοδικά Τρίτο Μάτι και το Άρδην του κ.Καραμπελιά λένε μερικές αλήθειες με το όνομά τους.Έτσι μάθαμε για το Ιδρυμα Σόρος(Άρδην 58 «Τζωρτζ Σόρος, ο αυτοκρατορικός μάγος»).

 •Δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και έχει αναπτύξει σχέση με άτομα τεράστιας επιρροής σε θέσεις κλειδιά. (δείτε ενδειτκικά τους παρακάτω πίνακες)


 ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΡΟΣ

 •Ξοδεύει εκατοντάδες εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια. Γιατί άραγε; Τόσο πολύ μας αγαπάει;

 •Ο Σεβαρνάτζε της Γεωργίας τον κατηγόρησε οτι βρίσκεται πίσω απο την αποσταθεροποίηση της Γεωργίας (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 27/04/2004).

 •Δραστηριοποιήθηκε στη Σερβία μετά την εισβολή των Αμερικάνων και πριν την εισβολή τους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή της Νέας Κυβέρνησης.

 •Το ίδια έκανε και στην Ουκρανία.(http://gr.altermedia.info/?p=496)

 •Για τις τέσσερις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες, ο Σόρος είναι ο «δαίμονας»: «Αυτός είναι που προκάλεσε την κρίση μας», φώναζαν οι εφημερίδες της Κουάλα Λουμπούρ.

 •Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στη Λευκορωσία. Απέτυχε όμως και εκδιώχθηκε.

 •Στη Ρωσία έκανε τα ίδια και εκδιώχθηκε σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας(Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων 16/8/1998).

 •Το ίδιο και στο Αζερμπαϊτζάν(ΤΑ ΝΕΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999)

 •Στην Ελλάδα προωθούν την αλλαγή των σχολικών βιβλίων και της Ιστορίας.

 Στα Σκόπια υποστηρίζουν θέσεις ανθελληνικές .Στην Αλβανία τα σχολικά βιβλία γράφουν οτι χρηματοδοτούνται απο το Σόρος(σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών).

 •Γενικά σε κάθε χώρα προωθούν τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και οι οποίες χρηματοδοτούνται και απο το Σόρος και απο πολυεθνικές και απο το Υπουργείο Εξωτερικών της κάθε χώρας.

 •Στη παιδεία προωθούν τη μέθοδο “Look and Say” (παιδαγωγική μέθοδος στις αρχές του 20ου αιώνα και κατασκευάστηκε για παιδιά με ειδικές ανάγκες).
 Πηγή: «Η εκπαίδευση της αμάθειας» εκδόσεις Βιβλιόγραμμα του συγραφέα Μισέα.

 •Την ίδια ώρα προωθούν τα μεταλλαγμένα.

 •Στην Ελλάδα τα βιβλία που προωθούν μας λένε οτι οι νεοέλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες,δεν είμαστε αυτόχθονες, δεν υπάρχουν ήρωες.

 •Στα σχολικά βιβλία της Βουλγαρίας που χρηματοδοτούν, οι Βούλγαροι έγιναν αυτόχθονες και απόγονοι των αρχαίων Θρακών και τους στρέφουν κατά της Ελλάδας.

 •Αντίστοιχα στην Αλβανία, οι Αλβανοί έγιναν αρχαίοι Ιλλύριοι και αυτόχθονες και στρέφονται κατά όλων των γειτόνων τους.

 •Οι Σκοπιανοί έγιναν Μακεδόνες και μισούν τους κατακτητές Έλληνες.

 •Οι Τούρκοι έγιναν Ίωνες, αυτόχθονες φυσικά.Ο Όμηρος έγινε Ομάρ και φυσικά τα τουρκόπουλα μαθαίνουν τη θεωρία του Γερμανο-εβραίου Φαλμεράϋερ: «Έλληνες δεν υπάρχουν πια».

 Διαβάζουμε στο φως άρθρο-αποκάλυψη της Κόνι Μπρακ τις θέσεις του Σόρος στο θέμα της ονομασίας

 Καλημέρα ταπείνωση!
 Η Αθήνα, σε στάση βαθιάς υπόκλισης μπροστά στον Τζορτζ Σόρος –τον ορκισμένο εχθρό μας. Εκεί δίπλα του, ο πρωθυπουργός. Εκεί μαζί του, και η «ελίτ» των επιχειρηματιών της χώρας. Όλοι τους εκεί, να δουν και να ακούσουν τον αρχιπιλότο των ιπτάμενων σπρεντ που μας στόχευσαν. Που μας τσάκισαν. Υποδοχή «μεσσία», από τους δικούς μας, Που μοιάζει σαν να λένε στην απελπισμένη Ελλάδα… Ιδού, ο σωτήρας σας!!!

 


 Εύστοχα, η «Ελευθεροτυπία» (05/04/2011) σημειώνει στην τελευταία της σελίδα:
 «Ο Σόρος, ο φόρος και το κακό συναπάντημα»

 Τον βίο και την πολιτεία του αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το βαρυσήμαντο άρθρο της διαπρεπούς αμερικανίδας δημοσιογράφου Κόνι Μπρακ (New Yorker) που παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα.

 Εγώ, απλώς, προσθέτω τη διάσημη χρηματοπειρατεία του (το 1990) όταν ανάγκασε τη βρετανική λίρα να εγκαταλείψει τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθερών ισοτιμιών αποκομίζοντας προσωπικά κέρδη 1 δις δολ.

 Νάσος Τσαγκανέλης

 Ο κόσμος σύμφωνα με τον Σόρος

 Συγγραφέας: Κόνι Μπρακ

 Απόσπασμα από άρθρο της επιθεώρησης The New Yorker,

 Πουθενά αλλού δεν αναλώνει ο Σόρος περισσότερα χρήματα και ενέργεια για την υποστήριξη μίας κυβέρνησης απ’ ό,τι στη ΠΓΔΜ. «Ο Σόρος είναι ο σωτήρας της “Μακεδονίας”», δήλωσε ο φίλος του, Μόρτον Αμπράμοβιτς. H αντιπρόσωπος της ΠΓΔΜ στην Ουάσιγκτον, Λιούμπικα Ασέβσκα, δήλωσε για τα δύο ξεχωριστά δάνεια του Σόρος, ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων:

 «Ο λαός ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει. Η αντιπολίτευση έλεγε ότι “αφού δεν σας βοηθούν οι χώρες, θα σας βοηθήσει ένα άτομο;”. Θυμηθείτε, είκοσι πέντε εκατομμύρια δολάρια στη “Μακεδονία” αξίζουν όσο δισεκατομμύρια εδώ… Το γεγονός ότι ο Σόρος βοήθησε την κυβέρνηση είναι πολύ σημαντικό».

 Στοιχηματίζοντας επιθετικά στην ΠΓΔΜ, ο Σόρος ενεπλάκη σε μια από εκείνες τις βαλκανικές διαμάχες που, πίσω από φαινομενικά απλά ζητήματα, κρύβουν θανάσιμες περιπλοκές.

 Η «Μακεδονία», που συγκίνησε τον Σόρος, ήταν μια επαρχία της Γιουγκοσλαβίας, γνωστή με το όνομα Βαρντάρ Μπανοβίνα˙ το 1945, μετονομάστηκε από τον στρατηγό Τίτο σε «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Ο πληθυσμός της ποικίλει, με το μεγαλύτερο τμήμα της να αποτελείται από Σλάβους, οι πρόγονοι των οποίων έφτασαν στην περιοχή χίλια περίπου χρόνια μετά από τους διασημότερους Μακεδόνες, τον Φίλιππο τον Β΄ και τον γιό του, Μέγα Αλέξανδρο. Εντούτοις, ο Τίτο –εποφθαλμιώντας το μεγάλο τμήμα της ελληνικής Μακεδονίας– ενθάρρυνε την αλυτρωτική ιδέα μιας διακριτής μακεδονικής ταυτότητας.


 

 Οι φόβοι της Ελλάδος αναζωπυρώθηκαν το 1991, όταν το κρατίδιο της Γιουγκοσλαβίας κήρυξε την ανεξαρτησία του ως έθνος με το όνομα «Μακεδονία». Ο πρώτος πρόεδρος του νεοσύστατου κράτους, ο Κίρο Γκλιγκόροφ, ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Τίτο στην περιοχή και βοήθησε στην εξάπλωση της ιδέας μιας ξεχωριστής εθνικής ταυτότητας για τους «Μακεδόνες».

 Ο Γκλιγκόροφ βέβαια δήλωσε ότι το κράτος του δεν έχει εδαφικές διεκδικήσεις, αλλά οι Έλληνες δεν πείστηκαν. Το 1992 και το 1993, η κυβέρνηση του Γκλιγκόροφ εξέδωσε νέα σχολικά εγχειρίδια που έδειχναν τα «γεωγραφικά εθνικά σύνορα» να καλύπτουν και ολόκληρο το ελληνικό τμήμα της Μακεδονίας. η νέα σημαία του κράτους έφερε το σύμβολο της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. τέλος, ένας πρόλογος στο Σύνταγμα του 1991 αναφέρει ότι το κράτος δεσμεύεται για την προστασία των «απανταχού Μακεδόνων». Οι Έλληνες δεν ισχυρίζονται ότι το λιλιπούτειο κρατίδιο, με τα δυο εκατομμύρια κατοίκους, αποτελεί αληθινή απειλή γι’ αυτούς προς το παρόν. Η ιστορία τους, όμως, τους έχει διδάξει να κοιτούν μακροπρόθεσμα.

 Σ’ ένα σενάριο που αρκετοί Έλληνες θεωρούν πιθανό, για παράδειγμα, η ΠΓΔΜ θα μπορούσε, ενδεχομένως, να επιχειρήσει μια εχθρική κίνηση στο μέλλον, σε συνεργασία με τους αδελφούς τους Σλάβους της Βουλγαρίας, οι οποίοι κατείχαν ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 


 Έτσι είχε η κατάσταση όταν ο Σόρος έφτασε στα Σκόπια, την πρωτεύουσα του κράτους, τον Σεπτέμβριο του 1992, στα πλαίσια μιας περιοδείας του στα ανά τον κόσμο τμήματα του ιδρύματός του. Πριν πάει εκεί, βρισκόταν στη Βουλγαρία, όπου ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματός του στη Σόφια του παρουσίασε την κυρίαρχη βουλγαρική άποψη για το θέμα: ότι δεν υπάρχει μακεδονική εθνότητα και ότι οι έντονες προσπάθειες να εδραιωθεί αυτή η ταυτότητα έκρυβαν τις αλυτρωτικές διαθέσεις, τις κληροδοτημένες από τον Τίτο.

 «Ο Σόρος δεν γνώριζε τίποτα για τη “Μακεδονία”» δήλωσε η Ασέβσκα. «Όταν έφτασε, ήταν επηρεασμένος απόλυτα από τη βουλγαρική προπαγάνδα – και μάλλον είχε μετανιώσει για το ταξίδι του. Έπειτα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, τον οποίο τον συμπάθησε αμέσως και ο πρόεδρος παρέθεσε ένα γεύμα προς τιμήν του. Κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων, άλλαξε τις απόψεις του».

 Το ίδιο απόγευμα, ο Σόρος έδωσε μια συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε ότι αυξάνει κατά ένα εκατομμύριο δολάρια τον προϋπολογισμό του ιδρύματός του στη ΠΓΔΜ, ενώ δήλωσε επίσης ότι μετονομάζει το ίδρυμά του από Ίδρυμα για την Ανοιχτή Κοινωνία των Σκοπίων σε Ίδρυμα για την Ανοιχτή Κοινωνία της Μακεδονίας – γεγονός που είχε μεγάλη πολιτική βαρύτητα. […]

 Στη λογική των «καλών και των κακών», την οποία ο Σόρος ακολουθεί με μεγάλη μεροληψία, οι Έλληνες μεταβλήθηκαν στους «κακούς» της υπόθεσης. Ο ίδιος, δεν πήγε στην Ελλάδα ν’ ακούσει και την άλλη πλευρά. Στις λίγες ώρες που συναντήθηκε με τον Γκλιγκόροφ, πείστηκε, και από τότε επιμένει συχνά σε αυτό, ότι η «Μακεδονία» είναι το μόνο πολυεθνικό κράτος που έχει απομείνει στα Βαλκάνια και ότι η κυβέρνησή του είναι αφοσιωμένη στον πλουραλισμό και τις δημοκρατικές αρχές. […]

 Ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος του Σόρος στα Σκόπια, ο Βλαντιμίρ Μίλτσιν, υποστηρίζει ότι και αυτός είναι προσηλωμένος στις αρχές της ανοικτής κοινωνίας. Ωστόσο, δυσκολεύεται κανείς να συνδυάσει την αφοσίωση στον πλουραλισμό με το δημαγωγικό πάθος που επιδεικνύει ο Μίλτσιν πάνω στο ζήτημα της μακεδονικής ταυτότητας. Ο ίδιος μου έδωσε πολύ προπαγανδιστικό υλικό σχετικά με τη ΠΓΔΜ και την Ελλάδα (που περιλάμβανε και μια συλλογή κειμένων που τιτλοφορούνταν «Οι σύγχρονοι Έλληνες δεν κατάγονται από τους Αρχαίους Έλληνες»).

 Οι προσπάθειες για την επίλυση της συνεχιζόμενης διπλωματικής διένεξης με την Ελλάδα συμπεριλάμβαναν και διμερείς συνομιλίες για την υιοθέτηση μιας σύνθετης ονομασίας όπως είναι οι «Μακεδονία του Βαρδάρη» και «Νέα Μακεδονία». Όμως, σε μια συνέντευξη που πήρα από τον πρωθυπουργό της κυβέρνησης Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, στην οποία παρίστατο και ο Μίλτσιν, οι δύο άνδρες επέμεναν ότι το όνομα δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Ο Μίλτσιν μάλιστα δήλωσε: «Εάν αλλάξουν το όνομα, θα πάω στα βουνά και θα πολεμήσω με τους αντάρτες!».
 
 
 
  Τόσο έντονος φανατισμός δεν συνηθίζεται στα ιδρύματα. Στον βαθμό που, σύμφωνα με τους κανόνες του I.R.S. (σ.τ.μ. φορολογική υπηρεσία των Η.Π.Α.) , τα ιδρύματα του Σόρος απαλλάσσονται από φορολογικές υποχρεώσεις και λαμβάνουν αφορολόγητες δωρεές (από τον ίδιο τον Σόρος), δεν μπορούν να αναμειγνύονται στις περισσότερες μορφές πολιτικής δραστηριότητας […]. Ο Λούπκο Γκεοργκιέφσκι, ηγέτης της δεξιάς τάσης του αντιπολιτευτικού κόμματος V.M.R.O. (Διεθνής Επαναστατική Μακεδονική Οργάνωση), κατηγορεί το ίδρυμα του Σόρος ότι αποτελεί ουσιαστικά μία «μηχανή κυβερνητικής υποστήριξης». Σχεδόν όλες οι επιχορηγήσεις, υποστηρίζει, πηγαίνουν σε όσους σχετίζονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το κυβερνών κόμμα. Σχετικά μ’ έναν τηλεοπτικό σταθμό που υποστηρίζεται από τον Σόρος, τον Α1, ο Γκεοργκιέφσκι δήλωσε ότι: «[ο σταθμός] συνιστά μια πραγματική εναλλακτική λύση σε ό,τι αφορά το πολιτιστικό του πρόγραμμα. Αλλά στο πολιτικό του πρόγραμμα… βλέπει κανείς τους υπουργούς της παρούσας κυβέρνησης να εμφανίζονται πιο συχνά απ’ ό,τι στην κρατική τηλεόραση».[…]

 Από το φθινόπωρο του 1992, ο Σόρος πιέζει έντονα τις Ηνωμένες Πολιτείες να αναγνωρίσουν την Π.Γ.Δ.Μ. ως Μακεδονία, ενώ η Ελλάδα θεωρούσε ότι η αναγνώρισή της δεν πρέπει να προκύψει πριν προβεί στις αναγκαίες παραχωρήσεις η άλλη πλευρά σε σχέση με το όνομα, το σύνταγμα και τη σημαία. Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος Κλίντον συμφώνησε ν’ αναγνωρίσει τη «Μακεδονία» ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας – σε μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν θέλει να βλάψει καμία πλευρά. Η Ελλάδα απάντησε με την επιβολή εμπάργκο και ο Κλίντον, έπειτα από συνάντηση που είχε με μέλη του ελληνοαμερικανικού λόμπι, πάγωσε τις διαδικασίες της αναγνώρισης.

 Εκείνη τη στιγμή, ένα πρόσωπο, υψηλά ιστάμενο στην κυβέρνηση Κλίντον, μου είπε ότι ο Σόρος μεγιστοποίησε τις προσπάθειές του: «Έγραψε μια αιχμηρή επιστολή στον πρόεδρο, παραλληλίζοντας την πολιτική του με εκείνη του κατευνασμού που επέδειξαν οι Δυτικές Δυνάμεις έναντι της Γερμανίας το 1938», μου είπε το πρόσωπο αυτό. […] Σε δημόσιες εμφανίσεις του κατήγγελλε την Ελλάδα και το ελληνοαμερικανικό λόμπι. Ασκούσε πίεση στον Στρόουμπ Τάλμποτ και σε άλλα στελέχη του Στέιτ Ντηπάρτμεντ και του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Στις συναντήσεις του Μπρέτον-Γουντς, στην Ουάσιγκτον, τον περασμένο Ιούλιο, ο Σόρος δούλεψε με επιμονή παρασκηνιακά, προσπαθώντας να πείσει κάποια μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσουν την Π.Γ.Δ.Μ. (Η Ελλάδα, που κατείχε τότε την προεδρία της Ένωσης, έθεσε βέτο σε κάθε τέτοια προσπάθεια).

 Βέβαια, δεν ήταν όλες οι προσπάθειες του Σόρος δημόσιες. Η χρηματοδοτούμενη από αυτόν οργάνωση, Action Council for Peace in the Balkans, δραστηριοποιήθηκε έντονα στην Π.Γ.Δ.Μ. Τον Φεβρουάριο του 1994, εξέδωσε τη «Λευκή Βίβλο για τη Μακεδονία», η οποία υποστήριζε τις θέσεις της κυβέρνησης της Π.Γ.Δ.Μ. εναντίον της Ελλάδος. Η έκθεση αυτή κυκλοφόρησε στον Λευκό Οίκο, στα γραφεία των υπουργείων, στο Κονγκρέσο και σε εκατοντάδες ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. Μερικούς μήνες αργότερα, τον Μάιο, το ίδιο ίδρυμα εξέδωσε και άλλη έκθεση που επίσης υποστήριζε την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με το κείμενο στο οπισθόφυλλο, η έκθεση είχε προετοιμαστεί από μια «ανεξάρτητη αντιπροσωπεία και των δύο πλευρών». […]

 Λίγοι θα διαφωνούσαν με την υψηλή προτεραιότητα που είχε δώσει ο Σόρος στο να σταθεροποιήσει την κατάσταση στην Π.Γ.Δ.Μ. Γιατί, εάν ξεσπούσαν εντάσεις ανάμεσα στη σλαβική πλειοψηφία και την ισχυρή αλβανική μειονότητα, η σύγκρουση αυτή θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν ευρύτερο βαλκανικό πόλεμο –στον οποίο θα μπορούσαν να εμπλακούν η Αλβανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, η Τουρκία και η Ελλάδα. […].

 Το πρόβλημα με τον Σόρος, όμως, είναι η ακρότητα των απόψεών του –που πηγάζει από την τάση του να εξιδανικεύει τη μια πλευρά και να δαιμονοποιεί την άλλη– αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτή εκφράζεται στις ενέργειές του. Εάν ο Σόρος είχε ακολουθήσει μια πιο μετριοπαθή, διπλωματική, οδό από την αρχή, ακούγοντας και τις δυο πλευρές, είναι πολύ πιθανόν ότι –με την επιρροή και τους πόρους που διέθετε– θα ήταν σε θέση να μεσολαβήσει για μια συνεννόηση προτού το πρόβλημα αναχθεί σε μείζον ζήτημα μεταξύ των δυο πλευρών. Στην περίπτωση αυτή, όμως, η παρέμβαση του Σόρος –που αυτοανακηρύχθηκε σε από μηχανής θεό– δεν έκανε τίποτε για να οδηγήσει τη διένεξη σε λύση. αντίθετα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο ζήλος του (και τα χρήματά του) συνέβαλε τα μέγιστα στην αδιαλλαξία της Π.Γ.Δ.Μ. Όπως μου είπε ένα πρόσωπο με σημαντική διπλωματική εμπειρία, «ο Γκλιγκόροφ είναι πολύ έξυπνος, αλλά, μην ξεχνάς, ότι πέρασε τριάντα πέντε χρόνια στην κυβέρνηση του Τίτο – και για να επιβιώσεις σ’ αυτό το σύστημα, πρέπει να είσαι σκληρό καρύδι. Ο Σόρος εξιδανικεύει την εικόνα του Γκλιγκόροφ».

 «Ο Σόρος αναλύει την κατάσταση με τους όρους του “άσπρου” και του “μαύρου”», συνέχισε το άτομο αυτό. «Αλλά για μένα, δεν είναι έτσι. Στην περιοχή αυτή δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο, και είναι λάθος να την προσεγγίζει κανείς μ’ αυτούς τους όρους».

 Η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται σε 40 ακόμα χώρες και όμως αυτό το τόσο δραστήριο κοινοφελές Ιδρυμα δεν προβάλλει το έργο του στα ΜΜΕ.

 Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το γεγονός;

 Οταν μάλιστα τα περισσότερα ΜΜΕ της Γής τα ελέγχουν συμπατριώτες του κ.Σόρος.
 Ο κάθε καλόπιστος ερευνητής-πολίτης αντιλαμβάνεται οτι ο κ.Σόρος εφαρμόζει σε όλη τη Γή τη πανάρχαια τακτική του «διαίρει και βασίλευε». Πίσω απο την πολυπολιτισμική κοινωνία που προωθούν αυτά τα ιδρύματα σε όλες τις χώρες της Γής κρύβεται αυτή η τακτική του «διαίρει και βασίλευε».

 Σε κάθε πολυπολιτισμική κοινωνία υπάρχει σύγκρουση πολιτισμών, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τη θεωρία του συμπατριώτη του κ.Σόρος(Ουγγρο-Εβραίος) , κ.Χάντιγκτον.


 Ο σκοπός τους είναι να «ομογενοποιήσουν» όλη την ανθρωπότητα και δίκαια θα διερωτηθεί κάποιος γιατί μπαίνουν σε αυτό το τεράστιο κόπο.

 Είναι φανερό οτι ετοιμάζουν μια νέα Αυτοκρατορία.

 Ποιός άραγε θα είναι αυτός ο μελλοντικός αυτοκράτορας για τον οποίο εργάζεται ο κ.Σόρος;
 Εμείς θέλουμε να γίνουμε υπήκοοι μια τέτοιας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας;

 Πιστεύετε αυτοί οι κύριοι να εργάζονται για το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής;
 Είναι αστείο και αφελές και να το σκεφτεί κάποιος!!!

 Είναι ώρα να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ρωσίας και των άλλων χωρών και να διώξουμε το Ιδρυμα Σόρος απο την Ελλάδα.
 
kerberos-hellas

ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ!

Moιραίοι κι άβουλοι αντάμα, ο Στουρνάρας και η παρέα του, βάζουν ξανά στο τραπέζι το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ!
 

-Θεέ μου, τι ξεφτίλα!
Οι ανύπαρκτες προσωπικότητες του υπ. Οικονομικών και οι νταλαβερτζήδες της τρόικας επαναφέρουν στο τραπέζι το χαράτσι της ΔΕΗ με την πρόθεση να το εισπράτουν μέσα από τους
λογαριασμούς της για ένα ακόμη χρόνο!
Ο Στουρνάρας και το επιτελείο του μετατρέπονται σε αδίστακτα φερέφωνα της τρόικας μια και δεν καταφέρνουν να πείσουν για την αποτελεσματικότητά των μέτρων που παρουσιάζουν στους υπαλλήλους των δανειστών μας.
Έτσι όταν έρχεται η απόρριψη βάζουν την ουρά στα σκέλια και βαράνε προσοχές ακόμη και στα πιο απάνθρωπα μέτρα.
Έτσι σήμερα ο τεχνοκράτης Στουρνάρας αναζητεί με την σειρά του σανίδα σωτηρίας στο χυδαίο χαράτσι της ΔΕΗ που εμπνεύστηκε ο Βενιζέλος και έντυσε νομικά ο σύμβουλος όλων των υπ. Οικονομικών του Μνημονίου Αναστάσιος Μπάνος.
Η κατάντια του Στουρνάρα σε συνδυασμό με την ανικανότητα του Σαμαρά να κάνει αποκρατικοποιήσεις η να απολύσει δημοσίους υπαλλήλους οδηγεί τη χώρα στα βράχια.
Τι έχουμε ακόμη να δούμε...
kerberos-hellas
 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters