Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Μια του Τούρκου ...Δυο του Τούρκου ..τρεις και του Απόλλωνα το κέρατο!

Υπάρχουν μικρά ψέματα ,υπάρχουν μεγάλα ψέματα και υπάρχουν και στατιστικές ! Γνωστή ατάκα που δείχνει ότι η στατιστική επιστήμη πολλές φορές χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο ώστε να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις!
Π.χ στατιστικά μπορείς να βρεις πόσα χιλιόμετρα πρέπει να έχεις διανύσει για να έχεις ένα υψηλό ποσοστό να πάθεις ατύχημα! Βέβαια αν το κάνεις έτσι θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα γιατί υπάρχουν και οδηγοί που ποτέ δεν παθαίνουν ατύχημα! Δύσκολη λοιπόν η κατανόηση της στατιστικής ! Βέβαια μέσα από λάθη μπορείς να αντιληφθείς και λύσεις!
Έχουμε έναν πλανήτη που διοικείτε από διάφορα "σκουλήκια" ! Μαύρες αδελφότητες ,άσπρες αδελφότητες ,πουά αδελφότητες ..από όλα έχει ο μπαξές! Φωτισμένοι και σκοτεινοί σε ένα αχταρμά επιβολής εξουσίας! Σκακιέρα ο πλανήτης και τελικός αποδέκτης όλων ο άνθρωπος!
Εγώ κατανοώ και τους επικυρίαρχους ,και τους πεφωτισμένους και τις αδελφότητες και τα μεμετια γειτονόπουλα μας! Είναι μια εποχή που χρειάζεται η πίεση, το αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι μεγάλο , είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ ... και τα κοιτάσματα και ΑΙΓΑΙΟΥ άλλα και ΑΛΑΣΚΑΣ άλλο τόσο! Νόμοι που μπορούν να σταθούν εμπόδιο αν υπάρξει δεδικασμένο μπορούν για Πλάκα να αλλάξουν την Ζωή σου και την δική μου μέσα σε ένα ..δευτερόλεπτο! Ναι τα κατανοώ τα μεμετια!
Επειδή λοιπόν είναι γνωστό ότι με ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ και διάφορες άλλες ομάδες ανα τον κόσμο είπα να σου γράψω αυτό το άρθρο ! Δες το σαν άρθρο κατανόησις ,σαν ένα συγκαταβατικό άρθρο!
Η δες το σαν ένα τρόπο γκεμπελισμου απέναντι στον ήδη υπάρχοντα πόλεμο μας!
Μεμετη φίλε μου , πιστεύω ότι ξύνεσαι στην γκλίτσα λάθος τσοπάνη! Κάθε μέρα παίρνεις εντολή να έρθεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις είτε παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας ,είτε με διεκδικήσεις νησιών ,είτε ψάχνοντας σε λάθος μέρη να βρεις το θησαυρό του Αλί πασά!
Κατανοητό εκτελείς εντολές , άλλα δεν έχεις σκεφθεί ποτέ το θέμα της στατιστικής?
Δηλαδή τόσα πολλά χιλιόμετρα ,πάνω κάτω,πάνω κάτω ....γράφουνε στα νούμερα και ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! Από την άλλη ο πλανήτης μας κουνιέται συνέχεια τώρα τελευταία , φοβέρες κακοκαιρίες μπορεί να χτυπήσουν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στις επόμενες μέρες ..... εσύ εκεί πάνω κάτω,πάνω κάτω! Γράφεις νούμερα σου ξαναλέω! Στατιστικά πλησιάζεις σε κάποιο σοβαρό ΑΤΥΧΗΜΑ!
Βλέπεις εσύ και εγώ έχουμε μια διαφορετική αντίληψη του κόσμου ,εσύ ενώ πετάς και βλέπεις περίεργα πράγματα πάνω από το ΑΙΓΑΙΟ τα αναφέρεις και σου λένε μην συζητηθεί προς τα έξω ..και ότι ήταν απλά ένα παιχνίδι του μυαλού ,εγώ γνωρίζω ότι εκτός από τους αετούς Έλληνες πετάνε και άλλα παράξενα όντα !!
Βέβαια πολλά από αυτά που σου λέω τώρα δεν θα μαθευτούν ,δεν θα μαθευτούν τα άσχημα όνειρα εφιάλτες πριν από κάθε αποστολή , δεν θα μαθευτούν οι αστοχίες υλικών και οργανων χωρίς κανένα λόγο !! Δεν θα μαθευτούν οι συμπτώσεις , οι συνχρονικοτητες που κάθε μέρα βιώνεις και με συνωμοτικό τρόπο και φόβο συζητάς με τους συνάδελφους σου ! Άλλα εγώ απλά θέλω να γνωρίζεις ότι τα γνωρίζω!
Θα μπορούσα να σου πω απειλές όπως ,για φαντάσου να σε έχουν λοκαρει 144 psi την ώρα που μπαίνεις πάνω από το ΑΙΓΑΙΟ ....!!
Άλλα δεν έχω λόγο να το κάνω , απλά θέλω αυτό το άρθρο που το ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και εσύ άλλα και άλλες ΟΜΑΔΕΣ να είναι ένα άρθρο μιας άτυπης αν θέλεις συμφωνίας ! Μιας φιλικής διάθεσης και ειρηνικής συμφωνία....Έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ,πρόσεχε μεμετη μου την επόμενη φορά ....μπορεί να έχεις ατύχημα! Μπορεί να έχεις σεισμό , μπορεί να πήξης στο Χιόνη ,μπορεί να πάθεις ανεμοβλογιά δεν ξέρω ...ξέρω όμως ότι έχεις γράψει πολλά χιλιόμετρα ..και στατιστικά ..πλησιάζεις σε ώρα ΜΗΔΕΝ!
ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΚΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ... 12/03/2013
STRANGER .... Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ....

http://www.katohika.gr/2013/03/mia-tou-tourkou-dio-tou-tourkou-treis-kai.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters