Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Η έκθεση FEMA προειδοποιεί: 4-10 χρόνια ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ μετά από σημαντική ηλιακή καταιγίδα



Έκθεση: Το 2003, μια συσκότιση περιορίζει τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αφήνοντας περίπου 50 εκατομμύρια ανθρώπους στο σκοτάδι. Δέκα χρόνια αργότερα, εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε ανησυχίες για την ευπάθεια του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας.

Μια τέλεια ηλιακή καταιγίδα παρόμοια με εκείνη που χτύπησε στη Γη το 1859 θα χτυπήσει το ηλεκτρικό δίκτυο των Ηνωμένων Πολιτειών για τέσσερα έως 10 χρόνια εάν χτυπήσει σήμερα, σύμφωνα με μια αδημοσίευτη έκθεση από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA).

Μια μεγάλη ανησυχία για πολλούς Αμερικανούς είναι η ευθραυστότητα και η αδυναμία των κρίσιμων υποδομών της χώρας και τι θα ενοχλούσε η ζωή των πολιτών.

Αυτοί οι φόβοι μπορεί να έχουν αυξηθεί μόνο λόγω μιας μη δημοσιευμένης έκθεσης που ελήφθη από τη FEMA, η οποία περιγράφει τι ακριβώς θα μπορούσε να πάει στραβά εάν μια πρωτοφανής καταιγίδα έπληττε τα κράτη.

Ποια είναι αυτή η νέα αναφορά;
Ένα αίτημα της FOIA (Freedom of Information Act) οδήγησε στη δημοσίευση μιας μη δημοσιευμένης εσωτερικής έκθεσης FEMA. Αυτή η νέα έκθεση ρίχνει φως στην έκταση των ζημιών που θα μπορούσε να κάνει μια μεγάλη ηλιακή καταιγίδα στην κρίσιμη υποδομή στις ΗΠΑ.

Η καταιγίδα, την οποία αποκαλούν «100ετή γεωμαγνητική καταιγίδα», θα προκαλούσε σημαντικές ζημιές στη χώρα, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων καταρρεύσεων του ηλεκτρικού δικτύου, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει από τέσσερα έως δέκα χρόνια για να αποκατασταθεί πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι μεγάλα μέρη της χώρας θα μπορούσαν να είναι χωρίς ρεύμα για πολύ καιρό.

Πώς αποκτήθηκε αυτή η εμπιστευτική αναφορά;
Η έκθεση ήταν ένα εσωτερικό έγγραφο «μόνο για επίσημη χρήση». Προήλθε από το 2010, και τον Φεβρουάριο του 2016, ζητήθηκε από την κυβέρνηση. οργ.

Χάρη στον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA), η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να συμμορφωθεί και το έγγραφο κυκλοφόρησε στον οργανισμό στις 24 Μαΐου 2017. Ο ιστότοπος δημοσίευσε στη συνέχεια το 70 σελίδας PDF στις 12 Ιουνίου 2017, το οποίο περιλάμβανε το χρονοδιάγραμμα της χρονολογείται από το αρχικό αίτημα μέχρι την κυκλοφορία του.

Τι ακριβώς συμπεριλήφθηκε στην αναφορά;
Η ίδια η έκθεση καλύπτει μια ποικιλία σεναρίων, συμπεριλαμβανομένων τρωτών σημείων και αξιολόγησης κινδύνων. Μερικές από τις καταστάσεις που αναφέρθηκαν περιλαμβάνουν γεωμαγνητικές καταιγίδες, ηλιακές εκλάμψεις και κινδύνους από ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται καθαρό επιστημονικής φαντασίας σε ορισμένους, αυτοί είναι πραγματικοί κίνδυνοι και είναι πραγματικά μια πραγματική δυνατότητα σήμερα.

Επιπλέον, η έκθεση αναφέρει συγκεκριμένα σενάρια για συγκεκριμένους κινδύνους, τι θα κάνουν αυτοί οι κίνδυνοι, ώρες προειδοποίησης, ώρες διάρκειας, καθώς και λεπτομερή κατάλογο των πιθανών συνεπειών. Δείχνει ξεκάθαρα ότι αυτοί οι κίνδυνοι δεν προέρχονται μόνο από επιθέσεις άλλων χωρών ή από τρομοκρατική επίθεση, αλλά θα μπορούσαν να προκληθούν από φυσικά γεγονότα που μπορεί να συμβούν τόσο συχνά μία φορά κάθε 100 χρόνια περίπου.

FEMA-πλέγμα2

Εκτός από αυτό, υπάρχουν πολλοί πίνακες και γραφήματα που απεικονίζουν τα γεγονότα και τις συνέπειες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γράφημα που δείχνει τη διαδοχική απώλεια των τηλεπικοινωνιών με την πάροδο του χρόνου (βλ. Διάγραμμα παρακάτω) εάν όλη η ισχύς αποτύγχανε. Χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα.

Το πρώτο είναι άμεσες επιπτώσεις που είναι μόνο μερικά σπίτια, το δεύτερο είναι μετά από 2-8 ώρες που είναι σημαντικά περισσότερα σπίτια, το τρίτο τμήμα δείχνει 8-24 ώρες χωρίς ρεύμα , όταν όλα τα σπίτια έχουν σκοτεινιάσει, καθώς και το κόμβοι διανομής.

Μετά από 1-8 ημέρες χωρίς δύναμη, όλα έχουν χάσει την επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένων κέντρων εναλλαγής κινητών, πύργων κυψελών, γραμμών «POTS», ακόμη και του κεντρικού γραφείου. Αυτό είναι σίγουρα κάτι τρομακτικό. Ειδικά μόνο μετά από λίγες μέρες.

Τι σημαίνει αυτό?
Όπως αναφέρει λεπτομέρειες, πολλοί Αμερικανοί δεν γνωρίζουν αυτούς τους κινδύνους και στην πραγματικότητα, δεν πιστεύουν ότι είναι ακόμη δυνατοί. Επομένως, δεν προετοιμάζονται για μια εκδήλωση, όπως μια σημαντική διακοπή ρεύματος και πιθανώς δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς κινητό τηλέφωνο, χωρίς τηλεόραση, τίποτα για περισσότερες από λίγες μέρες. Μετά από αυτό, ο κόσμος πιθανότατα θα πέσει σε τρέλα. Αυτό κάνει αυτές τις καταστάσεις τόσο θεαματικές αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνες - έλλειψη προετοιμασίας.

ΕΚΘΕΣΗ FEMA 113

Αυτή η έκθεση είναι αρκετά τρομακτική καθώς δείχνει ότι ο κόσμος στο σύνολό του είναι εξαιρετικά εύθραυστος. Ως είδος που βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να μας χτυπήσει για πολύ καιρό. Το ανησυχητικό είναι ότι, αυτές οι αναφορές έγιναν το 2010, οπότε πολλές από τις ημερομηνίες και οι πιθανοί κίνδυνοι είναι ξεπερασμένοι από τώρα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ακόμα πολλά επικίνδυνα γεγονότα που περιμένουν να συμβούν. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαν να έχουν ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο, καθώς όλοι εξαρτώνται περισσότερο από την τεχνολογία από ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι ό, τι φαίνεται εδώ δεν θα αγγίξει καν την επιφάνεια. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ, πολύ χειρότερα.


    FEMA- Τρένα Θανάτου .Aρμαγεδδών-Η φωτιά της κόλασης-Τα μυστηριώδη φέρετρα της FEMA.

    ΑΥΤΑ...ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΟΝΟ... ΣΕ ΚΙΝΙΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ... 
    FEMA- Τρένα Θανάτου για τη μεταφορά ανθρώπων-κρεματόριο (Καταστροφικοί φούρνοι)-

    Τι θα συμβεί αν σταθείτε μπροστά σε ένα σιδηροδρομικό φράγμα στην Αμερική με το αυτοκίνητό σας και βλέπετε ότι περνάει;

    Συνάντηση Παθολόγων 6 Χωρών της ΕΕ. Ο ιός covid19 δεν είναι θανατηφόρος και δεν πέθανε κανένας από αυτόν!! (video)

    Συνέντευξη τού Dr. Stoyan Alexov, προέδρου τής Βουλγαρικής Ένωσης Παθολογίας, από τον Dr. Stoycho Katsarov, πρόεδρο τού Κέντρου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Πολιτών, σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση Παθολογίας.

    Οι Παθολόγοι από διάφορες Χώρες μιλούν για επιδημία και οχι για Πανδημία!! το Κύριο συμπέρασμα που κατέληξαν Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Σουηδία Ισπανία και Γαλλία είναι οτι ο ιός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ!!!

    Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου - Μεγάλη αφύπνιση

    Βρισκόμαστε σε φάση διάλυσης του συστήματος ελέγχου. Και παρακολουθήστε την απελευθέρωση του τι κρύβεται πίσω από την τρισδιάστατη πρόσοψη.
    Εάν συνεχιστεί ο εσωτερικός αγώνας για έλεγχο, θα αποκαλύπτει την πραγματική φύση αυτής της πραγματικότητας κάθε μέρα.
    Είναι η ώρα να είσαι γενναίος, θαρραλέος και σίγουρος. Είμαστε όλοι σε αυτήν την κατάσταση μαζί, και είναι μια φυσική βιολογική διαδικασία που όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να αναπτύξουν τη συνείδησή μας με τρόπο που υπερβαίνει την ανάγκη για συνεχή επιβίωση.

    Το Matrix στο οποίο ζούμε - ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΜΑ - „προσομοίωση“

    Η μήτρα στην οποία ζούμε είναι ένα σύστημα πλέγματος που παρέχει το απαραίτητο φως για να έχουμε μια φυσική αναπαράσταση της συνείδησης με τη μορφή ενός ανθρώπινου σώματος.
    Η μήτρα στη Γη έχει απαχθεί και κυβερνηθεί από εκείνους τους ελεγκτές που μας ελέγχουν για τη συχνότητα.
     Αν το σκεφτείτε, αυτό που κάναμε είναι ενσαρκωμένο σε αυτόν τον πλανήτη με τη μορφή ενός φυσικού ανθρώπινου σώματος, ενώ εξακολουθούμε να υπάρχει σε αυτές τις ανώτερες σφαίρες.
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters