Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Επαγγελματίας της Καλαμάτας έστειλε εξώδικο στην εφορία για το POS

Αρνείται την εγκατάσταση και δέχεται μόνο αν έχει ποσοστά από τον τζίρο της τράπεζας!

Άναυδοι έμειναν χθες οι υπάλληλοι της εφορίας στην Καλαμάτα, όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας της περιοχής τούς παρέδωσε με κάθε επισημότητα «Εξώδικη δήλωση πρόσκληση συμμορφώσεως»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 27/7/2901 (βίντεο)

Sorras T.V ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ κ.ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ : ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ , ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟNΝΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… 43 ΕΠΕΤΕΙΟΙ… ΤΣΟΠΑΝΗΔΩΝ…


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΓΜΑΤΙΖΑΝ


Πρέπει να σκύψουμε μέσα στα Ιερά των Ελλήνων, στην Ιερή σκέψη, στην σκέψη ακρογωνιαίο
λίθο, διότι η Φιλοσοφία ήταν αυτή που πάντα κρατούσε τα σκήπτρα στην Ελληνίδα Ψυχή
στην Ελληνίδα Φωνή και στην Ελληνική Σκέψη.


Οι Έλληνες είχαν την τάση τα εξελίσσουν τις θεωρίες και γι αυτό να προοδεύουν.

Βία και όχι νόμος

20.Periklis
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ελεύθερη μεταφορά ενός αποσπάσματος από τα απομνημονεύματα του Ξενοφώντα[1]. Στο απόσπασμα αυτό ο έφηβος Αλκιβιάδης συζητά με τον «ηγέτη» της Αθηναϊκής Δημοκρατίας Περικλή και καταφέρνει να τον κάνει να αναθεωρήσει κάποιες απόψεις του περί των νόμων. Απολαυστικό και επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Δεν νομίζετε;

Λεφτά υπάρχουν! Εννέα υπάλληλοι της ΓΓΔΕ δεν μπορούν να δικαιολογήσουν πως απέκτησαν μεγάλη περιουσία


Εννέα υπάλληλοι της πρώην Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και νυν Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων ( ΑΑΔΕ) βρέθηκαν με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων στο πλαίσιο των ελέγχων περιουσιακής κατάστασης «Πόθεν Έσχες» που διενεργεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Αυτό ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters