Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

H Παγκοσμια κυβερνηση και η συμβολη του Παπανδρεου

Ολοι οσοι τον εχουμε ακουσει να το λεει επανειλημμενα ισως να ξαφνιαστηκαμε,ειναι δυνατον σκεφτηκα και εγω ενας πρωθυπουργος ανεξαρτητης χωρας να μιλαει για κατι τετοιο?
 
Μετα το επανελαβε και ο αντικαταστατης του,εξουσιομανης και αυτος που θα πουλουσε και την ψυχη του στον διαβολο για λιγη εξουσια,τοτε αρχισε το πραγμα να γινεται σοβαρο.

Η Παγκοσμια κυβερνηση που οραματιζεται ο οραματιστης της 79ης θεσης δεν ειναι κατι απλο,και ερχεται να δεσει με οσα γινονται στην χωρα μας τα τελευταια δυο χρονια.

Τι ειναι τελικα αυτο που οραματιζεται ο Παπανδρεου?
Ποιοι ειναι οι στοχοι της παγκοσμιας κυβερνησης..τους εχω αναφερει ξανα,ας μην τους ξεχναμε.

Παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια και δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
Φτωχοποιηση των πληθυσμων και καταργηση της μεσαιας ταξης.
Καταργηση των εργασιακων δικαιωματων και υποδουλωση των εργαζομενων.
Μειωση του κρατους στα απολυτως απαραιτητα και παραδοση της υγειας και της παιδειας στον ιδιωτικο τομεα.
Αυξηση των τιμων ρευματος και νερου με αποτελεσμα ολο και λιγοτεροι να εχουν προσβαση σε αυτα.
Συνεχομενη μειωση μισθων,συνταξεων και επιδοματων.
Ελεγχος των πολιτων με ηλεκτρονικα μεσα...καρτα πολιτη κλπ.
Καταργηση του χρηματος και πληρης ελεγχος της οικονομικης καταστασης των λαων.
Το πιο απανθρωπο  απο ολα ομως ειναι το σχεδιο της μειωσης του πληθυσμου της γης με δικαιολογια την υπερθερμανση του πλανητη,το πως θα το κανουν ειναι αγνωστο,μενει να το ζησουμε οσοι προλαβουμε.

Αυτο ειναι το οραμα του Παπανδρεου,αυτο ηταν και το μονο σχεδιο του,αδικα αναρρωτιομαστε γιατι δεν εκανε τιποτα δυο χρονια,ουτε αυτα που ειχε συμφωνησει για να κανει.'
Γιατι δεν ειχε σκοπο να μας βγαλει απο την κριση..την τεχνητη κριση που μας εβαλε.
Αλλα να μας κρατησει εκει.

Για εμας τους μεγαλυτερους η καταστροφη της χωρας ειναι οδυνηρη,αλλα εκεινοι που θα πληρωσουν τελικα ειναι αυτοι που τωρα βγαινουν στην ζωη και στην εργασια.

Ο Παπανδρεου ειναι οραματιστης της κολασης,ειναι η καταστροφη της χωρας και της φτωχοποιησςη του πληθυσμου της.
Δεν εχουμε αντιδρασει καθολου,ισιως ειμαστε αξιοι για οτι μας συμβαινει.
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/10/h_07.html

Είναι μικροεγκλήματα για τον Χ. Παπουτσή, οι δολοφονίες, οι βιασμοί και οι ληστείες;

«Ζούμε σε μία χώρα που πλέον φοβόμαστε να μείνουμε στα σπίτια μας. Η συμμορία με τα καλάσνικοφ δεν είναι μικροεγκληματικότητα. Το να μπαίνουν στο σπίτι σου, να σε ληστεύουν και να βιάζουν τη γυναίκα σου μπροστά στα μάτια των παιδιών σου δεν είναι μικρό έγκλημα», απάντησε σήμερα στον Χρήστο Παπουτση, ο Άδωνις Γεωργιάδης, και δεν έχει άδικο. εφόσον σε καθημερινή βάση τα αστυνομικά δελτία είναι γεμάτα από ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς κ.ά. πράξεις πρωτοφανούς εγκληματικότητας. Αλλά και άλλα τόσα που δεν μαθαίνουμε ποτέ ή που ""περνούν στα ψιλά" των ειδήσεων.


Δύο γυναίκες έζησαν τον τρόμο

Toν εφιάλτη έζησαν δύο γυναίκες στην παραλία της Αυλίδας χθες τα ξημερώματα. Οι τρεις δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του συζύγου και από ανασφάλιστη πόρτα, μπούκαραν με βία στο σπίτι. "Ληστεία, θέλουμε τα λεφτά σας" είπε ο ένας από τους τρεις με βροντερή φωνή. Την ίδια στιγμή με μαχαίρια στα χέρια ακινητοποίησαν τις γυναίκες. Πρόκειται για μία 55χρονη γυναίκα και την κόρη της 28 ετών.

Απειλώντας τες με το μαχαίρι, μέσα σε μισή ώρα κατάφεραν να κάνουν άνω κάτω το σπίτι βρίσκοντας στην τελική 300 ευρώ. Στην συνέχεια πήραν κοσμήματα καθώς και ηλεκτρονικές συσκευές, όπως ένα laptop, δύο φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα. Φεύγοντας ανάγκασαν την κοπέλα να τους δώσει και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

HellasOnTheWeb.Org με πληροφορίες απο eviaNews.com
πηγή

Διώχνει το ΔΝΤ η Ιρλανδία;


Η Ιρλανδία φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη από τις τρεις χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται εκτός διεθνών αγορών (Ελλάδα και Πορτογαλία οι άλλες δύο), η οποία θα αποχαιρετήσει το ΔΝΤ. Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός , προαναγγέλλοντας την επάνοδο εντός του 2012.
«Από όλες τις χώρες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, η Ιρλανδία αποτελεί το παράδειγμα», δήλωσε ο Κένι σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Bloomberg.
Και πρόσθεσε ότι η Ιρλανδία βρίσκεται στην καλύτερη θέση για να πει πρώτη «αντίο στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».
Η Ιρλανδία ήταν η δεύτερη, μετά την Ελλάδα, χώρα που προσέφυγε σε διεθνή βοήθεια προκειμένου να συνεχίσει να εξυπηρετεί τις δανειακές της υποχρεώσεις.
Συμφώνησε με το ΔΝΤ και την ΕΕ σε ένα «πακέτο» βοήθειας 67,5 δισ. ευρώ για να στηρίξει τον τραπεζικό της τομέα, στα χρέη του οποίου οφείλεται η οικονομική κατάρρευση ολόκληρης της χώρας.
Ο Ιρλανδός πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι φέτος η κυβέρνησή του ελπίζει να πετύχει με το παραπάνω τον στόχο που έχει θέσει για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 10,6% του ΑΕΠ.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_3756.html

Χρήστος Παπουτσής, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Είναι άδικο να θεωρεί κάποιος ότι η αστυνομία δρα με βαρβαρότητα»

Δηλώσεις Παπουτσή με στοιχεία κοινωνικού ρατσισμού
"Μην ξεχνάμε επίσης ότι η αστυνομία είναι παιδιά του ελληνικού λαού. Νέοι άνθρωποι κατά κύριο λόγο, εργαζόμενοι, όχι πολύ υψηλά αμειβόμενοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη στάση ζωής τους, αλλά και για τα συναισθήματά τους σε μια στιγμή έντασης.”

H δήλωση αυτή του κ. Παπουτσή -ας ξεχάσουμε για λίγο ότι αφορά αστυνομικούς - είναι πραγματικά συγκλονιστική. Αποπνέει κοινωνικό ρατσισμό, ελιτισμό μια κάστας ευπόρων που βάζουν τους χαμηλόμισθους σε ένα τσουβάλι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη στάση ζωής τους,!!!!!!!!.
Δεν είναι θέμα απομόνωσης μιας φράσης της συνέντευξης που μπορείτε να διαβάσετε όλη στον exandas στη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός στον Γ.Αυγερόπουλο. όπου προσπαθεί να μας πείσει ότι «Είναι άδικο να θεωρεί κάποιος ότι η αστυνομία δρα με βαρβαρότητα» με επιχειρήματα που προκαλούν αλλα και με αρλούμπες όπως
« Πρώτα από όλα δεν επιχειρεί η κυβέρνηση, η αστυνομία επιχειρεί
Λες και δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ αλλά ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ .............................

Φράσεις σαν αυτές απο τα χείλη ενός ..έστω σοσιαληστή δείχνουν με το καλύτερο τρόπο, ότι αυτοί που μας κυβερνούν είναι πλέον μια οικονομική ελίτ που έχουν βάλει στο DNA τους την λογική...
της Αντουανέτας.
Έτσι εξηγούνται ότι θεωρούν επιτυχία που κρατάν το βασικό στο 770, καθαρό 540.
Και βέβαια αν προσπαθείς να θρέψεις ή να φτιάξεις οικογένεια με 540, στο μυαλό του Παπουτσή και κάθε Παπουτσή δικαιολογούνται τα πάντα.

Από kepparou  φωτοσύνθεση Γρέκι

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη που έδωσε ο υπουργός στον Γ.Αυγερόπουλο

Χρήστος Παπουτσής, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Είναι άδικο να θεωρεί κάποιος ότι η αστυνομία δρα με βαρβαρότητα» 

«Αυτές οι περιπτώσεις, αυτές οι εξαιρέσεις του κανόνα, σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αμαυρώσουν και να ακυρώσουν τις προσπάθειες του συνόλου της αστυνομίας, που επιχειρεί με κάθε τρόπο να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων.»
Με αφορμή τα νέα περιστατικά αστυνομικής βίας και την επίθεση αστυνομικών κατά Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων που κάλυπταν τη διαδήλωση της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου, δημοσιεύουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα (Πέμπτη, 29/09/2011) στο Γιώργο Αυγερόπουλο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ που γυρίζουμε για την ελληνική κρίση.
Γιώργος Αυγερόπουλος:  Γιατί η αστυνομία, της οποίας ηγείστε πολιτικά, έχει επιδείξει και επιδεικνύει τέτοια βαρβαρότητα στις διαδηλώσεις;

Χρήστος Παπουτσής: Πρώτα από όλα δεν επιχειρεί η κυβέρνηση, η αστυνομία επιχειρεί. Και η αστυνομία έχει τους δικούς της κανόνες εμπλοκής μέσα στις εντολές που παίρνει από την ηγεσία της. Όμως είναι άδικο να θεωρεί κάποιος ότι η αστυνομία δρα με βαρβαρότητα. Είναι άδικο, έξω από κάθε λογική και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις όπου ορισμένοι αστυνομικοί ξεφεύγουν από τα όρια της επιχειρησιακής τους ευθύνης, ορισμένοι επιδεικνύουν μια συμπεριφορά η οποία είναι εκτός του πλαισίου των κανόνων εμπλοκής που προβλέπεται από τους κανονισμούς τους και επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούν βία περισσότερη από εκείνη που επιτρέπεται από την άσκηση νόμιμης κρατικής βίας, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα και την αποστολή τους. Αυτές οι περιπτώσεις, αυτές οι εξαιρέσεις του κανόνα, σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αμαυρώσουν και να ακυρώσουν τις προσπάθειες του συνόλου της αστυνομίας, που επιχειρεί με κάθε τρόπο να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και των νόμων.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι η αστυνομία είναι παιδιά του ελληνικού λαού. Νέοι άνθρωποι κατά κύριο λόγο, εργαζόμενοι, όχι πολύ υψηλά αμειβόμενοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική τους συμπεριφορά και τη στάση ζωής τους, αλλά και για τα συναισθήματά τους σε μια στιγμή έντασης.
Από εκεί και πέρα, η πολιτική ηγεσία έχει την ευθύνη να διαμορφώνει ένα πλαίσιο σταθερότητας, αυστηρότητας στην προκειμένη περίπτωση. Σε όλη αυτή τη δύσκολη και αναστατωμένη περίοδο την οποία ζήσαμε, η κατεύθυνση της πολιτικής ηγεσίας, και του Πρωθυπουργού και η δική μου, ήταν μία, σταθερή και συγκεκριμένη.

Αυτοσυγκράτηση σε στιγμές έντασης, σε καμία περίπτωση μάχες σώμα με σώμα. Με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε τους μείζονες στόχους κάθε επιχειρησιακής δράσης και σε καμία περίπτωση να μην ξεφεύγουν από τους σχεδιασμούς και τις εντολές των ανωτέρων τους.

Γ.Α. - Στις 28 και 29 Ιουνίου για παράδειγμα, οι εντολές και το γενικό πλαίσιο ήταν αυτό που μας περιγράφετε;

Χ.Π. Αυτό ήταν και ήταν απολύτως σαφές. Ήταν αυτοσυγκράτηση, σε καμία περίπτωση μάχη σώμα με σώμα και βεβαίως, ο μείζων στόχος εκείνων των ημερών ήταν να μην υλοποιηθούν τα σχέδια όλων εκείνων, οι οποίοι οργάνωναν την κινητοποίηση για να μην ψηφίσει η βουλή, για να σταματήσει δηλαδή, η λειτουργία της δημοκρατίας. Για να μην περάσουμε στην ψήφιση του νομοσχεδίου.

Γ.Α. - Πιστεύετε ότι θα γινόταν αυτό;

Χ.Π. Εάν δεν ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις, βεβαίως. Μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά τα επεισόδια ξεκίνησαν τη στιγμή που έγινε μια μεγάλη επίθεση περίπου χιλίων ατόμων πάνω στον φραγμό, τον οποίο είχαν δημιουργήσει εκεί οι αστυνομικοί, ακριβώς για να μην υπάρχει μάχη σώμα με σώμα.
Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν όλα και πολύ περισσότερο, όπως εξήγησα στη Βουλή, υπήρχε ένας πολύ μεγάλος αριθμός καπνογόνων από την πλευρά των διαδηλωτών προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα νέφος που εμπόδιζε την ορατότητα.

Ως προς την υπερβολική χρήση δακρυγόνων, φυσικά και έγινε, το είπα και στη Βουλή και θεωρώ ότι και εκεί κάποια στιγμή κάποιοι έριξαν παραπάνω δακρυγόνα από όσο έπρεπε. Αλλά μην ξεχνάμε ότι τα δακρυγόνα δεν είναι μέσο με το οποίο αντιμετωπίζεις απευθείας αντιπαράθεση, αλλά είναι μέσο το οποίο χρησιμοποιείται στο σύνολο των συγκεντρώσεων.

Γ.Α. - Επειδή εγώ ήμουν εκεί και αυτά που μου λέτε με τα καπνογόνα και την επίθεση των χιλίων ανθρώπων δεν τα είδα…

Χ.Π. Μα υπήρχανε και ζωντανές μεταδόσεις από ορισμένα sites, τα οποία είχανε προβολή εκεί δημοσιογραφικά.

Γ.Α. - Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του για αυτό… Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι οι αστυνομικοί επιτέθηκαν επί δικαίων και αδίκων;  Χτύπησαν γιατρούς, χτύπησαν…

Χ.Π. Και δημοσιογράφους. Και θέλω να μείνω σε αυτό με τους δημοσιογράφους. Γιατί κάποτε και εκείνοι πρέπει να συνεννοηθούν με την πολιτεία. Το θεωρώ δε αδιανόητο, πώς γίνεται σε άλλες χώρες να συνεννοούνται και να φορούν διακριτικά γιλέκα, και στην Ελλάδα όχι.

Από την άλλη πλευρά μην ξεχνάμε ότι όταν ο άλλος δε βλέπει, πώς μπορεί να διακρίνει ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός, ποιος είναι εκείνος ο οποίος έχει στο μυαλό του μόνο τη διαμαρτυρία και ποιος είναι εκείνος, ο οποίος πέραν της διαμαρτυρίας έχει στο μυαλό του την επιλογή της βίας; Γιατί μην ξεχνάμε ότι εδώ υπήρχαν ορισμένοι, οι οποίοι είχαν επιλογή τη βία.

Δεν ήταν αυθόρμητο, ξαφνικά κάποιος ήρθε και βρήκε κάτι στο δρόμο κι άρχισε να σπάει τα μάρμαρα. Ήρθε με τα απαραίτητα εργαλεία για να σπάσει τα μάρμαρα και στη συνέχεια να τα πετάξει στην πλατεία Συντάγματος.

Γ.Α. - Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι και οι αστυνομικοί πετούσαν πέτρες;

Χ.Π. Απαράδεκτο. Το καταδίκασα και στη Βουλή και παντού. Αλλά δεν ήταν επειδή έσπαγαν τα μάρμαρα για να πετάξουν τις πέτρες. Ήταν προφανώς είτε γιατί δεν είχαν άλλα μέσα εκείνη την ώρα για να αντιπαρατεθούν, είτε γιατί, πράγμα που είναι γεγονός, ξέφυγαν από τους κανόνες της εμπλοκής τους.

Και για αυτό και έγιναν πάρα πολύ αυστηρές παρατηρήσεις και προς τους επικεφαλής τους, αλλά και οι επικεφαλής τους στη συνέχεια προς τους ίδιους τους αστυνομικούς που επιχειρούσαν.

Γ.Α. - Μήπως κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης στη σχολή, λένε για παράδειγμα στους αστυνομικούς ότι «έξω γίνεται εμφύλιος πόλεμος», ότι «θα βγεις έξω και θα σε φάνε», «εσύ είσαι ο στόχος», δηλαδή μήπως θέλει λίγο δουλειά αυτό;

Χ.Π. Βεβαίως και θέλει πάρα πολύ δουλειά και αυτή είναι και η δική μου η αγωνία, γιατί αν θέλω ν’ αφήσω κάτι εδώ, σε αυτό το Υπουργείο, με το δικό μου πέρασμα, είναι ορισμένες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές ακριβώς σε αυτόν τον τομέα, στον τομέα της εκπαίδευσης των αστυνομικών και των σωμάτων ασφαλείας συνολικά, στην αντίληψή τους, στη νοοτροπία τους.

Γι’ αυτό και ήταν απόφασή μου, και για κάποιους θεωρήθηκε ότι είχα πολύ μεγάλη τόλμη, να μιλήσω για εκδημοκρατισμό στην αστυνομία εν έτει 2011 και να μιλήσω για δημοκρατικό έλλειμμα.
Αλλά εννοούσα ακριβώς αυτό. Εννοούσα ότι πρέπει εκείνος ο οποίος ασκεί αυτό τον ρόλο για λογαριασμό της πολιτείας, δηλαδή της εφαρμογής των νόμων και της προστασίας της έννομης τάξης, θα πρέπει να έχει πλήρη συνείδηση του τί ακριβώς ρόλο έχει. Τι έχει απέναντί του, ότι ο νόμος είναι για να προστατεύει την κοινωνία, για να προστατεύει τον πολίτη.

Γ.Α. - Στον Μανώλη τον Κυπραίο τι θα λέγατε που έμεινε κουφός, ανάπηρος;

Χ.Π. Αυτό που είπα στη Βουλή. Λυπήθηκα πάρα πολύ για τον άνθρωπο. Ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είτε έκανε είτε δεν έκανε τη δουλειά του, εμένα δεν με απασχολεί, δημοσιογράφος είναι και ως δημοσιογράφος…

Γ.Α. - Πολίτης είναι…

Χ.Π. Ναι, οποιοσδήποτε πολίτης, αλλά πέραν του πολίτη είναι και δημοσιογράφος, ο οποίος είτε είναι σε αποστολή είτε δεν είναι, είναι πάντα δημοσιογράφος. Νοιάζεται για την είδηση, νοιάζεται για το γεγονός, παρακολουθεί το γεγονός εκ του σύνεγγυς. Και βεβαίως ήτανε ένα πολύ άτυχο γεγονός, το οποίο θα τον επηρεάσει στη ζωή του. Ελπίζω να μην είναι μόνιμη η βλάβη και να αποκατασταθεί σιγά σιγά και με το χρόνο. «…»

Σημασία έχει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έπρεπε να γίνει. Απολύτως τίποτα. Αντίθετα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ δυνατές διαδηλώσεις, πολύ μαζικές διαδηλώσεις. Εγώ πιστεύω στην αξία της οργανωμένης πολιτικής έκφρασης.

Θεωρώ δε, ότι ήταν μάλλον και εθνική ανάγκη να εκφραστεί ο λαός σε μία τέτοια περίοδο, όπου η πίεση η οποία ασκείται στη χώρα είναι ασφυκτική. Και μιλώ για μία πίεση πάρα πολύ μεγάλη, πρωτόγνωρη. Ποτέ η Ελλάδα δεν είχε ξαναζήσει τέτοιου είδους πίεση σε όλα τα επίπεδα, και στον τομέα της οικονομίας και στον τομέα της πολιτικής. Και αυτό βεβαίως έχει και κοινωνικές επιπτώσεις.
Θα ανησυχούσα δε πάρα πολύ αν δεν είχαμε μαζικές κινητοποιήσεις και αν ο κόσμος δεν εκφραζόταν με τον τρόπο που εκφράστηκε. Ούτως ή άλλως, οι αλλαγές που καλείται ο καθένας να αντιμετωπίσει είναι μεγάλες. Και οι αλλαγές που θα έρθουν είναι επίσης πολύ μεγάλες.

Γ.Α. - Έχετε αναλογιστεί τι θα γίνει εάν κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας συμπλοκής μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας υπάρξει νεκρός στο δρόμο;

Χ.Π. Κάθε μέρα που ξημερώνει εύχομαι να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Βεβαίως και είναι η μεγάλη μου αγωνία. Έχω ζήσει τι σημαίνει νεκρός στο δρόμο σε διαδήλωση. Όταν διάφοροι δικοί μου συναγωνιστές, της εποχής μου, βρέθηκαν νεκροί στο δρόμο μέσα από γεγονότα βίας.

 
http://greki-gr.blogspot.com/2011/10/blog-post_3071.html

Ποιός ήταν ο διευθυντής μεγάλης εφημερίδας που αρθρογραφούσε με εντολές της Πρεσβείας;

Όταν ο Ν. Κακλαμάνης μιλούσε για το σχέδιο εναντίον του Καραμανλή. Στο περιοδικό «Επίκαιρα», που κυκλοφόρησε χθες, αποκαλύπτεται -και επίσημα- μία παράμετρος, που αποδεικνύει ξεκάθαρα, ότι τα «Δεκεμβριανά» του 2008 στην Αθήνα ήταν μέρος της ...ύπαρξης του ανατρεπτικού σχεδίου «Πυθία 1», το οποίο προέβλεπε την πολυεπίπεδη αποσταθεροποίηση της Ελλάδας, με σκοπό το «γκρέμισμα» του Καραμανλή. Όσοι τότε τόλμησαν και μίλησαν για «εμπλοκή πρακτόρων ξένης χώρας» χαρακτηρίστηκαν ως γραφικοί, φαντασιόπληκτοι και συνωμοσιολόγοι.
 Ένας από αυτούς, που πρώτος είχε μιλήσει για «σχέδιο που κινείται από ξένες δυνάμεις, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας» ήταν ο τότε δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.
Ακόμη και οι εχθροί του, μέχρι σήμερα, αναγνωρίζουν ότι ο Κακλαμάνης ήταν ο μόνος θεσμικός παράγοντας τον Δεκέμβριο του 2008, που είχε αντισταθεί και παλέψει κόντρα στους «επαναστάτες» της φλεγόμενης Αθήνας.
Κατά διαβολική σύμπτωση, από τότε που ο τ. δήμαρχος Αθηναίων βγήκε ανοιχτά και μίλησε για το «σχέδιο ανατροπής του Καραμανλή» εμφανίστηκαν, ως δια μαγείας, δημοσιογραφικά κέντρα, που σε …καθημερινή βάση αρθρογραφούσαν εναντίον του, με αποκορύφωμα τις δημοτικές εκλογές δύο χρόνια μετά.
Θυμίζουμε, απλώς, ότι μεταξύ αυτών ήταν και διευθυντής μεγάλης πολιτικής εφημερίδας, ο οποίος πρόσφατα αποκαλύφθηκε μέσω απόρρητων δημοσιευμάτων, ότι λειτουργούσε βάσει εντολών της Αμερικάνικης πρεσβείας.
Επειδή, λοιπόν, η αλήθεια είναι μία και δεν έχει πολλές όψεις, τα σημερινά ντοκουμέντα αποδεικνύουν τον ύποπτο ρόλο τους…

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

 
http://greeknation.blogspot.com/2011/10/blog-post_236.html

Απαντήθηκε η Επερώτηση:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"


Απαντήθηκε τελικά η  Επερώτηση Βόμβα Αυστριακού ευρωβουλευτή Andreas Mölzer:"Κερδοσκοπία του έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του"

κλίκ για μεγένθυση
Ακόλουθει η μετάφραση...:
Η Επιτροπή δεν είναι ενήμερη για τους ισχυρισμούς των πράξεων που ανέφερε το Αξιότιμο Μέλος του Κοινοβουλίου και ως εκ τούτου δεν έχει κανένα άλλο σχόλιο επ 'αυτών.
 

Η απαγόρευση της εκμετάλλευσης εμπιστευτικών πληροφοριών εξετάζεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής οδηγίας για την κατάχρηση αγοράς, η έρευνα και η επιβολή της, είναι πρωτίστως καθήκον των εθνικών αρμόδιων αρχών.

 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/10/blog-post_1996.html

Ανίκανε, πάρε την κυβέρνησή σου και φύγετε...

Καμία μεταρρύθμιση, καμία αποκρατικοποίηση, καμία μείωση του σπάταλου κράτους.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου έρχεται κάθε τόσο να ληστέψει τους φορολογούμενους για να διατηρήσει αλώβητα τα δικά της πασοκόπαιδα.

Η υπόθεση της εφεδρείας είναι τόσο αστεία όσο και το.....
κλείσιμο της ΕΤ1 για την οποία δεσμεύθηκε ο- με 24 εκατομμύρια αγοραστής των δικαιωμάτων του Champions League -Μόσιαλος.

Αντί να βάλουν λουκέτο σε οργανισμούς και δημόσιους φορείς πάνε να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Τρόικας απολύοντας συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους την ίδια ώρα που καμιά αποκρατικοποίηση δεν υπάρχει στον ορίζοντα!

Ποια εργασιακή εφεδρεία και απίδια μάντολες.

Έχουν γεμίσει τα υπουργεία με μουτζαχεντίν Πασόκους οι οποίοι θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και είναι αποφασισμένοι να την κλείσουν ταυτόχρονα με το κόμμα τους.

Οι πασόκοι ιμπεριαλιστές θεωρούν πως η ιστορία της χώρας είναι ταυτισμένη μ εκείνη του κόμματός τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί ακόμη και στο θάνατο.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο Χάρης Καστανίδης και ο Μόσιαλος παίζουν πιτσικουλιές για δήθεν δημοψηφίσματα αντί να πάνε σε εκλογές και να ξεκουμπισθούν για πάντα από προσώπου γης.

Άντε να χαθείτε προδότες, χαμένα κορμιά, τελείες της Ιστορίας…


http://kostasxan.blogspot.com/

Δίνουμε 1.100.000 $ για την MINUSTAH. Για να προωθούν τα συμφέροντά τους οι Αμερικάνοι στην Αϊτή.

Δείτε πρώτα την απόφαση με την οποία δίνουμε 1.100.000 $ για την MINUSTAH και μετά διαβάστε πού πάνε τα λεφτά μας...

Η MINUSTAH είναι η αποστολή του ΟΗΕ (βλ.ΗΠΑ) που σκοπό έχει την ...σταθεροποίηση στην Αϊτή.
Για να καταλάβετε τι είδους σταθεροποίηση προσφέρει στην χώρα μεταφέρω αποσπάσματα από άρθρο του Guardian (όπου υπάρχει βίντεο με τον βιασμό νεαρού από την Αιτή από στρατεύματα αυτής της αποστολής):


[Το περιστατικό (εννοεί του βιασμού) θα αυξήσει την δυσαρέσκεια που οι Αϊτινοί έχουν για τα στρατεύματα του ΟΗΕ που έχουν καταλάβει τη χώρα τους για περισσότερα από επτά χρόνια. 
-Το Δεκέμβριο του 2007, περισσότεροι από 100 στρατιώτες του ΟΗΕ από τη Σρι Λάνκα εκδιώχθηκαν κάτω από τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων κοριτσιών.
-Το 2005, τα στρατεύματα του ΟΗΕ πήγαν  στο Σιτέ Σολέιγ, μια από τις φτωχότερες περιοχές στο Πορτ-ο-Πρενς, σκοτώνοντας μέχρι και 23 άτομα , συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.
-H  κατοχή της Αϊτής από τον ΟΗΕ είναι πραγματικά μια αμερικανική κατοχή . Δεν είναι πλέον παρά μια πολυμερή δύναμη  «συνασπισμού των προθύμων» όμοια με του Τζορτζ Μπους που εισέβαλαν στο Ιράκ.
Εστάλη εκεί το 2004 μετά από μια καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ προσπάθεια για να ανατραπεί η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Αϊτής.
-Πρόσφατα έγγραφα από το WikiLeaks  , επίσης, επιβεβαιώνουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση βλέπει την Minustah ως μέσο της πολιτικής της εκεί.]
 
 
http://kolotoubes.blogspot.com/2011/10/1100000-minustah.html

Είναι απίστευτοι!!! Δείτε τι κάνουν οι άνθρωποι!



Η κυβέρνηση από τη μια προχωρά σε απολύσεις και από την άλλη μεθοδεύει προσλήψεις!!! 
Απέλυσαν από την «Κοινωνία της Πληροφορίας» ΑΕ, από τον Απρίλιο του ’10 έως σήμερα, 53 εργαζόμενους και προσλαμβάνουν τώρα 83!
Και μάλιστα με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ. 
• Έτσι εννοούν τον περιορισμό του σπάταλου κράτους;...
• Δεν μπορούσαν να καλύψουν τα όποια κενά με μετατάξεις από το προσωπικό που βάζουν σε εφεδρεία;
• Έτσι εννοούν τη διαφάνεια;
• Μήπως είναι άλλη μια επιχείρηση τακτοποίησης «ημετέρων»;
Ο κ. Βενιζέλος, υπέγραψε, μαζί με συναρμόδιους υπουργούς (αριθμ. Πρωτ. 35037/ΕΓΔΕΚΟ 1438/5.8.2011) απόφαση για 83 νέες προσλήψεις με συμβάσεις έργου στην «Κοινωνία της Πληροφορίας» Α.Ε!!!
Εγκρίνει, δηλαδή, την πρόσληψη σχεδόν διπλάσιου αριθμού στελεχών, σε σχέση με αυτούς που έδιωξαν. Αφού, πρόσφατα, διπλασίασε τους μετακλητούς που τον περιστοιχίζουν και αφού αποφάσισε μαζικές απολύσεις, σχεδιάζει τώρα νέες προσλήψεις. 
Και μάλιστα εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ.
Να θυμίσουμε ότι:
- Η κυβέρνηση, κακοποιώντας το θεσμό της εργασιακής εφεδρείας, ετοιμάζει τη στιγμή αυτή μαζικές απολύσεις 30 χιλ. εργαζομένων στο Δημόσιο. 
- Όπως, ήδη, αποκαλύψαμε (με βάση την έκθεση του ΑΣΕΠ) μόνο το 2010 η κυβέρνηση προχώρησε σε περίπου 30 χιλ. νέες προσλήψεις. 
- Όπως αποδείξαμε χθες (με βάση σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις) αμέσως μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό η κυβέρνηση αύξησε κατά 84 τις θέσεις των μετακλητών και δυο μήνες αργότερα τις αύξησε ακόμη περισσότερο.
- Όπως αποδεικνύεται τώρα, από τη μια απολύει και από την άλλη προσλαμβάνει διπλάσιους των απολυθέντων.
Γι αυτό τα πήραν στο κρανίο οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ σύντροφοι.......
Επειδή το δούλεμα και το ψέκασμα πιάνει στους Έλληνες, δεν πάει να πει ότι και οι Ευρωπαίοι θα φάνε το ΜΕΓΚΑΧΟΡΤΟ...
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/10/blog-post_4720.html

Οι “Αγανακτισμένοι” έφτασαν μέχρι… τις ΗΠΑ

Το πραγματικό κρίσιμο τεστ για την κατάληξη του αγώνα των ανά τον κόσμο «Αγανακτισμένων», είναι η εξέλιξη και η έκβαση της αναμέτρησης της πάλης των τάξεων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εκεί, και μετά από το περιστατικό του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, όταν οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν περίπου 700 «Αγανακτισμένους» πολίτες, το κίνημα άρχισε να γιγαντώνεται. Να οργανώνεται καλύτερα, να πολλαπλασιάζει τα....
μέλη του, και να διαχέει καλύτερα τη στόχευσή του.

Έτσι, και με βάση, ή σημείο αναφοράς, το Κίνημα για την κατάληψη της Wall Street, τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί διαδηλώσεις, πορείες και happenings των «Αγανακτισμένων» πολιτών, σε διάφορες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών: Στο Λος Άντζελες, στη Βοστώνη, στο Σικάγο.

Στο πλευρό τους μάλιστα συμπαρατάσσονται πλέον και αρκετά εργατικά συνδικάτα, με αποτέλεσμα οι εκδηλώσεις να αποκτούν ακόμη περισσότερο μαζικό και δυναμικό χαρακτήρα.

Η βασική στόχευση των «Αγανακτισμένων» είναι τα ακριβοπληρωμένα στελέχη της Wall Street, εκείνοι στους οποίους καταλογίζουν ότι συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να επηρεάζουν καθοριστικά τις εξελίξεις στην αμερικανική οικονομία, που έχουν ορατό και σημαντικό αποτέλεσμα και στις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία.

Πρόκειται για όσους, είτε δεν κατάλαβαν, είτε αρνήθηκαν να κινηθούν άμεσα για να προλάβουν την κατάρρευση της Lehman Brothers, και στη συνέχεια να συγκρατήσουν το «τσουνάμι» που την ακολούθησε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτιμούν ότι… αν πέσει η Wall Street, το κίνημα της «Αγανάκτησης» θα προσλάβει θυελλώδεις διαστάσεις. Και θα επηρεάσει καθοριστικά το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών του 2012.

http://www.statesmen.gr/

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ :

Γιατί το τέλος της Ε.Ε. πρέπει να έλθει από την Ελλάδα;;;

Πολλοί ψίθυροι και φήμες κυκλοφορούν διεθνώς ότι η Ε.Ε. θα διαλυθεί. Έρχεται λένε η παγκοσμιοποιημένη οικονομία και η Ε.Ε. μαζί με την Ευρωζώνη δεν έχουν θέση και πρέπει να διαλυθούν.

Είναι απαίτηση λένε, της .....
παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. το γνωρίζουν αλλά προχωρούν σιγά-σιγά.

Για το σκοπό αυτό διάλεξαν την Ελλάδα σαν πειραματόζωο.

Η έξοδος της Ελλάδος θα κοστίσει λένε στην Ευρωζώνη 2 τρις Ευρώ.

Αυτά αποκάλυψε το STRATFOR μια Αμερικανική δεξαμενή σκέψεως.

Η Ελλάδα θα λάβει την επόμενη δόση, είτε πάρει είτε δεν πάρει μέτρα,

δήλωσε ο νέος διοικητής της ΕΚΤ, μέχρι να σπάσει ο κρίκος…..

Μια αποτυχία της Ελλάδος θα ήταν αποτυχία όλης της Ευρώπης δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Σαρκοζί.

Τελικά όλοι οι ηγέτες της Ε.Ε. ομιλούν για αποτυχία.

Στη παγκοσμιοποίηση δεν χωρά η Ε.Ε. και η Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα έχει στοχοποιηθεί και κατέστη ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης. Μόλις σπάσει αυτός ο κρίκος η αλυσίδα των κρατών της E.E. & Ευρωζώνης θα διαλυθεί. Το παιχνίδι του ντόμινο θα ακολουθήσει, αφού πέφτοντας η Ελλάδα, θα ακολουθήσει η νότια Ε.Ε.

Αυτό η παγκόσμια διακυβέρνηση το γνωρίζει, γιαυτό στοχοποίησε την Ελλάδα, της δημιούργησε το πρόβλημα του χρέους, και το παιχνίδι πλέον παίζεται από τον ιδιοκτήτη όλων των τραπεζών της οικουμένης

που είναι ο παγκόσμιος κυβερνήτης και πρόεδρος της παγκόσμιας κυβέρνησης. Γιαυτό φρόντισαν να εγκαταστήσουν κυβέρνηση στην Ελλάδα ανδρείκελα πρόθυμα να εκτελούν τις εντολές τους.

Κατέστησαν τη πατρίδα μας, διεθνές θέμα και θέαμα χρεοκοπίας.

Όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη ασχολούνται με την Ελλάδα.

«Ότι θέατρον εγενήθημεν τω Κόσμω, και Αγγέλοις, και ανθρώποις»,

ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία. Δηλαδή γίναμε παγκόσμιο θέατρο.

Έτσι προετοιμάζουν το έδαφος για το σπάσιμο του αδύνατου κρίκου της αλυσίδας της Ε.Ε.

Έρχεται ο Βιετναμέζος Αντικαγγελάριος της Γερμανίας με το σχέδιο «Εύρηκα», για να προετοιμάσει το έδαφος……..

Ακόμη και η Τρίτη εξουσία της χώρας η Δικαιοσύνη, δέχτηκε τον έλεγχο της τρό’ι’κα.

Γίναμε υποτελείς μέσα στην ίδια μας τη πατρίδα.

Η τρό’ι’κα μπαινοβγαίνει στα υπουργεία της πρώτης εξουσίας της χώρας, ενώ η δεύτερη εξουσία η νομοθετική, παραμένει απαθής.

Ο ΓΑΠ δήλωσε θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας με οποιοδήποτε τίμημα. Αυτό είναι ομολογία ότι είμαστε υπό κατοχή των δανειστών μας. Ο ΓΑΠ μαριονέτα των ισχυρών του πλανήτη, προσφέρει γη και ύδωρ. Ποτέ δεν λέει ΟΧΙ, ακόμη και στους Τούρκους λέει πάντα ΝΑΙ.

Η εκτελεστική εξουσία είναι ανύπαρκτη.

Υπάρχει μόνο για τους φουκαράδες του εσωτερικού.

Οι Ευρωπαίοι μας θεωρούν ήδη χρεοκοπημένους. Ο κρίκος της αλυσίδας είναι έτοιμος να σπάσει, μόλις δώσουν την εντολή οι Επικυρίαρχοι της Γης. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα το GLOBO ή

όπως αυτοί το ονομάσουν, είναι έτοιμο να αντικαταστήσει το Ευρώ, το δολάριο, και όλα τα άλλα τοπικά νομίσματα των κρατών της Οικουμένης. Οι περιουσίες όλων των τραπεζών της Γης είναι ήδη κατατεθειμένες και κατασχεμένες από τις τράπεζες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και όλα τα έσοδα του κράτους από τέλη και φόρους πηγαίνουν όλα στις τράπεζες του Ρότσιλντ προέδρου της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Γιαυτό τα δημόσια ταμεία είναι άδεια.

Όλα αυτά τα γράφουμε για να αντιληφθεί ο αναγνώστης που πηγαίνουν οι φόροι που πληρώνει σήμερα.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. πιόνια και αυτοί της Ν.Τ.Π. κάνουν ότι μπορούν για να καταστρέψουν την Ελλάδα, να τη χρεοκοπήσουν, ώστε να σπάσει ο κρίκος μόλις οι Κοσμοκράτορες ανάψουν το πράσινο φώς για τα περαιτέρω σχέδιά τους, τότε θα μας αδειάσουν, αδιαφορώντας για τη τύχη της Ε.Ε.

Η ανθρωπότητα έχει κατακτηθεί από μια σατανική θρησκευτική ομάδα. Οι επικυρίαρχοι εξουσιαστές της οικουμένης, είναι μια κλίκα τραπεζιτών οπαδών της θρησκευτικής ομάδας «Καμπάλα» που έχει τις ρίζες της βαθιά μέσα στο Σιωνισμό. Αυτοί χειραγωγούν τα γεγονότα στο πλανήτη , αφού έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης, στα δικά τους θησαυροφυλάκια. Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ένα τμήμα αυτών είναι οι Illuminati που μαζί με τις άλλες Σιωνιστικές οργανώσεις αποτελούν τη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, -παράλληλα με τη βίβλο- έχουν γίνει το ιερό τους βιβλίο.

Αυτοί έχουν πραγματοποιήσει όλους τους πολέμους στη Γη.

Σήμερα αρπάζουν τα πετρέλαια της Λιβύης, της Αιγύπτου, της Ελλάδος, κ.λ.π. προτιμούν πιόνια και ανδρείκελα στην εξουσία, σαν την «Αραβική Άνοιξη» και τον ΓΑΠ, για να κάνουν τη δουλειά τους.

Οι ερευνητές και αναλυτές της Ν.Τ.Π. θεωρούν ότι τα μέλη των οικογενειών Rockefeller & Rothschild βρίσκονται ανάμεσα στους κύριους μετόχους της Ν.Τ.Π. και πίσω από το περιβόητο μυστικό σχέδιο καθιέρωσης μιας δικτατορικού τύπου παγκόσμιας διακυβέρνησης. Αυτοί οι δύο απεφάσισαν να καταστήσουν την Ελλάδα αδύναμο κρίκο μέσα στην Ευρωζώνη, για να διαλύσουν την Ε.Ε. , και με σκοπό να υφαρπάξουν το χρυσό και τα πετρέλαια της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ο Εμίρης του Κατάρ να ενδιαφέρεται και να επενδύει στα χρυσωρυχεία της Χαλκιδικής!!. Πίσω από τον Εμίρη και τον κακομοίρη (ΓΑΠ) , κρύβεται ο Ρότσιλντ και η κουστωδία αυτού.

Χαρακτηριστικά οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ο κύριος στόχος των

κ.κ. Rothschild & Rockefellers είναι η δημιουργία μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που θα ελέγχει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για το σκοπό αυτό , κατέστησαν την Ελλάδα πειραματόζωο για τη διάλυση της γηρασμένης Ευρώπης, αφού εδώ βρήκαν πρόσφορο έδαφος πολιτικών ηγετών της πεντάρας.

Οι ως άνω αναφερθέντες Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, προσπαθούν να θέσουν σε εφαρμογή τα σχέδια «της Αδελφότητος», όπως αποκαλούνται, για ένα συγκεντρωτικό έλεγχο του πλανήτη.

Τα σχέδιά τους αυτά, και η Αδελφότητα, κυκλοφορούν επίσης κάτω από το όνομα «BLUE BEAM» μπλέ ακτίνα.

Η ελίτ της εξουσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι οι κύριοι

Rothschild & Rockefellers ιδιοκτήτες όλων των τραπεζών της γης, και υπάλληλοί τους όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί και άρχοντες της Οικουμένης, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ.

Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και κράτη όπως Ο.Η.Ε. ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ,

είναι εκτελεστικά όργανα στην υπηρεσία των δύο αυτών οικογενειών, μετά της κουστωδίας αυτών. (βλέπε ΣΟΡΟΣ, κ.λ.π.)

Oι ΗΠΑ άρχισαν να ξυπνούν μέσω του κινήματος των αγανακτισμένων, το οποίο γιγαντώνεται και εξαπλώνεται σε όλες τις πολιτείες. Γιαυτό ο «φιλάνθρωπος» ΣΟΡΟΣ έτρεξε να παίξει το παιχνίδι του, για να σώσει τη παγκόσμια διακυβέρνηση των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, πριν προλάβουν και ξυπνήσουν οι Αμερικανοί.

Το πιόνι ο ΣΟΡΟΣ έτρεξε να σώσει ότι δυνατόν μπορεί να σωθεί, από την αγανάκτηση των Αμερικανών. Φοβούνται το λαό.

Αυτό τους φοβίζει…Έχουν ανάγκη τη νομιμότητα για να λειτουργήσουν. Ας μη τους τη δώσουμε.!!! Μόνο ο ΓΑΠ και η κουστωδία του τους παρέχει απλόχερα υποστήριξη.

Πρέπει ο πρόεδρος Ομπάμα να μη φοβάται πλέον την ηγεσία της παγκόσμιας κυβέρνησης, αλλά να ταχθεί στο πλευρό του λαού του.

Η εποχή που δολοφόνησαν το πρόεδρο Κένεντυ, παρήλθε ανεπιστρεπτί.

Πίσω από τα αμύθητα πλούτη, τις σκηνοθετημένες φιλανθρωπίες, και τις οικολογικές ανησυχίες των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, κρύβεται ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις, επιβάλλοντας μεθοδικά τη Ν.Τ.Π.

Όλα αυτά τα επαναλαμβάνουμε για να γίνει αντιληπτό από τους αθώους

και ανύποπτους Έλληνες το γεγονός ότι οι Παντοκράτορες θέλουν να σπάσει ο κρίκος που λέγεται Ελλάς, και να διαλυθεί η Ε.Ε.

Το ίδρυμα στρατηγικών μελετών STRATFOR λέει ότι οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να πετάξουν έξω την Ελλάδα από το Ευρώ, επίσης λέει ότι το μέλλον της Ελλάδος ως κράτος δεν είναι ιδιαίτερα λαμπρό.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. περιμένουν μέχρι να συγκεντρώσουν αποθεματικό

2 τρις Ευρώ, και τότε θα μας πετάξουν έξω……….

Τότε έρχεται αναπόφευκτα η χρεοκοπία.

Έλληνες πειραματόζωα ευτυχείτε!!! Γίναμε διάσημοι σε όλο το πλανήτη, χάρη στο ΓΑΠ και τη κυβέρνησή του.

Δυστυχώς οι ηγέτες της Ε.Ε. χειρίστηκαν βλακωδώς το ζήτημα της Ελλάδος. Άφησαν τη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση να κάνει παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος, και εις βάρος της Ε.Ε. με εκτελεστικό όργανο το ΓΑΠ.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. δεν είδαν το παιχνίδι των Επικυρίαρχων, ή το είδαν και συνεργούν εκόντες άκοντες.

Χρεοκοπία σημαίνει απόφαση εκτέλεσης της Ελλάδος.

Σήμερα ζούμε μια Ελληνική τραγωδία. Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο που δέχεται να εγκατασταθεί στο έδαφός της ύπατη αρμοστεία. Σήμερα οι διεθνείς αγορές ποντάρουν σε μια πτώχευση της Ελλάδος στο άμεσο μέλλον.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η πιθανότητα να δεχτούν ισχυρά πλήγματα τα υπόλοιπα κράτη της ζώνης του Ευρώ, από μια άμεση πτώχευση της Ελλάδος έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι χώρες της Ευρωζώνης ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν μια άμεση χρεοκοπία της Ελλάδος, αρκεί αυτή η χρεοκοπία να είναι ελεγχόμενη. Γιαυτό άλλωστε καθυστερούν να δώσουν την 6η δόση.

Η Πορτογαλία ειδοποίησε την ηγεσία της Ε.Ε. να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη, αλλιώς θα καταρρεύσουμε και εμείς όπως είπε.

Ελεγχόμενη χρεοκοπία σημαίνει μια πτώχευση όπου το κράτος θα τεθεί υπό ξένη κηδεμονία εν είδη αποικίας, δηλαδή θα τεθεί υπό προσωρινό περιορισμό των δικαιωμάτων του, μέχρις ότου οι τοκογλύφοι δανειστές, πάρουν πίσω τα λεφτά που μας δάνεισαν.

Αυτό σημαίνει, θα αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας, για να μας σώσουν όπως λένε, κατάσταση που δεν δέχτηκαν οι χώρες της Λατινικής Αμερικής, τους πέταξαν έξω, και πήραν τις τύχες τους στα χέρια τους. Η ελεγχόμενη πτώχευση ευνοεί τους δανειστές μας, και καταδικάζει σε φτώχεια το πληθυσμό της χώρας.

Εκείνο που μας σώζει είναι μια πλήρης παύση πληρωμών για το σύνολο του χρέους. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Δεν θα χάσουν οι δανειστές μας , αφού το χρέος αυτό είναι πλασματικό-λογιστικό, εξάλλου τα χρήματά τους τα έχουν ήδη εισπράξει υπό μορφή τόκων, αλλά θέλουν ισοβίως να αρμέγουν την αγελάδα-Ελλάδα, (βλέπε χρυσός της Χαλκιδικής, πετρέλαια όλης της Α.Ο.Ζ. κ.λ.π.) και επιπλέον τόκους τεράστιου χρέους. Είναι καιρός να κοιτάξουμε και λίγο το λαό μας, και όχι διαρκώς τους ξένους.

Στη πίεση των ηγετών της Ε.Ε. για στύψιμο του Ελληνικού λαού, εμείς απαντάμε με στάση εξωτερικών πληρωμών,

και σαν άλλος Σαμψών αναφωνούμε, «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων».

Όμως αυτό προ’υ’ποθέτει εθνική πατριωτική ηγεσία.

Πολιτική ηγεσία που να πονά την Ελλάδα, και όχι ξενόφερτους πολιτικούς που δεν έτυχον Ελληνικής παιδείας.

Οι αρχαίοι πρόγονοι έλεγον, «Έλληνας είναι εκείνος όστις έτυχεν Ελληνικής παιδείας», ο ΓΑΠ έτυχεν Ελληνικής παιδείας;;;;;

Οι πολιτικοί μας δεν φθάνει ότι μας έφεραν ένα πανάκριβο νόμισμα, αλλά κλέψανε και από πάνω τεράστια ποσά, και μοίραζαν χρήματα του Ελληνικού λαού σε σκληρό νόμισμα, σε όλους τους κατατρεγμένους της υφηλίου.

Κατέστρεψαν τη βιομηχανία μας, και άλλους πλουτοπαραγωγικούς τομείς. Έτσι καταρρεύσαμε.

Τέτοιοι φωστήρες πολιτικοί μας κυβερνούσαν.

Μήπως με τη δραχμούλα μας δεν ζούσαμε καλά;;;Ώσπου ήλθε το Ευρώ με την Ευρωζώνη και τη παγκοσμιοποιημένη Ε.Ε. και μας κατάστρεψαν. Αντί για καλό, βρήκαμε κακό στην Ε.Ε. Πήγαμε για μαλλί , και βγήκαμε κουρεμένοι , που λέει ο λαός μας.

Βεβαίως τώρα που όλα τα κατάστρεψαν είναι πολύ αργά για τη δραχμούλα μας. Πολύ αργά για να σωθούμε. Είναι αργά για κλάματα.

Ξεπουλώντας όλο τον ορυκτό μας πλούτο, και τις άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, μείναμε χωρίς εισοδήματα.

Δυστυχώς οι μαριονέτες πολιτικοί μας, ικανοποιούν τους Κοσμοκράτορες, και καταδυναστεύουν το λαό, αφού από τους

κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ αντλούν την εξουσία.

Η ηγεσία των κρατών της Βόρειας Ε.Ε. προτείνει συνταγές για τις χώρες του Νότου, που όπως φάνηκε από τα μνημόνια που έδωσαν στην Ελλάδα, είναι καταδικασμένες στην αποτυχία.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. καθυστερούν τη πτώχευση της Ελλάδος μέχρι να ξεφορτωθούν τα μειωμένης αξίας Ελληνικά ομόλογα. Μας κάνουν τη ζωή δύσκολη για κάθε δόση δανείου, μέχρι να βάλλουν στο χέρι τη περιουσία της Ελλάδος, γιαυτό συνεχώς φωνάζουν προχωρήστε σε αποκρατικοποιήσεις που αυτό σημαίνει ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, όπως πρόσφατα συνέβη με τις συμφωνίες του Εμίρη και του κακομοίρη. Ο ΓΑΠ μας λέει ότι με κάθε δόση προσπαθεί να μας σώσει, και ακόμη να μας σώσει. Είναι η έκτη φορά που προσπαθεί να μας σώσει. Η τρό’ι’κα επιβάλλει ολοένα και νέα χαράτσια στον Ελληνικό λαό, για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των τοκογλύφων.

Δεν είμαστε μόνο ο αδύναμος κρίκος στα οικονομικά, αλλά και σε πολιτική ηγεσία. Έχουμε μια κυβέρνηση της οποίας τα μέλη έχουν αλλοεθνείς ρίζες και καταβολές. Ο ΓΑΠ δεν πονάει την Ελλάδα, αφού γεννήθηκε στις ΗΠΑ από μητέρα παντελώς ξένη, και πατέρα μισό-Έλληνα, δεν έτυχε Ελληνικής παιδείας, γιαυτό μισεί την Ελληνική ιστορία,(βλέπε κατορθώματα Ρεπούση, Δραγώνα, κλπ), απόδειξη η παντελής αδιαφορία του για τα εθνικά μας θέματα, με το Τούρκο να γαβγίζει στο Αιγαίο, και η «Ελληνική» κυβέρνηση απαθής θεάται τα γενόμενα. Ο άλλοι ανώτατοι πολιτειακοί παράγοντες παντρεύτηκαν Γερμανίδες. Επίσης πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, και στελέχη αυτής, παντρεύτηκαν Γερμανίδες και Εβραίες.

Τόσο ξελιγωμένοι για γυναίκα ήσαν, που όποια ξένη «τους την έπεφτε», αμέσως τη παντρεύονταν.

Από τέτοια ηγεσία δύναταί τι αγαθόν είναι;;;

Από τέτοιους ξενομανείς πολιτικούς μπορεί ποτέ ο τόπος να περιμένει κάτι καλό;;;

Είμαστε ο αδύναμος κρίκος όχι μόνο στην οικονομία, αλλά και στην εξωτερική πολιτική, αφού κυβερνώμεθα από ξενομανείς πολιτικούς.

Την Εξωτερική μας πολιτική την έχουμε αναθέσει στην Αμερικανική πρεσβεία και στη C.I.A……

Σήμερα ως άλλος Χαρίλαος Τρικούπης αναφωνούμεν,

«Δυστυχώς επτωχεύσαμεν».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_312.html

ΜΝΗΜΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΕΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΕΡΩΤΑΤΕ Ο ΓΑΠ ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΓΑΠ, ΤΝΧS, IΟΥΝΙΟΣ, 2009.

-Α.. Α..Α..ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΝ Ε.., ΔΕΝ Ε.., ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ... ΟΤΙ... ΤΗΝ...
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ε.. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.
ΤΟ... ΝΑ.... ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ... ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ... ΝΑ.. ΖΗΤΑ..... ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ....... ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ... ΚΑΙ... ΤΟ... ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ... ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Π.Χ .... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ... ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΕΙΣΑΙ..
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ.. ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΑ.. ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ.. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ... ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ... ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ... ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ.. ΘΑ.... ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ...


ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ.
ΓΑΠ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΕΘ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.

-ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ.
ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!
ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΑΝ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΘΑ ΒΑΘΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ, ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ.

ΓΑΠ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΘ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.

-ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ.
ΕΓΓΥΩΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ.

ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ.
ΓΑΠ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ, 2009.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ,
ΛΕΦΤΑ .. ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΛΕΦΤΑ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ!!!!!!
ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.


ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΟΣ ΒΡΗΚΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ.
ΓΑΠ, ΒΟΥΛΗ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ, 2009.

-ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!
ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
ΤΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!
ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_2757.html

Αυξήσεις σοκ στα τιμολόγια της ΔΕΗ


Προετοιμάζουν υπερκέρδη για τους αγοραστές της εθνικής περιουσίας
  • Η ΔΕΗ ζητά αυξήσεις 30% στα τιμολόγια ρεύματος για το 2012. Επιβεβαίωση από το ΥΠΕΚΑ για αυξήσεις αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό
Αυξήσεις που ξεπερνούν ακόμη και το 30% στα τιμολόγια ρεύματος ζητά η ΔΕΗ, σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", για το 2012.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα το οποίο επικαλείται πηγή του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αποκλείεται να γίνει δεκτό όχι μόνο για πολιτικούς αλλά και για λόγους ουσίας.
Ωστόσο, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας λέει πως θα ακριβύνουν τα τιμολόγια αλλά οι αυξήσεις θα είναι μικρότερες από το 30% που ζητά η ΔΕΗ.
"Το ΥΠΕΚΑ επεξεργάζεται τις προτάσεις που αφορούν στις μεταβολές των τιμών, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, ώστε να μην επιβαρύνει αδικαιολόγητα τα νοικοκυριά", αναφέρει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε τη Τετάρτη.
Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ έχει ήδη καταθέσει αίτημα προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), ζητώντας μεσοσταθμική αύξηση στα τιμολόγιά της κατά 18,7%, με τα νοικοκυριά να επιβαρύνονται με ποσοστό που ξεπερνά και το 30%.
Και αυτό γιατί το Μνημόνιο ορίζει ότι σταδιακά έως το 2013 οι λιανικές τιμές του ηλεκτρισμού πως θα πρέπει να αντανακλούν τις τιμές στη χονδρική αγορά, καθώς και ότι θα σταματήσουν οι σταυροειδείς επιδοτήσεις μεταξύ των επιμέρους τιμολογίων της ΔΕΗ. Από 1/1/2012 πρέπει να τεθεί σε ισχύ η δεύτερη φάση της αναπροσαρμογής, που ξεκίνησε το 2011, ενώ η τρίτη δόση είναι για τον Ιανουάριο του 2013.
Τέλος, σημειώνεται ότι στο υπουργείο έχει υποβληθεί πρόταση για επιμερισμό του κόστους στο χρονικό διάστημα που απομένει, προκειμένου να μην υπάρξει απότομη επιβάρυνση το 2013.

http://kostasxan.blogspot.com/2011/10/blog-post_6970.html

Λαθρομετανάστευση, Τουρκία, MIT, Ναρκωτικά

Στις 2 Ιουνίου 2009, είδαμε στα ΜΜΕ της Τουρκίας, εκτενείς αναφορές για την σύλληψη 85 λαθρομεταναστών, στην πόλη Ακσαράι (Aksaray) σε φορτηγό που ερχόταν από Βαν (Van), προερχόμενοι από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Είχε προηγηθεί στις 17 Μαρτίου 2009, η σύλληψη, 67 λαθρομεταναστών από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, σε ξεχωριστές επιχειρήσεις στις επαρχίες Μούγλα (δυτική Τουρκία), Μπίτλις και Βαν (ανατολική Τουρκία). Οι λαθρομετανάστες προέρχονται από τη Μυανμάρ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και τα υπό παλαιστινιακή διοίκηση εδάφη της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας.
Οι δύο επιχειρήσεις αυτές, αποτελούν τις μοναδικές συλλήψεις της Τουρκίας, από αρχές του έτους 2009. Προηγήθηκαν, αναφορές και καταγγελίες εις βάρος της Τουρκίας και στις δύο περιπτώσεις, από όργανα της ΕΕ για την διακίνηση των λαθρομεταναστών.


Δόγμα Οζάλ: «Για να τελειώνουμε με την Ελλάδα αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια ανθρώπους από εδώ».-
Στις 5 Μαίου 2009, εφημερίδα Zaman, αναφέρεται στο «καυτό» περιεχόμενο του ημερολογίου του ναυάρχου Οζντέν Ορνέκ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο της υπόθεσης Εργκενεκόν. Εκεί αναγράφεται ότι στις 21 Οκτωβρίου 2004, ένας αξιωματικός του πλοίου Ερτουρούλ «πήγε στην Ιταλία για άσκηση και μετέφερε 5 κιλά ηρωίνης». Ο Ορνέκ συνεχίζει λέγοντας ότι το παράνομο «πακέτο» παραδόθηκε σε συνεργάτη του αξιωματικού στη Σαρδηνία και μάλιστα ότι αυτό έγινε εν γνώσει του καπετάνιου του πολεμικού καραβιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι, όταν αξιωματικός και καπετάνιος επέστρεψαν, άνοιξαν δύο μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς. Το Τουρκικό πλοίο συμμετείχε στη νατοϊκή άσκηση που έγινε μεταξύ 30/9 και 16/10 του 2004 στη Σαρδηνία.
Στις 8 Μαΐου 2009, Αλβανός διπλωμάτης συνελήφθη στην Τουρκία κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι αλβανικές αρχές, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι συνελήφθη καθώς μετέφερε 65 κιλά ηρωίνης. Η σύλληψη του Αγκίμ Χατζίου, δεύτερου γραμματέα της αλβανικής πρεσβείας στην ΠΓΔΜ, συνιστά το δεύτερο περιστατικό αυτού του τύπου, μετά τη σύλληψη πέρυσι στην Ιταλία οδηγού της αλβανικής πρεσβείας, ο οποίος μετέφερε ένα κιλό κοκαΐνης.
Στις 24 Μαΐου 2009, δεσμεύθηκαν να συνεργαστούν κατά της τρομοκρατίας και του εμπορίου ναρκωτικών σε συνάντησή τους στην Τεχεράνη, οι πρόεδροι του Ιράν, του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Ο τελικός αποδέκτης όλων αυτών των «προϊόντων» η Τουρκία, απουσίαζε από την συνάντηση αυτή.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου 2008,στα πλαίσια των ερευνών για την ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ, συνελήφθη ο πρώην αστυνομικού διευθυντού, Σερντάρ Σατσάν (Serdar Saçan), και αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία πληροφοριών της τουρκικής στρατοχωροφυλακής (JİTEM) ήταν ο συντονιστής της διακίνησης ηρωίνης από το Ιράν προς την Ευρώπη.
Σε φάκελο που βρέθηκε σε αποθήκη του συλληφθέντος πρώην αστυνομικού, βρέθηκαν στοιχεία για τη δολοφονία δυο Ιρανών το 1995 στην Κωνσταντινούπολη, του Asker Simko και του Zeya Nazım, οι οποίοι θεωρούνταν ως πράκτορες της MOD, που είναι η αντίστοιχη με τη JİTEM υπηρεσία του Ιράν. Σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν στο φάκελο, αλλά και με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου της εποχής, οι δυο δολοφονηθέντες ήταν οι σύνδεσμοι της ιρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, οι οποίοι εξασφάλιζαν τον απαραίτητο συντονισμό με την JİTEM στο θέμα της διακίνησης της ηρωίνης που είχε προορισμό την Ευρώπη.

  • Ο Σίμκο και ο Ναζίμ κατοικούσαν μόνιμα σε πανάκριβες βίλες στην Κωνσταντινούπολη και συνεργάζονταν με τα στελέχη της JİTEM και της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ στη διακίνηση της ηρωίνης, εξασφαλίζοντας τεράστια οικονομικά ανταλλάγματα για τους ίδιους και για τους ανωτέρους τους.
Στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ‘90 η Τουρκία επέτρεψε τη δημιουργία στρατοπέδου εκπαίδευσης σε μέλη της οργάνωσης “Μουτζαχεντίν του Λαού“, που έκανε αντιπολίτευση στο καθεστώς του Αγιατολλάχ Χομεϊνί. Το στρατόπεδο αυτό, που βρισκόταν στο Βαν, λειτουργούσε υπό την ευθύνη της JİTEM. Η κίνηση αυτή της Τουρκίας προκάλεσε την αντίδραση του Ιράν, το οποίο με τη σειρά του επέτρεψε στο ΡΚΚ να ιδρύσει στρατόπεδο στο ιρανικό έδαφος, στο οποίο δραστηριοποιούνταν ο αδελφός του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν, Οσμάν, με 500 αντάρτες. Η κατάσταση αυτή οδήγησε σε ψύχρανση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ JİTEM και MOD στον τομέα της διακίνησης της ηρωίνης που προοριζόταν για τις χώρες της Ευρώπης.
Τελικά, την ψύχρανση των σχέσεων των δυο υπηρεσιών την πλήρωσαν οι σύνδεσμοι, Σίμκο και Ναζίμ, οι οποίοι απήχθησαν από μέλη της JİTEM, υπό την καθοδήγηση του στελέχους της, ταγματάρχη Ερσεβέρ, και δολοφονήθηκαν, αφού έχασαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και χρήματα (μετά από δυο χρόνια βρέθηκε δολοφονημένος στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Ερσεβέρ, ο οποίος είχε διαφωνήσει με τον ισχυρό άνδρα της JİTEM, προφυλακισμένο σήμερα, στρατηγό ε.α. Βελή Κιουτσούκ).

assets_LARGE_t_420_69398_type11495
Όταν έγινε η δολοφονία των Ιρανών πρακτόρων (15 Ιανουαρίου 1995), η JİTEM είχε διαρρεύσει στον τουρκικό τύπο το σενάριο ότι οι δυο Ιρανοί είχαν δολοφονηθεί από το ΡΚΚ, επειδή “δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά των εσόδων από τη διακίνηση της ηρωίνης”. Όπως προκύπτει τώρα από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο φάκελο, το σενάριο αυτό είχε διαρρεύσει σκόπιμα από τη JİTEM στον τουρκικό τύπο, αφ’ ενός για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη σε σχέση με τους πραγατικούς ενόχους και αφ’ εταίρου να αμαυρωθεί έτι περαιτέρω η εικόνα του ΡΚΚ στην τουρκική κοινή γνώμη. Να σημειωθεί ότι το σενάριο αυτό είχε προβάλλει και το πρώην ανώτατο στέλεχος της ΜΙΤ, Mehmet Eymür, στην ιστοσελίδα που είχε στο διαδίκτυο (www.atin.org).
Να σημειωθεί ότι η εμπλοκή των υπηρεσιών του τουρκικού επίσημου κράτους στη διακίνηση ναρκωτικών προς τις χώρες της Ευρώπης είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει αλλεπάλληλες φορές τον τουρκικό και το διεθνή τύπο, ενώ πρόσφατα έχει γραφεί επίσης στον τουρκικό τύπο ότι πίσω από τη διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα κρύβεται και πάλι η τουρκική στρατοχωροφυλακή (Jandarma).
Τον αριθμό-ρεκόρ συλλήψεων 146.337 λαθρομεταναστών κατέγραψαν πέρυσι, οι αρχές ασφαλείας της χώρας . Συνελήφθησαν 2.211 άτομα ελληνικής, τουρκικής, αλβανικής και βουλγαρικής υπηκοότητας, ως διακινητές των Λαθρομεταναστών.
Στις διαστάσεις αυτής της μάχης έρχεται να προστεθεί -σύμφωνα με την ελληνική έκθεση- και η συστηματική άρνηση της Τουρκίας να εκπληρώσει τις διεθνείς υποχρεώσεις της. Έτσι, ενώ μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελλάδα είχε ζητήσει από τους γείτονες να δεχθούν πίσω 60.875 λαθρομετανάστες, η Τουρκία συμφώνησε μόλις για 7.472, και τελικά δέχθηκε μόνο 2.206. Την ίδια στιγμή οι ελληνικές αρχές καταλογίζουν στις αντίστοιχες τουρκικές πως όχι μόνο αρνούνται την επανείσοδο λαθρομεταναστών, αλλά και ότι ανέχονται (αν δεν ενθαρρύνουν) τη διοχέτευση μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα. Προς τούτο, το Λιμενικό έχει καταγράψει σε βίντεο σκάφη του τουρκικού Λιμενικού να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

  • Το εμπόριο ναρκωτικών, είναι απόλυτα συνδεδεμένο με την λαθρομετανάστευση.

karabiaapotoyrkia

Το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, σύμφωνα με τις διεθνείς εκθέσεις, παράγουν το 90% του οπίου παγκοσμίως.
Τα ναρκωτικά αυτά, διακινούνται μέσω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών οι οποίοι προέρχονται από τις χώρες αυτές.
Αφγανοί και Πακιστανοί, προωθούνται κυρίως στο Ιράν και την Συρία, φορτωμένοι με ικανές ποσότητες ναρκωτικών, προς την Νοτιοανατολική Τουρκία, όπου με την απόλυτη συνεργασία του Τουρκικού κράτους και των υπηρεσιών του, λειτουργούν, «συνεργεία υποδοχής». Τα «συνεργεία υποδοχής» παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά και τα προωθούν στους Τούρκους μεγαλέμπορους ναρκωτικών. Ο κάθε λαθρομετανάστης, λαμβάνει ως αμοιβή, ένα μεγάλο ποσό, που συνήθως ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς του στις ακτές του Αιγαίου και στην «διεκπεραίωσή απέναντι», δηλ. στην Ελλάδα.
Οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών, σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος, είναι συνδεδεμένοι με τα δίκτυα διακίνησης των λαθρομεταναστών (ουσιαστικά είναι οι ίδιοι).
Το «κύκλωμα» είναι απόλυτα ελεγχόμενο από την Τουρκία.
Ο υποψήφιος Αφγανός, Πακιστανός κλπ, λαθρομετανάστης, έρχεται σε επαφή με τα δεκάδες και εμφανώς εγκατεστημένα «κέντρα διακίνησης» που υπάρχουν στις χώρες αυτές. Του γνωστοποιείται το κόστος μεταφοράς του, μέχρι τις ακτές του Αιγαίου και της μεταφοράς του στην Ελλάδα. Τα ποσά αυτά είναι παντελώς απαγορευτικά για τους πάμφτωχους υποψηφίους, που λιμοκτονούν στις χώρες αυτές. Τα 2-3 χιλιάδες δολάρια, που συνήθως απαιτούνται, είναι ασύλληπτο σε μέγεθος ποσό για τους ανθρώπους αυτούς. Την απογοήτευσή τους, ακολουθεί η πρόταση των «κέντρων διακίνησης», για μεταφορά ναρκωτικών και την αντίστοιχη αμοιβή τους. Συνήθως όλοι δέχονται την πρόταση. Κατόπιν ξεκινούν τα καραβάνια των λαθρομεταναστών, προς τις ακτές του Αιγαίου, φορτωμένα με ναρκωτικά.
Τα Τουρκικά δίκτυα της ΜΙΤ, της JITEM, και των λοιπών κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας, σε συνεργασία με τα αντίστοιχα δίκτυα της Πακιστανικής ISI, της Ιρανικής SAVAK και VEVAK, των Τουρκομάνων του Ιράκ, κλπ, εξασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά τους στην Τουρκία. Κύριος προορισμός τους, οι στρατοκρατούμενες περιοχές της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Οι συνθήκες στην Νοτιοανατολικές περιοχές της Τουρκίας, εξασφαλίζουν απόλυτα το «ξεφόρτωμα» των διακινητών-λαθρομεταναστών, στα κέντρα διαχείρισης ναρκωτικών.
Οι λαθρομετανάστες, αναλόγως των προθέσεών τους, γίνονται κατόπιν αντικείμενα περαιτέρω εκμετάλλευσης από τους Τούρκους. Το μεγαλύτερο ποσοστό, αμείβεται για την μεταφορά των ναρκωτικών και κατόπιν, τα ίδια κυκλώματα, παίρνουν πίσω τα χρήματα που τους έδωσαν, για την προώθησή τους στο Αιγαίο! Δηλαδή, η μεταφορά ναρκωτικών από τα κέντρα παραγωγής τους, γίνεται δωρεάν, καθώς οι αμοιβές των διακινητών-μεταφορέων, επιστρέφουν ξανά στα ίδια πρόσωπα, μέσω των δικτύων που προαναφέρθηκαν. Είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία 2 χρόνια, οι αμοιβές αυτές να γίνονται σε πλαστά χαρτονομίσματα, για μην υπάρχουν «απώλειες», καθώς σε κάποιες περιπτώσεις χάνεται ο έλεγχος μερικών λαθρομεταναστών.

sooi_oi_115_lathrometanastes_sti_hio_512657_b

Σε αρκετές περιπτώσεις, πολλοί λαθρομετανάστες, χρησιμοποιούνται κατόπιν και σε παράνομη εργασία στην Τουρκία, με αντάλλαγμα, την μεταφορά τους στα παράλια του Αιγαίου. Τα κέρδη από τις παράνομες αυτές δραστηριότητες των Τουρκικών Υπηρεσιών, είναι τεράστια. Η Τουρκία, είναι ο διοργανωτής ολόκληρου αυτού του τεράστιου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών και ναρκωτικών από την Κεντρική Ασία. Παρόμοιες μεθόδους χρησιμοποιεί και για τις χώρες του Καυκάσου.
Κατόπιν, τα ναρκωτικά επεξεργάζονται στα εκατοντάδες, εργαστήρια της Τουρκίας και λαμβάνουν «μορφή κατανάλωσης». Μέσο της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουκρανίας, διακινούνται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι χώρες της Μαύρης Θάλασσας, στερούνται σοβαρών μέσων Λιμενικής Αστυνομίας και Ακτοφυλακής, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στην Τουρκία, να διακινεί τόνους ναρκωτικών με ασφάλεια. Εκατοντάδες μεγάλα και μικρά εμπορικά πλοία, που διακινούν το εμπόριο, μεταξύ των χωρών της Μαύρης Θάλασσας, μεταφέρουν τόνους ναρκωτικών, στην Οδησσό, την Κωνστάντζα, το Μπουργκάς, την Βάρνα και άλλα λιμάνια.
Η Τουρκική μαφία που είναι πανίσχυρη και διάσπαρτη σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης, και ηγείται του εμπορίου ναρκωτικών, είναι ο τελικός αποδέκτης των προϊόντων της λαθρομετανάστευσης.Η Τουρκική μαφία, ηγείται του εμπορίου ναρκωτικών στην Ευρώπη, για δεκαετίες τώρα, έχοντας ως εκτελεστικά της όργανα, την Αλβανική και Τσετσένικη μαφία. Ανατριχιαστικά στοιχεία φέρνει στη δημοσιότητα έρευνα του Συμβουλίου της Ευρώπης: Περισσότερες από 5.000 εγκληματικές οργανώσεις έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλη την Ευρώπη.
Εκατομμύρια μέλη αριθμούν πλέον οι οργανώσεις που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλη την Ευρώπη και έχουν θέσει εαυτές στην υπηρεσία του εγκλήματος, που, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες του Συμβουλίου της Ευρώπης αλλά και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αποτελεί, πλέον, μία παγκόσμια υπερδύναμη. Εξειδικευμένοι νομικοί και εγκληματολόγοι, που επιχείρησαν να συνθέσουν το «παζλ» της δράσης του οργανωμένου εγκλήματος στον κόσμο και ειδικότερα στην Ευρώπη, εμφανίζονται ιδιαίτερα ανήσυχοι, από δύο, τουλάχιστον, σοβαρές διαπιστώσεις.

  •  Τα κεφάλαια και οι άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, ανά τον κόσμο, βρίσκονται παντού: από τα ανώτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μέχρι τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών, από την εξάλειψη των αποβλήτων μέχρι τον κλάδο των οικοδομών και, βεβαίως, εκεί όπου υπάρχουν δυνατότητες είσπραξης μεγάλων δημόσιων κονδυλίων.
  • Η δράση τους, που, πολλές φορές, συνδέεται και με τη δράση τρομοκρατικών οργανώσεων, έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο και κοινωνικό επίπεδο (λαθρεμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εμπορία ανθρώπων και οργάνων, βία, διαφθορά κ.ά.) και προκαλεί σοβαρές αναταράξεις όχι μόνον στην ελεύθερη αγορά και τον υγιή ανταγωνισμό, αλλά και στους ίδιους τους κανόνες της πολιτικής.
  • Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης για την έκταση και τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος στη Γηραιά Ήπειρο, οι ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να χωριστούν σε πέντε κατηγορίες, ανάλογα με το πόσο «διαβρωμένες» είναι από τις εγκληματικές οργανώσεις.
  • Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν η Γερμανία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ουκρανία, όπου, σε κάθε μία από αυτές, έχει υπολογιστεί ότι δραστηριοποιούνται 500 περίπου εγκληματικές οργανώσεις.
  • Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν το Βέλγιο, η Γαλλία και η Αγγλία, όπου, σε κάθε μία απ’ αυτές, διαπιστώθηκε ότι αλωνίζουν από 200 μέχρι και 500 οργανώσεις.
  • Στην τρίτη κατηγορία ανήκουν η Τσεχία, η Ουγγαρία, η Λιθουανία, η Μολδαβία, η Ολλανδία, η Ισπανία και η ΠΓΔΜ, όπου στην κάθε μία δραστηριοποιούνται από 100 έως 200 οργανώσεις.
  • Στην τέταρτη κατηγορία ανήκουν η Δανία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Σουηδία και η Τουρκία και στην κάθε μία από αυτές εντοπίζεται οργανωμένη δράση από 25 μέχρι και 100 εγκληματικών οργανώσεων.
  • Στην πέμπτη κατηγορία, τέλος, στην οποία συμπεριλαμβάνονται η Ελλάδα και η Κύπρος, μαζί με την Ανδόρα, την Αυστρία, την Κροατία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Ισλανδία, τη Μάλτα, τη Νορβηγία και το Λουξεμβούργο, εντοπίζεται οργανωμένη δράση 25 τουλάχιστον εγκληματικών οργανώσεων.
Όπως προκύπτει από τη μελέτη των στοιχείων της πολυσέλιδης έκθεσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, οι εγκληματικές αυτές οργανώσεις ξεπερνούν τις 5.000 στις 46 χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, έχουν στις τάξεις τους στρατολογημένους εκατομμύρια ανθρώπους και, βέβαια, η δράση τους δεν είναι κατά ανάγκην ανταγωνιστική μεταξύ τους: δείχνουν να έχουν μοιράσει μεταξύ τους τόσο την επικράτεια των χωρών όπου δραστηριοποιούνται, εγκληματικά, ανά τον κόσμο όσον και το αντικείμενο της δραστηριότητάς τους. Μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται:

  1. Εισαγωγές ηρωίνης από το Αφγανιστάν, κοκαΐνης από την Κολομβία και εξαγωγές «έκσταση» από την Ευρώπη.
  2. Λαθρεμπόριο προϊόντων απομίμησης, που παράγονται φθηνά και είναι χαμηλής ποιότητας, όπως cd, dvd, απομιμήσεις τζιν και αρωμάτων, πλαστά προφυλακτικά, ανταλλακτικά αεροσκαφών, φρένα αυτοκινήτων, φάρμακα, παιδικές τροφές και πολλά άλλα.
  3. Κλοπές ταυτοτήτων, μέσω του Διαδικτύου, όπου πείθουν αφελείς ευρωπαίους να αποκαλύψουν, οικειοθελώς, τα τραπεζικά τους στοιχεία ή τον αριθμό της κοινωνικής τους ασφάλισης για να μπορέσουν να κλέψουν τα χρήματά τους.
  4. Παράνομο εμπόριο γυναικών για πορνεία, παιδιών για παιδεραστία και εκμετάλλευση της παράνομης μετανάστευσης.
  5. Παραχαράξεις νομισμάτων, λαθρεμπόριο τσιγάρων και οινοπνεύματος και ένοπλες ληστείες πολυτελών οχημάτων, τα οποία πουλάνε στη συνέχεια στην Aνατολική Ευρώπη.
  6. Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, για τη συγκάλυψη της εγκληματικής του προέλευσης, όπως η περίπτωση της μαφίας, που εξαγόρασε τράπεζες στη Λετονία.
Ιδιαίτερα βίαια και με την ιστορία τους να αρχίζει από τα χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είναι τα μέλη των τούρκικων δικτύων που, όπως τονίζεται στην έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης, έχουν σχεδόν μονοπωλήσει το εμπόριο ηρωίνης μεταξύ της Kεντρικής Ασίας και της Ευρώπης, ενώ ασχολούνται, παράλληλα, με τις απομιμήσεις ηλεκτρονικών, την πορνεία και την εμπορία ανθρώπων.
(Ολόκληρη η έκθεση-http://ar2006.emcdda.europa.eu/download/ar2006-el.pdf)
Η εμπλοκή των Διπλωματικών αντιπροσωπειών της Τουρκίας, στο εμπόριο ναρκωτικών έχει αναφερθεί και απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές ασφαλείας της Ευρώπης. Το 2006, ο Αστυνομικός Διευθυντής του Λονδίνου, σε έκθεσή του, επισημαίνει την εμπλοκή στελεχών της Τουρκικής Στρατιωτικής Αποστολής, με έδρα την Τουρκική Πρεσβεία, ως μεγαλέμπορους και διακινητές μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ακόμη και με διπλωματικούς σάκους!
Ένα τεράστιο πανευρωπαϊκό κύκλωμα, αποτελούμενο από Τούρκους πράκτορες, Τούρκους Στρατιωτικούς και Διπλωμάτες, «Γκρίζους Λύκους» και χιλιάδες χιλιάδων Τούρκων μεταναστών εμπλέκεται στην διακίνηση και διάθεση ναρκωτικών στην Ευρώπη, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με το καταστροφικό γεγονός της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα.
Πέρυσι τον Απρίλιο συνελήφθη για διακίνηση λαθρομεταναστών, ο 38χρονος Τούρκος Αρχιλοχίας των Ειδικών Δυνάμεων και στέλεχος της ΜΙΤ, SARKAN KAYA, στην Μυτιλήνη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος. Αν και μεμονωμένο το περιστατικό, αποδεικνύει και την «εκτελεστική εμπλοκή» της ΜΙΤ στην λαθρομετανάστευση και τα Τουρκικά σχέδια εις βάρος της Ελλάδος.

obamaerdogan4
Τα τεράστια κυκλώματα της ΜΙΤ στην Τουρκία, εκτελούν τα σχέδιά τους απροκάλυπτα πλέον.
Οι Τούρκοι δουλέμποροι τους παραλαμβάνουν στην πόλη Hakkari. Από εκεί, με λεωφορεία και φορτηγά τους οδηγούν από τις πόλεις Elazig και Adapazari στην Κωνσταντινούπολη και στην Σμύρνη. Στην Κωνσταντινούπολη, οι δουλέμποροι τους «στοιβάζουν» σε φθηνά ξενοδοχεία, στην συνοικία Aksaray, όπου είναι εγκατεστημένο όλο το κύκλωμα: Τουριστικά πρακτορεία που στην πραγματικότητα ασχολούνται μόνο με την προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, γραφεία παραχαρακτών για διαβατήρια και ταυτότητες, και βεβαίως οι «πιάτσες» όσων θησαυρίζουν από την «δουλειά».
Τα τελευταία χρόνια λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών, έχουν δημιουργηθεί «στρατόπεδα» συγκέντρωσης σε αρκετές πόλεις των μικρασιατικών παραλίων (Σμύρνη, Μάρμαρις, Αλικαρνασσός, Turgut Reis) με την ανοχή των τουρκικών αρχών. Όλα αυτά τα καραβάνια, εκατοντάδες εξαθλιωμένοι, περιμένουν ως και δύο μήνες για να βρεθεί το σαπιοκάραβο και οι βάρκες προς την Ελλάδα.
Τέτοιας έκτασης επιχείρηση, καθιστά βεβαιότητα το ότι οι αρχές της Τουρκίας γνωρίζουν τα πάντα και υποθάλπουν την κατάσταση. Οι τουρκικές αρχές γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί είναι οι δουλέμποροι, αλλά δεν συλλαμβάνουν κανέναν διότι πολύ απλά θέλουν να ξεφορτωθούν τους μετανάστες, αφού πρώτα τους απομυζήσουν. Ένα πλαστό διαβατήριο κοστίζει από 500-1.000 δολάρια, και από αυτά 10% ως 20% παίρνει ως προμήθεια η τουρκική αστυνομία, όπως βεβαιώνει ο Halil Nebiler, συγγραφέας του έργου «Η πολιτική οικονομία της τουρκικής μαφίας». Το τουρκικό λιμενικό τους συνοδεύει από απόσταση μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ως προπομπός-ανιχνευτής και αφ’ ετέρου για να σιγουρευτεί ότι έφυγαν.
Οι αμοιβές των Τούρκων δουλεμπόρων ποικίλλουν αναλόγως της χώρας προέλευσης των μεταναστών. Οι τιμές αρχίζουν από 1.000 ευρώ και φθάνουν τις 3.000 το άτομο. Αν σε ένα σαπιοκάραβο μαζευτούν για την Ελλάδα 50 ή 30 λαθρομετανάστες, καταλαβαίνουμε για τι ποσά μιλάμε. Οι Toύρκοι δουλέμποροι, στις περιπτώσεις μαζικών μεταφορών χρησιμοποιούν παλιά και σάπια πλοιάρια για την μεταφορά των λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά, ένα ταξίδι 5 ή 10 το πολύ μιλίων. Αν υπολογιστεί ότι το σύνηθες κόμιστρο που πληρώνουν οι λαθρομετανάστες είναι 1.500 δολάρια και σε ένα τέτοιο καρυδότσουφλο στοιβάζονται 30 ή και 50 άτομα, τότε από ένα τέτοιο ταξίδι μίας ή δύο ωρών, οι δουλέμποροι βγάζουν 45.000 ή 75.000 δολάρια αντίστοιχα.
Οι καταθέσεις Ελλήνων αξιωματικών του Λιμενικού, είναι αποκαλυπτικές, θάβονται όμως για να μην ενοχληθούν οι αντιρατσιστές, προοδευτικοί, πλασιέ της πολυφυλετικής κοινωνίας και λοιπές «δημοκρατικές» δυνάμεις. Καταθέτει σχετικά τέως λιμενάρχης μεγάλου νησιού μας: «Η διακίνησή των λαθρομεταναστών γίνεται με την βοήθεια Τούρκων λιμενικών. Τα τουρκικά περιπολικά σκάφη λειτουργούν ως ανιχνευτές των παράνομων σκαφών που μεταφέρουν λαθρομετανάστες, παραβιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Συχνά, τουρκικά αλιευτικά σκάφη λειτουργούν ως ανιχνευτές της κίνησης γύρω από ελληνικά λιμάνια, δίνοντας σήμα την κατάλληλη στιγμή στα σκάφη που μεταφέρουν λαθρομετανάστες να ξεκινήσουν την διαδρομή τους. Διεξάγουμε πόλεμο με απίστευτες διαστάσεις, η κατάσταση είναι δραματική. Άνθρωποι των τουρκικών αρχών ασφαλείας (αστυνομία, MIT) είναι αναμεμειγμένοι σε αυτή την ιστορία παρέχοντας σχετική πληροφόρηση στους δουλέμπορους».
Η βιομηχανία της λαθρομετανάστευσης υπολογίζεται σε τουλάχιστον 8 δις. Δολάρια το έτος στη Τουρκία σύμφωνα με έκθεση της Τουρκικής αστυνομίας που είδε το φως πριν από μερικούς μήνες. Μάλιστα οι ίδιες εγκληματικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το τομέα κατέχουν και τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών και στην ουσία το οργανωμένο έγκλημα σε αυτή τη χώρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολυσυλλεκτικό, πολυπλόκαμο και κατά βάση ενιαίο ως προς τη δομή του και τις λειτουργίες του.

  • Οι «Τιμές» διάβασης του Αιγαίου από τις Μικρασιατικές ακτές, συχνά ένα ταξίδι μερικών λεπτών κοστίζει από 2.000 έως 5.000 Δολάρια, ενώ για διαδρομές από τη Τουρκία στην Βόρεια Ευρώπη αγγίζει μέχρι και τα 15.000 Δολάρια.
Οι μετανάστες που προέρχονται από τις Αφρικανικές χώρες, φθάνουν στη Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη και Μερσίνα μέσω πλοίων ή και αεροπλάνων. Οι Άραβες περνούν τα σύνορα με τη Συρία και οι Ιρανοί , Αφγανοί και Πακιστανοί μέσω των Ιρανικών συνόρων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τουρκία και το Ιράν δεν έχουν καθεστώς βίζας μεταξύ τους, διευκολύνοντας κατά αυτό τον τρόπο τη μεταφορά ανθρώπων…
Άμα την άφιξη τους στο Τουρκικό έδαφος, οι λαθρομετανάστες οδηγούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένες παράνομες αποθήκες ή κτίσματα, στα προάστια των προαναφερθέντων πόλεων. Σε πολλές περιπτώσεις δουλεύουν έναντι ελαχίστων χρημάτων σε μικρές βιοτεχνίες ή στο τουριστικό τομέα έως ότου προετοιμαστεί το ταξίδι προς την Ελλάδα και Ευρώπη. Το μεσοδιάστημα αυτό διαρκεί μέχρι 2 έτη και κατά αυτό τον τρόπο οι μικρομεσαίες Τουρκικές επιχειρήσεις εξασφαλίζουν μεγάλη μείωση του εργατικού κόστους.

lathr
Σύμφωνα με τις απόρρητες εκθέσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών αρχών ασφαλείας, τα βασικά σημεία αναχώρησης σκαφών με λαθρομετανάστες από Τουρκία είναι τα εξής: Ayvalik, Ayvacik, Izmir, Kusadasi, Foca, Alacati, Sigacik, Didim, Bodrum, Datca, Marmaris, Bozburuk. Οι σύγχρονοι δουλέμποροι συνεχίζουν τη χρυσοφόρα επιχείρηση που έχουν στήσει στο Αιγαίο μεταφέροντας μαζικά χιλιάδες πρόσφυγες έναντι αδράς αμοιβής, αφού έχουν εξασφαλισμένη την ανοχή, αν όχι και τις ευλογίες των τουρκικών αρχών.
Το κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών προς τη Λέσβο δρα στην περιοχή Μπαλικεσίρ, υπογραμμίζεται στις απόρρητες εκθέσεις των διωκτικών αρχών. Και σημειώνεται πως η «μίζα» για τους Τούρκους λιμενικούς ανέρχεται στο 30% με 40% επί του συνόλου των 3.000 δολαρίων ΗΠΑ που δίνει κάθε μετανάστης στους δουλεμπόρους για να τους περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα… H Ελλάδα και η Ιταλία, όπως διαπιστώνεται σε εκθέσεις των ελληνικών και ευρωπαϊκών Αρχών Ασφαλείας, αποτελούν τα σημαντικότερα διαμετακομιστικά κέντρα για τους λαθρομετανάστες που φθάνουν από τη Μέση Ανατολή, την Ασία και σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια από χώρες της Αφρικής. Οι «καραβιές» των προσφύγων ξεκινούν συνήθως από τα τουρκικά παράλια και τις χώρες της M. Ανατολής, ενώ αρκετούς από τους λαθρομετανάστες «αδειάζουν» στα ελληνικά νησιά. Όσοι θέλουν να φθάσουν σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και κυρίως στη Γερμανία κρύβονται σε νταλίκες που ταξιδεύουν με πλοία της γραμμής από Πάτρα και Ηγουμενίτσα στην Ιταλία.
Την «πολυεθνική του σύγχρονου δουλεμπορίου» αποτελούν δύο μεγάλα τουρκικά δίκτυα με βάση την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ οι «εγκέφαλοι» κινούν τα νήματα από την Άγκυρα και προωθούν μαζικά τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται στην περιοχή Κουμ Καπί και από εκεί μεταφέρονται στην περιοχή Γεσίλκιοι. Στην Κωνσταντινούπολη μένουν σε ενοικιαζόμενα σπίτια 40 με 50 άτομα μαζί (συνήθως λευκοί) έως ότου βρεθεί το μέσο να φύγουν για την Ευρώπη, κυρίως για Γερμανία, πληρώνοντας 3.000-4.000 δολάρια. Στη Σμύρνη οι λαθρομετανάστες συγκεντρώνονται στην περιοχή Μπασμάν, κοντά στο ζωολογικό κήπο, και μένουν σε δύο ξενοδοχεία. Όπως τονίζει αξιωματικός του Λιμενικού, «οι δουλέμποροι περνούν όσους έχουν χρήματα με ταχύπλοα ή αλιευτικά σε κάποιο ελληνικό νησί του ανατολικού Αιγαίου (συνήθως στη Λέσβο, στη Χίο, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στο Φαρμακονήσι, στην Κω και στη Σύμη).
Το Τουρκικό κράτος μεγαλέμπορος ναρκωτικών.
Γι’ αυτήν την όψη μιλάει ο Χουσεΐν Μπαΐμπασίν, μεγαλομαφιόζος της Τουρκίας, κουρδικής καταγωγής:

  • «Τα πρώτα χρόνια μετά το 1980, την περίοδο της ρωσικής εισβολής, τα πράγματα πήγαιναν άσχημα στο Αφγανιστάν. Η παραγωγή ηρωίνης είχε πέσει αλλά, όταν αποσύρθηκαν οι Ρώσοι, ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε. Το προϊόν έφτανε [στην Τουρκία] πρώτα μέσω Ιράν στην περιοχή του τουρκικού Κουρδιστάν. Στα σύνορα, τη μεταφορά αναλάμβανε ο τουρκικός στρατός… Υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες που ελέγχονται από το τουρκικό κράτος, όπως στο παρελθόν η Turkish Airlines, των οποίων τα αεροπλάνα χρησιμοποιούνται ειδικά γι’ αυτό το σκοπό…
  • Από τότε [μετά το 1991] η ηρωίνη διακινείται από μία πύλη εξόδου στη θέση Μαζάρ ι Σαρίφ και φθάνει στα σύνορα με το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν μέσω της περιοχής του στρατιωτικού διοικητή Ντοστούμ, ο οποίος συνεργάζεται με την Τουρκία. Από ‘κει το προϊόν πετάει προς την Τουρκία ή τη Ρωσία. Η Τουρκία στέλνει στον Ντοστούμ μεγάλα αεροπλάνα με αγαθά που έχει ανάγκη… Για να παρασκευαστεί ένας τόνος ναρκωτικών χρειάζονται είκοσι τόνοι άλλων υλών, νερό, ασβέστιο κ.λπ. Εάν υπολογίσουμε το σύνολο, τότε μιλάμε για υλικά πολλών χιλιάδων τόνων. Από την Τουρκία φεύγουν μεγάλα αεροπλάνα που τα μεταφέρουν στο Αφγανιστάν…»
Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει ο για τις δραστηριότητες του πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου της Τουρκίας.

1
Άντλησα τις πληροφορίες από το βιβλίο, των Φρανκ Μπόφενκερκ – Γιουτζέλ Γεσιλγκόζ, Η Τουρκική Μαφία, μετάφραση από τα ολλανδικά: Μαρία Ιωσηφίδου, Μαργαρίτα Μπονάτσου, εκδ. Καστανιώτη, Αθήνα, 1999.
Το εξαιρετικό αυτό βιβλίο πέρασε μάλλον απαρατήρητο στην Ελλάδα (δεν αναφέρεται καν στον διαδικτυακό τόπο του εκδοτικού οίκου!), ίσως λόγω της μονομερούς ελληνικής φιλίας προς το μαφιόζικο– πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας. Γραμμένο από τον Frank Bovenkerk, που είναι καθηγητής της Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, και τον Yesilgoz, που είναι συνεργάτης του Εγκληματολογικού Ινστιτούτου Willem Pompe της Ουτρέχτης, εκδόθηκε στην Ολλανδία το 1998. Οι συγγραφείς αναλύουν τις παραδοσιακές σχέσεις του τουρκικού κράτους με τον υπόκοσμο, ήδη από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και φτάνουν μέχρι σήμερα.
Ο Χουσεΐν Μπαϊμπασίν (γεννημένος το 1956 στην επαρχία του Ντιαρμπακίρ) καταγόταν από οικογένεια μεγαλοκτηματιών που είχε πλουτίσει από το εμπόριο οπίου, το οποίο μετέφεραν από το Αφιόν στο Ιράν και το αντάλλασσαν εκεί με χρυσό και σκληρό συνάλλαγμα. Έτσι δεν είναι καθόλου τυχαίο που συνήψε στενές σχέσεις με τον τουρκικό υπόκοσμο και εξελίχτηκε, συν τω χρόνω, σε νονό της τουρκικής μαφίας.
Τα προβλήματα άρχισαν όταν αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν οι μεγαλονονοί εκείνοι που ήλεγχαν τις εγκληματικές δραστηριότητες στην Τουρκία, αλλά το τουρκικό πολιτικοστρατιωτικό κατεστημένο. [Ο Μπαϊμπασίν αναφέρει συχνά ονόματα όπως εκείνα του σημερινού προέδρου Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, του πρωθυπουργού Μπουλέντ Ετσεβίτ, του υπουργού Εξωτερικών Ισμαήλ αλλά και της τέως πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, σε σχέση με εγκληματικές δραστηριότητες, για να μην μιλήσουμε για υπουργούς, βουλευτές, αστυνομικούς, στρατιωτικούς…] Μία άλλη πηγή προβλημάτων για τον Μπαϊμπασίν αποτέλεσε η από πλευράς του συνειδητοποίηση του κουρδικού προβλήματος και η βοήθεια που προσέφερε σε κουρδικές οργανώσεις. Γι’ αυτό το λόγο, όπως ισχυρίζεται, κυνηγήθηκε από το τουρκικό κράτος.
Ο Μπαϊμπασίν έχει συλληφθεί αρκετές φορές και εκτός Τουρκίας – στην Αγγλία παρέμεινε φυλακισμένος για τέσσερα χρόνια, ενώ συνελήφθη και στην Ολλανδία, αφέθηκε ελεύθερος και αργότερα συνελήφθη ξανά. Οι συγγραφείς του βιβλίου τον συνάντησαν στις ολλανδικές φυλακές και συζήτησαν μαζί του για 40 συνολικά ώρες.
Πόσο αξιόπιστες, όμως, είναι οι πληροφορίες που έδωσε στους συγγραφείς ο Μπαϊμπασίν; Όπως αναφέρουν οι ίδιοι,

«… η εξιστόρηση των γεγονότων [από τον Μπαϊμπασίν] συμπίπτει με εκπληκτικό τρόπο με την εξέλιξη του οργανωμένου εγκλήματος στην Τουρκία… του οποίου αποτελεί αναμφίβολα τη ζωντανή έκφραση. Το καλύτερο κριτήριο για να εκτιμήσουμε την αξιοπιστία ενός μάρτυρα είναι να διασταυρώσουμε τα γεγονότα, στα οποία αναφέρεται, και την ερμηνεία τους, με πληροφορίες από άλλες πηγές, πράγμα που ισχύει στην περίπτωση αυτή».
Το «Δόγμα Οζάλ» φαίνεται πως βρίσκεται σε πλήρη εκτέλεση με δραματικές και ολέθριες συνέπειες, για το μέλλον της Πατρίδος μας.
πηγη

http://www.katohika.gr/2011/10/mit.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters