Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΣ" ΤΗΣ...ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ"!!!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ!!!!!

ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΠΩΝ!!!
ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΟΝΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΣΛΕΡ,ΕΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΥ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΕΔΩ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ-ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ!!!!!

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΣΕΙΣ??? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ???

ΟΙ ΜΕΝ 'ΑΡΧΗΓΟΙ" ΚΟΡΩΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ.....
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΡΑΧΑΤΙ ΜΕ ΚΑΦΕ ΟΙ ΔΕ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ,"ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΓΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΑΣ!!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Δ Ε Ν ΘΕΛΩ ΠΙΑ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΓΩΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΚΕΙ,ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΖΩΟΥΛΑΣ ΣΑΣ,ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΧΕΔΙΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!!!
ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΧΟΥΖΟΥΡΙ ΣΑΣ. ΟΙ...ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!
ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥΡΛΙΑ!!! ΕΥΗΜΕΡΙΑ,ΚΟΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ!!! ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΙΝΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ!!!
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε?????
ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ.............

ΚΑΙ ΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΧΘΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ Η Γ Ε Ι Σ Τ Ε ΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ Π Ο Τ Ε
ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΠΕ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ

Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι !!!!!!!!!!!!


ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9990.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters