Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Η ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΡΧΙΣΕ !!

Τα παγκοσμια δολοφονικα ληστρικα ζωα, η αλλοιως Νεοταξιτικα Τουρκομογγολικα ανθρωποειδη αποβρασματα, εχουν ηδη χασει ενα μεγαλο μερος της κυριαρχιας τους αλλα και το συνολο των στοχων τους!
Βεβαιως, καποιοι παπαγαλοι τους,που αρνουνται την πραγματικοτητα,ακομα ονειρευονται ποταμους αιματος! Αλλα ονειρευονται ξυπνιοι, γιατι οταν κοιμουνται βλεπουν ειρηνικους εφιαλτες!
Ηδη,τα ζωντανα παραφυσιν ανθρωποειδη της Ευρωπαικης <<πολιτικης>> μαφιας, και οι γεροπαραλλυμενες οικογενειες κτηνων που λυμαινονταν τον πλανητη, αρχιζουν να υποχωρουν στις <<απαιτησεις>> τους προς τους Ελληνες πολιτες!
Το παραφυσιν ηλιθιο και ανυπαρκτο χρεος της Ελλαδας, ερχεται ταχεια η ωρα να τους μπει θηλεια στον βρωμερο λαιμο τους! Θα το φορεσουν λαιμοδετη, ως ζωα που ειναι!
Τους προτεινω να αρχισουν να περπατανε στα τεσσερα, γιατι ειναι κουραστικο στα τετραποδα ζωα να περπατανε στα δυο!!
Πλαι τους και τα ψοφιμια που λυμαινονται το Ελληνικο κρατος και παριστανουν, οι γλυτσες, τους Ελληνες και μαλλιστα τους <<πολιτικους>>, λες και ξερουν οι ανοοι, τι ειναι πολιτικος!!!! Αυτοι ακομα και το ονομα τους, παπαγαλια το εμαθαν!!
Καποτε θα πρεπει οι βιογενετιστες να ζητησουν γονατιστοι συγνωμιν απο το ανθρωπινο γεννος, που μας εκρυβαν τετοιου ειδους γεννετικες πληροφοριες και αφηναν τους ανθρωπους ερμαια στις ορεξεις των βρωμερων ζωων!
Οι αποκαλυψεις θα πεφτουν βροχη!Να εχουμε στομαχι να τις χωνευουμε! Προς το παρον,εχουν χασει τον μπουσουλα τα βρωμοζωα! Υποχωρουν στο θεμα της Ελλαδας, γιατι το διπλωματικο παρε δωσε με επιχειρημα την χωρα μας,ελαβε τελος με την αναδειξη και εγκατασταση του Τραμπ στην Αμερικανικη ηγεσια!
Αν δεν ελευθερωσουν την Ελλαδα απο την λιγδερη παρουσια τους, απλα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑ!
Η χωρα μας ειναι το πνευματικο οπλοστασιο των νεων παγκοσμιων ηγετων, εναντι του βρωμερου μη πνευματικου οπλοστασιου των Τζιχανωμαλων νεοταξιτων!! Θα την φυλαξουν ως κορη οφθαλμου. Και αλλοιμονο στα ζωα αν τους αγριεψουν!!
Η χωρα μας προοριζεται ως το σημειο συναντησης και ειρηνικης συμβιωσης δυσης και ανατολης, μεχρι να καταλαβουν ολοι,οτι ολοι οι λαοι εχουμε ενα κοινο σπιτι που λεγεται Γαια!!
Ελλας, λεγεται η μεθοδος ειρηνικης συμβιωσης ολων των εμβιων οντων του πλανητη μας!
Ελληνικη σκεψη,ειναι ο τροπος να ειμαστε ολοι ευτυχεις, αλλα και δημιουργικοι!
Εθνος – κρατος, ειναι η ευτυχια να ζεις αναμεσα σε ανθρωπους με τις ιδιες συνηθειες, ηθη και εθιμα, αλλα και την ιδια γλωσσα!
Στο βαθος των αιωνων ομως αχνοφαινεται και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ως μεθοδος διακυβερνησης μιας χωρας,που θα εξασφαλιζει την ισονομια,ισοπολιτεια, αλλα και την σημαντικοτητα για τα κοινα,καθε πολιτη, υπευθυνου αλλα και συμμετοχου στις συλλογικες αποφασεις!
Μα πανω απο ολα η παιδεια,την οποια θα πρεπει απο τωρα να την σκεφτομαστε, οταν τα ζωα αυτα, θα εχουν απομακρυνθει απο την διοικηση του κρατους μας!
Ολοι αυτοι οι αλλοφυλοι ηλιθιοι που θελουν να νομιμοποιησουν την παραφυσιν υπαρξη τους, νομιμοποιωντας και διδασκοντας στα παιδια μας, οχι τον σεβασμο στην διαφορετικοτητα οπως ισχυριζονται, αλλα την εγκατασταση και αποδοχη της παραφυσιν υπαρξης τους απο τα παιδια μας, αλλα και την αλλοτριωση του φυλλου τους με χημικα προιοντα που επιχειρουσαν τα περιττωματα αυτα εδω και δεκαετιες!!
Αλλο ο σεβασμος στην διαφορετικοτητα, αλλο η υποχρεωτικη εγκατασταση δια χημικων μεσων της φουστιας!
Οι φονιαδες αυτοι, που εκαναν τις ερευνες αλλα και τα πειραματα εναντι ολοκληρων λαων, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!!
Τελος, η Ελληνικη γλωσσα,μια γλωσσα που ανεβαζει την πνευματικη ικανοτητα του ανθρωπου,θα πρεπει να διαδοθει σε ολον τον πλανητη, αν θελουμε ΕΞΥΠΝΟΥΣ ανθρωπους και οχι ΠΟΝΗΡΑ ζωα!
Αλλωστε στον πλανητη, υπαρχει μια μονον ολοκληρωμενη γλωσσα! Η Ελληνικη!
Ολες οι αλλες, λιγο πολυ, ειναι διαλεκτοι της Ελληνικης!
Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε δεν αρεσει, ετσι ειναι!
Γιατι Ελληνισμος, Ελληνικη σκεψη, Ελληνικη κοσμοθεαση, δεν υπαρχει χωρις τον πλουτο, της Ελληνικης γλωσσας!
Χωρις αυτην την γλωσσα, τα προηγουμενα τρια, ειναι αδυνατον να περιγραφουν ακομα!
Ελληνες, σας ρωτω για πολλοστη φορα! Ειμαστε ετοιμοι? Εχουμε βαρυ φορτιο να επωμισθουμε!

Ιωαννα Βαφειαδου

triklopodia.gr

https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Τουρκική «τορπίλη» και στο Ιόνιο – Χωρίς να «πέσει ντουφεκιά» τα θέλουν όλα – βίντεο

«Οργιάζουν» οι εχθροί του Ελληνισμού σε όλα τα μήκη και πλάτη της γειτονιάς μας.

Σειρά παίρνει το Ιόνιο Πέλαγος, όπου οι Τούρκοι εκτοξεύουν «τορπίλη» μέσω της Αλβανίας,

δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για να «σβήσουν» μια και καλή το Καστελόριζο από τον χάρτη και να προχωρήσουν στην υλοποίηση των ύπουλων σχεδίων τους, με το βλέμμα στην ανακήρυξη και οριοθέτηση παράνομης Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, δίχως να πέσει ούτε μία «ντουφεκιά».

Ανεξήγητα φαινόμενα σε σπήλαια της Ελλάδος – Σφραγίστηκαν και απαγορεύτηκε η είσοδος

H Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία η φυσική ομορφιά και το κάλος των αρχαιοτήτων συνυπάρχουν αρμονικά με το παράξενο και το ανεξήγητο που κρύβονται σε μέρη απόμακρα κι απρόσιτα όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως για παράδειγμα στα σπήλαια που βρίσκονται βαθιά μέσα στην αγκαλιά της Γης…

Η Ελλάδα, η βραχώδης άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου, είναι γεμάτη από σπηλιές, άλλες μικρές κι άλλες μεγάλες, άλλες χερσαίες κι άλλες θαλάσσιες, άλλες προσιτές κι άλλες απρόσιτες στον ερευνητή.

Ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος [Ντοκιμαντέρ]

Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος για πολλούς 
έχει ήδη αρχίσει.
Οι πολιτικές του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού σε
παγκόσμια κλίμακα έχουν διαστάσεις πολεμικής, λένε
οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ, και ο «πόλεμος» με
πέτρες και ρόπαλα ενάντια σε όσους προσπαθούν να
τον επιβάλλουν έχει ήδη αρχίσει.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις στο Σιάτλ στο γύρισμα
της χιλιετίας οι σκηνοθέτες ακολουθούν τα κινήματα
διαμαρτυρίας ανά τον κόσμο και καταγράφουν τις
στιγμές σύγκρουσης.

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ

Weather on Demand: Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα

Ο ΕΛΓΑ κάνει τροποποίηση καιρού σε επιλεγμένες περιοχές για χαλαζική προστασία, με τα αεροπλάνα της 3Δ, εκεί που τελικά… συνεχίζει να πέφτει το περισσότερο χαλάζι. 

“Τροποποίηση καιρού ονομάζεται η σχεδιασμένη επέμβαση του….
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters