Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΝΕΒΑΔΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ Τ. ΜΠΑΙΝΤΕΝ !!! Το Κβαντικό Σύστημα Ψηφοφορίας QVS Blockchain έχει τον έλεγχο!!!

Ακόμα και ανήλικοι έχουν «επιστρατευθεί» στην Πολιτεία της Νεβάδα (και προφανώς και στις άλλες Πολιτείες) προκειμένου να κερδίσει ο Τ. Μπάιντεν την Πολιτεία και εν τέλει την προεδρία των ΗΠΑ. Φυσικά οι ανήλικοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα ψήφου.

Το παράρτημα των Ρεπουμπλικάνων στη Nevada έστειλαν μηνυτήρια αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, William Barr, που αφορά χιλιάδες περιπτώσεις εκλογικής αλλοίωσης αποτελέσματος δηλαδή νοθείας.

Η μορφή του τσιμέντου και το περιεχόμενο της αγοράς

Αυτό που παρακολουθούμε να συμβαίνει στην Ακρόπολη τις τελευταίες ημέρες είναι μια μείζονα παρέμβαση, αλλά και μια μείζονα και προμελετημένη παραπλάνηση που συμβαίνει επί του μνημείου και με εργαλείο το μνημείο.

Θα παραβλέψουμε, επί του παρόντος, το ανάρμοστο, ειρωνικό, χλευαστικό, αλαζονικό ύφος με το οποίο κατ’ αρχήν απάντησε το Υπουργείο Πολιτισμού πριν προβεί σε μια δεύτερη ανακοίνωση στην οποία εκθέτει τα γεγονότα. Δεν θα μιλήσουμε για το γεγονός ότι κατέστη ολοφάνερο πως άλλα ειπώθηκαν, άλλα αποφασίστηκαν, άλλα έγιναν και άλλες τελικά ήταν οι πραγματικές στοχεύσεις.

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΚΑΤΩΘΙ !!!

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Οι Δημοκρατικοί, νέρωσαν πολύ τη βενζίνη στο πρατήριό τους. Όταν είσαι ιδιοκτήτης βενζινάδικου και θέλεις να κάνεις νοθεία, πρέπει τουλάχιστον, να διαθέτεις τις ανάλογες γνώσεις και την ανάλογη εμπειρία, ώστε το νερό που θα προσθέσεις στις δεξαμενές της βενζίνης, να μην υποψιάσει τον καταναλωτή – θύμα σου, δημιουργώντας πρόβλημα στον κινητήρα του αυτοκινήτου του.

Τα Ερπετοειδή Ξερογλύφονται για τις Ψυχές μας

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Υπάρχει ένα υποτιθέμενο δίκτυο ή δίχτυ γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται να έχει σχέση ή να ταυτίζεται με το ενεργειακό πλέγμα που περιβάλει την Γη. Η ουσία είναι ότι, σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, κάποιοι το ελέγχουν. Και μαζί του ελέγχουν τις ζωές και τις ψυχές μας. Ο Πλάτωνας ήξερε πως να ξεφύγουμε και μας το αποκάλυψε.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters