Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Απίστευτες κατασκευές. Μόνο ένας λαός, που ζεί ελεύθερος, μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα καλλιτεχνήματα.

Μόνο ένας λαός,που ζεί ελεύθερος, μπορεί να δημιουργήσει αυτά τα καλλιτεχνήματα.
Να αφήσει την φαντασία του να καλπάζει, να γίνει αξεπέραστος στην τέχνη του και να προσπαθούν οι άλλοι να τον μιμηθούν, φτιάχνοντας άχαρα αντίγραφα.
Από τα αρχαϊκά χρόνια, έως και τους Ελληνιστικούς χρόνους, έχουμε χαράκτες, που κεντούν πάνω σε πολύτιμους λίθους, αυτά τα απίθανα γλυπτά.
Απορίας άξιον είναι βέβαια, πώς βρέθηκαν όλα να εκτίθενται,σε μουσεία όλου του κόσμου.
Φαίνεται ότι το κλέψιμο, για τους απανταχού ...φίλους μας... ήταν συνήθεια, γιατί ξέρουν να τα δικαιολογούν και με πλάγιους τρόπους, όπως όταν βρέθηκα κάποτε, στο μουσείο της Βασιλείας, όπου ένας όροφος ήταν μόνο με Ελληνικά γλυπτά, σε όσα δεν είχαν κάποιο έντυπο για να δικαιολογήσουν την κατοχή του, έγραφαν ως δικαιολογία το πώς κάποιος δούκας τους το δώρησε, και τέτοια παρόμοια..... οι κλέφτες.
Απολαύστε τα.

Ο άγνωστος διάλογος Μητσοτάκη-Μπους για την Μακεδονία. Απόρρητο έγγραφο της εποχής αποκαλύπτει το ThePresident

Το ThePresident φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα ένα άγνωστο έγγραφο που ρίχνει φως στο παρασκήνιο της πρώτης περιόδου μετά τη γέννηση του κράτους των Σκοπίων και της διπλωματικής μάχης που έδινε η χώρα.

Το έγγραφο αυτό έχει αποχαρακτηριστεί, δηλαδή δεν είναι πλέον διαβαθμισμένο και έχει ιδιαίτερη αξία προκειμένου να κατανοηθεί η αλήθεια και να αποκρουστούν διάφορα “επιχειρήματα” που εκτοξεύονται από τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την εθνική θέση της χώρας το 1992.

Perla: Χαβιάρι από... εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο των Σερρών

Αθανασία Μπίδιου

Πέρλες ελαιολάδου σε ξεχωριστές γεύσεις που θυμίζουν χαβιάρι δημιούργησε για τους λάτρεις της μοριακής γαστρονομίας η εταιρεία ΕΥ ΓΑΙΑ από τις Σέρρες
Στον εντυπωσιακό κόσμο της μοριακής γαστρονομίας εισάγουν το ελληνικό ελαιόλαδο τα καινοτόμα προϊόντα Perla που δημιούργησε η εταιρεία από τις Σέρρες ΕΥ ΓΑΙΑ. Οι πέρλες ελαιολάδου που θυμίζουν χαβιάρι στοχεύουν να αναδείξουν το εξαιρετικό ελληνικό ελαιόλαδο σε πρωταγωνιστή στα πιάτα των σεφ παγκοσμίως αλλά και των φίλων των γκουρμέ γεύσεων.

Τους είπε «ΟΧΙ» και τον τέλειωσαν: Αυτούς εκβιάζουν στην Ελλάδα; – Η είδηση από την Βοιωτία που μας ξυπνάει απότομα

Πολλοί περιμένουν κάποιο «κοσμογονικό γεγονός» στο Αιγαίο ή κάπου στον κόσμο τέλος πάντων, προκειμένου να πειστούν πως ζούμε μέρες… «γεγονότων».

Το δημοσίευμα που εντοπίσαμε στην αγροτική εφημερίδα «Agrenda» δεν κρούει απλά τον κώδωνα του κινδύνου, αλλά βαράει ολόκληρο καμπαναριό ορθόδοξης Μητρόπολης ή καθεδρικού ναού.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Εμείς απλά παραθέτουμε το ρεπορτάζ:

ΚΡΥΒΕΙ το ΒΑΤΙΚΑΝΟ στις ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ του ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΝΟΥΝΑΚΙ;


Πολλοί λένε ότι η εξωγήινοι φυλή των Ανουνάκι δεν υπάρχει.
Ότι αυτοί και ο πλανήτης τους ο Νιμπίρου είναι μία ανοησία και πολύ κακώς έχουν συνδεθεί με του Σουμέριους και τον πολιτισμό τους. Επίσης, ότι καμία σχέση δεν υπάρχει σε όλα αυτά με τα ερπετοειδή.

Όμως, ένα ανάγλυφο, φαίνεται να ανατρέπει αυτούς τους ισχυρισμούς και να υποστηρίζει ακόμα περισσότερο την μεταξύ τους σχέση…

Ο Νόμος του Καθρέφτη που Λίγοι Γνωρίζουν


Ο νόμος του καθρέφτη είναι ένας από του 12 οικουμενικούς νόμους και αναφέρεται ορισμένες φορές και ως νόμος της έλξης, αν και δεν περιγράφουν το ίδιο ακριβώς φαινόμενο.


Ο νόμος του καθρέφτη εξηγεί ότι δεν έλκουμε μόνο συγκεκριμένες συνθήκες στη ζωή μας, αλλά αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας μέσα από το πώς μας αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Αυτό που μας είναι επώδυνο, μας διδάσκει τι χρειάζεται να θεραπεύσουμε. Αυτό που μας χαροποιεί, μας διδάσκει πού τα πάμε καλά.

Η Αντήχηση Schumann οι Διαστατικές Πύλες και ο Κίτρινος Κύβος


Όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο Κέντρο του Γαλαξία όλοι μας επηρεαζόμαστε από καθοριστικές ενέργειες, αλλά και από μεγαλύτερες δυσκολίες,

χάος-καταστροφές σε πλανητικό-γεωπολιτικό-ψυχοκοινωνικό επίπεδο και θα πρέπει να υποφέρουμε μέχρι να αναπροσαρμοστεί και να συντονιστεί η Γη σε μία νέα συχνότητα και στην Αντήχηση Schumann μαζί με το γήινο-διαστημικό χρόνο…

Το έγκλημα του Μαρόκου

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, αγνοώντας το γεγονός ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και την εγκαταλείπουν μαζικά τα παιδιά της, τοποθετήθηκε υπέρ της συμφωνίας, με την οποία η παράνομη μετανάστευση γίνεται νόμιμη, ενώ οι επικρίσεις εναντίον των μεταναστών ποινικά αδικήματα.

Επικαιρότητα

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα περισσότερα μέλη του ΟΗΕ τέθηκαν στο Μαρόκο υπέρ της παγκόσμιας συμφωνίας για την προώθηση της οικονομικής μετανάστευσης (κείμενο εδώ).

Πρωτοφανές: Ο Ράμα αρπάζει τις περιουσίες των Ελλήνων στην Αλβανία



Με απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Αλβανού πρωθυπουργού, η παράκτια ζώνη της Χειμάρρας περνάει παρανόμως στην ιδιοκτησία του υπουργείου Τουρισμού – Αθήνα: Αυθαίρετη παραχώρηση ιδιωτικών περιουσιών Ελλήνων ομογενών
Μία πρωτοφανή απόφαση, που φέρει την υπογραφή του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, φέρνει στο φως το himara.gr, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση της γείτονος απεργάζεται εκ νέου σχέδιο υφαρπαγής των περιουσιών στη Χειμάρρα.

Η παγίδα των ανοιχτών συνόρων



Analyst Team
Οι νεοφιλελεύθεροι στις αδύναμες χώρες που τάσσονται υπέρ της απελευθέρωσης των πάντων, των ιδιωτικοποιήσεων από ξένους, των ελεύθερων ροών των κεφαλαίων, των ανοιχτών συνόρων κοκ., είναι απλά ανόητοι – αφού δεν έχουν ιδέα σχετικά με το τι συμβαίνει στον πλανήτη, ούτε για τους κινδύνους που απειλούν τη χώρα τους.  

ΟΗΕ – Η Ελλάδα ψήφισε ΚΑΤΑ της Αντίστασης των Παλαιστινίων!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Ελπίζω πια να έχετε ΟΛΟΙ καταλάβει ότι οι ελληνόφωνες κυβερνήσεις υπηρετούν τα συμφέροντα της Αμερικής και του Ισραήλ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Διπλή ξεφτίλα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ απέρριψε την πρόταση από ΗΠΑ – ΕΕ για καταδίκη της Χαμάς (vid)

Ο πολιτικός χαμαιλεοντισμός των Συριζανέλ δεν έχει όριο!

Από τη μια εμφανίζονται υποστηρικτές των δίκαιων αιτημάτων και του αγώνας για την ανεξαρτησία της Παλαστίνης και από την άλλη συντάσσονται πλήρως με το Κράτος – Δολοφόνο Ισραήλ και τους Δυτικούς συμμάχους του ΗΠΑ και ΕΕ, που έδωσαν κυριολεκτικά τα ρέστα τους για την καταδίκη του αγώνα που διεξάγει η Χαμάς ως αντίδραση στην βίαιη καταστολή που δέχεται ο παλαιστινιακός λαός.

Μυστήριο με την ταυτότητα του Πούτιν που βρέθηκε στη Γερμανία


«Μπορώ να υποθέσω ότι η σοβιετική KGB και το υπουργείο κρατικής ασφαλείας (Stasi) της πρώην Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας ήταν εταιρικές μυστικές υπηρεσίες και συνεπώς δεν θα μπορούσε να αποκλείσει κανείς την ανταλλαγή ταυτοτήτων για τους συνεργάτες τους.


Αυτήν την υπόθεση έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild που αναφέρεται στην ταυτότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν που βρέθηκε στα αρχεία της Stasi στην Δρέσδη.

Μετανάστευση: Η ταφόπλακα του ελληνικού κράτους


 Ψηφίζεται στις 19 Δεκεμβρίου στον ΟΗΕ το Παγκόσμιο Σύμφωνο, που έγινε δεκτό από τη Διακυβερνητική Διάσκεψη στο Μαρακές 

 «Ναι σε όλα» από Τσίπρα, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση της Βουλής 

Οι Μπάμιες Θεραπεύουν Διαβήτη, Άσθμα, Χοληστερόλη, Νεφρά ΑΛΛΑ Όχι με τον Τρόπο που Νομίζετε


Οι Μπάμιες Θεραπεύουν Διαβήτη, Άσθμα, Χοληστερόλη, Νεφρά
Οι μπάμιες είναι μια απίστευτη φυτική πηγή θρεπτικών συστατικών.

Η καλλιέργειά της ξεκίνησε στη Βόρειοανατολική Αφρική και καλλιεργείται σε όλες τις περιοχές του κόσμου με ήπιο και τροπικό κλίμα.

Τι Συμβαίνει με το Έγγραφο της NASA για την Πιθανή Επίσκεψη Εξωγήινων στη Γη


Αίσθηση προκάλεσε προ ολίγων ημερών δημοσίευμα από το Fox News περί επιστημονικού άρθρου από επιστήμονα της NASA, με τίτλο «Επιστήμονας της NASA λέει ότι την Γη ενδεχομένως να έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι». Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου, καθώς κατά κανόνα τα δημοσιεύματα περί εξωγήινης ζωής, UFO κ.ο.κ διαβάζονται πολύ.

<ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13! ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ>


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. 

ΗΠΑ: Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση καταργεί κυριαρχικά δικαιώματα των χωρών-Ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο!.

"Οι αποφάσεις για την ασφάλεια των συνόρων, για το ποιος θα εγκατασταθεί νόμιμα ή θα λάβει την υπηκοότητα, είναι μεταξύ των σημαντικότερων κυριαρχικών αποφάσεων που λαμβάνει μια χώρα", υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση των ΗΠΑ.

Tο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση που προωθούν τα Ηνωμένα Έθνη έχει ως στόχο "να ενισχυθεί η παγκόσμια διακυβέρνηση σε βάρος του κυριαρχικού δικαιώματος των κρατών να διαχειρίζονται το σύστημα μετανάστευσης" κατήγγειλαν σήμερα οι ΗΠΑ.

Πως η Google Μπορεί να Ξέρει τι Κάνεις Ακόμα και Μέσα στην Κρεβατοκάμαρα


Σύντομα θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει την συμπεριφορά μας όχι μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, αλλά ακόμα και όταν βρισκόμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας.

Στόχος της Google, είναι να «τρυπώσει» ακόμη και στα πιο απόκρυφα μέρη των σπιτιών μας, ώστε μετά να μας «βομβαρδίσει» με διαφημίσεις και όχι μόνο.
Η συγκεκριμένη εταιρία, εκπροσωπεί την Παγκόσμια ελίτ ή την Νέα Τάξη αν θέλετε. Δεν πρόκειται για μια συνωμοσία. Άλλωστε, κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει τα γεγονότα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters