Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πως η Google Μπορεί να Ξέρει τι Κάνεις Ακόμα και Μέσα στην Κρεβατοκάμαρα


Σύντομα θα έχει την δυνατότητα να ελέγχει την συμπεριφορά μας όχι μόνο όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, αλλά ακόμα και όταν βρισκόμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μας.

Στόχος της Google, είναι να «τρυπώσει» ακόμη και στα πιο απόκρυφα μέρη των σπιτιών μας, ώστε μετά να μας «βομβαρδίσει» με διαφημίσεις και όχι μόνο.
Η συγκεκριμένη εταιρία, εκπροσωπεί την Παγκόσμια ελίτ ή την Νέα Τάξη αν θέλετε. Δεν πρόκειται για μια συνωμοσία. Άλλωστε, κανένας δεν μπορεί να παραβλέψει τα γεγονότα.

Για να μην σας κοροϊδεύουν
Όλοι οι άνθρωποι όταν ψάχνουν κάτι στις μηχανές αναζήτησης, μετά βλέπουν παντού σχετικές διαφημίσεις.
Ακόμα και αν ο χρήστης δεν κάνει κάποια αναζήτηση, η Google έχει το ιστορικό προηγούμενων αναζητήσεων, οπότε έχει την δυνατότητα να ελέγχει την online συμπεριφορά μας.

H πατέντα που προωθεί, η Google
Aφορά συσκευές που θα σαρώνουν και θα αναλύουν το εσωτερικό του σπιτιού μας, με φανερό σκοπό να μας προβάλει η εταιρία διαφημίσεις, ακόμα και όταν χαλαρώνουμε στο κρεβάτι μας.
Προϋπόθεση για να γίνει αυτό, είναι το σπίτι μας να είναι «έξυπνο». Δηλαδή, να είναι ένα σπίτι το οποίο λειτουργεί ηλεκτρονικά.

Πως λειτουργεί αυτή η πατέντα
Αν, για παράδειγμα, οι «έξυπνες» κάμερες αναγνωρίσουν το πρόσωπο ενός γνωστού ηθοποιού τυπωμένο πάνω σε ένα μπλουζάκι του χρήστη, τότε η «έξυπνη» συσκευή μπορεί να πει φωναχτά: «Φαίνεται να σου αρέσει ο τάδε.
Η νέα ταινία του προβάλλεται σε ένα κοντινό κινηματογράφο» ή «υπάρχει μια συναυλία του στην πόλη σε λίγες μέρες».
Οι νέες πατέντες θα μας «κατασκοπεύουν» συστηματικά και θα μας κατηγοριοποιούν ανάλογα με τα γούστα που έχουμε αλλά και από το…. κασέ μας.

Με αυτό τον τρόπο, το «έξυπνο» σπίτι θα προδίδει τα γούστα και άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά.

Πάρτε μια μικρή γεύση:
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
Google Home Review – 6 Months Later


Με πληροφορίες από το ΑΜΕ/ΜΠΕ
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters