Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

National Geographic:Πότε θα γίνει η επόμενη έκρηξη στο ηφαίστειο της Σαντορίνης;

Πρωτοσέλιδο στην ιστοσελίδα του National Geographic είναι σήμερα η Σαντορίνη, αφού το γνωστό επιστημονικό περιοδικό εκφραζει την ανησυχία του μετά τη δημοσιοποίηση των τελευταίων στοιχείων για τη συσσώρευση εκατομμυρίων κυβικών μάγματος στο ηφαίστειο που έχει προκαλέσει την ανύψωση του νησιού κατά 14 εκατοστά μέσα σε 16 μήνες.
Το άρθρο έχει τίτλο «Μπαλόνι μάγματος φουσκώνει κάτω απο την Σαντορίνη» και αναφέρει ότι οι επιστήμονες είναι ανήσυχοι και ψάχνουν να βρουν στοιχεία προκειμένου να προβλέψουν την επόμενη πιθανή έκρηξη του ηφαιστείου του όμορφου ελληνικού νησιού.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες μόνον ημέρες στους υποθαλάσσιους θαλάμους του ηφαιστείου έχει σωρρευθεί ποσότητα μάγματος που εκτιμάται ότι φτάνει ακόμη και τα 20 εκατομμύρια κυβικά μέτρα και το φαινόμενο αυτό είναι η πρώτη φορά που έχει τέτοια ένταση, μετά την τελευταία έκρηξη του ηφαιστείου το 1955.
Η σχετική δημοσίευση έγινε στο περιοδικό Nature Geoscience από τον καθηγητή ηφαιστειολογίας Ντέηβιντ Πάιλ, την ηφαιστειολόγο Μισέλ Παρκς του Τμήματος Γεωεπιστημών της Οξφόρδης, και την Τζούλιετ Μπιγκς του Τμήματος Γεωεπιστημών του Μπρίστολ.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι οι τρεις ερευνητές αναφέρουν πως η αύξηση του μαγματικού θαλάμου από την εισροή νέου υλικού οδήγησε σε ανύψωση της επιφάνειας του νησιού από 8 έως και 14 εκατοστά σε μόλις 15 μήνες.
Οι υπολογισμοί αυτοί θεωρούνται αρκετά ακριβείς μια και έγιναν με εικόνες από δορυφορικά ραντάρ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA) και της Γερμανικής Υπηρεσίας Διαστήματος (DLR), καθώς και με μετρήσεις GPS από το έδαφος.

http://www.tragiko.net/2013/05/national-geographic.html

Η ΕΙΚΟΝΑ



Αν συγκρίνουμε τις παλαιότερες εποχές....σε σύγκριση με τις σημερινές....κάνουμε διάφορες διαπιστώσεις ως προς τις εντυπώσεις που δεχόμαστε εις την νοητική μας οθόνη....σε σχέση πάντοτε με τις προσλαμβάνουσες ΕΙΚΟΝΕΣ......οι οποίες διαχέονται μέσα στην Ψυχή μας.....από τις εξωτερικές μας αισθήσεις.

Σήμερον μέσω της γρήγορης κινηματογραφικής κίνησης των ΕΙΚΟΝΩΝ που προσλαμβάνουμε....είτε από τις ταινίες, τις διαφημίσεις, τα κινηματογραφικά έργα, την τηλεόραση και κάθε λογής βίντεο και βιντεοπαιχνίδια....διαπιστώνουμε μια γρηγοράδα και μια εναλλαγή ΕΙΚΟΝΩΝ που εμμέσως πλην σαφώς μας οδηγούν ως ένα παραπλανητικό μέσο....διότι η αποτύπωση σημειοδοτεί μιαν αλλαγή του Συνειδησιακού κλίματος και μια διάσπαση της Ψυχικής μας ηρεμίας και ενότητας.

Στις παλαιότερες εποχές οι πρόγονοί μας είχαν το πλεονέκτημα της οπτικής αναπαράστασης των γεγονότων.....οι οποίες αναπαρίσταντο στα αγγεία και στις τοιχογραφίες, όπου τα άτομα είχαν την δυνατότητα επεξεργασίας της κάθε ΕΙΚΟΝΑΣ.....διότι η σιωπηλή ΕΙΚΟΝΑ που εξέφραζε το αγγείο ή το άγαλμα.....ομιλούσε για ένα συμβάν που απαιτούσε μια χρονική διάθεση εξέτασης του κάθε θνητού, ώστε να μελετήσει, να συγκρίνει με άλλες παραστάσεις.....ώστε μέσω της συγκινήσεως που προσέφερε το κάλλος από τους συλλογισμούς που γεννούσαν οι στατικές ΕΙΚΟΝΕΣ, να μπορούν να έχουν μια τελική κρίση (θετική ή αρνητική)....ώστε σε συνδυασμό με το Συναίσθημα-Λογική να παίζει ουσιαστικό ρόλο ως προς την επαφή της ΕΙΚΟΝΑΣ και ανάλογα με την Παιδεία του καθενός να διαμορφώνεται ανάλογα και η κρίση του κάθε Νοήμονος Όντος.

Ο κάθε καλλιτέχνης μέσα στα έργα του έβαζε Συναίσθημα, Συλλογισμούς....ώστε οι θεατές έπρεπε να τα αποκωδικοποιήσουν.....διότι όλα τα αγγεία ή τα αγάλματα και γενικά οι ζωγραφικές αναπαραστάσεις.....ήταν σιωπηλοί μάρτυρες και φρουροί της Ελληνικής μας Παράδοσης.

Σήμερον η νέα ΕΙΚΟΝΙΚΗ πραγματικότητα μέσω των γρήγορων ΕΙΚΟΝΩΝ δεν μας αφήνει το χρόνο να σκεφτούμε, να διαλογιστούμε, να συγκρίνουμε....μας γίνεται μία «ταφόπλακα» και όταν μάλιστα η γρήγορη ΕΙΚΟΝΑ έχει να κάνει με προπαγάνδα.....ώστε να περνάει και τα ανάλογα συνειδητά ή ασυνείδητα μηνύματα παραπληροφόρησης της Ψυχικής μας Υγείας....τότε είναι ένα ζητούμενο...προς εξέταση και περαιτέρω για το που το πάνε.....!!!

Τη νέα ΕΙΚΟΝΙΚΗ πραγματικότητα την κάναμε «θρησκεία» και πείτε μου σας παρακαλώ....πόσο δύσκολο είναι να βγάλουμε σήμερα τις τηλεοράσεις έξω από τα σπίτια μας....και πόσο εξαρτημένοι είμαστε πλέον από αυτές τις γρήγορες ΕΙΚΟΝΕΣ οι οποίες πλημμυρίζουν κάθε μέρα το ίδιο μας το σπίτι.....την ίδια μας την Ψυχή....!!!

Η τεράστια αυτή δύναμη της ομιλούσης ΕΙΚΟΝΑΣ έχει επηρεάσει και επηρεάζει τη Συνείδησή μας....ώστε χωρίς την «κλασσική» μας Παιδεία....γινόμαστε μοιραία υποχείρια της κάθε Εξουσίας...ώστε να καταλήγουμε σ’ έναν εκμαυλισμό Σκέψεως χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα απόρριψης των θέσεων που μας παρουσιάζουν....και το γράφω αυτό.....διότι έχω ακούσει αρκετούς ανθρώπους να λένε... «το είπε η τηλεόραση....» λες και ότι παρουσιάζουν μπορεί να είναι και αληθές....μιας και δεν έχουμε το χρόνο αλλά και τη δυνατότητα εξέτασης ή επανεξέτασης του θέματος.

Στο συγκεκριμένο παρόν κείμενο...έχετε τη δυνατότητα να το διαβάσετε, να το εγκρίνετε ή να το απορρίψετε, να ξαναδιαβάσετε αργότερα, να το κριτικάρετε, να το συμπληρώσετε....να το διαγράψετε.....να το κάνετε ότι θέλετε....αλλά όμως αν το κείμενο σας το έκανα βίντεο.....προσπαθώντας να σας πω όλα αυτά....σίγουρα θα είχα ίσως περισσότερο επηρεασμό μέσα σας....αν έβρισκα κιόλας τον κατάλληλο τρόπο ώστε να λανσάρω το περιεχόμενο των γραφομένων με ένα έξυπνο τρόπο....ίσως οι εντυπώσεις που θα είχατε λάβει....να ήταν τελείως διαφορετικές...αλλά ο στόχος μου δεν είναι να σας εντυπωσιάσω, ούτε να σας προπαγανδίσω...αλλά θέλω και επιθυμώ να σας δώσω την δυνατότητα αφύπνισης.....ώστε να δείτε μέσα από τα δικά σας μάτια...έναν άλλο τρόπο αντίληψης των γεγονότων που έχουν λάβει χώρα σε τούτο τον Πλανήτη....ώστε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ...το πως θα πορευτείτε στην ζωή σας.

Έχετε ΑΔΕΛΦΙΑ.....την δυνατότητα το κάθε κείμενο να το μελετήσετε και να το ξαναδιαβάσετε και μετά από έλευση ενός χρόνο ή παραπάνω....και ίσως νέων συμβάντων, γεγονότων, νέων πληροφοριών...να μπορείτε να το προσεγγίσετε με άλλον τρόπο.....όπου ΕΣΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ θα είσαστε οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ που θα πάρετε για το άτομό σας.

Η δυνατότητα να σας κάνω να προβληματιστείτε...σας δίνει την ευκαιρία για περαιτέρω ΕΡΕΥΝΑ και ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ.....ώστε να ανακαλύψετε νέες ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, νέες ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ....που θα προέρχονται πλέον από ΕΣΑΣ ...και ΕΣΕΙΣ θα βρείτε και τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ .....στα όποια ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ έχετε βάλει. Είναι δική σας η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό στις γνώμες των «άλλων» ...και στον κάθε «απέναντί» μας...ώστε να έχει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της δικής του ΕΠΙΛΟΓΗΣ....της δικής του ΠΡΟΤΑΣΗΣ....της δικής του ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

Φυσικά η ΠΡΟΘΕΣΗ για τον καθένα μας...παίζει πολύ σημαντικό ρόλο...διότι αν δεν υπάρχει κάτι «ΑΓΝΟ».....τότε αν το ανακαλύψουμε το «βρώμικο» στη συνέχεια...οφείλουμε να πάρουμε και τα κατάλληλα εκείνα μέτρα....ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τις νέες καταστάσεις....αλλιώς αν δεν έχουμε αυτή τη θέληση αλλαγής...σημαίνει ότι μας αρέσει το «παραμύθιασμα»...με όλα τα επακόλουθα αποτελέσματα....και ο καθείς ζει στον μικρόκοσμό του.....στην ασφάλεια του.....!

Όλα είναι θέμα ΔΡΑΣΗΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και οι στατικές ΕΙΚΟΝΕΣ μας δίδουν την δυνατότητα μέσω των οφθαλμών μας......σταδιακά να τις παρατηρούμε, να τις επεξεργαζόμαστε ανάλογα κάθε φορά...ώστε να οξύνουμε λίγο την Διάνοιά μας μέσα από τις προσωπικές μας παρατηρήσεις.

Η ακίνητη ΕΙΚΟΝΑ μας δίδει την δυνατότητα.....ώστε να εξασκηθούμε δια της οράσεως....ώστε ο Νους μας να μεταφέρει τις ΕΙΚΟΝΕΣ από το φυσικό πεδίο.....στο οπτικό και κατ’ επέκταση στο Νοητικό Πεδίο...χωρίς τη στήριξη του προφορικού λόγου. Δηλαδή ακολουθούμε μία αντίστροφη κίνηση εκείνης της τηλεόρασης(γρήγορης κίνησης + γρήγορου λόγου) σε ότι αφορά τη Νόηση, όπου βλέπουμε κίνηση και ομιλία ταυτόχρονα....όπως συμβαίνει και στον βίο μας, όπου ο λόγος διευκρινίζει το αφανές μέρος του δράματος/δράσης με λεπτομέρειες, οι οποίες δεν διακρίνονται δια της οράσεως στις ΕΙΚΟΝΕΣ. Αντίθετα η ακινησία της Ζωγραφικής και των γλυπτών έργων των Προγόνων μας ....είχε την δυνατότητα να μεταβληθεί η διαδικασία της Νοητικής παράστασης...ώστε να διεγείρεται ο κάθε παρατηρητής ανάλογα...ώστε να μεταλλάξει την κάθε ΕΙΚΟΝΑ σε συμβολική σκέψη και στη συνέχεια να την μετουσιώσει σε σύμβολο(αρχέτυπο) διαχρονικής ισχύος κάλλους και σοφίας.

Η ίδια η στατική ΕΙΚΟΝΑ γίνεται μέσον αναγωγής που επιτρέπει τη Διάνοια να ανέλθει σε υψηλότερα Πεδία...ώστε να μην εξαρτάται από την ορμή του ατόμου.

Η προσπάθεια αποτύπωσης της κάθε ΕΙΚΟΝΑΣ καταβάλλει εκ μέρους των θνητών μία ειδική προσπάθεια κατανόησης...ώστε ορμώμενοι...από το υλικό πεδίο....διέρχονται στο αόρατο πεδίο των Ιδεών...ώστε η Ψυχή να εξοικειώνεται με αριθμούς-σύμβολα στο αφηρημένο Νοητικό πεδίο θέασης, όπου η ακίνητη ΕΙΚΟΝΑ να παραμένει σιωπηλή...ώσπου ο Νους να εστιασθεί στην Σκέψη, στην Ερώτηση, στον ίδιο....τον Εαυτό.

Ομιλώντας περί των θείων.....χρησιμοποιώντας ενδείξεις, σύμβολα, εικόνες και την ίδια μας την Μυθολογία.....σας αναγγείλω απροκάλυπτα τις Σκέψεις μου, πότε με επιστημονική βάση και άλλοτε με (θεία) έμπνευση....ώστε οι συλλογισμοί μου να διεγείρουν τα κύτταρά σας.....και όλο σας το ΕΙΝΑΙ...ώστε να επιχειρήσετε να ανακαλύψετε μέσω της «ειδοποιούς» διαφοράς...εκείνη τη Γνώση...που θα σας οδηγήσει στην Αρετή. Το αφανές θα το δείτε  δια της πνευματικής οράσεως...όπου θα καταστεί αντικείμενο ΕΡΕΥΝΑΣ...μέσω της δική σας Σκέψης.

Η Ψυχή ΑΔΕΛΦΙΑ.....έχει την δύναμη της Νοητικής όρασης δια της ΕΙΚΟΝΑΣ.....να κινείται μετ’ αυτής και συν+κινούμενη να μετατρέπει την ΕΙΚΟΝΑ σε ΣΥΜΒΟΛΟ κατόπιν αφομοίωσης...ώστε να ανακαλύψει το θείο αρχέτυπο της.....σε μια νοητική σύνθεση διάστασης.

Το θείο Αρχέτυπο καθίσταται έπαθλο Νοητικού Αγώνα.....και απονέμεται στον κάθε παρατηρητή-θνητό από το Θείο Κόσμο του Διός.....το θείο ΔΙΑ-ΚΟΣΜΟ.

Έτσι ΕΣΥ ο ΙΔΙΟΣ ως ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ με τις προσωπικές σου ΑΠΟΨΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....και όχι προφορικά ενώπιον των άλλων....αλλά πολύ σιωπηλά και ενώπιον του ίδιου σου του Εαυτού....δίνεις την δυνατότητα εισχώρησης στην εσωτερική Ουσία των Όντων....η οποία κινείται μετά Γνώσεως....εντός της Αιωνιότητας.

Το ίδιο το ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ της ΦΥΣΗΣ....σας επιτρέπει να συμμετέχετε στη Σοφία του Κόσμου. Οπότε η ΕΙΚΟΝΑ.....ως ένα μυητικό εργαλείο...εις τα Μυστήρια των Προγόνων μας....ήταν και είναι εξαιρετικής σημασίας και ισχύος, διότι ΑΔΕΛΦΙΑ....μετέχουμε της ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ των ΟΝΤΩΝ, των σκηνών, των ιερών σκευών-πραγμάτων....ώστε η γραφική ζωή/εικόνα....να γίνει.....ΖΩ+ΓΡΑΦΙΚΗ (γραφική ζωή).....μέσω της αναπαράστασης των «αντικειμένων»....της θείας Ύπαρξης.

Τα αγάλματα...δήλωναν την «αγαλλίασιν» της Ψυχής, όπου πλαισίωναν εντός και εκτός του οίκου τους, προσφέροντας τη γενική αντίληψη του Κόσμου, το ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΛΛΟΣ, προτρέποντας την Διάνοια σε αναζητήσεις βαθύτερων αιτιών δημιουργίας, σ’ ένα εσωτερικό διάλογο προτύπου/Ιδέας...μέσω της ορατής ΕΙΚΟΝΑΣ. Η όλη αυτή επικοινωνία έφερε την άγαν+ίασιν.....ώστε «το της Ψυχής όμμα»....ερχόταν σε συνεχή θέαση...στους Ναούς, στα Αγάλματα, στις Εικονικές Αναπαραστάσεις...μεταφέροντας ΑΔΕΛΦΙΑ....μία ισορροπία του παρατηρητή.


Κλείνοντας διαπιστώνουμε ότι μέσω της θεώμενης ΕΙΚΟΝΑΣ....η οποία ήταν καταλυτική...ο κάθε παρατηρητής-θνητός ερχόταν σε μια ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ της ΨΥΧΗΣ του.....ώστε να βρίσκεται σε ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.....δια των ΕΙΚΟΝΩΝ.....ώστε να βλέπει την αθέατη πλευρά.....της Μυστηριακής Παράδοσης των Προγόνων μας Ελλήνων.


ΚΑΛΗ    Α Ν Α Τ Α Σ Η    ΨΥΧΗΣ



ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

http://diogeneis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_8.html

ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ , ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ‏

 
 Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. Αν υπάρχουν εκείνοι που ντρέπονται που είναι Ελληνες, που τους ενοχλεί η πατρίδα και τα σύμβολά της, είναι δικαίωμά τους. Μπορούν δε
πάντοτε να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Κάποια άλλη «πατρίδα», που θα είναι πιο κατάλληλη για τα όσα νιώθουν ή πιστεύουν, θα βρεθεί να τους στεγάσει...


του Γ. ΜΑΛΟΥΧΟΥ

Σε δύση και ανατολή, σε βορρά και νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο εθνικός ύμνος: είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της ελληνικής ιδιαιτερότητας. Πιθανώς, αν οργανωθεί ένα συνέδριο από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο. Πολλοί έμειναν άναυδοι επειδή...


Τα στρατιωτικά αγήματα τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο το βράδυ της ανάστασης στη δοξολογία. Ε, πολύ καλά έκαναν και τον τραγούδησαν. Και σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρόσβαλε κανέναν, ούτε κι ενόχλησε την εκκλησία – το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Και πάρα πολύ καλά έκανε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και συνεχάρη τα αγήματα για να κοπούν οι όποιες ανόητες συζητήσεις για το αν θα έπρεπε να τιμωρηθούν σα να είχαν κάνει κανένα έγκλημα!...
Αλλωστε, ο λόγος για τον οποίο το βράδυ της ανάστασης αποδίδονται στρατιωτικές τιμές στις εκκλησίες είναι ακριβώς το γεγονός ότι το ελληνικό πρωτόκολλο τιμά συμβολικά με την ύψιστη τιμή, ως αρχηγό κράτους, το μέγα αυτό θρησκευτικό γεγονός. Γι αυτό βρίσκονται εκεί τα αγήματα και οι μπάντες, γι αυτό την ώρα που ακούγεται το Χριστός Ανέστη ακούγεται μαζί και το εμβατήριο της Σημαίας.

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. Η λογική βάση της οποίας οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει περίπου να ντρέπονται για την εθνική τους ταυτότητα όχι μόνον είναι εντελώς απαράδεκτη αλλά είναι και απόλυτα αντιπαραγωγική: πώς μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, ακόμα και στην ίδια την οικονομική δραστηριότητα, ένας λαός που πρέπει περίπου να απολογείται για την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ίδια του την πατρίδα;
Πρέπει λοιπόν κάποτε να τελειώνουμε με αυτές τις μπούρδες που, επιπλέον, κρύβουν κι άλλες πτυχές: τα εθνικά αισθήματα σε αυτό τον τόπο έχουν καταπιεστεί τρομακτικά κι έχουν ενοχοποιηθεί όσο δεν πάει άλλο, άδικα, άκριτα, εν τέλει ανόητα - γι αυτό ας μην απορούν οι πολέμιοί τους όταν αυτά γίνονται αντικείμενα καπήλευσης: όταν η εθνική συνείδηση πρέπει να απολογείται, τότε κάποιοι θα την αξιοποιήσουν όπως τους βολεύει.

Αν παρόλα αυτά υπάρχουν εκείνοι που ντρέπονται που είναι Ελληνες, που τους ενοχλεί η πατρίδα και τα σύμβολά της, είναι δικαίωμά τους. Μπορούν δε πάντοτε να τα μαζεύουν και να φεύγουν. Κάποια άλλη «πατρίδα», που θα είναι πιο κατάλληλη για τα όσα νιώθουν ή πιστεύουν, θα βρεθεί να τους στεγάσει. Κι ας διαλέξουν άλλους ύμνους. Δεν πειράζει: ας μείνουμε εδώ εκείνοι που ο Υμνος στην Ελευθερία μας συγκινεί ακόμα. Γιατί αυτό ακριβώς είναι ο δικός μας ελληνικός εθνικός ύμνος: είναι η ωδή προς την Ελευθερία, που, είναι αλήθεια, δεν την αντέχουν όλοι..

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9351.html

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ  Ή ΑΝΑΣΤΑΔΙΑΚΗ  ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ!!!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!! ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΟΚΑΚΙ!!!!

ΤΟ ΠΡΟΦΙΑΣΚΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΙΑ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΣΩΦΡΟΝΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΦΑΝΗ ΛΗΣΤΟΔΙΚΤΥΩΣΗ!!!!
Ενώ είμασταν μαθημένοι να πηγαίνουμε από τον έναν οικισμόν στον άλλον μεθ’ ίππου ή όνου ανέξοδα μας έμαθαν να ανεβούμε εις την αμαξοστοιχεία της σύγχρονης οικονομίας που ήταν προσχεδιασμένον όταν ανεβούμε όλοι και καλοκάτσουμε τους γλουτούς μας να λείψει η καύσιμος ύλη και να μείνουμε εις το μέσον της διαδρομής εντός σαβάνας και ζούγκλας άγριων θηριών και δηλητηριωδών μικροζώων, χωρίς καν να γνωρίζουμε πού είμαστε, σε ποία χώρα κ.τλ.. Οι πρώτοι που το πήραν είδηση, όχι οι πτωχοί που είναι τα πρώτα θύματα λόγω βλακείας και εμπιστοσύνης στην «ανώτερη τάξη» των συμφαγάνων και συναπατεώνων με τους σχεδιαστές αυτής της παγίδος, τους πολιτικούς, τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και ενώ αυτοί παίζουν σκάκι, καπνίζουν πούρα, τρώνε χαβιάρι κ.τλ. αφού οι πτωχοί ως επί τω πλείστον εξολοθρεύθηκαν αιφνιδιάζονται που είναι η σειρά τους. Αυτοί που έκτισαν την πλεκτάνη είναι απέξω από την αμαξοστοιχεία με ίππους και όνους, δηλαδή ενεργειακά οχήματα με διαθέσιμον καύσιμον/τροφήν σχεδόν παντού και παρακλουθούν την σφαγή των ψευδεξελιγμένων. 
Πως και δεν καταλαβαίνει η πλειονότητα των ανθρώπων την σύγχρονη ψευδοοικονομία; Όταν η Ελλάδα/Κύπρος έπρεπε να αιφνιδιάσουν με  πτώχευση την Λησταρχική Ευρώπη του Σιωνισμού, Μασσώνοι εισηγήθηκαν συμβούλους τους διαχειριστές της πλεκτάνης, διάφορους οίκους δηλαδή του Εβραιοσιωνομασσωνισμού!!!! Μετά όταν θα κηρύξουν πτώχευση δεν θα επιτύχει διότι δεν ήταν εύχρονη ήτοι η κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή και θα ψευδοδιαψευστούν εκείνοι που πρωτοεισηγήθηκαν την πτώχευση ακόμη και να καταδιωκτούν επειδή η άκαιρη ή καθυστερημένη πτώχευση ή και αφού οικοδομήθηκαν ειδικά δεκανίκια και παγίδες να είναι υπερεπιζήμια η πτώχευση!!!! Γιατί ρε παιδιά τι συνέβη; Στην Κύπρον όταν καθυστερήσεις και η προσπάθεια σου εκ των υστέρων είναι μάταιη, άκαιρη και επιζήμια λέγουμε: «το πουλλίν επέτασεν!». Πόσοι καταλάβουν αυτή την έννοια εκτός από τα καθιερωμένα μικροσυμβάντα της καθημερινότητος; Όταν σου ειπώ πυροβόλα προς την κορυφή του δένδρου τώρα και συ αρχίσεις να ψάχεις γιατί και εν τέλει το κάνεις όταν το τριγώνι επέτασε μακρυά τότε φαίνεσαι γελοίος λόγω αδαότητος και είσαι τυφλόσκεπτος αφού ούτε το τριγώνι είδες πως καθόταν ούτε πως η έφυγε μαζί και η ευκαιρία την οποία δεν άρπαξε από τα εμπροστυνά μαλλιά όπισθεν δεν έχει! Συνάμα ματαιοσπατάλησες και τα φυσίγγια σου, δηλαδή η καθυστερημένη πτώχευση μπορεί να είναι χειρότερη από την μη έγκαιρη πτώχευση, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε έξοδον από την πολιορκία της ψευδοοικονομικής πλεκτάνης της χαρτούρας!!!! Οι Ιταλομαφιόζοι λένε πως όποτε βαστάεις χαρτιά ισχυρά στο χαρτοπαίγνιον πάνε οι άλλοι πάσω σημαίνει πως βλέπουν τα χαρτιά σας!!!! Και πώς να μην τα βλέπουν αφού οι εχθροί μας μαγειρεύουν τα χαρτιά και πριν μοιράσουν σ’ εμάς κάθε χαρτί το γυρίζουν από την άλλη για να ειδούν ποίον είναι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Η κάθε λαβή εις τις πολεμικές τέχνες έχει τη χροία της αλλά δεν είναι μάταιη και βλαβερή όταν ανταποκρίνεται ανατρπεπτικώς, ανακοπιτικώς και νικητικώς προς τον αντίπαλον. Ένας ψιττάκος/παπαγάλος των πολεμικών τεχνών μπορεί να κάνει περίτεχνες ακροβασίες αλλά να μην εξεύρει πως και πότε να τις συντονίσει περί του ωφελίμου της μάχης, τα ίδια κάνει και ο σπουδαγμένος ή ασπούδαστος οικονομολόγος ή και ψιττοικονομολόγος. Ακούεις εντυπωασικά λόγια από ειδικούς και επιχειρηματίες που επέτυχαν βάσει της παροιμίας «ο καιρός πουλεί τα ξύλα για καύση» ήτοι η ανάγκη του κόσμου για ξύλα κάνει τον ξυλοκόπον έξυπνον!!!!
ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟΝ ΣΥΣΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Σ’ έναν σπίτι αμαρτωλόν όπου το κέρατον, η απάτη, το ψεύδος, η κλεψιά «πάει καπνός και σχηματίζεται σύννεφον» η μοναδική περίπτωση για να παραμείνει η συνοχή της οικογένειας ή να μην χειροτερέψει η κατάσταση με απρόβλεπτες συνέπειες είναι η ανοχή έκαστου εξ έκαστου και δη ανοχή και υπομονή των δικαιότερων καταπνίγοντας και αδικώντας ταο δίκαιον τους για να μην ξεσπάσουν και τιναχθούν όλα στον αέρα. Εις βάθος χρόνου δεν αρκεί η συνοχή, η καλοσύνη, η αντοχή και το πνίξιμο του δικαίου, πρέπει τα μέλη να προσποιούνται και ν’ αυτοποίθονται πως δεν υφίσταται πρόβλημα και να σχηματίζουν εντός τους και πέριξ τους μία «εικονική και προσποιητή αυτοπιστευτή τρελλή χαρά». Όμως η πίστη και η εμπιστοσύνη στα ψεύδη της φτειακτής ηρεμίας, χαράς, απροβλημασίας, αγάπης, ανεκτικότητος, συγχώρεσης και ειρήνης δεν θα φέρουν το αναμενόμενον αποτέλεσμα διότι πρόκειται περί παραστρουθοκαμηλισμού!!!! Το καρκίνωμα υπάρχει και προχωράει. Διότι ναι μεν είναι ευλογημένον να αφήνεις εις την άκρη τα προσωπικά προβλήματα εντός μίας οικογένειας αλλά όταν αυτά δεν επηρεάζουν την οικογένεια και δεν την βλάπτουσι εάν αφηθούν εις την άκρη. Όταν όμως τα προσωπικά προβλήματα, αδυναμίες, πάθη και ιδιοτροπίες βλάπτουσι την οικογένεια ναι μεν αυτή μπορεί να προχωράει ως μία ενωμένη στρατιωτική μηχανή προς τους σκοπούς της αλλά τα ίδια της τα εξαρτήματα την υποσκάπτουσι κλέβωντας την, αποσυναρμολογώντας την και μη εισακούωντας την αφού θα λειτοργούν αναρχικά όποτε θέλουσι αυτά έκαστον προς έκαστον και όχι όποτε ορίζει η μηχανή. Επίσης ομοιάζει με μηχανή συναρμολογημένη που τα εξαρτήματα της αντί να εισακούουν εις την βαρύτητα που τα ενώνει γίνονται αναρχικώς αντιβαρυτικά και έκαστον τραβάει προς την μεριά του όπως λέγει και η παροιμία της Κύπρου: «ο ένας τραβά πετσιά και ο άλλος τομάρι», «πού σου νεύκω/νεύω και πού πάεις;», «πέντε φούρνοι κομμένοι επτά κομμάτια». 



Η ανωτέρω είναι η κατάσταση και η θεωρία του χάους που στην παγκόσμια σύγχρονη οικονομία είναι εν σχημάτι ασυνειδησίας, γίνεται αλλά δεν το καταλάβουν οι πλείστοι, ενώ ολίγοι συνειδητώς ή ασυνείδητως την προωθούν για να φέρουν ανατροπή στο παγκόσμιο σκηνικό της διατροφικής, διαφαρμακευτικής, διοπλικής και κάθε άλλης διακοινωνικής αλυσίδος της ανθρώπινης πολιτισμικής διάταξης. Η οικονομία αυτή είναι αντιοικονομία και έτσι έπρεπε να καλείται αφού αντί να μιμείται και ακολουθεί την οικονομία της φύσης η οποία είναι συναρμολογημένη/ευλογημένη να διατηρεί και να επιβιώνει όλα τα είδη, η σύγχρονη παγκόσμια οικονομία τα οδηγείς τον κρεμνόν επειδή κάποιοι θέλουν ει δυνατόν να φάνε και το τελευταίον νανόνιον του υπερνανονίου ή μικρότερον υποθετικόν υποσωματίδιον της ύλης!!!!
Ό,τι κτίσθηκε με το ψεύδος η αλήθεια δεν μπορεί να το συντηρήσει και επειδή το ψεύδος είναι αυταπάτη κάποια ημέρα οικτρά και απότομα θα πανανατραπεί. Η ανατροπή της ανατροπής θα φέρει τους ανθρώπους στο τέλεια αφαρμοσμένο στην φρίκη τίποτε.
Η σύγχρονη παγκόσμια οικονομία είναι το πρώτον τεχνολογικόν εικονικόν παιχνίδι που έγινε. Δεν σας είπαν πως ελέγχεται πλήρως από ποίους άλλους παρά τους προγραμματιστές του. Εσείς το παίζετε αλλά είναι προγραμματισμένον όπως τις ηλεκτρονικές συσκευές των καζίνων να κερδίζει ένας στους χίλιους και επειδή αυτός θα γλυκάνει και θα ξαναπαίξει θα τα χάσει και έτσι στην σύγχρονη οικονομία κερδίζουν πάντοτε οι προγραμματιστές είτε παίζετε ηλεκτρονικά φρουτάκια, είτε ηλεκτρονικές ιπποδρομίες, είτε ρουλέττα, είτε Μαύρον Ιάκωβον/Μπλάγκ Τζιακ. 
Γιατί είναι άτιμη αυτή οι οικονομία και δη αντιοικονομία; Στα ηλεκτρονικά παιχνίδια τζόγου ή αλλης διασκέδασης ο παίκτης δεν μπορεί να επανοθρώσει αλλά ο προγραμματιστής δύναται! Επί παραδείγματος, εάν παίζεις έναν παιχνίδιν με χρήματα και τα χάσεις μπορεί ο προγραμματιστής να κάνει το παιχνίδι να σου χαρίσει άλλα εικονικά χρήματα και να στουππώσεις/κατακλείσεις την τρύπα του χρέους!!!! Από την άλλη ο προγραμματιστής μπορεί αθέμιτα και πάλιν να σου χρεώσει χρήματα εκεί όπου δεν έπρεπε ή και απεναντίας να κερδίσεις!!!! Όταν παίζεις πολεμικά παιχνίδια με χειριστές άλλους ανθρώπους ή με τον Η/Υ επειδή όσον καλός και ικανός και αν είσαι πρέπει να σκοτωθείς και συ κάποιες φορές κανονίζει ο Η/Υ να πυροβολείς τον αντίπαλον εις το κεφάλι και να μην αποθαίνει και μετά από έναν λεπτόν να σου ρίχνει στο πόδι και να σφαδάζεις αποαθανόμενος. Επίσης στο παιχνίδι μπορεί να πάεις να χωστείς/κρυπτείς στο πιο απρόσμενο μέρος της εικονικής τρισδιάσταστης  πραγματικότητος/ψευδοπραγματικότητος/αμφιψευδοπραγματικότητος (λόγω πλήρης εισταυτίσεως σου!!!!) και το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο πως πρέπει να έχεις αντίπαλον, ανοίγει ο νέος γύρος/επισόδιον και ευθύς ως από μηχανής θεός να έμπροσθεν σου ένας αντίπαλος του Η/Υ σου τινάζει τα κεφαλομυαλά!!!!
Το παιχνίδι μπορεί ν’ ανατραπεί ή ν’ αλλάξει ή να μεταβάλει κάποια αποτελέσματα είτε διά των προγραμματιστών, είτε διά των χάκκερς/σπαζοκωδικιστών, είτε σπάζωντας την ψευδαίσθηση του παιγνίου σπάζωντας την συσκευή και την αποδοχή της κυριότητος του εκάστοτε παιγνίου, τότε παύει να υπάρχει και μία νέα τάξη πραγμάτων επέρχεται καλή ή κακή, χριστιανική ή αντιχριστιανική, μία μετά νέα τάξη πραγμάτων δύναται να καταθρυψαλίσει την νέα τάξη πραγμάτων των προγραμματιστών αυτής της άρρωστης αντιοικονομίας/ψευδοοικονομίας των καιρών μας πριν καν αυτή εγκατασταθεί!!!!
Υπάρχει θεραπεία ως προς τον κορεσμόν της σύγχρονης ψευδοοικονομίας και αντιοικονομίας;
Αλλάζει το πρόγραμμα κι’ αλλάζει και η οικονομία! Απλά πράγματα! Το θέμα είναι πως ο όχλος πλούσιος και πτωχός, αδιάφορος και ψευδοφιλοσοφημένος αγνοεί πως δύναται να υπάρχει άλλη ιστοσχηματισμένη/γεωμετροσχηματισμένη/αλλομορφοποιημένη οικονομία, άρατε πώς να αποδεκτεί εκείνον που θεωρεί ανύπαρκτον;;;; χαχαχαχαχα! Μεγαλη επιτυχία αποβλάκωσης των μαζών από τους προγραμματιστές από την άλωστη του Βυζαντίου 1207 μ.Χ. και εντεύθεν!!!!
Εδώ θα ειπούμε πράγματα επικύνδινα που θα ήταν άξιοι να μας κυνηγήσουσι μέχρι εσχάτων επειδή ξεσκεπάζομε την απάτη τους και φέρνουμε εις την επιφάνεια την αληθινή οικονομική/οικονομολογική επιστήμη.
Υπάρχει τρόπος εξόδου από την παγκόσμια κρίση; Ή μάλλον επιδιόρθωση των τρυπών της οικονομίας;
Η θεραπεία είναι τόσον απλή όσον και η δημιουργία της αρρώστιας αυτής και μάλιστα ομοιοπαθητική! Το παγκόσμιον χρήμαν είναι ούτως ή άλλως εικονικόν και δεν μπορούσε να υπάρχει ως  μη εικονικόν αφού συνεχώς εικονικά στην πραγματικότητα προσαυξανεται διά του επιτοκισμού καταθέσεων και των κερδών των επιχειρήσεων και άλλων εργασιακών δουλειών!!!!  Μεταφέρουμε λοιπόν  εικονικόν χρήμα για να κλείσουμε τις ούτως ή άλλως εικονικές τρύπες και το θέμα της οικονομικής κρίσης έληξε!!!! Δημιουργώντας μία οικονομία τις ευκαιρίες ληστείας μέσω της εικονικής πραγματικότητος και εικονικής δοσοληψίας να κλέψει ο ιδιώτης ή ο κρατικός υπάλληλος /αξιωματούχος και υπό την επήρρεια ισχυρότερων κρατών και μυστικών αδελφότητων πολλάκις αν ο αξιωματούχος δεν υποκύψει να κλέψει το κράτος του μαζί με άλλους κλέφτες από την χώρα του και από τα ισχυρότερα κράτη υπόκειτο εις τον κίνδυνον να κάνουν μεγαλύτερον κακόν εις τον ίδιον, την οικογένεια του και την χώρα του διά πολέμου παραδείγματος χάριν. Όπως στην Ελλάδα, εάν δεν έκλεβαν τον πλούτον της διά των δανειών και των κλεμμένων δανείων ίσως την κατάστρεφαν δι’ εντολής προς την Τουρκία για εισβολή και ύστερα θα έκλεβαν την Ελλάδα από την Τουρκία. Βασικά η Τουρκία περίμενε πετρέλαια από το Αιγαίον και την Κύπρον και αν δεν ήσαν οι ξένες δυνάμεις ίσως «αγοράζαμε τον καυγάν» δίνοντας έναν ποσοστόν στους Τούρκους ενώ τώρα μας καταχρέωσαν, κούρεψαν και τας καταθέσεις και θα πάρουν όλα τα πετρέλαια και τις χώρες δια των ψευδοφειλών μας προς αυτούς, δηλαδή είναι πολύ πιο ανέντιμες αυτές οι μυστικές αδελφότητες από τους Τούρκους που μέλη τους είναι τόσον οι πολιτικοί μας, όσον και των Τούρκων και άλλων οργανώσεων. Ως εκ τούτου, τα πετρέλαια δεν τα εκμεταλλεύονται χώρες αλλά οργανώσεις όπως οι Ναϊτες Ιππότες της σύγχρονης εποχής ή και Αρχιτέκτονες/Αρχιμασσώνοι φορώντας τα προσωπεία διαφόρων χωρών με τους πολίτες τους να πανηγυρίζουν συχνά πυκνά πως κερδίζουσι αυτοί επειδή κερδίζουν οι χώρες τους! Χαχαχαχαχα, θα τα περάσουν μέσα από τις χώρες τους και θα φάνε και τας χώρες τους με τους τόκους καταθέσεων και άλλους τρόπους!!!!




Ποία είναι η λύση της απόκρισης (από+κρίση) της ψευδοοικονομίας/αντιοικονομίας και της επαναφοράς της αληθοικονομίας;
Μα ποία άλλη; Το αντίστροφον του υφιστάμενου ιοδαϊκού μοντέλλου ήτοι ο Χριτιανισμός, το χριστιανικόν μοντέλλον!!!! Πως;;;;
Μα είναι απλόν! Ο έχων δύο να δώσει έναν! Αν δεν έχουμε δημιουργούμε και χαρίζουμε έναν ή όσα βάσει συναίσεως χρειάζονται! 
Εάν η ΕΕ είχε αλληλεγγύη προσβάλλωντας το νόημα της λέξεως εν γένει με την υποκρισία και την ρηχότητα της, θα επέβαλλε πρόνοια οικονομίας στην Κύπρον εν έτει 2008 μ.Χ. όταν ανέβηκαν τα επιτόκια κατάθεσης και δανεισμού υποαυτοκτωνόντας  εξ αντιθέτως μυστικά με ιδική της επιβολή την κυπριακή ψευδοοικονομία. Η ΕΕ επέβαλε καρκίνον ή μάλλον ψευδοκαρκίνον στην Ελλάδα και την Κύπρον και πούποτε άλλου ουσιαστικά – παρατηρείστε το αυτόν – και μετά ηύρε ως λύση την ευθανασία με το όνομα Μνημόνια (Σκλαβιάς/Ευθανασίας άνευ επιστροφής). Μάλιστα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Χρήστος Στυλιανίδης όπως το έθεσε ο φίλος και χρήστης του διαδικτύου Andreas Andreou Savallas:
"H κυβερνηση θα κάνει τα πάντα για να εφαρμόσει και το τελευταίο κόμμα του Μνημονίου, όπως συμφωνήθηκε με την τρόικα, γνωρίζοντας πως χωρίς αυτό και τα 10 δις που θα πάρουμε, δεν έχουμε μέλλον και θα οδηγηθούμε στην πτώχευση. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, «η καλύτερη έξοδος από το Μνημόνιο είναι η εφαρμογή του Μνημονίου»

«Ειναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι άνθρωποι αυτοι ήθελαν να κυβερνήσουν για να ηγηθουν ενός μνημονίου,που ενω οι ίδιοι το αποκαλούν καταστροφικό για τον λαο,απο την αλλη το βλέπουν σαν μονόδρομο
Με λίγα λόγια η καταστροφη μας ειναι η σωτηρία μας.
Μια ακρως ενδιαφερον προσέγγιση επι του θέματος».
Δεν είναι η πρώτη φορά. έδωσαν δωρεάν κουβέρτες για το κρύον στους ιθαγενείς του Αμαζόνιου που εμπεριείχαν βλαβερόν φάρμακον επάνω εξολοθρεύοντας τους και παίρνωντας τους την γην τους. Τα ίδια κάνουν εν Ελλάδι και εν Κύπρω και κατ’ επέκτασιν εις το μέλλον εις τους άλλους…. Έδωσαν δώρεαν εμβόλια ανεμευλογιάς στους Θαϋλανδούς για να πειραματιστούν με το έϊτσς. Μας ψεκάζουσι για να μαλθακώνουμε ενώ βγάζουν και συμπεράσματα αν δυναμώσουν τα φάρμακα επί εκατόν φορές τι θα συμβεί… Φίλε!, το δωρεάν το πληρώνεις με την ζωήν σου και την προσφορά τους την καλπαζοκαβαλλικεύει ως ιππεοφορέας ο θάνατος, τάδ’ εφη η παγκόσμια αντιχριστοοικονομία τους.
Τι πολύ συγκεκριμμένως πρέπει να κάνουμε;
Για να φύγουμε από την εικονική βαλτώδη ψευδοοικονομική κατάσταση που μας έφεραν σήμερα όπου δι’ αυτής της συνέπειας μας εις την εικονικότητα αυτή έχουμε άμεσον σοβαρόν αντίκτυπον εις την απτήν πραγματικότητα, πρέπει να κάνουμε το ίδιον πράγμαν που έκαναν για να δημιουργηθεί το πρόβλημα ήτοι τον ΕΙΚΟΝΙΚΟΝ ΤΟΚΙΣΜΟΝ!!!! Ο αυθαίρετος και φουσκωμένος εις ποσοστόν τοκισμός των καταθέσεων τις αύξησε τερατωδώς, η αύξηση αυτή έφερε διαδοχικώς εικονικές τρύπες αλλού, αφού οι τράπεζες σκαρφίζοντας διάφορες απομυζήσεις από τους δανειζόμενους και δημιουργώντας περισσότερους δανειζόμενους και δάνεια από κελέσματα ειδικών Σειρήνων ψευδωραιολογιών για να παίρνουν από αυτούς και να δίνουν στους καταθέτες που ήταν οι ίδιοι!!!! Όμως η υπόθεσις αυτή εξεπεράστηκε καθότι για πρώτη φοράν παγκοσμίως τονίζεται πως δεν ισχύει μόνον το γεγονός ότι χώρες όπως οι Η.Π.Α., Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Κίνα κ.α. έκοβαν και κόβουν αυθαίρετα όσον χρήμα θέλουν. Μα δεν χρειάζεται να κόβεις αληθινόν κέρμαν και χαρτονόμισμαν αλλά εικονικόν χρήμαν!!!! Ως εκ τούτου, απλά στις χωρικές ή ιδιωτικές υφιστάμενες καταθέσεις ή σε νέους λογαριασμούς πρόσθεταν με τον σχηματισμόν ένος αριθμού με τα άλαλα και μπάλαλα υπέρογκες εικονικές καταθέσεις, αχαχαχαχαχαχαχα! Δηλαδή εάν αύριον σε ερωτευτεί η θυγατέρα του τάδε πεφωτεισμένου/ιλλουμινάντου και απειλεί ν’ αυτοκτονήσει αν δεν σε πάρει ή αν αποθάνεις και συ δεν την παίρνεις αν δεν σου δοθεί μία υπερπαχουλή προίκα, νομίζεις ότι ο πενθερός θα βγάλει δεκάρα τσακκιστή από την τζέπη του;;;; Όχι δα, θα πάει εκεί στην τράπεζα του θα σου ανοίξει έναν λογαριασμόν ενός τρισεκατομμυρίου με απόδειξη πως ήρθε από άλλη τράπεζα και από άλλη και την άλλη και το ταδε εικονικόν κέρδος στο τάδε χρηματιστήριον και απόδειξη πως αποπληρώθηκαν οι φόροι, όπως θα γίνετο και αν έπαιζες στην άλλη εικονική πραγματικότητα στον Η/Υ σε κάποιον παίγνιον ή καταυτίσιμη Μονόπολη εν είδει χαρτονιού ή σε κινηματογραφική ταινεία, τόσον αληθινή είναι η οικονομία που πήρες στα πολύ σοβαρά!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!  
Το εικονικόν χρήμαν δεν έχει πια «σημασία» για τους πεφωτεισμένους σατανιστές της ψευδοοικονομίας προγραμματιστές διότι όπως λέγει η κυπριακή παροιμία: «εκείνοι παπάδες/ιερείς εκείνοι τατάες/νονοί ανάδοχοι» άρατε όπως θέλουσι βαπτίζουν και ό,τι θέλουν βαπτίζουσι με οίον όνομα, μπορεί να βαπτίζουσι το θηλέν με αρρέν όνομα και το αντίστροφον, το μαύρον λευκόν, το κακόν καλόν κ.ο.κ.. Τουτέστιν, δεν τους ενδιαφέρει πλέον το χρήμαν διότι όσον θέλουν προσθέτουν εικονικώς στους λογαριασμούς τους όπως σε έναν εικονικόν οικονομικόν παίγνιον ένας σπαζοκωδικιστής ή προγραμματιστής μπορεί να γράψει πως εκέρδισε οινδήποτε χρηματοποσόν. Εννοείται πως το εκ του μηδενός γράφουν στους λογαριασμούς τους όσον χρήμαν θέλουν και αυτόν τοκίζεται ακόμη και αν καμμία δανειακή δόση δεν εξυπηρετείται εις την τράπεζα!!!! Μπορούν μάλιστα να δημιουργήσουσι εικονικά δάνεια με εικονικές δόσεις για να εξυπηρετούσι τους εικονικούς καταθετικούς επιτοκισμούς των ανάλογων λογαριασμών. Όμως και δίχως τα εικονικά εξυπηρετούμενα δάνεια οι εικονικές καταθέσεις τους σε μυστικά μέρη με τράπεζες που μόνον καταθέσεις έχουσι είναι έναν ψεύδος, αν και κάνουν τόσον εικονικές αγορές χρυσού όσον και πραγματικές αγορές χρυσού με εικονικά χρήματα, οι δε εικονικές αγορές χρυσού και άλλων πραγμάτων για κάλυψη, πρώτα αγοράζουσι εικονικά και ύστερα προβαλλουν την ψευδοδικαιολογία ότι χρειάζονται και πραγματικές αγορές και αργά αλλά δίχως να τους παίρνει κανεις είδηση συνάγουν τις αληθινές αξίες μετάλλων, ενεργειακών αποθεμάτων και τροφίμων ήτοι της τριάδος του αληθινού χρήματος!!!!




Εάν αυτοί οι άνθρωποι αιφνίς διά τινής αιτίας γίνουσι ειλικρινείς εν πνευμάτι και εν καρδία τε Χριστιανοί θα έκαναν ευθύς αμέσως διά να προσκόψωσι τας ανομίας και αισχράς παγκόσμιας αμαρτίας αυτών τα εξής:
Θα πρόσφερναν, κατάθεταν, διόρθωναν τα ελλείμματα των χωρών με δωρεάν εικονικές καταθέσεις καλής θελήσεως. Θα έπαιρναν από τους εικονικούς καταθετικούς τόκους τους, τα εικονικά κέρδη στα χρηματιστήρια, τα εικονικά κέρδη των τραπεζών από εικονικώς εξυπηρετούμενα δάνεια κ.α.. και θα έκλειναν όλα τα ελλείμματα της Υφηλίου. 
Θα δημιουργούσαν εικονικά ταμεία διατροφής, διαφαρμάκευσης και διεκπαιδεύσεως όλων των άπορων  της Γης.
Θα δημιουργούσαν τις χρειαζόμενες βιοτεχνίες ανά την Υφήλιον και δη αναλόγως του τι παράγουν για να εργάζονται όλοι και να έχουσι όλοι τα αναγκαία. Διημερείς χωρών συμφωνίες ανταλλαγής π.χ. βανίλλας από την Μαδαγασκάρη με οίνους από την Γαλλία, μαστίχα από την Ελλάδα, κασμίρια από το Αυγανιστάν κ.ο.κ..
Δημιουργία παγκόσμιου εικονικού ταμείου ευημερίας πολιτών, ήτοι το ολιγότερον έκαστος άνθρωπος να έχει τροφή, ιατρική περίθαλψη οιουνδήποτε ποσού/κόστου ήτοι και μεγαλεπίβολης εγχειρήσεως, φαρμάκων, ενδυσυπόδυσης και δύο ταξειδιών τουλάχιστον ανά έτος, συν και άλλων ωφελιμάτων.
Παγκόσμιον εικονικόν ταμείον ανέγερσης θρησκευτικών ναών προς τιμήν Του Τριαδικού Θεού.
Κούρεμα μονοπωλειών και περιορισμένης χρήσις της περιουσίας ενόσω προσαυξάνεται. Το σύσστημα αυτόν πρέπει να είναι τέτοιον που να μην εκπαγώνει την επιχειρηματική ιδιωτική δραστηριότητα ως κάνει ο κομμουνισμός αλλά ούτε και να την εκβασιλευοποιεί ως τέρας όπως κάνει η πλήρως εκλελυμένη κεφαλαιοκρατική αγορά. Είναι δικαιοκρατία και δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από κανέναν προκομματικόν/παλαιοκομματικόν/κομματικόν όνομαν. Έτι δε, ο πλούσιος δεν μπορεί να λέγει δεν παράγω ή δεν προσφέρω ρεύμα αν κατέχει αυτήν την εταιρεία (που σωστότερον να γίνει κρατική σταδιακώς και πλήρως ανεπιστρεπτί), αφού ευθύς θα του κατάσχεται η εταιρεία από το κράτος και ειδική αρμόδια κατάσχεσης επιτροπή η οποία και παλιν δεν δικαιούται να καταστείλει την λειτουργία του εργοστασίου. Ο ιδιοκτήτης θα υποαποζημιώνεται με εικονικόν χρήμαν ή να του επιστραφεί όλη ή μέρος της εταιρείας σταδιακώς.
Όποια πράξη γίνεται εις το δημόσιον θα αναρτάται εις το κοινόν των Η/Υ όπως και ποίες εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα χρωστούσι φόρους ή πόσα πλήρωσαν ή αν πλήρωσαν. 
Η ιδιοκτησία θα είναι συνειδητώς εικονική όχι όπως τώρα που είναι ασυνείδητως εικονική. Όσον πιο πολλά έχεις τόσες πιο πολλές μάρκες/δικαιώματα σε υπηρεσίες, ταξείδια, πλουτόσπιτια θα έχεις αλλά με την διαφορά ότι δεν θα έχει κανέναν πτωχόν. Δηλαδή θα κάνωμεν την Κοινοκτημοσύνη της Εικονικής Δικαιοκρατίας με γνώμων και διαβήτην ουχί την πτώχειαν όπως στην περίπτωση του κομμουνισμού και της δικτατορικής ολιγαρχικής ψευδοδημοκρατίας όπου ισχύει σε διάφορους βαθμούς σοβαρότητος της κρίσιμης κατάστασης ανά τω παγκόσμιω, αλλά με γνώμων και διαβήτην τον πλούτον. Δηλάδη ο άνεργος θα ζει ως πλούσιος ή μεσοπλούσιος και ο πλούσιος ως βασιλεύς. Ο άνεργος θα εργάζεται στην αυλή των βασιλόπλουτων και αν ισχυρίζεται πως δεν εξεύρει περί τινής εργασίας ειδικόν τμήμαν θα τον εκπαιδεύει. Με άλλα λόγια ο άνθρωπος διά να έχει δικαιώματα θα εργάζεται έστω εις σύναξη αποσκούπιδων καταναγκαστικώς αλλά δεν θα αμοίβεται πενιχρά και να μην του αρκεί να ζει αλλά πλούσια εφόσον όμως εργάζεται διά το μεγαλύτερον κατά πολύ διάστημαν της ζωής του, ενώ και ο ανύμπορος θα έχει δικαιώματα εφάμιλλα αν και δεν θα εργάζεται ή θα εργάζεται με ειδικές ίσως προσφορές που μπορεί ν’ ανταπεξέλθει ή σε πνευματικές εργασίες.
Αυτόν που συσστήνουμεν είναι μία εικονική αποχρέωση όλων των χρεών της οικουμένης όπως γίνονται και εικονικά κουρέματα, εικονικοί επιτοκισμοί σε δάνεια και καταθέσεις και κατόπιν να διαταχθεί μία εικονική αντιπλεκτάνη δικαιοκρατίας, ανθρωποκεντρικότητος, Φιλοθεοκεντρικότητος. Αυτοί που σήμερα αμοίβονται με τους παχουλούς τόκους κατάθεσεις από τις εικονικές τους καταθέσεις γνωρίζουν όπως και οι προκάτοχοι τους πως η ψευδαίσθηση της αύξησης των καταθετικών τόκων και κατ’ επέκτασιν των ίδιων των καταθέσεων δεν θα γίνει ποτε αληθαίσθηση αν δεν μεταφραστεί, μεταποιηθεί η κατάθεση σε γην και ό,τι αυτή εμπεριέχει και ό,τι επ’ αυτής υπάρχει, βλαστάει και γεννάται, να ο στόχος της παγκόσμιας συνωμοσίας διά την νέα τάξη πραγμάτων/σκλαβωτικών διαρρυθμίσεων του όχλου/λαού/δήμου, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ;;;; Ύστερα, αν το επιτύχουν θα φυσήξουν τα εικονικά τους χρήματα και θα τα παρασύρει ο εικονικός αέρας!!!! Όμως γνωρίζουν πως ο σκλάβος πιο πρόθυμα εργάζεται αμοιβόμενος με υλικό (χαρτί/κέρμα)  ή εικονικυλικό (εντός Η/Υ ή σε κατάστιχα τετράδια όπως σ’ άλλες εποχές) χρήμα παρά μόνον με την άκομψη προσφορά φαγητού, ποτού, στέγης και κάτι άλλων. Η γκόμενα θέλει φρουφρού και αρώματα για να διεγερθεί, η τέχνη της παραπλάνησης, της γοητείας και της τελετής του τέου (τσαγιού)!!!! Τουτέστιν, σκοπός τους είναι όπως το εικονικόν χρήμαν να το ψευδοκαταθέτουν μέσα σας (χαχαχαχαχαχαχαχα) διά της μικροσυσκευής που θα τοποθετήσουν την οποία προβλέπει ο Ιωάννης ο Θεολόγος ο εν Πάτμω νήσον εκστασιαζόμενος οίδας/είδας εν καιρώ Αντιχρίστου και ως προέκταση του συσστήματος που συσστήνωμεν τάχα για να μην υπάρχει κλέπτης, τράπεζες, έξοδα κ.α. παραμονον όπου εσύ και η τράπεζα και η συναλλαγή. 
Η ανθρωπότητα δεν έχει καταλάβει πως η τεχνολογία με την εξέλιξη της δίνει πρώτα την ευχέρεια σκλαβιάς και ύστερα την ευχέρεια ελευθερίας, άλλωστε όπως προαναφέραμε ό,τι σου δίνεται δωρεάν το πληρώνεις με την ζωήν σου ενώ, ό,τι το κερδίζεις όπως την σωτηρία της ψυχής σου προεκτείνει ή και αιωνοποιεί έστω και διά χάριν την ζωήν σου. Εν καιρώ άκρατης πυράς εις την μέση της σαβάνας η θύρα όταν παραμένει ανοικτή σου προσφέρει εναέρωση αλλά και την πιθανότητα να εισέλθει το θηρευτικόν θηρίον και να σε κατασπαράξει. Η διευκόλυνση πληρώνεται με αίμα και ψυχή εις την τεχνολογία!!!! Η τοποθέτηση μικροσυσκευής από Τον Ιάσων Χριστόν και δη Τον Δημιουργόν της ελευθερίας Τριαδικόν Θεόν δεν θα ήταν κακόν, αν ήθελε το κακόν σου έχει την δύναμη να το κάνει ανά πάσα στιγμήν. Όμως ο έλεγχος από τον αντίθεον της εν της γονιοδομής μικροσυσκευής το αποτέλεσμα είναι όλη ημέρα αντιπροσευχή διά μηνυμάτων όπως εις τα κινητά τηλέφωνα με ταχύτητα πολυβόλου μεταϋπερηχητικής πλειοδοσίας δηλαδή ύβρις Του Τριαδικού Θεού εξού και ο λόγος όπου κανείς δεν θα δύναται να σωθεί. Αντιλαμβάνεστε ότι το κάθε εργαλείον και υλικόν όπως λέγει η ελληνική γλώσσα είναι υλικόν αγαθόν αναλόγως της χρήσεως του γίνεται ευεργέτημα Θεάρεστον ή κακούργημαν αντίθεον. Όλα τα πολιτεύματα που γνωρίζουμε θα μπορούσαν να κάνουν την ανθρωπότητα ευτυχισμένη και ευλαβή εάν οι εξουσιαστές αγαθόφρονες γαρ τούτα επισκοπούσαν, και δυστυχισμένους και ασεβείς εάν οι εξουσιαστές εγωιστές, ψεύτες, υποκριτές, ιδιοτελείς και φιλίκακοι εκοίταζαν ιδιοις ωφέλεις. 
Λέγεται πως οι πεφωτεισμένοι της Μασσωνίας (Ιλλουμινάντοι) το χρήμαν το έχουν άλλα είναι που χρειάζονται και θέλουν και διατάσσονται από ερπετοειδή και άλλα παρανθρώπινα τέρατα. Αυτή είναι μία πραγματικότητα και μία προπαγάνδα… 
Θέλουν την γην οι Μασσώνοι και δανείζουν εικονικόν χρήμαν δηλαδή ψευδοχαρτιά με όρους μη αποχρεωτικούς για να την κλέψουσι από τους λαούς. Δημιούργησαν τον τζόγον της σύγχρονης αντιοικονομίας για να παίζεις χαρτοπαίγνιον με έναν σωρόν ονόματα όπως ΔΝΤ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΚΤ, ΕΛΑ, ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΨΕΥΔΟΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΨΕΥΔΟΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΨΕΥΔΟΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κ.ο.κ.. ώστε να υποθηκεύεις γην για να έχεις πρόσβαση σ’ αυτά! Το άψογον παίγνιον του Εωσφόρου ήτοι Σκοτοφόρου που σφετερίστηκε μία ιδιότητα Του Τριαδικού Θεού, ο τζόγος. 
Πως «έφαγε» ο τάδε το αμάξι του; Στα χαρτιά (χαρτοπαίγνιον). Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν παίζουν ανά ζεύγη οι τζογαδώροι και οι τρεις είναι εναντίον του ενός;;;; Την πληρώνει ο ένας την νύμφη ενώ οι τρεις γαμάνε και αυτόν και την νύμφη. Ο ψευδοσυμπαίκτης του είναι ο προδότης που σε κρατικές υποθέσεις ως μέλος μυστικιστικής εγκληματικής οργανώσεως προδίδει την χώρα του και κατηγορείται ο λαός της ήτοι ο αγνός παίκτης που δεν γνωρίζει καν πως με τα ανοίγματα του, τον εκσυγχρονισμόν, τα συγκοινωνούντα δοχεία τραπεζών και οικονομιών όπως στην ΕΕ τζογάρει και τον κλέβουν. Αυτά παθαίνει ο κερατάς που δίνει άδεια εισαγωγής των «φίλων» του στην κρεβατοκάμαρα και η αγνότερη γυνή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταβιαστεί!!!! Μετατρέπω την δραχμή και την λίρα σου σ’ ευρώ για να τις απορροφήσω, ενώ πριν δεν μπορούσε το μάρκον να μετατρέψει την λίρα και την δραχμή σε μάρκο ή φράγκο, έπρεπε να τις επιστρέψει και να πάρει μάρκα ή δολλάρια ή άλλα δυνατά επίσης χρήματα ή προϊόντα από Ελλάς και Κύπρον. Κάναμε τους χοίρους μας σαλάμια κατά παραγγελία των υπεραγορών της ΕΕ τώρα δεν έχουμε να γεννήσουσι νέα χοιρίδια. Εμείς έπρεπε να πωλούμε χοίρους και ολίγα αλαντικά όχι όλον το χοιροστάσιον το κάναμε ευρώ και το βάλαμε προς φωτογραφία και διαφήμιση έμπροσθεν της ροφήκτρας της Λησταρχικής ΕΕ!!!!
Υποσημειώσεις:
Κάτι φίλοι από τον Αστρομερίτη Κύπρου μου είπαν πως όταν οι τζογαδώροι είναι "ταπί" ήτοι "ρέστοι" = αχρήματοι τότε αλληλοστοιχηματίζουν σε ιπποδρόμια, αθλήματα, κυνήγια, τα πάντα με εικονικά χρήματα και λένε "έχεις να παίρνεις" προσθεταφαιρώντας χρέη και πιστώσεις. Σκοπός τους δεν είναι το χρήμα αλλά το πάθος του στοιχηματίζειν. Ασυνείδητα απαξιώνουσι το χρήμα ως εικονικόν και άνευ αντικρύσματος λόγω της επαύξησης του με τους τόκους.
Έναν άλλον μέτρον ήταν η κατά κεφαλή χρηματική κοπή ώστε να γίνονται συνάμα αγοραπωλησίες διά χρήματος και άλλες εξυπηρετήσεις αλλά να μην αρκεί ήτοι να χρειάζεται η ανταλλαγή προϊόντων για να υπάρξει ισορροπία και επάρκεια στην ανθρώπινη τροφική αλυσίδα. Τούτον μπορεί να χρησιμεύσει σε οργανωμένες οικονομίες όπου υπάρχει ευχέρεια παραγωγής πληθώρας προϊόντων και αγαθών. 







ΠΗΓΗ.ΚΟΜΠΡΑ 



Η αναδημοσίευση, κοινοποίηση και μετάφραση δικαιούται εφόσον αναφέρεται το όνομα του συγγραφέως και η πηγή και εφόσον η λαχόν μετάφραση είναι πιστή και επακριβώς επεξηγηματική.
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_1648.html

 

Η μάχη εδώ και χιλιάδες χρόνια γίνεται ανάμεσα σε δυο σημαντικές ιδέες, την βασιλεία(μοναρχία) και την δημοκρατία.
Δεν πρόκειται όμως μόνον για ιδέες αλλά για διαρκή πάλη για την άσκηση εξουσίας και την
συσσώρευσή της σε χέρια ολίγων- ελαχίστων-βασιλιάδων και πολλών- πολιτών.
Η βασιλεία ως θεσμός υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων και συγκέντρωνε όλα τα πλούτη γύρω της, όλη τη γνώση και κάθε τι καινούργιο οι πρώτοι που το γεύονταν, το χρησιμοποιούσαν ήταν οι βασιλιάδες ανά τον κόσμο.

Ο λαός ότι έκανε στη ζωή του είχε μόνιμο αποδέκτη τον εκάστοτε βασιλιά της χώρας του. Η ζωή των υπηκόων δεν είχε καμιά αξία και ετίθετο στην υπηρεσία του βασιλιά. Η εξουσία δε του βασιλιά ήταν πάντα τεράστια και αφορούσε τα πάντα μέσα στον χώρο όπου εκτείνονταν το βασίλειό του.
Αυτό διήρκεσε χιλιάδες χρόνια και ο λαός τα αποδέχτηκε όλα όσα ζούσε ως δεδομένα. Εκπαίδευαν τα παιδιά τους με τα διάφορα παραμύθια με βασιλιάδες, η ιστορία όταν γράφονταν πάντα τις μάχες τις κέρδιζαν οι βασιλιάδες και ζούσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα και έτσι πορεύονταν ο κόσμος.
Όλα καλά μέχρι που εμφανίστηκαν κάπου στην άκρη της Μεσογείου κάτι περίεργοι τύποι που εφήρμοσαν έναν άλλο τρόπο διοίκησης- διακυβέρνησης- άσκησης εξουσίας που αφαιρούσε όλα αυτά τα προνόμια από αυτούς τους ανθρώπους και μάλιστα αυτοί οι άνθρωποι φιλοσοφούσαν κιόλας και αμφισβητούσαν την εξουσία τους και κατέγραψαν αυτήν την μορφή πολιτεύματος ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Έπρεπε να βρουν ένα σύστημα που να προσομοιάζει με αυτό και να το διαλύσουν. Έτσι και έκαναν. Βρήκαν ανθρώπους του δήθεν πνεύματος και τους έπεισαν να δημιουργήσουν δύο και όχι ένα τέτοιο πολίτευμα. Το ένα το ονόμασαν κοινοβουλευτική δημοκρατία και το άλλο σοσιαλισμό. Και τα δύο άρχισαν να τα διαφημίζουν στους λαούς με διαφόρους τρόπους και μάλιστα ως αντίπαλα και έτσι με αυτόν τον ύπουλο τρόπο έκαναν τον κόσμο να ξεχάσει την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΠΙΟ ΗΤΑΝ;ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Το σύνθημα δόθηκε από τον Τζώρτς Μπούς με μια φράση που εν ολίγοις έλεγε ότι ήθελε την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Νέας Τάξης. Την επιθυμία την ακολούθησαν πολλοί εκλεκτοί Πολιτικοί σε όλο το Κόσμο, οι οποίοι κατά κύριο λόγο ήταν ενταγμένοι στην Λέσχη Μπίλντεμπεγκ. 
Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν για να ξεκινήσουν να επιβάλλουν τα νέα δεδομένα, ήταν υπεράνω της δυνατότητας ακόμη και των Ισχυρών Κρατών:
  1. Η ανατίναξη των δίδυμων τοίχων και το χτύπημα στο Αμερικάνικο Πεντάγωνο, ξεπέρασε σε σχεδιασμό τις σκηνοθεσίες Στήβεν Σπίλμπεργκ και λοιπών μεγάλων Χολυγουντιανών Σκηνοθετών. Την είχαν αυτή τη δυνατότητα οι Άραβες; Σίγουρα όχι. Και τότε γιατί έγινε; Για να δοθεί η έγκριση στις Αμερικανικές Ένοπλες δυνάμεις να ξεκινήσουν την επίθεση κατά του Ιράκ και στην ουσία να μπεί δυνατά ο Αμερικάνικος Παράγοντας στον έλεγχο των Πετρελαίων της Περιοχής αλλά και να αποκτήσει μονιμότερη παρουσία. Επίσης η ανατίναξη των δίδυμων Πύργων έδειξε την πρόθεση των Ηγετών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, να επιβάλλουν την Παγκοσμιοποίηση με κάθε τίμημα!!!
  2. Ο δεύτερος μοχλός ήταν η χρήση του Πετρελαίου ως παράγοντα αποσταθεροποίησης όλων των Οικονομιών του Κόσμου. Η τιμή του πετρελαίου έκανε ένα ράλι μέχρι τα 130 δολάρια ανά βαρέλι και έκτοτε διατηρήθηκε σε επίπεδα άνω των 90 δολαρίων. Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου πυροδότησε πληθωρισμούς και ανόδους των επιτοκίων βάζοντας τέρμα στην εποχή υπερδανεισμού των νοικοκυριών. Ακολούθησε κατάρρευση τραπεζών στην Αμερική και τα πρώτα μεγάλα τραντάγματα στις αγορές των Ομολόγων. Έτσι σύντομα η κρίση θα μεταδιδόταν σαν τσουνάμι στις Ευρωπαϊκές Οικονομίες.
  3. Ένας τρίτος σημαντικός μοχλός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, είναι τα νέου τύπου Όπλα.
    Ξεχάστε τα όπλα που γνωρίζαμε ως το 2000. Ένα τρομερό όπλο χρησιμοποιήθηκε στην Νοτιοανατολική Ασία προκαλώντας τσουνάμι που προκάλεσε τον θάνατο χιλιάδων (Υπόγειες Πυρηνικές Εκρήξεις Μεγάλης Ισχύος). Λέγεται ότι το ίδιο όπλο χρησιμοποιήθηκε και στο τσουνάμι που προκλήθηκε στην Ιαπωνία. Ποιοί ήταν οι στόχοι. Στην πρώτη περίπτωση η δοκιμή αλλά και η δημιουργία ενός ξεκάθαρου παραδείγματος που θα έμελλε να είναι μοχλός εκβιασμού Κυβερνήσεων. Έτσι στην δεύτερη περίπτωση οι Νεοεποχίτες προσπάθησαν να εκβιάσουν τους Ιάπωνες οι οποίοι δεν πείστηκαν. Μέχρι που είδαν το δεύτερο παράδειγμα στην χώρα τους. Θα ξανατολμήσουν να πουν όχι στους Νεοεποχίτες; Ασφαλώς όχι. Από εκεί και πέρα, κάθε χώρα με θαλάσσια σύνορα, θα ήταν εύκολη λεία. 
  4. Ένας τέταρτος σημαντικός μοχλός πίεσης ήταν και είναι το σύστημα HARRP που αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανό στην πρόκληση σεισμών. Δοκιμάστηκε στην Αϊτή με χιλιάδες νεκρούς και καταστροφή της Οικονομίας της Αϊτής. 
  5. Ένας πέμπτος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι οι εταιρείες αξιολόγησης. Διαφωνεί μια Κυβέρνηση στις εντολές των ΗΠΑ;;; Ακολουθεί εν ευθέτω χρόνω μια υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από τις αμερικάνικες εταιρείες αξιολόγησης, και ξαφνικά οι συγκεκριμένες Οικονομίες είτε χάνουν την πρόσβαση τους στις χρηματαγορές είτε αυξάνεται το κόστος δανεισμού τους
  6. Ένας έκτος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι το σύστημα Έσελον, οι δορυφορικοί σταθμοί κλπ. Στόχος τους; να παρακολουθείται και ο τελευταίος πολίτης σε όλες τις Χώρες. Γιατί; Έτσι ώστε στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης να μην υπάρχει αντίσταση που να μην εντοπίζεται και τιμωρείται. Και τα δικαστήρια; Ξεχάστε τα. Με την δύναμη των ΜΜΕ θα αποκαλείσθε τρομοκράτες και θα συλλαμβάνεσθε ή και θα εξοντώνεσθε πριν καν προβάλλετε αντίσταση. Μην ξεχνάτε τις χιλιάδες αμάχων που σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμούς σε Ιράκ, Συρία, Σερβία και για τις οποίες μπήκε ο τίτλος "παράπλευρες απώλειες". 
  7. Ένας έβδομος σημαντικός μοχλός πίεσης είναι τα ΜΜΕ. Διαφωνείτε με τις εντολές των Νεο-εποχιτών; Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ μπορούν να ασκούν λαϊκά δικαστήρια με διπλούς στόχους. Την πρόκληση δυσαρέσκειας κατά των Κυβερνώντων και την εκπαίδευση των Λαϊκών Μαζών σις προπαγάνδες των Νεο-εποχιτών. Κλασσικό παράδειγμα που το γνωρίζετε; Θυμηθείτε την στάση των ΜΜΕ στην εποχή των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας. Τα Ελληνικά ΜΜΕ έδειξαν συμπαράσταση στον Σερβικό Λαό. Σήμερα όμως, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ συμπαραστέκονται στις Νατοϊκές δυνάμεις που εξοντώνουν τους Σύριους, παρουσιάζοντας τους μισθοφόρους ως αντιστασιακούς και τα συριακά στρατεύματα ως κυβερνητικά στρατεύματα που σκορπούν τον θάνατο στους αντιστασιακούς. 
  8. Ένας όγδοος μοχλός πίεσης που έχει αρχίσει να δρομολογείται είναι τα τσιπάκια που μπορούν να μπαίνουν σε πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες αλλά ακόμα και στο σώμα μας. Στόχος η κατασκόπευση και καθοδήγηση ακόμα και της σκέψης μας. Ίσως να μην έχουν φθάσει ακόμα σε τέτοιο επίπεδο τελειοποίησης, αν και τελευταίες ανακοινώσεις σχετικά με την δυνατότητα να μας σβήνουν τις δυσάρεστες αναμνήσεις, ίσως παραπέμπει να μας σβήνουν την μνημη μας σε απόλυτο βαθμό έτσι ώστε να μπορούμε να αποδεχόμαστε τις προπαγάνδες τους. 
  9. Ένας ένατος Μοχλός Πίεσης είναι τα Ισλαμιστικά Κινήματα. Με τον φανατισμό τους, εύκολα ποδηγετούνται και αναπτύσσουν επαναστατικές δράσεις όπου και αν βρίσκονται. Για αυτό και οι Νεο-Εποχίτες επιδίωξαν την ανάμιξη των Εθνών με ισλαμικούς πληθυσμούς. Πεινασμένοι όπως ήταν και φανατισμένοι θα ήταν το απόλυτο ανθρωπιστικό τσουνάμι που θα μπορούσε να εξοντώσει τους Χριστιανικούς πληθυσμούς. Και όσοι τολμήσουν να αντισταθούν, θα έχουν απέναντι τους τα ελεγχόμενα ΜΜΕ (παράδειγμα Άσαντ). 
Με βάση τα ανωτέρω, η Νέα Εποχή έχει κάνει δυναμικά την εμφάνιση της. Μοναδικό εμπόδιο είναι η Ρωσία, η Κίνα και σε μικρότερο βαθμό η Ενωμένη Ευρώπη. Οι Αμερικάνοι έκαναν μια έξυπνη στρατηγική. Γνώριζαν ότι η Ενωμένη Ευρώπη δεν είχε ηγέτες. Πίστευαν ότι η πολυγλωσσία θα τους εμπόδιζε από την εξεύρεση ικανών λύσεων. Γνώριζαν διεφθαρμένους Πολιτικούς και τους χρησιμοποίησαν κατάλληλα για την πρόκληση μεγαλύτερης Κρίσης. Γνωρίζουν ότι αν η Γερμανία πιεστεί περισσότερο, θα φύγει πρώτη από την Ευρωζώνη οδηγώντας τα Ευρωπαϊκά Έθνη στην εποχή του της δεκαετίας του '60.


Άρα; Είμαστε πολύ κοντά στην γιγάντωση της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης που θα οδηγήσει εκατομμύρια στην Πείνα και στην Εξαθλίωση. Για τους Νεο-Εποχίτες ήταν ο Στόχος. Για να ποδηγετήσουν τα Έθνη στην ανατροπή των Εθνών και στην αποδοχή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης με ένα Παγκόσμιο Νόμισμα. Τα μεγάλα εμπόδια παραμένουν η Ρωσία και η Κίνα. Για να ξεπεραστούν ίσως χρειαστεί και ένας Παγκόσμιος Πόλεμος. Μετά από αυτόν, αν επιβιώσουν οι Νεο-Εποχίτες όλα θα είναι εύκολα. Λέτε; Σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια που έρχονται, μπορούμε να ελπίζουμε μόνο στον Θεό. Τον ένα και Μοναδικό. Τον Τριαδικό. Οι Προφήτες μας προετοίμασαν για αυτά που έρχονται. Ο Θεός δεν θα αφήσει τα παιδιά του απροστάτευτα. Με την συμμετοχή μας στα μυστήρια της εκκλησίας και με την προσευχή μας, θα προστατευτούμε κατά τρόπο σκανδαλώδη. Και οι μη πιστεύοντες θα πιστεύσουν βλέποντας την αντοχή των Χριστιανών. Για αυτό, παρακαλείσθε να είσθε στην Κιβωτό της Εκκλησίας μας. Με ταπεινότητα. Με αγάπη. Και όχι ως δικαστές των γύρω μας. Συντάθηκε από τόν/τήν ΚΟΜΠΡΑ

http://news-cobra.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2199.html

ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ!

ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ

Υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών που υπηρετούσε στην 180 Μοίρα των αντιαεροπορικών πυραύλων I.Hawk στο Καπανδρίτι και διέμενε στη Χαλκίδα, ανέβηκε σε διπλανή απο το σπίτι του οικοδομή......και απο εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα, στο οποίο γράφει, "Συγχωρέστε με, δεν αντέχω άλλο".

Γιατί όμως αντί να εξεγερθεί και να διώξει τους τυράννους του, ο Έλληνας αυτοκτονεί;

Η αιτία που αντί της εξεγέρσεως ο Έλληνας προτιμάει την αυτοκτονία είναι αυτονόητη. Το στίγμα της δίνει ο Αρτέμης στο "Ξόδι Νο 2. Η πικρή δικαίωση"

Ἐλπίδα φυσικά δέν φαινότανε πουθενά στόν ὁρίζοντα,ἀφοῦ μέ τή νεοταξική παιδεία πού παρεῖχε τό σύστημα,παρήγοντο μόνο ἡττημένα μυαλά καί νέο-γενίτσαροι,κοινῶς ἄτομα πού μισούσανε τήν ἴδια τους τήν ὕπαρξη!

Μην αυτοκτονείτε!
 

Πολεμήστε και διώξτε τους προδότες!
Το διαβάσαμε: hellasxg

http://www.awakengr.com/2013/05/blog-post_2414.html#ixzz2SiiC0iXe
kerberos-hellas

«Θα έρθει το ψευτορωμαίικο μην το πιστέψετε»


 

Νομοσχέδιο  που θα φιμώσει οποιονδήποτε λέει τα αυτονόητα, ή μιλά με κοινή λογική που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους αλλοδαπούς και να κάνει πλέον τους Έλληνες, "μουγγούς" στην ίδια τους τη χώρα.
Όλα αυτά είναι μέρος του νομοσχεδίου περί "ξενοφοβίας και ρατσισμού" το οποίο, όπως γίνεται γνωστό, θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα. Δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλον να προστεθούν τα καταναγκαστικά έργα, και πιο μετά μόλις μας έχουν "αναδιαπαιδαγωγήσει" ικανοποιητικά και γκιλοτίνα δημοσίως.

 

Αυτό για όσους - όποιους από πρόθεση δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου και διαδικτύου αλλά και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο προκαλούν βιαιοπραγίες ή ωθούν σε βία εναντίον ομάδων και προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό. Δηλαδή εν ολίγοις οποιαδήποτε συζήτηση με λογικά επιχειρήματα, και έκφραση απόψεων θα μπορέι να κηρυχθεί άμεσα καταδικαστέα.
Μάλιστα το "έγκλημα" προβλέπεται να είναι διαρκές. Δηλαδή κάτι που είπατε μέχρι να περάσουν 5 έτη, μπορεί να σας χώσει στην"μπουζού", και να σας στερήσει την ιδιοκτησία του σπιτιού σας, ακόμα και αν έχετε αλλάξει γνώμη μέχρι τότε, φυσικά υποθέτουμε ότι θα ξεκινήσουν από τα στελέχη της Αριστεράς που είναι καθέξιν αρνητές της ελληνικής ιστορίας. Η ελευθερία του λόγου σε όλο της το μεγαλείο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έρχεται, είναι ήδη εδώ.
 

Το νομοσχέδιο όμως έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού - ναζισμού.
Είναι πολυ δύσκολο να ορίσει κανεις τη λέξη φασισμός. Πολλοί αναλυτές τον συγχέουν με τον εθνικισμό. Αλλά συχνά θεωρείται ότι αυτή η φράση του Μουσολίνι συνοψίζει την έννοια της λέξης : "Tutto nello Stato, niente al di fuori dello Stato, nulla contro lo Stato." "Τα πάντα στο κράτος, τίποτα έξω από το κράτος, τίποτα εναντίον του κράτους. " Αν σας θυμίζει κάτι είναι η Ελλάδα που ζούμε αυτή τη στιγμή, και μετά το νομοσχέδιο, θα είναι η στυγερή μας πραγματικότητα.
Και οταν κάποιος θα δικάζεται, πως θα ελέγχει ο δικαστής τι είναι φασισμός και τι δεν είναι, Θα αναφέρεται σε δίάφορα ξένα βιβλία "ειδικών" που έγραψαν για το θέμα αυτό - που δεν συμφωνούν μεταξυ τους - ή θα αναφέρεται σε φράσεις του Μουσολίνι; Αυτό δεν είναι αντισυνταγματικό;
Αφού επιθυμούν να φιμώσουν όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, ας γίνει το ίδιο και με αυτούς, που προσπαθούν να επιβάλλουν ανιστόρητες, και αντεθνικές απόψεις.
Σε ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ουκ ολίγοι είναι οι υποψήφιοι για να καταδικασθούν με βάση τον συγκεκριμένο νόμο. Η Αλ σαλέχ σπουδαία σύμβουλος του Ευάγγελου Βενιζέλου για θέματα (φευ) μεταναστευτικής πολιτικής, είχε γράψει ότι θα ήταν καλό για την ανθρωπότητα να εκλείψουν οι Έλληνες. Τι θα ισχύσει ως προς τον δικό της ρατσισμό;
Να απαιτηθεί τότε η εφαρμογή του νόμου στην κυρία Ρεπούση η οποία, αρνείται την Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων αφού τους συνώστησε...στην Σμύρνη στο περιβόητο βιβλίο της, και θυμίζουμε την έξοδό της από την Βουλή όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Ποντιακού Ελληνισμού.Εάν αυτή η κυρία θεωρεί ότι οι Πόντιοι δεν είναι Έλληνες, τότε τι ποινή θα της επιβληθεί;
Να θυμήσουμε τον κύριο Τατσόπουλο και τις περιλάλητες αφηγήσεις του στο "αντικειμενικό" ντοκιμαντερ του Σκάι "1821" όποου υποστήριζε ότι την επανάσταση την έκαναν Αρβανίτες!, Ότι Έλληνες δεν υπήρχαν, και ελάχιστοι μιλούσαν ελληνικά. Να θυμίσουμε και τις "πλακίτσες" του στο facebook όπου αποκαλούσε τον Κολοκοτρώνη "αδερφή", για να γελάσουμε. Θυμίζουμε ότι για ένα αναπαραγώμενο αστείο (και όχι πρωτότυπο) η Βούλα Παπαχρήστου "αποκεφαλίστηκε" αθλητικά, όπως και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Κατής για τον περιβόητο χαιρετισμό του στην εξέδρα. Γιατί δεν τιμωρούνται έτσι και οι της διεθνιστικής πλευράς; Γιατί είναι νόμιμη η φίμωση στην μία πλευρά, και όχι στην άλλη;
Παραδόξως υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τους σκοπούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όπου επιθυμεί την καταστροφή των εθνών, τη δημιουργία φυλετικών πολτών, και τη φίμωση όποιου σκέφτεται και αντιδρά σε πρώτη φάση, και την εξασφάλιση της κατάργησης της σκέψης στο επόμενο στάδιο, με τελικό στόχο τη δημιουργία ενός παγκόσμιου δικτατορικού καθεστώτος, όπου μπροστά του το καθεστώς Πινοσέτ θα μοιάζει με προσκοπική λέσχη.Εμείς στις συμπτώσεις δεν πιστεύουμε
Τι ποινές θα προβλέπονται για όσους λαθρομετανάστες, και αντεξουσιαστές θα φωνάζουν "γ@μ@ την Ελλάδα σας", αυτά δεν είναι ρατσιστικά σχόλια; Εκέι οι Αρχές θα το κάνουν α..βα..βα;
Ο εθνικός μας ήρωας Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που είπε "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" θα χαρακτηριστεί ρατσιστής, και θα σταματήσει η διδασκαλία της ιστορίας του; Το "πας μη Έλλην βάρβαρος" των Αρχαίων Ελλήνων, θα σταματήσει να ανφέρεται στην ιστορία;
Τι θα συμβεί στα βιβλία που θα χαρακτηριστουν "ρατσιστικά" θα τα καίνε στην πυρά όπως επι Αδόλφου Χίτλερ στην Ναζιστική Γερμανία; Ή όπως έκαιγαν δημοσίως τα βιβλία του Βίλχελμ Ράιχ στην "δημοκρατικότατη" Αμερική (ΗΠΑ) τη δεκαετία του 50;
Αφού πρώτα οι "αντιρατσιστές" ενέκριναν τη συνθήκη δουβλίνο ΙΙ, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών, δημιουργώντας χιλιάδες μανωλάδες σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, πλήττοντας έτσι το θεσμό της εργασίας και κτίζοντας φυλακές για την αντιμετώπιση της υψηλής εγκληματικότητας, τώρα θα τολμούν να παίζουν και με την ελευθερία έκφρασής μας.
Σύμφωνα με το νεο νομοσχέδιο, κανονικά θα πρεπει να αποζημιώνονται και ΟΛΟΙ οι παθόντες (ληστευμένοι, βιασμένοι, ξυλοδαρμένοι και μαγαρισμένοι) απο τους λαθρο με 20000 ευρω τουλαχιστον για αντισταθμισμα, τι σκοπεύει η πολιτεία να πράξει με τα ρατσιστικά εγκλήματα των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων, αλλά και μεταξύ τους;
Εντύπωση προκαλεί ΄το γεγονός ότι ενώ πρώτο μέλημα των πολιτικών έπρεπε να είναι η κατάργηση του νόμου περίευθύνης υπουργών, αυτοί παραμένουν αλώβητοι ενώ μας φέρνουν έναν νόμο που μας απαγορεύει πλέον να μιλάμε.
Άλλο κενό του νόμου " Για όσους από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του Τύπου ή του Διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή άλλο τρόπο ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ Ή ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό. "
Παράδειγμα: Αν κάποιος έλεγε "πάμε να δείρουμε τους μαύρους" θα είναι παράνομο. Και πολύ σωστό να είναι παράνομο.Δεν επιτρέπεται σε μια δημοκρατική χώρα τέτοια ενέργεια, και δεν συνάδει σε μια πολιτισμένη κοινωνία.
Βέβαια, δε μας λέει τί ισχύει για ομάδες ανθρώπων που προσδιορίζονται βάσει της πολιτικής τους (και άλλης) ιδεολογίας. Δηλαδή: "το τσακίστε τους ...(φασίστες, ή κομμουνιστές, ή Ολυμπιακούς,ή Παναθηναϊκούς, ή ότιδήποτε άλλο) σε κάθε γειτονιά" επιφέρει ποινές φυλάκισης ;
Aλβανοί επιδίδονται συστηματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ρατσιστικά σχόλια που προτρέπουν σε βία κατά των Ελλήνων και σε κατάκτηση εδαφών της Ελλάδος. Κάποιοι έμπαιναν και έκαναν like στο βιντεο του τύπου ( μαζί με ένοπλη ομάδα Αλβανών στον Χελμό που έφεραν και ναζιστικά σύμβολα) που πυροβολούσε την σημαία και απειλούσε.
Μουσουλμάνοι το 2010 κατά την διάρκεια προσευχής (!) στα προπύλαια Πανεπιστημίου ανήρτησαν πανό με Δήμιο και μια αλυσοδεμένη ημίγυμνη γυναίκα. Υποθέτω ότι συμφωνείς ότι αυτό προτρέπει στην βία κατά των γυναικών σύμφωνα άλλωστε με τις επιταγές της Σαρία.
Μουσουλμάνοι τον Αύγουστο 2012 κατά την διαμαρτυρία για την ταινία της ζωής του Μωάμεθ (που δεν προβλήθηκε φυσικά στην Ελλάδα) εκτός από τις καταστροφές και τον τσαμπουκά ανήρτησαν πανό ΅΅Democracy and freedom on death row. Islam is coming."
Τι σκοπεύει να κάνει το ελληνικό\(;) κράτος σε αυτές τις περιπτώσεις, η το νόμο τον φτιάχνει μόνο για μας τους ΓΗΓΕΝΕΙΣ;
Κλείνουμε με την ρήση του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Πατροκοσμά "Θα 'ρθει το Ψευτορωμαίικο, να μην το πιστέψετε, αυτό που θα γίνει μετά, αυτό θα είναι ρωμαίικο", του Άγιου αυτού ανθρώπου πριν χαρακτηριστεί, ρατσιστής. Γιατί αυτό το κράτος δεν ξέρουμε αν είναι ψευτορωμαίικο, αλλά μάλλον ελληνικό δεν είναι.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ( ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ )

 
( πρώτη  γραφή  5-5-2013)

Πολύς λόγος γίνεται για την παραγραφή των χρεών ( Σεισάχθεια : Σείω το άχθος - παίρνω το βάρος των χρεών απο τις πλάτες του λαού ) .
Κάποιοι εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους στην παραγραφή των χρεών . Ένα σύνηθες επιχείρημα που ακούω είναι αυτό :

Δηλαδή ο κάθε καιροσκόπος ρωμιός που δανειζόταν για να αγοράζει τζιπάρες, luxus, ή έπαιρνε δάνεια για να έχει εργοστάσια στη Βουλγαρία, ή να έχει γεμίσει τους λογαριασμούς του στην Ελβετία θα πρέπει να του χαριστούν τα χρέη;

Λογικό ακούγεται εκ πρώτης όψεως . Δεν προσέφερε τίποτα στην κοινωνία . Ίσως την έβλαψε κιόλας . Και θα του δώσουμε συγχωροχάρτι ;
Ας προεκτείνουμε αυτόν τον συλλογισμό . Ας πούμε "ΟΠΟΙΟΙ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ" .

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

# Ο κύριος Α είδε οτι το αμαρτωλό τραπεζικό σύστημα δίνει εύκολα δάνεια ( είχε και αυτό τον σκοπό του !) και πήρε ένα γενναίο ποσόν . Αγόρασε τζιπάρες ή τα έβαλε στην Ελβετία .

# Ο αγρότης Β είδε οτι οι αμαρτωλές εταιρείες του δίνουν φυτοφάρμακα και υβρίδα για "μεγαλύτερη σοδειά" . Πήρε λοιπόν και αυτός , καταμόλυνε το περιβάλλον και πέταξε στα σκουπίδια τους παραδοσιακούς σπόρους που είχε κάποτε .

# Το κομματόσκυλο Γ δεν δανείστηκε ούτε μόλυνε το περιβάλλον . Είχε γερές διασυνδέσεις στο κόμμα και διορίστηκε σε θεσούλα με παχύ μισθό . Έχτισε βιλλάρες και αγόρασε οικόπεδα . Τόσα χρόνια ήταν στυλοβάτης του κόμματος που μας οδήγησε σε αυτό το χάλι .

# Ο κύριος Δ ήταν κυνηγός . Εξ αιτίας του αρκετά είδη έχουν φθάσει στο κατώφλι της εξαφάνισης . Ένα αμαρτωλό πολιτικό σύστημα του έδωσε άδεια κυνηγίου την ώρα που τα κρεοπωλεία ξεχείλιζαν απο κρέατα .

# Ο κύριος Ε θεώρησε οτι ο Θεός του έδωσε την εντολή "Κάνε παιδιά . Όσα περισσότερα μπορείς" . Έκανε λοιπόν παιδιά και όξυνε το πρόβλημα της ανεργίας στην χώρα . Ουδέποτε αναρωτήθηκε "Μπορεί η χώρα να θρέψει τόσα παιδιά ; Πόσο πλήθος αντέχει αυτή η Γή τέλος πάντων;".

# Ο κύριος Ζ δεν έκανε τίποτα απο τα παραπάνω . Κοίταζε την δουλίτσα του . Με τις οικονομίες αγόρασε οικόπεδα , χωράφια , διαμερίσματα . Ποτέ δεν αναρωτήθηκε "ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;" . Ποτέ δεν αναρωτήθηκε αν υπάρχουν δυστυχισμένοι και πεινασμένοι . Ψήφιζε πάντα το κόμμα που του εγγυόταν οτι θα σεβαστεί την περιουσία του και έβλεπε μέχρι εκεί που τέλειωνε ο φράχτης της αυλής του . Τα έξω απο τον φράχτη δεν τον αφορούσαν . Ας νοιαζόταν οι πολιτικοί για τα έξω .

# Ο κύριος Η δεν έκανε τίποτα απο τα παραπάνω . Κάθε πρωϊ έβγαζε τα σκουπίδια του στον κάδο και δεν αναρωτήθηκε ποτέ "Τί κάνω ; Πού πάνε όλα αυτά τα πλαστικά που πετάω ; Για πόσες χιλιετίες θα μολύνουν τις επόμενες γενιές ;" . Ανέχθηκε τις αμαρτίες πολιτικών και εταιρειών χωρίς να μιλά .

Ο κύριος Θ δεν έκανε τίποτα απο τα παραπάνω . Απλώς όταν άνοιξε το καζίνο της περιοχής του δεν άντεξε στον πειρασμό . Δανείστηκε και τζόγαρε . Τα έχασε όλα και τώρα χρωστά .

Ο κύριος Ι δεν έκανε τίποτα απο τα παραπάνω . Όταν η τράπεζα του τηλεφώνησε για να του δώσει πιστωτική κάρτα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό . Αγόρασε ό,τι ποθούσε η ψυχούλα του και τώρα δεν ξέρει και ο ίδιος πόσα χρωστά .

Ο κύριος Κ δεν έκανε τίποτα απ' όλα αυτά . Όταν άκουγε οτι το σύστημα δίνει αφειδώς δάνεια και κάρτες δεν ανησύχησε και δεν αναρωτήθηκε . Όταν άκουσε για την μόλυνση απο τα φυτοφάρμακα και τα πλαστικά δεν ανησύχησε και δεν αναρωτήθηκε . Όταν άκουσε για το όργιο κομματικών διορισμών στο Δημόσιο δεν ανησύχησε και δεν αναρωτήθηκε . Όταν άκουσε για την μείωση της βιοποικιλότητας και για τον υπερπληθυσμό δεν ανησύχησε και δεν αναρωτήθηκε . Όταν άκουσε για την ανισοκατανομή του πλούτου δεν ανησύχησε και δεν αναρωτήθηκε . Όταν άνοιξε το πρώτο καζίνο δεν ανησύχησε για τις κοινωνικές επιπτώσεις και δεν διαμαρτυρήθηκε .

# Ο κύριος Λ δεν έκανε τίποτα απο τα παραπάνω . Τα έβλεπε όλα αυτά τα στραβά , γνώριζε που θα μας οδηγήσουν αλλά δεν μιλούσε . Ψέλλιζε κάτι στην παρέα του στο καφενείο αλλά για να μην θεωρηθεί γραφικός δεν το παρατραβούσε .

Τώρα όλοι αυτοί φωνάζουν για τον κύριο Α : "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ !" .

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανείς ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙ στις 11 αυτές ομάδες .
Όλοι συμβάλλαμε ( με τις πράξεις ή τις ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ μας ) για να φθάσουμε έως εδώ . Όλοι μας έχουμε βαρύτατες ευθύνες . Απλώς κάποιοι έχουν ευθύνες πιό βαρειές απο βαρύτατες .
Αν είναι να τιμωρήσουμε όλους τους υπαίτιους , δεν θα μείνει κανείς ζωντανός .
Νομίζω οτι μπορούμε να συμφωνήσουμε οτι ποινές πρέπει να επιβληθούν μόνο στους πρωταθλητές της αμαρτίας .

Ποιός όμως θα κρίνει και θα υποδείξει τους πρωταθλητές ;

Νομίζω οτι αυτό το δικαίωμα θα το κερδίσουν με το σπαθί τους ΟΣΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ !

Αυτός που βλέπει το λάθος του , αλλάζει πορεία και πολεμά το σάπιο καθεστώς , αυτός δικαιούται να κρίνει και να τιμωρεί όσους παρέμειναν υπηρέτες του σάπιου καθεστώτος .

Επομένως , μην ρωτάτε πόσα χρωστούσε ο καθένας . Ρωτάτε ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο καθένας όταν ήρθε η ώρα της επανάστασης .
Αυτός που χρωστούσε πολλά αλλά ΠΟΛΕΜΗΣΕ το παλαιό καθεστώς , αυτός θα είναι ο δικαστής που θα κρίνει τον συνεπή νοικοκύρη που δεν πήρε δάνεια αλλά την ώρα της επανάστασης κοίταζε μέσα απο το παράθυρό του τις μάχες !

-----------------------------------------------
Ας πούμε οτι έγινε η επανάσταση και αυτοί που δεν πολέμησαν και είχαν χρέη καλούνται σε απολογία και επιμερισμό ευθυνών . Η πρώτη σκέψη ασφαλώς είναι "ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ" .

Δείτε όμως πόσες "λακκούβες" κρύβει αυτός ο συλλογισμός :
α) Έστω οτι είμαι ένας "εργατικός νοικοκύρης" στην καπιταλιστική Ελλάδα του 2013 . Αν τυχόν παίρνω 1000 ευρώ μηνιαίο μισθό αυτός ισοδυναμεί με 666 λίτρα πετρελαίου diesel .
Ποιός όμως αποφάσισε οτι για την δουλειά μου δικαιούμαι 666 λίτρα πετρελαίου ; Ποιός απεφάσισε οτι η δουλειά ενός εξ ίσου "εργατικού νοικοκύρη" στο εξ ίσου καπιταλιστικό Περού ή Κογκό αξίζει μόνο 33 λίτρα πετρελαίου ;
Υπ' όψιν οτι οι θερμίδες που καταναλώνω σε μια καθιστική εργασία αντιστοιχούν μόλις σε 7 λίτρα πετρελαίου ανά μήνα !

Επομένως ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ! Κάποιοι έκριναν οτι τους συμφέρει να μας δώσουν 666 λίτρα πετρελαίου ανά μήνα ενώ σε άλλες χώρες τους συμφέρει να δώσουν μόνο 33 λίτρα ανά μήνα . Μας δίνουν 666 λίτρα και γράφουν στο βιβλιάριό μας οτι "Σου δώσαμε 1000 ευρώ" .
Ποιός απεφάσισε οτι 666 λίτρα πετρέλαιο θα ισοδυναμούν με 1000 ευρώ ; Μας ρώτησαν ποτέ ; Έγινε κάποιο δημοψήφισμα ;
Ποιός απεφάσισε οτι το πετρέλαιο ( ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ! ) θα ανήκει στις εταιρείες που το αντλούν απο το υπέδαφος ; Κάναμε ποτέ κάποιο παγκόσμιο δημοψήφισμα ;
Ποιός απεφάσισε οτι το πετρέλαιο δικαιούμαστε να το σπαταλούμε για να κάνουμε βόλτες με την τζιπάρα μας ή να χτίζουμε βιλλάρες ; Έγινε ποτέ κάποιο παγκόσμιο δημοψήφισμα ;


Έστω οτι δανείστηκα 150.000 ευρώ για να χτίσω σπίτι . Το ποσόν αυτό αντιστοιχεί σήμερα με 100.000 λίτρα πετρελαίου diesel . Ουσιαστικά δανείστηκα ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ με το οποίο ψήθηκαν και μεταφέρθηκαν έως εμένα το τσιμέντο , τα τούβλα , τα κεραμίδια και τα πλακάκια για το σπίτι μου . Με την παραδοχή οτι ένα κιλό πετρελαίου περικλείει ενέργεια 44.800.000 joules και ένας άνθρωπος μπορεί να αποδώσει 100 joules ανα δευτερόλεπτο επί 4 ώρες ημερησίως , καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι για να επιστρέψω ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που δανείστηκα πρέπει να κινώ με τους μύες μου μια ηλεκτρογεννήτρια επι 4 ώρες ημερησίως για τα επόμενα 7237 χρόνια !!!

Ας το κάνουμε όμως πιό ελαφρύ το σχέδιο αποπληρωμής : Ας πούμε οτι θα επιστρέψω κάποιο καύσιμο με το ίδιο ενεργειακό περιεχόμενο . Πετρέλαιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να δημιουργήσω διότι χρειάζονται εκατομμύρια χρόνια .
Επομένως μπορώ να επιστρέψω φυτικό προϊόν με το ίδιο ενεργειακό περιεχόμενο ώστε να μπορεί η κοινωνία να ψήσει τσιμέντο , τούβλα , κεραμίδια και πλακάκια αρκετά ώστε να χτίσει ένα άλλο κτίριο ισοδύναμο με αυτό που έχτισα εγώ .
Λοιπόν για να το κατορθώσω θα χρειαστεί να καλλιεργώ , με χειρωνακτική εργασία (*) , 2 στρέμματα κουκιά επι 1396 χρόνια !!!
(*) Εάν καλλιεργώ με πετρελαιοκίνητες μηχανές , οι θερμίδες πετρελαίου που ξοδεύω είναι περισσότερες απο τις φυτικές θερμίδες που παίρνω !

Φυσικά ούτε ευρώ μπορώ να επιστρέψω διότι μέσα στην οικονομική κρίση μου δίνουν λιγότερα ευρώ ενώ για τα βασικά αγαθά επιβίωσης μου ζητούν περισσότερα ευρώ . Επομένως δεν θα περισσεύουν πλέον για να πληρώνω τις δόσεις .

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα οτι ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ απο αυτούς που έλαβαν τα δάνεια .
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση οτι το πετρέλαιο που σπαταλήθηκε για να χτιστούν τα σπίτια , να γίνουν οι τζιπάρες και να αλιευθούν οι γαρίδες ΧΑΘΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ! Δεν μπορεί να επιστραφεί .
Το ερώτημα που πρέπει πλέον να μας απασχολεί είναι "ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ" . Αν το υπόλοιπο πετρέλαιο το χρησιμοποιήσουμε σωστά ( για να κάνουμε επιστημονική έρευνα και ανεμογεννήτριες ) μπορούμε ακόμη να σωθούμε .


----------------------------------------------------
ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΝ ( κυκλώστε αυτό που συμφωνείτε )
Μοιράστε το στο περιβάλλον σας για να δείτε τί θέλει ο κόσμος .


1) Η δουλειά μου πήγαινε καλά . Δανείστηκα για αγορά σπιτιού με την σιγουριά οτι θα το ξεπληρώσω .
Μετά έμεινα άνεργος .


α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ . ΑΠΕΤΥΧΑ .

α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5) Δεν ήμουν κομματόσκυλο και δεν διορίστηκα σε καμμιά καλή θεσούλα . Έβλεπα τους άλλους να την έχουν βολέψει . Με τα σπιτάκια τους , με τις σπουδές των παιδιών ... Είπα "Πάρε δάνειο και χτίσε και σύ ένα σπίτι της προκοπής και ας μην μπορείς να το ξεπληρώσεις. Αδικη η κοινωνία άδικος και εσύ . Μπορεί να γίνει κανα θαύμα"


α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Πήρα δάνειο για να πάω Μπαχάμες και να φάω γαρίδες (μιά ζωή την έχουμε) .


α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

6) Μου έδωσε η τράπεζα πιστωτική κάρτα και υπέκυψα στον πειρασμό . Είμαι ανώριμος . Δεν μπορώ να συγκρατηθώ .


α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

8) Με την οικονομική κρίση έπεσαν οι δουλειές και δεν μπόρεσα να ξεπληρώσω τα επιχειρηματικά δάνεια που είχα .


α) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ μόνο αν πήρε μέρος στην επανάσταση .
β) ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
γ) ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ σε καμμία περίπτωση. Και αν δεν μπορεί να το πληρώσει όλο , ας πληρώσει ένα ποσοστό .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάποιου τα χρέη δεν παραγράφηκαν . Όμως εξακολουθεί να μην έχει την δυνατότητα να πληρώνει ( πχ προβλήματα υγειας ) . Τί τον κάνουμε ;

-----------------------------------------------------------------------------------------
Κάποιου τα χρέη δεν παραγράφηκαν . Είναι όμως τόσα πολλά που χρειάζεται 500 χρόνια δουλειάς για να ξεπληρώσει . Τί τον κάνουμε ;

------------------------------------------------------------------------
Το σύστημα δημιουργεί τους εχθρούς του :

- τους δυσαρεστημένους απο την μόλυνση του περιβάλλοντος

- τους δυσαρεστημένους απο τα χρέη

- τους συγγενείς θυμάτων ναρκεμπόρων και εγκληματιών

Αυτοί είναι ο στρατός μας . Θα τους αφήσουμε ανεκμετάλλευτους ;

α) ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

β) ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛ. ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ας υποθέσουμε οτι παραγράφονται τα χρέη .
Όσοι δεν έχουν χρέη και όσοι ιδιώτες έχουν να ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ δίκαια λεφτά θα θεωρήσουν δίκαιο να έχουν μια ικανοποίηση .
Ιδού μια πρόταση :
Μια αναδιανομή ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ούτως ή άλλως θα γίνει .
Θα υπάρξει κατασχεμένη γή (απο διεφθαρμένους ) σε Μύκονο , Πόρτο Χέλι , Σαντορίνη και άλλες καλές περιοχές . Όσοι έχουν να λαμβάνουν και όσοι δεν είχαν χρέη θα έχουν προτεραιότητα επιλογής γεωτεμαχίου . Επομένως οι "νοικοκύρηδες" θα βρεθούν με έκταση σε ωραία περιοχή και όσοι χαρίστηκαν τα χρέη τους θα πάρουν ίση έκταση στην Καρδίτσα ή στην Κομοτηνή .


α) ΣΥΜΦΩΝΩ

β) ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ό,τι φαγώθηκε , φαγώθηκε . Για να χτιστούν τα σπίτια και να αλιευθούν οι γαρίδες ξοδεύτηκε πετρέλαιο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ . Επομένως το ερώτημα είναι :

1) Προτιμώ να είμαι σκλάβος του καπιταλισμού παρά να χαρίσω χρέη σε ρεμάλια.

2) Αν είναι να ελευθερωθώ απο τον καπιταλισμό ας χαρίσω χρέη σε όλους.

( κυκλώστε όποιο προτιμάτε )


****************************************
pitago99@gmail.com

Αρχική σελίδα : http://lofos.info/pythas/index.html


-----------------------------------------------------

Προς τον υπάλληλο που ελέγχει τις σελίδες και τις "καρφώνει" στα αφεντικά :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η Ν Ε Α Ε . Π Ο Χ .Η ΕΣΕΝΑ ( που γνωρίζεις ΠΟΛΛΑ ) ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ;


http://lofos.info/pythas/paragra.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters