Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ; Τουρκική βάση στον Νότιο Πόλο ; ; ;


ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
TI ΛΕΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

ΣΣΣΣΤ ! ΚΑΝΤΕ ΗΣΥΧΙΑ!
Κ Ο Ι Μ Α Τ Α Ι ....

ΒΑΘΙΑ...
ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΣ,
ΠΟΣΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ!

COVID-19: επιδημία διαφθοράς και συγκάλυψης (συλλογή βίντεο)

Γερμανός Καθηγητής Κατεδαφίζει το Lockdown: Τα Μέτρα είναι Επικίνδυνα, όχι ο Κορωνοϊός

Συνέντευξη του Γερμανού καθηγητή μικροβιολογίας και επιδημιολογίας Sucharit Bhakdi στον Αυστριακό δημοσιογράφο Ferdinand Wegscheider για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού COVID-19. 

Η συνέντευξη προβλήθηκε στο αυστριακό ιδιωτικό κανάλι Servus TV στις 29 Απριλίου.Η μετάφραση και ο υποτιτλισμός έγινε από την ομάδα "πολιτικός διάλογος".

Το μάθαμε απο εφημερίδες του εξωτερικού μιας και τα δικά μας μ.μ.ε. σιώπησαν ... Είδες τι κανουν 20 εκατομμύρια ευρώπουλα σε κανάλια και εφημερίδες ;; Μοιράζουμε οικόπεδα !


Δεν ξεχνάμε : Ο πρώτος διδάξας στο ξεπούλημα …
Οι παππούδες μας κάτι τέτοιους δεν τους ψήφιζαν
Τους πυροβολούσαν …
Ό πρώην ” τη σημαία τη πήρε ο άνεμος”, ο νύν “λίγες δεκάδες μέτρα”…!
Μήπως τα μέτρα αυτά είναι ιδιοκτησία τους και τα προσφέρουν ;;;;;;
ΥΠΕΞ Δένδιας σε συνέντευξή του στο κρατικό ραδιόφωνο αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες :

ΤΟ ΣτΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 10.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΔ !!!


ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2018
Χωρίς προηγούμενη επεξεργασία, ώστε να διαπιστωθεί αν είναι αρχαιολογικοί χώροι,μνημεία κτλ., είχαν μεταβιβαστεί στην ΕΤΑΔ 10.119 ακίνητα !!!

Μια τυχαία λίστα 10.119 κρατικών ακινήτων είχαν φτιάξει οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών στα μέσα του 2018, προκειμένου να καλύψουν, έπειτα από πολυετή καθυστέρηση, τις απαιτήσεις των δανειστών.

Ο Τραμπ χτυπά τη «ριζοσπαστική αριστερά» και λέει ότι είναι «σε απόλυτη διοίκηση και έλεγχο» των κοινωνικών μέσων

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE
  • Το Σάββατο, ο Τραμπ είπε στο tweet του: «Η Ριζοσπαστική Αριστερά είναι απόλυτη διοίκηση και έλεγχος Facebook, Instagram, Twitter και Google» 
  • Πρόσθεσε: «Η Διοίκηση εργάζεται για να διορθώσει αυτήν την παράνομη κατάσταση. Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και εκδηλώσεις

Υπουργός Υγείας Γερμανίας: Εχει δίκιο ο Τραμπ για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας


Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Γενς Σπαν
Αρκετή κουβέντα έχει προκαλέσει η στάση του Ντόναλντ Τραμπ κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, με τον πολιτικό κόσμο να έχει κατακρίνει την στάση του.

Ωστόσο, ο Αμερικανός πρόεδρος βρήκε σύμμαχο στο πρόσωπο του Γερμανού υπουργού Υγείας, Γενς Σπαν. Ο Σπαν, αναγνώρισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα Financial Times, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters