Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Τραμπ λέει στον Μπιλ O'Reilly ότι «ανυπομονεί» για μια κατάθεση στην αγωγή του με την Big Tech και είναι «έτοιμος για πόλεμο», επειδή οι γίγαντες των κοινωνικών μέσων «καταστρέφουν το έθνος μας»

Από τον ROB CRILLY, ΑΝΏΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟ DAILYMAIL.COM
  • Ο Τραμπ είπε ότι ήταν έτοιμος για «πόλεμο» με τη Big Tech μετά την έναρξη αγωγής
  • Κατηγόρησε το Twitter, το Facebook και το Google ότι «καταστρέφουν το έθνος μας» σε συνέντευξη
  • Νομικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η αγωγή με εκθέτει τον Τραμπ σε αδέξια ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο του πριν από τη βία στις 6 Ιανουαρίου
  • Αλλά ο πρώην πρόεδρος είπε ότι «ανυπομονεί» να απολυθεί
  • Η επιτροπή πολιτικής δράσης του ξεκίνησε τη συγκέντρωση χρημάτων για να υποστηρίξει τη μακροχρόνια αγωγή
  • ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ! Οι υποθέσεις του προέδρου Τραμπ κατά της Big Tech ανατέθηκαν σε δύο δικαστές OBAMA και έναν δικαστή HW BUSH

    Από τον Joe Hoft

    Πότε θα ξυπνήσουν οι Ρεπουμπλικάνοι και θα δουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα δεν εργάζεται για το συμφέρον των ΗΠΑ; Δουλεύουν για το POWER και θα κάνουν οτιδήποτε για να το πάρουν και να το κρατήσουν.

    Είδαμε σχεδόν σε όλες τις μεγάλες κρατικές αγωγές μετά τις εκλογές ότι οι δικαστές του Ομπάμα είχαν ανατεθεί στις υποθέσεις. 

    Το αμερικανικό CNN ζητά υποχρεωτικό εμβολιασμό από την κυβέρνηση Τ.Μπάιντεν - Και μετά απορούμε που τα βρίσκουν

    Το CNN πραγματοποίησε εκπομπή με τον ιατρικό αναλυτή, Δρ. Jonathan Reiner, κάνοντας γνωστό στους Αμερικανούς τηλεθεατές πως είναι «καιρός να αρχίσει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους Αμερικανούς.

    Νέες φονικές παρενέργειες από AstraZeneca, Johnson, Pfizer, Moderna αναγνώρισε ο ΕΜΑ μετά τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων

    Φονικές παρενέργειες των εμβολίων της AstraZeneca και της Johnson & Johnson, αναγνώρισε την Παρασκευή ο Ευρωπαϊκός Oργανισμός Φαρμάκων για πρώτη φορά και αφού έχει δώσει άδεια και εμβολιάστηκαν με αυτά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλη την ΕΕ.
    Next previous home

    Αναζήτηση στο ιστολόγιο

    -------\ KRYON IN HELLENIC /-------

    -------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
    Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

    ------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
    Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

    Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

    free counters