Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το φάντασμα της «Βιοτρομοκρατίας» πάνω από την Ρωσία , τα Βαλκάνια και την Ευρώπη

usa 
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ σε βιολογικό εργαστήριο  στο έδαφος της Γεωργίας ;
Εφιαλτικά σενάρια , «πάνω» από την Ρωσία , τα Βαλκάνια και την  ευρωπαϊκή ήπειρο γενικότερα , τα οποία σύμφωνα με το ρωσικό ΥΠΕΞ , είναι απολύτως εφικτά και τα οποία εμπλέκουν άμεσα τις ΗΠΑ.
Στη Μόσχα, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία οι δραστηριότητες του Πενταγώνου στον τομέα της  ανάπτυξης της βιοϊατρικής, σε εργαστήρια που  βρίσκονται δίπλα από τα  ρωσικά σύνορα. Αυτό αναφέρθηκε από το  ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, ως σχόλιο στην  έκθεση του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με την τήρηση των συμφωνιών και των δεσμεύσεων για τον έλεγχο των βιολογικών  όπλων,  της μη διάδοσης των πυρηνικών όπλων και τον αφοπλισμό, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.
Το ρωσικό ΥΠΕΞ  σημείωσε ότι το πιο αμφιλεγόμενο κέντρο  από την άποψη αυτή είναι, το αποκαλούμενο Κέντρο Έρευνας Δημόσιας Υγείας στο Λούγκαρ στα περίχωρα της Τιφλίδας, το οποίο στην ουσία είναι  ένα εργαστήριο υψηλού  επίπεδου, στρατιωτικών  βιολογικών πειραμάτων. Το τμήμα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Τμήματος Ιατρικών Ερευνών του Στρατού των ΗΠΑ.
«Οι αμερικανικές και γεωργιανές αρχές κατέβαλαν πολύ μεγάλες προσπάθειες για να αποκρύψουν το πραγματικό αντικείμενο, και τον προσανατολισμό των δραστηριοτήτων της στρατιωτικής μονάδας του αμερικανικού στρατού, που ασχολείται αποκλειστικά  με τη μελέτη ιδιαίτερα επικίνδυνων μολυσματικών ασθενειών. Το Πεντάγωνο προσπαθεί να εφαρμόσει μέσω ύποπτων διαδικασιών , βιολογικό πόλεμο  και σε άλλες χώρες της ΚΑΚ »,  ανέφερε στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Αυτό προκαλεί ανησυχία σχετικά με τις δραστηριότητες του Πενταγώνου στους τομείς που έχουν άμεση σχέση με τη Σύμβαση για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξικών  όπλων (BTWC), που πραγματοποιήθηκε με φόντο τη φαινομενική αδιαφορία της κυβέρνησης των ΗΠΑ, για την ενίσχυση της Σύμβασης ως μέσο συλλογικής ασφάλειας», λένε στη Μόσχα.
Ο εκδότης του ρωσικού αμυντικού περιοδικού «Άμυνα» Igor Korotchenko είπε επίσης ότι «η συμμετοχή  Αμερικανών στρατιωτικών γιατρών μπορεί να υποδεικνύει ότι μια από τις δραστηριότητες του εργαστηρίου αυτού, είναι η στρατιωτική  μικροβιολογία, ή  κοινώς ο βιολογικός πόλεμος.
Σύμφωνα με τον ίδιο , οι δραστηριότητες  αυτού του εργαστηρίου «υποστηρίχθηκαν» σθεναρά από τον πρώην Πρόεδρο Σαακασβίλι, και η νυν ηγεσία της Γεωργίας , θα  πρέπει να διενεργήσει ενδελεχή έρευνα σχετικά με τους πραγματικούς στόχους και το αντικείμενο αυτού του μυστικού εργαστηρίου, αναφέρει έτερο δημοσίευμα .
Στην Ουκρανία, σύντομα πολύ σύντομα θα είναι  έτοιμο ένα «μυστικό» ερευνητικό κέντρο, στο οποίο θα διεξάγονται  πειράματα με  θανατηφόρους ιούς. Το έργο χρηματοδοτείται από αμερικανικές  εταιρείες και συνδέεται στενά με το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, παρόμοια εργαστήρια υπάρχουν  ήδη στη Γεωργία και τη Μολδαβία. Υπάρχει τελικά ο μύθος της βιοτρομοκρατίας ή είναι μια πραγματική απειλή η υλοποίηση μιας  βιολογικής επίθεσης;
Αυτά  τα εργαστήρια υπό την αιγίδα των ΗΠΑ,  αποτελούν έναν ακόμη «κρίκο» στην αλυσίδα παρόμοιων «εργαστηρίων» στην  περίμετρο των συνόρων της Ρωσίας και δυνητικά απειλεί την ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των χωρών της Κεντρικής Ασίας, αναφέρουν Ρώσοι ειδικοί αναλυτές .
Η Κατασκευή του κεντρικού εργαστηρίου αναφοράς (Antiplague Research Institute) όπως ονομάζεται στο Αλμάτι ξεκίνησε από  το 2010 με την οικονομική υποστήριξη της αμερικανικού Πενταγώνου  .
Μέσα στο 2015 θα κατασκευασθούν νέες εγκαταστάσεις ενός  σταθμού έγκαιρης προειδοποίησης «νέων εστιών επικίνδυνων νόσων»  με κέντρο αναφοράς την Κεντρική Ασία και έδρα το χωριό Otar ( υπαγόμενο στο  Ερευνητικό Ινστιτούτο Γεωργίας DNISKHI ) . Η κατασκευή έχει ξεκινήσει  από  τον Απρίλιο του 2014 και θα κοστίσει το ποσό των  5.600.000 δολαρίων
Επισήμως το κεντρικό εργαστήριο αναφοράς στο Αλμάτι δημιουργήθηκε για να διασφαλίσει την «μη εξάπλωση των ιδιαίτερα επικίνδυνων παθογόνων παραγόντων» που παραμένουν στο Καζακστάν από την εποχή του σοβιετικού  στρατιωτικού βιολογικού  προγράμματος. Για τον λόγο αυτό διεξάγεται, πλήθος ερευνών από αμερικανούς επιστήμονες,  23 και πλέον χρόνια από  την διάλυση της ΕΣΣΔ!!.
Ωστόσο, ένας αριθμός περιστατικών καταδεικνύει  ότι  στην πραγματικότητα , αυτό το εργαστήριο  χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων από τις ΗΠΑ. Την επιμέλεια του όλου προγράμματος που  υποστηρίζει ο γερουσιαστής Richard Lugar , έχει ο αμερικανικός στρατός .
Στην αρχή το αμερικανικό πρόγραμμα επικεντρώθηκε στην  διάλυση των σοβιετικών πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Καζακστάν όπως έπραξε και σε  άλλες Δημοκρατίες των χωρών της  ΚΑΚ , αλλά  στη συνέχεια επικεντρώθηκε σε θέματα βιολογικών όπλων , ιδιαίτερα στην Ουκρανία και την Γεωργία, όπου λειτουργούν  «εδικά αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια» για τον σκοπό αυτό.
Η πρακτική της χρησιμοποίησης αυτών των «εργαστηρίων»  σε άλλες χώρες αποδεικνύει  ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν  να λειτουργούν τέτοιου τύπου «ειδικά προγράμματα» σε εγκαταστάσεις  μακριά από το νομικό πλαίσιο της χώρας τους,  πίσω από «κλειστές πόρτες» , υπό την ηγεσία του στρατού ή των μυστικών υπηρεσιών CIA, ( ο επικεφαλής του αμερικανικού εργαστηρίου στο χωριό Alexeevka κοντά στην Τιφλίδα είναι η Anna Zhvania στέλεχος των υπηρεσιών πληροφοριών της Γεωργίας) .
Η στελέχωση τους περιλαμβάνει και αλλοδαπό προσωπικό , συμπεριλαμβανομένης και της  διπλωματικής ασυλίας που δίδεται για ευνόητους λόγους
Το κόστος του κτιριακού  συγκροτήματος στο Αλμάτι  αγγίζει το ποσό των 108 εκατομμυρίων δολαρίων  , σημαντικά υψηλότερο από το κόστος ενός απλού εργαστηρίου που εξειδικεύεται σε θέματα επιδημιών και μόνο. Έτσι πιστοποιείται η  τοποθέτηση πανάκριβου  εξοπλισμού διπλής χρήσης για (ειρηνικούς και στρατιωτικούς σκοπούς)  .
Η εμφάνιση πανάκριβων  αμερικανικών «κλειστών στρατιωτικών εγκαταστάσεων στο έδαφος των κρατών μελών του οργανισμού  CSTO εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα, αναφέρει η Μόσχα που έχει ενοχληθεί σφόδρα από αυτήν την αμερικανική «δραστηριότητα» κοντά στα σύνορα της  .
Σύμφωνα με Ρώσους εμπειρογνώμονες , η δημιουργία των εργαστηρίων  υπο την αιγίδα του Πενταγώνου στα ρωσικά σύνορα απειλεί τη βιολογική ασφάλεια και επιτρέπει στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών να πραγματοποιήσει στο μέλλον επιχειρήσεις βιολογικού πολέμου .!!
Σύμφωνα με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, τα  αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια παρέχουν πρώτον, την δυνατότητα διεξαγωγής στρατιωτικής βιολογικής έρευνας ( συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών στον τομέα των στελεχών διάφορων νόσων  ) εκτός του αμερικανικού εδάφους, χωρίς το φόβο  διαμαρτυριών των αμερικανικών οργανώσεων και πολιτών και εκτός του πλαισίου των αμερικανικών  νόμων .
Δεύτερον, επιτρέπουν την παράκαμψη των διεθνών συμφωνιών , ιδίως της Συμβάσεως του 1972 για τα Βιολογικά και Τοξικά Όπλα ( BTWC ) .
Υπενθυμίζουμε ότι οι Αμερικανοί αποφεύγουν συστηματικά την  δημιουργία ενός μηχανισμού ελέγχου στο πλαίσιο της συμφωνίας BTWC, αρνούμενοι στους Ρώσους εκπροσώπους την επίσκεψη εργαστήρια που βρίσκονται στα εδάφη αυτά, αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα .
Τρίτον, σε τέτοια εργαστήρια βιολογικών ερευνών  μπορούν να δημιουργηθούν παθογόνα στελέχη ιδιαίτερα επικίνδυνων ιών  με στόχο την δημιουργία ενός ιδιαίτερου γονότυπου που θα μπορούσε να  εξαφανίσει τα ζώα ή τον πληθυσμό μιας συγκεκριμένης περιοχής.
Το καλοκαίρι του 2013 , ο τότε επικεφαλής της Rospotrebnadzor Genanti  Onishchenko δήλωσε δημοσίως ότι το αμερικανικό εργαστήριο στη Γεωργία ασχολείται ενεργά με βιολογικά προγράμματα με σκοπό την διενέργεια επίθεσης κατά της Ρωσίας . Ένας άλλος στόχος για τους αμερικανικούς επιστήμονες , στην περιοχή αποτελεί  σίγουρα   το Ιράν .
Τέταρτον , οι Αμερικανοί μπορούν εύκολα να διεξάγουν πειράματα και να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα αυτών, ελέγχοντας παραμέτρους όπως η  παθογένεια , η θνησιμότητα , και άλλες ιδιότητες επιδιορθώνοντας και τελειοποιώντας το «τελικό προϊόν» .
Οι ειδικοί του ρωσικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Μικροβιολογίας του υπουργείου άμυνας δεν αποκλείουν την παραδοχή, σχετικά με την  επιδημία της άτυπης νόσου στη νότια Ρωσία το 2013 ( μηνιγγίτιδα στα παιδιά στην περιοχή Rostov , αφρικανική πανώλη των χοίρων και του αφθώδους πυρετού στο Κουμπάν  στον Βόρειο Καύκασο ) να αποτελούσε «βιολογικό όπλο» που «εκτοξεύθηκε»  σκόπιμα από το εργαστήριο στην Γεωργία.!!
Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιθυμεί να επεκτείνει περαιτέρω την πρόσβαση του μέσω του στρατιωτικού  βιολογικού  προγράμματος , στην ευρύτερη περιοχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, δημιουργώντας « θανατηφόρα  στελέχη μικροοργανισμών» .
Τέλος, μεταξύ άλλων , στόχος των αμερικανών αποτελεί και το ρωσικό επιστημονικό προσωπικό που στελεχώνει τα διάφορα ινστιτούτα της χώρας.
Σύμφωνα με ανοικτές πηγές και πληροφορίες που « απελευθερώνονται» κατά καιρούς  από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ,η όλη διαδικασία «επώασης ιογενών στελεχών επικίνδυνων ασθενειών» σε  πρώην σοβιετικές δημοκρατίες με αντάλλαγμα οικονομική αμερικανική βοήθεια, είχε την έγκριση των κυβερνήσεων  της Ουκρανίας , της Γεωργίας , του Αζερμπαϊτζάν και του Καζακστάν, αγνοώντας ταυτόχρονα  όμως τις ανησυχίες των κατοίκων των χωρών αυτών . Στην περίπτωση του Αζερμπαϊτζάν , το 2005 υλοποιήθηκε  η μεταφορά περισσότερων από 60 δειγμάτων  από επικίνδυνα βακτήρια στο Ιατρικό Κέντρο του Στρατού των ΗΠΑ .
Οι Γερουσιαστές Walter Reed και Richard Lugar , συνέχισαν την απρόσκοπτη  χρηματοδότηση των σχετικών προγραμμάτων του Πενταγώνου, αναφέρουν Ρώσοι ειδικοί επιστήμονες .
Σε γενικές γραμμές , για αρκετές δεκαετίες , οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σχηματίσει ένα εκτεταμένο δίκτυο εργαστηρίων διπλής χρήσης σε διάφορα μέρη του κόσμου ( Ευρώπη, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία ) .
Στον μετασοβιετικό χώρο, τέτοιου τύπου βιολογικά εργαστήρια διαθέτουν οι  Αμερικανοί, στην Ουκρανία, στην Μολδαβία και την Γεωργία και  μικρότερους  σταθμούς που αυτήν την στιγμή εκσυγχρονίζονται,  σε  Αζερμπαϊτζάν και  Ουζμπεκιστάν .!!!!
Το υπό κατασκευή εργαστήριο στο Καζακστάν έχει ονομαστεί από τον  τοπικό Τύπο ως » BioPro » .
Αν οι ανησυχίες σχετικά με την παρουσία εμπειρογνωμόνων από τις ΗΠΑ και των εχθρικών προθέσεων τους αποδειχθούν αληθινές  , η απειλή που θέτει η αμερικανική Βιολογική μονάδα κοντά στα σύνορα με την Ρωσία είναι τεράστια  ,με δεδομένη  την ελεύθερη ανταλλαγή αγαθών μεταξύ της Ρωσίας και του Καζακστάν στο πλαίσιο της Τελωνειακής Ένωσης και της  ανεξέλεγκτης μετανάστευσης του εργατικού δυναμικού και της  εγγύτητας  πιθανών πηγών επικίνδυνων ασθενειών( ιδίως εστίες πανώλης στο Κιργιστάν , από την οποία τον Αύγουστο του 2013, για πρώτη φορά από το 1981 , αρρώστησε και πέθανε ένας έφηβος ) .
Οι απαγορευμένες αμερικανικές δραστηριότητες με βιολογικούς ιούς  υπονομεύουν την ασφάλεια ολόκληρης της Ευρώπης , της Ρωσίας , των Βαλκανίων , απειλώντας  όλον τον κόσμο..

Η NASA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ


Η NASA ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΝΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Οι κάτοικοι της Δήμητρας:
- "Διαβιούν σε μικρές και μεγάλες υπόγειες πόλεις στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Θέλουν να ζήσουν με αυτόν τον τρόπο για να διατηρήσουν την επιφάνεια του παρθένα.
Ζουν σε απόλυτη ηρεμία και είναι μια απλή αγροτική κοινωνία, με εξέλιξη περίπου 50.000 χρόνια πιο μπροστά από τους ανθρώπους της Γης, σε όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του επιπέδου α', είναι δηλ. "αφέντες" της ευαισθητοποίησης και της γνώσης του πνεύματος. Είναι πολύ ζεστοί και γεμάτοι αγάπη, πρόθυμοι να μοιραστούν το μόνο που ξέρουν, τη ζωή με ανθρώπους άλλων κόσμων. Δεν έχουν καμιά γνωστή εμπειρία πολέμου.

Ο χρωματισμός του δέρματος τους είναι πολύ χλωμός, τα μαλλιά τους έχουν ένα φλογερό κόκκινο χρώμα και τα μάτια τους είναι υποκίτρινα / πράσινα με κίτρινες κηλίδες. Τα αυτιά τους είναι κοντά όπως των "Vulcans" στην σειρά "Star Trek". Επειδή είναι χορτοφάγοι είναι πολύ "ελαφριοί" όσον αφορά την πυκνότητα τους και το ύψος τους κυμαίνεται από 3 έως 7 μέτρα. Τα ρούχα τους σχηματίζονται φορώντας διάφορα μεγάλα φύλλα των φυτών που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του πλανήτη τους. Οι άνδρες φορούν ρούχα μέχρι τη μέση τους με παρόμοιο τρόπο που τα φορούσαν οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι, ενώ οι γυναίκες φορούν μακρυά φορέματα που ρέουν μέχρι τους αστραγάλους τους"..

ΔΕΙΤΕ το ΦΟΒΕΡΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ αλήθειας! ΙΔΟΥ γιατί το σήμα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας είναι ΨΕΥΤΙΚΟ! (ΦΩΤΟ)

Ένα φοβερό ντοκουμέντο-έκπληξη αλήθειας, που αποδεικνύει γιατί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος είναι ψεύτικο εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα που δεν είναι η ελληνική σημαία...

Όλοι αυτοί στην ΕΠΟ δεν θέλουν εσκεμμένα να το αποσύρουν και να μην βάλουν το σωστό σήμα-εθνόσημο, γιατί όλοι αυτοί που υποστηρίζουν το ψεύτικο σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος δεν θέλουν το καλό της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων, που δεν θέλουν σκόπιμα την ελληνική σημαία και ότι είναι ελληνικό.

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ένα σύντομο ιστορικό για το πως καθιερώθηκε η ελληνική σημαία.

Ο τύπος και τα χρώματα της Ελληνικής Σημαίας, καθιερώθηκαν τον Ιανουάριο του 1822 στην Α΄ Εθνοσυνέλευση της Επιδαύρου. Το προσωρινό πολίτευμα, που προέκυψε, καθιέρωσε τα χρώματα κυανό και λευκό και ανέθεσε στο Εκτελεστικό Σώμα να προσδιορίσει τη μορφή της.

Στις 15 Μαρτίου 1822 στην Κόρινθο ο Πρόεδρος του Εκτελεστικού Σώματος Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος εκδίδει το Διάταγμα 540 και καθιερώνει 3 είδη ελληνικών σημαιών, δύο για τη θάλασσα (Εθνική Ελληνική Σημαία) και μια σημαία για την ξηρά (Επίσημη Ελληνική Σημαία).

Ο κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Καποδίστριας στις 30 Ιουλίου του 1828, με το Ψήφισμα ΙΒ΄ μετατρέπει τις 2 Εθνικές σημαίες της θάλασσας σε μια και καθιερώνει μια σημαία για το ναυτικό και το εμπορικό ναυτικό την Εθνική Ελληνική Σημαία όπου την καθιερώνει ως την κανονική σημαία του νεοσύστατου ελληνικού κράτους.

Επίσης με τον Νόμο 851/21-12-1978 (ΦΕΚ 233 τ. Α΄) «Περί Εθνικής Σημαίας, των Πολεμικών Σημαιών και του Διακριτικού Σήματος τού Προέδρου τής Δημοκρατίας» το 1978 καταργείται η Επίσημη Ελληνική Σημαία (1822-1978) που αντικαταστάθηκε από την Εθνική Ελληνική Σημαία που είναι η σημερινή ελληνική σημαία που συμβολίζει την ξηρά, την θάλασσα, την θρησκεία και οι 9 παράλληλες γραμμές βγάζουν τις λέξεις «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» που θα δείτε πλήρως παρακάτω.

Τι συμβολίζει η σημερινή ελληνική σημαία

Η ελληνική σημαία που είναι γνωστή και ως Εθνική Ελληνική Σημαία είναι η σημαία σχήματος ορθογωνίου παραλληλογράμμου, έχει τον σταυρό που είναι χρώματος λευκό με τις 9 παράλληλες γραμμές (5 μπλε και 4 άσπρες).

Η ελληνική σημαία συμβολίζει την θρησκεία λόγου του σταυρού με τα τέσσερα τετράγωνα γύρω του, την στεριά και την θάλασσα. Είναι η σημαία που χρησιμοποιεί το ελληνικό κράτος παντού, που τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο μας και στις Εθνικές Εορτές μας.

Οι 9 παράλληλες γραμμές βγάζουν την φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» όπου οι πέντε μπλε βγάζουν την λέξη «Ε-λευ-θε-ρί-α» και οι τέσσερις λευκές βγάζουν την λέξη «ή Θά-να-τος». Επίσης οι 9 γραμμές βγάζουν την λέξη «Ελευθερία» με 9 γράμματα.

Οι 9 παράλληλες γραμμές (5 μπλε γραμμές – 4 λευκές γραμμές) που βγάζουν την φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» που χρησιμοποιούσαν συχνότατα οι αγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης δηλώνοντας την απερίσπαστη προσήλωση και αφοσίωσή τους στην επίτευξη του υψηλότερου των αγαθών, της ελευθερίας, για την απόκτηση της οποίας δεν δέχονταν κανένα απολύτως συμβιβασμό και ήσαν πανέτοιμοι να την αποκτήσουν με όλα τα μέσα, δίνοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για να απαλλαχτούν από την σκλαβιά των Τούρκων Οθωμανών. Επίσης ακόμα παραλλαγή αυτής της εκδοχής φέρει τον αριθμό των γραμμών να αντιστοιχεί στον αριθμό των γραμμάτων της λέξης «Ελευθερία» το υπέρτατο αγαθό για κάθε άνθρωπο, ένα αγαθό για το οποίο οι Έλληνες στο ρου της ιστορίας πάντοτε πολεμούν και χύνουν αίμα για να το αποκτήσουν. H φράση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ» ήταν η επιθυμία των Ελλήνων Αγωνιστών της Επανάστασης του 1821 να υπάρχει στην Εθνική Ελληνική Σημαία με την μορφή των 9 παράλληλων γραμμών μαζί με τον λευκό σταυρό με τα τέσσερα τετράγωνα που συμβολίζουν την πίστη προς τον Θεό, την θρησκεία που είναι η Χριστιανική Ορθοδοξία, επιθυμία που έγινε δεκτή στις Εθνοσυνελεύσεις της Επιδαύρου και της Κορίνθου.

Με όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύεται γιατί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος είναι ψεύτικο:

-Το σήμα που κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών με τις κάθετες γραμμές, που χρησιμοποιείται από την ΕΠΟ στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος από το Μάιο του 1949 μεταπολεμικά (που εξελισσόταν σχεδιαστικά με το πέρασμα των ετών) μέχρι το 2003 (Ελλάς-Βόρειος Ιρλανδία 1-0 στις 11-10-2003) και με νεότερη εκδοχή του σήματος αυτού από τον Φεβρουάριου του 2004 (στο φιλικό αγώνα Ελλάς-Βουλγαρία 2-0 στις 18-2-2004) μέχρι σήμερα είναι ψεύτικο, δεν είναι ελληνική σημαία. Σημαίνει απλά, ότι από το 1949 μέχρι σήμερα, το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην παλιά του εκδοχή του 1949 δεν ήταν ποτέ σωστό, ήταν ένα ψεύτικο σήμα και συμβολίζει το τίποτα, είναι μια σχεδιαστική κακοποίηση της ελληνικής σημαίας.

Επίσης αυτό το ψεύτικο σήμα στην νεότερη εκδοχή του από το Φεβρουάριο του 2004 μέχρι σήμερα αποκαλύπτει από μόνο του πόσο τραγική, πόσο σάπια είναι η ελληνική πραγματικότητα εδώ και πολλά χρόνια μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας (αθλητισμός κυρίως ποδόσφαιρο, πολιτική, ψυχαγωγία, χαμηλή ποιότητα ζωής κλπ), εκφράζει την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, το πεσμένο ηθικό και την χτυπημένη υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων από τις κάθε κυβερνήσεις που είναι εχθρικές κατά των Ελλήνων κάτι που δείχνουν φανερά και ξεκάθαρα οι κάθετες γραμμές που πηγαίνουν προς τα κάτω. Η λέξη «ΕΛΛΑΣ» που είναι σωστή στο σήμα που υπάρχει για να υπενθυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε.

-Αυτοί στην ΕΠΟ (από τις παλαιότερες διοικήσεις μέχρι και την σημερινή διοίκηση) γνωρίζουν άριστα ότι το σήμα αυτό είναι ψεύτικο, δεν είναι το σωστό σήμα-εθνόσημο και κάνουν τα πάντα να μην μπει το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει από τις 4 Νοεμβρίου 2013 σε συγκεκριμένο έγκυρο μπλογκ, γιατί πότε δεν ήθελαν σήμα-εθνόσημο που να είναι πραγματικά η ελληνική σημαία και να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Επίσης γνωρίζουμε κυρίως στο διαδίκτυο πως η προηγούμενη διοίκηση του Γιώργου Σαρρή δεν ήθελε να σκόπιμα να αποσυρθεί το ψεύτικο σήμα ύστερα από διάφορες περίεργες πιέσεις και εμπόδισε να μπει το σωστό κανονικό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία γιατί στην όλοι στην ΕΠΟ και οι γύρω τους, οι άνθρωποι του ελληνικού ποδοσφαίρου, το επιλεγμένο κοινό της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος θίγονται, ενοχλούνται πολύ σε πολύ μεγάλο βαθμό όταν βλέπουν ελληνική σημαία! Υπάρχει η συνέντευξη και μια άσχημη εμπειρία ενός Έλληνα πολίτη με τον πρώην εκπρόσωπου Τύπου της ΕΠΟ για το ψεύτικο σήμα σε εγκυρότατο μπλογκ και θα καταλάβετε πολλά για το πως σκέφτονται, πως λειτουργούν στην ΕΠΟ.

-Αυτοί οι άνθρωποι που υποστηρίζουν «ένθερμα» και χωρίς επιχειρήματα το ψεύτικο σήμα είναι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι συμβολίζει, αλλά αναλώνονται σε φωνές, σε τσαμπουκάδες bullying και σε ψευτο-λεονταρισμούς, που υπάρχει το ψεύτικο σήμα στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Ελλάδος, είναι άνθρωποι που δεν θέλουν να υπάρχει πουθενά η ελληνική σημαία και το ελληνικό στοιχείο. Οι συνειδήσεις, το μυαλό οι ψυχές αυτών των ανθρώπων είναι γεμάτα με άδικο, με άχυρο, με ψέμα και με αλαζονεία. Οι άνθρωποι αυτοί είναι βαλτοί από την ΝΤΠ για να δημιουργούν ρήγματα στην Ελλάς και στους Έλληνες, είναι άνθρωποι που ψηφίζουν πολιτικά κόμματα που είναι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων, θέλουν τον αφελληνισμό και την αλλοίωση του ελληνικού λαού με ξενόφερτα στοιχεία. Αυτοί είναι οι «ένθερμοι» υποστηρικτές του ψεύτικου σήματος της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος.

-Το ψεύτικο σήμα που κοιτά τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών που υπάρχει στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας της Ελλάδος είναι σήμα αφελληνισμού και είναι είναι σχεδιασμένο με αυτόν τον τρόπο εσκεμμένα (δεν γνωρίζουμε αν ο σχεδιαστής-σχεδιαστές είναι ελληνικής ή άλλης καταγωγής που σχεδίασε-σχεδίασαν αυτό το ψεύτικο σήμα) για να μην συμβολίζει την ελληνική σημαία, θέλουν όλοι αυτοί στην ΕΠΟ να έχουν την δική τους σημαία και το δικό τους κοινό γιατί σιχαίνονται την ελληνική σημαία, το ελληνικό στοιχείο και όλους τους Έλληνες.

-Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος κατέκτησε το Euro 2004 στην Πορτογαλία που χαρήκαμε, έφτασε στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας που ήταν μια καλή διάκριση, χαρήκαμε στο παρελθόν για πρώτη φορά που προκρίθηκε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος το 1980 στο Κύπελλο Εθνών της Ιταλίας καθώς και μεγάλες διακρίσεις και ατυχίες του παρελθόντος που δεν μπόρεσε να προκριθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο και σε Κύπελλα Εθνών που είναι γνωστά ως Euro, άλλα ποτέ δεν είχε το σωστό σήμα που να τιμά την ελληνική σημαία γιατί στο παρελθόν όπως και στο παρόν υπάρχει μια αβλεψία σχεδιαστική από την ΕΠΟ και άλλες σκοτεινές δυνάμεις ως προς το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που δεν επιθυμούσαν, που δεν επιθυμούν προφανώς να υπάρχει ως σήμα η ελληνική σημαία και καλλιέργησαν αυτή την νοοτροπία ότι το «χρώμα της φανέλας είναι η ελληνική σημαία» που είναι μια νεοταξική νοοτροπία που όπως αποδεικνύεται έχει καθαρά χαρακτήρα αφελληνισμού εναντίον της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων και να απευθύνεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος σε αυτούς τους επιλεγμένους φιλάθλους που δεν έχουν καμία σχέση με Ελλάς και ούτε αισθάνονται Έλληνες. Αυτά γράφει η ιστορία.

-Εξαιτίας όλων αυτών που θέλουν σκόπιμα αυτό το ψεύτικο σήμα που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών χάθηκαν πολλά έσοδα για την ΕΠΟ που δεν έβαλε έγκυρα το σωστό εθνόσημο με την ελληνική σημαία, θα είχε το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που θα ήταν αντάξιο της φήμης και της ιστορίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος, δεν αποκαταστάθηκε το πληγωμένο κύρος της ΕΠΟ και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος.



-Δικαιώθηκε ξανά και πανηγυρικά ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ και τωρινός Υφυπουργός Τύπου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε κάνει Επερώτηση στις 7 Ιουνίου 2014 προς την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που έκανε σκόπιμα πως δεν άκουσε, δεν είδε και ούτε ποτέ απάντησε γιατί είχε ως προταιραιότητα ότι είναι ελληνικό να ισοπεδώνεται, να καταστρέφεται με μνημόνια-φόρους-χαράτσια, εξόντωση-θανάτωση όλων των Ελλήνων και είχε στόχο την αλλοίωση της ελληνικής σημαίας! Ο Τέρενς Κουίκ ορθώς πρότεινε το σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει στο διαδίκτυο από τις 4 Νοεμβρίου 2013 με την λέξη «ΕΛΛΑΣ» που είναι σωστή στο σωστό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που υπάρχει για να υπενθυμίζει σε ποια χώρα βρισκόμαστε και να αποσυρθεί το ψεύτικο σήμα που κοιτάζει τα παπούτσια των ποδοσφαιριστών που είναι μια σχεδιαστική κακοποίηση της ελληνικής σημαίας.

Η ιστορία τον δικαίωσε ξανά τον Τέρενς Κουίκ και θα τον δικαιώνει για πολλά χρόνια, ενώ η ιστορία θα γράφει με μαύρα γράμματα τους και θα τους στέλνει στον μεγάλο κάλαθο των αχρήστων τους «ένθερμους» υποστηρικτές του ψεύτικου σήματος που δεν είναι ελληνική σημαία. Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδος έπρεπε να είχε αυτό το σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία που πρότεινε σωστά, λογικά και ορθά ο Τέρενς Κουίκ που είναι το κανονικό και σωστό σήμα-εθνόσημο που υπάρχει σε γνωστό εγκυρότατο μπλογκ και υπάρχει και στο διαδίκτυο.

Αυτό είναι ολόκληρο το ντοκουμέντο της αλήθειας που αποδεικνύει γιατί το σήμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδος από το 1949 μέχρι σήμερα είναι ψεύτικο και δεν είναι η ελληνική σημαία.

Επιβάλλεται και πρέπει να μπει το σωστό-σήμα εθνόσημο με την ελληνική σημαία που πρότεινε σωστά και ορθώς ο Τέρενς Κουίκ πριν είναι πια πολύ αργά.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΑΕΡΑΣ








Ομοφυλοφιλικό προϊόν. Προπαγάνδα Εκφυλισμού

Αφού έγινε και ο λαοπρόβλητος «θρίαμβος» κατά τους Ρωμαίους και τα τείχη της πόλης έπεσαν για τους ήρωες της Νέας Τάξης και των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων Ερπετοειδών και στην Αθήνα, όπως ακριβώς ήταν προπαγανδισμένο, μπαίνω στον πειρασμό να κάνω κάποιες σκέψεις και να απαντήσω σε αναγνώστες που με ρωτάτε τι στο καλό τρέχει κι έχουν τέτοια πρεμούρα προβολής και αναγκαστικής, σχεδόν φασιστικής επιβολής με το τρίτο φύλο.
Τρομάζω και μόνο να σκεφτώ τι θα έλεγε άραγε ο Διογένης ο Κυνικός, ή ο Ηράκλειτος, ή ο Πυθαγόρης, ο Δημόκριτος, ή ο Θαλής κλπ αντικρίζοντας αυτήν την κατάντια του ανθρώπινου ζώου.
Απλά Πράγματα. Η συνεχής προβολή των επιλογών και των προτιμήσεων των ομοφυλόφιλων είναι απόλυτα στοχευμένη, προπαγανδιστική και ελεγχόμενα κατευθυνόμενη.
Όπως η τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια ενός μπακάλικου. Αυτό το «προϊόν» που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου και σου πιπιλίζουν το μυαλό καθημερινά, αυτό σου επιβάλλεται, εξαναγκάζοντας ακόμη και παιδιά να το αποδεχτούν, ως φυσιολογικό, λογικό και αναγκαίο. Έτσι αγοράζεις τρόφιμα-σκουπίδια και τα θεωρείς φυσιολογικά. Έτσι πιστεύεις ότι το γάλα και το κρέας είναι τροφή, ενώ είναι καρκίνος. Απλά στο βάλανε στο πάνω ράφι του μπακάλικου και στο έκαναν εμφύτευση μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Όπως και το τσιγάρο, κάποτε σου προπαγάνδιζαν πως είναι καλό και τώρα προπαγανδίζουν πως είναι κακό. Σε έμαθαν να θρωρείς τροφή την coca-cola, την ζάχαρη, το αλεύρι, το αλάτι, αυτοί γελάνε και κονομάνε εις βάρος σου κι ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.
Του Μέλλοντος οι Μέρες στέκονται Μπροστά μας
Αυτή είναι η κοινωνία που σου ετοιμάζουν
Στην  κυβέρνηση της Βραζιλίας προωθούν τον νόμο (τον PLC 122 για την ποινικοποίηση της ομοφοβίας] κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» (homophobia) ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. Είναι πολύ χαρακτηριστική η αφίσα που κυκλοφορεί με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις και τα τρίτα φύλα. Ο νόμος αυτός απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, κακιάς κουβέντας, ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως. ΜΜΕ και blogs θα τίθενται εκτός νόμου.
Όλο αυτό θυμίζει την σίγουρη αρχή που έκαναν οι καλοί χριστιανοί επιβάλλοντας την πίστη και την θρησκεία τους, επί ποινή θανάτου, ειδικά στην Ελλάδα και στην Λατινική Αμερική. Κανονική γενοκτονία που ελάχιστοι τολμούν να καυτηριάσουν. Όσους δολοφόνησαν οι καλοί χριστιανοί στο όνομα του Χριστού και της Αγάπης δεν τους δολοφόνησαν όλοι οι πόλεμοι στον γνωστό και άγνωστο κόσμο, όλα τα χρόνια της ανθρωπότητας μαζί.
Παρόμοια «ατζέντα κατά της ομοφυλόφιλο-φοβίας» επιδιώκουν να επιβληθεί σε άλλες 80 και πλέον χώρες στον κόσμο, κυρίως Αφρική, Καραϊβική, νησιά του Ειρηνικού, οι οποίες αντιστέκονται. Δηλαδή σε ανθρώπους που ζουν φυσιολογικά κι έξω από «τα ράφια του μπακάλικου» των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων.
Η Βραζιλιάνικη Βουλή προωθεί το νομοσχέδιο (PLC) 122/2006 και ζητάει την ποινικοποίηση της προκαταλήψεις που υποκινούνται από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου, εξισώνοντας τους με άλλες προκαταλήψεις που είναι ήδη αντικείμενα του Νόμου 7716/89.  Αυτή η προπαγάνδα εκφυλισμούξεκίνησε στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπως έχει συγγράψει ο πρώην Γερουσιαστής Iara Bernardi και ότι υπήρχε σε επεξεργασία με τον αριθμό 5003/2001. Η διατύπωση που ενέκρινε ήδη προτείνει, εκτός από τις ποινικές κυρώσεις και επιπλέον τιμωρία του αστικού χαρακτήρα για την ομοφοβική προκατάληψη, όπως η απώλεια της θέσης για τους δημοσίους υπαλλήλους, αποκλεισμό για τις συμβάσεις με τη δημόσια διοίκηση, την απαγόρευση της πρόσβασης σε πιστωτικά, δηλ. από τις τράπεζες και την επίσημη σφραγίδα των παροχών φόρου.
Περί του 1969 ο Rockefeller, δήλωνε δημοσίως ότι «στους ομοφυλόφιλους θα δοθεί η άδεια να είναι ομοφυλόφιλοι». Άδεια; Από ποιόν; Μα από την ελίτ του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος (New World System – έτσι έλεγαν τότε την Νέα Τάξη Πραγμάτων). Από τότε, η οικογένεια Rockefeller και πολλά από τα «φιλανθρωπικά» της ιδρύματα, προωθούν όλα τα είδη σεξουαλικής παρεκτροπής για δεκαετίες, τώρα. Με απλά λόγια, η πηγή της δύναμης και της επιρροής του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα, αλλά απ’ έξω: από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα».
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Randy Enge, μία από τις μεγαλύτερες πηγές υποστήριξης του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος και του τρίτου φύλου-ατζέντα είναι οι Coke-Cola, Pepsi, Ford (Globe), General Motors, American Express, Best Buy, Lehman Brothers, Fannie Mae, Mellon Financial, η Shell , Dell, Avon, Estee Lauder, Coors, η General Electric, General Mills, Kraft, Johnson & Johnson, Eli Lilly, Hyatt, State farm, Avis, Starbucks, Subway, Gameboy, Ikea, JC Penney, Sears, το Sam’s Club, Target, Wal-Mart (Pride), Weight Watchers, η IBM, Intell, AT & T, κλπ. κλπ. Ε λοιπόν ξέρουμε σε ποιους ανήκουν και ποιοι τις ελέγχουν.
Σημαντικό ρόλο, φυσικά, παίζει το οργανωμένο έγκλημα, ως λειτουργός της ΝΤΠ, στην υποστήριξη του Ομοφυλοφιλικού Κινήματος. Υπάρχει μια συμβιωτική σχέση μεταξύ των δύο, αφού σε οργανωμένα κατ ευφημισμόν «συνδικάτα του εγκλήματος»  ανήκουν πολλά ομοφυλοφιλικά πολυσύχναστα ιδρύματα όπως π.χ. τα γκέι-μπαρ. Το «οργανωμένο έγκλημα» προμηθεύει ναρκωτικά, πορνογραφία και νέους εκδιδόμενους άνδρες οι οποίοι αποτελούν τη βάση της ομοφυλοφιλικής αντι-κουλτούρας.
Τι κερδίζουν οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος;»
Ένας ολοφάνερος στόχος της είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς αξίες όντων που, εγκλωβισμένα στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν ή προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Έτσι επιτυγχάνεται, πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει και φυσικά Έλεγχος Πληθυσμού. Το τρίτο φύλο αποτελεί, χωρίς να το γνωρίζει ούτε κι έχει την απαιτούμενη ενέργεια για να το αντιληφθεί, έναν μηχανισμό διάλυσης της φυλακής-κοινωνίας όπως την γνωρίζουμε, με τα στραβά και τα καλά της και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανατρέφοντας μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ένας δεύτερος και απείρως σημαντικότερος λόγος που προωθούν την ομοφυλοφιλία είναι η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Αυτή είναι η αγαπημένη τροφή των Τηλεπαθητικών Επικυρίαρχων Ερπετοειδών κάθε φυλής και ράτσας. Η ομοφυλοφιλία είναι η αγαπημένη τους πρακτική, είναι ίδιον της φύσης τους. Αφού γέμισαν το μαντρί των εδαφών τροφής τους με ανθρώπινα πρόβατα, κατά το γνωστό «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» τώρα το να τους μετατρέψουν σε κάτι παρά φύσην είναι απλά η διασκέδαση τους, είναι στην φύση τους αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει.
Γι αυτό εξαφάνισαν τον ΑΙΘΕΡΑ, την ΟΡΓΟΝΗ και τον ΒΙΛΧΕΛΜ ΡΑΙΧ
Ο άνθρωπος με την σπατάλη της ψυχικής ενέργειας μέσα απ’ το σεξ, καταντά να ζει μια ζωή υλιστική, των ενστίκτων, αποκομμένη με τα ανώτερα πεδία στα οποία θα βιώσει το πνεύμα του το πέταγμα της ελευθερίας. Αποκομμένος απ’ τα ανώτερα αυτά πεδία, χάνει τη πραγματική Πηγή της ψυχικής τροφής, την οποία κατόπιν προσπαθεί να πάρει με τους κλασσικούς τρόπους, με πρώτο και καλύτερο το σεξ, τις σχέσεις, τις ηδονές, την κακία, τον θυμό, την κυριαρχικότητα κλπ, έτσι δημιουργείται έτσι ένας φαύλος κύκλος εξάρτησης κι εγκλωβισμού.
Ειδικά στην εποχή μας όπου τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι πλέον άπειρα από τα μέσα ενημέρωσης που βομβαρδίζουν με εικόνες διάφορες, αλλά και από τις λάθος τροφές που προκαλούν τοξίνωση του σώματος με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διογκωμένες ορμές, γίνεται μια άνευ προηγουμένου σπατάλη αιθερικής ενέργειας ειδικά μέσω του σεξ. Το ανθρώπινο ζώο εγκλωβίζεται σε μια ζωή χωρίς ευαισθησία, αρμονία, υγεία ή έμπνευση, ενώ ότι και να δημιουργεί υπό αυτές τις συνθήκες είναι ουσιαστικά νεκρό, ένα κέλυφος, χωρίς ζωοποιό ΑΙΘΕΡΙΚΗ ουσία – είτε πρόκειται για ένα έργο τέχνης, για μουσική, ή για μια επιχείρηση, ή για ένα παιδί, ένα project κλπ.
Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ενέργεια είναι που δίνει ζωή στα δημιουργήματά μας και κάνει τη ζωή μας μαγική. Χωρίς ΑΙΘΕΡΙΚΗ ενέργεια ο άνθρωπος δεν μπορεί να δεχτεί ανώτερες εμπνεύσεις. Στο τρίτο φύλο δεν υπάρχει ψυχή, εδώ καλά καλά σπάνια υπάρχει στα ετερόφυλα, γι’ αυτό είναι τόσο εκφυλισμένες οι τέχνες και τα γράμματα.
Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Wilhelm Reich με τίτλο Die Funktion des orgasmus (1927)  στα ελληνικά «Η Λειτουργία του οργασμού» διάβασε το και σκέψου γιατί θέλουν με τοσο σθένος να το εκφυλίσουν.
[1. Η χαμηλή κοινωνική παραγωγικότητα αυξάνει την σεξουαλική διέγερση. Οι δηλώσεις ανέργων εργατών που έχουν καταδικαστεί σε μεγάλες περιόδους αδράνειας, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Κατά τη περίοδο που είναι άνεργοι υποφέρουν πολύ πιο έντονα από σεξουαλική διέγερση απ’ ότι όταν εργάζονται. Όταν ένα άτομο είναι δεσμευμένο σε έντονη κοινωνική δραστηριότητα, η ενέργεια αποσύρεται από σεξουαλικές ιδέες και φαντασιώσεις. Οι περισσότεροι σεξολόγοι έχουν βγάλει το λανθασμένο συμπέρασμα ότι η εντατική εργασία επιτρέπει σε κάποιον να εγκαταλείψει εξ’ ολοκλήρου την σεξουαλική δραστηριότητα. Ωστόσο, αυτό είναι αλήθεια μόνο σε ορισμένο βαθμό και μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το οποίο ποικίλει από άτομο σε άτομο. Στην πραγματικότητα στην Κλινική Εργασιακών Διαταραχών, το ακριβώς αντίθετο αποδείχτηκε.
2. Η σεξουαλική ικανοποίηση αυξάνει την ικανότητα για εργασία. Αυτή η σχέση μεταξύ ικανοποίησης της μη-εξιδανικευμένης σεξουαλικής ενέργειας και της παραγωγικής εξιδανίκευσης δεν είναι γενικά γνωστή αλλά σίγουρα είναι το πιο σπουδαίο ζήτημα. Επίσης, δεν είναι εύκολα κατανοητό με τη πρώτη ματιά. Μια παρατήρηση η οποία μπορεί να γίνει και να ξαναγίνει είναι ότι κάποιος νιώθει περισσότερη ή λιγότερη απροθυμία να εργαστεί μετά από μη ικανοποιητική συνουσία, ενώ η χαρά στην εργασία ξαφνικά αυξάνει έπειτα από μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.
Το πρώτο φαινόμενο είναι εύκολα κατανοητό, βάση όσων προείπαμε: επειδή η σεξουαλικότητα είναι ανικανοποίητη, το ενδιαφέρον παραμένει αγκιστρωμένο κύρια σε σεξουαλικές ιδέες και παρεμποδίζει την εργασία. Το δεύτερο φαινόμενο μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι, μετά την ικανοποίηση, οι σεξουαλικές ιδέες χάνουν προσωρινά την ενέργεια καθεξής, έτσι η εργασία δεν διαταράσσεται από σεξουαλική ένταση.
Αλλά από που προέρχεται η αύξηση της ικανότητας για εργασία; Εδώ πρέπει να εξετάσουμε τι έχει γίνει η σεξουαλική ενέργεια μετά την επίτευξη της ικανοποίησης. Καταρχήν μετατρέπεται από την κατάσταση της έντασης σε αυτή της χαλάρωσης. Τώρα τί της συμβαίνει; Μια τυπική παρατήρηση μας δίνει την απάντηση. Από απλή φαινομενική οπτική, μετά από μια ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία, μια αυξανόμενη αίσθηση αυτοπεποίθησης μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μια πιο πλήρης αίσθηση δύναμης μπορεί να παρατηρηθεί. Αντιθέτως, μετά από μια μη ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία, οι άνθρωποι παραμένουν πιεσμένοι από στενοχώρια, ανησυχία και μειωμένη αυτοπεποίθηση.
Αυτό επιτρέπει το συμπέρασμα ότι, όταν οι σεξουαλικές ιδέες έχουν ικανοποιηθεί, η ελεύθερη, μη εξιδανικευμένη σεξουαλική ενέργεια μετατρέπεται σε ναρκισιστική libido, δηλαδή, σε μια ποιοτικά διαφορετική κατάσταση. Η αυξημένη αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης προέρχεται από αυτό και είναι η αιτία της αυξημένης παραγωγικότητας. Η σεξουαλική ικανοποίηση λοιπόν, συνεπάγεται ξαλάφρωμα του σεξουαλικού μηχανισμού και ταυτόχρονα ενδυνάμωση του συστήματος εξιδανίκευσης]
Απλά πράγματα, σχεδόν απλοϊκά για όποιον ξέρει που και πως να μελετήσει.
Τώρα το τι κάνεις ΕΣΥ με την δύναμη της ζωής την ΟΡΓΟΝΟΕΝΕΡΓΕΙΑ είναι αυτό που καθορίσει τον κόσμο που ζεις κι αυτόν που αφήνεις στα παιδιά σου.
Μέχρι σήμερα απλά βάζουν τους συστημικούς κόπανους  να μπερδεύουν «την πουτσα με την βούρτσα» μέσα στην άγνοια τους και την βλακεία τους ανακατεύουν ότι να ‘ναι με ότι να ‘ναι, έχοντας πλήρη άγνοια Ελληνικής γλώσσας, ορισμών των λέξεων,  έστω και στα στοιχειώδη – για ενέργειες, μεταφυσική ή φυσική παιδεία δεν το αναφέρω καν-  γνωρίζοντας φυσικά πως ο μαζάνθρωπος δεν έχει γενικές γνώσεις πόσο μάλλον ειδικές, άρα «καταπίνει αμάσητο»  ότι του παρέχουν κι ότι του υποδείξουν οι φοβίες του που τον ελέγχουν.
Η ικανότητα Διαφοροποίησης είναι ίδιον του έμψυχου και ικανού νοητικά ανθρώπου, ο μαζάνθρωπος ανίκανος να διαφοροποιεί απλώς Ομαδοποιεί τα πάντα. Με  έλλειψη παιδείας και γνώσεων είναι ανίκανος να ξεχωρίσει διαφορές και ομοιότητες ανάμεσα σε ένα μήλο κι ένα αυτοκίνητο, πόσο μάλλον ανάμεσα σε ένα μήλο κι ένα αχλάδι.
Αυτό είναι και μια καλή άσκηση για να δεις την πνευματική- νοητική κατάσταση αυτού που σου μιλάει, βάλε τον να βρει Διαφορές και Ομοιότητες ανάμεσα σε ανόμοια και σε ομοειδή πράγματα, καταστάσεις ή ιδιότητες αλλά και να τα συγκρίνει- συσχετίσει. Όπως δεν προσθέτουμε 20 μήλα και 10 αυτοκίνητα, δεν πολλαπλασιάζουμε ή διαιρούμε 10 μήλα από 50 αχλάδια έτσι και δεν συγκρίνουμε ή συσχετίζουμε ανόμοια πράγματα, καταστάσεις ή ιδιότητες. Απλές αρχές μαθηματικών που τα γνωρίζει κι ένα νήπιο μα και φιλοσοφίας αλλά πολύ ψιλά γράμματα για τουςκόπανους.
Αλλωστε οι Ερπετοειδείς Επικυρίαρχοι δεν μπορούν να ελέγξουν ανεξάρτητα όντα ή έστω με βαθμούς ανεξαρτησίας, αλλά μόνο υπάκουα κι «ευτυχισμένα» μαϊμουδάκια, μην ξεχνάμε ότι από τα εδάφη τροφής τους, τρέφονται αιώνες τώρα.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΖΩΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες! Διακόπηκαν οι συνομιλίες - Αποχώρησε η ελληνική αντιπροσωπεία! (UPD)




 
Αποφασισμένη η ελληνική κυβέρνηση να προστατέψει τον ελληνικό λαό από τα μέτρα καταστροφής που θέλουν να του επιβάλλουν οι δανειστές, αποχώρησαν οι κ.κ. Δραγασάκης, Τσακαλώτος και Παππάς από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες με τις συνομιλίες να διακόπτονται αιφνιδίως, λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Κυριακής (ώρα Ελλάδος) με τους εκπροσώπους των θεσμών στις Βρυξέλλες.
 
Αιτία της διακοπής ήταν οι παράλογες απαιτήσεις των δανειστών όπως αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης.
 
Νωρίτερα το Μαξίμου με μια έξυπνη στρατηγική κίνηση έφερε τους δανειστές προ των ευθυνών τους σημειώνοντας με on-paper ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει τις προτάσεις της έγκαιρα (01.06.2015), όπως και δύο επεξεργασμένα κείμενα που αφορούν την βιωσιμότητα του χρέους και το δημοσιονομικό κενό.
 
Tόνισαν μάλιστα ότι η ελληνική αντιπροσωπεία, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες από το Σάββατο, παρέδωσε στους θεσμούς συμπληρωματικές προτάσεις που καλύπτουν πλήρως το δημοσιονομικό κενό και τα πρωτογενή πλεονάσματα.
 
Προτάσεις που ανοίγουν το δρόμο για την τελική συμφωνία που θα καλύπτει τους τρεις πυλώνες – δημοσιονομικό, χρηματοδοτικό και αναπτυξιακό.
 
Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει, σε όλους τους τόνους, ότι δεν θα δεχτεί ποτέ καμία μείωση σε συντάξεις και μισθούς ή αυξήσεις, μέσω του ΦΠΑ, σε προϊόντα πρώτης ανάγκης, όπως για παράδειγμα το ηλεκτρικό ρεύμα. Κανένα υφεσιακό μέτρο που θα υπονομεύει την ανάπτυξη -το πείραμα αρκετά κράτησε, τονίζουν οι ίδιες πηγές και σημειώνουν ότι το ΔΝΤ επιμένει να ζητά περικοπές συντάξεων ύψους 1% του ΑΕΠ, δηλαδή 1,8 δισ. ευρώ το χρόνο! Και άλλο ένα 1% (ακόμα, δηλαδή, 1,8 δισ. ευρώ) από την αύξηση του ΦΠΑ! Μέτρα που αφορούν τα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους και αποδεδειγμένα οδηγούν σε νέο κύκλο ύφεσης.
 
Η αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης παραμένει σε ετοιμότητα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη της αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές.
 
Από την πλευρά του, ο αρθρογράφος των Financial Times, Πίτερ Σπίγκελ, μετέδωσε από τις Βρυξέλλες ότι η σύντομη συνάντηση, κράτησε μόλις 40-45 λεπτά, είναι «κακό σημάδι» και επικαλέστηκε συνομιλία του με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών.
 
«Θα δούμε», λέει ο Σπίγκελ, ήταν η απάντηση του κ. Παππά, όταν τον ρώτησε εάν η σύντομη συνάντηση είναι «κακό σημάδι». «Κι έπειτα χαμογέλασε» περιγράφει ο αρθρογράφος των FT.
 
Προφανώς, η ελληνική αντιπροσωπεία ήταν έτοιμη για αποχώρηση μόλις άκουσε τις εκβιαστικές άκαμπτες απαιτήσεις των δανειστών όποτε και δεν υήρχε λόγος να συνεχιστούν οι συνομιλίες σ' αυτό το στάδιο..
 
Σε δήλωση προέβη ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, που μετέχει στην αντιπροσωπεία της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες. 
 
Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη, η ελληνική πλευρά κατέθεσε τις προτάσεις της, οι οποίες, όπως επισημαίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ανοίγουν το δρόμο για την τελική συμφωνία που θα καλύπτει τους τρεις πυλώνες -δημοσιονομικό, χρηματοδοτικό και αναπτυξιακό. 
 
Ο κ. Δραγασάκης δηλώνει ότι οι θεσμοί επιμένουν σε μειώσεις συντέξεων και μεγάλες αυξήσεις στο ΦΠΑ, ενώ τονίζει ότι "παρά την παραμονή της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, δεν υπήρξε ανταπόκριση από την πλευρά των θεσμών για συζητήσεις σε εκείνο το επίπεδο και με εκείνες τις εξουσιοδοτήσεις που θα επέτρεπαν την επίλυση των θεμάτων που παραμένουν ανοιχτά". 
 
Η πλήρης δήλωση:
 
"Η ελληνική αντιπροσωπεία, που βρίσκεται στις Βρυξέλλες από το Σάββατο, παρέδωσε σήμερα στους θεσμούς συμπληρωματικές προτάσεις όπως είχε συμφωνηθεί, που καλύπτουν πλήρως το δημοσιονομικό κενό και τα πρωτογενή πλεονάσματα. Προτάσεις που ανοίγουν το δρόμο για την τελική συμφωνία που θα καλύπτει τους τρεις πυλώνες -δημοσιονομικό, χρηματοδοτικό και αναπτυξιακό.
 
Οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης καλύπτουν πλήρως το δημοσιονομικό κενό όπως το προσδιορίζουν οι εκπρόσωποι των θεσμών. Ωστόσο, παραμένει η επιμονή τους η κάλυψη του κενού να γίνει αποκλειστικά με περικοπές συντάξεων κατά 1% του ΑΕΠ και από αύξηση του ΦΠΑ επίσης κατά 1% του ΑΕΠ.
 
Παρά την παραμονή της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες δεν υπήρξε ανταπόκριση από την πλευρά των θεσμών για συζητήσεις σε εκείνο το επίπεδο και με εκείνες τις εξουσιοδοτήσεις που θα επέτρεπαν την επίλυση των θεμάτων που παραμένουν ανοιχτά. 
 
Η αντιπροσωπεία της ελληνικής κυβέρνησης παραμένει σε ετοιμότητα για την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη μιας αμοιβαίας επωφελούς συμφωνίας".
 
Το μήνυμα σε όσους εκτός και εντός Ελλάδας ήλπιζαν ή αποσκοπούσαν σε τυχόν ενδοτικότητα της ελληνικής κυβέρνησης στις κόκκινες γραμμές πέρασε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο και πλέον η "μπάλα" είναι στο γήπεδο των δανειστών...ή συμφωνία με βιώσιμη λύση χωρίς εξωφρενικές και παράλογες απαιτήσεις από μια οικονομία και μια χώρα που βρίσκεται στο βούρκο της λιτότητας του μνημονίου 5 χρόνια τώρα ή ρήξη με ότι αυτό συνεπάγεται για την παγκόσμια οικονομία....
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ακαδημαϊκοί προειδοποιούν για την πολιτική περί ιθαγένειας


Δεκάδες καθηγητές Πανεπιστημίου προειδοποιούν για την χαλάρωση των κριτηρίων απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης
Μπορεί να χάνεται ο κόσμος από την σκληρή αντιπαράθεση της Ελληνικής κυβέρνησης με τους απαιτητικούς δανειστές της, μπορεί η χώρα να υποφέρει από υψηλή ανεργία και να κατακλύζεται από ένα υπέρογκο ρεύμα λαθρομετανάστευσης που έχει διαλύσει κάθε υποδομή υποδοχής στα Ελληνικά νησιά του Αιγαίου, μπορεί ακόμα η αγορά να βρίσκεται στο ναδίρ από έλλειψη ρευστότητας, χρηματοδότησης και αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, μπορεί να υπάρχουν πολύ σοβαρές εστίες έντασης με κίνδυνο ανάφλεξης στα σύνορα μας, η Ελληνική Κυβέρνηση όμως, δια της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, φαίνεται πως θεωρεί υψίστης προτεραιότητας την νομοθέτηση πιο χαλαρών κριτηρίων για την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς που βρίσκονται στην Ελλάδα (σχετικό με το θέμα είναι το άρθρο μας 17ης Απριλίου 2015  με τίτλο Λαθρομετανάστευση και Αλλήθωρη Ιδεοληψία).

Ήδη τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής συζήτησαν (και ενέκριναν με τις ψήφους των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – οι ΑΝΕΛ καταψήφισαν) την χαλάρωση των κριτηρίων απόδοσης της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς κάτι που θα οδηγήσει στην απόκτηση Ελληνικής ιθαγένειας από 100.000 έως 200.000 περίπου αλλοδαπούς (παιδιά και ενήλικες) που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα. Ήδη, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου προώθησε το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια προς τελική επεξεργασία και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία αναμένεται να γίνει την εβδομάδα 15-19 Ιουνίου 2015.
Για το πολύ σημαντικό και σοβαρό αυτό θέμα, δεκάδες Καθηγητές Πανεπιστημίων – και όχι μόνο, απέστειλαν ένα τεκμηριωμένο υπόμνημα προς τα μέλη της επιτροπής, εφιστώντας την προσοχή τους στις προϋποθέσεις χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Το κείμενο του υπομνήματος αφορά πλέον και τους βουλευτές όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι οποίοι θα κληθούν να λάβουν θέση κατά την συζήτηση της Ολομέλειας και να αποφασίσουν.
Το κείμενο του υπομνήματος, με τον πλήρη κατάλογο των υπογραφών που το συνοδεύουν, έχει ως εξής:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Πληροφορηθήκαμε ότι συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης με το οποίο ετοιμάζεται η τροποποίηση του κώδικα της ελληνικής ιθαγένειας και προτείνεται η χαλάρωση των κριτηρίων απόδοσης Ελληνικής ιθαγένειας. Καλούμε την Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής να λάβει υπ’ όψιν της ότι οι προτεινόμενοι από το νομοσχέδιο όροι για την απόδοση Ελληνικής ιθαγένειας είναι πολύ χαλαροί σε σχέση με τη νομοθεσία Ευρωπαϊκών και άλλων κρατών, και κανείς δεν υποχρεώνει την Ελλάδα να γίνει από τις πιο ελαστικές χώρες στους όρους που απαιτούνται για την απόκτηση ιθαγένειας. Δεν είναι προς το συμφέρον της μικρής μας χώρας να καταλήξει ‒ ειδικά τώρα που για οικονομικούς λόγους φεύγουν για το εξωτερικό όσοι Έλληνες μπορούν να το κάνουν ‒ να απαρτίζεται από πολίτες με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο από εκείνο των Ελλήνων, οι οποίοι πολίτες ζουν κατ’ ανάγκη στη χώρα μας και όχι επειδή αισθάνονται ότι είναι η δική τους πατρίδα.
Οφείλετε να λάβετε υπ’ όψιν ότι στην απόφαση 60/2013 της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρεται ότι: «ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με την βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).
Συνεπεία των ανωτέρω παραδοχών, πρέπει να γίνει δεκτό ότι ο νομοθέτης, κατά τον καθορισμό των προϋποθέσεων αποκτήσεως της ελληνικής ιθαγενείας από αλλοδαπούς, δύναται μεν, κατ’ απόκλιση από την βασική αρχή του δικαίου της καταγωγής (ius sanguinis) ως αυτόματου τρόπου κτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας, να προβλέψει τρόπους κτήσεως της ιθαγενείας βάσει της αρχής του δικαίου του εδάφους (jus soli) και περαιτέρω, να θεσπίζει για τις περιπτώσεις αυτές και τυπικά κριτήρια, όπως είναι η νόμιμη παραμονή στην χώρα και η διάρκεια αυτής, αλλά θα πρέπει να τα συνδυάζει και με ουσιαστικά κριτήρια, ούτως ώστε να τεκμηριώνεται ο γνήσιος δεσμός του αλλοδαπού προς την ελληνική κοινωνία, δηλαδή η ενσωμάτωσή του σε αυτήν υπό την ανωτέρω εκτεθείσα έννοια».
Θεωρούμε ότι η ύπαρξη ενός Έλληνα γονέως αποτελεί ικανή προϋπόθεση για απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τα τέκνα. Σε περίπτωση τέκνων δύο αλλοδαπών γονέων, θεωρούμε ότι απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας μπορεί να αποδοθεί μόνο σε τέκνα αλλοδαπών γονέων αμφοτέρων μονίμως και νομίμως επί δεκαετία κατοικούντων στην Ελλάδα, διάστημα μέσα στο οποίο γεννήθηκαν τα ίδια, τα οποία κατοικούν και τα ίδια μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, διαθέτουν απολυτήρια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Έτσι τηρείται όσο το δυνατόν περισσότερο η προϋπόθεση του γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό εθνικό κράτος που θέτει η ελληνική νομοθεσία σχετικά με την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.
Σε περιπτώσεις ενηλίκων αιτουμένων την ελληνική ιθαγένεια θεωρούμε ότι αυτή θα μπορούσε να δοθεί σε άτομα κατέχοντα απολυτήριο Δημοτικού, Γυμνασίου-Λυκείου καθώς επίσης και τίτλο σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από ελληνικό ΑΕΙ ή ΤΕΙ προερχόμενα από γονείς διαμένοντες αμφότεροι νομίμως τουλάχιστον δέκα έτη στην Ελλάδα. Θεωρούμε δε, κατά το πρότυπο πληθώρας Ευρωπαϊκών χωρών και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η ορκωμοσία, με την οποία ο υποψήφιος Έλληνας υπήκοος υπόσχεται ότι θα σέβεται τους νόμους και το δημοκρατικό πολίτευμά της και πάντοτε θα λαμβάνει θέση υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αναγκαστικής στράτευσής του προς άμυνα της χώρας έναντι οποιουδήποτε άλλου κράτους.
Οποιαδήποτε συμπεριφορά εναντίον των συμφερόντων της Ελλάδας και του λαού της εκ μέρους ατόμων αλλοδαπής καταγωγής που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια μπορεί να οδηγήσει σε ανάκληση της ιθαγένειας, όπως συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Κατά το πρότυπο του συστήματος της ίδιας χώρας, επίσης, εισηγούμαστε την διεξαγωγή προφορικής εξέτασης ή συνέντευξης σχετικά με την Ελληνική ιστορία, τον πολιτισμό και το Σύνταγμα για όσους αιτούνται την ελληνική ιθαγένεια και πληρούν τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.
ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
  1. Σταύρος Α. Αναγνωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ.
  2. Αντώνιος Ανδρεάτος, Καθηγητής, Σχολή Ικάρων, ΕΛΛΑΣ.
  3. Ιωάννης Αργυρόπουλος, PhD, Διευθυντικό στέλεχος, AT&T Labs, ΗΠΑ.
  4. Βασιλική Αρωνιάδου, Ph.D., Research Associate Professor, Bethesda, Maryland, USA.
  5. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ΕΛΛΑΣ
  6. Νίνα Γκατζούλη, Καθηγήτρια, University of New Hampshire, ΗΠΑ.
  7. Πέτρος Ιωάννου, Καθηγητής, University of Southern California, ΗΠΑ.
  8. Thomais Kakouli-Duarte, PhD, Lecturer, Institute of Technology Carlow, ΙΡΛΑΝΔΙΑ.
  9. Λεωνίδας Κουμάκης, Νομικός, συγγραφέας, ΕΛΛΑΣ.
  10. Ηλίας Κουρούμαλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΕΛΛΑΣ.
  11. Γεώργιος Κυριακού, Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.
  12. Nicholaos L. Moraitis, Ph.D., University of California, ΗΠΑ.
  13. Ναούμ Μπακάλης, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, ΕΛΛΑΣ.
  14. Γιώργος Μπαλόγλου, τ. Αν. καθηγητής, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης, ΕΛΛΑΣ.
  15. George C. Blytas, PhD, University of Wisconsin, HΠA.
  16. Ιωάννης Μπουγάς, PhD, Montreal, ΚΑΝΑΔΑΣ.
  17. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΕΛΛΑΣ.
  18. Γρηγόριος Παπαγιάννης, Dr. Phil., Αν. Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.
  19. Στέφανος Παπακώστας, τ. Καθηγητής Deree College, University of Indianapolis, ΕΛΛΑΣ.
  20. Γιώργος Παύλος, Αν. Καθηγητής, Δ.Π.Θ., ΕΛΛΑΣ.
  21. Ευάγγελος Ρήγος, Mariner Master, BBA, Pace University NY, ΕΛΛΑΣ.
  22. Βιργινία Σιζιόπικου, Αν. Καθηγήτρια, University of Alabama at Birmingham, ΗΠΑ.
  23. Παναγιώτης Γ. Στεργιανόπουλος, Καθηγητής (Ret.), Connecticut State University, ΗΠΑ.
  24. Georgia Triantafillou, Professor, Temple University, ΗΠΑ.
  25. Μαρία Υψηλάντη, Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΚΥΠΡΟΣ.
  26. Νικόλαος Φυτρολάκης, Ομότιμος Καθηγητής Ε.Μ.Π., ΕΛΛΑΣ.
  27. Ιωάννης Χατζόπουλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ΕΛΛΑΣ.
Πηγή Analyst kostasxan.blogspot.com
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/06/blog-post_307.html

Kαλοριφέρ …από το 7000 π.χ

Η πρώτη γνωστή μας μέθοδος κεντρικής θέρμανσης εντοπίστηκε στην προϊστορική «πόλη» Χοιροκοιτία, της Κύπρου. Από το 7000 π.Χ. έκτιζαν κυλινδρικά σπίτια με επίπεδες ή θολωτές στέγες, στις κορφές των οποίων υπήρχε άνοιγμα. Στο δάπεδο, ακριβώς κάτω από το άνοιγμα, υπήρχε η εστία.Τα σπίτια αυτά δεν είχαν εσωτερικούς τοίχους και έτσι η όποια θερμότητα από την κεντρική εστία, μεταδιδόταν σε ολόκληρο το κτίσμα. Οσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ενδοδαπέδια κεντρική θέρμανση εφευρέθηκε πριν από το καλοριφέρ. Η πρώτη είναι ανακάλυψη των Μινωιτών, το δεύτερο των Ρωμαίων.Στα βασιλικά δωμάτια της Κνωσού, κάτω από το δάπεδο, υπήρχαν σωλήνες, μέσα από τις οποίες περνούσε ζεστό νερό και ζέσταινε τους χώρους. Την πανάρχαια πόλη ξέθαψε στα 1900 ο Εβανς κι αυτό σημαίνει ότι δεν ήξερε τις εκεί επιδόσεις ο Σουηδός Μ. Τρίβαλντ, που το 1716 λάνσαρε την ενδοδαπέδια θέρμανση, σε μορφή περίπου όπως είναι σήμερα.Οι Ρωμαίοι
Ούτε οι πλούσιοι Ρωμαίοι γνώριζαν την ενδοδαπέδια θέρμανση. Αυτοί χρησιμοποιούσαν το «υπόκαυστον»: Αναβαν στα υπόγειά τους φωτιά και με ανοιχτούς αγωγούς που περνούσαν μέσα από τους τοίχους, έστελναν ζεστό αέρα και θέρμαιναν τους χώρους.
Οι Βυζαντινοί χρησιμοποιούσαν τα «πυριατήρια», για να θερμαίνουν τα λουτρά των παλατιών τους. Η σύγχρονη κεντρική θέρμανση έπρεπε να περιμένει ως τα τέλη του 19ου αιώνα, όταν πια το πετρέλαιο και ο ηλεκτρισμός βρίσκονταν σε κοινή χρήση: Το πρώτο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για πετρελαιοκαυστήρα δόθηκε μόλις το 1885 αλλά η βασισμένη στο πετρέλαιο κεντρική θέρμανση ξεκίνησε να υιοθετείται από το 1930 κι έπειτα. Είχε προηγηθεί η εφεύρεση του θερμοστάτη. Νωρίτερα, τα σπίτια θερμαίνονταν με την ηλεκτρική θερμάστρα, εφεύρεση του Αμερικανού Γουίλ Χανταγουέι.
Πηγη Έθνος
http://www.ksipnistere.com/2015/06/k-7000.html

Η άγρια φορολογία των Τούρκων: Οι Οθωμανοί φορολογούσαν ακόμη και το μήκος των μαλλιών

Ο Έλληνας είναι τόσο συνηθισμένος στη σκληρή φορολογία όσο και στη φοροδιαφυγή. Άλλωστε επί Τουρκοκρατίας πλήρωνε ακόμη και «τα μαλλιά της κεφαλής του».

Οι εκδοχές για το πώς βγήκε αυτή η έκφραση είναι πολλές και εξίσου πειστικές. Σύμφωνα με
την πρώτη εκδοχή, ο ραγιάς υποχρεωνόταν να πληρώσει ένα ευφάνταστο και υπερβολικό φόρο που σχετιζόταν με το μήκος των μαλλιών του. Όσο μακρύτερα τα μαλλιά, τόσο ψηλότερος λέγεται ότι ήταν ο φόρος. Έτσι συχνά, οι μακρυμάλληδες έπαιρναν τα βουνά για να γλιτώσουν το μαλλί και φυσικά την τσέπη τους.

Ο ιστορικός Χριστόφορος Άγγελος αναφέρει: «Οι επιβληθέντες φόροι ήσαν αναρίθμητοι, αλλά και άνισοι. Εκτός της δεκάτης, του εγγείου και της διακατοχής των ιδιοκτησιών, εκάστη οικογένεια κατέβαλε χωριστά φόρον καπνού, εστίας, δασμόν γάμου, δούλου και δούλης, καταλυμάτων, επαρχιακών εξόδων, καφτανίων, καρφοπετάλλων και άλλων εκτάκτων. Ενώ δε ούτω βαρείς καθ’ ευατούς ήσαν οι επιβληθέντες φόροι, έτι βαρύτερους και αφόρητους καθιστά ο τρόπος της εισπράξεως και η δυναστεία των αποστελλομένων προς τούτο υπαλλήλων ή εκμισθωτών .

Φόρος ωσαύτως ετίθετο επί των ραγιάδων εκείνων οίτινες έτρεφον μακράν κόμην». Από αυτόν τον φόρο βγήκε και η παροιμιώδης φράση «χρωστά τα μαλλιά της κεφαλής του», η οποία χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα.

Η πατριωτική ερμηνεία θέλει τους γενναίους οπλαρχηγούς της επανάστασης, όπως οΚολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης, να έχουν μακριά μαλλιά, ως ένδειξη περιφρόνησης προς τον Οθωμανό δυνάστη, του οποίου αμφισβητούσαν ευθέως την εξουσία.

Μία άλλη εκδοχή σχετίζεται με το είδος του καλύμματος που φορούσαν στο κεφάλι οι Έλληνες επί Τουρκοκρατίας. Τα καπέλα ήταν ελάχιστα και τα φορούσαν οι πολίτες ανάλογα με την τάξη στην οποία ανήκαν.

Δηλαδή, άλλο κάλυμμα είχαν οι άρχοντες, άλλο οι νοικοκύρηδες και άλλο οι χωρικοί.

Έτσι, η φράση «πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας» παραπέμπει στον φόρο που αντιστοιχεί στο κεφάλι του καθενός. Γιατί ο άρχοντας πλήρωνε πολύ μεγαλύτερο ποσό από τον ξωτάρη, που πλήρωνε ελάχιστο και φορούσε το απλό φέσι. Συχνά οι πλούσιοι και οι μεγαλόσχημοι συνδύαζαν το περίτεχνο καπέλο και με ρούχα που υποδήλωναν την ισχυρή οικονομική τους θέση.

Χαρακτηριστική περίπτωση ήταν ο περίφημος «τζουμπές», ένα είδος μανδύα σαν πανωφόρι που φορούσαν οι έμποροι και οι αξιωματούχοι στην Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτό εξακολουθούσε να φορά και στην ελεύθερη Ελλάδα ο πρωθυπουργός Δημήτριος Βούλγαρης, ως ένδειξη κοινωνικής και πολιτικής ισχύος, παρά το γεγονός ότι το ένδυμα παρέπεμπε απευθείας στην Τουρκοκρατία. Γι’ αυτό ο υδραίος πολιτικός απέκτησε το προσωνύμιο ο Τζουμπές.

Η πολιτική του πορεία στιγματίστηκε από σκάνδαλα και πέθανε από κατάθλιψη μετά την απόλυσή του από τον βασιλιά Γεώργιο. Οι Οθωμανοί έμειναν στην εξουσία πολλούς αιώνες και η φορολογία παρουσιάζει διακυμάνσεις, καθώς υπήρξαν καλές και κακές περίοδοι για τους φορολογούμενους. Σε κάθε περίπτωση, με το κατάλληλο μπαξίσι η φοροδιαφυγή ήταν διασφαλισμένη. Και αυτό στην Ελλάδα δεν άλλαξε ποτέ.

[mixanitouxronou.gr]
http://www.ksipnistere.com/2015/06/blog-post_4202.html

ΑΥΤΟ είναι το παρεξηγημένο ΦΡΟΥΤΟ που πρέπει να έχουμε όλοι στο σπίτι μας γιατί έχει 14 απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες!

Είναι ένα άκρως παρεξηγημένο φρούτο ακριβώς επειδή είναι οι περισσότεροι δυσκολεύονται να το καθαρίσουν.

Ο λόγος για το... ρόδι.

Επειδή όμως προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία στην καλή υγεία του οργανισμού και θεωρείται ένα από τα πλέον ενεργειακά φρούτα, δείτε τους λόγους που πρέπει να υπάρχει στο σπίτι σας.

1. Επιβραδύνει τη γήρανση

Περιέχει μεγάλο ποσοστό αντιοξειδωτικών που απομακρύνουν τις ελεύθερες ρίζες από το δέρμα.

2. Προστατεύει τα νεφρά

Νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε έδειξε ότι ένα εκχύλισμα ροδιού προστατεύει τα νεφρά από τις επιβλαβείς τοξίνες .

3. Αναζωογονεί το ήπαρ

Επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο χυμός του ροδιού όχι μόνο προστατεύει το συκώτι αλλά βοηθά στην αναγέννησή του.

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Η βιταμίνη C που περιέχει αποτελεί ασπίδα κατά των ιώσεων και των κρυολογημάτων.

5. Έχει αντιαλλεργική δράση

Τα ρόδια έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ουσίες γνωστές ως πολυφαινόλες που έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν τις βιοχημικές διεργασίες που συνδέονται με αλλεργίες .

6. Αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις

Νέα έρευνα που δημοσιεύεται καταδεικνύει ότι το ρόδι βελτιώνει την ικανότητα του οργανισμού να συνθέσει τη χοληστερόλη και απομακρύνει τις ελεύθερες ρίζες από το αγγειακό σύστημα .

7. Προλαμβάνει τον καρκίνο του προστάτη

Ο χυμός ροδιού και το εκχύλισμά του θωρακίζει τους άντρες έναντι του καρκίνου του προστάτη.

8. Δρα κατά του καρκίνου μαστού

Οι επιστήμονες μελέτησαν τις επιδράσεις του χυμού του ροδιού και τα θρεπτικά συστατικά του κατά του καρκίνου του μαστού και στα δημοσιεύματά τους αναφέρουν ότι η κατανάλωσή τους είναι δυνητικά μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την πρόληψη της εν λόγω μορφής καρκίνου.

9. Δρα προστατευτικά στον καρκίνο του δέρματος

Η κατανάλωση ροδιού συσχετίστηκε με την υποχώρηση των δύο βασικών τύπων καρκίνου του δέρματος: Βασικοκυτταρικό καρκίνωμα και το ακανθοκυτταρικό καρκίνωμα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό δερματολογίας.

10. Προστατεύει το DNA

Τα φυτοθρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά του ροδιού φαίνεται να αλληλεπιδρούν με το γενετικό υλικό του σώματος και να το προστατεύουν.

11. Ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση

Πρώιμη έρευνα διαπίστωσε ότι το εκχύλισμα του ροδιού μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της αύξησης της αρτηριακής πίεσης.

12. Ρυθμίζει το μεταβολικό σύνδρομο

Έρευνες απέδειξαν ότι το ρόδι συμβάλλει στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη, καταπολεμά τη φλεγμονή και βελτιώνει πολλούς άλλους παράγοντες που εμπλέκονται στο μεταβολικό σύνδρομο.

13. Προστατεύει από τη νόσο του Αλτσχάιμερ

Αυτό το φρούτο μπορεί να αποτρέψει ή να επιβραδύνει την εξέλιξη της νόσου, σύμφωνα με πειράματα που έγιναν σε ποντίκια.

14. Προστατεύει από την οστεοαρθρίτιδα

Τα ρόδια έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για την οστεοαρθρίτιδα, καθώς περιέχουν ελλαγικό οξύ και πολυφαινόλες που αποτελούν τα φυτοθρεπτικά συστατικά της επούλωσης των οστών.
 
 
http://www.ksipnistere.com/2015/06/14_13.html

"ΠΟΙΟΣ ΉΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΌΤΑΝ ΨΗΦΊΣΤΗΚΕ Ο ΝΌΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΎΣ ΧΏΡΟΥΣ;"

Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;
Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά; Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες. Αυτός ο νόμος (Ν. 1144/1981) ψηφίστηκε επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Ράλλη, επί Νέας Δημοκρατίας δηλαδή και μετά ακολούθησαν δύο τροποποιήσεις: Ν. 1491/1984, επί Παπανδρέου και Ν. 2946/2001, επί Σημίτη, που εξυπηρετούσαν τα ίδια συμφέροντα με την απαγόρευση της σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους.


Τα διάφορα blogs και sites που δημοσίευσαν ότι απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην Ακρόπολη, ούτε καν μπήκαν στον κόπο να ερευνήσουν τους Νόμους και τις ημερομηνίες, για να δουν ποιες κυβερνήσεις τους ψήφισαν.
Και κάποιοι οπαδοί-πρόβατα της ΝΔ, για να το παίξουν «πατριώτες» και να μη θίξουν το κόμμα τους, βασιζόμενοι στη χρονολογία 1981, ισχυρίζονται ότι ο Νόμος πρωτοψηφίστηκε από την κυβέρνηση της «Αλλαγής» του Ανδρέα Παπανδρέου! Γι” αυτό επιμένουμε, οπαδοί των κομμάτων, ότι θα πρέπει να διαμορφώνετε μόνοι σας τη γνώμη σας κι όχι να δέχεστε ό,τι σας ποτίζουν στο «μαντρί» τους!


Καταλάβατε πόσο εύκολα σας ελέγχουν;

Καταλάβατε πώς καμιά φορά αυτά που σας «περνούν» ως δεδομένα, μπορούν να αντιστραφούν;
Όταν λοιπόν διαβάζετε ειδήσεις, από blogs/sites, καλό είναι να ελέγχετε μόνοι σας αν αληθεύουν και να μη «πέφτετε» εύκολο θύμα της παραπληροφόρησης.
Εμείς διαβάζοντας αρχικά τα άρθρα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σκεφτήκαμε να ερευνήσουμε το θέμα για τους εξής λόγους:
- Οι εκλογές έγιναν στις 18 Οκτωβρίου 1981, προς το τέλος δηλαδή του έτους
- Δεν προλάβαιναν μέχρι τη σταθεροποίηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου να ψηφίσουν το Νόμο
- Ο Γ. Ράλλης έγινε πρωθυπουργός το 1980 για ένα χρόνο
Δείτε παρακάτω το Νόμο 1144/1981 (μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου, πατώντας «Αναζητήσεις» και κατόπιν «Νόμοι και Διατάγματα», δηλαδή ΕΔΩ), με υπογραφές των Υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, στη σελίδα 1030.


Συμπέρασμα (επειδή το νόημα μετράει):

Αυτό το Νόμο τον δημιούργησαν τα δυο μεγάλα προδοτικά κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από κοινού! Λόγω ξένων συμφερόντων, απαγόρευσαν την ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στην ίδια μας την πατρίδα!


Ομάδα Έρευνας Δ & Ε

ΠΗΓΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters