Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χαμός στις Πρέσπες. Δείτε ΤΙ γίνονταν τη στιγμή της Συμφωνίας. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


 

«Μάχες» με χημικά και εκτόξευση αντικειμένων στα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία – Πάνω από 80 πούλμαν έφτασαν στο Πισοδέρι για το συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 11.00 – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εγνατία ΟδόΟι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων υπέγραψαν τη συμφωνία για το ονοματολογικό, ωστόσο την ίδια στιγμή η ένταση παραμένει, μερικά χιλιόμετρα μακρύτερα.

Καταπέλτης ο Αρτέμης Σώρρας κατά όλων αυτών που καπηλεύονται την πατρίδα μας και προσπαθούν να την αφανίσουν από το χάρτη. 27 07 2014


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. (Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2014)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… ! (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)


Βιντεο στο τελος. 
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ Η 13η ΦΥΛΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η 13η ΦΥΛΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ; ΝΑΙ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η 13η ΦΥΛΗ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο Η Ε ΔΕΙΓΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ 01-10-2017


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. 16 Ιουν 2018


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters