Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι πρώτες φωτογραφίες με κίνηση! Δείτε .... Φοβερές !


Οι «cinemagraphs» καθηλώνουν το μάτι
Είναι, σύμφωνα με δικά τους λεγόμενα, «κάτι περισσότερο από φωτογραφία και κάτι λιγότερο από βίντεο». Δυο καλλιτέχνες κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πρώτες φωτογραφίες με κίνηση!
Οι «cinemagraphs», όπως τις αποκαλούν, μοιάζουν με κανονικές φωτογραφίες, όμως στην πραγματικότητα έχουν ένα συγκεκριμένο μέρος το οποίο κινείται και έχει ως σκοπό να καθηλώνει το μάτι.
Σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε μια γεμάτη με κόσμο πλατεία, όπου όλοι μοιάζουν παγωμένοι, ενώ ένας άνδρας που κάθεται στο παγκάκι διαβάζει και γυρίζει κανονικά την σελίδα στην εφημερίδα του.
Σε μια άλλη φωτογραφία, η φωτογράφος Jamie Beck, μια εκ των δυο ανθρώπων που εμπνεύστηκαν αυτά τα πρωτότυπα εφέ, απαθανάτισε μια κοπέλα, τα μαλλιά της οποίας κινούνται στο φύσημα του αέρα.
Η Beck, σε συνεργασία με τον motion graphics artist Kevin Burg, δημιούργησε τις «cinemagraphs» με τη βοήθεια του GIF, παρόμοιο είδος φωτογραφίας με το JPEG, το οποίο δεν είναι φυσικά νέο εύρημα.
Όμως, μόνο τώρα με τη διάδοση του broadband Internet, κατέφεραν να δημιουργήσουν κάτι τόσο εντυπωσιακό. «Με τις cinemagraphs δίνουμε κίνηση σε απλά φωτογραφίες» λέει η Beck.
Η διαδικασία έχει ως εξής: Η Beck τραβάει τις φωτογραφίες και στη συνέχεια ο Burg προσθέτει την κίνηση. Για τις περισσότερες του παίρνει αρκετές ώρες, οι πιο σύνθετες όμως μπορεί να τον κρατήσουν απασχολημένο ακόμα και ολόκληρη μέρα!














 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/05/blog-post_2662.html


Ερχεται Ελληνοαμερικάνικη βοήθεια;

Ο διεθνής διασυρμός της Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες με τίτλους στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες του τύπου: « H Ελλάδα ξεπουλιέται σε εξευτελιστική τιμή» κινητοποίησε το πανίσχυρο ελληνικό οικονομικό λόμπι των ΗΠΑ, που αργοπορημένα σπεύδει τώρα να στηρίξει την ελληνική οικονομία.
Η κίνηση των «ισχυρών Ελλήνων» στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον έχει για πυρήνα της μία τριμελή ομάδα ομογενών ( μεταξύ των οποίων είναι ο.....
πάμπλουτος επιχειρηματίας στο χώρο της Ενέργεια κ Γ. Κατσιματίδης, στενός φίλος του υφυπουργού Πολιτισμού κ.Νηκιτιάδη), η οποία κάνει επαφές με ομογενείς σε όλες τις Πολιτείες της Αμερικής που έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και με τις πολυπληθείς ομογενειακές οργανώσεις ΑΧΕΠΑ, Παμμακεδονική ‘Ενωση, Παγκόσμιο Συμβούλιο Ελληνισμού, κτλ.
Στόχος της κίνησης αυτής είναι σε πρώτη φάση, η έκδοση ενός ομολογιακού δανείου των Ελλήνων της Αμερικής ύψους 15 δις. δολαρίων, που θα διατεθεί αμέσως για μερική κάλυψη των δανειακών αναγκών της Ελλάδας.
Σε 2η φάση, οι μεγάλοι ‘Ελληνες επιχειρηματίες της Αμερικής (κυρίως στον τομέα της Ενέργειας και του Τουρισμού) θα στείλουν ομάδα τεχνοκρατών στην Ελλάδα για αγορές κρατικών ακινήτων και εκτάσεων, αλλά και συμμετοχή στις αποκρατικοποιήσεις ορισμένων ΔΕΚΟ.
Γι’ αυτή την πρωτοβουλία των ισχυρών Ελλήνων της Αμερικής είναι ενημερωμένη η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και η Κομισιόν κι όλοι περιμένουν τις πρώτες κινήσεις των «θείων από την Αμερική».

 OXI ALLO KAPBOYNO
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_1292.html

HAARP: επόμενος ΣΤΟΧΟΣ η ΝΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗ στις ΗΠΑ(;)

Υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP έχει ανοίξει και πάλι και αυτή τη φορά στόχος του είναι η σεισμογενής περιοχή της Νέας Μαδρίτης (Ιντιάνα, Ιλλινόις, Αρκάνσας, Κεντάκυ, Μισσούρι, ή Tennessee) στις ΗΠΑ.
Αν υπάρχουν στον ουρανό λαμπερά σύννεφα, αυτά σηματοδοτούν ότι το HAARP έχει δραστηριοποιηθεί και η ενέργειά του κατευθύνεται μέσα από αυτά σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.
Υπάρχουν πλέον ισχυρά στοιχεία...
που προέρχονται από το μαγνητόμετρο επαγωγής HAARP που δείχνει πολλές διαφορετικές δέσμες που μεταδίδονται στην περιοχή, στο διαπασών.
Τα σήματα αυτά παρατηρήθηκαν στον σεισμό στην Αϊτή, όπου σαράντα ώρες αργότερα υπήρξε ένας καταστροφικός σεισμός. Οι ενδείξεις του επαγωγικού μαγνητόμετρου στην Ιαπωνία προέβλεψαν ένα ανησυχητικό μέλλον που επιβεβαιώθηκε πενήντα πέντε ώρες αργότερα: την πρόσφατη ιαπωνική καταστροφή.
Τώρα τα σήματα αυτά εμφανίζονται και πάλι, μόνο που τώρα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά τα οποία βγαίνουν εκτός κλίμακας. Ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί, αυτή τη φορά θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.
Εάν αυτή η απόπειρα είναι επιτυχής, πολύ σύντομα θα δούμε ένα τεράστιο σεισμό, και είναι αυτονόητο ότι θα είναι στην σεισμογενή περιοχή της Νέας Μαδρίτης.
Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA: Federal Emergency Management Agency) διεξάγει επίσης μια μεγάλη άσκηση μίας εβδομάδας στη περιοχή της Νέας Μαδρίτης που θα προσομοιώνει έναν καταστροφικό σεισμό.
Ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα της FEMA αναφέρει τα ακόλουθα:
«Η λειτουργική άσκηση NLE 11, η οποία θα δημιουργήσει ένα καταστροφικό σεισμό στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα κατά τόπους στα εθνικά περίχωρα της πρωτεύουσας και σε όλη την κεντρική ΗΠΑ. Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν αντικείμενο άσκησης που σταθμίζονται προσεκτικά με τις σημερινές καταστροφικές πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους τις οποίες η  FEMA και οι εταίροι της αντιμετώπισης, έκαναν προσαρμογές για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτά, ανάλογα».
Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι μόλις πριν την 9/11, η κυβέρνηση απλά έτυχε να  διεξάγει ασκήσεις προσομοίωσης για μια παρόμοια επίθεση (σεισμού) στην περιοχή.
Όλα τα σημάδια δείχνουν μια (σεισμικού τύπου) επίθεση στην Νέα Μαδρίτη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.

diadrastiko.blogspot.com
http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/05/haarp.html

Διαβάστε το νόμο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση όπως ψηφίστηκε από την Βουλή στις 24/5/2011

σχόλιο ID-ont: Το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, μετά την κατ'άρθρο ψήφισή του, ψηφίστηκε και στο σύνολό του, οπότε τώρα απομένει να πάρει αριθμό ΦΕΚ για να τεθεί εν ισχύ.

Ουσιαστικά ψηφίστηκε η μισή Κάρτα του Πολίτη και δεν αντέδρασε κανείς επίσημος φορέας, δεν άνοιξε μύτη, δεν ακούστηκε κιχ, κατά το κοινώς λεγόμενο. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν, η μέθοδος της.....
"σαλαμοποίησης" - πρώτα Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, μετά Κάρτα του Πολίτη - αποδεικνύεται άκρως αποτελεσματική για τους κυβερνώντες.

Οι θεσμικοί λοιπόν φορείς, οι καθ'ύλην αρμόδιοι για την προάσπιση των ελευθεριών των πολιτών, φαίνεται πως κοιμούνται τον "ύπνο του δικαίου". Δυστυχώς δεν δείχνουν να "είναι στις επάλξεις". Από την άλλη το "κίνημα των αγανακτισμένων" που βλέπουμε να δημιουργείται, θα εντάξει στις διεκδικήσεις του και θέματα κοινωνικών και άλλων ελευθεριών προτάσσοντας και το σύνθημα "ΟΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη", ή θα περιοριστεί σε υλικές μόνο διεκδικήσεις οι οποίες είναι βεβαίως απαραίτητες, δεν είναι όμως αρκετές για να μιλάμε για Ελεύθερους Έλληνες;

Από την συζήτηση στη Βουλή την 24/5/2011:
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, εισερχόμαστε στην ημερήσια διάταξη της ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Θα γίνει προεκφώνηση των νομοσχεδίων που είναι γραμμένα στην ημερήσια διάταξη. Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ψήφιση στο σύνολο του σχεδίου νόμου: «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις».

Ερωτάται το Σώμα: Γίνεται δεκτό το νομοσχέδιο και στο σύνολο;


ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Δεκτό, δεκτό.

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Κατά πλειοψηφία.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ – ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ: Κατά πλειοψηφία.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό και στο σύνολο κατά πλειοψηφία.


Συνεπώς, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις» έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία σε μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου και έχει ως εξής:
(Να καταχωριστεί το κείμενο του νομοσχεδίου)

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Κύριοι συνάδελφοι, παρακαλώ το Σώμα να εξουσιοδοτήσει το Προεδρείο για την υπ’ ευθύνη του επικύρωση των Πρακτικών ως προς την ψήφιση στο σύνολο του παραπάνω νομοσχεδίου.

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Μάλιστα, μάλιστα.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση): Το Σώμα παρέσχε τη ζητηθείσα εξουσιοδότηση.

Διαβάστε το σχετικό νομοσχέδιο όπως εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Βουλής:


http://id-ont.blogspot.com
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/2452011.html

ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΡΙΝ 2260 ΧΡΟΝΙΑ !!!

Ζωηρή εντύπωση σε όλον τον κόσμο έχει
προκαλέσει η είδηση για την εύρεση του
ανδρικού κρανίου στην **Αρχαία πόλη της
Χίου**.*

*Αναφερόμαστε στο πολύ σημαντικό εύρημα,
κρανίο, στο οποίο υπήρχαν ίχνη **λεπτής
χειρουργικής επέμβασης** που έγινε όμως 250
χρόνια πριν την αρχή της χριστιανικής
χρονολόγησης. **Το έτος 250 π.Χ.
**Συγκεκριμένα βρέθηκε ανδρικό κρανίο με
οπή διαμέτρου 1.62 εκατ. στο αριστερό
βρεγματικό οστό, που δείχνει ότι ο άνδρας
είχε υποστεί λεπτή **εγχείρηση εγκεφάλου**,
γεγονός που επιβεβαιώνει το **υψηλό
επίπεδο της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής**.*
*
Η αναγνώριση του τρυπανισμού οφείλεται
στον ανθρωπολόγο συνεργάτη της Κ'
Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών
Αρχαιοτήτων, κ. Αστέριο Αηδόνη.*
*Το παράξενο είναι ότι τα ελληνικά μέσα
ενημέρωσης έμαθαν την τόσο σημαντική
είδηση από τους Τάιμς του Λονδίνου, όπου
πρωτοδημοσιέυτηκε και έκανε τον γύρο του
κόσμου, το δε υπουργείο Πολιτισμού, μετά
τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα και την
δημοσιοποίηση του από τους Τάιμς του
Λονδίνου, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία
συνιστά να αποφεύγεται να εξαχθεί
συμπέρασμα και οι τόνοι να διατηρούνται
χαμηλοί. Και όμως από όλους αναγνωρίζεται
ότι...

πρόκειται για εύρημα σημαντικό για την
Ιστορία της Ιατρικής και επιβεβαιώνει τα
κείμενα του** Ιπποκράτη**.*
*
Τα ίχνη του κρανιοτρύπανου στο κρανίο του
ηλικίας περίπου 50 ετών άνδρα δείχνουν ότι
το επίπεδο ιατρικής γνώσης ήταν υψηλό, η
δε μακροσκοπική εξέταση έδειξε την
επιβίωση του ανθρώπου εκείνου επί μακρόν
και μετά την επέμβαση. Ο Ανθρωπολόγος
Αστέριος Αηδόνης, που εξέτασε το εύρημα,
το οποίο χρονολογείτε περί το -250 αναφέρει.



greeksurnames.blogspot

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING - ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!!

Στις 14 Σεπτεμβρίου το 1977 στο στρατόπεδο Fort Benning των ΗΠΑ, διεξήχθει μια νυχτερίνη άσκηση προκειμένου να δοκιμαστούν οι επιδόσεις ενός καινούριου όπλου με το όνομα Jaw.  Όταν κατά την διάρκεια της άσκησης κάτι απροσδόκητο συνέβει.












 
Το περιστατικό:
"1300 στρατιώτες με τακτικούς σχηματίσμους προσωμείωνουν το πεδίο της μάχης με αληθινά πυρά όταν ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά φωτεινά άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.  Οι στρατιώτες (πιθανόν και χωρίς εντολή) ανοίγουν πυρ εναντίον τους και από το σενάριο της άσκησης μεταφέρθηκαν σε ανοιχτή μάχη με κάτι άγνωστο ενώ απο το πουθένα, εμφανίζονται  ελικόπτερα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σενάριο της άσκησης.  Με το που έγινε αυτό δόθηκε η εντολή παύση πυρός!"

Το συμβάν είναι γνωστό στους περισσότερους, από τον πρώην στρατιώτη John Vaskez και συγγραφέα του βιβλίου Incident at Fort Benning.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο στρατιώτης κάνει έκληση σε οποιονδήποτε στρατιώτη που συμμετείχε στο περιστατικό να βγεί και να υποστηρίξει την προσπάθεια γνωστοποίησης του συμβάντος.








Όμως τώρα υπάρχει και κάποιος ακόμα που υποστηρίζει αυτήν την ιστορία.  Και μάλιστα δηλώνει πως θα κάνει τρομερές αποκαλύψεις!

Είναι ο Λοχίας James Norton και δηλώνει πως όταν δόθηκε η παύση πυρός αυτός  και η ομάδα του έκπληκτοι και σε κατάσταση σοκ αντίκρυσαν ένα τριγωνικό άγνωστο αεροσκάφος να ίπταται στον ουρανό απο πάνω τους..
Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Λοχίας ήταν πως βρισκόταν κάπου μέσα στο δάσος, ενώ δεν θυμόταν με ποιόν τρόπο είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, ούτε καν πως επέστρεψε πίσω στο στρατόπεδο.. Είχε ένα κάψιμο στο σώμα που δεν γνώριζε απο τι μπορούσε να έχει προέλθει.
Όταν επέστρεψε στο στρατόπεδο διαπίστωσε πως πολλοί στρατιώτες υπέφεραν απο υψηλό πυρετό και από άγνωστη αιτία με τον ίδιο να νοσηλεύεται σοβαρά για δύο ημέρες, ενώ υπήρχαν πολλά κενά στην μνήμη του σχετικά με το τι είχε συμβεί.
Ψάχνοντας απαντήσεις που δεν έβρισκε αποφάσισε να κάνει ύπνωση.  Ύστερα απο μερικές επισκέψεις ανακάλυψε πως τον είχαν απαγάγει και το κάψιμο στο σώμα του οφειλόταν σε δείγματα που του είχαν πάρει αυτά τα άγνωστα όντα..

Μετά το περιστατικό ο στρατός συγκάλυψε το γεγονός ενώ διατάχθηκαν να μην μιλήσει ποτέ κανείς για το γεγονός,  για λόγους εθνικής ασφάλειας.  Το μέρος που διεξήχθει το συμβάν απομονώθηκε, ενώ τα ελικόπτερα που είχαν καταριφθεί δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Τα συντρίμια του εξωγήινου σκάφους μαζεύτηκαν απο δύο αεροσκάφη τα οποία δεν έφεραν κανένα απολύτως διακριτικό, συνηθισμένη τακτική των συγκεκαλυμένων επιχειρήσεων.  Φυσικά δεν τα είχαν ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν.

Ο Λοχίας James Norton επέστρεψε στο σημείο της συντριβής και κατόπιν ελεχγου ανακάλυψε ένα κομμάτι απο το άγνωστο αεροσκάφος!  Το περιγράφει ως μεταλικού χρώματος με άγνωστα ιερογλυφικά επάνω του.. Αυτό το κομμάτι δεν μπορούσες να το κόψεις με πριόνι, δεν μπορούσες να το κάψεις ώστε να λιώσει και ήταν εξαιρετικά εύκαμπτο με αποτέλεσμα όσο και να προσπαθούσες να το λυγίσεις αυτό επέστρεφε στην αρχική του μορφή.   Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει κρατήσει αυτό το εξωγήινο κομμάτι κάπου θαμένο και πως ήρθε η ώρα να το αποκαλύψει στον κόσμο αλλάζοντας τα δεδομένα πέρι ύπαρξης εξωγήινης ζωής!!

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει τις στρατιωτικές αρχές στο Fort Benning,  να εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις αυτών των σκαφών.  Αναπτύσουν  ασύλληπτη ταχύτητα για τα δικά μας δεδομένα που  μετακινούνται σε δύο δευτερόλεπτα από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη!  Πρόσθεσε πως στην συγκεκριμένη στρατιωτική βάση γίνονται κάθε είδους πειράματα συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και χημικών ερευνών.

Περιμένουμε ο ισχυρισμός του Λοχία James Norton να γίνει μια ιστορική αποκάλυψη, θέτοντας νέα δεδομένα περί εξωγήινης ζωής..
Τα συμπεράσματα δικά σας.

worldjudge2012.blogspot.com

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING - ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!!

ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ.. ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ..

Ο Λοχίας James Norton πριν ενάμιση περίπου μήνα αποκάλυψε κάποια σημαντικά στοιχεία για τα περίεργα γεγονότα που είχαν συμβεί το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου το 1977.  Ισχυρίστηκε πως έχει στην κατοχή του κομμάτι από εξωγήινο αεροσκάφος!  Όσοι δεν γνωρίζουν την συγκλονιστική ιστορία οπωσδήποτε να διαβάσουν  το άρθρο που είχαμε γράψει ΕΔΩ.

Στην ραδιοφωνική εκπομπή Kevin Smith Show μετέφερε μια δραματική ιστορία κάποιων προσφάτων γεγονότων  που τον έκαναν να.. "χάσει τον ύπνο του".


Όπως θα παρακολουθήσετε στην εκπομπή ο Λοχίας James Norton αναφέρεται πως:   Ύστερα από νυχτερινή επίσκεψη του λίγες μέρες πριν στο σημείο που είχαν διαδραματιστεί τα γεγονότα στο Fort Benning  και ενώ επέστρεφε με φωτογραφίες και βίντεο που είχε τραβήξει από την περιοχή..  στο αυτοκίνητο του περίμεναν δύο οχήματα της Στρατονομίας όπου διετάχθη να διαγράψει  το καταγεγραμμένο υλικό.  
Στην συνέχεια με συνοδεία τους μεταφέρθηκε στο Κέντρο Διοίκησης του στρατοπέδου και στην συνέχεια ανακρίθηκε. 

Αργότερα του ζητήθηκε από άτομο που του συστήθηκε ως  προϊστάμενος της ΝSA  (National Security Agency - Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) να σταματήσει να ασχολείται με αυτό που κάνει και να μην προβεί σε οποιαδήποτε αποκάλυψη που σχεδιάζει στο μέλλον!!!

Στην συνέχεια συνοδεύτηκε "διακριτικά"ως στο σπίτι του από δύο μαύρα SUV  και μέχρι σήμερα τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση κάνοντας συχνές διελεύσεις γύρω από την οικία του.


Άραγε ποιά θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας;;;



worldjudge2012.blogspot.com

Επιστολή - έκκληση του Χάρρυ Κλυνν στον Σαμαρά


Δεν πρέπει να σε κρίνει ως συνένοχο στο έγκλημα η ιστορία…
Αντώνη Σαμαρά, δεν αρκεί να πεις στον εκδορέα του Ελληνικού λαού, «δεν έχεις τη συναίνεσή μου»…
Οφείλεις να σταματήσεις πάση θυσία τον διαφαινόμενο ολοκληρωτικό όλεθρο.
Οφείλεις να επισκεφτείς, αμέσως μετά το Μαξίμου, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου....
... να τον ενημερώσεις για την καλπάζουσα καταστροφή και αφού τον θέσεις προ των ιστορικών ευθυνών του, να ζητήσεις την άμεση διενέργεια εκλογών για να αποφασίσει ο κυρίαρχος ελληνικός λαός για το παρόν και το μέλλον του.

Διαφορετικά, μόνο ως συνένοχο στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος του Ελληνικού λαού θα σε κρίνει η ιστορία… ότι εγνώριζες και δεν εφρόντισες…


Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης

Πηγή
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/blog-post_9662.html

Την ώρα που έχουν ρουφήξει το μεδούλι του Έλληνα πολίτη και έχουν διαλύσει το "σύμπαν",ο Ραγκούσης φτιάχνει νέες υπηρεσίες εξυπηρέτησης για τους λαθρομετανάστες!


Σε υπηρεσίες «μιας στάσης» σχεδιάζει να μετατρέψει τις Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, το υπουργείο Εσωτερικών με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών.

Παράλληλα θα προχωρήσει στην βελτίωση λειτουργίας των αντίστοιχων Διευθύνσεων των δήμων, των σχετικών με τη χορήγηση αδειών παραμονής ξένων.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση συγκροτείται σχετική επιτροπή, προκειμένου να υποβάλει προτάσεις για το συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών, και τη ρύθμιση όλων των λεπτομερειών για την καθιέρωση των αδειών διαμονής ενιαίου τύπου στους υπηκόους τρίτων χωρών.

Επιπλέον, η επιτροπή αυτή θα σχεδιάσει τις ενέργειες που απαιτούνται για τη μετατροπή των Διευθύνσεων Αλλοδαπών και Μετανάστευσης σε υπηρεσίες μιας στάσης, και τον ανακαθορισμό των υπηρεσιών, στις οποίες κατατίθενται οι αιτήσεις των υπηκόων τρίτων χωρών για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής, η παρακολούθηση και ο έλεγχος της πορείας υλοποίησης της εν λόγω δράσης.


ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/blog-post_8152.html

Τι ακριβώς θα συμβεί, μόλις η Ελλάδα καταρρεύσει;

‘Όταν μιλάμε για τη κρίση στην Ελλάδα, όλοι πλέον γνωρίζουν τα ψέματα των Ευρωπαίων πολιτικών, και των τραπεζών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κατάσταση ελέγχεται.

Στη πραγματικότητα όμως, η Ελλάδα θα καταρρεύσει. Το αν θα καταρρεύσει αύριο (που θα ήταν και η πιο έξυπνη λύση για όλους), ή σε ένα χρόνο (όταν δηλαδή τελειώσουν τα λεφτά της διάσωσης), είναι άσχετο. Το ερώτημα είναι τι θα συμβεί μόλις φτάσουμε σε αυτό το σημείο και αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή πραγματικότητα.

Ιδού μια λίστα του τι πρόκειται να συμβεί, μόλις πτωχεύσει η Ελλάδα:
-Θα χρεοκοπήσουν αμέσως όλες οι ελληνικές τράπεζες.

-Η ελληνική κυβέρνηση θα κρατικοποιήσει όλες τις τράπεζες.

-Για να αποφευχθούν οι διαδηλώσεις των καταθετών στους δρόμους, όπως έγινε το 2002 στην Αργεντινή, με τον πρόεδρο της χώρας να εγκαταλείπει το προεδρικό μέγαρο με ελικόπτερο από τη ταράτσα, η κυβέρνηση θα επιβάλλει απαγόρευση κυκλοφορίας, και ίσως και στρατιωτικό νόμο.

-Η χώρα θα μετατρέψει όλα τα χρέη της σε «Νέες Δραχμές», ή όπως αλλιώς θα ονομάσει το νέο εθνικό της νόμισμα, αφού έτσι κάνουν όλες οι χώρες που κηρύσσουν πτώχευση.

-Η Νέα Δραχμή θα υποτιμηθεί κατά περίπου 30-70% (πιθανόν 50%), μειώνοντας αυτομάτως κατά το αντίστοιχο ποσοστό και όλα τα χρέη της σε ευρώ.

-Οι Ιρλανδοί θα ακολουθήσουν σε μερικές μέρες, αποποιούμενοι των χρεών του τραπεζικού τους συστήματος.

-Η Πορτογαλία θα περιμένει να δει αν υπάρξει χάος στους δρόμους της Ελλάδας, πριν αποφασίσει κι αυτή με τη σειρά της να κηρύξει πτώχευση.

-Ένας αριθμός από γαλλικές και γερμανικές τράπεζες θα υποστεί σημαντικές απώλειες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κεφαλαιακής επάρκειας.

-Η ΕΚΤ θα χρεοκοπήσει, αφού είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένη στο χρέος της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και των ελληνικών και ιρλανδικών τραπεζών.

-Η γαλλική και η γερμανική κυβέρνηση θα συναντηθούν προκειμένου να αποφασίσουν αν θα αναχρηματοδοτήσουν την ΕΚΤ, ή θα της επιτρέψουν να τυπώσει χρήμα για να αντεπεξέλθει. Να σημειωθεί ότι η ΕΚΤ δεν είναι πολύ εκτεθειμένη σε χρέη εκτός ευρώ, οπότε θα μπορούσε κάλλιστα να ανακάμψει αν τυπώσει χρήμα. Κάτι τέτοιο όμως απαγορεύεται ρητά από το ιδρυτικό καταστατικό της. Βέβαια, και η ευρωπαϊκή συνθήκη απαγορεύει τις διασώσεις κρατών μελών, που όμως έγιναν. Επομένως ίσως να ξεπεραστεί και αυτό το εμπόδιο για την ΕΚΤ.

-Η Γαλλία και η Γερμανία θα χρηματοδοτήσουν (ξανά και ξανά) τις τράπεζές τους, αλλά θα συμφωνήσουν επίσης, πως τέλος οι διασώσεις..

-Θα γίνει σφαγή στις αγορές, όσον αφορά στα ισπανικά τραπεζικά ομόλογα, αφού οι επενδυτές που τα έχουν στα χέρια τους θα φοβηθούν για αναγκαστική επιβολή swaps. Και μάλλον θα έχουν δίκιο, αφού οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να διασώσουν τις τράπεζες τους μέσω αυτών ακριβώς των debt-equity swaps.

-Οι κάτοχοι ισπανικών τραπεζικών ομολόγων θα προσφύγουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (και αλλού) στρεφόμενοι εναντίον των ισπανικών τραπεζών, ισχυριζόμενοι ότι παραβιάστηκαν τα δικαιώματά τους. Οι δίκες θα κάνουν χρόνια για να διεξαχθούν, και όταν τελικά γίνουν, κανένας δεν θα ενδιαφέρεται…

Όλοι τότε θα ασχολούνται με τις βρετανικές τράπεζες. Και τότε θα δούμε…

Prison Planet
(απόδοση S.A.)


ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/blog-post_3353.html

Bilderberg - Μετά της 12 Ιουνίου οι εξελίξεις στην Ελλάδα....


Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ πρόκειται να συνεδριάσει στις 12 Ιουνίου στο Grant Hotel Kemprinski στο st Moritz και θα αποφασίσει τι θα γίνει στην Ελλάδα, πως θα πάμε σε χρεοκοπία , τι μορφή θα έχει η χρεοκοπία, πως δεν θα χαθούν τα δις των CDS, πόσο θα μείνει ο Παπανδρέου στην Κυβέρνηση, πως θα δρομολογηθούν οι αλλαγές καθώς και τι θα επιχειρηθεί μετά το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στην Ελλάδα.



Εκείνοι που έχουν επενδύσει στην χρεοκοπία της χώρας, εκτός των ξένων τρωκτικών, υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, εφοπλιστές και συγγενικά πρόσωπα Πολιτικών, είναι εκείνοι που έχουν την δύναμη να ορίζουν και κυβερνήσεις και...πολιτικές.

Υπάρχει εκτίμηση πως πάνω από 700δι θα είναι τα κέρδη που θα προκύψουν από την χρεοκοπία της χώρας, εκτός αν υπάρξουν προηγουμένως εκλογές και μια καινούργια κυβέρνηση προχωρήσει σε μονομερή στάση πληρωμών, έξοδο από την ΟΝΕ και το ευρώ, κήρυξη της χώρας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και άμεση και ξαφνική εθνικοποίηση τραπεζών. Τότε κερδισμένος θα είναι ο λαός και όσοι –ντόπιοι και ξένοι- έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία. Ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του δεν συγκαταλέγονται σ’ αυτού που έχουν επενδύσει στην μη χρεοκοπία.

Μια ξαφνική επαναφορά στην Δραχμή και ξαφνική Εθνικοποίηση Τραπεζών θα σημαίνει ότι καμιά συναλλαγή την επομένη δεν θα γίνεται σε ευρώ. Ότι Ευρω και δολάρια υπάρχουν στα αποθεματικά των Τραπεζών θα αποτελέσουν συνάλλαγμα και οι επιπτώσεις θα έχουν δυσμενή μονομέρεια μόνο σε ξένους τραπεζίτες και ξένους ή ντόπιους επενδυτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό που έχουν επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού κράτους.

Αν μας πιάνει ο πόνος, ας μας πιάσει για εμάς και όχι για τους άλλους. Οι άλλοι ποντάρουν στην δική μας δυστυχία και πτώχευση για να κερδίσουν σε βάρος της χώρας μας.

Ο φτωχός έχει κούτελο, είναι έντιμος. Γι' αυτό και είναι φτωχός.

αυτό είναι την μήνυμα προς την Κυβέρνηση και σε όσους λένε πως θα πληρώσουμε τα δάνεια μέχρις δεκάρα στους δανειστές μας, είτε είναι νόμιμα είτε είναι παράνομα.


agistri-doloma.blogspot.com
 
Πηγή
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/bilderberg-12.html

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ για τα μέλλοντα να συμβούν σε Ελλάδα-Βαλκάνια


Φωνή από το Υπερπέραν…

Ο αείμνηστος Γιάννης Φουράκης (1937-2010) υπήρξε μία θρυλική και πρωτοποριακή μορφή του σύγχρονου ελληνισμού: πρώτος αυτός στην Ελλάδα, ήδη από τη δεκαετία του 1970, έφερε την «επιστημονική φαντασία» στην έρευνα και την αναζήτηση, γι’ αυτό και δίκαια τον αποκάλεσαν Έλληνα «φον Νταίνικεν»....
Πρώτος αυτός μίλησε για την περίφημη «Ομάδα Έψιλον», πολύ προτού κάποιοι άλλοι την εκμεταλλευτούν ως «μόδα».

Θα λέγαμε ακόμη ότι ήταν κι ένας προφήτης του μέλλοντος, αφού τα περισσότερα απ’ όσα προέβλεψε επαληθεύτηκαν με τρόπο εντυπωσιακό.

Μένει όμως να επαληθευτούν κι άλλα, τα σημαντικότερα, που έχουν να κάνουν με το εγγύς μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Ο Φουράκης ήταν πάνω απ’ όλα Πανέλληνας!

Η ψυχή του δονούνταν από τον πλανητικό ελληνισμό και είχε απορρίψει «μετά βδελυγμίας» το σύγχρονο άθλιο κατασκεύασμα του γραικύλικου «Μπουζουκιστάν», αυτού του διεφθαρμένου και σάπιου μορφώματος που εκθέτει και ξεφτιλίζει το ελληνικό πνεύμα…

Και επειδή ακριβώς η σκέψη του ήταν πλανητική (άρα ελληνική!) έβλεπε πράγματα που άλλοι δεν μπορούσαν να δουν ούτε στον ύπνο τους, διάβαζε ακόμα και πίσω από τις «σκιές» των λέξεων, κι έτσι μπορούσε να ερμηνεύει τα πράγματα με σχεδόν απόλυτη στόχευση.

Για τους παραπάνω λόγους ο γράφων τιμάει και αγαπάει τον αθάνατο συναγωνιστή και θα διατηρήσει πάντοτε στη μνήμη του την εμβληματική αυτή μορφή του αιώνιου πανελληνισμού…

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απόψεις του Φουράκη για τα μέλλοντα συμβάντα στη χώρα και την περιοχή μας.

Παραθέτουμε εδώ ένα απόσπασμα από το κλασικό πράγματι έργο του «Τα (προ)μηνύματα των Δελφών», που πρωτοεκδόθηκε το 1989, πλην όμως τα όλα όσα περιγράφει ταιριάζουν περισσότερο με τις μέρες που ζούμε:

«Κάποιαν αυγήν των λίαν προσεχών ετών, οι Πανέλληνες θα ακούσουν και πάλιν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως διεγερτήριον και εξορμητήριον σάλπισμα και τους, εκ του Ελλησπόντου τα ύδατα παφλασμούς, τους προκαλουμένους εκ της προς Κολχίδα πλεούσης Αργούς.

Προτού, όμως έλθη η Ηώς και ακουσθούν το εκ της φόρμιγγος του Ορφέως σάλπισμα και οι εκ της Αργούς παφλασμοί, θα έχουν ΄΄σημάνει οι καμπάνες΄΄. Με τους πρώτους των ήδη ήχους μυριάδες Ελλήνων και Ελληνίδων θα έχουν συναχθή εις την Πλατείαν Συντάγματος των Αθηνών και εις τας πλατείας απασών των πόλεων, κωμοπόλεων και των χωρίων της Ελλάδος.

Κατά την σύναξίν των αυτήν με μίαν στεντορεία φωνή, εξερχομένην εκ των μυχίων της ψυχής των, θα ζητούν και θα απαιτούν:

΄΄Εδώ και τώρα οι προδότες εις την κρεμάλα και επί των απογόνων των αιωνία κατάρα…΄΄

Ενώ η απαίτησις αύτη θα υποβάλλεται εντονότερον εις την Πλατείαν Συντάγματος, θα κατασκευάζωνται πολλαί δεκάδες αγχόναι και θα στήνωνται εντός της Βουλής και του περιβόλου της»!…

Πόσο αλήθεια αρμόζει η παραπάνω συγκλονιστική περιγραφή με τα όλα όσα ζούμε ήδη και, κυρίως, πρόκειται να ζήσουμε στην Ελλάδα το επόμενο χρονικό διάστημα!

Το ξεπουλημένο μεταπολιτευτικό σύστημα, που οδήγησε τη χώρα στην καταστροφή και στη χρεωκοπία, που ετοιμάζεται να εκχωρήσει εθνικά εδάφη προκειμένου να ξεχρεώσουμε τα κλεψιμέικα αθλίων πολιτικάντηδων, που στέρησε το μέλλον από τις νέες γενιές, που βύθισε τον τόπο στην κατάθλιψη και την υπογεννητικότητα, αυτό το άθλιο πολιτικό καθεστώς είναι πια ετοιμόρροπο να καταρρεύσει παταγωδώς και να πάει κυριολεκτικά «στον αγύριστο»!

Πάνδημη θα είναι σύντομα η λαϊκή απαίτηση αυστηρής τιμωρίας των υπεύθυνων, οι οποίοι αντί να χτίσουν μια σωστή κοινοβουλευτική δημοκρατία, με αξιοκρατία, με δικαιοσύνη και με πατριωτισμό, έφτιαξαν ένα απέραντο «διαφθορείο», που αμαύρωσε εντελώς σε διεθνές επίπεδο το ένδοξο όνομα της Ελλάδας!…

Και σε ιδιωτικές του συζητήσεις με φίλους ο αείμνηστος Φουράκης, αυτή η τόσο αγαπητή μας μορφή, προέβλεψε ότι το μεταπολιτευτικό σύστημα έπεται να πεθάνει στη διάρκεια των επόμενων ετών και, επί των ερειπίων του, να οικοδομηθεί ένα πραγματικά ελληνικό πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα, που δεν θα είναι καθόλου ξενόδουλο και θα προσδίδει στον ελληνισμό πλανητικές διαστάσεις!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Φουράκης πίστευε πάντοτε στη μοναδικότητα των Ελλήνων και του ελληνικού έθνους, όχι μόνο για λόγους πολιτικούς και ιστορικούς, αλλά και για λόγους φυλετικούς-βιολογικούς: εντύπωση προκάλεσε κάποτε η εκτίμησή του ότι «άλλο πράγμα είναι ο άνθρωπος και άλλο ο Έλλην», υπονοώντας ότι οι Έλληνες είναι υιοί θεών!…

Η άποψη αυτή του Φουράκη εμπεριέχεται και στη δήλωση του τότε προέδρου της ελληνικής δημοκρατίας, Χρήστου Σαρτζετάκη, το Πάσχα του 1985, ότι «είμεθα έθνος ανάδελφον»…

Για τις βαλκανικές εξελίξεις του κοντινού μας μέλλοντος ο Γιάννης Φουράκης προέβλεψε πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας, με προσωρινά καταστροφικά αποτελέσματα για τον ελληνισμό (κατάληψη από τους Τούρκους και της υπόλοιπης Κύπρου, τουρκική εισβολή σε νησιά του Αιγαίου…), που όμως θα έχει σαν τελική κατάληξη την ολική διάλυση της πολιτικοκρατικής δομής της Τουρκίας!

Αυτό μας θυμίζει και τον Πατροκοσμά τον Αιτωλό, ότι οι Τούρκοι θα προελάσουν ως τα Εξαμίλια, αλλά στο τέλος το 1/3 τους θα εξολοθρευθεί, το άλλο τρίτο τους θα διαφύγει στην Κόκκινη Μηλιά (στα βάθη της Ασίας), ενώ το τελευταίο τρίτο θα επανέλθει στην ελληνορθοδοξία!…

Στο παραπάνω πλαίσιο ο Φουράκης είχε προβλέψει και τη σίγουρη εμπλοκή της Γερμανίας – προς όφελος φυσικά της Τουρκίας – και τον έντονο ανθελληνικό της ρόλο (που και σήμερα, με πρόσχημα την οικονομική κρίση της χώρας μας, δυσφημεί διεθνώς το ελληνικό έθνος…).

Αλλά εκεί όπου ο Φουράκης υπήρξε φοβερά εντυπωσιακός και ενήμερος στην απόκρυφη γεωπολιτική είναι στο θέμα των Χαζάρων, αυτής της «13ης φυλής του Ισραήλ», η οποία χρησιμοποιεί τον ιουδαϊσμό σαν «σκιάχτρο» στην προσπάθειά της να επιβληθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πράγματι, σύμφωνα με το αθέατο πλανητικό παρασκήνιο, πίσω απ’ τη σημερινή συνωμοσία κατά των εθνών – και ειδικότερα κατά του ελληνισμού και της Ορθοδοξίας – κρύβεται αυτό το εξιουδαϊσμένο τουρανομογγολικό φύλο, που (σαν Εσκενάζηδες της Ανατολικής Ευρώπης) κατόρθωσε να κυριαρχήσει στις βασικότερες δομές τόσο του δυτικού όσο και του ανατολικού κόσμου,
προσπαθώντας τώρα να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία του Αντιχρίστου!

Γι’ αυτό και επί Ψυχρού πολέμου ο Φουράκης θεωρούσε ότι αμφότερες οι υπερδυνάμεις ήταν δέσμιες των Χαζάρων (οι ΗΠΑ ως «σιωνιστές» και η ΕΣΣΔ ως «ταλμουδομαρξιστές»…).

Ειδικά για τα Βαλκάνια ο μεγάλος αυτός Κρητικός (ή Ετεοκρής, όπως αρεσκόταν να τον αποκαλούν) πίστευε κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τα συμπεράσματα της απόκρυφης γεωπολιτικής: ότι πίσω από τον, αμφιβόλου προέλευσης, λαό των Κοσοβάρων κρύβονται στην πραγματικότητα οι… Χαζάροι!

Όντως, η ιστορία έχει καταγράψει την άλλοτε μετοίκηση των Χαζάρων από τις περιοχές του Βόλγα και της Υπερκαυκασίας στο κέντρο των Βαλκανίων, με συνέπεια η καθαρά σερβική (και μήτρα του σερβικού έθνους) επαρχία του Κοσσυφοπεδίου να περιπέσει πια εξολοκλήρου στα χέρια των – φυλετικά μη Αλβανών! – Χαζάρων-Κοσοβάρων!…

Πίσω απ’ τον ανελέητο βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999 από τις ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις κρυβόταν η τεράστια ισχύς του αόρατου παγκόσμιου οικονομικού δικτύου των Χαζάρων και όχι οι (ανύπαρκτοι πλέον ως αυτοτελής εθνότητα) Εβραίοι της εποχής του Μωϋσή ή του Χριστού!…

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκείνο για το οποίο ο Φουράκης κατηγορήθηκε αμείλικτα από τους άσχετους, δηλ. η ύπαρξη ή όχι της «Ομάδας Έψιλον», κάθε άλλο παρά φαντασίωση του μεγάλου αυτού Έλληνα υπήρξε!

Αποκαλύπτουμε για πρώτη φορά εδώ δημόσια ότι κάποτε στα υπόψη του γράφοντος είχαν υποπέσει ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ αναφορές προσώπων του διεθνούς παρασκηνίου, τα οποία αναζητούσαν κάθε τι που είχε σχέση μ’ αυτή τη μυστική οργάνωση των Πανελλήνων!!!

Οι ξένοι αυτοί παράγοντες ήταν 100% σίγουροι για την ύπαρξη της νέας αυτής «Φιλικής Εταιρείας» και προσπαθούσαν να τη νοθεύσουν και καταστρέψουν… Άρα ο Φουράκης, όταν μιλούσε για την «Ομάδα Έψιλον», ήξερε πολύ καλά τι έλεγε!…

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

elora

ΠΗΓΗ
http://helleniclegion.blogspot.com/2011/05/blog-post_4013.html#more
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters