Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Οι Τούρκοι απαιτούν αποστρατικοποίηση νησιών: «Παράνομες οι ασκήσεις στη Χίο»! – «Η Ελλάδα παραβιάζει την Συνθήκη της Λωζάνης»

Που το πάνε οι Τούρκοι; Για άλλη μία φορά αμφισβητούν την Συνθήκη της Λωζάνης και μας κατηγορούν ότι την παραβιάζουμε!

Έτσι λοιπόν, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΑΜ με το όνομα Ali Akbar Ertürk, μας «εγκαλεί» για την υλοποίηση βολών από βαρέα όπλα σε πεδίο βολής της  Χίου.

Μπορεί να ψαχνόταν. Γιατί δεν του ρίχνατε ένα στα γρήγορα να ηρεμήσει.

Το είδαμε κι αυτό:
Ο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» δήμαρχος Μαραθώνα σταμάτησε τη μαύρη λίμο του μέσα στη διαδρομή του Μαραθωνιου παρενοχλώντας τους δρομείς!

Φτάνοντας με την κουστωδία του-άλλα δυο αυτοκίνητα- σταμάτησε μέσα στη διαδρομή, ενώ οι δρομείς τον κοιτούσαν με εκνευρισμό και φυσικά απίστευτη έκπληξη (φωτό).

«Σοκ και δέος» στις τράπεζες: 8.000 εργαζόμενοι στην έξοδο, κλείνουν 800 καταστήματα


Ζοφερό διαγράφεται το μέλλον για τους εργαζόμενους στις τράπεζες, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα περισσότεροι από 8.000 τραπεζοϋπάλληλοι και να κλείσουν 800 καταστήματα.

Πιο αναλυτικά, ο SSM (Ενιαίος Μηχανισµός Εποπτείας) συνεχίζει διαρκώς να υπενθυµίζει στις συστηµικές τράπεζες ότι πρέπει να προχωρήσουν και µάλιστα σύντοµα σε δραστικές περικοπές στα κόστη, όπως αναφέρει η Ημερησία, που κυκλοφόρησε με το Έθνος.

Πενήντα αναρχικοί ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών – «Θα σας σφάξουμε» – Καμία σύλληψη!



Κάνουν ότι θέλουν Ρουβίκωνες και αναρχικοί ξεφτιλίζοντας το Ελληνικό κράτος. Αστυνομικοί δέχονται συνεχώς επιθέσεις, με την Κυβέρνηση να έχει δώσει εντολή να μην γίνονται συλλήψεις!

Επίθεση από τουλάχιστον 50 μέλη αναρχικών ομάδων δέχθηκαν, όπως αναφέρουν, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον αύλειο χώρο του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Είχε μόλις ολοκληρωθεί δικαστική υπόθεση που αφορούσε παλαιότερη μοτοπορεία αναρχικών με μάρτυρες τους αστυνομικούς.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.... ΔΕΝΔΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΕΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ;;;;;;;;....!!!!!!!!!!



Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters