Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ήχος Ταχύτερος από το Φώς !!!

Θα απλοποιήσω όσο γίνεται τα επιστημονικά στοιχεία για να είναι κατανοητά. Σημασία έχει να καταλάβετε ότι ο κόσμος δεν είναι όπως επίσημα μας λένε ! Αν καταλάβετε αυτό, θα μπορέσετε να πάψετε να τα παίρνετε όλα της μετρητοίς και θα μπορέσετε να κάνετε το βήμα να απελευθερωθείτε, γινόμενοι πολεμιστές, ελεύθεροι άνθρωποι.
Όμως για να έχετε την δυνατότητα να το καταλάβετε, όσο τρελό και να σας φαίνετε πρέπει να έχετε Ψυχή, και επιπλέον να μην ομαδοποιείστε σε πρόβατα (πολιτικά, θρησκευτικά, αθλητικά κλπ) !
Επισήμως η ταχύτητα του ήχου είναι 340m/s (μέτρα ανά δευτερόλεπτο) και του φωτός 300.000.000m/s.
2
Σε αυτό το σχεδιάγραμμα τεστ του ακουστικού συστήματος,
οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν
ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός σε ομάδες ηχητικών κυμάτων,
καθώς και αρνητικές ομάδες ταχυτήτων του ήχου.
Στην τελευταία περίπτωση, η κορυφή του παλμού εξόδου ταξιδεύοντας μέσα από το φίλτρο βρόχου ενεργοποίησε το φίλτρο πριν η κορυφή του παλμού εισόδου να φτάσει στην αρχή του φίλτρου.
1.2
Το διάγραμμα είναι του Bill Robertson . Για πρώτη φορά οι επιστήμονες απέδειξαν πειραματικά ότι  οι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C.
Η ομάδα του Dr William Robertson από το Middle Tennessee State University επίσης απέδειξε ότι η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.
Η ιστοσελίδα του Dr William Robertson είναι
Και το βίντεο που τα βλέπετε αυτά ζωντανά :





απέδειξαν πειραματικά ότι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C. …η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική.5
Το πείραμα έγινε με την βοήθεια δύο φοιτητών, ένα καθηγητή γυμνασίου και δύο μαθητές γυμνασίου. Έλαβαν χρηματοδότηση από την υποτροφία NSF STEP (Science, technology, engineering, math Talent Enhancement Program).
Ακριβώς όπως γίνεται και εδώ, όταν οι φοιτητές δεν έχουν πολιτικές ή φεστιβαλικές υποχρεώσεις, καταλήψεις κλπ και οι καθηγητές έχουν διάλειμμα από την αρχηγική φαγωμάρα μεταξύ τους και τις ενασχολήσεις με την εταιρία που ανήκουν.
3
Μετά αναρωτιέσαι πως επιτυγχάνουν να έχουν Υπέρ-Τεχνολογίες ???
Αλλά ξέχασα θα τις αντιμετωπίσουμε με την Ελληνική μαγκιά, μεταξύ φραπέ, τσίπουρου, φωτεινών Ελ, Ανδρομέδιων, Ε, Ολύμπιων συμμάχων από το Διάστημα και με την βοήθεια από τις Τήλε-Περσόνες και τα Τουρκικά σήριαλ, την Σεχραζάτ και τα τσιφτετέλια !!!.
Πέτα την τηλεόραση και άρχισε να χρησιμοποιείς τον Νου σου.


4
8
Πυθαγόρης Ο Σάμιος
Εντόπισε τα αρμονικά μουσικά διαστήματα. Εισήγαγε στη φιλοσοφία την αντίληψη των δυο κόσμων, της Νόησης και της Αίσθησης. Έψαξε την ουσία των πραγμάτων στους αριθμούς. Δημιούργησε και γέμισε με νόημα τις λέξεις, φιλοσοφία και κόσμος.
Οι αριθμοί είναι αυτή η ίδια η ουσία του κόσμου και όχι απλώς σύμβολα ποσοτικών σχέσεων, γι’ αυτό και είναι ιεροί.
Η μονάδα (1) συμβολίζει το πνεύμα, τη δύναμη εκείνη από την οποία προέρχεται το παν. Η δυάδα (2) δείχνει τις δύο μορφές της ύλης – Γη και Νερό. Η τριάδα (3) φανερώνει το χρόνο στις τρεις του διαστάσεις – παρόν, παρελθόν, μέλλον κ.ο.κ.
Η κατανόηση των κοσμικών φαινομένων ήταν δυνατή με τη αριθμολογία, τη γεωμετρία και τη μουσική. Κατά το Διογένη το Λαέρτιο ο Πυθαγόρας θεωρούσε ως αρχή όλων των πραγμάτων τη μονάδα. Από τη μονάδα προερχόταν η αόριστη δυάδα με την εκδήλωση της μονάδας και ως ύλης. Από τη μονάδα και την αόριστη δυάδα γίνονταν οι αριθμοί. Από τους αριθμούς τα σημεία. Από αυτά οι γραμμές, από τις οποίες σχηματίζονται τα επίπεδα, και από αυτά τα στερεά.
Από τα τελευταία τα αισθητά σώματα, με τα τέσσερα στοιχεία φωτιά, νερό, γη, αέρας που μεταβάλλονται και που με την αλλαγή τους γίνεται ο κόσμος έμψυχος, νοερός, σφαιροειδής, που περιέχει στο μέσο του τη Γη». Έλεγαν επίσης ότι  η Γη στρέφεται γύρω από τον άξονά της και ταυτόχρονα γύρω από τον Ήλιο.
Η ταχύτατη κίνηση όλων των ουράνιων σφαιρών δημιουργεί ήχους και οι τελευταίοι την αρμονία. Αρμονία επίσης για το σώμα είναι η ψυχή, η οποία διατηρεί κάποια συμμετρία ανάμεσα στο υλικό και το πνευματικό στοιχείο του ανθρώπου. Η ψυχή έχει τις ιδιότητες της ταυτότητας, της ετερότητας, της στάσης και της κίνησης (τετρακτύς)
Μια Πολύ Σημαντική Σημείωση Πυθαγόρειας Διδαχής
Δεν είναι δίκαιον να προσφέρεται, σε όποιους κατά τύχη συναντούν, αυτά που με τόσους αγώνες και σπουδή απεκτήθησαν, όπως ούτε τα μυστήρια των Ελευσίνιων Θεών αποκαλύπτονται σε αμύητους. Ισόποσα άδικοι και ασεβείς είναι εκείνοι που το πράττουν.
Χρειάζεται χρόνος για να απορριφθούν οι ηθικοί ρύποι που είχαν εισχωρήσει εντός των απαίδευτων ψυχών, μέχρι να καταστούν μετά από πολλά έτη ικανές προς αποδοχή των Πυθαγορείων διδαγμάτων.
Πρέπει με φωτιά και με σίδερο και με κάθε άλλη μέθοδο να καθαρίσουν οι αφύσικες και βαθιά ριζωμένες επιθυμίες, πάθη και κακές έξεις και αφού η ψυχή απαλλαχθεί από όλα εκείνα τα κακά, τότε μόνο είναι δυνατόν να φυτευτεί κάτι χρήσιμο εντός της και να παιδαγωγηθεί.
Η καλλιέργεια της ψυχής είναι άκρως απαραίτητη πριν δεχθεί τους λόγους της φιλοσοφίας.
miastala_thumb
O Κώδικας του Πλάτωνα
Ο Πλάτων ήταν ο Μορίς Μπορ  της Χρυσής Εποχής στην Ελλάδα και το έργο του ίδρυσαν τον δυτικό πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα ευρήματα ο Dr Jay Kennedy θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία των απαρχών της δυτικής σκέψης. Ο Δρ Kennedy, του οποίου τα πορίσματα έχουν δημοσιευθεί στην έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα Apeiron, αποκαλύπτει ότι…
ο Πλάτων χρησιμοποίησε μια μορφοδιάταξη των συμβόλων, που κληρονόμησε από τους αρχαίους οπαδούς του Πυθαγόρα, για να δώσει στα βιβλία του μια μουσική δομή. Έναν αιώνα νωρίτερα, ο Πυθαγόρας είχε διακηρύξει ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, μια «αρμονία των σφαιρών». Ο Πλάτων μιμούνταν αυτήν την κρυφή μουσική στα βιβλία του.
Ο Δρ Kennedy, ένας ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής, λέει:
«Όπως διαβάζουμε τα βιβλία του, τα συναισθήματά μας, ακολουθούν τα σκαμπανεβάσματα της μουσικής κλίμακας. Ο Πλάτωνας παίζει τους αναγνώστες του, όπως τα μουσικά όργανα.»
Ωστόσο ο Πλάτων δεν σχεδίασε την κρυπτογράφηση του καθαρά για διασκέδαση – ήταν για τη δική του ασφάλεια. οι ιδέες του Πλάτωνα ήταν μια επικίνδυνη απειλή για την Ελληνική θρησκεία. Είπε ότι
..οι μαθηματικοί νόμοι και όχι οι Θεοί ελέγχουν το σύμπαν.
Αν είσαι Αγανακτισμένος-σχιζοφρενής, τι περιμένεις να καταλάβεις;

http://miastala.com/s/archives/19738

Ο Παπανδρέου αρνείται να κάνει εκλογές, λες και είναι στο χέρι του

Με τη φράση «οι πολίτες θέλουν να δουν αλλαγές και όχι εκλογές», ο Γιώργος Παπανδρέου προσπαθεί να βάλει τέλος στη συζήτηση περί πρόωρων εκλογών. Αυθαίρετα και αυταρχικά επικαλείται στην εν λόγω δήλωση τους πολίτες, λες και έχει «ακούσει» ποτέ του το λαό. Εάν μας άκουγε, εμάς τους πολίτες, ή έπρεπε να ακολουθήσει εντελώς άλλη πολιτική ή να σηκωθεί και να φύγει....
Βεβαίως, ας μη ξεχνάμε, ότι ο Παπανδρέου παριστάνει τον… σωτήρα μας (βοήθειά μας) και ως σωτήρας εκφράζει το λαό καλύτερα από τον ίδιο το λαό!
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News ξεκαθαρίζει πως θα «τιμήσει στο έπακρο την εντολή που έχουν δώσει οι Έλληνες πολίτες καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές». Με άλλα λόγια μας λέει ότι πρέπει να τον ανεχτούμε για ακόμα δύο χρόνια, επειδή έτσι θέλει αυτός. Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πατώσει στις δημοσκοπήσεις και φλερτάρει με το 15%, δεν φαίνεται να «ενοχλεί» τις δημοκρατικές του «ευαισθησίες». Aς μη λησμονεί ο Γιώργος, ότι πριν ενάμιση μήνα παραιτήθηκε και μετά ξεπαραιτήθηκε. Και αυτό συνέβη λόγω της κοινωνικής οργής. Ας μην παριστάνει λοιπόν ότι είναι στο χέρι του το πόσο θα παραμείνει στη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί δεν είναι. Ας μη ξεχνάει ότι στη δημοκρατία τον τελευταίο λόγο έχει ο κυρίαρχος λαός, όχι κάποιος πρίγκιψ με την αυλή του. Εκτός εάν ο πρωθυπουργός έχει ξεχάσει, από τις τόσες φορές που έχει παραβιαστεί, ότι ακόμα τυπικά σε αυτή τη χώρα υπάρχει Σύνταγμα που ορίζει το λαό ως κυρίαρχο και όχι εκείνον.
Και κάτι ακόμα: οι πρόωρες εκλογές ποτέ δεν ανακοινώνονται και συνήθως διαψεύδονται μέχρι και την προκήρυξή τους.
Οπότε μην λαμβάνετε και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα του Γιώργου. Εξάλλου τι απ’ όλα που έχει πει έχει τηρήσει;
ΠΗΓΗ: tsantiri
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_6061.html

H μεγάλη νίκη του Παπανδρέου..

..ενάντια στους εξεγερμένους πολίτες!!!!!!
Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη νίκη τού πρωθυπουργού της χώρας που θα μείνει στην ιστορία. Η πρώτη του ήταν Η ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ!!!!! Κι αν νομίζεις ότι το πιστεύει μόνο ο ίδιος, επειδή (πάλι νομίζεις) η χώρα ολόκληρη καπνίζει παντού, απατάσαι, δεν καμαρώνει μόνος του, του έχει απονεμηθεί και βραβείο!! Για του λόγου το αληθές:..
 http://www.nosmoke.gr/el/smokingandconsequences/articlesaboutsmoking/452-vraveushpro8upourgou.html.
Ε, δεν γίνεται να τον αφήσουμε αβράβευτο και για την νέα μνημειώδη νίκη του. Για την πάταξη λοιπόν των εξεγερμένων πολιτών θα βραβευθεί λίαν συντόμως (φτάνει ο "καυτός" Σεπτέμβρης -καυτός εννοώντας σέξι) στη ΔΕΘ. Με όλες τις δόξες και τις τιμές.. 
Το δίκαιο όμως το γνωρίζει και δεν θέλει να πάρει μόνος του όλη τη δόξα. Για να μοιραστούν λοιπόν το τρόπαιο, που πραγματικά ισάξια το δικαιούνται, παίρνει μαζί του και όλη την ΕΛ.ΑΣ. (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/214743/oli-i-elas-paei-sti-thessaloniki/).

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Για τον μήνα Σεπτέμβρη, δεν υπάρχει ωραιότερος τουριστικός προορισμός από την Θεσσαλονίκη.. Ειδικά στις αρχές του μήνα, 9 με 11, που πέφτει και Σαββατοκύριακο, η Θεσσαλονίκη είναι όλα τα λεφτά. Μην το εκλάβεις ως προτροπή, είναι μία αδιαμφισβήτητη αλήθεια: http://www.greek-tourism.gr/thessaloniki/index.htm Η Θεσσαλονίκη έχει ωραιότατες δύσεις ηλίου, κυρίως το φθινόπωρο
.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/h_20.html

Γιατί κρύβουν τήν ἀλήθεια ἀπό τούς Ἕλληνες (καί ὄχι μόνο);

Τό θέμα εἶναι παλαιό ἀλλά γι΄ αὐτό ἔχει περισσότερο ἐνδιαφέρον!                                                                                                              Εἶναι γνωστό πλέον, ὅτι ἀκόμη καί οἱ πυραμίδες – γιά τίς ὁποῖες μαθαίναμε στήν Ἱστορία, ὅτι τίς ἔχτισαν οἱ ἀρχαῖοι Αἰγύπτιοι – οἱ πρῶτοι πού τίς ἐδημιούργησαν ἦσαν οἱ Ἀρχαῖοι Ἕλληνες. (εἶχαν ἄλλη χρησιμότητα, βεβαίως. Οἱ πρόγονοι μας δέν ἠσχολοῦντο τόσο πολύ μέ τούς νεκρούς). Ἔχουμε δημοσιεύσει καί σχετικό ἄρθρο. Δέν εἶναι, ὅμως, μόνον αὐτό: Ὁ Ἄρης Πουλιανός; Τί ἔγινε; Ὑπερέβη τά 80 καί «δέν θά μᾶς ἀπασχολήσει γιά πολύ, ἀκόμη;». Ξανακούστηκε κάτι γι΄ αὐτόν καί γιά τό σπήλαιον τῶν Πετραλώνων στήν Χαλκιδική; Τί συμβαίνει; Ἀναρωτηθήκατε, ποτέ; Γιατί μᾶς ἀποκρύπτουν τήν Ἱστορία μας; Ποῖος ἤ ποῖοι εὑρίσκονται πίσω ἀπό ὅλα αὐτά;

Τό παρακάτω ἄρθρο τό βρῆκα στό προφίλ ἕνός φίλου ἀπό τό facebook καί δέν ἄντεξα στόν πειρασμό:

Η «μούμια» του Αγαμέμνονα. Γιατί μας κρύβουν την αλήθεια;

Η έκπληξη ήταν τεράστια, όταν σηκώνοντας την γνωστή πλέον χρυσή προσωπίδα ανακάλυψαν ότι ο νεκρός ήταν ταριχευμένος δηλ. ήταν «μούμια». Αξίζει δε τον κόπο να παραθέσουμε το απόσπασμα, όπου ο ίδιος ο Σλήμαν αφηγείται το περιστατικό ανεύρεσης του νεκρού: 
«Το στρογγυλό πρόσωπο με όλη του την σάρκα είχε διατηρηθεί θαυμάσια κάτω από την βαρειά χρυσή προσωπίδα. Δεν υπήρχε ούτε ίχνος από τα μαλλιά, αλλά τα δύο μάτια διακρίνονταν τέλεια, όπως και το στόμα, το οποίο λόγω του τεραστίου βάρους που είχε δεχθεί, ήταν διάπλατα ανοιχτό, αποκαλύπτοντας 32 όμορφα δόντια. Όλοι οι γιατροί που ήλθαν να δουν τον νεκρό συμπέρανα από τα δόντια ότι ο άνδρας αυτός πρέπει να είχε πεθάνει στην νεαρή ηλικία των 35 ετών. Η μύτη είχε τελείως εξαφανισθεί». Με σχόλιο του αργότερα σε ανακοίωσή του στον ελληνικό τύπο δηλώνει: «… ο νεκρός ανταποκρίνεται πλήρως στην εικόνα που εδώ και πολύ καιρό είχε πλάσει η φαντασία μου για τον πανίσχυρο Αγαμέμνονα». Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, ο κόσμος ενθουσιάζεται, «βρέθηκε ο νεκρός Αγαμέμνονας, ο θρυλικός βασιλιάς των Μυκηνών». Ένα κύμα ενθουσιασμού σαρώνει την Ελλάδα μπροστά στην τρομακτική ανακάλυψη, αλλά πολύ γρήγορα και ολόκληρο τον κόσμο. Χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν στις Μυκήνες για να δουν το θαύμα…ο Σλήμαν τηλεγραφεί στο Ναύπλιο ζητώντας ένα ζωγράφο [σημ: αγνώστων στοιχείων], για να γίνει πρώτα μια ελαιογραφία…και το πρότυπο της ξυλογραφίας που δημοσιεύθηκε στο λεύκωμα των Μυκηνών του Σλήμαν. 
…Γιατί ποτέ εμείς δεν μάθαμε για την «μούμια» του Αγαμέμνονα;… 

….στο όνομα του εθνικού συμφέροντος και του ιδίου προσδιορισμού που φέρει και το εν λόγω Μουσείο [Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών], να έλθει επιτέλους στο φως και να εκτεθεί η σορός του Μυκηναίου Άνακτα. Γιατί, ακόμα και αν δεν είναι ο Αγαμέμνονας, όπως ίσως λανθασμένα η ρομαντική φύση του Σλήμαν να τον ταύτισε, δεν παύει να είναι ο νεκρός, και μάλιστα ταριχευμένος, ενός μεγάλου προγόνου από τα βάθη της ιστορικής μας παραδόσεως, αφού το μέρος που ετάφη εθεωρήθη διπλά ιερό… 

… και μετά από αυτή την δημοσίευση θα πρέπει να είναι πλέον πανελλήνια και παγκόσμια απαίτηση, εθνική προσταγή: Φέρτε στο Ελληνικό Φως του Ιερούς Νεκρούς των Ελλήνων, μην μας στερείτε επί τέλους την ιστορία μας!…η προστασία των αρχαιολογικών μας μνημείων και θησαυρών δεν μπορεί να επιβληθεί μόνο με νομικές διαδικασίες και φανταχτερούς τίτλους, τις περισσότερες φορές για το «θεαθῆναι», ούτε με νομικίστικους διαχωρισμούς των Ελλήνων πολιτών, αλλά θέλει λαϊκή συμμετοχή και βαθειά συνείδηση της ανάγκης προστασίας της κληρονομιάς που οι προπάτορές μας μας παρέδωσαν. Πόσο μάλλον θέλει αναγνώριση αυτών των ιδίων, όταν η μοίρα μας παίζει τέτοια παιχνίδια και παραδίδει τα σώματά τους στα χέρια μας μετά από 3500 τουλάχιστον χρόνια. Ας λατρεύσουμε λοιπόν τους νεκρούς μας και ας τους αποδώσουμε τις τιμές που τους αρμόζουν. Και θα το τονίσουμε κλείνοντας για άλλη μια φορά, για να γίνει ακόμη καλλίτερα κατανοητό: ας καταλάβουν καλά κάποιοι, προτού να είναι αργά γι’ αυτούς, ότι ο πολιτισμός μας και η εθνική μας κληρονομιά δεν είναι κτήμα κανενός, δεν υπάρχει αποκλειστικότητα κανενός πατρώνα -εξουσιαστή πάνω του, δεν είναι κτήμα κανενός «αρμοδίου» δικτατορίσκου.
(τσεκουράτοι) 





Ὁ πολιτισμός τῶν ἀρχαίων προγόνων μας εἶναι ἡ κληρονομιά πού ἄφησαν στίς ἑπόμενες γενεές. Ὅπως ἀφήνει κάποιος παπποῦς στά ἐγγόνια του.  Ὡς ἐκ τούτου, δέν ἀνήκει σέ κανέναν ἄλλον ἐκτός ἀπό τούς Ἕλληνες. Εἶναι χρέος μας νά τήν διαφυλάττουμε ὡς κόρην ὀφθαλμοῦ καί νά τήν παραδώσουμε κι ἐμεῖς μέ τήν σειρά μας, μαζί μέ τήν δική μας κληρονομιά, βεβαίως, στά δικά μας παιδιά καί νά τήν διαδώσουμε, ὡς Ἑλληνική, σέ ὅλη τήν οἰκουμένη.  Κυρίως, τώρα, πού ὁ Ἑλληνισμός βάλλεται, πανταχόθεν. Γιατί ἄραγε; 
Ἡ ἀλήθεια εἶναι πιό δυνατή ἀπό τό ψέμμα!

http://katohika.blogspot.com/2011/08/blog-post_7095.html

Με ποιόν τρόπο παίρνουν συνδέσεις κινητής οι μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα;

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;
Περίεργα αυτά που συμβαίνουν σε μια χώρα που κατάντησε περίγελος όλου του κόσμο.
Ένα από αυτά τα γελοία πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας θέλουμε να το μοιραστούμε μαζί σας και ελπίζουμε ότι θα αναρωτηθείτε και εσείς.


Η μεγάλη απορία μας είναι πως οι λαθρομετανάστες μπορούν και κάνουν ταυτοποίηση των κινητών τους τηλεφώνων ενώ στη χώρα μας έρχονται εντελώς λαθραία και δεύτερον πως οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας εγκρίνουν τις αιτήσεις τους χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο.
Όλοι γνωρίζουμε ότι πλέον οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας πρέπει να κάνουμε ταυτοποίηση τον αριθμό τους με επίσημα έγγραφα (ταυτότητα κ.α). Αυτοί πως ;;;;;

σχόλια:


Ανώνυμος είπε...
Λοιπόν μάθετε το εξής. Οι λαθραίοι μόλις μπαίνουν στην χώρα και ειδικά στην Αθήνα παράνομα κυκλώματα που δρούν εδώ και χρόνια στην χώρα με αρχηγούς παλαιώτερους λαθροεισβολείς τους μαζεύουν τους μοιράζουν κινητά και τους χωρίζουν σε ομάδες για παράνομες δραστηριότητες. Η χρήση των κινητών γίνετε για παρακολούθηση κατοίκων και ταυτοποίηση εύκολων στόχων, τσίλιες για την κίνηση των αστυνομικών δυνάμεων κλπ, έτσι ώστε γίνονται ενα δύκτιο μιας τεράστιας οργάνωσης που μπορεί άμεσα να εκμεταλευεί οποιαδήποτε αδυναμία της χώρας για να επιβληθεί. Ειναι μια ωρολογιακή βόμβα που καθόμαστε όλοι απάνω της με την βοήθεια των αναρχικών στοιχείων και την συγκατάθεση μιας προδοτικής κυβέρνησης που γνωρίζει αλλά δεν πρόκειτε να δράσει ποτέ, μιας και η καταδυνάστευση, εξαθλίωση και αλλοτροίωση του εθνικού και κοινωνικού ιστου είναι ο βασικός της στόχος. http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_5159.html

3.4 εκατ. ευρώ/έτος (!) κοστίζουν τα γραφεία Βενιζέλου,Πάγκαλου & Παμπούκη

Εν μέσω κρίσης επέλεξε ο άνθρωπος που θα έπρεπε να γνωρίζει και «να αντιλαμβάνεται» το μέγεθός της καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον να επιβαρύνει κι άλλο τον δημόσιο κορβανά. Ο λόγος, για τον Ευάγγελο Βενιζέλο με τις δύο θέσεις – του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών, που κατέχει και τα δύο πολυπρόσωπα γραφεία που του αναλογούν.

Και την ίδια ώρα που κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις του απλού πολίτη και φορολογεί ακόμα και την… πορτοκαλάδα, χρεώνει κι άλλα κονδύλια για τους παραπανίσιους υπαλλήλους του.

Συνολικά, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας «δημοκρατία», ο κ. Βενιζέλος μαζί με τον άλλο αντιπρόεδρο, τον Θ. Πάγκαλο, και τον μέχρι πρότινος ισχυρό υπουργό Χ. Παμπούκη, που τώρα έγινε αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, κοστίζουν στον ελληνικό λαό περί τα 3.400.000 ευρώ ετησίως!
Στις 4 Αυγούστου 2011 δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σύσταση του πολιτικού γραφείου του κ. Βενιζέλου και με την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Αυτό θα απασχολεί 20 υπαλλήλους (η σχετική απόφαση προβλέπει δέκα μετακλητούς υπαλλήλους, πέντε ειδικούς συμβούλους και πέντε αποσπάσεις υπαλλήλων του Δημοσίου), με τη δαπάνη λειτουργίας του να εκτοξεύεται έτσι στα 895.000 ευρώ ετησίως.

Δεδομένου τώρα ότι ο κ. Βενιζέλος διαθέτει ένα ακόμα γραφείο, αυτή τη φορά για τις ανάγκες του ως υπουργός Οικονομικών και με κόστος περί τα 800.000 ευρώ τον χρόνο, τελικά μάλλον δεν κερδίζει και πολλά το κράτος, όταν οι υπουργοί της κυβέρνησης είναι… πολυθεσίτες. Είναι, φαίνεται, που το πρόγραμμα συγχωνεύσεων δημόσιων φορέων δεν αγγίζει τα πολιτικά γραφεία των μελών της κυβέρνησης, ακόμα και όταν οι υπάλληλοί τους πρόκειται να εξυπηρετούν το ίδιο άτομο, που προφανώς δεν μπορεί να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο σημεία, ως υπουργός Οικονομικών στο ένα και ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στο άλλο…


Αν προσθέσει σε αυτό κανείς ότι η κυβέρνηση έχει κι άλλον αντιπρόεδρο να την εκπροσωπεί, τον Θόδωρο Πάγκαλο, ομοίου «εκτοπίσματος» και με πολιτικό γραφείο που κοστίζει στο κράτος περί το 1.000.000 ευρώ τον χρόνο, απασχολώντας κι αυτό 20 υπαλλήλους (σύμφωνα με έτερη απόφαση, δημοσιευθείσα σε ΦΕΚ ήδη από τις 30 Οκτωβρίου 2009, καθότι εκείνος διατηρεί την ίδια θέση από την ανάληψη της διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ), το κόστος για τους δύο πολιτικούς που έχουν επιφορτιστεί σε μεγάλο βαθμό με την περιστολή των κρατικών δαπανών φτάνει σχεδόν τα 3.000.000 τον χρόνο! Και όλα αυτά για γραμματειακή υποστήριξη. Διότι, προφανώς, έχουν κι άλλα έξοδα που χρεώνονται στον κρατικό κορβανά. Μόνο τα ταξίδια τους, άλλωστε, έχουν πολλάκις απασχολήσει τα ΜΜΕ…

Και κάπως έτσι πασχίζουν να βάλουν «πάτο στο βαρέλι», κατά την προσφιλή φράση του κ. Βενιζέλου, κυνηγώντας φοροφυγάδες που είτε δεν πιάνουν είτε, όταν τους εντοπίζουν, δεν καταφέρνουν να εισπράξουν τα χρωστούμενα από αυτούς, περιοριζόμενοι στη διαπόμπευσή τους και απολύοντας -χωρίς όμως να το ονομάζουν έτσι- εργαζομένους που ζουν τις οικογένειές τους δουλεύοντας σε δημόσιους οργανισμούς. Την ίδια ώρα, βέβαια, με τα δικά τους έξοδα ανοίγουν κι άλλες τρύπες, αυτή τη φορά στα… τοιχώματα του βαρελιού!

politisgr 
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/08/34.html

Πανεπιστημιακοί από 43 χώρες υπερασπίζονται την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη χώρα μας

Εννιακόσιοι δύο ξένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι εκφράζουν την αντίθεσή τους προς την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα και παράλληλα την αλληλεγγύη τους προς τους έλληνες συναδέλφους τους, καλώντας την....
υπουργό Παιδείας και δια βίου μάθησης, κ. Διαμαντοπούλου να αποσύρει το νομοσχέδιο για το νόμο πλαίσιο για την παιδεία.
Μεταξύ των πανεπιστημιακών από 43 χώρες συγκαταλέγονται και κορυφαία ονόματα της επιστήμης και της διανόησης, όπως ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Σλαβόϊ Ζίζεκ και ο Ζακ Ρανσιέρ.

Την πρωτοβουλία οργάνωσαν Έλληνες πανεπιστημιακοί, καλώντας τους συναδέλφους τους να συνυπογράψουν ένα κείμενο που αντιτίθεται στη μεταρρύθμισης της Άννας Διαμαντοπούλου, μέσω των ιστοσελίδων http://supportgreekacademia.wordpress.com/ και http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?GRUNIV.

Το κείμενο που συνυπογράφουν 902 ξένοι πανεπιστημιακοί αναφέρει:

"Για την υπεράσπιση της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Oι υπογράφοντες αυτήν την έκκληση εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στους Έλληνες πανεπιστημιακούς που αντιτίθενται στην προτεινόμενη από την κυβέρνηση μεταρρύθμιση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που κλονίζει την ερευνητική και διδακτική προοπτική των ελληνικών πανεπιστημίων και θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα στη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Η οποιαδήποτε διαδικασία βελτίωσης του θεσμικού πλαισίου της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οφείλει να λαμβάνει καθοριστικά υπόψη της τις θέσεις της ακαδημαϊκής κοινότητας. Κατανοούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Συγκλήτων των ελληνικών πανεπιστημίων, η σύνοδος των Πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων καθώς και όλοι οι τοπικοί σύλλογοι των πανεπιστημιακών δασκάλων έχουν δημόσια εκφράσει την αντίθεσή τους στις κυβερνητικές προτάσεις.

Ζητούμε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου και από την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου

(α) να μην προχωρήσουν στην ψήφιση του νομοσχεδίου στην κατεύθυνση που έχουν διαμορφώσει, κατεύθυνση που είχε καταστροφικές συνέπειες στην Ανώτατη Εκπαίδευση όπου εφαρμόστηκε,

(β) να ξεκινήσουν έναν πραγματικό διάλογο με τις Συγκλήτους των πανεπιστημίων για ένα θεσμικό πλαίσιο που θα διασφαλίζει την κατοχυρωμένη από το ελληνικό Σύνταγμα αυτοδιοίκηση των ΑΕΙ, την επαρκή δημόσια χρηματοδότηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα σέβεται τις επιταγές των ευρωπαϊκών ακαδημαϊκών παραδόσεων για την δημόσια λειτουργία των πανεπιστημίων.

http://www.dailynews24.gr/

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/43.html

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ



Σχετικά με την αξία της ελληνικής γλώσσας, έχουν πει:
  * Μάρκος Τίλλιος Κικέρων (ο επιφανέστερος άνδρας της αρχαίας Ρώμης): «Εάν οι θεοί μιλούν, τότε σίγουρα χρησιμοποιούν τη γλώσσα των Ελλήνων.»
 * Γκαίτε (ο μεγαλύτερος ποιητής και πεζογράφος της Γερμανίας): «Άκουσα στον Άγιο Πέτρο της Ρώμης το Ευαγγέλιο σε όλες τις γλώσσες. Η Ελληνική αντήχησε άστρο λαμπερό μέσα στη νύχτα.»...
* Claude Fauriel (Κλαύδιος Φωριέλ, Γάλλος Ακαδημαϊκός και ποιητής): «Η Ελληνική έχει ομοιογένεια σαν την Γερμανική, είναι όμως πιο πλούσια από αυτήν. Έχει την σαφήνεια της Γαλλικής, έχει όμως μεγαλύτερη ακριβολογία. Είναι πιο ευλύγιστη από την Ιταλική και πολύ πιο αρμονική από την Ισπανική. Έχει δηλαδή ότι χρειάζεται για να θεωρηθεί η ωραιότερη γλώσσα της Ευρώπης.»
* Ελεν Κέλλερ (διάσημη τυφλή Αμερικανίδα συγγραφέας): «Αν το βιολί είναι το τελειότερο μουσικό όργανο, τότε η Ελληνική γλώσσα είναι το βιολί του ανθρώπινου στοχασμού.»
* Μargarite Yourceyar (Μαργαρίτα Γιουρσέλ, Γαλλίδα συγγραφέας και ακαδημαϊκός): «Αγάπησα αυτή τη γλώσσα την ελληνική για την εύρωστη πλαστικότητά της, που η κάθε της λέξη πιστοποιεί την άμεση και διαφορετική επαφή της με τις αλήθειες και γιατί ό,τι έχει λεχθεί καλό από τον άνθρωπο, έχει ως επί το πλείστον λεχθεί σ' αυτή τη γλώσσα».
* Schiller (Γερμανός ποιητής, ιστορικός και φιλόσοφος): Καταραμένε Έλληνα, τα βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία' τίποτε δεν άφησες για μας.
* Βολταίρος (Γάλλος διαφωτιστής): «Είθε η Ελληνική γλώσσα να γίνει κοινή όλων των λαών.»
* Γερμανός φιλόλογος E, Norden: «Εκτός από την Κινεζική και την Ιαπωνική, όλες οι άλλες γλώσσες διαμορφώθηκαν κάτω από την επίδραση της Ελληνικής, από την οποία πήραν, εκτός από πλήθος λέξεων, τους κανόνες και την γραμματική.»
* Ο. Βαντρούσκα (καθηγητής Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης): «Για έναν Ιάπωνα ή Τούρκο, όλες οι Ευρωπαϊκές γλώσσες δεν φαίνονται ως ξεχωριστές, αλλά ως διάλεκτοι μιας και της αυτής γλώσσας, της Ελληνικής.»
* Will Durant (Αμερικανός ιστορικός και φιλόσοφος, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Columbia): «Το αλφάβητο μας προήλθε εξ Ελλάδος δια της Κύμης και της Ρώμης. Η Γλώσσα μας βρίθει Ελληνικών λέξεων. Η επιστήμη μας σφυρηλάτησε μιαν διεθνή γλώσσα διά των Ελληνικών όρων. Η γραμματική μας και η ρητορική μας, ακόμα και η στίξης και η διαίρεσης εις παραγράφους. είναι Ελληνικές εφευρέσεις. Τα λογοτεχνικά μας είδη είναι Ελληνικά - το λυρικό, η ωδή, το ειδύλλιο, το μυθιστόρημα, η πραγματεία, η προσφώνηση, η βιογραφία, η ιστορία και προ πάντων το όραμα. Και όλες σχεδόν αυτές οι λέξεις είναι Ελληνικές.»
 * Φρανγκίσκος Λιγκόρα (Ιταλός καθηγητής Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας προς διάδοση του πολιτισμού): «Έλληνες να είστε περήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μην την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό.»
 * Φρειδερίκος Σαγκρέδο (Βάσκος καθηγητής γλωσσολογίας - Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας της Βασκωνίας): «Η Ελληνική γλώσσα είναι η καλύτερη κληρονομιά που έχει στη διάθεσή του ο άνθρωπος για την ανέλιξη του εγκεφάλου του. Απέναντι στην Ελληνική όλες, και επιμένω όλες οι γλώσσες είναι ανεπαρκείς.» «Η αρχαία Ελληνική γλώσσα πρέπει να γίνει η δεύτερη γλώσσα όλων των Ευρωπαίων, ειδικά των καλλιεργημένων ατόμων.» «Η Ελληνική γλώσσα είναι από ουσία θεϊκή.»
 * Ζακλίν Ντε Ρομιγύ (Γαλλίδα Ακαδημαϊκός και συγγραφεύς): «Η αρχαία Ελλάδα μας προσφέρει μια γλώσσα, για την οποία θα πω ότι είναι οικουμενική.» «Όλος ο κόσμος πρέπει να μάθει Ελληνικά, επειδή η Ελληνική γλώσσα μας βοηθάει πρώτα από όλα να καταλάβουμε την δική μας γλώσσα.»
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/blog-post_9254.html

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Ένα γεγονός που δεν διέρρευσε ποτέ στα ΜΜΕ(τουλαχιστον στα Ελληνικά ΜΜΕ) ήταν η επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σε μια συναγωγή θρησκειών στην Νέα Υόρκη στο Παρκο Ιστ!!
Το παρακάτω βίντεο έχει απόσπασμα απο την ομιλία του, το οποίο πρέπει να πάρουν σοβαρά όλοι οι δύσπιστοι, στην κρυφή ιδέας της πανθρησκείας με πρόσχημα τις αναταραχές ανα τον κόσμο, καθώς επίσης και ότι ο Χριστινισμός είναι μια "κοινή θρησκεία" με την εβραική, καθώς όπως δηλώνει και ο Πατριάρχης βαρθολομαίος, έχουν πολλά κοινά στοιχεία αυτά τα δύο δόγματα..!!!
ξυπνήστε προσκυνημένοι, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι έρχεται στο τέλος αυτού του στημένου παιχνιδιού...!!!




 
 
 
 
 
 
 
http://truth-revelation.blogspot.com/2011/08/blog-post_11.html

Διπλό τουρκικό χτύπημα σε Αιγαίο και Έβρο


- Το απόρρητο σενάριο της Άγκυρας για κατάληψη μεγάλου Ελληνικού νησιού - Το παιχνίδι των στρατηγών - Η έμπρακτη αμφισβήτηση των χωρικών υδάτων και το εναλλακτικό σχέδιο για την ΑΟΖ
  • Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Χρόνος μπαίνει, χρόνος βγαίνει, αδιατάρακτα συνεχίζει να εκσυγχρονίζεται και να αναβαθμίζεται η τουρκική επιθετική αιχμή κατά της Ελλάδας, όπως επίσης η αμυντική βιομηχανία και οι εξοπλισμοί της γείτονος, ανεξάρτητα και από τις σχέσεις στρατού και Ερντογάν και από τις «ανόδους» και «καθόδους» του πολιτικού κλίματος στα Ελληνοτουρκικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διπλωματικούς κύκλους στην Τουρκία, τα δύο τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται επισταμένες αλλαγές στη συγκρότηση, στη δομή διοίκησης, στη σύνθεση, στην οροφή και στο σύστημα προμηθειών και στο δόγμα επιχειρήσεων των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αλλαγές που γίνονται στη Δύναμη Ειδικής Αποστολής Αιγαίου, την περίφημη EMOGK (Ege Muhabere Ozel Gozev Komuntaligi) για την διεξαγωγή επιθετικών επιχειρήσεων στο Αιγαίο. Σημαντικό θεωρούν οι ίδιοι κύκλοι το γεγονός ότι έχουν αναβαθμιστεί οι ασκήσεις «Εφές» και «Ντενίζ Κουρντού», που διεξάγονται κάθε χρόνο στα μικρασιατικά παράλια με σενάριο την κατάληψη ενός μεγάλου Ελληνικού νησιού.

Ειδικότερα, οι Τούρκοι προσπαθούν να συμπιέσουν τον χρόνο προετοιμασίας για την κλιμάκωση των επιχειρήσεων και έγκυρης προειδοποίησης, από 48-72 που είναι σήμερα, σε 24-36 ώρες.

Και το 2010 και το 1011, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κύριο τμήμα της άσκησης (απόβαση σε Ελληνικό νησί) πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας και όχι με το πρώτο φως της αυγής, όπως είθισται σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις.

Οι ίδιοι διπλωμάτες εκτιμούν ότι τα τουρκικά σχέδια περιλαμβάνουν ταυτόχρονο διπλό χτύπημα σε Αιγαίο και Θράκη.

Το επίκαιρο θέμα της ΑΟΖ εξετάστηκε επίσης κατά την διάρκεια των δύο ασκήσεων. Οι Τούρκοι επιτελείς κινούνται στη βάση της υπόθεσης των Ελληνικών ερευνών σε αμφισβητούμενη από τους ίδιους ζώνη, προβλέποντας αποφασιστική αντίδραση με πιθανή χρήση βίας και αποστολή αεροναυτικών ενισχύσεων στην περιοχή του επεισοδίου.

Αντιθέτως, η Άγκυρα εκτιμά ότι το αντίστροφο σενάριο (εκτέλεση ερευνών από τους Τούρκους στην Ελληνική ΑΟΖ) θα επιφέρει την περισσότερο ή λιγότερο ήπια αντίδραση της Αθήνας.

Οι τουρκικές ασκήσεις διεκόπησαν στις 24 Μαΐου, όταν συνελήφθη ο πτέραρχος Μπαλανλί, στα πλαίσια της ανάκρισης για την υπόθεση Εργκένεκον. Η ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων απείλησε την κυβέρνηση ότι θα διακόψει την άσκηση και στη συνέχεια την διέκοψε χωρίς να ολοκληρωθεί…

Δημοσιεύτηκε στον «Κόσμο του Επενδυτή»

http://kostasxan.blogspot.com/2011/08/blog-post_913.html 

Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ

Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84

Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ?

Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες τηςF.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό.


Γιατί άραγε?

Τι είναι η F.E.M.A?

F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency),είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA…
Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ…
Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.

Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα.
Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ.
Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και υποτίθεται οτι δημιουργήθηκε με το σκεπτικό οτι, σε περίπτωση μαζικής εξόδου αλλοδαπών μεταναστών από τα σύνορα Μεξικού Αμερικής, αυτοί θα πρέπει γρήγορα να μαζευτούν  και να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης της F.E.M.A.
Το πρόγραμμα αυτό, επιτρέπει πολλά στρατόπρδα συγκέντρωσης να μετατραπούν σε φυλακές.
Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα REX84,  αποτελεί ένα τεράστιο Γκουλάγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί” ( όσοι δηλαδή  αντιστέκονται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ).
Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”. Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες.

To REX84 έχει δύο υπο-προγράμματα:

Το  Garden Plot, που είναι το υπο-πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού και,

Το Cable Splicer , που είναι το υπο-πρόγραμμα κατά το οποίο, τη διακυβέρνηση των Πολιτειακών και Τοπικών κυβερνήσεων θα αναλάβει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση.

Τα Στρατόπεδα-Φυλακές

Το “American’s Bulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε:
«Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD –National SecurityDecision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.

Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία:

Fort Chaffee, Αλάσκα

Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης

Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας

Camp Hill, Πενσυλβάνια.

Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ.

Αυτές είναι οι εξής:

Fort Benning, Γεωργία

Fort Huachua, Αριζόνα

Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα

Oakdale, Καλιφόρνια

Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ

Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.

Όλα τα στρατόπεδα έχουν σιδηροδρομικές γραμμές και αρκετα από αυτά έχουν κοντά τους και αεροδρόμιο.

Πλαστικά Φέρετρα! Nάτα τα βλέπετε!

Η F.E.M.A απότι φαίνεται, έχει φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη του σχεδίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης όποιο κι αν είναι αυτό.
Σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στηGeorgia, υπάρχουν αποθηκευμένα εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα!
Κατασκευάστηκαν από την εταιρία PolyGuard Vaults η οποία περιγράφει το «προϊόν» της ως εξής:
Η νεκρική κρύπτη, είναι ένα κιβώτιο, μέσα στο οποίο τοποθετούνται το φέρετρο και τα λείψανα την ώρα της ταφής.Αυτό, βοηθάει στη διατήρηση της αισθητικής του εδάφους στην τοποθεσία που βρίσκεται ο τάφος.
Κατασκευάζεται με τη διαδικασία έκχυσης του καλουπιού από νερό, πολυμερή ανθεκτικά σε χημικά και είναι ΜΗ-βιοδιασπώμενο..
Πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.00 τέτοια φέρετρα!
Η ερώτηση είναι εύλογη: Γιατί?
Ακόμη κι αν σχεδιάζεται μαζική εξόντωση πληθυσμού, ακόμη κι αν προετοιμάζονται για κάποιο είδος φυσικής καταστροφής, γιατί ηF.E.M.A έπρεπε να παραγγείλει τα αξίας εκατομυρίων δολλαρίων φέρετρα?
Υπάρχουν πληροφορίες οτι η κατασκευή τους στοίχισε περίπου 110.000.000 δολλάρια.
Δεν δίνει κάποιος τόσα χρήματα μόνο και μόνο για περίπτωση που «κάτι συμβεί», τα δίνει όμως όταν ξέρει οτι πρόκειται να συμβεί…
Θα ακουστεί κυνικό αλλά, το πιο απλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν μαζικούς τάφους ή πλαστικές σακούλες.
Ποιος ο λόγος λοιπόν για τέτοια προληπτική μέριμνα με τόση ‘φροντίδα’ και ‘στοργή’ από την F.E.M.A, τη στιγμή μάλιστα που εκατομύρια αμερικανών είναι άστεγοι και πεινασμένοι?
Εκτός αν, παίζει ρόλο το ότι, τα αεροστεγή αυτά φέρετρα είναι ιδανικά για να μεταφέρουν θύματα πανούκλας ή βιολογικού πολέμου.
Η Οργάνωση Συνεχίζεται….
Εκτός των παραπάνω, η F.E.M.A φαίνεται πως προχωράει και σε άλλου είδους λεπτομέρειες, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα οτι, ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί.
Μόλις στις 24/1/11, δημοσιοποίησε στο σάιτ της διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας για 140.000.000 συσκευασμένα γεύματα με διάρκεια ζωής 36 μηνών!
Πριν από αυτό, προμηθεύτηκε 14.000.000 κουβέρτες.
Ας δούμε τώρα και μία ακόμη  ανακοίνωση της F.E.M.A:
Η F.E.M.A, θα προσομοιώσει τη φύση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης τον Μάϊο του 2011.
Το σκηνικό θυμίζει μάλλον false flag operation που προφανώς θα γίνει για να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω, όμως τα ερωτήματα παραμένουν και είναι πολλά:
Οι τεράστιες φυλακές τι ρόλο παίζουν?
Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων?
Γιατί παραμένουν σε αχρηστία? Τι περιμένουν η μάλλον, ποιους περιμένουν?
Τα χιλιάδες πλαστικά φέρετρα για ποιους είναι?
Τι ετοιμάζουν? Τυφώνα? καταστροφικό σεισμό? ακραίες κλιματολογικές αλλαγές? τρομοκρατική επίθεση με χημικά? Πανδημία? εξέγερση λόγω “οικονομικού κραχ ή μήπως την “τελική λύση” για τους “μη συμμορφούμενους” στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη?

Αλίκη Στεφάνου
Δημοσιογράφος





πηγή

Οι Τούρκοι λένε πως είναι Έλληνες!!!

Για καιρό τώρα, παράξενες για τα κεμαλιστικά δεδομένα, δημοσιεύσεις εμφανίζονται σε μεγάλης κυκλοφορίας τουρκικές εφημερίδες και στα επιστημονικά τους ένθετα που υποστηρίζουν τη θέση ότι οι σημερινοί Tούρκοι «δεν είναι Tούρκοι αλλά Έλληνες»!
Kάποιες από τις δημοσιέυσεις αυτές αναδημοσιεύει και αναλύει o Σάββας Kαλεντερίδης στο blog του InfognomoPolitics. Έτσι, στην εφημερίδα Σαμπάχ στις.....
10/12/2007, ο αρθρογράφος Ecevit Kiliç δημοσιεύει μεγάλο αφιέρωμα με τίτλο «Mύθος η προέλευση των Tούρκων από την Kεντρική Aσία». Aναφέρεται εκτεταμένα στην εργασία του κορυφαίου Tούρκου ανθρωπολόγου Timurçin Bider, καθηγητή του Πανεπιστημίου Kωνσταντινούπολης, οι μελέτες και οι έρευνες του οποίου καταδεικνύουν ότι χάρη στις φοβερές εξελίξεις της γενετικής τεχνολογίας και των συγκριτικών του ερευνών στο DNA, οι κάτοικοι της Aνατολίας δεν εκτουρκίστηκαν ποτέ φυλετικά από τους λίγους νομάδες που κατέβηκαν από τις στέπες της Kεντρικής Aσίας.

«Oι σημερινοί Tούρκοι δεν ήρθαν από την Kεντρική Aσία, για 40.000 χρόνια δεν το κούνησαν ρούπι από αυτό. Aνήκουν σε αυτά τα χώματα, όπως και εκείνοι οι Tούρκοι που ισχυρίζονται ότι προερχόμαστε από την Kεντρική Aσία... O αριθμός εκείνων που ήρθαν από την Kεντρική Aσία είναι πολύ μικρός. Oι γενετικές έρευνες μάς δείχνουν πόσοι είναι εκείνοι... Tο ποσοστό τους είναι 10% έως 15% του συνόλου του πληθυσμού... H φυγή από την Kεντρική Aσία είναι ένας μύθος... Άσε, που δεν είναι αν αυτοί που ήρθαν απ’ έξω ήταν Iρανοί ή Aφγανοί... O τουρκισμός είναι μία πολιτισμική ταυτότητα που τη δημιουργήσαμε εμείς... εδώ και διακόσια χρόνια! Γενετικές έρευνες μάς δείχνουν ότι οι κάτοικοι της σημερινής Tουρκίας... δεν έχουν καμία βιογολική συγγένεια με τους Tουρκομάνους, τους Oυζμπέκους, τους Oυιγούρος, ακόμα και με τους Mογγόλους... αλλά έχουν στενή αναπόσπαστη γενετική σχέση με τους Έλληνες... αλλά και τους Iρανούς. Δεν έχουν γενετική σχέση με τους Kούρδους και τους Aρμενίους. Aλλά ακόμα και αυτοί είναι πιο κοντά σε εμάς από τους Oυζμπέκους».
O Σάββας Kαλεντερίδης στο blog του δημοσιεύει επίσης σοβαρές (αλλά όχι διασταυρωμένες μέχρι στιγμής πληροφορίες) ότι στην κωμόπολη Aγλασούν (στην αρχαία ελληνιστική Σαγαλασσό της Πισιδίας) του νομού Mπουρντούρ, μία ομάδα αρχαιολόγων από το Kαθολικό Πανεπιστήμιο της Λούβεν, πέρα από τα εντυπωσιακά ελληνο-ρωμαϊκά μνημεία και τεχνουργήματα έδωσε σε ειδικούς γενετικό υλικό των σκελετών των κατοίκων που βρέθηκαν εκεί. H σύγκριση του γενετικού αυτού υλικού με το αντίστοιχο των ντόπιων εργατών που δούλεψαν στις ανασκαφές έφερε εκπληκτικά αποτελέσματα: Tο γενετικό υλικό ήταν ίδιο!
Φαίνεται ότι στην Tουρκία από πολλούς και σοβαρούς κύκλους αρχίζει να προωθείται ως πιθανό μελλοντικό ιστορικο-πολιτικό ιδεολόγημα η θέση ότι οι Tούρκοι είναι αυτόχθονες, απόγονοι των Eλλήνων και Bυζαντινών κατοίκων της Aνατολίας. Mε αυτό τον τρόπο η Tουρκία θα μπορέσει να διεκδικήσει ιστορικά και ιδεολογικά τη συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή της ολοκλήρωση. Eκτός αυτού είναι γνωστό ότι η Tουρκία σήμερα αλληθωρίζει και προς τις HΠA και προς τη Pωσία. Aναβαθμίζοντας και διεκδικόντας το βυζαντινό της παρελθόν μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα το ρόλο αυτό.
Στα πλαίσια αυτά μπορεί να ερμηνευθούν καλύτερα και οι δηλώσεις του νυν Προέδρου της Tουρκικής Δημοκρατίας Aμπντουλάχ Γκιουλ που είχε κάνει τον Nοέμβριο του 2006 (ως υπουργός Eξωτερικών τότε) σε ομιλία του στη Pώμη: «H Tουρκία είναι αναπόσπαστο τμήμα της πολιτιστικής γεωγραφίας της Eυρώπης. H ιστορία έχει δείξει ξεκάθαρα ότι οι βασικές αξίες του ευρωπαίκού πολιτισμού ρίζες τους στην Aνατολία... Aρχαίοι φιλόσοφοι και επιστήμονες, όπως ο Διογένης (ο κυνικός), ο Θαλής (ο Mηλήσιος), ο (ιστορικός) Hρόδοτος, ο Aναξιμένης και ο Hράκλειτος (προ-σωκρατικοί φιλόσοφοι), είναι παιδιά της Aνατολίας».
Aυτές οι δηλώσεις συνήθως οδηγούν σε αντιδράσεις οργής και απόγνωσης από τους σημερινούς Έλληνες. Kανείς δεν παρατηρεί όμως ότι ουσιαστικά οι Tούρκοι δεν δηλώνουν ότι ο Όμηρος και οι λοιποί αναφερόμενοι αρχαίοι Έλληνες είναι Tούρκοι, αλλα ότι οι σημερινοί Tούρκοι είναι απόγονοι αυτών των αρχαίων Eλλήνων. Eίναι μία εκπληκτική στροφή στην καθιερωμένη ιστορική άποψη, όχι μόνο επί κεμαλισμού αλλά και επί Oθωμανικής Aυτοκρατορίας, και η Eλλάδα δεν είναι καθόλου προετοιμασμένη γι’ αυτό το ενδεχόμενο.
Όπως έχει σημειώσει ο Σάββας Kαλεντερίδης, θα αρκούσαν τα χρήματα από ένα Mιράζ και ένα F-16, ώστε η Eλλάδα να εισδύσει μέσα σε αυτό το ελληνογενές πληθυσμιακό υπόστρωμα των Tούρκων με μία επίθεση φιλίας, ώστε να ανατραπεί η τουρκική επιθετικότητα και να χρησιμοποιηθεί η κατάσταση προς όφελος της Eλλάδας.
Eάν η Tουρκία αναστήσει τον ελληνοβυζαντισμό της και διεκδικήσει το όνομα του Bυζαντίου ως δικό της χρησιμοποιώντας το κενό που αφήνει πίσω της η Eλλάδα με τη μη διεκδίκηση του Bυζαντίου ως δικού της διαχρονικού δημιουργήματος, η ελληνική εξωτερική πολιτική θα αντιμετωπίσει ένα τρομακτικό και τεράστιο γεωπολιτικό πρόβλημα που μπροστά του το Mακεδονικό θα φαίνεται άθυρμα.

http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/01/blog-post_4755.html Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

http://katohika.blogspot.com
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_2273.html

«Εἴχανε τά παιδιά μας. Λέγαμε καί κάναμε ὅ,τι θέλαν ἐκεῖνοι»

Ἀπίστευτη ὁμολογία Ἑλληνίδας μάνας ποῦ ἔζησε τήν ἐποχή τοῦ ἐμφυλίου πολέμου...

Εἶπε πώς τό Κομμουνιστικό κόμμα τούς ἔπαιρνε τά μισά ἀπό τούς γλίσχρους μισθούς, τάχα γιά νά βοηθάει φυλακισμένους συντρόφους στήν Ἑλλάδα, στήν πραγματικότητα ὅμως γιά νά καλοπερνᾶνε στή χλιδή οἱ Ἕλληνες κομματικοί ἡγέτες στήν Πολωνία. Γρήγορα εἶχε ἀπογοητευθεῖ ἀπό τόν κομμουνισμό, πρόσθεσε, κι ἔφυγε ἀπό τό κόμμα.
Ὅταν ρώτησα τήν Καλλιόπη γιά τή συνεργασία της μέ τούς ἀντάρτες στά....
χρόνια του πολέμου, ἀδίσταχτα πρόβαλε δικαιολογίες κι ἐλογικεύσεις. «Τί ἄλλο μποροῦσα νά κάνω ὅταν σκοτώθηκε ὁ ἄντρας μου», εἶπε. «Δέν εἶχα φαΐ γιά τά παιδιά μου. Οἱ Γερμανοί εἶχαν κάψει τό σπίτι μου. Μπροστά γκρεμός καί πίσω ρέμα. Μπορεῖ νά κάναμε λάθη, μερικοί ἀπό μας, ἀλλά παρασυρθήκαμε γιατί ποτέ δέν εἴχαμε γνωρίσει προηγουμένως τέτοιους βαρβάρους, καί ὅταν καταλάβαμε ποιοί ἤτανε στ’ἀλήθεια, ἤμασταν δεμένοι μαζί τους, κολλημένοι πάνω τους». Καθώς μιλοῦσε συνεχῶς ἔσιαχνε τά πετσετάκια καί τά σάλια πού κάλυπταν τά παλιά ἔπιπλα. «Εἴχανε τά παιδιά μας. Λέγαμε καί κάναμε ὅ,τι θέλαν ἐκεῖνοι». Σφούγγισε τά μάτια τῆς μ’ἕνα μαντίλι ἐνῶ μου ἀνιστοροῦσε πῶς λιποθύμησε τή μέρα πού ἀποχωρίστηκε τόν ἑφτάχρονο γιό της καί τήν ἑξάχρονη κόρη της, πού τούς ξανάδε μόνο ὕστερα ἀπό ἑφτά χρόνια.
Ἀνέφερε διάφορα περιστατικά ὅπου ἡ Καλλιόπη εἶχε κατηγορήσει τούς χωριανούς της πῶς ἀντιδροῦσαν μόνο καί μόνο γιά νά γίνει ἀρεστή στούς ἀντάρτες, καί τή ρώτησα ἄν καταλάβαινε πῶς ἡ μαρτυρία της θά μποροῦσε νά τούς εἶχε στερήσει τή...
ζωή.
«Ώ, ναί, ἔχεις ἀπόλυτο δίκιο», συμφώνησε. «Μιά στραβή λέξη σκότωνε ἐκεῖνες τίς μέρες. Μά σέ τέτοιους καιρούς αὐτά δέν τά σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι τόν ἑαυτό σου».
(Ἀπό τό βιβλίο «Ἑλένη» τοῦ Νίκου Γκατζογιάννη)
Ἐδῶ βλέπουμε τήν κοροϊδία καί συνάμα ὅλες τίς γνωστές ἀνθρωπιστικές τους ἰδέες, πού μόνο πράξη δέν ἔκαναν. Ἀπό τή μία καλοπέραση οἱ κομματικοί κλπ ἡγέτες, καί ἀπό τήν ἄλλη ὁ λαός σέ πλήρη φτώχεια καί μέ πλήση ἐγκεφάλου. Τέλος οἱ ἐκβιασμοί ἦταν καθημερινό στοιχεῖο, χωρίς νά μεριμνοῦν γιά τίς ἀνθρώπινες ζωές....

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_9545.html

Υπόθεση "Σειρήνα": Πως ελληνικά σχέδια όπλων κατέληξαν στην Τουρκία

Αυτή είναι η εκπληκτική ιστορία μιας 100% εγχώριας ανάπτυξης πρωτοποριακών κατευθυνόμενων όπλων (για την ακρίβεια συλλογών κατεύθυνσης βομβών ή βλημάτων αέρος-εδάφους) ανάλογων των αμερικανικών JDAM που ενώ θα κόστιζαν σε τελική φάση παραγωγής το ένα τρίτο αυτών που εισάγονται από το εξωτερικό, εν τούτοις τα σχέδια ποτέ δεν έλαβαν κάποια παραγγελία.

Η εταιρεία σταμάτησε την .....
ανάπτυξη των συστημάτων, αφού δεν υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι πάτυχε κάποιες εξαγωγές στο εξωτερικό. Μερικά χρόνια μετά, τα συστήματα εμφανίστηκαν να παράγονται από την πολεμική βιομηχανία του ... Πακιστάν.

Πέρσι οι ελληνικές υπηρεσίες εντ;oπισαν τα πακιστάaά, πλέον συστήματα να περιλαμβάνονται στα υπό ανάπτυξη κατευθυνόμενα όπλα της ... τουρκικής Αεροπιορίας! Η υπόθεση ξεκινά το 2000.

Η ελληνική εταιρεία Ordtech, µε εργοστάσιο στην Τρίπολη, όχι µόνο κατασκεύαζε κέλυφος για βόµβες Mk-82/Mk-83 και κελύφη κανίστρων βοµβιδίων, αλλά είχε και µια πολύ εξυπνότερη και εύχρηστη (σε σχέση µε το JDAM) βόµβα δορυφορικής/αδρανειακής καθοδήγησης, τη Σειρήνα.

Ενώ, σύµφωνα µε την εταιρεία, η Σειρήνα-1 κατάφερε να εξαχθεί, στην Πολεµική Αεροπορία, προσφέρθηκε η έκδοση Σειρήνα-2, µε βελτιωµένα στοιχεία αδρανειακής ναυτιλίας και δέκτη δορυφορικής ναυτιλίας που µπορεί να χρησιµοποιεί και εναλλακτικά δορυφορικά δίκτυα (σε αντίθεση µε το αµερικανικό όπλο) που ούτε αυτή έγινε δεκτή.

Το συγκεκριµένο όπλο µπορούσε να βληθεί από οποιοδήποτε αεροσκάφος της ΠΑ, αφού χρησιµοποιείται και ως δορυφορικός/αδρανειακός αισθητήρας, µπορεί να αποθηκεύσει δεδοµένα τεσσάρων στόχων και αναπτύσσει προηγµένους αλγόριθµους αυτόµατης επιλογής ενός εξ αυτών, χωρίς την επέµβαση του χειριστή.

Μια βελτιωµένη έκδοση, που είχε επίσης προταθεί, το Σειρήνα-3 θα είχε προωστικό σύστηµα πολύ µεγαλύτερης εµβέλειας, ξεπερνώντας την –τότε υπό ανάπτυξη– έκδοση ER (Extended Range) του JDAM, ενώ νέες σχεδιαστικές προσεγγίσεις θα προσέδιδαν µεγάλη ακρίβεια στο όπλο, υπό αδρανειακή µόνο καθοδήγηση.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Ordech είχε αναπτύξει επίσης δυνατότητα παραγωγής βοµβών ναπάλµ, βολιδοφόρων βοµβών που έχουν δραµατικά αποτελέσµατα κατά προσωπικού, βοµβών ειδικού εκρηκτικού κατά «µαλακών» στόχων, βοµβών µε αισθητήρα αντι-ραντάρ και βοµβών εκποµπής ηλεκτροµαγνητικού παλµού, για τύφλωση ηλεκτρονικών συστηµάτων (µικρογραφία της παραγωγής ΗΜ παλµού πυρηνικής έκρηξης), αλλά και υλικού χωρίς τους περιορισµούς (π.χ. αυτοαπενεργοποιούµενος πυροσωλήνας, προβλήµατα διασποράς) των βοµβιδοφόρων βληµάτων.

Όλες αυτές οι εκδόσεις µπορούσαν να χρησιµοποιηθούν ως πυρήνες των υποσυλλογών «Σειρήνα», αλλά και των άλλων υποσυλλογών καθοδήγησης (µε καταύγαση λέιζερ ή µε αισθητήρα αντιραντάρ) που είχε προτείνει η εταιρεία.

Τα παραπάνω, κατέληξαν, άγνωστο πως, στο Πακιστάν και απ'ότι φαίνεται στην Τουρκία. Ελλάδα: Μια χώρα με ταλέντο στον αυτοχειριασμό...

Τμήμα ειδήσεων defencennet.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/08/blog-post_5656.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters