Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Φτιάχνει εκλογικό σώμα ο ΣΥΡΙΖΑ: Είσαι αλλοδαπός καταδικασμένος σε φυλάκιση; - Παίρνεις υπηκοότητα..Στην Νέα Δημοκρατία δεν το κατάλαβαν ακόμα!!!!!

H κυβέρνηση προφανώς σε αναζήτηση νέων ψηφοφόρων δεν ενοχλείται να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς οι οποίοι μάλιστα έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για εγκληματικές ενέργειες από ελληνικά δικαστήρια.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τα άτομα αυτά.

ΣΟΚ.Το κύκλωμα δικηγόρων, μασόνων, οι πλαστογραφίες, η Δικαιοσύνη και η Μαφία!...

Με αφορμή γεγονότα και ντοκουμέντα μας απασχολεί συχνά και ερευνούμε το είδος της Δικαιοσύνης που αποδίδεται και τα προβλήματα των πολιτών.
Φτάσαμε στο σημείο σε όποια πόλη πηγαίνουμε να μας λένε ότι "χειρότερη απόδοση Δικαιοσύνης απο τη δική μας δεν υπάρχει". 
Τον βλέπετε αυτό το Δικηγόρο;
Είναι κυκλωματίας με μερικούς δικαστές και βγάζουν ταρίφα.
Να δείτε αποφάσεις να φρίξετε..." 
Αυτά στο Βόλο,στη Λαμία, στην Πάτρα, στα Χανιά, στα Γιάννενα, στη Βέροια κλπ.

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Νο 16 Α

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών "με το υπ'αριθμ.16,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από 1/1/2018 μέχρι 30/6/2018.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο θα το χωρίσω, ως συνήθως, σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ότι τον ενδιαφέρει.

Το Α΄μέρος  καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα, Διάστημα, Παράξενα και Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι.

Το Β΄μέρος  καλύπτει τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Ερχεται «τυφώνας» στις ελληνικές τράπεζες

Λουκέτο στα μισά καταστήματα και χιλιάδες απολύσεις
Προ των πυλών ενός νέου κύκλου συρρίκνωσης, που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνει για πρώτη φορά στα χρόνια της κρίσης ακόμη και απολύσεις προσωπικού, εισέρχεται ο εγχώριος τραπεζικός κλάδος.

Β.Σόιμπλε: «Η Γερμανία είναι στο χείλος του γκρεμού»



Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος
Mε την παραίτηση του υπουργού Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, αλλά και την αποχώρηση της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU) από την κυβέρνηση να θεωρούνται σχεδόν σίγουρες ο Β. Σόιμπλε δήλωσε σήμερα πως «η Γερμανία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού» με αφορμή όχι μόνο την πολιτική κρίση αλλά και την οικονομική η οποία ετοιμάζεται να ξεσπάσει εξαιτίας του τραπεζικού συστήματος.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ για ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ελλιμενίστηκε στο ΛΑΥΡΙΟ και έφτασε στους Άγιους Σαράντα στη Βόρεια Ήπειρο με άδεια της προδοτικής κυβέρνησης. BINTEO

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ για ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ελλιμενίστηκε στο ΛΑΥΡΙΟ και έφτασε στους Άγιους Σαράντα στη Βόρεια Ήπειρο με άδεια της προδοτικής κυβέρνησης.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ

Πάκη, τι πολίτευμα έχουμε; Μήπως Υπουργευόμενη Ελληνική Δημοκρατία; Ντροπή σου…

Παυλόπουλε, δεν ενοχλείσαι καθόλου που ο Κοτζιάς ασκεί τα καθήκοντα σου; Τι έγινε ρε σύντροφε ; Καταργήθηκε η Προεδρευόμενη Δημοκρατία και αποκτήσαμε … Υπουργευόμενη Δημοκρατία; ΠΩΣ ανέχεσαι να υπογράφουν κάτι που μόνο εσύ μπορούσες εκ του Συντάγματος να υπογράψεις; Πως ανέχεσαι να εξευτελίζεται η χώρα και να δέρνει τον κόσμο ένας Πρωθυπουργός που έβγαλε την ουρά του απ έξω από την συμφωνία;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters