Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΕΙΣ!!!! ΤΑ ΑΔΥΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΣ ΑΣΤΑΝΑ!!!!


Γράφει ο Παναγιωτής Δίας

Πριν προχωρήσουμε εις τας αποκαλυψεις μας που πολλοί θα νομίσετε εν μέρει ως αποκυήματα πλάνης, σας παραθέτουμε έναν άλλον άρθρον το οποίον θα προκεντρίσει το ενδιαφέρον και τον βαθύ πνευματικόν οφθαλμόν σας, και ύστερα ακολουθούν κατωτέρω τα σχόλια μας.

ΤΟ «ΤΥΧΑΙΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ… ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;
 
 
 

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Πριν 6 χρόνια, ίσως και 7 (αλλά δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι) κυκλοφόρησε στο internet ένα σκίτσο σε ξένο site (φημολογείται από κάποιον Σουηδό), που τότε απλά μας έδειχνε κάτι που για κάποιους ήταν άπιαστο όνειρο. Μας έδειχνε την αλλαγή ηγεσίας σε παγκόσμιο επίπεδο από ένα μανιασμένο πλήθος ανθρώπων.

Το ζητούμενο είναι ότι οι αρχηγοί κρατών που τους έκοβε το νήμα ένα γιγάντιο ψαλίδι από το πλήθος, κρατούσε μια γιγάντια φιγούρα σαν μαριονέτα, που στο κεφάλι της έφερε το σύμβολο των illuminati. Δηλαδή την γιγάντια πυραμίδα με το μάτι. Από πίσω από την γιγάντια φιγούρα υπήρχε η σκιά μιας πόλης, η οποία στην αρχή φάνταζε σαν ένα φανταστικό σχέδιο του καλλιτέχνη...
Η πρώτη αποκάλυψη, εάν μπορούμε να την πούμε έτσι, είναι ότι πριν 4 χρόνια περίπου το περιοδικό national geographic έκανε ένα θέμα για μια νέα πόλη με το όνομα ΑΣΤΑΝΑ (Καζακστάν), παράφραση του ονόματος ΣΑΤΑΝΑ.

Αμέσως με το που διαβάζω το άρθρο αυτό ανοίγω τον υπολογιστή και αναζητώ στα αρχεία μου την φωτογραφία... Τελικά το πίσω φόντο της πόλης δεν ήταν φαντασία (τουλάχιστον για εμένα).
Ήταν η πόλη Αστάνα... Τα μνημεία που φαίνονται στο σκίτσο είναι ίδια με τα μνημεία που έχει η πόλη Αστάνα... Και τι περίεργο; Η τεράστια φιγούρα ξεπηδάει από εκεί...
Τώρα ας έρθουμε στα πιο καλά όμως...

Ο πρώτος ηγέτης κράτους που το γιγάντιο ψαλίδι του πλήθους κόβει το νήμα δεν μας είναι ξεκάθαρο ποιος είναι, μιας και στο σκίτσο-φωτογραφία δεν φαίνεται. Προφανώς ο σκιτσογράφος δεν ήξερε από που θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Φυσικά σύμφωνα με την ιστορία όλοι ξέρουμε ότι η καρατόμηση ηγετών ξεκινά από το Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, το έτος 2006! Άρα προφανώς ο ηγέτης που δεν είναι ορατός είναι ο Σαντάμ, ο οποίος απαγχονίστηκε.
Ο δεύτερος στην σειρά είναι ο πρώην Πρόεδρος της Αιγύπτου, Μουμπάρακ... Ο Μουμπάρακ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, εξαιτίας της εξέγερσης εναντίον του... Έτσι, το 2011, ο Μουμπάρακ πέφτει από τον προεδρικό θώκο της Αιγύπτου και οδηγείται πάνω στο κρεβάτι του, στο ειδικό δικαστήριο της Αιγύπτου. Εντελώς τυχαία το σκίτσο-φωτογραφία τον δείχνει ξαπλωμένο – τον μοναδικό.
Ο τρίτος κατά σειρά είναι ο πρώην ηγέτης της Λιβύης, ο Καντάφι. Οι εξεγέρσεις στον αραβικό κόσμο είχαν πάρει τεράστια έκταση και εξαπλώθηκαν μέχρι και την Λιβύη! Έτσι, το σκίτσο-φωτογραφία πέφτει για ακόμη μια φορά μέσα και το 2011 ο Καντάφι, ο οποίος έχει χάσει την εξουσία, βιάζεται και γίνεται κομματάκια στην κυριολεξία από το πλήθος.

Ο τέταρτος είναι ένας γείτονάς μας, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2011 παραιτείται και αυτός, κατόπιν πιέσεων που δέχτηκε, κατά την διαφαινόμενη οικονομική κρίση στην Ιταλία, εν μέσω σκανδάλων για πορνεία και βιαιοπραγιών εναντίον του! Μιλάμε πάντα για τον Σύλβιο Μπερλουσκόνι. Πάλι μέσα πέφτει το σκίτσο-φωτογραφία!!!
Ο πέμπτος κατά σειρά – και έτσι τελειώνει το μισό σχέδιο – είναι ο δικτάτορας της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2011 αφήνει την τελευταία του πνοή...
Και όλα αυτά συνεχίζουν να υπάρχουν στο σκίτσο φωτογραφία.

Ο έκτος του οποίου το νήμα κόβεται είναι ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος και αυτός μετά από τις αφόρητες πιέσεις που δέχτηκε, κυρίως για οικονομικά σκάνδαλα (Ευρώπη βλέπετε), χάνει τις εκλογές και την εξουσία τον Μάιο του 2012. Και τώρα ξεκινούν τα πιο καλά...
Ο αμέσως επόμενος, μετά τον Σαρκοζί στο σκίτσο-φωτογραφία, είναι κάποιος που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο σκιτσογράφος μιας και ανέλαβε την ηγεσία του Ιράν αρκετά μετά την δημιουργία του σκίτσου. Ο λόγος για τον Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ, ο οποίος λίγες ημέρες πριν την συγγραφή του άρθρου αυτού δεν ξανά εκλέχτηκε πρόεδρος στο Ιράν, φυσικά πάλι μετά από τις αφόρητες πιέσεις των Η.Π.Α! Και τώρα φτάνουμε σε αυτά που δεν έχουν γίνει ακόμη...
Ο προ-προτελευταίος ηγέτης είναι η γνωστή και «αγαπημένη» σε όλους μας, Γερμανίδα καγκελάριος Μέρκελ. Στο μυαλό μας φτάνουν τα λόγια της Αρβελέρ, η οποία σε συνέντευξή της δήλωσε ότι θα έχουμε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013. Μήπως γιατί τότε είναι οι εκλογές στην Γερμανία και η ενδεχόμενη επανεκλογή της κ. Μέρκελ; Μήπως μας «εξαφανίσει» εμάς σαν κράτος πρώτα και, αφού θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή της, θα την εξαφανίσουν έπειτα και αυτή; Ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά κοντά για όλους...
Και μετά από αυτά που ήδη αναφέρθηκαν τι; Στο σκίτσο-φωτογραφία, οι τελευταίες δύο μαριονέτες είναι των δύο «μεγάλων»: της Ρωσίας του Πούτιν και των Η.Π.Α του Ομπάμα... Δηλαδή, εάν πέσουν και αυτοί τότε πάμε σε έναν παγκόσμιο πόλεμο; Σε όλα μα όλα τα άλλα το σκίτσο-φωτογραφία έπεσε μέσα, γιατί όχι και σε αυτό; Το σίγουρο πάντως είναι ότι η ώρα έφτασε!!! Είσαι έτοιμος;

Π.Κ
attikanea 


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΑΣ

Η πόλις Αστάνα εξ αναγραμματισμού των δύο πρώτων γραμμάτων μας κάνουν την λέξη Σατανά, αλλά όπισθεν έχει η αχλάδα της προμαθηματικής ακρίβειας την ιερή ουρά της αυτόματης ενόρισης παντοίων πραγμάτων προς Τον Τριαδικόν Θεόν Τον Μοναδικόν Θεόν και Μοναδικόν Θεόν με Μαθηματικόν Όνομα! Το είχατε προσέξει ή απλά το ψιττακίζατε αυθόρμητως; Το όνομα Του Είναι Τ Ρ Ι Α Δ Ι Κ Ο Σ. Υπάρχουν οι λέξεις τρία, Άδης, Δίας και ικός/οίκος μέσα.
Αλλά τι άλλον εξ αποκαλύπτει η λέξη Αστάνα όπως ανωτέρω τονίζουμε, και οι Σατανοσιωνισταί δεν πήραν είδηση; Η λέξη Αστάνα αναγνωσμένη εξ αριστερώς μας κάνει την λέξη Ανάστα = Ανάσταση = ανά+στάση = ανασήκωση = ανά+σηκώνω/ανασημώνομαι. Ο Σατανάς το γνωρίζει αλλά θεωρεί πως ανασηκώνεται εις εξουσία ήτοι παίρνει εκδίκηση εναντίον Του Θεού αλλά εις την πραγματικότητα επαναφέρει την Παρουσία (Δευτέρα) Του Χριστού εξ ανάγκης, αφού διά της υπερμικοσυσσκευής εντός της Γονιοδομής/DNA θα παύει την θέληση του και θα κάνει τον άνθρωπον ζόμπυ και μηχανή του ο Αντίχριστος δίνοντας του ταλέντα κατά την βούληση του και κατ' έλεγχον και κατ' αλλαγήν όποτε θελήσει, ως εκ τούτου ο άνθρωπος δεν θα δύναται να ζήσει εν ελευθέρω τη βουλήσει ώστε να δύναται να πράξει αυτοβούλως το αγαθόν, την συγχώρεση, την μετάνοια, την αρωγή φιλανθρωπίας αλλά κατ' εντολήν μόνον, κάτι όπου θα μπορούσε να μας επιβάλει μηχανικώς ο Θεός αλλά δεν θα είχαμε αξία αφού θα είμασταν άβουλα πράγματα τουτέστιν άψυχα μπιχλιμπίδια.
Πριν προχωρήσουμε αναφέρουμε τινά προς την λέξη DNA. DύΝΑμη = Δύναμη. Αντιστροφαναγνωσμένη AND = ΑΝΔ+εις = οι Άνδεις = Ένδεις = Εν Δία και Εν Άδει = το DNA/Γονιοδομή ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΘΕΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ έχει την βάση του εν Άδει όπως ευομολογεί η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη ως προς Τον Πατήρ και ως Δίας εννοεί την φαεινότητα Του εις την επιφάνεια. Καταλάβετε πως τα διάφορα ονόματα θεών της Αρχαίας Ελλάς επιχαρακτηρίζουσι συγκεκριμμένα καταστήματα ισχύος Του Μοναδικού Τριαδικού Θεού. Διατί Τριαδικός, το επαναλαμβάνουμε διά πολλοστή φορά, ως επί παραδειγμάτι, οι Τρεις Διαστάσεις προοικοδομούν τα πάντα αλλά αν αφαιρεθεί μία εκ των τριών παύουν να υπάρχουν οι άλλες δύο, ενώ συνάμα αναλόγως της περιφορικής οπτικής τους παρατηρητού ή της γυρίσεως του πράγματος ύψος, πλάτος και μήκος αλλάζουσι θέση.
Περί τούτου θα επανέλθουμε με κατακλισμαίες αποκαλύψεις περί της μαθηματικής αποδείξεως Της Τριαδικότητος Του Θεού εις το ανέκδοτον έργον/βιβλίον μου: "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΘΑΝΟΤΗΤΟΣ". Συγκρατείστε τον τίτλον! Ίδε την λέξη μέτρον = με τρία = η Τριαδικότητα!!!! = ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ = εις τα πάντα ή και τα πάντα με άριστον μέτρημα έγιναν και δρούσι έστω και αν τα βλέπουμε πολλάκις στραβά, επειδή δεν αναγνωρίζουμε πως τα βάσανα και οι αδικίες είναι κοψίματα κριμάτων εξ ημών ή εκ των προγόνων μας κριμάτων. Τουτέστιν, αμαρτίες/αστοχίες/κακά γονέων/προγόνων πληρώνουσι/επιπαθούνται τέκνα/απογονοι!!!! Η λέξη DNA αναγραμματιστί των τελευταίων γραμμάτων μας κάνει την λέξη DAN = ΔΑΝ = Δαναός/Δανός/φυλή Δάν = πράκτες εξού και δαν = νταν = done = κυριολεκτιστί dan = τα νταν/ δαν εις τας αριανάς (πολεμικάς) τέχνας = βαθμίδες που έκανες = βαθμίδες done/dan/νταν/δαν = βαθμίδες που έγιναν, ανέβηκες, μυήθηκες!!!! Έτι δε και δον/ντον/don/δουξ ή δούκας = δεούκας εκ του δέους και του Δίας αλλά και του Δότη.
Η λέξη Αστάνα αναγραμματιστί κάλλιστα και Τασάνα ή και διά τροφήν σκέψεως ήτοι "Τα Ωσανά = Ταωσανά = Τα(ω)σανά = Τασάνα".
Οι λέξεις διά τους μυημένους της Υπερμεταγλωσσολογίας δεν είναι ποτέ τυχαίες έστω και αν προκύπτουσι ή εποδηγούνται μέσα από τους ακασικούς/αχασικούς δρόμους των αρχικών γραμμάτων μόνον....
Η πόλις Αστάνα εκτίσθηκε άρον άρον εις την χώραν των Καζακστανών ήτοι του Καζακστάν ή Κασακστάν ή Κασσαστάν. Το συνθετικόν σταν είναι η παραφθορά της λέξεως εστία, ώστε Καζακαστάν = η Εστία (Χώρα) των Καζάκων = Καζακόχωρα!
Διατί όμως η Αστάνα οικοδομήθηκε από τους Σατανοσιωνισταί εις το Καζζακστάν; Η λέξη Καζακστάν εκ του Σταν/Στάσι/Εστία και του Καζάκ = Καζάκοι. Εάν αντικατασταθεί το πρώτον κάππα με χι έχουμε την λέξη Χαζάκοι και αν αντικατασταθεί το άλλον κάππα με το ρω μας κάνει την αλήθεια ήτοι Χαζάροι/Χαζζάροι/Χασσάροι κ.α.. Ήτοι, η γνωστή φυλή ήτις έκανε συμφωνία με τον Διάβολον και υποδημιούργησε τον Σιωνισμόν = εκ του λόφου Σιών = Διών = Δίας εις την Ιερουσαλήμ/Ιεροσόλυμα = προς ιερόν σαλεύω. Αφαιρόντας το πρώτον σύμφωνον έχουμε αντί Χασσάροι την λέξη Ασσάροι = Ασσύριοι!!!! Η χαμένη φυλή ήτις έφυγε και υπήγε εις τα γεννοφάσκια της ίσως, την Ασσυριόχωρα ή Ασσυριοεστία = Χασσαστάν/Χαζζαστάν = Καζζακστάν.
Μα τι ήσαν οι Ασσύριοι; Ό,τι και οι Εφέσιοι/Εφέσσιοι. Οία λέξη/πόλις φέρει τα "σσ", "ττ", "στ", σύγχρονα το "τσ", τα "εσ", τα "εσσ/εττ" έχουν σχέση πρωτίστως με τους Αθηναίους, ήτοι Ασσικαίους = Αττικαίους = Αστικαίους (Αστούς ή και Πρωταστούς) = Ατσικαίους = ατσίδες/αστίδες, αττίδες, ασσίδες = εκείνοι όπου τα καταφέρνουσι εις τον κυκεώνα των πόλεων καταφέρνωντας να επιβιώσουσι. Εξού και άσσος, αττός, αστός, ατσός = ατσάς = ατσουπάς κ.α.. Όπως οι Εσσαίοι ή Υσσαίοι ή Ησσαίοι ή Ασσαίοι ή Οσσαίοι ή Ισσαίοι Χασσάροι ή Ασσάροι και Ασσύριοι ήσαν εκ αττικαίας/ασσικαίας καταγωγής.
Όλα τα ανωτέρω επιβεβαιώνονται διά της κυριολεκτικής επεξήγησης της λέξεως Αστάνα ως έχει. Σημαίνει αστός, αστική ή αττική εξού και ανττίκα = το κλασικόν. Αστάνα = Ασσάνα = Αττάνα = Ατσάνα κ.α.. Δηλαδή η Αστάνα είναι η Πόλις των Σατανοσιωνιστών ή αλλόσκοπων αφού είναι η προσοποποίηση της συμβολικής και κυριολεκτικής αστικής διαβιώσεως αλλά και ως αστός+νους = αστονούς = αστανούς = αστάνα!!!! Ασταναίοι Ασσαναίοι ήσαν και θα είναι οι Αθηναίοι είτε συμφωνούμε μαζί τους είτε όχι και αγνωόντας τας επιπτώσεις των πράξεων τους ή την ανάμειξη τους αναλόγως.
Ως εκ τούτου αποκαλύπτεται ότι οι Χασσάροι όπως και οι Εσσαίοι όπου ήταν έναν και το αυτόν ως ρίζα πριν καν διαχονευτούσι κατάγονται εξ Ελλάδι και δη την Αθήνα/Αττική/Ασσική/Αστική. Γνωρίζουσι οι Σατανοσιωνισταί/Σατανοδιωνισταί ότι η καταγωγή τους είναι καυκάσια εξ Αττικής!!!! Ίδε: "Hebrew is Greek" Joseph Yahunda/Τα εβραϊκά είναι Ελληνικά Ιώσηπου Ιαχούντα, εξ εκδόσεων πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Διά την Αστάνα την κατάλληλη στιγμή θα αναφέρουμε περισσότερα....
Ουδέν άλλον σχέδιον και είθε όλος ο κόσμος να μαρκευτυχεί, μακροζωεί, μακροδικαιοπράττει και μακροπολυπραγματογνωρίζει. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

 http://diadrastiko.blogspot.com/2013/07/blog-post_9872.html#ixzz2aHNX6rmm

E.N.D. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ, ΣΤΟΝ ARTFM RADIO ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 26-7-2013

 




E.N.D. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ 24-7-2013 ΑΚΟΥΣΤΕΤΗΝ

 



ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ OΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΕΚ

Τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη,ο ελληνικός λαός μαστίζεται από την ανεργία,έχει γονατίσει από τη δυσβάσταχτη φορολογία,τα παράνομα χαράτσια και τις κατασχέσεις των οικονομιών του,ακόμη και του σπιτιού που κατάφερε να αποκτήσει με θυσίες, που οδηγείται στην εξαθλίωση, στις αυτοκτονίες και τον εξοστρακισμό - μετανάστευση, το (ανθ-)ελληνικό κράτος, προτρέπει τους αλλοδαπούς να μην καταβάλουν φόρους. Ενδεικτική είναι η Σύμβαση που υπέγραψε το (ανθ-)ελληνικό κράτος με το κράτος της Αλβανίας. (Η ίδια πολιτική - νομοθεσία ισχύει για όλους τους αλλοδαπούς, ανεξαιρέτου χώρας καταγωγής.) Με Νόμο του (ανθ-)ελληνικού κράτους oι αλλοδαποί δεν πληρώνουν φόρους. ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.2755 1Φ.Ε.Κ. 252/19.11.99/τ.Α'... Κύρωση της Σύμβασης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας
Δείτε το ΦΕΚ:
http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-252-1999.html
Εδώ η μετάφραση του ΦΕΚ στα Ελληνικά:
http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/ddos/sadf/FEK_ALBANIA_teliko.pdf
Υ.Γ.:
α) Είναι ή όχι ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών;;
β) Οι Έλληνες είναι άνθρωποι 'β κατηγορίας;
Είναι τα κορόιδα που πληρώνουν;
γ) Γιατί κανένα κόμμα ("Αριστερό"- "ακροαριστερό"-"Δεξιό"-"ακροδεξιό") δε μιλά για την άνιση και ρατσιστική μεταχείριση αλλά και το διωγμό που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες;
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2013/07/o_8684.html

ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΟΡΟΥΣ:Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΕΛΕΑΝΝΑ




Τα τεκμήρια που θα παρουσιάσουμε είναι αρκετά για να απορριφθούν, τόσο κατά γράμμα όσο και κατά πνεύμα, οι απόψεις που προσπαθούν εντέχνως να «περάσουν» κάποιοι πολέμιοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος. Τα επιχειρήματα των παπικών και των ΑΔΕΡΦΩΝ τους, των Ορθοδόξων, είναι ρυπαρότερα, απαισιότερα, ανηθικότερα και εγκληματικότερα που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα.
Επί 2000 χρόνια οι Χριστιανοί λοιδορούν εντέχνως τον Έλληνα κοσμοκράτορα Αλέξανδρο Φιλίππου. Με τη συγκατάθεση μερικών σύγχρονων "Εθνικών", τους δίνεται η ευκαιρία να τον παρουσιάζουν ως σφαγέα των λαών.

Δηλαδή, υπάρχουν σήμερα κάποιοι "Εθνικοί"ΨΕΥΤΟ «δωδεκαθεϊστές», οι οποίοι ισχυρίζονται πως από τη στιγμή που ο Φίλιππος ο Β' νίκησε του Αθηναίους στη Χαιρώνεια, χάθηκε και ο ελληνικός πολιτισμός. Λησμονούν όμως πως ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώθηκε και με την μεγάλη συμβολή του γιού του Φιλίππου, τον Μέγα Αλέξανδρο, σε όλη την Οικουμένη ...!!!

Η δυσμενής αυτή προπαγάνδα άρχισε από το 1960, όταν κάποιοι έμμισθοι-από το Μπρούκλιν-δωδεκαθεϊστές βοήθησαν εδώ στην Ελλάδα το επίδοξο σχέδιο των ΠΑΠΙΚΩΝ και των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ.

Όπως γνωρίζουμε από την Ιστορία, ο ψευτοστωικός φιλόσοφος της Ρώμης Σένεκας ήταν ένας κακός μιμητής της ελληνικής φιλοσοφίας και στενός Φίλος του Σαούλ ή Σαύλου, που αργότερα μετονομάστηκε σε Παύλος, ενώ οι Αρειανιστές ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, όπως και οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ, τον ονόμασαν «Ο Απόστολος των Εθνών» ...

Ο Σένεκας μιλούσε καλά τα ελληνικά κι χρησιμοποιούσε φράσεις και νοήματα της αττικής διαλέκτου, προσθέτοντας και ψήγματα της στωικής φιλοσοφίας. Ο Λατίνος αυτός γνώριζε για τα Ελευσίνια Μυστήρια, όπου οι δόκιμοι μύστες ντύνονταν με δέρματα ζώων. Πέρα απ' αυτό, μελέτησε τον παρσισμό, γιατί και αυτοί στις ιεροτελεστίες τους φορούσαν δέρματα ζώων. Εννοείται πως οι παρσιστές ιερείς, «που μιμούνταν του Έλληνες της Ελευσίνας» φορούσαν τα δέρματα των ζώων για να πάρουν τη δύναμή τους.

Ο μιμητής των Ελλήνων Σένεκας έγραψε:
«ντύσου με το πνεύμα ενός μεγάλου ανθρώπου». Και ο Σαούλ-Σαύλος-Παύλος αντέγραψε:
«ενδύσασθε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν». Επιστολή προς Ρωμαίους 13.4. Ο Σενέκας ήταν «όπου φυσούσε ο άνεμος», διότι ενώ ήταν φίλος και σύμβουλος του αυτοκράτορα Νέρωνα, εν τούτοις πήρε μέρος στη δολοφονία του. Πέρα από αυτό, ο Σενέκας είχε άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας, όπως επίσης και για τους αγώνες του Ισοκράτη να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Το ότι ο Σενέκας είχε παντελή άγνοια για την ιστορία της Μακεδονίας και ιδίως για την ευεργεσία του Μ. Αλέξανδρου σε όλη οικουμένη, το αναφέρει ο ίδιος ο ψευτοφιλόσοφος, γεγονός που αποδεικνύεται μέσω μιας επιστολής του προς τον Παύλο:

« Ο Σενέκας προς τον Παύλο. Χαίρε. Σε χαιρετώ αγαπητέ μου φίλε Παύλε. Πιστεψέ με .... μέχρι να έλθει ο καιρός της ευτυχίας και να βάλει ένα τέρμα σε όλα αυτά ο κόσμος υποφέρει από τους ισχυρούς ..... πάρε παράδειγμα του αρχαίους, που τόσο υπέφεραν από τον Μακεδόνα το Γιό του Φιλίππου ...»
Από την αλληλογραφία του Σενέκα με τον Παύλο, Lipsius: Acta Apostolum Apocrypha, Τόμος Ι.
Ο Παύλος είχε κι αυτός άγνοια για την ένδοξη ιστορία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου- προφανώς δεν τον είχε «ΑΓΓΙΞΕΙ» ακόμα το ....ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ...!!!
Είχε πλήρη άγνοια ακόμη και για τους αγώνες για την ελευθερία της Ελλάδος του Φιλίππου του Ε', όπως και για τη θυσία του Περσέα, του τελευταίου βασιλιά της Μακεδονίας.

Εάν ο Σαύλος-Παύλος είχε τις στοιχειώδεις γνώσεις για το ένδοξο ιστορικό παρελθόν της Μακεδονίας, τότε το βέβαιο είναι ότι θα διαμαρτυρόταν, έστω χαλαρά. Αλλά το ότι δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν διαφώνησε με τον φίλο του Σενέκα σημαίνει ότι ήταν διπλωμάτης και πολιτικάντης, ενώ η θεοπνευστία του είχε πάει περίπατο στην Ταρσό.

Το θανάσιμο μυστικό που «Καίει» το Βατικανό και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, βρίσκεται μέσα στα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας. Συγκεκριμένα, το 1947 βρέθηκαν τα χειρόγραφα των ανθρώπων του Κουμράν της Νεκρής Θάλασσας. Οι πάπυροι του Κουμράν έχουν ζωή 2000 ετών. Αναφέρονται στον δίκαιο Δάσκαλο Πολεμιστή που θα επιστρέψει μία μέρα στη ζωή και θα τιμωρήσει τους κακούς «Μάριος Βερέττας: Τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας».

Όμως ... ... ....!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά το 1947 που αποκαλύφθηκαν οι πάπυροι του Κουμράν ή τα χειρόγραφα της Νεκρής θάλασσας, κάποια χειρόγραφα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ μυστηριωδώς. Επειδή, κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, θα εισχωρήσουμε στα άδυτα του Βατικανού, ή της Αγίας ....Μαφίας, όπως αποκαλείται από τον Γάλλο συγγραφέα ζαν Σαρλιέ, ό οποίος έγραψε το βιβλίο ΒΑΤΙΚΑΝΟ, η ΑΓΙΑ ΜΑΦΙΑ.

Επόπτης εκεί είναι ο Γκιουζέπε Γκαροφάνο, ο οποίος εξαφάνισε τα επίμαχα κομμάτια. Το Βατικανό έχει αυτό το χόμπι, να εξαφανίζει,-να πληρώνει και να εξαγοράζει ότι μπορεί να κατεδαφίσει το οικοδόμημα που λέγεται ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-. Ότι λοιπόν μπορεί να προκαλέσει υποψίες στο πλατύ κοινό, όπως έπραξε με τον Γάλλο συγγραφέα - Ερευνητή Ρομπερ Αμπελέν**** για μια άλλη υπόθεση.
Τα αγορασμένα από το Βατικανό χειρόγραφα έγραφαν ότι ο δίκαιος άνθρωπος ή δίκαιος Δάσκαλος-Πολεμιστής ήταν ο Αλέξανδρος Φιλίππου!
Μερικοί εξέφρασαν τη γνώμη ότι τα χειρόγραφα εννοούσαν τον Ιησού, αλλά ο Γαλιλαίος δεν ζούσε την εποχή στην οποία αναφέρονται.

Ωστόσο, στην Ευρώπη υπάρχουν, μερικές χιλιάδες καθηγητές Πανεπιστημίων, οι οποίοι τυγχάνει να είναι ελληνιστές. Μερικοί λοιπόν, από αυτούς που ανέλαβαν την αποκρυπτογράφηση των χειρογράφων, έβγαλαν μερικά φωτοαντίγραφα και, αφού πήραν και τέσσερα κανονικά χειρόγραφα του Κουμράν, αποφάσισαν να έλθουν στην ΕΛΛΑΔΑ.

Ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωστοποιηθεί το γεγονός ότι τα χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας πλέκουν το εγκώμιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ συγχρόνως δινόταν η ευκαιρία να γίνει πλέον γνωστό ότι ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ είχε πλήρη άγνοια για την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Στις 24 Ιουλίου 1971, ξεκίνησαν για την Ελλάδα οι ελληνιστές Ευρωπαίοι καθηγητές για να γνωστοποιήσουν το περιεχόμενο των χειρογράφων, με το ελληνικό φέρι-μποτ «ΕΛΕΑΝΝΑ», αλλά δεν ήταν γραφτό τους να φτάσουν ζωντανοί, επειδή το Βατικανό, οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ αξιωματούχοι ΙΕΡΕΙΣ, οι Μοναχοί του Άθω και ο Τίτο είχαν διαδώσει στους ορθόδοξους κύκλους ότι οι Ευρωπαίοι έρχονταν στην Ελλάδα έχοντας ως απώτερο σκοπό να ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ την ΟΡΘΟΔΟΞΗ Εκκλησία και να κάνουν τους νέους της να στρέψουν το ενδιαφέρων τους σε άλλα, πιο ουσιώδη θέματα. Φοβήθηκαν ότι θα έχαναν το Ποίμνιο, τα ζώα που έχουν σταβλίσει, και θα έχαναν τα δισεκατομμύρια που μαζεύουν για 2000 χιλιάδες χρόνια ....

Το βρώμικο κόλπο ΕΠΙΑΣΕ. Οι ΠΑΠΑΔΕΣ έπεισαν τους αφελείς ότι έρχονται στην Ελλάδα οι πρόδρομοι του Αντιχρίστου ... Αυτό ήταν !!!! Το «Ελεάννα» πήρε ΦΩΤΙΑ. Αλλά ας δούμε τι ακριβώς έγραψαν οι ευρωπαϊκές εφημερίδες:

LE MOND: «Επί πολλές ημέρες οι Ορθόδοξοι ιερείς και Καλόγεροι του Αγίου Όρους έλεγαν πως δεν πρέπει να έλθουν οι Ευρωπαίοι στην Ελλάδα γιατί θα οδηγήσουν τους νέους σε λάθος δρόμο. Και πράγματι δεν τους επέτρεψαν να έλθουν. Διότι το φέρι-μποτ «Ελεάννα» πήρε φωτιά, ενώ οι ναυαγοσωστικές βάρκες δεν κουνήθηκαν από τον τόπο τους. Ο πλοίαρχος και οι αξιωματικοί έδειξαν μία ανεξήγητη αδιαφορία, και έφυγαν κρυφά με μία βάρκα, ενώ οι τουρίστες βρήκαν οικτρό θάνατο .....» Le Mond, 25 Ιουλίου 1971..

Σημείωση: **** Ρομπερ Αμπελέν: έγραψε τρία βιβλία.  1) Ιησούς ή το Θανάσιμο Μυστικό των Ναϊτών 2)Γολγοθάς και τα βαριά Μυστικά του 3)Οι τρείς Πάπισσες και Οι Υιοί του Δαβίδ αλλά το Βατικανό πλήρωσε για τα δύο βιβλία τον  Ρομπερ Αμπελέν με ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων και έναν πύργο πολλών δωματίων, εκί στο Βέλγιο, όπως επίσης και με αρκετά εκατομμύρια δολάρια.  Τα δύο αυτά βιβλία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας...
Συνεχίζεται ....
Provencal du Dimanche: 25/7/1971
«Οι Ευρωπαίοι Φιλέλληνες ήλθαν να προσκηνήσουν την Ελληνική Γη και ιδιαίτερα την Μακεδονία. Ξαφνικά όμως το πλοίο «Ελεάννα» που τους μετέφερε, πήρε φωτιά. Ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι τουρίστες κάηκαν ζωντανοί, όπως και μικρά παιδιά, επειδή έτσι θέλησαν οι Ιερείς της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ο πλοίαρχος με τους αξιωματικούς του εξαφανίστηκαν με μία βάρκα, ενώ οι άλλες σωσίβιες βάρκες έμειναν αχρησιμοποίητες ..... Οι Έλληνες μοναχοί είναι τώρα ικανοποιημένοι». Τίποτα δεν υπάρχει μέσα σ' αυτούς του αξιωματούχους των χριστιανικών ΔΟΓΜΑΤΩΝ που να είναι αληθινό, ελεύθερο και νόμιμο.
Μέσα στις σάπιες καρδιές τους υπάρχουν πολύ κακά ένστικτα. Όλες οι σκέψεις των Καθολικών και των Ορθοδόξων αποτελούν μία εκούσια απάτη. Αυτά του δίδαξε η ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, αυτά κάνουν ....
Επί δύο χιλιάδες χρόνια η ΕΛΛΑΔΑ προδόθηκε απ' αυτούς αμέτρητες φορές. Ανταλλάχτηκε, ρημάχτηκε, ανασκάφτηκε συθέμελα, υποθηκεύτηκε, αλλά, δυστυχώς γι' αυτούς, η ΕΛΛΑΔΑ είναι «καταδικασμένη» να ξαναγίνει ο φάρος του κόσμου ...! Μέχρι εδώ ήταν όμως. Από εδώ και στο εξής, η ζωή τους θα είναι σαν όνειρο, το οποίο θα τους φαίνεται ωραίο, αλλά μόλις ξυπνήσουν, αυτό που θα αντικρίσουν θα είναι ζωντανό και ανυπόφορα πραγματικό.

  • (Αυτή η σύγχυση επικρατεί στους ισχυρούς. Φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται τους παραπάνω..! η Αμερική φοβάται το Βατικανό, το Βατικανό φοβάται την Αμερική, φοβάται και την Ευρώπη, η Ευρώπη φοβάται την Αμερική. Οι τρείς αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και την ανθρωπότητα, η ανθρωπότητα φοβάται και τους τρείς. Ένας φαύλος κύκλος ....
  • Ο Αμερικανοσιωνιστής δεν ξέρει τα μελλοντικά σχέδια του πιστού Ρώσου στρατιωτικού, ο Πάπας δεν ξέρει τι ακριβώς σκέφτεται ο Ρώσος, ο Ρώσος δεν ξέρει τις σκέψεις του Αμερικανοσιωνιστή, η Ιστορία δεν ξέρει αν θα παραμείνει αναλλοίωτη. Οι τέσσερεις αυτοί φοβούνται αλλήλους, φοβούνται και τη μελλοντική Ελλάδα, η μελλοντική Ελλάδα, όμως δεν φοβάται κανέναν .....!!) ...
Αφού λοιπόν ο Σενέκας και ο φίλος του Παύλος αγνοούσαν πως Μέγα Αλέξανδρος σεβάστηκε όλες τις θρησκείες και όλους τους λαούς , έκριναν και έβγαλαν το συμπέρασμα πως ο Αλέξανδρος ήταν ο βασανιστής της Ελλάδος και του υπόλοιπου πληθυσμού της Γης. Έτσι φτάνουμε στις πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, όπου ο Τίτο με τον Μάρκο Βαφειάδη δήλωσαν τα εξής:
«Εφόσον η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας δεν έβγαλε μιλιά για όλα όσα είπαν ο Σενέκας και ο Απόστολος Παύλος, τότε όσοι περισσεύουν στα νότια της Σερβίας θα τους ονομάσουμε Μακεδόνες και θα τους παρουσιάσουμε ως απογόνους τοτ Αλέξανδρου» ...!!!! Γιαίτσε, Δεκέμβριος 1943. Όλα γενικά τα «ανεμομαζώματα» της νότιας Γιουγκοσλαβίας δεν ε'ιχαν εθνική συνείδηση, ιδίως αυτοί που κατοικούσαν στα Σκόπια. Οπότε, θα έπρεπε να βρεθεί ένα έθνος να τους υιοθετήσει. Να γιατί ο Τίτο τους έδωσε ένα έθνος, τη Μακεδονία, ενώ στην πραγματικότητα Μακεδονο-Βούλγαροι, Μακεδονο-Σέρβοι, Μακεδονο-Κροάτες και Μακεδονο-Αλβανοί δεν υπήρξαν ποτέ. Έτσι, το Δεκέμβριο του 1943, ο Τίτο ανακήρυξε τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» στη συνδιάσκεψη του Γιαίτσε. Θα μπορούσαν όμως οι αξιωματούχοι της Ορθοδοξίας να το αποτρέψουν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με αρχές της δεκαετίας του 1970. πως όμως θα έκαναν μία τέτοια ανατροπή, τη στιγμή που τους βαραίνει ένα ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ με το «Ελεάννα»;
Αυτός ήταν και έιναι ο ρόλος ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ -ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ- ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ , να εξαφανίσει των ΕΛΛΗΝΩΝ το ΓΕΝΟΣ από το ΑΙΓΑΙΟ ..... Αγνοούν σκοπίμως οι σύγχρονοι επικριτές του Μεγάλου Αλεξάνδρου ότι όλες οι χώρες που βρέθηκαν υπό την κατοχή άλλων λαών υπέφεραν τα πάνδεινα. 'Όπως εδώ και 2000 έτη, υποφέρουν οι Έλληνες από τον ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

Οι Ρωμαίοι για παράδειγμα, όταν ένιωθαν ανία, ΈΣΦΑΖΑΝ για να περάσουν την ώρα τους. Αλλά όσοι το κάνουν αυτό, χάνουν τελικά τον εαυτό τους. Το ίδιο έγινε και με το Τζέγκινς Χαν, τον Ναπολέοντα , τον ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΟΥΡΚ και τον ΧΙΤΛΕΡ.
Με τον Αλέξανδρο, όμως κανένας λαός δεν βάδισε στη λεωφόρο της απόγνωσης, ούτε στην ατραπό της στέρησης, μα ούτε στην πύλη της αγωνίας. Αντιθέτως, έζησαν πολύ καλύτερα απ' ότι ζούσαν. Κανένας λαός της Ανατολής δεν δέχεται κακόπιστη κριτική για τον Έλληνα στρατηλάτη, εκτός από έναν, του Ιουδαίους ....!
 
 

ΚΡΟΩ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ!!!! ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΣΣΩΝΟΙ; ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ;


Γράφει ο Παναγιώτης Δίας

Κρόω τον κώδωνα της αφύπνισης διατί κατηγοροποιούνται τόσον απλούστατα πολλοί Μασσώνοι ενώ πριν φαίνοντο υπερδύναμοι; Το σκεφθήκατε ποτέ ποίοι ευρίσκονται εξ όπισθεν; Μα ποίοι άλλοι εξ εκείνων όπου κινούν τω όντι τα νήματα. Οι θυσιαζόμενοι απατεώνες δεν είναι παρά μαριονέττες Τέκτονες, κτιστούδια που θυσιάζονται εις τον βωμόν της ανέγερσης του ουρανοξύστου των αφεντικών Τεκτόνων.
Ο Αγαμέμνων δεν δύστασε να επιχειρήσει θυσία της Ιφιγένειας και ο Αυραάμ του Ισάξιου/Ισαάκ διατί οι Εβραίοι να δυστάσουν να θυσιάσουν τους Τέκτονες ή ο στρατηγός τους στρατιώτες προσκοπώντας την επίτευξη του στόχου τους; Αν είσαστε έξυπνοι δεν χρειάζεστε άλλες επεξηγήσεις!
Επαναλαμβάνω διά πολλοστή φορά ότι αναφέρεται και εις την Αποκάλυψη του Ιωάννου του Μεγαλοπροφήτου του Ευαγγελιστού. Καλεί την πολιτική ως Βαβυλώνα η μεγάλη με την οποία όλοι συνουσιάζονται εις όλας τας εποχάς. Βεβαίως δεν αναφέρει πως πρόκειται περί της πολιτικής αλλά περί ποίας άλλης διαχρονικής πόρνης; Άλλωστε την πολιτική την καλεί η θυμοσοφία πόρνη και βρωμιά.
Διατί όμως οι Εβραίοι να σκοτώνουν την Πολιτική;
Πρώτα χρησιμοποιείς την κλίμακα ν’ ανεβείς και ύστερα την καταγκρεμνίζεις διά να μην δύναται να το επιχειρήσει άλλος. Χρησιμοποίησαν την πολιτική διά να διχονεύσουν τα έθνη και καθώς προχωρούν προς την επίτευξη της νίκης τους διά των κομμάτων και την κατάρρευση των οικονομιών διαλύουν την πολιτική και την απαγορεύουν ώστε κανείς να μην διχονεύσει το δικτατορικόν ολιγαρχικόν κράτος όπου έκτισαν με τα τούβλα των χαλασμένων παλαιών τάξεων και πραγμάτων εφ’ όλης της ύλης. Δηλαδή εάν τα τούβλα είναι σώνει και καλά δύο χιλιάδες και τα έχεις κτίσει ως οίκον σου η μοναδική περίπτωση να κτίσω εγώ οίκον είναι να χαλάσω τον ιδικόν σου! Αυτόν εφαρμόζουσι συνειδητώς ή ασυνειδήτως. Κόβω το δάσος κτίζω καλύβια! Τα δένδρα πρέπει να φυτρώνουν πάντοτε ούτως είναι και ο Ελληνισμός φυτρώνει διότι αν πάψει να το κάνει θ’ αποθάνουν όλοι και όλα και ας μην τον σέβονται οι αευγνώμονες. Κάνω την επαναστάση και κερδίζω και ύστερα την κατηγορώ και την στιγματίζω ως απαγορευμένη πράξη προς τους άλλους και εμένα δήθεν αλλά όταν το θελήσω ξανά κάνω επανάσταση ονομάζοντας την ο,τιδήποτε άλλον όπως ιεραποστολή, εξερεύνηση, ταξείδια, όπως έκαναν οι Ευρωπαίοι κατά των ιθαγενών της Αμερικής και όπως κάνουν αυτοί οι σφετερισταί εις όλην την Γην, περιφέρονται και σκοτώνουν διά χάριν τους και χάριν των Αφεντικών των Μασσώνων.
Πρώτα ανακαλύπτεις τα σπάνια βιβλία ή αντιγράφεις τα βιβλία και ύστερα τα απαγορεύεις να κυκλοφορήσουσι. Εις την Παγκόσμια Μονοδικτατορία ή Μονοπαγκοσμιοποίηση τους διατί να επιτρέψουσι πολιτική, κόμματα, ιδεολογίες; Δοκιμάστηκε εις την Σωβιετική Ένωση και επέτυχε, έναν κόμμα της Ψευδολαϊκής Ψευδοδημοκρατίας αλλά χωρίς να αναφέρουν την πρόθεση Ψεύδο!
Ως εκ τούτου, διά να βαρεθεί, φοβηθεί, πάψει, απηυδήσει, απαξιώσει ο σωστός κόσμος να ασχοληθεί με την πολιτική διάταζε η Μασσωνία μέλη της να κλέβει ή καταστρέφουν το κράτος της και ύστερα άλλα μέλη να τους φυλακίσουν διά να χαθεί η εμπιστοσύνη, η ηρεμία, η επιθυμία διά δημιουργία, η διαύγεια του λαού και προσπέσει συνάμα εις την διαφθορά. Εν τέλει διά να αγανακτήσει ο κόσμος και να τους ειπεί διά ν’ απαλλαγεί από τα καμώματα των οικονομικοκοινωνικοστρατιωτικών τεχνασμάτων και κόλπων των «πάρετε την εξουσία κάνετε ό,τι θέλετε και αφήστε μας ήσυχους», αλλά πώς να ησυχάσεις όταν τα κλειδιά, την κλειδωνιά, την ιδιοκτησία και τον έλεγχον του οίκου σου τα έχουσι εκείνοι όπου έχουσι την εξουσία; Ψευδοϋποστήριξαν τα ανθρώπινα δικαιώματα της Γαλλικής Επανάστασης διά να καταργήσουσι την δύναμη των αριστοκρατών/βασιλιάδες και τώρα καταργούν τα ανθρώπινα δικαιώματα διά να γίνουν ιδίοις αριστοκράτες/βασιλιάδες, τους πήρε μερικούς αιώνες σκληρής και υποκριτικής εργασίας. Ο υποκριτής είναι πιο έξυπνος από επιστήμονα. Ο υποκριτής είναι άγριον εκλεπτυσμένον ζώον, γνωρίζει να εμπαίζει και νομίζει πως αυτή η τέχνη είναι το κέντρον του Διαστήματος.
Όλον και περισσότεροι θα δικάζονται από Συμμασσώνους τους όπως οι στρατιώτες εκτελούνται από συσστατιώτες τους όταν το θελήσει ο ανώτερος τους εις βαθμίδα, στρατός είναι και η Μασσωνία και μάλιστα υπερσυμμορίτικη και τρομακτικότερη έκαστης Μαφίας. Όλον και περισσότεροι θα χάνουν τα χρήματα τους, εν τέλει κανείς δεν θα έχει θα καταρρεύσει το σύσστημα τραπεζών, παραγωγής προϊόντων, πόλεμοι θα γίνουν και μετά αυτοί που θα έχουν τα επιπλέον όπλα θα καθορίσουν και το καινούργιον χρήμα και τον καινούργιον όρον διά να δικαιούσαι να ζεις, να δικαιούσαι να αποθαίνεις και ν’ αποθαίνεις φυσιολογικώς κάποιες φορές. Να πωλήσεις την ψυχήν σου εις τον Αρχιμασσώνον/Αρχιτέκτονα αυτής της πλεκτάνης τον ψευδοκύριον Εωσφόρον/Ψευδοεωσφόρον. Καλύτερα να μην γεννιέσαι παρά να πωλείς την ψυχήν σου διά να ζήσεις.




ΚΟΜΠΡΑ 
 
http://news-cobra.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4494.html

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ “ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ” ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!

“Ομοβροντία” με 200 ΑΦΜ, προφανέστατα για αγορά της απαξιωμένης Γης.
Αγαπητοί κ&κ του olympia
Πρίν απο μερικές ημέρες περίππου 200 Γερμανοί πολίτες, μέσω πληρεξούσιου δικηγόρου τους, πήραν Α.Φ.Μ.. Τί σημαίνει αυτό….
Πολύ απλά, για να αποκτήσεις περιουσία σε μια χώρα θα πρέπει να έχεις Α.Φ.Μ. στην εν λόγω χώρα. Σίγουρα όμως το να αιτηθούν 200 πρόσωπα ταυτόχρονα (και ειδικά Γερμανοί), έκδοση Α.Φ.Μ. α)Είναι οργανομένο απο το εξωτερικό για να αποκτήσουν περιουσιακά στοιχεία(κατα προτίμηση φιλέτα), και β) θα σαρώσουν όλους τους πληστηριασμούς που θα ανοίξουν απο το 2014 ( καταλαβαίνετε… για ένα κομμάτι ψωμί).
Δεν γνωρίζω αν και σε άλλες περιοχές τις Ελλάδας έγινε κάτι ανάλογο αλλά φαντάζομαι πως ναι.
Πάντως αυτό δεν σημαίνει οτι είναι παράνομο αλλά δείχνει καθαρά το τί επακολουθεί.
Μετα τιμής
Κ.Π.
olympia

http://www.katohika.gr/2013/07/germanoi-etoimazontai-gia-pliatsiko-stin-ilia.html

Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη. Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη.

Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία;
Ένας Γαλαξιακός πόλεμος μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο; Καθόλου όπως θα δούμε.
Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates. Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας είναι ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ. Το δώρο του φτερού, το Πάθος για την Α-λήθη.
Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.
Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA και το Βασιλικό τους αίμα. Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.
© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου “ TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
> Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί
(αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.
> In my opinion, a mind is healthy when it can perform symbolic acts within mental frameworks which are not immediately obvious. A mind is diseased when it no longer comprehends this kind of linkage and refuses to acknowledge any basis for such symbolic thinking. The twentieth century specializes in producing diseased minds of the type I refer to – minds which uniquely combine ignorance with arrogance. The twentieth century’s hard core hyper rationalist would deride a theory of correspondences in daily life and ritual as ‘primitive superstition’. However, the rationalist’s comment is not one upon symbolic thinking but upon himself, acting as a label to define him as one of the walking dead.» Robert Temple, The Sirius Mystery
> Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning Sky
Ο Robert Morning Sky είναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του, για ένα Διαστημικό Ον, που το βοήθησε να σωθεί από την πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.
Με τον καιρό το Ον των Άστρων άρχισε να εμπιστεύεται τους έξι ινδιάνους. Χρησιμοποιώντας έναν μικρό κρύσταλλο για να δημιουργεί εικόνες, ο Επισκέπτης άρχισε να επικοινωνεί με τους νεαρούς άνδρες. Αποκαλώντας τον Γηραιό των Άστρων, οι νεαροί κάθισαν στα γόνατα του Φίλου τους, εξετάζοντας με μεγάλη προσοχή τις κρυστάλλινες εικόνες, συναρμολογώντας το πάζλ της απίστευτης ιστορίας του Ηλιακού μας συστήματος και της Ανθρωπότητας. Το μήνυμα του Γηραιού των Άστρων (τον ονόμασαν έτσι από σεβασμό) ήταν απλό.
Τα Αστρικά Όντα ήταν εδώ όταν η Γή ήταν ακόμη ένας βράχος.
Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση από τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών.
Η πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευση θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Αυτή είναι η ιστορία του Bek’ Ti…
 

ΓΕΝΕΣΗ: Έκρηξη συντάραξε την Ανυπαρξία του Κενού. Το Αρχέγονο «Στοιχείο» («Αρχέγονη «Ουσία») ξεχύθηκε βίαια προς τα έξω και όπως το ένα κύμα μετά το άλλο, ο αρχέγονος ωκεανός ηρέμησε στη μαύρη κοιλότητα του Κενού. Η Ανυπαρξία ατένισε το Χάος και το Χάος εκχύθηκε μέσα στην Ανυπαρξία.
Όταν τα αρχέγονα νερά χύθηκαν έξω, ποτάμια του σκοτεινού «στοιχείου» (ουσίας) στροβιλίστηκαν μαζί δημιουργώντας τεράστιες ρουφήχτρες. Καθώς οι ρουφήχτρες στριφογύρισαν προς τα μέσα, το «Στοιχείο» (ουσία) συμπυκνώθηκε σε νέφη αερίων. Σπίθες ανέφλεξαν τα ευμετάβλητα νέφη που είχαν υπερθερμανθεί από την συμπίεση των δυνάμεων στο κέντρο της δίνης. Συνεχείς εκρήξεις δημιούργησαν τεράστιες σφαίρες φωτιάς, υπερκαινοφανείς (supernovas) λαμπρούς κόκκινους αστέρες και αστέρια νάνους (dwarf stars) λαμπρού μπλε χρώματος.
Όπως τα νησιά στα νερά του «Στοιχείου», τα αστέρια διαμορφώθηκαν από τις δίνες των στροβιλιζομένων γαλαξιών. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβανόταν στο «Κενό» … και επανάληψη μετά από επανάληψη ένας γαλαξίας γεννήθηκε.
Κάποια στιγμή, ένας από αυτούς τους γαλαξίες έγινε γνωστός σαν ΗΡΙΔΑΝΟΣ. Αυτή είναι η ιστορία ενός μικρού μέρους του Ηριδανού και ενός πολύ μικρού κόσμου που μας είναι γνωστός σαν ΓΗ.
HΡΙΔΑΝΟΣ
Στη δίνη των αρχέγονων νερών του ΗΡΙΔΑΝΟΥ πολλά από τα αστέρια γέννησαν δικούς τους κόσμους. Μέσα από τα νέφη και τη σκόνη που απέβαλλαν οι ήλιοι, οι πλανήτες συμπυκνώθηκαν και κρύωσαν. Καταιγίδες μαίνονταν, οι ωκεανοί δέρνονταν απανωτά και έσκαγαν στις ακτές της στεριάς. Μέσα από την αστραπή και το μένος μία ξεχωριστή σπίθα άστραψε και δημιούργησε σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ένα μοναδικό κύτταρο ζωής.
Μονοκυτταρικές μορφές ζωής ενώθηκαν και δημιούργησαν πολυ-κυτταρικές μορφές, οι πολυκυτταρικές μορφές έγιναν πολύπλοκα όντα με εκατομμύρια κύτταρα…ψάρια, έντομα, πουλιά, ερπετά, φυτά και θηλαστικά. Τόσα διαφορετικά όντα εμφανίστηκαν όσα είναι και τα αστέρια του γαλαξία.
Και όσο περνούσε ο χρόνος, τα «Ανθρωποειδή» εμφανίστηκαν με την εξέλιξη. Ψάρια-ανθρωποειδή, πτηνά-ανθρωποειδή, ερπετά-ανθρωποειδή, θηλαστικά-ανθρωποειδή και ανθρωποειδή κάθε είδους αποτέλεσαν το σταθερό αποτέλεσμα της εξέλιξης. (Σημ. Ι.Μ. μεταξύ αυτών και άλλες 170 γνωστές φυλές)
Καθώς ο Αρχέγονος Άνθρωπος- Ηριδανός εξελίχθηκε, άφησε τις σπηλιές για τις καλύβες, πολλές καλύβες έγιναν συνοικισμοί και οι συνοικισμοί έγιναν πόλεις. Η αιχμαλωσία και το κυνήγι ζώων έδωσε τη σειρά του στο εμπόριο γούνας, και στη συστηματική καλλιέργεια της γης. Οι ανάγκες του Ανθρώπου-Ηριδανού έγιναν επιθυμίες και έγινε άπληστος. Οι εύσπλαχνοι άνθρωποι έγιναν αρχηγοί και οι αρχηγοί έγιναν κατακτητές και ο «πρωτόγονος» κόσμος έγινε «πολιτισμένος». Οι διαφωνίες έγιναν επιχειρήματα, τα επιχειρήματα έγιναν πόλεμοι. Η περιέργεια και η ανάγκη γέννησε την τεχνολογία. Ο πρώιμος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει τον κόσμο του.
Και όταν ο Άνθρωπος-Ηριδανός κοίταξε πάνω, ψηλά στους ουρανούς είδε το φεγγάρι του. Και κατασκεύασε πλοία για να τον πάνε στον ουρανό και η κατάκτηση του φεγγαριού του ξεκίνησε. Όταν στάθησε στο φεγγάρι και εξερεύνησε τις πόλεις του, κοίταξε ψηλά και είδε τα αστέρια από πάνω του. Αναζητώντας περισσότερα κινήθηκε και πάλι προς τον ουρανό. Αυτή τη φορά ανακάλυψε γείτονες κόσμους και ο Άνθρωπος-Ηριδανός είχε κατακτήσει το χώρο ενός καινούργιου κόσμου και ο κύκλος αυτός επαναλήφθηκε.
Και έτσι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του στο γαλαξία. Ο Ηριδανός-Πτηνό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Θηλαστικό-Άνθρωπο και ο Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος συνάντησε τον Ηριδανό-Έντομο-Άνθρωπο. Και ένας Ηριδανός-Ερπετό-Άνθρωπος τους χαιρέτησε όλους. Τα πολλά και ανεπτυγμένα όντα των κόσμων του ΗΡΙΔΑΝΟΥ (ERIDANUS) συγκεντρώθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους. Έκαναν ανταλλαγές, χόρεψαν μαζί και μοιράστηκαν πράγματα και ενώθηκαν. Με τον καιρό έμαθαν ο ένας τους τρόπους του άλλου και συνυπήρχαν.
Και κήρυξαν πόλεμο.
Ο αρχέγονος Άνθρωπος-Ηριδανός είχε γίνει ένας «πολιτισμένος» Άνθρωπος-Ηριδανός και ο αρχέγονος πόλεμος έδωσε τη θέση του στη Επιστήμη του Πολέμου. Ο τρομακτικός πόλεμος έγινε το μέσο για την πρόοδο. Τα γαλαξιακά βασίλεια του Ηριδανού έφτασαν ψηλά και παρήκμασαν, πολιτισμοί είχαν ευημερία και μετά πέθαναν. Συνεχείς πόλεμοι ειχαν περιζώσει όλο το γαλαξία. Καμία Αυτοκρατορία δεν άντεξε για πολύ καιρό. Το τίποτα όμως έσωσε μία….
[σημ, Μερικές σκέψεις: όπως και σε άλλους μύθους και παραδόσεις που αφορούν τη δημιουργία του Κόσμου παρατηρούμε ότι το σύμπαν προέρχεται μέσα από συγκρούσεις και κυρίως βία. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλα ξεκίνησαν από ευμετάβλητα στοιχεία δημιουργώντας αρκετά ασταθείς καταστάσεις. Και όταν επήλθε η ηρεμία ξεκίνησε η δημιουργία Παρόλο αυτά η ανέλιξη και εξέλιξη δεν γίνεται ποτέ χωρίς να λείπει η σύγκρουση.
Στο κείμενο αναφέρεται ότι ο Άνθρωπος-Ηριδανός συνάντησε τους συγγενείς του και κάποιοι «συνάντησαν» κάποιους όχι τυχαία. Ενδιαφέρον είναι τι σημαίνει «ενώθηκαν» και προσωπικά τι σημαίνει «χόρεψαν» μαζί; Ας μην ξεχνάμε ότι ο χορός είναι μία από τις πιο αρχέγονες μορφές επικοινωνίας)
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ “SSS”
Στον γαλαξία του Ηριδανού, τα πράγματα οδήγησαν σε πόλεμο, βία και αναταραχές. Αναδεικνύοντας τους εαυτούς τους πάνω από όλα τα γένη σαν οι Υπέρτατοι Κυρίαρχοι στην τέχνη του Πολέμου, τα «SSS» όντα έφεραν πόλεμο και χάος με σκοπό να κατακτήσουν και να κρατήσουν ένα μεγάλο τμήμα του Ενάτου Τομέα του γαλαξία. (Είχαν το παραπάνω όνομα --SSS-- επειδή έκαναν έναν συριστικό ήχο όταν μιλούσαν). Αν και αρχικά ευυπόληπτοι Βασιλείς κυβερνούσαν, η Αυτοκρατορία έφτασε στο απόγειό της όταν διοικήθηκε από τις «SSS» Βασίλισσες. Γνωστές και σαν «SSS-T», οι Βασίλισσες και οι μέθοδοι διακυβέρνησής τους έγιναν η προσωποποίηση της Βασιλικής αρχής. Μόνο το όνομα «AST» του βασιλικού τους οίκου θα γινόταν φόρος τιμής στην φονικότητα των ερπετοειδών Βασιλισσών. [σημ. σκεφτείτε ποιο ερπετό κάνει συριστικούς ήχους]
Σε έναν γαλαξία που κυριαρχούσε το χάος και ο πόλεμος, τα SSS όντα ήταν ασυναγώνιστα. Αμείλικτες στον τρόπο που διοικούσαν και αρκετά ικανές στην κακομεταχείριση, οι SSS-T Βασίλισσες ήταν λαμπρές πολιτικοί και στρατηγοί πολέμου. Χρησιμοποιούσαν τα γεγονότα προς όφελος τους και καπηλεύονται τους πολέμους για τα δικά τους συμφέροντα και κέρδος.
Η παραχώρηση εξουσίας στα βασιλικά μέλη ώστε να κατακτούν και να επικρατούν των αντιπάλων τους αποτέλεσε μία παντοδύναμη πολεμική μηχανή που δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία. Οι «SSS» πολεμιστές ήταν ψηλές υποβλητικές φιγούρες και ψυχροί εκτελεστές με τρομακτικά πρόσωπα που έμοιαζαν με δράκους. Αν και με την εξέλιξη είχαν χάσει το φολιδωτό τους δέρμα, τα ελάσματα της στρατιωτικής τους στολής έδιναν την εντύπωση αγριωπών δεινοσαύρων. Μόνο ένα μακρύ οστέινο τόξο που εξείχε από το μέτωπο και πίσω και γύρω από το κεφάλι τους πρόδιδε την ερπετοειδή τους καταγωγή. Έχοντας επίσης το όνομα «Μ-Κ» ή «Μ-G» και μόνη η όψη των «SSS» πολεμιστών ήταν αρκετή για να ριζώσει το φόβο στην καρδιά του αντιπάλου.
Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: ο εχθρός ή ο ανυπάκοους υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλιφθεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.
Τα άλλα φύλα τους ονόμαζαν και «ARI» ή «Κυρίαρχοι (Masters)» και με την πάροδο του χρόνου έγιναν γνωστοί και σαν οι «ARI» του «ΑΝ» (Ουρανού) ή απλά οι «ARI-AN». Σήμερα γνωστό και με την ονομασία «ΟRION» (Ορίων).
Αλλά αν και η αυτοκρατορία των ARI-AN είχε γίνει η επιτομή της δύναμης και της ισχύς, σύμβολο της αμείλικτης διακυβέρνησης και της ανηλεούς επιθετικότητας, η μοίρα θα έπαιζε ένα περίεργο παιχνίδι για τους ARI-AN. Στην αναζήτησή τους για γαλαξιακή δύναμη, οι SSS-T πολεμιστές είχαν λεηλατήσει τα θησαυροφυλάκια των Ανακτόρων στους κόσμους που είχαν κακομεταχειριστεί. Ο πλούτος του πολιτισμού των κατεκτημένων κόσμων κοσμούσε τα μουσεία των ARI-AN και έκανε την αυτοκρατορία τους το κέντρο του πολιτισμού και της σοφίας στον Ένατο Τομέα. Η αυτοκρατορία έγινε η βιτρίνα του κόσμου για την Ποίηση και τη Μουσική, την Τέχνη και το Χορό. Ήταν ένα βήμα, αν και ασυνείδητο (μικρό;) για την εξέλιξη του αυτοελέγχου στην ψυχή των SSS-T.
[σημ. Μερικές σκέψεις: φαίνεται λοιπόν πως μετά το Χάος η Αυτοκρατορία που επικράτησε είχε στο επίκεντρό της το θηλυκό στοιχείο το οποίο είναι τρομερός και φοβερός πολεμιστής. Είναι ενδιαφέρον ότι η συγκέντρωση δειγμάτων από την τέχνη και των πολιτισμό των περιοχών που κατακτούσαν οι Βασίλισσες SSS-T θυμίζει μία άλλη επίγεια αυτοκρατορία που και αυτή εδραιώθηκε και έφτασε στο απόγειό της όταν στο θρόνο ήταν αντίστοιχα μία γυναίκα. Το Βρετανικό Μουσείο αυτή τη στιγμή είναι ένας χώρος που δείχνει στον κάθε επισκέπτη το εξής: θαυμάστε τα μέρη που έχουμε κατακτήσει! Πολλά ευρωπαϊκά μουσεία κατά τη γνώμη μου εδραιώθηκαν πίσω από αυτή τη σκέψη.
Επίσης ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτή την αυτοκρατορία ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της την οδήγησε σε άλλες μορφές ελέγχου που δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με τη σωματική βία, όπως θα δούμε στην επόμενη Αυτοκρατορία. Η αδυναμία ίσως μίας αποτελεσματικής άμυνας λόγω της θηλυκής φύσης οδήγησε τις Βασίλισσες να εξειδικευτούν σε μία άλλη μορφή χειραγώγησης, την νοητική !!!
M-K/M-G
Λίστα αρχαίων Αιγυπτιακών λέξεων που έχουν Μ-Κ/M-G ρίζες:
Μ’K=όνομα κροκόδειλου
Μek= προστάτης, προστασία
Μ’ Q= σφάζω, κόβω σε κομμάτια
MAG ή M’ G= κροκόδειλος
Mikh= πάλη, παλεύω
Στην αρχαία Αίγυπτο η κατάληξη «-U» σημαίνει “ένας από”. Έτσι, M-K-U= «αυτός που ανήκει ή ένας από Μ-Κ» και Μ-G-U= «αυτός που ανήκει ή ένας από M-G» αντίστοιχα
Μ’Ka= γενναίος, τολμηρός
M’Khaiu=πολεμιστές, αντίπαλος
M’Ki= προστάτης, προστατεύω
Meki= προστάτης
M’GA= κροκόδειλος
M’GA= διατάζω, δίνω οδηγίες
Mekhi= κτυπώ, πολεμώ
M’Khai=κτυπώ, πολεμώ
M’Khau= ένα ζώο
M’Kiu= προστάτες
Mega= κροκόδειλος
M’Ga= αρχηγός
Mgi=γενναιότητα
Οι παρακάτω είναι διάφορες λέξεις M-K/M-G προέλευσης:
Magha= στα ινδουιστικά φοβερός, ο Ενας
Mak= στα σουμεριακά ο μεγαλος, ο ανώτερος
Mactus= στα λατινικά ο ενδοξος
Mactabalis=στα λατινικά φονικός, θανάσιμος
Macto= στα λατινικά τεμαχίζω, κτυπώ, τιμωρώ, καταφέρω πλήγμα
Magister= στα λατινικά αρχηγός, μάστερ
Magnus= στα λατινικά σπουδαίος, μεγάλος, τρομερός, ισχυρός
Magus= στα λατινικά μάγος
Οι παρακάτω αγγλικές λέξεις έχουν M-K/M-G προέλευση:
Make
Major
Majesty, Majestic, Royal, Regal
Magic-Illusion (μαγεία-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού
Ιmage-Illusion (εικόνα-ψευδαίσθηση)= επανα-προγραμματισμός του μυαλού
ΜJ-12 (Majestic 12)= UFO ομάδα ερευνών (επανα-προγραμματισμός του μυαλού)
ARI-AN και SSS
Oι λέξεις παρακάτω έχουν ARI-AN και SSS προέλευση:
Αryan= η Άρια φυλή του Α. Χίτλερ (ARI-AN)
SS= η εξέχουσα πολιτοφυλακή του Α. Χίτλερ (SSS)
Ari= Κύριος, Φύλακας (Αιγυπτιακά)
Ariz= ο Τρομερός Ένας (Εβραϊκά)
Ares= Θεός του πολέμου (Λατινικά)
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ASA-RRR»
Αν και η αυτοκρατορία των SSS-T Βασιλισσών του Ενάτου Τομέα σπάνια απειλήθηκε, οι Βασίλισσες ARI-AN έδειξαν ανησυχία για τις κινήσεις και τον επεκτατισμό ενός άλλου φύλου που ονομαζόταν «RRR». Έχοντας εξελιχθεί από μοχθηρά αρπακτικά θηλαστικά, οι RRR βρίσκονταν ακόμα στα πρώιμα στάδια της εξέλιξης. Η δίψα τους για εξάπλωση δεν περιορίστηκε στο πέρασμα του χρόνου και των πολέμων.
Για τους RRR, ο πόλεμος ήταν η ολότητα της ύπαρξης και όλα τα άλλά δεν είχαν νόημα. Η ίδια η ζωή σήμαινε υπακοή και ολοκληρωτική αφοσίωση στους Βασιλείς RRR. Οτιδήποτε λιγότερο ισοδυναμούσε με θάνατο. Δημιούργησαν τόσο γρήγορα την Αυτοκρατορία τους και οι μέθοδοί τους ήταν τόσο αμείλικτες που οι RRR έγιναν γνωστοί και σαν «ASA» ή «Επικυρίαρχοι». Στον Ένατο Τομέα οι κόσμοι των RRR θα ήταν γνωστοί και σαν «ASA-RRR».
Οι Βασιλείς των ASA-RRR έσπειραν τον όλεθρο στους κόσμους γύρω από τον χώρο διέλευσης του Ενάτου Τομέα χρησιμοιώντας τους τρομερούς πολεμιστές «IKU», έναν βαρβαρικό στρατό αποτελούμενο από θανάσιμα Αστρόπλοια (starships) που είχαν ακατανίκητα όπλα θερμότητας. Οι εκλεκτές δυνάμεις των IKU κατέρχονταν στους ανυποψίαστους στόχους κάνοντας αμείλικτες και αδυσώπητες επιθέσεις. Καθάριζαν τους ουράνιους δρόμους από κάθε πιθανή αντίσταση και μείωναν δραστικά τα προπύργια που βρίσκονταν στην ξηρά. Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, οι δυνάμεις ξηράς, «ΒΕΗ» κινούνταν με σκοπό να αποδεκατίσουν όλες τις τυχόν εναπομείναντες στρατιωτικές δυνάμεις. Λόγω της γνωστής πρακτικής τους να καταβροχθίζουν τη σάρκα των εχθρών τους, οι IKU και οι ΒΕΗ απέκτησαν το όνομα «D-K» ή «Τ-Κ», τα «Δόντια» των RRR».
Επιθετικοί και λιμασμένοι, αμείλικτοι στην εξάπλωσή τους, οι επεκτατικοί Βασιλείς RRR ακολούθησαν μία αργή και συστηματική κατάληψη του «PESH-METEN» (Δίαυλο/Πέρασμα του Ενάτου Τομέα), μία σημαντική Αστρική Λεωφόρο. Με την κατάληψη αυτής της λεωφόρου οι ASA-RRR Βασιλείς είχαν τον έλεγχο εισόδου στην και εξόδου από την αυτοκρατορία των ARI-AN. Οι Βασίλισσες SSS-T δεν θα επέτρεπαν αυτή την πιθανότητα.
The DAK ή TAK
Oακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις έχουν D/T-K προέλευση:
Taka =καταστρέφω
Ta Aq=καταστρέφω
Tekhes=φονεύω, σκοτώνω
Tekas= τρυπώ, κοβω
Teges= σφαγείο
Tektnu= ανθρώπινο θύμα
Tekh=κτυπώ, ανατρέπω
Tegen= κυβερνώ
Teκh= κανόνες δικαιοσύνης
Tekmu=συρτάρια σπαθιών
Tek=επιτίθεμαι
Tektek=επιτίθεμαι
Teg, Tegtek, Tegtegi= περπατω, βηματίζω, επιτίθεμαι (πεζός)
Teka, Tegait=βλέπω (με τα μάτια)
Teg, Tega, Tega-t, Tegg-= βλέπω (με τα μάτια)
Tegaa=ο «Προφήτης» (αυτός που χρησιμοποιεί το Μάτι)
Ta Aka=καταστρέφω
Tegteg=επιτίθεμαι, καταστρέφω
Teq=κόβω, σκοτώνω
Teqes=κόβω, μαχαιρώνω
Tekhit=σφαγή
Tekennu=ανθρώπινο θύμα
Tekhar=φοβερός, φοβιστικός
Teqer=δυνατός, ρωμαλέος
Tekhan=προστατεύω
Tekku=άρπαξ, εισβολέας
Tekk=επιτίθεμαι, εισβάλλω
Tegga=τρέχω (με τα πόδια)
Οι ακόλουθες Σανσκριτικές λέξεις έχουν D/T-K προέλευση:
Antaka=ο Θεός του Θανάτου
Kantaka=αγκάθι, δόντι
Οι ακόλουθες Ισπανικές λέξεις έχουν D/T-K προέλευση:
Decaer=φθορά
Decano=διάκονος
Decapitar=αποκεφαλίζω
Degolladero=σφαγείο
Degollar=κόβω το λαιμό
Dictador=δικτάτορας
Ducado=δούκας
Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις έχουν D/T-K προέλευση:
Decollo=αποκεφαλίζω
Decumo=αποδεκατίζω στρατεύματα
Decurtatus=ακρωτηριάζω
Deduco=αφαιρώ, παίρνω
Dicio=δύναμη, εξουσία
Ducto=οδηγώ, ξεγελάω
Dux=αρχηγός, διοικητής
Tagax=κλέβω
Decoquo=καταστρέφω με φλόγα
Decursus=επιτίθεμαι, φορτίζω
Decus=τιμή, δόξα
Degero=μεταφέρω
Dico=αφιερώνω στους Θεούς
Ductor=ηγέτης, διοικητής
Tego= προστατεύω
Techna= τέχνασμα
Οι ακόλουθες Αγγλικές λέξεις έχουν D/T-K προέλευση:
Dagger=μαχαίρι
Deacon=διάκονος
Decapitate=αποκεφαλίζω
Decay=φθορά
Attack=επιτίθεμαι
Tactics=τακτικές
Tax=φόρος
Dictator=δικτάτορας
Dictum=ρητό
Dock=κόβω
Doctrine=δόγμα
Take=παίρνω
Technician=τεχνικός
Dog=σκύλος
Dogma=δόγμα
Dark=σκοτεινός
Duke=δούκας
Tectonic=τεκτονικός
Tick=κτύπος
Οι ASA-RRR Βασιλείς EINAI μια υπερδύναμη.
Ο πόλεμος ήταν η κινητήρια δύναμη της εξέλιξής τους. Κάθε Βασιλιάς απαιτούσε πάρα πολλά από το στρατό. Οι πιλότοι των Αστροπλοίων, οι IKU είχαν στην κατοχή τους ακτίνες φωτός που μπορούσαν να λιώσουν στόχους και να τους τεμαχίσουν ή να τους συντρίψουν. Οι εκλεκτοί των δυνάμεων ξηράς, οι BEH χρησιμοποιούσαν όπλα που παρήγαγαν ήχους και τα οποία μπορούσαν να ακινητοποιήσουν τον εχθρό και να συνθλίψουν στερεά αντικείμενα, ή μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν ένα αντικείμενο από το ένα μέρος στο άλλο.
Γενικά, οι δυνάμεις DAK (σημ. σημαίνει σκύλος στα αρχαία Αιγυπτιακά) μέσα σε λίγο χρόνο έγιναν ένας στρατός με ολέθρια δύναμη. Η Επιστήμη του Πολέμου των ASA-RRR ήταν η τεχνολογία του πολέμου και είχε το όνομα «ΑΤ». Από αυτή τη νέα τεχνολογία ένα καινούργιο πολεμικό πλοίο γεννήθηκε: μία σφαίρα σε μέγεθος πλανήτη που είχε τον πολεμικό εξοπλισμό των αστροπλοίων και …. πολλά περισσότερα. Το Πολεμικό Πλοιο (Warship) ονομάστηκε «RR» ή «AR». ΄Ενας μικροσκοπικός κόσμος ήταν ικανός να επιφέρει τέτοια καταστροφή που δεν είχε δει ποτέ ο Ένατος Τομέας. Το AR της δύναμης DAK έκανε την Αυτοκρατορία μία υπολογίσημη δύναμη. Οι ακτίνες του ήλιου λαμποκοπούσαν στην επιφάνεια του Death-ship ΑR (το όνομα του νέου αυτου πολεμικού πλοίου) και έκαναν τη λάμψη του ΑR να φαίνεται σαν ένα λαμπρό αστέρι στους ουρανούς. Αν και ένα λαμπρό αστέρι ήταν συνηθως προμήνυμα θαυμαστών πραγμάτων, αυτό το αστέρι έφερνε θάνατο και καταστροφή. (σημ. Ι.Μ. το γνωστό πιο λαμπρό από τον ήλιο, Suncruiser !!! )
Καθώς οι Βασιλείς ASA-RRR συνέχιζαν την επέκτασή τους, οι Βασίλισσες SSS-T έκαναν μία σοφή κίνηση: πρότειναν ειρήνη με τους κατακτητές Βασιλείς έχοντας την ελπίδα ότι θα καθυστερούσαν την απόφαση για το αν θα έπρεπε να ξεκινήσουν πόλεμο. Τα δισεκατομμύρια χρόνια αντιπαραθέσεων είχαν δώσει στις Βασίλισσες SSS-T ένα πολύτιμο μάθημα: ο θάνατος/απώλεια ήταν ο ίδιος/ίδια και για τον νικητή και για τον χαμένο. Υπήρχαν και άλλοι τρόποι να κερδίσουν αυτόν τον αγώνα. Η νίκη κερδίζεται κάποιες φορές αν φέρεις τον εχθρό σου στα δικά σου μέτρα. Οι DAK θα μπορούσαν να ηττηθούν με πιο έξυπνο και δόλιο τρόπο (σημ: η λέξη devious σημαίνει και ελικοειδής ή οφιοειδής για να περιγράψει για παράδειγμα την πορεία ενός δρόμου).
Οι Βασίλισσες των ΑRI-AN κάλεσαν σε συμβούλιο τους Αρίστους (Royals). Αν οι Βασιλείς των ASA-RRR έδιναν τον όρκο εμπιστοσύνης στο SSS-T Υψηλό Θρόνο και αν πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την εξυπηρέτηση των σκοπών της Αυτοκρατορίας (SSS-T), τότε θα είχαν και τον έλεγχο όλων των έξω- αστεριών του Ενάτου Τομέα. Οι ASA-RRR αντιλήφθηκαν το μέγεθος της δύναμης που θα τους δινόταν με αυτή τη συμφωνία και χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησαν.
Οι δυνάμεις DAK και το τρομερό αστρόπλοιο ΑR Death-Planet μπήκαν στην υπηρεσία των Βασιλισσών SSS-T και η περιοχή έξω από τον Ένατο Τομέα πέρασε στον έλεγχο της Αυτοκρατορίας των ΑSA-RRR. Αφού έτσι εσπευσμένα έγινε η συμμαχία, τα Αστέρια των ASA-RRR έγιναν γνωστά σαν η Αυτοκρατορία των «SS-T.RRR.SSS-T» (=Αυτοκρατορία γεννήθηκε με SSS-T και πεθαίνει για SSS-T), ή αλλιώς γνωστή και σαν «SS-RR-SS» (Σείριος).
Έχοντας εξασφαλισμένη τη συμμαχία των ARI-AN, οι ΑSA-RRR Βασιλείς ξεκίνησαν μία μεγαλύτερη προσπάθεια να κατακτήσουν και να αρπάξουν νέα συστήματα και κόσμους ώστε να τα προσθέσουν στη δική τους Αυτοκρατορία. Εδραιώνοντας τη δύναμή τους, επιβάλλοντας ακριβά τέλη και αποκλεισμούς σε όσους ταξίδευαν στις λεωφόρους του Ενάτου Τομέα, η Αυτοκρατορία των SS-TT-SS δημιουργήθηκε.
Οι ARI-AN Βασίλισσες παρακολουθούσαν με επιφυλακτικότητα και η στιγμή που θα έκαναν αντεπίθεση έπρεπε να σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή. Και για κάποιο καιρό, μία εύθραυστη ειρήνη επικράτησε μεταξύ των δύο Βασιλικών Οίκων. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι την εποχή του Μονάρχη με το όνομα Μέγας ΑΝ-ΑΝ που ήταν ο Γηραιός Βασιλιάς των ASA-RRR.
Οι ακόλουθες αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
«ΕR», «R»= o ήχος «R» απεικονίζεται με έναν Δίσκο.
Ar=η κόρη του ματιού, βλέπω (χρησιμοποιώ το Μάτι)
Ar=μετακομίζω, μεταφέρω
Ar= θάνατος, καταστροφή
Aaar=είδος πτηνού
Ar, Er, Err, Ur, Urr=ανεβαίνω
Arar=ψηλά, προωθώ
Ara=πηγαίνω πάνω, επιβιβάζομαι σε βάρκα
Aaraar=ήρωας
Arar=πηγαίνω πάνω
Har=καταπιέζω
Her, Ηuaur=αρχαίος θεός του Ουρανού
Her, Ηar=βουνό
Her=τρομοκρατώ, τρομάζω
Her=μεταλλικό δοχείο
Her=τακτοποιώ
Herher=καταδαφίζω
Her Ara=Βουνό του Θεού
Herr=μυθολογικό πλοίο
Rer=το «μαύρο γουρούνι»
Rera=γουρούνι, ιπποπόταμος
Rehren, Ruru=καίω
Uahr=σκύλος (DAK)
Rera=βραχιόλι (η ζώνη των αστεροειδών που σχηματίστηκε με την σύγκρουση του AR και της TIAMAT)
Uaa Herr=μυθολογικό πλοίο
Ηuhr=προστατεύω
Ur=Μεγάλος Θεός
Οι ακόλουθες Σουμεριακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Ri=σηκώνομαι, πετάω
Ru= πέτρα που πετάει
Οι ακόλουθες Λατινικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Ara=βωμός, προστασία
Argus=φύλακας
Aro=οργώνω τη θάλασσα
Arma=πόλεμος, στρατιώτες
Aerius=από τον ουρανό, υψηλός
Auriga=ηνίοχος
Arx=οχυρό, ύψος, αρχηγείο
Ereadο=καταστρέφω
Erepio=σκίζω
Ereptio=αρπάζω με βία
Eruptio=επιτίθεμαι
Eruo=καταδαφίζω
Error=απάτη
Erus=κύριος, ιδιοκτήτης
Ira=θυμός οργή
Iris=αγγελιαφόρος των Θεών
Orbis= σφαίρα, δίσκος
Orbus= αυτός που αφαιρεί από γονείς και παιδιά
Oro=πείθω
Orcus=Θεός του Θανάτου
Oι παρακάτω Αγγλικές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
Aero= αφορά τον ουρανό
Arrest=συλλαμβάνω
Aurora=πρόγραμμα «Stealth»
War=πόλεμος
Horror=τρόμος
Warrior= πολεμιστής
Oι παρακάτω αρχαίες Αιγυπτιακές λέξεις είναι «ΑR» προέλευσης:
AAT=κόβω, μαχαιρώνω
AT=θάνατος, καταστροφή
Ai=μάτι, «το κακό» Μάτι
Την εποχή του Μέγα Γηραιού Βασιλέα ΑΝ-ΑΝ, η ζωή στην Αυτοκρατορία των ASA-RRR ήταν καλή. Το Επεκτατικό αυτό γένος χαιρόταν να απολαμβάνει τις πολυτέλειες και τα προνόμια. Η συμμαχία με την Αυτοκρατορία SSS-T είχε κάνει τους ΑSA-RRR Βασιλείς πιο δυνατούς από ποτέ και τους είχε δώσει την ευκαιρία να έχουν μία πιο πλούσια ζωή.
Αλλά η δύναμη της Εξουσίας είχε κάνει και τη ζωή του Βασιλιά περισσότερο επισφαλή. Προδοσία, ψέματα και δόλος περιτριγύριζαν το Βασιλιά. Σχέδια δολοφονίας, στρατιωτικά πραξικοπήματα και επιθέσεις από άλλες φυλές ήταν πια καθημερινό θέμα για τον Βασιλιά. Ο Διάδοχος-Πρίγκιπας σχεδίαζε να συνωμοτήσει εναντίον του πατέρα του και μακρινά αδέρφια και νόθα παιδιά διεκδικούσαν το θρόνο. Ο Βασιλιάς ΑΝ-ΑΝ παρακολουθούσε από τους ουρανούς τις επιθέσεις του εχθρού και έριχνε προσεκτικές ματιές στις κινήσεις των συγγενών και τα μέλη της βασιλικής αυλής. Αυτή ήταν η ζωή ενός Βασιλιά των ASA-RRR και έτσι ήταν η ζωή του Γηραιού Βασιλιά AN-AN.
Στη θέση του Βασιλικού Οινοχόου στην αυλή του Μέγα ΑΝ-ΑΝ ήταν ο αδερφός του, ο μέγας AL-SHAR. Ο AL-SHAR υπηρετούσε τον αδερφό του πιστά. (σημ. η θέση του οινοχόου στις κοινωνίες ήταν εξέχουσα καθώς η επιλογή του συγκεκριμένου ατόμου γινόταν πολύ προσεκτικά . Το καθήκον του ήταν να σερβίρει τα ποτά στα βασιλικά δείπνα. Έπρεπε να είναι ένα εξαιρετικά έμπιστο άτομο στον ηγεμόνα αφού ουσιαστικά, αλλά συμβολικά πρόσεχε ώστε να μην γίνει απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Κυρίου του με δηλητήριο. Στην Ελληνική Μυθολογία για παράδειγμα η Ήβη και αργότερα ο Γανυμήδης έχουν αυτή τη θέση.)
Κυριαρχούσε η ειρήνη και η Αυτοκρατορία ευημερούσε, μέχρι που ξέσπασε πόλεμος στα Κεντρικά Αστέρια. Οι Αυτοκρατορίες των ARI-AΝ και των ASA-RRR αναμείχθηκαν σε μία σειρά συγκρούσεων γνωστές και σαν «Μεγάλοι Γαλαξιακοί Πόλεμοι». Ο AN-AN επιστρατεύθηκε στο παλάτι των SSS-T για να προσφέρει τη βοήθειά του σαν Αρχηγός των M-K και D-K πολεμιστών.
Ο Μέγας AL-SHAR έμεινε πίσω στο παλάτι των ASA-RRR σαν εκπρόσωπος του αδερφού του Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ. Ο ΑL-SHAR βρήκε έτσι την ευκαιρία να προδώσει τον αδερφό του και κατέλαβε τον έλεγχο των κεντρικών ASA-RRR δυνάμεων. Αυτό το επιτυχημένο πραξικόπημα τον ώθησε να κάνει και άλλες ενέργειες και αμέσως έστειλε ένα εκπαιδευμένο σώμα εκτελεστών για να κυνηγήσουν και να σκοτώσουν τον αδερφό του ΑΝ-ΑΝ. Τα επίσημα ιστορικά αρχεία αναφέρουν ότι ο θάνατος του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ έγινε στο πεδίο της μάχης καθώς ο ήρωας Βασιλιάς οδηγούσε το στρατό του. Αλλά όσοι ήταν στην Αυλή των ASA-RRR ήξεραν πώς είχε πεθάνει ο Βασιλιάς και ποιος ήταν υπεύθυνος για αυτό.
Ο AL-SHAR και πρώην Βασιλικός Οινοχόος ήταν τώρα ο νέος βασιλιάς και πήρε το όνομα Βασιλιάς AL-AL. O Πρίγκιπας AN-SHAR που ήταν γιος του ήρωα Βασιλιά ΑΝ-ΑΝ και προφανώς ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου αιχμαλωτίστηκε και εξορίστηκε από τον AL-SHAR (το θείο του ουσιαστικά). Έτσι το δικαίωμά του στη διαδοχή έπαψε οριστικά.
Για να εξασφαλίσει την προσωπική του ασφάλεια, ο νέος Μέγας Βασιλιάς AL-AL έκανε τον εγγονό του Μεγάλου ΑΝ-ΑΝ τον προσωπικό του Οινοχόο που το όνομά του ήταν AN-U. Έτσι ο Πρίγκιπας AN-U ήταν και όμηρος και υπηρέτης του Βασιλιά και Θείου του. Η εκδίκηση έπρεπε να περιμένει.
Προς το παρόν θα υπηρετούσε πιστά….αλλά θα μάθαινε. Κάποια μέρα ο θρόνος των ASA-RRR θα ήταν δικός του, και ορκίστηκε σε αυτό το σκοπό!
Την ίδια περίοδο άλλο ένα σημαντικό γεγονός πραγματοποιήθηκε, ένα γεγονός που θα άλλαζε για πάντα τη μοίρα του Ενάτου Τομέα. Ένα καινούργιο αστέρι άρχισε να ωριμάζει και οι νέοι κόσμοι του άρχισαν να κρυώνουν σιγά σιγά και να διαμορφώνονται πλανήτες που μπορούσαν να κατοικηθούν. Ο Βασιλιάς AL-AL είδε την πιθανότητα να υπάρχουν ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα πολύτιμων μετάλλων εκεί και να αποτελέσει η περιοχή ένα στρατηγικό στρατιωτικό φυλάκιο. Για αυτό το λόγο έστειλε εκεί αμέσως έναν έμπιστο διοικητή για να διεκδικήσει το καινούργιο ηλιακό σύστημα. Αυτός ήταν ο Ευγενής AL-AL-IM, Δάσκαλος των Γενετικών Επιστημών που πήγε εκεί με ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο: να αποικήσει και να αναπτύξει το πρωτόγονο πλανητικό σύστημα.
Ο νέος ήλιος είχε δημιουργηθεί αρχικά με δύο κόσμους σε τροχιά γύρω από αυτόν, έναν μικροσκοπικό έσω-πλανήτη (σημερινός πλανήτης Ερμής), και έναν μεγαλύτερο πλανήτη που το όνομά του τελικά θα ήταν «ΤΙΑΜΑΤ».
Με το πέρασμα του χρόνου, έξι επιπλέον κόσμοι δημιουργήθηκαν. Ένα ζευγάρι έσω-πλανητών (Αφροδίτη και Άρης), δύο κεντρικοί πλανήτες γίγαντες (Δίας και Κρόνος), και ένα ζευγάρι διδύμων πλανητών (Ποσειδώνας και Ουρανός).
O ΤΙΑΜΑΤ όμως ήταν ένας τροπικός κόσμος και ήταν και ο πρώτος πλανήτης που διαμορφώθηκε από τον AL-AL-IM κατά τη διάρκεια της αποστολής του. Ο TIAMAT ήταν μαζί και παράδεισος και ένας μεθοριακός επικίνδυνος κόσμος και έποικοι είχαν εγκατασταθεί ήδη από πολλά γαλαξιακά αστρικά συστήματα. Ωστόσο η παρουσία της στρατιωτικής δύναμης εκτάκτου ανάγκης των ASA-RRR και των ARI-AN ήταν ευπρόσδεκτη από τους εποίκους και τις οικογένειές τους. Τώρα προμήθειες και προστασία ήταν επαρκείς και ο TIAMAT θα γινόταν ένας πλήρης αναπτυγμένος κόσμος.
Ο AL-AL-IM ξεκίνησε άμεσα να εκμεταλλεύεται το νέο ηλιακό σύστημα. (σημ. από εδώ και κάτω παρατηρούμε την περιγραφή ενός πολύ γνωστού μας ηλιακού συστήματος, του δικού μας). Ο Ήλιος ονομάστηκε «ΒΑD» (=εκεί που υπάρχει ο θάνατος). Σε πολύ μικρή απόσταση από αυτόν τον νέο ήλιο υπήρχε ένας μικροσκοπικός πλανήτης που πήρε το όνομα «MUM-MU» (=ο πρώτος ταξιδιώτης).
Ο επόμενος κόσμος θα γινόταν στρατιωτική βάση. Αν και οι θερμοκρασίες στη επιφάνεια ήταν πολύ υψηλές, οι εσωτερικές του κοιλότητες απετέλεσαν ένα άνετο καταφύγιο για τους πολεμιστές IKU και BEH. Αυτός ο πλανήτης πήρε το όνομα «DAK-A-MU» (το έσω μέρος των DAK).
Πέρα από τον κόσμο των κόκκινων αμμουδιών υπήρχε ο ΤΙΑΜΑΤ, το κέντρο των προσπαθειών εποίκησης του AL-AL-IM.
Ο μεγαλύτερος κόσμος ήταν ένας γιγάντιος πλανήτης που οι δυνάμεις βαρύτητας δεν ήταν κατάλληλες για να υποστηρίξει ζωή, αλλά ήταν εξαιρετική πηγή παραγωγής σούπερ-μετάλλων. Κάτω από υπέρ-δυνάμεις βαρύτητας, τα μέταλλα ήταν δυνατόν να χαλκευτούν με πάρα πολλές δυνατότητες, πράγμα που δεν ήταν δυνατό σε άλλους κόσμους. Ο πλανήτης αυτός ονομάστηκε «BAR-BAR-U» (=ο κόσμος των Μετάλλων-Μετάλλων).
Ο δεύτερος σε μέγεθος πλανήτης ήταν ακόμα πιο επικίνδυνος. Οι εσωτερικές δυνάμεις ήταν αρκετά μεταβλητές. Ένα μόνιμο σύννεφο σκόνης και πετρωμάτων ήταν γύρω από την μαινόμενη τροχιά του και οι δυνάμεις βαρύτητάς του έβγαζαν εκτός πορείας τα πλοία. Αυτός ο γίγαντας ονομάστηκε «ΤΑR-GALLU» (=ο μεγάλος καταστροφέας). Από όλους τους πλανήτες αυτός με το δακτυλίδι ήταν και ο περισσότερο επικίνδυνος.
Σε απόσταση μετά τον ΤΑR-GALLU ήταν ένας μεγάλος κρύος με βάλτους πλανήτης που είχε δηλητηριώδη αέρια στους ουρανούς του. Ο «SHANAMMA» θα ήταν δύσκολο να εποικιστεί, αλλά ήταν ιδανικός για πειράματα γενετικής. Ο τελευταίος πλανήτης του συστήματος, κοντινός και δίδυμος σε μέγεθος του SHANAMMA ονομάστηκε «IR-U». Ο ΙR-U ήταν ένας ρευστός πλανήτης και περιβαλλόταν από ομίχλη.
Αν και η επιχείρηση ήταν δύσκολη ο AL-AL-IM θα ήταν επιτυχής. Οι εξαιρετικά μεγάλες δυνάμεις βαρύτητας του BAR-BAR-U απλούστευσαν την παραγωγή βαρέων μετάλλων, γεγονός που δεν θα μπορούσε να γίνει σε περιβάλλοντα με χαμηλή βαρύτητα. Οι στρατιωτικές βάσεις στον DAK-A-MU και DAK-MU ήταν ασφαλή και ισχυρά. Οι πειραματικές καλλιέργειες (σημ. πειράματα γενετικής; Και σε τι ακριβώς; Ευνοούσαν ίσως οι χαμηλές θερμοκρασίες;) στον SHANAMMA και στον IR-U έδειχναν ελπιδοφόρα. Οι αποικίες στα φεγγάρια του BAR-BAR-U και του ΤΑR-GALLU επίσης ευημερούσαν.
Αλλά ο ΤΙΑΜΑΤ ήταν το ένδοξο επιστέγασμα των προσπαθειών του AL-AL-IM. Με την υποστήριξη του Βασιλιά AL-AL, ο AL-AL-IM ήταν ικανός να δημιουργήσει στον ΤΙΑΜΑΤ έναν παράδεισο πέρα από κάθε προσδοκία. Δημιουργήθηκαν εγκαταστάσεις για την εξόρυξη νέων κοιτασμάτων μεταλλευμάτων. Κέντρα που ήταν υπεύθυνα για την τροποποίηση της ατμόσφαιρας σύντομα ξεκίνησαν το επίπονο έργο της μεταβολής της ατμόσφαιρας σε ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον.
Η στρατηγική θέση που είχε στον έξω-Ένατο Τομέα ο Βασιλιάς AL-AL ενισχύθηκε περισσότερο αφού το νέο αυτό πλανητικό σύστημα ήταν και πηγή εξόρυξης μετάλλων και ένα στρατηγικό πια σημείο ελέγχου για τις λεωφόρους του Ενάτου Περάσματος.
Τελευταίο σχέδιο του AL-AL-IM ήταν η κατασκευή ενός τέλεια πιστού αντιγράφου του παλατιού των Βασιλέων ASA-RRR. To όνομά του ήταν «ΚΙ» που κυριολεκτικά σημαίνει «καθ’ ομοίωση του». Το νέο σύστημα του BAD είχε πια κατακτηθεί. Σαν αναγνώριση των προσπαθειών του AL-AL-IM, το σύστημα ονομάστηκε «ARI-DU» που σήμαίνει «ο δαμασμένος/τιθασευμένος τόπος». Και ο AL-AL-IM πήρε το όνομα «ΕΝ-GI» που σημαίνει ο «Κύριος του Κόσμου καθ’ ομοίωση των ASA-RRR».
Σύμφωνα με τον επιβεβαιωμένο έλεγχο των αστρικών λεωφόρων του Ενάτου Τομέα εκ μέρους των Βασιλισσών SSS-T, o AL-AL μπορούσε να ελέγχει όλους όσους ταξίδευαν μπαίνοντας στο γαλαξία μέσω του Διαύλου/Περάσματος (Passageway). Η απαγόρευση εισόδου στις αστρικές λεωφόρους έδινε τη δυνατότητα στον AL-AL να εμποδίζει πιθανή σύναψη συμμαχιών με την Αυτοκρατορία των ARI-AN (των Βασιλισσών).
Τυχόν διαπραγματεύσεις με άλλους γαλαξίες εξαρτιόνταν από τη διάθεση του AL-AL, πράγμα που ήταν αδιανόητο για τις Βασίλισσες SSS-T. Η Αυτοκρατορία των ASA-RRR μπορούσε να καθυστερήσει ή να ακυρώσει όλες τις σημαντικές πολιτικές και οικονομικές συμμαχίες των SSS-T. Ο Βασιλιάς Al-AL είχε μετατρέψει τον ARI-DU σε μία μεθοριακή νησίδα τρομερής δύναμης.
Στο μεταξύ, στο Βασιλικό Παλάτι ο AN-U καραδοκούσε. Αυτός που κάποτε ήταν Πρίγκιπας ήταν τώρα ο δυσαρεστημένος εγγονός του Μεγάλου AN-AN και περίμενε υπομονετικά τη στιγμή που θα έκανε επίθεση στο θείο του (ΑL- AL). O Πρίγκιπας επέλεξε να δράσει τη μέρα της Μεγάλης Εορτής για τις νίκες των DAK στο πεδίο της μάχης και όταν ο AL-AL δεν θα βρισκόταν στο παλάτι.
Οι έμπιστοι ακόλουθοι του Μεγάλου AΝ-ΑΝ ήταν ακόμα θυμωμένοι με την προδοσία του AL-AL και έτσι υποστήριξαν τον AN-U. Η ακατανίκητη δύναμη και η αστραπιαία ταχύτητα εξασφάλισε στον Πρίγκιπα την άμεση επιτυχία. Ο Βασιλιάς AL-AL μόλις άκουσε για την αναταραχή στο παλάτι αποφάσισε να μην πολεμήσει τον Πρίγκιπα. Δραπετεύοντας ο Μέγας AL-AL κατήλθε στο μακρινό παλάτι του που βρισκόταν στο σύστημα ARI-DU.
Εκεί, μία έμπιστη συνοδεία καλωσόρισε τον εκθρονισμένο Βασιλιά μαζί με τον ενθουσιασμό των ευγνωμονούντων υπηκόων. Το μέρος της εξορίας του AL-AL ήταν ένα φυλάκιο σε νησίδα που είχε φτιάξει ο ίδιος και όπου θα ήταν ακόμα ο Βασιλιάς αγαπημένος και ευπρόσδεκτος.
Πίσω στην Αυτοκρατορία ASA-RRR, ο πρώην Πρίγκιπας πια AN-U πανηγύρισε την εκδίκηση που τόσο πολύ περίμενε. Ο θρόνος ήταν πια δικός του, ήταν ο Βασιλιάς ΑΝ-U.
Όμως η νίκη δεν ήταν καθολική γιατί οι έμπιστοι πολεμιστές του Μεγάλου AL-AL παρέμεναν ισχυροί στο νέο ηλιακό σύστημα. Οι προσπάθειες του AL-AL-IM και τα μέσα που είχε δώσει ο AL-AL για την ανάπτυξη και εκμετάλλευση του νέου συστήματος αποδείχθηκε τελικά το μεγάλο έπαθλο για τον Μέγα AL-AL. Η συστηματική παραγωγή των βαρέων μετάλλων στον πλανήτη BAR-BAR-U, και η συνεχής ανακάλυψη και εξόρυξη πολύτιμων μεταλλευμάτων, ιδιαίτερα η πληθώρα χρυσού έκαναν το νέο ηλιακό σύστημα απολύτως απαραίτητο.
Αυτό ήταν και η δύναμη που κατείχε ο AL-AL στον ηλιακό σύστημα. Στο μεταξύ οι Βασίλισσες SSS-T έστειλαν ένα πολύ σκληρό μήνυμα «ζητώντας» να αποφευχθεί εμφύλιος πόλεμος και συμβούλεψαν ότι οι ζωτικής σημασίας πηγές που είχε το νέο σύστημα θα μπορούσαν να δώσουν θέση (διπλωματικής) υπεροχής στον AL-AL στην σύναψη μίας προσωρινής ειρήνης και αναστολής πολέμου.
Υπό το βλέμμα των Βασιλισσών SSS-T, o Βασιλιάς των ASA-RRR, ΑΝ-U δέχθηκε με δισταγμό τη συμφωνία και προσωρινά.
Για κάποιο καιρό, ο Βασιλιάς AL-AL συνέχισε να τροφοδοτεί σταθερά την Αυτοκρατορία των ASA-RRR με πολύτιμα μέταλλα. Νευριασμένος ο AN-U δεχόταν τις αποστολές εκ μέρους των Αυτοκρατοριών ASA-RRR και ARI-AN, αλλά συνέχιζε να ψάχνει για το αδύνατο σημείο ή μία αφορμή που θα ήταν η αιτία να στρέψει την DAK αρμάδα του εναντίον του Βασιλιά AL-AL.
O ΑΝ-U τοποθέτησε τους δικούς του επίλεκτους ΙΚU Αστρο-πιλότους που λέγονται ΙΚΙΚΙ σε τροχιές γύρω από όλο το ηλιακό σύστημα. Τυχόν παραβίαση ή λάθος από μέρους του AL-AL θα προξενούσε την οργή της Υψηλότητας του, του Βασιλιά AN-U.
Για να προστατέψει περισσότερο το ηλιακό σύστημα, ο Βασιλιάς AN-U έβαλε τον γιο του, Πρίγκιπα AN-EN υπεύθυνο των IKU επίλεκτων Αστροπλοίων και της επίλεκτης ομάδας των ΙΚΙΚΙ, των «Παρατηρητών». Ο τίτλος του θα ήταν «EN-LIL», «Κύριος Διοικητής». Για να διασφαλίσει ότι οι μεταφορές πολύτιμων πηγών θα ήταν ακέραιες και θα έφθαναν στην ώρα τους, ο Βασιλιάς AN-U έβαλε υπεύθυνο το μεγαλύτερο γιο του, Πρίγκιπα ΕΑ. Αυτός ήταν επίσης «Υπεύθυνος των Γενετικών Επιστημών» και είχε τη θέση του ΕΝ-GI, την ίδια ακριβώς αρμοδιότητα που είχε κάποτε και ο AL-AL-IM.
Ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL θα είχε την έδρα του στον πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ, όπως και ο αδερφός του ο Πρίγκιπας ΕΝ-ΚΙ. Ο EN-LIL θα περιπολούσε στους ουράνιους-δρόμους και ο ΕΝ-ΚΙ θα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για τη συνέχιση των πειραμάτων της Γένεσης (Genesis) στον υγρό κόσμο του πλανήτη SHANAMA. Η εξόρυξη μετάλλων και η παραγωγή και λειτουργία των ορυχείων θα ήταν επίσης υπό τον έλεγχο του Πρίγκιπα ΕΑ. Με αυτόν τον τρόπο ο Βασιλιάς είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να εξαπλωθεί γύρω από το ηλιακό σύστημα του AL-AL.
Και τα πράγματα κυλούσαν έτσι για αρκετές περιόδους. Ο εκθρονισμένος Βασιλιάς AL-AL κράτησε την υπόσχεσή του και συνέχιζε η παραγωγή φυσικών πόρων στην Ενάτη Λεωφόρο, ενώ στο μεταξύ ο Βασιλιάς AN-U άφηνε τον παλιό εχθρό του να ελέγχει την Ενάτη Λεωφόρο. Αλλά ο AN-U δεν θα ξεχνούσε ποτέ όσα υπέφερε στα χέρια του θείου του AL-AL.
Κάθε φορά που η κουβέντα το έφερνε στο πανομοιότυπο παλάτι του Βασιλιά AL-AL, ο Μέγας AN-U νευρίαζε και έκανε υποτιμητικά σχόλια. Ένα «Μιαρό-Παλάτι», έτσι το αποκαλούσε, ενώ το δικό του παλάτι των ASA-RRR ήταν το «Καθαρό» και αντίστοιχα το παλάτι στον ARI-DU ήταν το «Σκοτεινό». Ο πλανήτης ΤΙΑΜΑΤ ήταν ο «Κόσμος του Σκότους», παρόλο που είχε πολλά να επιδείξει.
Ο Βασιλιάς AN-U δεν θα ξεχνούσε ποτέ τα βάσανα που είχε υπομείνει ο πατέρας του και το μίσος μιας ολόκληρης ζωής γέμιζε την ίδια του την ύπαρξη. Ο Βασιλιάς AL-AL θα ζούσε, αλλά θα πλήρωνε για τις αμαρτίες του που έκανε στην οικογένεια του AN-U.
Αλλά η ιστορία μόλις θα επαναλαμβανόταν: γιατί στο κέντρο του ARI-DU, o εγγονός του Βασιλιά AL-AL, o AL-AL-GAR διάδοχος του θρόνου του ηλιακού συστήματος είχε γίνει ένα αξεπέραστο σε δύναμη πρόσωπο στα μάτια των έμπιστων του Βασιλιά AL-AL, που ο Βασιλιάς των ASA-RRR «δεν θα κοιμόταν ήσυχος πια».
Γιος ενός από τους ΙΚΙΚΙ πιλότους, τους «Παρατηρητές» του AN-U που περιπολούσαν σε τροχιές, ο AL-AL-GAR έμαθε από νωρίς τους τρόπους των Αστρο-Πιλότων και των Πολεμικών τους Πλοίων (Warships). Οι πτητικές του ικανότητες εξελίχθηκαν γρήγορα και πολύ σύντομα έγινε ένας «ΙΚU-Μάστερ». Όπως και ο πατέρας του ήταν ένας IKU!.
Αλλά o AL-AL-GAR είχε ένα σχέδιο: μετά την εκπαίδευση ΙΚU, o Πρίγκιπας πήγε στο Υψηλό Παλάτι του παππού του, που είχε το όνομα «AM-BAHU», «Το Μέρος της Συγκέντρωσης» όπου και έκανε μία ιδιαίτερη παράκληση. Αντί να επαναπαυθεί στις δάφνες του, ο Πρίγκιπας ζήτησε να λάβει επιπλέον εκπαίδευση μόνο που αυτή τη φορά σύμφωνα με τις αρχές των εκλεκτών πολεμιστών ΒΕΗ. Οι ΒΕΗ ήταν δυνάμεις ξηράς μεγάλης πειθαρχίας όπως αντίστοιχα οι DAK πολεμιστές για τον αέρα.
Οι ΒΕΗ σκορπούσαν τον ίδιο φόβο και στον Ένατο Τομέα. Επιδεικνύοντας υποδειγματικές ικανότητες ο Πρίγκιπας και πάλι τελείωσε την εκπαίδευσή του σε σύντομο διάστημα. Ανερχόμενος γρήγορα τις βαθμίδες, ο Πρίγκιπας AL-AL-GAR θα έπαιρνε τον τίτλο «IKU-MAR-BEH» που σημαίνει «ο Μέγας, Ένας από τους ΙΚΙΚΙ και τους ΒΕΗ.» Αλλά ο AL-AL-GAR ένας τιμημένος Master και των δύο Πολεμικών Τεχνών θα είχε και άλλους τίτλους. Θα είχε τον τίτλο του «ZU» που σημαίνει «Ένας που είναι ο Υπέρτατος Κύριος», μία θέση/υπόσταση που αποδιδόταν μόνο στους Εξαίρετους Πολεμιστές, μία πολύ επίλεκτη ομάδα πολεμιστών.
Ο Μέγας ΑN-U ανησυχούσε! Ένας Κύριος του Πολέμου βρισκόταν μακριά στο Βασίλειο του AL-AL….και ήταν ένας Πρίγκιπας! Ο τρόπος που ο IKU-MAR-BEH είχε καλύψει την στρατιωτική του εκπαίδευση σε τόσο μικρό διάστημα αποκαλύφθηκε πολύ σύντομα στο Βασιλιά AN-U. Θυμήθηκε τι του είχε κάνει ο AL-AL όταν εκείνος ήταν Πρίγκιπας. Και τώρα, ο εγγονός του AL-AL, ένας Πρίγκιπας είχε την ίδια μοίρα στα χέρια του Βασιλιά AN-U!
O AΝ-U ήταν σίγουρος ότι ήξερε τι γινόταν στην καρδιά του νεαρού Πρίγκιπα. Ήξερε πόσο θυμωμένος έπρεπε να ήταν ο IKU-MAR-BEH και ο Βασιλιάς AN-U έπρεπε να δράσει άμεσα αν ήθελε να εμποδίσει τον IKU-MAR-BEH να αποκτήσει δύναμη και πολύ πιθανόν να προκαλέσει τις αποικίες του ARI-DU να επαναστατήσουν.
Έτσι ο Βασιλιάς AN-U γεμάτος ανησυχία έδρασε όπως και ο θείος του είχε δράσει εναντίον του πριν πολλά χρόνια. Ο IKU-MAR-BEH έγινε ο Βασιλικός Οινοχόος. Αφού προσκλήθηκε στο παλάτι των ASA-RRR , ο IKU-MAR-BEH πήρε τη Θέση του Βασιλικού Οινοχόου, μία θέση που θα ήταν υπό την στενή και συνεχή επίβλεψη του Βασιλιά AN-U.
Για να καλοπιάσει τον IKU-MAR-BEH, ο ΑΝ-U απέδωσε μεγάλες τιμές στον νεαρό Πρίγκιπα, αλλά όχι χωρίς να επωφεληθεί και ο ίδιος. Ο Βασιλιάς ακόμα μπορούσε να νιώσει το μίσος του Πρίγκιπα. Ο Βασιλιάς ΑΝ-U ήξερε ότι δεν θα ήταν επιτυχής αν δεν γινόταν κάτι για να αλλάξει την σκέψη του IKU-MAR-BEH. Για αυτό το σκοπό ήταν πάντα σε επιφυλακή και δεν είχε άλλη επιλογή από το παρακολουθεί επιμελώς τον Πρίγκιπα.
Αλλά υπήρχαν και άλλα προβλήματα για το Βασιλιά στο μακρινό ηλιακό σύστημα. Ο Πρίγκιπας EN-LIL, o γιος του ΑΝ-U και εντεταλμένος Διοικητής του νέου συστήματος διαμαρτυρόταν για την τοποθέτησή του σε μία περιοχή τόσο μακριά από το Παλάτι των ASA-RRR. Ίσως και αυτός να επιχειρούσε να εκθρονίσει τον πατέρα του. Οι ΒΕΗ Πολεμιστές ήταν πιστοί, αλλά ήταν μία τόσο ισχυρή δύναμη που δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Υπήρχε ο κίνδυνος απειλής από ομάδα επαναστατών μέσα από τους ΙΚΙΚΙ. Ήταν μεν πιστοί στον AN-U αλλά είχαν οικογένειες στο νέο ηλιακό σύστημα και ο Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH ήταν κάποτε ένας από αυτούς. Και εκείνοι επίσης θα μπορούσαν να είναι απειλή για την εξουσία του. Η ανησυχία στο Βασίλειο του AL-AL ήταν μεγάλη.
Ο AN-U ήλπιζε ότι η παρουσία των γιων του θα βοηθούσε, αλλά η έριδα μεταξύ τους είχε γίνει μεγάλη όταν βρίσκονταν στον ARI-DU. Αν και οι Επικυρίαρχοι είχαν τις δικές τους σφαίρες επιρροής, ούτε ο Πρίγκιπας (IKU-MAR-BEH) ήταν ευτυχισμένος. Ο καθένας ήθελε να έχει πλήρη έλεγχο και πλήρη κατοχή του Βασιλείου του AL-AL στο σύστημα του ARI-DU.
Και οι δύο Πρίγκιπες έκαναν απειλητική και σχεδόν επικίνδυνη αναταραχή. Ο Βασιλιάς AN-U δεν μπορούσε να πάρει ρίσκο για τον ARI-DU. Καθώς είχε υποχρεωθεί μετά την εκθρόνισή του να βρίσκεται σε ένα μακρινό ηλιακό σύστημα, ο Βασιλιάς ήταν πεπεισμένος να βάλει τα πράγματα σε σειρά: για να προστατεύσει τον εαυτό του από ένα πραξικόπημα υποκινούμενο από τον μνησίκακο Πρίγκιπα IKU-MAR-BEH, ο Βασιλιάς AN-U τον πήρε μαζί του στο ταξίδι του.
Νιώθοντας ασφάλεια, ο Βασιλιάς AN-U ξεκίνησε για τους κόσμους της διχόνοιας. Αλλά μόλις έφθασαν, ο Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH ζήτησε μία χάρη από το Βασιλιά. Πολλά μέλη της οικογένειας του IKU-MAR-BEH και φίλοι μέλη των ΙΚΙΚΙ είχαν σχεδιάσει να τον υποδεχτούν και ο Πρίγκιπας ζήτησε άδεια να πάει να τους επισκεφθεί.
Επειδή η προσοχή του ήταν στραμμένη πάνω σε άλλες εκκρεμείς υποθέσεις, ο Μέγας Βασιλιάς διπλασίασε τη φρουρά των DAK γύρω από τον νεαρό Πρίγκιπα και έδωσε εντολή στα ΙΚΙΚΙ πλοία να παρακολουθούν προσεκτικά. Ίσως αυτή η κίνηση να κατεύναζε τον IKU-MAR-BEH για λίγο. Αφού διαβεβαιώθηκε ότι είχε τον έλεγχο της κατάστασης, ο Βασιλιάς AN-U συμφώνησε να αφήσει τον IKU-MAR-BEH να πάει.
Συνεχίζοντας το ταξίδι του στο Παλάτι του πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ, ο Βασιλιάς είχε την ελπίδα ότι θα βρισκόταν μία λύση για τη διαμάχη μεταξύ των γιων του.
Αλλά η διαμάχη για την κατοχή του ΤΙΑΜΑΤ, του Θρόνου του ηλιακού συστήματος δεν γινόταν να λυθεί. Ο Πρίγκιπας EN-LIL ξεκαθάρισε στον πατέρα του ότι αν τελικά έμενε σε αυτό το μακρινό και πρωτόγονο ηλιακό σύστημα ήθελε να μείνει στο Παλάτι σαν Βασιλιάς του ARIDU. Αλλά ο Πρίγκιπας ΕΑ υποστήριξε ότι εφόσον ήταν ο μεγαλύτερος γιος άξιζε περισσότερο το Θρόνο και εφόσον ήταν και ένας Γενετιστής Επιστήμονας αυτή η επιστημονική γνώση ήταν η ιδανική για τη Βασιλεία πάνω στον ARIDU.
Αφού είδε ότι δεν υπήρχε λύση στο πρόβλημα, ο Βασιλιάς AN-U συμφώνησε να ρίξει κλήρο ώστε να αποφασιστεί η μοίρα του ARIDU. Έτσι από τύχη ο Πρίγκιπας EN-LIL έγινε ο Κύριος του ARIDU, του κόσμου (world) και του ARIDU του συστήματος (system). Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα παρέμεινε να είναι ο EN-GI και θα συνέχιζε να οργανώνει την ανάπτυξη και την αποκατάσταση των έργων σε ολόκληρο τον ARIDU. Αν και η απόφαση αυτή δεν επέφερε μεγάλη διαφορά έδωσε στο Βασιλιά μία μικρή ανάπαυλα, αλλά πάρα πάρα πολύ σύντομη.
Ο Βασιλιάς AN-U επιβιβάστηκε σε ένα μικρό πλοίο που τον πήγε πάνω στη ναυαρχίδα του που τον περίμενε, τη Βασιλική ΑR. Όπως ο AN-U πλησίαζε το μεταμορφωμένο Θάνατο-Πλοίο (Deathship) που είχε μέγεθος πλανήτη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος. Το απαστράπτον πλοίο ήταν πραγματικά ένα Βασιλικό δημιούργημα.
Αλλά μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το Βασιλιά.
Κατατροπώνοντας τους Φρουρούς που είχαν σταλεί για να τον προστατεύσουν, ο νεαρός IKU-MAR-BEH και οι βασιλικοί Πολεμιστές ΙΚΙΚΙ είχαν κάνει κατάληψη της ναυαρχίδας AR. Και έτσι ο IKU-MAR-BEH πήρε την εκδίκησή του. Καθώς πλησίαζε ο AN-U η παγίδα ήταν έτοιμη.
Αλλά ένας πιστός AN-U Πολεμιστής έβγαλε μία κραυγή, μία προειδοποίηση και την τελευταία στιγμή ο AN-U τράπηκε σε φυγή. Ο IKU-MAR-BEH επιτέθηκε γρήγορα στο πλοίο του Βασιλιά που έπαθε μεγάλες φθορές. Οι δυνάμεις του AN-U αν και δεν είχαν τη συντριπτική πλειοψηφία έκαναν αντεπίθεση.
Η μάχη ήταν τρομερή σε ένταση και πολύ σύντομη. Η Επίλεκτη Βασιλική Φρουρά των DAK δεν είχε πολλές ελπίδες για να νικήσει και το μόνο που στόχευαν πια ήταν να δώσουν αρκετό χρόνο στο Βασιλιά ώστε να δραπετεύσει. Καθώς ο ΑΝ-U διέφευγε με τη συνοδεία ενός πλοίου, μία τελευταία έκρηξη και μία σφαίρα φωτιάς σημάδευσε το τελευταίο οχυρό της άμυνας των πιστών DAK.
O Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH έδρασε γρήγορα. Με τους έμπιστους Πολεμιστές ΙΚΙΚΙ στους δρόμους του ουρανού και τους Πολεμιστές ΒΕΗ στους πλανήτες, η κατάληψη του ηλιακού συστήματος ήταν γρήγορη και αποφασιστική. Ο Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH βρήκε πολύ λίγη αντίσταση. Οι κάτοικοι του Βασιλείου του AL-AL υποστήριξαν την επανάστασή του και αντιτάχθηκαν στην κυριαρχία την Αυτοκρατορίας των ASA-RRR. Μικρές ομάδες έμπιστων στον AN-U αιχμαλωτίστηκαν και αδρανοποιήθηκαν. Ο Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH είχε νικήσει!
 
«ZU-ZU» ή «ZUZ» (Ζευς) Και με αυτή του τη νίκη είχε στα χέρια του την AR, την Πολεμική Ναυαρχίδα των ARA-SSS. Οι κραυγές των πανηγυρισμών ήταν εκκωφαντικές: Πολλά τα Έτη του Πρίγκιπα! Πολλά τα χρόνια του Τρομερού ZU!
Ο Πρίγκιπας ήταν νικητής και σαν Βασιλιάς ενός βασιλείου που αποστάτησε θα έπαιρνε το όνομα του Βασιλιά «ZU-ZU» ή «ZUZ» (Ζευς). Η κατάληψη του ΑR του AN-U έδωσε και άλλο ένα όνομα στον «ZU-ZU», το όνομα «AR-ZU» που σημαίνει ο «Ύψιστος Κύριος του ΑR. Προς τιμή της νίκης του, το παλάτι του παππού του μετονομάστηκε σε «AL AMBAHU ZU» ή «AL-AMBA-ZU» (Όλυμπος), που σημαίνει «Ο Χώρος Συγκέντρωσης του AL και του ZU.»
[Σημείωση στο κείμενο: Η μάχη του AN-U και του KUMARBI, ένας αρχαίος μύθος σύμφωνα με τα κείμενα που είναι γραμμένα στις πήλινες Βαβυλωνιακές πλάκες περιγράφουν την ουράνια βασιλική μάχη στην οποία ο Πρίγκιπας KUMARBI πολεμάει και νικάει τον Βασιλιά ΑΝ-U που δραπετεύει στον ουρανό. Πριν τελειώσει η μάχη ο KUMARBI «δαγκώνει» τα γεννητικά όργανα του AN-U και τον πληγώνει. Σύμφωνα με το μύθο ο KUMARBI «χρησιμοποίησε τα δόντια του» (DAK) πάνω στη «σφαίρα της δύναμης» (το AR) του AN-U].
[Σ: όταν ο ΚUMARBI δάγκωσε τον AN-U, το σπέρμα του AN-U τον γονιμοποίησε, αλλά ο ΚUMARBI έφτυσε το σπέρμα που είχε στο στόμα του και το πέταξε στη γη. Από το σπέρμα του ΑΝ-U γεννήθηκαν οι παρακάτω θεοί: ο Θεός της Καταιγίδας, ο Ποταμός Τιγρης και ο Θεός Τασμισού.
Η παραπάνω μεσοποταμιακή ιστορία θυμίζει την κούρσα διαδοχής -διαμάχης του Ουρανού-Κρόνου-Δία που συναντάται στον κύκλο της Ελληνικής κοσμογονίας Ο Δίας επίσης ευνούχισε τον Κρόνο και από το αίμα του γεννήθηκαν οι Γίγαντες, οι Ερυνίες, και οι Μελιάδες Νύμφες, ενώ από τα γεννητικά του όργανα που έπεσαν στην θάλασσα γεννήθηκε η θεά Αφροδίτη].
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ
Ο Βασιλιάς ZU-ZU (Ζευς) ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να επαναπαυτεί για πολύ καιρό στο θρίαμβό του. Ένας νέος Πόλεμος θα ξεκινούσε, ένας Πόλεμος στον οποίο αναμετρήθηκε το νέο του ηλιακό σύστημα και οι κάτοικοί του εναντίον ενός παλαιού αστρικού συστήματος που ήταν το σπίτι των προγόνων τους.
Πίσω στην Αυτοκρατορία των ASA-RRR, ο Βασιλιάς AN-U μπήκε μέσα στο παλάτι του μαινόμενος.
Αυτό που ακριβώς ήθελε να αποφύγει, η εξέργεση του IKU-MAR-BEH δεν είχε μόνο συμβεί, αλλά και ο ίδιος ο AN-U είχε τραπεί σε φυγή ντροπιασμένος. Έδωσε εντολή στο δεύτερο AR Θανατο-Πλοίο να ετοιμαστεί άμεσα για πόλεμο! Ο αντάρτης Κύριος Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH θα πλήρωνε ακριβά! Δυνάμεις μάχης επιλέκτων Πολεμιστών ΒΕΗ επιβιβάστηκαν στο AR. Oι άριστοι ΙΚU Αστρο-πιλότοι συγκεντρώθηκαν και το ΑR εξοπλίστηκε. Η αρμάδα AR με τη συνοδεία των RRR Αστρο-Πολεμιστών και Πολεμικών Πλοίων πέρασαν στον ουρανό πάνω από το Παλάτι του Βασιλιά. Αυτή η εικόνα ενθάρρυνε το Βασιλιά και ήταν σίγουρη ότι η νίκη ήταν δική του! Ο Πρίγκιπας IKU-MAR-BEH θα τιμωρούνταν για την ανάρμοστη συμπεριφορά του!
Αλλά και ο Βασιλιάς ZU-ZU ήταν έτοιμος. Το υπό κατάληψη AR είχε ετοιμαστεί. Ο Κύριος Βασιλιάς AR-ZU (ZU-ZU) και οι πιστοί του IKU είχαν σχεδιάσει ένα ξαφνικό καλωσόρισμα για τις επερχόμενες δυνάνεις επίθεσης. Αποφασίζοντας να μην περιμένουν την άφιξη της αρμάδας, ο AR-ZU και οι δυνάμεις του έστησαν ενέδρα στο Θανατο-Πλοίο του AN-U πριν ακόμα αυτό εισέλθει στο ηλιακό σύστημα ARIDU.
Kαθώς ο Αστρο-στόλος από τον ASA-RRR πλησίαζε ο AR-ZU περίμενε. Όταν έκρινε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή, οι δυνάνεις των IKU και ΒΕΗ της στασιάζουσας Αυτοκρατορίας κατήλθαν στην αρμάδα ξαφνικά με ανάλογη μανία σαν μια γαλαξιακή καταιγίδα. Τα πλοία που συνόδευαν έπεσαν στην παγίδα και ανατινάχθηκαν σαν τεράστιες σφαίρες φωτιάς. Η μάχη μαινόταν, αστραπές λαμπρού λευκού και πράσινου φωτός διαπληκτίζονταν μέσα στο σκοτάδι
[σημ. Προσωπικά μου θύμισε αυτές τις φωτογραφίες για όσους δεν έχετε φαντασία δείτε]
Ο ΑR-ZU παρακολουθούσε την πορεία της μάχης προσεκτικά. Η στιγμή που θα έπαιρνε μέρος το υπό κατάληψη AR έπρεπε να είναι ακριβής. Καθώς τα επιθετικά πλοία του χτυπούσαν με θανάσιμη ακρίβεια ένα ξαφνικό ρήγμα παρουσιάστηκε στο σχηματισμό των σωμάτων επίθεσης του AN-U. Ο AR-ZU αμέσως κάλεσε το υπό-κατάληψη Θάνατο-Πλοίο AR.
Για ένα δευτερόλεπτο σιγή απλώθηκε καθώς τα δύο μεγάλα Πολεμικά-Πλοία είδε το ένα το άλλο (AR vs. AR). Όπως δύο μαινόμενοι ταύροι με χαμηλωμένα τα κεφάλια πριν από αυτή την παύση το μόνο που προηγήθηκε ήταν ο οπλισμός των κεφαλών (head-long). Χάος, κεραυνοί και αστραπές γέμισαν τους αστρο-δρόμους. Η ριπή των όπλων ήταν καταιγιστική. Ο Κύριος Βασιλιάς AR-ZU αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το εκτυφλωτικό φως και τον εκκωφαντικό θόρυβο.
Όταν οι αστραπές φωτός σταμάτησαν, o AR-ZU σήκωσε κράνος του (visor) και τεντώθηκε για να δει μέσα από τον καπνό. Κομμάτια πέρασαν δίπλα από το πλοίο του. Καθώς το νέφος καθάριζε, ο AR-ZU αντιλήφθηκε από πού προέρχονται οι τελευταίες εκρήξεις. Έρχονταν από το υπό κατάληψη Θανατο-Πλοίο AR. H τεράστια έκρηξη εκτόξευσε κομμάτια μετάλλου σε κάθε κατεύθυνση και κομμάτια της εξωτερικής επιφάνειας του AR περνούσαν δίπλα από το ίδιο το πλοίο του AR-ZU. Η τρομερή ναυαρχίδα του AN-U είχε νικήσει το Θανατο-Πλοίο του AR-ZU και συνέχιζε να κινείται σταθερά μπροστά.
Ο AR-ZU παρακολουθούσε έντρομος καθώς το καταδικασμένο σε θάνατο κουφάρι του Πολεμικού του Σκάφους ξεχυνόταν μέσα στις φλόγες κάτω προς την τροχιά του πλανήτη KAKKAB SHANAMA (πλανήτης Ουρανός). Πάνω στον πλανήτη υπήρχαν σε εξέλιξη πειράματα πάνω σε φυτικά και ζωικά όντα υπό την επίβλεψη του Πρίγκιπα ΕΑ. Καθώς ο μικρός σε μέγεθος δορυφόρος-πλοίο από μέταλλο πλησίαζε την ατμόσφαιρα του πλανήτη, μία βροχή σπινθήρων πλημμύρισε τον ουρανό. Μπλε κεραυνοί φωτός άστραφταν στο σημείο τριβής του σκάφους με την επιφάνεια του πλανήτη.
Ο ουρανός πάνω από τον KAKKAB SHANAMA ήταν χαώδης για μίλια πριν η πλατιά σφαίρα του έμπυρου μετάλλου συντριβεί με τον πλανήτη. Πέφτοντας υπό γωνία, το χτυπημένο AR σύρθηκε, ολίσθησε και αναπήδησε στον πλανήτη και μετά εκτοξεύθηκε στο μαύρο Κενό. Ο πλανήτης KAKKAB SHANAMA βγήκε έξω από τον άξονά του. Τρόμος δόνησε τις εσωτερικές κοιλότητες του πλανήτη και ο τρεμάμενος πυρήνας του ανακινήθηκε και γκρεμίστηκε. Κάποτε ήταν ένας ευθύγραμμος κόσμος, αλλά τώρα είχε γύρει στο πλάι.
[Σημ. σήμερα ο πλανήτης Ουρανός ξεχωρίζει από όλους τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος λόγω της μοναδικής κλίσης του άξονα περιστροφής του. Η τροχιά του είναι σχεδόν πάνω στο επίπεδο (εκλειπτική) που βρίσκεται η τροχιά του γύρω από τον Ήλιο. Οι δύο τροχιές είναι σχεδόν παράλληλες. Έτσι οι δύο πόλοι του εναλλάσσονται όταν βλέπουν τον ήλιο.Εάν παρατηρήσουμε την περιστροφή του Ουρανού γύρω από τον εαυτό του και τον ήλιο θα δούμε ότι η περιστροφή του θυμίζει σαν να «κυλά», ενώ αντίθετα οι δορυφόροι του περιστρέφονται κάθετα στον ισημερινό του. Αστρονόμοι σήμερα πιστεύουν ότι η ασυνήθιστη αυτή κλίση του Ουρανού πρέπει να είναι αποτέλεσμα σύγκρουσής του με άλλο τεράστιο πλανητικό σώμα στο μέγεθος της Γης στα πρώτα στάδια διαμόρφωσης του ηλιακού μας συστήματος. Επιγραμματικά αναφέρουμε ότι η διάμετρος της Γης υπολογίζεται περίπου στα 40,000 χιλιόμετρα όταν το αντίστοιχο μήκος του Sun-cruiser είναι 42,000 χιλιόμετρα]
O AR-ZU (Ζευς) παρακολουθούσε αβοήθητος καθώς οι γενναίοι πιλότοι του έπεφταν μέσα στο σκοτεινό κενό του θνήσκοντας AR. Είχαν δώσει ένα τελειωτικό χτύπημα στις δυνάμεις που τους έκαναν επίθεση αλλά με κόστος την αυτοθυσία τους.
Παίρνοντας τα μάτια του από αυτή την εικόνα ο AR-ZU κίνησε το πλοίο του σε τροχιά προς το Θάνατο-Πλοίο του AN-U που ακόμα και αυτό κινούνταν. Το επιβλητικό του μέγεθος έκανε το AR να είναι ένα τρομακτικό πλοίο. Καθώς ο AR-ZU συνέχιζε να παρακολουθεί παρατήρησε ότι το AR κινούνταν αρκετά περίεργα και η πορεία του ήταν ανώμαλη. Ξαφνικά το αντιλήφθηκε ο AR-ZU: οι ακτίνες καταστροφής των πιλότων του ΙΚΙΚΙ είχαν κάνει ζημιά στο Θάνατο-Πλοίο! Η μάχη δεν είχε ακόμα κριθεί! Ο AR-ZU μπορούσε ακόμα να νικήσει!
Με αναπτερωμένο το ηθικό, έδωσε διαταγή στα Πολεμικά του Πλοία να κατέλθουν εναντίον του Θάνατο-Πλοίου AR και πάλι με τον ίδιο να ηγείται της επίθεσης. Χρησιμοποιώντας πολεμικά Αστρο-σκάφη (starfighters) εναντίον των συνοδών πλοίων, ο AR-ZU με το δικό του Άστρο-Πλοίο άρχισε να καταδιώκει το σακατεμένο AR. Αλλεπάλληλα κύματα επιθέσεων από τα Αστρό-Πλοια προκάλεσαν συνεχείς ζημιές και αυτό (AR) συνέχισε να κινείται μέσα στο ηλιακό σύστημα του ΑR-ZU.
Mε το δικό του οπλοστάσιο από φοβερές θανάσιμες ακτίνες, το Πολεμικό-Πλοίο πολέμησε περνώντας δίπλα από τον πλανήτη IRU (Ποσειδώνας) και τώρα από τον γυρισμένο στο πλάι KAKKAB SHANAMMA.
Αλλά ο καταιγισμός πυρών από τα Αστρό-Πλοια του AR-ZU άρχισε να κάνει διαφορά. Καθώς το φοβερό AR πλησίασε τον πλανήτη TAR-GALLU (Κρόνος), η τρομερή βαρυτική έλξη του πλανήτη με τα δακτυλίδια τράβηξε το τρεμάμενο σκάφος έξω από την ευθεία πορεία του με κατεύθυνση τον πλανήτη TIAMAT. Σχεδόν εκτός ελέγχου ήταν πολύ δύσκολο για το πλοίο να παραμείνει στην πορεία του.
Ο AR-ZU συγκέντρωσε τις δυνάμεις του για μία τελευταία επίθεση. Στην τελευταία και αποφασιστική επίθεση, ο ΑR-ZU και τα Αστρό-Πλοιά του έδωσαν τα πάντα εναντίον του AR. Καθώς κάθε Πολεμικό Σκάφος κατέβαινε και άδειαζε το οπλοστάσιό του, το AR τρανταζόταν και έτρεμε. Το γογγυτό και το τρίξιμο από τις εσωτερικές εκρήξεις ακουγόταν μακάβριο και σαν δαιμονικές κραυγές. Ξαφνικά, το AR ανατινάχτηκε στις φλόγες και κάθε του μέρος τραντάχθηκε βίαια. Καπνός και φλόγες ξέσπασαν μέσα από κάθε ρωγμή του πλοίου. Μαύρα σύννεφα καπνού έβγαιναν πίσω από το πλοίο που τρέκλιζε και το AR του AN-U πέθαινε. Ο AR-ZU κάθησε πίσω στη θέση του. Μόλις είχε κατατροπώσει το καμάρι του στόλου των ASA-RRR.
Αλλά ξαφνικά ήλθε μπροστά.
Οι γενναίοι πιλότοι IKU του AN-U έβαλαν στόχο τον πλανήτη ΤΙΑΜΑΤ με το μόνο όπλο που τους είχε απομείνει, το ίδιο το Θανατο-Πλοίο ΑR: κάνοντας μανούβρες με το πλοίο που ήταν μέσα στις φλόγες και υπό διάλυση έσπευσαν κατευθείαν για τον TIAMAT.
Το Μεγάλο Παλάτι AL-AMBAHU-ZU ήταν σε πανικό και σήμανε συναγερμός καθώς ο Θάνατος θα ερχόταν πάνω τους από τον ουρανό. Αστρό-Πλοια, εμπορικά-πλοία και κάθε είδους πλοίο πήραν εντολή για να εκκενώσουν τον πλανήτη, αλλά ήταν πολύ αργά! Τίποτα δεν μπορούσε πια να γίνει! Οι κάτοικοι του ΤΙΑΜΑΤ ήταν καταδικασμένοι, δεν μπορούσαν να σωθούν και ήταν πολύ αργά!
Ο AR-ZU μπορούσε να ακούσει τις κραυγές των ανθρώπων του μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας. Γυρίζοντας το βλέμμα του, ο AR-ZU έκλεισε τον ήχο. Οι πιλότοι του άλλαξαν πορεία στο πλοίο. Ο AR-ZU έπρεπε να σωθεί! Λίγα δευτερόλεπτα απέμειναν για την σύγκρουση!
Το θνήσκον Θανατό-Πλοιο AR χτύπησε τον πλανήτη και το πλοίο του AR-ZU καλύφθηκε από ένα εκτυφλωτικό φως. Σε δευτερόλεπτα ένα κύμα κραδασμών χτύπησε το πλοίο που άρχισε να αναπηδά όπως ένα φύλλο που πιάνεται σε ένα παλιρροιακό κύμα. Κατρακυλώντας και κάνοντας στροφές το πλοίο του AR-ZU όδευε προς τον πλανήτη TARGALLU όπου πέρασε ξυστά ένα από τα γεμάτα λίθους δακτυλίδια του. Όταν οι πιλότοι του ανέκτησαν τον έλεγχο του πλοίου που στροβιλιζόταν, ταραγμένος ο AR-ZU κοίταξε πίσω στον αγαπημένο του ΤΙΑΜΑΤ. Δεν υπήρχε πια.
Η πρόσκρουση είχε διαλύσει τον παραδεισένιο κόσμο. Τεράστια κομμάτια του πλανήτη πετούσαν σε κάθε μεριά. Μάγμα, μέταλλο, φωτιά και αστραπές όλα σε ένα μείγμα δημιούργησαν μία βροχή φλεγόμενου θανάτου. Εκεί που κάποτε στεκόταν περήφανος ένας πλανήτης τώρα έμειναν μόνο υπολείμματα βράχων, καπνός και σκόνη. Κομμάτια από τον ΤΙΑΜΑΤ ακόμα πετούσαν δίπλα του καθώς ο ΑR-ΖU έβλεπε τον κατεστραμμένο πλανήτη. Μέσα από ένα νέφος σκόνης, καπνού και αερίων ο AR-ZU ήλπιζε το καλύτερο καθώς κινήθηκε στο μέρος που κάποτε βρισκόταν ο ΤΙΑΜΑΤ. Μόλις βγήκε έξω από τη σκοτεινή ομίχλη, το είδε! Ο ΤΙΑΜΑΤ…. ή ό,τι είχε απομείνει από αυτόν.
Ο τεράστιος πλανήτης με μία μεγάλη τρύπα που έχασκε στο ένα του μέρος και ίχνη καπνού από πίσω ξεχύθηκε προς τον ήλιο μακριά του AR-ZU. Ο Πρίγκιπας έκανε και πάλι πίσω και ο ΤΙΑΜΑΤ κατρακυλούσε στο θάνατό του κάτω από τον ήλιο. Οι άνθρωποί του ήταν νεκροί.
Ο AR-ZU δεν μιλούσε. Καθώς κοίταξε έξω το βλέμμα του συνάντησε ένα ηλιακό σύστημα που είχε συντριβεί και αποδεκατιστεί. Ο Πόλεμος άφησε τα ίχνη του στους δορυφόρους και στους πλανήτες του ARIDU. Η ζωή, οι πόλεις και το ίδιο το ηλιακό σύστημα είχε δεχθεί σοβαρό πλήγμα και ίσως ανεπανόρθωτο.
Ο AR-ZU κοίταξε τη ζώνη από συντρίμμια μεταξύ του κόκκινου πλανήτη DAK-MU και του γίγαντα πλανήτη BAR-BAR-U.
Ο ΤΙΑΜΑΤ δεν υπήρχε! Μόνο οι «πέτρες του θανάτου» υπήρχαν.
O AR-ZU και οι ΙΚΙΚΙ που επέζησαν επέστρεψαν στο κεντρικό οχυρό, στον πλανήτη DAK-MU. Ο DAK-MU, ένας θαυμαστός κόσμός θα γινόταν ο νέος Βασιλικός Πλανήτης. Στον DAK-MU, o Bασιλιάς AR-ZU θα ξεκινούσε πάλι την ανοικοδόμηση της δόξας του TIAMAT και τη δημιουργία μιας Χρυσής εποχής, ελεύθερος από την αυτοκρατορία των ASA-RRR.
Ο Βασιλιάς AR-ZU, έχοντας τώρα το όνομα ZU-ZU κατοικούσε στο Παλάτι του σε μία βουνοκορυφή του DAK-MU, όταν μία απίστευτη είδηση έφτασε. Το μεγαλύτερο κομμάτι του ΤΙΑΜΑΤ είχε αρχίσει να κατευθύνεται αργά προς τον ήλιο και δεν θα χανόταν μέσα στην μαινόμενη άβυσσο. Θα σταθεροποιούνταν στη δική του τροχιά μέσα στην τροχιά του DAK-MU.
O ΑR-ZU δεν έχασε χρόνο. Συγκέντρωσε τις δικές του ομάδες γενετιστών και τους έδωσε εντολή να ανοικοδομήσουν τα αποκαΐδια του ΤΙΑΜΑΤ. Με κάποιο τρόπο ο Βασιλιάς ZU-ZU θα έδινε ξανά ζωή στη δόξα του Παραδείσου.
Η επιτυχία των γενετιστών αναπτέρωσε το ηθικό του Βασιλιά. Αμέσως διέταξε την κατασκευή ενός μεγάλου μνημείου, ενός παλατιού για να τιμήσει τη μνήμη των πιστών πεσόντων Πολεμιστών του ARIDU.Θα αποτελούσε ακόμα μνημείο για τον πατέρα του και τον παππού του. Στην αίθουσα υποδοχής του AL-AL-U (Valhalla) του ανοικοδομημένου πια κόσμου θα τους τιμούσαν πάντα ανά τους αιώνες.
Για κάποιο καιρό, η καταστροφή του AR και η πολεμική συνοδεία καθώς και η σύντομη κατάληψη του Ένάτου Διαύλου και των μεθοριακών φυλακίων κρατούσαν τον AN-U μακριά. Η δύναμη του ZU-ZU και της θαυμάσιας πολεμικής τακτικής του είχαν εντυπωσιάσει τον Βασιλιά ASA-RRR και τις στρατιωτικές του δυνάμεις. Θα έπαιρνε αρκετό χρόνο να επανεκτιμήσει την κατάσταση και να καταστρώσει ένα άλλο σχέδιο επίθεσης.
[Σημ. η Βαλχάλλα (που σημαίνει «Αίθουσα των σφαγιασθέντων») ήταν το όνομα της αίθουσας του ανώτατου Θεού ‘Oντιν στη Σκανδιναβική Μυθολογία και αποτελούσε εκείνον τον χώρο αφιερωμένο σε όσους σκοτώνονταν ένδοξα στη μάχη. Τους νεκρούς συνοδεύουν οι βαλκυρίες, μικρές γυναικείες θεότητες που υπηρετούν τον ‘ΟΟντιν και ο Μπράγκι (Θεός της Ποίησης) τους υποδέχεται στη Βαλχάλλα. Σύμφωνα με τη Σκανδιναβική μυθολογία οι πολεμιστές που θα έχαναν τη ζωή τους βοηθώντας τον ‘Οντιν στη μάχη του Ράγκναροκ (τελική μάχη των θεών ενάντια στους γίγαντες) επιστρέφουν στη Βαλχάλλα και παίρνουν μέρος σε δείπνο με ψημένο αγριογούρουνο.
Η Ελληνική Θεογονία, μιλάει για την ιστορία του Δία (Zeus, ZU-ZU) και των Ολύμπιων Θεών (AL-AMBAHU-ZU) που πολέμησαν εναντίον των Παλαιών Θεών στο Βουνό Όθρυς. (Όσιρις ή Σείριος). Στη Θεογονία αποκαλείπτεται ότι όταν ο Δίας ήταν σε πόλεμο με τους Παλαιούς Θεούς εκείνοι του έστειλαν ένα φοβερό και ειδεχθές τέρας τον Τυφάωνα (ονομ. Τυφών, Τυφάων ή Τυφωεύς) για να καταστρέψει τον Δία: Όταν ο Ζευς κατέστρεψε (τον Τυφάωνα), εκείνος έπεσε κάτω σαν ένα σακατεμένο ναυάγειο. Η τεράστια γη αναστέναξε. Ένα πολύ μεγάλο μέρος της τεράστιας γης τσουρουφλίστηκε μεσα σε φοβερούς ατμούς και έλιωσε όπως λιώνει το μέταλλο. Στη λάμψη μιας λαμπρής φωτιάς η γη πραγματικά έλιωσε. (Τυφών είναι το όνομα του AR ή του AN-U).
Το παραπάνω αναφέρεται στους στίχους 853-869 της Θεογονίας του Ησιόδου. Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, όταν ο Τυφών έφθασε στον Όλυμπο οι θεοί έντρομοι σκόρπισαν και αφού μεταμορφώθηκαν σε ζώα βρήκαν καταφύγιο στην Αίγυπτο. Αργότερα ο Τυφών έκοψε τους τένοντες των ποδιών και των χεριών του Δία και τον ακινητοποίησε. («διέτεμε νεύρα» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Απολλώνιος στην Βιβλιοθήκη του, 1.42) Οι τένοντες του Δία καλύφθηκαν μέσα σε δέρμα αρκούδας, τοποθετήθηκαν μέσα στο Κωρύκ(ε)ιο Άντρο στην Κιλικία και τη φύλαξή τους ανέλαβε η αδερφή του Τυφάωνα, Δελφύνη. Αργότερα ο τραγόμορφος θεός Αιγιπάν και ο Ερμής τα πήραν πίσω και τα προσάρμοσαν ξανά στο σώμα του Δία.]
Αλλά ο Βασιλιάς ZU-ZU ήξερε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα ήταν παντοτινή.
Ο Βασιλιάς AN-U είχε υποφέρει πολλά και δεν έμενε ήσυχος για πολύ καιρό. Ο AN-U είχε δεχτεί προσωπική επίθεση και πλήγματα, είχε χάσει τη ναυαρχίδα του με μία αιφνίδια αρπαγή και είχε χάσει και το δεύτερο Θανατό-Πλοίο του στη μάχη. O ZU-ZU είχε προκαλέσει μεγάλες απώλειες στον AN-U και είχε αρπάξει το κλειδί της Αυτοκρατορίας που ήταν υπεύθυνο για τον έλεγχο του Ενάτου Διαύλου. Ήταν επόμενο ο AN-U να είναι εξαγριωμένος αφού η Αυτοκρατορία του είχε δεχθεί πρόκληση.
Όμως για τον AN-U υπήρχαν και άλλα σοβαρά θέματα: το μέλλον του Ενάτου Διαύλου ήταν σε κίνδυνο και το ίδιο η θέση του στον θρόνο. Η απώλεια ελέγχου του Ενάτου Διαύλου ενδεχομένως να ήταν για τις πολεμοχαρείς Βασίλισσες ARI-AN αφορμή να συμμαχήσουν με τον Αποστάτη ZU-ZU. Έτσι η εξόρυξη πολύτιμων κοιτασμάτων και η παραγωγή βαρέων μετάλλων ήταν πάρα πολύ κρίσιμη. Οι Βασίλισσες δεν θα ανέχονταν παρέμβαση σε αυτή της ζωτικής σημασίας παραγωγή. Προφανώς ο Βασιλιάς έπρεπε να κάνει κάτι γρήγορα πριν Βασίλισσες ΑRI-AN αποφάσιζαν να αφήσουν τον ZU-ZU να παραμείνει στην εξουσία όπως είχαν επιτρέψει στον παππού του AL-AL.
Και αυτό δεν ήταν το μόνο που προβλημάτιζε τον AN-U. O Πρίγκιπας EN-LIL επίσης είχε υποχρεωθεί να τραπεί σε φυγή από το σύστημα του ARIDU και είχε επιστρέψει το Βασιλικό Θρόνο του ASA-RRR. Η πιθανή απειλή για το θρόνο του δεν μπορούσε να αγνοηθεί. Ο Βασιλιάς αντιμετώπιζε τον κίνδυνο από παντού.
Αλλά πριν ενεργήσει, ο Βασιλιάς πήρε μήνυμα από τις Βασίλισσες ARI-AN να πάει στο Παλάτι τους. Αυτό ανησύχησε τον AN-U γιατί ήξερε ότι θα του ζητούσαν εξηγήσεις. Η ήττα του στα χέρια του Αποστάτη AR-ZU έπρεπε να λάβει μία επίλυση και να αμβλυνθεί.
Ο AN-U παρουσιάστηκε μπροστά στις Βασίλισσες και ένα σχέδιο αντεπίθεσης είχε σχεδιαστεί από τους Διοικητές DAK. Η τακτική της άμεσης δράσης φαινόταν η μοναδική λύση για αυτόν. Οι Βασίλισσες ARI-AN άκουσαν σιωπηλά τα λόγια του AN-U. Τα επιχειρήματά του συνοψίζονταν σε συνεχείς επιθέσεις ενάντια στο αποστατημένο αστρικό σύστημα. Αφού ολοκλήρωσε το λόγο του, ο AN-U ένιωσε σίγουρος ότι η θέση του ήταν ισχυρή.
Μόλις έκατσε κάτω γύρισε και είδε τις πόρτες της Αίθουσας ανοικτές. Προς απογοήτευση του ο αποστάτης Βασιλιάς ZU-ZU μπήκε στην Αυλή. Ο AN-U σηκώθηκε για να διαμαρτυρηθεί, αλλά του έδωσαν εντολή να κάτσει κάτω ήσυχα. Καθώς ο τυχάρπαστος Αποστάτης μίλησε στις Βασίλισσες, ο AN-U δεν μπορούσε να παραμείνει στη θέση του. Στάθηκε ξανά στα πόδια του, αλλά και πάλι πήρε εντολή να κάτσει κάτω.
Ο Βασιλιάς ZU-ZU ξεκαθάρισε τη θέση του. Ήταν ο νόμιμος Βασιλιάς του ARIDU και ο κόσμος τον ήθελε. Το σύστημα δεν είχε καταστραφεί και η παραγωγή και τροφοδοσία σημαντικών ορυκτών μπορούσε να συνεχίσει. Η συμφωνία με τον παππού του θα ήταν σε ισχύ και ο AR-ZU θα τιμούσε τις παλαιότερες υποσχέσεις…αλλά χωρίς την παρουσία του AN-U …και έτσι τελείωσε ο λόγος του και ο Βασιλιάς ZU-ZU κάθισε κάτω.
Οι Βασίλισσες δεν μίλησαν, αλλά μετά από μία στιγμή η Γηραιή Βασίλισσα σηκώθηκε. Τα λόγια της ήταν αυστηρά. Ο εμφύλιος πόλεμος ανεξάρτητα από την αιτία του είχε προκαλέσει την καταστροφή του ΤΙΑΜΑΤ, έναν κόσμο σημαντικό για τον ARIDU και για τις αυτοκρατορίες των ASA-RRR και ARI-AN. Οι ζωές εκατομμυρίων είχαν απειληθεί και αμέτρητοι στρατιώτες και στα δύο συστήματα είχαν χάσει τη ζωή τους.
Οι Βασίλισσες SSS-T απαίτησαν την παύση των εχθροπραξιών! Δεν θα γινόταν περισσότερη καταστροφή! Οι διαπραγματεύσεις με τον Βασιλιά AL-AL σαν Βασιλιάς ZU-ZU θα συνεχίζονταν. Ο πόλεμος είχε πια τελειώσει!
Εκείνο που φοβόταν περισσότερο ο Βασιλιάς AN-U γινόταν: ο Αποστάτης θα συνέχιζε να ζει! Για άλλη μία φορά ένα μέλος του Βασιλικού Οίκου των AL-AL-U τον είχε ανατρέψει! Ο Βασιλιάς ΑΝ-U ήταν έξαλλος. Δεν μπορούσε να το επιτρέψει και ορκίστηκε ότι θα ερχόταν η μέρα που το ηλιακό σύστημα θα ήταν και πάλι μέρος της Αυτοκρατορίας των ASA-RRR. Και έτσι … η Χρυσή Εποχή του ZU-ZU θα ανθούσε, αλλά μόνο για λίγο καιρό.
Οι ιστορίες για τον κόσμο την εποχή διακυβέρνησης του Βασιλιά ZU-ZU είναι πολλές. Αν και ήταν σωτήρας στο λαό του, ήταν παρόλα αυτά ένας Βασιλιάς…και εκτεθειμένος σε αυταρχικές συμπεριφορές. Ακόμα τα πράγματα ήταν καλά. Αλλά τα δύο πεπρωμένα (του ΑΝ-U και ZU-ZU) θα εμπλέκονταν ξανά στο μέλλον του ηλιακού συστήματος του ΑRIDU.
Λίγο μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχε γίνει στο Παλάτι των SSS-T, οι Βασίλισσες των ARI-AN είδαν το ενδεχόμενο εμπλοκής σε πόλεμο με έναν εχθρό από τα παλιά. Δυστυχώς για τον ZU-ZU η απειλή ήρθε από ένα γειτονικό σύστημα όχι πολύ μακριά από το δικό του ηλιακό σύστημα του ARIDU.
Έχοντας μάθει για τον προφανή κίνδυνο, ο AN-U είδε την ευκαιρία να απομακρύνει τον Αποστάτη από την εξουσία. Πλησίασε τις Βασίλισσες ARI-AN και έκανε μαζί τους μία συμφωνία για την απομάκρυνση του νεαρού Βασιλιά ΖU-ZU. Ο Δίαυλος στον Ένατο Τομέα ήταν ζωτικής σημασίας για την Αυτοκρατορία ARI-AN. O ΖU-ZU επειδή ήταν αρκετά φιλόδοξος στην εξάπλωση της Αυτοκρατορίας του θα ήταν δυνατόν να πειστεί ώστε να δεχθεί βοήθεια από τον ίδιο τον εχθρό του που αποτελούσε απειλή πολέμου εναντίον των Βασιλισσών SSS-T.
Αν ο ZU-ZU είχε αποστατήσει εναντίον της Αυτοκρατορίας των ASA-RRR ΧΩΡΙΣ βοήθεια, τότε γιατί να μην επαναστατήσει εναντίον της Βασίλισσας SSS-T έχοντας τη ΒΟΗΘΕΙΑ του εχθρού (ASA-RRR) της Αυτοκρατορίας των ARI-AN;
Οι Βασίλισσες δεν μίλησαν και συμφώνησαν. Θα βοηθούσαν τον Βασιλιά ASA-RRR να επιστρέψει στον Ένατο Δίαυλο του ηλιακού συστήματος για να υποτάξει τον Βασιλιά ZU-ZU. Ο Βασιλιάς AN-U ήταν κατενθουσιασμένος. Σε αυτό το εγχείρημα δεν θα αποτύγχανε. Αυτή τη φορά, οι πολεμικές αρμάδες και των SSS-T και των ASA-RRR θα ένωναν τις δυνάμεις τους! Παρατάσσοντας τα Αστρό-Πλοιά του και τους Πολεμιστές του μαζί με τις δυνάμεις των Βασιλισσών SSS-T, ο AN-U είχε συγκεντρώσει έναν στρατό που κανείς δεν είχε ξαναδεί.
Οι ουρανοί των κόσμων του Σειρίου γέμισαν με Πολεμικά Πλοία και Αστρό-Πλοια. Ο κόσμος των ΑSA-RRR και των ASA-RR-U πανηγύρισαν καθώς ο στρατός του τρομερού Βασιλιά ετοιμαζόταν για αναχώρηση. Η νίκη ήταν γραμμένη στους ουρανούς!
Ο Βασιλιάς ZU-ZU ήξερε μόνο ότι μια διπλωματική αποστολή ερχόταν στο βασίλειό του στο ηλιακό του σύστημα. Όταν θα μάθαινε για την απάτη αυτή θα ήταν πολύ αργά. Κάτω από έναν μανδύα σιωπής, η αρμάδα των Πολεμικών Πλοίων έφθασε στην πιο μακρινή πλευρά του συστήματος του ARIDU πριν να γίνει αντιληπτή. Αυτό το λάθος θα ήταν και το μοιραίο για τον Βασιλιά και την νέα του Αυτοκρατορία. Η μάχη ήταν γρήγορη και αποφασιστική.
[Σημ. αυτή η φράση είναι χαρακτηριστική σε κάθε ουράνια σύγκρουση που έχουμε δει έως τώρα. Οι μάχες δεν είναι χρονοβόρες, ίσως γιατί τα οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι τόσο θανάσιμα που το αποτέλεσμα κρίνεται γρήγορα.
Να συμπληρώσουμε επίσης κάτι για τη στάση της Αυτοκρατορίας των SSS-T. Σαν εκπρόσωποι της θηλυκής πλευράς βλέπουμε ότι η αυτοκρατορία αυτή έχει έντονο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και αποφεύγει τις διενέξεις καθώς και κάθε πράξη ελέγχου και εξουσίας που γίνεται αυτοσκοπός. Η διπλωματική τους στάση είναι αρκετά σοφή και μελετημένη και έχουν όλες τις πόρτες επικοινωνίας ανοικτές].
Οι δυνάμεις επίθεσης ξεχύθηκαν στο ηλιακό σύστημα. Τα σώματα των ΙΚΙΚΙ και των ΒΕΗ του AR-ZU κατατροπώθηκαν από τον τεράστιο όγκο των πολεμικών ASA-RRR και ΑRI-AN πλοίων. Σε λίγη ώρα οι δυνάμεις επίθεσης είχαν περικυκλώσει τον Πλανήτη του Πολέμου. Οι διαταγές που έδωσε ο Βασιλιάς AN-U σχετικά με την επίθεση δεν θα έφερναν αιχμαλώτους: ο πλανήτης DAK-MU θα καταστρεφόταν ολοσχερώς.
Οι πιλότοι των Starfighters ήταν μανιώδεις με το να καταστρέψουν οτιδήποτε υπήρχε στην επιφάνεια του DAK-MU. Οι σφαίρες φωτιάς που δημιουργούσαν οι εκρήξεις των πυραύλων εξαφάνιζαν τα πάντα, ακόμα και πέτρινα κτήρια και τα μετέτρεπαν σε κάρβουνο και στάχτη. Τα τελειωτικά χτυπήματα ήρθαν με καταστροφικές ακτίνες φωτός και καυτές δέσμες θερμότητας που εξαΰλωσαν όλα όσα είχαν απομείνει. Ό,τι δεν είχε ανατιναχτεί, κάηκε και έλιωσε σε σημείο που δεν αναγνωριζόταν πια.
Ο Βασιλιάς ZU-ZU αιχμαλωτίστηκε και υποτάχθηκε και καταδικάστηκε να επιστρέψει στο Αστρικό σύστημα του Σείριου για να τιμωρηθεί. Όλες οι πολεμικές δυνάμεις του Βασιλιά ΖU-ZU που είχαν αποστατήσει θα εκτελούνταν με συνοπτικές διαδικασίες γιατί ήταν έμπιστοι ακόλουθοι. Όλος ο πληθυσμός την αυτοκρατορίας θα τιμωρούνταν σκληρά και βάναυσα…είτε ήταν αθώοι είτε ένοχοι.
Η επιφάνεια του Πλανήτη του Πολέμου είχε αφανιστεί. Όλες οι αποδείξεις για τη βασιλεία του ZU-ZU είχαν καταστραφεί. Οι πόλεις είχαν ισοπεδωθεί και τα δάση είχαν καταστραφεί. Η ομορφιά του πλανήτη και του πολιτισμού δεν υπάρχει πια. Όλες οι μορφές ζωής εξαφανίστηκαν. Αφού δεν υπήρχαν ζώα ή φυτά στον πλανήτη ώστε να ανανεώσουν την ατμόσφαιρά του, αυτός ο πλανήτης που κάποτε ευημερούσε και ήταν ζωντανός είχε τώρα πεθάνει. Μόνο η κόκκινη άμμος παρέμεινε. Η αιματοβαμμένη κόκκινη άμμος έγινε ακριβώς εκείνο το μνημείο που θα θύμιζε την αιματοχυσία του Πολέμου στο Ηλιακό Σύστημα όπου πέθαναν δισεκατομμύρια.
Ο Μέγας Βασιλιάς AN-U ήταν ανακουφισμένος. Ο Κακός, αποστάτης Βασιλιάς ZU-ZU (ΖΕΥΣ) είχε πια εξαφανιστεί. Το «Χέρι» (έλεγχος) των ASA-RRR είχε αποκατασταθεί στον Ένατο Δίαυλο και η σφαίρα επιρροής των Βασιλισσών ARI-AN και SSS-T είχε ενδυναμωθεί ξανά.
Και επικρατούσε ειρήνη για κάποιο καιρό…
ERIDU (ΗΡΙΔΑΝΟΣ)
Το Άστρο-Πλοίο του Πρίγκιπα ΕΑ κινήθηκε αργά πάνω από την ξηρά. Εξέτασε την επιφάνεια προσεκτικά. Τεράστια στρώματα παγετού σκέπαζαν σαν κουβέρτα το μεγαλύτερο μέρος των άνω και κάτω ημισφαιρίων και μόνο η ζώνη του ισημερινού ήταν άθικτη.
Ο Πρίγκιπας και το πλήρωμά του ανέλυσαν προσεκτικά τα στοιχεία και επέλεξαν το μέρος εκείνο που θα έκαναν προσεδάφιση. Μόλις βγήκε έξω ο Πρίγκιπας και εξέτασε την περιοχή τα λόγια του πατέρα του, του Βασιλιά AN-U ήταν ξεκάθαρα: «επανοικοδόμησε το κατεστραμμένο σύστημα.» Αυτή ήταν η εντολή του στον Πρίγκιπα ΕΑ.
Η καταστροφή του κόσμου του ZU-ZU είχε ολοκληρωθεί. Ο πλανήτης των Κόκκινων Άμμων είχε συρρικνωθεί σε σκόνη και συντρίμμια. Όλα τα είδη ζωής είχαν εξαφανιστεί. Χωρίς ζωή και φυτά η ατμόσφαιρα πέθανε. Στρώματα πάγου σκέπασαν τους πόλους σχεδόν έως τον ισημερινό και ο DAK-MU είχε πεθάνει παγώνοντας. Ο δίδυμος πλανήτης του, ο DAK-A-MU είχε μεταμορφωθεί σε έναν άνυδρο πλανήτη από καμένη γη και θανάσιμους δηλητηριώδεις ωκΕΑνούς. Ο ARIDU που κάποτε ήταν το ανακαινισμένο σπίτι για τον Αποστάτη ZU-ZU ήταν και αυτός καταστραμμένος. Μόνο οι πλανήτες IRU, TARGALLU και BAR-BAR-U ήταν σχετικά άθικτοι.
O Πρίγκιπας δεν μπορούσε να φανταστεί πώς θα ήταν να βρισκόταν εκεί την ώρα της καταστροφής, στο κέντρο των μαχών. Εκείνος, όπως και ο αδερφός του είχαν υποχρεωθεί να διαφύγουν. Κοίταξε πάνω στους ουρανούς και ήξερε ότι ο αδερφός του ήταν από πάνω του. Σε κάποιο σημείο, σε τροχιά μέσα σε ένα πολεμικό σκάφος ήταν εκεί ψηλά κοιτώντας εκείνον από κάτω. Ο Πρίγκιπας EN-LIL ήταν ο Διοικητής των Ουράνιων Δρόμων (Lord of the Airways).
Η εντολή στον Πρίγκιπα ΕΑ ήταν επανοικοδόμηση και εκείνος κοίταξε τον κατεστραμμένο κόσμο. Ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν δύσκολο αλλά θα έκανε ό,τι μπορούσε για να εκπληρώσει τη διαταγή του πατέρα του. Θα ξανά-οικοδομούσε, θα εγκαθιστούσε τη λειτουργία ορυχείου για εξόρυξη όλων των ζωτικών κοιτασμάτων και πολύτιμων μετάλλων. Θα έχτιζε πάλι έναν κόσμο παράδεισο από έναν κόσμο που είχε καταστραφεί λόγο πολέμου….και ίσως, να έκανε και κάτι παραπάνω. Και ο ΕΑ άφησε το λογισμό του να χαθεί σε αυτές τις “ΠΑΡΑΠΑΝΩ”σκέψεις.
Και έτσι ξεκίνησαν ο Πρίγκιπας ΕΑ και μία ομάδα εθελοντών, οι ANNUNAKI. Ο χώρος που επιλέχθηκε σαν πρώτος καταυλισμός είχε μεγάλα αποθέματα νερού και γόνιμου εδάφους. Έρευνες είχαν δείξει ότι υπήρχαν κοιτάσματα πολύτιμων ορυκτών σε βάθος από κάτω και ήταν και το πιο λογικό τα έργα να ξεκινήσουν εκεί.
Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας του Πρίγκιπα είχε επιλεχθεί βάσει των ιδιαίτερων δεξιοτήτων και ικανοτήτων του/της. Καθένα είχε το βαθμό του Διοικητή και στον καθένα είχε παραχωρηθεί έκταση πάνω στον ARIDU. Επιπρόσθετα ο καθένας έπαιρνε ένα δίκαιο μερίδιο από τα μελλοντικά έσοδα που θα είχαν οι νέες αποικίες.
Οι απολαβές ήταν γενναιόδωρες, αλλά και οι κίνδυνοι αρκετά σοβαροί. Ο Πρίγκιπας είχε αρκετό χρόνο ώστε να διαλέξει το πλήρωμά του και ο πήχης ήταν αρκετά ψηλά, αλλά ήταν περήφανος γιατί ήταν καλοί.
Η πρώτη αποστολή ήταν η κατασκευή μίας βάσης Επιχειρήσεων. Ο καταυλισμός θα χτιζόταν από πέτρα που ήταν ένα φυσικό ανθεκτικό υλικό και άμεσα διαθέσιμο. Όμως καθώς οι ΑΝΝUNAKI ξεκίνησαν να στήνουν τις λεπίδες φωτός (cutting lights) και τους μεταφορείς ήχου (sound carriers), οι γεννήτριες έπαψαν να δουλεύουν. Το φυσικό ενεργειακό πλέγμα ενέργειας που ήταν κοινό σε όλους τους πλανήτες (energy grid) είχε μεγάλες διακυμάνσεις. Η «Μεγάλη Πρόσκρουση», το γεγονός που είχε δημιουργήσει τον κόσμο πάνω στον οποίο βρίσκονταν είχε κάνει τον πυρήνα ασταθή και αυτό προκαλούσε τις συνεχείς διακοπές στις ενεργειακές γραμμές.
Για να αποκαταστήσει μία σταθερή πηγή ενέργειας, ο Πρίγκιπας ΕΑ βρήκε το σημείο που έξι ενεργειακές γραμμές συναντούνται φυσικά. Εκεί πάνω στη διασταύρωση ο Πρίγκιπας έχτισε ένα μεγάλο Ενεργειακό Κτίριο, ένα σημείο συγκέντρωσης από το οποίο θα μπορούσαν να έχουν ικανοποιητικά αποθέματα ενέργειας ώστε να λειτουργήσει ο εξοπλισμός της ανοικοδόμησης. Ενεργειακοί Κρύσταλλοι που είχαν ειδικά μελετηθεί για αυτό τον σκοπό τοποθετήθηκαν στους Ενεργειακούς Θαλάμους.
Το Ενεργειακό αυτό Κέντρο θα είχε μέσα στο συγκρότημα ακόμα και ένα Κέντρο Ανάνηψης (Re-Animation Center). Οι εργάτες που θα τραυματιζόντουσαν θανάσιμα θα είχαν άμεσα πρώτες βοήθειες αφού ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν μπορούσε να έχει απώλειες από το πλήρωμα που είχε επιλέξει.
[Σ. Όπως οι φοβεροί D-K ήταν οι «Καταστροφείς της Ζωής» έτσι και οι ANNUNAKI, γνωστοί και σαν K-D ήταν οι «Δότες της Ζωής».]
Και επειδή οι ακανόνιστα παλλόμενες ενεργειακές γραμμές δεν έδιναν αξιόπιστες μετρήσεις στα όργανα των Άστρο-Πλοίων, το Ενεργειακό Κτίριο είχε τέσσερεις μεγάλης ανακλαστικής δυνατότητας τριγωνικές πλευρές που επέτρεπαν τον εναέριο προσανατολισμό των πιλότων ψηλά.
Με αργούς ρυθμούς τα ενεργειακά προβλήματα άρχισαν να επιλύονται. Ωστόσο για πολύ καιρό οι ενεργειακές ανωμαλίες παρακώλυαν την πρόοδο σε κάθε στάδιο των δραστηριοτήτων της εξόρυξης και της οικοδόμησης. Οι τεχνικοί εδάφους ήταν υποχρεωμένοι να δουλεύουν σε συνθήκες που απαιτούσαν εξαιρετική σωματική εργασία ώστε να υπερβούν τις τεχνικές δυσκολίες. Οι ANNUNAKI ήταν λίγοι, αλλά οι δουλειές πολλές. Οι ANNUNAKI παραπονέθηκαν και ο Πρίγκιπας ΕΑ μετέφερε τα λόγια τους στο Βασιλιά ΑΝ-U, αλλά ο Βασιλιάς δεν άκουσε τα προβλήματά τους. Η παραγωγή έπρεπε να ενταθεί!
Οι ANNUNAKI ένιωθαν ότι τους υπέρ-χρησιμοποιούσαν και τους αγνοούσαν. Διαμαρτυρήθηκαν και απείλησαν ότι θα σταματήσουν την εργασία τους. Ο Πρίγκιπας τους υποσχέθηκε μεγαλύτερες μελλοντικές αμοιβές. Αν και γκρίνιαζαν, αφού τους υποσχέθηκε επιπρόσθετες απολαβές οι ANNUNAKI επέστρεψαν στις εργασίες τους.
Οι ομάδες που δούλευαν στις κατασκευές και στην εξόρυξη/ανοικοδόμηση προσάρμοσαν τα εργαλεία τους (cutting lights και sound wave movers) ώστε να καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Όμως η λιγότερη κατανάλωση ενέργειας ισοδυναμούσε με μικρότερη παραγωγή. Η παραγωγή έπεσε και αυτό έκανε το Βασιλιά AN-U να ανησυχήσει. Για να βρει μία λύση στο πρόβλημα, ο Πρίγκιπας ΕΑ άρχισε να χρησιμοποιεί αχθοφόρους-ζώα για να βοηθήσουν τους ANNUNAKI. Η πρόοδος στις εργασίες ήταν μεν αργή, αλλά υπήρχε πρόοδος.
Έγκαιρα, η επιχείρηση ήταν ικανή να στέλνει φορτία χρυσού σύμφωνα με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα μεταφορικά πλοία προσγειώνονταν στον ARIDU και αναχωρούσαν με το πολύτιμο φορτίο τους. Ο χρυσός στελνόταν αμέσως στην Αυτοκρατορία των ASA-RRR και άλλα πολύτιμα μεταλλεύματα αποστέλλονταν αμέσως στα διυλιστήρια στον BAR-BAR-U και στον TARGALLU. Παρόλο την κλίση του και την περίεργη περιστροφή του και ο πλανήτης KAKKAB SHANAMMA άρχισε να δείχνει σημεία ζωής στην επιφάνειά του.
Οι ομάδες ανοικοδόμησης ολοκλήρωσαν τις πέτρινες κατασκευές του καταυλισμού και έκαναν την εγκατάσταση στον ARIDU να μοιάζει περισσότερο με πόλη, παρά με καταυλισμό εξόρυξης μετάλλων. Και στο κέντρο του, ένα τρομερό Γεωργικό-Βιολογικό Κέντρο γινόταν γρήγορα πόλος έλξης για την πέτρινη πόλη. Ο Πρίγκιπας τα είχε πάει καλά και ο Μέγας AN-U ήταν ευχαριστημένος.
Το επίτευγμα του Πρίγκιπα ΕΑ είχε επιτρέψει στον ΑN-U να ανακτήσει τον έλεγχο του ηλιακού συστήματος του ARIDU και να κρατήσει τις Άστρο-Λεωφόρους του Ενάτου Διαύλου. Ο ΕΑ όμως ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες του πατέρα του. Το ταλέντο του σαν Μάστερ-Γενετιστής είχε δοκιμαστεί και είχε ξεπεράσει τον ΕΑυτό του.
Ο ΤΙΑΜΑΤ είχε ξαναγεννηθεί!
Ο Βασιλιάς AN-U έστειλε αμέσως αντιπροσωπεία. Ο «Παλιός ARIDU» (=«Το Μέρος που είχε κατακτηθεί») ήταν παρελθόν! Ο «ΕRIDU» (=«Το μέρος της Σκλαβιάς»)ήταν το μέλλον! Κανείς δεν θα αμφισβητούσε ποτέ τη δύναμη, το σθένος και την εκδικητικότητα του Βασιλιά των ASA-RRR! Το όνομα της αποικίας θα αποτελούσε ενθύμηση και προειδοποίηση για τον καθένα που θα τολμούσε να προκαλέσει ή να αμφιβάλλει για τη δύναμη του Μεγάλου ΑΝ-U! Το χέρι (έλεγχος) του AN-U θα ήταν πάντα πάνω στον ERIDU!
Από τη λέξη ERIDU προέρχονται οι λέξεις για τη Γη.
Erde (Γερμανικά),
Erda (Αρχαία Γερμανική γλώσσα),
Jordh (Ισλανδικά),
Airtha (Γοτθικά),
Jord (Δανέζικα)
Erthe (Μεσαιωνικά Αγγλικά).
Ο Πρίγκιπας ΕΑ πήρε τον τίτλο του EN-GI, (=«του Κυρίου του ERIDU»). Ο κατεστραμμένος κόσμος ήταν ξανά ένας τόπος ζωής! Ο ΕΑ τον χειρίστηκε προσεκτικά και κατασκεύασε τα φυτά και τα ζώα ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στο αφιλόξενο περιβάλλον και το δηλητηριώδες άζωτο που βρισκόταν στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. Οι μονάδες ατμοσφαιρικής μετατροπής ξεκίνησαν να παράγουν κατάλληλη ατμόσφαιρα και πιο ζεστή. Ο Πρίγκιπας ξεκουραζόταν ελάχιστα μετά από συνεχή εργασία.
Όμως οι αμείωτες προσπάθειες του Πρίγκιπα ΕΑ δεν ήρθαν χωρίς ανταμοιβή. Μία από τις φιλοδοξίες του ήταν η κατασκευή ενός Κέντρου για τις Επιστήμες της Ζωής, ένα γεωργικό-βιολογικό κέντρο που έγινε πραγματικότητα. Και πάνω από το επίγειο εργαστήριο, βρισκόταν το Κέντρο της Ζωής που κατασκεύαζε και φρόντιζε φυτά υβρίδια και ζώα υβρίδια τα οποία θα μεταφέρονταν ανά την υδρόγειο. Το Κέντρο αυτό έγινε το καμάρι και η χαρά του Πρίγκιπα ΕΑ, ο Κήπος της Ζωής.
Για άλλη μία φορά ο πλανήτης ξεκίνησε να παίρνει μορφή και να μοιάζει με παράδεισο. Και πάλι ο πλανήτης ήταν ζωντανός! Αλλά αν και ο ERIDU ήταν ξανά ο πρόδρομος της ζωής, για τους πλανήτες DAK-MU (Άρης) και DAK-A-MU (Αφροδίτη) ήταν απαγορευμένο να φιλοξενήσουν ξανά ζωή. Ο Μέγας AN-U είχε διακηρύξει ότι και οι δύο κόσμοι θα έμεναν έρημοι και θα αποτελούσαν προειδοποίηση για κάθε επικείμενο εχθρό. Η Οργή του AN-U ήταν μεγάλη.
Το Γεωργικό Κέντρο έκανε επίσης μεγάλα βήματα στη δημιουργία νέων και μοναδικών μορφών ζωής, ικανές να επιζήσουν στην ατμόσφαιρα του ΕRIDU. Αλλά τα πειράματα που έκανε ο Πρίγκιπας ΕΑ τον κρατούσαν για πολύ καιρό μακριά από τα διοικητικά του καθήκοντα που ήταν τόσο απαραίτητα. Ο Μέγας Βασιλιάς AN-U ήταν θυμωμένος.
Ο Βασιλιάς των ASA-RRR είχε βάλει τον Πρίγκιπα ΕΑ υπεύθυνο στον ERIDU για τις ικανότητές του στη Γενετική. Ο Πρίγκιπας EN-LIL, o δεύτερος γιος θα παρέμενε σαν υπεύθυνος της κυκλοφορίας των ουρανών του ηλιακού συστήματος του ERIDU. Όμως ο Πρίγκιπας EN-LIL έκανε και πάλι παράπονα για το πόσο δυσαρεστημένος ήταν που είχε σταλεί τόσο μακριά από το Βασιλικό Παλάτι των ASA-RRR. Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο το Βασιλιά. Προσπάθησε λοιπόν να δώσει λύση στα προβλήματα.
Ο Πρίγκιπας EN-LIL είχε τον διοικητικό έλεγχο του ηλιακού συστήματος του ERIDU, του πλανήτη και της πόλης. Αλλά ο έλεγχος που αφορούσε την εξέλιξη και την εκμετάλλευση των πλανητών θα ήταν στα χέρια του Πρίγκιπα ΕΑ. Έτσι, η κυριαρχία πάνω στον ERIDU θα ήταν μοιρασμένη! Με αυτόν τον τρόπο, ο Βασιλιάς AN-U πίστευε ότι θα κρατούσε μακριά από την Αυλή τον θυμωμένο EN-LIL, ώστε να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες σαν Κύριος της Εξουσίας και να χρησιμοποιήσει τις ικανότητες του Πρίγκιπα ΕΑ.
Ο Πρίγκιπας ΕΑ που ήταν ο EN-GI ήταν συντετριμμένος και θυμωμένος. Όλες του οι προσπάθειες και οι επιτυχίες είχαν αγνοηθεί και μία θέση στην μακρινή αυτοκρατορία φαινόταν να γλιστράει από τα χέρια του. Θυμωμένος, ο Πρίγκιπας της Ζωής έφυγε από τον ERIDU και μετακόμισε σε μία μακρινή απόσταση για να κτίσει ακόμα ένα Κέντρο Γεωργίας-Βιολογίας. Εκεί επίσης θα έφτιαχνε άλλη μία επιχείρηση εξόρυξης χρυσού, αλλά εκεί θα αφοσιωνόταν στο πάθος του, την μηχανική της ζωής.
Μαζί του ήρθε και η αδερφή του, η Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG, που ήταν επίσης Γενετίστρια. Μαζί και οι δύο ξεκίνησαν μία νέα προσπάθεια για τη δημιουργία μορφών ζωής στον πλανήτη ERIDU. Kαι σε αυτή την προσπάθεια, η Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG θα ήταν η δημιουργός ενός «υβριδικού» πλάσματος που θα άλλαζε για πάντα το πεπρωμένο του ERIDU και των Masters από την Αυτοκρατορία των ASA-RRR.
Στο μεταξύ, ο Πρίγκιπας EN-LIL θα χρησιμοποιούσε τις δικές του δεξιότητες για να εκσυγχρονίσει την Επιχείρηση. Αφού αύξησε την παραγωγή, ζήτησε επιπρόσθετες πτήσεις με εμπορεύματα και απαίτησε περισσότερη δουλειά από τους ANNUNAKI, ο Πρίγκιπας EN-LIL παρήγαγε μεγαλύτερες ποσότητες μεταλλευμάτων για λιγότερο κόστος και σε πολύ λίγο χρόνο. Αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα στον Μέγα Βασιλιά AN-U.
Όμως οι απαιτήσεις για μεγαλύτερη παραγωγή έφερε τους εργάτες ANNUNAKI στα όριά τους. Η απομόνωση και η απόσταση από τους αγαπημένους τους είχε δυναμώσει το θυμό των ANNUNAKI. Αυτό είχε οδηγήσει σε παύση εργασιών, σε απεργία. Όταν τους απείλησαν ότι θα τιμωρηθούν, μία ομάδα ANNUNAKI επιτέθηκε στο ίδιο το παλάτι του EN-LIL. Όταν απειλήθηκε η ζωή του, ο Πρίγκιπας EN-LIL κάλεσε αμέσως τον AN-U να κατέλθει από το μακρινό Βασίλειο.
Φθάνοντας στο Παλάτι του ΕRIDU, ο AN-U ζήτησε αμέσως ακρόαση για την επίλυση του προβλήματος. Οι φωνές ήταν δυνατές και θυμωμένες. Όλοι παρουσίαζαν τις προτάσεις τους για την επιστροφή του Πρίγκιπα EN-LIL στην Αυλή των ASA-RRR. Κανείς δεν ζήτησε την αδιάκοπη βασιλεία του AN-U. Όταν επιτέλους οι φωνές κόπασαν, οι επιθυμίες κάθε μέλους του συμβουλίου ήταν σαφείς: ο EN-LIL έπρεπε να φύγει.
Όλοι έστρεψαν το βλέμμα στο Βασιλιά ο οποίος κάθισε σιωπηλός και έμεινε ακίνητος. Ήταν πράγματι προβληματισμένος και είχε την ελπίδα ότι με κάποιον τρόπο ο Πρίγκιπας EN-LIL θα παρέμενε στον ERIDU. Ο Μέγας και Σοφός AN-U ήξερε ότι πρέπει να βρει μία λύση, χρειαζόταν μία λύση.
Βλέποντας την ευκαιρία που είχε μπροστά του, ο Πρίγκιπας ΕΑ έκανε ένα βήμα μπροστά. Με την Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG στο πλευρό του, ο Πρίγκιπας πρότεινε στον Πατέρα του και το Συμβούλιο μία απλή λύση. Μέσα στα Κέντρα της Ζωής, εκείνος και η Πριγκίπισσα είχαν κατασκευάσει πολλά υβρίδια που χρησιμοποιούσαν για εργασία στα χωράφια. Χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό από τους ίδιους τους ανθρώπους ASA-RRR και γενετικό υλικό από τα κτήνη του κτήνη του ERIDU, γεννήθηκαν υβριδικά πλάσματα που το μισό τους αίμα ήταν ASA-RRR.
Τα πλάσματα αυτά διατηρούσαν τη φυσική τους δύναμη, αλλά είχαν επίσης αποκτήσει ικανοποιητική νοημοσύνη ώστε να καταλαβαίνουν τις εντολές τους. Η προηγούμενη επιτυχία του κατασκευασμένου «Η-Ν» Ερπετοειδούς υβριδικού εργάτη στα υπόγεια ορυχεία έδειξε την αξία ενός τέτοιου πειράματος.
Άλλα κατασκευασμένα ζώα είχαν συγκεκριμένη εξειδίκευση: υπήρχε το «SEMT-UR» μισό άλογο, μισό ASA-RRR υβρίδιο που ήταν ικανό να μεταφέρει φορτία σε μεγάλες αποστάσεις. Το δυνατό «MENT-UR», μισός ταύρος και μισό ASA-RRR πλάσμα με την ικανότητα να επιδεικνύει φοβερά δείγματα δύναμης. Η επιτυχία αυτή των υβριδίων είχε ενθαρρύνει τον Πρίγκιπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG να προσπαθήσουν ακόμα έναν συνδυασμό που θα έδινε και τη λύση στο επικείμενο πρόβλημα.
Ο Βασιλιάς AN-U κάθισε μπροστά στο θρόνο του. Η πιθανότητα δημιουργίας ενός υβριδίου-ζώου σαν η λύση του προβλήματός του ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.
Ο Πρίγκιπας ΕΑ, βλέποντας το ενδιαφέρον του Βασιλιά, γύρισε το βλέμμα του στην Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG που περίμενε. Της έκανε νόημα και εκείνη έκανε μία χειρονομία στον προθάλαμο. Το σόου ήταν έτοιμο να αρχίσει.
Προς έκπληξη όλων που ήταν συγκεντρωμένοι, ένα τεράστιο μαλλιαρό μαύρο θηρίο πλησίασε. Ήταν ο «APA», ένα θηρίο της ζούγκλας, γνωστό για τη δύναμή του και την αγριότητά του.
Κραυγές διαμαρτυρίες και φόβου ακούστηκαν στη συγκέντρωση και το θηρίο ελευθερώθηκε από τις αλυσίδες του. Πριν το θηρίο προλάβει να κουνηθεί, η Πριγκίπισσα NIN-HUR-SAG τού έδωσε εντολή την οποία το θηρίο ακολούθησε ήρεμα και υπάκουα. Την επόμενη στιγμή και όσο όλοι παρακολουθούσαν, το θηρίο υπάκουσε κάθε εντολή της Κυρίας Γενετίστριας.
Όταν η επίδειξη τελείωσε, ο Πρίγκιπας εξήγησε την ιδέα στον Βασιλιά. Το πλάσμα αυτό, το θηρίο είχε εξαιρετική δύναμη και η περιορισμένη του νοημοσύνη μπορούσε να τροποποιηθεί γενετικά ώστε να γίνει ένας εργάτης στα ορυχεία. Με αυτόν τον τρόπο οι δυσκολίες για τους ΑΝΝUNAKI θα σταματούσαν και θα ήταν ελεύθεροι να δουλεύουν σε πιο σημαντικά έργα.
Ο Μέγας ΑΝ-U εντυπωσιάστηκε. Πράγματι, ένα υβρίδιο θα μπορούσε να είναι η λύση. Οι διαμαρτυρίες των ANNUNAKI φαίνεται ότι εισακούστηκαν, όπως κατάλαβε ο ΕΑ. Χαμογέλασε και σίγουρος για την επιτυχία του να φέρει πίσω τον αδερφό του από τον ERIDU. O Βασιλιάς AN-U σηκώθηκε.
Ο Πρίγκιπας ΕΑ περίμενε καλά νέα και ο ERIDU θα γινόταν δικός τους τώρα, και σύντομα ο EN-LIL θα αναχωρούσε σύντομα. Η κυριαρχία του στο ηλιακό σύστημα θα ήταν δικαιωματικά δική του.
Ο Βασιλιάς ανακοίνωσε την επίσημη απόφασή του. Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα ξεκινούσε άμεσα τις γενετικές αλλαγές που ήταν απαραίτητες για να μεταμορφώσουν το θηρίο! Όλοι οι ANNUNAKI εργάτες θα επέστρεφαν στις δουλειές τους μέχρι το νέο πλάσμα να ήταν έτοιμο να εργαστεί στα χωράφια!
Όμως ο Βασιλιάς τελείωσε το λόγο του με μία ανακοίνωση που πλήγωσε πολύ σαν μαχαίρι τον Πρίγκιπα ΕΑ….ο EN-LIL θα παρέμενε υπεύθυνος για τον έλεγχο του ERIDU! Το θηρίο του Πρίγκιπα ΕΑ θα μαλάκωνε την κατάσταση και θα επέτρεπε στον EN-LIL να παραμείνει! Αυτά ήταν τα λόγια του Βασιλιά, και έτσι θα γινόταν!
Ο Πρίγκιπας ΕΑ ήταν συντετριμμένος! Για άλλη μια φορά του είχαν αρνηθεί το Θρόνο του ΕRIDU! O EN-LIL, o αιώνιός του αντίπαλος ήταν για άλλη μια φορά νικητής!
Φεύγοντας έξω από το Παλάτι, ο Πρίγκιπας ΕΑ ορκίστηκε ότι δεν θα ξαναέμπαινε στο Παλάτι του ERIDU εκτός αν ο θρόνος ήταν δικός του! Αν και ήταν ο πρωτότοκος γιος του Βασιλιά AN-U, δεν θα ανέβαινε ποτέ στον θρόνο των ASA-RRR επειδή ο Πρίγκιπας EN-LIL, o νεότερος γιος είχε γεννηθεί από τον Βασιλιά AN-U και την ετεροθαλή αδελφή του. Αυτή ήταν και η προϋπόθεση στους Κανόνες Διαδοχής των ASA-RRR, με αυτόν τον τρόπο ο Θρόνος του ERIDU είχε χαθεί από τα χέρια του!
Η εχθρότητα μεταξύ των δύο είχε πια επεκταθεί πέρα από το σκοπό της ίδιας της ύπαρξής τους. Ο EN-LIL πίστευε ότι ο σκοπός της ζωής ήταν η ατέρμονη προσφορά στους Βασιλείς και το Θρόνο των ASA-RRR. Όμως οι Επιστήμες της Γενετικής είχαν αποκαλύψει κάτι αρκετά διαφορετικό για τον Πρίγκιπα ΕΑ αν και αυτό ήταν αρκετά προσβλητικό για τους ASA-RRR: η ζωή που ήταν ελεγχόμενη δεν ήταν ζωή που είχε εξέλιξη. Ο Πρίγκιπας ΕΑ είδε τη ζωή σαν μία ευκαιρία προσωπικής αναζήτησης. Αν και μοιράζονταν το ίδιο αίμα και έρχονταν από τον ίδιο κόσμο κανένα ζευγάρι αδελφών δεν θα μπορούσε να είχε πάρει ένα τόσο διαφορετικό δρόμο.
Έτσι λοιπόν τα λόγια του Μεγάλου AN-U το μόνο που πρόσφεραν ήταν να μεγαλώσουν την μαινόμενη έριδα μεταξύ των δύο Πριγκίπων. Ο Πρίγκιπας EN-LIL θα ήταν ο Κύριος του Λόγου (Διαταγής) και θα συνέχιζε τη σιδηρά διακυβέρνησή του, ενώ ο Πρίγκιπας ΕΑ θα παρέμενε ο Κύριος της Γένεσης, διαμορφώνοντας τον ERIDU σύμφωνα με τις προσδοκίες του πατέρα του.
Ο Πρίγκιπας ΕΑ παραιτήθηκε από τα προσωπικά του όνειρα για να αφοσιωθεί σε ό,τι του είχε ανατεθεί: με την τροποποίηση του θηρίου από την αδερφή του είχε ξεκινήσει και η μετατροπή του έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στη δουλειά μαζί με την ομάδα των ANNUNAKI. Με την αδερφή του στο πλευρό του, ο Πρίγκιπας ξεκίνησε τις περίπλοκες διαδικασίες, αλλά ο θυμός που είχε στην καρδιά του δεν μπορούσε να αφήσει τις σκέψεις του.
Και έτσι η επιθυμία του ΕΑ για εκδίκηση γεννήθηκε. Αν και είχε οδηγίες να χρησιμοποιήσει κυτταρικό υλικό μόνο από έναν από τους Κυρίους των ANNUNAKI τον οποίο και είχε επιλέξει συγκεκριμένα ο Πρίγκιπας EN-LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ αντικατέστησε τα κύτταρα με τα δικά του για αυτό το πείραμα. Κάποια στιγμή βέβαια θα γινόταν η αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του θηρίου, αλλά ο Πρίγκιπας ΕΑ απλά θα είχε γελάσει τελευταίος.
Δοκίμασε το ένα πρωτότυπο μετά το άλλο. Με αργούς ρυθμούς το θηρίο διαμορφώθηκε έχοντας νοημοσύνη, όχι όμως και σε βάρος της σωματικής του δύναμης. Μέσα από πολλά πειράματα το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύφθηκε. Γρήγορα μπήκε στη δουλειά και το θηρίο δεν διέψευσε τον ΕΑυτό του. Έχοντας δυνατά μπράτσα και μέση, επιδεξιότητα στα χέρια και αντίληψη ώστε να ακολουθεί οδηγίες, τα πολλά ταλέντα του είχαν δημιουργήσει σύντομα την ανάγκη στους ΑΝΝUNAKI για την κατασκευή επιπροσθέτων θηρίων. Το υβρίδιο αυτό ονομάστηκε «ΑΡΑ», γνωστό και σαν «ADAPA» και ήταν ένα ικανό θηρίο και έτοιμο να υπηρετήσει τους κυρίους του.
Ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL δεν ήταν αρχικά ευχαριστημένος με το θηρίο. Δεν είχε εμπιστοσύνη ούτε στη φύση του θηρίου, αλλά ούτε και στον αδερφό του. Το θηρίο ήταν επικίνδυνο και δεν ήθελε να αναλάβει την υποχρέωση να το δαμάσει. Ο EN-LIL είχε ένα δυσοίωνο προαίσθημα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.
Εφόσον όμως είχε δώσει την υπόσχεση στον πατέρα του να χρησιμοποιήσει το θηρίο, ο Πρίγκιπας EN-LIL αποφάσισε να το τοποθετήσει στις πιο επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα. Καθώς το πλάσμα αυτό προερχόταν από πείραμα άρα ήταν και αναλώσιμο. Έδωσε λοιπόν διαταγή ότι όσα θηρία εξαντλούνταν από την εργασία τους δεν θα είχαν απαλλαγή ή κάποια περιποίηση και ο Πρίγκιπας έτσι έγινε υπεύθυνος για πολλούς θανάτους των πλασμάτων αυτών. Δεν ήταν άλλωστε κάτι παραπάνω από απλά θηρία.
Ο Πρίγκιπας άκουσε τα νέα έντρομος! Τα πλάσματά του, τα πειραματικά του θηρία ADAPA δούλευαν μέχρι θανάτου σύμφωνα με τις εντολές του αδερφού του. Τα πλάσματα αυτά από βοηθοί εργασίας είχαν γίνει σκλάβοι, ασήμαντοι σκλάβοι μίας χρήσεως.
Ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν είχε ξανανιώσει τέτοια οργή. Όλες του οι προσπάθειες είχαν συστηματικά καταστραφεί, ακόμα και η αποκατάσταση του πλανήτη ERIDU και η επιτυχής οικοδόμηση του ERIDU και της πόλης, και η δημιουργία και η γενετική κατασκευή του θηρίου ώστε να εργάζεται. Ήταν μία ηθελημένη καταστροφή για κάθε πράγμα που είχε φτιάξει με τόσο κόπο ο Πρίγκιπας ΕΑ. Όλη η ιστορία της ζωής του ήταν μία συνεχής περιπέτεια υποταγμένη στα καπρίτσια του αδερφού του.
Αλλά τώρα είχε έρθει το τέλος της! Ο Πρίγκιπας ΕΑ θα αντιδρούσε και θα ξεφορτωνόταν την καταπίεση του αδερφού του στο πρόσωπό του. Θα έκανε τον αδερφό του να πληρώσει για τα λάθη του…και με έναν τρόπο που δεν θα το περιμένει …το θηρίο!
Αφού επέστρεψε στο Γεωργικό Κέντρο του ERIDU, ο Πρίγκιπας ΕΑ έψαξε να βρει τα θηρία που ήταν στον Κήπο όπου και διατρέφονταν. Βρίσκοντας αρκετά από αυτά να είναι μόνα τους τα πλησίασε. Ο λεπτομερής σχεδιασμός και τα προγράμματα αναπαραγωγής σχεδιασμένα με ακρίβεια ήταν αυτά που επέτρεπαν σε ορισμένα θηρία να αναπαραχθούν, αλλά και αυτό γινόταν κάτω από αυστηρή επίβλεψη. Κανένα θηρίο δεν μπορούσε να πολλαπλασιαστεί χωρίς την άδεια του Κυρίου του Λόγου (EN-LIL). Το αποτέλεσμα θα ήταν ολέθριο.
Όμως στον Κήπο, ο Πρίγκιπας ΕΑ έδειξε στα θηρία μία μικρή απόλαυση….την απόλαυση του αυτόβουλου και χωρίς επιτήρηση έρωτα. Αντιδρώντας στα βασικά τους ένστικτα, τα θηρία αφομοίωσαν γρήγορα τις οδηγίες του Πρίγκιπα ΕΑ. Στην αρχή ήταν παιχνιδιάρικα και αργότερα σοβαρά όταν βρισκόντουσαν σε απόλαυση. Τα θηρία γλεντούσαν στον Κήπο.
Ο Πρίγκιπας παρακολουθούσε τα θηρία καθώς χαίρονταν την απόλαυση της επαφής. Ζώντας μία σύντομη ζωή μέσα σε δυσκολίες και εργασία αυτές οι μικρές στιγμές απόλαυσης ήταν θεόσταλτες. Και με αυτή τη νέα γνώση, το θηρίο μπορούσε να είναι όπως και οι Επικυρίαρχοί του: να διαλέγει μία στιγμή ευχαρίστησης χωρίς να πρέπει να το προγραμματίσει ή να ζητήσει άδεια! Τα θηρία κοίταξαν πίσω τον Πρίγκιπα που τους είχε δώσει μία μικρή γεύση πραγματικής ευτυχίας. Ο Δημιουργός τους, ένας Γενετιστής Επιστήμονας που το σήμα κατατεθέν του ήταν οι δύο διαπλεκόμενες αλυσίδες DNA, σαν δύο φίδια που ζευγάρωναν τους είχε προικοδοτήσει με την γνώση της «γνώσης» (επίγνωσης).
Εν καιρώ η μυστική αυτή «συμπεριφορά» των θηρίων έγινε γνωστή στους Επικυρίαρχούς του. Ο Πρίγκιπας EN-LIL μόλις πληροφορήθηκε την περιφρόνηση των καθιερωμένων Κανόνων Συμπεριφοράς έγινε έξαλλος. Έδωσε αμέσως εντολή να συγκεντρωθούν όλα τα ανυπάκουα πλάσματα και όλα όσα είχαν αποστατήσει θα τιμωρούνταν αυστηρά και θα εκδιώκονταν από το Κέντρο της Ζωής. Ο Πρίγκιπας EN-LIL δεν θα συγχωρούσε την ανυπακοή!
Ο Πρίγκιπας EN-LIL ήξερε ότι ο αδερφός του ήταν με κάποιο τρόπο η αιτία για αυτή την αποτρόπαια και εγκληματική συμπεριφορά από μέρους των θηρίων. Μόνο ένας Γενετιστής θα μπορούσε να τροποποιήσει την ιδιοσυγκρασία του θηρίου και μόνο ο αδερφός του είχε πρόσβαση σε αυτό το πλάσμα. Ο EN-LIL ήξερε ότι ο αδερφός του τον είχε υπονομεύσει. Για να αποφύγει περαιτέρω εκτροπές αποφάσισε να εκδώσει νέους αυστηρότερους Κανόνες για τα θηρία ADAPA που βρίσκονταν ακόμα στο Κέντρο Ζωής και στο χώρο των επιχειρήσεων.
Αυτές ήταν οι Εντολές του Κυρίου του Λόγου:
1. Όλα τα θηρία στον Κέντρο της Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN-LIL! Εμπιστοσύνη στον Πρίγκιπα ΕΑ ή σε άλλον Κύριο της Δημιουργίας (K-D) ήταν αυστηρά απαγορευμένη!
2. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN-LIL! Κάθε ίχνος του Πρίγκιπα ΕΑ ή οποιουδήποτε άλλου Κυρίου της Δημιουργίας (K-D) θα απομακρυνόταν. Όποιο θηρίο θα είχε πάνω που οποιαδήποτε εν-θύμηση του Πρίγκιπα ΕΑ θα τιμωρούνταν!
3. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN-LIL! Κάθε θηρίο που θα έλεγε κάποιο κακό ή θυμωμένο λόγο για τον Κύριο EN-LIL θα τιμωρούνταν!
4. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN-LIL! Κάθε θηρίο θα έπρεπε να παρακολουθήσει ένα μάθημα υπακοής κάθε έβδομη περίοδο!
5. Όλα τα θηρία του Κέντρου Γεωργίας θα πρέπει να είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά υπάκουα μόνο στον Πρίγκιπα EN-LIL! Το ζευγάρωμα των θηρίων για αναπαραγωγή έπρεπε πρώτα να έχει την άδεια του Κυρίου EN-LIL! Κανένα θηρίο δεν θα μπορούσε να αναπαραχθεί χωρίς την άδεια για ζευγάρωμα που θα έδινε ο ΕΝ-LIL!
Αυτές ήταν οι Εντολές του Κυρίου του Λόγου! Κανείς δεν θα αμφισβητούσε τον Πρίγκιπα EN-LIL! Θα είχε το σιδηρούν χέρι πάνω από τον ERIDU.
Ας αφήσουμε τα θηρία να πεθάνουν στην ερημιά! Ας αφήσει τον Πρίγκιπα ΕΑ να τα φροντίζει! Είναι άλλωστε «MUS», (=«τέρατα») (monsters) και δεν αξίζουν καμία βοήθεια! Και από εδώ και στο εξής το όνομα του επαναστάτη-θηρίου θα ήταν «ADA-MUS»! Ας αφήσουμε τα θηλυκά να υποφέρουν όταν γεννούν! Από εδώ και στο εξής καμία αίθουσα τοκετού δεν θα ήταν διαθέσιμη για αυτά!
Αν τα θηρία του Κήπου παρέμεναν πιστά, θα είχαν και την άδεια για να παραμείνουν. Αυτά τα ονομάζονταν «ADAPA».
Και έτσι το θηρίο χωρίστηκε σε δύο ομάδες: τα πιστά και αφοσιωμένα ADAPA και τα άπιστα και ατίθασα ADAMUS.
O Πρίγκιπας ΕΑ παρόλο αυτά ήταν ευχαριστημένος. Γιατί σε όσα θηρία εκδιώχθηκαν υπήρχε η δυνατότητα να συνεχιστεί το πείραμα για τη δημιουργία μίας ανεξάρτητης ζωής. Η επιθυμία του να κατασκευάσει μία μορφή ζωής που θα ήταν έλλογη, αλλά «ανεξάρτητη του Συστήματος» μέσα στο οποίο ο Πρίγκιπας ΕΑ και ο Πρίγκιπας EN-LIL είχαν μεγαλώσει ήταν ακόμα υπαρκτή. Το θηρίο θα είχε τη δυνατότητα να είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο, κάτι που ούτε εκείνος, ένας Πρίγκιπας των ASA-RRR είχε ποτέ.
Το θηρίο ήταν η περίτρανη απόδειξη των δυνατοτήτων που είχε το πρόγραμμα Γένεσης του Πρίγκιπα ΕΑ, ενός Κυρίου K-D. Ταιριάζοντας μαζί τη δύναμη ενός θηρίου με μία ποσότητα νοημοσύνης ήταν κουραστικό, αλλά ο Πρίγκιπας ήθελε περισσότερα για αυτό το πλάσμα. Η ανάπτυξη της ικανότητας για ομιλίας είχε γίνει η προτεραιότητα για τον ΕΑ και έτσι θα επέτρεπε την επικοινωνία με τον K-D και θα αποτελούσε μέτρο προόδου. Αν και το λεξιλόγιο του θηρίου ήταν αρκετά περιορισμένο, ήταν ωστόσο κατανοητό.
Αφού εντόπισαν τους πυρήνες των θηρίων που είχαν εκδιωχθεί σε αγριότοπους, ο Πρίγκιπας ΕΑ και η αδερφή του NIN-HUR-SAG άρχισαν να τους μαθαίνουν τεχνικές επιβίωσης που ήταν απαραίτητες για το σκληρό περιβάλλον. Από το πώς να ανάβουν την πρώτη φωτιά και την κατασκευή απλού ρουχισμού, από το πώς να χαράζουν τις επιφάνειες των σπηλαίων και την ανάγνωση συμβόλων το θηρίο ακολουθούσε το μονοπάτι για μία ανώτερη νοημοσύνη που του μάθαιναν και οι δύο Κύριοι των Γενετικών Επιστημών. Το «πρωτότυπο» πείραμα της Πριγκίπισσας NIN-HUR-SAG είχε τώρα περάσει από πολλά στάδια εξέλιξης και είχε αποδειχθεί ότι ήταν μοναδικό στις ικανότητες που είχε αποκτήσει.
Με τον καιρό, πολλά από τα θηρία έδειξαν εξαιρετικές ικανότητες μάθησης και μετάδοσης των γνώσεών τους σε άλλα θηρία. Ο Πρίγκιπας ΕΑ και η αδερφή του άρχισαν να επικεντρώνονται περισσότερο στην συνείδησή τους όπου και τους καθοδηγούσαν έτσι ώστε να ξεκινήσουν από μόνα τους να μεταδίδουν τη γνώση και σε άλλα. Αυτοί οι «δάσκαλοι» που είχαν διδαχθεί από τον ίδιο τον K-D έγιναν γνωστοί σαν «SU», «Εκείνοι που ξέρουν». Εκείνοι με το όνομα «EA-SU» ήταν οι δάσκαλοι που μετέδιδαν «Τον Τρόπο του ΕΑ».
[Σ. Ένας μεταγενέστερος «Δάσκαλος της Δικαιοσύνης» θα έφερε το όνομα IESU (Iησούς), μία παραλλαγή της λέξης EA-SU.]
Καθώς τα θηρία έκαναν προόδους στην ερημιά με τη βοήθεια του Πρίγκιπα ΕΑ, ο Πρίγκιπας EN-LIL θύμωσε περισσότερο με τα πλάσματα. Αν και πολλά από τα ΑDAPA θηρία υπηρετούσαν ακόμα πιστά και με αφοσίωση τον καταυλισμό του ERIDU, ο Κύριος του Λόγου ένιωθε μίσος και δυσπιστία για το πλάσμα αυτό.
Η ναυαρχίδα ΑR, το πλοίο της Αυτοκρατορίας ASA-RRR αναμενόταν να φθάσει σύντομα τον ERIDU. Γνωρίζοντας ότι ένα τεράστιο Θάνατο-Πλοίο είχε τη δυνατότητα να προκαλέσει μεγάλη βαρυτική έλξη, ο Πρίγκιπας αποφάσισε να αλλάξει την πορεία του AR σε ένα μονοπάτι που μπορούσε να το εκμεταλλευτεί. Αλλάζοντας την πορεία του πάνω από τους παγωμένους πόλους, η βαρυτική έλξη θα ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να προκαλέσει την αποκόλληση παγόβουνων που θα έπεφταν στον ωκεανό. Αυτό το γεγονός με τη σειρά του θα προκαλούσε την ανάγκη μεγάλων κλιματικών αλλαγών.
Αν μία επικείμενη πλημμύρα σκότωνε τα θηρία τότε ας γινόταν! Ο Πρίγκιπας του Λόγου θα δικαιολογούσε τη θυσία των θηρίων σαν αποτέλεσμα της θέρμανσης του πλανήτη, της αύξησης της στάθμης του νερού των ωκεανών που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και το τέλος την εποχής των παγετώνων στο άνω και κάτω ημισφαίριο.Όλα αυτά τα αποτελέσματα είχαν εξαιρετική σημασία από τη μοίρα του θηρίου.
Όταν ο K-D EA ανακάλυψε τα σχέδια του αδερφού του διαμαρτυρήθηκε άμεσα, αλλά ο Κύριος του Λόγου δεν έδωσε προσοχή. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν ο Πρίγκιπας EN-LIL έδωσε εντολή να μη δοθεί χάρη σε κανένα ADAMUS και μόνο τα πιστά ADAPA θα είχαν καταφύγιο από τα νερά της πλημμύρας. Τα θηρία που είχαν στασιάσει θα θυσιάζονταν αν ήταν αναγκαίο γιατί είχαν παραβιάσει τις Εντολές. Ο Κύριος του Λόγου προειδοποίησε τον Πρίγκιπα ότι με το να βοηθάει το θηρίο βοηθούσε παράλληλα έναν εχθρό της Πολιτείας που ήταν ένα ειδεχθές έγκλημα!
Ο Πρίγκιπας ΕΑ είχε παγιδευτεί! Ήταν διαφορετικό να δουλεύει μαζί με πλάσματα που είχαν απορριφθεί και διαφορετικό να προσφέρει Βασιλική βοήθεια. Χωρίς να έχει μεγάλα περιθώρια επιλογής στο ζήτημα αυτό, ο Πρίγκιπας ΕΑ ορκίστηκε να μη μιλήσει και να μην προειδοποιήσει για τις επικείμενες πλημμύρες. Αν και είχε ενδοιασμούς να αποδεχθεί το Λόγο του αδερφού του, ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL συνέχισε το σχέδιό του για την τελετουργική του άφιξη με το AR.
Ο Πρίγκιπας της Γένεσης δεν μπορούσε να αφήσει το θηρίο να πεθάνει και έκανε τα δικά του σχέδια μυστικά. Οδηγώντας πολλά από τα θηρία σε υπόγειες κοιλότητες των υβριδίων «ΗΕΝ-Τ» και άλλα θηρία σε υψόμετρο πάνω στα βουνά, ο Πρίγκιπας εξασφάλισε την επιβίωση τουλάχιστον μερικών από αυτά. Σαν τελική λύση, ο ΕΑ είχε κατασκευάσει ένα ειδικό εμπορικό πλοίο που θα ταξίδευε στα ανοικτά του ωκΕΑνού, μακριά από τις περιοχές όπου θα πλήττονταν πιθανόν περισσότερο. Με αυτά τα μυστικά σχέδια, ο Πρίγκιπας ΕΑ κράτησε τον ADAMUS ζωντανό και το πείραμά του άθικτο.
Όταν το φοβερό AR ήρθε, οι πλημμύρες ξεκίνησαν όπως είχε σχεδιάσει ο EN-LIL. Ένιωσε ανακουφισμένος αφού το θηρίο δεν θα ήταν πια εκεί για να τον ενοχλεί.
Όταν οι πλημμύρες κόπασαν, ο EN-LIL ανακάλυψε την απάτη του αδερφού του και ο θυμός του ήταν εκτός ορίων. Οι δύο Πρίγκιπες διαπληκτίστηκαν στο Παλάτι του ERIDU. Ο καθένας είχε προδώσει τον άλλον: ο ΕN-LIL είχε προσπαθήσει να καταστρέψει τα πρωτότυπα θηρία που είχε κατασκευάσει ο Πρίγκιπας ΕΑ στα πρώτα στάδια και ο ΕΑ είχε προσπαθήσει να αποδυναμώσει την εξουσία του αδερφού του με το να «ανακατεύεται» στην αναπαραγωγή του θηρίου. Ο EN-LIL είχε προσπαθήσει να καταστρέψει το θηρίο με την πλημμύρα και ο ΕΑ είχε αθετήσει τον όρκο του με το να προειδοποιήσει το δημιούργημά του, το θηρίο.
Ο κάθε Πρίγκιπας είχε διαπράξει ένα έγκλημα κατά της Αυτοκρατορίας, μία εθελούσια πράξη σαμποτάζ στα καθήκοντα που είχαν ανατεθεί στον Βασιλικό Πρίγκιπα το Θρόνου. Κανείς από τους δύο δεν θα ανέβαινε ποτέ στο θρόνο αν αυτή η συμπεριφορά συνεχιζόταν. Όμως ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν είχε πιστέψει ποτέ ότι ο θρόνος των ASA-RRR θα γινόταν ποτέ δικός του και τα Δικαιώματα της Διαδοχής επιβεβαίωναν αυτό το γεγονός. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Πρίγκιπας EN-LIL ήταν λογικά ο Διάδοχος και θα μπορούσε να αντέξει τα πάντα ώστε να μην χάσει τίποτα!
Ο Πρίγκιπας EN-LIL, ο Κύριος του Λόγου δεν είχε άλλη επιλογή και πήρε μία απόφαση. Έπρεπε να γίνει ανακωχή. Κανείς στο μέλλον, ούτε εκείνος ούτε κάποιο άλλο μέλλος της Διοίκησής του θα παρενέβαινε στα καθήκοντα του ΕΑ, στην εξέλιξη του ΑRIDU όλων των μορφών ζωής σε αυτόν. Ο ΕΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υποσχεθεί το ίδιο: αυτός και όλοι οι K-D δεν θα ενοχλούσαν ξανά τον EN-LIL.
Σαν ένδειξη των καλών του προθέσεων, ο Πρίγκιπας EN-LIL έδωσε στον αδερφό του γεωργικά μοσχεύματα για το θηρίο (σπόρους), και εργαλεία του έτσι ώστε το θηρίο να μάθει να καλλιεργεί μόνο του την τροφή του. Ο Πρίγκιπας της Γενετικής εξεπλάγην, αλλά ήταν ευγνώμων για το δώρο του αδερφού του.
Σε αντάλλαγμα ο ΕΑ υποσχέθηκε να ενισχύσει τις δεξιότητες και ικανότητες συγκεκριμένων θηρίων που θα χρησιμοποιούσε ο ΕΝ-LIL για τη διοίκηση του ΕRIDU. Έτσι, για λίγο καιρό ήρθε η ειρήνη στον ERIDU. Τα θηρία ήταν ελεύθερα να μορφωθούν και να εκπολιτιστούν και η Αυτοκρατορία του ERIDU κάτω από τον έλεγχο του EN-LIL μεγάλωνε και άνθιζε.
>
ADAMUS «Το Δώρο του Φτερού».
Γενετικές τροποποιήσεις είχαν δώσει στο θηρίο την ικανότητα περιορισμένης επικοινωνίας και αντίληψης. Με κατασκευασμένες βελτιώσεις, τα ADAPAS που παρέμειναν στον Κήπο είχαν γίνει αρκετά πιο δυνατά στον αναλυτικό τρόπο σκέψης. Είχαν γίνει αρκετά ευφυή, ικανά να πάρουν αποφάσεις μικρής σημασίας, αλλά παρέμεναν υπάκουα και δουλικά. Με την χρήση των ADAPAS και των υπηρετών ΗΕΝ-Τ, ο Πρίγκιπας EN-LIL και οι ANNUNAKI ήταν ικανοί να κάνουν μεγάλη πρόοδο στην Επιχείρηση ERIDU.
Ωστόσο, με τη σεξουαλική δραστηριότητα των θηρίων ADAMUS που δεν ελεγχόταν ο αριθμός του μεγάλωσε αρκετά. Τα γενετικά πειράματα πια θα ήταν πιο δύσκολα να δημιουργήσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τους. Κάθε γενετική εξέλιξη θα ήταν πια αποτέλεσμα ελεύθερης αναπαραγωγής και τα επιθυμητά αποτελέσματα μετριάστηκαν. Στην καλύτερη περίπτωση μόνο μερικά θηρία θα διατηρούσαν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, ενώ τα περισσότερα από αυτά θα τα έχαναν μια για πάντα.
Όμως μέσω της προσωπικής επαφής και του EA-SU, o ΕΑ έδωσε στο θηρίο ADAMUS αυτό που το ADAPA δεν θα μπορούσε να έχει, την ευκαιρία να εκτιμήσει την ομορφιά. Διδάσκοντας στο θηρίο πώς να απολαμβάνει και να αισθάνεται τα θαύματα της τέχνης και της μουσικής, ο Πρίγκιπας εμφύσησε στο θηρίο την αίσθηση του εαυτού και της συνειδητότητας του κόσμου γύρω του. Καθαρός από κάθε επιρροή του συστήματος των ASA-RRR, ο ΑDAMUS ανέπτυξε την αίσθηση του να ανήκει σε οικογένεια και της δημιουργίας και επιλογής του δικού του μέλλοντος.
Ο Πρίγκιπας ήταν ευχαριστημένος. Το Σύστημα δεν θα εναντιωνόταν πια, όχι τουλάχιστον με το θηρίο. Είχε ελπίδα, ή έτσι ήλπιζε. Σε μία προσπάθεια έτσι ώστε το θηρίο να μην ήταν ποτέ πια απαραίτητο για το Σύστημα, ο ΕΑ συνέχισε να βελτιώνει τη σεξουαλική επιθυμία του πλάσματος. Αν υπήρχε το δίλημμα εργασία για το Σύστημα ή αναζήτηση της σεξουαλικής απόλαυσης το θηρίο θα διάλεγε πάντα το σεξ. Αυτό θα έκανε το θηρίο στα μάτια του αδερφού του EN-LIL ανεπιθύμητο.
Δύο πολύ διακριτά πλέον θηρία, το ADAPA και το ADAMUS ήταν μέρος του πλανήτη ERIDU. Ο Πρίγκιπας ΕΑ, ο Μάστερ των Γενετικών Επιστημών ήταν ο «Κύριος (EL) των θηρίων» (EL-EA ή LEO), ενώ ο Πρίγκιπας EN-LIL, o Κύριος των Διαταγών ήταν ο «Κύριος των Πιστών Υπηρετών».
Ακολουθώντας το λόγο του Πρίγκιπα ΕΑ το θηρίο απλώθηκε και σε άλλους γειτονικούς αστερισμούς και γαλαξίες και μία άλλη ομάδα Γενετιστών έκανε ένα δώρο στον ΕΑ. Το όνομά τους ήταν «AKHU» και ο πρόγονός τους ήταν το πουλί. Οι Γενετιστές παρουσίασαν στον ΕΑ μία αλυσίδα DNA που αποτελούσε το νήμα που έδινε το «πάθος». Με αυτό το μοναδικό στοιχείο, αυτή η αόρατη κινητήρια δύναμη που χάριζε σε ένα πλάσμα έντονα συναισθήματα πέρασε στα θηρία του Πρίγκιπα. Και με αυτό το δώρο, το θηρίο ADAMUS θα είχε ακόμα περισσότερο πάθος, περισσότερο συναίσθημα από όλα τα πλάσματα της ίδιας της Αυτοκρατορίας των ASA-RRR. Προερχόμενο από τα κύτταρα των AKHU αυτή η προσφορά ονομάστηκε «Το Δώρο του Φτερού».
Επομένως οι δρόμοι των δύο θηρίων, των ADAPA του EN-LIL και των ADAMUS του EN-GI ή του ΕΝ-ΚΙ συνέχιζαν να είναι χωριστοί. Ενώ είχαν τις ίδιες ρίζες αφού αρχικά κατασκευάστηκαν για τον ίδιο σκοπό τώρα ήταν σε δύο πολύ διαφορετικά μονοπάτια.
Εν καιρώ, οι Πρίγκιπες ΕΑ και EN-LIL ήταν ικανοί να κάνουν τα δύο γκρουπ να συνεργαστούν. Τα θηρία ADAPA ολοκλήρωναν τις δουλειές σαν υπήκοοι υπηρέτες και τα θηρία ADAMUS ολοκλήρωναν τις εργασίες με αντάλλαγμα την τροφή και άλλες προμήθειες. Όταν ο ERIDU εξαπλωνόταν και σε πολλούς άλλους καταυλισμούς, η χρήση θηρίων είχε πια γίνει πολύ συχνό φαινόμενο και ο ERIDU κατέληξε να είναι ένας κόσμος θηρίων εργατών.
Ο κόσμος του ERIDU είχε πια γίνει η νέα πρωτεύουσα που μακρινού ηλιακού συστήματος, ενός συστήματος που είχε σχεδόν καταστραφεί από τον πόλεμο με τον AR-ZU και τους αποστάτες του. Η αποκατάστασή του είχε ενδυναμώσει την κυριαρχία του Βασιλιά AN-U στον Ένατο Δίαυλο διασφαλίζοντας ότι το δικό του μέρος καθώς και αυτό των Βασιλισσών ARI-AN. Ο ERIDU ήταν μία πρωτεύουσα πόλη με τον ERIDU σαν Πρωτεύοντα Κόσμο και το ηλιακό σύστημα του ERIDU είχε γίνει ένα ακμάζον και παραγωγικό σύστημα.
Όμως ο τρόπος των ASA-RRR πάντα εμπεριείχε εμφύλιο πόλεμο. Οι απόγονοι και του Πρίγκιπα ΕΑ και του Πρίγκιπα EN-LIL αντιμάχονταν συνεχώς. Ζήλεια, φθόνος και συνεχής επιθυμία για δύναμη παρακινούσαν τα μέλη των Βασιλικών οικογενειών να επιτίθενται το ένα στο άλλο και να αρπάζουν περιουσίες. Και για όσο καιρό η Αυτοκρατορία δεν καταστρεφόταν από τους Βασιλικούς πολέμους τόσο και αυτοί επιτρέπονταν. Ήταν καλό για τα νεαρά μέλη να εξασκήσουν το πολεμικό τους σθένος εναντίον των άλλων και με αυτές τις πράξεις γεννήθηκε ο Τρόπος των ASA-RRR.
Επειδή ο Πρίγκιπας ΕΑ είχε δώσει στο θηρίο την ικανότητα να μαθαίνει και να διατηρεί τη γνώση, πολλά μέλη της Βασιλικής Οικογένειας είχαν αρχίσει να χρησιμοποιούν το θηρίο στην διοίκηση των μικρών τους βασιλείων χρησιμοποιώντας ένα θηρίο για να ελέγχει τα άλλα. Προς απέχθεια του Πρίγκιπα, πολλά θηρία ορκίστηκαν πίστη στους Κυρίους τους με αντάλλαγμα πρόσβαση σε απεριόριστη τροφή και καταφύγιο.
Ένας από τους φόβους του Πρίγκιπα ΕΑ ήταν ότι το θηρίο μπορούσε να γυρίσει στο σύστημα αν υπήρχε απειλή της ύπαρξής του και τώρα απλά είχε αντιληφθεί αυτόν τον κίνδυνο. Όμως η ελεύθερη επιλογή ήταν μέρος του πειράματος στα θηρία και αν ο Πρίγκιπας ΕΑ παρενέβαινε θα ερχόταν σε αντιπαράθεση με τον ίδιο τον σκοπό του όταν δημιούργησε το θηρίο. Με αυτή την στάση του το θηρίο έμαθε και πώς να πολεμάει.
Οι πόλεμοι των Βασιλικών Μελών ήταν κυρίως σαν παιχνίδια σε πλανητική σκακιέρα που τα κομμάτια του αποτελούσαν υπηρέτες του και τα θηρία. Η Ανά-νηψη μία τεχνική για την επαναφορά των νεκρών πίσω στη ζωή και τα μοσχεύματα ήταν πάντα διαθέσιμα στα Βασιλικά Μέλη στην περίπτωση που τραυματίζονταν ή πέθαιναν. Αλλά τραύματα που προκαλούσαν αναπηρίες, τραύματα και πληγές αυτά ήταν για τους κατώτερους στρατιώτες στο πεδίο της μάχης τους οποίους έσωζε το θηρίο.
Το θηρίο επιβεβαίωνε τον εαυτό του ξανά και ξανά. Πιστό και έξυπνο, το θηρίο είχε γίνει ζωτικής σημασίας μέλος στην καθημερινή ζωή του ERIDU. Τo γενετικό υλικό που μοιραζόταν με τους ASA-RRR είχε σημαντική επίπτωση στην ικανότητά του να μαθαίνει και να προσαρμόζεται στο «Σύστημα».
Μέσα από τις προσπάθειες καθοδήγησης του Πρίγκιπα ΕΑ, των Βασιλικών Μελών και των ANNUNAKI σε βάθος χρόνου το θηρίο είχε την άδεια να διαχειρίζεται μόνο του τις υποθέσεις του και να διοικεί το μικρό του βασίλειο ή την περιοχή του….αρκεί να συνέχιζε να εκφράζει την αφοσίωσή του και την πίστη του σε ένα Βασιλικό Μέλος και κατ’ επέκταση και στην Αυτοκρατορία των ASA-RRR!
Και τα θηρία ADAMA έγιναν μέρος του ERIDU. Από έναν ρόλο που αφορούσε αποκλειστικά ένα θηρίο-δούλο τώρα ήταν σε έναν νέο ρόλο ενεργού μέλους μιας κοινωνίας (αντιλαμβανόμενο ότι έπρεπε να είναι πιστό σε έναν Ανώτερο), το ADAMA είχε ανέλθει σε μία θέση πάνω από όλα τα πλάσματα στον κόσμο και ήταν μόνο δεύτερο μετά τον Κύριό του.
Οι Πόλεμοι των Βασιλικών μελών μαίνονταν ακόμα και οι πιστοί ADAMAS υπηρετούσαν στα πεδία της μάχης για αυτούς. Τα Βασίλεια του ERIDU ανέρχονταν και κατέρχονταν πάνω στις πλάτες και το αίμα των ADAMAS. Παιδιά του EN-LIL και του ΕΑ συνεχώς προκαλούσαν ο ένας το άλλο για δικαιώματα εξουσίας και δύναμης.
Και έτσι ξεκίνησε η εποχή που θα γινόταν ο Πόλεμος της Μεγάλης Κατοχής, μία προσπάθεια από τον Κύριο Πρίγκιπα MARDUK, γιο του Κύριου ΕΑ, του Βασιλιά των Θηρίων. Ένας φτασμένος Μάστερ στις ικανότητες των πολεμιστών DAK, ο Πρίγκιπας MARDUK ήθελε να γίνει Βασιλιάς του συστήματος του ERIDU. Προκαλώντας για το δικαίωμα του θρόνου τα μέλη των άλλων Βασιλικών Οικογενειών, μαζί και το θείο του Πρίγκιπα EN-LIL, ακόμα και τον ίδιο τον πατέρα του ΕΑ, ο MARDUK θα χρησιμοποιούσε τον πόλεμο, έργα δολοπλοκίας και ακόμα και τη θανάσιμη τέχνη της προδοσίας στην προσπάθειά του να καταλάβει το Θρόνο.
Ο MARDUK δεν θα υπέμενε την ίδια μοίρα με τον πατέρα του, ΕΑ που του είχε αφαιρεθεί το δικαίωμα του θρόνου του ERIDU και του ASA-RRR.
Αλλά στα μισά της προσπάθειάς του να ανέλθει στην εξουσία, ο Πρίγκιπας ΜΑRDUK κατηγορήθηκε λάθος για τη δολοφονία του αδερφού του, του Κύριου Πρίγκιπα DUMUZZI. Αρνούμενος τη φυλακή, ο MARDUK διάλεξε να πολεμήσει εναντίον των κατηγόρων του και βρήκε καταφύγιο σε ένα φρούριο σε σχήμα πυραμίδας. Ένα σύντομο συμβούλιο εγκαλέστηκε και η απόφαση ήταν να τελειώσει ο πόλεμος χτίζοντας τον MARDUK μέσα στην πέτρινη κατασκευή του. Εγκλωβισμένος μέσα, ο Πρίγκιπας MARDUK ήταν καταδικασμένος σε θάνατο.
Αλλά η τύχη ήταν μαζί του γιατί πολλοί από τους ακόλουθούς του ήταν ικανοί να σκάψουν τούνελ από κάτω από την κατασκευή και έτσι να δώσουν στον MARDUK τη δυνατότητα της απόδρασης. Με ένα ένταλμα πάνω από το κεφάλι του, ο Πρίγκιπας MARDUK δραπέτευσε στους ουρανούς.
Και για λίγο καιρό, η ειρήνη ήρθε πάλι στον ΕRIDU …αλλά η Αυτοκρατορία των ASA-RRR δεν θα απολάμβανε για πολύ ακόμα αυτή την κατάσταση.
Ο MARDUK συμμαχεί με τους «SSA-TA»
Πάνω ψηλά από τα αστέρια της Αυτοκρατορίας ARI-AN, ο MARDUK θα έβρισκε έναν σύμμαχο, αλλά και παμπάλαιο εχθρό του AN-U και των Βασιλισσών SSS-T. Γνωστοί σαν «SSA-TA» ( «αυτοί που είναι κάτω από το έδαφος») ήταν μέλη μιας ομάδας ερπετοειδών που είχε αποστατήσει και κατοικούσε στις τεράστιες κοιλότητες μέσα στους κόσμους των ARI-AN. Συνεχώς απειλούσαν την εξουσία των Βασιλισσών και χωρίς δισταγμό έψαχναν καινούργιους τρόπους για να υπονομεύσουν την εξουσία τους.
Περιφρονημένοι και φρικτοί οι αποστάτες SSS-TA δέχθηκαν να μιλήσουν με τον Πρίγκιπα. Αφού τους υποσχέθηκε μεγάλο πλούτο και δύναμη και ολική συμμετοχή στην Αυτοκρατορία του με αντάλλαγμα τη βοήθειά τους, ο εκφοβιστικός MARDUK απέσπασε την υποστήριξή τους.
Πρόθυμα οι SSA-TA άδραξαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν μία επίθεση ενάντια στους ASA-RRR. Με την αποδυνάμωση της Αυτοκρατορίας DAK θα αποδυνάμωναν και τις Βασίλισσες SSS-T σε τέτοιο βαθμό ώστε η δική τους επανάσταση εναντίον της Αυτοκρατορίας των ARI-AN να ήταν επιτυχής. Στέλνοντας ειδοποίηση μέσω της Αυτοκρατορίας ARI-AN στους συμμάχους τους, οι SSA-TA συγκέντρωσαν μεγάλες δυνάμεις Πολεμιστών, ο καθένας τους πρόθυμος και ορκισμένος εχθρός των Βασιλισσών SSS-T.
Υποστηρίζοντας μυστικά τον MARDUK μία επιτυχής κατάληψη των αποικιών του ERIDU θα έδινε στους αποστάτες SSA-TA την ευκαιρία για έναν φοβερό ασφυκτικό κλοιό γύρω από τον Ένατο Δίαυλο. Οι Βασίλισσες SSS-T θα έπρεπε τότε να διαπραγματευτούν μαζί τους. Αν η επανάσταση δεν ήταν επιτυχής, τότε ο θάνατος του MARDUK θα ικανοποιούσε και τους Σείριους και τις Βασίλισσες. Η Βασίλισσα δεν θα υπέμενε την αποτυχία ενός εμφυλίου πολέμου αρκετά μακριά από την Αυτοκρατορία SSS-T.
Για άλλη μια φορά το φάντασμα του Πολέμου βρισκόταν στον ορίζοντα του ηλιακού συστήματος ERIDU. Όμως μία άλλη επιτυχημένη επανάσταση στον ERIDU ήταν το λιγότερο μακρινή. Ο Μέγας AN-U είχε προσπαθήσει πολύ για την αποφυγή ενός άλλου Επαναστατικού Πολέμου.
Για μία επιτυχημένη επιχείρηση θα έπρεπε να υπάρχει και μία άλλη ομάδα που θα βοηθούσε ενεργά τον Πρίγκιπα MARDUK. Μία ομάδα που θα είχε σταθερές βάσεις μέσα στο ηλιακό σύστημα του ΕRIDU και θα ήταν μέρος των καίριων Δυνάμεων Διοίκησης του EN-LIL.
Βαθιά μέσα στις επιχειρήσεις εξόρυξης τα υβρίδια ΗΕΝ-Τ είχαν αποδειχθεί πιστοί υπηρέτες. Πολύ πριν το θηρίο ADAMUS να έχει την ίδια θέση, το υβρίδιο ΗΕΝ-Τ είχε ανέλθει στους κύκλους των Βασιλικών οικογενειών του ERIDU σαν ένα από τους πιο πιστούς διοικητές του. Και παρόλο που πολλοί απόγονοι των Βασιλικών οικογενειών είχαν χρησιμοποιήσει το θηρίο ADAMUS σαν τον διαχειριστή για τα άλλα θηρία, ο Πρίγκιπας EN-LIL εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί αποκλειστικά τους HEN-T θεωρώντας ότι αποτελούσαν μικρότερη απειλή και ότι ήταν περισσότερο υπήκοοι. Θέσεις διοίκησης που είχαν μεσαία σημασία δίνονταν αποκλειστικά σε υβρίδια ΗΕΝ-Τ και ποτέ σε ένα θηρίο ADAMA.
Σε αντίθεση με το θηρίο ADAMUS, ο Πρίγκιπας ΕΑ δεν είχε αλλάξει και δεν είχε τροποποιήσει τους ΗΕΝ-Τ για να έχουν μεγαλύτερη νοημοσύνη, έτσι ήταν περισσότερο δουλικοί και πολύ περισσότερο υπάκουοι. Κάτι όμως ήταν πιο καίριο από τον Πόλεμο του Σκότους που ετοίμαζε ο Πρίγκιπας MARDUK: οι ΗΕΝ-Τ είχαν δημιουργηθεί από κυτταρικό υλικό σαυρών και επομένως ήταν ερπετά! Λόγω αυτής της μακρινής σχέσης με τους αποστάτες SSA-TA, θα μπορούσαν να τους πλησιάσουν ευκολότερα και πιθανόν να τους πείσουν.
Έχοντας εξασφαλισμένα τα νώτα με τους SSA-TA, ο Πρίγκιπας και ο στρατός των Ειδικών στην Εξαπάτηση ξεκίνησαν την εκστρατεία αποπλάνησης των υπηρετών ΗΕΝ-Τ του EN-LIL. Δίνοντας την υπόσχεση ότι οι ΗΕΝ-Τ θα γινόντουσαν διοικητές του αν η κατάληψη ήταν επιτυχής, ο MARDUK και οι SSA-TA χρησιμοποίησαν κάθε κόλπο για να φέρουν τους ΗΕΝ-Τ με το δικό τους μέρος. Ο MARDUK πρόσφερε ακόμα μερίδιο από τα πλούτη της Αυτοκρατορίας καθώς και εκτάσεις στο μέλλον για να τις ελέγχουν. Η θέση τους στην Αυτοκρατορία του MARDUK θα ερχόταν σε δεύτερη θέση αμέσως μετά αυτή του ΜΑRDUK.
Και έτσι η μυστική ανάληψη της εξουσίας ξεκίνησε. Χρησιμοποιώντας τα υβρίδια ΗΕΝ-Τ που είχαν δημιουργηθεί και εξελιχθεί από τους ARI-AN SSS-T για δική τους χρήση, ο εκδικητικός MARDUK τοποθέτησε κρυφά τους πράκτορές του βαθιά στα ορυχεία, στα διοικητικά γραφεία και στις ίδιες τις Στρατιωτικές Δυνάμεις του EN-LIL.
Επειδή τα υβρίδια ΗΕΝ-Τ είχαν ανεβεί σκαλοπάτια στη διοίκηση του EN-LIL έγιναν γνωστοί και σαν «TCHET-T» (= «εκείνοι του TCHET» που σημαίνει ο «Λόγος» και ο «Λόγος» σημαίνει EN-LIL.) Με το όνομα «SHET-I» ή «SHET» που είχαν πάρει από τα διοικητικά μέλη του EN-LIL, έγιναν έμπιστοι υπηρέτες και του Πρίγκιπα EN-LIL και άλλων βασιλικών Οικογενειών. Η πίστη τους δεν αμφισβητήθηκε ποτέ και κανείς δεν υποπτεύθηκε την προδοσία.
Αργά και μυστικά, η συνομωσία ξεκίνησε και το σχέδιο ήταν απλό: οι σαύρες SSS-TA ήταν εκπαιδευμένες στην εξαπάτηση και θα διεισδύουσαν στις τάξεις των εργατών ΗΕΝ-Τ. Θα ενημέρωναν για το σχέδιο και θα στρατολογούσαν τα μακρινά ξαδέρφια τους για την επανάσταση. Σε λίγο χρόνο οι SHET θα μπορούσαν να πείσουν και τις σαύρες ΗΕΝ-Τ να καταταγούν στις τάξεις των αποστατών. Οι ΗΕΝ-Τ που υποστήριξαν την επανάσταση έγιναν γνωστοί σαν «SHET-I» (= «οι Απόκρυφοι»).
Μετά την αρχική διείσδυση στις τάξεις των ΗΕΝ-Τ που βρίσκονταν στις υπόγειες επιχειρήσεις, η συνομωσία προχώρησε στον βαθύτερο πυρήνα της διοίκησης του Βασιλιά EN-LIL. Οι Διοικητικές Δυνάμεις μαζί με τα τμήματα Επικοινωνίας και Μέριμνας ήταν οι επόμενοι στόχοι. Προσεκτικά και εθελούσια η συνομωσία επεκτάθηκε και εδραιώθηκε σε κάθε τμήμα της Διοίκησης του Πρίγκιπα EN-LIL.
Όταν ήταν η ώρα ο Πρίγκιπας MARDUK και οι κρυμμένοι SHET-I ήταν έτοιμοι και το σήμα για την επίθεση δόθηκε. Ο ΜARDUK επιτέθηκε με μένος και ανελέητα στον ERIDU με τα πολεμικά του πλοία. Οι δυνάμεις των ERIDU DAK και ΒΕΗ εξεπλάγησαν. Οι εργάτες ΗΕΝ-Τ που βρίσκονταν στα δωμάτια επικοινωνίας έκαναν παρεμβολές στα μηνύματα που αφορούσαν την εισβολή ώστε να παρεμποδίσουν κάθε αποτελεσματική κίνηση άμυνας.
Όταν επιτέλους ειδοποιήθηκαν, οι στρατιώτες DAK έδωσαν απάντηση με πολεμικά πλοία που κάποιος είχε σαμποτάρει, άρα καθιστώντας τα άχρηστα. Πολλά πλοία άλλαξαν πορεία ή πήραν λάθος συντεταγμένες. Το σύστημα επικοινωνίας του ERIDU ήταν σιωπηλό και ο ΕΝ-LIL καταστράφηκε. Οι SHET-I και οι ΗΕΝ-Τ που είχαν αλλάξει στρατόπεδο τα είχαν πάει πολύ καλά.
Ο ERIDU, η μεθοριακή νησίδα της Αυτοκρατορίας ASA-RRR ήταν τώρα στα χέρια του Κυρίου Πρίγκιπα ΜΑRDUK, γιο του Πρίγκιπα ΕΝ-ΚΙ και εγγονό του Βασιλιά AN-U. Ο MARDUK ήταν ο νικητής, «εκείνος που κατέκτησε με πόλεμο» και έχοντας την υποστήριξη των ερπετοειδών αποστατών η επιτυχία του ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Η μυστικότητα, η εξαπάτηση και η συγκεκαλυμμένη δολιότητα είχαν αποτρέψει την κατά μέτωπο αντιπαράθεση.
Ο Πρίγκιπας EN-LIL και οι ακόλουθοί του πέταξαν πίσω στους μακρινούς κόσμους του ASA-RRR. Ο Πρίγκιπας ΕΑ πήρε μαζί του πολλούς από τους ακολούθους του και τα θηρία ΑDAMUS και πήγε στο δικό του αστρικό σύστημα, το «BAAL-EA-DAUS» (τις Πλειάδες) (= «τόπος του ΒΑΑL{=Κύριος} ΕΑ DA [=του Δημιουργού]»).
Οι Βασιλικοί απόγονοι και του ΕΑ και του EN-LIL αναγκάστηκαν επίσης να δραπετεύσουν. Όταν ο MARDUK προσγειώθηκε στον κόσμο του ΕRIDU η θέση του στον θρόνο ήταν αδιαμφισβήτητη. Για να διασφαλίσει ότι κανένας κίνδυνος δεν θα εμφανιζόταν στο μέλλον, ο Πρίγκιπας αμέσως διέταξε την αναζήτηση πιθανόν Βασιλικών κληρονόμων που είχαν απομείνει. Η επιλογή που θα είχαν θα ήταν απλή: ολοκληρωτική υποταγή ή θάνατος. Όλη η Αυτοκρατορία του ERIDU θα υποτασσόταν στον MARDUK και εκείνος θα φρόντιζε για αυτό.
Όταν εδραιώθηκε ο MARDUK ξεκίνησε την τελευταία του εκστρατεία….να αλλάξει ή να καταστρέψει κάθε αρχείο που αναφερόταν σε ηρωικές πράξεις ή βασιλικά κατορθώματα που δεν αφορούσαν εκείνον. Πέτρινα μνημεία, οβελίσκοι και οικοδομήματα τροποποιήθηκαν από λιθοπελεκητές και όσες πινακίδες ήταν πήλινες ή ξύλινες κάηκαν ή καταστράφηκαν. Ο MARDUK είχε γίνει η αρχή και το τέλος όλων των πραγμάτων και έχρισε τον εαυτό του Κύριο Θεό και Δημιουργού του Σύμπαντος.
Από εδώ και στο εξής θα ήταν ο «Θεός-Ήλιος RRA». Με αυτόν τον τρόπο τα αρχεία του ERIDU τροποποιήθηκαν. Η Διακυβέρνηση του RRA MARDUK ήταν ολοκληρωτική και είχε αναδρομική ισχύ.
Μόνο μία αλλαγή ήταν σε εκκρεμότητα. Τα αρχεία είχαν βέβαια ένα νέο περιεχόμενο τώρα, αλλά οι μνήμες ήταν ζωντανές. Χρησιμοποιώντας τεχνικές αλλοίωσης της μνήμης που κατείχαν τα πειθήνια όργανά του οι σαυροειδείς SSA-TA, ο νέος Βασιλιάς RRA διέταξε τη συστηματική παραχάραξη του μυαλού των όντων που κατοικούσαν στον ERIDU.
Για να επιτύχουν αυτό το μνημειώδες εγχείρημα, οι SSA-TA μετέτρεψαν τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις σε θαλάμους «επαναπρογραμματισμού». Ο ένας μετά τον άλλον ή κατά ομάδες, οι έποικοι και τα θηρία ADAMA και ADAPA οδηγούνταν σαν θύματα στα τούνελ τα οποία οδηγούσαν στα λαμπερά φωτισμένα δωμάτια «επαναπρογραμματισμού» αφού τους είχαν υποσχεθεί πλούτο, περιουσία, δύναμη, σεξουαλικές παραχωρήσεις και χρησιμοποιώντας κάθε λογής δόλωμα.
Από τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι μνήμες τροποποιούνταν ή διαγράφονταν. Επιφανειακές μνήμες και εικόνες που είχαν σχεδιαστεί ώστε να παρεμποδίσουν την ενθύμηση ενός γεγονότος συχνά εμφυτεύονταν. Ο Θεός-Ήλιος RRA θα ήταν ο ένας και μοναδικός Θεός της ιστορίας, ο ένας και μοναδικός Θεός της μνήμης.
Οι Έποικοι ή τα θηρία που αρνήθηκαν την εθελούσια θεραπεία συγκεντρώθηκαν και οδηγήθηκαν με τη βία στους θαλάμους αλλοίωσης της μνήμης για να ρυθμιστούν. Κάποιοι EA-SU πέταξαν σε αγριότοπους ή σε ψηλά βουνά για να χαράξουν σε πέτρα στοιχεία για την «Μυστική Κατάληψη», τον Βασιλιά-Ήλιο RRA και τους SHET …ΠΡΙΝ την σύλληψή τους και τον επαναπρογραμματισμό. Με κάποιο τρόπο η αλήθεια έπρεπε και πάλι να έρθει στο φως. Τα στοιχεία, ωστόσο, θα παρέμεναν κρυμμένα μέχρι να αποκαλυφθούν, να αναγνωριστούν ή να αποκωδικοποιηθούν (Το πρόσωπο στον Άρη και οι «Θολωτές Πολιτείες στη Σελήνη» είναι δύο παραδείγματα.).
Εν καιρώ, οι SHET-I ολοκλήρωσαν το έργο τους. Ο πληθυσμός του ERIDU είχε «ξεχάσει». Συνεχίζοντας τη ζωή τους, όμως, ο καθένας είχε μία γενική δυσφορία, κάτι δεν ήταν εκεί πια, κάτι έλειπε. Και όλως περιέργως φαινόταν ότι δεν είχαν κοινό παρελθόν αλλά ο καθένας θυμόταν και έφερνε στη μνήμη του ένα λαμπρό φως στο τέλος του τούνελ. Και ο καθένας ήξερε ότι έπρεπε να κατευθυνθεί προς το φως και να μπει στο φως …γιατί εκεί βρισκόταν η απόλυτη ανταμοιβή του.
Για να διασφαλιστούν οι SSA-TA πήραν μία επιπρόσθετη προφύλαξη.
Για να αποτρέψουν το «Πάθος» που είχε διαποτίσει το Θηρίο, (το Δώρο του Φτερού) να μην αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μία επανάσταση, οι αποστάτες σαυροειδείς κατασκεύασαν τεράστιους πύργους που εξέπεμπαν ένα νέφος ηλεκτρονικών σημάτων σχεδιασμένο να κρατήσει το Θηρίο σε μία ομίχλη, σε μία πειθήνια κατάσταση. Αυτή η ηλεκτρονική κουβέρτα επίσης λειτουργούσε και σαν κάλυμμα αποτρέποντας σήματα προερχόμενα από έξω να φθάσουν ποτέ στο Θηρίο. Κανείς, ούτε ο ΕΑ, ούτε ο EN-LIL, ούτε οι Βασίλισσες ARI-AN θα είχαν επικοινωνία με το Θηρίο.
Οι παρακάτω αιγυπτιακές λέξεις έχουν SHET-I προέλευση:
SHET=κροκόδειλος (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: πινακίδα, χέρι, σαύρα και κροκόδειλο)
SHET=φύλακας, θεματοφύλακας (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα και χέρι)
SHET= εργάζομαι σε ορυχείο και σκάβω ή ανασκάπτω (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα, δύο παλάμες και ένα χερι που κρατάει μαστίγιο)
SHETTI=αυτός που σκάβει ή ανασκαφέας (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα, παλάμη και χέρι που κρατάει μαστίγιο)
SHTI=λάκκος, τρύπα, ανασκαφή (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα και ημικύκλιο)
SHTI=αυτός που είναι κρυμμένος (Κυριολεκτικά σημαίνει αυτός που βρίσκεται κάτω από το έδαφος)
SHTA, SHTA-T=κρυμμένος ή μυστικός
SHET=παίρνω, αρπάζω απαγάγω, μεταφέρω ή σέρνω μακριά, σέρνω έξω, μεταφέρω (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα και παλάμη)
SHETSHET=ανατρέπω (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα και επαναλαμβανόμενη παλάμη)
SHTI=παίρνω μακριά, αρπάζω (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα και παλάμη)
SHTI=Τίτλος αξιωματούχου (Στα ιερογλυφικά απεικονίζεται με: σαύρα, παλάμη και όρθια φιγούρα)
Για να έχει περισσότερο έλεγχο πάνω στο Θηρίο, οι Οίκοι Υπακοής του Πρίγκιπα EN-LIL τους οποίους το Θηρίο συνήθιζε να επισκέπτεται κάθε επτά μέρες για μαθήματα υπακοής πέρασαν και αυτοί στα χέρια των SSA-TA. Κάθε ιδεολογία που μπορούσε να στηρίξει την Αυτοκρατορία έγινε δόγμα. Η διδασκαλία και οι Τρόποι του ΕΑ ήταν πια κακοί και τα λόγια ενός δαίμονα. Ο ΕΑ, ο K-D (G-D) που έδινε ζωή έγινε ο «DA-EA BA-EL» (= «Δημιουργός ΕΑ, Κύριος, Πατέρας»), ο «Κακός», ο «Διαβολικός».
Οι SHET-I δεν άφησαν τίποτα στην τύχη του. Αν μία «αθώα» πήλινη πινακίδα έφερνε στο φως μία ιστορία που αφορούσε παλαιά πλάσματα, πχ. μισός άνθρωπος-μισός θηρίο, αστρικά όντα που πετούσαν στους ουρανούς ή ένας αποστάτης Θεός στο βουνό Όλυμπος όλα αυτά ήταν παραμύθια και μύθοι της φαντασίας του πρωτόγονου ανθρώπου. Αυτές ήταν ιστορίες φαντασίας και τίποτα περισσότερο.
Ο «λογικός» Άνθρωπος, ο «εργαζόμενος» Άνθρωπος δεν θα έπρεπε να ασχολείται με πράγματα που ήταν παιδικά. Η απάρνηση του κόσμου πριν τον Κύριο RRA είχε ολοκληρωθεί. Οι σαύρες SHET-I που είχαν πάρει ενεργό μέρος στην κατάληψη και στον επαναπρογραμματισμό πήραν προαγωγή και έγιναν οι Επικυρίαρχοι και οι Διοικητές των υπαρχόντων συστημάτων και εργατών.
Η εποχή της Κυριαρχίας της Αυτοκρατορίας από το Σείριο στον ERIDU Τελείωσε.
Η εποχή των Κυρίων SIRIAN και Μάστερς είχε τελειώσει. Ο Πρίγκιπας EN-LIL, ο Κύριος του Λόγου δεν υπήρχε. Η «Χρυσή» εποχή της ανάπτυξης και της εξέλιξης είχε τελειώσει. Ο ΕRIDU, ένα πρωτόγονο ηλιακό σύστημα είχε αναπτυχθεί σαν μία ισχυρή περιοχή από την Βασιλιά του Αστεριού του Σείριου. Ο ERIDU, ένας πλανήτης που κυριολεκτικά καταστράφηκε σε έναν Πόλεμο Αποστασίας που κήρυξε ο Κύριος ZU-ZU (Δίας) και ανασυγκροτήθηκε από Γενετιστές επιστήμονες.
Ο ERIDU, o πρώτος καταυλισμός και πόλη πάνω στον αναγεννημένο πλανήτη. Ο ERIDU, ο τόπος των κατακτήσεων και των πολέμων, ο τόπος της υποτέλειας και της βασιλείας των άστρων ήταν τώρα ο ERIDU, ο κόσμος με αναδιαμορφωμένη ιστορία και ένα κατασκευασμένο παρελθόν.
Ο RRA ήταν ο Θεός-Ήλιος, αλλά τα ερπετοειδή είχαν τον έλεγχο.
Όπως και οι ASA-RRR είχαν κάνει στο παρελθόν, οι SHET-I ξεκίνησαν την αύξηση της παραγωγής και της αποδοτικότητας της Επιχείρησης. Επιπρόσθετα όμως προχώρησαν στην δημιουργία και ανάπτυξη ενός νέου είδους, ενός ναρκωτικού με το όνομα «S-MA». Κάποτε οι Βασιλείς χρησιμοποιούσαν αυτό το ναρκωτικό αποκλειστικά, αλλά οι SHET-Ι άρχισαν να το φτιάχνουν και να το πουλούν σε όλα τα όντα του γαλαξία.
Τα κέρδη συσσωρεύονταν και ο Κύριος RRA έγινε πολύ σύντομα ένας από τους πιο πλούσιους Βασιλείς σε όλο τον Ένατο Τομέα. Με τη βοήθεια που είχε από τα αμύθητα πλούτη του, ο RRA έχτισε μία αυτοκρατορία και έναν στρατό που όμοιά του δεν υπήρχαν. Η συμμαχία του με τους SSA-TA είχε δώσει στον Κύριο RRA τα απαιτούμενα ώστε να κρατήσει τον AN-U και τους άλλους Κατακτητές Πολεμιστές μακριά. Ο Κύριος Θεός RRA θα ζούσε για πάντα! Ή έτσι τουλάχιστον ήλπιζε…
Ο Μέγας Κύριος Θεός RRA διακυβέρνησε πολύ σκληρά αφού άλλωστε οι τρόποι των ASA-RRR ήταν ακόμα μέσα στις φλέβες τους. Οι SHET-I διοικούσαν τον ERIDU εποικοδομητικά, αλλά ψυχρά. Όμως ο Κύριος RRA δεν είχε εμπιστοσύνη στους SHET-I. Αφού ήταν ικανοί να προδώσουν την ίδια τη Βασίλισσά τους δεν θα είχαν ενδοιασμό να προδώσουν και τον RRA.
Οι SHET-I ήταν ερπετοειδείς με ψυχρό αίμα και καθόλου συμπαθείς σε καμία φυλή. Ακόμα και αν ήταν Θεός ο RRA ήταν ένας ξένος. Οι σχέσεις τους, οι συμμαχίες τους ήταν απλά μέρος της δουλειάς τους και τίποτα περισσότερο. Ο RRA ήξερε ότι δεν μπορούσε να τους εμπιστευτεί.
Για αυτό το λόγο ο RRA μετέφερε στο μέρος του τους πιο έμπιστους ιερείς και τα παιδιά του για να είναι υπό τον έλεγχο της Αυτοκρατορίας. Έχοντας γίνει γνωστός με το όνομα «RA-KA», «RRA», (=«ο Κύριος του Φτερού») έδωσε οδηγίες στα παιδιά του για τη διαχείριση του πλούτου της Αυτοκρατορίας. Όταν τοποθετήθηκαν στις θέσεις τους, έγιναν γνωστοί σαν «RA-KA-M» («παιδί του RA») [Αργότερα το ΚΑ-Μ μετατράπηκε σε ΚΑΜ, η λέξη για την ασπίδα. Αυτό θα αποτελούσε το νέο όνομα για τα παιδιά του RA, το όνομα «RA-KAM» =«εκείνοι της Ασπίδας του RA»].
Για να έχει τον έλεγχο του σημαντικού Κέντρου Ανάνηψης ο RRA είχε επιλέξει μία ειδική ομάδα ιερέων που προστάτευαν και ήταν υπεύθυνοι για τους χώρους. Αυτοί επίσης πρόσφεραν τις υπηρεσίες του σαν Κύριοι Διοικητές στις υποθέσεις που αφορούσαν την Αυτοκρατορία. Με το όνομα «RA-KA-PER-A-A» ή το «RA-KA Φαραώ» υπηρέτησαν σαν πειθήνια όργανα τον RRA.
Όμως ο RRA δεν ήταν ανίκητος γιατί η δύναμή του, η Αυτοκρατορία του βασιζόταν στους SHET-I. Καταλαβαίνοντας ότι ο Θρόνος του ήταν «ευάλωτος» ο Θεός και Κύριος RRA ξανασκέφθηκε την πιθανότητα επανένωσης της Αυτοκρατορίας με τους ASA-RRR. Ο πλούτος και η δύναμή του σίγουρα τον έβαζαν σε πλεονεκτικότερη θέση όπως νόμιζε. Ο Θεός και Κύριος RRA χρειαζόταν όντως μία άλλη συμμαχία για να προστατεύσει τον εαυτό του. Ήταν, όμως, ήδη πολύ αργά.
Πριν προλάβει να κάνει κάτι, στο σκοτάδι της νύχτας έγινε πραξικόπημα. Χωρίς χρήση βίας, χωρίς σύγκρουση οι SHET-I απλά και ήσυχα είχαν τον έλεγχο των πάντων. Όταν βγήκε ο Ήλιος και ήταν πάνω από το παλάτι οι SHET-I έλεγχαν τα πάντα. Όλες οι επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις του RRA αιχμαλωτίστηκαν ή δολοφονήθηκαν. Το μόνο που έμενε ήταν να συλληφθεί και ο ίδιος ο Θεός RRA.
Η τύχη, όμως ήταν με το μέρος του Βασιλιά Ήλιου. Έμπιστοι ακόλουθοι του Βασιλιά μπήκαν στα βασιλικά διαμερίσματα για να τον ξυπνήσουν. Για καλή του τύχη είχαν ετοιμάσει ένα σχέδιο διαφυγής ώστε να τον απομακρύνουν από αυτούς που τον κυνηγούσαν. Με τους ερπετοειδείς να βρίσκονται στα ίχνη του ο RRA την γλίτωσε παρά τρίχα.
Καθώς ατένιζε από ψηλά μέσα από το Άστρο-Πλοίο του κοίταξε κάτω και είδε ότι την υπέροχη αυτοκρατορία του που τώρα είχε χαθεί. Το Βασίλειο του RRA δεν υπήρχε πια.
Με την αναχώρηση του RRA, η εποχή της Κυριαρχίας της Αυτοκρατορίας από το Σείριο πάνω στον ERIDU είχε τελειώσει. Ο ERIDU, το ηλιακό σύστημα που είχε επιβιώσει μέσα από ολοκληρωτικούς και καταστροφικούς πολέμους είχε πέσει στα χέρια των ερπετοειδών SSA-TA χωρίς καν μάχη. Τα υπόγεια αυτά πλάσματα είχαν καταλύσει τις Αυτοκρατορίες του Θεού-Ήλιου RRA, του Πρίγκιπα EN-LIL, του Μεγάλου Βασιλιά AN-U ακόμα και των Βασιλισσών ARI-AN SSS-T.
Οι SSA-TA έγιναν Κύριοι της αγοράς S-MA, μία κερδοφόρα και παράνομη επιχείρηση, ήταν Κυρίαρχοι του Ενάτου Διαύλου και των Άστρο-λεωφόρων που ήταν απαραίτητες για τα ταξίδια προς και από τα Κεντρικά Αστέρια και την Αυτοκρατορία ARI-AN. Με μία γρήγορη και τολμηρή κίνηση οι SSA-TA έγιναν ένα από τα πιο δυνατά και πλούσια φύλα στον Ένατο Τομέα.
Ο έλεγχος του ηλιακού συστήματος δεν μπορούσε να αφεθεί στην τύχη του και για αυτό η χειραγώγηση του μυαλού όλων των κατοίκων μαζί και των Απογόνων του RRA, των έμπιστων Ιερέων και όλων των μελών της αυλής του RRA επιτεύχθηκε αμέσως και ολοκληρωτικά.
Ό,τι είχε αρχίσει ο RRA…οι SHET-I θα το ολοκλήρωναν. Η εκκαθάριση των αναμνήσεων και ο έλεγχος του μυαλού θα επιβάλλονταν και στη δική του οικογένεια και αυλή. Από εδώ και στο εξής αυτοί που ήταν «η ασπίδα του RA και οι «RAKA Φαραώ» θα ήταν οι πιστοί, αν όχι ανυποψίαστοι υπηρέτες των Ερπετοειδών.
Τα θηρία ADAMA συνέχιζαν να εργάζονται για τους νέους τους Κυρίους χωρίς να έχουν ιδέα για τις αλλαγές, χωρίς να έχουν ιδέα ότι ήταν σκλάβοι. Η ζωή τώρα ισοδυναμούσε με ημερήσια εργασία για τους Κυρίους. Αν το θηρίο έδινε καλή απόδοση το μέλλον του επιφύλασσε την μεταφορά του σε βοσκότοπους. Κάποτε, στα σκοτεινά διαλείμματα της σκέψης του, το θηρίο ανακαλούσε μνήμες από μία παρελθοντική ζωή.
«Υπάρχει και κάτι παραπάνω από αυτά που μας λένε…», συνήθιζε το θηρίο να λέει στον εαυτό του. Και το θηρίο είχε δίκιο…
[Σημ. η λέξη NAASHA που είχε τη σημασία του «δυνατού, σπουδαίου» απεικονιζόταν στα πρώιμα Ιερογλυφικά με ένα χέρι που κρατούσε ένα μαστίγιο. Σε ύστερες περιόδους το ιερογλυφικό σύμβολο άλλαξε σε μια «σαύρα». Δεν υπάρχει εξήγηση σήμερα για αυτό. Η λέξη PESTCH-T που είχε τη σημασία «ο Πρώτος και Σπουδαιότερος από τους Εννέα Θεούς» στα πρώιμα Ιερογλυφικά συμβολιζόταν με έναν πέλεκυ. Σε ύστερες περιόδους τα ιερογλυφικά σύμβολα του πέλεκυ έγιναν κροκόδειλοι. Δεν υπάρχει εξήγηση σήμερα για αυτή την αλλαγή}

SHET-I ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ
Τα τελευταία 4000 χρόνια ο άνθρωπος έχει εξαπατηθεί και οι SHET-I είναι ακόμα εδώ. Οι Ινδιάνοι της Αμερικής που τους γνωρίζουν τους αποκαλούν «CHET-U», «οι Άνθρωποι-Σαύρες». Κρυμμένοι στο σκοτάδι, εμφανίζονται από τα κρησφύγετα τους και χρησιμοποιούν τους ανθρώπους για το δικό τους όφελος. Οι SHET-I σήμερα είναι γνωστοί και σαν …οι «Γκρίζοι». Κατασκευασμένοι από γενετικό υλικό των SSS όντων και των ASA-RRR οι SHET-I είναι υβρίδια σαυρών που διατηρούν ακόμα πολλά χαρακτηριστικά των δημιουργών τους. (Photoshop techniques of Wiolawa)
Όπως οι ASA-RRR (για παράδειγμα οι EA, EN-LIL, AN-U κ.ο.κ.) είχαν μεγαλύτερους κρανιακούς λοβούς (μεγαλύτερος εγκέφαλος) τους ίδιους έχουν και οι Γκρίζοι. Όμως τα μεγάλα μαύρα μάτια τους θυμίζουν περισσότερο το ιδιαίτερο γνώρισμα των SSS-T που έχουν τεράστια μάτια συγκεκριμένα γιατί συνηθίζουν να κατοικούν σε υπόγεια σπήλαια όπου το φως είναι ελάχιστο.
Οι SHET-I διατήρησαν το σχετικά μικρότερο ύψος και τη σωματική ευπάθεια από την περιορισμένη σαυροειδή καταγωγή τους. Η σύγκριση με τα άκρα μικρών σαυρών θα δείξει πολλή μεγάλη ομοιότητα.
Σαν απόγονοι των ερπετοειδών SSS-T, οι SHET-I έχουν επίσης το χρώμα του δέρματος και την υφή του δέρματος όμοια με αυτά των ερπετοειδών. Το δέρμα των SHET-I είναι χρώματος γκρι έως απαλό μπεζ με κηλίδες, είναι κρύο και υγρό αν το αγγίξει κάποιος. Αν και τα όντα ASA-RRR είχαν ρουθούνια και κυρτά αυτιά, οι SHET-I φαίνεται ότι δεν έχουν κάτι περισσότερο από τρύπες και για τα δύο τους ρουθούνια και αυτιά (θυμίζουν τα αυτιά ενός φιδιού). Τα «χέρια» τους είναι ερπετοειδή με νύχια και μεμβράνες.
Πολλές αναφορές αποκαλύπτουν ότι το κρανίο των Γκρίζων έχει σίγουρα κρυσταλλοειδές οστέινο τόξο (προεξοχή σαν κορυφογραμμή) που διαχωρίζει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Αυτό είναι καθαρή απόδειξη των «βελτιώσεων» που έκανε ο Πρίγκιπας ΕΑ στους SHET-I. Το κρυσταλλοειδές οστό στον εγκέφαλο επιτρέπει τη λήψη σημάτων που αφορούν έλεγχο.
Μία δεύτερη μαρτυρία αποκαλύπτει ότι οι Γκρίζοι έχουν διπλό σύστημα καρδιάς του οποίου η σημασία θα συζητηθεί αργότερα. Ουσιαστικά δεν έχουν γάστρο-εντερικό σύστημα αφού έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ που δεν υπάρχει επειδή χρησιμοποιούν συνεχώς τους αδένες τους. Τα όργανα αναπαραγωγής τους γενικά δεν φαίνονται και η αναπαραγωγή δεν είναι λειτουργία της ζωής των Γκρίζων.
Για χιλιάδες χρόνια οι Γκρίζοι είναι οι κυριότεροι αν όχι οι μοναδικοί υπαίτιοι για τα φαινόμενα που μας είναι γνωστά σαν «απαγωγές». Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές των προγόνων τους SSA-TA για την κατεύθυνση του νου, οι Γκρίζοι συνεχίζουν να διαγράφουν μνήμες και να μεταβάλλουν το μυαλό σαν μία «μάσκα» για να αποκρύψουν αυτή την εμπειρία από το θύμα τους. Αυτοί που έχουν απαχθεί σχεδόν πάντα αναφέρουν απώλεια μνήμης, μία κατάσταση όπου το μυαλό έχει αλλαχθεί δια παντός εκτός αν συμβεί ένα εξωτερικό ερέθισμα-σοκ ή ύπνωση για την επαναφορά της μνήμης τους.
Πολλοί ψυχολόγοι αναφέρουν μνήμες που έχουν φυτευτεί, προφανώς για να συγκαλύψουν το πραγματικό γεγονός που είναι θαμμένο μέσα στη ψυχή του θύματος της απαγωγής. Συχνά οι αναμνήσεις μετατρέπουν το φόβο για τα μεγάλα μάτια των Γκρίζων σε φόβο για τα μεγάλα μάτια της κουκουβάγιας, ελαφιού και άλλων ζώων.
Αν και κάποιες φορές η τροποποίηση του μυαλού των απαχθέντων μπορεί να ενισχύσει τις πνευματικές ικανότητες (πχ. μέντιουμ, διαίσθηση, μαντική ικανότητα κ.ο.κ.) ο σκοπός της απαγωγής κάθε άλλο παρά αγαθός είναι. Σκοπός είναι να σβηστούν «μη κατάλληλες» μνήμες ή να προετοιμαστούν τα θύματα για άλλους λόγους.
Οι παγκόσμιες αναφορές σχετικά με τον έλεγχο της σκέψης, ολοκληρωτική και συνεχής σωματική παύση, εμφύτευση αναμνήσεων και απώλεια μνήμης επιβεβαιώνει ότι η ύπαρξη των αρχαίων μεθόδων των SSA-TA δεν είναι φανταστική, αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι τεχνικές χρησιμοποιούνται σήμερα από τους Γκρίζους. Με τον ίδιο τρόπο οι σαύρες SHET-I δεν είναι αποκυήματα της φαντασίας του πολιτισμού εδώ και χιλιάδες χρόνια, αλλά η πραγματικότητα. Και βρίσκονται ανάμεσά μας, μας παρακολουθούν, κάνουν απαγωγές και σβήνουν τις μνήμες μας σαν μία άγραφη κασέτα…και αυτό εξυπηρετεί τους σκοπούς τους.
Τους ανήκουμε…τουλάχιστον προς το παρόν.
O ΠΟΛΕΜΟΣ
Αφού έχει διαβάσει αυτή την ιστορία ο αναγνώστης ενδέχεται να αναρωτηθεί: αν αυτά που λέει ο συγγραφέας είναι αλήθεια τότε που βρίσκονται οι Γκρίζοι;
> Πού είναι τα ερπετοειδή SSS-T;
> Πού είναι οι ASA-RRR, ο EA, ο EN-LIL ή ο AN-U;
> Έχουν ακόμα τα ερπετοειδή SSS-TA που αποστάτησαν ακόμα τον έλεγχο;
> Οι πόλεμοι στον ERIDU (Γη) τελείωσαν μία για πάντα;
Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική. ΟΧΙ. Τα τελευταία 2000 χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να υπονομευθεί η επικυριαρχία των αποστατών ερπετοειδών SSS-TA. Μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες έγινε από την Αυτοκρατορία των SSS. Διαπερνώντας την ηλεκτρονική κουρτίνα είχαν επαφή με ένα ευάλωτο ανθρώπινο ον το όνομα του οποίου ήταν Αδόλφος Χίτλερ. Εκείνος συναίνεσε ανοικτά στις επισκέψεις των «Παλαιών» και ένα παγκόσμιο κίνημα των ARYAN που διοικούνταν από τους το εξέχον σώμα των «SS» σχεδόν κατάφερε να ανατρέψει την ολότητα αυτού του «κοιμισμένου» κόσμου.
Αν, οι ARI-AN συνέχιζαν τις προσπάθειές τους για ανακατάληψη του ηλιακού συστήματος, νέα κινήματα άμεσα προερχόμενα από τους SSS θα εμφανίζονταν. Θα εμφανίζονταν σαν Ομάδες Υπεροχής με το όνομα ARYAN, όπως οι Skin-heads, οι Λευκές αδελφότητες, οι Νεο-ναζί, κτλ.
Οι ερπετοειδείς είτε σαν ηρωικά ή σαν φιλικά όντα που πολεμούν με το μέρος των ανθρώπων θα εμφανιστούν σε κάθε μέσο επικοινωνίας. Φιγούρες όπως οι παιδικές του Barny του δεινόσαυρου, τα Χελωνο-νιντζάκια ή άλλοι Υπερ-ήρωες θα γίνουν οι ήρωες των παιδιών μας και παραδείγματα προς μίμηση. Ερπετά κυρίως με τη μορφή δεινοσαύρων θα εμφανιστούν παντού στον μικρό μας κόσμο.
Αυτοί από το Σείριο (Sirians), οι πραγματικοί δημιουργοί των θρησκειών χρησιμοποίησαν τον Άνθρωπο-Θηρίο και επίσης έχουν επιχειρήσει ανακαταλήψεις. Εμφανίσεις θρησκευτικού φανατισμού κυριάρχησαν (και κυριαρχούν) πάνω στη Γη σε προηγούμενες εποχές: η Ιερά Εξέταση, οι πόλεμοι των Παπών, οι αναρίθμητοι «Μεσσίες» και η «θέαση θαυμάτων» όλα αυτά ήταν μέρος της προσπάθειας να φέρουν τον άνθρωπο πίσω στην επιρροή των ASA-RRR. Και εκείνοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να ανακτήσουν τη Γη, όπως και ένδειξη θα είναι τότε η στροφή στον φονταμενταλισμό.
Αν και η εικόνα των αγγέλων σαν προστάτες της ανθρωπότητας ξεκίνησε με τους Πρίγκιπες EN-KI, «ΕΝ-ΚΙ-ELS», «Κύριοι του ΕΝ-ΚΙ (ΕΑ)», αργότερα δυνάμεις μέσα στην Εκκλησία απομάκρυναν την αγγελική φιγούρα του Πρίγκιπα ΕΑ και την σφαίρα επιρροής του. Για να παρουσιαστούν σαν η αποκλειστική Σωτηρία για το μέλλον του Ανθρώπου η Εκκλησία (το σύστημα των ASA-RRR) κατέκλισε τα πάντα με τη μορφή και την εικόνα των αγγέλων!
Σαν σημάδια για τους πιστούς στο Σείριο ότι το Αστρό-Πλοιο AR έχει αναχωρήσει από το σύστημά μας, εικόνες τεράστιων πλανητικών Αστρο-Πλοίων και πληρωμάτων που αποτελούν τους ήρωες-σωτήρες της Ανθρωπότητας και της Γης θα υπάρχουν παντού. Υπάρχουν «αγαθά» ουράνια σώματα που έρχονται προς το μέρος μας.
Για να εξισορροπήσουν την εικόνα των «καλών» ουρανίων σωμάτων, οι ερπετοειδείς SSS-TA γεμίζουν τους ουρανούς με εικόνες «αστεροειδών που πέφτουν», κομήτες που πέφτουν και τα δύο φαινόμενα με σκοπό να ανησυχήσουν τον πληθυσμό του πλανήτη και δίνοντας το πρόσχημα κατασκευής αντιαεροπορικών πυραύλων για «αμυντικούς» λόγους.
Επειδή η ηλεκτρονική κουρτίνα που έχει τοποθετηθεί πάνω από τον Άνθρωπο και τη Γη είναι τόσο διάχυτη και ισχυρή όπου άλλα μεταδιδόμενα μηνύματα από τις δυνάμεις των ΑRI-AN και των ASA-RRR εμποδίζονται ή αλλοιώνονται. Σε μία προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους Ανθρώπους, ειδικά εκείνους που είναι ικανοί να να θυμηθούν ή να αποκρυπτογραφήσουν τα «σημάδια», στέλνονται ορατές ενδείξεις. Ονομάζονται «Crop Circles» (Αγρογλυφικά).
Τα αγρογλυφικά που απευθύνονται στις υπόγειες δυνάμεις από το Σείριο έχουν μία καταπληκτική ομοιότητα με τα αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Τα αγρογλυφικά που απευθύνονται στις δυνάμεις του Κυρίου RA έχουν συχνά σχήμα σαν το μέγεθός ενός γηπέδου ποδοσφαίρου (το «στόμα του RA») ή έναν κύκλο με μία τελεία στο κέντρο του (ο «Θεός-Ήλιος RA»). Οι κύκλοι θυμίζουν τον Κέλτικο Σταυρό και άλλες «Σταυροειδείς» μορφές που απευθύνονται στους αντάρτες από το Σείριο για να ξέρουν ότι δεν τους έχουν ξεχάσει.
Οι κύκλοι που απευθύνονται στις δυνάμεις των ARI-AN έχουν συνήθως μορφή φιδιού. Έντομα ή πλάσματα που μοιάζουν με έντομα είναι επίσης μέρος της προσπάθειας επικοινωνίας.
Οι μαθηματικοί σχηματισμοί (πχ. το Σύνολο Manderlbrot, Τρίγωνα κτλ.) είναι μηνύματα από τον Πρίγκιπα ΕΑ προς το θηρίο για να «κάνει υπομονή». Δεν ξεχνάει το «ρηξικέλευθο πείραμά του».
Μερικά αγρογλυφικά είναι «γκραφίτι» που έχουν τοποθετηθεί από «περαστικούς» θέλοντας να «παίξουν εκ του ασφαλούς». Κάποιοι έχουν εσκεμμένα αλλάξει τα αγρογλυφικά: είτε έχουν αλλοιωθεί από τις κυβερνήσεις, είτε από από κάποια άλλη υπηρεσία με σκοπό να εμποδίσουν την κυκλοφορία «περισσότερων πληροφοριών» διαθέσιμων για το κοινό.
Ο κόσμος του Ανθρώπου-Θηρίου βομβαρδίζεται από τέτοια μηνύματα αυτού του συνεχούς πολέμου. «Σοκ μνήμης» με τη μορφή ταινιών, βιβλίων, διαφημίσεων, κόμικς, και διαφημιστικών υπάρχουν καθημερινά και είναι αντιληπτά, αρκεί ο Άνθρωπος –Θηρίο να κοιτάξει… και να ακούσει. Είναι ενοχλητικό αυτό για την Ανθρωπότητα των Επικυρίαρχων; Ναι.




Η «Φάρμα» δεν πρέπει να ξυπνήσει.
Κανείς δεν θέλει τη «Φάρμα» καταστραμμένη. Και εφόσον υπάρχει ενδεχόμενο τα υπό επιτήρηση Θηρία (η Ανθρωπότητα) να βρεθεί στην μέση επικείμενων πολέμων στο ηλιακό σύστημα κάτι που ενδεχομένως θα οδηγούσε και στην καταστροφή της Φάρμας, το Θηρίο πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο.
Η εμφύτευση συσκευής για τον έλεγχο της σκέψης θα ήταν το ιδανικό, αλλά είναι δυστυχώς καθόλου πρακτικό. Αφού η εμφύτευση συσκευής ελέγχου στον εγκέφαλο δεν είναι εφικτή, τότε υπάρχει μία πραγματοποιήσιμη λύση: μπορεί να τοποθετηθεί μία εξωτερική συσκευή σε μικρή απόσταση από τον εγκέφαλο. Αλλά πώς θα προσαρμοστεί το Θηρίο και θα συμφωνήσει να την μεταφέρει μαζί του τη συσκευή … με τη θέλησή του; Το Θηρίο πρέπει να εξαπατηθεί.
Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί βάσει ηλεκτρονικών συχνοτήτων οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές που εκπέμπει μία και μοναδική συσκευή στη λιανική αγορά σήμερα, το κινητό τηλέφωνο. Κάτι που έχει γίνει ήδη!
Νέες ηλεκτρονικές συσκευές σαν μία νέα μορφή μονάδας ελέγχου θα αυξηθούν σε αριθμό και σε ποικιλία. Κασέτες, CD players με ακουστικά, εξοπλισμός για εικονική πραγματικότητα, lap-top υπολογιστές, βομβητές τσέπης και ένα σύνολο νέων συσκευών θα κρατούν τον Άνθρωπο πίσω από την «κουρτίνα» μουδιάζοντάς τον και ελέγχοντάς τον ηλεκτρονικά.
Τα ναρκωτικά με τη μορφή του φαρμάκου, ψυχοτρόπων ουσιών, μανιταριών, χαπιών διαίτης και διατήρησης βάρους, αναλγητικών, βοηθημάτων για τον ύπνο ή αντίστοιχα για την αποτροπή του ύπνου όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του Θηρίου. Ναρκωτικά ψυχαγωγίας όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ και οι ναρκωτικές ουσίες είναι ένα άλλο κομμάτι των προγραμμάτων ελέγχουν που δημιουργήθηκαν για να κρατούν το Θηρίο πειθήνιο.
Για να μην έχει το Θηρίο κανένα κίνητρο να πάρει θέση εναντίον των αντιμαχομένων στρατοπέδων και να πολεμήσει για τον εαυτό του εφαρμόζεται η μεταβολή συμπεριφοράς που προϋποθέτει ότι κανένα Θηρίο δεν θα επιτραπεί να έχει τη θέση του «Ήρωα». Για αυτό το λόγο μόνο εκείνοι που είναι υποδείγματα «κατάλληλης» συμπεριφοράς θα χαίρουν αναγνώρισης και αμοιβών. Θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και όλοι οι άνθρωποι που υπηρέτησαν την πατρίδα τους …όλα παραδείγματα ανθρώπων που δεν αντέδρασαν παρά υπέφεραν μεγάλα δεινά …αυτοί θα ήταν οι νέοι «Ήρωες», τα νέα μοντέλα μίμησης. Κάθε άνθρωπος που θα πλησίαζε τη θέση του Ήρωα και θα που είχε ανεξάρτητη συμπεριφορά θα ήταν στόχος λασπολογίας ή ακόμα χειρότερα θα γινόταν στόχος για την «ανατροπή του.
Ο έλεγχος του πληθυσμού πρέπει να γίνει περισσότερο εντατικός και μέσω περισσότερων προγραμμάτων. Μόνοι οι «σωστοί» άνδρες και γυναίκες θα είχαν την άδεια να συνεχίσουν μέσα στο πρόγραμμα της «Φάρμας». Εξαφανίσεις και απαγωγές ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών μικρής ηλικίας θα αυξηθούν. Η τάση της μείωσης του ανεπιθύμητου πληθυσμού θα αυξηθεί. Νέες αινιγματικές ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα θα αναπτυχθούν. Οι σύγχρονες ιατρικές θεραπείες θα ανήκουν στο παρελθόν και θα έχουν ελάχιστα αποτελέσματα.
Η παχυσαρκία θα αυξηθεί και η παθητικότητα θα γίνει επιθυμητή καθώς και οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα είναι εντονότερες στους άνδρες. Αύξηση των ηλεκτρονικών μεταδόσεων θα μικρύνει σε διάρκεια τον έμμηνο κύκλο των γυναικών από 28 μέρες σε περίπου 25 μέρες. (κι αυτό έχει ήδη γίνει)
Για να διατηρηθεί ο έλεγχος της Ανθρωπότητας η NASA θα πρέπει να πάψει να υφίσταται ή τουλάχιστον να μειωθεί ιδιαίτερα η δράση της. Το Θηρίο πρέπει να μείνει δεμένο στον Πλανήτη Γη. Η αναζήτηση για νοήμονα ζωή δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και πρέπει να εγκαταλειφτεί. Ένας ισχυρισμός για μία ψευδή ανακάλυψη μπορεί να γίνει, αλλά τα τελικά αποτελέσματα πρέπει να επιβεβαιώνουν τη ματαιότητα μιας τέτοιας αναζήτησης. Το σκηνικό έχει στηθεί. Ο Πόλεμος είναι σε εξέλιξη.
Το βραβείο είναι ο ERIDU και ο Άνθρωπος ο υπηρέτης. Όσο ο Άνθρωπος ψάχνει για τους σωτήρες τους «εκεί έξω», ταυτόχρονα προετοιμάζει και τον δρόμο για αυτά τα Όντα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να γίνουν οι Επικυρίαρχοί του.




































Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ -ΘΗΡΙΟ
Τα UFO….είτε υπάρχουν είτε όχι. Αν δεν υπάρχουν, τότε η ιστορία που μόλις τώρα διαβάσατε, η ιστορία των Θεών και των Κόσμων, η ιστορία των επαναστάσεων και των «καταλήψεων» δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα γεμάτα στόμφο και εξωφρενικά λόγια ενός παράφρονα παραμυθά. Αν όμως υπάρχουν, τότε γιατί η κυβέρνησή μας έχει μία τόσο παθιασμένη άρνηση ότι υπάρχουν;
Υπάρχουν περισσότερες φωτογραφίες και φιλμ που απεικονίζουν UFO από τα φυσικά φαινόμενα που οι επιστήμονες ονομάζουν σφαίρες φωτός (ball lightning). Ωστόσο το αίνιγμα «ball lightning»αναφέρεται από τις εγκυκλοπαίδειες και από έργα που είναι αποδεκτά στα μαθήματα των επιστημών που γίνονται στα δημόσια σχολεία μας.
Υπάρχουν πολύ περισσότεροι αυτόπτες μάρτυρες UFO, όλοι αξιόπιστοι και σοβαροί από τους αντίστοιχους μάρτυρες του φαινομένου «ball lightning». Κυβερνητικά αρχεία αποδεικνύουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί πολλές έρευνες για UFO από πολλές υπηρεσίες ακόμα και αν δημόσια υπάρχει άρνηση ότι έχουν γίνει ποτέ.
(Εξήγηση σχετικά με τις πρόσφατες θεάσεις περίεργων σκαφών και Suncruiser ΑΤ-ΕΝ, το «Μάτι του Θεού» όπως επίσης Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα στις αρχαίες Ελληνικές και Ρωμαϊκές Πηγές και Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό… )
Αν υπάρχουν τότε γιατί δεν έχουν ανταποκριθεί στα μηνύματά μας για επαφή; Γιατί δεν έχουμε «ακούσει» κάτι από αυτούς; Γιατί δεν λαμβάνουμε μηνύματα με τη μορφή ραδιο-κυμάτων; Μήπως, μία ηλεκτρονική κουρτίνα εμποδίζει τα σήματα να φθάσουν σε εμάς; Ή απλά μας αποφεύγουν;
Μήπως μας κρατάνε στο σκοτάδι για να αποφύγουν έναν ευρύ παγκόσμιο πανικό; Αν έχουν αγαθές προθέσεις δεν θα υπάρξει πανικός. Αντίθετα θα υπάρχει αγαλλίαση στους δρόμους και ενθουσιασμός σε κάθε πλευρά της ζωής. Ο Άνθρωπος και ένα Εξωγήινο Ον να δουλεύουν μαζί. Τι πιο σημαντικό γεγονός από αυτό θα μπορούσε να υπάρξει;
Και αν έχουν αγαθές προθέσεις γιατί να έχουν σχέσεις μόνο με τις παγκόσμιες κυβερνήσεις; Δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να αποκάλυπταν τις προθέσεις τους για την παρουσία τους σε κάθε άτομο πάνω σε αυτή τη Γη;
Ή μήπως εμποδίζονται από κάποιου είδους διαγαλαξιακό νόμο που απαγορεύει την εμπλοκή τους στην δική μας εξέλιξη; Αν υπάρχει κάποιος τέτοιος νόμος, τι είναι τότε αυτές οι οντότητες που επικοινωνούν έχοντας πλημμυρίσει τον κόσμο. Αν πραγματικά στέλνουν μηνύματα και αν πραγματικά έχουν αγαθές προθέσεις τότε ο διαγαλαξιακός νόμος έχει καταπατηθεί και είμαστε ελεύθεροι για να επικοινωνήσουν ευρέως στη θέα όλων των ανθρώπων του πλανήτη μας.
Βάζοντας στην άκρη την επικοινωνία για λίγο, αν όντως υπάρχει νόμος για την αποτροπή παρέμβασης, οι απαγωγές δεν είναι καταστρατήγηση του ίδιου του νόμου; Αν οι απαγωγές έχουν καλές προθέσεις γιατί οι κάτοικοι του κόσμου δεν ενημερώνονται για τα θαυμαστά τους πλεονεκτήματα; Δεν θα τρέχαμε για να «μας περιποιηθούν» όπως γίνεται και με τα απαχθέντα θύματα;
Βάζοντας στην άκρη τις απαγωγές, αν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την αγαθή Εξω-γήινη επαφή, οι προσευχές των εκατομμυρίων ανθρώπων που ζητούν τη «θεία επέμβαση» δεν θα ήταν αρκετές για να τους πείσουν να έρθουν σε επαφή; Ή μήπως είναι απρόθυμοι επειδή δεν έχουμε τα «κατάλληλα» συστήματα ή δεν έχουμε ακολουθήσεις τα σωστά κανάλια επικοινωνίας;
Αν πράγματι έχουν καλές προθέσεις και ενδιαφέρονται για την ευημερία της Ανθρωπότητας τότε η πρότασή μου για αποχή από κάθε εμπλοκή δεν είναι αρκετή για να εξηγήσει γιατί δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας. Στη βάση κανένα «λογικό» επιχείρημα σχετικά με την έλλειψη επικοινωνίας δεν ευσταθεί.
Μήπως τα UFO και οι Εξωγήινοι είναι κακόβουλα; Όχι.
Εξυπηρετούν τους δικούς τους σκοπούς. Η καλοσύνη ή η κακοβουλία μεταφράζεται μέσα από το μάτια, από εκείνον που τη βλέπει. Αν ο Άνθρωπος τους υπηρετεί ικανοποιητικά, τότε θα αμειφθεί. Αυτό είναι καλοσύνη. Αν ο Άνθρωπος αποφασίσει να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του τότε θα είναι αναλώσιμος. Είναι αυτό κακοβουλία; Ή μήπως είναι ουδέτερο;
Μήπως ο κλήρος που έλαχε στον Άνθρωπο να υπηρετεί το Θεό και την πατρίδα αφορά και να υπηρετεί τους Εξω-γήινους; Θα τελειώσουμε την ιστορία μας με το τελευταίο και το πλέον σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του Bek’Ti.
“O Άνθρωπος έχει μία επιλογή. Έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει για τον εαυτό του τον κόσμο του, τον κόσμο του ERIDU. Αν και γεννήθηκε σαν ένα από τα Θηρία και ανατράφηκε ώστε να υπηρετεί, ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα ΕΑ, έναν Γενετιστή επιστήμονα, ένα Δημιουργό της Ζωής που ήταν εξοργισμένος τόσο με την Αυτοκρατορία των ASA-RRR όσο και με αυτή των ARI-AN.
Η εκδίκηση του ΕΑ ήταν απλή: αντί να χρησιμοποιήσει γενετικό υλικό από έναν εργάτη ANNUNAKI που είχε επιλέξει ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ χρησιμοποίησε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ. Με άλλα λόγια, ο Άνθρωπος, το θηρίο-πίθηκος δημιουργήθηκε με το αίμα του Βασιλικού Οίκου του AN-U να ρέει στις φλέβες του. Ο Άνθρωπος είναι ο γιος του (G-D) ΕΑ….και για αυτό το λόγο έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το Θρόνο του ERIDU”
Αυτό είναι το νόημα της ιστορίας. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να παραμείνει κρυφή, προς όφελος των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να ζητήσει το Θρόνο, αν δεν ξέρει πού αυτός υπάρχει. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να παλέψει για να ανακτήσει τον Θρόνο από τους Εξωγήινους, αν ο Άνθρωπος αρνείται (λόγω του μαζικού νοητικού προγραμματισμού) ότι υπάρχουν καν!
Για όσο διάστημα ο Άνθρωπος δέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς αποδέχεται ( και συμφωνεί αν αποδέχεται) μία κατάσταση υποδούλωσης, νοητικής και σωματικής. Όταν τελικά ο Άνθρωπος θυμηθεί ότι το Βασίλειό του είναι στα χέρια κάποιου άλλου, τότε ο Άνθρωπος και τότε μόνο θα είναι ελεύθερος και από τους εξωγήινους και τους Θεούς.
Σου ζητώ αναγνώστη να προβληματιστείς σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρθηκαν εδώ στο κείμενο των Terra Papers. Απόρριψε το όλο και αμφισβήτησε το περιεχόμενό του. Αλλά ψάξε, ερεύνησε, μελέτησε, όχι το προφανές, αλλά αυτό που σου κρύβουν ενώ είναι ολοφάνερα μπροστά στα μάτια σου.
Αποφάσισε για τον εαυτό σου αν τα λόγια του Bek’Ti είναι αλήθεια. Εσύ είσαι ο θεός του εαυτού σου και είσαι ο Δημιουργός του Μέλλοντός σου… αν μπορέσεις να ΞΆΝΑ-θυμηθείς την Αλήθεια. (Άλλωστε Α-λήθη = Αλήθεια σημαίνει Ξανά-Θυμήσου)
Αναζήτησε το Πάθος σου … είναι το Κλειδί της Ελευθερίας σου, το Δώρο του Φτερού.
© αποσπάσματα από το υπό έκδοση βιβλίο του Ιωνα Μάγγου
“TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη”
Μετάφραση – Επιμέλεια και Διασκευή των αγγλικών κειμένων Ion Maggos και Stavroula Xoxlidaki
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters