Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙ;

Για ρε "δικαστές" (τρόπος του λέγειν το δικαστές) η απόφαση "Στο όνομα του Ελληνικού Λαού"; Ποιος λαός σας εξουσιοδότησε να μιλάτε και να δικάζεται στο ονομά του;Όταν γυρίσω θα τους γαμήσω!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΡΑ), Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ!!!!
kerberos-hellas
http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2015/03/blog-post_26.html

Μια γυναίκα έσωσε την Ρωσική οικονομίαΗ κεντρική τραπεζίτης που έσωσε την ρωσική οικονομία από το χάος
Ήταν 16 Δεκέμβρη, όταν το ρούβλι βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση. 
Ονομάστηκε «Μαύρη Τρίτη» εκείνη η ημέρα για την Ρωσία. Τότε ήταν που ακούστηκε «Επεμβείτε! Επεμβείτε!» από έναν υπάλληλο της κεντρικής τράπεζας.

Η διοικήτρια σήμερα της κεντρικής τράπεζας της Ρωσίας, Elvira Nabiullina παρακολούθησε το νόμισμα στην οθόνη του tablet της να αντιδρά στην αύξηση των επιτοκίων. 
Τότε είπε: «Όχι αυτή τη φορά. Η Ρωσία δεν θα πολεμήσει άλλο την αγορά. Οι κερδοσκόποι χρειάζονται ένα κρύο ντους», είπε. Αυτή η τολμηρή απόφαση της 51χρμονης Nabiullina, ήταν σωτήρια για την ρωσική οικονομία. 
Παρά τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία με σκοπό να την τιμωρήσουν για την εισβολή της στην Ουκρανία πριν από ένα χρόνο, το ρούβλι έχει σταθεροποιηθεί. 
Από εκείνη την «Μαύρη Τρίτη», όταν το ρούβλι κατέγραψε ρεκόρ πτώσης, έχει ανακάμψει 19% έναντι του δολαρίου. 
Το βασικό γεγονός στην υπόθεση ήταν ότι η Nabiullina δεν δίστασε να μιλήσει την στιγμή που έπρεπε. Όταν ορισμένοι προέτρεψαν τον Πούτιν να επιβάλει ελέγχους στην κίνηση κεφαλαίων πέρυσι, εκείνη πάλεψε ενάντια στην κίνηση αυτή και τον πίεσε για ένα ελεύθερα κυμαινόμενο ρούβλι. 
Ευτυχώς ο Τσάρος της Ρωσίας εισάκουσε τις συμβουλές της - και στη συνέχεια την άφησε να υλοποιήσει τις ιδέες της. 
«Ήταν μια ιστορική στιγμή, διότι έπεισε τον Πούτιν να δεχτεί μια λύση για την αγορά για ένα πρόβλημα που απειλούσε το σύνολο του τραπεζικού συστήματος», δήλωσε ο πρόεδρος της UBS AG Ρωσία, Rair Simonyan. 
Η Ρωσία θα μπορούσε κάλλιστα να είχε απομονωθεί οικονομικά. Ο Πούτιν μιλά τακτικά πλέον μαζί της στο τηλέφωνο προκειμένου να συζητήσουν την στρατηγική που θα ακολουθήσουν και τότε όλοι φεύγουν από το γραφείο. 
Η Ρωσία εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οδυνηρή ύφεση που προήλθε από την κατάρρευση του πετρελαίου, με αποτέλεσμα πολλές τράπεζες να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Αλλά προς το παρόν η «πληγωμένη» οικονομία της φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί.
 
 
http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_142.html

ΤΟ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ

 
http://neoellhn.blogspot.com/2015/03/21_26.html
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters