Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ARD - Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ε.Φ.Ε.

Artemis Sorras
ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ARD ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. Η ΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΜΕΡΑ, ΕΙΔΟΜΕΝ . ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ''Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ARD ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ....

ΜΟΝΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΜΟΝΟ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ: ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Λευτέρης Βασίλης Στακιάς
ΠΑΡΑΥΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ πάνω από 120 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ μετά από μια υπόθεση του ΟΠΑΠ ήρθε η σειρά της δικής μας υπόθεσης.

ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ""ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ"" ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΙΠΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...
.
ολόκληρη η διαδικασία είχε διάρκεια 7 λεπτά.... ναι καλά ακούσατε.
ΑΡΑ.....ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ όπως λένε τα ΤΣΟΝΤΟΑΡΘΡΑ και ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ...

ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;;; ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ αυτοί τα έβαλαν όχι εμείς...¨

Βασιλική Αρβανίτη ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. , ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΜΕΝΗ.

Βασιλική Αρβανίτη
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΜΕΝΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

Λόρδος JACOB R o t h s c h i l d : "Η Οικογένεια μου ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ το Ι Σ Ρ Α Η Λ !!! " [Δείτε τον ίδιο τον ΛΟΡΔΟ να τα λέει!]

ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΛΟΡΔΕ "ΜΑΣ"! Ο Λ Α !...

Ο Λόρδος Jacob Rothschild είχε παραδεχτεί ότι η οικογένειά του ήταν ...«ζωτικής σημασίας» για την δημιουργία του Ισραήλ, σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα 'Times' του Ισραήλ.

Η 80χρονος Rothschild, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι οι πρόγονοί του “βοήθησαν να ανοίξουν το δρόμο για την δημιουργία του Ισραήλ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ (!) την βρετανική κυβέρνηση να υπογράψει την 'Διακήρυξη Μπάλφουρ' το 1917...

1/2 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά την ημέρα, ΒΟΜΒΑ υγείας για τον οργανισμό!

Είμαστε πολύ τυχεροί που υπάρχει ο κουρκουμάς. Είναι μια βόμβα υγείας, ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες που αντικαθιστά την κορτιζόνη!

Γι` αυτό από πολλούς βοτανολόγους συστήνεται στα άτομα που πάσχουν απο ρευματοειδή αρθρίτιδα πριν καταφύγουν στην κορτιζόνη, να αποφύγουν τους πόνους με κουρκουμά! Μπορεί να μην χρειαστούν ποτέ ξανά κορτιζόνη!!

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters