Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Βασιλική Αρβανίτη ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. , ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΜΕΝΗ.

Βασιλική Αρβανίτη
ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ.Α. ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΕΡΜΕΝΗ.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΑΣ ΡΟΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ "ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"-(ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΣ); ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΠΛΑ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΝΟΩ ΣΥΣΣΩΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΨΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΠΩΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ, ΤΗΝ ΑΑΔΕ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ... ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ!!!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ -ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ- ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ!!!! 
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: "ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ"!!!

ΤΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ. ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ!!!!

ΥΓ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ: ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ (ΕΑΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ -ΟΠΛΙΤΩΝ- "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ", ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ...)

Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters