Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018

Η Αφροδίτη του Brassempouy. Παραδέχονται ότι είναι 25.000 χρονών ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν το «άλλο»


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Αφροδίτη του Brassempouy. Παραδέχονται ότι είναι 25.000 χρονών
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν το «άλλο»
Αυτό το μυστηριώδες ειδώλιο φιλοτεχνημένο σε ελεφαντόδοντο, από την Άνω Παλαιολιθική Εποχή, βρέθηκε σε μια σπηλιά στο Brassempouy της Γαλλίας το 1892. Το περίτεχνα σκαλιστό αλλά σπασμένο αγαλματάκι έχει επαληθευτεί επιτυχώς ότι χρονολογείται γύρω στα 25.000 χρόνια πριν.

“Ποιος μπήκε που στον Έβρο”; Θα το ξέραμε αν το ρωσικό σύστημα που έχουμε δεν σάπιζε σε αποθήκες!Ποιος μπήκε που ; Οι «δικοί» μας μπήκαν στο δικό τους έδαφος ή εκείνοι μπήκαν στο δικό μας ; Το καίριο αυτό ερώτημα δεν θα ετίθετο κατά το τελευταίο συμβάν στο Έβρο με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από τις Τουρκικές Αρχές εάν είχε ενεργοποιηθεί το «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά τη Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών», που το 2009 είχε προμηθευτεί η ΕΥΠ επί Διοικήσεων Κοραντή & Παπαγγελόπουλου.

1.000.000 πλειστηριασμοί και εθνική τραγωδία, σύντομα κοντά σας. Η Εξοδος στις αγορές, το σανό, οι συριζαίοι ολιγάρχες και ο λαικισμός. Γράφει ο Λουκάς Αθ. Γεωργιάδης

Είναι χαρακτηριστικό του αμοραλισμού των κυβερνώντων και της δίψας τους για εξουσία. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ταίζουν το πόπολο με το σανό της εξόδου στις αγορές όταν για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια μνημονίων βρέθηκε λύση ώστε οι τράπεζες να ξεκινήσουν τους πλειστηριασμούς ακινήτων και επιχειρήσεων για έναν όγκο κόκκινων δανείων...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σείεται η γη στον Έβρο – Εισβολές τουρκικών μαχητικών F-16 και F-4 – Ελληνικά F-16 περιπολούν στα σύνορα

Πολύ σοβαρή εξέλιξη είχαμε πριν λίγο καθώς τουρκικά μαχητικά F-16 και F-4 παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο από την πλευρά του Έβρου, εισέβαλαν και κατέγραψαν κινήσεις και θέσεις των ελληνικών δυνάμεων.
Αμέσως απογειώθηκαν ελληνικά μαχητικά τα οποία περιπολούν σε απόσταση αναπνοής από την Τουρκία κάνοντας βαθιές διεισδύσεις στα Μαράσια και στις Καστανιές του Έβρου.

Δεν θα γίνω «δωρητής» οργάνων χωρίς να το θέλω! Υποβάλω δήλωση άρνησης.

Kαταθέτουμε την αρνητική δήλωση μας προς τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ). Ο νόμος αφήνει πολλά σημαντικά κενά και αποτελεί πρωτοφανή καί βίαιη κατάργηση της αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος.

 Αν δέν δηλώσουμε την άρνησή μας, θεωρούμαστε παρά τη θέλησή μας, εμείς και τα τυχόν ανήλικα τέκνα μας, δωρητές οργάνων!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. Οι δωρητές οργάνων είναι ζωντανοί όταν συλλέγονται τα όργανα τους.

Πριν από το1968 ένας άνθρωπος μπορούσε να κηρυχθεί νεκρός μόνο εφόσον η αναπνοή και η καρδιά του είχαν σταματήσει για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η τρέχουσα ορολογία "Θάνατος του Εγκεφάλου" ήταν ανήκουστη.

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters