Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΗ

Ποιος Χίτλερ και ποιος Στάλιν. Αυτά είναι παιδιά του κατηχητικού, όπως θαρρούμε στη σκέψη ότι είναι αυτό το εκκλησιαστικό σχολείο, αν συγκρίνουμε τον Γερμανό και τον Γεωργιανό με τον Ισπανό Θωμά Τορκεμάδα, τον μέγα αρχιεροεξεταστή. Μιλάει η Ιστορία. Προσκοπάκια μοιάζουν μπροστά στον Τορκεμάδα άπαντες οι βασανιστές, επώνυμοι κι άγνωστοι κάθε χούντας.

Η ατζέντα του Tavistock αποκάλυψε την Αμερική και τον παγκόσμιο έλεγχο.

Το Ινστιτούτο Tavistock  για τις Ανθρώπινες Σχέσεις
ΠΗΓΗ: http://tavistockagenda.iwarp.com/whats_new_24.html 

 "Το 1941 μια ομάδα ψυχιάτρων στην Κλινική Tavistock είδε πως τέθηκαν τα σωστά ερωτήματα στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα μέσα για να δοκιμαστούν τα νέα μέτρα. Ως αποτέλεσμα, μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη Διεύθυνση Ψυχιατρικής του Στρατού και το πράξαμε ως ομάδα». - ΙνστιτούτοTavistock
 

Μπορούν να σας τυλίξουν γιατί ξέρουν τι σε κάνει να αντιδράς. Η Κλινική του Tavistock μελέτησε το “Shellshock” (μετα-τραυματικό στρες) στον Α΄ Παγκοσμιο Πόλεμο για να αλλάξει την εξέλιξη του ψυχολογικού πολέμου το 1922.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κλείνουν την πρεσβεία τους στην Κούβα οι ΗΠΑ λόγω του ηχητικού ρωσικού υπερόπλου- Δηλώσεις Ρεξ ΤίλερσονΠρος άτακτη οπισθοχώρηση οι ΗΠΑ με τον Υπουργό Εξωτερικών Ρέξ Τίλερσον να παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σκοπεύει να βάλει λουκέτο στην πρεσβεία στη Κούβα.
Αιτία; Το μυστικό ηχητικό υπερόπλο, το οποίο οι ΗΠΑ φαίνεται να αποδίδουν, χωρίς βέβαια να κατονομάζουν, στη Ρωσία, φαίνεται να προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές παθήσεις και άλλου είδους βιολογικά προβλήματα στους Αμερικανούς διπλωμάτες.

Σβάστικα: Πως από σύμβολο αγάπης μετατράπηκε σε σύμβολο του απόλυτου κακού


Παρά το γεγονός ότι στον δυτικό κόσμο η σβάστικα είναι συνώνυμη με τον φασισμό, η ιστορία της πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω ως σύμβολο καλής τύχης για σχεδόν κάθε πολιτισμό παγκοσμίως. Καθώς όλο και περισσότερα τεκμήρια αναδύονται αναφορικά με την μακραίωνη ιστορία του συμβόλου στην προ-ναζιστική Ευρώπη, μπορεί αυτό το αρχαίο σύμβολο να αποτινάξει την τάυτισή του με το κακό;
Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

50000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΥΡΗ ΓΝΩΣΗ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ!!!
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!
https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters