Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗ ΓΗ

Ποιος Χίτλερ και ποιος Στάλιν. Αυτά είναι παιδιά του κατηχητικού, όπως θαρρούμε στη σκέψη ότι είναι αυτό το εκκλησιαστικό σχολείο, αν συγκρίνουμε τον Γερμανό και τον Γεωργιανό με τον Ισπανό Θωμά Τορκεμάδα, τον μέγα αρχιεροεξεταστή. Μιλάει η Ιστορία. Προσκοπάκια μοιάζουν μπροστά στον Τορκεμάδα άπαντες οι βασανιστές, επώνυμοι κι άγνωστοι κάθε χούντας.

Η ατζέντα του Tavistock αποκάλυψε την Αμερική και τον παγκόσμιο έλεγχο.

Το Ινστιτούτο Tavistock  για τις Ανθρώπινες Σχέσεις
ΠΗΓΗ: http://tavistockagenda.iwarp.com/whats_new_24.html 

 "Το 1941 μια ομάδα ψυχιάτρων στην Κλινική Tavistock είδε πως τέθηκαν τα σωστά ερωτήματα στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα μέσα για να δοκιμαστούν τα νέα μέτρα. Ως αποτέλεσμα, μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη Διεύθυνση Ψυχιατρικής του Στρατού και το πράξαμε ως ομάδα». - ΙνστιτούτοTavistock
 

Μπορούν να σας τυλίξουν γιατί ξέρουν τι σε κάνει να αντιδράς. Η Κλινική του Tavistock μελέτησε το “Shellshock” (μετα-τραυματικό στρες) στον Α΄ Παγκοσμιο Πόλεμο για να αλλάξει την εξέλιξη του ψυχολογικού πολέμου το 1922.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Κλείνουν την πρεσβεία τους στην Κούβα οι ΗΠΑ λόγω του ηχητικού ρωσικού υπερόπλου- Δηλώσεις Ρεξ Τίλερσον



Προς άτακτη οπισθοχώρηση οι ΗΠΑ με τον Υπουργό Εξωτερικών Ρέξ Τίλερσον να παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σκοπεύει να βάλει λουκέτο στην πρεσβεία στη Κούβα.
Αιτία; Το μυστικό ηχητικό υπερόπλο, το οποίο οι ΗΠΑ φαίνεται να αποδίδουν, χωρίς βέβαια να κατονομάζουν, στη Ρωσία, φαίνεται να προκάλεσε κρανιοεγκεφαλικές παθήσεις και άλλου είδους βιολογικά προβλήματα στους Αμερικανούς διπλωμάτες.

Σβάστικα: Πως από σύμβολο αγάπης μετατράπηκε σε σύμβολο του απόλυτου κακού


Παρά το γεγονός ότι στον δυτικό κόσμο η σβάστικα είναι συνώνυμη με τον φασισμό, η ιστορία της πηγαίνει χιλιάδες χρόνια πίσω ως σύμβολο καλής τύχης για σχεδόν κάθε πολιτισμό παγκοσμίως. Καθώς όλο και περισσότερα τεκμήρια αναδύονται αναφορικά με την μακραίωνη ιστορία του συμβόλου στην προ-ναζιστική Ευρώπη, μπορεί αυτό το αρχαίο σύμβολο να αποτινάξει την τάυτισή του με το κακό;
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters