Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Η ατζέντα του Tavistock αποκάλυψε την Αμερική και τον παγκόσμιο έλεγχο.

Το Ινστιτούτο Tavistock  για τις Ανθρώπινες Σχέσεις
ΠΗΓΗ: http://tavistockagenda.iwarp.com/whats_new_24.html 

 "Το 1941 μια ομάδα ψυχιάτρων στην Κλινική Tavistock είδε πως τέθηκαν τα σωστά ερωτήματα στο Κοινοβούλιο, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα μέσα για να δοκιμαστούν τα νέα μέτρα. Ως αποτέλεσμα, μας ζητήθηκε να συμμετάσχουμε στη Διεύθυνση Ψυχιατρικής του Στρατού και το πράξαμε ως ομάδα». - ΙνστιτούτοTavistock
 

Μπορούν να σας τυλίξουν γιατί ξέρουν τι σε κάνει να αντιδράς. Η Κλινική του Tavistock μελέτησε το “Shellshock” (μετα-τραυματικό στρες) στον Α΄ Παγκοσμιο Πόλεμο για να αλλάξει την εξέλιξη του ψυχολογικού πολέμου το 1922.
Αντί να βοηθήσουν τους τραυματισμένους στρατιώτες, υπολόγισαν τα σημεία θραύσης τους. Το δόγμα του σοκ του Tavistock διαπερνά πλέον την παγκόσμια ζωή. Κοινωνικοί μηχανικοί τους είναι οι:  Freud, Jung, Adler, η Melanie Klein, ο Wilfred Bion, ο Edward Bernays, ο Eric Trist, A. K. Rice, ο Eric Miller,   Aldous Huxley, R.D. Laing, και άλλοι.
Το Tavistock έστειλε το 1945 τον γεννηθέντα στην Γερμανία  ψυχολόγο,  Kurt Lewin, στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης για τη δημιουργία του Κέντρου Ερευνών για τη “δυναμική της ομάδας” στις ΗΠΑ. Ο Lewin είναι ο ιδρυτής της «κοινωνικής ψυχολογίας.» Το Κέντρο μετακόμισε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν το 1948, όπου έγινε το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών (Institute for Social Research) και συνέχισε να δημιουργεί νόμιμες ψυχοκοινωνικές έρευνες για  την αξιοποίηση της μαζικής ψυχολογίας. Από τότε, η αρχική κλινική έγινε μέρος της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας της Βρετανίας.


Το 1946, το Ινστιτούτο Tavistock  για τις Ανθρώπινες Σχέσεις χωρίζεται σε μία “χάραξης πολιτικής”  «μητέρα όλων των δεξαμενών σκέψης (thinktanks)," δημοσίως υποστηρίζοντας την έρευνα και την κατεύθυνση σε άμεσες ομάδες και οργανώσεις, ενώ συνέχισε τις μαζικές μυστικές επιχειρήσεις στην κοινωνική μηχανική. Η δεξαμενή αυτή σκέψης έχει καταχωρηθεί ως φιλανθρωπική οργάνωση, τον Σεπτέμβριο του 1947, στο Λονδίνο, στην Αγγλία. Επινόησε  και  εξάπλωσε διεπιστημονικά μοντέλα σχέσεων και την κατάρτιση  όσον αφορά τη διαχείριση, την διοίκηση και την κοινωνικοπολιτική. Για την προώθηση της δημιουργικότητας και της οργανωτικής πολιτικής, παραμένει μία ισχυρή οργάνωση πληροφοριών και συνδέεται με την MI6, την CIA, το Project Paperclip των Γερμανών επιστημόνων, του Ιδρύματος Rockefeller, και της κρυπτοκρατίας.
 Ο ιδρυτής του, Τζον Rawlings Rees, υποστήριξε: «Η δημόσια ζωή, η πολιτική και η βιομηχανία πρέπει όλοι ... να είναι εντός της σφαίρας επιρροής μας ... Αν θέλουμε να διεισδύσουμε στις επαγγελματικές και κοινωνικές δραστηριότητες των άλλων ανθρώπων νομίζω ότι πρέπει να μιμηθούμε τους οπαδούς του ολοκληρωτισμού και να οργανώσουμε κάποιο είδος πέμπτης φάλαγγας δραστηριότητα! Στόχος μας είναι να διεισδύσουμε σε κάθε εκπαιδευτική δραστηριότητα στην εθνική μας ζωή ... Έχουμε κάνει μια χρήσιμη επίθεση σε μια σειρά από επαγγέλματα. Τα δύο πιο εύκολα από αυτά φυσικά είναι το επάγγελμα του εκπαιδευτικού και η Εκκλησία: τα δύο πιο δύσκολα είναι τα νομικά και η ιατρική ».

Ο πρώην αξιωματικός της MI6 Intelligence, John Coleman εκθέτει τις μυστικές δραστηριότητες τους με τη γνώση των εμπιστευτικών πληροφοριών του στο Ινστιτούτο Tavistock  για τις Ανθρώπινες Σχέσεις : Διαμορφώνοντας την ηθική, πνευματική, πολιτιστική, πολιτική και οικονομική παρακμή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής: "Ο εχθρός είναι σαφώς αναγνωρίσιμος ως η Επιτροπή των 300, η Λέσχη της Ρώμης, το ΝΑΤΟ, τη Μαύροι Ευγενείς, το CFR και όλες οι θυγατρικές τους οργανώσεις , οι δεξαμενές σκέψης και τα ερευνητικά ιδρύματα που ελέγχονται από το Στάνφορντ και ... τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι το λιγότερο σημαντικό, το στρατιωτικό κατεστημένο. "

Ο Coleman συμπεριλαμβάνει την «αριστοκρατία» του Ανατολικού Φιλελεύθερου κατεστημένου, τις τράπεζές  του, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις μεγάλες εταιρείες, τα καρτέλ του πετρελαίου, τα ιδρύματα, τα δίκτυα επικοινωνιών, τους εκδοτικούς οίκους, τα ραδιοφωνικά και τα τηλεοπτικά δίκτυα και την κινηματογραφική βιομηχανία. Έχουν διεισδύσει σε οργανώσεις πέρα από «την Tavi” και γράφουν τους πολέμους μας, τις ζωές μας και το μέλλον μας. Καθώς είναι  η δύναμη πίσω από τους θρόνους της δεξαμενής σκέψης, αντί να "παραποιούν την ψυχή», μας επιτίθενται συστηματικά οι οργανώσεις κλώνοι τους. Οι συναινετικοί στόχοι της πνευματικής υγείας και των σχέσεων των ομάδων χώρισαν τις εταιρείες. Η υπόσχεση έγινε κατάρα.



  Οι με μεγαλύτερη επιρροή δεξαμενές σκέψης στον κόσμο.

"Με ονόματα και εικόνες οι εξουσίες ξυπνούν και ξαναξυπνούν." ~ Golden Dawn

Τι θα συνέβαινε αν όλα με όσα μας είχαν αναθρέψει για την κοινωνία, όλα τα θέματα πολιτιστικής σημασίας, για τη θεραπεία και την ελευθερία είναι λάθος; Τι θα συνέβαινε αν κάποιος ανατρέποντας τις πεποιθήσεις, τις ιδέες και τις αξίες μας με κόλπα συμπεριφοράς  τα χρησιμοποιούσε εναντίον μας; Στο «κόσμο σύμφωνα με το Tavistock, «οι κοινωνικοί οδηγοί μεταμφιεσμένοι ως οι εκ διαμέτρου αντίθετοι δημιουργούν μια κοσμοθεωρία που είναι απατηλή  και  έτσι ανακαλύπτουμε τον κόσμο σε διαστρεβλωμένη μορφή.
 

 Το Tavistock εφηύρε αυτό που «πρέπει» να πιστέψουμε. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε γίνει θύματα του μελλοντικού σόκ στην μακρά κρίση, στη μάχη για την ψυχή μας. Το Εγώ είναι μία ψυχική δομή, δεν είναι μια ξεχωριστή οντότητα από την ψυχή. Είτε θέλετε να το δείτε ψυχολογικά είτε πνευματικά, η ψυχή είναι δομημένη μέσω της ανάπτυξης του εγώ με ψυχικές μορφές - λέξεις και εικόνες. Μπορεί επίσης να τεμαχισθεί με αυτά. Χάνουμε την ψυχή μας όταν χάνουμε τα όνειρά μας.
 Αυτό που φαίνεται προοδευτικό, η φροντίδα για το «καλό» μπορεί να έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αλλά βλέποντας τον κόσμο όπως είναι και όχι όπως μας λένε ή επιθυμούν να είναι, μας φέρνει πιο κοντά σε πραγματικές λύσεις.  Εάν στραφούμε μακριά από εάν αρνηθούμε το σκοτάδι αυτό δεν το διώχνει μακριά. Υλοποιώντας τη συλλογική μας σκιά, το Tavistock είναι μία Μυστική Υπηρεσία – Λερναία Ύδρα  που τρέχει αχαλίνωτη, επιδεινώνοντας το σύνολο των διασυνδέσεων των παγκόσμιων προβλημάτων.
Πώς το μυαλό λυγίζει και στρέφεται προς αυτούς τους στόχους; Οι μάζες κάμπτονται μέσω του ελέγχου των πόρων και του περιβάλλοντος, του ελέγχου του νου, την μαζική χειραγώγηση, την κρίση και την κοινωνική αναταραχή. Εθελοντικά ιδρύματα έχουν συνεργαστεί με την εταιρίες, τους στρατιωτικούς και κυβερνητικούς φορείς για να σχηματίσουν μια συγκεκαλυμμένη δύναμη ελέγχου. Η τέχνη του πολέμου έγινε ένα πρόβλημα διαχείρισης. Οι ακούσιες συνέπειες αποτέλεσμα. Υπό το πρόσχημα της «πρόληψης» , δημιουργούν καταπίεση.

H Πολιτιστική ψυχολογία χρησιμοποιήθηκε για να εκτιμηθεί η νοοτροπία του εχθρού. Οι γνήσιοι "Tavi-κυνηγοί» (Tavi-stalkers) δεν σταματούν με τον εχθρό και το ξαναγράψιμο της ιστορίας. Θα εξαπλώσουν τη θεωρία τους, την  « Μέθοδο Tavistock» και την πρακτική του μαζικού ελέγχου του νου σε όλα τα στρατηγικά ιδρύματα. Το “Psystrat” τους - ανατρέποντας την πραγματικότητα από μέσα προς τα έξω - είχε πολλαπλούς φορείς, ενωτικά επίπεδα στρατηγικής για την παραγωγή αποτελεσμάτων ελέγχου φράκταλ .
 

Μόλις μάθετε πώς να οργανώνετε τη συμπεριφορά - «κοινή βελτιστοποίηση" - ξέρετε πώς να τη αποδιοργανώσετε με διλήμματα σε ομάδες και διεθνή δίκτυα. Η θεωρία του Χάους περιγράφει αυξήσεις στην πολυπλοκότητα. Το σύγχρονο περιβάλλον είναι ένα «ταραγμένο πεδίο» στο οποίο το ποσό της διαταραχής αυξάνει το όριο της «στροβιλώδους» κατάστασης στην οποία η υγιής προσαρμογή είναι αδύνατη.
 Η «θεραπεία που μιλά» (talking cure) έγινε η υπογραφή της «Μεθόδου Tavistock," και μια λύση κουβέρτα (με ψυχοτρόπα φάρμακα) για την ψυχική οδύνη. Η μέθοδος “χτίσιμο του χαρακτήρα” είναι μία αυτο-αμφισβητήσιμη ψυχιατρική έρευνα. Ενώ η θεραπεία δίνει στην ενσυναίσθηση ένα κατοπτρικό πρόσωπο, αντικαθιστά επίσης έναν υποκατάστατο γονέα με υποκριτική βεβαιότητα για την αυτο-φροντίδα και την αυτορρύθμιση.
Όταν οι πρωτοπόροι του Tavistock άρχισαν να εξερευνούν, η ψυχή, ήταν terra incognita (άγνωστη γη). Τώρα που το κάποτε άγνωστο έδαφος είναι γεμάτο με τις διεστραμμένες ρίζες της ύπουλης διείσδυσης και του πειραματισμού, το Tavistock,     έχει διαποτίσει τη συλλογική ψυχή. Η αναλογική εσωτερική κατάσταση κάποιου, είναι μια ισχυρή μορφή ελέγχου, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της αφήγησης, τις εικόνες και την συχνότητα. Ο προγραματισμός αντικαθιστά την εξωτερική πίεση με εσωτερικούς καταναγκασμούς τόσο στην ουσία όσο και στην υπόσταση.
Ο στόχος του Tavistock είναι ένα λεπτό απαίσιο πρόγραμμα ελέγχου που αν κανείς δεν εμπλέκεται σε θεραπευτικές δραστηριότητες, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί, από την επιφανειακή του μορφή. "Κοιμόμαστε με τον εχθρό, άθελά μας και προκαλούμε  τραύμα ακόμη και όταν προσπαθούμε να το θεραπεύσουμε; Η θεραπεία είναι ένα δηλητήριο. Αντί το Tavistock να θεραπεύει τους αρρώστους, κάνει σκόπιμα τους υγιείς άρρωστους.



 Το "Brain Trust" που δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε.



"Αυτό που παραδοσιακά σήμαινε ανθρώπινη αντίληψη, (όραμα, διορατικότητα, ηθική κρίση, διάκριση μεταξύ πραγματικότητας και ψευδαίσθησης) έχει ουσιαστικά κλείσει και αντικατασταθεί σχεδόν χειρουργικά από το εικονικό μηχανικό όραμα της στρατιωτικοποιημένης φαντασίας. Είμαστε ξαφνικά  ευάλωτοι στους νέους εικονικούς μύθους σχετικά με τον δήθεν υγιεινό χαρακτήρα του μετα-ανθρώπινου πολέμου. "-Arthur Kroker

Τα πλοκάμια του Tavistock είναι ολογραφικοί βρόχοι ανατροφοδότησης του σωματικού, συναισθηματικού, νοητικού και πνευματικού ελέγχου. Τα ψέματα είναι διαφορετικά σε κάθε διάσταση της εμπειρίας. Οι Κερκόπορτες τους και οι σκουληκότρυπες συντομεύσεις μεταξύ των πολιτιστικών ιδρυμάτων έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό κλοιό στον παγκόσμιο πολιτισμό.
 

Η αποσυσκευασία κάθε ένωσης αποκαλύπτει εκτεταμένες διασυνδέσεις και περιλαμβάνει Νοημοσύνη, Στρατιωτικά, την κυβέρνηση, μη κυβερνητικές οργανώσεις, Οικονομικά, Infotech, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Φιλοσοφία, Αποκρυφισμό, Θρησκεία, Επιστήμη, την Ακαδημία, Ψυχολογία, Ψυχιατρική, Ιατρική και Zeitgeist (Worldview). Η συνεργασία με αρχαίες αποκρυφιστικές αρχές, το Tavistock πήρε τις θεωρίες του Φρόιντ και του Γιουνγκ και κατασκεύασαν την μαζική ψυχολογία με τρόπο που να ελέγχει τις μάζες. 
 

Τα μέσα αντικατοπτρίζουν την πρώιμη σχέση του Σίγκμουντ Φρόιντ με τον Καρλ Γιουνγκ, η οποία ολοκληρώθηκε με έναν εξαετή νευρικό κλονισμό όταν ο Freud του έκανε ουσιαστικά πλύση εγκεφάλου. Ο Φρόιντ εμφανίζει ένα πρότυπο να μετατρέπει τους «αιρετικούς» οπαδούς του σε ψυχικές περιπτώσεις, ακόμη και σε αυτοκτονίες – Ο Jung στα 1913, ο Βίκτωρ Tausk στα 1919, ο Herbert Silberer στα 1923, και ο Βίλχελμ Ράιχ στα 1927.

Ο Φρόιντ διέσπασε την προσωπικότητά τους παρέχοντας ένα μοντέλο που το «μαγικό του παιδί» το Tavistock χρησιμοποιεί ως ένα modus operandi (μέθοδι λειτουργίας) σε πολλά κοινωνικά μέτωπα.
  
Το Tavistock άρχισε με την έρευνα για τις «νευρώσεις του πολέμου" ή του μετα-τραυματικού στρες, την προπαγάνδα που εφαρμόζεται στον έλεγχο του νου. Έχουν διασπάσει ολόκληρη τη χώρα μας με τον συλλογικό θάνατο του εγώ. Έχουν χρησιμοποιήσει την μεταφυσική του Jung για να απομυθοποιήσουν και  να "πνευματοποιήσουν» την κοινωνία, χρησιμοποιώντας τα μιμίδια της «ελπίδας» και της «αλλαγής» ως ναρκωτικές ουσίες για τη Νέα Εποχή.
Οι πολιτισμοί χρειάζονται ένα μύθο για να ζήσουν. Ανεξάρτητα από την εθνική κυριαρχία, η θεμελιώδης   ιδεολογία του Tavistock ενορχηστρώνει αρχετυπικά τις μάχες του «καλού και του κακού» οδηγώντας όλους τους πολιτιστικούς τομείς προς ένα ολοκληρωτικό στόχο. Για να το κάνουν αυτό, έχουν διαστρεβλώσει τον πολιτισμό, τα ήθη, την ψυχολογία, την ιστορία και τη θρησκεία. Έχουν αποκτήσει το μονοπώλιο στην ανθρώπινη κρίση. Το αντίστοιχο ρωσικό πρόγραμμα είναι η Ψυχο-οικολογία («Psychoecology") από το Ψυχοτεχνολογικό Ινστιτούτο Ερευνών (Psychotechnology Research Institute).


Το Futuring περιλαμβάνει έξι πτυχές συνέργειας: 1) επιτάχυνση της χαρτογράφησης, 2) πρόβλεψη, 3) το χρονοδιάγραμμα , 4) εμβάθυνση στο  μέλλον, 5) τη δημιουργία εναλλακτικών λύσεων για το παρόν και 6) την μεταμόρφωση. Η φιλοδοξία του futuring και της ανάλυσης περιλαμβάνει την περιβαλλοντική σάρωση, τις προβλέψεις, τα σενάρια, τα οράματα, τους στόχους και την τόλμη στην κατανόηση της αλλαγής και τα στρατηγικά θέματα.
Οι τάσεις προσδιορίζουν τις βασικές δυνάμεις που διαμορφώνουν το μέλλον. Η περιβαλλοντική σάρωση περιλαμβάνει σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, πολιτικές, οικονομικές, τεχνολογικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικών τάσεις. Οι χάρτες πορείας μας βοηθούν να απεικονίσουμε τις στρατηγικές και την συνεργατική προνοητικότητα. Τα υποδείγματα στηρίζουν τις υποτιθέμενες αλήθειες της λογικής μας.


Όνειρα και μιμίδια



"Χωρίς το Tavistock, δεν θα υπήρχε ούτε Πρώτος ούτε και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, καμία επανάσταση των Μπολσεβίκων, η Κορέα, το Βιετνάμ,  η Σερβία και οι πόλεμοι στο Ιράκ. Αλλά χωρίς το Tavistock, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα κατέβαιναν το δρόμο προς τη διάλυση και την κατάρρευση. "
-John Coleman
 

Το γεωπολιτικό και ψυχοκοινωνικό παιχνίδι της ζωής είναι στημένο. Για να κατανοήσουμε την ψυχολογία της μάζας, θα πρέπει να γνωρίζουμε πραγματικά τους κανόνες εμπλοκής. Ο κόσμος τους διέπεται από την εικόνα και όχι από την πραγματικότητα. Υπάρχουν τόσες πολλές παγκόσμιες ιστορίες εξαφάνισης στην τηλεόραση τώρα, γιατί η ζωή όπως την έχουμε γνωρίσει, για την ανθρωπότητα βρίσκεται υπό σοβαρή απειλή εξαφάνισης.
Η έλλειψη ενέργειας, η αύξηση των τιμών των τροφίμων, τα σκάνδαλα στην κυβέρνηση, και οι πόλεμοι που δεν μπορούν να κερδηθούν ενάντια στις ιδέες όπως οι ιδεολογίες και η «τρομοκρατία» είναι οι πρώτοι προάγγελοι της επικείμενης μέγα-κρίσης. Υπάρχουν δύο δρόμοι από εδώ: εκείνου της στασιμότητας και της τελικής ολοκληρωτικής κατάρρευσης, και ο άλλος της ευελιξίας και της ανάπτυξης, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια χρυσή εποχή. Η θεωρία του Χάους αποκαλύπτει πως η καταστροφή (διακλάδωση) και η ανανέωση είναι πιθανόν αναπόφευκτα.

Η πραγματική κρίση είναι αυτός ο πόλεμος που διεξάγεται μέσα στο κεφάλι μας, από εκείνους που δεν ενδιαφέρονται για τα συμφέροντά σας , από εκείνους που προγραμματίζουν την εκμετάλλευση μας, ενώ μας αποστερούν τα δικαιώματα και  τις ελευθερίες. Τα γεγονότα πραγματοποιούνται κατά μήκος ενός ουτοπικού / δυστοπικού φάσματος, το οποίο κυμαίνεται στο άτομο από την ευφορία έως την δυσφορία.
Οι ελλοχεύουσες δυνάμεις παίζουν με τις υποκείμενες δυνάμεις σας, διαμορφώνοντας τις διαθέσεις σας σαν ένα συναισθηματικό όργανο. Για το χειρισμό και τον έλεγχο των ατόμων και ολόκληρων πληθυσμών χρησιμοποιούνται η σύγκρουση, ο φόβος και το τραύμα. Τα ναρκωτικά είναι όλο και πιο άμεσα διαθέσιμα, νόμιμα και παράνομα. Το διακρατικό εμπόριο ναρκωτικών υποστηρίζεται ακόμη περισσότερο από Μαύρες Επιχειρήσεις (Black Ops) και "κοινωνική μηχανική" σε άλλους τομείς.
 Τα μοντέλα της ψυχολογίας του βάθους του Φρόιντ και του Γιουνγκ, η ίδια η φύση της ψυχής και της ανθρώπινης ανταπόκρισης στο ψυχικό τραύμα επηρεάζουν τα όνειρά μας για ένα καλύτερο αύριο. Το Tavistock δημιούργησε   πρωτόκολλα για την σκόπιμη είσοδο και διαχείριση της κατάρρευσης   και του προγραμματισμό, και στα άτομα και τις μάζες. Η ενίσχυση  με τη χειραγώγηση των μέσων ενημέρωσης έχει δημιουργήσει μια κομφορμιστική κοινωνία. Καδράροντας την αφήγηση των γεγονότων παγκοσμίως, έχουν κατασκευάσει την ιστορία σύμφωνα με τη δική τους ατζέντα.
 
Έχει να κάνει με τον μυστικισμό της εξουσίας, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου σε τμήματα των thinktanks και των μη-κερδοσκοπικών οργανώσεων που προωθούν την ίδια ημερήσια διάταξη της κοινωνικής μηχανικής, τον έλεγχο του πληθυσμού και την εκμετάλλευση. Εκτείνονται σε όλο το κοινωνικοπολιτικό φάσμα, έχουν εξαπλώσει την σκιά τους πάνω από τον κόσμο ως μια απρόσκλητη έκσταση. Ένας άλλος απόφοιτος του Tavistock, ο Έντουαρντ Μπερνέ (Edward Bernays) (διπλός ανιψιός του Φρόιντ) μετέτρεψε την κατανόησή του για την ψυχολογία της μάζας στην αναίσχυντη δημιουργία των δημοσίων σχέσεων και της διαφήμισης στο μεγαθήριο του καταναλωτισμού.



 Σιωπηλός πόλεμος



«[Σ]ε σχεδόν κάθε πράξη της καθημερινής μας ζωής, είτε στη σφαίρα της πολιτικής ή των επιχειρήσεων, στην κοινωνική συμπεριφορά μας ή την ηθική μας σκέψη, κυριαρχούνται από τον σχετικά μικρό αριθμό των ατόμων που κατανοούν τις νοητικές διεργασίες και τα κοινωνικά πρότυπα των μαζών. Είναι αυτοί που κινούν τα νήματα που ελέγχουν την κοινή γνώμη, οι οποίοι αξιοποιούν   παλιές κοινωνικές δυνάμεις για να επινοήσουν νέους τρόπους για να δεσμεύσουν και να καθοδηγήσουν τον κόσμο. "
-Bernays


 Οι Μυστικές δυνάμεις παίζουν με τον ασυνείδητο νου σας. Με την παγκόσμια ύπνωση, έχουν πάρει οι ίδιοι το πηδάλιο στο πλοίο του κράτους, τη χάραξη της πολιτικής, την παροχή συμβουλών και κυριαρχούν στις κυβερνήσεις, τις εταιρείες, καθώς και στην εκπαιδευτική δομή. Η λίστα των συναδέλφων ιδρυμάτων της παγκοσμιοποίησης του Tavistock περιλαμβάνει το ίδρυμα Rockefeller, την CIA, το MI6, το SRI, το Brookings, την RAND, τη Λέσχη της Ρώμης, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το ΔΝΤ, το PNAC, την Pilgrim’s Society, το Wharton School, τη NASA, και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Πιθανώς ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσουμε την περίπλοκη ιστορία και να απορροφήσουμε την περίπλοκη psychoecology της διείσδυσης του Tavistock του πολιτισμού και της κρυπτοκρατίας είναι να παρακολουθήσετε μερικά από τα κλασικά βίντεο που μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας για το θέμα αυτό σε απευθείας σύνδεση. Οι σχέσεις ορισμένων ατόμων και των ομάδων είναι τα θέματα δημόσιας καταγραφής. Το Tavistock προσαρμόζει τα προγράμματα για συγκεκριμένες καταστάσεις, καθώς και τη θέσπιση προτύπων στην ψυχιατρική, την ψυχολογία και την οργανωτική διαχείριση. Καθόρισε το ίδιο ως την απόλυτη εξουσία για την ψυχική υγεία και τις ανθρώπινες σχέσεις. Αποκλίνουσες σκέψεις έχουν κηρυχθεί ως «τρελός» ή «αντικοινωνικές».


Προγράμματα με αποδεδειγμένα ιστορικά πλαίσια που προέρχονται ή ριζώνονται στους Tavistock "εγκεφάλους" περιλαμβάνουν τα : "Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας", "Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών», «Το Σύνολο των Πληροφοριών Ενημέρωσης", την "κυριαρχία σε όλο το φάσμα," το Κοινό Όραμα 2020, το «Σοκ και Δέος", την " Νέα Αριστερά ", τα " Βασικά Αγγλικά, την "προπαγάνδα, τον ναρκο-καπιταλισμό , την κοινωνική μηχανική, την psystrat, την " Ανοικτή Κυβέρνηση," και την "Infowar."
Δεν μπορείτε να διεξάγετε πόλεμο εναντίον πραγματικά μιας ιδέας, αλλά μπορείτε να κάνετε μία εκστρατεία υπέρ ή κατά .
Στις τεράστιες  τσάντες με τα κόλπα τους βρίσκουμε επίσης την τροποποίηση της συμπεριφοράς, την μαζική πλύση εγκεφάλου, τα «τσιτάτα», την ελεγχόμενη επιστήμη, τους κατασκευασμένους πολέμους, την αντικουλτούρα, το LSD, την Νέα Εποχή, τις λατρείες, τους -ισμούς, την παραπληροφόρηση, τις επιχειρήσεις με ψευδή σημαία, τη δημιουργία της κρίσης, τη θεωρία της μεταμοντέρνας αποκάλυψης , παρουσία-απουσία, τα κατασκευασμένα   ψυχολογικά σοκ και το στρες, τις ομάδες συνάντησης, την Υδροχοϊκή συνωμοσία, την εταιρική φεουδαρχία και άλλα.


Υπάρχει ένας ψυχοκοινωνικός πόλεμος για το μυαλό σας, το σώμα σας, ακόμα και την ψυχή σας. Κατασκευάζοντας τις κατευθυντήριες γραμμές για την ψυχική υγεία και τις ανθρώπινες σχέσεις εφαρμόζουν τα πρότυπα, και το Tavistock έγινε ο αποκεντρωμένος κριτής του τι θεωρείται λογικό και τι θεωρείται «τρελό». Αλλά χρησιμοποιούν τις συσκευές της τοξικής αλληλεπίδρασης και τις εφαρμόζουν εναντίον του πληθυσμού. Με τη διαμόρφωση της πραγματικότητας, ονομάζοντας τα θέματα και την παραγωγή εικονικής πραγματικότητας, μας έχουν προωθήσει την στιλπνότητα των μέσων ενημέρωσης που προσομοιώνουν και αντικαθιστούν το "μεγάλο ψέμα" με την αλήθεια. Τα "Too big to fail"  (Πολύ μεγάλο για να αποτύχει) και οι διασώσεις είναι τα πρόσφατα παραδείγματα.
 Στα βρώμικα κόλπα συμπεριλαμβάνονται το διπλό δέσιμο, την "τρελή συμπεριφορά”, την «αναγκαστική επιλογή και διπλή πραγματικότητα, για να αναφέρουμε μερικές. Από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο,  στρατηγική αυτών των Ψυχολογικών Επιχειρήσεων επέτρεψαν να επιτύχουν μία «κυριαρχία πλήρους φάσματος» του πολιτιστικού τοπίου. Βρίσκονται μέσα στο κεφάλι σας από την κούνια μέχρι τον τάφο, χρησιμοποιώντας κάθε μηχανισμό ελέγχου που είναι γνωστός από την επιστήμη της συμπεριφοράς, τη δημιουργία και την εκπλήρωση των επιθυμιών σας με τον προγραμματισμό και τη συναισθηματική χειραγώγηση. Ο καθένας το αντιλαμβάνεται σε κάποιο επίπεδο, αλλά ποιός   κάνει κάτι γι 'αυτό;



“Bourne Again” Mindbenders



"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, έστω και αν μας αρέσει ή δεν μας αρέσει. Το μόνο ερώτημα είναι αν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με την κατάκτηση ή συναίνεση ».
-James Paul Warburg

Στη σειρά των ταινιών 2002-2007, μια απογείωση στο εμπνευσμένο από το Tavistock-MK Ultra πρόγραμμα, ο υπνωτισμένος της CIA Jason Bourne μαθαίνει πώς η υπηρεσία του τρώει τα παιδιά της. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, βλέπουμε τον έλεγχο του νου και των προγραμματισμένων δολοφόνων που χρησιμοποιούνται για να κατευθύνουν την κοινωνικοπολιτική «πραγματικότητα», καθώς συμβαίνει απόκρυψη και διαγραφή της μνήμης των πρακτόρων μαριονετών. Μόνο τα μεγαλύτερα ψέματα είναι «too big to fail» (πολύ μεγάλα για να αποτύχουν).
Η ειρωνεία είναι, υπό την έννοια αυτή, «εμείς οι πολίτες" είμαστε όλοι "Bourne Again."  (Ξαναγεννημένοι Bourne). Δεν αποτελεί έκπληξη, η τέταρτη ταινία του franchise είναι καθ' οδόν και ένα  βίντεο παιχνίδι είναι ήδη έτοιμο. Οι   σκοπευτές της αποπλάνησης / δολοφονίας που πατούν τη «μαγική σκανδάλη» στο όπλο που καπνίζει, έχουν τελειοποιήσει την τέχνη να «κρύβονται σε κοινή θέα» στο μαγικό βασίλειο τους. Το Tavistock είναι το πηδάλιο με το πειρατικό πλοίο του κράτους.
Δεν νοιάζονται καν αν γνωρίζουμε πώς λειτουργεί, επειδή η «εύλογη δυνατότητα άρνησης» έχει γίνει άσχετη στο Θέατρο της Σκληρότητας που σμιλεύει το μυαλό με την μεταφυσική, ενώ θραύει τις αντιλήψεις μας. "Το μυστικό" της δημιουργίας της πραγματικότητας βρίσκεται πέρα από τον έλεγχό σας, μακριά από την προσιτότητα των ευσεβών πόθων σας. Η νέα Αγία Τριάδα των αντιμαχόμενων ενστίκτων μας είναι τα: χρήματα/σεξ/ισχύς. Ο θεός που μάθαμε να προσκυνούμε είναι: Χρυσος/Πετρέλαιο/Ναρκωτικά (GoldOilDrugs).

Καβαλώντας στο τρένο του "Manchurian Υποψήφιου» (1962), μια β΄ διαλογής ταινία τρόμου, στους "The  Mindbenders» (Αυτοί που δένουν το μυαλό σου) (1963), απεικονίζεται ο Dirk Bogarde ως το θύμα των Βρετανών ειδικών της πλύσης εγκεφάλου (brainwashers) που τον απομόνωσαν, σε μία δεξαμενή  νερού και κατέστρεψαν το γάμο του. Οι Mindbenders επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι οκτώ οι εφιαλτικές ώρες της απομόνωσης στην δεξαμενή του νερού ισοδυναμούν με οκτώ μήνες εντατικής πλύσης εγκεφάλου.
Προφανώς κάποιος στη Βρετανία ήξερε τι συνέβαινε στο Tavistock. Οι Mindbenders σπάνε τόσο τους εθελοντές όσο και τις σχέσεις τους, προκαλώντας διάσπαση. Ο Φρόιντ απέδειξε ότι οι διαλυμένες σχέσεις και η επιβλημένη σεξουαλική καταπίεση μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλο, για την διάδοση της συναισθηματικής μόλυνσης και την πρόκληση πρωτόγονων συναισθημάτων σε στοχοθετημένους πληθυσμούς. Τα συναισθήματα μπορεί ταυτόχρονα να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ολόκληρων μυθικών συστημάτων.


Η "Μηχανή του Χρόνου" του Tavistock .

masons

"Όλα τα νέα είναι ψέματα και κάθε προπαγάνδα  είναι μεταμφιεσμένη ως είδηση." -Willi Muzenberg

Ακριβώς έξω από το Λονδίνο, το Tavistock Institute είναι ο μηχανισμός και το νευραλγικό κέντρο της συνθηματολογίας της παγκόσμιου ψυχολογικού πολέμου που επιτίθεται αδυσώπητα στο συλλογικό συνειδητό και το ασυνείδητο μας. Ιδρύθηκε μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και η αρχική κλινική Tavistock ανέπτυξε τον ψυχολογικό πόλεμο για τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.
Περισσότερο από ένα διεθνές όργανο, το Tavistock έγινε μία μη τοπική κοινότητα πρακτικής - ένα σκοτεινό "αόρατο κολλέγιο," η Κασταλία της κρυπτοκρατίας. Γιαγιά του Tavistock είναι η αυτοκρατορία των ναρκωτικών της βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών και του Θεοσοφικού εσωτερισμού. Ο παππούς του είναι "Η ανοικτή συνωμοσία" των ουτοπικών HG Wells, Μπέρτραντ Ράσελ, Cecil Rhodes και των σοσιαλιστών Fabian. Η Εταιρεία Ψυχικών Ερευνών (SPR) βοήθησε στη δημιουργία της Fabian Society.

Το Tavistock είναι το παρανοϊκό παιδί της Liepzig και της Σχολής της Φρανκφούρτης της κριτικής σκέψης και του μπεχαβιορισμού. Οι ψυχοδυναμική του Φρόιντ και του Γιουνγκ είναι οι νονοί του. Αλλά η μητέρα που γέννησε το Tavistock ήταν μια πόρνη – μία πρόσοψη της προπαγάνδας που ονομάζεται Wellingon House, γνωστή ως ". Το Εργοστάσιο των ψευδών".  Ένα από τα κόλπα του Πλάτωνα ήταν "η απαγόρευση της ερώτησης." Η Πολιτεία του  είναι ένα σχέδιο για τον τυραννικό συστηματικό φιλοσοφικό έλεγχο. «Το μεγάλο ψέμα», μια υπνωτική τεχνική προπαγάνδας, έχει τις ρίζες της στο Πλάτωνα «Ευγενές ψεύδος”,  τον μύθο που εν γνώσει της λέγεται από την ελίτ για να διατηρήσει τον κοινωνικό έλεγχο.
Ζούμε στη δυαδικότητα. Χρησιμοποιώντας το «χρόνο» ως υπομόχλιο τους, οι εξερευνήσεις του Tavistock στη διαμόρφωση της πραγματικότητας έγινε εκμετάλλευση, για την πώληση του ουτοπικού ιδεαλισμού στη Νέα Αριστερά και πατριωτική Εσωτερική Ασφάλεια  για την ξαναγεννημένη δεξιά. Στρέφοντας τους αιώνια τον ένα  εναντίον του άλλου δημιουργούν μια νεοσυντηρητική απάτη που σμιλεύει όλα τα θέματα των πολιτικών κομμάτων. Το παιχνίδι καταρρέει στον παραδοσιακό κόσμο. Απασχολούν τα δύο θρησκευτικά και κοσμικά ρεύματα με τον ίδιο τρόπο, και  παίζει και στις δύο πλευρές με το κέντρο.

 «Μια κοινωνία προβάτων θα πρέπει εν καιρώ να γεννήσει μια κυβέρνηση λύκων." - Bertrand de Jouvenel



"Bourne Again" Mindbenders



  Όσον αφορά τις στρατηγικές το «Μεγάλο Παιχνίδι» για το κοινό, η ατζέντα του Tavistock ξεπερνά τα θεσμικά σύνορα, παραπλανώντας μας για τη φύση της πραγματικότητας με τις αόρατες ψυχικές μεθόδους, των μέσων ενημέρωσης και των πολιτιστικών τακτικών, ενώ   επιβάλουν και διατηρούν τον έλεγχο μέσα από τη συλλογική ψυχή. Η έδρα της εξουσίας έχει αλλάξει από μια πυραμιδική σε μια ολογραφική δομή εξουσίας.
Τα κόλπα των μυστικών υπηρεσιών αναπτύχθηκαν από την καρδιά της μηχανής του κράτους για να κατασκευάσουν τις συνεπείς αυταπάτες του ψυχοκοινωνικού πολιτισμού μας - μια διαδραστική μυθοπλασία. Η κοινωνική κόλλα της εμπιστοσύνης έχει στεγνώσει και ραγίσει, αφήνοντας το δικό της συμφέρον σε μια νοοτροπία «Θα πάρω το δικό μου πρώτος".

Το Tavistock  προωθεί  τώρα τα αποκαλυπτικά αρχέτυπα.  Μια ισχυρή μορφή ελέγχου χρησιμοποιεί τώρα τη δύναμη της εικόνας. Ο προγραμματισμός αντικαθιστά την εξωτερική πίεση με εσωτερικούς καταναγκασμούς τόσο την επιφάνεια όσο και την ουσία.

Το πεπρωμένο της ατομικής ελευθερίας εξαρτάται από τη διατήρηση της κρίσιμης ηθικής κρίσης και μια διαύγεια που μπορεί να φιλτράρει την προπαγάνδα και να επαναστατήσει εναντίον της. Κρίμα, γιατί ακόμη και οι εξεγέρσεις μας ελέγχονται. Η «ιστορία» πρέπει συνεχώς να αναβαθμίζεται για να κρατήσει το «κοινό» απασχολημένο.
Το Tavistock είναι ένας «παράξενος ελκυστής» στον παγκόσμιο ψυχοδυναμικό τομέα.  Μας έφερε όλους στην αυτο-οργανωμένη κατάσταση της κρισιμότητας - το απότομο όριο του χάους και της τάξης. Πρέπει να αναπτύξουμε φίλτρα κατά της εν λόγω ψυχικής διείσδυσης. Σε μια τέτοια ριζική κρίση το άτομο πρέπει θαρραλέα να αρνηθεί να συναινέσει στην ολοκληρωτική εξουσία.
 


Πολιτισμική ηγεμονία


fabian Society stained glass window

«Ο πυρήνας της πίστης σε εξέλιξη είναι ότι οι ανθρώπινες αξίες και οι στόχοι συγκλίνουν παράλληλα με την αύξηση των γνώσεων μας. Ο εικοστός αιώνας δείχνει το αντίθετο. Τα ανθρώπινα όντα χρησιμοποιούν τη δύναμη της επιστημονικής γνώσης για να διεκδικήσουν και να υπερασπιστούν τις αξίες και τους στόχους που ήδη έχουν. Νέες τεχνολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακούφιση του πόνου και την ενίσχυση της ελευθερίας. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν για τη διεξαγωγή του πολέμου και την ενίσχυση της τυραννίας. Στον εικοστό αιώνα, αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή της κρατικής τρομοκρατίας και της γενοκτονίας, σε μια πρωτοφανή κλίμακα. Η ηθική και η πολιτική δεν εξελίσονται σύμφωνα με την ανάπτυξη της γνώσης - ούτε καν σε μακροπρόθεσμη βάση "
-John Gray, αιρέσεις.

Μορφές πολιτισμικής ηγεμονίας περιλαμβάνουν την ψυχολογική, την πνευματική, την συναισθηματική, την πολιτική, την κοινωνική, την στρατιωτική, την οικονομία, την ιατρική και την πνευματική καταπίεση και την κυριαρχία. Ορισμένα ερευνητικά έργα καταστέλλονται από τους δογματικούς στην επιστήμη. Όπως κάθε ιδεολογία, το Tavistock μας ζητά να πιστέψουμε στις απατηλές υποσχέσεις του και να απέχουμε από τις ερωτήσεις σχετικά με το τι δεν λένε. «Ψέματα από παράλειψη» για να ελέγχουν τα σκαμπανεβάσματα των προσδοκιών μας και την ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας. Εάν σκεφτείς διαφορετικά τότε μπορεί να είσαι οδυνηρά αφελής.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν περιμένουμε να κατασκευάζουν ιδεολογίες και κάλπικους εχθρούς για να κινητοποιήσουν τις μάζες. Δεν περιμένουμε να συμμετάσχουν σε μυστικά βρώμικα κόλπα, κρυφά να υποθάλπτουν επαναστάσεις ή να χρησιμοποιούν παραπλανητική διπλωματία για να εκτελέσουν μία μυστική κοινωνική και εσωτερική ατζέντα.  Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι θα συνεργαζόταν ενεργά κατά της υγείας και της πρόνοιας, καταστρέφοντας την τροφική αλυσίδα, τον καλό αέρα, το νερό και τη γη, για να μην αναφέρουμε την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.
Δεν περιμένουμε να σταματήσουν την ανάπτυξη και να διαλύσουν την οικογένεια. Δεν περιμένουμε να χρησιμοποιήσουν «θεωρία του σχεδιασμού” και την ποπ κουλτούρα για την προώθηση της αποξένωσης και της δυσλειτουργίας. Δεν περιμένουμε να δηλητηριάσουν το πηγάδι της παγκόσμιας κοινωνίας με τον ακήρυχτο πόλεμο τους στην ανθρωπότητα. Πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε μέσα από αυτό που κάνουν ως εξαναγκασμό, χρησιμοποιώντας απόκρυφες τεχνικές της δημιουργίας και της διαχείρισης των κρίσεων. Αρχικό τους σχέδιο – η Επιχειρησιακή Έρευνα σχετικά με τις στρατιωτικές τεχνικές διαχείρισης - στράφηκε εναντίον των πολιτών.


Εξουσία για την Εξουσία.


rosecross

Το Tavistock είναι μια συναρπαστική διαδικασία, μια διακρατική συνεργασία μεταξύ των διάφορων φορέων, των οποίων η «έρευνα» είναι καλύτερο να αξιολογείται από φαινόμενα του πραγματικού κόσμου της - τις σωρευτικές επιπτώσεις των μηχανορραφιών, των Trendspotting, των μιμίδιων, και της προπαγάνδας. Θα δούμε τα αποτελέσματα, στη συνέχεια θα βρούμε τις αιτίες για την παραγωγή τους. Αρχίζουν με λύσεις και να βρούν τα προβλήματα που λύνουν. Δημιουργούν μέσα και προϊόντα που να ικανοποιούν τις ανάγκες που δεν υπάρχουν ακόμη. Αυτοί διαμορφώνουν τον κόσμο με την διαμόρφωση της κοινής γνώμης.
Ακόμη και «εξυγιανθέντα», τα προγράμματά τους έχουν επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην κβαντική θεωρία της πληροφορίας, αν όλα τα αρχεία ενός γεγονότος που συσχετίζονται, από αυτό, τότε εξ ορισμού δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτό το γεγονός έχει συμβεί ποτέ. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να ξεχωριστεί από   ότι δεν συνέβη.

Η μόνη μας άμυνα είναι η ευαισθητοποίηση και η αντιμετώπιση του ελέγχου του νου. Αλλά ο χείμαρρος των πληροφοριών χειραγωγείται για να καθοδηγήσει τα κίνητρά μας, ενώ η μηχανική συναίνεση με την ανασυσκευασία, τους μύθους, τα μιμίδια και τις μεταφορές. Στη δεκαετία του 1960, το πείραμα του Μίλγκραμ απέδειξε τους τεράστειους κινδύνους που συνδέονται με την υπερισχύουσα εξουσία που επηρεάζει την προσωπική συνείδηση που υπάκουα θα "ακολουθήσει τις διαταγές» και έτσι θα προκαλέσουν ψυχοσωματική βλάβη στους άλλους. Ο ήλιος λάμπει τόσο για τα βασανιστήρια όσο και για τη συμπόνια.

Τα Multimedia αλλάζουν ήσυχα τις σκέψεις και τις απόψεις μας, δημιουργώντας ένα σύνολο φαντασίας και   πραγματικότητας - μια «τριβή» που τρίβει ο καθένας με λάθος τρόπο. Ο μαγικός κύκλος του υπνωτικού primetime τηλεοπτικού προγράμματος, κατέχει όλα τα περιοριστικά ξόρκια της κυριαρχίας με τηλεοπτικές διασημότητες.   Κοιτάζουμε στο κενό, συναρπασμένοι από τις μυστικές υπηρεσίες και την κοινή λογική.
 Ενώ συλλαμβάνει την εμφάνιση των πραγμάτων, η μίμηση κρατά ψηλά έναν απατηλό καθρέφτη. Η κάθαρση δημιουργεί μία κοινόχρηστη συναισθηματική αποφόρτιση που ενορχηστρώνει την ταύτιση με τα συναισθήματα της ομάδας. Για τον Φρόιντ, η κάθαρση ήταν η τραυματική μεταβίβαση μνήμης [«meme-ory», συλλογικά] από το ασυνείδητο στο συνειδητό. Αν και μας αδειάζει αποτελεσματικά από το δικό μας δυνητικό νόημα του δημιουργικού περιεχομένου, η κουλτούρα είναι εθισμένη σε αυτό.
Αντί να καθαρίζει τις παθολογίες μας, ο συναισθηματικός εξαερισμός της όρασης, τους διευκολύνει. Τους το θυμίζει με καθημερινές τελετουργίες. Η προσομοίωση γίνεται δεύτερη φύση, όπως η αναπνοή – Είμαστε τα  Sims.  Τα πολεμικά παιχνίδια δημιουργούν Transmodern αποδιοπομπαίους τράγους. Αυτό που «ανακαλύπτουμε» σε ένα κανάλι γίνεται «Ιστορία» στο άλλο. Όπως ένας σχολιαστής το έθεσε, " ο Αρμαγεδών είναι το νέο μαύρο."


Το δίλημμα του φυλακισμένου: Κρίση, Δημιουργία και Ανθρώπινη Δουλεία


"Η technetronic εποχή περιλαμβάνει την σταδιακή εμφάνιση μιας πιο ελεγχόμενης κοινωνίας. Μια τέτοια κοινωνία θα κυριαρχείται από μια ελίτ, ανεξέλεγκτη από τις παραδοσιακές αξίες "
-Zbigniew Brzezinsky Between Two Ages: America’s Role in the Technetronic Era,
1970 Ανάμεσα σε δύο Εποχές:. Ο ρόλος της Αμερικής στην Technetronic Εποχή, 1970

  Παντού υπάρχει  το σημείο μηδέν. Δεν επιφυλάσσει τις τεχνικές του για τον εχθρό, το Tavistock έχει εξαπλώσει την μεταδοτική θεωρία και την πρακτική του ελέγχου του νου της μάζας σε όλα τα στρατηγικά ιδρύματα. Το Tavistock έγραψε το προσχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία, ένας θρίαμβος της εικόνας πέρα από την ουσία. Το «υδραυλικό μοντέλο» των εντάσεων έχει δώσει τη θέση του στην  Θεωρία Πεδίου της κυριαρχίας πλήρους φάσματος. Η ολογραφική δομή περιέχεται παντού στους φράκταλ δορυφόρους του, καθένας από τους οποίους περιέχει το σύνολο του προγράμματος και μπορεί να αναλάβει όπου οι άλλοι αποτυγχάνουν.
 Αυτοί έγραψαν το βιβλίο προπαγάνδα, την πρόγνωση και τα χαρακτηριστικά - οι συνδετήρες πλήρους φάσματος της κοινωνίας της επιτήρησης. Έχουν μία σκηνοθετημένη ιστορία. Τα αποσπασματικά γεγονότα αναμειγνύονται με την φαντασία και παράγουν “Pulp Friction.” (Pulp τριβή).  Τα υποκατάστατα προσομοίωσης για την πραγματικότητα. Ένα τελετουργικό είναι απλά ένα παιχνίδι με τη συμμετοχή του κοινού. Αλλά σας αλλάζει στην αλχημική διαδικασία.

Χρηματοδοτημένο από την Βρετανική βασιλική οικογένεια, τους Rothchilds, τους Ροκφέλερ, την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και την Wall Street επικαλούνται «το μυστικό» της μεταστοιχείωσης τα άπειρα σύμβολα του μετασχηματισμού σε άπειρη δύναμη. Χωρίς να επιδιώκουν  τον εμφανή έλεγχο, το Tavistock επηρεάζει την κατεύθυνση και τα αποτελέσματα του σχεδόν σε κάθε ανθρώπινη προσπάθεια με τις πολιτικές και ψυχολογικό πόλεμο μέσα από την ιστοσελίδα της διασύνδεσης των ιδρυμάτων. Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών, τα διακρατικά ναρκο-χρήματα  ρέουν σαν το μητρικό γάλα των Black Ops στην πολιτική.
Μέσα από ένα γύρισμα της τύχης, η διαμόρφωση του Tavistock έγινε συνώνυμη με τη διαμόρφωση του παγκόσμιου πολιτισμού επιβάλλοντας ανεπιθύμητες αλλαγές και τον ψυχολογικό έλεγχο της ανθρώπινης φυλής. Το ινστιτούτο της πλύσης εγκεφάλου έχει στρεβλώσει τις πεποιθήσεις μας στα πολύ αντίθετά τους  καταρρέοντας τα ψυχικά μας όρια. Τώρα, είμαστε μόνιμα "shellshocked." (ψυχικά τραυματισμένοι). Όταν χάνουμε τα δεδομένα, χάνουμε την ιστορία μας.



Η ολογραφική δομή της εξουσίας

chaos-out-of-order

 "Η γλώσσα στην πολιτική έχει σχεδιαστεί για να κάνουν τα ψέματα να ακούγονται ειλικρινή και την δολοφονία αξιοσέβαστη και να δώσουν την εμφάνιση της στερεότητας στον καθαρό αέρα."
-Τζωρτζ Orwell

Η ατζέντα του Tavistock δημιουργεί μακρο-τάσεις, όπως η «Νέα Αριστερά» και τον μαχητικό ακτιβισμό ως αντίβαρο στη χειραγώγηση των νεοσυντηρητικών με ριζικές πολιτικές και θρησκευτική νοοτροπία πολιτοφυλακής. Πρόκειται για μία οντότητα πρωτογενούς πόλωσης κατά την εργασία σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, που παίζει και στις δύο πλευρές κατά του κέντρου. Δημιουργεί   αντίπαλους μέσω της προπαγάνδας και της προβολής, που μας διασπούν όπως την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά και τους πολέμους των μέσων ενημέρωσης. Οι βιώσιμες λύσεις απλά δεν επιτρέπονται και καταστέλλονται ενεργά.
Μία επιχορήγηση του Rockefeller γέννησε το Tavistock Institute Ανθρώπινων Σχέσεων στο Λονδίνο το 1947. Το Tavistock ενώνεται με το Ερευνητικό Κέντρο του Kurt Lewin για δυναμική της ομάδας (RCGD) στο Πανεπιστήμιο  του Michigan το επόμενο έτος και να αρχίσει η διάδοση της λογοτεχνίας των ανθρώπινων σχέσεων, που αφορούν τη θεωρία στην πράξη, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της αλλαγής, της μηχανικής συναίνεσης, της μαζικής πειθούς, της ανάλυσης της γνωστικής δομής, και τους ξεπεράσματος της αντίστασης.



 Οι Πράκτορες της Παγκοσμιοποιημένης Αλλαγής.



"Αμέτρητοι άνθρωποι ... θα μισούν τη νέα παγκόσμια τάξη ... και θα πεθάνουν διαμαρτυρόμενοι εναντίον της ... Όταν προσπαθήσουμε να αξιολογήσουμε την υπόσχεσή της, πρέπει να έχουμε κατά νου την αγωνία μιας γενιάς ή τους  δυσαρεστημένους..."
– HG Wells, Η Νέα Παγκόσμια Τάξη.  1939


Η Κρυπτοκρατία εμπλέκεται σε μία «αλχημική επεξεργασία" της μαζικής συνείδησης μετά από ψυχολογική  χειραγώγηση. Με τη βοήθεια των ιδρυμάτων και των μυστικών κοινωνιών, τα πειράματα σε παγκόσμια διαμόρφωση προωθούν τα πολυμέσων και τις στρατιωτικές εκστρατείες. Ο στόχος της κοινωνικής μηχανικής είναι η σπορά και ο έλεγχος των μαζικών τάσεων, ώστε οι μάζες να ζήσουν ως ελεγχόμενες μαριονέτες, οι μισθωτοί σκλάβοι της άρχουσας ελίτ.
Η ατζέντα του Tavistock είναι χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει και να ανατρέψει κυβερνήσεις. Ολόκληροι πληθυσμοί ελέγχονται μέσω των ναρκωτικών και εξελιγμένων ψυχολογικών τεχνικών, συμπεριλαμβανομένης της δυναμικής της ομάδας. Ο νόμος της πειθαρχίας περιλαμβάνει την ανθρωπολογία, την οικονομία, την οργανωτική συμπεριφορά, την πολιτική επιστήμη, την ψυχανάλυση, την ψυχολογία και την κοινωνιολογία.
Πουλάνε τον θάνατο του συλλογικού εγώ με αποκαλυπτικά οράματα. Κάθε τεχνική που διασπά την οικογενειακή μονάδα  και τις εντυπωμένες αρχές της θρησκείας, της τιμής, του πατριωτισμού και της σεξουαλικής συμπεριφοράς, χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες του Tavistock ως όπλο ελέγχου. Τώρα, ένας πόλεμος εξόντωσης έχει εξαπολυθεί στον μικρό αμερικανό αγρότη μέσω δανείων υψηλού τόκου και πτώχευσης. Οι μεγάλες φάρμες κερδίζουν, ενώ η διατροφή μας υποφέρει.
Τα φουτουριστικά προγράμματα εντοπίζουν τις ασυνέχειες και τα αναδυόμενα διλήμματα. Οι ασυνέχειες αμφισβητούν την λογική business as usual και τα διλήμματα απαιτούν νέους τρόπους σκέψης για σύνθετα προβλήματα. Μαζί, οι ασυνέχειες και τα διλήμματα παρέχουν μία θέα των νέων πρακτικών και των απόψεων που δίνουν σχήμα στις οργανώσεις του αύριο και τις επιλογές του σήμερα.
Με την πάροδο των ετών, έμφαση του Tavistock στην θεραπεία άλλαξε μέχρι που υπήρξε μία απαίσια λοξοδρόμιση προς την έρευνα στην ευγονική, την πολιτική και την  πολιτιστική μηχανική από τα μέσα της δεκαετίας του 1930.

Υπάρχουν φήμες για μια παλαιότερη έκδοση του Tavistock, που εκπαίδευσε τον Λένιν, και αργότερα, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Αδόλφο  Χίτλερ (Hallet).
Με το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι διοικητές του Tavistock πήραν τον αποτελεσματικό έλεγχο του Ψυχολογικού Πολέμου στην Διεύθυνση του Βρετανικού Στρατού, ενώ στο ίδιο το σύμμαχο δίκτυο της στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ενσωματωμένη στην αμερικανική ψυχολογική συσκευή πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της Επιτροπής εθνικού φρονήματος και της Έρευνας Στρατηγικού Βομβαρδισμού.

Με το τέλος του πολέμου, η συνδυασμένη επίδραση του Tavistock και των πρώην πράκτορων της Σχολής της Φρανκφούρτης, είχαν δημιουργήσει αυτό που ο Διευθυντής Ρις απεκάλεσε στελέχη αρκετών χιλιάδων "στρατιωτών ψυχολογικού σοκ", και "πολιτισμικούς πολεμιστές.» Σήμερα που το δίκτυο αριθμεί, εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, και είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό του σχεδιασμού και του περιεχομένου των προϊόντων των μέσων ενημέρωσης.
Με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το Tavistock ήταν μια πραγματική ΜΙ 6 Υπηρεσία και οι τεχνικές που σχετίζονται με το άγχος του ήταν σε προχωρημένο στάδιο. Ήξεραν πώς να ανακουφίσουν τον ψυχικό και συναισθηματικό πόνο και επίσης να τον ενισχύσουν σωματικά και ψυχολογικά. Στην πραγματικότητα, οι συστάσεις του Tavistock για την υπερβολική χρήση βίας χρησιμοποιήθηκαν τραγικά από τον Ουίνστον Τσόρτσιλ στον τρομακτικό εμπρηστικό βομβαρδισμό της Δρέσδης και του Αμβούργου.
Ο Σίγκμουντ Φρόιντ ήταν «προφήτης» και ο πρώτος διευθυντής του Tavistock, ακολουθούμενος από την κόρη του, Άννα. Τα προγράμματα του Tavistock χρησιμοποιήθηκαν για να προγραμματίσουν τους μεταπολεμικούς ηγέτες της κυβέρνησης της Γερμανίας, τις εκκλησίες, τα σχολεία, τις επιχειρήσεις, κ.λπ., μεταξύ των αιχμαλώτων πολέμου που ήταν εύκολο να χειραγωγήσουν.

Η έρευνα σχετικά με τη χρήση των όπλων μικροκυμάτων και τη χρήση τους για τον έλεγχο του νου (psychotronics) ξεκίνησε το 1950 στο Tavistock Institute, ένα από τα κορυφαία ψυχιατρικά ερευνητικά ιδρύματα της Βρετανίας. Το ινστιτούτο του Ηνωμένου Βασιλείου είχε την έρευνα σχετικά με τους τρόπους ελέγχου του νου του βρετανικού πληθυσμού, χωρίς να το γνωρίζουν. Το κεντρικό κατάστημα τους στις ΗΠΑ είναι στο Πανεπιστήμιο του Michigan. Οι ίδιες αρχές που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της ποπ κουλτούρας και της αντικουλτούρας, έτσι ώστε ακόμη και οι κοινωνικές εξεγέρσεις να είναι μια προγραμματισμένη τάση για να διοχετεύσουν και να δυσφημίσουν τις αντίθετες ενέργειας.
Ο ανιψιός του Φρόιντ, διευθυντής στο Tavistock Institute, ο Edward Bernays είναι ο νονός της προπαγάνδας και της «δημιουργημένης συναίνεσης" της Madison Avenue. Πήρε τις αρχές του Φρόιντ της μαζικής ψυχολογίας και τις εφάρμοσε στην κοινωνική εκμετάλλευση, το μούδιασμα και τις πράξεις χειραγώγησης των μαζών. Δημιούργησε τον καταναλωτισμό.


 Παιχνίδια, Scripts και Απάτες



Ο λαϊκός πολιτισμός έχει σχεδιαστεί για να κάνουν πλύση εγκεφάλου κάθε ένα από εμάς από την κούνια μέχρι τον τάφο. Οι τάσεις και οι μαζικές τάσεις κατασκευάζονται, και  φτιάχτηκαν από τις εταιρίες. Τίποτα δεν συμβαίνει στην πολιτική ή την κοινωνία από ατύχημα.
Οι χρησιμοποιημένες τεχνικές των Ναζί που περιγράφονται από Bernays στο βιβλίο του προπαγάνδα, που αργότερα τους έφεραν στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της επιχείρησης Paperclip όπου είχαν πάρει από τη CIA και κατά συνέπεια  τις μορφοποίησαν σε προγράμματα ελέγχου του νου, όπως οι δολοφόνοι cyborg και το MK Ultra. Παρόμοια προγράμματα έχουν συσταθεί στην ΕΣΣΔ
Στην αρχή του Διαφωτισμού, προέκυψε η έννοια της πνευματικής ελίτ. Ένα  διακεκριμένος κοινωνικό στρώμα μπορεί να εντοπιστεί πολύ παλιά, στην κλασική ιστορία. Στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες εμφανίστηκαν οι Ελίτ τάξεις των διανοουμένων ή οι μορφωμένοι άνθρωποι.
Η διανόηση (π.χ., καλλιτέχνες, μυστικιστές, ψυχολόγοι, ψυχιάτροι, επιστήμονες και καθηγητές) επιδίδονται σε πολύπλοκες ψυχικές και δημιουργικές εργασίες που κατευθύνουν την ανάπτυξη και τη διάδοση του πολιτισμού. Οι Μποέμιανς ήταν ο προάγγελος του τι μπορούμε να αποκαλούμε σήμερα «ψυχεδελική διανόηση» και πνευματική σύντηξης της σημερινής Νέας Εποχής.
 

Ο Ουτοπικός σοσιαλισμός είναι η φιλοσοφική ρίζα της σύγχρονης σοσιαλιστικής σκέψης. Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι ουτοπικός σοσιαλιστής, αλλά η τάση εμφανίστηκε κατά τον 19ο αιώνα. Από τα μέσα του 19ου αιώνα, οι άλλοι κλάδοι του σοσιαλισμού ξεπέρασαν τον ουτοπικό σε δημοτικότητα. Όμως ομάδες όπως οι φαβιανοί (Fabians) συνέχισαν να δουλεύουν τα στρατηγικά προγράμματα τους πίσω από τα παρασκήνια της αέναης πάλης των τάξεων.
Οι κοινωνίες είναι κυκλικές, πάντα σε μια συνεχή διαδικασία κατασκευής  και καταστροφής εκ των έσω. Οι Ουτοπικοί σοσιαλιστές είναι πρόδρομοι της κοινόχρηστης ζωής των hippie, των εκ προθέσεως κοινοτήτων και των συνεταιρισμών. Η Ουτοπική νοσταλγία επεξηγείται στη φιλοσοφία του StarTrek και του Star Wars. Δυστοπική αντανάκλαση του είναι το Matrix, το μεταμοντέρνο Brave New World, όπου τίποτα δεν είναι πιστευτό ούτε εμπιστοσύνης. Οι Ημι-σοσιαλιστές διανοούμενοι δημιούργησαν το υποθετικό οράματα της τέλειας ισότητας και των κομμουνιστικών κοινωνιών χωρίς στην πραγματικότητα οι ίδιοι σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να διατηρηθούν αυτές οι κοινωνίες. Ωστόσο, μοιράστηκαν ένα όνειρο, το οποίο για τον κόσμο γενικότερα έχει γίνει ένας εφιάλτης ελέγχου του νου. Και έτσι, εμείς ζούμε με φάρμακα περίπου την ίδια ώρα. Η CIA μεταδίδει επίσης την προπαγάνδα από όλο το πολιτικό φάσμα, μέσω της ίδρυσης και της χρηματοδότησης μετωπικών οργανώσεων.




Όνομάστε το δηλητήριο σας




"Θα υπάρξει, στην επόμενη γενιά ή μετά, μία φαρμακολογική μέθοδος που θα κάνει τους ανθρώπους να λατρεύουν την υποταγή τους, και θα παραχθεί μία δικτατορία χωρίς δάκρυα, να το πω έτσι, που θα παραγάγει ένα είδος ανώδυνου στρατόπεδου συγκέντρωσης για ολόκληρες κοινωνίες, έτσι ώστε θα πάρουν μακριά από τους ανθρώπους  στην πραγματικότητα τις ελευθερίες τους, αλλά θα το απολαμβάνουν περισσότερο, επειδή θα τους αποσπούν την προσοχή από οποιαδήποτε επιθυμία να επαναστατήσουν με την προπαγάνδα ή την πλύση εγκεφάλου, καθώς η πλύση εγκεφάλου θα ενισχύεται από φαρμακολογικές μεθόδους. Και αυτό φαίνεται να είναι η τελική επανάσταση »-.
 — Aldous Huxley, Tavistock Group, California Medical School, 1961.

Το Tavistock είναι παντρεμένο  με τις Μεγάλες Φαρμακευτικές Εταιρείες  (Big Pharma) μέσω της ψυχιατρικής. Η παράδοξη ελληνική λέξη "Pharmakon" μπορεί να μεταφραστεί ως «φάρμακο», που σημαίνει   τόσο την θεραπεία όσο και το δηλητήριο. Στο Φαρμακείο του Πλάτωνα, ο Ντεριντά βρίσκει  τα νοήματά του στους διαλόγους του Πλάτωνα: θεραπεία, δηλητήριο (είτε η θεραπεία ή η ασθένεια ή η αιτία της), μαγεία, τα ναρκωτικά, συνταγή, τη γοητεία, την ιατρική, την ουσία, τα μάγια, το τεχνητό χρώμα, και την μπογιά.

Οι αλχημιστές αποκαλούν επίσης το ελιξίριο τους ή πανάκεια για μια θεραπεία και δηλητήριο, που περιγράφει τους κινδύνους της διαδραστικής εμπειρίας στον τομέα, συμπεριλαμβανομένης και της αποτυχίας να αναγνωρίζουν καταστάσεις trance. Ο Ντεριντά σημειώνει, "Αυτό το Pharmakon, αυτό το φάρμακο, αυτή η μαγεία, η οποία δρα τόσο ως θεραπεία όσο και ως δηλητήριο, εισάγεται το ίδιο ήδη στο σώμα του λόγου με όλες αμφιθυμίες του.»
 Το Tavistock «Χρωματίζει» μια εικόνα του κόσμου (ομοίωμα, έκσταση ) και εμείς πρέπει να το αγκαλιάσουμε.
Επειδή το Pharmakon είναι τεχνητό και προέρχεται από το έξω και όχι από μέσα, έχει πάντα παρενέργειες. Όταν δεν θεραπεύει μία ασθένεια , το ψυχοτρόπον γίνεται ναρκωτική ουσία. Το Pharmakon είναι το παράδοξο μέσο στο οποίο     παίζουν αντίθετες και αντιφατικές έννοιες. Είναι ένας πόλεμος των αντιθέτων που ο Φρόιντ είδε ως αγώνα του θανάτου / ζωής  και ο Jung  το είδε ως  θάνατο / αναγέννηση, το μυστήριο των κυκλικών περασμάτων και της ανανέωσης. Η Αναγέννηση είναι η μυθική ψήφιση της «μιας ιστορίας» της οποίας το σχέδιο βρίσκεται σε κάθε αφήγηση.
Ο πολιτισμός λαμβάνει χώρα ανάμεσα στον πόλεμο της ζωής και του θανάτου. Εκείνοι που παγιδεύονται ανάμεσα σε δύο στάδια ανάπτυξης, χωρίς να ορίζονται σαφώς οι κοινωνικές ταυτότητες, νιώθουν περιθωριοποιημένοι, αποκλείονται, χωρίς ταυτότητα ή επιρροή. Οι «ξένοι» καταλαμβάνουν μια άκρη στην σφαίρα του δημιουργικού δυναμικού για νέες ιδέες και έννοιες και έτσι γίνονται μία απειλή για το κατεστημένο. Οι σχέσεις και η κοινωνική κατάσταση είναι το αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο κατώφλι. Έχουμε είτε απορριφθεί  ή έχουμε γίνει καλοδεχούμενοι στην άλλη πλευρά, υποκύπτοντας στους κανόνες της. Στο κατώφλι, κάποιος μπορεί επίσης να εισαχθεί σε νέο έδαφος. Οι ξένοι ζουν πέρα από τους ρόλους που τους έχουν εκχωρηθεί από το νόμο, το έθιμο, τη σύμβαση, και τα τελετουργικά. Όπως οι οραματιστές, που αμφισβητούν, εκθέτουν, κριτικάρουν και   επαναπροσδιορίζουν τις κεντρικές αξίες του πολιτισμού.
Φαρμακός, "ανθρώπινος αποδιοπομπαίος τράγος» ή «σκλάβος για θυσία" προέρχεται από την ίδια ρίζα, αλλά η αλλαγή του αποδιοπομπαίου τράγου δεν αλλάζει τίποτα πραγματικά. Είμαστε όλοι θύματα. Στη Λατινική, το victima, είναι ένα ζώο για θυσία, ένα αφιερωμένο ζώο. Η Ψυχοθεραπεία αντικαθιστά τον αποδιοπομπαίο τράγο με μυαλό για κάθαρση, μια μορφή αυτο-θυσίας, για τον καθαρμό και τη συναισθηματική κάθαρση. Οι μεταμοντέρνοι αποδιοπομπαίοι τράγοι εμφανίζονται στην εικονικότητα - σε πρώτο πρόσωπο στα παιχνίδια με πυροβολισμούς.

Φαρμακεύς σημαίνει φαρμακοποιός, δηλητηριαστής και κατ ' επέκταση, μάγος, απατεώνας ή μάγος, μυητής - ο γητευτής σαμάνος / ο θεραπευτής. Ο σαμανισμός είναι ένα φάρμακο για την φαντασία, χρησιμοποιώντας τεχνάσματα ή τεχνικές για να αλλάξουν την αντίληψη. Είτε ο μετασχηματισμός προκαλείται από τα ναρκωτικά, τα συλλογικά οράματα, την τροποποίηση συμπεριφοράς, ή συναισθηματικές θεραπείες ομιλίας, ο σκοπός είναι να αλλάξει η αντίληψη της πραγματικότητας. Οι μηχανισμοί άμυνας περιλαμβάνουν άρνηση,  ενέργεια, φαντασία, διάσταση , εξιδανίκευση, διανοητικοποίηση, απομόνωση, προβολή, τον εξορθολογισμό, την καταπίεση, και την  σωματοποίηση. Όλα μπορούν να διορθωθούν από τη δημιουργική αυτοβοήθεια και την αυτορρύθμιση  - να γίνετε ο δικό σας σαμάνος ή αλχημιστής.


 Ο Ήρωας - κατεργάρης πολιτισμός



Η ψυχοθεραπευτική προσέγγιση στη θεραπεία αντιπροσωπεύει ουσιαστικά την τάξη (μέσω του χάους). Η σαμανική προσέγγιση αντιπροσωπεύει το χάος, που συχνά περιλαμβάνει έκσταση, τα ναρκωτικά, την περιπέτεια και τα πνευματικά παιχνίδια εξουσίας. Αυτές οι κοσμοθεωρίες φαίνονται διαιρεμένες, αλλά η αληθινή φύση της πραγματικότητας είναι η δυναμική αλληλεπίδραση του χάους και της τάξης. Ο θεραπευτής είναι επίσης ένας αιώνια κατεργάρης. Και ο κατεργάρης παγιδεύει τον έλεγχο της αντίληψης, καθοδηγώντας το συλλογικό όραμα των αναδυόμενων κοσμοθεωριών.
 

Ο μαλακός πυρήνας της πλύσης εγκεφάλου είναι τόσο υποσυνείδητος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τον αναγνωρίζουν. Ούτε αναγνωρίζουν τις μυστικές πιέσεις που κρύβονται σε κοινή θέα. Δεν μπορείτε να αγωνιστείτε πραγματικά αυτή τη Λερναία  Ύδρα  και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε το το παιχνίδι  «Όχι Έξοδος»  που σας δένει το μυαλό με γεωγραφική ή ψυχική διαφυγή. Θέλουν να διαφύγετε στην εικονικότητα και να αφήσετε τον «πραγματικό» κόσμο σε αυτούς. Αν αποσυρθείτε στην εικονικότητα δεν είστε πλέον ένας πρωταγωνιστής στο κοινωνικό περιβάλλον.
 Μια κατάσταση κρισιμότητας (SOC) είναι η δυναμική που διέπει τον μηχανισμό. Διάφορα είδη συστημάτων μπορούν να κατασκευαστούν σε μια κρίσιμη κατάσταση, με την τελειοποίηση των παραμέτρων. Αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε καταρράκτες δυναμικής μορφοποίησης, χιονοστιβάδες συνεπειών. Αν και η «άκρη» μπορεί να είναι ένας ορίζοντας δημιουργικότητας, είναι επίσης δυνατές οι αλυσιδωτές αντιδράσεις και η καταστροφική κατάρρευση.
Αντί να κατοικούμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε βυθιστεί στον περίεργο κόσμο των επιβεβλημένων   εκστάσεων - των απρόσκλητων Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Είτε από την Αριστερά ή τη Δεξιά, μας παίζουν τον έναν εναντίον του άλλου στην κοινωνική κατασκευή της πραγματικότητας (ολοκληρωτικό περιβάλλον) με έμμεση υπόδειξη, πολιτικά και θρησκευτικά κλισέ και ελέγχο  του περιβάλλοντος.
Φοβόμαστε τα αποτελέσματα των αναγκαστικών επιλογών. Απώλεια των βιομετρικών αναγνωριστικών στοιχείων, η αυτοδυναμία, το σπίτι,  η δουλειά, οι πιστωτικές κάρτες, ο τραπεζικός λογαριασμός, η άδεια οδήγησης, η σύζυγος, η οικογένεια  ως επί το πλείστον εξισώνονται με το θάνατο - ή, ακόμη χειρότερα – με το άσχετο. Θα πρέπει να υπακούσετε  στο δόγμα ή να χάσετε την προσωπική σας ταυτότητα που δημιουργήθηκε για εσάς και θα μπορούσε να σας αφαιρεθεί. Γι αυτό μην  αμφισβητείτε πάρα πολύ, απλώς ακολουθήστε.

Η φροντίδα του εαυτού σας και η αυτορρύθμιση αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας σας στον αγώνα για την ελευθερία σας και τα ανθρώπινα σας δικαιώματα. Στην κουλτούρα γενικότερα, η θεραπευτική αρχή έχει μεταμορφωθεί σε ατομικές και ομαδικές σχέσεις στην οικογένεια, την εργασία, το σχολείο, το νοσοκομείο, το γραφείο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την κυβέρνηση και το στρατό. Ενώ μας έχουν διδάξει «καλύτερη» επικοινωνία, αυτό έχει υπονομεύσει τους παραδοσιακούς ρόλους.
Οι ιστορίες που λέμε σταθερά οι ίδιοι στον εαυτό μας, καθορίζουν την πραγματικότητά μας. Όμως, ο πολιτισμός έχει διαμορφωθεί από την ανατρεπτική καινοτομία.
Ο “Κάντο μόνος σου” - Do It Yourself έλεγχος του νου σας βοηθά να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα από την εμπειρία σας, από τα σύμβολα, σταθμίζοντάς τα με μεταφορές. Όλες οι επικοινωνίες είναι υπνωτικές. Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός  (NLP) αποδεικνύει πως ακόμη και η απλή συζήτηση μπορεί να φορτωθεί με τα τέχνασμα του στόματος, τα συνθήματα με "ενσωματωμένες εντολές”, που υποδηλώνουν γλωσσικά πρότυπα. Οι παράλληλες πραγματικότητες, η ενεργοποίηση και οι άγκυρες, οι χρονικές δεσμεύσεις, η απατηλή επιλογή, οι submodalities, η πειθώ και οι ψυχολογικοί οδηγοί μπορούν να γίνουν αντικείμενο χειρισμού. Μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το δικό σας μυαλό, αντί να υποκύψετε στον επιβεβλημένο προγραμματισμό.


Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός-NLP




Η συλλογική βούληση του λαού έχει  ψαλιδιστεί από το "σοκ και δέος», την απογοήτευση και την αποθάρρυνση. Το Tavistock μας τροφοδοτεί πρώτα αυταπάτες ως εφαλτήριο πριν από τον απογαλακτισμό μας έως την απογοήτευση, παραδειγματικά στο να χαμηλώνει τις προσδοκίες μας, τις συζητήσεις για την υγειονομική  περίθαλψη  και το αποτυχημένο δολάριο. Η θετική και η αρνητική ενίσχυση περιλαμβάνουν «το πακέτο», μετατρέποντας τα όνειρα σε χίμαιρες και μυστικιστική χειραγώγηση. Αλλά μπορούμε πάντα να δημιουργήσουμε νέα όνειρα για μια νέα εποχή.
 Ακόμα κι αν ατζέντα του έχει πηδήξει τα όρια της μητρικής οργάνωσης του, το Tavistock έχει σπείρει το χάος που οδήγησε στο θάνατο μιάς τετριμμένης μετα-βιομηχανικής νοοτροπίας, ανοίγοντας το στάδιο για μια μεταμοντέρνα κοινωνία της πληροφορίας με ένα σαφώς φασιστικό/κομμουνιστικό τόνο. Ή, ίσως, όπως προτείνει η θεωρία του χάους, κάτι εντελώς νέο και υπέροχο θα προκύψει από τον πιο δημιουργικό τομέα της κοινωνίας.


 Το μέλλον είναι ακόμα στα χέρια μας.


 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters