Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Στον μεγάλο Έλληνα μαθηματικό Καραθεοδωρή στηρίζεται ολόκληρη η σύγχρονη αεροδιαστημική και η NASA!

Εκπληκτικές αποκαλύψεις για τον μέγιστο Έλληνα μαθηματικό του 20ού Αιώνος, Κωνσταντίνο Καραθεοδωρή (1873-1950) έκανε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στον «Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας 89,5 FM» ο πρόεδρος του «Μουσείου Καραθεοδωρή» στην Κομοτηνή, Αθανάσιος Λιπορδέζης.

Ο μαθηματικός στο επάγγελμα, κ. Λιπορδέζης, αποκάλυψε κάτι που ξέρουν ελάχιστοι και αποσιωπά ακόμη και η υπό μπολσεβίκικη επιτήρηση Ακαδημία Αθηνών: Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραθεοδωρή δεν ήταν πως υπήρξε ο Δάσκαλος του Αϊνστάϊν στα Μαθηματικά και αυτός που του έλυσε τις δύσκολες εξισώσεις με τις οποίες επιβεβαιώθηκε η Γενική Θεωρία της Σχετικότητος.

Επικεφαλής Έλληνας σε πρωτοποριακή έρευνα για παραγωγή καυσίμων δωρεάν!

 Επικεφαλής Έλληνας σε πρωτοποριακή έρευνα για παραγωγή καυσίμων δωρεάν! 
Ειδική συσκευή έρχεται σε επαφή με τον αέρα, εκτίθεται στο φως του ήλιου και αρχίζει να παράγει καύσιμα δωρεάν! 
Μια ιδέα που έχει βαλθεί να μετουσιώσει στην πράξη σε συνεργασία με την Toyota Motor Europe το Ολλανδικό Ινστιτούτο για την βασική έρευνα στην Ενέργεια (DIFFER) με επικεφαλής της αρμόδιας ομάδας έναν συμπατριώτη μας, τον χημικό μηχανικό Μιχάλη Τσαμπά. 

525.000.000.000 ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ MIA ΠΛΗΡΩΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΙΑ 2008 - 2014 ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΠΟΣΟ;


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ......
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΟΥ 2014......

Η Σαρκοφάγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο Μυστηριώδης Λόφος των Μνημάτων

Στα τέλη του 1929, ο καταξιωμένος Άγγλος αρχαιολόγος Howard Carter, αμέσως μετά την αποπεράτωση των εργασιών του στον τάφο του Τουταγχαμών, αποφάσισε να ασχοληθεί με την εύρεση του τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Το ζήτημα του τάφου του τρανού Μακεδόνα στρατηλάτη δεν ήταν κάτι νέο. Θεωρούνταν αδιαμφισβήτητο από τους ειδικούς ότι ο τάφος του μεγάλου κατακτητή βρισκόταν στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Εσφαλμένως, όμως, πολλοί υπέθεταν ότι η σορός του φυλασσόταν στο “Μνημείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου”, τη γνωστή σαρκοφάγο, στο Μουσείο της Κωνσταντινούπολης.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΥΡΙΑ!!!! ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!! Η ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ ΕΕΕΕΕΕ;;;;;;


Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!! 
ΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ"

ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! 

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ !!! 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ... 

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ Ή ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 215 55 16 402 ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ !!!

Το «χτικιό» που πρέπει να νικήσουμε!

Ο Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει για το «έργο» του ως τώρα, ούτε για το «όραμά» του από δω και μπρός. Δεν μπορεί να πείσει κανένα! Ούτε τους δικούς του!
Γι’ αυτό κατασκεύασε ένα «μπαμπούλα» – για την ακρίβεια δύο «μπαμπούλες»:
Την «ακροδεξιά» και τον «νεοφιλελευθερισμό»!

Πρόκειται για την τελευταία προσπάθεια να επιβάλουν το μόνο στο οποίο είναι ικανοί: Ιδεολογική τρομοκρατία!
Κι αυτό ακριβώς είναι το χτικιό που πρέπει να πολεμήσουμε.

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Αποκάλυψη: η Αγγλία είναι πίσω απ’το μακελειό στη Νέα Ζηλανδία ; άραγε η Τουρκία θα γίνει μέλος της βρετανικής κοινοπολιτείας ;

Το τραγικό γεγονός της σφαγής στη Νέα Ζηλανδία εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως το μεμονωμένο έργο ενός ψυχοπαθούς ή έστω μίας ολιγάριθμης ομάδας φανατικών ακροδεξιών -είναι όμως έτσι;
Ο μαύρος Ήλιος
Όπως φάνηκε καθαρά στις φωτογραφίες με τη τσάντα του μακελάρη στην οποία υπήρχε ραμμένο το ναζιστικό σύμβολο του μαύρου ήλιου ό ίδιος πιθανόν να είναι μέλος νεοναζιστικών οργανώσεων ή τουλάχιστον να βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτές. Επίσης σύμφωνα με όσα είδαμε στο βίντεο της σφαγής ο εκτελεστής σιγοτραγουδούσε λίγο πριν ξεκινήσει τους πυροβολισμούς τραγούδια των νοτίων του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου,θέλοντας σώνει και καλά να τονίσει τα ρατσιστικά κίνητρα και την ιδεολογική καταγωγή του ή καλύτερα να ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΤΟ ΕΥΡΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΟ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ” ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 13/03/2019  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟ ΕΥΡΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΟ “ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ” ΑΠΟ ΠΟΤΕ

 ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΟ “ΓΕΛΟΙΟ” ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ “ΑΣΤΕΙΟ” ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ”ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ” ΕΙΔΗΣΗ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters