Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ 80 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;...

τσίπρας.. καμίνης... Ξέρεις πού την πατήσαν αυτοί; ... Τα αφεντικά τους τούς είπαν ότι μάς έχουν οριστικά νικήσει. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ο δήμαρχος Αθηναίων υπέγραψε στο Μαρόκο τη «Διακήρυξη των Δημάρχων για τη Μετανάστευση»
Δεκ 10, 2018, 15:45 μμ

Σε κοινή διεθνή πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση του ρόλου των πόλεων στη λήψη αποφάσεων για τη μετανάστευση, προχώρησαν περισσότεροι από 80 Δήμαρχοι, με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, στο περιθώριο του 5ου Δημαρχιακού Φόρουμ για την ανθρώπινη κινητικότητα, τη μετανάστευση και την ανάπτυξη, που διεξήχθη στο Μαρακές.

Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο; » Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά…

Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο. Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί πρόσεχα την ώρα των αρχαίων. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα…

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΣΤO ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Α ΑΠΟ 3 (09.12.2018)

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ), ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ‘’ΕΝ ΝΕΑ TV GROUP’’ – ΜΕΡΟΣ Α/Γ (09.12.2018).
ΣΤΟ Α ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΣ, ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΤΕΙ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ…

Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους


Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους6Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους
ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΡΑΜΠ, ΟΡΜΠΑΝ, ΛΕΠΕΝ, ΚΟΥΡΤΖ, ΜΕΥ, ΠΕΤΡΥ, ΒΙΛΝΤΕΡΣ ..   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ:

Τι Σημαίνουν οι Επαναλαμβανόμενοι Αριθμοί; Πώς το Σύμπαν Επικοινωνεί Μαζί σου μέσω ενός κώδικα αριθμών

Το να βλέπεις συνέχεια κάποιους αριθμούς είναι ένα μήνυμα, είναι ο τρόπος του Σύμπαντος να επικοινωνεί μαζί σου μέσω ενός κώδικα. Απλά πρέπει να μάθεις τον κώδικα.


Είναι δεύτερη φορά που ασχολούμαι με το θέμα, για το λόγο ότι κάθε μέρα κάποιος θα έρθει σε επαφή μαζί μου, για να μου ζητήσει πληροφορίες για έναν δικό του αριθμό, μετά την δημοσίευση του άρθρου σχετικά με τις ακολουθίες των αριθμών.

Βάλτε αυτά τα 3 υλικά στον Καφέ σας! Έπειτα από Μόλις 2 γουλιές, ο Μεταβολισμός σας θα γίνει Γρηγορότερος από ποτέ!



Βάλτε αυτά τα 3 υλικά στον Καφέ σας! Έπειτα από Μόλις 2 γουλιές, ο Μεταβολισμός σας θα γίνει Γρηγορότερος από ποτέ! Σε όλους μας αρέσει ο ζεστός καφές και ειδικά το πρωί. Παρόλα αυτά, δεν γνωρίζετε όλοι πως η κατανάλωσή του επιφέρει επίσης και πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Ο καφές μπορεί να ενισχύσει το μεταβολισμό σας και να σας δώσει περισσότερη ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της ημέρας.

Πολύ σκληρές εικόνες από το μουσείο των βασανιστηρίων...


Dimitris Kokkinakis

Είναι η εποχή που οι χριστιανοί μετέδιδαν (επέβαλαν) την αγάπη του θεού και εκχριστιάνιζαν τους λαούς. 

Είναι η εποχή που δεν είχαν χωριστεί ακόμα οι εκκλησίες σε καθολικές και ορθόδοξες. 
Είναι ο μεσαίωνας, η εποχή που η εκκλησία, ακόμα προσπαθεί να μας επιστρέψει. 
Τότε που η μόρφωση και οι επιστήμες ήταν απαγορευμένες και διώκονταν διά θανάτου. Είναι η εποχή της απόλυτης κυριαρχίας της εκκλησίας που αναπολούν όλοι οι άγιοι ιεράρχες όλων των εκκλησιών ακόμη και σήμερα.

Αναγνωρίστε το Νοθευμένο Μέλι με αυτά τα Απλά Τρικ


Το μέλι είναι μια από τις πιο ωφέλιμες τροφές που υπάρχουν, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη θεραπεία πολλών ασθενειών και προβλημάτων υγείας.
Ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ του αγνού και του νοθευμένου μελιού. Όλοι θέλουμε να

αγοράζουμε φθηνά και υγιεινά προϊόντα, αλλά με το μέλι αυτά τα δύο δεν μπορούν να συνυπάρχουν.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters