Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΙΟ ΆΛΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΆΛΛΟΥΣ 80 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;;...

τσίπρας.. καμίνης... Ξέρεις πού την πατήσαν αυτοί; ... Τα αφεντικά τους τούς είπαν ότι μάς έχουν οριστικά νικήσει. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ο δήμαρχος Αθηναίων υπέγραψε στο Μαρόκο τη «Διακήρυξη των Δημάρχων για τη Μετανάστευση»
Δεκ 10, 2018, 15:45 μμ

Σε κοινή διεθνή πρωτοβουλία με στόχο την ενίσχυση του ρόλου των πόλεων στη λήψη αποφάσεων για τη μετανάστευση, προχώρησαν περισσότεροι από 80 Δήμαρχοι, με τη συμμετοχή του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, στο περιθώριο του 5ου Δημαρχιακού Φόρουμ για την ανθρώπινη κινητικότητα, τη μετανάστευση και την ανάπτυξη, που διεξήχθη στο Μαρακές.


Η «Διακήρυξη των Δημάρχων» που έρχεται σε μία ιστορική συγκυρία, λίγο πριν την υιοθέτηση από τη διεθνή κοινότητα του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση (Global Compact for safe, orderly andregular migration), θα αναγνωστεί σήμερα, για πρώτη φορά, στη σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών και θα θέσει τις βάσεις και τις αρχές για αυξημένη διεθνή συνεργασία των πόλεων στον τομέα της μετανάστευσης.
Στη «Διακήρυξη των Δημάρχων» συμμετέχουν πόλεις από όλο τον κόσμο, μερικές εκ των οποίων ανήκουν σε χώρες που αποχώρησαν από τη διεθνή συμφωνία, όπως το Λος Άντζελες, κάτι που αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι οι πόλεις δείχνουν τον δρόμο και αναγνωρίζουν τις ανάγκες.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στην ηγετική ομάδα του Συμβουλίου Δημάρχων για τη Μετανάστευση

Στο Μαρακές ανακοινώθηκε και η δημιουργία του Συμβουλίου Δημάρχων για τη Μετανάστευση (Mayors Migration Council) με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη να είναι ο πρώτος που εκλήθη να συμμετάσχει, γεγονός που συνιστά αναγνώριση του τρόπου με τον οποίο η Αθήνα αντιμετωπίζει το μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Έχουμε δουλέψει πολύ τα τελευταία χρόνια, σε όλα τα επίπεδα, για να διασφαλίσουμε μία διαχείριση στο μεταναστευτικό ζήτημα που είναι να λογική, να σέβεται τις ανησυχίες του κόσμου, ενώ παράλληλα να είναι αντάξια των ανθρωπιστικών μας αξιών και των βασικών αρχών της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Η συλλογική αυτή εμπειρία των πόλεων οφείλει να λαμβάνεται υπόψη σοβαρά σε όλα τα κυβερνητικά επίπεδα, ώστε οι μεταναστευτικές πολιτικές να είναι συνεκτικές και να διέπονται από πραγματισμό. Οι πόλεις δείχνουν και πάλι τον δρόμο στα Κράτη. Είναι μία συνθήκη που βλέπουμε να επαναλαμβάνεται ολοένα και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια. Αντιμέτωπες με τις μεγαλύτερες προκλήσεις της εποχής μας, οι πόλεις πρωτοπορούν εκεί που τα κράτη αποτυγχάνουν να δράσουν αποτελεσματικά. Είτε πρόκειται για τη μετανάστευση, είτε για την κλιματική αλλαγή, που είναι δύο ζητήματα κυρίαρχα στην εποχή μας».

Ο δήμαρχος Αθηναίων συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο (Leadership Counicl) του νέου αυτού οργανισμού, μαζί με άλλους 7 δημάρχους από όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ο δήμαρχος του Λος Άντζελες κ. Έρικ Γκαρσέτι, ο δήμαρχος του Μιλάνου κ. Τζιουζέπε Σάλα, η δήμαρχος Μόντρεαλ κυρία Βαλερί Πλάντ, η δήμαρχος της Φρίταουν (Σιέρα Λεόνε) κυρία Υβόν Άκι-Σόγιερ, ο δήμαρχος του Αμάν (Ιορδανία) κ. Γιουσέφ Σαγουαρμπέ, ο δήμαρχος της Καμπάλα (Ουγκάντα) κ. Ερίας Λουκγουάγκο και ο δήμαρχος του Μπρίστολ κ. Μάρβιν Ρις.

Το Συμβούλιο Δημάρχων για τη Μετανάστευση θα παρέχει υποστήριξη σε πόλεις και δίκτυα πόλεων ώστε να συμμετέχουν ενεργά και αποτελεσματικά σε παγκόσμιες διπλωματικές προσπάθειες με αντικείμενο τη μετανάστευση καθώς και στην ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Παρότι η συντριπτική πλειονότητα (πάνω από το 60% των μεταναστών και προσφύγων παγκοσμίως) διαβιούν σε πόλεις και στον αστικό ιστό, η πλειονότητα των πολιτικών αποφασίζεται σε κεντρικό επίπεδο, χωρίς τη συμμετοχή των πόλεων.

Λίγα λόγια για τις θέσεις της «Διακήρυξης των Δημάρχων»:

Για πρώτη φορά οι πόλεις συμμετείχαν τόσο ενεργά στις διαπραγματεύσεις για την εκπόνηση μίας διεθνούς συμφωνίας. Αυτό αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του αυξανόμενου ρόλου των πόλεων. Μάλιστα αναγνωρίζεται επίσημα ο ρόλος των πόλεων στην εφαρμογή των Συμφώνων και την περαιτέρω εξέλιξη τους.
Αναγνωρίζεται το όραμα των δημάρχων για τη δημιουργία ανοιχτών, ανθεκτικών, ασφαλών και βιώσιμων πόλεων.

Προβλέπεται αυξημένη συνεργασία μεταξύ των πόλεων στη βάση της αλληλεγγύης. Οι πόλεις προβλέπεται να αναπτύσσουν και να εφαρμόζουν κοινά προγράμματα, να συντονίζουν τις δράσεις τους στην προσφορά υπηρεσιών, να «πειραματίζονται» με νέες προσεγγίσεις ώστε να προκύπτουν καινοτόμες λύσεις, να διερευνούν πρόσθετες χρηματοδοτικές πηγές, να βελτιώσουν τη συλλογή δεδομένων και να δημιουργήσουν δείκτες προόδου της ένταξης μεταναστών, να δημιουργούν βιώσιμες συμπράξεις μεταξύ πόλεων, να ανταλλάσσουν καλές πρακτικές και πληροφορίες και να ασκούν «διπλωματία των πόλεων» και να διεκδικούν από κοινού τα αιτήματα τους.


http://athina984.gr

το είδαμε εδώ.


diodotos-k-t
https://thesecretrealtruth.blogspot.com



ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. 

ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΜΗΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ;;; 

ΓΙΑΤΙ 80 ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ;;; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΕΚ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. 

ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ – ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΝ;;; , 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ;;; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ;;; 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ;;; 

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;;; 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.

ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;; 

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΝΩ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΠΑΜΕ.

ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΛΑΟ, ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ... 

ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 

ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ…

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ HELLENIC REPUBLIC (Filer) CIK: 0000931106 ΜΙΑΣ ΕΠΑΡΑΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ, ΔΙΑΤΙ;;; 

Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΠΟΛΥ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ…
ΜΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters